Pogledaj cijelu verziju : Left 4 Dead 2
Jedan lik hosta i pozove nas preko steama... Igramo versus ili kampanju ako nas je malo...
Sada sam i ja u ekipi!!! Jedva čekam! Već sam bio igrao sa noPEom i Domiem, i ćutim da će subotnji versus biti ekstra!
r0rschach
21-01-2010, 23:54
Subota - skijanje
Nedjelja - nešto
Tak da samo sutra mogu. :(
http://l4d.com/blog/post.php?id=3362
This sounds like good news to me... :)
Holy shit! Uopće nisam znao za ovaj The Passing DLC, jedva čekam!
r0rschach
23-01-2010, 14:27
Kad završe The Passing, prebacuju se na L4D3. Jebeš HL2 Episode 3, ajmo isforsirati L4D.
Ako Left 4 Dead 3 bude također u Source engineu onda ću se ispovraćat, bolje bi bilo da ga naprave po već prokušanom i uspješnom receptu, u Cell Shadingu. Iako, i Team Fortress 2 je također nastao iz tog moćnog Source Enginea, NEEEE!
D.O.M.I.
24-01-2010, 15:37
prerano je još za priče od L4D 3 , dvojka je vani tek 2 mjeseca treba uživat :D
Dečki, sutra, oko 20 h, je tko za partiju/dvije?
r0rschach
25-01-2010, 11:46
A koliko je L4D bio vani prije nego su najavili rad na L4D2? :eyebrows:
D.O.M.I.
25-01-2010, 20:23
a znam, al ovdje sad ima materijala za ekspanzije i DLC-ove , nema smisla tako brzo na slijedeću igru preć IMO :|
btw. jel ima ekipe za večeras malo napucavanja :D ?
ScorpiuS
25-01-2010, 20:29
Pogledajte ovaj video (http://www.gametrailers.com/video/top-10-screwattack/61093), nasmijat će se kad dođe L4D.
armagedon
26-01-2010, 15:18
Pogledajte ovaj video (http://www.gametrailers.com/video/top-10-screwattack/61093), nasmijat će se kad dođe L4D.
koja je igra u videu od 0,13 - 0,15??
Uncharted 2 among thieves
armagedon
26-01-2010, 19:08
Uncharted 2 among thieves
tnx dude
Deadwalker
12-02-2010, 14:32
Kaže pcplay na twitteru (http://twitter.com/pcplaymag)Sda je do sada ubijeno 28 milijardi zombija. :D
D.O.M.I.
23-02-2010, 00:25
it's time to kick some ass, don't u think guys ^^ ?
ovo mi je više izgledala kao ekspanzija nego nova igra
Upravo jučer nabavio, nisam je ni igrao od kad je došla ^^ Totalno fun igra, baš me briga kaj je dvojka iako bi mogla po nekim stvarima bit za expanziju; nema veze jer je zabava garantirana :)
D.O.M.I.
23-02-2010, 12:14
mogli bi skoro se skupit pa malo zaigrat, nismo dugo ;)
Trebalo bi, nisam dugo igrao.
Agree! Ja sam dosta na steamu pa ako planirate, obavijestite me!
D.O.M.I.
04-03-2010, 23:08
jeste sutra za neki Versus ili koju kampanju :) ?
TeraBajt
04-03-2010, 23:31
jel bi sa ovim novim dlc-om bilo moguce igrat coop l4d i l4d2?
Moguće ti je igrat coop Left 4 Dead i Left 4 Dead 2 ako imaš igru :). It's as simple as that.
TeraBajt
05-03-2010, 11:01
mislio sam na relaciji l4d + l4d2
nesto kao, neko iskupljenje od jebenog valvea sto smo popusili sa l4d.
Nema teorije da oni to naprave i ti to dobro znaš :).
Nego, uvijek možeš za Left 4 Dead 2 skinuti posve legalno (nadam se) kampanje iz Left 4 Deada 1 samo sa novim oružjimai novim zombijima te survivorima naravno, fora stvar.
http://oprecords.com/l4donl4d2/dl.html
TeraBajt
05-03-2010, 19:37
skontaj da imam l4d. malo su me sjebali ko kurac:>
Aha, sada kužim :). Ja sam uzeo Left 4 Dead tek kada je došla nova kampanja (ne mogu se sada sjetiti imena), nakon onog sukoba sa pretilim, pa sam prošao prilično povoljno, uzeo sam igru 8 mjeseci poslije i sve je bilo dovršeno.
A mogu shvatiti tvoju ljutnju ako igru nisi uzeo poslije tih 8 mjeseci, čovječe, o čemu mi ovdje pričamo a, kako je igra sucksala prije 8 mjeseci, a dobro je nakon 8 mjeseci :). (you know what I mean)
Ti meni ili? :D
Uglavnom, ako si se meni obratio, rado! Ja, ti, Grim, Domi, Maloki, Boz?, Deadwalker, pa makar i četvero od nas bacilo kampanju, you can count me in.
E i da, ujutro, popodne, ili navečer (discount me in navečer)
Navečer se igra. Nemaš popust. :(
McPingvin_v2.0
05-03-2010, 23:08
Yes, navečer igramo kao nekada. Bez hansija, naravno. I wedrana.
Mc Pingvin dodajem te u prijatelje, pa se nemoj iznenaditi ako te neki Vegetarian zaskoči kada sljedeći put uđeš u Steam :).
Nadam se da ćemo zaigrati Left 4 Dead 2 zajedno.
D.O.M.I.
06-03-2010, 07:29
uh, vjerojatno neću moć navečer, al ako ipak budem doma računajte na mene naravno :oops:
Ja sam za, kao i uvijek. ^^
The playable characters in the Left 4 Dead series have always been referred to as "the Survivors." However, one of them won't survive Left 4 Dead 2's DLC campaign The Passing.
Valve's Chet Faliszek said in a GameTrailers TV interview that one of the playable characters from L4D1 will die prior to The Passing. While playing the DLC, you'll run into the three surviving members. Future downloadable content for L4D1 will allow you to experience the character's death first-hand.
The Passing is expected this Spring. Spring official starts tomorrow so a release date should be coming soon. It's not clear when the companion L4D1 DLC will arrive.
D.O.M.I.
21-03-2010, 15:52
uuh zahuktava se :)
Oh, hai. :)
Also, Domi, danas popodne nismo igrali zbog problema sa internetovima, a maloprije sam te zvao da igraš ali se nisi odazvao.
D.O.M.I.
16-04-2010, 13:50
eh jbg škola, matura stuff, nisam bio slobodan :(
uglavnom sam tu i voljan igrati kad sam slobodan od raznih obaveza :)
The Fury
16-04-2010, 19:41
Ja isto imam igru, pa ako će vam trebat padobranac, tu sam.
Steam moj je: TheFuryCro
red-bull911
19-04-2010, 21:11
Imam problema sa ovom igrom.Sve je ok kad startam je ali kad odaberem level odma na kraju loadinga me izbaci na desktop.Ima li neki patch za ovo?
Steam autopatcha, ako nemaš na Steam-u onda ti nemogu pomoći.
markomarko
22-04-2010, 17:19
http://crotrailers.co.cc/2010/04/22/left-4-dead-2-the-passing/
Eto The passing trailerSza DLC!
(ako link ne radi kopiraj ga gore u browseru kada ides na neku stranicu)
Umro sam na trailer :)
I odlično besplatan je!
Sada samo čekamo Steam da ga downloada, and then... :)
To bi danas trebalo izać, ne?
To znači da sutra igramo :)
Ako igramo sa likovima iz L4D-a, onda dibs na Billa ili Francisa. :)
I, da, to danas izlazi.
Na L4D wiki piše da se ne igra sa originalnim likovima.
D'oh!
Onda sam ja nešto fulao. :)
A ono, i ja sam se isto nadao da će se moć igrati sa originalnim likovima.
Evo članak (http://left4dead.wikia.com/wiki/The_Passing).
Oh, well...
Anycase, nova pjesma Midnight Ridersa, M60 i Fallen Survivor me sasvim dovoljno zaintrigiralo.
Wait... what... The Passing izlazi danas? :)
Igramo obavezno.
D.O.M.I.
22-04-2010, 19:18
došo iz škole upravo, stavljam na skidanje :D
Downloada se upravo. \o/
Note: Svima kojima se sporo downloada imajte na umu da su serveri opterećeni.
Meni se lijepo downloadao pred kakvih pol sata, išlo je maksimalnom brzinom :)
Odigrao The Passing kampanju, nije ono što sam očekivao, ali valja. Nema skoro nikakve interakcije s likovima iz L4D (1).
Uglavnom, igramo danas, navečer?
Ja se ne mogu ulogirati na Steam, piše da je privremeno nedostupan i da probam kasnije. Zadnjih 3-4 sata.
Čudno... meni sve radi kao i normalno, cijeli dan.
Proradilo u međuvremenu.
Inače, vidjet ću, ako budete igrali tamo poslije 22 i ako ja više ne budem morao betonirat, pridružit ću se.
The Fury
23-04-2010, 20:00
Čist oke kampanja... Ima jedna velika stvar koja se saznaje u kampanji a to je:
smrt jednog od likova iz originalnog l4d... odigrajte pa ćete saznat
Ok je kampanja, ali definitivno ne nešto za što bih dao pare.
Sva sreća pa je besplatna za PC.
GeraltofSmeg
24-04-2010, 11:45
Koji su sistem rekvajermentsi za to, i valja li ista?
D.O.M.I.
26-04-2010, 18:24
valja itekako
što se tiče novog dlc-a , probao sam konačno cijelu kampanju i mogu reći da nije ništa posebno, ali sasvim zadovoljavajuće a ovaj novi Mutation mode mi izgleda prilično zanimljivo budući da će se svaki tjedan mijenjati :)
sve u svemu, još jedna potvrda kvalitete ove fenomenalne igre :thumbs2:
Jesam ja jedini koji je dobio ogroman pad performansi sa zadnjim patchem i dlcom? Prije mi nebi ni na trenutak zatrzalo na max grafici a sada zna stati i po 10 sekundi kada se brzo okrenem ili napravim nešto u tom stilu što je zapravo veoma iritantno jer se gotovo uvijek nakon toga nadem mrtav...
Morph_OS
27-04-2010, 17:32
Imam jedan prilicno smjesan problem. Ubacim se u lobby, igra se loadira, dsl crkne (ugasi se sve osim power :rambo: ).Nakon nekoliko pokusaja sam odustao.
Help..
The Fury
30-04-2010, 23:15
f476qYCQPvg&feature=related
Hunter kao Sonic, Smoker kao Yoshi itd. Zvukovi izmjenjeni :pray:
Living.Dead
16-05-2010, 19:54
Shit sad bi obicno rekao da tko hoce da bacimo koju partiju ali provalilo mi steam acc. :-x
Imate 15 minuta, igra se L4D2 kampanja. Jedno mjesto slobodno.
Tražim 6 kršnih momaka da igramo L4D2. Igra se Versus.
D.O.M.I.
15-06-2010, 17:05
predviđeno vrijeme :D ?
Dok deca spavaju. Navečer, kasnije. :)
Morph_OS
15-06-2010, 17:37
Kasnije
Meni odgovara oko 22 ili 23.
Deadwalker
11-07-2010, 18:32
Instalirao ponovno to cudo. Ako bu netko igral i vidi me online, neka samo salje invite^^ :)
McPingvin_v2.0
11-07-2010, 18:37
Deal, iako trenutno perem samo TF2 :D
Deadwalker
11-07-2010, 18:39
A cuj, ja Dragon Age.
Al eto, mozemo napraviti i pauzu neku :)
Instalirao ponovno to cudo. Ako bu netko igral i vidi me online, neka samo salje invite^^ :)
Dogovoreno :D
A MC je muf, poslao sam mu Invite za frenda i obrisao ga nakon par dana što me nije jebal nit pol posto :(
McPingvin_v2.0
11-07-2010, 23:01
Wut? :O
Send again :(
Pingu, kako je to ukrcat se na helikopter i u tom trenutku poginut?
D.O.M.I.
13-07-2010, 23:54
nezaboravno iskustvo siguran sam :rotfl:
Pingu, kako je to ukrcat se na helikopter i u tom trenutku poginut?
:rotfl:
McPingvin_v2.0
14-07-2010, 01:24
I to 2. put :)
Htio sam te dić, ali jebiga :P
D.O.M.I.
14-07-2010, 15:56
ipak je bio prioritet u tom trenutku gledat ga i sa zadovoljstvom komentirat njegovo ležanje na podu helikoptera :rotfl:
Ma još bi se naslađivali da se nismo tako brzo razbježali :D
D.O.M.I.
14-07-2010, 21:31
dečki danas bio fenomenalan versus, preodlično :thumbs2:
Realism je do jaja, ali ne na Expert :D
Razzarach
14-07-2010, 23:26
kolko dodje ta igra?
McPingvin_v2.0
14-07-2010, 23:28
www.steampowered.com (http://www.steampowered.com)
D.O.M.I.
15-07-2010, 07:52
Realism je do jaja, ali ne na Expert :D
moram ja jednom probat, nikad nisma skupio ekipu dovoljno hrabru za to ^^
Mi smo igrali - ja, butterdog, pingvin i grim... umrli smo 50 metara od safehousea :rotfl: I ne zbog mene, za čudo :D Čak sam prva 2 čekpointa bio jedan od dva preživjela 8) Ali to je bio Normal Realism.
Meni je najveći problem to što još ne znam mape. Izgubim se i vrtim se u krug, a to je najveći problem kod Realism moda pošto ne vidiš gdje su tvoji jebači.
Ja nisam igrao sa Bartucom. Sutra navečer sam slobodan, ako ćete igrati, jel'. :)
Sutra pijevčim curu, ali prekosutra sam slobodan.
D.O.M.I.
15-07-2010, 16:35
jbt sve više ekipe zagrijano za ovo, presexy :thumbs2:
D.O.M.I.
19-07-2010, 23:24
još jedna savršena večer versusa, grim, butter , bartuc <3 :thumbs2:
Systematic Reverse
20-07-2010, 09:58
sven co-op > l4d
:)
Budemo večeras bacili koju rundu?
Neka se jave zainteresirani, i u koliko sati... Maloki će reći 23, nakon što mu majka pusu za laku noć dade :D Oh wait, to se meni jučer desilo xD
EDIT:
Fak, zaboravio sam da formatiram danas, ne znam jel će se igra stići skinuti tako brzo nakon reinstalacije sustava... :|
Aj ne baljezgaj igramo :)
Ja se dižem u 4:35 sutra zbog posla pa bi rado da možemo prije 23:00 :)
Budemo večeras bacili koju rundu?
Neka se jave zainteresirani, i u koliko sati... Maloki će reći 23, nakon što mu majka pusu za laku noć dade :D Oh wait, to se meni jučer desilo xD
EDIT:
Fak, zaboravio sam da formatiram danas, ne znam jel će se igra stići skinuti tako brzo nakon reinstalacije sustava... :|
1) Backupiraj L4D2 na drugi HDD ili sprži na DVD tako da ne moraš skidati ponovo (desni klik na igru, backup game files).
2) Skini Alien Swarm, to se igra danas/sutra/prekosutra.
3) Vjerojatno ne igram, jer ću igrati Alien Swarm.
Jel ste za partiju Versusa ili Realistic kampanje (ovisi koliko će nas biti) tamo negdje u četvrtak navečer?
Dan i vrijeme se može korigirati, glavno da se pokušamo dogovoriti pošto je sa prijateljima najljepše :D
Sorry but I'll be watching Inception at the cinema :) (in?)
Odi u srijedu za 50% jeftiniju kartu :D Ali kažem, dan se može nategnuti. Pišite kad vam odgovara...
TeraBajt
03-08-2010, 02:52
Odi u srijedu za 50% jeftiniju kartu :D Ali kažem, dan se može nategnuti. Pišite kad vam odgovara...
bar srijedom svi zivi izrodi podzemlja i starci koji se nisu pomaknuli 50 godina idu u cinestar zbog te ponude rofl. kaj god oces popularnijeg gledat, moras se predbiljezit 3-4 dana ranije.
D.O.M.I.
03-08-2010, 04:58
meni paše gotovo svaki dan ;)
Četvrtak, navečer... meni paše.
Samo, Domi, Bartuc, već duže vrijeme nismo igrali, ste uspjeli nabaviti mikrofone do sada? :)
bar srijedom svi zivi izrodi podzemlja i starci koji se nisu pomaknuli 50 godina idu u cinestar zbog te ponude rofl. kaj god oces popularnijeg gledat, moras se predbiljezit 3-4 dana ranije.
Da bar je 3-4 dana ranije, već u četvrtak (početak tjedna za Cinestar) oko 00:30 je gotovo sve dobro rezervirano. Zato i čekam ponoć svaku srijedu u zasjedi da dobijem dobra mjesta za sljedeću srijedu :D
@Grim, sjetio sam se da imam mikrofon na onom Logitech Gaming Headsetu ali to je toliko prokleto neudobno, nakon pola sata si počneš pipati uši i gledati prste da vidiš jel krvare xD
The Fury
03-08-2010, 10:23
@Grim, sjetio sam se da imam mikrofon na onom Logitech Gaming Headsetu ali to je toliko prokleto neudobno, nakon pola sata si počneš pipati uši i gledati prste da vidiš jel krvare xD
Taj ti i ja imam. Stavi si sluške oko vrata i mic si digneš prema ustiju. Zvuk skopčaš na zvučnike :P
Izgubljeni
04-08-2010, 20:49
Sad sam tužan što sam prodao svoj primjerak :(, kad sam ja igrao nije niko igrao skoro, pa ga prodao, jao jao, inace koliko to košta sad na steamu?
Trenutno je 22,5€. Ja sam ga kupio na onoj akciji za svega 7,5€ :pray:
Izgubljeni
04-08-2010, 21:13
Mrzim te :(
Kada sam ga ja kupio, bio je na velikom popustu i koštao je 22,5 €, a originalna cijena je bila oko 44,99 €. :)
Isplati se čekati popuste. Ja samo neću nikada preboliti Witchera EE dok je bio 5€ na Steamu :cry: Nisam ga kupio jer sam brijao da mi je kartica prazna, a čitavo vrijeme je gore trunulo 200-injak kuna :cry: Nadam se da će uskoro opet biti na akciji, mada niti sada nije skup ali grize me tih 5€...
Kada sam ga ja kupio, bio je na velikom popustu i koštao je 22,5 €, a originalna cijena je bila oko 44,99 €. :)
37,99€ :)
Ja sam ga isto kupio za tih 22,5€ .
D.O.M.I.
04-08-2010, 22:46
to smo zajedno uzeli :D <3
Ja sam u četvrtak u kinu, a u petak i subotu na roštilju. Mogu eventualno u petak navečer, iza 22h... Teško je organizirati nešto kada te toliko roštilja pritišće na sve strane :(
PS: Mada u četvrtak idem malo ranije u kino, tako da sam valjda doma do 22h...
Ja ću vidjet, čak možda i budem mogao sutra/preksutra poslije 22.
New Left 4 Dead DLC Announced (http://www.ripten.com/2010/08/20/new-left-4-dead-dlc-announced-bfenty9842/)
The Sacrifice, new DLC for both Left 4 Dead and Left 4 Dead 2, was revealed today by Valve. The DLC will be compatible with both games, so no matter which one you have, you’ll be able to play it.
The new DLC follows the survivors from the original campaign, and fills in the gap between the end of the first game and The Passing DLC for Left 4 Dead 2. The game is done from the perspective of the original game’s cast, and explains how they come to meet up with the Left 4 Dead 2 cast. As the name implies, you will also be able to choose who lives and who dies, rather than having to live with Valve’s decision (according to the current DLC, it’s Bill who doesn’t make it. Sad face).
Another nice feature is the inclusion of the No Mercy campaign (the hospital level, one of the most popular from the original game) for Left 4 Dead 2 owners, allowing you to play the campaign with the updated weapons and zombie types. Original game owners will still be limited to the original weapons and zombies.
demetrius
22-08-2010, 10:50
jučer odšpilao,fino nešto novo,zašto uopće nisu pustili prebacili sve mape iz l4d u l4d 2,da se malo podsjetim mapa iz l4d,hospital,farma,aerodrom,barka,više se i ne sjećam.
http://www.pcgamer.com/2010/08/21/inter ... -dead-dlc/ (http://www.pcgamer.com/2010/08/21/interview-valve-on-their-new-left-4-dead-dlc/)
D.O.M.I.
22-08-2010, 19:42
huhu presexy, malo sam zapustio u zadnje vrijeme igru al čini se da stižu bolji dani :D
D.O.M.I.
15-09-2010, 09:09
izašao je prvi dio stripa koji nam predočuje što se dogodilo s preživjelima iz prve igre i priprema nas za nadolazeći DLC The Sacrifice. Pročitao prvi dio i mogu reć da sam jako zadovoljan :D
http://www.l4d.com/comic/
D.O.M.I.
22-09-2010, 19:56
stigao i drugi dio, preodlična stvar :pray:
It's ok man :S, three posts...
Uglavnom, ja ionako imam 220 sati u Left 4 Deadu 2 i igrao sam ga kada je izašao pa, čekam Sacrifice, zadnji pokretač mi je bio The Passing, tko će to igrati cijelo vrijeme :). Custom kampanje jako puno spašavaju stvar, ali najvažnija je ipak ekipa. Uglavnom jedva čekam, pa vam se javljam za igranje, prvo tebi Domi naravno!
Systematic Reverse
23-09-2010, 18:18
pa sta ako je ostavio 3 posta?
vremenski razmak ono pun kurac..
nemoze editat kad prodje toliko vremena.
Tko hoće igrati Left 4 Dead 2 evo dogovor, skinite sljedeće user made campaigne:
We Dont Go To Ravenholm 2
City 17 v.3.2.
2019
Carried Off (stvarno dobra)
Death Aboard 2 (prerada Death Aboarda iz jedinice, legendarno naravno)
Haunted Forest
I to je to, nakon što ove mape skiniti zažaliti ćete što ste ikada kukali o nedostatku mapa.
Tko hoće igrati Left 4 Dead 2 evo dogovor, skinite sljedeće user made campaigne:
We Dont Go To Ravenholm 2
City 17 v.3.2.
2019
Carried Off (stvarno dobra)
Death Aboard 2 (prerada Death Aboarda iz jedinice, legendarno naravno)
Haunted Forest
I to je to, nakon što ove mape skiniti zažaliti ćete što ste ikada kukali o nedostatku mapa.
gdje da to skinem?
D.O.M.I.
26-09-2010, 15:09
http://www.l4dmaps.com/files.php?cat=6S :thumbs2:
D.O.M.I.
01-10-2010, 13:59
jbg nema edita , al ovo se mora vidjet ;)
fenomenalan trailer za nadolazeći DLC :pray:
3qa69BN4 ... re=recentu (3qa69BN4_I8&feature=recentu)
također otvorena i stranica za The Sacrifice --> http://www.l4d.com/sacrifice/index.html#main_scroll/
D.O.M.I.
06-10-2010, 14:29
izašao zadnji dio stripa i DLC za L4D 1 i 2, prvi dojmovi odlični, šteta jedino da The Sacifice kampanja nije malo duža, uz to dobili smo i No Mercy za dvojku ;) Let's rock :rambo:
i da, igre su na Steamu snižene na nevjerojatnih 4.75 eura :pray:
Jel dulja od The Passing?
Ne baš... Tu su negdje, još uzevši u obzir da je zadnja mapa reciklirana zadnja mapa iz passinga, samo se drukčije odvija i zabavnije.
Ma uglavnom, ja sam očekivao više ali eto, Passing je ostavio snažniji utisak na mene kada je izašao nego sada Sacrifice.
Samo koji je k ono bilo 3 GB teško :cry:
IGoR_2803
28-11-2010, 20:01
ovaj vikend je igra bila na akciji na steamu, 3.50 EUR... uzeo sam... :)
malo za razbibrigu... :)
D.O.M.I.
28-11-2010, 20:10
:thumbs2:
inače, nismo dugo zaigrali zajedno tu na forumu, kaćemo :P
blood4me
28-11-2010, 22:21
Uzo i ja danas...
Kadaaaa? ;D
Kako stojite sa mikrofonima? Domi? :D
blood4me
28-11-2010, 22:25
Iam mirkofon :D
neam mic al bi mogli bacit neki drugi dan
D.O.M.I.
28-11-2010, 22:44
Kako stojite sa mikrofonima? Domi? :D
:oops:
Trebalo bi koji dan bacit neki versus, samo moram nabavit mikrofon opet.
Kupih i ja, i ja bi se igra sad :P
D.O.M.I.
28-11-2010, 23:48
vježbaj online da budeš spreman za nas prave igrače ^^
Da, upiknio sam i ja kao što sam rekao, pa ono add me na steam. Imate u profilu neću sada pisati opet :P
armagedon
13-12-2010, 16:46
samo da javim svima da je L4D2 na steamu opet 3,5€ tako da navali narode :D
McPingvin_v2.0
16-02-2011, 23:13
http://www.moddb.com/mods/dead-before-d ... ectors-cut (http://www.moddb.com/mods/dead-before-dawn/downloads/dead-before-dawn-directors-cut)
Ajmo poskidat ovo, hoću probat :)
D.O.M.I.
17-02-2011, 00:41
http://www.l4dmaps.com/
najbolja stranica s custom kampanjama, puno odličnih sam skinuo od ovdje, naravno i ovu gore kaj si spomenuo :thumbs2:
D.O.M.I.
18-02-2011, 11:11
oho Valve nas ponovno odlučio razveselit , svaka im čast na odnosu prema igračima , mogu bit primjer nekim drugima :thumbs2:
Cold Stream - novi DLC (http://www.l4d.com/blog/post.php?id=5019)
EDIT: Nova stranica pa par važnijih quoteova sa prošle stranice...
Shttp://www.moddb.com/mods/dead-before-d ... ectors-cut (http://www.moddb.com/mods/dead-before-dawn/downloads/dead-before-dawn-directors-cut)
Ajmo poskidat ovo, hoću probat :)
Shttp://www.l4dmaps.com/
najbolja stranica s custom kampanjama, puno odličnih sam skinuo od ovdje, naravno i ovu gore kaj si spomenuo :thumbs2:
oho Valve nas ponovno odlučio razveselit , svaka im čast na odnosu prema igračima , mogu bit primjer nekim drugima :thumbs2:
Cold Stream - novi DLC (http://www.l4d.com/blog/post.php?id=5019)
Će to biti besplatno, ne?
D.O.M.I.
18-02-2011, 12:00
normalno, kao i svi dosad DLC-ovi :)
Jel joško igra L4D2 sa ovog foruma?
Za sad smo ja, D.O.M.I, Grim i Buttra "redoviti" pacijenti, MC_Pingvin je klit, Bari se ispričavam - nisam vidio na vrijeme kad si pitao jel ima mjesta ( :( ), a Striker me ne jebe niti pol posto :(
Ako ima tko da je zainteresiran za pokoji Versus ili kampanju tokom tjedna, javite se.
PS: Poželjno je imati ove mape:
1) Dead before Dawn - http://www.l4dmaps.com/details.php?file=7774
2) City 17 - http://www.l4dmaps.com/details.php?file=5055
3) we don't go to ravenholm - http://www.l4dmaps.com/details.php?file=6017
i ove koje još niti ja nemam, ali Domi ima - haunted forest, 2 evil eyes, death aboard 2, dead city 2, detour ahead, dead air modified, death toll modified (iz l4d1), carried off.
Jebiga kad nisam doma, a Steam mi radi, dođem doma i vidim poziv za igrum i mislim si: "I što ćemo sad?". :(
Dogovorimo li se unaprijed, moglib' igrati. :)
Ajde evo, pridruzit cu vam se, dodajte me na steam, nick mi je zombirevizor
Imali smo kulnu partiju, samo što je bartuc zajebao sve 3 puta zaredom
I da neznalci, QXo0Ty6xslE
igrat cu i ja, moram jos updejtat
Ja zajebo, a sva 3 puta si umro prije mene, jos sam ti spasavao guzicu xD
Šta cu ti ja kad ne koristiš exploit stavljanja bombe tenku u usta :(
To si izmislio, nemreš staviti tenku bombu u usta :( Za sljedeći put obavezno skini:
1) Helms Deep - pre savršena survival mapa :pray:
2) Dead before Dawn DC - kampanja koja kvalitetom posrami original kampanje
3) We don't go to Ravenholm - odlična, drito savršena kopija mape iz HL2 :pray:
4) City 17 - odlična, ali nije niti blizu (2 i 3)
McPingvin_v2.0
23-03-2011, 10:24
Yo yo yo. Večeras u 21 satSveliko okupljanje. Ajmo, ima da nas se za versus skupi! Svi su dobrodošli[s:4efcmb6y], pa čak i hansi[/s:4efcmb6y]!
obecavam da necu ulaziti u carobne avanture lupanja zombija po picki sa vrtnim patuljkom :(
McPingvin_v2.0
23-03-2011, 12:30
I da nećeš ići 500 metara ispred svih? :*
Yo yo yo. Večeras u 21 satSveliko okupljanje. Ajmo, ima da nas se za versus skupi! Svi su dobrodošli[s:1batqawn], pa čak i hansi[/s:1batqawn]!
Jebemu :( U 21:15 idem van :(
I da nećeš ići 500 metara ispred svih? :*
necu ni to, vezi me lancem, bicuti pasic <3
Markecgrad
23-03-2011, 16:29
Možda dođem^^
McPingvin_v2.0
23-03-2011, 23:36
GG partije, moja frendica je igrala s nama, kasnije je neki njen klanovac uletio. Twas phun.
McPingvin_v2.0
24-03-2011, 00:12
+ hansi je umirao ko Toni Cetinski.
Nemoj tako, spasio je mene jednom. I onda me upucao.
McPingvin_v2.0
25-03-2011, 03:10
http://i.imgur.com/MsqLY.jpg
Deadwalker
25-03-2011, 08:49
hansi :rotfl:
McPingvin_v2.0
25-03-2011, 09:58
Večeras opet. Oko 22 ili iza, pričamo preko Skypea.
al nemoj me toliko davit :(
McPingvin_v2.0
25-03-2011, 12:17
I will come.
Samo ak buš crnačka kučka.
Dečki gubili na veliko, došo ja i pobijedili 8)
Nego da, drago mi je da sam stigao na partiju, bilo je super.
Sutra ponovno, isto vrijeme? :D
Snajpanje chargera, spittara i smokera sa pištoljem na preko pola koncertne mape: priceless.
Mislim da sam svojom leet igrom fakat potvrdio mjesto admina na forumu.
McPingvin_v2.0
26-03-2011, 00:06
Sam vi dajte, ja sam off do nedjelje navečer.
Epic scene, kako smo ownali onaj dio s vješticom u kotlovnici, ufff :D
Meni je to bilo bed gledat. Šteta što mi se dogodilo toliko kretoskih bugova, inače bi bilo prezakon.
Deadwalker
26-03-2011, 11:31
E da, kakvi su vas bugovi mučili?
Ili je to bilo samo nervoza dok ste gubili? :D
croat1gamer
26-03-2011, 11:36
Donirajte mi da se mogu i ja pridruziti. :(
Meni je charger zapeo na mapi, a smoker pucao kroz neprijatelja. Prvo je bug, drugo je vjerojatno zbog laga.
Tri puta sam kao Charger prošao kroz ljude, jednom kroz dvoje zajedno u hodniku gdje nisu mogli nikamo pobjeći, a Boomerov puke mi je redovito prolazio kroz ekipu bez da ih taga. Vidio sam da nisam jedini, bar po tome što sam gledao i slušao na Skypeu. Mislim da se Pingvinu dogodilo par puta da mu je Jockey prošao kroz nekog bez jahanja, ali nisam zicer.
Deadwalker
26-03-2011, 13:45
Hm čudno, to je valjda posljedica novih "patcheva". Ja barem u jučerašnjem meču nisam vidio neke bugove, ali ne igram puno L4D 2 tak da ne znam kakva je zapravo situacija s igrom.
Jučer sam na Skypeu komentirao baš, slična situacija je bila i sa TF2kom u početku zbog Source enginea koji je, u biti, jadan, ali su to ispravili sa hrpom patcheva i namjernih work-aroundova oko enginea, laga i takvih stvari.
Kaj ste vi komunicirali čitavo vrijeme preko Skype-a? Moram si to onda snimiti da vas mogu slušati :D
Deadwalker
26-03-2011, 14:36
Ne vidim smisao zašto komunicirate preko Skypea, ako Steam ima odličan ingame chat.
Nije odličan, i ne radi dok loada mapu.
McPingvin_v2.0
27-03-2011, 16:30
Ne vidim smisao zašto komunicirate preko Skypea, ako Steam ima odličan ingame chat.
I meni je bio odličan do prije par dana kada je prestao raditi :)
A i igramo LoL+ chatamo prije i poslje meča pa nam je zgodnije :)
Lord Ragnarok
27-03-2011, 16:32
kaj i ti lol igras? strasno
sickpetey
27-03-2011, 17:47
Steam chatt mi je uvijek bio u banani na L4D2 dok na DoW2 radi bez problema.
Znaci jos nije na razini voice u L4D2?
Ne znam o čemu vi, voice u L4D2 radi odlično.
sickpetey
27-03-2011, 18:11
Ne znam o čemu vi, voice u L4D2 radi odlično.
Nisam dugo igro pa neznam jbg :D meni je prije stekao al proslo je dosta mjeseca od tada.
McPingvin_v2.0
27-03-2011, 18:26
http://i.imgur.com/yimBT.jpg
http://i.imgur.com/NhQjb.jpg
McPingvin_v2.0
06-04-2011, 11:27
Večeras iza 22 igranka.
Jebemvas u oko, kak uvijek pogodite dan :cry: To namjerno igrate kad ja nemrem pošto sakam patuljčevog qurca u ovoj igri, jel?
Ja vjerojatno ne mogu, jer sumnjam da ću se moći skinuti sa Demon's Soulsa. :D
Jučer se nitko nije pojavio...
Regenmeister
02-05-2011, 18:34
jeste za igru večeras ? zovnite na steam ako ima dobrovoljaca ;)
McPingvin_v2.0
02-05-2011, 23:59
Domi, rekoh ti da NIKAD VIŠE nisi dobrodošao ovdje. Bio sam ozbiljan.
McPingvin_v2.0
03-05-2011, 11:16
Ništa što inače nije radio.
McPingvin_v2.0
03-05-2011, 12:58
Bio najveća Hrvatina i povjesničar od kad apostoje Hrvatine i povjesničari.
armagedon
16-05-2011, 10:51
jel se da nekom malo igrat možda?
majstoro
16-05-2011, 10:57
Meni,samo da nabavim igru,to cu ovaj tjedan
armagedon
16-05-2011, 11:56
može, super
koji ti je nick na steamu?
majstoro
16-05-2011, 11:57
Moram nabavit igru prvo :D
Arbiter of Change
17-06-2011, 18:21
Igra je preko dnevnog Steam popusta snižena za 66% kroz iduća 24 sata.
http://store.steampowered.com/app/550/
Stips222
18-06-2011, 12:14
Želi li netko zaigrati možda?
Nick mi je Stips.
Imaš li mikrofon? Ja igram svako malo, samo me dodaj na steam pa ćemo nabaciti koju partiju.
Stips222
18-06-2011, 12:22
Nemam mikrofon.
Koji ti je nick?
Pa piše mi u profilu. :)
reaper_aka_price
Necromonger
06-07-2011, 18:35
Pozz, malo OT, ali zanima me koji je najbrži način za napravit neku karticu ili šta već, da mogu uplatit 5€ na steam. L4d2 je na akciji za 3.5€ do sutra u 7 navecer, pa bi tija uzet.
armagedon
06-07-2011, 19:57
Pozz, malo OT, ali zanima me koji je najbrži način za napravit neku karticu ili šta već, da mogu uplatit 5€ na steam. L4d2 je na akciji za 3.5€ do sutra u 7 navecer, pa bi tija uzet.
do sutra nikakvu karticu ne mozes napravit
IGoR_2803
12-07-2011, 09:45
do sutra nikakvu karticu ne mozes napravit
actually možeš izvaditi prepaid mastercard karticu u hypo banci... imaju dvije verzije, jednokratnu i višekratnu... ova jednokratna ima gore mislim da 100 kn, nije na ime i može se odma podići... ja imam ovu višekratnu na kojoj piše ime i prezime ali se čeka 10ak dana...
Ovaj, resurrection teme, ups :)
Novi update ak' ikog zanima. Mutation mode, tenkovi protiv survivora. Došla sam na svoje ♥
sickpetey
28-02-2012, 21:35
Nedamiseponovoinstaliratipostotiput.
THUNDER_DINIX
01-11-2013, 18:12
kupio igru jučer preko Steama, pa pičim MP danas. Malo sam njubina, ali nema veze :D
Super je igra!
DelPiero
06-12-2013, 23:27
igra je super
StormCr0w
06-12-2013, 23:30
Jeste.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.