Pogledaj cijelu verziju : Double click = properties
HalF-DeaD
12-06-2006, 17:39
Danas sam kupio volan Logitech Formula Vibration Feedback Wheel. I ja instaliram drivere, prikopčam u USB i sve je u redu dok nisam skužio da je nastao problem: kada hoću otvoriti neki file ili folder double clickom (miš je došao uz tipkovnicu - Microsoft Black Value Pack), otvori se properties tog filea ili foldera. To je VRLO SUPER ULTRA PUNO F*CKING JAKO IRITIRAJUĆE. Umjesto double clicka moram koristiti right click > open. Molim pomoć. BTW, koristim XP PRO SP2.
pogledaj u control pannelu
"Game controllers"
ako ne složiš onda
"mouse"
a onda
"Folder options"
ili
"Accessibility options"
nešto ćeš već ponaći
Dyslexia
12-06-2006, 18:36
E to se i meni skroz desava ja taj problem imam vec 2 godine nekad mi normalno radi a nekad kada napravim dvoklik ispada koda sam stisnio desni klik ja mislim da je to do misa ili njegovih drivera ja planiram mjenjat mis a mozda je nesto i u windosima.
GrannyKiller
12-06-2006, 21:20
"Game controllers"
ako ne složiš onda
"mouse"
a onda
"Folder options"
ili
"Accessibility options"
nešto ćeš već ponaći
pod folder options sigurno nije... provjerio sam.
pod Control Panel/Mouse isto ništa nema u vezi toga
moguće je da ti miš i volan nekako nisu kompatibilni...meni recimo ne rade zajedno modem i eksterni HDD (!!!) :shock:
pročačkaj po driverima od volana, i od miša (ako imaš). probaj i sa različitim verzijama drivera za volan (i miš ako treba)...
a ako to ne upali, kupi novi miš :|
HalF-DeaD
12-06-2006, 22:10
Nisam ništa našao da funkcionira od ovoga što ste napisali.
meni recimo ne rade zajedno modem i eksterni HDD
Imam rješenje(?) za tebe: kupi jače napajanje, moguće je da ti kompjuter nema dovoljno struje da isporuči za obadva uređaja zajedno.
"Game controllers"
ako ne složiš onda
"mouse"
a onda
"Folder options"
ili
"Accessibility options"
nešto ćeš već ponaći
pod folder options sigurno nije... provjerio sam.
pod Control Panel/Mouse isto ništa nema u vezi toga
moguće je da ti miš i volan nekako nisu kompatibilni...meni recimo ne rade zajedno modem i eksterni HDD (!!!) :shock:
pročačkaj po driverima od volana, i od miša (ako imaš). probaj i sa različitim verzijama drivera za volan (i miš ako treba)...
a ako to ne upali, kupi novi miš :|
ne treba kupovati novog misa jer je on sasvim uredu, koliko sam primjetio takve se stvari cesto dogadjaju ljudima koji imaju NF 4 Ultra ploce i naravno windows xp, probaj staviti nove patcheve za windows i za plocu, mozda i bios flash...osim toga stvarno neznam sta bi ti reko, i meni se to zna dogadjati s vremena na vrijeme, ja samo kliknem par puta na refresh i onda se samo od sebe popravi :o ovo sto sam ti reko samo nagadjam jer mi je i lega takav isti problem imao i on je reko da je nasnimio najnovije drivere za prakticki sve sto je mogo i onda mu se popravilo...tako da je to jedino sto mi trenutno pada na pamet...kazem nisam siguran.....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.