PDA

Pogledaj cijelu verziju : Call of Duty: Black Ops

Stranica : [1] 2 3 4

Arbiter of Change
26-07-2009, 23:50
Čudim se da nitko nije otvorio temu, budući da su sve vijesti već relativno stare, iz vremenea prije nego li je MW napustio franšizu:
http://www.shacknews.com/onearticle.x/58608
http://www.ripten.com/2009/05/13/treyar ... of-duty-7/ (http://www.ripten.com/2009/05/13/treyarch-already-working-on-call-of-duty-7/)

1GBRAM
27-07-2009, 00:06
imam veliki osjećaj(sve predvidio Vidoviti Milan)da će ti čajnizi u Treyarchu sucksat sa COD 7...a i izgleda mi da će Infinity Ward raditi COD-ove koji se odvijaju u budućnosti,a Treyarch će raditi COD-ove u prošlosti(e nemaju mašte)...

Aral
27-07-2009, 06:31
Zasto sedmica? Bezveze, umjesto sestice stavili broj sedam, tak i tak se mw2 ne zove cod6: mw2. Bzvz. A inace, cim je Treyarch u igri a radili su i world at war...preskacem, jer je i ovaj kojeg sam malo prije spomenuo bio totalno bezveze.

Raz
27-07-2009, 07:31
Meh pretvorio se u trakavicu već, nisam zainteresiran, naročito ako će WW2 bit opet.

Aral
27-07-2009, 07:45
MOzda bude WWI...ili WWIII :rotfl:

Grim
27-07-2009, 10:20
Kada vidis da ga radi Treyarch znas da ce biti smece, kao CoD3 i CoD5, lejm su, jako. :(

El Klinjo
27-07-2009, 10:29
Nažalost, imam osjećaj kako ova franšiza polako propada, zbog nenormalnog štancanja novih igara(jebote novi cod svake godine).

cod2+cod4=dovoljno, eventualno još cod6

Aral
27-07-2009, 10:50
Pa da, jedino kaj je valjalo je cod, cod1 i cod4, i sad ovaj mw2. Sto nas dovodi do zakljucka da samo infinity ward moze radit na nekom cod/mw naslovu. Zato ce mw2 biti puno pogodak.

Assasin`s
27-07-2009, 10:55
Ja neću još ništa reči neka ga rađe stavu u budučnost bilo bi bolje

D.O.M.I.
27-07-2009, 11:01
WW1 bi bio pravi pogodak, fali igara s tom tematikom

1GBRAM
27-07-2009, 11:07
ne zaboravimo da su World War ajnc i cvaj prežvakane koliko-toliko...

str1k3r
27-07-2009, 11:16
Eins i ne koliko i zwei, dobru igru sa WWI tematikom još nisam vidio, barem ja nisam, ako netko ima nekakve preporuke slobodno neka mi kaže, ali što ima lošeg u vraćanju u prošlost, samo da promijene lokacije, da se umjesto na Omaha Beach borimo na Midwayu, na brodu, ili negdje drugdje gdje nismo imali priliku se boriti puno. Raznovrsnost je ključ, normalno ako vidim Omaha beach ili cijelu Fancusku još koji put ću popizdit. Dajte nam Italije i sj. Afrike, naravno, i ostale zemlje cijelog teatra. Just my opinion.

Constantine
27-07-2009, 13:19
Nažalost, imam osjećaj kako ova franšiza polako propada, zbog nenormalnog štancanja novih igara(jebote novi cod svake godine).

cod2+cod4=dovoljno, eventualno još cod6
koji ono,btw ne postoji niti ce postojat -.-
Sto se tice vijesti,odigrat cu,cod5 mi je bio onako,nije toliko loš ali nije ni odličan,ako ovo bude u vijetnamu onda super.

Aral
27-07-2009, 13:22
Postoji, Modern Warfare 2. Iako to vise nije cod6 u gamerskim kuloarima se i dalje to okarakterizira kao cod6 ;) Zato se ovaj novi zove cod7, a trebao bi se zvat cod6.

El Klinjo
27-07-2009, 13:28
joj ajde kao da je važno, i tako znaš na šta mislim

Constantine
27-07-2009, 13:35
Postoji, Modern Warfare 2. Iako to vise nije cod6 u gamerskim kuloarima se i dalje to okarakterizira kao cod6 ;) Zato se ovaj novi zove cod7, a trebao bi se zvat cod6.
to je totalno glupo,ako su ovi vec odbacili cod iz imena zasto bi treyarch nastavio kao da se to nije dogodilo,uostalom,cod6 zvuci puno bolje nego cod7.

Aral
27-07-2009, 13:50
Pa znam, totalna glupost. Koji vrag ne stave cod6 i bog, uostalom vec ima broj 7 u sebi, to je ipak malo previse :? Mozda se sjete pa promijene to jednog dana...

RIDER32
27-07-2009, 14:42
Vidim da su neki zaboravili ili nisu ni procitali vjest da se MW2 vraca u CoD franšizu. Uostalom svi CoDovi poslje cetvorke koje nazovemo brojem (6 i 7) je ustvari "kodno ime" jer najvjerojatnije vise nece nazivati nastavke po brojevima (cod pa broj) nego CoD:XX pa broj ili novo ime.

Aral
27-07-2009, 14:46
Pojma nisam imao ali sam malo proguglao...valjda su se sad odlucili za svagda s time xD

http://www.psu.com/Call-of-Duty-brand-r ... 729-p0.php (http://www.psu.com/Call-of-Duty-brand-returns-to-Modern-Warfare-2--a007729-p0.php)

RIDER32
27-07-2009, 14:51
Da jer su navodno pravili anketu koja je pokazala da će 20% potencialnih kupaca prije prepoznati ime CoD vec MW2

Rang€r
27-07-2009, 21:08
što se tiče vremena igre, šta niko nije uspio pročitat da ga žele napravit u vjetnamskom ratu i da nabavljaju lincencu?

RIDER32
27-07-2009, 21:10
Da. Cule su se neke informacije da kupuju locence za vietnamsku glazbu :D

El Klinjo
27-07-2009, 22:49
Opa, to bi čak i mogao probat(SP, vijetnam mi u MP zvuči totalno neprivlačno)

Arbiter of Change
27-07-2009, 22:50
Vietcong; been there, done that.

Nodakim
28-07-2009, 03:48
And you want moar?
I sure do.

croat1gamer
28-07-2009, 07:52
There is moar.
Does not want that moar.
Does want good moar.

bloody<3cod
17-10-2009, 23:18
bio bi red da neki cod smjeste u doba prvog svj. rata ili u vijetnam... btw u ww2 su "prezvakali" al skoro stalno ista mjesta i bojista.. trebali su nas odvest u burmu il na pearl harbour (il kak se vise pise)... ako naprave vijetnam vjerujem da ce se to vise prodavat jer je svim gamerima dojadio ww2.. igara ima pun kufer (battlefield 1942, 1943, cod, cod2, cod3, cod waw itd.)

Carp
18-10-2009, 18:20
ovo bu fail ko i cod:waw...

Razzarach
18-10-2009, 18:31
no moar
moar cause brain cancer
ozbiljno... nije ni MW2 gotov a ovi rade na sedmici /zidomlat

Constantine
18-10-2009, 18:38
kakve veze ima mw2 sa cod 7?

Carp
19-10-2009, 13:21
nikakve, lik se gubi :S

Devil Dog
07-11-2009, 19:42
activision je jedini pravi cod razvojni team, treyarch samo unistava legendarno ime.

RIDER32
07-11-2009, 20:04
:o :rotfl:

Activision je sao izdavac i on nema nikakve veze sa razvojem igre. On da je pare Infinity Wardu za razvoj igre. Isto tako i Treyarchu.

croat1gamer
07-11-2009, 20:05
:pray:

Za konstu, koji ce isto ovdje odgovoriti pljuvajuci po IW.

El Klinjo
07-11-2009, 22:07

Za konstu, koji ce isto ovdje odgovoriti pljuvajuci po IW.

Barem će staviti dedicated.

Deadwalker
06-01-2010, 16:50
Procurili su još neki detalji glede novog CoD-a i sada je već gotovo sigurno da će radnja biti smještena u vijetnamske ratove.
Klik ovdje (http://www.hcl.hr/vijesti-call-of-duty-7-vietnam-3734-27.html)

GDra
06-01-2010, 21:14
Procurili su još neki detalji glede novog CoD-a i sada je već gotovo sigurno da će radnja biti smještena u vijetnamske ratove.

Sad sam htio staviti. :)
Ovo izgleda zanjimljivo. Ako dobro naprave MP, igrat ću.

Grim
06-01-2010, 21:32
Heh, barem su se orijentirali na drugu stvar, iako mi se ne sviđa to razdoblje (glupi tupavi ameri). :(

wavefunct
07-01-2010, 13:11
ja bi volio da naprave cod za vrijeme križarskih ratova ;D ;D;D;D;D

GDra
07-01-2010, 14:42
U igri bi moglo biti puno stealtha. To mi se sviđa, ipak mi je naj misija ikad All ghillied up iz CoD4. MP bi mogao biti zanjimljiv, u šumi. 8)

200. POST!

Tsaя
08-01-2010, 11:05
Ma idu mi više na qurac. Uvijek glupi Ameri, šta ne naprave neki drugi narod u drugom okružeenju, uvijek prave Amere i njihove posrane priče. Šta ne naprave recimo nas Domovinski rat ili ako se radi o drugom svjetskom ratu, mogli bi napraviti rat u Africi (talijani, svabe vs englezi i francuzi), rat u Francuskoj (to bi volio igrati u ulozi Francuza, a i u ulazi svaaba nebi bilo lose).....
Ima toliko puno prica za prenest u neku ratnu igru, ali i ako nema vise prica s amerima, ako su ih sve ispucali, oni ih jos izmišljaju, umjesto da daju priliku nekoj drugoj. Gade mi se. I gadi mi se Vietnam. Fala bogu da su tu izgubili !!! :twisted:

Deadwalker
09-01-2010, 18:46
Da se nadovežem na prošlu vijest... :)

klik ovdje (http://www.hcl.hr/vijesti-infinity-ward-radi-mmo-igru-modern-warfare-3-ide-novom-timu-3744-27.html)

El Klinjo
09-01-2010, 23:10
:(

Cod is dying

Constantine
10-01-2010, 01:17
Da se nadovežem na prošlu vijest... :)

klik ovdje (http://www.hcl.hr/vijesti-infinity-ward-radi-mmo-igru-modern-warfare-3-ide-novom-timu-3744-27.html)
jej,i bolje im je da se ostave coda,posteno su sjebali mw2.

Assasin`s
17-01-2010, 10:54
koliko ja znam novi cod če se zvat Call of Duty: The Cold War
http://www.gamespot.com/news/6209135.html

Tsaя
18-01-2010, 07:27
Da mi je samo znat kak će to ispast !?

Razzarach
14-03-2010, 19:54
Isto ce se tsra po igri dok ljudi ne shvate da nije tako losa, isto kao i kod MW2. ^_^

Tsaя
15-03-2010, 16:42
Mene zanima, jel baš potvrđeno da će biti radnja u Vijetnamu ili su to nagađanja ???

CAK_CROchef
20-03-2010, 13:04
More and more rumors keep popping up about the upcoming 7th instalment of the growing Call of Duty franchise. Over at TEK9.org they have uncovered some "exclusive details" in regards to the upcoming title.

... With a scheduled release date of November 2010 the game is still in full development but undisclosed sources over at Activision have stated that "Call of Duty 7 will be set in recent history, between WWII and present day". Besides this information the sources have also confirmed that some missions will take us to Cuba and South America, hinting again in the direction of a Cold War / Vietnam based game.

Also revealed was that in certain missions the players are able to play as a member of SAS (the Special Air Service), the principle special forces unit of the British Army. One of these SAS missions pitches you in close combat during a mission in the Iranian embassy in London during the 1980's.

It has also been confirmed that Call of Duty 7: Black Ops will feature the popular zombie mode, in which players get to shoot down hordes of zombies, a feature that could not be seen in the Infinity Ward produced Call of Duty: Modern Warfare 2.

And last but not least, dedicated servers will also be part of the new Call of Duty game, much to the delight of PC gamers across the world. After Activision fired Vince Zampella and Jason West from Infinity Ward, it seems like they are taking yet another step back from the direction they had taken with Modern Warfare 2 by re-adding dedicated servers.

If this ever gets confirmed, this means that Call of Duty 7, will have Zombies, Commies, Dedicated Servers, and some British SAS units doing something in the 80's in London.

GDra
20-03-2010, 18:28
Ovo bi moglo biti dobro. Ne sviđa mi se jedino to što su stavili zombije, mogli su nešto novo.

Tsaя
21-03-2010, 10:45
Da, mogla bi igra dobro ispast, al mi još uvijek neznamo kakva će bit i šta uopće rade.

Nek ima zombija, ionak te niko netjera da igraš s njima.

GDra
21-03-2010, 11:24
Da, ali mogli su staviti npr. vanzemaljce ili nešto kao u STALKER-u, zašto baš zombije?

Tsaя
21-03-2010, 16:06
Taj me dio igre ionako nezanima.

Grim
29-03-2010, 08:08
Ime teme izmjenjeno, pošto je potvrđeno da će se igra zvati Call of Duty 7: Black Ops. Isto tako je pušteno nešto informacija:

Black Ops is scheduled for release in November 2010 and sources indicate the game developed by Treyarch will be set in history, between World War II and present day. It is also hinted that some of the missions will take gamers to Cuba and South America which hints at a Cold War and Vietnam based game.

In true Modern Warfare style, gamers will reportedly get a chance to play as a member of the Special Air Service (SAS) in which players will be involved in close combat during a mission in the Iranian embassy during the 1980’s.

The game is also hinted to feature the popular “zombie mode” where players will get to gun down forces of zombies which was made popular in Call of Duty: World at War.

For South African PC gamers and worldwide PC gamers alike, CoD7 is set to feature dedicated servers. Gamers across the world should put their hands together for Activision who seem to be weeding out the problems with previous titles by re-adding dedicated servers to the franchise.

"... With a scheduled release date of November 2010Sthe game is still in full development but undisclosed sources over at Activision have stated that "Call of Duty 7 will be set in recent history, between WWII and present day". Besides this information the sources have also confirmed that some missions will take us to Cuba and South America,Shinting again in the direction of a Cold War / Vietnam based game.

Also revealed was that in certain missions the players are able to play as a member of SASS(the Special Air Service), the principle special forces unit of the British Army. One of these SAS missions pitches you in close combat during a mission in the Iranian embassy in London during the 1980's.

It has also been confirmed that Call of Duty 7: Black Ops will feature the popular zombie mode, in which players get to shoot down hordes of zombies, a feature that could not be seen in the Infinity Ward produced Call of Duty: Modern Warfare 2.

And last but not least, dedicated servers will also be part of the new Call of Duty game, much to the delight of PC gamers across the world. After Activision fired Vince Zampella and Jason West from Infinity Ward, it seems like they are taking yet another step back from the direction they had taken with Modern Warfare 2 by re-adding dedicated servers."

GDra
29-03-2010, 12:28
Ovo s Kubom je zanjimljivo, nema previše igara na tu temu.

Razzarach
30-03-2010, 07:33
Zasto sedmica? Bezveze, umjesto sestice stavili broj sedam, tak i tak se mw2 ne zove cod6: mw2. Bzvz. A inace, cim je Treyarch u igri a radili su i world at war...preskacem, jer je i ovaj kojeg sam malo prije spomenuo bio totalno bezveze.
Na BoxArtu pise Call of Duty : Modern Warfare 2
Di ti vidis sesticu?
A i ovo po brojevima je fakat dosadno... ko da nemogu izmislit ime igre.

RIDER32
31-03-2010, 23:25
Mogu ali je broj puno lakše zapamtiti, razlikovati i izgovoriti...

Grim
05-04-2010, 12:34
Call of Duty 7, according to dev (http://www.codvietnamnews.com/2010/04/03/call-of-duty-7-according-to-dev/)

You may not realise it, but there’s a lot of juicy information about the as-yet-unnamed 7th title in the Call of Duty series sitting on their official forums. Specifically, Treyarch dev Vahn (real name David Vonderhaar – he’s the Multiplayer Design Director for the upcoming CoD game) has posted several tidbits in a thread on killstreak rewards for the forthcoming Call of Duty game – while some of this represents personal opinion, some of what he has to say may well represent the shape that their game is beginning to take.

The main message that he wants to stress is that Treyarch do listen to their community to the point that they read every single suggestion that is put to them. It seems we can expect to see a much more rounded game than Modern Warfare 2, as many posters on the Treyarch boards have called on the devs to learn from Infinity Ward’s mistakes and Vahn has expressed his agreement on more than one occasion.

One post for example recognises that there were problems with Modern Warfare 2, albeit in more diplomatic fashion:
"I am seeing a lot of what I would call the “echo plex.” As fans of the previous games, we have drawn a lot of the same conclusions that many of you are drawing. Solutions to those problems may be different than any specific proposal in any specific post, but I’m glad we (generally speaking) want to go the same direction you want us to go."

In terms of actual game details, here’s a synopsis of what we can deduce from Vahn’s posts:
- While they’ve tried having custom killstreaks for each class, that seemed to complicate the ‘purity and speed’ of Create a Class.
- Consequently, it’s fair to assume that customizable killstreaks are all but confirmed.
- At this stage in development, killstreaks stack and carry over if you die, but do not contribute to further killstreaks (hence eliminating the ‘camping for killstreaks’ problem of Modern Warfare 2).
- Treyarch are not fans of Commando, the extended melee range perk in Modern Warfare 2, and it is unlikely to return.
- They’ve tried a ‘manned’ version of the Sentry Gun killstreak, but weren’t fans.
- We may well see a return to pistols as the only available sidearm, or perhaps a choice between pistols and launchers.
- Vahn and many of the team are not fans of shotguns and machine pistols as secondary weapons – it gives a player ‘too much firepower’.
- The knife may well become a secondary weapon – although Vahn didn’t want to say too much.
- Finally, don’t expect the nuke to return as a killstreak. Vahn says they are not fans of a game-ending killstreak.

GDra
05-04-2010, 17:05
Nije ni sedmica izašla, a već najavljuju osmi dio.

Call of Duty 8 (working title) is a confirmed game, and is currently being developed by Sledgehammer Games (not Infinity Ward) and being published by Activsion. The game is said to be more in the "action/adventure" genre (though this might not be the case), with a release date to be around early 2011. No other information is currently known about the game.

Assasin`s
05-04-2010, 19:08
Pretjeruju :(

GDra
05-04-2010, 19:53
I sedmica je pretjerivanje.

Assasin`s
06-04-2010, 19:38
Sječam se kad sam pričo sa frendovima "Daj zabri Call of Duty 8"

GDra
06-04-2010, 19:43
Call of Duty se pretvara u Final Fantasy?

CAK_CROchef
08-04-2010, 23:09
Most of these details are from the game’s official forum. Treyarch’s developer Vahn (aka David Vonderhaar), the multiplayer designer director for the upcoming game, posted some juicy informations. Thanks to these informations we can imagine a bit more what Call of duty 7: Black Ops will look like.

One of the main messages is that Treyarch pays great attention to its community’s comments. Vahn said they read each comment posted on the forum. The game should then be more rounded than MW2 and should get a lot of inspiration from Infinity Ward’s work. They will then avoid the noticed mistakes MW2 did which are discussed on the forum.

“I am seeing a lot of what I would call the “echo plex.” As fans of the previous games, we have drawn a lot of the same conclusions that many of you are drawing. Solutions to those problems may be different than any specific proposal in any specific post, but I’m glad we (generally speaking) want to go the same direction you want us to go.” said Vahn.

Here are some points we can expect to see in COD7: Black Ops:

- More complicated creation of class: more details, custom killstreaks for each class
- Killstreacks stack and carry over if you die, but do not contribute to further killstreaks (eliminating the “camping for killstreaks” problem of MW2)
- Commando and the extended melee range perk of MW2 should not be back
- No Senty Gun killstreak
- Pistols might be the only available sidearm, or perhaps with launchers. They said that shotguns as secondary weapons gave too much “firepower” to the gamer
- They evoked knifes as secondary weapons
- Nuke won’t return as a killstreak: Vahn explained that game-ending killstreak sucks

Grim
09-04-2010, 08:27
Već ima na prošloj stranici. :)

CAK_CROchef
09-04-2010, 10:13
haha sad tek vidim pogledo jucer vidio ona prva 2 citata 3 nisam ni skuzio sorry

xtali
29-04-2010, 13:51
Kao sto i naslov kaze novi call of duty naslov bit ce objavljen na GTTV
To su objavili u ovom videu http://www.gametrailers.com/video/episo ... s-tv/65044 (http://www.gametrailers.com/video/episode-310-gametrailers-tv/65044)
Biti ce prikazan novi teaser trailer koji kako kazu "ce biti prica cjelog interneta sljedecih tjedana"
Tune-in u petak na GTTV da vidite trailer

Tsaя
29-04-2010, 14:00
Jedva čekam da vidim o čem se radi.

ScorpiuS
29-04-2010, 15:56
To radi onaj Sledgehammer studio jel? To neće nikada biti kvalitetno kao i Infinity Wardovi naslovi. Ali ipak može biti nešto dobro, wait and see.

red-bull911
29-04-2010, 16:22
Nakon onoga što se dogodilo sa Infinity Wardom sumnjam da će novi COD biti upola dramatičan kao njegovi prethodnici.

solo
29-04-2010, 16:26
Neznam oce to sad biti debut teaser od Call of Duty 7: Black Ops (Treyarch) ili onaj 3rd person action game koji ce Sledgehammer napraviti.

xtali
29-04-2010, 17:45
tocno je navedeno da ce to biti novi call of duty naslov znaci bas call of duty ne neki 3rd pearson shotter

Rang€r
29-04-2010, 18:53
ko je sad sledgehammer?

zapravo, radi se o codu.. like i care

Aral
29-04-2010, 19:41
Novi CoD? Ak će bit po uzoru na mw2 onda lajkam, ak se opet vrate u ww2 ili bilo šta slično, nabijem ih.

Raz
29-04-2010, 21:49
Sve je to već i previše izlizano. Želim nešto novo... neznam. Call of Duty u sci-fi settingu, gdje se dio specijalne postorbe koja "čisti" neprijateljske brodove kod većih sukoba. Kako bi ownalo, e.

solo
29-04-2010, 22:11
Misliš nešt na foru Republic Commando? Bilo bi fora.

Aral
30-04-2010, 07:39
Sve je to već i previše izlizano. Želim nešto novo... neznam. Call of Duty u sci-fi settingu, gdje se dio specijalne postorbe koja "čisti" neprijateljske brodove kod većih sukoba. Kako bi ownalo, e.
Ili to naravno, sf sa filmskom atmosferom i onime kaj IW tj RE znaju napravit bi rulalo. Btw. po sadašnjem countdown timeru na GT-u, za 1dan i 1h će bit objavljeno, znači sutra ujutro.

Tsaя
30-04-2010, 07:47
Jel će to biti video za CoD7 koji dolazi ove godine ili CoD 8 (vjerovatno MW3) koji dolazi iduće ?

CAK_CROchef
30-04-2010, 07:56
ovaj vikend prvi video novog cod-a

Grim
30-04-2010, 18:56
To je trailer za CoD 7: Black Ops. Tako da spajam teme.

Tsaя
30-04-2010, 22:09
Di je sad taj video ?? Rekli ste da danas dolazi !!!

Tko oće, može Preorder (http://www.game.co.uk/lowdown.aspx?lid=13562&cm_mmc=update-_-wk1310b-_-skinny-_-codblackops), lool.

Tsaя
01-05-2010, 08:23
Evo ga Call of Duty Black Ops Trailer (http://www.gametrailers.com/video/exclusive-debut-call-of/64933).

Raz
01-05-2010, 12:00
Izgleda da će izvedba biti nešto u stilu Hitmana 3, sa misijama koje će ustvari bit flashbackovi glavnog lika. Vjerojatno će biti nešto u Vijetnamu.

The Fury
01-05-2010, 12:12
Vidio sam neke scene u Apacheu, vjerojatno neka misija sa napucavanjem kao pilot :o

GDra
01-05-2010, 12:18
Ne sviđa mi se previše trailer, ova igra bi trebala failati.

*Fila*
01-05-2010, 12:20
ma neznam
ako bude krvi i brutalnosti ko u cod 5 biće dobar multi
ako bude zombi mode i dedicated serveri biće igrivo
ako ne
onda nek ide u kurac

Mirogamemasta
02-05-2010, 15:53
Dvije programerske kuce drze istu igru. Nije ni cudo sto cod izlazi svako malo. Malo me smeta sto se time dobiva hrpa cod naslova koji nemaju veze jedan sa drugim.
Kad bolje razmislim mozda je tako bolje, tako da se ublazi repetivnost SP-a i monotonija.
Kad-tad ce im ponestat materijala za igru, pre brzo se ovi cod naslovi stancaju.
Sad sam bas procitao. Kad se Infinity Ward raspao, Activision je spojio Infinity Ward + Sledgehammer Games kao produzetak.
Strasno, vec me pocela boliti glava.Previse razlicitih programera radi na istom naslovu.
Imam jedno pitanje.
Zanima me da li novi Respawn Entertainment ima pravo na cod naslov u igrama?

Tsaя
02-05-2010, 18:31
Evo još jedan trailer. (http://www.gametrailers.com/video/gt-pop-block-call-of/65166)

Assasin`s
02-05-2010, 23:20
Ako se malo potrude možda i ispadne dobro! Makar nevjerujem.

Cookie monsta
03-05-2010, 07:55
Ako se malo potrude možda i ispadne dobro! Makar nevjerujem.
potpis

Tsaя
03-05-2010, 19:49
Evo sa IGN-a (http://pc.ign.com/articles/108/1087297p1.html)Smalo o novom CoD-u.

El Klinjo
03-05-2010, 20:35
Zanima me da li novi Respawn Entertainment ima pravo na cod naslov u igrama?

Mislim da ne, pošto bi CoD brand trebao biti u vlasništvu Activisiona.

Grim
14-05-2010, 06:57
Call of Duty: Black Ops - details overload (http://www.gamesradar.com/f/call-of-duty-black-ops-details-overload/a-201005119402964002)

Visiting CoD studio Treyarch, USA Today has been demoed certain parts of Cold War-set game, and revealed some pretty exciting factoids. We've collated all the most exciting and important ones for you, and created a great big list of Everything You Need To Know.

- Four-player co-op is confirmed.

- You'll play at least two characters in multiple international conflicts.

- American and Russian black operatives have been consulted. Given the above points, we reckon that means you might play on both sides of the conflict.

- Exact setting dates haven't been revealed, but the game will play out over a long period of history. As black ops teams were privy to superior intelligence and had free access to any equipmenent they wanted, weapons and ammo will be more varied this time around. A military crossbow has been confirmedS so far, but it's not just for sniping. CoD:BO (unfortunately aromatic acronym) allows on-the-fly ammo changes for some of its weapons, so the bow can also be fitted out with exploding arrows.

- There's also an AUG assault rifle that will take multiple attachments.

- The SR-71 Blackbird is the new AC-130. During one level, the recon plane is used to observe terrain from above, with the player directing the squad below with a pointer in order to help them avoid enemy Russian convoys. Immediately after this, you'll take control of the squad on the ground.

- Treyarch head Mark Lamia has said that the game is 'epic in scope', being focused around a story that 'has meaning and character and will be multi-threaded'. Perhaps more of an indication that Treyarch will be giving the Cold War an ambiguous, mutli-sided treatment?

- CoD: BO is using the same full-actor motion-capture technology as Avatar. That means that not just gestures, but whole performances are captured, right down to facial expressions and line delivery. Expect some serious emoting this time around.

- It looks like Treyarch is following Modern Warfare's lead in terms of big action movie set-pieces. Cliff-diving and rappelling through windows are already in.

---

Crossbow? Može. :)

CAK_CROchef
14-05-2010, 23:47
novi video s gameplayom 18.5.
s Treyarch's community managerovog twittera
To clarify, the reveal trailer on ESPN 5/18 will be brand-new, 100% gameplay – it’s the first full #CODBlackOps trailer!

solo
15-05-2010, 00:13
Samo me zanima multiplayer, da ima dobar competitive gameplay (da naprave neki mod slican promodu) koji ce community prihvatiti i ja sretan ko nova godina.

Assasin`s
17-05-2010, 12:43
http://www.hcl.hr/vijesti-cod-black-ops ... 23-17.html (http://www.hcl.hr/vijesti-cod-black-ops-vraca-dedicated-servere-4223-17.html)

Mirogamemasta
17-05-2010, 21:43
Da mi je sad vidjeti tko ce prvi prigovoriti.... :twisted: :ekipa: .

Tsaя
18-05-2010, 18:56
Znači Hladni rat ?
Pa moglo bi biti nešto od ovoga.
Uvijek mi dođe jedan dobri CoD !!!

El Klinjo
18-05-2010, 19:51
Samo me zanima multiplayer, da ima dobar competitive gameplay (da naprave neki mod slican promodu) koji ce community prihvatiti i ja sretan ko nova godina.

Competitive CoDovi prestaju izlaskom CoD4, koji će još dugo biti najigraniji CoD(i casual i competitive).

Mirogamemasta
19-05-2010, 07:16
Novi Trailer.
http://www.gametrailers.com/video/debut ... -of/100352 (http://www.gametrailers.com/video/debut-trailer-call-of/100352)

"Ready when you are"
- frajer mi lici na Cpt. Price-a. Nisam bas siguran zbog glasa, cini mi se da je drukciji.
(Pogledao video jos jedanput). Ma ipak je Price. Nitko nema brkove kao on. :D

"Just because they write it down and call it history..."
-isti General Shepherd
Cini mi se kao nastavak price iz MW2. Nadam se da je.

CAK_CROchef
19-05-2010, 08:07
video mi se svidja :pray:

xtali
19-05-2010, 08:09
da i kolko sam skuzio bit ce neki zapaljivi meci (nez na kojoj se to minuti vidi ali pogodi nekog tamo sa shutgunom i on se zapali) biti ce neki tracer i onda raketica doleti...dobar je triler puno otkriva

Tsaя
19-05-2010, 10:03
U matere mi !!!
Koja brutala !!! Jedva čekam ovaj CoD !!!
Izgleda da ćemo moći uništavati kuće ko u bbc2 !!!!

Ajmeee, pre bolesno, video je odličan !!!

:pray: :pray:

Nadam se da će ovo ispast bolje nego od IW-ovog CoD-a.

CAK_CROchef
19-05-2010, 10:48
sad cekam neki ign video review

Tsaя
19-05-2010, 10:52
Da.
NEzz kak ću to sve igrat. Sad mislim kupit BBC2, pa MoH i onda dolazi taj CoD. Užas !!!

Assasin`s
19-05-2010, 13:19
Ljudi ako če ova igra izgleda ko ovaj trailer skidam kapu Treyarch-u.

Grim
19-05-2010, 14:19
Trailer je neloš, ali s obzirom što se dogodilo sa MW2, neću se previše nadati.
A i novi Medal of Honor izgleda mnogo bolje.

GDra
19-05-2010, 14:22
Trailer owna totalno, ali ne želim se veseliti.

solo
19-05-2010, 19:05

Competitive CoDovi prestaju izlaskom CoD4, koji će još dugo biti najigraniji CoD(i casual i competitive).

Nemora značiti, ako ovaj uspiju napraviti kako treba, ima dedi servere odnosno može se modati lako bi mogao preuzeti competitive CoD scenu. AKOSga naprave kako treba... Nadam se.

GDra
19-05-2010, 20:40
Još par puta sam pogledao trailer, kvragu, ovo MORA biti dobra igra!
Ne vidim u traileru razlog da faila, a nadam se da neće biti pre-konzolaška igra.

Mirogamemasta
19-05-2010, 21:46
:rotfl: Moram priznati da ste mi pomalo smjesni. Koliko imate godina? Otkad se to po traileru vidi da je igra dobra?
Ako cemo gledati trailere onda je MW2 odlicna igra.

Assasin`s
19-05-2010, 22:03
http://www.hcl.hr/vijesti-cod-black-opsS... 23-17.html
Evo još dobrih vijesti.

GDra
20-05-2010, 14:31
Create-a-Class 2.0 will allow players to customize their appearance in addition to their loadout.
Najs. :D

Grim
20-05-2010, 14:42
Eh, budemo vidjeli. To su rekli i za MW2. :(

Tsaя
21-05-2010, 06:51
http://www.hcl.hr/vijesti-cod-black-ops ... 23-17.html
Evo još dobrih vijesti.

Jel mi može neko dat valjan link, obaj nevalja. baš bi htio pročitat što piše.

Pročito sam negdje da će neprijatelji biti pametniji, ta bi u Vietnamu trebali više jurišat na nas dok bi ruski vojni specijalci Spetsnaz trebali više taktizirati. Rekli su i da bi trebali više pucat po neprijatelju da ga se ubije i da će biti mogućnost zarobljavanja i korištenje neprijatelja kao štita.
Brutala. Bit će odličan cod.

Grim
21-05-2010, 12:41
Zadnjim CoD-om su kod mene izgubili sav respect koji su imali.
Tako da im više ne vjerujem dok ne vidim to u nekom gameplay videu. :)

Assasin`s
21-05-2010, 14:02
[quote="Assasin`s":39thh5l1]http://www.hcl.hr/vijesti-cod-black-ops ... 23-17.html
Evo još dobrih vijesti.

Jel mi može neko dat valjan link, obaj nevalja. baš bi htio pročitat što piše.

Pročito sam negdje da će neprijatelji biti pametniji, ta bi u Vietnamu trebali više jurišat na nas dok bi ruski vojni specijalci Spetsnaz trebali više taktizirati. Rekli su i da bi trebali više pucat po neprijatelju da ga se ubije i da će biti mogućnost zarobljavanja i korištenje neprijatelja kao štita.
Brutala. Bit će odličan cod.[/quote:39thh5l1]
http://www.incgamers.com/News/21689/cal ... ed-servers (http://www.incgamers.com/News/21689/call-of-duty-7-will-feature-dedicated-servers)
Onaj link ne radi neznam zašto.

Grim
21-05-2010, 14:24
New Call Of Duty: Black Ops Details (Resnov Returns) (http://systemlink.gamersguidetolife.com/2010/05/new-call-of-duty-black-ops-details.html)

SystemLink has rounded up all the new Call Of Duty: Black Ops information from both the new issue of Official Playstation Magazine, and their podcast. So, hit the jump for all the knowledge.

Most of the game is in Vietnam, however, there are missions spanning the whole of the Cold War (60 years or so).SFocuses on 'hot points', around the late 60s, 70s - Vietnam, Cuban Missie Crisis, etc. The time span is 'decades'. Hinted that one mission will go somewhere familiar to the COD series. Maybe Berlin, for the Berlin Blockade/Wall?SIn terms of weapons, there's the Dragon Breath - a flame shotgun using incendiary ammo that sets foes alight (as seen in latest trailer), and the M16 and AUG are included. However, these two weapons were very new in the Cold War, so expect them to feel slightly different. The guy with headband, seen in all trailers, is an NPC and your friend - not the main player.SThere are stealth missions in Vietnam, much like Wetwork from Modern Warfare - sneaking around a small camp, killing sleeping guards.

Resnov, from World at War returns (you can see him for a second in the latest trailer). He's older, cooler, and still as Russian. Safe to assume Gary Oldman back on board.SThe engine is an updated version of the one from World At War (previously taken from Modern Warfare). All updates are Treyarch's own, nothing is taken from Modern Warfare 2. OPM says it looks amazing - a level in Russian mountains shows this, where you can see a radar dish you have to destroy miles away. There are no smoke and mirrors. One mission has you stealing a helicopter, as seen in the trailers. This section is not on rails - altitude is locked, but steering and shooting is controllable.SThey're not willing to talk about multiplayer, but there will be new options for create-a-class, there will be social networking stuff (Facebook, Youtube?), and while there's no talk of a beta, a QA team is just playing multiplayer, all day, looking for glitches and bugs. Not everything is destructible, but 'if you expect it to blow up, it will'.

SMission on a SR-71 Blackbird, as seen in the trailers (again), looks very cool - you walk up to your co-pilot, wearing a brilliant 60's style NASA space suit. Understandably, there are a lot of film references - Platoon, Deer Hunter, Hamburger Hill, etc. And of course, Zombies: Treyarch have been 'listening to fans', and want to 'please the fans', but no confirmation (yet). There will be dedicated co-op - not just the single player game with two players, but an whole new story.

---

Ipak neće sve biti uništivo kao u BC2. :)

GDra
21-05-2010, 14:26
SThere will be dedicated co-op - not just the single player game with two players, but an whole new story.

Ovo je dobro. :D

Mirogamemasta
23-05-2010, 16:49
Most of the game is in Vietnam, however, there are missions spanning the whole of the Cold War (60 years or so). Focuses on 'hot points', around the late 60s, 70s - Vietnam, Cuban Missie Crisis, etc. The time span is 'decades'. Hinted that one mission will go somewhere familiar to the COD series. Maybe Berlin, for the Berlin Blockade/Wall?
Znaci prica iz MW2 se ne nastavlja? Mogao bih se zakleti da sam vidio Shepherda i Prica-a u traileru.
Cudno. :?
Gdje je GT pop-block kad ga trebas...
Ili ja nisam dobro preveo... Sta je to span? Jel to znaci da cemo se vracati u proslost na nekim misijama?

hrčak
23-05-2010, 16:54
Ne zvuči mi loše ali dok ne vidim da su to napravili i da to valja dotle nebum baš optimističan prema toj igri.

Grim
23-05-2010, 19:45
Most of the game is in Vietnam, however, there are missions spanning the whole of the Cold War (60 years or so). Focuses on 'hot points', around the late 60s, 70s - Vietnam, Cuban Missie Crisis, etc. The time span is 'decades'. Hinted that one mission will go somewhere familiar to the COD series. Maybe Berlin, for the Berlin Blockade/Wall?
Znaci prica iz MW2 se ne nastavlja? Mogao bih se zakleti da sam vidio Shepherda i Prica-a u traileru.
Ili ja nisam dobro preveo... Sta je to span? Jel to znaci da cemo se vracati u proslost na nekim misijama?
Noep, priča iz MW2 se nastavlja u MW3. Ovo je Black Ops, priča se nastavlja iz World at War. :)

Mirogamemasta
23-05-2010, 20:19
Noep, priča iz MW2 se nastavlja u MW3. Ovo je Black Ops, priča se nastavlja iz World at War. :)
Aha...
But still... Mogao bih se zakleti da sam vidio Shepherda i Prica-a u traileru.

GDra
23-05-2010, 20:20
Ja isto. :D

solo
23-05-2010, 20:31
Onaj general sto šeta tamo nije bio Shepard nego lik iz WaW-a samo puno stariji. A Price... njega neznam di si vidio, zapravo, drago mi je što ga nema, ide mi na ku*ac.

hrčak
23-05-2010, 21:07
Nemoj tako, Price je simbol i glavno lice CoD-a.

GDra
23-05-2010, 21:10
Onaj general sto šeta tamo nije bio Shepard nego lik iz WaW-a samo puno stariji. A Price... njega neznam di si vidio, zapravo, drago mi je što ga nema, ide mi na ku*ac.

Price je na 1:02

Grim
23-05-2010, 21:30
To na 1:02 nije Price:
http://www.imagesforme.com/upload/48af6146.jpg

Igra vjerojatno neće uopće biti povezana sa MW, pošto nekako gledajući, ovo je nastavak WaW-a. :)

Mirogamemasta
23-05-2010, 21:56
More like 00:33 (Ali jos uvijek nisam 100% siguran da je to on). (Ma svatko tko ima brkove mi lici na Price-a. :D )
http://img199.imageshack.us/img199/697/printscreen1.jpg

Grim
23-05-2010, 22:09
Noep, ni blizu Priceu.

Nije bilo Pricea u WaW-u, neće ni tu. U WaW-u imamo Resnova. :)

Mirogamemasta
23-05-2010, 22:12
Meni lik malo lici na Price-a...sta ces...
Inace su previse "moderno" obuceni da bi bio nastavak WAW-a, al ajde, nek im bude.

Assasin`s
24-05-2010, 20:09
cpt.Price je legenda

Assasin`s
24-05-2010, 20:10
Ali i da bi bio nastavak MW2(što naravno nije) Shepard nebi bio živ zato što ima nož u čelu :wink:

Mirogamemasta
24-05-2010, 20:13
Cuda se dogadaju. :D
Ma lazem, zaboravio sam na to. :)

Grim
25-05-2010, 07:28
6 Reasons Why Black Ops Won’t Flop (http://www.codblackopsnews.com/2010/05/24/6-reasons-why-black-ops-wont-flop/)

Zanimljivo, sada nakon što je IW uprskao, Treyarch ispadaju kao junaci koji će spasiti franšizu.

solo
25-05-2010, 12:53
Kao što je jedan lik napisao u komentarima, "CoD lives or dies with Black Ops". Što je istina, ako ovaj fulaju, tu više nema spasa.

Tsaя
25-05-2010, 13:21
6 Reasons Why Black Ops Won’t Flop (http://www.codblackopsnews.com/2010/05/24/6-reasons-why-black-ops-wont-flop/)

Zanimljivo, sada nakon što je IW uprskao, Treyarch ispadaju kao junaci koji će spasiti franšizu.

Vrlo zanimljivo. Znao sam da će tako bit. A i treba tak bit.
IW treba pokopat !!! :hangin:

Grim
25-05-2010, 21:01
Kao što je jedan lik napisao u komentarima, "CoD lives or dies with Black Ops". Što je istina, ako ovaj fulaju, tu više nema spasa.
Uvijek se može još rape-ati franšiza, ali uvijek. :(

solo
26-05-2010, 09:09
Pa naravno da se može, ali hoće li to bit kvalitetni naslovi kao naprimjer dvojka i četvorka, u to sumnjam. Isto tako postoje ljudi koji će to ionako kupovat... Kao što sam ja ( :( ) kupio MW2.

Tsaя
27-05-2010, 18:56
Sve što se trenutno zna o novm CoD-u:
http://www.blackopsforum.com/showthread.php?t=184

Ja sam s ovim prezadovoljan !!!

GDra
27-05-2010, 19:09
Pogotovo s ovim da će biti više stealtha. :D

GDra
28-05-2010, 19:19
In another mission you will be shot down in a helicopter, crashing you in the Huong River and you will need to get past the huts build right next to it. This means a lot of swimming with just a knife to defend yourself. Exciting!

Zašto ovo nisu stavili u trailer!?

CAK_CROchef
28-05-2010, 21:19
e3 intervju dosta informacija :pray:
http://www.gametrailers.com/video/e3-20 ... -of/100689 (http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-call-of/100689)
http://www.gametrailers.com/video/e3-20 ... -of/100687 (http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-call-of/100687)

na kraju s smjeskom kaze da pc ce imat dedi servere

GDra
30-05-2010, 20:52
The Single Player level "Slaughterhouse" is confirmed to be a multiplayer map. Plus the crossbow will also feature in multiplayer.

It is now a known fact that Black Ops' multiplayer mode has been in development from day 1, even before Single Player. In previous Call of Duty games the multiplayer levels have been based off Single Player levels, but it's the other way round for Call of Duty: Black Ops.

In a interview with Video Games Daily » Treyarch's studio head has revealed that the recently previewed Single Player level "Slaughterhouse" is actually based off a multiplayer map, this level is set in a Vietnamese Hue City.

Often times what we’ve done is we’ve created a single player environment and we’ve modified it for multiplayer. But a lot of it’s been the other way round. The Slaughterhouse city level was initially created inside of multiplayer. It’s different in the single player experience, but the point is it started there. ~ Studio Head, Mark Lamia

Treyarch's Community Manager Josh Olin has also confirmed that the military crossbow that you receive in the "WMD" level also came from multiplayer.SThese are key examples of how serious Treyarch are taking multiplayer, things are otherwise normally taken from Single Player and then added to multiplayer.

The article then described how Treyarch are "pinning the multiplayer modes’ success on a combination of customisable experiences and social networking". What exactly does this all mean? We do not know but it sounds like Black Ops will not disappoint and will offer us a lot of customization. A final comment by the studio head also left us eager to hear exactly what Treyarch's plans for multiplayer are.

Players like to play Call of Duty in certain maps in particular ways. So we’re going to give them particular tools to let them do that inside the game, without getting specific. ~ Studio Head, Mark Lamia

Tsaя
31-05-2010, 07:40
E sad vidim da će ova igra biti najbolji cod. Bar tako pričaju. Multiplayer bi trebao biti nezaboravan. jedva čekam.

Što se tiče onog da mijenjaš svog lika u mp-u, jel to znači da možemo mijenjat uniforme i slično ili šta ?

GDra
31-05-2010, 11:36
Nadam se.
Ghost maska + Priceov šešir = Win. :D

Grim
31-05-2010, 15:06
Brkovi + Priceov šešir = Win :)

Aral
31-05-2010, 15:17
Lik kojeg vodite će konačno imat svoj glas, fora.

GDra
31-05-2010, 17:41
It is reported that players will be allowed to play as members of the SAS in a close-quarters mission based off 'Prince's Gate', the terrorist attack on the Iranian embassy in the 1980s.
Treyarch has stated that the differences between World at War and Black Ops will be as significant as those between Call of Duty 2 and Call of Duty 4.

Sve bolje i bolje. CoD treba nešto novo.

Assasin`s
31-05-2010, 21:12
Ajde ljudi nemojte suditi toliko prije izlaska igre! Tako ste govorili i od MW2 pa ste ga onda svi ispljuvali! Mislim da bi ovo moglo ispasti dobro makar mi ovaj jedan trailer ništa ne govori. A u MW2 mi se nije niti jedan trailer svidio i kada sam vidio multiplayer gameplay vidio sam da to nije to. Ali naravno singleplayer je ko i u svakom CoD-u bogovski!

Mirogamemasta
31-05-2010, 22:02
Ajde ljudi nemojte suditi toliko prije izlaska igre! Tako ste govorili i od MW2 pa ste ga onda svi ispljuvali! Mislim da bi ovo moglo ispasti dobro makar mi ovaj jedan trailer ništa ne govori. A u MW2 mi se nije niti jedan trailer svidio i kada sam vidio multiplayer gameplay vidio sam da to nije to. Ali naravno singleplayer je ko i u svakom CoD-u bogovski!
SP je bogovski, ali ti se niti jedan trailer nije svidio. Lolwut?

Assasin`s
31-05-2010, 22:36
Pa svaki trailer je govorio o multiplayeru.

Aral
31-05-2010, 22:40
Ja računam samo na SP, stoga očekujem da Treyarch i Raven daju ama baš sve od sebe. Želim sp kao u MW2, da me odvali s nogu i da ga šokiran od divote igram i nakon desetog prelaska.

Mirogamemasta
31-05-2010, 23:39
Pa svaki trailer je govorio o multiplayeru.
Pod trailere sam mislio da govoris o onima iz SP-a...
SP ce sigurno biti super, kao i u svakom COD nastavku.
Za MP bi volio da bude nesto nalik na onome iz BF:Bad Company 2. Sa jos vecim naglaskom na teamplay.

solo
01-06-2010, 00:33
Ja nebi volio da bude ko BF:BC2, mislim, nek bude veci naglasak na teamplay ali nek to ostane stari arkadni CoD, bez ikakvih promjena. Želim sa snajperom napravit u zraku 360 i sprasit nekog u glavu. 8) Hell yeah! :rotfl:

Aral
01-06-2010, 07:58
Call of Duty: Black Ops – Who Needs Infinity Ward? (http://xbox360.ign.com/articles/109/1093755p1.html)

First the obvious: as we all know, the firing of Jason West and Vince Zampella in March 2010 quickly transformed Infinity Ward into a casualty ward...
:rotfl:

Između ostalog, naglasak je u tekstu na to zašto bi cod7 trebao biti najbolji cod do sada.

El Klinjo
01-06-2010, 23:46
ziher će biti

Tsaя
02-06-2010, 07:43
Ja već znam da ću ga kupit. Lošiji od MW2 nemože biti !!! :)

GDra
02-06-2010, 14:14
Može. :D
MW2 i nije toliko loš.

GDra
02-06-2010, 17:10
Trebali bi promjeniti ovaj edit. :(

Uglavnom, evo infoa o likovima:

-Frank Woods is one of the main characters in the upcoming game Call of Duty: Black Ops. He is part of the Studies and Observation Group. On his left arm is a USMC tattoo, which suggests that Frank was possibly a former affiliate. On the same arm, Frank also has a SOG tattoo. He most likely belonged to the 353d SOG of the USAF, as the 353d conducted surveillance operations over Southeastern Asia in 1967. He is voiced by James C. Burns.
-Hudson is a SOG operator, and one of the main playable characters in Call of Duty: Black Ops. He is being voiced by Andrew Hawkes.
-Mason is a SOG operator, and one of the main playable characters in Call of Duty: Black Ops.

Ovo je taj SOG, koji se spominje:

The Studies and Observation Group (SOG) was a highly classified, multi-service United States special operations unit which conducted covert unconventional warfare operations prior to and during the Vietnam War.

The Studies and Observations Group was a joint unconventional warfare task force created on 24 January 1964 by the Joint Chiefs of Staff as a subsidiary command of the Military Assistance Command, Vietnam (MACV). The unit conducted strategic reconnaissance missions in Republic of Vietnam (South Vietnam), the Democratic Republic of Vietnam (North Vietnam), Laos, and Cambodia; carried out the capture of enemy prisoners, rescued downed pilots, and conducted rescue operations to retrieve prisoners of war throughout Southeast Asia; and conducted clandestine agent team activities and psychological operations.

Assasin`s
02-06-2010, 21:42
Može. :D
MW2 i nije toliko loš.
Istina,ali ih je slava i želja za novcem sjebala.
CoD2 i CoD4 najbolji ikad. MW2 je mogao biti,ali još nije kasno samo nek malo porade na njemu i one mape daju besplatno kao u CoD4 i svim ostalim CoD-ovima

Grim
02-06-2010, 21:49
MW2 je mogao biti,ali još nije kasno samo nek malo porade na njemu i one mape daju besplatno kao u CoD4 i svim ostalim CoD-ovima
Prekasno je.

Assasin`s
02-06-2010, 21:55
[quote="Assasin`s":3k67e8gl]MW2 je mogao biti,ali još nije kasno samo nek malo porade na njemu i one mape daju besplatno kao u CoD4 i svim ostalim CoD-ovima
Prekasno je.[/quote:3k67e8gl]
Pa moglo bi se nešto napraviti.Npr dedicated servere odmah bi više ljudi igralo MW2.Ali to če biti nikad. Dobro da mi još i puške ne naplačuju u MW2.

GDra
02-06-2010, 22:09
Ali tko će to prihvatiti? Nije jedina loša stvar u MP nedostatak dedicated servera.

Grim
02-06-2010, 22:11
Cijela igra je u banani, teško bi se išta moglo popraviti.

GDra
03-06-2010, 11:19
Cijela igra je u banani, teško bi se išta moglo popraviti.
Prošle godine:

Nisam ga još zaigrao i neću još mjesec dana (jer bi mi izazvao preveliku ovisnost), ali vjerujem da je užasno dobar.
:D

Grim
03-06-2010, 12:09
To je bilo prije nego što je igra otkrila pravo sebe.

Assasin`s
03-06-2010, 14:31
I ja sam gledao komentare Grima na MW2 :) Doslovno je svršavao na njega ,a sad ga pljuje :)

solo
03-06-2010, 14:35
A svi su svršavali, odi na MW2 thread i do neke stote stranice svi je hvale ovo ono, kad ono nema dedi servera, igra izlazi... I bam! KU*AC! :D

GDra
03-06-2010, 15:16
Meni je igra i dalje dobra, ali ni do koljena CoD-u 4.

solo
14-06-2010, 00:34
c/p sa JD_2020 twittera

"Keep an eye out for a very awesome #CODBlackOps Remix Trailer dropping tomorrow morning (PST) on CallOfDuty.com/BlackOps..."

Znaci sutra(?) nam dolazi neki remix trailer.

CAK_CROchef
14-06-2010, 16:38
sad negdje bi trebo bit

CAK_CROchef
14-06-2010, 18:39
http://www.justin.tv/screwattackent
igraju black ops

GDra
14-06-2010, 18:40
Evo o MP-u:

01.You only get two perks in multliplayer, and this combination of perks determines your third perk.
02.There is a new armour system, e.g. Cold-Blooded and juggernaut are armours you can wear (not much detail given on this).
03.The FAMAS returns, but is no longer a 3-round burst weapon. Instead it is full-auto.
04.There is no M4. Instead another new gun mentioned seems like it will take its place, the SIG Commando.
05.Other new weapons confirmed include the RPK, Skorpion and MAC11.
06.There is no commando perk.
07.The scavenger perk is included, but no longer replenishes equipment.
08.The One man army perk is also not included.
09.The highest killstreak reward (at this time in development) is 15.
10.There is no emergency airdrop, but there is a care package.
11.As confirmed before, killstreaks will not stack. For instance, if you get a 5 kills without dying and receive your killstreak reward, the kills you get with that killstreak reward will not count towards your next killsreak (e.g. 7 kill killsteak). You will have to get two more kills, in that instance, by other means to receive your next killstreak.
12.You can sprint to prone in the current build of the game. Basically this means you can dive straight on your belly after sprinting, instead of having to stop, crouch and than go prone.
13.The tactical knife is gone, while a new knife is being introduced: the ballistic knife. This is a knife that has a spring that can shoot a blade (in real life, not necessarily in the game).
14.The claymore is a piece of equipment, and you only get 1 per life.
15.Grenades are not considered equipment, and replenished by scavenger.
16.The M16 is in the game, and still a powerful weapon.
17.The PSG1 sniper rifle is in the game.
18.UAV, airstrike and 3 types of helicopters are back as killstreaks. The Pave Low is confirmed as well, and has a feature unique to the game.
19.The SR-71 plane is also one of the killstreak rewards.

Aral
14-06-2010, 18:40
E3 2010: Remix Trailer (http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-call-of/101263)

CAK_CROchef
14-06-2010, 19:51
http://www.gametrailers.com/video/e3-20 ... -of/101273 (http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-call-of/101273)
ingame video od 5 min

GDra
14-06-2010, 21:24
http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-call-of/101273
ingame video od 5 min

OK je. Nije spektakularno kao MW2, ali ima potencijala. Svidjelo mi se što više paze na detalje.
Moglo bi ispasti jako dobro. :D

Mirogamemasta
14-06-2010, 22:41
Netko u Treyarchu voli slusati Eminema. I like it! :D

Tsaя
15-06-2010, 07:39
Meni igra izgleda odlično !!!
Možda će jedan killstrike u MP-u biti da sami vozimo helić. Ili ćemo ga moć vozit ako bude parkiran negdje na mapi, pa ga samo uzmemo.

Grim
15-06-2010, 13:30
Isti trailer sa drugom muzikom. Ne izgleda mi pretjerano dobro, a i Medal of Honor izgleda x10 puta bolje.
Sumnjam da ću ovo igrati.

BigBongman
15-06-2010, 13:44
Isti trailer sa drugom muzikom. Ne izgleda mi pretjerano dobro, a i Medal of Honor izgleda x10 puta bolje.
Sumnjam da ću ovo igrati.

sigurno... -.-

Grim
15-06-2010, 13:55
E3 2010: Microsoft Press Conference Gameplay (Stream) HD (http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-call-of/101274)

Aral
15-06-2010, 14:03
Bezveze. Al igrat ću iz respekta prema IW-u i cod serijalu.

El Klinjo
15-06-2010, 19:44
Iako ga radi treyarch? :)

Tsaя
17-06-2010, 12:25
E3 2010: Deniable Operations Interview HD (http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-call-of/700250)

GDra
17-06-2010, 13:26
http://blackops.digitalwarfare247.com/news/wmd-black-ops-gameplay-from-e3

Aral
17-06-2010, 19:53
E3 2010: Payback Walkthrough (http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-call-of/700429)

neox99buleseye
19-06-2010, 11:19
jedvca cekam, izgleda dobro

solo
19-06-2010, 22:43
YHnA1jm5l1Y&fmt=22

Hahahaahhahhahahaahahha! :rotfl:

dayvee
10-07-2010, 17:22
Multiplayer će vejrojatno bit odličan. Dedi serveri će vjerojatno nudit- igraš a ne platiš.
Nije problem ni kupit key za 150kn preko neta ak je igra dobra. Ima tu potencijala: Vijetnam, Afganistan, Kambođa, Nikaragva, Bolivija, Kongo i ostale čarke koje su bile za hladnog rata uglavnom bez konvencionalnog rata ali uz sudjelovanje SAD-a u USSRA kroz vojne savjetnike i komadnose.
Jedino me brine to štancanje novog naslova svake godine. Tako se skračuje životni vijek COD nastavaka, a teško je očekivat neke velike inovacije i ideje. Bojim se da su ušli u pretjerano branje para od gamera, kao Electronic Arts. :-x

Devil Dog
10-07-2010, 18:35
http://blackops.digitalwarfare247.com/news/wmd-black-ops-gameplay-from-e3

Pogledao sa zakašnjenjem, al mogu reć da odlično izgleda.

Marvin OCX
10-07-2010, 22:06
Bit ce ovo odlicna igra. I razvojni tim mi je odlican jer mi je Cod 5 WAW bolji od MW-a,valjda zbog tematike,volim drugi svj rat.

Lucky.Strike
12-07-2010, 22:57
Vjerujem da cen apravit odlican single player,ali zato ce multiplayer vjerojatno opet failat na veliko

neox99buleseye
07-08-2010, 18:57
pa sp nikad nije bil upitan kod cod-a, bilokojeg.....
e sad mp je bitniji od sp-a a to je upitno kod svakog xD
p.s. volimse praviti filozof :D

Lucky.Strike
09-08-2010, 00:56
u 6-ici su fejlali sta nije bilo dedicated servera,a stabilnost ovih njihovih servera je bila uzasna,na pola runde nas je islo connectat na drugi host,ali cak ni da mp 7-ice bude 3 puta bolji od mw2 ne vjreujem da bi nadmasio cod4.

CAK_CROchef
09-08-2010, 17:48
h_fsM6LBi54&feature=player_embedded

multiplayer video morate vidjet :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

Shaka
09-08-2010, 17:51
predobro nemam rijeci....

Interceptor
09-08-2010, 18:03
Meni idu na živce ti bodovi +100

hansi
09-08-2010, 18:06
KOJA IGRETINAAAAA :pray: :pray:
kupujem ovo cim izade, kakav multiplayer, ovo ce bit epic :pray:

hansi
09-08-2010, 18:08
po meni je ovo drukcije i masu bolje nego mw2

Grim
09-08-2010, 18:12
Izgleda skoro pa isto kao MW2.

W3DR4N
09-08-2010, 18:44
po meni je ovo drukcije i masu bolje nego mw2

Kako sarkazam curi s ekrana. :pray:

GDra
09-08-2010, 18:47
Multiplayer je jadan, isti MW2.

CAK_CROchef
09-08-2010, 19:48
da isti je mw2 a sta tamo nije valjalo
lean, dedi serveri i modovi
a ovdje ce bit najvjerovatnije

CAK_CROchef
10-08-2010, 07:53
neznam jeste li skuzili ali na prvoj puski je klan tag kad se vidi dole u kutu
koga je ubio pise
napalm :pray:
http://xbox360.ign.com/dor/objects/1434 ... 0910..html (http://xbox360.ign.com/dor/objects/14349501/call-of-duty-treyarch-project/videos/rewind_codblack_mp_080910..html)

Grim
10-08-2010, 16:36
Previše su killstrikeova stavili u igru, totalni kaos je na mapi. Još sada onaj autić-bomba i takve gluposti, kaos. :(

Assasin`s
11-08-2010, 00:19
Previše su killstrikeova stavili u igru, totalni kaos je na mapi. Još sada onaj autić-bomba i takve gluposti, kaos. :(
Ti češ je na kraju najviše hvalit :?

Grim
11-08-2010, 08:16
Sumnjam.

TutBlut
11-08-2010, 23:08
Igra izgleda glupo, tu su neki autići koji eksplodiraju, samostreli, onda ovo na 0.31 što nisam skužio šta je (nešto je ispuco, možda nož ali meni izgleda nakaradno) :shock: .

Mirogamemasta
11-08-2010, 23:32
Da noz je ispucao.
Ali brijem da ovo mao zvrndalo od autica skoro nikad neces moci skuziti. Bice multikillova na bacanje. :D
Bolesna ideja iako mi se cini da autic nema sta u MP-u raditi, jedino u SP-u.

TutBlut
12-08-2010, 00:00
To i govorim, oni su od odličnog multiplayera napravili konzolaško smeće u kojem će noobovi uživat jer će doći do brda killova nekakvim autićima, letećim noževima, raketama i šta ja znam čime ne. :roll:
No, oni će opet najaviti novi call of duty za par mjeseci i svi će zaboraviti ovaj i tako u nedogled... iz goreg u gore.

CAK_CROchef
12-08-2010, 16:52
http://www.game.co.uk/lowdown.aspx?lid= ... Ops-_-Link (http://www.game.co.uk/lowdown.aspx?lid=14227&cm_mmc=Facebook-_-Multi-_-BlackOps-_-Link)
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :pray: :pray: :pray: :pray:
autic na daljinski kao prestige

hansi
12-08-2010, 17:49
http://www.game.co.uk/PC-Games-and-Down ... Black-Ops/ (http://www.game.co.uk/PC-Games-and-Downloads/Shooter/First-Person/~r348818/Call-of-Duty-Black-Ops/)
evo, ovdje izgleda dosta jeftino i stranica je pouzdana, vjerovatno kupim igru preko toga

wildje
12-08-2010, 18:21
Vjerojatno će vrlo brzo nakon izlaska izaći promod (ili neš slično) koji će maknut autiće i te pizdarije, tak da mislim da se oko toga ne treba previše brinuti...

Grim
12-08-2010, 18:34
http://www.game.co.uk/lowdown.aspx?lid=14227&cm_mmc=Facebook-_-Multi-_-BlackOps-_-Link
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :pray: :pray: :pray: :pray:
autic na daljinski kao prestige
Opet pretjerivanje. :)))))))))

Uglavnom, baš me zanima koja će cijena igre biti. Čini mi se da će biti standardna.

CAK_CROchef
12-08-2010, 19:15
normalna cijena na game.co.uk je 34 funte znaci oko 270kn jer je dostava samo 2 funte
stranica je pouzdana treba im 3-4 dana da dodje

al opet nema prestigea za pc :twisted: bas bi mi lijepo pao ovaj autic s kamerom i mikrofonom

CAK_CROchef
12-08-2010, 20:01
i jeste skuzili da su stavili zoom na sniper

Tsaя
12-08-2010, 21:49
Pogledajte ak niste:
http://xbox360.ign.com/dor/objects/1434 ... ml?show=hi (http://xbox360.ign.com/dor/objects/14349501/call-of-duty-treyarch-project/videos/rewind_codblack_mp_080910..html?show=hi)

jedva čekam da kupim!

Mirogamemasta
13-08-2010, 00:00
Prestiege edition je bolestan. :rotfl:
Zabavnije od night visiona u svakom slucaju. :D

Gale47
15-08-2010, 21:24
Ok, multi će bit ili pun pogodak ili epic fail. Ali ček, autić na daljinski? Samostrel, nemoj j*bat? Balistički nož!!??!!1 WTF?
Kad izađe, jedva čekam PROMOD. Btw. sam igram MW2 i nije baš tak loš kak sam zamišljao.

Razzarach
16-08-2010, 00:59
Promod mozda ispadne ok.
Iako cemo se nacekat da se ekipa sjeti da ga naprave.

El Klinjo
19-08-2010, 00:07
nisam siguran da će se promod i radit, competitive CoD scena se gotovo sigurno zadržava na CoD4.

Inače igra mi izgleda kao još zbrkaniji MW2, i čini mi se da će se još više nagrađivati kempanje.
Treyarch bi trebao stavit nešto fakat novo u igru, a ne samo gotovo kopirati IW i dodati par perkova ili čega već koji će dosaditi za 5 min.
U svakom slučaju, možda malo zaigram, ali razmislit ću.

Razzarach
19-08-2010, 01:12
nisam siguran da će se promod i radit, competitive CoD scena se gotovo sigurno zadržava na CoD4.

Inače igra mi izgleda kao još zbrkaniji MW2, i čini mi se da će se još više nagrađivati kempanje.
Treyarch bi trebao stavit nešto fakat novo u igru, a ne samo gotovo kopirati IW i dodati par perkova ili čega već koji će dosaditi za 5 min.
U svakom slučaju, možda malo zaigram, ali razmislit ću.
Promod je cod4 pretvorio u HD CS.
reci da nije. (nema cimanja igraca dok trci. nema ljuljanja scopea. jedna granata. nema perkova. sd prevladava.)

El Klinjo
19-08-2010, 09:38
CS i CoD su toliko različiti da ih je grijeh usporediti.
Uostalom kakve veze ima moj post s tim da je promod napravljen po CSu

Mirogamemasta
02-09-2010, 09:09
Novi MP modovi.
Wager matchevi mi se cine jako zanimlivim.
http://www.gametrailers.com/video/wager ... -of/703898 (http://www.gametrailers.com/video/wager-match-call-of/703898)
http://www.gametrailers.com/video/team- ... -of/703935 (http://www.gametrailers.com/video/team-deathmatch-call-of/703935)
http://www.gametrailers.com/video/wager ... -of/703937 (http://www.gametrailers.com/video/wager-match-call-of/703937)

bloodyakafuzz10n
02-09-2010, 09:49
nadam se da će bit i search & destroy gametype zajedno sa ovim wager matchevima... omfg, prvo sam jedva čeko igru da izađe, a sad jedva čekam promod :O ne kužim stvar s onim novcem i kakvu ulogu on igra

Tsaя
02-09-2010, 10:51
Jedva čekam novi cod!

GDra
02-09-2010, 11:03
Ovo je već bolje. :D
Vjerojatno kupujem, MP sa ovim novostima izgleda dobro.

CAK_CROchef
02-09-2010, 14:21
_VuOJvNJ ... re=channel (_VuOJvNJmqc&feature=channel)

ima 5-6 gameplay videa :pray:

BigBongman
02-09-2010, 14:31
kad ovaj šit ide van?

solo
02-09-2010, 15:10
9.11 iliti za 2 mjeseca ili pak ako hoces dan poslje mog rođendana. Zasad viđeno je ok, nema previše nepotrebnih sranja kao što je bilo u MW2. Mape mi se čine ok i igra bi stvarno mogla bit prihvacena od strane malo ozbiljnijeg komjunitija.

CAK_CROchef
02-09-2010, 16:46
jos!!!!!!!!!!!!!!
G94SolEtpnc&feature=player_embedded

CAK_CROchef
02-09-2010, 17:37
oprostite na duplom postu ali moram napisat
opet su nas ubili nas pc igrace i tako vidim ja ovaj video sve super i aj idem ja preoordat jeftinije cu proc ....
taman sam upisivao podatke, aj idem ja ipak pogledat na stranicu tj. cod forum kakve su jos novosti a ono sok

18 igraca maksimalno
nema PB samo VAC
steam ekskluziva
samo se mogu iamti gameserver serveri

vec se pocinju otkazivat narudjbe :bravo: treyarch

solo
02-09-2010, 17:52
Gdje točno si ti to vidio? Može link ili nešto..?

EDIT: Zašto bi se odgađala igra, i CS:S je takav pa se igra masovno. Nekužim u cemu je problem. Dobit cemo mod tools, console itd.

CAK_CROchef
02-09-2010, 18:06
Gdje točno si ti to vidio? Može link ili nešto..?

EDIT: Zašto bi se odgađala igra, i CS:S je takav pa se igra masovno. Nekužim u cemu je problem. Dobit cemo mod tools, console itd.
ma mene jedino to 18 igraca maximalno nervira jer se se jedino toliko slotova moze uzeti iz jedinog gameservera
http://forums.gameservers.com/viewtopic ... 11&t=40529 (http://forums.gameservers.com/viewtopic.php?f=11&t=40529)

solo
02-09-2010, 18:16
Kao što je čovjek fino napisao "Ranked servers only support 18 players, unranked 24 players.
I personally prefer the smaller maps, much more skill involved rather than the 64 player insanity games." I u potpunosti se slažem sa njim :) .

Grim
02-09-2010, 18:36
oprostite na duplom postu ali moram napisat
opet su nas ubili nas pc igrace i tako vidim ja ovaj video sve super i aj idem ja preoordat jeftinije cu proc ....
taman sam upisivao podatke, aj idem ja ipak pogledat na stranicu tj. cod forum kakve su jos novosti a ono sok

18 igraca maksimalno
nema PB samo VAC
steam ekskluziva

Osamnaest igrača maksimalno mi se užasno sviđa, jer iznad toga je totalni kaos na mapi, odlična promjena. VAC umjesto PB-a, isto odlična stvar, pošto PB saksa ananase, a VAC čak i radi. Te i to što je kao MW2 Steam ekskluziva je isto ogroman plus za mene, Steam > X-Fire.

Heh, možda čak nešto i ispadne od ovoga. :)

hansi
02-09-2010, 21:00
[quote="CAK_CROchef":2ccoydui]oprostite na duplom postu ali moram napisat

18 igraca maksimalno
nema PB samo VAC
steam ekskluziva

Osamnaest igrača maksimalno mi se užasno sviđa, jer iznad toga je totalni kaos na mapi, odlična promjena. VAC umjesto PB-a, isto odlična stvar, pošto PB saksa ananase, a VAC čak i radi. Te i to što je kao MW2 Steam ekskluziva je isto ogroman plus za mene, Steam > X-Fire.

Heh, možda čak nešto i ispadne od ovoga. :)[/quote:2ccoydui]
e, točno ovo, najmrze mi je u cod 4 na pub serverima bilo vidjet njih 10 koji leze u jebenoj kucici ili na krovu i tako tamo stoje cijelu mapu -.-
pb mi ide na kurac vise od svega na svijetu, cak i pojedinih usera na ovom forumu, steam rula

Tsaя
03-09-2010, 10:39
Odlično su ovo napraili, napokon makli pb... 18 igrača max., to je meni odlično, neće biti gužve na mapama...

Tsaя
03-09-2010, 10:51
Multiplayer Event Interview (http://www.gametrailers.com/video/multiplayer-event-call-of/703995)

GDra
03-09-2010, 10:52
Zna li netko koliko će igra koštati?

Tsaя
03-09-2010, 13:05
Kod nas sigurno 350-400kn.
Kupi ovdje (http://www.game.co.uk/PC-Games-and-Downloads/Shooter/First-Person/~r348818/Call-of-Duty-Black-Ops/).

CAK_CROchef
03-09-2010, 15:35
a ipak kad bas dobro razmislim istina ovo je uredu s 18 igraca, ako stave u sid vise od 4 runde za pobijedu

neznam jeli istina ali procalo se kao da nece bit popis servera vec ces random ulazit na server
:yuck: moze bit na nije istina samo kazem

CAK_CROchef
03-09-2010, 17:33
http://g4tv.com/videos/48464/Call-of-Du ... mmentary-/ (http://g4tv.com/videos/48464/Call-of-Duty-Black-Ops-Character-Customization-Commentary-/)

opisi svega sto se moze urediti

Tsaя
03-09-2010, 18:23
Zašto mi neradi taj video?

GDra
03-09-2010, 18:50
Ni meni, nađi na Youtubeu.

CAK_CROchef
03-09-2010, 21:40
probajte refresat stranicu par puta meni je radilo nakon 2. puta :thumbs2:

solo
03-09-2010, 23:02
a ipak kad bas dobro razmislim istina ovo je uredu s 18 igraca, ako stave u sid vise od 4 runde za pobijedu

neznam jeli istina ali procalo se kao da nece bit popis servera vec ces random ulazit na server
:yuck: moze bit na nije istina samo kazem

Nemos random ulazit na servere ako su dedicated, imaju svoj ip spojis se na ip i igras na tom serveru.

MoD
03-09-2010, 23:07
http://g4tv.com/videos/48464/Call-of-Duty-Black-Ops-Character-Customization-Commentary-/

Pogledao početak... Stiže nam još jedna CoD kopija; rip-off četvorke.

hansi
03-09-2010, 23:58
http://g4tv.com/videos/48464/Call-of-Duty-Black-Ops-Character-Customization-Commentary-/

Pogledao početak... Stiže nam još jedna CoD kopija; rip-off četvorke.
a da pogledas cijeli video? -.-