Pogledaj cijelu verziju : Eclipse III
Dugoočekivana Saitekova tipkovnica Eclipse III, pojavila se na policama hrvatskih trgovina.
Rang cijene je očekivan, između 500 i 600 kuna, a moje su ga oči ugledale na policama Algoritma, koji će vas za ljepoticu tražiti 519 krznenih.
Home (http://www.saitek.com/UK/prod/eclipse3.htm)
nick praskaton
03-09-2009, 13:56
zna li tko kad ce tipkalo doc ili oce li doc u ove druge trgovine (linx, ve-mil itd...) ??
....Čekam, i čekam, i čekam, i crkne mi keyba, i kupim Illuminated i... sad doleti trojka... majku li joj kalajsavu.
DJ Not Nice
03-09-2009, 13:59
Mislim da u nas hrvata licencu ima samo Algoritam..
?
....Čekam, i čekam, i čekam, i crkne mi keyba, i kupim Illuminated i... sad doleti trojka... majku li joj kalajsavu.
A đubre Logitechovo neće crknuti nikad. :)
Al dobro, čitam malo reviewove po netu, izgleda mi kao da sam izbjegao metak. Navodno tipke na Eclipse i Cyborg linijama crkavaju ULTRA brzo.
Don Kihot
03-09-2009, 14:03
Lijepa keyba... Al nema neki naslon za zapešća.
DJ Not Nice
03-09-2009, 14:04
Znam da nije tema za to no, može malo infa o Log Illuminated tipkovnici..?
Onak, iz prve ruke..
Log Illum je bog. That is all.
Jedini problem mi je key "search" koji sam bindao na wikipediju. Kad god stisneš neki bindani key za neku stranicu, otvori se broswer s tom stranicom, i tri sekunde kasnije kao da si stisnuo Alt, tako da to uspori smisao shortcuta :( Al ajde, bar mi Home key otvara novi Opera tab bez problema i bez tog efekta...
DJ Not Nice
03-09-2009, 14:16
Definitivno vrijedi kupit?
S kojim tipkalom bi usporedio Log..
S kojom... hmm... Di Novo Edge bez onih kerefeka sa desne strane? :p Plitki gumbi, ali dobar taktilni i audio feedback, odlično osvjetljenje, nizak profil, elegantna jednostavnost dizajna...
DJ Not Nice
03-09-2009, 14:43
Znači tipkovnica kvalitetna za duže kvalitetno tipkaranje, te ugodno igranje.
Još samo neš i to bi bilo to od mene, probably u kupovinu.
Pružaju li tipke veći il manji otpor pri pritisku.
Hmhm, usporedba s običnim upaljačem xD
Manji, kao da si na laptopu, samo nešto dublje, i nešto jasniji feedback. Evo, do sada sam na njoj ispisao preko 220 000 znakova samo u wordu, i nemogu se požaliti nikako.
nick praskaton
03-09-2009, 19:48
bio danas u avenju mola i rekoh idem navratit do algoritma , ima mozda neka izlozbena pa da vidim tipkalo.
prodavac mi jednu otvorio i jednostavno...jedna od gorih tipkovnica...kao prvo, previse jeftine plastike, i to stvarno izgleda previse plasticno.
a drugo hod tipka je bezveze, ono...nemas osjecaja dok tipkas..stvarno, daleko ispod ocekivanja. jedino lijepo je ona pozadinska svijetla...i to je fora onako..al nista posebno tipkovnica
Cuo sam lose stvari o Saitek keybama.
Ako se dobro sjecam Heleni je crknilo 2 njihove keybe u 2 godine.
I Boz, ti si imao Cyborg?
Jok, prije logija sam imao Microsoft Wireless Optical, legenda kojoj je u šest godina cijena pala jedva deset posto.
kk
damn sad mi s eopet svidio cyborg :(
M7zlR54raVo
Cyborg :pray:
o autoru ove teme klanjam ti se, napokon je došla :pray:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.