Pogledaj cijelu verziju : Need for Speed Carbon
Scuderia
17-03-2007, 13:53
kad se otvara lancerS:o :o :o :o :o :o
na zadnjem teritoriju... kaj ga još nisi otključao?
THUNDER_DINIX
17-03-2007, 14:12
[quote="Đeri":21f57cvu]ovo se još igra ? :? :o
normalno da se igra. BTW, koliko tih tema o Carbonu vec ima?!?
previse[/quote:21f57cvu]
pa ima vec nekih 5 odprilike. u jednom se pljuje po njemu, u drugom pak... bolje da se ujedine u jednu temu, a ne da bude razbacano okolo.
Scuderia
17-03-2007, 15:33
na zadnjem teritoriju... kaj ga još nisi otključao?
na onom skor gore..ne nisam,tek sam sad došao tamo,al nemogu više pobjeđivat s Astonom DB9
Wolfwrath
17-03-2007, 17:25
Ja sam sve utrke kod stacked decka prešo s aston martinom db9 i onda sam kupio murcielago za dariusa.
BTW,onaj snimak gore-to je maksimalno bolesno!
Počeo sam opet igrati ovaj put sam uzeo toxic....alfu....sada mi je nekako zakon igrati....dam screen kada ga malo nabrijem.
BTW zašto neće učitavati stare save gamove nakon što sam igru deinstalirao i instalirao?? :o
BTW zašto neće učitavati stare save gamove nakon što sam igru deinstalirao i instalirao?? :o
Zato što wjerowatno nisi upisao isti cd-key....prije sam skidao neke programe za to al se ne sjećam wiše odakle...
Zato što wjerowatno nisi upisao isti cd-key....prije sam skidao neke programe za to al se ne sjećam wiše odakle...
:) al mislim da jesam...nije bitno i tak ga ne bi koristio thx
Molim pomoć ne mogu preći prvog bossa jednostavno je pre brz.....nabrijao sam si performance ali svejedno ne mogu šta da napravim sada, vozim alfu romeo exotic??S:|
Aby Phantom
14-05-2007, 19:33
Ovo je dokaz raširenosti Carbona po svijetu: :D :D :D
http://img519.imageshack.us/img519/590/nfscarbonwd3.th.jpg (http://img519.imageshack.us/my.php?image=nfscarbonwd3.jpg)
Dreadlock
15-05-2007, 08:44
Sve sto vrijedi u carbonu je drift...za ostalo se obratite undergroundu 2
ja izgubio volju za daljnim igranjem carbona...
čekam novi nastavak :D
Dreadlock
15-05-2007, 09:31
takoder
str33t6l0w
15-05-2007, 09:38
Sve sto vrijedi u carbonu je drift...za ostalo se obratite undergroundu 2
slazem se... jedina dobra stvar je drift....
takoder
također :(
Može cheats koje unlockaju sve aute i sve djelove onak u kompletu da ne moram auto po auto....da ih malo nabrijavama i tak :D
probaj nać trainer :wink:
w_QNe3YtLTg
ok to je bolesno :pray:
zna neko ime one pjesme što svira
Ja igram sad sa tunerima i došao sam do stacked deck teritorije i ne mogu nekako je preteško, oni imaju Carreru GT ja još na mazdi rx-7, doduše imam i wolfovog aston martina
prvo sam igrao sa muscle(decepticons) i sa žutim camarom 8)
sad mi je zelena mazda
čekam lancera i supru :pray:
Edit
Lancer je u stacked deck srednjoj desnoj zoni
morate pobjediti kenjija u canyon duelu da ga otključate(ja sad zamalo uspio)
prva ti je "remember the name", autor je "fort minor" , iliti Mike Shinoda iz Linkin Parka
Ajmo face can you beat me. Prva quick race staza, onaj prvi checkpoint. Vrime koje san ja postavija je 58.87 sa corvetom.
ma slabo se to više igra... :( čeka se pro street
Tako je.
Tako je.
kod mene nije tako ja prije svakog novog nfs-a igram stari ono dok ne bude 100% tako da sad carbon prelazim po tri puta svaki put sa drugim kategorijom:najprije muscli,pa tuner pa exotic itd
dosadno je a do novog nfs-a ima mjesec i po dana ako ne i više
str33t6l0w
12-09-2007, 23:12
a slusaj... dok taj neizađe mi igramo lfs il moto gp il nest drugo :D.. uglavnom ubijamo vrijeme sa necim drugim jer se neda svima prelazit par puta (iako sam ja preso 5 puta i onda mi je stvarno dosadio carbon)
Dreadlock
15-09-2007, 12:35
Hoce ko nabacit neki race il drift u carbonu prek hamachija?
vec sam stavio pitanje i u online gaming &living...
73 strane topic :o :pray:
preso igru jednom, nije mi se nesto svidjela, al dobra je, bolji mi je MW i natjeravanje sa policijom samo sto flai nocnih utrka :(
SnowFlake
20-09-2007, 10:26
[quote="Rang€r"]73 strane topic :o [quote="Rang€r"]
me 2
koliku ste najveću brzinu u NFSC-u postigli
Iss udjem pod podforum i vidim 70 i nešto stranica nfs iss nevjerujem lol :rotfl: inace još ga igram onak casual ponekad
pa da dosta smo napucali toga uvez carbona, a sranje je...ali iskreno meni je čak i bolji od pro streeta, makar su oboje nfs 'n' sh.it
carbon je dobar, pro street je bolji, u2 je najbolji... :rotfl:
ryder, jel može najveća brzina u u2?
Dj_Morales
17-03-2008, 11:58
carbon je dobar, pro street je bolji, u2 je najbolji... :rotfl:
ryder, jel može najveća brzina u u2?
meni je pro street najbolji... :P
pa nije loš, al je u2 bolji... pro street ima dobre drag utrke, te su mi najdraže :D
Pro street mi je jedino bio zabavan ono kad ga nagarim 300 na sat i kad se skucam u planinu i dok odletim u zrak i okrenem se nekoliko puta i onda se auto smiri na cesti i pokupi me ovaj koji dolazi i opet se preokrene par puta i zakon :pray:
ane sad sam igrala nfs carbon i 200% sam sigurna da saka :(
u2 je bolji... u2 ima drag utrke xD
Majo back on topic :P pricamo o carbonu a ne o U2 :D
Carbon je tako glupa igra a kadkada me zna satima zaljepit za komp :thumbs1:
sry čika admine :(
ane carbon mi se uopće ne sviđa... auti ajmo reć dobri, al ne znam... ne sviđa mi se... čak mi je i pro street bolji od carbona :(
Izgubljeni
28-08-2008, 09:38
MW je najbolji... Carbon nikome nije sjeo... a pro street.. pa svi znamo za njega. i da carbon je bolji od pro streeta.. undercover pari neki MW wannabe :)
avr freak
28-08-2008, 13:33
pro street im je do sad ja mislim najgore izdanje....
jel zna netko kako se može stavit karburator na haubu shelbyu gt 500?
znam da je bilo u demou,al neznam kako
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.