PDA

Pogledaj cijelu verziju : World of WarCraft: Cataclysm

Stranica : 1 2 3 4 [5] 6

sponzorusa
09-11-2010, 19:03
neznam sta kazem u vezi cate vidi se da nema vise ideje pa radi sve iz vanille wow nikad nece bit ka sta e prije cata ce bit jos laksa nego worlk svaka prica ima i svoj kraj tako da i ovo mislim jedino igram radi jos par drugova i nade da ce otvorit kasnije servere za vanillu i tbc

Svi koji su u beti, govore kako su i HC dungeoni teski za poludit, a evo tebe koji tvrdis kako ce Catacylsm biti jos laksi...

A iz mojeg iskustva kao priest healer, mogu komotno rec da je pun klinac teze nakon 4.0.1. ...zivi primjer za to je Lady Death 25HC...preznojim se na toj fajti!

ne vidit ces da ce cata bit jos laksa od wotlk ako je jedino sta je bilo tesko u wow je vanilla wow jer jer razlika kada za 1 tier ili item igras tjednima cak i mjesecima a u wotlk nie tako otkad smo prvi sredili alagona za celestial defendera to mi e dosta kad sam vidia ovaj icc nasmjesia san se i samo quita wow je je raid pre jednostavan a taktike necu niti pricat jedino lich na 25 hc trebas se znojit ovo drugo ne

Aerial
09-11-2010, 20:13
Ae, još da imaš više od 6 bosseva na normal ubijenih,...

sponzorusa
09-11-2010, 20:21
gle na hunteru se nisam trudia taj icc da sam tia ima bi i licha na hc http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... =Meanwitch (http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Skullcrusher&cn=Meanwitch)Sda sam nastavio igrati s njim lich bi pa jer je najbolji guild na serveru ali kada se nema vrimena vise quita san na ovog lika i s ekipom na drugi server balkanski guild i tako to a huntera druzim ode jer mi je lik od tbca a i radi titule tako da za icc i ks na njemu me ne zanima .)

Gothmog
09-11-2010, 22:22
Ta tvoja hvalisanja, nit' na mene djeluju, nit' me impresioniraju, nit' si argumentirao zasto ce cataclysm bit jos laksi, jer cijeli community govori suprotno...

Sto se tice lady DW 25hc, probaj je na patchu 4.0.1. sa healer classom, pa komentiraj...mana regen predstavlja problem na dugim fajtama, a gemanje istoga ne pruza znacajan boost...

junkieee
10-11-2010, 07:36
gle na hunteru se nisam trudia taj icc da sam tia ima bi i licha na hc http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... =Meanwitch (http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Skullcrusher&cn=Meanwitch)Sda sam nastavio igrati s njim lich bi pa jer je najbolji guild na serveru ali kada se nema vrimena vise quita san na ovog lika i s ekipom na drugi server balkanski guild i tako to a huntera druzim ode jer mi je lik od tbca a i radi titule tako da za icc i ks na njemu me ne zanima .)

Daj odi u skolu ili na neki tecaj jer si nepismen majko bozja.

Delirium
10-11-2010, 10:05
http://cdn2.knowyourmeme.com/i/23033/original/OlamOANOCl3x570axH2woWFDo1_400.jpg?1255746596

Osim tvojeg nepoznavanja znakova (.,:;)

nemas nikakva iskustva iz prve ruke, nikakve argumentirane stavove i sto je najgore

igras female gnomea

your argument is invalid

sponzorusa
10-11-2010, 15:41
haha hvala na lipin ricima btw sta nemam stav ako ne pisem te znakove? nitko nije savrsen ili ti jesi??? svako ima mane neko manje neko vise
zasto igram gnoma zenskog jer nitko ne igra njega od kojih ja ljudi znam vjerovatno ti ne jer gledas izgled ili sta vec gnoma igram jer nastojim bit drugaciji od drugih a gnomova ima najmanje ali nema veze svatko ima svoje misljenje *_* pozdrav

flander
10-11-2010, 15:48
ak se mislite prepucavat nađite si drugi podforum...

sponzorusa
10-11-2010, 15:51
ak se mislite prepucavat nađite si drugi podforum...

ma ne mislim ja se ne svadam a u ostalom on pise o svojim komentarima misli da je savrsen ili to pise jer mu se ocito ne svida moj loock hah al nvm

Shadow031
10-11-2010, 17:04
Cekaa se cata do cate nabiti mog dka na 80ti i onda Worgene ftw ^^ :)

Ili cak Worgen dk :) jel neznam kada cu licha uzet

sponzorusa
10-11-2010, 18:02
pricekaj catu vjerovatno ce wotlk bit jos jefriniji :)

Shadow031
10-11-2010, 18:14
A ono cilj mi je bio nabiti dka na 80 do cate :) pa onda worgene igrat pa cu sad vidit ako kupim u ovih par dana licha igram dk night elfa do 80tog pa cu worgena :) ako ne kupim do cate onda cu na cati odma worgena dk :)

sponzorusa
11-11-2010, 10:15
Blizzard se utapa u pohlepi toliko da prakticki unistava i ono malo kvalitete sta je ostalo u WoW-u i warcraft loru. Mislim da vise nikada nece napraviti Warcraft igru, a to je steta

Delirium
11-11-2010, 10:41
a oni pointovi koji dolaze mjesto emblema, hoće li to bit nesto kao arena pointovi, pa za svakog bossa dobijes par stotina il ce bit:

1 emblem sada = 1 Point u cati?

paranoia_dream
11-11-2010, 10:53
Sad dobis 16 justice pointa po bossu, kad zavrsis instancu neki bonus od 23, brijem da ce u cata biti 32 jp po bossu u heroik, sad skupis nekih 5.5 gs u tjedan dana s farmanjem heroika, malo craftinga

sponzorusa
11-11-2010, 11:05
moje misljenje o igri
Pretty much useless,i da znamo za pvp rankova i sve to smo upoznati (mozda nisu pojedinci) All in all,igrica je smjesna flying u azerothu? have a nice day,blizz is falling apart.neznaju sta ce vise od sebe pa sad flying sve,dijele igricu na 85,pa onda 90, samo da zarade para jer su beskorisni i da privuku djecu sa worgenima kojima su modeli krajnje debilni i goblinima.ako ćemo realno,na kojoj su strani goblini ikad bili? hordinoj?pa nebi bas reka,oni su neutral,ali blizzard pravi bauk i usere igru.Ka sta je sa illidanom uradia,ubijen u wc3 a sad u wowu najednom ziv? cim je dosa na svrsetak lich king,mislim da je presmjesno ista vise. samo trpaju igricu glupostima jer nemaju vise ideje tesko im je promjeniti ikonu itema o tierima i da ne pricam.

EDIT: I da,igrica ce biti sad jos vise EZ MOAD, jer sad je u igri 85 lvl i "double it dps" ... fightovi ce trajati kratko i besmisleno.kratko i jasno,igrica ide sve vise i vise prema dnu nema se sta diskutovati.ali opet je igrica farmanje kao i prije,ne pvpas odredeno vrijeme title ti pada na manji rank.ali eto da nebude kao wotlk,sto se pricalo prije izlaska sve kako je trebalo biti,a izadje skroz druga stvar u expanziji.tako da svako msljenje o ovome je neophodno,kad izadje vidjet cemo o cemu je ustvari rijec,al sam siguran da nece ostaviti nikakav dojam na "old school" pvperima i igracima(ako ih jos uopce ima) Preseravanju nikad kraja ...

m4dsk33lZ
11-11-2010, 11:37
moje misljenje o igri
Pretty much useless,i da znamo za pvp rankova i sve to smo upoznati (mozda nisu pojedinci) All in all,igra je smjesna flying u azerothu? have a nice day,blizz is falling apart.neznaju sta ce vise od sebe pa sad flying sve,dijele igru na 85,pa onda 90, samo da zarade para jer su beskorisni i da privuku djecu sa worgenima kojima su modeli krajnje debilni i goblinima.ako ćemo realno,na kojoj su strani goblini ikad bili? hordinoj?pa nebi bas reka,oni su neutral,ali blizzard pravi bauk i usere igru.Ka sta je sa illidanom uradia,ubijen u wc3 a sad u wowu najednom ziv? cim je dosa na svrsetak lich king,mislim da je presmjesno ista vise. samo trpaju igru glupostima jer nemaju vise ideje tesko im je promjeniti ikonu itema o tierima i da ne pricam.

Ne. Nisi igrao betu i nemaš pojma o čemu pričaš. Flying u starom svijetu (btw, već si mogao letit u Azerothu zato što Northrend spada pod Azeroth) je tu zato što su nove zone (lvl 80-85) u starom svijetu. Sada je zadnji level 85, zato što su se ljudi žalili na to što se moraju levelat po 10 levela u novim ekspanzijama, pa su sada smanjili na 5 levela. I da je maksimalni level u Cataclysmu 90, kakve bi to imalo veze? Svejedno bi mogli stavit u slijedećoj ekspanziji na level 100 maks (argument ti nema smisla). Istina da su goblini bili neutralni ko Švicarska, ali ne znaš priču o goblinima u cataclysmi i kako su ušli u hordu. "Ako ćemo realno", onda ni blood elfovi ne bi trebali bit u hordi jer isto nisu napravili ništa za hordu. Ovi gobilni koji će biti u hordi su samo dio gobilna (kao neko pleme), isto kao što nisu svi trollovi u hordi (već samo darkspear tribe). Btw, bilo je očito da Arthas nije ubio Illidana u warcraftu 3, ali tvoje magične moći percepcije su to ipak nekako propustile. I zašto igra nema više smisla kada su ubili Lich Kinga? Deathwing je u igru ušao davno prije Lich Kinga, i priča oko njega nije loša.

EDIT: I da,igra ce biti sad jos vise EZ MOAD, jer sad je u igri 85 lvl i "double it dps" ... fightovi ce trajati kratko i besmisleno.kratko i jasno,igra ide sve vise i vise prema dnu nema se sta diskutovati.ali opet je igra farmanje kao i prije,ne pvpas odredeno vrijeme title ti pada na manji rank.ali eto da nebude kao wotlk,sto se pricalo prije izlaska sve kako je trebalo biti,a izadje skroz druga stvar u expanziji.tako da svako msljenje o ovome je neophodno,kad izadje vidjet cemo o cemu je ustvari rijec,al sam siguran da nece ostaviti nikakav dojam na "old school" pvperima i igracima(ako ih jos uopce ima)

Hahahahaha. Ako misliš da će raidovi u cataclysmi biti lagani i kratki onda si kreten. Prestani srat o igri o koju nikad nisi igrao ni istražio. I normalno da ima farmanja u igri, ali je WoW jedan od mmorpg-ova u kojemu se najmanje farma. I da, preradili su sve questove i zone u cataclysmi, i questovi su sada neusporedivo bolji. Da, preradili su questove iz Vanille, KOJI SU BILI UŽASNO DOSADNI I PUNI FARMANJAS(primjetio sam da hvališ vanillu kao najbolju "ekspanziju")

ali eto da nebude kao wotlk,sto se pricalo prije izlaska sve kako je trebalo biti,a izadje skroz druga stvar u expanziji.tako da svako msljenje o ovome je neophodno,kad izadje vidjet cemo o cemu je ustvari rijec,al sam siguran da nece ostaviti nikakav dojam na "old school" pvperima i igracima(ako ih jos uopce ima)

Da, možda se priča svašta o Cataclysmu, ali sam ga ja za razliku od tebe igrao, tako da znam o čemu pričam. Sumnjam da si ti "old school" zato što nemaš pojma o čemu pričaš.

Preseravanju nikad kraja

Jedini koji tu sere si ti.

Gu$ht3r
11-11-2010, 12:28
nemojte tolko covjeka napadat, ima donekle pravo, mene veseli da je cataclysma otezala cijelu situaciju oko dobivanja geara i sl. jer ovo sto je bilo u Wotlku je zivo sranje, a s druge strane ono sto je bilo u vanilli je pre hardcore za mene , zlatna sredina :P, samo da ne bude previse wajananja pa da nakon 2 mjeseca ekspanzije se sve vrati na staro.

sponzorusa
11-11-2010, 12:32
nemojte tolko covjeka napadat, ima donekle pravo, mene veseli da je cataclysma otezala cijelu situaciju oko dobivanja geara i sl. jer ovo sto je bilo u Wotlku je zivo sranje, a s druge strane ono sto je bilo u vanilli je pre hardcore za mene , zlatna sredina :P, samo da ne bude previse wajananja pa da nakon 2 mjeseca ekspanzije se sve vrati na staro.

ma neka napada tko god zeli *_* svi se nasi ljudi prave pametni ja sam samo rekao svoje misljenje ali nvm ali eto barem san se lipo nasmia

m4dsk33lZ
11-11-2010, 12:42

vanilla ti je bila prehardcore? ozbiljno?

25 man HC LK je daleko najteži encounter u cijeloj igri. Čak ga ni sa 30% buffom većina guilda ne može ubit.

Meni se čini da trenutno najviše "wajna" sponzorusa.

ma neka napada tko god zeli *_* svi se nasi ljudi prave pametni ja sam samo rekao svoje misljenje ali nvm ali eto barem san se lipo nasmia

Bravo.

sponzorusa
11-11-2010, 12:46

25 man HC LK je daleko najteži encounter u cijeloj igri. Čak ga ni sa 30% buffom većina guilda ne može ubit.

Bravo.

daj jel ti sebe cujes sta pricas????? omg nemozes usporedivat lich kinga sa vanilla bossevima a i u wotlk po meni najtezi fajtovi su yogg saron & mimiron vidi se da si new player!

m4dsk33lZ
11-11-2010, 12:50
daj jel ti sebe cujes sta pricas????? omg nemozes usporedivat lich kinga sa vanilla bossevima vidi se da si new player!

ozbiljno? jesi ti probao lk 25 hc?

Gu$ht3r
11-11-2010, 12:51

nisam ja nikada igro vanillu tako da nemogu sa sigurnoscu govorit, ali po pricanju igraca tako mi se cini, a i 40 man raidovi mi ne bi odgovarali, 25man HC LK treba bit ne tezak nego nemoguc za napravit, jebiga ipak je to najteza verzija najjaceg bossa u igri

m4dsk33lZ
11-11-2010, 12:54
s druge strane ono sto je bilo u vanilli je pre hardcore za mene

nisam ja nikada igro vanillu tako da nemogu sa sigurnoscu govorit

Ok, sad razmisli malo o tome što si rekao.

I ti i sponzorusa ste slicni sto se ovog tice. Ti nisi igrao vanillu, a pricas da je bila preharcore. S druge strane, sponzorusa nije igrao cataclysm, a tvrdi da će bit loša ekspanzija.

sponzorusa
11-11-2010, 12:56
daj jel ti sebe cujes sta pricas????? omg nemozes usporedivat lich kinga sa vanilla bossevima vidi se da si new player!

da ima 3 mjeseca imam achi na loocka 11/12 icc25 a taj guild u kojem sam je najbolji na serveru i ima dva mjeseca da su ga downali sada ga farmaju i boostaju druge za golde a ja sam quitao jer nisam mogao radi osobnih problema i nisam ja rekao da je lich na 25 hc lagan je tezak fight i sve ali nemozes usporedivat vanillu s wotlkom to je isto kao da usporedujes nebo i zemlju

Gu$ht3r
11-11-2010, 12:58
a brate nisam ni moro igrat, vidim sto ljudi pisu, ti si igro Catu sate i sate preso cijeli content pa si ekvivalentan da govoris kakva ce ekspanzija bit?

Mystery In Space
11-11-2010, 12:59
Ma gle sponzoruša je izgubio/la pravo glasa kada je rekao/la da vanillu nisu igrali klinci a on/a je tada imao/la 13 godina? Koji pogled, borrow me your "glasses".

flander, obriši sve ove bespotrebne postove i gg :p /uključujući moj

EDIT: its a male :scared:

m4dsk33lZ
11-11-2010, 13:01

da ima 3 mjeseca imam achi na loocka 11/12 icc25 a taj guild u kojem sam je najbolji na serveru i ima dva mjeseca da su ga downali sada ga farmaju i boostaju druge za golde a ja sam quitao jer nisam mogao radi osobnih problema i nisam ja rekao da je lich na 25 hc lagan je tezak fight i sve ali nemozes usporedivat vanillu s wotlkom to je isto kao da usporedujes nebo i zemlju

Pa? Moj guild je prvi na serveru, i među top 50 već godinama, i ja na svom mageu imam light of dawn. I boli me briga što si linkao, svatko može linkat random likove s armorija.

A hoćeš molim te, meni ovakom noobu, objasnit zašto ne mogu uspoređivat wotlk i vanillu?

EDIT:

a brate nisam ni moro igrat, vidim sto ljudi pisu, ti si igro Catu sate i sate preso cijeli content pa si ekvivalentan da govoris kakva ce ekspanzija bit?

Pa da, u pravu si. Uopće ne trebaš igrat igre/pogledat filmove/poslušat bendove da imaš svoje mišljenje o njima. Možeš jednostvano poslušat šta drugi pričaju o tom, i onda copy pastat njihovo mišljenje. Čestitam, sada si službeno idiot.

ti si igro Catu sate i sate preso cijeli content pa si ekvivalentanSda govoris kakva ce ekspanzija bit?

jel mi možeš to objasnit, molim te? "ekvivalentan da govoris kakva ce ekspanzija bit"? ekvivalentan da govorim?

Ali da. Imam više znanja o temi nego ti, ako si na to ciljao?

sponzorusa
11-11-2010, 13:06
haha i sta sad da imas tu titulu light of dawn to na nasem serveru mozes kupit za 30k golda tako da a ne sjecam se da su se vanille titule mogle kupovati? ili po tvome da?
I da si wowas kao sta se predstavljas mozes sam shvatiti da wotlk nemozes usporedivat s vanillom

m4dsk33lZ
11-11-2010, 13:09
haha i sta sad da imas tu titulu light of dawn to na nasem serveru mozes kupit za 30k golda tako da a ne sjecam se da su se vanille titule mogle kupovati? ili po tvome da?
I da si wowas kao sta se predstavljas mozes sam shvatiti da wotlk nemozes usporedivat s vanillom

30k golda? Na kojem ti to serveru igras? Mi prodajemo za 100k.

Pa već sam rekao da mi nije jasno zašto to ne bih mogao uspoređivati. Zato sam i tebe zamolio da mi objasniš svoju tvrdnju.

Dakle, objasni mi zašto ne mogu.

sponzorusa
11-11-2010, 13:14
vanilla je bila puno teza i zanimljivija od wotlk moje misljenje! drugo kako si mogao igrati catu vec? jel to falsi server ili beta? jer ja sam to oba dvoje proba trece nema! niko nezna kako ce jos cata bit

m4dsk33lZ
11-11-2010, 13:16
vanilla je bila puno teza i zanimljivija od wotlk moje misljenje!

Bravo, ovo si fantastično objasnio.

Sdrugo kako si mogao igrati catu vec? jel to falsi server ili beta? jer ja sam to oba dvoje proba trece nema! niko nezna kako ce jos cata bit

igram na beti već nekoliko mjeseci. Znam kakva će igra bit kad izađe, zato što je sada 97% završena.

sponzorusa
11-11-2010, 13:17
vanilla je bila puno teza i zanimljivija od wotlk moje misljenje!

Bravo, ovo si fantastično objasnio.

Sdrugo kako si mogao igrati catu vec? jel to falsi server ili beta? jer ja sam to oba dvoje proba trece nema! niko nezna kako ce jos cata bit

igram na beti već nekoliko mjeseci. Znam kakva će igra bit kad izađe, zato što je sada 97% završena.

nemoze to nitko zna beta je beta original je original vidis i sam da svaki dan sve nesto mjenjaju

m4dsk33lZ
11-11-2010, 13:25
nemoze to nitko zna beta je beta original je original vidis i sam da svaki dan sve nesto mjenjaju

da, ali je igra sad skoro pa završena. točnije, neće se više mijenjat puno do izlaska. probaj raidove u beti i onda mi reci jel su prelagani. nema šanse da će se to moć pugat.

sponzorusa
11-11-2010, 13:26

da, ali je igra sad skoro pa završena. točnije, neće se više mijenjat puno do izlaska. probaj raidove u beti i onda mi reci jel su prelagani. nema šanse da će se to moć pugat.

neznam koliko sam cua da su sve bosseve vec rjesili na ptr serverima a nadam se da nece bit puga

Wizard
11-11-2010, 13:28
Kolko gluposti se moze ode procitat u samo par sponzorusinih postova, dok citam imam osjecaj da lik nije nikad igrao wow, sam da ima nekog prijatelja koji igra a on gleda kako to radi, lk hc mu je prelagan al nema ga rijesenog, ti su mi najbolji :) . Mimiron i Yogg su mu najtezi fajtovi u igri, pretpostavljam da misli na Firefightera koji je pa u usporedbi s HLKom, Yoggom, Algalonom ipak niza klasa tezine, al Yogg + 0 je tu negdi s hlkom.

Al kako ljudi mogu srati o Cati a nisu je nikad igrali, otidji u betu pitaj nekoga da ti posudi il nesto, il bar citaj mmo i gledaj filmice, jednostavno ocarava na svakom koraku. Ponovno iskoristavanje starog svijeta, promjena uzasno dosadnih lvling zona i questova. Odlicne nove zone, ni istance nove nisu lose, heroici su teski, raidove nisam isa, al gledajuci na sve ostalo, filmove, blue postove i oni bi trebali biti zahtjevniji nego Wotlkovi.

Al sinko sta ti je u vanilli bilo dobro, to sto si mira farmat 5 sati dnevno 2 miseca da bi moga prismrdit raidanju, to sto balans nije ni postojao, sto si mora nac 40 ljudi za raidanje, sto je odma srezalo broj dobrih gildova na serveru na 2. Boss fightovi su bili ok, al de kad odes yogga, ma cili ulduar, lka, neznam kako ti mogu nedostajati stari bossevi. I sto se taktike tice bili su laksi, samo sve ostalo je bilo teze, i to nije bilo nimale dobro.

Il ti mozda nedostaje PvP, farmanje titule mjesecima, onda neigrat 2 tjedna i izgubit je, to sto su titule imali oni koji su farmali a ne on koji imaju skill, ne kazem da je arena savrsena, zapravo je bezveze al isto bolje od toga, al sad ce uvest i rated bg tak da vanilla 0 bodova. Il mozda world PvP, treba biti iskren i priznati to nikad nije funkcioniralo kako je trebalo, svi bi mi volili da je blizzard napravio neko odlicno rijesenje al jbga nije, to je bia logican sljed stvari, pokusavali su nisu uspjeli, al sto je tu je.

I nemoj protiv blizzarda kad dojde do pravljenja ekspanzija, niti jedna druga kompanija ne daje toliko vremena i rada u to, ne slusa toliko community, uzmaju velike pare, al mislim da se u usporedbi s drugima to moze bez problema opravdati. I shvati da community nije jedan igrac u ovom slucaju ti, sumnjam da ima neko s tvojim misljenjem, nego milijuni igraca, treba sve to izbalansirat. Ako imas neku pametnu ideju odi na forum objavi mozda se i drugima svidi, ako mislis wajnat bez razloga i argumenata odi spat.

Sve u svemu sranje po cati bez ikakovog predznanja samo da se pravis pametan te nece daleko dovesti, iduci put ponesi i par argumenata, nije to lose imat kad se idjes svadjati s ljudima koji znaju puno vise od tebe.

sponzorusa
11-11-2010, 13:31
Kolko gluposti se moze ode procitat u samo par sponzorusinih postova, dok citam imam osjecaj da lik nije nikad igrao wow, sam da ima nekog prijatelja koji igra a on gleda kako to radi, lk hc mu je prelagan al nema ga rijesenog, ti su mi najbolji :) . Mimiron i Yogg su mu najtezi fajtovi u igri, pretpostavljam da misli na Firefightera koji je pa u usporedbi s HLKom, Yoggom, Algalonom ipak niza klasa tezine, al Yogg + 0 je tu negdi s hlkom.

Al kako ljudi mogu srati o Cati a nisu je nikad igrali, otidji u betu pitaj nekoga da ti posudi il nesto, il bar citaj mmo i gledaj filmice, jednostavno ocarava na svakom koraku. Ponovno iskoristavanje starog svijeta, promjena uzasno dosadnih lvling zona i questova. Odlicne nove zone, ni istance nove nisu lose, heroici su teski, raidove nisam isa, al gledajuci na sve ostalo, filmove, blue postove i oni bi trebali biti zahtjevniji nego Wotlkovi.

Al sinko sta ti je u vanilli bilo dobro, to sto si mira farmat 5 sati dnevno 2 miseca da bi moga prismrdit raidanju, to sto balans nije ni postojao, sto si mora nac 40 ljudi za raidanje, sto je odma srezalo broj dobrih gildova na serveru na 2. Boss fightovi su bili ok, al de kad odes yogga, ma cili ulduar, lka, neznam kako ti mogu nedostajati stari bossevi. I sto se taktike tice bili su laksi, samo sve ostalo je bilo teze, i to nije bilo nimale dobro.

Il ti mozda nedostaje PvP, farmanje titule mjesecima, onda neigrat 2 tjedna i izgubit je, to sto su titule imali oni koji su farmali a ne on koji imaju skill, ne kazem da je arena savrsena, zapravo je bezveze al isto bolje od toga, al sad ce uvest i rated bg tak da vanilla 0 bodova. Il mozda world PvP, treba biti iskren i priznati to nikad nije funkcioniralo kako je trebalo, svi bi mi volili da je blizzard napravio neko odlicno rijesenje al jbga nije, to je bia logican sljed stvari, pokusavali su nisu uspjeli, al sto je tu je.

I nemoj protiv blizzarda kad dojde do pravljenja ekspanzija, niti jedna druga kompanija ne daje toliko vremena i rada u to, ne slusa toliko community, uzmaju velike pare, al mislim da se u usporedbi s drugima to moze bez problema opravdati. I shvati da community nije jedan igrac u ovom slucaju ti, sumnjam da ima neko s tvojim misljenjem, nego milijuni igraca, treba sve to izbalansirat. Ako imas neku pametnu ideju odi na forum objavi mozda se i drugima svidi, ako mislis wajnat bez razloga i argumenata odi spat.

Sve u svemu sranje po cati bez ikakovog predznanja samo da se pravis pametan te nece daleko dovesti, iduci put ponesi i par argumenata, nije to lose imat kad se idjes svadjati s ljudima koji znaju puno vise od tebe.

haha nisam reka da je lich na 25 hc lagan ali kazem nemozes usporedivat vanillu i wotlk!
naravno da je bilo zanimljivije igrat mjesecima za nesto nego sada u mjesec dana sve nabavis svako ima jaki gs a i da si igrao vanillu nebi ovako mislio btw neda mi se vise ode svadat i jos smo slobodna drzava da mozemo iznjeti svoje misljenje ili nismo? pozdrav

m4dsk33lZ
11-11-2010, 13:32

neznam koliko sam cua da su sve bosseve vec rjesili na ptr serverima a nadam se da nece bit puga

otkad se na ptr serverima moze raidat cataclysm content?

opet ponavljam, nemoj pričat o nečemu što nisi igrao. ja sam prošao raidove, i većinu encountera će bit nemoguće pugat, barem dok se content ne outgeara.

EDIT:

Wizard ti je sve lijepo rekao, a ti i dalje nisi ništa shvatio i odgovorio si kao kreten. gg.

sponzorusa
11-11-2010, 13:33
tako je bilo i za wotlk nitko nezna kakav ce cata mozemo mi pricati sta hocemo

Wizard
11-11-2010, 13:38
haha nisam reka da je lich na 25 hc lagan ali kazem nemozes usporedivat vanillu i wotlk!
naravno da je bilo zanimljivije igrat mjesecima za nesto nego sada u mjesec dana sve nabavis svako ima jaki gs a i da si igrao vanillu nebi ovako mislio btw neda mi se vise ode svadatSi jos smo slobodna drzava da mozemo iznjeti svoje misljenje ili nismo? pozdrav
Napokon si shvatia da nemas ode sta traziti s takim stavom, odi i nevracaj se :) .

Igram wow od 5 miseca 2005 godine, sto bi reklo da san igra vanilu, nisan bia hc, nisan ima vremena ni volje za to.

Farmanje titule 10 sati dnevno 3 miseca je vrhunska zabava, pogotovo ako si neka slabija klasa, il hiler, uf kako je to bilo dobro. Zasto nije iopet tako.

Kako nemos shvatit da znamo, da je beta skoro do kraja gotova, 99% je kako ce biti i kad izadje, skoro sve se zna, i zato i imamo ovi pokusaj, nazalost neuspjesni da ti objasnimo.

Ali moram priznat nece mi tesko past ako odustanes od wowa, sto manje takih ljudi to bolje.

sponzorusa
11-11-2010, 13:42
naravno da je bilo zanimljivije igrat mjesecima za nesto nego sada u mjesec dana sve nabavis svako ima jaki gs a i da si igrao vanillu nebi ovako mislio btw neda mi se vise ode svadatSi jos smo slobodna drzava da mozemo iznjeti svoje misljenje ili nismo? pozdrav
Napokon si shvatia da nemas ode sta traziti s takim stavom, odi i nevracaj se :) .

Igram wow od 5 miseca 2005 godine, sto bi reklo da san igra vanilu, nisan bia hc, nisan ima vremena ni volje za to.

Farmanje titule 10 sati dnevno 3 miseca je vrhunska zabava, pogotovo ako si neka slabija klasa, il hiler, uf kako je to bilo dobro. Zasto nije iopet tako.

Kako nemos shvatit da znamo, da je beta skoro do kraja gotova, 99% je kako ce biti i kad izadje, skoro sve se zna, i zato i imamo ovi pokusaj, nazalost neuspjesni da ti objasnimo.

Ali moram priznat nece mi tesko past ako odustanes od wowa, sto manje takih ljudi to bolje.

hahaha sta ti je sad zanimljivije imas jak gear dode ti neko djete i hvali ti se s boljim gearom?ili imas ks titulu sad si uzivljen a svi je okolo imaju shvati da sve titule mozes kupiti iz icca. vanillu nisi igra 100% tako da nemoj meni pricati kakva je vanilla ovo vise nije gust igrat kao u vanilli

Gu$ht3r
11-11-2010, 13:45
cata ce bit odlicna ekspanzija ako stanje ostane kako je sada ( valjda se smijem ovako izrazit mada nisam igro betu madskiilz??), samo da se ne desi da nakon nekog vremena jedan patch promijeni stvari za 180

Mystery In Space
11-11-2010, 13:54
Rekao si wizardu da nije igrao vanillu? /double facepalm
Ja ga ne znam ali pratim ovaj topic od kada je napravljen i mogu ti reći da je lik bio aktivan dok ti nisi znao razliku između pelena i kahlice za drekec. /sad sam out

sponzorusa
11-11-2010, 13:57
da je igrao nebi ovako bljuvao vanillu jer neznam bas old playere da tako nesto govore drugo svatko ima svoja misljenja neda mi se svadati i pametovati ovdje jer mi to nije cilj ali to je problem u nas balkanaca nije ni cudo sta nasi guildovi ne uspijevaju u wowu!

Wizard
11-11-2010, 14:08
Iopet da mu se neda svadjati i pametovati al nis :) .

Mislim da godine nisu vazne kod uspjeha u wowu, neki od najbolje igraca koje sam upozna nisu punoljetni, a dosta sto ih znam su poceli s 15-16 godina, i to im nije minus sigurno. Wow nije igra za 12k ljudi nego za 12 mil, sada svi mogu osjetiti car borbe s svim bossevima, dok to prije je mozda moglo 10% u vanilli 0,1%. Al nemogu svi imati najjace titule, i te se titule cjene, vise nego se cjenia HWL recimo, jer znaci da ljudi imaju skilla i da su rijesili tezak fajt, ili server first jos vise, a ne da nemaju nista drugo raditi u zivotu pa farmaju po cili dan i dobiju titule.

Ja imam odlicna sjecanja za vanillu, lipo mi je bilo tada, trud za svaki item, svako postignuce je bilo ogromno, ali sve je trazilo previse vremena. Kasnije je to postalo bolje i bolje, ja sam dugo tugova za vanillom onda san malo odlucia da se sjetim kako je tada bilo, jer covjek tezi da izgubi losa sjecanja, zato ti je sve bajno, kad se sjetim da je svaka klasa prakticki imala samo 1 spec za igrat, jer drugi nisu bili prihvatiljivi za raidanje. Da balans klasa nije ni postojao, a jos raid od 40 ljudi di se nezna ko pije ko placa, di uvik neko slacka, neko sere, uvik su bili neki problemi. Sada je lakse sastavit, al simetrija raida je puno vaznija, balans je bolji, ni savrsen al bolji. I tako ta vanilla je bila odlicna, ali wow se je samo nastavia razvijat, cata je sljedeci stupanj i jedva cekam da dojde, jer mislim da ce zadovoljiti sve, vise i od wotlka.

Pogledaj i ti malo vanillu, kako je to izgledalo, rotacije, talente, bosseve, raidove, pa mozda ti pomogne da shvatis da je ovo bolje. Sve u svemu imala je vanilla neku svoju car, lipo je to bilo vrijeme, al prosao joj je rok i morao se wow razviti da bude igra za sve igrace i to je uspio a da nije izgubio ono da se hc djele od casual, a u cati ce to biti jos i bolje.

sponzorusa
11-11-2010, 14:12
ee ovo si opisa vrhunski ma znam ali jednostavno wotlk mi nie sjela expanzija tbc mi je donekle bia odlican al ovaj wotlk je sve postalo lakse prvo ovo faction change prije je bilo 50/50 horde i aliance ili tako nesto a sada ne ili je horde ili aliance vise znam da vecinom horda vlada na serverima. Ja se nadam da ce cata biti bolja ne kao wotlk i u nadi s ekipom da ce i doci dan kada ce biti serveri za vanillu ili tbc. to bi bilo sve od mene .)

Kostolomac
11-11-2010, 14:15
@Wizard, m4dsk33lZ
svaka vam čast što vam se uopće da konstruktivno raspravljat s ovim tipom :)

Shadow031
11-11-2010, 19:50
Decki jel primaju u algoritmu preko kartice dda se plati?

sponzorusa
11-11-2010, 19:52
u nas u Splitu imaju ja sve s karticom placam

flander
11-11-2010, 20:45

reci mi jedan dućan koji danas ne prima kartice :D

Shadow031
11-11-2010, 22:09

reci mi jedan dućan koji danas ne prima kartice :D

Hehe istina :D

Aerial
12-11-2010, 11:02
Da se vratimo na konkretnu temu, novi raid markeri su supač :D

cmveO_DNevc&feature=player_embedded

flander
12-11-2010, 11:54
GO GO POWER RANGERS !! :D

flander
12-11-2010, 20:38
Y7xDZQXDiwE&feature=sub

edit :D

rekoh idem ja malo vidit svoj dobri stari battlenet acc, rekoh da provjerim dal dela, da nije hackan kad ono

Enjoy your free game time!

You have added 7 days of free game time to

sa guštom sam ih aktiviral :D

m4dsk33lZ
13-11-2010, 03:32
"The design for combat resurrection effects has changed a good deal for Cataclysm, and we want to make sure players are clear on how spells like Rebirth and Create Soulstone now function. Rebirth has a 10-minute cooldown and Create Soulstone has a 15-minute cooldown. On raid boss encounters, you can only use one of these combat resurrection spells (so one Rebirth or one Soulstone) per attempt for 10-player raids. For 25-player raids you can use three forms of combat resurrection per raid boss attempt (so three of any combination of Rebirth and Soulstone). The count is incremented as soon as a player accepts a resurrection, so one can always choose not to accept if he or she wants someone else to get the resurrection instead. There is no equivalent of the Sated debuff (which tracks Bloodlust/Heroism usage), but you will get an error message if you try to resurrect too many players, and we might add tracking to our raid interface if there is demand for it. Outside of raid content, you can use as many battle resurrections as you have available."

Promjenili su combat ress.

source: http://us.battle.net/wow/en/blog/1064305

FaTaL_mRkvA
13-11-2010, 11:48
Jel tih 7 dana besplatno ima neki rok trajanja? Ili ja mogu pričekat još neznam mjesec dana pa ih onda aktivirat?

flander
13-11-2010, 13:02
Jel tih 7 dana besplatno ima neki rok trajanja? Ili ja mogu pričekat još neznam mjesec dana pa ih onda aktivirat?

imaš ih dok ih ne potrošiš

Zv0nZ1
14-11-2010, 12:56
meni u mailu je navedeno da ih do 1.12. mogu aktivirati. :)

Kostolomac
14-11-2010, 13:30
Majku im mećavsku, bome ja nisam nikad dobio tih tjedan dana igre :-x

flander
14-11-2010, 15:20
ćital sam da je to kao dodjeljeno onim akauntovima koji su bili duže vrijeme neaktivni, najviše starijim akauntovima, doduše igram WoW od samog izlaska...a sad sam bio 2 mjeseca neaktivan...

Kostolomac
14-11-2010, 15:24
Bio sam po 6 mjeseci neaktivan pa opet ništa. Ma inače nemam sa tim stvarima sreće.

flander
15-11-2010, 18:11
During the Story & Lore panel of BlizzCon 2009 an artwork of Cairne and Thrall rescuing babies is shown, Chris Metzen described it as: "so bad ass".[1]

Shocked at the rumors that the new Warchief slaughtered innocent druids, Cairne challenges Garrosh Hellscream to an honorable duel in the arena of Orgrimmar. Magatha, unknown to Garrosh, masks the poisoning of Gorehowl as a ritual blessing. During the course of the fight his ancient Bloodhoof Runespear is shattered by Gorehowl, allowing a shallow grazing of the chest which causes Cairne to falter in paralysis, as he dies from the poison he realizes the betrayal, his final thought as a final attack from Gorehowl splits Cairne's chest And so, I, who have lived my whole life with honor, die betrayed, he dies before he hits the ground. His body is taken to Thunder Bluff, and after the uprising of the Grimtotem and retaking of Thunder Bluff by his son, Baine, Cairne's remains are placed upon a pyre along with the shattered debris of his Runespear. Thrall returns to mourn him, he weeps for the loss of a future lifetime of his friendship, his kindness, wisdom, and humor. Thrall speaks to the wind, hoping that Cairne's spirit hears him, to tell him that Cairne was always the heart of the Horde, he and the Tauren, their true spiritual center, of forgiveness, compassion, and guidance. Thrall places his hand reverently on Cairne's now peaceful brow, to say a final goodbye to his old friend, and took with him the smallest piece of Cairne's Runespear to forever remember him and be in touch with his heart, engraved on this was a small rune, this single rune's meaning did not escape Thrall, healing.
http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20101102231244/wowwiki/images/thumb/4/4d/Cairne.JPG/386px-Cairne.JPG

jest da malo zaostajem sa loreom u Cati ali kad sam ovo pročital srce mi se para :(

Ish-ne-alo por-ah

Garosh jedi govna :(

m4dsk33lZ
15-11-2010, 18:20
Garosh jedi govna :(

pa nije garosh kriv. ova ga je trovala, i zato je umro.

flander
15-11-2010, 18:36
pa dobro, al opet on je zamahnuo :P :D

al šteta, Cairne je baš cool 8)

Aerial
15-11-2010, 21:15
Dosta je bilo "neshvaćene i nevine horde" s kvazi-dobrim likovima.
Dajte nam divljake i poremećene ubojice kakvi su bili prije 15 godina.

Garrosh ide u dobrom smijeru :D

Gu$ht3r
15-11-2010, 21:54
Garrosh vs Wrynn jao jao

FaTaL_mRkvA
15-11-2010, 22:11
LOL, upravo sam našo u starim mailovima beta cataclysm invitation :toilet: .
A dok su drugi igrali betu ja sam slinio :toilet:

flander
15-11-2010, 23:03
ti si svjestan da pozivnicu dobiš samo na battlenet acc ?

FaTaL_mRkvA
15-11-2010, 23:12
Ak sam dobro shvatio na što ciljaš, onda je vjerojatno ta poruka bila neki spam nisam baš pažljivo čitao.
Uvijek me zajebu s tim.

solo
16-11-2010, 00:22
Novi chapter u pre cata eventu je došao, također i novi patch možda izlazi ovaj tjedan.

http://www.mmo-champion.com/content/207 ... der-attack (http://www.mmo-champion.com/content/2074-Elemental-Invasion-Part-4-We-re-under-attack)!

flander
16-11-2010, 00:41
Ak sam dobro shvatio na što ciljaš, onda je vjerojatno ta poruka bila neki spam nisam baš pažljivo čitao.
Uvijek me zajebu s tim.

pozivnica ti MOŽE i samo MOŽE doc na battle net :D

sve ostalo je spam

Rang€r
16-11-2010, 00:42
da tak i ja dobivam mejlove od blizzarda da si trebam resetirat password i slične fore, onda me pošalje na neki fake battle.net di bi trebo upisat username i pass

Wizard
16-11-2010, 10:13
Posalje ti blizz mail ako si u beti, al ako nema pozivnice na battlenetu to je sve laz

Devil Dog
16-11-2010, 20:54
Ubaci ti keyloggera ako samo i klikneš na link jel da? Meni su dok sam igrao redovito slali /w i putem maila linkove i slične pizdarije.

Shadow031
16-11-2010, 20:59
Malo da se javim opet hehe :P 58 gnom warr :P :)

flander
17-11-2010, 00:48
evo pocele su invazije na gradove :D

fora, onak masovni raidovi elementala na Orig i TB, i kad se to očisti onda možete u instance koji dropaju dobar loot :D

za sada za mog rogu ništa...

Shadow031
22-11-2010, 17:02
Moj ponos :P http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... benipwnerr (http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dunemaul&cn=Jebenipwnerr)S

Nazalost prepaid mi je istekao..pa necu igrati 2-3 dana ..pa napokon se nadam da ide na 80 :P

Eh,da i zanemarite ime ..napravljen acc prije 3-4 godine tako da nisam imao maste bas hehe :P

Arbiter of Change
22-11-2010, 17:22
Koliko te pauldrone nisam dugo na nekome vidio. :)

solo
22-11-2010, 17:26
Imo jedni od najljepših u igri.

FaTaL_mRkvA
22-11-2010, 17:56
Jes, Warr/Pala ally PvP set je rulao.
Jednostavno, lijepo, WTF efekt. :roll:

EDIT: Na kojem se levelu sad dobiju zadnji tier talenti?

Gu$ht3r
22-11-2010, 19:02
69 ja mislim

FaTaL_mRkvA
22-11-2010, 19:06
69Sja mislim
Is it just me or?

Inače, eto danas mi je isteklo onih đabe tjedan dana, a ukupno sam igrao svega nekih 3-4 sata u tih tjedan dana. :(

Gu$ht3r
22-11-2010, 21:07
odi na wowhead talent calc pa provjeri

DJ Not Nice
23-11-2010, 10:36
http://www.mmo-base.com/wow-cataclysm-n ... ezba/11781 (http://www.mmo-base.com/wow-cataclysm-nagradna-igra-i-predbiljezba/11781)

Dijele se dvije kopije Kataklizme,
eto.

m4dsk33lZ
23-11-2010, 10:52
Lol, kak sam se šokirao kad sam se htio logirat u betu i skontao da više ne radi.

Sad moram čekat 2 tjedna da igram cataclysm opet, ko i ostali smrtnici.

flander
23-11-2010, 20:47
http://wow.joystiq.com/2010/11/23/patch ... tch-notes/ (http://wow.joystiq.com/2010/11/23/patch-4-0-3a-the-shattering-patch-notes/)

14 days left till Cata ^^

Arbiter of Change
23-11-2010, 20:53
Najstylan Warlock nerf ikada. :)

# Bane of Agony damage has been reduced by approximately 12%.
# Bane of Doom damage has been reduced by approximately 12%.
# Corruption damage has been reduced by approximately 12%.
# Death Coil damage has been reduced by approximately 12%.
# Drain Life damage has been reduced by approximately 12%.
# Drain Soul damage has been reduced by approximately 12%.
# Immolate damage has been reduced by approximately 12%.
# Incinerate damage has been reduced by approximately 12%.
# Rain of Fire damage has been increased to be more comparable to other area-of-effect abilities.
# Searing Pain damage has been reduced by approximately 12%.
# Seed of Corruption damage has been reduced to be more comparable to other area-of-effect abilities.
# Shadowbolt damage has been reduced by approximately 12%.
# Soul Fire damage has been reduced by approximately 12%.

Demonology

* Hand of Gul'dan damage has been reduced by approximately 12%.

Destruction

* Chaos Bolt damage has been reduced by approximately 12%.
* Conflagrate damage has been reduced by approximately 12%.
* Shadowburn damage has been reduced by approximately 12%.

Rang€r
23-11-2010, 21:16
omg, ovdje mogu quick postat

OT: glupi warlocki, tako im i treba

flander
23-11-2010, 21:26
@ Arbiter of Change sjeo i plako :D

SHODAN
29-11-2010, 20:50
Nerfali su nas bolesno, evo jedva mi Felguard prezivi Anzu fight lol.

Strasno. Da su pravedni mageovi i rogovi bi isto prosli, ali nesto mi govori da nece :D.

flander
29-11-2010, 20:56
We don't hate warlocks. In fact, we love them so much we made them too powerful in some cases and with regret we had to reign in some of their power with this patch. But the warlock love still remains; maybe in the future our love of warlocks will overwhelm us again and we'll hand out the warlock buff candy once more, bringing much singing, dancing and many voidwalkers sacrificed in celebration.

FaTaL_mRkvA
29-11-2010, 21:50
Takve izjave i oni GM-ovi pozdravi me uvijek odvale :D

Shadow031
30-11-2010, 23:15
huh priprema izgleda da uzimam licha i catu zajedno pa odma 15 levela :P 70 gnom warr i sad 43 mi shammy alt

m4dsk33lZ
30-11-2010, 23:17
bolje skupljaj novce na warrioru ako nisi već kupio flying skilove. Trebat će ti 1000 golda za northrend flying, 250 za old world flying, 4000 za epic flying i još 4000 za 310% flying.

flander
01-12-2010, 00:13
310% nije must have tak da ono...

dobro pa je ovaj skil za old world samo 250golda, vec sam mislil da bu bar 1k

m4dsk33lZ
01-12-2010, 00:16
vjerojatno su ostavili na 250 golda, jer su nedavno uveli 310% skill.

flander
01-12-2010, 00:36
vjerojatno su ostavili na 250 golda, jer su nedavno uveli 310% skill.

a to sam videl da, rekoh necu još davat 4k previše mi to, imam ali nedam, brijem da bu golda u Cati na bacanje od qvestova, treša i aukcije kad dignem ench i mining ^^

imam namjeru si napravit onaj motocikl ^^znam da nije bog zna kaj al opet cool je hehe

m4dsk33lZ
01-12-2010, 02:23
Iskreno, ja sam požalio što sam ga kupio. Bezveze sam bacio 15k golda koje mi je bivši guild leader dao kad je transferao realm na taj chopper. Ali zato nisam trebao kupit 310% skill, jer sam već imao 310% mountove :D

flander
01-12-2010, 10:12
a mislim jedino kaj je cool kod toga kaj je motor pa si ono kakav takav cool

al da je sad nešto extra posebno to nikako nne

ma bude videl još, pošto imam 4 chara na kojima mogu dobro zaradit, a mislim dignut engi na altu pa ono ak bude višak golda budem videl...neznam, više infoa kad Catu krenem igrat ^^

FaTaL_mRkvA
01-12-2010, 10:34
Neznam taj motor je barem na mom serveru već polako izgubio WTF-faktor. Neznam kad sam zadnji put došao u org/dalaran a da nisam vidio barem 3 motora :(
Al jeben je motor i htio bi ga imat ofc :D

Wizard
01-12-2010, 10:44
Pa nije neki problem skupi 10-15k goldi kolko vec treba, a nije motor fora i ruzan je, al onome koji ganja achie je naravno must have, nevidim drugi razlog za njega, bar ne sad.

FaTaL_mRkvA
01-12-2010, 10:48
S motorom barem nebi zapinjao za vrata svaki put ko s ovim glupim mamutom :(

flander
01-12-2010, 11:06
S motorom barem nebi zapinjao za vrata svaki put ko s ovim glupim mamutom :(

bašto lol :D

Kostolomac
01-12-2010, 17:32
Nabavit ću si Goblin Turbo Trike i meni dosta mašinerije :D

Devil Dog
04-12-2010, 21:45
Shvatio da necu kupit novi WoW, vjerojatno ga vise necu nikad ni zaigrat... :sad:

FaTaL_mRkvA
04-12-2010, 21:55
1. frendovi su ti prestali igrat.
2. shvatio si da je sve to nestvarno, gubljenje vremena?

flander
04-12-2010, 23:59
ili je Warhammer bolji...

FaTaL_mRkvA
05-12-2010, 00:56
Jel warhammer besplatan ili se igra mora kupiti? (znam da nema prepaidova)

Aerial
05-12-2010, 12:51
Besplatan je.. ako želiš biti max lv10 :D

Gu$ht3r
07-12-2010, 18:52
http://www.youtube.com/user/AtheneWins# ... cD5rQJONV4 (http://www.youtube.com/user/AtheneWins#p/a/u/0/IcD5rQJONV4)

hahah nije valjda? pogledatje creditse pise Giant the Croatian gnome XD

flander
07-12-2010, 18:56
po meni debilana, i kaj sad je digal 85lvl i 90% qvestova koji su sigurno fun i zanimljivi za igrat on je prošal u roku par sati...jadno =/

Wizard
07-12-2010, 18:59
Cemu sluze altovi...

Worthaur
07-12-2010, 19:00
po meni debilana, i kaj sad je digal 85lvl i 90% qvestova koji su sigurno fun i zanimljivi za igrat on je prošal u roku par sati...jadno =/
The usual casual vs hardcore bullshit

Gu$ht3r
07-12-2010, 19:04
jebiga iso je na world first nije iso questat i istrazivat, on nije napravio ni jedan Q nego je samo tago mobove a imo je iza sebe ljude koji su ih finishali.

dh357
07-12-2010, 19:36
nije jedini

ja sam bas napravio worgena i dok sma malo igrao sa njime vec su preko cijeloga servera objavili dva da su stigli do 85 nivoa, ne mogu vjerovati

Arbiter of Change
07-12-2010, 19:46
Jer postoje likovi koji su igrali ekspaziju u betama i znaju je već u tančine prije nego li uopće izađe.

Aerial
08-12-2010, 12:56
ummmm

Upravo sam pogledao svoju WOTLKSkutiju na stolu.
Tek sam sad shvatio da na njoj piše:
minimum system requirements: Windows XP (SP3)

...

Jel... jel to znači da .. da Cataclysm zapravo ne treba XP3, nego su to napisali onak', reda radi, ko' što su i na WOTLK? :D
Jel to znači da zapravo mogu otrčati u obližnju prodavaonicu i pljunuti ćać'nih 300 kuna? :D

*cliffhanger ending* tan tan tan

Wizard
08-12-2010, 13:01
il stavis sp3 i nemas briga

Aerial
08-12-2010, 13:17
Ne mogu, problemi s kompatibilnosti softvera/hardvera/bogzna čega... Ne ide mi ni SP3, ni Vista ni Win 7, komp se ruši nakon što instaliram drivere za grafičku...

Al, kolko vidim, piše i za WOTLK da treba SP3, a igra očigledno radi bez njega (tj na SP2 kojeg imam) :D Tako da pretpostavljam da je ista stvar i s Cata.

Feanor
08-12-2010, 13:40
http://tehparadox.com/forum/f18/change- ... iv-203771/ (http://tehparadox.com/forum/f18/change-manually-xp-sp2-sp3-gta-iv-203771/)

Ili probaš natjerati komp igre da ti misle da radiš na SP-u 3 a u biti si cijelo vrijeme na sp-u 2... :D

Berax0r
09-12-2010, 02:11
SP3 je kao ono, preporučamo, na tome će raditi 100% igra. Raditi će ti na SP2 sigurno.

Aerial
10-12-2010, 11:10
Yep, evo ga, instalacija piči normalno :D

Inčeresting, instalacija slična kao u WOTLKu, samo što je slideshow od artworka, a muzika je puno.. neutralnija. Me likey, puno je više fantasy i WoW-like štih nego onaj "TADAAAAAA OMG I AM LICH KING, START THE MUSIC, LOOK AT MY ARMOR" proces iz WOTLK-a :D

rejnđer
10-12-2010, 21:24
Jel warhammer besplatan ili se igra mora kupiti? (znam da nema prepaidova)
nemoraš kupit, al ti je jeftinije kupit igru i iskoristit cd key kao 30 day sub, nego kupit 60day prepaid od negdje izvana il još gore, subirat se preko sitea njihovog, inače WAR je u kurcu jer večina iz mythica pomaže biowareu da ne ujebe sw:tor, al za tu igru je ionako kasno.

Shadow031
11-12-2010, 16:57
Decki ko od vas hordu igra i na kojem serveru ?? gdje nas od horde najvise ima hrvata,srba,bosanca itd..

Wizard
11-12-2010, 18:08
Kao sto je mnogo puta receno, ka Kor'gallu, poznat i kao Cro'gall.

Aerial
12-12-2010, 19:05
Jel tko igra? Dojmovi, stanje u PvP, težina dungeona? Ajmo, ljudi :D

flander
12-12-2010, 19:15
niko ništa, svi vise za igrom i boli ih kita :D

a i ja b tak :(

Kostolomac
12-12-2010, 19:54
Nažalost, nije još stigla Cata. Ali uskoro će, vidim da su mi danas napokon procesirali kreditnu :D

Delirium
12-12-2010, 19:58
grafa crkla, nemrem igrat...

RL is all that is left

flander
12-12-2010, 20:42
grafa crkla, nemrem igrat...

RL is all that is left

aj daj acc pa da ja malo okačim :D

Delirium
12-12-2010, 20:50
nisam ga htio ni reviveat kad komp ne fercera :/ mozda ak skupim dovoljno para za grafu do ljetnih praznika...

inače, rl za sada sucka

flander
12-12-2010, 21:09
jao pa do ljeta ce vec i druga ekspanzija xD

daj to vamo da igraju oni koji mogu ^^

Aerial
12-12-2010, 21:38
Tak' i meni, trenutno imam love dovoljno za vodu i zrak, ffs.

srsly, uzeti ću neki štap i idem na zapad voziti taxije.

Worthaur
12-12-2010, 23:11
Zarollo goblina shamana, lvl 60 atm, kolko cujem heroic dungeoni su fakat teski, nije sranje koje je bio u wotlk, al nisam ih jos osobno iskusio tak da ono

HrcaPrca
12-12-2010, 23:30
Jesu teski su hc. Ali bili su i wotlk teski kad je izasla. Jednostavno sto ce vise novih raidova i novih tiera izlazit to ce hc gubit na tezini.

Petlare
12-12-2010, 23:33
nisam jos proba hc-e ali morem rec da su cak i neki noramali teski ukoliko imate 1 debila u grupi pa vas sve wajpa XD

Berax0r
12-12-2010, 23:45
Aj da podjelim sve što sam doživio/čuo do sada. Questovi su jedno 100x bolji, em lakši, em zanimljiviji, em šaljivi itd. Drugo, nemorate više imati questhelper ili nešta slično, sve je u igri sada, strelica na mini mapi, strelica na mapi...

Koliko sam čuo dungeoni su teški za popizditi. Isto tako, nemoraš više tražiti questove za jedan dungeon po cijelom azerothu, već se questovi uzimaju na početku dungeona.

Light/shadow effekti, još bolji, einvoirment je stvarno jebački.

Post od Zeroa sa gamer.hr-a

Ali zajebi to, novi questovi su strašni. Čak i oni koji nisu 80+. Vidio sam predobre questove u Silverpine forestu kad sam levelao novog lika. Puno originalnije i zanimljivije nego do sad, uglavnom.
Heroic je opet heroic kao na početku TBC-a gdje ni Isus himself nije mogao završiti određene instance (SH ane) - kad jednom uđeš sa dozvoljenim minimumom opreme, boss fightovi traju kao raid boss u WotLKu, svaki trash pack zahtjeva crowd control itd.
Raidovi su puno teži od entry-level raidova u WotLKu, čak su dobili dobar boost u odnosu na betu, a to je još uvijek samo normal mode.

Sve u svemu, igra boguje, sunce sam od utorka vidio samo na wallpaperu kad bih alt-tabao da upalim ventrilo.

i Cr00xYa

slazem se sa tronom. strava je stvarno. nove zone kamenuju na veliko. uldum izgleda stvarno vrhunski, MH napravljen isto bolje nego sam ocekivao. questovi su fenomenalni, na neke se tako odvalim od smijeha da mi slabo dodje

nadalje, i neki itemi napokon izgledaju kao da su to sto jesu , a ne kao do sad sve isto i 2handeri premali i lame design. bit ce da su zaposlili nekog kreativnog napokon.

stare zone su takodjer preradjene pa i ako nemate catu, i/ili igrate od pocetka moze vam bit zanimljivo i drugacije nego prije. i ima jako puno logicnih stvari ubacenih kojih prije nije bilo iz tko zna kojih razloga.

pvp je jos "nedostupan" a i da nije ne bi me to bas diralo puno, tako da ce za taj dio morati osvrt napisati netko drugi kasnije
kad kazem nedostupan mislim na to da nema sezone jos, nema rated BGa, nema novog pvp geara... al pvpat mozete uvijek ak vam je to gust.

i još jedan

zenedar, allianz.

da, animacije su isto fora. i cinematics, koji se takodjer mogu i prekinuti, i nisu svi o lich kingu kao u WOTLKu

nadalje, sve zone imaju puno vise flight pathova, pa je garant i fora levelat opet od pocetka :)
gathering proffesije daju XP, isto kao i archeology. tako da ak vam se ne da Qat ili je previse guzva da se nabit i nesto XPa tako reci "pasivno".
i to sa questovima u instancama je super. dobijes ih tamo i jos bolje pokupis ih doslovce usput u instanci na podu.
takodjer kad je o instancama imas tako reci "uvijet" item levela (prosjecnog). s time da i itemi koji nisu equipani ulaze u prosjek. ako nemas dosta ne mozes se queueat za odredjenu instancu, isto tako i za heroice. fora mi je vidjeti plave iteme iz dungeona sa dodatkom "heroic"

imena i opisi questova su vrshunski, malo podsjecaju na fallout
"Oh deer!" - skupljas ozljeđene srndaće
onda jedan Q di spasavas male medvjede s drveta bacajuci ih na neki improvizirani trampolin - na dnu questa pise nesto u stilu da je to apsolutno bezbolno i bezopasno
pa ime questa "mastering puppets" .

Bit ovog posta je da vadi mast svim onima koji nemaju Catu. :P

HrcaPrca
12-12-2010, 23:46
Da. Jer nema vise tank n spank bosseva,svi sada trebaju reakciju i kretanje.

edit: Harrison Jones questovi su predobri u uldumu. Svaki quests ima mali cinematic.

Tyrion
13-12-2010, 00:17
Ekspanzija je pun pogodak.
Grim Batol hc je tezi od bilokojeg wotlk raida. Doslovno zahtjeva hrpu dogovora, brze reakcije, niko ali bas niko nesmije zajebat itd.
Kao hiler obozavam catu jer moram radit pro mana menagment i hilati po nuznosti, inace sam oom kao nista sto je odlicna promjena za razliku od wotlk spam hilanja i drzanja svih na top hpu.
Questovi su zanimljivi i vise manje se protezu preko cijele zone i gotovo svi su povezani.
Cinematicsi su cool, Harrison Jones je epic.

Sad jos da vidimo kako ce izgledat rated bg i arene :D.

m4dsk33lZ
13-12-2010, 00:47
Kako mi je žao što sam igrao betu. Ništa mi nije novo i sve zone sam prešao već dvaput. O dungeonima i raidovima da ne pričam. :(

Lucky.Strike
13-12-2010, 12:32
E,a ako bi ja sad kupio Cataclysm,bi li morao kupiti i druge expanzije ili se cata moze instalirati bez da imam prijasnje nastavke na racunalu?

m4dsk33lZ
13-12-2010, 12:33
Morao bi kupiti sve ekspanzije.

Lucky.Strike
13-12-2010, 12:37
ahhh koliko para bi me to sve doslo? :?

dh357
13-12-2010, 13:25
U profilu , oni bar meni uvijek ispadnu najeftniji, negdje oko 700 kuna, samo igre
a onda jos i racun ili prepaid kartice.

Wizard
13-12-2010, 13:27
Cini se da je prosla ona akcija od blizzarda, pa sve skupa bi te doslo nekih 600-700kn, mozda bi se naravno moglo i jeftinije naci

Aerial
13-12-2010, 13:34
Da, nažalost, naši papilova prodavači tipa Algoritam još nisu snizili cijenu WOTLK-a, pa je sad već prošla expanzija još uvijek na 299 kn.
Tako da bi te u najgorem slučaju došlo Battlechest (WoW+TBC) 199 kn + WOTLK 299 + Cataclysm 299 = 800 kn :(

Kad kupiš oriđiđi, dobiješ i mjesec dana besplatnog igranja, pa ne moraš odmah kupovati bon/pretplatu.

Petlare
13-12-2010, 14:20
kupis tam u onom cdkey biz tam dođe cek da vidim , al uglavno dođe jeftinije jedino ako bash trebas dvd-e
a i to ti ne pomaze jel ako to sve instaliras s catom opet moras skidat 10 gb :D... 398,00kn WOW(30dana) + BC + WOTLK i 289,00kn World of Warcraft - Cataclysm oko 100 kn jeftinije :p

flander
13-12-2010, 15:25
a gle nađe se onaj battlechest po 100 -150 kuna, i uzmeš digitalne verzije wotlka i cate, dakle sve te izađe nekih 500 kuna...treba tražit

jedino ako patiš na kutije :D onda da 600-700 kuna

Arbiter of Change
13-12-2010, 18:34
Preko 3,3 milijuna primjeraka prodano unutar 24 sata. Holy shit. :)
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game ... Hours.html (http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/15/view/news/read/18953/World-of-Warcraft-Cataclysm-Sells-33-Million-in-24-Hours.html)

flander
13-12-2010, 18:44
vele kriza je :D

nema za Blizz zime ^^

vgg

Shadow031
13-12-2010, 18:52
Preko 3,3 milijuna primjeraka prodano unutar 24 sata. Holy shit. :)
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game ... Hours.html (http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/15/view/news/read/18953/World-of-Warcraft-Cataclysm-Sells-33-Million-in-24-Hours.html)
Procito sad : :) jebenica

Lucky.Strike
13-12-2010, 20:23
ok,hvala mozda kupim ako dobim sta para za bozic :D

m4dsk33lZ
14-12-2010, 00:29
Morat ćeš kupit još i bon za 2 mjeseca igranja koji košta 210 kn. Možeš plaćat i preko kreditne, ali sumnjam da posjeduješ jednu.

Inače, kao što je Aerial_51 već rekao, ako kupiš original wow, dobiješ mjesec dana besplatnog igranja, ALI tih se mjesec dana aktiviraju tek kada aktiviraš bon. Znači, MORAŠSkupit bon, i onda kada ga aktiviraš dobit ćeš ta 2 mjeseca od bona, +1 besplatni mjesec igranja.

Wizard
14-12-2010, 01:13
To se da lako zaobici, ppam ako treba, nemoras odma uzeti bon.

m4dsk33lZ
14-12-2010, 01:45
hax :)

Worthaur
14-12-2010, 08:11
Wtf kad su tu shemu uveli?
Il jednostavno nisam primjetio posto sve radim preko kartice D:

Outmind
14-12-2010, 13:44
Kakav je hc deadmines? Ne znam zakaj, ali to me sad najviše zanima xD

Petlare
14-12-2010, 14:36
komplikovan je i za lvl 15, hc jos nisam proba XD

HrcaPrca
14-12-2010, 15:29
Meni naporan i dug. :P

Tyrion
14-12-2010, 16:41
Kakav je hc deadmines? Ne znam zakaj, ali to me sad najviše zanima xD

Dug je ko raid lol. Ako ljudi upotrebljavaju common sense je i lak, osim Ripsnarla gdje treba biti neki dps, ne moze bilo tko doci :p.
Fajt sa zadnjim bossem i nerve poisonom je epic, osjecas se kao batman vs scarecrow :D

Wizard
14-12-2010, 21:26
Ja san ga na beti radia i bia je odlican iako malo je dug, al ne previse, gust je.

Gothmog
15-12-2010, 10:15
One nocne more pred zadnjim bossom su mi odlicne, a posteno sam se i nasmijao kad moras skakat na uze :)

U6luYQR20wA

flander
17-12-2010, 12:06
evo za sve oni koji nemaju Catu Blizz je dao 10 free trial :D

aj vidimo se za 10 dana ^^

http://eu.battle.net/wow/en/blog/1400557

btw bit ce za Catu, povrat poreza + baka = WIN ! :D

FaTaL_mRkvA
17-12-2010, 12:09
Jel mi treba prepaid da to aktiviram?

flander
17-12-2010, 12:54
ne

EDIT :D evo baš malo sma igral, i mogu rec da je igra 11/10

stvarno NOVO !! od atmosfere do regija, doduše odma sam se zapičil u MH pa malo kvestam, doduše mogu samo jedan lvl nabit, ali imam altove pa cu sa njima po novim regijama

ali glazba u MH je nešto presavršeno :D ovih 10 free mi je lego ko budali šamar :D

Gothmog
17-12-2010, 18:15
QyxFSZH-Xdw&feature=player_embedded

WGdGMdGg_8U&feature=player_embedded

Aerial
18-12-2010, 01:26
Počeo i ja ^^

Za sad je dobro. Mehanika igre je prilično čudna za početak (igram healera), ali definitivno bolja od prijašnjih izdanja (well, barem WOTLKa.. zapravo TBC je bio gotovo jednako monoton po pitanju healanja kao i WOTLK) :D
Sutra moram dingati 85 goddamnit.

flander
18-12-2010, 09:45
pošto sam dignul na max rogu, ono 80lvl sa max expa zarolo sa troll druida

i samo cu rec da jebeno uživam u igri, predobre ove prerađene regije, stvarno ma qvestova koji su prezabavni hehe :D

Once you get troll you never reroll

Aral
18-12-2010, 10:49
Review by GT (http://www.gametrailers.com/video/review-hd-world-of/708688)

bango
18-12-2010, 11:39
flander jel mogu u tom 10 dana free igrati i lvl 55 npr ili samo lvl 78+?
mislim ja imam lvl 80chars ali bi htio DK-a nalevelat

flander
18-12-2010, 12:00
flander jel mogu u tom 10 dana free igrati i lvl 55 npr ili samo lvl 78+?
mislim ja imam lvl 80chars ali bi htio DK-a nalevelat

možeš kaj oceš :D

samo nemožeš više od 80lvla ^^

pa velim ti ja sam se iznenadil kad sam videl da mogu worgrene i gobilne igrt, plus sa svim kombinacijama klasa (troll druid, Undead hunter etc) :D

tak da sad levlam druida taman u tih 10 dana ga dignem bar na 50 lvl :D

jedino kaj nemožeš su nove instance, nove regije, mislim možeš preko njih letat ali da si sad lvl 80 i ideš u regiju 85 nema nekog smisla ^^ i naravno bgovi, tu isto nemrem kad su lvl 85 req

bango
18-12-2010, 12:01
OMFG kako prejebeno evo i mene :))))

Aerial
19-12-2010, 19:09
Bogtemazo, upravo sam odhilao Grim Batol normal, na 85lv.

Teže nego Ulduar hc prije nerfa lol. Užas, OOM nakon svakog trash pulla... :D
Na zadnjem bossu sam morao mana tide + innervate od druida da bi jedva izdržao s manom... totalni show.

flander
19-12-2010, 23:43
ja evo dižem droda :D

sad sam 39 lvl :D ubijam a tek dva dana igram xD sutra bum malo arheologiju dizal, a možda i worgrene odigram, barem onu početnu zonu da vidim malo

FaTaL_mRkvA
19-12-2010, 23:46
sad sam 39 lvl :D ubijam a tek dva danaSigram
:shock:

m4dsk33lZ
19-12-2010, 23:47

šta ti je tu čudno?

flander
19-12-2010, 23:47

:D ide ko mutavo jako brzo lvli idu ^^

Worthaur
20-12-2010, 01:04
Ja imam 5 dana i 18h igre, 84 lvl sam i fali mi jos 13% do 85... Prebrzo to ide
I to bez heirlooma

Aerial
20-12-2010, 01:28
Ajme, 84 -> 85 je nešto najgroznije ikad :D
Treba ti više expa nego svi oni leveli prije zajedno...

Worthaur
20-12-2010, 09:36
Yup, al ono, malo questaš, malo ti popa dungeon, brzo to prođe ^^

DJ Not Nice
20-12-2010, 10:17
Jopet sam počeo igrati -_-

Worthaur
20-12-2010, 12:16
Bogtemazo, upravo sam odhilao Grim Batol normal, na 85lv.

Teže nego Ulduar hc prije nerfa lol. Užas, OOM nakon svakog trash pulla... :D
Na zadnjem bossu sam morao mana tide + innervate od druida da bi jedva izdržao s manom... totalni show.
Upravo sam zavrsio Grim Batol... Kakav ce tek bit HC =/

Delirium
20-12-2010, 17:04
puno više mining nodeova ima, im trippin ore luls
i gold je puno lakši za nabavit 1,2k u dva dana :D

Kostolomac
20-12-2010, 17:06
Pa bilo je i vrijeme. Najdosadniji i najgluplji dio igre mi je grindanje para. Oću epik flajing na svim likovima napokon!

Aerial
20-12-2010, 21:17
Primjećujem ogromnu razliku između runova s CC i bez. Sinoć sam odradio Halls of Origination s prilično dobrom grupom u kojem smo redovito koristili CC kod pullova (hunter je frost trappao, a ja sam hex/bind elemental) i nije bilo problema nikakvih, nijedan wipe i bez problema sam izlazio iz borbi na 20%+ mane bez mana tide totema.

Danas sam isti dungeon odradio s grupom u kojem nijedan CC nismo koristili. DK je tankao, mage se nije zabrinjavao s sheepom, a ja nisam ni mogao bindati elementale jer bi ih oni damageali. Rezultat je bio negdje oko 3 wipea, 2 dps redovito mrtva na žešćim fightevima i nekoliko desetaka ispijenih watera :D

Delirium
20-12-2010, 21:25
Evo probah Tankanje na DKu malo, stvarno mi se sviđa u Cati, mozda se i main speccam tako :D

Shadow031
21-12-2010, 19:54
Evo decki napokon kupio licha preko kartice :P nigdje nisam nasao ovak u trgovini samo cata ....evo nabijam warriora 72 zasad : :D

Aerial
22-12-2010, 20:12
Sinoć sam healao Halls of Origination heroic, i to guild run.
Imali smo jednog nub druida, doduše, koji nije znao što je innervate.

Svejedno, run je trajao dobra 2 sata, a nismo ni sve bosseve stigli srediti. Teško za healanje za popi*diti :D
AoE dmg je defitinvno najveći problem, i to kao resto shamanu.. Chain Heal je trenutno toliko slab da od njega gotovo nema koristi, pa mi preostaje spamati HW po svima :S

flander
22-12-2010, 20:32
ja evo nakon 4 dana igranja digo druida na 54...prebacio se na boomkin jel mi je feral dosadio za popizdit, samo spamam mangle i niš više, a i vec imam melee klasu pa mi je i tako dosadil, boomkin je super, onaj solar i moon eclipse su predobri :D a moonfire predobra magija, moj fav u igri :D

rogu ne igram kad mi je na 80lvlu a igram trial, sutra kao treba doc ful verzija ^^ a iovako nemrem upgrejdat acc dok mi taj trial ne izađe, tak da bum sad droda grindal pa onda sa rogom se zajebavat ^^

sve u sve jako dobar ekspanžn :D malo sam ušal u Uldum regiju, na ona ulazna vrata i ni mrvicu dalje ^^ da me ne utuši ^^

Aerial
23-12-2010, 11:23
Ala boktemazo, sinoć sam probao Deadmines heroic.

4 sata run, na kraju zadnjeg bossa nismo uspjeli na vrijeme srediti... matere ti, što su napravili od toga dungeona :D

Worthaur
23-12-2010, 13:47
Wut? Ja kao resto shaman u svom jadnom gearu sam bez beda healao taj heroic, dok se sa ostalim heroicima jebem zesce

Gu$ht3r
23-12-2010, 14:02
hallsi, stonecore i brc su najtezi heroici stvarno svako treba znat sta radit i bit dobro gearan da se uspije

Aerial
23-12-2010, 17:27
Healanje de facto je bilo problem samo u nekim situacijama (Ripsnarl na 20 stackova thirsta i slično), ne općenito... problem je mehanika cijelog dungeona, od toga da smo X puta wipeali na bossevima dok nismo skužili princip fighta (sranja s hranom od Cookija, Vaporima na Ripsnarlu itd), pa do umiranja na "laserima" pred kraj :D

Wizard
23-12-2010, 17:36
A iduci put prvo na wowhead i sve ce biti dobro :)

Aerial
23-12-2010, 17:44
Ma ful mi je dobro ovako.. tek sam jučer skinuo Atlas Loot, deadly boss mods ne koristim još... pojma nemam gdje što dropa, kako doći do loota, kakvi su reputation factionsi ni rewardsi, a o raidovima ne znam ni "r".
Imam osjećaj ko da sam nub totalni koji je tek startao s WoWom i dobro mi je. U ovoj expanziji ne želim znati igru napamet prije nego je počnem :D

SHODAN
23-12-2010, 20:20
Ja nikak da skinem Grim Batol hc. Ono - nema jebene sanse s PUGom. Prvi boss, naravno ne ubije se add koji spawna lijevo od bossa. Drugi boss - tank ne zna kajtat. Treci boss lol neznam ni gdje da krenem, samo cu reci BOOM. Cak i ako dodem do zadnjeg bossa na njemu je healer uvijek oom na drugom waveu addova... place mi se ponekad kad PUGam. Najgore je ako prije fajta svi sute - onda znam da nitko nema pojma kako. Svi si misle ''necu razmisljat, ne zanima me kakav je fajt, ostala cetvorica ce ga ownat ja cu samo bezveze udarat bossa''.

btw uvjerljivo NAJGORI igraci s kojima sam PUGao hc dungeone s imali titule ''The Kingslayer'' - valjda i to nesto govori o prosloj ekspanziji.

Arbiter of Change
23-12-2010, 20:34
Ljudi su generalno nesposobni jer nisu igrali prave dungeone, sa tu i tamo kojom iznimkom, još od vanilla dana.

HrcaPrca
23-12-2010, 23:01
btw uvjerljivo NAJGORI igraci s kojima sam PUGao hc dungeone s imali titule ''The Kingslayer'' - valjda i to nesto govori o prosloj ekspanziji.

Svako sad ima tu titulu,samo pugaju sad na 85 i prdnu kroz icc.

FaTaL_mRkvA
23-12-2010, 23:22
Trebali su napraviti da se ta titula više nemože dobiti.
Dobro, ionako ju je bilo dosta lako dobiti, ali ovako postaje potpuno mutava.

SHODAN
23-12-2010, 23:31

Pa kad se sjetim ICC-a i PUGanja... zar je ICC osim hc modova bio tezak? Nimalo.

HrcaPrca
24-12-2010, 00:12

Pa kad se sjetim ICC-a i PUGanja... zar je ICC osim hc modova bio tezak? Nimalo.

Nije bio pri kraju wotlk. Tada se i hc pugo. Al dok je tek izasao,da. Mogao si mozda s pugom prva 4 bossa i to ak je bila dobra grupa inace...

m4dsk33lZ
24-12-2010, 10:15
Ljudi su generalno nesposobni jer nisu igrali prave dungeone, sa tu i tamo kojom iznimkom, još od vanilla dana.

TBC dungeoni>Vanilla

flander
24-12-2010, 10:30
evo stigla mi Cata i ja nju odma turnem instalirat, odem van po drva, vratim se i sad skida neki klinac od 8 gige ? koji je to klinac ?

kaj ni dosta kaj mi je pojelo 5 gige za onaj patch, 11 gige za instalaciju i sad još 8 ?

DJ Not Nice
24-12-2010, 10:35
Strašan si, ne trebaš ništa inastalati već samo aktivirati.
Sve ti lijepo piše di/šta kako na lančeru, tako i na stranici.

O dragi Isuse!

Zaslužio si.

flander
24-12-2010, 10:41
ma di piše ?

EDIT : nvm evo dela ^^

Aerial
24-12-2010, 11:55
Ae, tako i meni. Rekord u instalaciji, nekih 5 sati je trajala.
I onda po završetku počne skidati još 6 giga.
Ossom. :D

Enivej, mislim da ću rerollati za Cata neš drugo. Malo mi je naporan više shaman i alijansa. Vrijeme je za gay paladina i pvp server.

Gu$ht3r
24-12-2010, 12:32
faction change - dwarf GG =)

flander
24-12-2010, 12:52
Ae, tako i meni. Rekord u instalaciji, nekih 5 sati je trajala.
I onda po završetku počne skidati još 6 giga.
Ossom. :D

Enivej, mislim da ću rerollati za Cata neš drugo. Malo mi je naporan više shaman i alijansa. Vrijeme je za gay paladina i pvp server.

ma skidalo mi se to nekih pola sata, i onda sam ošal upgrejdat acc, i nisam moral dalje to skidat

btw rerollar sam worgrena, fora su

Worthaur
24-12-2010, 18:58
O jebem ti pugove retardirane da ti jebem, sve sto pokusavam je napraviti jedan daily hc. Jedan. Imao sam 6 pokusaja i jos ni jedan nisam dovrsio

Aerial
24-12-2010, 20:48
Guild runovi ^__^

flander
24-12-2010, 20:58
ja evo završio Mount Hyjal :D predobro svaki kvest čitan, sad sam u Deeholu dosadno za popizdit, dosadni su mi ovi earth gianti, početak mi je još bio dobar sa onim cepelinom, ali ovo sad majke ti jednostavno samo klikam accapt/compleat q

valda mi još malo ostalo...

HrcaPrca
24-12-2010, 22:13
O klanjam ti pugove retardirane da ti klanjam, sve sto pokusavam je napraviti jedan daily hc. Jedan. Imao sam 6 pokusaja i jos ni jedan nisam dovrsio

Mozda si ti kriv. :D

Konšiljer
24-12-2010, 22:17
Taj Cathaclysm je izašao nedavno, dobio je na gamespotu 8.5 znači da je dobar.

Worthaur
24-12-2010, 22:27
O klanjam ti pugove retardirane da ti klanjam, sve sto pokusavam je napraviti jedan daily hc. Jedan. Imao sam 6 pokusaja i jos ni jedan nisam dovrsio

Da, ja sam kriv sto se dps nezna maknut sa ground aoe spella i moram potrosit pol mane na njega i ofc nestane mi mane za one bitne stvari ^^

HrcaPrca
24-12-2010, 23:16

Da, ja sam kriv sto se dps nezna maknut sa ground aoe spella i moram potrosit pol mane na njega i ofc nestane mi mane za one bitne stvari ^^

Bas to. Ti im moras reci,pokazat da se maknu. :D

Worthaur
24-12-2010, 23:19
A ono, prije svakog bossa se uvijek pita jel ima netko tko nezna taktiku, ocito svi znaju sve i ja failam :p

paranoia_dream
25-12-2010, 13:03
ma najgori boss ikad mi je stonecore prvi boss, igram kao tank al tu se wipe s pugom da se zaseres ostali bossevi su prelagani skupio pola achi vec za hc :D

flander
25-12-2010, 13:09
evo odigral i ja Stonecore, i onak lagana instanca, jest da čekam na ulaz po pola sata, al do sada sam svaki put prešal, ništa posebno, tank and spank

Worthaur
25-12-2010, 13:15
Normal ili heroic?

flander
25-12-2010, 13:27
Normal ili heroic?

normal :P ^^

Worthaur
25-12-2010, 13:44
I mislio sam :p

DJ Not Nice
25-12-2010, 14:15
Ja sam danas napravio neku džunglu.

paranoia_dream
25-12-2010, 14:21
Normal ili heroic?

normal :P ^^

ma normal je tank i spank, mada i hc je tank i spank , ono meni item lvl 349 al na tom bossu znam wipe samo tako i grim batol je teski 3 boss ekipa ne kuzi da ih mobovi ne smiju doc do njih pa onda jos na to breath i wipeova samo tako dobis

ma da sad je vec ok al na pocetku cate znao imat po 10 wipe po bossu -.-

Delirium
25-12-2010, 15:23
Ja sam danas napravio neku džunglu.

:rotfl:

EDIT: Šupci iz Hp Expressa dolaze s mojom catom u utorak

flander
25-12-2010, 16:29
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs756.ash1/164705_1421195744502_1670958541_801715_8320608_n.j pg

evo simbolično ^^

m4dsk33lZ
25-12-2010, 16:55
gz :D

LD
26-12-2010, 16:44

TBC dungeoni>Vanilla

Cthun>>>>all

FaTaL_mRkvA
26-12-2010, 20:41
Ja nisam nikad došao do C'thuna, ali što je svima bilo toliko epic kod njega?
Kolko znam cijeli je bio zbuggan i nemoguć za skinut.

Gu$ht3r
26-12-2010, 22:28
stvar je u tome sto to nisu bili bugovi...

LD
26-12-2010, 22:42
i four horseman je bio jebeno tezak. zamisli na cthunu; imas 40 ljudi, svatko u svakom trenutku mora znat gdje mu je pozicija i sta radi, moras bit jebeno uigran i jos jebenije gearan. Cak sam u tbcu iso par puta na njega, nijednom ga nismo srusili.

Delirium
27-12-2010, 01:26
Cthun trash mi je bio očajno težak, mozda tezi i od bossa :rotfl:

FaTaL_mRkvA
27-12-2010, 10:57
Dobro danas ekipa faila AQ achi runove xD.

Što bi tek bilo da stari naxx postoji...

Delirium
27-12-2010, 13:25
sram me rec da sam wipeo na Twin Empsima s full 80 grupom XD

al ajde, i bacanje AoEa ko majmun je za ljude :rotfl:

Kostolomac
28-12-2010, 10:08
Stigla Cata fajnli, 85. hir aj kam!

Delirium
28-12-2010, 10:14
meni sutra stize, zvala me ona zena i algoritma, ima seksi glas

flander
28-12-2010, 13:23
digao 85lvl :D ima rip off qvestova kolko oš :D

recimo sad sam doša u Twilight Highlands i qvest sa Dragonmaw :

This is madness !!
MADNESS !?
THIS IS...
DRAGONMAW !!!!!

:D

Gu$ht3r
28-12-2010, 13:55
The First Rule of Ring of Blood is You Don't Talk About Ring of Blood XD

flander
28-12-2010, 16:04
meni je najjači bio Harrison Jones xD Uldum je precarska regija

Aerial
28-12-2010, 18:04
Onaj dwarf u Highlandsu mi je zakon, Flintlocke :D

Kao, plan za srušiti zeppelin od Horde..

Doc Schweitzer says: Flintlocke, if we have a big giant cannon, why don't we just shoot ... a cannonball?
Fargo Flintlocke says: Bah, predictable! They'll see it comin'!
Fargo Flintlocke says: But once ol' [player name]Shere blasts through their bulkhead in a hail of splintered wood, blood, and phlegm then starts crawlin' across the deck with both legs broken, oh aye, they'll not see THAT comin' by a sweet mile, no sir!
Fargo Flintlocke says: It's almost here. Get ready!
Fargo Flintlocke says: She's here! Get in that cannon, damnit! Get ready to fire!

Ovaj dio s polomljenim nogama me odvalio :D

Delirium
28-12-2010, 18:30
si čito Flintlockea? :rotfl:

Worthaur
28-12-2010, 20:23
Prvi boss u Blackwing Descent, Magmaw, down ; ))

Kostolomac
29-12-2010, 01:41
Gz!

Delirium
29-12-2010, 12:58
Došla jutros

burno do 82 kroz par sati

sad odmor zbog ručka pa nastavljam :DDDDDDD

flander
29-12-2010, 18:09
jedan u nizu epic qvestova ^^

http://i54.tinypic.com/29bovf6.jpg

Gu$ht3r
29-12-2010, 19:05
opa to sam propustio, ali Harrison Jones serijal u Uldumu je zakon XD

flander
29-12-2010, 19:16
ako si bio u tvajlajt hajlendsima nisi to mogao propustit ^^

Delirium
29-12-2010, 20:06
proburno 80-83 u jedan dan 8)

sad idem proffse trainat

Gu$ht3r
30-12-2010, 00:05
Evo danas srusili Magmawa sutra pada i Defense System

flander
02-01-2011, 17:11
za sada prešal :

GB HC - ništa posebno, malo jači dmg bossovi delaju, i svaki ima addove koje treba sjebat cim prije, trash je lagan ako su u grupi bar 2 CC
Lost city of Tol'Vir HC - stvarno ništa posebno, vecina je tank and spank, doduše onaj prvi boss genral neki, kaj one mine baca po podu, ajme majko dobijem epilepsiju od tolikog bljeskanja
Shadowfang Keep HC - isto tank and spank, ako tank dobro drži aggro ni najmanja briga
Deadmines HC - u početku dosadno jako, kraj zanimljiv :D zadnja 3 bossa pain in ars...i ono vješanje na špagi epic :D
nisam bio u puno HCova kad se čeka po pola sata za grupu, za popizdit, ali da je HC sada bolji je, miljama daleko od Wotlka :D

Worthaur
02-01-2011, 22:20
Na ovom bossu smo whajpali neznam kolko puta danas, i svaki put umirem od smijeha xD
No aj, bar smo prvi encounter rijesili

ReG4OshuW9g