Pogledaj cijelu verziju : Heroes of Newerth
haha xD ma meni se najviše svidja pyro(lina) sa sotm(angham) refresher i codex(dagon). gg... onak samo joj mane fali... ali ako se to skupi moze se predat partija... sa tim izbaci barem 2 carrya ili najmasnijeg tanka...
Systematic Reverse
22-09-2010, 14:09
haha, da ta lina pojede sve.
ali lina bez daggera nije lina ^^
sad sam se sjetio onog zvuka kad se blinkas u honu, jeben je! :)
Tegla Ajvara
22-09-2010, 14:31
daaaaa pyro
znam tu taktiku
u jednom gameu kad sam rokno 2x ulty zaredom, plus 2x codex
svi odma tipkaju OMG , ROFL itd..
al kad pocne baja pucat, nema stajanja
samo sta ja sa pyrom igram da ima jak damage
stavim onaj item sto pravi migus magic armor i par stvari za jak damage, ono za duplu stetu i lifesteal i onda masakr :D
sad sam proso ispit i idem si opet instalirat
Lord Ragnarok
22-09-2010, 15:05
haha, da ta lina pojede sve.
ali lina bez daggera nije lina ^^
sad sam se sjetio onog zvuka kad se blinkas u honu, jeben je! :)
jos kad ga slijedi quad kill! jer se igras sa behemothom i onda poslije SMACKDOWN jer to ja mogu napraviti te ubrzo zatim annhilitaion (tipfeleri included)
Systematic Reverse
22-09-2010, 15:18
dada.
to je ta čar :D
btw SMACKDOWN? sta je to?
to je ono nesto sto je bilo samo na kupljenim accovima prije dok je hon bio u beti?
(tipfeleri included)
:rotfl:
Lord Ragnarok
22-09-2010, 16:04
dada.
to je ta čar :D
btw SMACKDOWN? sta je to?
to je ono nesto sto je bilo samo na kupljenim accovima prije dok je hon bio u beti?
[quote="Lord Ragnarok":fo9cjkd9](tipfeleri included)
:rotfl:[/quote:fo9cjkd9]
da, imas posebnu opciju taunt koju bacis na nekog protivnika. ako ga ubijes unarednih 20sec pojavi se na sredini (malo gore) natpis SMACKDOWN i cuje se. preepic sound
kjCg9Af-r-Q&feature=related
random smackdowni sa youtuba. nisam bas pazio kakav video odabirem
Systematic Reverse
22-09-2010, 16:31
jebeno :d
Lord Coldwolf
22-09-2010, 17:05
Se isplati platit za ovo il da ostanem na doti ?
Systematic Reverse
22-09-2010, 17:10
a neznam, najbolje bi ti bilo da probas ako ikako mozes..
meni je dota bolja.
ali nezaostaje mi hon puno.
pogledaj te sig dolje :D fali mi jedne bootse ali nisam imao vremena ih skupiti :P
mogu mu ja poslat onaj friend invite kojim moze odigrat 10 no stats igara
to če mu samo zgadit igru.
Lord Coldwolf
23-09-2010, 01:13
e super, može i tako. Samo da ju instaliram tomorrow ujutro.
Vjerojatno ću si kupiti ako mi se i malo svidi, zaluđen sam tim dota gameplayom i odlučio sam da će bi to biti jedan od hobija.
Kako ja vech vidim, bit će mi bed što u HoNu nema Drow, Lune, Line, ali opet ima tamo hrpa zanimljivih novih likova.
Neznam kako će dotu razvijati , koliko dugo jer čini mi se da im je ponestalo char modela koji još nisu iskorišteni.
Lord Ragnarok
23-09-2010, 02:18
e super, može i tako. Samo da ju instaliram tomorrow ujutro.
Vjerojatno ću si kupiti ako mi se i malo svidi, zaluđen sam tim dota gameplayom i odlučio sam da će bi to biti jedan od hobija.
Kako ja vech vidim, bit će mi bed što u HoNu nema Drow,SLune, Line,Sali opet ima tamo hrpa zanimljivih novih likova.
Neznam kako će dotu razvijati , koliko dugo jer čini mi se da im je ponestalo char modela koji još nisu iskorišteni.
ima i ima. drow nema no ona je imo bzvze heroj
ima uz to dosta portova iz dota i dosta originalnih/mjesanih heroja.
Lord Coldwolf
23-09-2010, 09:15
Meni se sviđa kasnije drow dok ima rapidni attack speed , al istina, spellke i nisu nešto zanimljive posebno + 2 skilla su pasivni.
Systematic Reverse
23-09-2010, 10:00
drowica je jeben heroj..
skoro je u svakom ozbiljnijem gejmu banana ili pickana.
moze solo, moze lejnat.
imba dmg, imba silence(!), imba slow.
i dosta originalnih/mjesanihSheroja.
SCOUT!!!!11oneone :)
Systematic Reverse
23-09-2010, 12:56
+ zaboravih reci da traxa ima najbolji vision po noci.
dakle vidi malo vise od ostalih heroja.
nesjecam se jel to fixanoSu zadnjoj verziji, nesto mi je u glavi ali neda mi se gledat onaj ogromni changelog. :)
mah treba vidjeti lane, flint + scout... dobe ult i to je gg u laneu...
Lord Coldwolf
23-09-2010, 16:47
probao sam LoL al nikako mi se ni u jednom segmentu nije svidio, dota mi je u svemu bila draža (iako ju igram kojih mjesec dana)
Dat ću mu još jednu šansu na novom laptopu :D nek stoji, imam terabajt prostora.
mah treba vidjeti lane, flint + scout... dobe ult i to je gg u laneu...
najgori lane ikad
Lord Ragnarok
23-09-2010, 18:41
mr.pro
ne, al stvarno nemozes stavit scouta i flinta u lane :(
Lord Ragnarok
23-09-2010, 18:45
sve se moze. si za partiju veceras? jednostavni cisti 1v1 -ar
Systematic Reverse
23-09-2010, 18:47
1v1 -ar bas i nema smisla. :)
iako ni -apshom nema smisla, dota je timska igra. :P
Systematic Reverse
23-09-2010, 18:48
jel mogu specatati sa accom iz bete slucajno?
xddd
mislim da mozes ono sto je vec bilo, sa beta accom napravit tamo nesto i igrat, nemam pojma sto je bilo
Lord Ragnarok
23-09-2010, 18:55
jok, nemres gledati.
al mogo bi neki random pub nabaciti. malo gaziti ljude
Lord Ragnarok
23-09-2010, 19:34
hansi-hellbringer, 23min ima mana supply. vgg. moram prestati igrati sa pcplay ljudima. jedini koji su prije dobro igrali su bili sys i paranoa (dotu) te ]KIA[ u etqw & fear combat. ovo ostalo je bilo za plakat. izgleda da je i ostalo tako.
a jos sam si i prije rekao da vise nikad necu igrati sa ljudima iz pcplay komune. ukurac i ja..
Tegla Ajvara
23-09-2010, 19:39
hahahaha
i mi smo ljudi :D
de i ja bi snekim u timu htjeo zaigrat, al neko tko ima zivaca :D
hansi-hellbringer, 23min ima mana supply. vgg. moram prestati igrati sa pcplay ljudima. jedini koji su prije dobro igrali su bili sys i paranoa (dotu) te ]KIA[ u etqw & fear combat. ovo ostalo je bilo za plakat. izgleda da je i ostalo tako.
a jos sam si i prije rekao da vise nikad necu igrati sa ljudima iz pcplay komune. ukurac i ja..
al bitno da ti ownaš s predatorom i pestijem <3
jel sam ja kriv sto je jebeni ruski idiot uzeo madmana umjesto glaciusa, trazio wb-a, te sam morao kupovat jebene wardove i koku, je, da nisam uzeo ni jedno opet bi ja bio kriv
zasto rageas na mene, pa jesi vidio chronosa, udrem ultu, drugu i boil, on mi baci ultu tako da witch slayer ostane vani, a unutra ostavio mene i malphasa, i isao b
jebote, pa jos sam ti davao svaki jebeni creep, harasao ih nonstop, umro 3 puta jer smo igrali sa totalnim idiotima, i onda mi seres za iteme
od kud sam ih mogo nabavit?
da sam bio solo mid i da sam igrao sa normalnim ljudima mozda nebi imao ono sto sam imao
Tegla Ajvara
23-09-2010, 20:36
to je to
isto tak se meni desilo
svi lvl 20 protivnici a nas chronos lvl 11 :S
nafidani svi do neba
jedini ja u timu imao 7k 7umro sve ostalo pusiona
i nemos kraj takvih timejta igrat
a autobalans mi se nesvidja jel gleda na onaj prst a ne na kda, level u igri i sve ostalo :?
tak da neko sa 1400 moze bit pro nasptam nekog ko ima 1600
Lord Coldwolf
23-09-2010, 20:43
:P dajte ljudi da probam HoN :D
Lord Ragnarok
23-09-2010, 20:45
l2l
learn to lane.
nuff. i ak u 23minute SA JEBENIM HELLBRINGEROM nemos skupiti bootse ondan e zasluzujes bit ni blizu 1600 psr (kao sto imas) vec ispod 1400. svi tvoji tkz ih sumnjam da ista valjaju ak uspjevas ista unutra postici...
nisam mogo jer sam ti davao svaki isusov creep, davao sam ti cisti free farm, samo sam ih harasao, i izgenkalo me par puta, imali smo jebeno los tim i sto ja mogu
naravno da uspjevam postici, cak i ako igram protiv boljih igraca, al bar ne igram sa cistim idiotima kojima je cilj uzest carrya umjesto najboljeg supporta u igri atm i onda tower diveat na petom lvlu
shvati
Lord Coldwolf
24-09-2010, 00:33
Nakon par rundi LoL-a, dota mi je tako lijepo sjela oko ponoci :)) Igrao sada treći puta sa Miranom i baš mi je solidno išlo, fora je.
ranger neigra on sa predatorom :D to ja igram xD
to ti je solucija kada Ghostpickam devota i onda mi ga neko picka 5s prije kraja pa ja pickam predatora da ga counteram
i uspijem
svaki
jebeni
put
:D
najdraze mi je uzest pandu protiv predatora :D
da i sta mi mozes? moram sam prezivjeti svoj ult i gotov si... jednostavno onda nemas vise sanse... a u late gameu isto totalno panda mi nemre nis...
Systematic Reverse
24-09-2010, 14:49
haha vidi bootsa i lifesteala u sigu :))))))
koji je ono item cetvrti po redu?
ovi ostali su bili i u beti.
imao sam ti steamerice elder i insanitarius i 4k golda. pushali im 2 lajna i kaj cu sad
kupio posthaste i phaseboots i ove nove striders :D
ugl zajebancija... da nije bio gotovo gejm vjerovatno bi doombringera skupil xD
btw sad dozivio jedan retajan gejm dje sam ja bio lvl 17 (up lane) a valk (mid) 12lvl... zgubili jep...
a drugi gejm isto sada tipican PUBSTOMP... bilo 26 naspram 5 od cega sam ja imao 3 killa i 2 assista...
da i sta mi mozes? moram sam prezivjeti svoj ult i gotov si... jednostavno onda nemas vise sanse... a u late gameu isto totalno panda mi nemre nis...
panda je totalni counter predatoru, nemoze predator pandi nista, pogotovo sa nullstoneom
neka si ti dobar sa predatorom, svaki heroj ima svoj counter
pandin flurry nije magic dmg, btw
nafarmani panda late game ubije nafarmanog late game predatora
i ep nemoj uzimat nikom osim chronosu i predatoru
i dođe chronos i sve ih pojede(ako ga nisu nerfali otkad sam zadnji put igro, a sigurno jesu)
neznam kad si zadnji put igro, al sad su mu u ovom patchu makli agi steal
Lord Ragnarok
24-09-2010, 22:45
panda je totalni counter predatoru, nemoze predator pandi nista, pogotovo sa nullstoneom
neka si ti dobar sa predatorom, svaki heroj ima svoj counter
pandin flurry nije magic dmg, btw
nafarmani panda late game ubije nafarmanog late game predatora
i ep nemoj uzimat nikom osim chronosu i predatoru
wat? xD panda je heroj ciji je ulti u lategame fkt zakurac. phsycal je dmg, ap ravilno graden predator BEZ 2. skilla ima 30+armora (ajd, uzmemo da imas shb i daemonic) i na 20 armora je. onda upali 2. i ima 32 armora sta je preko 60% dmg reductiona. (flick necemo racunati jer ga hide unbuffa)
onda uracunas, posto je panda str i da u lategameu ima preko 3k hpa da ce ga predator pojesti zivog sa svojim built-in lifestealom+ep. nikakav prokleti nulsltone ti nece pomoci jer nece negirati predovu ult.
a i da ne kazem da je jebeno lako counterati pandinu ulti sa blade mailom. najvise sto ti nullstone moze napraviti je negirati predov leap. sto je krajnje debilno napraviti.
@ranger chronos je izuzetno nerfan. vise manje je zakurac sada. moze se dobro odigrati, alii nije ko prije. fala kurcu :P
dobro, predator je najjaci heroj u ovoj jebenoj igri i nema countera za njega i zato ga svi kompetitivni igraci pickaju
pandin ult je u late gameu zakurac...............................
Lord Ragnarok
24-09-2010, 23:04
oke nije kada mlatis nymphoru. oprosti.
al protv predatora je.
ulti mu saka i pomiri se s time.
nagadam build za njega ti je rush runed axe?
runed axe je los item za pandu
ne saka mu ulti
Lord Ragnarok
24-09-2010, 23:13
s obzirom da kasnije postaje obican disable, siguran sam da se moze naci bolje. panda nikad nece moci ubiti predatora cisto jer panda nema ni u pola male sape u kojoj drzi stap dovoljno carry talenta. za razliku od predatora koji ce semi-full carry ovisi o timu
panda je hard carry, odlican hard carry
predator ima free bkb, i zato je ok heroj, al ga panda countera jer mu je svaki spell physical, i napravi jadnome predatoru oko 7 sec disablea, sto ga ubije bilokako
i nepricamo o 1v1, jer hon nije igra za 1v1, al i svejedno da panda i pred igraju 1v1 i idu se borit, panda UNISTI predatora, nemoze mu nista, svejedno i da pred prvo skoci na pandu, nemoze pred nista, sa jednakom farmom, panda ubije predatora u tih 7 sekundi disablea
Lord Ragnarok
24-09-2010, 23:25
u 7sec doleti sused joza iz ivanic grada i udari te tv-om po glavi. tolko o tome
panda nemoze ubiti nikoga u 7 sekundi. nikako. a i najebes kada ti ti svi disablesi produ. free heath regen na pandi.
koristiti pandin ulti u teamfightsima je isto ko da ju bacis na creeepa i pocnes bjezati. sanse da ce te netko (ako tim ima imalo skilla) stunati na prvoj sekund je 100%tna.
eh panda nije hard carry. rofl
ko da velis da je succubs hard carry xD
samo jel, succubs je bolja od pande u svom poslu tako da ono.
pandi se uvijek radi bkb, pandi se uvijek nastoji dati free farm, radi mu se nullstone. kako nemoze panda ubit ikoga u 7 sec, jel ti citas sto pises? panda je uzto i odlican initiator sa cannon ballom, panda ubije bilo kojeg hard carrya ako ga dobro uhvati na pocetku teamfighta, osim mozda pestija sa vecim farmom. panda je hard carry, jebemu, pa ako je panda ista onda je hard carry
http://hon.esportmedia.com/video/2010/0 ... -msi-gam-3 (http://hon.esportmedia.com/video/2010/08/05/newerth-league-kickoff-tournament-dwi-vs-msi-gam-3)
gledaj sto panda radi, gledaj
nadi jos gameova u kojima msi uzme pandu za hard carrya i stompa ljude bez problema succubus je disabler, succubusu su spellovi magic, pandi su physical, panda countera svakog heroja kojem treba bkb, JER SU MU SPELLOVI PHYSICAL
dobro ajde, necu vise o ovome, glupo je jer necemo nigdje stic sa ovim, ja tvrdim jedno ti drugo, ono, nema smisla
Lord Ragnarok
24-09-2010, 23:41
i onda praf. skuzis da prosjecan carry ima 30 armora. sto negira veliku vecinu dmga od njegovih skillova. sad neznam jel ja tu vidim nesto krivo al ajde....
pred sa savrsenim itemima vs pande sa savrsenim itemima. predator wins. kakogod okrenes. isto vrijedi i za pestilence. on je bog i batina za sve heroje
bez imalo problema.
pogotovo ako ti odlucis raditi nullstone za counter predatoru...
mogu i ja uzeti jebenu nymphoru i stompati ljude u pubovima.
ko su ovi DWI? nikad cuo al ajde...
prosjecan carry nema 30 armora, al ajde predator ima
dwi su dobar kompetitivan team, sad su stali igrat
dobro, nemojmo vise raspravljat jer necemo nikad nista raspravit
Lord Ragnarok
24-09-2010, 23:56
wat? carry nema 30 armora?
sta ti igras isuse...
scout/chronos/pred/pesti/madman/tdl su za primjer tu. jos ktome pesti nije hard carry.
pravilno odigran item build ce imati oko 30 armora.
daj ajde zacepite... skupis pandi harkoons i gg... sjebe predatora odmah... ali da... jedan na jedan me nemres dobit ak igramo samo mid, ja pred ti panda... nikako me nemres dobit... ni da si isus nebi uspio...
Lord Ragnarok
25-09-2010, 15:44
pogotovo ako imas 5 bootsa i ep
imat cu 5 bootsa + branch za srecu :DDD jel tak maros? :D
http://img832.imageshack.us/img832/8711/teenagemutantninjaturtl.jpg
:pray:
Lord Ragnarok
26-09-2010, 13:28
imat cu 5 bootsa + branch za srecu :DDD jel tak maros? :D
ovdje to ne radi.
ironwood branch je bio vgg u doti (pogotovo na ogre mage->MULTICAST!!), ovdje nije nista
Tegla Ajvara
27-09-2010, 22:35
ljudi moji sta sam dozivio -.-
ovo je nes straaaaaaaasnoooooooooo
fraj uzme wild soula i dere do 14. levela i ode u bazu i prebaci sve iteme na medvjeda (botse, prsten za hilat manu, onaj cekic sto u auri pravi damage i kasnije codex)
frajer nas je ubijo
trci krajtebe medvjedom, nemos ga ubit a skida ti health i nakraju pwn codexom i tak 16kilova napravio
a kad mu je medvjed u banani sam ga teleportira nazad
ubio nas time
je da smo mi pobjedili, al nas je isprcao tak da mi se vise neda ni igrat
ono je stvarno bilo -.-
Systematic Reverse
27-09-2010, 23:37
eh, nubici mali :)))))))
mene ta igra vise ne iznenaduje od kada sam vidio lika kako sa pyromancerom ubije kongora na pocetku sa lv1 sAm...
to vise nije moguce xD ali da xD bilo je moguce
ja sam vidio jednom lik je picko wild soula kod nas i lik nas trazi da odemo konga, ubili ga i gejm ftw bio za nas prakticki pwn kasnije... a u 10 min opet i u 15min su concede...
ali takvih bugova ima... isto kak je u doti bilo da axe lvl 1 sa tauntom moze odvuci roshana do fontane i da ga tam zatuce...
Systematic Reverse
28-09-2010, 11:15
da to sa axeom je bila imba xd
ali to je bilo valjda prije 3-4 godine xd
jedan od najboljih kong lvl 1 timova: Swiftblade, Valkyrie, Pharaoh, Glacius, Nypmhora.
pharaoh + valkyrie imaju 10 sec disable bez problema, glacius ide na slow, nymph dize heal, kong padne bez problema, onda kad je kong taman pred smrti, glac i nymph izadu iz laira da ne dobiju exp, onda swift, glac i nymph imaju trilane bot, valk top a pharaoh mid
naravno, podrazumjeva se da ste na hellbourne sideu, jer je nemoguce kao legion ubit kongora lvl 1 ako protivnici nisu glupi.
swiftblade= jugger, valkyrie= mirana, pharaoh= clock, glacius= rylai, nymphora= novi heroj, za sys-a :)
Lord Ragnarok
28-09-2010, 12:04
ahah sta?
jedini tim za lvl1 kong je accursed, wildsoul, slither (wards), glac i random carry koji ti je u timu. ili nymphora umjesto glac.
al nikako valk+swift+pharaoh.
ahah sta?
jedini tim za lvl1 kong je accursed, wildsoul, slither (wards), glac i random carry koji ti je u timu. ili nymphora umjesto glac.
al nikako valk+swift+pharaoh.
zasto?
eto dobro, moze umjesto nymphore u mom teamu slither, i kong pada jako brzo, a team kasnije nije smece poput ovog sto si ti smislio
Lord Ragnarok
28-09-2010, 12:22
jedan od najboljih kong lvl 1 timova: Swiftblade, Valkyrie, Pharaoh, Glacius, Nypmhora.
pharaoh + valkyrie imaju 10 sec disable bez problema, glacius ide na slow, nymph dize heal, kong padne bez problema, onda kad je kong taman pred smrti, glac i nymph izadu iz laira da ne dobiju exp, onda swift, glac i nymph imaju trilane bot, valk top a pharaoh mid
naravno, podrazumjeva se da ste na hellbourne sideu, jer je nemoguce kao legion ubit kongora lvl 1 ako protivnici nisu glupi.
swiftblade= jugger, valkyrie= mirana, pharaoh= clock, glacius= rylai, nymphora= novi heroj, za sys-a :)
nemas tanka sto znaci da ce ti nakon konga jedan od heroja biti izmrcvaren. ak ne 1 onda barem 2 do pola hp-a sto ti umanjuje mogucnost uspjesnog killa bez zrtava (nesrece se dogadaju).
as in my team. imas tanka (medo od wildsoula) za kongora, healera (nymph)+super supporta i tanka (accursed). slithera za dps/gankanje/slowanje kasnije +glac za freeze/mana auru tijekom gamea. cak umejsto ovog "random carrya" uzmes nymphoru. wildsoul je jedan od najboljih carrya ako se uspije dobro nafarmati (sto mu je izuzetno lagano)
sad, zamolio bi te da napustis ovaj topic, jer fkt pocinjes pricati takve retardirane stvari da je to strasno
ne nego ti niti jedan put u svom jebenom zivotu nisi ni pomislio da bi mogao biti u krivu
wildsoul se koristi u pubovima sa idiotima ili u inhousevima za zabavu
sto ce mi tank, hp pot???????????
i neznam ako si znao, ali pharaoh-ov hellfire prekida kongorove auto attackove
wildsoul nije tako brz jungler
Lord Ragnarok
28-09-2010, 13:26
bio sam dosta puta u krivu. al bacas takve jebene teze da bi ti moj bratic u 5 osnovne reko da si u krivu.
"sto ce mi tank"
dobro da nisi pito "sto ce mi healer". i srecom pa pharaohov hellfire je aura, jel tak? bez cast timea mana costa i durationa.
i da, wildsoul moze jebeno brzo junglat. samo treba znati kako.
eh i los je heroj.
naravno.
sve 5
http://www.bobcatsplanet.com/vb/images/smilies/facepalm.gif
hansi ne zbilja nemoj pricati svakakve budalastine... bilo koji heroj na lvl 1 padaju od max 10 kongorovih udaraca... a on ih da barem 100... nemres ti njega tolko stunati ni nis... dok medo od ws-a to sve savrseno absorbira...
Systematic Reverse
28-09-2010, 17:21
nemoras mi hansi prevodit, igrao sam hon dok je bio u beti..
tako da znam sve heroje osim recimo 5-6 zadnjih :)
btw dobro ti kazu curke :) bez mede i slithera kongor tezak za dobit.
sa druge strane dobro i ti kazes, medo nema sta radit u ozbiljnijem gejmu.
sa trece strane - procitat cu sve sto ste napisali pa cu komentirat xd zurim van sad.
baaaaaai.
ja sam mislio da im to niko nečita :(
ja sam dosada mislio da to citamo samo nas 3(hansi lord i ja)
xD
ali da lijepo je za znat da nas jos netko cita...
stim da se vise manje ja i lord slazemo oko svega dok tucemo hansija u korijenu za svaku njegovu pomisao
postovi u temi su zanimljivi samo nama trojici, ja se volim uvlačiti macanu u dupe, a hansi je retaj.
znali smo to.
Lord Ragnarok
28-09-2010, 23:39
ah necu se truditi.
dokg od je wildsoul uzasan za konganje. kao i slither
Ja tvrdim da je sve moguče, isto koliko je i nemoguće...
ali kaj je da je panda je jeben heroj za solo mid
ah necu se truditi.
dokg od je wildsoul uzasan za konganje. kao i slither
nije ni jedan uzasan za konganje, nego ovaj team koji sam ja napisao ima i šansu za dobit i bez kong killa, a još sa kongom stompa
Systematic Reverse
29-09-2010, 11:52
jel su napravili dooma u honu?
doom sad jedan od najimba heroja u doti.
nepostoji nijedan pick, apsolutno nijedan da neukljucuje dooma i wd-a (voodoo jestera za honaše only .p) u banu/picku!
dooma nisu portali, ali voodoo jester je top tier pick, jedan od najboljih supportova trenutno
tigerija
29-09-2010, 13:49
Kakav je sad Doom u doti ? Igrao sam to prije koih godinu dana xD.
ah taj doom bringer :D preimba heroj xD njegova ult je stavljena kao 3. skill kod jednog heroja, mrvicu izmjenjena
silence 4s i dps :D
Systematic Reverse
29-09-2010, 14:29
Kakav je sad Doom u doti ? Igrao sam to prije koih godinu dana xD.
kao sto rekoh, uz witch doctora nezaobilazan pick/ban.
jak je pretty much od kad mu aghanims boosta ultu.
ipak je to silence na 11 sec. (a 140dmg po sec sa ahganimom na lvl3 ultu)
a i znamo kakav je farmer..
to je najbolji tank/support/dd/bilo sta
on mi je najvise problema zadavao kad sam igrao mortredicu...
kad se sjetim kad me je teon il neko s njim owno, dok sam još bio nub i owno debile u cro roomu s traxom :(
Systematic Reverse
29-09-2010, 14:52
xd
sad sam se automatski sjetio kad je neko tu na forumu napisao u DotA Allstars topiku nesto tipa
traxi su najbolji ovi itemi bla, bla, bla, bla, ... a kad se dosta ufarmate najbolje joj je napravit skadi
xddd
haha facepalm xD
ja sam jednom njoj skupio bootse i 5 butterflyja xD
tad sam jos mislio da imam 150% evasion :/ ali da ownao sam hahaahah xD
tigerija
29-09-2010, 23:29
Jel i u HoNu saka community kao i u doti sada ?
Tamo ono, kad igraš svi pizde i psuju jedni po drugima, ko da igraš sa štakorima.
Svi se vrijeđaju sa noob riječju, kažu pro igračima koi "ownaju"; neču pomoč ni jednom "noobu" nego mu kakaju da je noob(amater) i pokušavaju ga kikat makar nejde.
Pa onda na kraju oni sami stisnu ALT+Fčetri što prouzroči diskonekt za sve igrače i sve ode u pezdu materinu jer svi odma polude jer ih je izbacilo iz igre ni oni sami neznaju iz kojeg razloga.
A ?
pa da i ne xD zna biti ali inace ne...
evo jucer igrao pubstomp, cekao 15 min da se gejm napuni, i cak smo pobijedili ih... pickali su 4hammerstorma xD a ja pred :D own :D nakraju imao 45+12 armora ^^
igra je veoma lijepo tekla, nije bilo nikakvih teskih rijeci ni nista :D cak smo se i svi zajedno smijali kad je devo failo hook :D 100 puta xD
Jel i u HoNu saka community kao i u doti sada ?
Tamo ono, kad igraš svi pizde i psuju jedni po drugima, ko da igraš sa štakorima.
Svi se vrijeđaju sa noob riječju, kažu pro igračima koi "ownaju"; neču pomoč ni jednom "noobu" nego mu kakaju da je noob(amater) i pokušavaju ga kikat makar nejde.
Pa onda na kraju oni sami stisnu ALT+Fčetri što prouzroči diskonekt za sve igrače i sve ode u pezdu materinu jer svi odma polude jer ih je izbacilo iz igre ni oni sami neznaju iz kojeg razloga.
A ?
ti nisi igrao hon?
al da, comunity je jebeno ocajan, najgori od svih igara koje sam igrao, bar pubovi, retardirani jebeni rusi i brazilci...
nadi team/clan/frendove i igraj pubstompove, ili scrimaj, igraj inhouseve...
Systematic Reverse
30-09-2010, 11:32
jebo pubstompove..
mrzim stackere..
Tegla Ajvara
30-09-2010, 22:48
ljudi moji sta sam dozivio -.-
ovo je nes straaaaaaaasnoooooooooo
fraj uzme wild soula i dere do 14. levela i ode u bazu i prebaci sve iteme na medvjeda (botse, prsten za hilat manu, onaj cekic sto u auri pravi damage i kasnije codex)
frajer nas je ubijo
trci krajtebe medvjedom, nemos ga ubit a skida ti health i nakraju pwn codexom i tak 16kilova napravio
a kad mu je medvjed u banani sam ga teleportira nazad
ubio nas time
je da smo mi pobjedili, al nas je isprcao tak da mi se vise neda ni igrat
ono je stvarno bilo -.-
morao sam napravit video da podjelim s vama svoju dusevnu bol
VAmWQe-Z4w0
o rofl debilizma :pray:
jedna omiljena stvar kod dote/hona je bila totalno superiornost nad nubovima tj. njihova inferiornost nad nečim novim.
Tegla Ajvara
01-10-2010, 17:14
probo sam i ja tu foru sa medvjedom i upalilo je
al jbg
danas sa devourerom probao nes sta bi bilo imba :D znaci hookam ga i dok se hook vraca ja se blinkam sto je dalje moguce ^^ to je onak potpuni zajeb i izolacija, kad bi radilo haha xD hook se prekine kad se blinkas :/
tigerija
01-10-2010, 19:42
Igrao sam HoN par mjeseci, tj sve dok je bila u beti. Zapravo pred kraj sam prestao.
U biti ja u doti ili honu kad sam naletio na neke koi pizde, onda ih počnem podjebavat i ubijam se od smijeha kako ljudi pizde.
To mi jednostavno gušt. Znaju čak i livat nakon toga.
Kad ih prcaš i potučeš ih na svađu nemogu se nikako koncentrirat na igru, a mene to uopšte ne dira, ja igram normalno xD. hahaahahaha
Lord Ragnarok
02-10-2010, 00:45
1693psr
jos 7 i mozemo u normalne gameove :D (ja i kiki tojest)
znači ipak se držiš mog savjeta, znao sam.
Lord Ragnarok
02-10-2010, 01:47
koji savjet?
1693psr
jos 7 i mozemo u normalne gameove :D (ja i kiki tojest)
stvarno mislis da ce se pubovi ista promjenit kad udes u 1700 ?
Lord Ragnarok
02-10-2010, 11:29
ocito nikad nisi igro 1700/1800+ pubove
Tegla Ajvara
02-10-2010, 13:27
isto sve samo hard dificulty
ja suxam teze kickaju me iz svih gemaeova, tu i tamo ulovim neki noob game
xD
Systematic Reverse
02-10-2010, 17:22
ja sam igrao 1700+/1800+ pubove i mogu reci da sam se fakat znao dobro iznenadit kakvih debila ima ;/
cudno..
ali u svakom slucaju je bolje nego ispod.
tesko je doci do 1800.
Lord Ragnarok
02-10-2010, 18:02
ima debila, al ni priblizno kakvih zna biti u 1500-1600 gameovima
yep... ja u 1500+ naletim na nooba koji se zaleti solo mid i pogiba cijelo vrijeme jer nebrine za kd nit psr nit pobjedu i onda jos liva kad ima 0 20 0...
a u 1700+ se da naletiti na posteni gejm di je ekipa super i paze i sve... stalo im je do pobjede i paze na sve onda
Tegla Ajvara
03-10-2010, 00:10
ja sam samo 3 dosad odigro di je bilo neizvjesno do samog kraja
obje strane full iteme
obje strane mega kripove
i mec trajo po sat i nest vremena
prejebeno :D
ja sam isto imao jedan jeben gejm al smo dobili
mi smo njih pobjedili u teamfightu samo tako a onda su oni nas 1 po 1 sredili xD i tako par puta ali onda smo ih razvalili i gg
Lord Ragnarok
03-10-2010, 11:00
zadnjih 6-7gameova sam spusio. nznm koji mi je kok XD
stagod d a igram , digod da laneam uvijek spusim...
zadnjih 6-7gameova sam spusio. nznm koji mi je kok XD
stagod d a igram , digod da laneam uvijek spusim...
to ti je prokletstvo pubova, koliko god dobar bio uvijek ce bit retaja.
Tegla Ajvara
08-10-2010, 00:28
kak sam los
danas cca 6 kilova i 40x umro :(
ja sam dobar u zadnje vrijeme. znamo i spusiti ali ja svejedno imam pozitivan KD xD
Tegla Ajvara
08-10-2010, 13:31
kako?
Lord Ragnarok
08-10-2010, 13:56
codex codex codex kill codex codex codex kill codex codex codex kill codex codex codex kill codex codex codex kill codex codex codex kill
(codex citaj ks)
izbaci killeve između kodexa
Lord Ragnarok
08-10-2010, 17:29
isteko edit xD
Tegla Ajvara
08-10-2010, 18:20
tAKPqpN85-I
ofo?
ZEbIyWZnotE&NR=1
ovo je prebolesno :pray: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
evo i ja napokon kupio igru,tko me hoce dodati nick mi je
Shakinho
tek sam poceo opet igrati i stvarno sad vidim razliku izmedu hona i LoLa i hon mi je dosta bolji od league of legends...
Tegla Ajvara
09-10-2010, 13:58
chronos7
dodajte me, al igrajte samnom samo no stats
xD
bravo otkrio si ameriku
a kaj vecina ne brije na LoL i govore da je LoL bolji...sry sto iznosim svoje misljenje
?:S
onak bar me nisi prije mjesec dana nije cjeli forum uvjeravo da lol owna sve ostalo vezano uz dotu.
?:S
onak bar me nisi prije mjesec dana nije cjeli forum uvjeravo da lol owna sve ostalo vezano uz dotu.
ak sam ja ista skuzio iz ove recenice...
Systematic Reverse
10-10-2010, 17:56
prevest cu ti.
LoL >>>>>>> HoN/DotA
:)
ako i jesam takvo nesto napisao to je zbog toga sto sam igrao betu HoN i no stats igre...
ne al još bitnije je da vam je glavni argument bio "ej rejnđer nube dođi do 516. lvla u lolu i kad odigraš još 516516 kompetitivnih gameova onda pričaj o igri"
Tegla Ajvara
10-10-2010, 19:31
crtam pyromancera u fotošopu i uskoro ce biti gotov :D
nemoj :( radje nacrtaj predatora xD
Tegla Ajvara
10-10-2010, 20:48
http://img827.imageshack.us/img827/2442/pyromancer1.th.jpg (http://img827.imageshack.us/i/pyromancer1.jpg/)
http://img692.imageshack.us/img692/416/pyromancer.th.jpg (http://img692.imageshack.us/i/pyromancer.jpg/)
jos noge imam za napravit, i iza njega ''dark wood'' (neznam kak bi na nasem reko :D ) i deadwoda kak ce mu utjerat ono drvo :D
ajde dobro je ispalo kolko tolko xD
trebas u pozadini nacrtati predatora kak krvolocno skace na tebe xD
na nacrtaj mu javelin upol glave.
a dobro necemo ga sad ownati xD
Tegla Ajvara
11-10-2010, 20:01
samo da zante da sam predatora punk puta isusovao sa pyrom
pogotovo ako mi se nadje u lajnu na pocetku, a o mirani da nepricam :thumbs2:
jedino deadwood i devourer su mi problem
a za čeg on uopče služi onda?:D
Tegla Ajvara
11-10-2010, 21:27
he?
Worthaur
12-10-2010, 10:14
5/2/22 sa Wretched Hag
Jok pa necu sad killstealat sta god stignem -.-
Systematic Reverse
12-10-2010, 11:43
:(
jebote kpd ratio.
on samo pokazuje koliko puta si igrao nekog gej killer heroja..
a 22 asistencije sa qop su minimalne valjda.
tvoj je problem ako gledas na kpd vec toliko, a dozvolio si takav score :d
barem je sa njom lagano ubijat..
Worthaur
12-10-2010, 11:57
Pa ne, al pokusavam doc na 1.0 da mogu igrat bolje gameove, a visim na oko 0.95 vec neko vrijeme >.>
scout gogogo
P.S. il šta je več sad u modi.
Worthaur
12-10-2010, 12:49
Flint Beastwood je za to, ultimate ks
to je neki novi biće. nesječam se.
kak pyro moze ownati predatora? xD
btw otkrio sam novog forest heroja :DD GOGO MALIKEN !!!!!
lol kad se sjetim onih par dana nakon što je maliken izašo, imbaimba, zamjenio je scouta na tjedan dana :D
Worthaur
12-10-2010, 13:58
Nije ni ovo lose =/
http://img835.imageshack.us/i/wutm.jpg/
Systematic Reverse
12-10-2010, 14:56
lol kad se sjetim onih par dana nakon što je maliken izašo, imbaimba, zamjenio je scouta na tjedan dana :D
da omg..
onda sam i ja igrao.
nije mu trebalo nista lifea/mane za onaj mac njegov, nesto tako je bilo, i bilo je vraski imba xd
i onda bas to, nakon tjedan dana, back to t3h scawt.
http://www.examiner.com/images/blog/EXID13320/images/resized_Kid_Playing_Hon_Scout.gif
Nije ni ovo lose =/
enigma :)))
mnogo kul heroj, frend ima fetish na enigmu još od dote, prejebeno je imat takav support u igri, imo najbolji ulty ima.
btw nije loše ni za kripanje, možeš forestat, vrlo versatilan heroj :)
Tegla Ajvara
12-10-2010, 22:46
kak pyro moze ownati predatora? xD
pyro je bog u igri ko ga zna igrat
izbaci me iz igre prije starta i kad sam se konektovao bili su neki na 3. lvlu vec
i ja na mid i dodje predator i tak navlacenje dok nije doso moj 6. lvl i ulty, ishilam manu i sebi ostavim da imam 70%heaktha
i par puta kresnem njega ovak napadom i dodjem medju kripove i on se sleti namene, i ja ga ubijem ni 100 dmga mi nije napravio i tak pomalo ga ubijo tu i tamo u guzvama
kasnije kad sam napravio codex i staf of master, onda pogotovo
iteme nikad iste nekupujem u svakom gameu obicno prilagodim da je lakse protivnike ubijat
[quote="Tegla Ajvara"]
/quote]
:pray: :pray: :pray: :pray:
Systematic Reverse
12-10-2010, 23:37
Nije ni ovo lose =/
enigma :)))
mnogo kul heroj, frend ima fetish na enigmu još od dote, prejebeno je imat takav support u igri, imo najbolji ulty ima.
bed je sto ga silencer rejpa..
ali da, uber ulta.
Lord Ragnarok
13-10-2010, 11:57
dw sa codexom :pray: :pray: :pray: :pray:
[quote="KI KI":j46vyq8s]kak pyro moze ownati predatora? xD
izbaci me iz igre prije starta i kad sam se konektovao bili su neki na 3. lvlu vec
i ja na mid i dodje predator i tak navlacenje dok nije doso moj 6. lvl i ulty, ishilam manu i sebi ostavim da imam 70%heaktha
i par puta kresnem njega ovak napadom i dodjem medju kripove i on se sleti namene, i ja ga ubijem ni 100 dmga mi nije napravio i tak pomalo ga ubijo tu i tamo u guzvama
iteme nikad iste nekupujem u svakom gameu obicno prilagodim da je lakse protivnike ubijat[/quote:j46vyq8s]
onak ozbiljno koliko ti gejmova imas?
pa tko bi pametan ostavio mid prazan dok je netko DC,mora da je predator imao first game omg...za mene pyro i witch slayer su u igri debeli noob heroji i naravno da svatko zna igrati snjima ali ih sa svim herojima lako counteraš...a pogotovo sa predatorom
pogotovo sa predatorom koji je medu najjacim herojima u igri...pyromancer=noob get it now?
Lord Ragnarok
13-10-2010, 12:42
mos ownati pred kad imas hellflower. doduse pyro+hellflower=bilosta mrtvo.
nema nub heroja, samo heroja s kojima znas/neznas igrati. dovoljno snalazljivi pyro ce moci ownati dobrog predatora, barem u early/mid gameu, te stime, ako to dovoljno dobro izvede, moci ce i u late gameu
Systematic Reverse
13-10-2010, 12:44
@Shaka
Pyro i Slayer su support heroji, i tako se treba gledat na njih.
makar su i dobri pubstomperi ako nemas fejl team.. :)
odma se sjetim jebenih efekata u honu..
ulti od ova dva navedena heroja (slayera pogotovo) /bow
[quote="KI KI":59qhchqh]kak pyro moze ownati predatora? xD
iteme nikad iste nekupujem u svakom gameu obicno prilagodim da je lakse protivnike ubijat
onak ozbiljno koliko ti gejmova imas?
pa tko bi pametan ostavio mid prazan dok je netko DC,mora da je predator imao first game omg...za mene pyro i witch slayer su u igri debeli noob heroji i naravno da svatko zna igrati snjima ali ih sa svim herojima lako counteraš...a pogotovo sa predatorom
pogotovo sa predatorom koji je medu najjacim herojima u igri...pyromancer=noob get it now?[/quote:59qhchqh]
da, zato je witch slayer trenutno najpopularniji i najjaci support/babysit heroj u igri, a pyro redovito dominira prvih dvadesetak minuta igre
i rofl ono, ak je pyro noob hero sa jebenim stunom kojeg moras pogodit, combom koji bi noobovi slasno usrali, neznam...
counteraš ws-a i pyroa sa svim herojima?
pyro redovito owna mene nikada...
pyro redovito owna mene nikada...
zato sto ti uvijek igras sa predatorom, koji je counter za pyroa
de ono pustite shaku došo je s lola :(
Systematic Reverse
13-10-2010, 15:19
xd
Users browsing this forum: hansi, osvetnik_sch3l3, Systematic Reverse, The BozSand 3 guests
shhhhhh :)
ja igram predatora kada mi se neda igrati... onda odem u sumicu i tam sam i nema me... kad mi se neda igrat znam malikena uzet i isto proc u sumicu... a inace il odem random il igram nes totalno bezveze a da nije predator
pa nije bas da sam dosao samo sa lola
imam jedno 150 sati HoN bete...nije se bas toliko promjenila da sam noob,dotu sam takoder dugo igrao
Tegla Ajvara
13-10-2010, 21:01
bogami pyro ni daleko noob heroj jer sam dosta ljudi vidio da ga neznaju igrat (po itemima)
moras ga duze vrjeme razvaljivat da se uhodas i da sam skontas koji mu itemi najbolje odgovaraju
olol de prestani više, plače mi se kad čitam tvoje postove.
imam jedno 150 sati HoN bete...nije se bas toliko promjenila da sam noob,dotu sam takoder dugo igrao
lol 150 sati. da igraš 2k sati hona i onda tjedan dana igraš lol sakao bi kokove samo tako, jer je tempo igre, gameplay i sve ostalo jedno 9000x zahtjevnije u honu.
olol de prestani više, plače mi se kad čitam tvoje postove.
[quote="Rang€r":2yusu9pq]de ono pustite shaku došo je s lola :(
lol 150 sati. da igraš 2k sati hona i onda tjedan dana igraš lol sakao bi kokove samo tako, jer je tempo igre, gameplay i sve ostalo jedno 9000x zahtjevnije u honu.[/quote:2yusu9pq]
nismo KingRaven, ne brini
da igraš pun kurac sati hona... jel sad dobro? 2000 sam bezveze lupio, mogo sam reč 9000 il bilokoji drugi velik broj da bi istaknuo poantu koji ti očito neshvačaš.
ma... nisi ni ti skuzio, nema veze :)
Tegla Ajvara
13-10-2010, 22:40
http://img219.imageshack.us/img219/5919/69514925.jpg
evo, cisto da vam objasnim pyra i imortal njegov
cedex sam imo na lvl4 i 6k golda
a onaj zuti item je osnova svega za pyra, beznjega neide
Worthaur
14-10-2010, 07:31
Noob game?
Systematic Reverse
14-10-2010, 09:43
naravno da je nub gejm..
pyro sa codexom je isto nub.
Dagger je must have. (portal key)
i aghanims, hex. (sheepstick i nemogu se sjetit kako se aghanims zove u honu amagad xd)
Worthaur
14-10-2010, 09:58
Staff of the master
sto je najzalosnije da je iole netko bio koliko toliko nafarman iz suprotnog tima DW bi te sa jednim udaracem raznio na 1000 komadića =S
na lv22 i imati samo ta 3 itema je zalosno...al fakat
nomes i codex na pyrou
koji kurac :(
i bilo je vec par diskusija o sotm-u na pyro-u, necu govoriti kako je sto je, ali meni je hearth of tarasque pet puta bolji, jer ubrzava casting animacije, sto pyrou jako pomaze pri landanju stunova, onda smanjuje cd-ove, te pyrou daje ogromni survivability kojeg treba. bloodstone je takoder jako dobar izbor. nekako mi je najdraza kombinacija pyro sa pk-om i HoT-om, al vi kupujte sto zelite...
Systematic Reverse
14-10-2010, 11:32
jer ubrzava casting animacije, sto pyrou jako pomaze pri landanju stunova, onda smanjuje cd-ove
sta ja ovdje propustam? :/
od kad heart daje to sto si naveo? :E
a dagger ti pobije obadvoje za 3puta manje golda.
dobijes escape mehanizam, landas stun bez problema.
jedino gubis taj hp.
btw heart sad u novoj mapi (u doti) daje 2hp per sec reg i 50% mana reg!!
u honu to daje, behemoths heart ( HoT ) daje bonuse ovisno je li heroj str, agi ili int, str dobivaju nekakav hp regen, int dobivaju manje cd-ove i brze casting animacije, a agi dobivaju 10% bilo kojeg dmg-a povecano
pa da, i ja se slazem da je portal key must za pyroa, a jedan od ova tri veca itema ( behe, bloodstone, sotm) po izboru
Lord Ragnarok
14-10-2010, 12:04
pkay+hellflower.
nuff.
kakav hot, kakav codex (doduse to je jako fun), kakav bloodstone, kakav staff of masters...
zalosni ste :( pyro netreba itemen... skupis mu striders i gg :( pogotovo u ovom gejmu kaj je igrao ajvar... ja mislim da bi ih ja ownao za nymphadorom kako zalosno izgledaju :(
nerfali su drolju dovoljno 8)
Tegla Ajvara
14-10-2010, 15:26
citam tu svakakvih debilnih komentara i smijem se
otkad na pyra neide codex? odkad na pyra ide teleport (dager)
samo jednog igraca dosad sam vidio da je dobro igro sa dagerom, ostali su fejlali
bilo koji item moze ici na bilo kojeg heroja ak mu daje prednost nad protivnikom
ak ja mogu sa codexomi ultijem odjednom skinit nekog igraca, zasto ne?
pa to je u borbi jedan manje i onda dok se nerespawna 4v5 je a ja jos imam stunn i feniks pripremljen
ja nerazumjem sta vam znaci noob itemi a sta pro, valjd cu uzet one iteme s kojima brze kosim predsobom, nego da glumatam sa botleom i dagerom
al onaj komentar gore da imam 3 itema na tom levelu
cuj, igra je prekratko trajala i nisam bio ni 5x u bazi tak da nisam nis ni stigo kupit
stalno neke akcije i lutanja po mapi
da je se oduzilo kodeks bi zavrsio na lvl 5 , staf of master i assasins shroud
jer je odlicno za prikradanje, i jos vjerojatno harkons blade a mozda umjesto njega cak i restoration stone za reset cooldowna
za deadwooda vam nemam sta rec jer je bio solo protiv mene i witcha tak da tu nije imao sanse nikakve dok je se tempest farmao u sumi
blood hunteru je dobro islo sve dok nije kreno na mene i witch slayera
i pyro mora bit pokretan
stalno imat jedan teleport za letanje po mapi, di je veca guzva
jedno 10x sam se sigurno teleportirao, pogotovo kad se toweri brane
igra je bila osrednja 1500-1600 easy mod all pick nista pro nista noob
TL;DR!!!!
igra je bila osrednja 1500-1600 easy modSall pick nista pro nista noob
Tegla Ajvara
14-10-2010, 17:05
i?
ja to nesmatram igrom... prosli put kad sam ja igrao em (sto je bilo pred pol godine) sam igrao scouta i do 20 min sam imao bloodbath sa 2 runed axea i shieldbrakerom... isto tako 1500-1600 ap em...
Systematic Reverse
14-10-2010, 19:12
teglo, kao igrac -em modea, nemas pravo glasa vise.
btw sta ti je tako cudno kod daggera na pyru?
zbog toga isto gubis pravo glasa.
mozda zato sto za 3k golda mozes napraviti vise seksi ajteme.
ti sa dagonom budes pomeo jednog, i sta ces dalje?
imat ces 600hp i neko ce te pomest za sec.
dagger > imba initiation + escape mehanizam
nubici nikad neshvacaju zasto je dagger dobar na pyru i nevermoreu (soulstealer).
pa cak i svenu.. (kojeg nema u honu)
btw dagon radim samo witch doctoru (voodoo jesteru), jer je za njega to savrsen item. (za pub, a ponekad i za non-pub)
i pucku. (nema ga u honu)
Lord Ragnarok
14-10-2010, 19:25
teglo, kao igrac -em modea, nemas pravo glasa vise.
btw sta ti je tako cudno kod daggera na pyru?
zbog toga isto gubis pravo glasa.
mozda zato sto za 3k golda mozes napraviti vise seksi ajteme.
ti sa dagonom budes pomeo jednog, i sta ces dalje?
imat ces 600hp i neko ce te pomest za sec.
dagger > imba initiation + escape mehanizam
nubici nikad neshvacaju zasto je dagger dobar na pyru i nevermoreu (soulstealer).
pa cak i svenu.. (kojeg nema u honu)
btw dagon radim samo witch doctoru (voodoo jesteru), jer je za njega to savrsen item. (za pub, a ponekad i za non-pub)
i pucku. (nema ga u honu)
just lost the vote.
ima
hammerstorm!
lost again.
ima
bubbles!
pkey je op item QQ
Systematic Reverse
14-10-2010, 19:27
da zaboravih na hammerstorma, on je bio i kad sam ja igrao ;d
ali puck(bubbles) nije :(
e a sad, pazi, sjecate se vi stariji igraci kakav je dagger prije bio.
mogao si ga koristiti udario tebe netko ili ne.
e to je bilo imba :d
tigerija
14-10-2010, 19:30
Sače glupa DotA 2... Nije fer od Valvea prema Eulu i Guinsoou.
Systematic Reverse
14-10-2010, 19:31
neka, iscekuje se.
a euls i guinsoo su odjebali dotu..
jebiga, njihov problem. :)
brijem da nisu ocekivali da ce se toliko razviti.
de mi objasni ovo molimte
@ajvar, ono rekoh ti prije 2 stranice da negovoriš niš više, za nekih godinu dana možda čak ni tad al jednom češ naučit igrat i biče te sram svega što si piso :(
de mi objasni ovo molimte
@ajvar, ono rekoh ti prije 2 stranice da negovoriš niš više, za nekih godinu dana možda čak ni tad al jednom češ naučit igrat i biče te sram svega što si pisoS:(
THIS
tegla je pwnana :(
btw evo sada igrao par gejmova sa pyrom i pk own :D par puta presreo neprijatelja i ult <3 par puta spasio svog iz teama <3 pkey <3
Tegla Ajvara
14-10-2010, 20:15
nece, jer ovaj mehanizam kojim sad igram mi je dovoljno dobar :thumbs2:
igram od pocetka bete i jedno 30% sveukupnih gameova igram sa pyrom sve sam moguce isprobo i ovo mi je najbolje :yuck:
a to sto vi imate neke svoje sheme, zadrzite zasebe :D
KAD IGRAS EM!!!! EJ DAJ SE URAZUMI jbte...
Tegla Ajvara
14-10-2010, 21:37
ajd probatcemo i stime (kad ste tak napali :o ), krivi ste ak ispusim :D xD
ti si sigurno imo sve 5 u školi, primjetio sam da ko god je dobar u školi jebeno saka u doti i vice versa.
Lord Ragnarok
14-10-2010, 22:36
ajvarko, dodao sam te (tj sad cu, za par minutica). bum nabacio koji nub game s tobom (non-em)
Tegla Ajvara
14-10-2010, 23:23
eto, probo sam sa pk igrat
: /
prvu sam ispusio 7-10 (k d)
drugu dobio kad sam se malo priviko 8-1
a sta ja znam... čudno :o
ajvarko, dodao sam te (tj sad cu, za par minutica). bum nabacio koji nub game s tobom (non-em)
koji ti je nick ragnarok?
Lord Ragnarok
15-10-2010, 00:03
nisi zavrijedio da te dodam
nisi zavrijedio da te dodam
lol
Systematic Reverse
15-10-2010, 00:39
ti si sigurno imo sve 5 u školi, primjetio sam da ko god je dobar u školi jebeno saka u doti i vice versa.
sad konacno znam zasto sam sakao u skoli.. ^^
Tegla Ajvara
15-10-2010, 08:02
jbg na faksu imam 4.4 prosjek :D
[quote="Rang€r":2vm82h16]ti si sigurno imo sve 5 u školi, primjetio sam da ko god je dobar u školi jebeno saka u doti i vice versa.
sad konacno znam zasto sam sakao u skoli.. ^^[/quote:2vm82h16]
za sve je dota kriva :(
Tegla Ajvara
17-10-2010, 22:12
kakvih retarda ima u ovoj igri pa to je straaaaaaaaaasnoooooooooooooooooooooo
na frajeru jednom naprave 1.kill i jos jednom ga dernu i sve unisti iteme i trci na towere i namjero feeda
žalosno :(
Worthaur
21-10-2010, 11:35
Plants vs zombies rofl
Lord Ragnarok
22-10-2010, 12:23
U 17MIN SAM IMAO ENCH MARCHES I ASTROLABE, ISTO KAD I DEVO STRIDERSICE XD DOOMBRINEGRA NEMA NA SLICI JER MI JE DROPAO SEKUNDU PRIJE KRAJA...
DO 20MINUTE SMA IMAO 50+DENYSA AKO SE NE VARAM :D
PRESMJESNO JE BILO NA MIDU VS DEVO (JA SAM BIO PLAGUE)
http://yfrog.com/5t92662857j
neki noob game ziher....
pogledaj moj game sa malikenom,sam sam igrao...
http://www.pohrani.com/t/C/24/2eompt5N/honth-20101022-140509.jpg (http://www.pohrani.com/?C/24/2eompt5N/honth-20101022-140509.jpg)
Systematic Reverse
22-10-2010, 13:30
koja su ova 2 heroja?
4. u sent i 3. u scourge?
Worthaur
22-10-2010, 13:41
http://www.heroesofnewerth.com/heroview.php?hid=162
http://www.heroesofnewerth.com/heroview.php?hid=164
Max 0.8 kd nije noob game?
Lord Ragnarok
22-10-2010, 13:47
moj nije bio nub game. 5v5 -ap.
i daj nauci iteme raditi malikenu >.< nemres ga tako igrati....
steamboots, whisp helm (vise ti netreba), shrunken i insanitarious, riftshard i tek onda symbol/nesto za dmg
nikakav demonic breastplate... mogo si te pare bolje utuci (lvl3/4 riftshard npr)
http://www.heroesofnewerth.com/heroview.php?hid=162
http://www.heroesofnewerth.com/heroview.php?hid=164
Max 0.8 kd nije noob game?
ma ja se zajebavam uvijek sa svima posto sam ja tek novi =P
@ragnarok-zasto ne breastplate kad sam skoro sam igrao? riftshards sam krenuo radit ali mi je ponestalo vremena 44 min se igralo =)
EDIT:to su novi heroji bombardier i Dr.repulsor...ukljuci si DEV heroes =P
Lord Ragnarok
22-10-2010, 14:27
jer da si imao rifsthard umjesto daemonica mogao si im pobiti cjeli tim 3x brze i lakse. bez da se previse ugrozis. daemonic breastplate nije item koji bi (ja) ikada stavio malikenu. rade bi radio charged hammer (cak sam to jednom i napravio, nije bas lijepo radilo xD) od daemonica dobis att speed/armor kao sto dobijes i od insanitariousa (no da, tu je i armor reduction no to bas i ne nadokaduje cijenu od 5k) a da i ne spominjem kolko je brze i lakse isfarmati insanitarious od breastplatea.
probaj ga tako odigrati, budes se uvjerio da je 7x brze/bolje/efikasnije.
budem probao naci neki svoj screenshot gamea sa malikenom pa ga tu ostavim
sad pretrazio. nemam nigdje s malikenom ss spremljen. bum odigrao par partija pa onda uvatim ss
igrao sam sa malikenom jednoć sa insanitarious i shrunken headom sa behe heart u izradi,ok je ali insanitarious trosi jako puno healtha tako da bi bilo dobro symbol of rage kombinirati sa insanitariousom radi dodatnog lifesteala...sa shrunkenom upaljenim nema jaceg =P
Lord Ragnarok
22-10-2010, 15:17
ap max kd 1 game (moj je 1.11 il tak enst)
u 20min
http://yfrog.com/j930002693j
imao rift lvl3 u bazi
evo upravo odigrao najbolji game otkad imam HoN,mislim da je 98 game tako nesto,ide ovako
mi hellbourne ovi legion,pusimo i to fajn,ljepo se protivnici nafarmali,ja vec htio odustati na 20min gamea zbog 1:6 K:D ratea da ne pokvarim vec ionako losi 0.82 rate
kad obrat sve kao isplanirano i pobjedili defendom sa zadnjim HPom baze...to je fakat nevjerojatno ostao je jedan creep hit da spusimo
evo pogledajte video koji sam uploadoao,obavezno gledati u fullscreen da vidite kak smo jadni bili
http://www.xfire.com/video/391a69/#
i ovako je na kraju zavrsilo =P
http://www.pohrani.com/t/2E/13i/4qdLjU4A/honth-20101022-180032.jpg (http://www.pohrani.com/?2E/13i/4qdLjU4A/honth-20101022-180032.jpg)
adrenalina kao da sam ferrarija vozio pola sata =)
Lord Coldwolf
22-10-2010, 18:27
najbolje da ste izgubili, ovi sa igracem manje. pih :D
Lord Ragnarok
22-10-2010, 18:43
s igracem manje i retardiranim item buildom. pebbles sa assassins shroudom.
rofl
tl;dr, al sam primjetio pebblesa s assassin shroudom. n/c :pray:
10 prije kraja smo mi bili na 17lv dok su oni bili vec na 23-24lv...skoro smo spusili zato sam i stavio video,assassins shroud je valjda uzeo da nam srusi bazu pri kraju,ne vidim drugog razloga stavljanja AS
Lord Ragnarok
22-10-2010, 19:10
pebbles nema razloga uzimati ass shrout. ikada. pa ni onda.
Tegla Ajvara
25-10-2010, 20:46
[URL=http://img693.imageshack.us/i/26437921.jpg/]http://img693.imageshack.us/img693/6591/26437921.jpg
slika govori 1000 rjeci :rotfl:
lik nije trebao ni repickati... ja sam tak jednom opheliu dobio... osjecao sam se pwnano :/
ja nekužim šta je smješno
Tegla Ajvara
25-10-2010, 21:08
pa random slither
repick i opet random slither
normalno livao je, to netrebam ni spominjat
ahahahaha
a svjetska scena xD
Systematic Reverse
26-10-2010, 12:02
[URL=http://img693.imageshack.us/i/26437921.jpg/]http://img693.imageshack.us/img693/6591/26437921.jpg
slika govori 1000 rjeci :rotfl:
rofl !:D
pa random slither
repick i opet random slither
normalno livao je, to netrebam ni spominjat
ahahahaha
a svjetska scena xD
ne piše na tom da je livo, pa i nije tolko smješno.
Lord Coldwolf
26-10-2010, 13:22
-_- *
ali zasto uopce repickati slithera... slither owna boga
jer je jebeno gejast i dosadno ga je igrat?
vraga ga je dosadno igrati. treba znat snjim igrati
sa slitherom,night houndom i scoutom je najlakse dobit prek 20 killova...
cak i noobovi ok igraju sa njima,al da je dosadan nije =P
sa slitherom,night houndom i scoutom je najlakse dobit prek 20 killova...
cak i noobovi ok igraju sa njima,al da je dosadan nije =P
u pubovima sa retardiranim lošim brazilcima i rusima, pa hon je kompetitivna igra, shvatite
hansi šta ti je to u avataru?
što se heroja tiče, jedini zanimljivi su mirana... umm i još par, valjda.
glavni lik iz red dead redemption
otkrio novog zabavnog heroja
Doctor Repulsor xD
jerbo kad imas 3k mane te 100mp/s nemre te se lagano zaustaviti xD
da osim ak te neko stuna i ubije.
otkrio novog zabavnog heroja
Doctor Repulsor xD
jerbo kad imas 3k mane te 100mp/s nemre te se lagano zaustaviti xD
moj "dotura replausora" build: 4x sustainer, striders, runed axe :>>>>>>
haha dobra xD
moj je steamerice + 2 nulla + chalice. onda null pa hex pa hellflower pa shiwas pa nes trece
odigrao sada jedan odlican gejm sa docom, ali nisam bio dovoljno dobar da solo isusujem njihov cijeli team... jbg...
igro sam sa Shakom i dobro igra
jedva cekam sljedeci gejm sa nekim sa pcplay foruma xD
tigerija
05-11-2010, 01:23
vraga ga je dosadno igrati. treba znat snjim igrati
lol, ale nezna protumačit rečenice.
Lord Ragnarok
05-11-2010, 18:56
chronos sa savage, elder, nullst, steamericama, ch hammerom i HARKOONS bladeom. koji epic combo xD
kak sam se izivio na predatoru i poliju. u 7sec oboje sam ubijao xD
Tegla Ajvara
05-11-2010, 19:16
ja vise nemogu nijednu pobjedit :(
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.