Pogledaj cijelu verziju : CoD4 na konzolama
Malo sam gledo po youtubeu gameplaye na konzolama i... strava.
Ping im je pa valda iznad 300, a njubine se po mapi krecu ko muve bez glave. Igrac koji recorda je naravno kao neki "pro" koji ubija idiote koji prolaze porednjega i neznaju se okreniti premanjemu i ispalliti rafal metaka. Odvratno.
Jeste vi primjetili slicno?
Što sam ja vidio,sve ninje koje su s konzole snimale CoD4 su pro,haha.Evo pogledao sam baš sad još dva videa i skužio da ljudi namjeste da puška cilja negdje oko sturka,i kreće se po mapi i puca,to je taj poznati stil,tako tko god zna nešto bolje kontrolirat lika i ciljnik je pro.
croat1gamer
18-07-2009, 17:13
Ciljanje s gamepadom ftel.
Zato vecina igara za konzole ima nekakvu pomoc u ciljanju (sto to god bilo) jer retardi nemogu pogoditi niti brdo iza sebe u manje od 5 sekundi.
Prije bih izgubio protiv 3 nubine na pc-u nego od 31 konzolasa, dok oni naciljaju ti im vec uteknes.
Mogu zamisliti tek kako su pro ovi koji snajpaju.
CoD 4 i opcenito FPS-ovi na konzolama su totalno lejm, također i RTS-ovi. Neshvacam kako neki mogu igrat CoD4 na konzoli a imaju PC.
To lejma, jako. :(
Ni ja. Apsolutno neshvatljivo.
Imam frenda konzolasa i nece da igra cod zato sto ga nemoze nastimati na gamepad jer kao sa mišem nezna igrat. A da proba igrat MP sa gamepadom vidio bi da kolko got bio pro na gamepadu nemoze se ni protiv njubara sa misem ravnopravno boriti sa gamepadom.
Gamepadovi su za tabacine, nogomete i pokoju arkadnju jurnjavu.
Constantine
21-07-2009, 13:23
sad ce doc w3dr4n sa spikom kako je gamepad zapravo najbolji za fps-ove I da je cod zapravo stvoren za gamepad :(
sad ce doc w3dr4n sa spikom kako je gamepad zapravo najbolji za fps-ove I da je cod zapravo stvoren za gamepad :(
Nece, on ne posjecuje ovaj podforum tako cesto. :D
E a likje stvaro cudan. Hvali Operu a koristi Firefox, hvali gamepad a igra sa misem... hh :D
Deadwalker
23-07-2009, 09:13
Pucacine, kao ni rts-ovi nisu bili niti ce ikada biti dobri na konzolama(oke, sad samo ponavljam sta ste vec rekli :) ) kao sto su na pc-u. Osim ako se na konzole ne spoji tipkovnica i mis...
Assasin`s
23-07-2009, 20:46
Ja imam xbox i cod4 pa i nije tako kako vam se čini 1 dan igraš i navikneš se meni je lagano najprije treba proć SP ali bez one pomoći za ciljanje.
Ti igraš CoD4 MP na xboxu?
De mi reci kakva je xbox cod4mp scena u hrvatskoj? Jel ima naših servera i kakav je ping.
Igrao sam COD4 na X360,i nije niti približno kao na kompu...nemaš taj feeling...igrao sam i MP,ali samo živi čajnizi!
Assasin`s
30-07-2009, 11:21
Na xbox ne biraš servere samo te baci u neku sobu i to je to ping je meni dobar isto ko na pc-u.Inače s vremenom ti dobro ide.
Constantine
30-07-2009, 13:20
Na xbox ne biraš servere samo te baci u neku sobu i to je to ping je meni dobar isto ko na pc-u.Inače s vremenom ti dobro ide.
znaci uopce nemozes ic gdje hoces nego te baci na server sa random noobovima,lol.
OMG nesto najadnije sto sam ikad cuo :(
Jel znas dali je mozda na PSu situaija drugacija?
Assasin`s
30-07-2009, 23:14
znaci uopce nemozes ic gdje hoces nego te baci na server sa random noobovima,lol.
Ali ja inače otvaram svoju sobu i pozovem frendove bolje je
Ak mozes igrat CoD4 na PC-u, nema ga smisla na konzolama.
Ali ja inače otvaram svoju sobu i pozovemSfrendove bolje je
Pa znaci ipak se moze nekako birati?
Da mi je vidjeti war na konzoli :rotfl:
Assasin`s
01-08-2009, 13:34
Nije tako kako mislis ima nekih profica koji su bolji neg neki na pc.
ma ja i Dalaj Lama na Himalaji ubijamo sve ostale :D
Nije tako kako mislis ima nekih profica koji su bolji neg neki na pc.
Profica, lol... pa tamo nema nikakve taktike, samo vrazije napucavanje, ko zna bolje ciljat je med+ igrac... totalno lejm.
PC je Bog i Batina naprema PS3 u vezi CoD4.
Assasin`s
01-08-2009, 14:15
Neznam kak je na PS3 nesta drukcije je neg na xboxu ali nije tesko igrat.
Isto je, kako god, na konzoli je lejm igrat je se sve vrti oko refleksa i skilla s ciljanjem, bez ikakve taktike, sto je glupost.
Konzole su shit za FPS-ove.
El Klinjo
01-08-2009, 15:17
Možda nisam u toku, ali nisam čuo baš za neke pare u cod4 na konzolama.
Igrao sam jednom CoD na konzoli, i bilo mi je fakat užasno čudno i retardirano za igrat :(
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.