Pogledaj cijelu verziju : Need For Speed: SHIFT
IGoR_2803
09-02-2010, 22:26
Da, dodali su jedno 5-6 auta, rulaju. Imaš Eleanor iz gone in 60 sec :D
eh, morat ću ovome dati drugu šansu... ali tek kad završim dirt 2... :)
ScorpiuS
10-02-2010, 07:18
Završit ćeš DiRT 2? Mora da ti je stvarno dosadno.
IGoR_2803
10-02-2010, 08:21
Završit ćeš DiRT 2? Mora da ti je stvarno dosadno.
ne, nego jednostavno volim završiti započeto...
True, to je i moj moto :)
Trebate probat i onaj real mod, stvarno poboljsava upravljanje
OMG
Ferrari Racing Pack DLC Trailer (http://www.gametrailers.com/video/ferrari-racing-need-for/61920)
Kako volim ove dlc-ove za vožnje, ak tak nastave imat ćemo gro auta ^^
edit: Ah, zasadSje samo exkluziva za xbox360...možda dođe na pc. Info i popis auta (http://www.joystiq.com/2010/02/09/ferrari-racing-pack-exclusive-to-need-for-speed-shift-on-360/).
ScorpiuS
17-02-2010, 07:42
Son of a bitch! :-x
Stavio zadnji patch i krenuo ispočetka.Kao prvo preporod što se performansi tiče.Sredili su kako treba podršku za ATI kartice tako da sada igra leti na kompu iz potpisa.Koliko sam skužio dodali su i neke aute ...Sve u svemu ova mi je igra trenutno bez konkurencije što se vožnji tiče.Grid je odličan ali ovo je bolje , izazovnije i napetije . Ludilo !
Zadnji je 1.02, right?
Kolko znam da, barem ga ja imam. To je onaj sa dodatnim autima.
Super.
Mogao bih koji dan ponovno instalirati i pičit :)
Ja ga i pičim, jučer baš navečer igrao al tek sam na početku, Tier2 mi se tek otvorio ^^
Nek samo dodaju nove dlcove sa vise auta i eto ga, igra ce bit fakin immortal... A kad im ponestane auta onda nek dodaju sminke kao recimo zamjena motora, ili recimo kupis rx7 i ubacis 4rotor engine...
Systematic Reverse
17-02-2010, 11:45
Samo da upadnem sa jednim brzopoteznim ^^
Shift neradi na XP Pro SP2?
Pa ne vidim razlog zašto ne bi radio? Osim ako mu treba sp3, ja sam na sedmici pa ne bih znao.
Systematic Reverse
17-02-2010, 11:57
Brijem da mu treba SP3, ali nisam siguran.
Jel igra neko na SP2 mozda?
IGoR_2803
17-02-2010, 18:27
Brijem da mu treba SP3, ali nisam siguran.
Jel igra neko na SP2 mozda?
probaj onu šemu da u registryu samo zamjeniš naziv onog ključa za service pack, iz 2 u 3... imaš u temi za gta4 kako se to radi ili jednostavno guglaj: "gta 4 registry service pack"
Systematic Reverse
17-02-2010, 19:42
Znam za tu shemu, probao sam, netje x(
Nema veze, sad ce brzo sedmica gora kad prestanem biti ljen..
CAK_CROchef
19-02-2010, 18:20
jel zna tko kad izlazi ferari dlc za shift
Mislim da je već došao ali samo za xbox360...za pc tko zna jel će ikad doć.
Nemogu vjerovat kolko ona best racing line u biti pogoršava moju vožnju. Sad sam tu jedno 5-6 puta resetirao jedan duel jer nikako nisam mogao proć. Isključim tu liniju i odmah o prve prođem :eyebrows:
Nemogu vjerovat kolko ona best racing line u biti pogoršava moju vožnju. Sad sam tu jedno 5-6 puta resetirao jedan duel jer nikako nisam mogao proć. Isključim tu liniju i odmah o prve prođem :eyebrows:
E, kako se gase te strelice. Počeo sam sad ponovno igrati pa me nerviraju.
EDIT: Nwm, skužio sam sad, kad sam vidio da se zove racing line.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.