Pogledaj cijelu verziju : Heroes of Newerth
tigerija
02-08-2009, 03:04
EO ovako igram betu i šta da kažem nego da je ovo pun pogodak.
Igrivost je puno brža i glađa te bolja grafika.
Sve je identično samo su imena izmjenjena.
Ako ima koga zainteresiranog da igra neka mi se javi. Ali neka mi se jave neki pr0 dota ne sebični ljudi pa da napravimo klan koi su željni igrat čisti teamplay.
Ovo je skroz kao wc3 dota ali sa svim mogučim poboljšanjima.
ja sam najbolji na svijetu, daj meni key budeš kex dobio
znao sam da će igrat bit pun pogodak, al opet to ti je možd samo početničko oduševljenje :P
key pls :)
tigerija
03-08-2009, 08:59
Posla sam ti PM. Imaš msn ? Da igramo skupa ono.
Lord Ragnarok
03-08-2009, 11:54
imas jos jedan?
lf a key, djelim killove ingame xD
posalji na pp ili na m4c4n999@gmail.com
Mystery In Space
03-08-2009, 15:45
Igra je fantastična. Ono što mi se sviđa je to da je igra brža i dinamičnija od dote te stvarno ne znam kada sam ostao na lane-u od početka više od 3 min. Većina heroja izgleda poput unita is Savage-a (pudge vuče na doom 3 čudovište dok Kraken vuče Jones-a iz pirata iz kariba) dok su heroji ostali isti iz dote ili su jednostavno spojili viđe heroja u 1 tipa Kraken kojemu su maknuli passive spell za micanje debuffa i smanjenje damage-a te zamjenili sa chargeom koji ima efekt isti kao od Bare charge i maknuli mu ulti koji je zamjenjen sa ultijem koji doslovno traži dagger za korištenje xD. Slardar je posato nerub izgledom :rotfl:
Jednostavno sam oduševljen igrom. Ukoliko netko hoće igrat skupa prek venta nek se javi na pm jer mi je dosta pugova :oops:
Tegla Ajvara
03-08-2009, 17:16
jel ima snajpera i kentaura :oops: ?
Mystery In Space
03-08-2009, 17:37
Google is your friend. Da ste normalno potražili kako se dobivaju BK joinali bi ste se na FB-u i onda ušli u njihovu grupu (BAAM free cd key =_=). Poslo bi vam koji ključ al sam sve iskoristio.
Tegla Ajvara
03-08-2009, 18:24
u biti to je igra dota, znaci bez varkrafta?
samo dota?
Mystery In Space
03-08-2009, 18:32
Da. Client ti ima oko 240 MB-a
Što se tiče Centa i Snipera nisam siguran. Sniper ulti je na Scout-u koji je mix snipera, tree-a i gondara xD a cent blage nemam.
kul dakle scout može tankat, ima ministun, imba ulty i još dila pun qrc dmga uz velik attack rate? O.o
Mystery In Space
03-08-2009, 18:35
Ne. Neda mi se komentirat.... Crit i evasion + ward koji vidi invisible + vanish sa backstabom + range ulti.
Tegla Ajvara
03-08-2009, 19:01
oce to ikad zazivit u pravom svjetu ili ce ipak varkraftova dota ostat dominanta?
Tegla Ajvara
03-08-2009, 19:09
prelud sam :rambo: , skidam igru
kolko treba da se navikne na ovo
kako je s itemima spram dote
kolko je igra ista u % ?
requirements plz ljudi any1?
ScorpiuS
03-08-2009, 19:14
Minimum:
Processor - 2.2GHz Pentium 4 / AMD 2400+ or faster
RAM - 1GB of RAM
Video Card - GeForce 5 and ATI 9800 w/ 128 MB VRAM
Windows XP, Win2k or Windows Vista
Network Connection Required
Recommended:
Processor - 2.0GHz Core 2 Duo / AMD 3500+ or faster
RAM - 1.5GB or higher
Video Card - 256MB Geforce 7800+ or Radeon X1900+
Network Connection Required (Broadband)
Lord Ragnarok
03-08-2009, 19:24
imam key, igra instalirana i sada se updata :D
nick m4c4n999 ako postoji kakva friend lista ingame (nisam jos tu zavirio)
skinuto će bit za kojih 14 min :D
nick RangeR4ever
Dajte pls ako imate neki key viška recite mi. Jako bih volio igrati. Nemorate sada tražiti nego ako slučajno naiđete recite mi pls. Hvala :D
Tegla Ajvara
03-08-2009, 20:32
poigro sam i spusio :(
jbg
nemogu se naviknit na ovo
kak se vidi koji je heroj
intl. stren. agil. ???
Mystery In Space
03-08-2009, 20:53
Vidiš što mu je osvjetljeno na profilu kad biraš, ako mu svjetli čekić onda str, luk je agi i int je nes mutavo xD Igra je savršena, dinamična, ja se još nisam navikao na iteme ali ide polako xD Tek je CB a sve radi savršeno :P
Nick je Lesi pa me dodajte. Igra ima voice chat u igri tako da nema ni potrebe za ventom :thumbs2:
ima da kazem par rijeci :)
Igra je Hebena! preimba nema sta. odlicna grafika i sve
Mystery In Space
03-08-2009, 21:41
Slika (http://i27.tinypic.com/2q8v9c5.jpg)
Evo upgravo 1 match odigran i eto kako ovo inače završava :rotfl:
Blacksmith = Ogre , skupio arcane, bot, bloodstone, mes reaver (samo drugačija imena) i naganjo ih po cijeloj mapi :D
Lord Ragnarok
03-08-2009, 22:09
igra je prekul, doduse jos se nisam u 100% snaso sa itemima, no i to brzo napreduje. igra je >>>dota i to za puno. puno fluidnija, ljepsa i brza
tigerija
03-08-2009, 22:17
ima onda tko dobar da hoče igrat timski i kasnije klan napravit ? Mi smo često u " Cro " kanalu. Nadimak mi je tigerija. I pre pro sam xD . Svi heroji i jesu iz savage... igra je svijet iz savagea...
Mystery In Space
03-08-2009, 22:18
Nisu svi, mogu se j..... Valjda znam kad sam igrao i s1 i s2 >-<
Skidam trenutacno betu, pa da vidim je sta valja.
Tegla Ajvara
03-08-2009, 22:27
sad sam pobjedio, uletio medju njih u guzvu i napravio duble kill
hahaha
skupi su itemi vamo :? neki
recimo ono za strenghte sto hila 1% po sekundi 5800 ak se nevaram samo recept
brutalno
i ono sto daje 20% sanse 2x critical isto skuplje neg inace
Mystery In Space
03-08-2009, 22:30
Krivo, tak sam se i ja zabunio, početna cijena ti je sve skupa od svih itema zajedno a kad klikneš na item ti otvori od čega se radi i koliko što košta :P
ja i macan sad igrali, ja randomo devourera(pudga) i ownali ih ko male bebe :D
ovdje je PRELAGANO hookat, to je neš tak lako, pre pre lagano, strašno neš :D i onda samo ult zbrijem i nema tog isusa koji će preživit :D igra je brža i dinamičnija od dote, art tim je fenomenalan poso napravio, sve se uklapa i izgleda super, 1. game mi je scor bio <10-1-10 :D sad idemo još jedan game nabacit :D
Local ne radi, nedostupan u beti?
šta će ti local, nemaš valjd onaku verziju bete? xD
Daj, dajte mi pls neki beta key, užasno ovo želim igrati :(
Sada samo čekam da mi pošalju? TNX :pray: :pray:
Evo, dobio sam key. Što sada trebam? Utipkati key i što onda? Treba skinuti igru? Koliko je velika?
ono sranje što bilježi gameove je malo u banani, dosad mi je sam 2 gamea pribilježilo, i to ona prva dva, dakle ja i macan protiv kikija, što me kikalo jer sam stojo u bazi i gledo iteme xD i 2. ownage s pudgem, ostalo niš :/
sad sam igro s miranom, ne promjenjena je :D
e da, sys je bio reko da se rot nemože upalit pudgu kad ulta, kak to da se ipak može? :S
Mystery In Space
04-08-2009, 00:43
Ma još je zbugana igra >.< Bježo sam u bazu sa 30tak hpa kad stisnem da naučim ulti i umrem zbog toga.... Znalo se desit da mi hook prođe kroz frajera >.< Je itko da organiziramo neki game sutra pa idemo pugove razbijat :/
Najdraži heroji su mi Blacksmith(int), Pestilence(str) trenutno, vama?
nisam igro nijednog od navednih... pudge i mirana, devourer i valkyrie foreva :>
ja igro sa tinyem. predobro izgleda :) te treca mu sad daje i armora :)). onda owno sa lycanom koji je posve isti al animaciju su strasne :pray: i prvu igro sa ranged broodmotherom wtf? ali preimba je :) prva je ko u traxerice te treca isto a druga je neki hardener koji te spasava :) a zadnja pozove nekog spidera da napada heroja. sve u svemu gg :) i naso ekipu od 3 igraca. sve proovi, igrali dotu na natjecanju i bili medju boljima :) gg IceFrog
Mystery In Space
04-08-2009, 08:57
Channel je Croatia pa se joinajte ljudi xD Moramo neki 5vs5 nabacit :thumbs2:
Lord Ragnarok
04-08-2009, 10:09
aj aj da napravimo neki dogovorcek, veceras u 20 sati (nije subota/petak/nedjelja pa vecina moze) u channelu Croatia. ceka se do 20:10 i onda oni koji su tamo idu zaigrati.
fav mi je lycan i predator. doduse idk koji je predator u doti, no dosta je kul
Ajde, idemo igrati u chanell Croatia?
Nekužim, svi su sada bili tu :roll:
str33t6l0w
04-08-2009, 13:19
upravo skidam igru...
Mi smo ti u Croatia chanelu.
Odigro nekoliko partija
Pa, onak ista DotA.
Samo sarenije i nepreglednije, tu i tamo neki napredak no cemu kupovat nes kad mogu free dobit nove verzije dote...
Vidjet cemo u buducnosti kako ce napredovat igra...
@Lord : predator je naix :P
igro sada jos i sa bloodseekerom aka bloodhunter te Pudge aka devourer i imba su :)
Lord Ragnarok
04-08-2009, 16:36
street, nemoj mi rec da ces igrati ovo xD <3
ps bloodseeker je bas kul ovdje, dosta jak, samo malo glupo izgleda :(
str33t6l0w
04-08-2009, 19:46
evo još samo jednu i onda poslje možda još samo jednu i više neću.. majkemi...
street, nemoj mi rec da ces igrati ovo xD <3
ps bloodseeker je bas kul ovdje, dosta jak, samo malo glupo izgleda :(
izgleda ko cockatrice iz witchera :D
Lord Ragnarok
04-08-2009, 22:16
koji ti je nick streetglow?
i za vas neupucene (ko sto sam ja bio) sa f6 otvarate prozor u kojem mozete citati one IM msges te odgovarati na njih
str33t6l0w
04-08-2009, 23:05
nick je: "shokre"...
i nisam znao za f6.. fala ;)
Lord Ragnarok
05-08-2009, 02:21
nisam ni ja znal dok mi nisu rekli xD
skuzih da je arachnia mnogo imba, broodmother sa 600 rangea. doduse neznam za ulti no ako je ko u doti, brrrr...
a jeli ovo isto na pretplatu ili je besplatno i jeli i ovo mmorpg ili nesto deseto????
tigerija
05-08-2009, 02:47
Ovo je online arena. Ne nije besplatno, košta igrica ko i sve normalne igrice ne. Kad izađe ja ču je kupit. Ali admin mi je rekao da je još prerano da mi kaže datum., to znači pola godine još ?
tigerija
05-08-2009, 02:48
[quote="Lord Ragnarok":2xolct4y]aj aj da napravimo neki dogovorcek, veceras u 20 sati (nije subota/petak/nedjelja pa vecina moze) u channelu Croatia. ceka se do 20:10 i onda oni koji su tamo idu zaigrati.
fav mi je lycan i predator. doduse idk koji je predator u doti, no dosta je kul
I'll probably be there, odigrao jednu s soulseekerom, umjereno pwnao...igra je zabavnija, fluidnija i balansiranija od dote, sviđa mi se :) Btw: ovo ce biti free kada izađe?[/quote:2xolct4y]
Nikako nije balansiranija od dote. U HoN magije djele prosjecno vise dok normalni napadi djele malo. Tako da su spelovi najisplativiji. Jer spelovi ti podjele previse dmg... što po meni i nije neki balans pošto su neki heroji tu onda beskorisni...
BTW ljudi Cro channel ne Croatia. Cro kanali se oduvijek koriste... a ne Croatia... xD
Lord Ragnarok
05-08-2009, 03:04
kad ste seljakovi xD
nije balansiranija od dote, treba nerfati par stvari (sniper-gondar comobo aka scout i torturer)
a igra je zasada free (jer je jos beta), no kada izade morati ce se kupiti (znaci nije ko wow, da svaki mjesec placas, vec jednokratno)
dobio sam danas mejlom jos jedan beta key...PM me
tigerija
05-08-2009, 16:56
Bilio bi dobro da pomažete uklanjat bugove a ne da se samo igrate ko mala dječica...
pa kad smo mala dječica :) (dobro ja sam :D) osim toga ja nisam naletio ni na kakav bug
Ja se ovo bojim zaigrat da mi ne postane bolje od dote jer fkt volim dotu i mogao bih je nazvat igrom mog zivota(onak igram je vec 4+ godine,a ti sati igre se brijem nedaju izracunat) tako da...
Edit:ipak pocinjem igrat,frend mi posudio account nick mi je overNinja
Evo odigrao partiju sa behemot-om aka shaker-om i suck-ao sam teze no svejedno igra mi se jebeno svidja,stvarno je odlicna,jos malo da se priviknem na nju i bit ce to dobro onda
Lord Ragnarok
06-08-2009, 00:52
jup, cim se covjek privikne na svo ovo sarenilo, igra postaje dosta fluidnija. ja sam se ugl privikao na to, ali kada u 5v5 nalete 3 velika aoe, sve ode ukurac. enigma, kraken (tide) i torturer (leschar) opale sve aoe, nista se zivo ne vidi na ekranu xD
i behemotha sam par puta probao odigrati, no tbh, nikako mi nije sjel, za razliku od earthshackera iz dote kojeg sam fino naucil igrat :p
primjetih isto da su spellovi dosta jaci, ili barem takav osjecaj daju jer sa intom razapinjem dok sa agi/str nemrem kurca napraviti...
tigerija
06-08-2009, 08:05
Da jebe ih malao balans, dota je balansiranija, ovdje magije malo više skidaju... a neki heroji nisu tako dobri poput chronosa. Ali više manje sve je ok. A od wc3 mape DotA je definitvno bolje u svakog pogledu osim balansa, balans ajde 4/5 HoN, 5/5 DotA.
igro vec dosta partija i svida mi se :) int heroji ownaju i odlicno magije izgledaju. agi su veliki late game :) u early nemres nis napraviti jedino ako igras u lineu sa stunerom ili disablerom :) a str su za early i mid odlicni
Tegla Ajvara
06-08-2009, 13:51
u obicnoj doi je bila fora kad kupis juggernautu 2 one sjekire i onda on skace sa heroja na heroja kad bacis ulty?
vamo to nije, on produzi na kripove :?
onaj spajdrmen je prejak lik, treba ga izbacit iz igre
mirana(valkyrie) je opet najjača jbg :)
mid sa bottlom i nema tog boga isusa koji će te zaustavit
Tegla Ajvara
06-08-2009, 20:00
onaj pauk je najjaci
nikad nisam s njim igro al uvjek tim koji ga je imao pobjedjivao je :twisted:
A rofl. Igram sad jednu, i nemrem targetat spellove na heroje koji su ispod drveta.
Jednostavno ga nemozes selektirat preko lisca :rotfl: To moraju ispravit, neznam jel bug il feature. Vjerojatno bug
Ma prepro sam...haha http://img12.imageshack.us/img12/158/hon.png
Lord Ragnarok
07-08-2009, 10:51
2 su ti utekla..
inace za sve koji oce key, a nisu ga/nemogu ga uzeti sa onog linka kaj je rider dao, dobio sam 3 invita, pa ko oce nek ostavi mail tu
Systematic Reverse
07-08-2009, 11:28
Nisam vidio da ima topik ^^
Ugl. igra je dobra, nije mi dobra kao DotA kad sam je poceo igrat, ono, ali dobra je :D
Igra se svaki dan, to je glavno :P
Nick - Systematic, pa add ako ste za gejm neki..
btw imam i ja jos par invajtova pa ako se ispuca od ostatka javite se, ako ih neskurim ^_~
btw2 vivi kakav si ti to prepro? u 25min si vec trebao imat bloodstone i jos neki dio imba itema :P
ovdje je PRELAGANO hookat, to je neš tak lako, pre pre lagano, strašno neš :D
je da, jos da mozes nekog hookat preko visokog terena bilo bi ok '_'
ae da se dogovorimo za danas, sutra kad vam vec vecini pase pa da bacimo nesto?
Meni je rutina ono, radim do 15:30, dodjem doma oko 15:45, skuham kavu, palim HoN, igram HoN do nekih 18h xd, odem van, vratim se oko 00:00 - 00:30 doma, pa odigram jos jedan HoN, pa spavanje xd (tak da znate kad mozete racunat na mene ^_< )
btw malo me zivcira sto ima dosta nubara, svaki gejm dobro odigram (od 53 gejma sam 3 fejlao mozda) a statsi mi W21 L23 brijem... Stalno mene zapadnu u teamu neke nabare proklete >.<
Lord Ragnarok
07-08-2009, 12:14
GREAT SUCCESS!
w4l3nt1n0@gmail.com: invitation sent.
@ systematic
ja se ne sjecam kada sam dobio game a da ja nisam isal solo mid da mogu na lvl6 gankati ko isus. uvijek neki debil nafeeda na midu te nejde gankati i sjebe sve ostale linove (jer njihov ode)
Systematic Reverse
07-08-2009, 12:14
ja se ne sjecam kada sam dobio game a da ja nisam isal solo mid da mogu na lvl6 gankati ko isus. uvijek neki debil nafeeda na midu te nejde gankati i sjebe sve ostale linove (jer njihov ode)
Da baš to, ili moram biti neki killer..
Lord Ragnarok
07-08-2009, 13:47
ni to ne pomaze kada su overfeedano.
taman odigrao partiju 2(+1)v4 ja s tinyem imo 11-3, valkyre isto tako nesto, dok je scout imo 4-10.
poceli smo 5v5, njima je prvo riki leavo nakon sto sam ga tosso na valkyre kod towera na lvl3 :D a ubrzo zatim nasa 2 feedera (1 bio solo mid, 2 gore sa scoutom). nakraju protiv pestilence/arachnia/blacksmitha se bas i nemoze 2v3, te pogotovo ak bi doso i zeus u fight.
fkt sam se nazivcirao na taj game. uzas..
Systematic Reverse
07-08-2009, 14:11
hmm moram podjelit jednu zanimljivost sa vama (xd)
u tih 40-50 partija sto sam odigrao sam se susreo sa max 2 leavera (??)
izgleda da pomaze ono sto su stavili za leavere .p
Lord Ragnarok
07-08-2009, 15:02
naletio sam na dosta max lvla (25), no mnogo manje nego u doti (ipak 70-minutne partije cine svoje sa xp-om)
http://www.imagesforme.com/out.php/t626982_wei.JPG (http://www.imagesforme.com/show.php/626982_wei.JPG)
inace zamjetite onog 1337 igraca sa dvoznamenkastim brojem killova i 10 chargeva na bloodstoneu. bas je tip igrao predobro. bas se pitam ko bi to mogal biti xD
inace do 31minute sam imal marches (boots), bloodstone (sa 4 charga :D) te ona 3 spojena dijamantica (soul booster),a do kraja sam skupio anghanims i vise mi se nije dalo ici u shop uopce, na kraju sam imo oko 8k golda :D
Systematic Reverse
07-08-2009, 15:29
ajmo sad neki gejm? xd
Ty na mejlu.
Eda jos da imam flat skinuo bi..Moram frenda zicat
Pa nije puno, samo 250 Mb...
Imam 3 beta keya za podijeliti. Ako hoćete jedan, pošaljite mi poruku preko foruma.
tigerija
07-08-2009, 19:59
Pa... ja eto našao ekipu, pro likovi. Igram s njima najčešče. Jer kad ne igram s njima neko usere uvijek.
Kill ratio mi je 2:1 . Jučer sakupio 70 kilova i 60 asssitova i 6 detova xD. K tome da sam 4 deta u jednom rundi dobio -.-' .
Prije kad nisam sa ekipom igro ono znali su me čečše ubit. Ti pub nukebi samo trče po mapi i ubijaju kripove. Tebe ganjaju pola sata a ovi tvoji pubeki udaraju kripove 2 metra od tebe, ono ktj... xD
Moj nick je tigerija. Ako tko hoče playat s nama eto :) .
koji su ti to pro prijatelji? :>
Systematic Reverse
08-08-2009, 14:59
tigerija si ti meni nesto whisperao jucer kad sam igrao?
zbuggalo mi se nesto nisam ti mogao pisat xd
igro danas 2 game versus maelka, prvi je maelk bio s puberima, igro arachnu ja bio valkyra na midu, owno ga >.< na kraju smo spušili tako što niko nije htjeo defat, mi pushali mid oni top, na kraju su uništili throne kad je tree imo nekih 30% :D
drugi game peder je dovuko neke njegove frendove, ja igro pyroa na topu, na kraju sam opet ownao, a mi spušili jer je jedan lik dcnnto.. inače sam imo aghanims s kojim ulty dila samo 1250 dmg...
nije baš da mu ide HoN nit njegovim frendovima, makar ima več oko 400 gameova kaže >.<
Tegla Ajvara
08-08-2009, 22:34
ja neznam kakve iteme kupovat za odredjene heroje
gubim se previse :?
j*bote ranger ti uvijek kada igras pwnas :) ali nije mirana nis novo -.- to kaj ljudi neznaju izbjegavati strijele to je drugo -.-
thonchek
09-08-2009, 13:06
evo i ja sam slozio sve i dns sam par odigro..nick mi je thonchek
thonchek
09-08-2009, 14:59
zanima me dok igra izađe, dok neće više bit u beti da li će se plačat pretplata ili kako to??
Lord Ragnarok
09-08-2009, 15:36
ko obicna igra, jednokratno. nacul sam cjenu od 30 ojra (kod nas ce biti oko 300-350kn)
Tegla Ajvara
09-08-2009, 15:38
ko obicna igra, jednokratno. nacul sam cjenu od 30 ojra (kod nas ce biti oko 300-350kn)
propalo
vec vidim
thonchek
09-08-2009, 17:07
[quote="Lord Ragnarok":2nei893r]ko obicna igra, jednokratno. nacul sam cjenu od 30 ojra (kod nas ce biti oko 300-350kn)
propalo
vec vidim[/quote:2nei893r]
Nije propalo..Po meni ce ova igra biti hit..Onaj league of legends je propao al ne i ovo..Sad na beti se za jedan game ceka max 3 min da se popuni..i ima oko 11k igrača već..
Thonchek, jesi aktivirao sa mojim keyem ? :)
thonchek
09-08-2009, 18:52
jesam, jesam =)..kad bumo game neki nabacili mi sa foruma?
Jel ima još keyeva? Ja bio na moru pa tek sad vidio da ste si dijelili. Ako ima tko može poslati na: shadowlord25@hotmail.com
thonchek
09-08-2009, 22:20
mene nesta zanima..Dali mislite da je bolje ovo pocet igrat ili League of Legends??Koje ce bit popularnije i vise igrivije??
Ovo će biti popularnije, definitivno.
thonchek
09-08-2009, 23:07
Mislite da ce biti tourova i svega toga ko na doti?
btw.jel ima jos neko neki key za frenda??
na mail: angabric1@gmail.com
Mystery In Space
10-08-2009, 08:19
Gle, ak je za sudit po ostalim njihovim proizvodima kroz pola do godinu dana od official release-a će stavit da se igra može besplatno skinut i igrat te ubacit mjesečne premium pakete(do sada je bilo ovako sa njihovima igrama).
Systematic Reverse
10-08-2009, 15:21
nesto izmedju 20-30$ se reklo..
thonchek
10-08-2009, 15:22
Systematic jel bu bilo dns kakvog ownagea na HoN-u?
Systematic Reverse
10-08-2009, 15:23
da igra se svaki dan xD
btw
mene nesta zanima..Dali mislite da je bolje ovo pocet igrat ili League of Legends??Koje ce bit popularnije i vise igrivije??
sigurno hon
ali sumnjam da ce ikad biti igrivije od dote..
thonchek
10-08-2009, 16:06
Dodajte me..nick:thonchek..pa da mi javite kad cemo ownat..koji channel?(cro ili croatia)??
Evo odigrao sam prvi game sa onim brood motherom šta izgleda ko akasha (barem meni). Igra je dobra makar malo buni ona šarena grafika. U početku nisam znao kako se uzimaju moći :D . Jel igra treba odmah zabilježiti odigrani game zato što meni nije, odigrah ali piše 0 games.
evo ja odigro +50 gameova i jos uvijek nes se uci :) to danas nisam znao da se sa B moze shop otvoriti xD inace kada se shvati igra i di sta stoji onda je vgg :)
btw pogledo League of Legends gameplay trailer i mogu rec da suxa -.- tak da ce ovo bit igrivije 100% i puno igranije i prodavanije itd
thonchek
10-08-2009, 21:34
ovo ja isto kazem da League of Legends suxa..Nekako je grafika "jadna"..ova je bas igra za mene =) ..Ja odigrao tek 10+ gameova :D
ma meni HoN rula,prve 3 partije sam suck-ao,drugih 5 bar nisam feed-ao ali nakon toga doslovno razvaljujem
Meni se ipak ne sviđaju shopovi. Dok uđem u shop (onaj u bazi) otvore mi se isti itemi kao i u onom skrivenom. A kod onih itema koji se spajaju se doslovce izgubim. Ima ona mogućnost da vidim u koji se item može kasnije spojiti, i tako odem 1 ili 2 itema dalje i više ne znam koji sam htio kupiti :D
Lord Ragnarok
11-08-2009, 10:37
Version 0.1.34
--------------
General:
- Reduced alternate pick "pre-select" time to 30 seconds
- Draft picking has been reworked, it should now work in all modes
- Added connect/disconnect/kicked messages to the game lobby
- Account passwords are no longer saved locally in plain text
- Players on a team of two or less cannot be kicked
- Spectators can no longer call votes
New hero: Magmus, based off DOTA hero Sand King
The primordial and elemental creature known as Magmar is no demon, though he fights alongside the Hellbourne. Rather, he was drawn forth from the earth, as evil calls to evil and separate flames join to form an inferno. A holdover from an ancient, cataclysmic age of fire, Magmar dreams of returning Newerth to ash, lava, and cinder, and he wields his considerable might and magic in that terrible cause.
- Ability 1 - Lava Surge
* Riding on lava, Magmus surges toward a target location, damaging and stunning enemy units in his path.
- Ability 2 - Steam Bath
* Magmus releases extreme heat, toasting the area around him. The resulting steam damages nearby enemy units over time and cloaks Magmus from enemy eyes.
- Ability 3 - Volcanic Touch
* Upon attacking enemy units, Magmus' flaming mace instills an intense heat in them. If they die while under the effects of this intense heat, they explode, damaging the nearby enemies of Magmus.
- Ability 4 - Eruption
* Magmus channels the power of the lava, releasing it after a short delay. The resulting lava grows over time, damaging nearby enemies over several seconds.
General gameplay:
- Updated many skills and abilities to properly work with illusions
* Many skills and traits that illusions previously would inherit are no longer inherited
* Note that a number of items and skills need special scripting such that illusions still play the special effects associated with them
- Added bonus gold and experience for being within radius of a hero kill
* Players within a 1000 radius of an enemy hero kill will receive 12 * Enemy Level in experience and 30 + 5* Enemy Level in gold
- Projectiles that rely on touching units will no longer miss units with the unit walking property
* This fixes issues like Valkyrie's Javelin of Light missing invisible units
- Affectors will now properly follow the terrain
* This fixes issues such as Slither's Poison Spray not going up cliffs
Items:
- Assassin's Shroud will now dispel on ranged heroes when the projectile is spawned, rather than at the very start of the attack animation
- Shieldbreaker now applies its armor reduction state before the damage of the attack is calculated
* This means that the first attack for units using a Shieldbreaker will do the correct amount of damage
- Puzzlebox Mauler and Wizard are now slightly smaller at level 1 and slightly bigger at levels 2 and 3
- Enhanced Marchers armor reduced from 7 to 5, state duration increased from 5 to 6 seconds, cooldown increased from 10 to 12 seconds
Arachna:
- Base intelligence gain from 1.8 to 1.5
- The First two levels of webshot have a 2 second cool down
- Some tweaks to Spider Sting
* the Spiderling will now last for 5 attacks, reduced from 6
* Rather than using health, the Spiderling will be destroyed after being attacked 3 times
* Fixed an issue causing the spiderling to sometimes become idle if its target became invulnerable for any length of time
Chronos:
- Base strength increased from 17 to 23
- Removed visual cool down from Rewind. The effects on rewind will not play if the source of the damage is a DOT
Jereziah:
- Removed speed buff from Protective Charm
- Duration of Protective Charm changed to 5/10/15/20 seconds, from 5/8/11/14 seconds
- The passive effects of Sol's Blessing should now be more obvious on heroes
Pebbles:
- Fixed Chuck sometimes not dealing damage
Predator:
- Carnivorous heals self and damages target for 4/5/6/7% of their current health, increased from 3.75/4.5/5.25/6%
- Venomous Leap cool down set to 20/17/14/11 seconds, from 30/25/20/15
Scout:
- Creeps will no longer automatically attack electric eyes
Voodoo Jester:
- Spirit Ward will no longer have its damage be reduced by items like helm of the black legion
Bug fixes:
- Some tweaks that should fix most "can't login" and "can't see the game list" issues
- Abilities no longer display as "out of mana" when the user is affected by a free mana cast state
- Loading race numbers will now properly restart at 1 with each new game
- Fixed issues with levelup tool tips showing " Immunity" instead of the correct immunity type (ex "Magic Immunity")
- Fixed issues with tool tips not updating their states when a modifier was active. This fixes things like Slither's ult's damage not updating in the tool tip.
- Fixed an issue causing towers not to prioritize gadgets properly in certain situations
- Fixed repicking in a force random game being able to re-select the same hero
- Fixed an issue where two units with Barbed Armor active couldn't damage each other
- Fixed a server crash when using auto-balance
- Fixed a bug allowing terminated players to be vote kicked
- Fixed getting kicked from a game midway through for Invalid Tier or Leaver status
- Fixed shop tool tips
izasao patch, evo changeloga.
ukratko, fixali neke bugove male (i velike), dodali sand kinga te nerfali arachnu malkice
Zaboravio si "P.S. Hvala Teonu koj ti je dao changelog ;)"
Lord Ragnarok
11-08-2009, 11:29
P.S.
Hvala Teonu koji je dao changelog
thonchek
11-08-2009, 12:03
Opa..Sand King..Prezakon..
Tegla Ajvara
11-08-2009, 12:43
arachna, to je onaj spajdrmen? right?
i bilo je vrjeme, ono je prebrutalan heroj bio
thonchek
11-08-2009, 13:20
Da to je onaj "Spiderman" :)
MWAHAHAHAHA
11-08-2009, 13:24
neznam za vas ali meni je dota puno bolja od hona :? jedino je u honu bolja grafika i efekti a dota je puno bolja i preglednija
Da, ali treba uzeti u obzir da je HON u beti i da treba još puno balansa napravit
Systematic Reverse
11-08-2009, 14:22
yep, a krenut ce asap sa nerfom sand kinga..
pff meni je igra več dosadila :/
idem sad sa frendom crixa isprobat, to mu je omiljen heroj :>
dost mi više i dote i HoNa...
thonchek
11-08-2009, 15:07
neznam za vas ali meni je dota puno bolja od hona :? jedino je u honu bolja grafika i efekti a dota je puno bolja i preglednija
Bit ce ti i to pregledno dok se naviknes na boje i izgled :D
I na iteme i na njihov raspored u shopovima. Puno privikavanja nas čeka ako želimo ovo igrati :D .
Systematic Reverse
11-08-2009, 17:12
Neceka, ja sam nakon 10ak partija sve pohvatao manje-vise..
thonchek
11-08-2009, 18:15
Evo ja u 15+ partija isto sve pohvato..Sad je uzivancija to igrat..
meni je igra več dojadila.. vjerojatno zato što mi je i dota dojadila a ovo ne nudi ništa novo, sam se naživciram kad su mi tardovi u timu pa još i bh dođe u lane, ono moš mu qrc pušit, nit moš last hitat nit ga moš ubit jer se hila...
thonchek
11-08-2009, 19:49
jbga..prejak je heroj..ko i sad crix :(
Lord Ragnarok
11-08-2009, 19:59
oba su ista ko u doti. nitijednom nisam imo problema sa ubijnjem istih. to sto su se oni nafeedali an vama/nekom drugom ne znaci da su op. ponajmanje bh
gle npr. da ideš mid s pyroom, ja da sam bh i isto da idem mid, nebi imo šanse, uzo bi na lv1 silenc jer ti dila 20dmg/sec i cjelo vrijeme bi to spamo na tebe, bez adekvatnog heala nebi mogo imat full hp, last hito bi ti svakog kripa, jer s bhom je jednostavno najlakše last hitat, a s pyroom, well nije baš lako >.< kad bi dobio lv6 bio bi mrtav, bilo od udaraca bilo od bježanja... al kad bi npr. bilo accursed vs bh, onda bi več bh bio u banani... sve zavisi od kontri
tigerija
11-08-2009, 21:02
gle npr. da ideš mid s pyroom, ja da sam bh i isto da idem mid, nebi imo šanse, uzo bi na lv1 silenc jer ti dila 20dmg/sec i cjelo vrijeme bi to spamo na tebe, bez adekvatnog heala nebi mogo imat full hp, last hito bi ti svakog kripa, jer s bhom je jednostavno najlakše last hitat, a s pyroom, well nije baš lako >.< kad bi dobio lv6 bio bi mrtav, bilo od udaraca bilo od bježanja... al kad bi npr. bilo accursed vs bh, onda bi več bh bio u banani... sve zavisi od kontri
lol
I onda dojdem ja sa blood hunterom, silencam, podjelim 50 dmg, onda podjelim 150 dmg, onda opet 50, pa 20, ajahahaahahaha.
Koje smiješne rečenice imate xD, moro sam ovo komentirat :P . Novi pač i više bugova -.-' .
Kontrola 3/5 balans 3/5 ....
thonchek
11-08-2009, 21:16
možeš nam reć neke bugove?
Tegla Ajvara
11-08-2009, 21:27
onaj skakavac mi je sumljiv u igri
neskace kak spada sa 2 sjekire ko u doti
thonchek
11-08-2009, 21:31
pa ko je reko da i skace tako.. :D
Hah! Lord Ragnarog, Kiki i ja smo bacili upravo jedan gejm. I sad napocetku neki lik bira naravno Magmusa iliti Sand King ekvivalent. Lijepo se dogovorili i uzeli hrpu stunera. Ja uzeo Pestilence (Slardar), Kiki Pebblesa (Tiny) a Lord Pyromancera (Lina). Uglavnom presmijesno, Kiki me tossa medju njih ja u zraku lupim stun (da moguce je u zraku ispalit spell prilikom tossa), i jos njih dvoje stunove pobacaju i gotov magmus :rotfl: I jos ostane im riki, pobacim onaj ulti i nemoze pobjec nikako.
Uglavnom da, lijep ownage je bio.
Lord Ragnarok
11-08-2009, 21:44
nakraju, blood, i eos imo, na bloodu 12 chargeva :D, finalni score 23-7 xD za mene
bas je bio epic game, riki nub, defiler nub na midu. jedino se bh nesto trudio, no nakraju ni on nije mogao nista xD
Tegla Ajvara
11-08-2009, 22:00
kakve su vam statistike?
ja 70ak kilova
180 umro
1 uteko
lol
I onda dojdem ja sa blood hunterom, silencam, podjelim 50 dmg, onda podjelim 150 dmg, onda opet 50, pa 20, ajahahaahahaha.
Koje smiješne rečenice imate xD, moro sam ovo komentirat :P . Novi pač i više bugova -.-' .
Kontrola 3/5 balans 3/5 ....
smješne rečenice? pa ja tebe sad niš nisam skužio šta želiš reč u ovom prvom odlomku >.<
Lord Ragnarok
11-08-2009, 22:21
@ tegla ajvara koji ti je nick u igri?
i probaj stisnuti F6, nadi tamo di pise show stats, ukucaj m4c4n999 za moje statse. i sta bi ti to znaci 1 uteko?
@tigerija kontrola 3/5 i balans 3/5? o cem ti pricas isuse? sk nije nis op nego sto ga vi feedate, dosada 4 partije nijednom samnom u linue nisam imo prob s njime. ko beba sa zveckom sam se igro (ja sma bio beba).
i koji su to novi bugovi koji su dosli sa ovim patchem?
ja sam igro crixa jedan game, owno magebana na midu ko od šale, 6. min nabavio blink, na kraju frenda dropalo i mi spušili zahvaljujući po ko zna koji put likovima koji su bili samnom u timu.. napravio mu do negdje 26. minute HoT, blink, BoT, bottle, al neee koji to qrc vrjedi kad imaš retardiran team >.<
thonchek
11-08-2009, 23:29
Jbga Ranger..tako se meni stalno događa..
MWAHAHAHAHA
12-08-2009, 00:01
I na iteme i na njihov raspored u shopovima. Puno privikavanja nas čeka ako želimo ovo igrati :D .
jos igram na mome shitty laptopu i kad igram sa svim na high imam uber lagove a kad smanjim rez i sve na min ili med bude duplo gore od dote pa mi se uopce ne isplati igrat..
Tegla Ajvara
12-08-2009, 00:09
@ tegla ajvara koji ti je nick u igri?
i probaj stisnuti F6, nadi tamo di pise show stats, ukucaj m4c4n999 za moje statse. i sta bi ti to znaci 1 uteko?
@tigerija kontrola 3/5 i balans 3/5? o cem ti pricas isuse? sk nije nis op nego sto ga vi feedate, dosada 4 partije nijednom samnom u linue nisam imo prob s njime. ko beba sa zveckom sam se igro (ja sma bio beba).
i koji su to novi bugovi koji su dosli sa ovim patchem?
matan7 mi je nick
uteko znaci livo (al nisam, neznam kak sam taj 1 pobro)
to sto imam vise smrtnih slucajeva od kilova nemojte mislit da neznam
30%se ucio 60%zbog tima u kojem igram 10%moje greske
hehe :D
ja imam 11 dcnntova >.< danas 11. pobro jer mi se zamrzo ekran... ugl 11 leaveova, a samo sam jednom livo oko 3 ujutro jer mi se nije dalo čekat finish a jebeni teammatei nisu znali concedat >.<
tigerija
12-08-2009, 08:03
Jednostavno loše je igrica balansirana naspram dota, a kontrola je lošija nego u wc3...
A novi bug npr... onaj novi magnus prema sand kingu, kad npr upotrijebi onaj dust da se prikrije, i kad padne na pola hp, i blinka se, a bloodhunter ima blood sense. I sad kad umre magnus ostat če još koju minutu na mapi trag da je nevidljivi heroj na mapi, a zapravo je umro, čak po više tih znakova zna ostat.... ako ste me išta skužili.
Nabijem vas sve.
Lord Ragnarok
12-08-2009, 08:33
nabijem i ja tebe
ako nisi primjetio, bh je buggan, pogotova ta njegova passivna za speed bonus.
to sto ti nemozes kontrolirati heroja, nije nas problem
fala, i s puno pozdrava odjebi
tbh nebi reko da je to bug -.- mozda malo predugo ostaju ta "nevidljiva tijela" ali oke je. u doti kada bi heroj crko onda bi bh imao jos nes vremena onaj speed bonus a prije ovog patcha bi odmah nesto sto znaci da se nisi smio zaletiti u bazu xD mozda to treba nerfati na 5s da traje al ne dok god se heroj ne respawna :S
Lord Ragnarok
12-08-2009, 08:42
bug je, jer bi ostala 2-3heroja mrtva, te bi on imao speed bonus dok se oni nebi ressali, a ne tih 5-6sec bonusa.
i to se ne dogada stalno, vec samo ponekada (doduse je dosta cesto)
Systematic Reverse
12-08-2009, 08:53
Jednostavno loše je igra balansirana naspram dota, a kontrola je lošija nego u wc3...
A novi bug npr... onaj novi magnus prema sand kingu, kad npr upotrijebi onaj dust da se prikrije, i kad padne na pola hp, i blinka se, a bloodhunter ima blood sense. I sad kad umre magnus ostat če još koju minutu na mapi trag da je nevidljivi heroj na mapi, a zapravo je umro, čak po više tih znakova zna ostat.... ako ste me išta skužili.
Nabijem vas sve.
To vrijedi za bilo kojeg heroja, ne za Magnusa samo..
btw Magnus je op, ali ne sto se tice spellova, nego ima prevelik base dmg i armor..
skoro ga je nemoguce outfarmat sa melee herojem, +passive sto ima G_G
tigerija
12-08-2009, 11:04
Ups zaboravio sam smajlič stavit na kraju rečenice :P . Šta čini online chat... zato ne chatam :D, nisam htio nikog uvrijedit, to je bila neslana šala :) .
Ma da spelovi jele previše štete... ima par melee heroja moja mogu djelit dmg, ali opet pomoču magija koje ih enchantaju.
System kad igraš ? Očemo skupa koju bacit ?
thonchek
12-08-2009, 13:02
System i ja bih s tobom jednu htio nabacit :)
Systematic Reverse
12-08-2009, 14:57
Igrat cu danas sigurno..
Ako neodem van gledat tekmu, igrat cu odma poslje tekme..
Pa se vidimo :rambo:
to sam primjetio da sk ima veci base str i armor T_T sto je jako.. a njegova passivna cool izgleda :) Igro par sa novim omnijem i hebacki izgleda :) jedan od najboljih heroja po izgledu.
Systematic Reverse
13-08-2009, 09:00
tigerija jbt sta ti stalno pricas sa jednim likom i whisperas cijelo vrijeme cijelu buddy listu? -_-
/w "nick" "bla bla bla" ti je whisper samo za jednog lika xd
novi patch je izasao..........
Version 0.1.35
--------------
General:
- Mana combustion mechanics will no longer affect units with Magic Immunity
Maps:
- Fixed a neutral spawn on Caldavar for the Hellbourne Ancients. It was spawning two Predasaurs and one Predasaur Crusher. It now spawns two Predasaur Crushers and one Predasaur.
Items:
- Fixed Puzzlebox Mauler not revealing stealth units
- If a hero has more than one Sacrificial Stone, only the first Sacrificial Stone will gain and lose charges from hero kills
- Fixed a bug causing Nullfire blade to be created with 0 charges when the final component was given to a hero from a courier
- Reduced health and mana regeneration per charge on Sacrificial Stone to 1.5 (from 2), and lowered passive mana regeneration to 150% (from 200%)
- Increased damage of Doom Bringer from 200 to 250
Blood Hunter:
- Fixed an issue causing his Blood Sense to trigger from dormant heroes (heroes waiting to respawn after the corpse had died)
- Added a custom minimap icon for heroes that fall within the health threshold to trigger Blood Sense.
Defiler:
- Unholy Expulsion can now only support a set number of spirits. Using refresher and re-casting this skill while it is still active will kill the previous spirits
- Removed movement speed bonus from Power in Death
Hellbringer:
- Fixed an issue causing Summon Malphas to play its effects before initiating the cool down or mana cost of the skill
Magmus:
- Fixed level 1 armor (from 3.4 to 0.7) and base damage (reduced by 1
- Fixed an issue causing the first portion of Lava Surge to act as a silence instead of a stun
* This will allow units to queue abilities to be used after the stun duration
- Reduced radius on Lava Surge slightly to more closely match Sand King's Burrowstrike
- Steam Bath will no longer harm neutral creeps (includes Kongor)
- Added some upward motion on Lava Surge to make it more obvious when you are impacted by it
Pestilence:
- Changed Impale to a Physical based skill. Magic Immunity no longer grants protection from it, and the damage dealt is Physical.
Soulstealer:
- Improved Dread armor reduction, from -1/-2/-3/-4 to -2/-3/-4/-5
Thunderbringer:
- Increased the cool down on Chain Lightning from 2 seconds to 2.5 seconds
Evo malo balansa za magmusa, ode armor. Ne kužim ovaj drugi change kod njega, šta je Lava Surge (jel njegova prva)??
Da, njegova prva. Btw, ja sam počeo igrati. Jako mi se svidjela igra. Idem baš sada jednu baciti.
magmus je srusen do kraja :) nema armora i gg je sada :)
Lord Ragnarok
13-08-2009, 11:37
ps za one koji nisu primjetili, x-fire je dobio igru na popisu te sada radi ingame chat :D
napokon :D
tigerija
13-08-2009, 12:44
tigerija jbt sta ti stalno pricas sa jednim likom i whisperas cijelo vrijeme cijelu buddy listu? -_-
/w "nick" "bla bla bla" ti je whisper samo za jednog lika xd
ahahaha
Da primjeti se više ne owna lik...
Lord Ragnarok
13-08-2009, 13:47
napokon, ali fkt napokon, nakon 4 dana igranja, uspiosam vratiti kd ratio na 1:1. na pocetku sam dosta zaostajao, jedno 100-ak killova za deathovima, a sada je napokon dosao i taj dan, da imam kd veci od 0.9:1 xD
ps jos sada win/lose situaciju srediti jer kada imas u timu pyromancera koji u 20.minuti ima score 1-9 nejde bas najbolje. tako 3-4 gamea i spusim sav psr i win/lose situaciju..
ako neko iam key viska nek mi se javi na pp (za frenda trebam)
ps, tegla ajvara koji ti je nick ingame?
Karlo_from_Bjelovar
13-08-2009, 19:34
ja krenuo danas igrat... odigrao za sad 2 partije... obije dobili... prvu sam igrao lunu (moon queen, jelte), a drugu shakera (behemotha)... pawnal sam u obije... :D
Athelas nick, slobodno dodajte... ;)
Karlo_from_Bjelovar
13-08-2009, 23:37
evo odigrao 5 gameova...
sta reci... icefrog se ocito furao na mracnu atmosferu iz diabla1, a htio je napravit graficki lightshow da bi se klinci napalili na grafiku... u svakom slucaju je zakazao... u warcraftu je dota puuuuuuuuuuno preglednija za vrijeme fighta... ali neke stvari je dobro napravio... tipa reconnect, preslozio je iteme, intergrirao koristenje tipkovnice za inventory (a ne samo numlock)... u svakom slucaju ima mjesta poboljsanju... ;)
prvo kao prvo, ovo nije icefrog napravio
drugo, igraj malo više i bit će ti pregledno :D
tigerija
14-08-2009, 00:47
Naravno treba se naviknut, ali svakako je wc3 pregledniji. Ali ovo se više paše u ovaj stil igre.
Eo ja iam 400 / 200 / 400... prve partije , pogotovo pub sam znao nakupit po 15 detova xD. Sad 0-3 ...
Ratio mi je 7.7 / 3.7 / 7.8 .
Fora je makar nije balansirano nešto... ali zato je ovo više teamplay igra od dota mape.
Lord Ragnarok
14-08-2009, 02:12
isti je teamplay ko dota >.>
za preglednost, pa stavis sve na low, maknes sve efekte, sjene i ostale dide-mide i izgledat ce ko malo lijepsi wc3
upravo odigro sa rikijem (iso sam random) te nakraju imo 25-2 score, no tog heroja nikad nisam volio te nisam posebice igro
Systematic Reverse
14-08-2009, 08:45
ma kita meni sve na high i jebeno se snalazim..
to nije problem..
Meni je ratio negdje 1.6 tt
i mrvicu vise winova imam nego looseva..
frendovi su mi igrali nesto malo na accu, predpostavljam da su znali dobro ufidat xddd
ma nakon 5 game-ova postane sve jasnije,a nakon 10 se totalno naviknes sa grafiku,bljestavilo efekte i sve.
BTW otkrio sam novu ljubav,night hound aka rikimaru,u posljednjih 5 game-ova sam samo s njim igrao i svaki sam imao bar +10 kill-ova naspram smrti,inace u doti mi nije bas bio od drazih
Systematic Reverse
14-08-2009, 10:28
lol riki player
:P
Lord Ragnarok
14-08-2009, 10:33
http://screenshot.xfire.com/screenshot/ ... a0c7cc.png (http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/ba0073431ee882900cf04a0bad33b870a9a0c7cc.png)
ovak se igra sa rikijem :D
i da znam, basher, ali me zivo zaboli sta sam to skupio, rekoh da ocu i to jednom skupiti (prvi put dosada xd)
Karlo_from_Bjelovar
14-08-2009, 11:05
ja isto sve furam na high i sa svim efektima ukljucenim pri 170fpsa... fora je sto je instalacija samo ~300mb...
thonchek
14-08-2009, 13:02
Hehe macane..Nice game je to bio :)
Mogli bi danas zaigrati? Ja sam slobodan od 7:30 pa do 11....
thonchek
14-08-2009, 21:27
Do 11 ujutro il navecer? :D
holy fuck kakva partija sada sa rikijem score 23:1,itemi bf,pt,buterrfly,i mjolnir...lol uostalom evo screenshot(tad jos nisam mjolnir slozio)
http://img268.imageshack.us/img268/5453/sve.jpg
i dajte ljudi kad cemo game neki ffs(system ovo se odnosi na tebe,sta si pobjegao jucer...haha)
dobro jel ti kužiš kak je teško igrat s rikijem? :>
Systematic Reverse
15-08-2009, 14:32
(system ovo se odnosi na tebe,sta si pobjegao jucer...haha)
ma joj bolje da sam otisao, bio sam vani, malo se pretjeralo sa svime..
jos si brijem dal da igram ili ne, a jedva sam gledao, reko bolje idem spavat dok jos nije startao D:
(system ovo se odnosi na tebe,sta si pobjegao jucer...haha)
bio sam vani, malo se pretjeralo sa svime..
hahahaha...onda ti je oprosteno
thonchek
16-08-2009, 00:32
ekipo jel ce bit kakvog matcha sutra?(tj.dns)?
thonchek
16-08-2009, 14:04
thonchek mi je nick
Systematic Reverse
19-08-2009, 19:00
aaa tigerija nemogu vjerovat da ono niste uspjeli izdefat xd
taman sam se zalaufao, skoro sam im cijeli team mogao pobit solo...
dobili bi da ste izdefali xB
sto je najtuznije vas je bilo 3-4 zivo, njihov jedan heroj na bot lejnu kod vas i creepovi prokleti koji su tukli frozen throne, a nijedan od vas nije mogao otici do frozena da defa to - ff
xd
sad sam se sjetio još jednog velikog nedostatka koji mora bit u retail igri... replay save, to jednostavno moraju metnut, bez tog jednostavno nema šanse da če se neka pro scena razvit(mada sumnjam da će se i s tim razvit..)
Systematic Reverse
20-08-2009, 08:54
sad sam se sjetio još jednog velikog nedostatka koji mora bit u retail igri... replay save, to jednostavno moraju metnut, bez tog jednostavno nema šanse da če se neka pro scena razvit(mada sumnjam da će se i s tim razvit..)
naravno da ce biti, na tome se sad radi najvise :thumbs2:
nebi se cudio da ovi koji su vec kupili igru mogu sejvat rep i to..
da mozda a mozda i ne.
btw ko planira kupiti sada? dok je igra jos u beti? sada je cijena 30$ sto je oke stim da se cuva nick i statistika i dobi se taunt abillity sto bi znacilo --- ako ti nekog ubis cujes se pwned ili neko sranje a kad oni tebe ube humiliated :) . sranje ili bezveze stavljeno?
Nisam baš pratio ali kako mogu prodavat betu???? Jel to znači da ako sada kupim igru igram istu kao i ostali beta testeri uz male razlike kao što je promjena zvuka.
Ma ovo je retardirano. Imam 6 leavova na jedno 42 gamea, dok mi se na prvoj strani pri vrhu prikazuje 34 gamea. Retaji uvijek moraju concende na kraju partije. Jebo ih otac, pa nek sačekaju 2 sec da srušimo throne. Ja sam livao toliko da me jedan lik iživcirao da sam mu htio glavu isčupat preko monitora, onaj put sa vama kada sam moro iči u doktora, i 4 puta me disc....
Systematic Reverse
20-08-2009, 12:28
ja brijem da cu pre-orderat danas/sutra..
@unknown - da prodaju betu, ali za jeftiniju cijenu nego sto ce biti kad igra bude gotova, sa tim da ti naravno ostaje acc kad igra izadje iz bete (ako kupis)
mozes napraviti novi acc ili otkupit svoj beta acc, ali samo beta testeri mogu pre-purchase napraviti..
ja cu uzet danas odma ako primaju diners, ako ne, sutra/preksutra nadam se..
btw svi accovi od beta testera koji nece biti otkupljeni nakon sto igra izadje iz bete ce biti obrisani..
sad ti je valjda jasno zasto prodaju betu :wink:
btw nekuzim sta ce mi taj taunt? nadam se da se moze ugasit '_'
to je kao unique dodatak svima koji kupe betu. moze biti ugasen :) valjda barem kolko sam skuzio
Systematic Reverse
21-08-2009, 16:42
nezna se
Faint_Smile
21-08-2009, 22:48
Ima tko viska cd-key a da je dobra dusa ...xd
Treba mi pod hitno... ;)
Lord Ragnarok
22-08-2009, 10:01
novi patch
Version 0.1.39
--------------
General:
- Added PSR and clan information to the in-game player stats screen
- Changed requirements for Remake vote to pass
* It now requires the total number of players minus 2 to vote yes. If less than 4 people are voting, it requires
* If more than 4 people are voting, (total players - 2) votes are required to pass. If more than 2 people are voting, (total players - 1) votes required. Otherwise, 100% required to pass.
- Restricted game data not relevant to a players' team
* This will prevent map hacks from working in HoN
- Fixed several effects showing up through the fog of war
- Updated Portuguese translation
New heroes:
- Wretched Hag, based on DOTA's Akasha, the Queen of Pain
- Succubus, based on DOTA's Bane Elemental
General Gameplay:
- Added team-based skills, Demonic Fortification for Hellbourne and Fortification of Sol for Legion
* These skills are accessed by clicking on any team structure then clicking on the corresponding button in the info pane in the lower right of the screen
* These skills share a global cool down time. Anyone on the team may activate them, but then they go into cool down for everyone
* When used, these skills apply +9999 armor to all allied structures
Arachna:
- Slightly increased visual size of the Spiderling
- Fixed a bug causing Spider Sting to not hit stealth units if they go stealth before the projectile hits them
Behemoth:
- Fixed some issues with fissure not impacting properly on higher level terrain or impacting units standing near the behemoth
Magmus:
- Added more detailed cast effects to Eruption and modified the animation. It should now be clearer when Magmus starts this skill
Pebbles:
- Reworked Chuck, it should now deal its damage consistently
- Units affected by Chuck will now take double the damage from Stalagmites
- Chuck will no longer be greyed out when no valid units are nearby to throw
- Reworked Stalagmites to properly delay based on distance
- Stalagmites now has a 600 base cast range, to match its DOTA counter-part
* Enlarge still increases the range of this skill by 50/100/150, making the maximum range now 750, from 700
Pestilence:
- Fixed a bug causing Swarm to not hit stealth units if they go stealth before the projectile hits them
Swiftblade:
- Swift Slashes will no longer hit siege units or gadgets
Bug fixes:
- Fixed a missing icon for Kongor's Cheese
hmmm možd isprobam nove heroje :>
Systematic Reverse
22-08-2009, 19:47
Igrao sam banea danas, cini mi se da je op..
s druge strane, taj gejm je protiv mene bila qop, i suckala je totalno, neznam jel do nje ili do igraca..
igro protiv banea i ulti mu lose izgleda ali oke je. je da je bio solo mid i da je bio par lvla vislji od mene i imo dobre statsa ali nije mogo protiv mojih multicasta :) taj gejm igro sa blacksmithom i imo 16 chargeva na bloodstoneu i 70+hps :)
Systematic Reverse
22-08-2009, 22:03
< > delete
mali update koji popravlja bugove
Version 0.1.40
--------------
NOTE: If you have custom interface mods installed, you may need to remove them until the authors can distribute updated versions. Failure to do so may prevent some of your item slots from functioning.
Pebbles:
- Fixed Enlarge modifying attack speed as a percentage rather than just subtracting attack speed
- Added additional information to Enlarge's tool tip
Bug fixes:
- Fixed Remake vote passing with one vote
- Fixed stats drop down in CC Panel not displaying level properly
- Fix Succubus tool tip for Heartache referencing Magic damage instead of True damage
* Note that the ability was actually dealing True damage as it was intended, this was simply a typo in the tool tip itself
- Fixed Wretched Hag and Succubus showing up as teapots on lower detail model settings
Systematic Reverse
25-08-2009, 11:57
brijem da su obadvoje op xd
nemozes suckat jednostavno sa njima
a i neznam sta je sa yurnerom, meni je minimala da imam 20 killova i max 2 deatha kad igram sa njim x_X
mislim ono, zadnji put kad sam igrao sam njim sam imao 37-2, huh?
nakon max 35 - 40min igre - phase boots, 2 battlefurya, butterfly, satanic i divine... egeg?
Faint_Smile
25-08-2009, 12:20
Ima li ikakvog nacina da se dodje do cd-keya od ovoga cuda , trazio sam malo po netu , ne nadjoh ...
Lord Ragnarok
28-08-2009, 00:07
trebo bi jos jedan invite ako neko ima slucajno zaostali. neka posalje na zyckos@net.hr. puno fala unaprijed
Faint_Smile
28-08-2009, 10:50
Heroes of Newerth je fuj fuj fuj fuj fuj ... al' ono bas fuj!
DotA I am coming back...
Systematic Reverse
28-08-2009, 12:06
Heroes of Newerth je fuj fuj fuj fuj fuj ... al' ono bas fuj!
sta su te toliko ispawnali?
:P
ma vjerovatno kada je uso i poceo suxati onda su ga nubovi koji isto tako suxaju poslali nazad na dotu jer im (ni)je uništavao gejm...
novi patch. novi heroj. nama svima dobro poznati venge :P
Version 0.1.41
--------------
General:
- Added Practice mode. To access practice mode, create a game online with the server set to "practice"
- Fixed a couple pathing routes through the trees near the Hellbourne secret stop on Forests of Caldavar
- Leaver threshold changed to 8% (from 10%)
New hero:
- Andromeda, based on DOTA's Vengeful Spirit
Items:
- You can now drop items onto the upper left hero portraits and you will attempt to give the item to that hero
- The bottle can now only be used by heroes
- Nullstone now properly negates targeted channel spells (such as devour)
- Shrunken Head's Magic Immunity is no longer dispellable
- Whispering Helm now plays life steal effects
- Abyssal Skull's aura will no longer apply to gadgets
Arachna:
- Spidersting's Spiderling is now a gadget
* This fixes an issue causing it to receive life steal and health regen, making it too hard to kill due to the mechanics of how it is killed
- Added a passive effect to the Spiderling to make it more noticeable
Behemoth:
- Cast impact time on Enrage set to 0.69 seconds (from 0.5)
- Cast impact time on Shockwave set to 0 (from 0.3 seconds)
- Magic Immune targets will cause Shockwave to spawn an additional wave of damage (though it will not damage them)
Electrician:
- Mana shield now auto-toggles off when incoming damage puts electrician's mana below 10
Hellbringer:
- The AOE stun from spawning Malphas will now affect units with Magic Immunity
Pebbles:
- Chuck now throws the closest nearby targets, rather than a random one
- Increased speed of Pebbles' stalagmites' projectile to 1200 from 1000
- Fixed Grow causing Chucked units to not take double damage from Stalagmites
- Attack animations now scale properly with Grow
Swiftblade:
- Swift Slashes now applies a 0.1 second ministun to the primary target
Torturer:
- Impalement will no longer hit splash-immune targets (such as Arachna's Spiderling and couriers)
Wretched Hag:
- Fixed an issue causing Haunt's effects to display abnormally large on some heroes
- Added improved impact effects to Sonar Scream
- Added improved impact effects to Bat Blast
- Fixed an issue causing Bat Blast's effects not to play when Wretched Hag has Staff of the Master
Valkyrie:
- Call of the Valkyrie now only hits visible units
- The extra wave of damage to one nearby target on Call of the Valkyrie now correctly deals half damage rather than full
Bug fixes:
- Fixed an issue that would cause some players to be unable to buy back sometimes
- Fixed an issue with units bound to projectiles (Valkyrie's leap, electrician's grip) being targetable at their original location
* This fixes issues like Pyromancer's Dragonfire stunning Valkyrie if it impacts while valkyrie is still in the air, despite having leaped outside the range of the AOE
- Fixed an issue causing auto-assemble items not to sell for their correct price
- Fixed an issue causing players to lose an item when it is swapped from a courier into a lot of the stash that already had an item on it
PLS!ko ima beta key i voljan ga je dati nek mi ga posalje na mail pls.nemogu nigdje nabavit.
mail ide:hobit123@net.hr
Lord Ragnarok
12-09-2009, 11:56
doso jedan super uber mega patch
uzivajte u changelogu
Version 0.1.44
--------------
- Fixed french translation files
- Fixed Maliken's flame sword mode
Version 0.1.43
--------------
- Added Maliken's game files
Version 0.1.42
--------------
General:
- Fixed effects on torches
- Tweaks to the Caldavar map:
* Hellbourne secret shop trees fixed
* Hellbourne mid tower area tweaked
* Hellbourne forest changed
* Legion forest added a tree to the right side
* Fix the blockers. This will stop heroes from blinking to the edge of the map and running around.
* Move the tree on the hill near the top rune to fix the ward spot here
- Fixed a typo in the Regeneration Rune
- Kongor out-of-zone leash time set to 6.5 seconds (from 8)
* Fixes an issue causing Kongor to sometimes get stuck when trying to return to his spawn zone when the neutral-leash code gives him a return command and he didn't stay outside for the 8 seconds needed to get the unit walking buff
- Lots of targetscheme work, makes things like arachna's spiderling, slither's wards, etc immune to buffs (such as the attack damage increase from auras, life steal, etc)
* Added "Buff" and "DeBuff" effect type to a lot of things that don't use magic effect type
* Gadgets have magic immunity as well as immunity to several other things
- Forced movements break channeling
- Fixed spectator crash
- Striped down spectator interface to something a lot cleaner
- Fixed fog of war for spectators
- Added Quad Kill and Annihilation
- Added countdown start sound in the game lobby
- Added Rage Quit!
- Added hellbourne destroyed tower, legion destroyed tower, and base under attack sounds
- Added pause/unpause button on the menu screen
* 100% of the pausing team must vote yes to pause. Maximum 3 successful pauses per team per match. Pausing team can unpause at will, opposing team must wait 1 minute before they can unpause. Pause takes 5 seconds to both pause and unpause to prevent abuse
- Portal Key, Kraken's Charge, Mageblane's Flash, Hag's Flash of Darkness,Valkyrie's Leap, Zephyr's Leap, and Dark Lady's charge can no longer be used while immobilized
- Updated French string tables
- Fixed effect when someone tries to swap with you on the hero select screen
- Runes will no longer be killed by random splashing effects
- Fixed splash (Hammerstorm and Runed Axe) to not splash when attacking buildings
- Fixed Haste rune to properly give max move speed through snares
- Fix shared cooldowns on items transfered from the stash to a hero not updating (Homecoming stone, etc)
- Update the add friend button in the ingame F10 menu.
- Map pings are now played at the location of the event for the following occurences:
*Hero kills (by any hero, creeps or neutrals)
*Tower kills
*Building under attack
- The following actions can be done and not interrupt channeling
*Arachna's Webbed Shot toggle
*Electrician's Shield
*Changing Power Treads
*Shrunken Head
*Assassin Shroud
- Kill experience is only rewarded to the killing team (Neutrals can once again steal kills)
- Illusions tweaked so spells will work properly on them again
- Language tab nudged slightly to the right
- Fixed team stats on end game screen
New Hero:
- Maliken, Hellbourne Strength
Neutrals:
- Minotaurs: Increased size slightly
- Minotaurs: Increased stomp radius to from 200 to 250 and lowered damage to from 100 to 25
- Dragons: Removed magic immunity from the smaller dragons
- Hunters: Added Magic Immunity
- Blue Ogre: Added Icy Cold Armor
- Predasaurs: Removed Magic Immunity
- Skeleton King: Added King's Grip, immobilizes targets for 1.5s
Items:
- Wards of Sight now have a 6 minute shop cooldown and only a max of 2 stacks can exist in the shop at any one time
- Order of items in the shop tweaked slightly
- Fixed Flying Courier stats. Movespeed from 300 to 350 and vision from 350 to 400
- Ability tooltips show the changes in green
- Stormspirit updated to let you cyclone yourself
- Symbol of Rage is now listed under Morph instead of Protective
- Savage Mace is now listed under Morph instead of Combative
- Geometer's Bane is now listed under Combative instead of Morph
- Bound Eye can now see wards and range increased to 1100
- Barbed Armor wow returns pure damage
- Brutalizer's stun duration changed from 1 to 1.4
- Portal Key tweaked so DoTs will now trigger the blink cooldown
- Doombringer fixed to now give the damage to the hero that holds if you kill the previous owner
- Abyssal Skull aura fixed to not affect enemy units
*Lifesteal effect fixed so it doesn't play if you're ranged
- Frostfield Plate updated
* Changed to 744 AOE for the snare and 1000 for the aura while slowing down the pulse to ~300 unit speed
- Staff of the Master updated
* Recipe change to mirror dota. Now takes 2/3 of either Mighty Blade, Quickblade, or Neophyte's Book, a Glowstone, and a recipe which costs 1100. Total cost: 4300
* Changed the tooltip of any ability that is boosted by Staff of the Master to clearly show it can be upgraded. The name of the Ability will now change to reflect the boost
- Nullfire Blade reworked
*Can now be upgraded once
*Nullfire Purge now instantly kills Summoned Units
*Charges lowered form 10 to 8
*No longer enters targetting mode if out of charges
- Geometer's Bane reworked
*Changed recipe and removed manaburn
*This item can now be disassembled in your stash.
- Puzzlebox Fixed
*Fixed Puzzlebox Mauler to properly burn 25,50,75 mana per level
*Fixed Puzzlebox Wizard to properly deal damage to the target burned proportional the amount of mana burned
- Savage Mace tweaked
*Now grants True Strike to heroes, making none of their attacks miss
- Phase Boots fixed
*Can no longer pass through fissure or mummies
- Added a "NEW" tag on items in the shops that are new this patch so they can be easily located
- Logger's Hatchet added to the Weapons Shop and Outpost. Increases hero damage against non hero units
- Snake Bracelet added to the Relics Shop. Grants 25% evasion
- Mana Battery added to the Relics Shop. Gains a charge when enemies cast a spell, can consume charges to restore health and mana
- Power Supply added to the Initiation Shop. Gains a charge when enemies cast a spell, can consume charges to restore health and mana
- Tablet of Command added to the Supportive Shop. Pushes target hero forward 500 units.
- Void Talisman added to the Relics Shop. Makes a hero immune to physical attacks and take bonus magic damage when used
- Iron Shield added to the Protective shop. Smaller upgrade to the Iron Buckler
- Barrier Idol added to the Supportive Shop. Places a shield on all allies within 500 units that absorbs 400 magic damage
Accursed:
- Flame Consumption is now boosted by Staff of the Master
Andromeda:
- Tooltip added to her aura
- New story description
- Model scaled down by ~10%
- Applied a Disjoint to Swap so projectiles will not follow a swapped target
- Added a few seconds of sight to Aurora
Arachna:
- Fixed Spider Sting to not drop target if the target becomes Invulnerable for a fraction of a second
- Changed her attack action time from 300ms to 400ms
- Harden Carapace now lasts 6 seconds at all levels
Armadon:
- New story description
Behemoth:
- Increased Shockwave's initial damage slightly
- Cleaned up running animation
Chronos:
- Fixed Chronofield not stopping Invulnerable units or Towers
- Chronofield is now boosted by Staff of the Master
- Time Freeze will now go through Magic Immunity
- Time Freeze now deals magic damage, not physical
Demented Shaman:
- Storm Cloud is now boosted by Staff of the Master
- Reworked Arcane Hide, it now also reduces damage from abilities (details below)
Devourer:
- Devour is now boosted by Staff of the Master
- Added a delay to the "You're MINE!" yell so players can cancel the animation before the sound goes off
- Lowered the projectile grab hit box by 10
- Lowered the casting range on hook so the actual projectile extends past the 'click point' properly
*Cast range will say 900, but hook itself will travel 1000 units still
Glacius:
- Now fights for the Legion
- Changed the aura values to 0.5/1/1.5/2
- Remade Tundra Blast
* Removed target requirement, added larger AOE, changed to static damage across the AOE, slow increased by 1 second, manacost changed
Hammerstorm:
- Remade Hammer Throw
* Range increased, damage increased, added AOE to the stun, and the stun will still stun enemies where it 'hits' even if the first target blinks away
- Removed aura
- Added new ability and animation that on use gives armor and movement speed to units near Hammerstorm
- Fixed attack animation timing
Jeraziah
- so, apparently jeraziah was mispelled the whole time :) JerAziah with an A, not an e. fixed
Keeper of the Forest:
- Fixed the tree check on Camouflage to properly check the target, not the Keeper
Kraken:
- Whirlpool will no longer teleport gadgets (such as wards)
Legionnaire:
- Removed Range:500 from the Taunt tooltip. It did nothing and was confusing seeing as the range is 300.
- He can now properly spin while stunned, hexxed, or any other status effect
Magebane:
- Changed attack impact time from 0.6 seconds to 0.3 seconds
- Manacombustion now combusts 16/32/48/64 mana, from 13/25/34/51. Damage dealt per mana burned increased to 0.8 (from 0.75)
Magmus:
- Fixed an issue with Eruption
- Eruption is now boosted by Staff of the Master
- Fixed Volcanic Touch to assign the blowup damage to Magmus
- Lower the "in-air" state of magmus's ult to 450 ms from 500 ms so that the stun starts on the frame that the targets land
Moon Queen:
- Updated Moon Finale to have a static 160s cooldown
Night Hound:
- Corrected casting point on Cloud to be 400ms instead of 500ms
Nymphora:
- Reworked Grace of the Nymph. This ability now restores 75,150,225,300 mana to the target.
- Staff of the Master now grants her a new ability: Nymph's Call
Ophelia:
- Ophelia's Touch is now boosted by Staff of the Master
Pebbles:
- Fix to Chuck so units cannot blink or leap out of it while in midair
Pestilence:
- Changed Swarm to be able to be cast on Magic Immune targets
- Gore will now go through Magic Immunity
- Gore's bonus damage increased to 40/50/60/70, from 25 at all levels
- Updated the Gore tooltip to be more accurate
Pollywog Priest:
- Morph duration reduced from 1/2/3/4 to 1.25/2/2.75/3.5 seconds
- Modified Voodoo Wards
* The number of wards with level 4 ultimate is now 11 and the placement of the wards was fixed
- Fixed attack animation timing
- Reworked Electric Jolt to deal damage in a cone. This allows the damage spread to be less localized to the main target
- Voodoo Wards's attack is no longer blocked by deflection (such as helm of the black legion)
Predator:
- Venomous Leap can now be used on Magic Immune units (The predator will leap but neither the damage nor snare are applied)
- Lowered cast action time on Terror to 0 seconds
- Lowered cool down on Terror to 120 seconds from 150
- Terror's reactive buff will no longer apply to gadgets (such as wards)
Pyromancer:
- Remade Fervor
* Now gives passive casting speed all the time and attack/movement speed after casting a spell for 5 seconds
- Ultimate with Staff of the Master damage reduced by 100
Scout:
- Placing an Electric Eye will no longer break Vanish's stealth
- Each Electric Eye now has an ability to allow you to destroy it. This allows the scout to choose which Electric Eye is destroyed before placing a new one.
Slither:
- Fixed ultimate to not slide around with him
Soulstealer:
- Increased his turn rate from 320 to 400
- Default hotkeys now changed to Q W E over D F G
Succibus:
- Changed Succubus' Hold to be able to target Magic Immune targets (targets still lose the mana, just take no damage)
- Magic Immune targets are no longer put to sleep if they attack a slept target
- Allies can now attack each other to break the sleep (and transfer it to themselves)
Swiftblade:
- Attack animation is now disabled during Swift Slashes
*This smooths out the animation, he still attacks between hits
- Items can now be used during Swift Slashes
- Swift Slashes is now boosted by Staff of the Master
- Counter-attack now works against ranged heroes
Tempest:
- Stun duration from Glacial Blasts changed from .6 to 1 second
- Reworked Elementals so that they will only split once, allowing a maximum of 6 elementals
Thunderbringer:
- Corrected casting point on abilities from 300ms to 400ms.
- Fixed attack animation timing and projectile speed
Valkyrie:
- Fixed Call of the Valkyrie to no longer hit invisible enemies
- Tweaked Javelin to stun for the correct amount at the correct distance (Fixing a typo)
- No longer can use items while Leaping
War Beast
- Changed Metamorphosis to always give max move speed
Zephyr:
- Fixed Wind Control
* Should now properly slow enemies
- Fixed Melee Evasion Tooltip
=================================================
New Arcande Hide:
Applies Arcane Hide to target for 15 seconds with 5 charges. Each time target is damaged by a Hero, Tower, or Boss, 1 charge is removed. Damage over time effects are not reduced and do not remove charges.
Arcane Hide is removed when no charges remain or after 400 damage has been absorbed.
Arcane Hide Effects:
Reduces incoming non-DOT damage from Heroes, Towers, or Bosses by 50%
Lord Ragnarok
19-09-2009, 14:42
dable post, nema edita; izasao novi patch u kojem se ne slazem sa dsota promjena 8kopirali su dotu previse)
Version 0.1.46
--------------
- Fixed a few tooltips
- Fixed the towers to not be Easy Mode health in Non-Easy Mode games
Maliken
- Fixed him to actually be playable
Plague Rider
- Should no longer be a teapot if you do not play on High settings
- Fixed Extinguish so it cannot target Malphas and BooBoo
- Fixed Plague Carrier to not do AoE damage on impact
- Plague Carrier should now continue to bounce in the fog
Scout
- Fixed a bug causing Marksman Shot to deal damage equal to a percentage of current health rather than maximum health
- The bonus attacks after coming out of vanish changed from 2/3/4/5 to 1/2/3/4
Soul Reaper
- Fixed Execution so it is properly boosted by Staff of the Master
- Added a popup number to Execution displaying the exact amount of damage done
Wild Soul
- Fixed so he no longer applies Wild to the entire team
Version 0.1.45
--------------
General:
- Server stability fixes
- Buildings now have larger health bars
- Toned down several AoE effects to clean up screen clutter:
*Thunderbringer's Lightning Rod
*Jeraziah's Sol's Blessing
*Behemoth's Shockwave
*Shaman's Storm Cloud
*Valkyrie's Call of the Valkyrie
*Pebble's Stalagmites
*Nymphora's Volatile Pod
- Brighten a couple of Succubus' effects
- Tweaked turning significantly
- Fixed movement speed and magic immunity on Predasaurs
- Tweaked the height of health bars
- Fixed Enhanced Marchers effect on a few heroes
- Streak window from kills upped to 18 seconds
- FPS limit of 125 implemented (host_maxFPS to change)
- SD random algorithm tweaked
- ModNote: g_maxCameraDistance is no longer a cvar
- Collision box of heroes should now move with them when leaping or channeling
Items:
- Added Mana Battery to the Outpost
- Removed the Blessed Orb from the Outpost
- Changed Maliken's Sword Modes and Devourer's Decay to not give charges to Mana Battery or Power Supply
- Fixed Iron Shield to not block damage from Pollywog's Wards or Defiler's Ultimate
- Fixed Barrier Idol tooltip
- Barrier Idol sound is no longer deafening
- Fixed Frostwolf Skull to slow magic immune units
- Supplies shop is now at the top of the shop window
- Shieldbreaker now applies its state before damage is dealt (so the first attack deals full damage)
- Helm of the Black Legion no longer blocks damage from Spirit Ward
- Post Haste speed increased to 95
- Codex manacost reduced to 180/160/140/120/100
- Tablet of Command manacost reduced to 25 and cooldown decreased to 25
- Power Supply cost increased by 50
- Hellflower manacost reduced from 200 to 100
- Sustainer is now 125% Mana Regen
- Mana Potion is now usable on allies
- Charged Hammer no longer takes a Dancing Blade. Uses Warpcleft instead.
*Goes from 35 Damage/Agility to 24 Damage and 70 Attack speed
- Elder Parasite attack speed increased from 75 to 100, move speed increased from 15 to 20, and amplified damage increased from 20 to 30
- Barrier Idol lost its armor and gained 2 Health Regen.
*Barrier Idol can only affect a hero once every 50 seconds
- Stormspirit movement bonus increased to 25
*Now takes a Scarab instead of an Apprentice's Robe
- Sacrifical Stone Reworked
*+1 charge when a hero dies within 1000 units of you
*1 Mana Regen per charge
*Loses half charges on death
*Heals allies around you for 400+25xCharges and decreases gold loss by 25xCharges when you die
*Respawn time is reduced by 3 seconds per charge when you die
- Behemoth's Heart reworked
*2% Health Regen while out of combat. Out of combat is 10 seconds after taking enemy hero damage
*DoT damage does not count as combat damage
- Enhanced Marchers reworked
*Now takes a Gloves of the Swift instead of a Ringmail
*Goes from 16 damage, 70 movement, 5 armor to 12 damage, 60 movement, 30 attack speed
- Steamboots reworked
*Now takes a Ringmail instead of a Gloves of the Swift
*Recipe cost removed
*Goes from 65 movement, 10 str/agi/int, 30 attack speed to 75 movement, 10 str/13 agi/16 int, 5 armor
- Added Recommended item shop at the top of the shop window
*Lists recommended items that work well on the current hero
New Heroes
- Plague Rider, Hellbourne Intelligence hero based off of Lich from DotA
- Soul Reaper, Hellbourne Intelligence hero based off of Necrolyte from DotA
Heroes
Accursed
- Cauterize range reduced from 600 to 300
Andromeda
- Fixed Andromeda stun projectile speed
Arachna
- Arachna's spiderling is now easier to target and select
- Web Shot will no longer trigger charges on Power Supply or Mana Battery
- Movement speed reduced by 10
Armadon
- Fixed story
- Restless attack speed changed to bonus damage
*10/20/30 damage with 4/8/12 per charge
Behemoth
- Shockwave now deals half damage from corpses
Blood Hunter
- Base armor reduced by 2
Chronos
- Time Freeze cooldown reduced to 1.5
Demented Shaman
- Changed Demented Shaman's ultimate to set charges back to 0 if refreshed on the target
Devourer
- Fixed hook to disable the target while they are traveling back to him
Electrician
- Static Grip now breaks Sleep
Glacius
- Fixed story
Hammerstorm
- Improved Hammer Throw speed
- Fixed Hammer Throw to have a 14 second cooldown
- Base Agility increased from 16 to 21
- Renamed Battle Command - > Galvanize
*Buffed the awesome- factor of this description by 200%
Kraken Remake
- Drench
*Removed
- Tsunami Charge
*Manacost lowered to 90/100/110/120
*Damage increased to 100/150/200/250
- Splash
*Moved to ability slot 1 (Q)
*Now an Attack Ability that has a 6/5/4/3 second cooldown
*Damage and splash range the same
- Whirlpool
*Changed the delay on casting Whirlpool from 6/5/4 to 4/5/6 seconds
*The whirlpool may be manually triggered to teleport early. Cannot be triggered within 2 seconds of having cast whirlpool
*Damage dealt to enemy units increased from 150/225/300 to 150/300/450
*Enemy units caught in the whirlpool at time of teleport will have a debuff applied to them for 4 seconds that reduces movement speed by 20/30/40% and armor by 2/4/6
*Cool down is now 150/135/120 (increased from 120 at all levels)
- New Ability: Tidal Pull
*Ability slot 3 (E)
*Decreases the movement speed of all enemies in a 300 radius by 7/14/21/28%
Legionnaire
- Terrify duration reduced from 10/15/20/25 to 10/13/16/19. Total damage unchanged.
Magebane
- Mana Rift AoE increased from 275 to 325
- Strength changed from 16 to 20
- Strength gain changed from 1.5 to 1.2
Maliken
- Fixed textures when under the effect of Possession
- Sword throw's Maim now scales with level, slowing by 20/30/40/50% (reduced from a flat 50% at all levels)
- Life Essence no longer drains mana when attacking
- Possession's cool down is now 100/80/60 seconds, changed from 90 seconds at all levels.
- The splash damage granted by possession now scales with level:
*50/75/100% Splashed in a 75 AOE
*35/50/65% Splashed in a 200 AOE
*20/25/30% Splashed in a 350 AOE
- Maliken's flame sword modes can now be toggled without breaking channeling (such as home coming stones)
Magmus
- Added a 250ms cast time to Magmus's Eruption
- Steam Bath cooldown reduced from 40/35/30/25 to 40/30/20/10
Moon Queen
- Moon Beam now has a .6 stun at all levels
Nymphora
- Fixed Nymphora's Call tooltip to update to the proper channeling time
- Fixed Grace of the Nymph effect to play on the target
Pebbles
- Chuck cooldown reduced from 15 to 10
Pharaoh
- Fixed Pharaoh' stats, attack time, and casting point.
- Tormented Soul vision reduced to 10 seconds at all levels
- Hellfire damage reduced from 20/40/60/80 to 10/30/50/70
- Wrath of the Pharaoh is now upgraded by Staff of the Master
Pollywog Priest
- Voodoo Wards cooldown changed to 110 across all levels
- Magical Bindings now break sleep
Predator
- Attack impact point is now .39 (lowered)
- Stone Hide is now instant and cannot be purged
Pyromancer
- Base int increased by 5, base damage reduced by 5 (thus is unchanged)
Scout Remake
- Attack impact point is now .43 (lowered)
- Increased base strength from 17 to 20
- Lowered strength gain per level from 1.9 to 1.7
- Vanish
*Now a toggle skill, with an upkeep cost of 3 mana per second
*Toggling off Vanish will initiate a 24/18/12/6 second cool down
*Attacking from Vanish will toggle it off and apply a +300 attack speed buff that lasts for 4 seconds or until 2/3/4/5 attacks are performed
- Electric Eye
*The scout may now have 2/3/4/5 Electric Eyes active. Added a counter to the skill to keep track of how many eyes are active.
*Electric Eyes now have a detonate skill, which causes them to silence targets in a 450 radius for 3/4/5/6 seconds
*Silence from Electric Eyes goes through Magic Immunity
*Added a sub- skill to Scout after learning Electric Eyes which allows him to detonate the closest Electric Eye without having to manually select it. This skill can be used while silenced and disabled.
*Cool down of Electric Eyes reduced to 30 seconds at all levels, cool down of the new detonate skill set to 10s. Detonate has a global cool down on all electric eyes.
*Vision granted by Electric Eyes reduced to 800
- Improved Dexterity
*Removed
- Marksman Shot
*Channel time reduced from 3.0/2.25/1.5 to 2.25/1.75/1.25
*Cool down increased by 10 seconds at all levels (to 50/40/30 seconds)
*The damage dealt is now equal to 250 plus 10/20/30% of the target's maximum hit points
*The Wounded slow debuff now scales, from 40% at all levels to 20/30/40% movement speed slow
- New Ability: Disarm
*Ability slot 3 (E)
*Grants a 10/15/20/25% chance on attack to disarm your target for 3 seconds, preventing it from attacking
*Deals +25/50/75/100% bonus damage with the disarming attack
Succubus
- Succubus' Hold mana cost increased from 100/175/250 to 200/300/400
Thunderbringer
- Base Agility decreased from 15 to 11
- Base Agility gain decreased from 1.7 to 1.2
Valkyrie
- Call of the Valkyrie random chance to hit removed
Voodoo Jester:
- Acid Cocktail manacost changed to 110/120/130/140
- Increased the speed of the initial projectile on Acid Cocktail from 600 to 650
- Decreased the speed of the bouncing projectile on Acid Cocktail from 600 to 450
- Reworked Mojo
1. Applies Good Mojo to an allied unit, Bad Mojo to an enemy unit
* Good Mojo now heals allied units in a 340 radius around the main target for 10/20/30/40 Health per second
* Bad Mojo now damages enemy units in a 340 radius around the main target for 10/20/30/40 Magic damage per second
2. Increased mana cost of Mojo from 90,110,130,150 to 110,135,160,185
3. Mojo's cool down changed from 24 seconds to 24/21/18/15 seconds
War Beast
- War Beast's Ultimate now has no cast time
Wild Soul
- Changed significantly
*Bear now has an inventory from level 1
*Wild now affects both Wildsoul and BooBoo at the same time
*Bear form now grants Battle Cry at all levels of Bear Form
*Bear's root damage increased to 60 damage per second
Wretched Hag
- Haunt cooldown decreased to 20/17/14/11
- Sonar Scream cooldown decreased from 10 to 7
Zephyr
- Switched primary attribute to Agility
* Intelligence gain per level reduced from 3.0 to 1.9
* Agility gain per level increased from 1.8 to 2.7
- Lowered mana cost of Wind Control by 50 at all levels
mogli su jednostavno nazvat igru dota2, nisam nigdje vidio da je ime dota zaštičeno od icefroga il nekog drugog :/
ima netko beta key? igra mi se ludo :D
Je li tko kupio igru????
wtf kad je prije izašla?
Lord Ragnarok
20-09-2009, 21:41
postoji preorded rangeru...
@_cryphx_ tesko da ces nabaviti, sumnjam da netko ima vise keyeva
preorder je predbilježba nije kupnja, kad je reko jel neko kupio, mislio sam da je več izašla jer uopče ne pratim stvari oko igre >.>
Lord Ragnarok
20-09-2009, 23:43
isti kurac ti dode, platis preorder 30$ sada i dobis besplatni game kada izade.
ali nije isti pojam to ti govorim..
Systematic Reverse
23-09-2009, 10:43
mogli su jednostavno nazvat igru dota2, nisam nigdje vidio da je ime dota zaštičeno od icefroga il nekog drugog :/
Zasticena je dota..
Po meni Heroes of Newerth je totalna banana, misli, čista kopija moda koja je izašla prije više od 4-5 godina. Grafika mi je totalno koma, mislim ljubičasto, žuto, pa bljesak ovdje, pa NLO ovdje, a opet tamna i nepregledna. Makar je igra još u izradi, totalno je nebalansirana, nema tromosti heroJa, znaci jedan Tauren[neznam kako se zove u HoN]Sod 5 tona se okrene isto kao neki Gondar. Pro sam igrač Dote, upalim Hon, odem u pub i pwnam ljude kao da sam igrao godinama igru, pa dajte ljudi HoN???, najveća kopija u gamengu ikad, i po meni nije vrijedna uopce da se zove igrom,a kamoli da im dam 30 dolara, pffff. Dota RULEZ !!!!!!!!!
Po meni Heroes of Newerth je totalna banana, misli, čista kopija moda koja je izašla prije više od 4-5 godina. Grafika mi je totalno koma, mislim ljubičasto, žuto, pa bljesak ovdje, pa NLO ovdje, a opet tamna i nepregledna. Makar je igra još u izradi, totalno je nebalansirana, nema tromosti heroJa, znaci jedan Tauren[neznam kako se zove u HoN]Sod 5 tona se okrene isto kao neki Gondar. [b]Pro sam igrač Dote[b], upalim Hon, odem u pub i pwnam ljude kao da sam igrao godinama igru, pa dajte ljudi HoN???, najveća kopija u gamengu ikad, i po meni nije vrijedna uopce da se zove igrom,a kamoli da im dam 30 dolara, pffff. Dota RULEZ !!!!!!!!!
:DDD
Lord Ragnarok
02-10-2009, 19:22
dada dota rulez!!HoT ftw! Bloodstone FTW!! mass hp regen!! w00t hot je tak op i mislim da ga se jos mozeS(znaci da bude losije nego sada) nerfati!! icefrog je anj-best balancer! ukinuti sav regen (tj vecinu) sa str heroja te hp regen svim imalo-vrijednim int herojima, naj-best thing sto je ledena_zaba napravila.
/sarcasam
a sto se tice grafike, odi u menu i stavi sve na high (tnx to balances radi savrseno na malo starijim strojcekima) ako ti je grafika prelosa (i na najlow je bolja od wc3 tak da ono..)
a ako ti je presareno (ko meni) stavi sve na low i biti ce vgg.
i tromost ehroja? wtf? ni u wc3 te ne zanese kada stisnes da ides desno, neg te odma okrene di oces
eh i sam da pitam, pro igrac dote na gareni [ggc]Sili bnet/ebnet?
ma kakva crna tromost, ono što se u doti i HoNu tuku su krugovi, nasred tih krugova su obično modeli određenih heroja, tak da je svaka tromost prividna, nema veze očeš ti bit okrenut ljevo il desno jednako češ brzo napast metu..
i da još jedna stvar, tauren se jednako brzo okreče kao npr. traxa koja je agi. heroj...
ma i da je tauren trom i da se uopce ne pokrece bio bi gg svejedno... blink, ulti annhilation! ili u najgorem slucaju Hat-Trick
kvakomekiki
04-10-2009, 22:23
Mogu dobit link da to skinem? Prova san google ali nesto hebe. Inace igran dotu pola godine i nisan los pa da se okusam u ovom,
Systematic Reverse
05-10-2009, 00:42
Po meni Heroes of Newerth je totalna banana, misli, čista kopija moda koja je izašla prije više od 4-5 godina. Grafika mi je totalno koma, mislim ljubičasto, žuto, pa bljesak ovdje, pa NLO ovdje, a opet tamna i nepregledna. Makar je igra još u izradi, totalno je nebalansirana, nema tromosti heroJa, znaci jedan Tauren[neznam kako se zove u HoN]Sod 5 tona se okrene isto kao neki Gondar. Pro sam igrač Dote, upalim Hon, odem u pub i pwnam ljude kao da sam igrao godinama igru, pa dajte ljudi HoN???, najveća kopija u gamengu ikad, i po meni nije vrijedna uopce da se zove igrom,a kamoli da im dam 30 dolara, pffff. Dota RULEZ !!!!!!!!!
vidimo kako si pro igrac dote..
@kvakomekiki
treba ti beta key
tigerija
05-10-2009, 02:51
Brijem da če se ova igra priznat u zamjenu za uskoro umrlog wc3-a (moje pretpostavke).
Dosta igrica je nastalo iz modova, kao npr Killing Floor, Counter Strike => Condition Zero => Source, Spliter Cell ili Metal Gear Solid, jedan od tih isto mi se čini.
Meni je dosta dobra igrica, ali ono, kasnie če postat popularnija, ili kad se napravi drugi serial ove igre, sad je previše ono... Warcraft 3.
Systematic Reverse
05-10-2009, 11:54
Brijem da če se ova igra priznat u zamjenu za uskoro umrlog wc3-a
lol, sreća pa war3 broji 10000000x više igrača nego hon, i uvijek ce probably..
sva sreća pa DotA i wc3 nemaju skoro niš zajedničko osim što je za dotu potreban wc3 jer je njegov mod i još neke sitnice..
meni HoN je bolji od dote, zbog nekih sitnih detalja koji me prije nisu tolko puno živcirali(kao npr. loši hotkeyi itema, gubljenje kontrole heroja..) i ima još mnogo mjesta za napredak, dota igram ko i prije, zbog frendova, ne zbog same igre..
tigerija
06-10-2009, 11:23
Brijem da če se ova igra priznat u zamjenu za uskoro umrlog wc3-a
lol, sreća pa war3 broji 10000000x više igrača nego hon, i uvijek ce probably..
Pričam o HoN vs wc3 DotA mapa u budučnosti.
Systematic Reverse
06-10-2009, 11:27
Isto vrijedi i za to..
DotA ce uvijek imat vise igrača i tourova od HoN-a imho..
a sta je sa onim league of legends,cujem da je isto dota based ali da ce mape svaki put bit drugacije,mislim da izlazi 2011
kolko ja znam, izlazi ovaj mjesec, totalno je f2p(iako nisam siguran, mislim da će bit neki bonusi za kupit ko na gareni), sad večina kaže da je sranje kako nisu probali, loš balans itd itd. a imam opet jednog frenda koji kaže da mu je igra jedna od najboljih koje je probo, te da je balans okej... ja sam dobio beta invite, al mi neš sralo oko logina, pa mi se to nije dalo namještat...
evo moj neki overview:
svaka cast dota je original al kad ti dodju godine hehe ostari se
hon je imba
Kao sto svi znate igra je DotA based, recepti su iz 6.59 dote. Manjak heroja, umjesto 95 ima oko 50+ i ima par novih heroja.
Modeli izmjenjeni, i imena item-a, potrebno je dosta vremena da shvatis koji item ti treba.
Nema "note" da orb effectovi stackuju ili ne, i na Luni nema da pise da li Orb Effectovi rade ili ne.
Dobre stvari su
*Reconnect ako popijes Disconect (5min imas vremena da se vratis), meni to osobno odgovara jer cesto popusim bluescreen ili mi se modem resetira.
*built in Vent, ugradjen ventrilo, stiskas T i pricas sa timom, ili U i pricas samo sa onim sta je na tvojem laneu.
*svi matchovi se zapisuju zbrajaju i imas score i lvl. ukupne kills deaths assists, cson, csdenie,
*shortcut za usable iteme (npr meni su hotkeysi za magije W E R + F za ulti i XCVBNM za inventar vecinom koristim samo prva dva),
*olaksano kupovanje, samo dok ga skontas heeh
*pokaze ti tvoj tim kao party u WoW-u tako da healeri mogu pratit svoje suigrace.
*na pocetku pokazuje statse igraca i host moze automatski balansirat game
*svako moze biti host jer se igra na njihovim serverima igraci su spojeni paralelno a ne serijski znaci ako host skida gejpornice ostalim opet leti game, odigro sam 200tinjak gameova i jos nisam dozivio lag, a lagala mi dota jako na gareni i eurobatlenetu
*od mojih tih 200gameova dogodilo mi se da ne pretjerum najvise 5puta da je neko livo!!!
*efekti su besprijekorni, meni pc jako los star 6 godina al igra leti nema trzanja, igram manje vise sve na high
valja napomenit da je igra jos BETA i po meni puno bolja od originalne dote, cini mi se da je malo brza sto iziskuje veci skill
*ima i par novih mapa jos jedna sa 3 lanea i jedna sa 2 lanea, ova sa dva lanea je odradjeno predobro + mogucnost pravljenja mapa CUSTOM MAP EDITORs
Sve u svemu 5/5 i totalna preporuka za sve koji zele da se odmore od warcrafta malo!
ja osobno preferiram blizard al ovo je tako dobro obavljen posao da nije normalno hehe
moj nick _OB_Zuyo
***btw league of legends igra nastala based na doti - je bezveze i nista nisu popravili u odnosu na dotu samo pogorsali,,, demigod igra nastala based na doti - uopce ne lici na dotu igra je 3d i ima <10 junaka
ja bi napisao sve jednako kao ZUyo predobar review
Lord Ragnarok
16-10-2009, 13:10
evo moj neki overview:
svaka cast dota je original al kad ti dodju godine hehe ostari se
hon je imba
Kao sto svi znate igra je DotA based, recepti su iz 6.59 dote. Manjak heroja, umjesto 95 ima oko 50+ i ima par novih heroja.
Modeli izmjenjeni, i imena item-a, potrebno je dosta vremena da shvatis koji item ti treba.
Nema "note" da orb effectovi stackuju ili ne, i na Luni nema da pise da li Orb Effectovi rade ili ne.
Dobre stvari su
*Reconnect ako popijes Disconect (5min imas vremena da se vratis), meni to osobno odgovara jer cesto popusim bluescreen ili mi se modem resetira.
*built in Vent, ugradjen ventrilo, stiskas T i pricas sa timom, ili U i pricas samo sa onim sta je na tvojem laneu.
*svi matchovi se zapisuju zbrajaju i imas score i lvl. ukupne kills deaths assists, cson, csdenie,
*shortcut za usable iteme (npr meni su hotkeysi za magije W E R + F za ulti i XCVBNM za inventar vecinom koristim samo prva dva),
*olaksano kupovanje, samo dok ga skontas heeh
*pokaze ti tvoj tim kao party u WoW-u tako da healeri mogu pratit svoje suigrace.
*na pocetku pokazuje statse igraca i host moze automatski balansirat game
*svako moze biti host jer se igra na njihovim serverima igraci su spojeni paralelno a ne serijski znaci ako host skida gejpornice ostalim opet leti game, odigro sam 200tinjak gameova i jos nisam dozivio lag, a lagala mi dota jako na gareni i eurobatlenetu
*od mojih tih 200gameova dogodilo mi se da ne pretjerum najvise 5puta da je neko livo!!!
*efekti su besprijekorni, meni pc jako los star 6 godina al igra leti nema trzanja, igram manje vise sve na high
valja napomenit da je igra jos BETA i po meni puno bolja od originalne dote, cini mi se da je malo brza sto iziskuje veci skill
*ima i par novih mapa jos jedna sa 3 lanea i jedna sa 2 lanea, ova sa dva lanea je odradjeno predobro + mogucnost pravljenja mapa CUSTOM MAP EDITORs
Sve u svemu 5/5 i totalna preporuka za sve koji zele da se odmore od warcrafta malo!
ja osobno preferiram blizard al ovo je tako dobro obavljen posao da nije normalno hehe
moj nick _OB_Zuyo
***btw league of legends igra nastala based na doti - je bezveze i nista nisu popravili u odnosu na dotu samo pogorsali,,, demigod igra nastala based na doti - uopce ne lici na dotu igra je 3d i ima <10 junaka
slazem se uglavnom, no to sto si spomenuo manjak keroja, bude se popravilo, ni dota nije u pocetku imala 95+ heroja ko sto sada ima.
sto se tice leavera, imas jebeno puno srece sta se tog tice, ja u 150gameova sta sam odigro na sec account (noob stomp) te 250-300 na glavnom (samo za pro games) sma dozivio jedno 60leavera, ako ne i ivse. nema ih ko na doti (tamo je svaki drugi peder kojeg isusjes leaver).
eh, ovdje i noobovi (ali bas svi koje sma ja gledo) rade denie, sta je ogromna promjena u usporedbi sa ''dota ro nob games'' (vi sa eu-bneta znaju o cemu pricam :D) i ostalim nub games.
orbovi ne pisu da se stackaju, ali pise ti da attack modifiers (skadi/frostwolf skull i shieldbreaker/desolator)ne stackaju tj da ne rade zajedno. isto vrijedi za exclusive modifiers (lifesteal, mjollnir, nes trece). jedini razlog zassto sa lunom ti itemi nisu redili jer u wc3 nisi mogao kodirati da se samo na 1.targetu izvrsi orb effect te da se zanemare ostale mete (znaci da ti chain se ne okida na 1, 3 i 5 creepa u waveu, vec samo 1.)
citat uvezi tih att modifiers:
There are two types of modifiers in this game: general and attack. General modifiers are the most common and consist of lifesteal, mana burn, chain lightning, maim, and bash. General modifiers stack with each other but they do not stack with themselves. For example you could have a Symbol of Rage (25% lifesteal) and a Hungry Spirit (10% lifesteal) but you would only gain 25% lifesteal from the Symbol of Rage. You can however stack a Symbol of Rage 25% lifesteal with a Nullfire Blade (26 mana burn) and your attacks would steal life and burn mana at the same time.
Attack modifiers are less common and the only two items of this type are Shield Breaker (reduces the armor of enemies you attack by 6) and Frostwolf's Skull (grants a Frost Attack). These two items don't stack with each other but you can choose which one you want as the active modifier if you own both items. You can have both attack modifiers and general modifiers; for example, lifesteal and a Frostwolf's Skull would stack together.
General Modifiers (Exclusive Modifiers)
Lifesteal
* Hungry Spirit (10% lifesteal)
* Whispering Helm (15% lifesteal)
* Elder Parasite (17% lifesteal)
* Symbol of Rage (25% lifesteal)
(Exception to this rule is Abyssal Skull's 15% lifesteal aura that does stack with other lifesteals since it is an aura and not a general modifier)
Maims
* Hack (15% chance to slow target)
* Hack and Slash (15% chance to slow target)
Mana Burn
* Nullfire Blade (burns 20/36 mana)
* Magebane's mana combustion (burns 13/28/46/60 mana)
Bash
* Brutalizer (25% chance bash for 25 damage and 1.1 second stun;2 second cool down)
* Chronos' Time Freeze (10/15/20/25% chance to deal 40/50/60/70 Physical damage to target and stun for 1 second. 2 second cool down)
* Pestilence's Gore (10/15/20/25% chance to deal 25 magic damage and stun for 1 second. 2 second cool down)
Chain Lightning
* Thunder Claw (20% chance to release 150 damage chain lighting)
* Charged Hammer (20% chance to release 200 damage chain lighting)
Attack Modifiers
* Frostwolf's Skull (grants Frost Attack)
* Shield Breaker (reduces target's armor by 6)
* Slither's Toxicity
* BooBoo's Tangle Claw
* Accursed's Sear
* Magmus' Volcanic Touch
jos dodatni link
http://www.hondb.com/?modifiers
ty za ovo o modifierima macane :>
inače ono što se tiče demigoda se uopče ne slažem, je da ima 8 heroja(zapravo mislim da sad ima više, jer su rekli da će ih patchevima dodavat), a u doti ima 95 heroja od kojih su mi 3 igriva, dok su mi u demigodu svih 8 super(dobro ima ih par ogavnih, noobskih, imba(rook i onaj majmun s crossbowom)), te da demigod ima svoje roomove na gareni il da ima ikakav način da se igra s neoriginalnim cd keyom, a da nije hamachi il neš sl. igro bi ga samo tako..
kako me sad ova igra naživcirala... dao sam joj prije par dana opet priliku, oke, drži me zasad. danas se vratim iz škole igram game sa smithom, odem na ručak koji pojedem za 2 min, vratim se nazad piše mi da će se me dcnntat ak bude idle, ja kupim HoT(neznam kak se tu zove), izađem iz baze, i dcnnta me uz objašnjenje "u've been idle" i onak oke, al uz to se nemog reconnectat u game, teži tardluk na taj način sam več jedno 5 dcnntova popušio u qrc i oni i njihov leaver restriction >.>
LOLZ da si jeo 2 min nebi te kickalo
-.- ipak dc time je 5 min... i btw ako to zelis izbjeci odes izvan baze i sakris se negdje uz rub mape...
w/e, ja sam stigo nazad, kao što rekoh kupio item, taman izašo iz baze i dcnnta me, onda se nemog reconnectat, a kad ti se tak naniže par tih sranja i nemoš uč u 3/4 gameova onda i nije svejedno >.>
a jest sam ošo zato što je game bio gotov, mid smo im provalili..
kako me sad ova igra naživcirala... dao sam joj prije par dana opet priliku, oke, drži me zasad. danas se vratim iz škole igram game sa smithom, odem na ručak koji pojedem za 2 min, vratim se nazad piše mi da će se me dcnntat ak bude idle, ja kupim HoT(neznam kak se tu zove), izađem iz baze, i dcnnta me uz objašnjenje "u've been idle" i onak oke, al uz to se nemog reconnectat u game, teži tardluk na taj način sam več jedno 5 dcnntova popušio u qrc i oni i njihov leaver restriction >.>
stvar je ima 5min reconnecta ali kad te kicka radi idlea onda ti tih 5min ne pomaze..
e sad.. znaci imas i neko vrijeme koje smijes biti idle... u biti koje smijes bit u bazi ako si recimo 5 min odjednom u bazi on te shvati kao "idle"
meni se osobno ovo svidja... a nekima kao sto si ti ne svidja
znaci vjerojatno nisi izaso iz baze kao sto kazes...
a ako nije ovo onda je problem sto je igra jos BETA i dok si u gejmu to ti stalno mora bit na umu
kad vidis neku nepravilnost odigras redu do kraja poslije lijepo odes na forum i prijavis bug...
to nije nista neobicno... koliko si samo imo bugova u doti i jos ih imas... u doti si npr imo foru kako da uzmes roshanu aegis na lvl1 :D
kikanje iz gamea nije isto što i krađa aegisa :(
ma ugl. mnogi se pitaju zaš nije izašla igra, al da je igra izašla u ovakom stanju bila bi prevelika sramota za devse, bolje bi im bilo da stabiliziraju servere, srede razne bugove i malo još bolje to optimiziraju...
Lord Ragnarok
29-10-2009, 22:37
http://forums.heroesofnewerth.com/showt ... hp?t=37314 (http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=37314)
this.
read it.
all.
Danas sam prvi put zaigrao.Bio sam lvl 3 kad sam shvatio kako levelati spellove. Mislim da sam igrao s "rikijem" jer je imao iste spellove. Nikad nisam toliko suckao :( Nije loše samo treba se naviknit i igra lijepo izgleda :D
igra preljepo izgleda... al doslovno, shvatičeš kad vidiš 10 aoe spellova na djelu
Samo mislim da su se sjebali s itemima. Trebalo mi 20 minuta da se snađem i shvatim šta je šta.
Lord Ragnarok
07-11-2009, 23:44
nisu se sjebali, cak je bolje napravljeno od dote (ima i par novih itema kojih enma u doti (npr Nomes Wisdom)). probaj se kad se anviknes na HoN vratiti anzad na dotu. nece ici, jednostavno itemi su prelsoe napravljeno (ko i shopovi) u usporedbi sa honom (znam da je to vise manje u ogranicenjima engine-a)
Vidio sam da se može i pričati. Kada mi je lik srao jer sam mu kill ukro :( Ni to nisam shvatio.
Lord Ragnarok
07-11-2009, 23:52
daj sotavi nick pa da bacimo zajedno sad 1 game (ili dodaj mene:m4c4n999)
Da me sad stari vidi na compu sastavio bi me sa zemljom :( Evo nick: MAFNi665
nisu se sjebali, cak je bolje napravljeno od dote (ima i par novih itema kojih enma u doti (npr Nomes Wisdom)). probaj se kad se anviknes na HoN vratiti anzad na dotu. nece ici, jednostavno itemi su prelsoe napravljeno (ko i shopovi) u usporedbi sa honom (znam da je to vise manje u ogranicenjima engine-a)
da... najveća fora mi je što se nitko ne sječa kak su dotu počinjali, sigurno su od prve sve znali >.>
tigerija
14-11-2009, 17:02
Hoče tko igrat ovo ? Da sakupimo malo Balkansku ekipu.
ja igram xD gejm 2 po danu te 2-3 prek vikenda...
nick k1k1999
tigerija
15-11-2009, 03:09
Ok moj je tigerija, dodat ču te.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.