PDA

Pogledaj cijelu verziju : Borilački sportovi

Stranica : 1 2 3 4 [5] 6

Vedro
26-01-2015, 22:46
Tek danas sam pogledao meč i odmah rekao da je bio udarac glavom. Čudi me da ovdje nije nitko to skužio. Bezveze pobjeda. Jadni Gus je zato i plakao, al zato će Jones razbit tog srećkovića.

Vedro
26-01-2015, 22:55
I da, onaj desni kroše ga je okrznuo i završio na ramenu, a istovremeno ga je udario glavom u bradu.

Duke v2.0
26-01-2015, 23:06
"Srećković", "bezveze pobjeda" jel ti mene zajebavaš ? Dominirao ga je cijelo vrijeme, i nitko nije primjetio udarac glavom, uključujući jebenog Gustafsonna, zato jer ga nije ni bilo. Samo su se okrznuli, čak i na ovoj snimci se vidi po pokretu glave i nogu kako počinje padat od desnog krošea i prije kontakta glavom, a na kameri s drugog kuta se vidi da je kroše sletio točno na vilicu. I nakon tog se dignuo i još pobrao par aperkata.

Duke v2.0
26-01-2015, 23:11
Mislim opće mi je smiješno slušat tebe i ostale "fanove" kako seru i umanjuju mu pobjedu, dok je sam Gus, čije je mišljenje nakraju zapravo jedino bitno, iskreno čestitao Rumbleu i priznao da je jednostavno bio bolji i zasluženo odnio pobjedu. Ne čujem ga kako traži ispriku ili rematch zbog fantomskog headbutta zato jer zna kolko bi debilno bilo izvlačit se na tako nešto kad si pošteno izgubio od nekoga.

Vedro
26-01-2015, 23:16
"Dominirao ga je cijelo vrijeme", jel ti mene zajebavaš. Do tog nokauta nije bilo poštenog udarca, a i prošla je 1 minuta "Dominirao ga je cijelo vrijeme". isuse moj bože... I ko je taj Johnson uopće? jebote

Vedro
26-01-2015, 23:21
Ti onda samo slušaj šta ko od njih priča i ne moraš ni gledat borbu jebote.

Duke v2.0
26-01-2015, 23:30
Kao što smo već zaključili, potpuno si nebitan i ti i tvoje mišljenje jer je Gus i čitav profi MMA svijet priznao ko je bio bolji borac tu večer. To kaj se ti valjda emocionalno vežeš za borce i ne možeš vidjet i prihvatit očit poraz je samo tvoj problem.

Vedro
26-01-2015, 23:42
Nikada se nisi bavio sportom izgleda.
OK. Gus je izdžao u ringu sa Jonesom. Prvi put vidim ovog Jonsona danas kako izgleda i velim da ga bude Bones nokautirao.

Vedro
27-01-2015, 00:06
Kao što smo već zaključili, potpuno si nebitan i ti i tvoje mišljenje jer je Gus i čitav profi MMA svijet priznao ko je bio bolji borac tu večer. To kaj se ti valjda emocionalno vežeš za borce i ne možeš vidjet i prihvatit očit poraz je samo tvoj problem.

Evo baš sad ponovo gledam što si napisao. Ali ono totalno zadnje smeće od posta od prve do zadnje riječi i u globalu. Kao raspravljaš. Bljak.

Duke v2.0
27-01-2015, 00:10
Zapravo se čitav život bavim sa sportom, zadnjih godinu dana s BJJ-om al neznam kakve to veze ima s ičim. Bones ima prednost nad Rumbleom, ali Rumble je tip borca koji može završit sve jednim udarcem. Mislim da protiv JJa bude radio slično kao Cormier, ravno kroz udarce i gard da uđe u povoljan range za svoje, što je Cormieru protiv Jonesa uspjevalo ali nakraju ga i koštalo jer je to realno najgori način smanjivanja distance. Jedina razlika je kaj Rumble u tim trenucima udara puno jače od Cormiera tako da je sve moguće.

Vedro
27-01-2015, 00:10
I ako misliš da si inteligentniji i bolji u raspravi od mene slobodno me ignoriraj tak da se ne moraš sramotit sa ovakvim glupostima.

Vedro
27-01-2015, 00:11
Zapravo se čitav život bavim sa sportom, zadnjih godinu dana s BJJ-om al neznam kakve to veze ima s ičim. Bones ima prednost nad Rumbleom, ali Rumble je tip borca koji može završit sve jednim udarcem. Mislim da protiv JJa bude radio slično kao Cormier, ravno kroz udarce i gard da uđe u povoljan range za svoje, što je Cormieru protiv Jonesa uspjevalo ali nakraju ga i koštalo jer je to realno najgori način smanjivanja distance. Jedina razlika je kaj Rumble u tim trenucima udara puno jače od Cormiera tako da je sve moguće.

Mogu se i ja nabildat i završit Jonesa jednim udarcem.

Duke v2.0
27-01-2015, 00:15
Evo baš sad ponovo gledam što si napisao. Ali ono totalno zadnje smeće od posta od prve do zadnje riječi i u globalu. Kao raspravljaš. Bljak.

Pa samo ti govorim realnu stvar. Nema se ovdje o apsolutno ničemu raspravljati, imaš video borbe, snimke iz raznih kuteva, Gus-ovo priznanje da nije osjetio nikakav udarac glavom, Gusa koji je pošteno prihvatio poraz, fanove Gusa koji su prihvatili poraz, svi MMA novinari, borci, ljudi koji znaju gledati sport koji prate, svi su jednoglasni po pitanju ko je pobijedio i kako je pobijedio. Blesave conspiracy theory fore koje pokušavaju umanjiti ovu pobjedu očito ne zanimaju nikoga.

Vedro
27-01-2015, 00:19
Frajer izgleda kao gromada, nakupina mišića i nije dovoljno fleksibilan. Gus lijepo izgleda i kreće se kao i Jones. Ak Jonson sruši Jonesa bit će nekakav lucky punch, a od sudaca pored Jonesa ne bude vidio bodova jedino ako se kojim čudom jebeno kondicijski pripremi i izdominira ga jelte fizički u ringu.

Vedro
27-01-2015, 00:20
Pa samo ti govorim realnu stvar. Nema se ovdje o apsolutno ničemu raspravljati, imaš video borbe, snimke iz raznih kuteva, Gus-ovo priznanje da nije osjetio nikakav udarac glavom, Gusa koji je pošteno prihvatio poraz, fanove Gusa koji su prihvatili poraz, svi MMA novinari, borci, ljudi koji znaju gledati sport koji prate, svi su jednoglasni po pitanju ko je pobijedio i kako je pobijedio. Blesave conspiracy theory fore koje pokušavaju umanjiti ovu pobjedu očito ne zanimaju nikoga.

Dobro, nisam uopće ništa čitao tak da ok, vjerojatno sam krivo vidio. Ispričavam se.

Duke v2.0
27-01-2015, 00:45
Mogu se i ja nabildat i završit Jonesa jednim udarcem.

Frajer izgleda kao gromada, nakupina mišića i nije dovoljno fleksibilan. Gus lijepo izgleda i kreće se kao i Jones. Ak Jonson sruši Jonesa bit će nekakav lucky punch, a od sudaca pored Jonesa ne bude vidio bodova jedino ako se kojim čudom jebeno kondicijski pripremi i izdominira ga jelte fizički u ringu.

Gle prijatelju mlatiš gluposti i da prostiš sve više mi odaješ dojam da nemaš pojma o čemu pričaš. Rumble se za svoj način borbe kreće dosta odlično i fleksibilan je, i ima tu još jako puno ostalih faktora koji njemu omogućuju kvalitetno iskorištenje te brutalne snage kao najvećeg aduta, poput vrhunskog presinga, brzine, fejkanja, ring cuttinga, korištenje high kickova da spriječi lateralne kretnje, ona lagana kontrola protivnika jednom rukom dok ga drugom šamara koju koristi da spriječi tie up kad dođe blize klinč pozicije itd. Lucky punchevi na ovoj razini sporta zapravo ne postoje, svaki "lucky punch" je izdrilan stotinama sati u dvorani, pripreman kroz čitavu borbu stilom koji borac koristi i konačno izveden kvalitetnom tehničkom egzekucijom.

Malo prouči ovo, tu ti je detaljnije objašnjeno zašto je Rumble toliko dobar: http://www.bloodyelbow.com/2015/1/26/7907141/anthony-rumble-johnson-gustafsson-ufc-fox-14-judo-chop-striking-stance-tyson-mma-technique-ko-jones

Da još jednom ponovim, Jones svakako ima prednost i Rumble će morati dodati još par trikova u rukav da ga savlada, ali je sasvim legit contender i vrlo realna prijetnja.

Vedro
27-01-2015, 01:17

Ovaj post me izbacio iz takta i zato sam počeo mlatiti praznu slamu kao i ti. Nauči slušati i čitati što ti se govori i poštuj tuđa viđenja i mišljenje kada ideš u raspravu. Ne poznaješ me i reći ću ti da si me ovdje uvrijedio nekoliko puta. Kazao si da sam nebitan, da se emocionalno vežem za neke likove i da me je smiješno slušat. Ja sam tebi samo rekao "jebote".

Johnson je balvan obični i tako će i ostati. Bloodyelbow neću čitati jer me ne zanimaju analize oko toga tko je koliko jak i brz. Radije ja pogledam meč što mi je puno jednostavnije i zabavnije. U međuvremenu sam pogedao par.
Smiješno da se sa ovakvim likom borio 5 minuta. Šta bi mu Bones napravio? :D
Hilarious

https://www.youtube.com/watch?v=OO4XD_Hq84E

Duke v2.0
27-01-2015, 01:37
Johnson je balvan obični i tako će i ostati. Bloodyelbow neću čitati jer me ne zanimaju analize oko toga tko je koliko jak i brz. Radije ja pogledam meč što mi je puno jednostavnije i zabavnije. U međuvremenu sam pogedao par.
Smiješno da se sa ovakvim likom borio 5 minuta. Šta bi mu Bones napravio? :D

Pa evo zbog ovakvih stvari nemogu ni poštovati tvoje mišljenje niti te shvaćati ozbiljno kad te sport i tehnika očito ne zanimaju, ali svejedno pokušavat pričat i diskutirat o istome. I to je inače borba stara dvije godine i od tada je pokazao dosta nevjerojatnu evoluciju koju je potvrdio sa zadnje 3 iznimno dominatne pobjede u UFCu. To je kao da si sad izvukao neku staru borbu Lawlera i čudio se kolko je bio loš, a na kraju je pošteno dogurao do Welter UFC prvaka, i to isključivo kroz rad na sebi i svojoj tehnici.

https://www.youtube.com/watch?v=a96wsNbizDQ#t=1188

Odličan promo, baš nemogu dočekat subotu.

Vedro
27-01-2015, 01:50
Sport me prestao zanimati odavno. Od nogometa samo barca vs real mogu gledat i finale lige prvaka možda, ak je barca ili real u finalu :D
Ajd može i neka tekma ako su naši igrači unutra, tipa Mandžo ili Kovačić. Volim više Cro Copa gledati, a ne nekakvog Gustafssona.
Eto.

pimp
27-01-2015, 10:38
pa koljena klecaju i borci padaju bas od takvih krošea ili overhanda koji te samo okrznu, dovoljno je da ti malo protrese mali mozak, tj centar za ravnotežu i padaš, zato npr i mirkovi hk-ovi ruše ljude samo kad okrznu glavu iza uha... to je ono sto je i gusa ošamutilo, kakva glava, pa imaju gumu za zube, a i ne može glavom toliko jak udarac uputiti da bi uzdrmao, pogotovo nekog tko je izdržljiv kao gus...

johnoson uopce nije obicni balvan nego čovjek ima sve manire vrhunskog atlete, dalje to nisu lucky punchevi, mogao si vidjeti da gus drži rukei gard nisko, mnogi borci su ga gađali ali se uvijek izvlačio na bradu, dok nije došao johnson koji očito udara kao vlak i pravilno je iskoristio priliku

duke - di treniraš điju?

Duke v2.0
27-01-2015, 11:36
duke - di treniraš điju?

U Subosu.

Vedro
27-01-2015, 12:59
Meni poznanik jedan to trenira i zove me al meni se neda, makar vjerujem da je jebeno. Ja bi radije boks lakši, al i to ništa pošto su mi koljena i zglobovi dole svi razjebani.

pimp
27-01-2015, 16:45
jel pepe drži treninge tamo još?

Vedro - pa mozes boksati lagano slobodno, boksaci svi vecinom imaju slabe i tanašne nogice :)

Duke v2.0
27-01-2015, 18:12

Treninge drže Krešo, Vinda i Kruno, znan kao sensej. Pepea neznam :D

Duke v2.0
27-01-2015, 18:13
Ja bi htio još trenirat i boks i tajlandski, al nemam novaca ni vremena :( A imam i jedan bubreg pa bi mi sparinzi mogli bit ozbiljan problem ak se neko zanese :D

Vedro
27-01-2015, 18:51

Vedro - pa mozes boksati lagano slobodno, boksaci svi vecinom imaju slabe i tanašne nogice :)

Budem vidio da probam ako se uspijem natjerat, čisto da naučim malo tehniku i da mi herc proradi lagano.

Dylan11
27-01-2015, 19:58
A imam i jedan bubreg pa bi mi sparinzi mogli bit ozbiljan problem ak se neko zanese :D

Novi komp > sparinzi :D

Salim se.

pimp
28-01-2015, 14:50
Ja bi htio još trenirat i boks i tajlandski, al nemam novaca ni vremena :( A imam i jedan bubreg pa bi mi sparinzi mogli bit ozbiljan problem ak se neko zanese :D

a mma?

Duke v2.0
28-01-2015, 21:03
Nekako sam mišljenja da tri-četiri treninga mma tjedno po sat vremena nemogu kvalitetno i sadržajno pokriti sve vještine koje obuhvaća. A i teško je da budeš na treningu imao kvalitetnog trenera iz svake od tih četiri-pet vještina ako nisi profi borac :D Radije treniram jednu kvalitetno i opširno, pa možda ubacim između još jednu individualnu udaračku kad budu bolja vremena :D

Duke v2.0
28-01-2015, 21:41
I što se više približava subota, sve više vjerujem da bi Diaz mogao dobit Silvu. Kofa je 3.60 na njega, skombinirat cu ga s Lauzonom i Gastelumom za sitnu paricu :D

Duke v2.0
28-01-2015, 22:19
Gasteluma biram po principu što se radi o mini Cainu, a Lauzon mi je jedan od najdražih boraca koji ima iznimno kvalitetan napadački Jits, a Iaquinti su sva 3 poraza koja ima bila subovi od manje kvalitetnih grapplera nego što je Lauzon.

https://www.youtube.com/watch?v=IPplEVjOIOc

Kakav prasac je ovaj Longo, svaki put kad ga vidim je sve veći i veći :D

pimp
30-01-2015, 10:19
Nekako sam mišljenja da tri-četiri treninga mma tjedno po sat vremena nemogu kvalitetno i sadržajno pokriti sve vještine koje obuhvaća. A i teško je da budeš na treningu imao kvalitetnog trenera iz svake od tih četiri-pet vještina ako nisi profi borac :D Radije treniram jednu kvalitetno i opširno, pa možda ubacim između još jednu individualnu udaračku kad budu bolja vremena :D

nema više tako po vještinama, to je stari sistem, sad je mma vještina sama po sebi :) ne radiš više kb stojku s duplim dekungom i primanjem udaraca s polu distance u blok itd pogledaj samo kretnje koje uvode cruz, dillashaw i slični, mma je drugi sport, evolvuirao tako da ima svoj mma standup u kojem je naravno manje udaraca zbog rukavica, u điji se više fokusira na sweepove, dizanja, mjenjanje pozicija, ground control i top pozicija, samo mirko cc jos hvata i zatvara gard i radi s leđa tako :D

hrvanje je isto drugačije, klinč je specifičan, to je po meni zasebna vještina i ako se želiš baviti njom onda samo nju treniraš, ako ciljaš naravno da budeš najbolji na svijetu

whiskey
30-01-2015, 17:52
Gle kako Joe rastura :)

https://www.youtube.com/watch?v=wQRyVeJDS9I

Dylan11
31-01-2015, 16:24
http://youtu.be/Sf41NQag18M

Prvi put slusam ovo, hahahaha.

Hexfire
31-01-2015, 17:11
Weidman Belfort otkazano. Jbg, baš sam se veselio.

dugi
01-02-2015, 12:13
http://i.imgur.com/TBR4LrO.png

Prva runda je bila najzanimljivija :D

Dylan11
01-02-2015, 14:26
lel

http://gfycat.com/AngryLavishBengaltiger

Duke v2.0
01-02-2015, 14:43
Vrhunski je strollao Silvu na njegovom području, neznam kako netko može mrzit Diaza :D

Duke v2.0
01-02-2015, 14:50
A za Silvu bi sad najpametnije bilo da se graciozno povuče. Mislim da bi ga bilo tko iz MW top 5 pojeo, Weidman pogotovo.

Hexfire
01-02-2015, 14:50
Diaz je zajebant i pol, ali fajt ko fajt nije bio baš posebno zanimljiv. Al sve u svemu zabavan event.

whiskey
01-02-2015, 15:00
Najveci šok mi je bija poraz Miena. Koja dominacija u prvoj rundi, da bi ga u drugoj pogodija cisti midle kick i totalno izbacija iz borbe.

Main event je bija loš, Diaz mi je takva vrica za boksanje od borca, spor i nejak. Spider, vidit cemo, možda se vrati, al sumnjam.

dugi
01-02-2015, 16:00
A za Silvu bi sad najpametnije bilo da se graciozno povuče. Mislim da bi ga bilo tko iz MW top 5 pojeo, Weidman pogotovo.

Mislim da je ugovorio 9 mečeva ili tako nešto. Zašto da se povuče ako još uvijek može zgrnuti milione. Odlično se oporavio i može birati protivnike.

Duke v2.0
01-02-2015, 17:21
Mislim da je ugovorio 9 mečeva ili tako nešto. Zašto da se povuče ako još uvijek može zgrnuti milione. Odlično se oporavio i može birati protivnike.

Taj ugovor je tu samo da ga spriječi da ne ode u druge MMA promocije, nitko normalan ne očekuje da će stvarno odraditi još 10+ borbi sa 40 godina. Već je sigurno zgrnuo dovoljno i još može zarađivati isto toliko na reklamama i samom imenu. Zašto bezveze ugrožavati zdravlje i ostavštinu sa besmislenim borbama koje ne vode ničemu kad je već postigao apsolutno sve. A izgleda da mu je i obitelj protiv toga:

http://www.mmafighting.com/2015/2/1/7958947/anderson-silva-will-consult-family-before-deciding-whether-or-not

dugi
01-02-2015, 17:42
Sve to stoji ali stoji i ovo što sam ja napisao. Opravio se odlično i novi milioni čekaju. Para nikad dosta, pogle Mirka.

Duke v2.0
01-02-2015, 17:48
Dobro nemožeš usporedit zaradu Mirka sa Silvom :D

dugi
01-02-2015, 18:07
Ne uspoređujem zaradu nego mentalitet. Teško je prestati a i zašto ako se dobro zarađuje.

https://www.youtube.com/watch?v=EFq5YC23vzY

Duke v2.0
01-02-2015, 18:18
No dobro kužim te al bi svejedno bio najsretniji kad bi se povukli, nemaju više ništa za dokazati i ne želim ih više vidjeti nokautirane i onda za par godina ko Alija.

Duke v2.0
03-02-2015, 20:25
https://www.youtube.com/watch?v=M0CfNA12aFw

haha wat

dugi
03-02-2015, 20:28
Wtf :d

Hexfire
03-02-2015, 21:26
Uznemirujuće

dugi
04-02-2015, 08:16
Izgleda ipak kraj za Silvu, i on se pika u guzicu. Čovjek se pita ima li itko osima Hunta i Caina tamo a da nije varalica. Bilo bi fer da ga se izbaci iz sporta ako to i dalje žele zvati sportom. Diaz standardno napušen, u njegovom stilu boli ga racku. Barem je dosljedan, ne jebe taj živu silu :D.

Duke v2.0
04-02-2015, 11:43
Izgleda ipak kraj za Silvu, i on se pika u guzicu. Čovjek se pita ima li itko osima Hunta i Caina tamo a da nije varalica. Bilo bi fer da ga se izbaci iz sporta ako to i dalje žele zvati sportom. Diaz standardno napušen, u njegovom stilu boli ga racku. Barem je dosljedan, ne jebe taj živu silu :D.

lol, fakat misliš da se Cain, Hunt, GSP, Fedor itd. nikad nisu pikali ? Jednostavno nikad nisu uhvaćeni. To su svi mislili i za Silvu, svojevrsnog neslužbenog ambasadora "čistog" sporta koji je ujedno prije par mjeseci izjavio da bi svi PED useri trebali dobit doživotni ban, a vidi ga sad.

Dobro je Miočić na svom twitteru napisao:

"[Gets on Twitter to have some fun]
[Sees torches and pitchforks]
[Quickly logs off Twitter]"

Sad svi borci glume nekakve moralne vertikale, a 95 % njih je sigurno sad ili u nekom trenutku karijere bilo na PEDovima. Nije da opravdavam Silvu, ali ga apsolutno razumijem u želji da uzme nešto što će ubrzati i poboljšati oporavak nakon onakve ozljede. Nisu steroidi magični napitak koji će borca pretvorit u Supermana (mislim nije uspio dovršit borca dvije kategorije ispod sebe) već, u Silvinom slučaju, samo pomoćno sredstvo kod oporavaka. I dalje je morao jednako puno trenirati kao i Diaz, ako ne i više.

dugi
04-02-2015, 12:21
Ma nema opravdanja. Varanje je varanje, ako nije magični napitak onda mogu i bez toga. Ja sam iz generacije kada su jednog Ben Johnsona pribili na krž jer je uhvaćen u varanju. Oduzete sve medalje i izbačen iz sporta za sva vremena.

dugi
04-02-2015, 12:48
inače Silvine riječi da ljude na dopingu treba izbaciti iz sporta, sam je to rekao pa nek fino ode u penziju...zbog ovoga jako okaljanu iako im to ne znači ništa jer se i tako bore zbog para koje im neće biti oduzete.

"To nije loše samo za mene, to je loše za sport. Ljudi diljem svijeta vole UFC, no isto tako i djeca vole UFC, obitelji vole UFC. Ovo je loš 'image' za sport. MMA može ljudima promijeniti život, ali ne na ovakav način", poručio je Silva i dodao:
"Kada se sportaša uhvati na steroidima, to je loše... Stvara se problem. Loše je za sve nas, za sport. Ja bih ga doživotno izbacio iz sporta. Ako upotrebljavaš steroide duže vrijeme, to se vidi. Upravo zbog dopinga i steroida ovaj sport je na lošem glasu. Ako želite pozitivan"To nije loše samo za mene, to je loše za sport. Ljudi diljem svijeta vole UFC, no isto tako i djeca vole UFC, obitelji vole UFC. Ovo je loš 'image' za sport. MMA može ljudima promijeniti život, ali ne na ovakav način", poručio je Silva i dodao:

"Kada se sportaša uhvati na steroidima, to je loše... Stvara se problem. Loše je za sve nas, za sport. Ja bih ga doživotno izbacio iz sporta. Ako upotrebljavaš steroide duže vrijeme, to se vidi. Upravo zbog dopinga i steroida ovaj sport je na lošem glasu. Ako želite pozitivan image ovom sportu, morate se tako i ponašati. To je moje mišljenje" image ovom sportu, morate se tako i ponašati. To je moje mišljenje"

Dylan11
04-02-2015, 20:01
Izgleda ipak kraj za Silvu, i on se pika u guzicu. Čovjek se pita ima li itko osima Hunta i Caina tamo a da nije varalica.

>2015
>itko bez dopinga

Lel. (al da ti svejedno odgovorim na pitanje, BJ Penn i mozda jos dvoje njih)
Doping je presutno postao sastavni dio gotovo svakog sporta. Mislim da se o tom problemu treba jasno opredijeliti; ili uvesti nemilosrdne sankcije, ili dozvoliti kontroliranu upotrebu dopinga uz sve potrebne propise i regulacije. Međutim, trebalo bi svima biti jasno da, ukoliko se opredijele za ovo prvo, performanse boraca neizostavno ce opasti te samim time i kvaliteta borbe. Jebiga. Ja sam za potonje. Nema natrag.

Dylan11
04-02-2015, 20:04
Naravno, govorim za BJ Penna dok je bio aktivan.

pimp
04-02-2015, 23:03
nisu ni diazi na kuri nikakvoj

Dylan11
05-02-2015, 00:05
https://www.youtube.com/watch?v=KGX5wYp_adA

Jack Slack se malo dosađuje.

Dylan11
05-02-2015, 00:27
https://www.youtube.com/user/BJJSCOUT/videos
https://www.youtube.com/user/LawrenceKenshin/videos

Mnogo dobri i poucni kanali.

hacker
05-02-2015, 04:22
>2015
>itko bez dopinga

Lel. (al da ti svejedno odgovorim na pitanje, BJ Penn i mozda jos dvoje njih)
Doping je presutno postao sastavni dio gotovo svakog sporta. Mislim da se o tom problemu treba jasno opredijeliti; ili uvesti nemilosrdne sankcije, ili dozvoliti kontroliranu upotrebu dopinga uz sve potrebne propise i regulacije. Međutim, trebalo bi svima biti jasno da, ukoliko se opredijele za ovo prvo, performanse boraca neizostavno ce opasti te samim time i kvaliteta borbe. Jebiga. Ja sam za potonje. Nema natrag.

Što je više para u sportu to su manje šanse za sankcije. Uvjeren sam da je velika većina nogometaša pod dopingom ali je jednostavno pre unosan sport da bi se radile ikakve zavrzlame oko toga. Zato se lijepo u NFL-u možeš dopat pa više nije varanje ako svi koriste :D

Duke v2.0
05-02-2015, 18:35
https://www.youtube.com/watch?v=KGX5wYp_adA

Jack Slack se malo dosađuje.

Jack glavna kmica. Jedva čekam ovaj njegov novi video serijal "how to enjoy a fight".

A sad opet skidam ove dvije borbe remasteriranog Dillashawa :D

Duke v2.0
05-02-2015, 18:39
I ovaj BJJ Scout je jeben isto:

https://www.youtube.com/watch?v=xmktgcAaTVM

Hoću Cruza natrag :(

dugi
07-02-2015, 07:40
Sad baš čitam da je UFC i prije meča bio obaviješten kako je Silva dopingiran a Diaz napušen. Svejedno su to prešutili i organizirali meč, pokupili lovu da bi ga nakon svega proglasili bez pobjednika. HA, HA. Tko će njih više ikada shvatiti ozbiljno a trude se prikazati ozbiljnima, kao sportska organizacija. Pride je bio zabavno natjecateljski freak show i kao takav imao je više kredibiliteta nego ova hrpa licimjera. Totalno su mi ogadili gledanje.

Dylan11
07-02-2015, 07:54
jel prati ovdje itko Glory?
meni su zakon.

http://youtu.be/M0KTj9GDGwk

Duke v2.0
07-02-2015, 11:56
jel prati ovdje itko Glory?
meni su zakon.
Da da, trenutno čekam da ovaj od jučer dođe na torrente :D

Sad baš čitam da je UFC i prije meča bio obaviješten kako je Silva dopingiran a Diaz napušen. Svejedno su to prešutili i organizirali meč, pokupili lovu da bi ga nakon svega proglasili bez pobjednika. HA, HA.
Od kud ti te informacije, borba je još uvijek legitimna i nigdje nisam našao tu vijest da su prije borbe znali rezultate.

Tko će njih više ikada shvatiti ozbiljno a trude se prikazati ozbiljnima, kao sportska organizacija. Pride je bio zabavno natjecateljski freak show i kao takav imao je više kredibiliteta nego ova hrpa licimjera. Totalno su mi ogadili gledanje.

haha, Pride i kredibilitet, daj se uozbilji :D Pride je bio gotovo pa zločinačka organizacija sa više puta potvrđenim vezama s yakuzama, dosta ljudi iz organizacije je završilo po zatvorima i bilo je par sumnjivih smrtnih slučaja. Nije bilo apsolutno nikakve regulacije, skoro svi su bili "roided to the gills" i dapače sami organizatori su poticali borce na uzimanje steroida. Borci su vrlo često informaciju protiv koga se bore dobivali tjedan-dva prije samog meča, i masa borbi je bila namještena da nabildaju popularnost nekim borcima.

Hexfire
07-02-2015, 12:37
Brat bratu, svi smo znali da je Diaz napušen prije borbe :P. Al ak je i ovo za Silvu istina onda je to već pravi skandal. Nisam nigdje to pročitao, pa ne znam detalje.

pimp
07-02-2015, 18:00
ak su svi znali, kako to da nitko nigdje nije to napisao da je "napušen"? u borbi sigurno nije bio napušen... xy puta bi došao na trening napljugan i nemoguce je odraditi smisleni trening, a kamoli se boriti

Randleman
07-02-2015, 20:39
haha, Pride i kredibilitet, daj se uozbilji :D Pride je bio gotovo pa zločinačka organizacija sa više puta potvrđenim vezama s yakuzama, dosta ljudi iz organizacije je završilo po zatvorima i bilo je par sumnjivih smrtnih slučaja. Nije bilo apsolutno nikakve regulacije, skoro svi su bili "roided to the gills" i dapače sami organizatori su poticali borce na uzimanje steroida. Borci su vrlo često informaciju protiv koga se bore dobivali tjedan-dva prije samog meča, i masa borbi je bila namještena da nabildaju popularnost nekim borcima.

Pozdrav.

Ne znam zašto toliko ružnih riječi o PRIDE-u i toliko netočnih informacija. Ne znam koliko si dugo MMA fan, koliko dugo pratiš i ne bih ulazio u to. Osobno pratim ovaj sport jako dugo i puno znam o PRIDE-u.

Namješteni mečevi

Istina, bilo ih je. A ne toliko koliko ti tvrdiš, kao "masa borbi" što bi predstavljalo jako mnogo. Svi namješteni mečevi koji su se dogodili, bili su na početku organizacije (PRIDE 1 - PRIDE 7). U Japanu je u tadašnje vrijeme bio jako popularan pro-wrestling, nešto kao WWE u Americi pa se htjelo tim borbama zainteresirati određene ljude kako bi u budućnosti kupovali ulaznice za evente. Promotori su imali puno pravo održati borbe po kakvim god pravilima žele u cilju da se prodaju ulaznice i da sve to dalje zaživi. Ubrzo je takav koncept prekinut jer se loše odrazio na organizaciju u počecima pa je to jedan od problema na koji je nailazio PRIDE.

Sigurno najpoznatiji namješten meč je od Takade i Colemana. Coleman je u to vrijeme imao dosta poteškoća u životu. U PRIDE je došao u najgorem periodu života, nakon 3 uzastopna poraza u UFC-u (Maurice Smith, Pete Williams, Pedro Rizzo). Prije tih poraza Coleman je sve rješavao u prvim rundama i bio je nezaustavljiv. U to vrijeme je imao i novčanih problema. Godinama kasnije i u jednom tekstu priznao da se trebao u to vrijeme pobrinuti za svoju obitelj i da su mu namjestili mečom sa Takadom da izgubi, te tako obećali daljnu suradnju.

"It was what it was. I needed to support my family. They guaranteed me another fight after that and I needed that security. It was what it was. I'm going to leave it at that."

Skoro svaka pobjeda Takade je namještena. Takada je bio fake, inače velika zvijezda pro-wrestlinga (nešto kao Hulk Hogan u Americi).
Niti jedan meč ne-japanski borac vs. ne-japanski borac nije namješten.
Bila su 2 slučajeva gdje su borcima nudili da izgube, a oni to nisu prihvatili. Big Daddy protiv Ogawe (svejedno izgubio i nimalo namješten meč), te Rampage protiv Sakurabe (također izgubio, ali nije namješten meč). Rampage inače voli svašta pričati u zadnje vrijeme, priča dosta i protiv UFC-a, pa su sad opet najbolji frendovi kad mu Dana kupio Ferrari.

Ako je i bilo namještaja borbi Japanac vs. Japanac, to toliko i nije bilo važno jer nije na ništa utjecalo.
Ali činjenica da su Japanci protiv ne-japanskih boraca ostvarili samo 30% pobjeda u tih 10 godina trajanja organizacije, upućuje da je sve legitimno. Sakuraba i Fujita od najpoznatijih boraca u to vrijeme, nisu imali niti jednu namješteni pobjedu, bili su prava stvar (za razliku od fejkera Takade).

Moraš znati i činjenicu da je UFC u početku imao puno namještenih mečeva. Primjer je UFC 6 i Oleg Takatarov koji je osvojio taj turnir. Anthony Macias i Taktarov su se borili u polufinalu tog spomenutog turnira, obojica su imali istog menadžera, Buddyja Albina, tako da je iza pozornice odlučeno da će Macias pustiti Taktarovu kako bi ovaj što svježiji ušao u meč protiv Tanka Abbotta. Meč je trajao samo 9 sekundi da Oleg uđe u finale. Pojedini mečevi Severna također u UFC-u. Borba između Dona Fryea i Marka Halla na Ultimate Ultimate 96 bila namještaljka. Isto su imali istog menadžera, Hall je priznao da je Frye obećao da će mu platiti ako pusti. Spominje se da je namješten meč Franklina i Shamrocka, a u novije vrijeme da je očito namješten prvi meč Anderosna i Chaela.

Treba poznavati cijelu povijest i kronološki gledati kako je bilo. Često novi fanovi sporta ne znaju ovakve stvari jer nasumično gledaju borbe, pa i ne shvaćaju zašto je nekad tako bilo i kako je MMA rastao i napredovao do danas.

-
-

Par smrtnih slučajeva si napisao. Možeš navesti koji su to bili? Poznat je slučaj samo sa predsjednikom Naoto Morishitom koji se navodno objesio u hotelu, ali očito da se zamjerio krivim ljudima, to je jedina poznata kontroverza oko smrtnih slučajeva.

-
-

Testiranje - testirani su bili na sve vrste droga, trava i sl., ali prema Ensonu i njegovom intervju sa Roganom, na steroide nisu bili testirani. Opet, ne mora to značiti da su svi bili nakljukani. Misliš da je UFC danas čist? 90%, ako ne i više je na dopingu. Tako kad Joe Rogan (kojeg jako cijenim) pljuje po PRIDE-u, pitam se koliko je UFC danas zakon kad jedan Jones je na kokainu (i naravno, nije kažnjen jer zakon je takav kakav je), Anderson pao na dvije zabranjene stvari i dalje da ne pričam jer će ovaj post pretvoriti se u roman.

-
-

Yakuze su naravno željeli imati svoje prste u ovome, čim je PRIDE stekao slavu. Ali mečevi tada nisu bili namješteni, kako sam naveo od PRIDE 1 - PRIDE 7. Htjeli su utjecati tako da se pojednim borbama, borcima daju borbe na short notice, to što si spomenuo. Znači, u tom slučaju nije bilo namješteno, ali se nastojalo utjecati. Opet, mnogo boraca je i pobijedilo takve mečeve na short notice (naš Mirko Watermana i Yamamotoa u 15 dana razmaka, Wanderlei Silva je mnoge takve mečeve dobio).

-
-

Freak show - nije ih bilo koliko se spominje. Manje od brojke 25 od 500 + borbi koliko je bilo. Schilt i Shoji neki nazivaju freak show, ali ljudi ne shvaćaju da je Shoji, kao i ostali japanski borci (jako dobar primjer Matsui), da su se ti japanski borci borili za čast svojih ljudi, japanske publike. Čast u Japanu je puno značila, Shoji i Matsui su se uvijek srčano borili i nikad nisu odbili borbu, uvijek su se željeli boriti sa najboljim borcima koje je PRIDE imao. I tad se nije gledao rekord tko ima koliko pobjeda i poraza, pa da će dobiti otkaz kao danas u UFC-u ako zareda pokoji poraz, tamo se naglasak stavljao da matchup bude zanimljiv i intrigantan.

Žao mi je što novi fanovi sporta to danas ne razumiju i volje pljuvati po PRIDE-u. UFC ima bolje borce danas, veća je konkurencija, sport je na višem nivou, ali PRIDE je imao dušu. Ceremonije otvaranja, najave i ulasci boraca u ring su mi zanimljive kao i same borbe, podigne adrenalin pred samu borbu do maksimuma. UFC je procjenio da je isplativije da taj prostor popune reklamama.

-
-

Ispričavam se na dugom postu i neću više smetati. Ima toga još puno što sam mislio i bi napisao, ali i ovako je predugačak post pa se ispričavam svima. Žao mi je što neki ljudi tako razmišljaju o PRIDE-u i imaju ružnu sliku, a ne znaju mnogo činjenica i samu povijest organizacije.

Lijep pozdrav svima.

Paran0a
07-02-2015, 20:45
ayy lmao

Hexfire
07-02-2015, 22:04
Svaka čast Duke, uspješno si regrutirao novog člana za forum. Bolji dani su pred nama.

Šalu na stranu, zanimljiv post. Što se PRIDE-a tiče, osim par borbi Cro Copa koje sam gledao nemam blage o samoj organizaciji.

Duke v2.0
08-02-2015, 14:59
Pride.

#rekt

Ali uglavnom, i sam si potvrdio sve ono što sam rekao, samo sam ja negdje pretjerao s brojkama. Osim sa steroidima, tu ih je sigurno bilo više nego u današnjem UFCu jer nije postojao apsolutno nikakav strah od testiranja. Ne kažem da ih u UFCu ne koriste, ali mislim da je logično da zloupotreba bude veća tamo gdje su de facto dopušteni. I to je zapravo jedino bitno od onog što sam ja napisao, dugi je komentirao kako UFC nemože shvatit kao kredibilnu organizaciju zbog skandala sa Silvom, i onda mi spomene Pride kao primjer kredibilne organizacije :D

Da se razumijemo, meni je Pride isto zakon, osim što sam ko mali pratio Mirkove borbe tamo, kasnije sam si pogledao i poskidao dosta njihovih starijih legendarnih evenata i znalo je bit fantastičnih borbi i atmosfere. Iskreno najbolja stvar mi je bila pristojna publika, gledaju sve što se odvija s zanimanjem i poštovanjem, nikad se nije čulo glasno zviždanje, znalo je bit trenutaka kad bi tokom borbe u areni od 50.000 ljudi bio skoro potpun muk. Kad gledam UFC i čujem ona skandiranja "USA, USA" i izviždavanje boraca koji nisu domaći, ili uđu u parter, ili malo taktiziraju itd. dođe mi da ugasim zvuk.

Svaka čast Duke, uspješno si regrutirao novog člana za forum. Bolji dani su pred nama.

:D :D

dugi
08-02-2015, 16:33
Ti se baš trudiš mene shvatiti i uporan si u tome. Aj još jednom pročitaj što sam napisao i prestani ubuduće vagati svaku moju riječ na grame i toliko nepotrebno mozgati.

Znači napisao sam da je Pride bio zabavno natjecateljski freak show. To bi svatko sa tri deke mozga mogao povezati kako takvu organizaciju smatram daleko od bilo kakve ozbiljne sportske organizacije. Dalje sam napisao da je i takav zabavni freak show imao više kredibiliteta od kapitalističko licimjernog UFC-a koji se trudi ostaviti dojam ozbiljne sportke organizacije a ne da je Pride sam po sebi bio primjer uzoritosti. Jal sad jasnije što mislim ili namjeravaš i dalje virakti ispod kamena poput zmije :D.

Randleman
08-02-2015, 16:34
Ali uglavnom, i sam si potvrdio sve ono što sam rekao, samo sam ja negdje pretjerao s brojkama. Osim sa steroidima, tu ih je sigurno bilo više nego u današnjem UFCu jer nije postojao apsolutno nikakav strah od testiranja. Ne kažem da ih u UFCu ne koriste, ali mislim da je logično da zloupotreba bude veća tamo gdje su de facto dopušteni.

Ali opet stoji ono da ne znamo jesu li ih svi i koristili, možemo samo pretpostavljati. Isto tako ovaj svjež slučaj sa Andersonom, sad se mnogi pitaju za čitavu njegovu karijeru iako je redovno svaki put prošao test, ali ljudi sad sumnjaju u njega, gledaju ga drugim očima.

Mnogi PRIDE borci su i došli iz UFC-a u PRIDE. Sjeti se samo par likova kako izgledaju: Randleman, Coleman, Ken Shamrock, Belfort, Kimo, Tra Teligman itd., a o Mark Kerru da ne pričamo, barem svakom je jasno kad ga je vidio, ali i onaj dokumentarac tko je pogledao o njemu (The Smashing Machine). Jedina razlika je u UFC-u što danas gledaju da se očiste na vrijeme, da izbace to iz organizma. Pa tko to ne uspije, svatko malo bude uhvaćen. I naravno, nitko nije nikad kriv, zeznuo ga doktor, trener, na kraju će mu ispast i žena kriva jer mu je stavila nešto u shake. Vjerujem da većina koristi u UFC-u nešto. Ovo je iznimno težak sport i mi svi želimo gledati kako se mlate sve 3 runde, želimo akciju, ali pod koju cijenu? Zato ih treba u jednu ruku i shvatiti, iako sam protiv toga.

Ali kad gledam današnje UFC teškaše, pa kad crknu na pola prve runde, poželim da se napucaju s nečim.

Da se razumijemo, meni je Pride isto zakon, osim što sam ko mali pratio Mirkove borbe tamo, kasnije sam si pogledao i poskidao dosta njihovih starijih legendarnih evenata i znalo je bit fantastičnih borbi i atmosfere. Iskreno najbolja stvar mi je bila pristojna publika, gledaju sve što se odvija s zanimanjem i poštovanjem, nikad se nije čulo glasno zviždanje, znalo je bit trenutaka kad bi tokom borbe u areni od 50.000 ljudi bio skoro potpun muk. Kad gledam UFC i čujem ona skandiranja "USA, USA" i izviždavanje boraca koji nisu domaći, ili uđu u parter, ili malo taktiziraju itd. dođe mi da ugasim zvuk.

Imam dosta kolekcije borbi doma, cijeli UFC i PRIDE, te većinu važnijih K-1 priredbi od 93' godine, čak nešto i Pancrasa (Basovu karijeru cijelu). Što se tiče PRIDE-a, najlakše ga je razumjeti ako ga se gleda kronološki. Danas mnogi gledaju jednu borbu, pa malo drugu, onako nasumično. Dosta stvari ne shvaćaju i pišu ono što su načuli od drugih. Imao sam prilike puno godina komentirati na sherdogu i UG forumu za vrijeme PRIDE-a gdje sam dosta tog naučio i razmjenjivao mišljenja. Tada nije bilo toliko često priredbi kao danas, pa su svi znali sve borce i redovito se pratilo. Uopće nije bilo važno dal se borac bori za UFC ili PRIDE.

Japanska kultura se uvelike razlikovala od američke kulture. Japanska publika je bila tiha tijekom mečeva što je značilo da ih zanimaju borbe i da su potpuno usredotočeni na ono što se zbiva u ringu. Borac pobijedio ili izgubio, publika bi mu uvijek iskazala poštovanje. Također ono što je bilo zanimljivo da komentatori nisu morali biti glasni upravo zbog atmosfere (tihe japanske publike) koja je vladala u dvoranama. Sa takvom publikom, kamere su bile potpuno fokusirane na borce, mogao se čuti svaki udarac, svako savjetovanje trenera iz kuta. To je bilo nešto posebno u PRIDE-u. Unatoč tomu što smo imali 2 borca koji su nastojali jedan drugog ozljediti, ta tišina je stvorila jednu posebnu atmosferu.

U PRIDE borbama, na ekranu nije bio prikazan sat i runda, odbrojavanje koliko ima do kraja runde i slično. To je bilo napravljeno iz razloga da bi se gledatelj mogao u potpunosti skoncentrirati na samu borbu, a ne da gleda svako malo koliko ima do kraja runde. Zapravo, znali su na isteku pola runde kratko pokazati na ekranu koliko ima do kraja, također kad je ostala još jedna minuta ili posljednjih 30 sekundi borbe.

-
-

Naravno, danas se prati UFC i ne propuštam niti jedan event. Također pratim sve kategorije, znači nisam od onih koji prate samo LHW i HW, pratim sve. Samo što mi UFC u zadnje vrijeme ide malo na živce sa tim skandalima (steroidi, kokain, trava), ali ono što mi je još više frustrirajuće su te silne ozljede. Da čovjek ne povjeruje, pogotovo ovaj UFC 184 koji je trebao biti MMA praznik, a sad nije dostojan jednog Fight Nighta. Holm i Raquel u co-main eventu PPV-a? Pa to nema nigdje.

A prvake da ni ne spominjemo. Branjenje pojasa i te stvari. Svi čim postanu prvak, odmah postanu skloni ozljeđivanju. Cain, sad Weidman opet, pa Cruz (njega ne mogu prežaliti pogotovo kad je imao odličan povratak), a s jedne strane imamo prvaka koji je spreman boriti se ako treba svaka 2 tjedna (Mighty Mouse), a nema čovjek konkurencije i kvalitetnog izazivača, ako se i pojavi netko dobar, onda nije u potpunosti profesionalan jer padne na vagi (Lineker).

Kako je Hexfire napisao, "Bolji dani su pred nama", nadam se da jesu pogotovo za UFC, jer ova 2015. je krenula jako loše za UFC.

dugi
08-02-2015, 16:48
Ma nema UFC onih pravih životinjskih ispita za borce poput Pridea. Fale turnirska finala kad su morali proći preko tri luđaka do pojasa u jednoj večeri. Tu si i obićne borbe sa prvom rundom od deset minuta...bile su borbe tromije u većini sa dosta pasive na podu ali bilo je puno više "životinjskih" poteza koji su dizali adrenalin do neba.

Duke v2.0
08-02-2015, 19:47
Ti se baš trudiš mene shvatiti i uporan si u tome. Aj još jednom pročitaj što sam napisao i prestani ubuduće vagati svaku moju riječ na grame i toliko nepotrebno mozgati.

Znači napisao sam da je Pride bio zabavno natjecateljski freak show. To bi svatko sa tri deke mozga mogao povezati kako takvu organizaciju smatram daleko od bilo kakve ozbiljne sportske organizacije. Dalje sam napisao da je i takav zabavni freak show imao više kredibiliteta od kapitalističko licimjernog UFC-a koji se trudi ostaviti dojam ozbiljne sportke organizacije a ne da je Pride sam po sebi bio primjer uzoritosti. Jal sad jasnije što mislim ili namjeravaš i dalje virakti ispod kamena poput zmije :D.

U tom slučaju se ispričavam, krivo sam te shvatio :D

Imam dosta kolekcije borbi doma, cijeli UFC i PRIDE, te većinu važnijih K-1 priredbi od 93' godine, čak nešto i Pancrasa (Basovu karijeru cijelu).

E baš ti jako zavidim na ovome :D

Duke v2.0
08-02-2015, 23:12
https://www.youtube.com/watch?v=nI8Fag789Do

Kad sam počeo malo pratit i gledat klasični muay thai ova muzika (koja uvijek svira prije i tokom borbe) mi je bila apsolutno nepodnošljiva, da bi nakraju došlo do toga da si je znam pustit u slobodno vrijeme :D Iznimno hipnotizirajuće i opuštajuće.

Vedro
08-02-2015, 23:39
no shit sherlock

Dylan11
09-02-2015, 00:25
Ma nema UFC onih pravih životinjskih ispita za borce poput Pridea. Fale turnirska finala kad su morali proći preko tri luđaka do pojasa u jednoj večeri. Tu si i obićne borbe sa prvom rundom od deset minuta...bile su borbe tromije u većini sa dosta pasive na podu ali bilo je puno više "životinjskih" poteza koji su dizali adrenalin do neba.

Naravno, ufc je profesionalnija i perspektivnija institucija. Ali imao je Pride svojih drazi, slazem se.

dugi
13-02-2015, 23:07
Tip mi je porasao u očima, sad samo da ne ispadne da je i on licimjerni varalica.

http://www.profightstore.hr/novosti/schaub-ne-postoji-razlog-zasto-se-ufc-borci-ne-bi-dopingirali/19064.aspx

whiskey
17-02-2015, 12:07
https://www.youtube.com/watch?v=tlJ0yVLhVQY

Duke v2.0
18-02-2015, 22:34
Evo izgleda je UFC napokon krenuo s ozbiljnom namjerom da očisti sport od PEDova.

http://www.mmafighting.com/2015/2/18/8064275/ufc-announces-overhaul-of-drug-testing-policy-in-wake-of-high-profile

Duke v2.0
19-02-2015, 16:44
https://www.youtube.com/watch?v=ANkZI9CFBrc

hahaha ovo izgleda ko zabavan gym :D

Duke v2.0
21-02-2015, 00:16
Ovaj sutrašnji UFC ima valjda na papiru jedan od najdosadnijih main evenata u povijesti fight nightova. Obojica više nemaju nikakav utjecaj u diviziji ni mogućnost title runa, stari su i puni ozljeda, a nikad nisu ni bili neki tehnički kvalitetni borci. Sreća da ostatak main carda pokazuje još kakav-takav potencijal koji valjda bude ostvaren.

Kostolomac
28-02-2015, 17:18
Oho, noćaš se Rondica tuče. Jedva čekam sutra pogledati. Btw. naletio na fegbuku:

https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11011266_10206328396391995_4509141680036337958_n.j pg?oh=d23db8d477703518be9b78461dffeaf8&oe=558FDC14

Duke v2.0
28-02-2015, 17:27
haha dobar :D

Dylan11
01-03-2015, 07:38
@Kostolomac Nadam se da ces imat vremena za odgledati borbu. :P

Evo ti i link (https://streamable.com/8lj3) da se ne mucis.

Hexfire
01-03-2015, 12:16
A jebo sve. 14 sekundi.

Kostolomac
01-03-2015, 17:52
Aaaaa koja zvijerčica :D Premotavao sam deset puta da vidim kako ju je sredila. Svaka čast Rondica! <3

pimp
01-03-2015, 22:01
ova ronda je školski primjer seljanke... baš je pura kako bi bare rekao :D

kako to da nitko belator ne komentira? newton izgubio titulu i to dosta upitno, a jebena borba bila stvarno

Duke v2.0
02-03-2015, 00:03
Dobro koji kurac je ovoj Rondi, al stvarno sad. Btw svi na cardu će bit podvrgnuti PED testovima, moglo bi bit padova :D

kako to da nitko belator ne komentira? newton izgubio titulu i to dosta upitno, a jebena borba bila stvarno

Ja sam nekak odustao od tog Bellatora kad sam vidio u kojem su smjeru krenuli, prvo Ortiz-Bonnar koja je bilo nešto najgore ikad, sad su najavili Shamrock-Kimbo borbu. Jebeni Shamrock, frajer ima 51 gpdinu, umrijet će u ringu.

Duke v2.0
02-03-2015, 00:20
https://www.youtube.com/watch?v=mG4tfdYytEk

haha :D Ali faca od Whitea, savršeno :D

Vedro
29-03-2015, 19:46
Meni MMA-a dosta. Enjoy:

https://www.youtube.com/watch?v=65VrtYKHmm0#t=725

whiskey
01-04-2015, 12:59
https://www.youtube.com/watch?v=pELtbn63kEs

Vedro
11-04-2015, 14:22
fightsite.hr: "MMA novinari dva najveća portala gotovo su jednoglasno složni kako bi Gabriel Gonzaga trebao savladati Mirka Filipovića."

Joj šta bi dao da ga sad šupi nogom jednom za sva vremena.

Kostolomac
11-04-2015, 14:50
http://www.independent.co.uk/sport/general/mma/dan-hardy-column-i-love-a-good-rematch-and-gabriel-gonzaga-vs-mirko-cro-cop-2-in-poland-is-that-and-more-10168437.html
Jedva čekam sutra pogledati u HD-u i, nadam se, 60 fps-a :D

whiskey
11-04-2015, 16:40
Ovo ce biti jedan od onih dvoboja di pojma nemam ko ce pobjediti. Mirko je Mirko i gladan je osvete, svi znamo da rematcheve dobija, Gonzaga je doslovno ubojica koji se bori u ufc-u vec 8 godina. Šta god ljudi pricali o Mirku pravi je fighter i treba imat muda uc u ring sa likom koji mu je gotovo upropastija karijeru. Ako Mirko dobije cili svit ce ga opet poštovati, ako Gonzaga dobije nokautom slobodno može prominit nadimak u "Cro Cop Killer".

Outmind
11-04-2015, 19:05
Zna li netko hoće li se fajt negdje streamati? Na tv-u nema...

whiskey
11-04-2015, 20:18
To i mene zanima. Virujem da ce snimka vrlo brzo izac nakon fajta.

whiskey
11-04-2015, 22:04
Toooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!

Vedro
11-04-2015, 22:04
Ubio je boga u njemu

Hexfire
11-04-2015, 22:09
Bome nisam mislio da ima velike šanse. Svaka čast.

Vedro
11-04-2015, 23:59
Aha.

Kostolomac
12-04-2015, 18:39
Mirko zvijer, lijepo ga je nalaktario :D Izgubio je na brzini sa godinama, ali mi se kondicijski čini jako dobar.

McPingvin_v2.0
13-04-2015, 13:33
Mrzim kad je pasivan, kad ni ne pokušava udariti. Čeka da protivnik nešto napravi, a onda je već kasno. U prve dvije runde je imao dva-tri udarca i to je to (ne računam onaj high kick koji ga je skoro došao glave).

U trećoj rundi je krenuo i onda je to već počeli ličiti na nešto. Jako sam bio sretan kad ga je izbubao, prvo ona dva udarca gore pa ostatak u parteru <3

Vedro
16-04-2015, 14:10
Gonzagi čak 6 mjeseci pauze. Fakat je pravi borac i dao je sve od sebe. Samo hrabro Gabrijele!

hacker
28-04-2015, 19:08
JJ opet radi sranja http://sportski.net.hr/klub-boraca/napusen-ili-glup-zbog-teskog-ozljedjivanja-trudnice-prvaku-prijeti-tri-godine-zatvora

Hexfire
29-04-2015, 10:55
Uzeli mu i pojas. Idiot. Rumble i DC se bore za titulu.

hacker
29-04-2015, 16:17
http://zippy.gfycat.com/BlondSpecificBlackfish.webm :rotfl:

Vedro
29-04-2015, 19:55
koji smijeh i smeće je ta UFC organizacija bokte http://www.fightsite.hr/ufc/jon-jones-izbrisan-s-rejting-ljestvica-ufc-a-jose-aldo-zauzeo-prvo-mjesto-p4p-ljestivce

Rad R4C3R
09-05-2015, 16:31
Kakve su prognoze za Miočić vs Hunt?

Hexfire
09-05-2015, 17:01
Nadam se Miočić by DEC, ali vjerojatnije Hunt by TKO.

Vedro
09-05-2015, 17:04
Zanimljivo... Želim da mu Stipe da po turu zato jer trenira sa Mirkom. Nadam se 2-3 runde...

Vedro
10-05-2015, 11:44
Nakon meča Hunt razvaljen, a Stipe kao nov :D

whiskey
10-05-2015, 15:47
Prvi put vidim da neko ovako razavaljuje Hunta. Teško da ce nakon ovog ponovo bit u mogucnosti napasti titulu. Miocic opasan i dominantan, ima potencijal da bude novi champ.

Hexfire
10-05-2015, 20:31
Onaj sudac nije normalan, trebalo je to prekinuti u trećoj rundi. A bome ni Huntov kut nije bio pri zdravoj pameti. Svaka čast svemu, ali jebote...

Sve u svemu odličan event. Main card je bio pun pogodak. I ovaj Smilling Sam Allvey mi se prokleto dopada. Pravi je zajebant.

whiskey
11-05-2015, 13:03
https://www.youtube.com/watch?v=J0warp3PH-s

Vedro
24-05-2015, 13:03
Ne znam je sam li gledao goru borbu od ove Cormier vs Johnson. Jedan lamata bezveze rukama i nogama, a ovaj drugi ga pokušava jahati kao divljeg konja.

whiskey
24-05-2015, 13:09
Bez kriminalnog Jonesa nije to to. Kako je pokralo Uriah Halla da je to strašno, cini mi se da UFC ima nešto protiv najtalentiranijeg udaraca u diviziji.

Hexfire
24-05-2015, 13:58
Pa UFC nema ništa sa sucima. A i brat bratu baš da su ga pokrali i nisu. Bilo je gusto, a tu onda sitnice presude.

Arlovski Brown vrh večeri, a i ostali fajtovi prije glavnih su bili zabavni. Title fightovi ništa posebno.

whiskey
24-05-2015, 14:14
Sucima je onda ocito jeba mater na pocetku. Kako ga nisu pokrali? Hall je konstantno lovija protivnika, odlican takedown defense, 2 takedowna, superiorniji stand up, da ne zaboravimo onaj mucki udarac po jajima s namjerom na pocetku borbe koji je dobija. Ne kažem da nije bilo gusto al bar draw u najgorem slucaju, dat pobjedu onom jajomlatu je blago receno kriminal.

Vedro
24-05-2015, 14:17
Arlovski Brown vrh večeri, a i ostali fajtovi prije glavnih su bili zabavni. Title fightovi ništa posebno.

Ma da, grozan title fight, ovo ispod ne gledam baš. Bum kasnije pogledao i Weidmana.

Edit Ajd baš ću i tog Uriah Halla pogledat sad.

Hexfire
24-05-2015, 15:46
Sucima je onda ocito jeba mater na pocetku. Kako ga nisu pokrali? Hall je konstantno lovija protivnika, odlican takedown defense, 2 takedowna, superiorniji stand up, da ne zaboravimo onaj mucki udarac po jajima s namjerom na pocetku borbe koji je dobija. Ne kažem da nije bilo gusto al bar draw u najgorem slucaju, dat pobjedu onom jajomlatu je blago receno kriminal.

Draw se baš rijetko viđa iako ima hrpa borbi kad bi bio najpravedniji.

Hall je uvjerljivo dobio prvu rundu, u drugoj je dosta pao iz nekog razloga, a treća je mogla na obje strane kako je i bilo. Na mene nije ostavila ta odluka tako jak dojam kao neke dosadašnje jako diskutabilne. Ne kaže se bezveze "never leave it in the hands of the judges".

Vedro
24-05-2015, 23:35
Pogledao Halla... mislim da je jajomlat imao više čistih udaraca kad se sve zbroji na kraju. Borba je bila bezveze, tak da su suci valjda samo udarce imali za prebrojat.

A Belfort je valjda trenutno fizički puno preslab za Wiedmana.

Hexfire
25-05-2015, 14:31
Cijela divizija je preslaba za Weidmana kako mi izgleda. Ogroman je lik. Možda Romero eventualno. Bit će tu zabavnih fajtova. Prvo Rockhold pretpostavljam, pa Souza.

Hexfire
08-06-2015, 14:25
Zadnji event je bio fantastičan. Hrpa prekida i zabavnih borbi. Must watch.

Kostolomac
08-06-2015, 16:26
Pogledao sam samo main card, jel bilo išta interesantno u prelimsima?

Hexfire
08-06-2015, 16:39
I prelimsi su bili ok. Onako po sjećanju, većina prekidom završila.

Kostolomac
08-06-2015, 17:13
Bacit ću oko ako uhvatim volje i vremena. Nego, malo hajpa za sljedeći vikend:

https://www.youtube.com/watch?v=4bXrCsUbrjk

Hexfire
14-06-2015, 12:44
Tko bi očekivao da će Werdumom kardio nadjačati Cainov. Kombinacija dugog izostanka i te nadmorske visine ga je ipak onemogućila da pokaže sve. Ali zato je Werdum pokazao sav arsenal i još fino submissionom riješio stvar.

Uz glavni fight isplati se pogledati i prvi na main cardu. Super je ovaj Yair.

Kostolomac
14-06-2015, 17:27
Svaka čast Werdumu. A Yair je divlji, podsjeća me na Pettisa. Obojica fleši tekvandojci.

Hexfire
01-07-2015, 14:22
Fight godine "otkazan". Jebiga. Connor i Mendes će se boriti za Interim titulu. Ako ništa drugo barem ćemo vidjeti Connorov TD defense.

whiskey
03-07-2015, 16:41
Aldo je ipak od lako cemo priša na eh jebiga, bolje otkazat :)

pimp
06-07-2015, 09:46
da, sigurno mu je draže otkazati najplaceniju borbu u njegovoj karijeri i imati slomljeno rebro uz to sve...

Hexfire
06-07-2015, 15:01
Pričalo se o nekih 3m $ zarade za Alda.

hansi
12-07-2015, 07:24
http://streamable.com/4aj4

Vedro
12-09-2015, 12:52
Jebote, nisam mislio da Gonzaga ima tako loš score http://www.fightsite.hr/ufc/gonzaga-protiv-erokhina-na-tuf-finalu

dugi
12-09-2015, 17:54
Najbolji borac ikada, pogledati do kraja.

https://www.youtube.com/watch?t=5&v=LvaNG91gegA

Vedro
12-09-2015, 18:13
Najbolji borac ikada, pogledati do kraja.

https://www.youtube.com/watch?t=5&v=LvaNG91gegA

Odlična tehnika!

Gu$ht3r
13-09-2015, 11:01
taj frajer je pobijedio Arlovskog u svojoj prvoj MMA borbi :D

pimp
14-09-2015, 15:50
i to ga je brutalno nokautirao :d

Vedro
27-09-2015, 20:24
E je mi drago da je Josh namlatio Nelsona, jer gadi mi se frajer koliko je debel da se skoro ne miče i čeka završit borbu krošeom. Fakat trebaš bit glup ako si MMA pro da ne izmlatiš tog debeljucu kad ti uđe u ring. Ne kužim da je Mirko mogao demolirat Barnetta na Prideu, a izgubio od ovog debelog.

Vedro
30-09-2015, 22:19
Ajajaj, bio sam pregrub. Slomio čovjek palac :( http://www.fightsite.hr/ufc/roy-nelson-slomio-palac-u-borbi-protiv-barnetta-foto

Vedro
04-10-2015, 11:48
Dobra glavna borba. Cormier uporan i ipak jači na raukama od Gusa.

Hexfire
04-10-2015, 12:29
Jako blizu je Gusta bio ko i protiv Jonesa.

dugi
04-10-2015, 13:53
Fenomenalna borba a Gus da nije bježao dobar dio borbe po kavezu danas bi bio prvak. U srazu dvojice totalnih luđaka pobjeđuje onaj luđi...DC je bacao udarce slomljenim stopalom, to je valjda ta nijansa želje za pobjedom.

pimp
04-10-2015, 16:31
da nije bježao dc bi ga završio onim klinčevima i uperkatovima

Hexfire
04-10-2015, 17:00
DC mi se baš dopada kao čovjek. Malo ga je Jones navukao na neke nepromišljene izjave i postupke, ali pokazao je i nakon ove pobjede da je stvarno velik kao osoba.

dugi
04-10-2015, 17:08
Sad samo da još sredi onog što se vozi drogiran po cesti, gazi ljude i bježi sa mjesta nesreće. Da ga onako fino baci preko glave i našora aperkatima u klinču.

Vedro
04-10-2015, 17:19
Zadavio bu ga Jones, kaj ti je?

dugi
04-10-2015, 17:26
Zadnji puta je dobio na bodove, znači nije ga zadavio u punih pet rundi. Sad je vrijeme da narkoman i podivljali idot sa cesete završi u nokautu.

Vedro
04-10-2015, 17:32
Iz tvojih usta u božje uši.

Hexfire
05-10-2015, 06:10
Prvo će vjerojatno Bader dobiti title shot, a nakon njega bi mogao Jones ako tu sve bude prema očekivanjima. Bio bi to jako zanimljiv rematch. Malo na strani Jonesa po meni, ako će biti u formi od prije 2 godine.

Kostolomac
05-10-2015, 19:55
Buuu Bader je dosadan.

Vedro
14-10-2015, 16:41
Ok, ovo su stvarno zvijeri u kavezu. Nije ni čudo kada vidiš kako su građeni.

https://www.youtube.com/watch?v=mpoFzUxbHU4

dugi
14-10-2015, 17:53
Jebeno dobra borba.

Hexfire
14-10-2015, 18:13
Miočić se ozlijedio i ne bori se protiv Rothwella

dugi
14-10-2015, 18:32
I bolje mu je, čak vjerujem da su i namjerno sabotirali meč. Ne zato jer bi Miočić izgubio, dobio bi gotovo sigurno na bodove jer je daleko brži i boksački potkovaniji. Problem je što pobjedom ne bi dobio ništa a moguće da bi se fizički skršio na stijeni zvanom Rothwell. Čovjek je jednostavno neprobojno đubre. Pitanje je i kakav je bio financijski paket i koliko mu se sve skupa isplatilo je medijski i nije nešto pompozo najavljen meč. Moguće da se sveti organizaciji jer ga odbijaju postaviti za prvog izazivađač...čak ga i ćelavac hebe da mora postati popularniji borac ako želi napad na titulu..LOL i kave to onda ima veze sa sportom. Valjda zato i Rothwell ima onakve debilne ispade u kavezu nakon borbe jer mu je gluma u banani :D.

Hexfire
15-10-2015, 05:57
Pa ovo je prije svega show, a sportski dio je drugi po redu. Normalno da će forsirati neki title shot koji mogu lakše promovirati nego neki koji je ustvari logičan.

Ne vidim baš ni korist od namjerne sabotaže. Nije baš da u HW ima drugih protivnika, a ovako Rothwell može dobiti ili title shot ili neki title eliminator sa Cainom ili JDS-om. Ne vjerujem da je tu riječ o nekakvoj osveti. Naravno da on nije sretan da još uvijek nije dobio borbu za vrh (iako si je i sam kriv jer nije dobio Juniora), ali nije ni prvi ni zadnji u takvoj poziciji.

Baš je jebena ova borba iznad. Cijela prva runda je ludnica, a zadnjih 10 sekundi savršeno. Rado bih gledao rematch.

pimp
15-10-2015, 08:59
I bolje mu je, čak vjerujem da su i namjerno sabotirali meč. Ne zato jer bi Miočić izgubio, dobio bi gotovo sigurno na bodove jer je daleko brži i boksački potkovaniji. Problem je što pobjedom ne bi dobio ništa a moguće da bi se fizički skršio na stijeni zvanom Rothwell. Čovjek je jednostavno neprobojno đubre. Pitanje je i kakav je bio financijski paket i koliko mu se sve skupa isplatilo je medijski i nije nešto pompozo najavljen meč. Moguće da se sveti organizaciji jer ga odbijaju postaviti za prvog izazivađač...čak ga i ćelavac hebe da mora postati popularniji borac ako želi napad na titulu..LOL i kave to onda ima veze sa sportom. Valjda zato i Rothwell ima onakve debilne ispade u kavezu nakon borbe jer mu je gluma u banani :D.

da, miocic sabotira mec hahahahhaha sto sve necu cuti :D masoni i iluminati

dugi
22-10-2015, 07:38
Evo kladim se u lijevo jaje da će ovaj puta nastupiti bez ozljeda.

http://www.fightsite.hr/ufc/stipe-miocic-protiv-andreia-arlovskog-na-prvom-eventu-u-2016-godinu

Vedro
22-10-2015, 20:49
Fala bogu normalnog protivnika je dobio.

Vedro
22-10-2015, 20:55
U majku ti Robbie Lawler i Carlos Condit na tom eventu vidim sad. Tu bi mogle da frcaju šake i noge na sve strane. Zajebi sve, ovo se čeka :D

Hexfire
23-10-2015, 05:37
Al brat bratu skroz nepošteno prema Rothwellu. Miočić "odustane" od borbe s njim i onda on dobije još atraktivnijeg protivnika pobjeda nad kojim bi mu u teoriji morala osigurati title shot.

dugi
23-10-2015, 10:06
Pa nije ni Miočić blesav, zašto da razbija šake na gorili ako mu ta borba donosi manje para i nikakav prestiž na ljestvici...ni ja na njegovom mjestu "ne bi mogao obući čarapu".

Hexfire
24-10-2015, 18:00
Jones is back. Ostaje za vidjeti dal ide odmah na DC-a ili prvo neko zagrijavanje.

Vedro
07-11-2015, 16:13
http://www.mirkofilipovic.com/hr/vijesti/item/276-intervju-s-cro-copom-mec-s-hamiltonom-povratak-fedora-ufc-prvak-werdum
"U Koreji je bilo fantastično. Nikada u karijeri nisam imao takav doček. Znalo je na aerodromu biti mnogo fanova, ali da me dočeka 100 novinara. To se nikada nije dogodilo. U prvi mah nisam bio svjestan da čekaju mene. Bila je tolika pomama da je to za nepovjerovati. Sjećam se jedne simpatične situacije. Stipe se htio odvojiti od mene kada su novinari nahrupili, ali je čovjek iz organizacije rekao da 'otac može ostati sa mnom'. Mislili su da mi je on tata. Naravno da ja izgledam puno bolje i mlađe od njega i da sam ljepši. Nije Stipi bilo drago, ali što mu je mogu. Nisam ja kriv što izgledam 20 godina mlađe od njega."

:D:D:D

dugi
07-11-2015, 18:38
He,he...meni Mirko ima dobar smisao za humor a odlično se slaže sa Drvišom. Ima i Drviš fora priče, na neke njihove priče sam se okidao. Npr. priča o nekom starijem poznaniku iz rodnog sela kojeg je poveo u Japan pa je tip osvojio okladu u vožnji biciklom uz neku jako strmu uzbrdicu i polomio se zbog gajbe pive ( prvi link, 2. video), ili priča o Drviševom treneru boksa koji se skupljao ekipu za neke event u italiji, falio mu čovjek pa nagovorio vožača autobusa da odradi profi meč iako čovjek nikada nije boksao :rotfl: drugi video, urnebesanje. Trener Brko je legendaaaa :D
http://www.fightsite.mk/vijesti-iz-regije/pojavila-se-dva-nova-nastavka-s-cro-copom-u-krevetu-video
https://www.youtube.com/watch?v=osH2eMD2gdY

Vedro
10-11-2015, 21:26
Ode legenda!

https://www.youtube.com/watch?v=ahC37qSknvE

pimp
11-11-2015, 10:29
Šteta, baš mislim da je mogao ponoviti neke od najboljih borbi u ufcu

http://mmafrettir.is/wp-content/uploads/2014/07/gonzaga-crocop.gif

http://media.ufc.tv/128/photos/128_EventPhotos/08_CroCop_Schaub/06CroCop_Schaub.jpg

dugi
11-11-2015, 18:51
Vjerojatno se ovakav legenda neće više nikada ponoviti na ovim prostorima, sigurno ne u skorije vrijeme. Postigao je strašne stvari iz ničega.

Vedro
11-11-2015, 20:10
Impresivna karijera.
Mislim, iskreno ne bih mu znao pobrojat sve mečeve, ali onoliko koliko sam gledao svih ovih godina impresivan je borac.

Vedro
12-11-2015, 01:26
http://tmi.kotaku.com/bidding-farewell-to-one-of-the-most-terrifying-fighters-1741737264?trending_test_c=&utm_expid=66866090-62.YkETBcIMTk2uX1oytHipyg.3&utm_referrer=http%3A%2F%2Ftmi.kotaku.com%2Fbidding-farewell-to-one-of-the-most-terrifying-fighters-1741737264%3Ftrending_test_c&utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow

Sve mečeve koji stoje uz članak sam gledao na TV-u uživo. Od Fujite pa nadalje.

Kostolomac
12-11-2015, 02:04
https://www.youtube.com/watch?v=qdScynjC81w

dugi
12-11-2015, 09:21
Izgleda da je UFC suspendirao Mirka zbog dopinga :-o Užas, :(:(
http://www.fightsite.hr/vijesti-iz-regije/nevjerica-ufc-suspendirao-cro-copa-zbog-pada-na-doping-testu

dugi
12-11-2015, 09:24
http://www.ufc.com/news/UFC-Statement-on-Mirko-Cro-Cop

pimp
12-11-2015, 09:34
nije ga suspendirao ufc nego usada. a nista čudno, išao je ubrzati oporavak ramena, malo se napucao, ali su ga sjebali usadovci s novom politikom :) sad sve ima smisla

dugi
12-11-2015, 09:40
Pa valjda taj doktor nije kupio diplomu ako se bavi sportskim ozljedama, i valjda zna koji kokteli su dozvoljeni a koji ostaju u tijelu dovoljno dugo i zabranjeni su. Sve u svemu podlo od Mirka da je objavio mirovinu kada je saznao da će biti suspendiran. Nisam naivan i ne mislim da je kroz karjeru on jedini prolazio bez dopinga ali sam mislio da je jedan od pametnijih koji to zna odlično tempirati. Izgleda da ga samo nisu dovoljno dobro testirali...ali nije to toliko bitno koliko mi smeta ovaj njegov odlazak u mirovinu na ovakav način. Šteta, velika mrlja.

pimp
12-11-2015, 10:16
Ma pametan je on. Samo je USADA uvela nove tehnike i politiku anti dopinga i mirko je prva žrtva tog sistema :)

Vedro
12-11-2015, 11:18
Haha, pa koga boli kurac sada? Prebio je gro ekipe i zaradio brdo love.

dugi
12-11-2015, 11:44
Po novim informacijama priznao je uzimanje hormon rasta. Pravda se ozljedom ramena. Jasno je i laiku da se tragovi povišene doze tog hormona lako otkriju. Znači ako si povrijeđen i drugi lijekovi ne pomažu otkažeš borbu. Znao je da UFC-u više nema šale sa time. Sad je ušao u kolo sa varalicama poput Sonnena i ostalih :hangin:. Zaradio je paru ali ako mu je stalo do čistog obraza upravo ga je izgubio.

Kostolomac
12-11-2015, 12:05
Kopi-pejst sa Mirkovog fejsa:

Evo prvi dan mirovine i odmah problemi.prvi sam valjda borac kojeg su suspendirali nakon odlaska u mirovinu.valjda im je dobro doslo da na nekom poznatom vjezbaju strogocu.evo o cemu se zapravo radi.ufc je potpisao ugovor sa usadom,americkom antidopinskom agencijom koja ce provoditi i koja od nedavno i provodi testiranja boraca.morao sam ispuniti upitnik kao i svi borci i specificirati gdje sam i kada tokom priprema radi dolaska njihovih ljudi na testiranje.kad su poceli problemi sa ramenom,obzirom da klasicne metode poput leda i masaza nisu pomagale,presao sam na krvne plazme koju sam dobijao direktno u rame a uz to sam uzeo malu kolicinu hormona rasta radi brzeg zacjeljivanja.hormon rasta je na listi zabranjenih supstanci i to sam znao,ali nije bilo drugog nacina da spasim rame,barem sam tako mislio.u kombinaciji sa krvnom plazmom.nazalost jedini lijek za rame je visetjedna pauza i mirovanje,ali ocajnik se i za slamku hvata.nakon 6 dana plazmi i hormona dosli su me testirati,uredno sam dao uzorak krvi i urina i odmah sam obavijestio ufc o testiranju i da sam radi sanacije ramena uzeo malu kolicinu hormona rasta ,jer nista drugo ne pomaze a zelio sam odraditi borbu pod svaku cijenu.jer ako budem morao otkazati borbu radi ramena znao sam da je to kraj,jer je vec proslo 8 mjeseci od zadnje borbe a ja u ovim godinama cekati nemogu 5,6 mjeseci do iduce borbe.niti su nalazi testiranja gotovi,niti sam siguran da ce ista naci jer sam to uzeo svega nekoliko dana samo da spasim borbu i rame,oni su nekakvu suspenziju odrezali i to samo zato jer sam im sam rekao o cemu je rijec a koja nema nikakvog smisla jer sam se povukao i to radi ozljeda po cijelom tijelu,a kruna je bila ozljeda ramena.glupo je uopce spominjati da taj hormon samo tijelo luci i da se neka povisena razina moze detektirati do 10 ak dana i da bi na borbi bio cist.i niti mi to poboljsava performanse u bilo kojem obliku,kao sto to rade testesteron,i razni steriodi i anabolici ali takva su pravila.jos u petak sam molio da ne otkazuju borbu i da zelim nastupiti,nakon toliko muke i truda tokom priprema.i da cu otici na saslusanje u agenciju i reci o cemu se radi.i neka provedu testiranja uoci i nakon borbe i sve ce biti ok,5 puta sam do sada samo u ufc-u testiran,zadnji puta prije i nakon zadnje borbe sa gonzagom.i naravno da je uvijek sve bilo ok.subotnji trening mi je bio zadnji u ovim pripremama i tu je rame otislo do kraja,magnet ponovljeni u ponedjeljak pokazao rupture misica,ostecenje tetive i puno rame tekucine.i tu sam prelomio,i tu vece doneo odluku da nemam snage vise boriti se sa ozljedama.i objavio prekid karijere.i to je to.a ovo prozivanje i suspenzije stvarno nemaju smisla.iako moram reci da razumijem ufc i da se zele ograditi.sad ce ispasti da sam uzimao nedozvoljena sredstva tj.doping a to veze sa vezom nema.al sta je tu je,nedo bog veceg zla.

dugi
12-11-2015, 12:08
LOL. Zašto nije prvo pitao UFC i agenciju može li to napraviti i tražiti dozvolu nego APP metodom :D

Vedro
12-11-2015, 13:01
Po novim informacijama priznao je uzimanje hormon rasta. Pravda se ozljedom ramena. Jasno je i laiku da se tragovi povišene doze tog hormona lako otkriju. Znači ako si povrijeđen i drugi lijekovi ne pomažu otkažeš borbu. Znao je da UFC-u više nema šale sa time. Sad je ušao u kolo sa varalicama poput Sonnena i ostalih :hangin:. Zaradio je paru ali ako mu je stalo do čistog obraza upravo ga je izgubio.

Mirko je koristio kapljicu, a Sonnen ima celjust do poda. Neusporedivo.

pimp
12-11-2015, 13:32
nema dozvole za hgh :) to je čisti PED i strogo je zabranjen

vedro - daj molim te od kud ti znaš koliko je koristio? borio se u japanu di su PED-ovi bili kao dobar dan, cijelo vrijeme je trenkao u hrv di mu nisu mogli doci na vrata i testirati ga sve do 1. srpnja ove godine kad je USADA počela i izvan usa ici borcima doma na vrata... nije se očistio i voila. klasična priča roidabusera. Pa prije par dana je izjavio kako je zaliječio sve ozljede, spreman je 100% i da jedva čeka borbu. Sad odjednom mijenja ploču i nije mogao uopce normalno trenirati, išao je na tretmane bla bla bla, bullshit. Isto govno drugo pakovanje.

Vedro
12-11-2015, 16:26
A jbg, tak i moj frend jebeno vjeruje da je lik na steroidima. Nonstop komentiramo i zajebavamo se :D, al kaj ćeš. Najgore bi bilo sad pljuvati i srati po njemu i svemu i to, a dok god je skidao glave highkickovima bio je bog. Šta ja znam, jbg takva je ljudska priroda :D

Vedro
12-11-2015, 16:44
I uopće ne želim nikakve vijesti o tome čitat. Mogu samo općenito raspravljat. Bilo mi je gušt gledat i navijat i zbog toga sam zadovoljan.

Kostolomac
12-11-2015, 20:05
http://mmajunkie.com/2015/10/ufc-reinstates-ex-champ-jon-jones

Mirko barem ne gazi trudnice okolo našikan kokainom.

Hexfire
12-11-2015, 21:04
Uopće ju nije jako pregazio

Vedro
12-11-2015, 22:53
hahahaha!
Sa Crocopom u krevetu. . "U raljama dopinga"
https://www.facebook.com/MirkoCroCopOfficial/

pimp
13-11-2015, 09:16
Ovaj drviš je nevjerojatno glupa osoba :)

da kažem i svoje mišljenje. hgh je super stvar. Realno taj hormon rasta bi trebalo prodavati u ljekarnama jer zbilja pomaže masovno ljudskome tijelu, a nuspojava skoro da i nema ili su mizerne. Naravno ako se koristi onaj vrhunski, ali on i košta. U medicini je hgh nazvan eliksirom mladosti, znatno uvecava kvalitetu života. Nije onaj klasišni anabolik da se nabildaš ko svinja i polude ti svi hormoni u tijelu. Pa jedan Lionel Messi je odrastao na hormonskoj terpaiji hgh-om jer je bio slabašan i midget.

Svi borci i sportaši, a čak i obično ljudi pri zaliječivanju ozljeda koriste hgh. Meni osobno je žao što nisam ga isto koristio pri lomovima laktova, jer sad cu cijeloga života imati lagani hendikep u čašicama i osjecati bolove kad preforsiram ruku.

Razlog zašto hejtam mirka je taj što je licemjer. Stalno je pljuvao i kudio druge borce koji bi pali na dopingu, čak i ove koji bi na marihuanu pali, a on sam je bio isti kao i oni. Jebeni hipokrit. Sad je uhvacen s prstima u pekmezu i tvrdi da nije upoznat s tim HGHom itd itd. Bullshit. Realno nemoguce je imati ovakvu karijeru do 40godine na tako visokom nivou i s toliko ozljeda i operacija. Pa ja osobno sam trenirao borilačke sportove od 10godine. S 18 sam počeo mma i trenirao ga dobrih 5-6 godina i jednostavno od svih silnih sitnih ozljeda osjetim kako tijelo pati i ne može dalje. A di nebi patilo tijelo jednog mirka koji vec 20 i kusur godina trenira dvaput dnevno i udara se sa stokilašima. To je nemoguce bez pomocnih sredstava.

Eto da imam viška 5 hiljada eura zaliječio bi si sve ozljede u tijelu i bio bi kao nov :).

dugi
13-11-2015, 10:47
Fora je kad Mirko "objašnjava" kako je hormon rasta čisto OK jer ga i tako proizvodi svaki zdrav organizam, ali testosteron je kao opaki doping :D.

dugi
15-11-2015, 08:58
Kako dobar kraj noćašnjeg eventa. Bolje nije moglo. Dana skoro plakao na pres konferenciji :D

Hexfire
15-11-2015, 15:35
Naravno da je plakao kad im je sad Holy zeznula hrpu planova :D. A i napokon se vidjelo koliko Rondi ustvari fali da bi bila kompletan borac. Sve u svemu dobar event sa savršenim krajem.

dugi
15-11-2015, 19:56
Pitanje je kada će se i da li će Ronda vratiti. Navodno je nakon borbe odmah išla na operaciju vilice koja je smrskana, tj. prelomljena na tri mjesta. Navodno će dva mjeseca imati nepokretnu vilicu, koma.

Hexfire
15-11-2015, 20:36
Pa UFC 200 je tek u šestom mjesecu. Lako moguće da će do onda Holm "staviti na led" da mogu i taj rematch dodati uz DC vs Jones 2.

Za mjesec dana je UFC 194, main card izgleda kao nešto najbolje ikad pa je skoro sigurno da će se netko ozlijediti :D.

Kostolomac
16-11-2015, 03:14
Holm je totalno deklasirala Rondu. Svaka čast. :o Ali bila mi je Ronda nekako čudna na weigh insima. Nepotrebno agresivna.

dugi
16-11-2015, 07:37
Ne da je deklasirala nego je ovo bila borba profesionalca i amatera. Npr. ona eskivaža od Holm kad je Ronda propala i završila na mreži, lol.

Hexfire
16-11-2015, 10:38
Taj detalj je baš bila kulminacija njene nemoći. Svim silama se sad nastoje pronaći opravdanja za Hrondu, od pogrešne taktike (neki su uvjereni da bi lako dobila da je koristila judo lol), do nekakvog sukoba njene stare i trenera (iako da, ako ti borac popije u jednoj rundi više batina nego u prošlih 10 borbi i izgleda skroz nemoćno, a i mu veliš da je sve savršeno i neka tako nastavi, jebeno si loš trener), pa kao ogroman pritisak na njoj bla bla bla. A jedina istina je baš ovo što veliš, u standap-u je Ronda za Holm baš početnik koliko god su svi bili "šokirani" njenim napretkom u tom segmentu. Mislim da rematch teško može biti drugačiji jer em je Holly veća em ima briljantan footwork i TD defence. Štoviše, jedini pravi takedown u fajtu je napravila Holly. Mislim da je Ronda tad skroz pukla.

dugi
16-11-2015, 17:32
http://i957.photobucket.com/albums/ae51/Talon81/Simpsons_zps6nl9jtwj.gif

:rotfl:

hacker
16-11-2015, 19:02
Meni je zanimljivo kako svi ljudi padaju na dopingu taman pred kraj karijere, kao prije se ništa nije znalo.

beba nema zvečku
16-11-2015, 19:41
Meni je zanimljivo kako svi ljudi padaju na dopingu taman pred kraj karijere, kao prije se ništa nije znalo.

kao nije riječ o l00do kompetitivnim ljudima koji sve čine kako bi bili konkurentni.

hacker
16-11-2015, 22:46
Kao to nije sve zavjera i otkrivaju se pizdarije pred kraj karijere kako bi dobili još malo medijske pozornosti.

Kostolomac
17-11-2015, 17:01
https://www.youtube.com/watch?v=EzxFgVYyMcE
Jao :D

dugi
17-11-2015, 17:11
https://www.youtube.com/watch?v=Gap-rM4CbLc

dugi
19-11-2015, 19:40
http://rs1307.pbsrc.com/albums/s598/jeicex/boat%20gif_zpsxuqetu6m.gif?w=480&h=480&fit=clip

:rotfl:

dugi
24-11-2015, 23:15
Izgleda da je konačno postao čovjek...promjeni sam mišljenje o njemu. Nadam se da ne glumi baš tak dobro.

https://www.youtube.com/watch?v=dAcfjK6LZaU

Vedro
24-11-2015, 23:21
Baš prije pola ure krenuo gledat i ugasio nakon pet minuta. Neka skine majicu i pokaže koji trening da vidimo kakav je. Baš mene zanima di je izlazio, kaj je gledao na TV-u i sa kime je pričao na telefon proteklih 6 mjeseci.

Hexfire
25-11-2015, 17:49
Baš mi svejedno dal je ostao govno, bitno da se u kavez vrati u starom izdanju.

Vedro
29-11-2015, 03:04
Napokon trenirani, talentirani BOKSAČ, dovoljno velik i jak da pobijedi Klička.
Evo krenuo gledat borbu... mislim da je lik jebeno radio nogama.

Vedro
29-11-2015, 03:15
Haha, evo treća runda i frajer fakat pleše. Ma, vidio sam to odmah nakon prvog kontakta. A kako je samo uspio odjebat tzv. Kličkov pritisak, jebeno.
Replay sam skinuo btw.

Vedro
29-11-2015, 03:23
A bokte, evo treneri počeli govorit u kutu da ovaj pleše. hahaha! Im out.

sry.

Vedro
30-11-2015, 22:40
Kak su uopće pustili ovog napucanog Cunninghama u ring sa ovim? Mogao je poginut jadan.

https://www.youtube.com/watch?v=ogdZ5qtokNQ

Hexfire
13-12-2015, 12:31
Kratko, ali slatko.

dugi
13-12-2015, 12:32
Bilo je odličnih borbi.

Kostolomac
13-12-2015, 23:44
Jao, toliko hypea i čekanja da bi sve trajalo 13 sekundi. :-o
Ali da, ostale borbe su bile super. Gunnyja mi je žao, ali jbg onaj Maia k'o hobotnica, ipak je jači grappler.

Hexfire
14-12-2015, 06:43
Connor vjerojatno odlazi u 155 pa nećemo vidjeti rematch osim ako ga nagovore za još taj jedan meč u fetherweightu. Sve u svemu odličnih par dana. Prvo Rose sa svojom savršenom izvedbom, pa Barboza Ferguson gdje nije bilo sekunde dosade pa u subotu još ovo.

Slijedeći jeben title fight bi trebao biti Dillashaw Cruz. Nadam se da Dominick je na 100% koliko toliko.

pimp
14-12-2015, 10:12
sljedeci jeben title fight je sljedeci vikend, rda vs cerone :) potencijalni mcgregorov protivnik je pobjednik te borbe

Hexfire
14-12-2015, 10:53
Ne znam baš koliko je fer da Connor instant dobije title shot. Ima ih tu par koji čekaju priliku.

Kostolomac
14-12-2015, 12:42
UFC-ovo razmišljanje: hm... fer ili pare, fer ili pare... pare! :P

Hexfire
14-12-2015, 17:11
Pare donosi Connorov hype train. Ak mu za prvi fight daju prvaka Lightweighta, a nije 100% siguran da može biti faktor u toj diviziji moglo bi im se obiti o glavu

dugi
31-12-2015, 11:55
https://www.youtube.com/watch?time_continue=603&amp;v=u12YqkTXE9s
Odličan borba, top klasa.

Kostolomac
31-12-2015, 18:07
Jučer mi frend linkao, i jedan naš se tukao

https://www.youtube.com/watch?v=2EYmH_65-uY

Kostolomac
31-12-2015, 18:20
Tenks dugi, na ovom tvom kanalu je još više borbi. A vidi legendi :D

https://www.youtube.com/watch?v=MEam6X2mS-8

https://www.youtube.com/watch?v=bIEl--WYqWQ

Hexfire
03-01-2016, 15:25
Jeben title fight, jako gusto. Radije bih da je Condit dobio split dec. A Miočić gazi i dalje, valjda će mu sad dati priliku. Eventualno s Ovreeemom za #1 contendera.

Vedro
03-01-2016, 21:08
da da strašan fight za pojas. Condit je morao bit još jači malo.

Kostolomac
03-01-2016, 21:41
Condit mi je odličan, ali ipak mi se čini da je grdosija Lawler nanio više štete. Dobar je bio Stipe kako se derao na Danu :D

Hexfire
04-01-2016, 10:41
Hehe da, rekao Dana kasnije da se nije usudio reči ništa osim "DA". Ali usprkos tome ne vjerujem da će dobiti odmah shot.

dugi
10-01-2016, 08:06
Mirko čist na testu za doping iz 11. mjeseca ali suspenzija ostaje jer je koristio hormon rasta u tretmanu ozljede. UFC dolazi u Zagreb u 4. mjesecu. Šteta. Da nastupa dvorana bi bila puna, ovak nisam siguran.

Vedro
10-01-2016, 08:07
Eto, kaj sam reko? Ne znam tko izmišlja takve gluposti.

dugi
10-01-2016, 08:10
Da je bio pametan nikada ne bi uzeo hormon rasta a zbog ozljede je trebao otkazati borbu, i tak mu ništa nije donosila. Ovako se shebo skroz. Znao je da sa time nema više šale i da ide suspenzija. Ali OK, očito nije varalica i ovaj negativan rezultat znači puno za njegov obraz.

pimp
10-01-2016, 16:37
Eto, kaj sam reko? Ne znam tko izmišlja takve gluposti.

što si rekao? pa mirko "izmišlja" takve gluposti, on je PRVI sam izjavio da se napikao s hgh

Vedro
10-01-2016, 19:20
što si rekao? pa mirko "izmišlja" takve gluposti, on je PRVI sam izjavio da se napikao s hgh

Nemoj biti napuhan, ajde.

Vedro
13-01-2016, 22:45
ohoho, prvi put čujem za boksača... jedva čekam, želim njegovu pobjedu.

https://www.youtube.com/watch?v=L5AkSjFIXbQ

Hexfire
14-01-2016, 08:18
McGregor i Dos Anjos se bore za LW title u ožujku. A za vikend Cruz - Dillashaw, bit će jebeno.

dugi
25-01-2016, 09:50
Miočić ide na Werduma, jedva čekam.

whiskey
25-01-2016, 10:20
Samo dva tjedna za pripreme protiv champa koji se sprema 4 miseca. Zajebano.

dugi
25-01-2016, 10:55
Isti k. obojici. Miočić je u treningu a ovaj dobio novog protivnika nenadano, i to težeg protivnika koji je nabrijan i sposoban. Dragi su mi obojica, ne znam za koga bi navijao.

Vedro
25-01-2016, 17:27
Werdum je full simpatičan, navijam za njegovu pobjedu.

dugi
25-01-2016, 19:35
I bolje priča hrvatski. 0:50 pa na dalje

https://www.youtube.com/watch?v=9U7mk-PTEj0

Vedro
25-01-2016, 22:54
Ma neka idu u pizdu materinu... Sada Werdum otkazao. Navijam za Stipu.

“Već od ranije bio sam ozlijeđen, imam ozljedu stopala i nisam bio u mogućnosti udarati nogama posljednja dva tjedna. Svejedno sam se mislio boriti protiv Caina, budući da sam bio ozlijeđen i prošli put, no još sam dodatno ozlijedio leđa u petak. Posjetio sam doktora i odlučio pokušati nastaviti trenirati, no nisam bio u stanju sparirati kao što bih trebao.”

“Odlučio sam da se neću boriti zato što nisam na 100 posto spremnosti. Da je Cain protivnik, stisnuo bih zube i borio se. No to nije njegova niti bilo čija greška, ozljede se događaju i ne možeš ih izbjeći. Nisam imao druge opcije, ovu odluku sam donio zajedno s mojim timom. Nisam na 100 posto i ne mogu se boriti. Nema mene, nema Caina, nema borbe.”

dugi
25-01-2016, 23:27
Biznis.

Hexfire
26-01-2016, 06:48
Overeem vs Miocic za IC u Zagrebu?

dugi
26-01-2016, 08:45
Rekao je da pristaje samo na borbu za titulu i da će čekati koliko treba.

Vedro
03-02-2016, 01:31
Mladen Brestovac protiv Verhoevena napada Gloryev teškaški naslov!

https://www.youtube.com/watch?v=kZscWboKZLY

Kostolomac
21-02-2016, 21:01
Am Hojsa Grese. I started all this. I kick people in the nuts. Am Hojsa Grese. Koji lom je ovaj zadnji Bellator, ko geto verzija UFC-a :D

Kostolomac
12-03-2016, 13:40
https://www.youtube.com/watch?v=tA4Scnc--L4

Vedro
13-03-2016, 00:20
Dobar ispit je bio za Verhovena. Valjda se ne bude ubuduće razmahivao bezveze, jer je dobio par dobrih šljagi i direkata kada se otvorio.

Vedro
29-03-2016, 12:23
na 5:12 kad je morao potpisivat :D:D

https://www.youtube.com/watch?v=y6yFu5ZD32c

Kostolomac
29-03-2016, 12:37
Kakvo smeće od čovjeka lol

Vedro
29-03-2016, 14:41
Ovo je stvarno pravi sportaš, trener i dobar čovjek http://fightsite.hr/rubrike/k1-boks/nastavak-price-o-boksacu-u-komi-rijeci-kojima-mu-je-otac-njegovog-protivnika-mozda-spasio-zivot-video/