Pogledaj cijelu verziju : Heroes of Newerth
Systematic Reverse
02-07-2011, 23:54
Magmus i Engineer nakon release-a :D
sRtMdPWvP8A
fqNBaQZ44Kk
obadvoje su bili tako imba da je boljelo, engi pogotovo (tj njegov cannon).
Mystery In Space
03-07-2011, 11:13
Tada je bio OP dok je danas skoro pa beskoristan. Nisam 2 mjeseca igrao hon tako da sam u jednom danu već izgubio 50 mmra xD
Mystery In Space
12-07-2011, 08:46
hRnDmGb1s_E&feature=player_embedded
Mystery In Space
13-07-2011, 09:15
Free stuff (http://login.ign.com/prime/promos/hon/index.aspx)
Mystery In Space
16-07-2011, 00:59
Hon account je na sniženju te dođe 10 dolara.
Hon account je na sniženju te dođe 10 dolara.
Znaci kriza je tamo, steta :(
DJ Not Nice
18-07-2011, 12:03
Dosta često budu takve akcije.
DJ Not Nice
26-07-2011, 11:52
ddaamg5zdkE
Lord Ragnarok
26-07-2011, 20:16
20 puta bolji od LoLovog monkey kinga. sta je da je..
ane, rula bogove, jedva cekam petak
odlican je,cini mi se puno bolji od lolovog kao sto ragnarok veli
malo me podsjeca na malog son gokua sa stapom i oblakom =)
Svatko svog majmuna hvali :D haha
Lord Ragnarok
26-07-2011, 22:13
ja hon ne igram, barem ne vise. i onaj lolom je tako neinovativan da mi se gadi.
Mystery In Space
28-07-2011, 11:58
Yet9DZ5SZ0g
honovi heroji su opcenito bolji i zabavniji od lolovih.
pa dalo bi se tu raspravljat sada,da ima zanimljivih heroja u obje igre,ima =)
pa dalo bi se tu raspravljat sada,da ima zanimljivih heroja u obje igre,ima =)
a cuj, imam oko 1200 gejmova u lolu, ima ok heroja daleko od toga...ali skoro svaki heroj kojeg su izdali u zadnjih 10 mjeseci je katastrofa i vec viđen.
Gragas any1 ?
FU prestigli me!
Mystery In Space
28-07-2011, 12:46
Samo zato što se radi o alkoholu odma spominjete Gragasa? Hon > Lol trololo. Sad odite lijepo spamat u lol temi.
Lord Ragnarok
28-07-2011, 14:38
kad smo vec kod alkoholnih heroja pandaren brewmaster>gragas. mislim kad vec ocete srat tolko onda serite barem kak treba.
ovaj monkey king iz hona je pravi blagoslov u usporedbi sa ovim iz lola. Lolov monkey king ima 1. garenov skill kao ulti (buffan) te od phantom lancera (dota) dopplewalk (ili tako nesto, nisam siguran kako se zove onaj njegov invisbility). to je 2/4 skillova ponovljenih.
Mystery In Space
28-07-2011, 15:28
29.7. prestaje HoN akcija pa će se nakon toga cijena accounta vratit na 30 dolara.
kad smo vec kod alkoholnih heroja pandaren brewmaster>gragas. mislim kad vec ocete srat tolko onda serite barem kak treba.
Nisam nista mislio srat ni vrijeđat HoN. Samo sam rekao da me podsjeća na gragasa iz LoLa i to je sve. Što se tiče DotA-e i brewmastera, nisam je igrao previše tako da ti na to nemogu ništa reć. Ispričavam se ako je netko krivo shvatio moj comment ili nešto, jer nisam nikako mislio vrijeđat HoN, ni uspoređivat HoN i LoL. Mislim da su obje kvalitetne igre i to je to.
Lord Ragnarok
29-07-2011, 10:48
svi odreda uspredujete hon i lol kako jedan od drugoga skupljaju heroje. onda neko ko je igro dotu skuzi da su svi heroji pokradeni iz dote. i to neke uzasne mjesavine. hon barem ima dovoljno inovativnosti da stavi nove skillove i sve, ali lol samo skopira skillove od 3-4 heroja i spoji ih u 1og heroja
Mystery In Space
29-07-2011, 11:20
Nije mi jasno samo zašto S2 ne ubaci ostatak dota heroja za koje imaju pravo (ne znam točno do kojeg dota patcha imaju pravo) tipa pugna, ursa itd.
nemaju pravo na nista iz dote vise kad je icefrog otiso, napravili su furiona napola al ih je icefrog zajebo i ukinio im sva prava
Mystery In Space
29-07-2011, 14:08
Ne može on njima ukinut prava ukoliko su platili do određenog patcha. Ljudi, HoN je F2P od danas (http://www.heroesofnewerth.com/f2p_splash.php)S:D
2.1.0 Patch Notes (http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=305585)
Free to Play FAQ (http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=305660HoN%20Free%20to%20Play%20FA Q)
Hah a ti si me tjerao da kupim. Zlo jedno :P
F2P ????????
ajd onda moze :D
Mystery In Space
29-07-2011, 14:57
E da si kupio bolje bi prošao, provjeri fag pa ćeš vidjet zašto.
Mystery In Space
29-07-2011, 15:08
To sam Kiwiju rekao xD Ako treba netko help samo me cimnite (je da igram jednom tjedno ali ajde xD).
DJ Not Nice
29-07-2011, 17:17
FNRAlkId6js
Systematic Reverse
29-07-2011, 19:56
29.7. prestaje HoN akcija pa će se nakon toga cijena accounta vratit na 30 dolara.
jeje. :)
Mystery In Space
29-07-2011, 20:18
Zajebo sam se xD Kad bi netko sad išao kupovat sve pravim parama mislim da bi ga account došao preko 100 dolara tako da....
ne valja mi nesto HON , enjoy guys odoh nazad na LoL
DJ Not Nice
29-07-2011, 20:35
Too much PRO?
:D uopce pa ne, animacije, brzina, gameplay crappy .. dont like it da ne blatim dalje BB
DJ Not Nice
29-07-2011, 20:44
Nije ti dobro, odi mamu pitati analni toplomjer da si izmjeriš temperaturu.
Mystery In Space
29-07-2011, 20:51
Da vidim, igra je optimiziranija, animacije su fluidne i ne vidim što kod njih ne valja, igra je brža od lola ukoliko niste uvjereni da se hon igra tako da farmaš 50 minuta. Mislim, shvaćam ja da svi imamo svoj ukus ali napisat u hon topicu da je gameplay crappy i onda reć kako se vraćaš lolu je bleh pošto si mogao bar malo opisat što ti točno ne valja (kakve animacije ne valjaju, što ti fali iz lola itd.).
Ne kuzim kako ovaj lik moze biti moderator sa takvim postovima iz dana u dan 0_= ?
1. ok mozda je optimiziranija, ne mjesam se u to jer ne znam - vjerujem ti
2. animacije prebrze - dojam je da se sve odvija u 5 slicica, kretnje ni efekti spellova takodjer sve nekako previse instant , gdje je car u tome, znate vi ja ne, i tu se razilazimo.
Systematic Reverse
29-07-2011, 21:11
uopce nekuzim sta zelis reci ;/
koji ti je crtic bolje animiran ? onaj sa 5 slicica u sekundi ili 50 ? o tome pricam.
DJ Not Nice
29-07-2011, 21:28
Ti si se gadno pogubio u svemu ovome.. : P
Systematic Reverse
29-07-2011, 21:30
koji ti je crtic bolje animiran ? onaj sa 5 slicica u sekundi ili 50 ? o tome pricam.
pa igrao sam HoN i definitivno nemam nikakvih primjedbi na animacije.
fluidno je skroz, barem nasprem dote.
ali sta ces, dota je moja prava ljubav.
Mystery In Space
29-07-2011, 21:42
Sys, ajde nabaci koji game u honu :/
neznam ja o cemu ti pricas jer meni se jebeni hon u vrti 60fpsa ne 5, sory
i rofl ono, lol je sporiji od dote, ono..
pricam o animacijama koliko su si truda ulozili u ljepotu istih, ne pase mi jednostavno :/ nije da nebi htio
Mystery In Space
29-07-2011, 23:43
HoN animacije > LoL animacije (pogledaj malo aoe heroje tipa balphagor, tempest, zephyr itd.). Što se tiče movement animacija i attack animacija nema usporedbe, lol šlampavo izgleda u tom pogledu (animacije su drugačije na određenim skinovima, toliko o tome da se nisu potrudili).
Eo posto je sad besplatan, skinuo sam i probao, nabacio bar gameova, znaci kakvo je to sranje naspram dote ono, kako vam se to da igrat uopce, igra je cjela jedna kopija, al bas cjela samo sarenija i sa izmjenjenim nazivima, znam da ce sad mnogi bit butthurt i govorit "hoho ti si glup" i te fore, probo sam i lol, lol je isto tesko sranje, jebiga decki nema do dote <3
Ne ne i ne.... Mystery ja se u to uziviti ne mogu, totalno zastarjelo mi djeluje hon prema lolu, jedino sto ima fora sucelja i hrpu opcija
KAKVI MAMLAZI :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
sorry moro sam, nhf
Mystery In Space
30-07-2011, 00:49
Krenuo sam pisat wall of text kako bi pokušao razumjeti neke stvari ali sam shvatio pred kraj da nema smisla. Bolje vi odite natrag na dotu/lol ili čekajte dotu 2 da gledate isti prokleti klinac još dodatnih 20 godina.
EDIT: I dalje me kopka nešto. Što te to u lolu toliko privlači, koja to novina Sweron?
jednostavno je najmoderniji i previse sam naviknut na njega. Dotu da instaliram nazad mogao bih igrat bez beda jer mi se svidja warcraft III engine (jer blizzard gotovo savrseno uvijek radi gameplay) ali za hon jednostavno nemam volje, preskocit cu, nije mi napet.
LOL at Hansi / Korpi :D
ko mi je edito post
šeri... http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/HIHA2.png
DJ Not Nice
30-07-2011, 03:18
Za tvoje dobro je učinjeno što je učinjeno.
<3
Mystery In Space
30-07-2011, 11:06
Nije napetiji od lola (ovo je kao da kažeš da yugo potegne bolje od mercedesa), kopija dote (ovo kad čujem nakon zadnjih par patcheva samo doda šlag na kraj), nije modernije od lola (animacije izgledaju predivno, engine je bolji od lolovog, grafički je igra bog spram ostalim mobama trenutno, dota stvari koje su izbacili i nove stvari koje će uskoro doć samo pokazuju koliko se radi na moderniziranju, S2 heroji koji su izdani stvarno "nisu" inovativni z.z). Što još neću čuti (smiješno je kako ne znaš navesti koja te točno novina privlači pa da vidimo postoji li alternativa u honu nego se ovako natežemo kao mladi majmuni, što je to modernije nego sam bubneš nešto i pobjegneš (ako pod modernim smatraš nešto drugo od onoga što sma naveo slobodno napiši)
evo da ne duljimo i da zavrsim raspravu,
bas to hon mi je ko yugo dok LOL kao mercedes
Došao sam samo malo zatrolat u temu sa /point /laugh oko zadnjeg S2 megafaila od "ajmo jeftino prodat igru dok još možemo, prije nego potonemo, pa ju pustimo besplatno".
Uživajte u svojem objektivno boljem Monkey Kingu.
Mystery In Space
30-07-2011, 13:03
Da, mogao si kupit account za 10 dolara koji bi bio postavljen kao legacy account u f2p verziji hona (sve što je izdano do sad i na dalje će biti skroz free za legacy usere). Stvarno su nas oderali pošto sad sve košta preko 100 dolara + barem možeš skinove kupit sa in game coinsima za razliku od riota (skinovi nude nove animacije, sound itd.). Baš ste mi kvalitetni trolovi t(-.-t)
Da, jer ipak se takve igre igraju da dobis novi skin sa novim zvukovima i animacijama...koji faking ekstra čovjek...
Mystery In Space
30-07-2011, 13:11
Dečko, neuk si i pripazi malo na svoj jezik. Ovo je bila usporedba sa riot sistemom ali pošto nemaš pojma o tome bolje se smiri.
Zapravo, imam pojma, to sa skinovima je teza retardacija zato jel mi puca mama za takve stvari, kao i vecini normalnih ljudi, vazan je gameplay. I nemoj mi tu glumit serifa i smirivat me, ovo ti je internet.
Lord Ragnarok
30-07-2011, 13:26
da ti je vazan gameplay onda bi ti i bilo stalo do novih skinova sa novim animacijama. zamisli witch huntera sa 100 puta brzom attack animacijom. prelagani last hit i gg...
nauci prije neg ides nesto postati.
ima i pametnijih od tebe
To o cemu ti pricas unistava gameplay jer prema tome pare>skill, a temelj takvih igara je skill. Aj ti malo razmisli?
Mystery In Space
30-07-2011, 14:12
Animacija je drugačija a ne attack speed ili vrijeme kada će attack opalit tako da ne vidim kako je gameplay uništen ukoliko znaš last hitat bez obzira na animaciju.
Pa cisto zbog animacije se moze lakse last hitat, pogledaj u doti npr viper vs veno, isti attack speed al s viperom ce bit lakse zbog bolje animacije.
Lord Ragnarok
30-07-2011, 14:35
kao 1. animacija je super vazna. zato melee heroji imaju puno lakse last hitanje od rangea. no range ih moze abusati i sve to no to je druga prica vec.
uzmimo primejr iz dote (kolko se jos sjecam barem): sniper vs ezalor. sniperov metak (projektil koji koristi za napad) je gotovo istog trenutka kada napadne na creepu. mozda .1 il .2 sekunde leta ima. ezalorv ima oko .6 il .7 sekundi (brojke lupam, samo otprilike).
sada kakogod ti bio dobar sa ezalorom u last hitanju tebe ce sniper oprati ko stoku. u svakom gameu. to je bit animacija mystery.
@sakonodo da, pare u igri>skill. lakse je sa nafeedanom opheliom (posto smo u hon topicu) ubiti isusa nego sa nenafeedanim scoutom ubiti creepa.
sada sto ti je veci skill imat ces vise para jer ces vise creepova last hitati i manje ces umirat i vise ubijat (ako si carry naravno)
Daj citaj malo, govorio sam za rl pare kojom po tebi kupujes skinove za bolji last hit, stoga rl pare>skill, al ingame pare nemoraju znacit prednost ako protivnik ima bolji skill od tebe
Došao sam samo malo zatrolat u temu sa /point /laugh oko zadnjeg S2 megafaila od "ajmo jeftino prodat igru dok još možemo, prije nego potonemo, pa ju pustimo besplatno".
Uživajte u svojem objektivno boljem Monkey Kingu.
pa da, čak i oni koji prije nisu hejtali s2 dok igra nije radila po tjedan dana su sad shvatili koliki su zapravo pohlepni i bezobrazni
Daj citaj malo, govorio sam za rl pare kojom po tebi kupujes skinove za bolji last hit, stoga rl pare>skill, al ingame pare nemoraju znacit prednost ako protivnik ima bolji skill od tebe
e ovoga, jesi ti retardiran ili samo neslusas sta ti iko govori
Mystery In Space
30-07-2011, 15:12
Je znam na što ti misliš ali skin animacije nisu na taj način brže u honu, jednostavno je promijenjen samo izgled pokreta dok gađa. Skin je čisto radi izgleda, da skin poboljšava brzinu animacije na taj način rage bi se digno na forumu davnih dana + svi bi koristili te op skinove da je priča stvarno takva T.T Koliko sam ja vidio u igri običan WS i pimp su isti, jedino je zamah ruke malo drugačiji 0.0
Edit: Hmm, sad sam se sjetio da je lakše zeznut lika sa female pyrom nego sa male verzijom (pošto drugačije izgleda castanje spellova a ljudi su navikli na male verziju). Meh, opet je isti klinac ako igra dobar igrač T.T
Znam, no ragnarok je napiso da to poboljsava pa sam piso o tome. Hansi, e ovoga, aj procitaj sve, a onda se kurci.
ne kurcim se nego kad napises da skin daje prednost nakon ove diskusije tvoje psihicke mogucnosti mi dolaze u upit
opet, citaj, to je ragnarok napiso, a ja sam piso o tome, i takva pokusavanja podjebavanja ti idu vrlo lose, odi malo browsaj po forumu pa uci od nekog boljeg.
Systematic Reverse
30-07-2011, 17:21
mir hejteri.
Lord Ragnarok
30-07-2011, 17:33
opet, citaj, to je ragnarok napiso, a ja sam piso o tome, i takva pokusavanja podjebavanja ti idu vrlo lose, odi malo browsaj po forumu pa uci od nekog boljeg.
daj opet procitaj par proslih strana, preskocio si par postova. nisi shvatio o cemu mi pricamo
Nista dat cu ja sansu HON-u i malo po malo igrat dok se ne naviknem, pregrubo sam opisao neke stvari koje su mi na prvi dojam bile potpuno drugacije od lola.
Taman kad sam se naviknuo na LoL dođe ovo xD
Skinuo,zaigrao i ok je no malo mi je još strano.
Grafika je daleko bolja u HoN-u no heroji su mi malo nezanimljivi.
Možda zato što nisam igrao puno HoN ali jednostavno mi je (zasada) tako.
Ali ipak mislim da je HoN malo bolji od LoL-a iako sam poklonik ovog drugog.
Mystery In Space
31-07-2011, 11:17
Tko treba pomoć u honu samo neka me cimne. Nisam ja neki mrzitelj "lol vs dota vs hon" diskusija dokle god se priča o konkretnim stvarima a ne da se naganjamo okolo kao majmuni. Nemojte pomislit da je hon nebalansiran pa rage quitat jer nije (svakog heroja se da counterpickat ili fokusat kao mladog majmuna u team fightu + ovo govorim jer većina ljudi quita igru jer pomisli kako je drugi heroj bolji od njih), S2 sređuje balans s obzirom na pro/tournament scenu jer vidi vraga, tamo ljudi u stvari znaju igrat za razliku od nas ostalih xD
Od trenutnog free picka Fayde je najbolja za mid. Thunderbringer, Gauntlet (na lane jedino ako je combo sa witch slayerom ili voodoo jesterom), Pharaoh (može na svaki lane ali je u midu bog i batina, u razini je sa fayde-om samo što ekipa stvarno protiv fayde ne zna igrat xD), Wretched Hag (može solo bot/top ili mid) i Bloodhunter su vam mid/solo heroji i igranje istih na lane-u sa nekim je katastrofa. Puppet Master je INT hard carry i da se igrat u midu, trilane-u ili normalnom duo lane-u dok te netko supporta (po mogućnosti support koji ima neku vrstu CC-a, recimo plague rider iz trenutnog picka). Plague Rider je support (ovaj heroj ima najveći win ratio u honu, lagan je za igrat i jako opasan), može se igrat kao solo top/bot protiv trilane-a (i dalje supporta) ili support na običnom duo lane-u (zbog vražjeg denijanja creepova sa spellom se konstantno da bit kod svog tureta i outlvlat ekipu za 1/2 lvla). Engineer je wannabe techie (ima 1 spell gdje postavlja mine ali to nitko ne uzima jer su druga 2 spella puno važnija), support je. Swiftblade je carry (čitava logika ovog heroja u early game-u se svodi na "spin for teh win" tako da zaobiđite ovog heroja u širokom luku ako nemate agresivnog supportera na lane-u). Chronos je anti carry, zna se pickat kad su banani određeni hard carry counterpickovi (uništava ovaj heroj ali si do late game-a i full item seta skoro pa beskoristan), ja ga igram kao supporta ponekad (rusham Staff of the master da se moji mogu kretat u ultiju + ovo radim samo ako složimo neki aoe team. Moon Queen je hard carry i zaobiđite je u širokom luku dok ne pohvatate konce hona (teža je za igrat od ostalih mogućih carrija). Valkyre je semi carry/ganker (ide solo lane ili mid, slična je ashe iz lola i kopija mirane iz dote). Martyr je support (nuka za 500 kad mu je hp na 5% na 3 lvlu tako da pazite), Zephyr je šumar koji ako se nafarma slobodno concede vote napravite.
Eto, ovo je pretežno za nove moba ili lol igrače da znaju što očekivat od trenutnih free pick heroja (dota igrači znaju što radi 80% ovih heroja). Upoznajte se sa shopom u practice game-u. Početni lane itemi za supporta su vam courrier (pinklec koji nosi iteme) i wardovi koji se postavljaju prije druge minute + minor totemi ili nekakvi drugi statsi sa hp potionima ili runes of blight da dulje ostanete u lane-u (kao support ne last hitate mobove, cilj je sredit kill na lane-u ili mu jednostavno osigurat lakši farm + denijat svoje mobove). Ne kupuje bootse i uzmite hatchet ako vam last hitanje ide loše.
Mene zanima jel postoji mogucnost da se vidi creep score i kill/death od svojih i protivnickih heroja, znam da gore pise score ali ne mogu naci bas tablicu (ona koja je na kraju game), probao sam s tab i ne radi
Mystery In Space
31-07-2011, 11:49
Imaš sa desne strane ekrana u igri neke slikice heroja, klikni na kvadratić iznad njih i vidjet ćeš K/D/A od svih heroja, GPM i xp gain/loss, gold gain/loss ćeš vidjet kad postaviš mouse preko bara sa goldima. Ovo za creep kill i deny mislim da vidiš samo svoje u igri a na kraju game-a prikaže sve igrače (možda se to da omogućit u optionsima ili putem modova ali stvarno nemam pojma + nije ni bitno jer ćeš nakon nekog vremena po samim itemima u vremenu pretpostavit GPM igrača a to ti je dovoljno da počneš rejđat xD).
EDIT: svoj creep kill/deny vidiš u gornjem dijelu ekrana na lijevoj strani.
evo igrao sam gauntleta 2-3 runde i svidja mi se, njega cu prvog vjezbat.
Isao sam mid protiv moon queen i pwnao ju jedno 3 killa ( vjerojatno noob) onda sam se malo umislio pa je ona mene 2 puta killnula sa onim nekim opakim aoe (valjda ulti) gdje nemam pojma sto se desava :D ugl koristiti skill shotove (w skill ) je dosta lagano i zabavno se priljepit za protivnnika i oderat ga sa ultijem, q te full stacked e passsivnim skillom.
Lord Ragnarok
31-07-2011, 12:05
prvi skill joj radi 300 dmga.
ulti joj summona 10 (mislim da je 10 na lvl16 heroju) tih kaj pogadaju random neprijatelje u aoeu odredenom. najvise sto te ih moze pogoditi sa ulti je 4(+1 il 2, ovisno o tajmingu dobrom, od 1og skilla)
1500dmga ako si solo vs nje na lvlu 7 moze opizditi (ako nemas lvlupan 1 skill ulti opet radi 300dmga/moonbeam)
Mystery In Space
31-07-2011, 12:09
Gauntleta radi ovako, 1 hook, 1 slow, max prvu zbog nuke-a i gledaj kako sve umire oko tebe :P Sa E ti hook pula neprijatelja tebi ali ako recimo koristiš W tamo gdje stisneš na mapi je mjesto gdje će prebacit tebe i neprijatelja ukoliko ga pogodiš. Gauntlet ti je jedan od heroja koji omogućava ubijanje kongora na lvl 1 zbog svojeg 3 passiva :P
Mystery In Space
31-07-2011, 12:24
Je, može na lane, može mid ali u šumi je bog.
ako netko hoce takoder igrati samnom neka me doda
Shaka__
dvije su crtice dolje u nicku
najbolji je na lejnu sa dsom, gusta enemya u creepwave i ds heala, takoder ds-ow slow i zephyrove ciklone :D
Mystery In Space
31-07-2011, 12:28
Previše se pusha lane onda i mid ih može komotno zgenkat ako ne grle svoj tower nakon missa.
Lord Ragnarok
31-07-2011, 13:01
zephyr nije jungler lol
rofl, zeph van jungle je fail. on i warbeast su najbolji jungleri u igri (ajd mos racunati i tempesta) a ti bi njega odjebo u lane?
em bi zeph tako ispushao da bi ti mid svake 2min doletavao gore po fre kill kada biste dosli do neprijateljskog towera...
dshaman je najbolji u laneu sa bilokojim herojem kao support. da stavis isusa pokraj imas dobar heal, a daleko je najbolji sa tempestom i krakenom u teamfightovima. za lane stavis dshmn i bilokojeg heroja, carry po mogucnosti da mu osigura free farm.
Mystery In Space
31-07-2011, 15:48
Trebao si vidjet dsham+pharaoh combo prije kad je dsham hilao pharaona i njegove mumije = max damage (fixali su to dosta brzo xD).
Systematic Reverse
31-07-2011, 17:02
neznam koliko je zeph promjenjen od prije, ali kad sam ja halao HON zeph je bio bog junglea.
Lord Ragnarok
31-07-2011, 18:09
joj kak ce ove lolase HONovci pojesti ko isuse xD sta ti mislis systematic? :P
i da, nisu ga mogli TOLIKO reworkati da nemoze junglati. zeph, isus sume.
malo su ga oslabili,nije bas bog sume jer je bog sume war beast ali je sigurno isus sume =)
Lord Ragnarok
31-07-2011, 19:44
sad sam se sjetio da su za lol pricali da je veigar heavy-mana dependant heroj. umiro sma na to posto frajer ima za 5 skillova zaredom dost mane da ispali. treba neko od lolasa probati hammerstorma igrati xD
Systematic Reverse
31-07-2011, 19:45
joj kak ce ove lolase HONovci pojesti ko isuse xD sta ti mislis systematic? :P
trebali bi :p
haha dada, sven baci stun i jedva se nadje za ult mane ;d
napravis dagger i tih 75mane za njega ti je puno XD
lol pa svi heroji su u honu mana dependent,samo da se sjetim na pocetku devourer jedan hook i ode 2/3 mane,hammer kao sto je navedeno,behemoth jedan fissure i amen,jeraziah jedan heal i gotovo,itd itd...
ja znam za sebe kada sam krenuo igrati ove dota klonove prvo sam probao hon pa mjesec dana nakon toga lol,mogu reci da je hon puno teze nauciti igrati od lola,no otom potom trenutno mi je lol zabavniji zbog ekipe ali lako za to
Lord Ragnarok
31-07-2011, 20:17
ma lol je vise casual, nema tolko ragea ni niceg, zbog ceg sam hon presto igrati. da ne spominjem u lolu heroje kojima spellovi nemaju nikakav mana cost (katarina recimo ili renekton), samo cooldown xD i to mali. prijeci sa toga na dost mane za 1 spell prvih 7-8 lvla (onda su 2 spella do 14og il dok ne nabavis neki itemcic za manu) j briem šok za organizam xD
kad u honu 1-2 shotas sve zivo, sto ce ti mana
Lord Ragnarok
31-07-2011, 20:37
jedino di sam uspio 2 shotati nekog je u honu, u 1200 rating gameu dok sam ga najvise igrao. i dok se kritikalka od pupeptmastera stackala sa riftshardom (x4 crit magic dmg aoe napad + jos ak na ulti opalis 150% toga).
u lolu svako malo 2-shotam nekog sa poppy
u honu sam uspio one shotat sa deadwoodovom ultom bez graspa...
pollywog je pao znaci sa 950dmg ulte
Mystery In Space
31-07-2011, 21:23
Što je lik bio 5 lvla manji od tebe i nije imao nikakav counter dw item? 0.0
ne,nego pollywog do cca 12 lv ne prelazi preko 1000hpa...=P
Trebao si vidjet dsham+pharaoh combo prije kad je dsham hilao pharaona i njegove mumije = max damage (fixali su to dosta brzo xD).
si znao da je prije soulstealer dobijao soulove kad bi ubijao mumije ? :D
Checking nickname mi pise vec 10 minuta... i kolko vidim puno ljudi ne voli S2 i spominju EA. sta se tocno dogadja? ^^
kupis heroja za 5$ mjesec dana prije ostale ekipe, no samo ako si kupio igru vec prije.
Systematic Reverse
06-08-2011, 08:56
i dok se kritikalka od pupeptmastera stackala sa riftshardom
dada, ovo je bilo mass imba. :D
kako mi je pun kurac ove igre i jebenih glupih rusa, nemogu jebeno cekat dotu 2.
nemozes dobit gejm 1v5, jednostavno nemozes, odem lijepo na smurf, odem 7 0 sa madmanom u prvih 10 minuta
ali ne, moraju oni imat skor 1 9 1 7 0 12, zasto bi prestali fidat i trcat u njihove iluzije
Mystery In Space
06-08-2011, 16:54
Pa što ideš smurfat? Pun mi je pimpek ekipe koja vajna kako im je dosta hona i s2 te jedva cekaju dotu 2. Pa što igraš ako te sve to živcira? Dota 2 ti neće imat ruse, brazilce, smurfove i nubeke, oh wait.
EDIT: Možda bi ti igrači imali bolji score da ih wannabe pro smurfovi ne maltretiraju? I ti očekuješ ovce i novce od novih igrača T.T
ne maltretiram ih nego bi lijepo ocekivo da bas svaki od njih ne ufida ko prasac
Mystery In Space
06-08-2011, 17:01
Nije teško fidat kad te 1900 smurf na lejnu maltretira, zar ne? Sad stavi novog igrača protiv 1900 smurfa, ma protiv 1600 koji ima osnovno znanje. Ljudi dođu probat igru, ne znaju da rune postoje, ne znaju da postoji rune timer ili jungle timer, tek se upoznaju sa last hitom te denijem itd i onda prestanu igrat zbog ovakvih situacija, stvarno dobro t.t
ma igrali su 1500 protiv 1500-a, samo sta su moji fidali
Mystery In Space
06-08-2011, 18:54
Ja očito pričam u prazno ili ti pokušavaš trolat T.T
Što misliš da samo ti smurfaš na novom accountu? Misliš da se neki 1900 ne krije iza 1500 accounta? =_=
Systematic Reverse
06-08-2011, 20:22
prestani igrati pub pa ti se nece takvo sta dogadjati.
valjda hon ima neke lige?
Ja očito pričam u prazno ili ti pokušavaš trolat T.T
Što misliš da samo ti smurfaš na novom accountu? Misliš da se neki 1900 ne krije iza 1500 accounta? =_=
ma nije novi besplatni isuse, nego pravi account, i ne, ne krije se neki 1900 iza 1500 accounta jer da je 1900 nebi bio 1500 nakon 400 gameova, boze dragi
Mystery In Space
09-08-2011, 11:46
wK6S77gaFZU
Mystery In Space
11-08-2011, 15:54
Dig4cCLjnUk&feature=player_embedded
Burritos!!!! :rotfl:
Oh vidi, Sona. I spell vamp zovu spell vamp.
*trollface*
oh vidi
rumble
ovaj, chipper
DotA champovi se ne broje.
Jedina sličnost između Chippera i Rumblea su a) nečovjekom u velikom robotu i b) ~sličan ult.
Jedan je ranged squishy Int hero, drugi je tanky melee AP. Sličnosti prestaju na razini DotA heroja tipa Tinker.
Duke of Earl
11-08-2011, 16:14
Kako su mi abnormalno idiotne ove rasprave o sličnosti LoL, HoN i DotA heroja :)
Jedina sličnost između Chippera i Rumblea su a) nečovjekom u velikom robotu i b) ~sličan ult.
Jedan je ranged squishy Int hero, drugi je tanky melee AP. Sličnosti prestaju na razini DotA heroja tipa Tinker.
štit, rakete? isti ult? hrčak vozi jebeni stroj
mislim ono.
Štitovi su im POTPUNO različiti. Jedva da možeš dva različitija štita napravit. Jedan reflektira samo magije i traje osrednje te se casta na allya, drugi je ultrakratki speed buff i absorb koji se koristi za ulet u fajt, chase i beganje nakon tower divea.
Also, Rumble nema rakete. Chipperove rakete imaju ogroman domet, služe za harass, Rumble ima samo dvostruki, low-range slow.
I ult im nije isti. Sličan, ajde, možeš reć da je sličan, ali nikako isti.
Also, Yordle nije hrčak :p
Also also, njihovi glavni skillovi, rakete za Chippera i flamer za Rumblea, nisu ni slični.
a dobro, ne raspravlja mi se sad o ovom govnu sa potencijalom
falit ce mi neki hon heroji u doti 2 :/
Mystery In Space
11-08-2011, 20:44
Dakle, ovo je kopija sone jer bow liči na harfu a spellovi se baziraju na melodijama, mda. Što još neću pročitat.
Kad već spominjemo rumble-a i njegov close range flame crap, balphagore anyone? T.T
Ajmo se vratit na sonu, copy bard klase omg.
tigerija
13-08-2011, 19:06
Želi tko igrati? Neka me doda tigerija.
Na skype: tigerija
msn: bboy.tiger@hotmail.com
Ajde da se sakupimo pa odigramo danas koju :) .
Mystery In Space
14-08-2011, 13:40
Slika (http://i.imgur.com/2wppw.jpg)
dota/hon
lol/dota2
Tako su slike poslagane. Ukoliko je ova dota 2 slika prava a ne neki 3rd rate fake moj glas što se izgleda tiče ide honu pošto mi je dark stil draži od flashy/rainbow stila.
Kod dota 2 ss-a mi se jedino minimap sviđa, objekti su full izraženi i djeluje pregledno.
Mystery In Space
16-08-2011, 16:15
LMAO (http://twitter.com/#!/honupdates/status/103441553846059008)
:rotfl:
Lord Ragnarok
16-08-2011, 17:27
:pray: :pray: koji carevi :D
tigerija
25-08-2011, 20:20
Želi tko igrati HoN ? :D
Mystery In Space
26-08-2011, 13:54
Hero Spotlight Geomancer (http://www.xfire.com/video/4ca360/)
Systematic Reverse
27-08-2011, 16:31
opa, meepo time:D
Systematic Reverse
27-08-2011, 19:50
nije mi video radio, sad radi.
wtf>.<
Mystery In Space
02-09-2011, 15:52
LINK (http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=328847)
S2 Games is excited to announce that Nyan Cat is now in HoN. After seeing the community's support for adding him to the game, we contacted the creator of Nyan Cat (and owner of prguitarman.com) and worked with him to bring Nyan Cat to Newerth. We hope everyone enjoys having Nyan Cat!
[center:r4jyr7va]http://img831.imageshack.us/img831/2732/nyanj.png[/center:r4jyr7va]
Systematic Reverse
05-09-2011, 11:59
rofl :D
to je kurijer a?
mogli su pucka portati i staviti taj model D:
Mystery In Space
06-09-2011, 15:36
I to dobar courrier :rotfl:
Puck ti je portan već davno o.o (bubbles).
Mystery In Space
08-09-2011, 09:55
XbpbLMgVhcY
Lord Ragnarok
08-09-2011, 10:15
mogu reci da sam zadivljen. super heroj osimsljen. svaka cast s2.
doduse ime je malo iz ote ukradeno (midasice jel :P)
Mystery In Space
22-09-2011, 10:33
DTXz3eDYedE
Mystery In Space
06-10-2011, 16:41
57d4rsD25gY
Mystery In Space
13-10-2011, 15:01
HoN 3.0 (http://www.reddit.com/r/HeroesofNewerth/comments/l9ryu/hon_30_pics_leaked_full_album_here_new_creeps/)
Ovo je tek početak.
Mistery.. ostao si sam :D
DJ Not Nice
15-10-2011, 00:15
Nop.
Mystery In Space
26-10-2011, 01:35
BnM_k983BrU
eDU_q_kjmxM&feature=related
Mystery In Space
26-10-2011, 21:02
qgvrxX5FTxg&lc=rbYRfScK6VynemsOhZ55ytk1aCtw6n5QzY3Eb_22cwI&feature=inbox
:rotfl:
Mystery In Space
15-11-2011, 20:09
miT7_RMN4XE&feature=player_embedded
HoN 3.0 dolazi ovaj tjedan.
Mystery In Space
18-11-2011, 10:56
HoN 3.0 ne dolazi ovaj tjedan (GM mi krivo rekao >.<). Ovaj tjedan su tek počeli sa testiranjem 3.0 a do tad bi trebali dobit mentoring, hon tv, nove kripove i te manje stvari.
DJ Not Nice
18-11-2011, 17:08
Interesting..
Mystery In Space
22-11-2011, 18:33
1G2Ggi_U5As
Mystery In Space
24-11-2011, 10:35
lVFksrAkHgg
HoN's Most Intriguing Man (http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=360562)
1AQw6m3IlpA
Mystery In Space
29-11-2011, 03:02
DreamHack Winter 2011 Video On Demand List (http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=362178)
Mystery In Space
07-12-2011, 10:00
gq_rtP3rJys
Mystery In Space
12-12-2011, 12:30
Patch 2.5 (http://www.heroesofnewerth.com/features_25.php)
Ako netko misli započet igru neka stavi mene da sam ga refero da možemo dobit free skin :P (http://heroesofnewerth.com/ref.php?r=MXUTTBQ4).
Mystery In Space
23-12-2011, 05:46
Rage (http://www.twitch.tv/lalond/b/303287779)S :pray:
There are some angry kids out there :pray:
Mystery In Space
23-12-2011, 19:55
fi9n0CXGM6Q
Mystery In Space
03-01-2012, 12:41
KwttrJAzmDo
Mystery In Space
17-01-2012, 07:30
wk_-RzIoWD8
odlican heroj,jako zanimljivo =)
Tegla Ajvara
01-05-2012, 21:53
nije mi jasno zast je ovo ovak umrtvljeno, kak ljudi mogu igrat ono smece LoL kraj ovog :/
Frost Commander
02-05-2012, 07:59
Trebali su od pocetka biti f2p, imali bi vise igraca sigurno.
Mystery In Space
26-07-2012, 12:56
2.6.11 Patch Notes (http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?437132-2-6-11-Patch-Notes)
- All non-EA heroes are now FREE for all users
* Heroes of Newerth is now Free-to-Own, a truly FREE experience where all game modes and non-ea heroes are unlocked at zero cost
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.