Pogledaj cijelu verziju : Guys and make up :s
kazem, meni sam roza smeta i ljubicasta, bas mi nisu neke boje :D
ali nek nosi tko oce...
ja volim i zelene, plave, zute, naranjaste, crvene,sive, bijele, sarene, ma svega imam ^^
Ne volim ni ja rozu, ali ljubičasta je fora.
Gregor847
08-10-2009, 22:55
Šta fali rozoj?? Baš je muževna boja http://images.coilhouse.net/wp-content/uploads/2008/11/pink.jpg
Mirogamemasta
09-10-2009, 05:37
:rotfl: Slika govori vise od tisucu rijeci. Mislim da vise ne moramo o ovome diskutirati. Moze lock.
Sonic_Moronic
09-10-2009, 12:51
[quote="mirko l":33celews]Ovako.
Ako netko nosi rozu majicu, briga me, neću mu se rugati zbog toga.
Ima pravo nositi što hoće, neka ga.
Ubrzo će muški smjeti nositi samo crne majice, inače će bit pederi.
Ljudima je pun kurac tradicionalnih vrijednosti i sve im to ide nakurac, pa me stoga "roza majice" kao znak nekakvog bunta nimalo ne čude. Ipak, oni ljudi koji ih nose samo zato što ih nose i drugi pomenisunajvećiretajinakuglizemaljskojitriokolnas ela![/quote:33celews]
Ti budi alternativan i idi gol po gradu.
Haha, koje budale, drugi ljudi nose odjeću i moraju i ovi. ROFL.
SorrorSuiExcidium
10-10-2009, 13:35
suknje na dečkima - ne.
Zašto, pobogu? :(
Ok ok, suknja (tj kilt) na frajerima može proć :D Samo zato jer je ljudina od 150kg mišića pa ga ne smiješ ništa pitat.
Ali isto kao što tu negdje iznad piše za uske majice, kad suknju nosi neki queer, to onda ne izgleda nimalo kul.
McPingvin_v2.0
10-10-2009, 15:47
Mislim, ako mužjak nosi suknju koja NIJE kilt treba biti eutanaziran parom cigli :)
Nisam pročitao cijeli topic, ali prvih par postova mi je bilo dovoljno da zaključim par stvari.
Ne nosim roze majice, ali isto tako ih ne smatram ženskim.
Roza je do prije 50 godina bila normalna muška boja da bi onda marketing počeo okretati stvari. Zadnjih par godina roza opet ulazi u modu kao muška boja.
Najbolja je stvar što mnogi ljude koji se vole lijepo i dobro obući, koji su namirisani, koji paze do svojeg izgleda su često i pljuvani na ovakvim "gamerskim" forumima, al to je normalno, jer ruku na srce mnogi gameri ne paze do svojeg izgleda, nije ih briga kako izgledaju, da li miriše ili smrde ili da li im je kosa masna.
Najbolja mi je fora kada se netko nađe pljuvati po tuđem stilu. Ja ne pljujem darkere, ne pljujem emače, ne pljujem metalce. To je njihov stil, oni se tak oblače i to je to.
A ovi majmuni, koji se nađu govoriti da bi oni nekoga odmah prebili, to su nepodojeni klinci od 12-13 godina kojima je najveći domet srat nekome preko foruma, također i srati o nekome.
Osobno se različito oblačim, od šminke do street stila. Ovisi o mojem raspoloženju i u čemu se taj dan najbolje osjećam. Najbolje se osjećam inače u odjelu, ali ga nemam priliku često nositi.
Od kozmetike koristim sve što i većina muškaraca, ali obožavam parfeme i volim fino mirisati.
Niko Bellic
18-10-2009, 11:37
Očito je iz ovog gore napisanog da si odrastao čovjek koji više nije podložan utjecajima i mišljenjima lokalnih i globalnih grupica koje kopiraju neke druge grupice i tako dalje. Znaš što ti paše, a što ne paše i uvažavaš razlike među ljudima, jer one nam svijet čine ljepšim i zanimljivijim mjestom, a bome i daju materijala za ćakule uz kavicu. Mogao bi i češće dolazit na forum. Fali ođe takijeh ljudi. Sjedi 5.
A ovi majmuni, koji se nađu govoriti da bi oni nekoga odmah prebili, to su nepodojeni klinci od 12-13 godina kojima je najveći domet srat nekome preko foruma, također i srati o nekome.
Ironija fredaču.
I kad je to roza bila muška boja?U vrh slučaja je bila ignorirana zbog prevlasti jedostavnih kombinacija crne/bjele/smeđe.
Ljubičast je jebena boja s druge strane.
Niko Bellic
18-10-2009, 11:41
Ironija fredaču.
I kad je to roza bila muška boja?U vrh slučaja je bila ignorirana zbog prevlasti jedostavnih kombinacija crne/bjele/smeđe.
Glupo je raspravljati koja boja je za koga, mnogo je bitnije da li ti ta boja dobro stoji ili ne. Džabe ti roza ili crna majica, ako ti zelena najbolje stoji...
McPingvin_v2.0
18-10-2009, 11:51
Najbolja je stvar što mnogi ljude koji se vole lijepo i dobro obući, koji su namirisani, koji paze do svojeg izgleda su često i pljuvani na ovakvim "gamerskim" forumima, al to je normalno, jer ruku na srce mnogi gameri ne paze do svojeg izgleda, nije ih briga kako izgledaju, da li miriše ili smrde ili da li im je kosa masna.
Postoji razlika između lijepog, urednog i preseravanja. Ako s tebe pršte marke, imaš Bvlglvblglarijev parfem od 500 ili više kuna dok ideš na plac po grincajg - preseravanje. Takvim ljudima vidiš u očima: "Bolji sam od tebe, KMETE KOJI IMAŠ PUMIN PARFEM OD 150 KUNA!"
Osobno bih takvim ljudima u očima htio vidjeti... Igle :)
Očito je iz ovog gore napisanog da si odrastao čovjek koji više nije podložan utjecajima i mišljenjima lokalnih i globalnih grupica koje kopiraju neke druge grupice i tako dalje. Znaš što ti paše, a što ne paše i uvažavaš razlike među ljudima, jer one nam svijet čine ljepšim i zanimljivijim mjestom, a bome i daju materijala za ćakule uz kavicu. Mogao bi i češće dolazit na forum. Fali ođe takijeh ljudi. Sjedi 5.
Nitors je sad 4. razred srednje škole i daleko je od odraslog čovjeka, ili je barem bio prije 6 mjeseci :)
Niko Bellic
18-10-2009, 12:00
Postoji razlika između lijepog, urednog i preseravanja. Ako s tebe pršte marke, imaš Bvlglvblglarijev parfem od 500 ili više kuna dok ideš na plac po grincajg - preseravanje. Takvim ljudima vidiš u očima: "Bolji sam od tebe, KMETE KOJI IMAŠ PUMIN PARFEM OD 150 KUNA!"
Oj, ti si recimototako pametan u neku ruku. Esad, ono što me zanima je kako se boriti protiv takvih ljudiSili protiv samog sebe da se ne pretvoriš u njih. Pogotovo (vidi podcrtano) ako su ženske u pitanju, pa nasilje (i slično ponašanje) nije opcija...
McPingvin_v2.0
18-10-2009, 12:04
Dobar čovjek će uvijek biti dobar čovjek, bez obzira prolazio kroz govna koja sežu do brkova ili kroz vlastiti novac koji ima isti vodostaj :)
Boriti se protiv sebe ne možeš. Isprobali milijun puta milijuni ljudi. Ako si karakterni proljev i hemorid po horoskopu nema ti spasa, što god ti pokušavao. Možeš se samo sramiti toga pa će ti ljudi ipak malo gledati kroz prste :)
Oda sada je netko loša osoba jer se voli preseravati,jebote imate velike predrasude.
McPingvin_v2.0
18-10-2009, 12:28
A preseravanje je pozitivna osobina koja se malu djecu uči od vrtića, jel? :)
Mislim, ako mužjak nosi suknju koja NIJE kilt treba biti eutanaziran parom cigli :)
A preseravanje je pozitivna osobina koja se malu djecu uči od vrtića, jel? :)
Po čemu bi bila loša osobina?
Jel tebi šteti?Ne.
Jel ti želiš štetit nekome makar on tebi ne šteti?Da.
Ti si loša osoba.
Niko Bellic
18-10-2009, 12:45
Ovak, sorry mama/tata, ali ipak bi bilo zgodno da možemo birati roditelje i da nas isti ne prave u cvijetu mladosti nego kad steknu nešto u životu, pa makar to bilo i samo iskustvo življenja na zemlji. Ak ništa, neće više tak puno djece živjet s roditeljima i tijekom odrastanja neće pratiti nečije sazrijevanje i transformacije...
Kao što ću uvijek reći. Svi se rađamo isti. Mržnju, predrasude i ostala closeminded sranja kao i predrasude koje su boje odjeće za koga, ipak prvo primjetimo, naučimo i ozbiljnije shvatimo ako to vidimo od roditelja nego od susjeda Stevana s trećeg kata, kao i ako isti (roditelji) ne ulože trud da pobiju neke naše krive stavove i razmišljanja...
Mislim da je DNK dovoljan dokaz da se svi ne rađamo isti.
Nadalje tekst nisam čitao jer je prvotna teza bila pogrešna.
Niko Bellic
18-10-2009, 12:51
Odgoj i DNA? :|
Izgradnja karaktera i DNA? :|
McPingvin_v2.0
18-10-2009, 13:08
Po čemu bi bila loša osobina?
Po tome što se ta osoba uzdiže iznad ostalih i sve ostale smatra nižim bićima od sebe. Onda se prema nama tako i odnosi.
Jel tebi šteti?Ne.
Dok god se to svodi na slučajni susret na placu ne, ali dok se već dođe do parkinga - da. Ista ta osoba smatra da se sa svojim terencom može stati gdje god želi, a da su one bijele crte na kolniku samo za ukras.
Jel ti želiš štetit nekome makar on tebi ne šteti?Da.
Ne, kriva pretpostavka i...
Ti si loša osoba.
... krivi zaključak, proizašao iz krive pretpostavke :)
Po drugom pitanju, u krivu si. Svi se rađamo isti, slobodno ikakvog mišljenja, predrasuda, želja i stavova. DNK nema veze s tim, jer imaš djece prekrasnih roditelja koji su propaliteti, kao i djece propaliteta koji su napravili poštene ljude od sebe tokom života :)
Neven <R>
18-10-2009, 13:31
Vezano uz temu... (HNgaAnPbNQ0)
Možda nisi shvatio još,ali ljudi su svi na(r)cisti.
Ti voziš skuter,pa sam siguran da radiš slalome u jutarnim kolonama.Možda nisi shvatio,ali to normalne ljude živcira.
Ti si komunista pa misliš da se rađamo isti,ali se ne rađamo isti.Za ovo ne trebe argumenata jer je logično.
McPingvin_v2.0
18-10-2009, 13:54
Možda nisi shvatio još,ali ljudi su svi na(r)cisti.
Ne, nisu :)
Ti voziš skuter,pa sam siguran da radiš slalome u jutarnim kolonama.Možda nisi shvatio,ali to normalne ljude živcira.
U krivu si, ne radim to :)
Ti si komunista pa misliš da se rađamo isti,ali se ne rađamo isti.Za ovo ne trebe argumenata jer je logično.
Haha, nisam komunist, ali činjenica je da dvije bebe, jedna kraj druge, imaju jednake stavove i mišljenja: "Sisa!". To je sve. Svaki čovjek se rodi kao prazan list papira, a on sam, njegova okolina i sreća pišu njegovu životnu priču :)
Deadwalker
18-10-2009, 14:10
Svaki čovjek se rodi kao prazan list papira, a on sam, njegova okolina i sreća pišu njegovu životnu priču
Veliki potpis
Pa to i je tako.
Ovako, ovo da djeca uče sve od roditelja...Je, velik dio je u odgoju roditelja, ali kada netko s dobrim odgojem upadne u krivo duštvo (debila), loše mu se piše.
Propada.Više će ga brigat je li faca među prijateljima i ženskima svoje dobi, nego kako na njega roditelji gledaju i što mu govore.
I kao što sam rekao, roza boja kao svaka druga, tko je hoće nosit, nek nosi, jebe me se.
I da, dobro je NITROS rekao, dosta vas tu ne držite do svog izgleda/ružni ste i briga vas kako izgledate, pa serete po drugima što se uređuju.
I onda se pitate zašto oni ljube prave cure, a vi ljubite one maljoljetne nacrtane iz animea po ekranu.
Electromaster
18-10-2009, 14:34
I onda se pitate zašto oni ljube prave cure, a vi ljubite one maljoljetne nacrtane iz animea po ekranu.
Eh?
Razzarach
18-10-2009, 15:08
lolwut
TeraBajt
18-10-2009, 15:23
ne znam tko je veći alternativni jebač ovdje, mirko ili predator hiha.
King tiger
18-10-2009, 16:39
nodakime mislim da si u krivu :proud:
inače me boli briga kako se ko oblači u normalnim granicama, naravno da bi mi bilo čudno da sad vidim na ulici ogromnog tipa u zenskoj suknji.
D.E.M.O.
18-10-2009, 16:58
Ironija fredaču.
lolšta?
D.E.M.O.
18-10-2009, 17:03
[
Ne kontam..ako čovjek ima previše novaca, zašto se ne bi tako oblačio ako to želi? Odnos prema drugima je nešto drugo, ali da "Bolji sam od tebe, KMETE KOJI IMAŠ PUMIN PARFEM OD 150 KUNA" proizlazi iz samoga odijevanja..mislim da nije tako. Naravno da imaš pun kurton tatinih sinčića koji nose one čamčiće patike/cipele (ono izduženo krpeno čudo koje plate previše) i marku upečatljiviju od same robe i stvarno znam puno takvih primjera, ali naravno da neću osuđivati nekoga zbog toga. Naravno da je tebi u interesu približiti se ljudima koji razmišljaju kao ti jer ipak iz odjeće možeš napraviti neku grubu pretpostavku, ali samo na tome se uvijek treba zadržati.
McPingvin_v2.0
18-10-2009, 17:13
Neću ni ja osuđivati dok se ne počnu ponašati kao direktori svemira, a to je prečesto :)
Niko Bellic
18-10-2009, 17:27
Ljudi se boje toga da ih neće prihvatiti i ne žele da ih dežurna ekipa komentira njima iza leđa, pa se pokoravaju zovu krda koje u zadnje vrijeme predstavljaju Lakosta isfuravatelji...
Mene boli kurac. Radim što god hoću na svoju sramotu. Furam gro stilova. Nije uvijek vrijeme za šminku, baš kao ni za klošarsku obleku. Pristupam tome kao i glazbi. Ovisno o raspoloženju...
Da sam direktor i da imam ekstra puno para viška, išao bi na sastanke u pamučnim trenerkama i sprdao ove koji se pokoravaju "zakonima društva", jer zakoni su da se krše, a pogotovo oni glupi i besmisleni...
Mirogamemasta
18-10-2009, 17:39
Sjer zakoni su da se krše, a pogotovo oni glupi i besmisleni...Tu se bas nemogu sloziti s tobom.
Ne mozes na neku svecanost doci kao zadnji klosar, smrdljiv, zmazan i u staroj poderanoj obleki.
Sonic_Moronic
18-10-2009, 21:57
Da imam jako mnogo novaca, čak i ja bih se kurčio skupom odjećom. Zašto ne? Uživajte u blagodatima kapitalizma, kad već svi pljuju po komunizmu bez razloga. Hiha.
Većina kupuje odjeću koja je u rangu njihovog budžeta. Jednako tako bi se mogao buniti siromašni cigančić koji nema šta nositi nama, srednjoj klasi, jer uopće možemo kupiti napredne stvari poput parfema.
McPingvin_v2.0
18-10-2009, 22:05
Da imam jako mnogo novaca, čak i ja bih se kurčio skupom odjećom. Zašto ne? Uživajte u blagodatima kapitalizma, kad već svi pljuju po komunizmu bez razloga. Hiha.
Većina kupuje odjeću koja je u rangu njihovog budžeta. Jednako tako bi se mogao buniti siromašni cigančić koji nema šta nositi nama, srednjoj klasi, jer uopće možemo kupiti napredne stvari poput parfema.
Razlika je i u stavu. Vidiš kad netko hoda i para nos oblacima. Nije sve u odjeći, vjeruj :)
Sonic_Moronic
18-10-2009, 22:06
Ne vjerujem jeziku tijela, slijep sam za te stvari.
Niko Bellic
18-10-2009, 22:17
Evo ja naprimjer hodam stalno na drugačiji način. Nekad k'o Rambo, a nekad k'o slonić Dambo. Nije sve u hodu, nešto je i u pivi...
Sickmanno1
21-10-2009, 17:47
Ja isto nerjetko hodam na sve cetri :(
Uglavnom slicno sam i ja razmisljao i donekle se drzao toga. Al kad se druzis sa kupcima, inzinjerima i ostalim izmima moras izgledat donekle kulturno :(
Volio bi vidjeti Sickoa sa krokodilčićem na majici :D
Roza je do prije 50 godina bila normalna muška boja da bi onda marketing počeo okretati stvari. Zadnjih par godina roza opet ulazi u modu kao muška boja.
Ironija fredaču.
Ajde, ja sam to čuo inače na satu Marketinga kojeg slušam u školi, ali evo tebi izvor s wikipedie.
n Western culture, the practice of assigning pink to an individual gender began in the 1920s.[5]SFrom then until the 1940s, pink was considered appropriate for boys because being related to red it was the more masculine and decided color, while blue was considered appropriate for girls because it was the more delicate and dainty color, or related to the Virgin Mary.[6][7][8]SSince the 1940s, the societal norm apparently inverted so that pink became appropriate for girls and blue appropriate for boys, a practice that has continued into the 21st century.[9]
http://en.wikipedia.org/wiki/Pink
Još koje pitanje?
Sickmanno1
22-10-2009, 11:02
Volio bi vidjeti Sickoa sa krokodilčićem na majici :D
Tolko cool nisam. Furam sam lame Levis kosulje za 10 eura :D
Niko Bellic
22-10-2009, 11:16
Di su to Levi's košulje 10 eura?
Btw. Imaš temu o majicama, pa ubaci tamo koju sliku. Baš me zanima kak zgledaju košulje...
Meni svejedno da'l se šminkaju ili ne. Mislim ako se šminkaju vrlo je vjerojatno da se neće naći u mom krugu prijatelja čisto zbog razlika u interesima, ali inače bmk, a za DROGUSnosim ruksak stalno.
oh ti nenade.
also, fabia je napisao negdje da bi sve on streljao, neda mi se trazit opet samo da kvoutam, samo mu zelim poruciti da je retard. also, međugorje.
tl;dr - fabia retaj.
Hebate šta je moja tema napredovala. :rotfl:
Jebate kako si ju digla iz mrtvih :D :D
Već sam zaboravila spammat, moram se podsjetit malo. :P
Niko Bellic
02-04-2010, 14:41
Odi radije radit neš korisno. Pomozi materi oko sarme malo...
Sezona sarme je gotova odavno.
Niko Bellic
02-04-2010, 15:51
Sezona sarme je gotova odavno.A onda skoči do Konzuma po žilete, odradi proljetnu depilaciju krakova i dečko će ti biti hepi...
McPingvin_v2.0
02-04-2010, 17:34
Sezona sarme je gotova odavno.
Da, sarme prestaju rasti oko 15. ožujka ^^
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.