Log in

Pogledaj cijelu verziju : Aliens vs. Predator 3

Stranica : 1 [2] 3

Aral
04-02-2010, 09:17
Evo demo se skida...

flander
04-02-2010, 09:20
daj link za demo neda mi se googlat na poslu sam

Grim
04-02-2010, 09:21
Skida se demo, baš me zanima kakav je. :D

Aral
04-02-2010, 09:22
daj link za demo neda mi se googlat na poslu sam
Steam...

flander
04-02-2010, 09:25
nvm sad sam se sjetil da je prek steama ^^

edit: da znam :D tnx anyway

Grim
04-02-2010, 10:00
Steam rula, još 5 min i mogu igrat. :D

Aral
04-02-2010, 10:11
Da, meni je skidalo max brzinom, evo upravo je pokrećem :D

edit: Koji lame, nemreš ni igrat jer je multi a ne nalazi nikakav ili šta već, stalno piše searching for games, bzvz.

Grim
04-02-2010, 10:40
Započeo igru, opcije su ok, sve na high i tako to.

Idem započeti quick match, i ništa, samo traži igru... i traži igru:
http://lookpic.com/t/32/ZMsFPeqU.jpeg (http://lookpic.com/i/32/ZMsFPeqU.jpeg)

Demo ne radi, vidim da je i ostalim ljudima tako. :(

flander
04-02-2010, 10:41
ma trebali su stavit singleplayer, jednu mapu ibok

Aral
04-02-2010, 10:48
Meni je proradilo!! Igrate kao alien, kad sam bio na onom screenu di traži match samo samo stisnuo alt+tab i radio dalje svoje, nakon nekog vremena je proradilo. Idemo klat ^^

Bartuc
04-02-2010, 11:00
Želim čuti koju konfu imate (proc/grafa/ram), na koje detalje ste narihtali i koliko vam dobro na tim detaljima radi...

Aral
04-02-2010, 11:04
x2 4000+, 2gb rama, xfx8800gts 512, win7, 1680x1050, high, leti. Nekad malo šteka jer je u multiju, sad je pao game pa me izbacilo van.

Igrao sam kao marinac sad, ownao boga alienu i predatoru, bilo nas je četvero. Kao marinac sam se već sad usrao, motion senzor piskuta i sam čuješ kak ti se netko približava a ne vidiš gdje, strašno. Brijem da će multi bit epic!

Grim
04-02-2010, 11:21
I meni je isto proradilo.

Owna, e, totalno. :pray:
Prvo sam igrao kao predator, cloak je jako uočljiv tako da me nije baš išlo... ali kada dođeš marincu iza leđa pa ga potapšaš. :pray:

Nakon toga sam kao marinac igrao, usrao sam se živ, ali ownao sam i predatora i aliena totalno, nemogu mi se ni približiti... što je loše napravljeno.
(marinac OP... nemože tako)

Svjetiljka, senzor, puška i totalni mrak:
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_08bd479c.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/954021_AvP2010020411012691.jpg)

str1k3r
04-02-2010, 11:28
Uredu je igra, vidim par mjesta za popravak. Ali mislim da će biti uredu.

Dakle, konfa:
CPU - AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.7GHz
RAM - 4 GB Kingston HyperX ( 2x2 )
GPU - GIGABYTE Nvidia 9800 GX2
Maximalni detalji i 1280x1024 rezolucja

Radi na 60 FPS-a, većinu vremena, nekad padne na 50, ali najniže je palo na 45.

Igrao sam samo sa predatorom, gdje sam doživio FFFFFFFFFFFFFFF- trenutak, kada sam proboo s leđa marinca, a onda se kamera okrenula i vidio sam Aliena nada mnom. :)

Također, da ne zaboravim, moje duboke isprike osobi koja je smislila ovaj sistem skakanja.

Aral
04-02-2010, 11:37
Ja sam sad sa marincem bio drugi u drugom matchu, marinac je ok al ak te alien pogodi jednom dvaput gotov si. Oni koji će znat igrat sa bilo kojom rasom ownat će boga. Al kad marinca uhvati smartgun...fijuuu.

str1k3r
04-02-2010, 11:50
Ova igra zasad nema previše igrača, ali jedina stvar koje ima napretek je lag. Ozbiljno. Mogao bih ga izvoziti koliko ga ima. Taj lag najviše ne pogoduje Predatoru, jer morate uz to što sitsnete "E" ( Grab) morate i stisnuti jednu tipku miša. Predator mi zasad izgleda kao slomljena klasa, treba ga malo doraditi. Mada ima djelova gdje mi je donja vilica pala u navali awesomnessa. Zasad izgleda dobro, ali nemogu reći zasigurno, jerbo mi fali malo... erm... vremena.

Grim
04-02-2010, 12:02
Ova igra zasad nema previše igrača, ali jedina stvar koje ima napretek je lag. Ozbiljno. Mogao bih ga izvoziti koliko ga ima. Taj lag najviše ne pogoduje Predatoru, jer morate uz to što sitsnete "E" ( Grab) morate i stisnuti jednu tipku miša. Predator mi zasad izgleda kao slomljena klasa, treba ga malo doraditi. Mada ima djelova gdje mi je donja vilica pala u navali awesomnessa. Zasad izgleda dobro, ali nemogu reći zasigurno, jerbo mi fali malo... erm... vremena.
Oružja nađeš po podu.

Poput diska za bacanje, topa, koplja... predator najači bude. :D

GDra
04-02-2010, 12:16
Nije dostupno u Hrvatskoj. :(
Mogu nešto napraviti da instaliram?

Aral
04-02-2010, 12:23
O čem ti pričaš?

D.O.M.I.
04-02-2010, 12:33
kak povećat mouse sensitivity ?
užasno mi je ovak vuć miš prek pol stola da pomaknem pušku :S

GDra
04-02-2010, 12:36
Pričam o tome da ne mogu nači AvP3 na Steamu jer piše da nije dostupan u mojoj državi.
Probao sam s ovim URL-om: http://store.steampowered.com/app/34200

str1k3r
04-02-2010, 12:43
Domi, odi u Controls, i tamo imaš za 2 slidera za brzinu.

Also, nema me država. Ubijam sa Alienom i marincem. Just ask Grim if ya' don't believe me. :)

Also, GDra, jel' sunčano u Tunguziji?

The Fury
04-02-2010, 12:49
Mogli bi neki tim oformiti, što kažete?

Ja ću sada počet igrat...

str1k3r
04-02-2010, 12:50
Moj bjes sa onoga koji je napravio jumpove se seli na onog koji je osmislio lobby. Really guise, not cool. :(

Grim
04-02-2010, 12:59
Od Aliena, Predatora, Marinca... jači dođe Alien. :D

Uglavnom danas 10 navečer igramo, tko želi neka doda mene/strikera/Furya na Steam.

Aral
04-02-2010, 13:10
Da, mogli bi rashalat. Samo, nemam pojma kak to funkcionira preko steama, ja ću vas dodat ako imate nickove takve na steamu, ak ne dajte ih ovdje ostavite.

Ja sam u biti nakon 2-3 runde pobrisao igru al je sad opet skidam xD Nick je Aral.

GDra
04-02-2010, 13:23
Stavim da sam iz New Yorka i opet ne želi. :(

D.O.M.I.
04-02-2010, 13:40
nakon što sam ujutro gotovo trenutno našao server/game, sad mi konstantno traži i traži i traži i nikako da nađe :(

Teon
04-02-2010, 13:50
Eto upravo dosao, sad mecem da mi se downloada.

Steam: teon007

Aral
04-02-2010, 14:17
Nemam pojma kak da vas dodam za frendove? Sad sam pokušao al mi veli da moram imat igru na steam acc-u, bla bla...

Deadwalker
04-02-2010, 14:46
Trebas imati kupljenu barem jednu igru kako bih mogao dodavati ljude na account

Teon
04-02-2010, 15:05
Searching .....

vec 20 min

Uglavnom, ocit je tracak konzola. Nemrem ni vlastit gejm kreirat pa da s frendom bacim 1v1, neg cekamo da nadjemo gejm.

Lan? Ma kakvi, di je :cry:

Aral
04-02-2010, 15:21
Trebas imati kupljenu barem jednu igru kako bih mogao dodavati ljude na account
I mislio sam si, ok onda.

Arbiter of Change
04-02-2010, 15:22
Ajmo, impresija malo još. Samo ste dali do znanja da imate demo. :)
I ono... stavili su health u gornji desni kut? WTH? Totalno neprirodno i odvraća od akcije kad moraš baciti pogled gore.

Aral
04-02-2010, 15:26
Da, pomalo je čudno, trebalo mi je neko vrijeme da uopće skužim di je xD Ipak ću se ja tesat na sp-u i nadam se bolesnoj atmosferi ^^

Teon
04-02-2010, 15:47
Epic Fail bez Epic :bravo:

Razlozi: konzolitis

Eto, frend koj se radovao igri i obozavao AvP1 i 2 mozda i vise nego ja, je skinuo demo, odigro jednom i uninstallo

Ja se jos nedam xD, bum probao jos koju bacit.

Kostolomac
04-02-2010, 15:52
Odigrao dvije partije, prvu kao Predator bio zadnji, drugu kao Alien bio drugi (prvi me prestigao za jedan kill).
Čini mi se da ima dosta bugova i nekako mi ne paše gameplay. Kasnije možda još probam.
Ali, kao i Aral, nadam se dobrom sp-u ako niš drugo :)

Aral
04-02-2010, 15:55
Epic Fail bez Epic :bravo:

Razlozi: konzolitis

Eto, frend koj se radovao igri i obozavao AvP1 i 2 mozda i vise nego ja, je skinuo demo, odigro jednom i uninstallo

Ja se jos nedam xD, bum probao jos koju bacit.
Iz mp-a se to nikako nemože iskusiti, barem meni nema nikakvog konzolitisa, neznam ni kaj bi to značilo u ovom slučaju. Kaj se tiće multija baš me briga, ovak i onak to ne igram u niti jednoj igri, a sp-u se bogme dobro veselim. Ono malo atmosfere iz mp-a sa marincem mi je bilo brutalno, jedva čekam full verziju.

Constantine
04-02-2010, 16:15
lol wtf,zasto mi se sve trese na 1920x1080 a na nizim rezolucijama radi,i mislio sam da ce igra biti fail ali sam ocekivao da cu barem moc malo odigrat.

bezimeni
04-02-2010, 16:30
Ma vidjelo se iz aviona da je ovo tipičan konzolaški naslov ..arkadetina na kvadrat .

Duke of Earl
04-02-2010, 16:35
lol, skida mi 30 kbps, Steam mi nikad nije skidao na brzini manjoj od 350 kbps. Zar je tolika navala na taj demo ?

Deadwalker
04-02-2010, 16:36
Weird, meni se skida sa 480kb/s.
Kada isprobam, javim dojmove

Deadwalker
04-02-2010, 17:32
cekam vec 20min da se spojim na server...uzas:(

Teon
04-02-2010, 17:40
U 22h se nalazimo?

Count me in, mozda mi se popravi misljenje o igri.

Steam: teon007

GDra
04-02-2010, 17:43
Sad može!
Idem stavit da se skida, možda budem igrao.

osvetnik_sch3l3
04-02-2010, 18:31
skinuo, cekam nekih 15 minuta da se spoji, nazalost neuspjesno.
nisam do sada kupovao preko steama tako da...

flander
04-02-2010, 18:36
ja kad pokušam skinut sere mi da firefox tu stranicu nemrem otvorit, neda mi se jebavat, pričekal bum da izađe...

tigerija
04-02-2010, 20:14
Ja sam se naigrao dosta. Patch za PC če izač uskoro koi če popravit to (čekanje). Original če imat dedicated servere.
Matchmaking sucks. A demo je dosta limited. I glupi DM mode... ali igra je super sve u svemu.

tigerija za steam ajmo da rokamo.

Teon
04-02-2010, 20:20
Jedva cekam updejt za demo, yay :)

A ovako, pozitivne strane (da nebude da samo pljujem po igri).

Prilicno dobro su napravili atmosferu AvPa, pogotovo sa Marincem (ha ipak, to su vec i prije napravili, sad samo u novo ruho)

Razne sitni detalji su dobro ubaceni koji podizu "realizam" AvP svijeta (npr. bacanje granata iz Pulse Rifla moze odbacit marinca na pod ako je preblizu explozije, itd.)

No, opet neki sitni detalji nedostaju, npr. zvuk Smart Guna, onaj trademark HUD Predatora za kojeg mislim da je mnogo bolji sa svojim simbolima nego ovaj i vise u duhu Predatora.

Ah ... a sta da kazem, ovo jest tek demo za kojeg navodno vele jos iz prastare neke verzije. Nadam se da ce full igra bit mnogo bolja da opravda ime.

Deadwalker
04-02-2010, 20:24
Isprobao. A ono, zabavna igra u svakom slucaju. Ako izuzmemo predugo cekanje na servere(ponekad i do 20min), ostatak igre dosta dobro sljaka. Instat-killovi su odlicni, oruzja ok, koristenje stealtha pozeljno(ako ste alien ili predator) i nema slabih "klasa". Matchmaking sustav je cudan, al ajde. Nista spektakularno, al jos je prerano da se sudi igri. Cekam full verziju i SP.

Aral
04-02-2010, 20:40
Ovdje je dosta naglasak na MP pošto ima dosta zanimljivih modova al pravu atmosferu ćemo tek okusit u sp-u, odma derem marinca, on bi po nekoj logici trebao bit prvi po redu ali vidjet ćemo.

Grim
04-02-2010, 21:27
Sve u svemu, igra je ispala vrlo dobro. Po ovome što sam multiplayera igrao, sumnjam da će SP biti na razini prvog i drugog dijela (ali ne zaostaje tako puno), najveći razlog toga je konzolitis, od kojeg igra užasno boluje. Odmah se vidi da je teški slučaj, kada se pokrene igra, meni je totalno loše napravljen, te se vidi kod odabira klasa u multiplayeru itd. Iako ne sumnjam da će singleplayer biti odlično iskustvo, isplatiti će se odigrati samo zbog užasno dobre atmosfere.

Što se multiplayera tiče, lobby je loš, matchmaking je loš, klase su nebalansirane užasno (ljudi su najači, ffs), ali vjerujem da će se to ispravit dok izađe cijela igra. Ali iako ima mana, užasno je zabavan i atmosferičan (usereš se živ kada igraš sa marincem).

Za optimiziciju neznam, ali mi se čini da nije toliko dobra (po ostalim forumima, ljudima sa low end konfiguracijom šteka i na najnižim postavkama), ali ja sam pokrenuo sve na max, bez ikakvog štekanja, na sljedećoj konfiguraciji:

CPUS- Intel Core 2 Quad Q8200
RAMS- 2 X 2 Gb OCZ DDR2 PC2-8500 Reaper HPC Edition
GPUS- Zotac GF 9800GT, 1GB DDR3
OS - Windows 7 Enterprise
Monitor - Samsung SyncMaster T220, 22" (1680 x 1050)

Deadwalker
04-02-2010, 21:35
Ma ono, klase i nisu tako nebalansirane nego koliko je drugaciji stil igranja kod svake klase. U biti, covjek nema apsolutno nikakve sanse ako mu se uspije predator prikrasti ili ga nacilja s onim laserom. Kada je alien u pitanju, ista prica. Problem je sto demo jako malo pruza. Rijec je o jednoj maloj, dosta klaustrofobicnoj mapi u kojoj najvecu prednost imaju ljudi. Jedva cekam otvorene prostore. Marinci ce jako nadrapat :D
Alieni su savrseni za mrkli mrak posto se nevjerojatno dobro stapaju s okolinom. S njima treba cijelo vrijeme igrati na faktor iznenađenja i ako ti to uspjeva, ni cova ni predator nemaju sanse.

Slazem se s stavkom da je matchmaking los. To bi se trebalo dosta popravit. Optimizacija je poprilicno losa, nadam se da ce to barem malo poboljsat s dolaskom cijele igre.

Aral
04-02-2010, 22:08
Po svoj logici bi atmosfera i osječaj igranja trebao biti bolji od jedinice i dvojke, grafika je bolja, zvuk je bolji, izvedba je bolja, tehničke mogučnosti su bolje, igra svijetla i sjene, isti studio ga radi...neznam, mene primarano samo sada zanima sp, a uz to malo prije dolazi bioshock2 te mjesec dana kasnije metro2033, bit će ovo zanimljivo razdoblje ako uspiju sve posložit kak spada.

Hidraulicar Kreso
04-02-2010, 22:30
Ja sam igru isprobao, ali me se MP nije dojimo, što se tiče optimizacije, meni sve radi na apsolutnom maksimumu sa vrlo visokim FPS-om. Ali ja čekam SP, jer zbog toga će igra i bit dobra, mp je čista glupost.

Kostolomac
04-02-2010, 23:06
Auf, al ga i ti pukneš... :roll:

tigerija
04-02-2010, 23:27
Neznam GRIM, poprilično je balansirano... treba samo znat igrat sa ostalim rasama. Meni je osobno predator najgori... ali primjetio sam da je najači, iz iskustva drugih ljudi.
Alienom igram najviše i dobijem melee predatora ako igram pametno, ako blokam skočim itd. A marinca predator može sa cloakom...
Al doro opet ako če bit 2 predatora po igri.... onda je to ok.

Ja iam HD 4890 i sve mi je moguče maksano i max mi je FPS.

Hidraulicar Kreso
04-02-2010, 23:48

Pa ne puknem nego sam iznio svoje mišljenje, i stojim pri tome da ovoj igri ne treba MP, dovoljan je i SP. Mp mi se čini nebalansiran zbog aliena i predatora koji su praktički svemogući.

tigerija
05-02-2010, 00:31

Pa ne puknem nego sam iznio svoje mišljenje, i stojim pri tome da ovoj igri ne treba MP, dovoljan je i SP. Mp mi se čini nebalansiran zbog aliena i predatora koji su praktički svemogući.

Nah, nije istina, marinac je jednopravan, sve je ok balansirano više manje. I nije ovo baš igra za 1v1... po meni.

str1k3r
05-02-2010, 02:02
Dakle, demo multiplayer. Demo multiplayer je, blago rečeno, malčice slomljen. Počevši od toga da ništa vam nije objašnjeno, istina, imate hintove na loading screenu koji vam daju par "korisnih" taktičkih savjeta, ali to jednostavno nije to (zovite me budalom, ali ja i dalje nisam skužio čemu koriste oni nodovi koje Predator koristi, doduše, nisam niti puno igrao sa njime jer se prodaje bolje nego priče o smaku svijeta). Lobby je vrhunac svega. Prvi puta sam došao u lobby i htio izabrati klasu bez pritiska; a timer mi odbrojava. Kul, e. Imam 3 taba na preko kojih moram preći mišem prije nego mi se ispiše njihova funkcija, a ekipa mi se razgraba za Predatora i Aliena, onda mi ostane marinac, što zna biti veoma frustirajuće. Ustroj servera je očajan. Svaku drugu mapu pukne konekcija - karikiram "svaku drugu".

Također, imaju otvoren mikrofon u lobby-u, ali ne u igri? Čija je to bila pametna ideja? Zapravo ne želim znati. Lag je drugi najveći problem u igri, jer učini "Grab" napade beskorisnima, što ide na ruku marincima, ali ne pogoduje drugim dvjema, zapostavljenim, klasama. Znate, one dvije... one dvije oko kojih se cjeli hype vrtio? Kako se zovu... Alien i Predator? Da! Tako se zovu. Alien i Predator mogu sakati kok jednom marincu jer mu je izgleda stari bio Arnold Schwarzenegger, majka Steven Segal, a dadilja Dolph Lundgren. Ozbiljno. Jedan marinac ubije više nego li Predator i Alien skupa. Kada sam igrao kao marinac ubio sam dva Predatora koji su zaskočili Aliena (i Aliena također, bio sam prebrz :>), što je malčice nerealno, no budući da je ovo Deathmatch, možda su marinci namjerno pojačana rasa kako bi bilo "ravnopravnije" (ako je tako, onda joj ovo ne uzimam za zlo).

Iduća zanimljiva činjenica je ta da svaka klasa ima fool-proof metodu otkrivanja položaja neprijatelja. Alien vidi siluete (kroz zidove, mind you), Predator ima dva awesome moda (po jedan za svaku rasu; Xenomorph vision i Thermal vision), a marinac ima nekakav detektor koji daje glasan "BEEP" kad god otkrije neprijatelja i funkcionira u radijusu od 180 stupnjeva od kamere. Takva metoda je uredu, daje svojevrstan balans, ali uništava "Cloak" sposobnost Predatora, jer da se dosta teško sakriti (barem na onoj mapi) Alienu - možda sam krivo primjetio, no izgleda da Alien vidi Predatora čak i kada je "Cloak"-an.

Na cijeloj mapi ima jedno pošteno mjesto za zasjedu sa Pedatorom; ona velika dvorana gdje koristite "Focus Jump" (ovom prilikom bi se još jednom ispričao osobi koja je to osmislila; nije tako loše kako sam mislio da će biti, istina, konzolaški je, ali je dobro izvedeno) da biste došli do onih cijevi (or sumthin') pri vrhu sobe, a onda je dalje očito što napraviti. Kada sam već kod igre sa Predatorom htio bih napomenuti da još nisam imao čast igrati sa bilo kojim drugim oružjem osim "Claws" - zbog prije navedenog razloga, ali igranje sa "Claws" je uredu. Šuljanje i napadanje iz sjenka je vrlo, vrlo, vrlo, zabavno. Kada vam uspije tj., jer je lag smrtni neprijatelj za "Grab" napad, a lag-a ima. Previše čak.

Alien je jedan mali vražićak kojeg ne preferiram puno, ali mi se u ovom izdanju svidio. Isključivo zbog stealth pristupa igri, jer se niti jedan drugi ne isplati. Barem ne u Deathmatchu. Kada sam kod Deathmatcha htio bih samo upitati što je ljudima nejasno u riječi Deathmatch? Ubijao sam marince iako sam bio marinac. Par puta su mi prijetili (ne želim se toga sjećati, suze mi naviru) da ih prestanem TK-ati (I was liek... WTF?). Ovo je Deathmatch. Ako ću ja tebe ubiti, ubiti ću te zato što je to dio igre, ne zato jer sam ja loš n00b koji je prvi puta miš primio u ruku (your loss is my gain, sucker). Da je mod bio Team Deathmatch, to bi bila druga stvar. Alien se može penjati po zidovima, što me i dalje zbunjuje i daje mi vrtoglavicu još od prvog nastavka. Kako god se orjentiram nemogu nikako sletiti kako sam ja zamislio. Strašno, no ne uzimam za zlo. Zbunjuje me malo ta "zaljepljenost" za podlogu od strane Aliena, čak i kada se uspijem odraziti od ruba uvijek završim zaljepljen na zidu, što sam par puta plaćao zelenom krvlju - koja me je par puta i osvetila, tipa; ubije me marinac, a onda prehoda preko mene i umre (I lol'd). Sramim se priznati, ali više sam uživao u igri sa Alienom nego li sa svojm ljubimcem; Predatorom, osobno, Alien ima "kulnije" finishing moves nego li Predator. Wierd, huh?

Koga li sam zaboravio? Ah, da! Marinac - aka. Onaj što jede male Predatore za doručak. U usporedbi sa svim filmovima, marinac je postao malčice OP. Za Deathmatch je odličan, ali za neki drugi, timski mod, je prejak. Aliena je najlakše ubiti - zato jer ciljate u glavu, a Alien ima pozamašnu glavurdu tako da to ne možete fulati. Ima najviše mjesta gdje može pokupiti oružje, sačmarica je dobro oružje za CQC (samo gađajte u glavu). Predator mu je veći zalogajčić, jerbo ga je teže uočiti nego li Aliena, ali u head-on sukobu ga možete ubiti bez većih poteškoća (ovisno o vašem skillu, i Predatorovom, blah, blah, blah...). Za sve ljubitelje čistokrvnog FPS igranja je marinac savršen izbor. Presavršen, ako smijem nadodati.

Multiplayer me se dojmio, poprilično čak. No neke stvari, kao npr. dugo (beskrajno, more likely) čekanje na igru je kriminalno. Rekao bih čak da se dobro zabavite dok igrate, tj. dobro se zabavite kadaSuđete u igru. Sam multiplayer (pod uvjetom da vrijedi ono što sam rekao da su marinci pojačani) je uredu, no ostatak je žali bože. Osobno mislim da ovaj multiplayer demo nisu trebali izdati, barem ne ovako odrađenog; preko kurca. Zabavite se, istina, ali ako je ovo sve što imaju za demonstrirati za multiplayer onda ja nisam impresioniran. Bolje odrađen sistem hostanja (mada su si slični) ima onaj kurac od igre... kako se zove...? Erm... Aha, da. Call of Duty: Modern Warfare 2. (HAET ME!)

tigerija
05-02-2010, 03:13
haha

nuXWnrFa5FE

Na vidi vrtoglavica :D .

MacGyver
05-02-2010, 08:09
Malo su čudne te priče o štekanju, s obzirom da demo ima samo dx9 efekte. Trebalo bi svima letit. Ja nisam siguran što bih mislio. S jedne strane dobro što su izdali demo, ali s druge me nije nagovorio na igru. Možda da su stavili neki od onih mp modova o kojima stalno pričaju, ne sjećam se da je itko bio lud za avp-om zbog deathmatcha. A malo mi je i zabrinjavajuće što demo nema baš ni malo sp-a. Nije me demo totalno odbio, ali svakako neću odmah pojurit kupit igru.

The Fury
05-02-2010, 09:21
haha

nuXWnrFa5FE

Lijepo lijepo igranje. Alien je brz ko sam vrag.

Evo meni npr. je marinac loš. Kad mi dođu u melee gotov sam odmah. Ali opet, ne mora značiti da je u igri loš nego je samo meni. Predator mi je jako dobro napravljen, baš ono izmđeu melee i daljinu borbu, pogotov kad nađeš plasma cutter, nema ti ravnog.
Sve što je striker napomenuo je ugl. toćno, pogotovo za lobbye i čekanje 20 min da ti nađe server i igru.

Deadwalker
05-02-2010, 11:59
Ovo je samo demo koji ne sadrzi gotovo nista. Preeeeeeeerano je za ocjenjavinje igre. Cekam full verziju^^

GDra
05-02-2010, 12:21
Kako da budem predator?
Dođem u igru i znam mjenjati između marinca i aliena.
S marincem nisam igrao, ali s alienom mi je zakon. Marinac nema šanse ako sam ispred njega.
Prvu partiju odigram i budem drugi. :rambo:
Najbolja fora mi je ono penjanje po zidovima.

Deadwalker
05-02-2010, 12:48
Kako da budem predator?Dođem u igru i znam mjenjati između marinca i aliena.

U deathmatchu mogu biti samo 2 predatora.

Bartuc
05-02-2010, 12:48
haha

nuXWnrFa5FE

Baš gledam ovaj gameplay i alieni se super kreću ali im je napad strašno strašno spor. Trebali su napraviti nešto brži i agresivniji napad od alinea.

Inače niti mene ne zanima MP, a SP sumnjam da neće biti dobar. Mislim da će horror atmosfera ovu igru spasiti i napraviti od nje poslasticu :P

str1k3r
05-02-2010, 12:50
Ovo je samo demo koji ne sadrzi gotovo nista. Preeeeeeeerano je za ocjenjivanje igre. Cekam full verziju^^

Nisam niti ja ocjenio igru. Ocjenio sam samo ovaj kurac od multiplayera. Igra mi se sviđa, kako su je napravili, no koncept multiplayera nikako mi se ne sviđa. Danas sam igrao (pozdrav Grimu, Feanoru i Vegetarianu), i poprilično sam se zabavio - budući da smo odmah našli server i ostali crap. Normalno, kako to biva u mom životu, nisam igrao sa Predatorom i, ne, nisam sretan.

Marinac nema šanse ako sam ispred njega.

Očito nisi stao ispred mene :)

Najbolja fora mi je ono penjanje po zidovima.
Ozbiljno? Dobijem vrtoglavicu od toga. Ne mogu se snaći. Kada bježim pogotovo, k'o muha bez glave, samo trčim.

Vjeruj mi, bolje je da ima multiplayer, mada mu treba patchina (ovo bi trebalo u riječnik, or sumthin' ^^). Da nema multiplayer, to bio jedan minus za igru, ne zato jer je to glupo, već zato što su ljudi sitničavi, na to bi se gledalo kao na nedostatak - mada si nije učinio puno dobra sa ovim multiplayerom, ali ionako je ovo demo tako da se nadam da će cijela verzija biti bolja (što se tiče multy-a). Mislim da je isti slučaj bio sa Bioshockom; Bioshock nema multiplayer. Koji će kok Bioshocku multiplayer? Normalno, to je uzeto kao minus.

Kako da budem predator?Dođem u igru i znam mjenjati između marinca i aliena.

U deathmatchu mogu biti samo 2 predatora.

And that is what makes my blood boil.

Deadwalker
05-02-2010, 13:04
Vjeruj mi, bolje je da ima multiplayer, mada mu treba patchina (ovo bi trebalo u riječnik, or sumthin' ^^). Da nema multiplayer, to bio jedan minus za igru, ne zato jer je to glupo, već zato što su ljudi sitničavi, na to bi se gledalo kao na nedostatak - mada si nije učinio puno dobra sa ovim multiplayerom, ali ionako je ovo demo tako da se nadam da će cijela verzija biti bolja (što se tiče multy-a)

Meni izgleda ovaj demo kao da je uzet iz nekakve rane beta faze tak da mislim da ce u originalu sve super sljakat. Multi ce imati dedicated servere tako da sumnjam da ce onda biti cekanja u lobby-u. I jedva cekam nekakve otvorene mape. Predator ce doci onda na svoje^^ 8)
U biti, mislim da ce SP igre brutalno ownat, a i multi ce biti zabavan. Kao sto se moze vidjeti iz mnogih promotivnih materjala, bit ce puno multiplayer modova kao i mapa. Ovo tek jedna klaustrofobicna i mala mapa sa jednim multiplayer modom. U biti, jos i nismo nista vidjeli.
Sve u svemu, ako bude igra na razini, onda to kupujem sigurno.

I da se razmemo Striker, glede demoa, slazem se s vecinom sta si rekao :)

tigerija
05-02-2010, 13:04
Da... da je malo brži napad od aliena... ovako je ko box više. lol.

Aral
05-02-2010, 13:07
Ja ću se pravit da demo uopće nisam igrao ^^ Kaj se tiće optimizacije sve je ok išlo, što bi, ako bog da, značilo da će finalna verzija ić kak spada.

str1k3r
05-02-2010, 13:07
Meni izgleda ovaj demo kao da je uzet iz nekakve rane beta faze tak da mislim da ce u originalu sve super sljakat.

Eh, tako da. Dali su nam ovo da grickamo, tek toliko da zavaramo glad. Ali 19.02. stiže glavno jelo :)

Deadwalker
05-02-2010, 13:09
Taman kada meni produ ispiti i krene novi semestar. Isssssss, kako ce se visiti na serveru :)
Ja sam i s ovime zadovoljan. A do tada cu igrati AvP classic^^

Outmind
05-02-2010, 13:23
Meni je ovo pre pre traljavo. I gdje je marinćev night vision i alienov light amplification? sa njima vidim 3 mm ispred sebe. Jedino predator koliko toliko funkcionira...

GDra
05-02-2010, 13:26
Podesi brightness.

Bartuc
05-02-2010, 13:29
Podesi brightness.

To je cheatanje :D

Feanor
05-02-2010, 13:32
Sve na high, osim sjena koje su na medium je išlo ko podmazano sa 50-ak fps-a, u single playeru cu zrtvovat i desetak manje za sjene na high....

Teon
05-02-2010, 16:19
haha

nuXWnrFa5FE

Hah. Mark 1:00 min sam te ja sredio ko Alien. I nakratko vrijeme preuzeo vodstvo :)

No u svakom slucaju, tiger super igra Aliena (ko bi reko, cak bolje od mene...) :bravo:

GDra
05-02-2010, 16:40
Očemo danas igrati?
Paše kome oko 21?

tigerija
05-02-2010, 22:02
Očemo danas igrati?
Paše kome oko 21?

Ja igram često pa me mož zvrcnut kad hočeš :) .

str1k3r
05-02-2010, 22:54
Eh, da. Predator. Vjerovali li ne, igrao sam danas sa Predatorom, ne dovoljno da mi utaži žeđ za Alienskom krvi, ali dovoljno da ostavim svoje mišljenje o njemu. Zvijer od Predatora reži cijelo vrijeme dok igrate - par puta sam se zajeb'o pa udarao u prazno jer sam mislio da mi je Alien iza leđa. Igra sa njim je nenadjebivo zabavna (meni osobno, jel', nekome tko voli marinca je zabavnije igrati sa tim Iron Manom), stavljam sa strane sve nedostatke koje povlači ovaj multiplayer i fokusiram se na gameplay. Igra sa Predatorom je nevjerojatno jednostavna, jer je opremljen za svaku situaciju i može se snaći. Ima veliku prednost nad Alienom i marincem što se tiče direktne borbe jer ima Thermal i Xeno vision, tako da mu se ne možete skriti. Kada se nalazi u "Focus mode-u" može skočiti na bilo koju metu sa pozamašne udaljenosti, tako da mu ne možete niti pobjeći. Osim toga, pritiskom gumba nestaje (:>), doduše, ako mu je Alien blizu može ga "nanjušiti", a marinac ima onaj svoj "sonar" pa može znati gdje se nalazi u horizontalnom smislu, ali ne i u vertikalnom.

Osobno mi je lakše "Grab-ati" neprijatelja Predatorom nego li Alienom, nekako je... fluidnije. Malo su "funky" izveli korištenje sidearm-ova, ali je zasad uredu. Jedina stvar koja bi mu mogla zasmetati je blur, i naglo trzanje kamere koje simulira pokrete glave i tijela (vrlo dobro odrađeno BTW, no u multiplayeru je davež). Cinematička vrijednost toga je neprocjenjiva, no u multiplayeru zna ići na živce. Prvenstveno zato jer vam zamuti ekran, a i kamera (kada trzne) zasmeta, a to može potencijalnoj meti dati prednost. Brzina mu je nenadmašna, ako vam kažem da sam uspio stići Aliena koji je opalio sprint, sve sam vam rekao. Sve u svemu, Predator je klasa za mene. Zato što je prilagodljiv. Me likes that.

Ja igram često pa me moš zvrcnut kad hočešS:) .

Hoćeš* se piše, molim te, for heavens sake. (NDBJXZjmLro)

The Fury
05-02-2010, 23:50
Uživajte marinci u ovom gameplayu iz igre:
http://www.gametrailers.com/video/uk-ma ... s-vs/61638 (http://www.gametrailers.com/video/uk-marines-aliens-vs/61638)

bezimeni
05-02-2010, 23:57
Prvi film iz igre koji mi se svidio.Možda nešto i ispadne od ovog naslova...

Deadwalker
06-02-2010, 00:29
I filmic nema happy end :)

tigerija
06-02-2010, 01:03
Striker ja ti ne koristim meko č .

flander
06-02-2010, 01:06
nema meko i tvrdo Č ili Ć, ima samo meko i tvrdo govno

Teon
06-02-2010, 09:48
Neznam jel ovo bilo:

http://www.gametrailers.com/video/close ... s-vs/61658 (http://www.gametrailers.com/video/close-combat-aliens-vs/61658)

Uglavnom, oni koji igraju demo. Primjetit ce neke izmjene, glava tj ekran se manje 'trza' mice okolo pod udarcima te vise nije konfuzno kao u demou, te lagano su izmjenili neke stvari od demoa sto se CQC tice.

Mislim da jos ima nade za igru kad izadje, no brinu me oni Single Player Alieni koji su uzasno spoooori.

Aral
06-02-2010, 10:15
Kakve nade? Igra će rulat, barem kaj se tiće svog settinga. I nemojte mješat MP sa SP, nadam se da nitko ne očekuje istu stvar kao u jedinici i dvojci, mora bit nešto drugačije, a bilo to dobro ili loše mi tu niš nemožemo, nekom će se sviđat, nekom ne. Ako bude sve ok ja joj već sad za sp dajem neku sedmicu ili osmicu.

flander
06-02-2010, 11:20
evo odigral sam i ja par mečeva

a ono igra nije neki spektakl, ali ima svoje prednosti, što je je mračna je fakat, marinac ko marinac apsolutno niš posebno :D ima gun i maži, alien mi je super zbog pentranja i brzine, dok predator je imba, uđeš u stealth i samo čekaš, još sa onim topom nemre ti niko niš, one hit kill, predator mi se nekak najviše dopal zbog dizajna, presijavanje onih njegovih kljova :D

str1k3r
06-02-2010, 12:28
Zbilja? Ništa posebno? :)
Damn, mora da sam ja jedina osoba kojoj marinac izgleda jači nego ikad :)

Feanor
06-02-2010, 12:29

Marinac je prespor, i nema ništa što bi mu davalo barem malu prednost nad drugim dvijema živinama. Da bar ima melee pa da je jači u njemu barem od Aliena ili nešto. Ili da ima neki quick trigger izbjegavanje grabba.

Teon
06-02-2010, 12:50
U demou melee marinca bas ne sljaka. No iz onog videa sta sam da, ocito ce u full verziji imat neku obranu protiv light napada.

A neznam, kad igram marinca obicno skupim najbrze killove od ostalih rasa (a inace igram Aliena u svakom AvPu) tak da ... meni se cini da je dosta jak.

Super mi je sto su mape mracnije kao sto su bile u AvP1 (dvojka je imala previse svijetlih mapa), i sto se lampe opet mogu unistavat (kao AvP1, dvojka to bas i nije imala)

No neznam, nadam se da ce bit bolje kad izadje cijela igra, jer ovo je koma zasad. (moje misljenje fkors)

Ali opet, ima AvP taj nesto sarma (kao sto je uvjek imao) pa nemrem neigrat demo :D

tigerija
06-02-2010, 14:48
tigerija mi je steam ako netko pitao.

Marinac je dosta jak... i na melee. Pulse Rifle radi malo previše dmg a Flamethrower ne radi skoro ništa dmg xD.

str1k3r
06-02-2010, 15:08

Marinac je prespor, i nema ništa što bi mu davalo barem malu prednost nad drugim dvijema živinama. Da bar ima melee pa da je jači u njemu barem od Aliena ili nešto. Ili da ima neki quick trigger izbjegavanje grabba.

Ti možeš ubiti svakog neprijatelja, Alien and Predator alike, ako je pristojnoj udaljenosti. Sve što trebaš je ciljati u glavu, padaju kao pokošeni. Igrao sam sada sa Predatorom, bio sam u sukobu sa 2 Aliena (!), i zaskočio nas je marinac sa sačmaricom, ne trebam niti napominjati da nas je sam sve sredio. Kada sam igrao sa marincem izbjegao sam napad Aliena tako da sam skočio u stranu, a Alien je dobio svoju porciju olova za doručak. Jednom sam samo udario Predatora kundakom, bio mi je to zadnji zločin. Slažem se sa tobom da je melee slab, ali igra ima onu napomenu da ovo ne odražava konačni produkt. Nadam se da će nas dočekati ugodno iznenađenje kada zaigramo konačnu verziju.

Danas sam uništavao protivnike sa Alienom. Brza, frenetična, akcija puna vrtoglavice se izgleda isplati, jer sam bio prvi na listi sa 22 killa. Vrtoglavica je i dalje tu, ali što više igram sa Alienom se naizgled smanjuje. Danas sam uživao u igri sa Predatorom. Nisam bio prvi na listi, niti me uopće zanimalo kako kotiram među drugim igračima. Zanimala me i zabavljala igra sa Predatorom. Šuljanje u sjenama i skakanje na protivnike - ima jedna instanca kada sam ja bio sam Predator a protivnici su mi bili marinci i jedan Alien. Alien nema šanse ako ide head-on na Predatora - testirano u oba slučaja; kada se braniš i kada napadaš. Predatorovi napadi su izvedeni nevjerojatno fludino i jednostavno. Samo stisnete "Shift" i time ulazite u "Focus Mode" u kojem je jednostavno naciljati neprijatelja i skočiti na njega ako je to potrebno, tako sa lakoćom skidate Aliene sa stropova ili hvatate odbjegli plijen, ne mogu vam pobjeći. Koplje je jedno veoma moćno oružje sa kojim sam hvatao marince, ali ne i Aliene jer su prebrzi za koplje (eventualno kada stoje).
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_0daf8d15.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/957318_AvP2010020613162329.jpg)
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_da75a0ec.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/957319_AvP2010020613162585.jpg)
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_618c0ce0.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/957320_AvP2010020613162972.jpg)

Svaki igrač koji igra sa Predatorom mora nabaviti Pulse Cannon (or whatever), to oružje će mu pomoći da se izvuče iz škripca (bilo kojeg). Iako mu treba malo vremena da nacilja, oružje kao takvo je ubojito. Jedan pogodak znači jednu smrt. Mana je to što vas može odati dok ciljate. Dok sam igrao sa Alienom sam, koristeći se tom manom, ubio pozamašan broj Predatora.
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_d738827d.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/957314_AvP2010020613115803.jpg)
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_f4dc3a00.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/957315_AvP2010020613115826.jpg)

Ništa, apsolutno ništa, ne daje veće zadovoljstvo igranja sa Predatorom kao šuljanje i ubijanje protivnika koristeći se "Grab" napadima. Pogotovo kada skočite iza jadnika i nabijete ga na "Claws".
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_481fed89.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/957316_AvP2010020613153038.jpg)
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_240a126e.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/957317_AvP2010020613153546.jpg)

Hype-am Predatora, znam. :)

Deadwalker
06-02-2010, 15:39
Hebeni screensi^^
Inace da, imamo jako slicna razmisljanja. Kada igram, igram pretezito s predatorom. Ima najljepse igračke, a i obozavam efikasni stealth :)

GDra
06-02-2010, 15:43
S predatorom je najlakše igrati. Nevidljivost, sakriješ se u kut, skočiš i napadneš.
Alien je isto dobar, protiv ljudi ili aliena, ali protiv predatora ne, :nonono:
Ljudi su zapravo najgori.

flander
06-02-2010, 16:03
pa marinac protiv aliena nema šanse, dva put alien zamahne i bok

Assasin`s
06-02-2010, 16:06
Da bar ima Arnold u igrici :)

Deadwalker
06-02-2010, 16:06
S predatorom je najlakše igrati. Nevidljivost, sakriješ se u kut, skočiš i napadneš.

Osim sto te Alien bez problema skuzi i probije ti prsa repom dok ti cekas zrtvu :roll:
Neznam, meni se rase cine dosta dobro balansirane te svaka ima prednosti i nedostatke. Alien ako ima faktor iznenadenja radi instant killove svima, marinac zacas skine protivnika ukoliko ga primjeti(sto je dosta otezano radi predatorov cloaka te alienovog koristenja tame i velike brzine) te Predator koji je savrseni i tihi ubojica ukoliko se zna dobro igrat s njime(gotovo nepobjediv ako se jako dobro zna igrat s njime). Sve u svemu, balans je dosta dobar i tu nemam apsolutno nikakve zamjerke.

str1k3r
06-02-2010, 17:03
pa marinac protiv aliena nema šanse, dva put alien zamahne i bok

Da, ali za to mu mora biti jako blizu. Meni se događalo da me Alien jednom udari ali ne i drugi put, jer je pun olova.

Osim sto te Alien bez problema skuzi i probije ti prsa repom dok ti cekas zrtvu :roll:

Kako mrzim Predatorovo režanje. Kada god začujem taj zvuk odmah uđem u blok; tj. blokiram zrak, jer ničeg drugog nema. Osim Predatora i njegove labrnje.

I slažem se sa tobom za balans. Kada sam počeo igrati očekivao sam da će biti drugačije (ala filmovi; marinac umire često, Aliena ima napretek, a Predator im svima jebe majku iz Cloaka). Balans je dobro odrađen.

Deadwalker
06-02-2010, 17:41
I ja sam to ocekivao i bas sam se ugodno iznenadio. Kao sto rekoh, ako igra nebude imala nekih vecih poteskoca kada dode u prodaju, kupujem ovo, cist radi multiplayera koji mi je vec ovako na jednoj mapi vrlo zabavan. Kak bu tek na onim velikim otvorenim mapama dok bum sa vrha nekog stabla sa 3 laserske tockice busio marince... :)

str1k3r
06-02-2010, 17:57
Well... sada mi je njegovo režanje dobro došlo. Zareži svaki puta kada je Alien u blizini, kako sam ih lovio Isuse.:)
Also, jebeš Plasma Cannon. Koplje <3

Umalo da ne zaboravih.
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_740ebfc6.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/957817_AvP2010020617415762.jpg)
Bilo nas je 8, ali su šupci otišli tijekom igre (usrali se^^).

Teon
06-02-2010, 18:12
I ja sam to ocekivao i bas sam se ugodno iznenadio. Kao sto rekoh, ako igra nebude imala nekih vecih poteskoca kada dode u prodaju, kupujem ovo, cist radi multiplayera koji mi je vec ovako na jednoj mapi vrlo zabavan. Kak bu tek na onim velikim otvorenim mapama dok bum sa vrha nekog stabla sa 3 laserske tockice busio marince... :)

Mene najvise veseli Piramida iz prvog AvP filma (u kojem je samo to valjalo) :D

Navodno ce se mjenjat u intervalima tokom igre

Deadwalker
06-02-2010, 19:10
Well... sada mi je njegovo režanje dobro došlo. Zareži svaki puta kada je Alien u blizini, kako sam ih lovio Isuse.:)
Also, jebeš Plasma Cannon. Koplje <3

Umalo da ne zaboravih.
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_740ebfc6.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/957817_AvP2010020617415762.jpg)

Predator lover^^
Jedva cekam team deathmatch^^
8)

osvetnik_sch3l3
06-02-2010, 19:19
jako dobar MP, samo malo mi trza zbog konfe, cekam SP.

OFF.
zasto mi pokazuje pogrijesno vrijeme postova na forumu,
ispisuje mi da je Deadwalker postao u 20:10 , ne u 19:10?

ScorpiuS
06-02-2010, 19:19
Zimsko/Ljetno računanje vremena

str1k3r
06-02-2010, 19:22
Also, dragaš Plasma Cannon. Koplje <3

Umalo da ne zaboravih.

Predator lover^^
Jedva cekam team deathmatch^^
8)

Zapravo, ako nas se skupi osmero mogli bi igrati vlastiti "Team"- Deathmatch. You feelin' me? :)

Deadwalker
06-02-2010, 19:25
Mislim da cemo do izlasku full verzije igre znati svaki pedalj te mape. :)

str1k3r
06-02-2010, 19:26
You missed the point. :)

Jel' ima itko voljan danas u 9 sati igrati?
Ako nas se skupi osmero možemo igrati Team-Deathmatch.

Xero
06-02-2010, 19:26
I am in.

str1k3r
06-02-2010, 19:27
Još šestero :)

Deadwalker
06-02-2010, 19:28
Znam kaj si mislil. To sam tek tolko spomenul :)

Neznam, vidit cu ako bum online(ako ne odem van po toj mecavi). Znaci, kak bi bil sastav?
2 predatora, 3 aliena i 3 marinca :)

str1k3r
06-02-2010, 19:31
Imaju neki svoj sustav. Dakle npr. na svakog marinca je jedan Predator i dva Aliena. Ili tako nešto.
Uostalom, rezerviram Predatora. Ned'o vam bog da mi ga uzmete :)

Neznam, vidit cu ako bum online(ako ne odem van po toj mecavi). Znaci, kak bi bil sastav?
S
Ma šta'š vani ^^

Xero
06-02-2010, 19:32
Ja nemgu igrat aliena laga mi igra , a alien se miče prebrzo pa svaki put fulam repom :( Moram smanjit detalje.

Grim
06-02-2010, 19:32
I'm in. Rezerviram drugog predatora. :D

Deadwalker
06-02-2010, 19:34
Ma šta'š vani ^^

Dovrsiti jucer zapoceto 8)

MasaKrisT
06-02-2010, 19:36
kad se krece,i sta mi treba da se iglam?

Xero
06-02-2010, 19:37
@Grim fala bogu da ti nečeš bit marinac snajpo bi nas sa drugog kraja mape :P

str1k3r
06-02-2010, 19:37
@Masa, vrijeme nije fiksno, a treba ti kopija demoa za AvP, koju skineš sa STEAM-a.

MasaKrisT
06-02-2010, 19:38
joj stim.moram se regat tam.ok.igrate veceras?

str1k3r
06-02-2010, 19:39
Dabome. Ako nas ne možeš dodati za frendove, joinaj se u Pc-Play grupu i tamo ćemo te mi naći i dodati.

MasaKrisT
06-02-2010, 19:42
mkay.brijem da sam davno bio regan,aj srčaj masakrista,masakr1sta il tak nes da znam jel imam usernejm.

str1k3r
06-02-2010, 19:44
Jesi, našao sam te(masakrist). Samo, da li se sjećaš pass-a? :)
Zapravo, imam pitanje, imaš PM.

Feanor
06-02-2010, 19:45
Zašto se svi uvijek dogovore za igrat nešto, onaj dan kad ja nisam u mogućnosti igrati... :?

Xero
06-02-2010, 19:47
Baš zato http://img689.imageshack.us/img689/1937/hiha.png (http://img689.imageshack.us/i/hiha.png/)

MasaKrisT
06-02-2010, 19:55
eo skidam demo,addajte me na steamu,nick masakrist,ja sam konfuzan i idem pogledat himym.hvala.

Teon
06-02-2010, 19:59
You missed the point. :)

Jel' ima itko voljan danas u 9 sati igrati?
Ako nas se skupi osmero možemo igrati Team-Deathmatch.

Moze

Xero
06-02-2010, 20:00
Oba dvojica ste addani.

str1k3r
06-02-2010, 20:07
Dakle: Teon, GDra, Dead, Grimče, Xero, Masa, and yours truly. One MOAR!

Grim
06-02-2010, 20:10
I da dečki, striker i ja smo rezervirali Predatora, nemojte zaboravit. :D

Teon
06-02-2010, 20:11
Mislim da ce i Tigerija

*Fila*
i mš na tom demu igrat for free jel?

str1k3r
I da dečki, striker i ja smo rezervirali Predatora, nemojte zaboravit. :D
NO! Thou must not forget that! :)

tigerija
06-02-2010, 20:13
Ja ču igrat da tigerija.

BTW mislim da je build demoja star oko godinu dana. Danas ili sutra ču pitat Tim-a iz Rebelliona da čujem.

str1k3r
06-02-2010, 20:16
Uredu, to je osam. U 21.00. Don't be late.

MasaKrisT
06-02-2010, 20:17
gdje se nadjemo?

str1k3r
06-02-2010, 20:19
Samo smo mi na serveru, budući da nas je u startu osam.

Xero
06-02-2010, 20:30
Ako bude mjesta za trečeg Predatora ili , ako neko odustane ja rezevriam.

tigerija
06-02-2010, 20:33
Ako bude mjesta za trečeg Predatora ili , ako neko odustane ja rezevriam.

2 predatora je max.

I ja sam za TDM. Pobjeduje tim kojem igrac ima najvise bodova.

str1k3r
06-02-2010, 20:35
Ja sam protiv pobjeđivanja. Ajmo ovako, opušteno, zabaviti se. Bez pritiska :)

tigerija
06-02-2010, 20:52
Ja sam protiv pobjeđivanja. Ajmo ovako, opušteno, zabaviti se. Bez pritiska :)

Ma mene ne dira tko pobjedi :D. Al ono pobjedis i samo kazes yay i to je to, druga runda :P .

Svi napisite tu nickove:

tigerija ili Tigerija dodajte me.

GDra
06-02-2010, 20:58
Ja danas ne nogu.
Sutra isto mislim da ne, ali u ponedjeljak mogu.

MasaKrisT
06-02-2010, 21:01
ocemo li?

*Fila*
06-02-2010, 21:11
ja sam si skino to ali kako da sad nađem neki gejm?

Xero
06-02-2010, 21:12
Pa diste ?

tigerija
06-02-2010, 21:25
Ajde fale nam još dvojica. Ovi su mutavi i krenuli su u 6 TDM, a dvojica pubera ubijaju sve. Ja sam kvito. Čekam još dvojicu.

Constantine
06-02-2010, 21:46
probao sam nesto malo igrat,ma epicfail kao sto sam i ocekivao
loading traje vjecno,igra ne podrzava full hd rezu,matchmaking je zbilja vgg :bravo: ,kad je napokon nasao igru,prvo sto cujem je nekakvi retardirani španjolac od 5 godina koji pjeva djecju pjesmicu,mapa je katastrofa,a od aliena mi se sve vrti u glavi.

Xero
06-02-2010, 22:19
Ah srušila mi se igra nema veze ionako ništa nisam mogo protiv predatora. Ako hoćemo fer igrat onda niko nesmje bit predator samo marinci i ejlijeni.

str1k3r
06-02-2010, 22:38
probao sam nesto malo igrat,ma epicfail kao sto sam i ocekivao
loading traje vjecno,igra ne podrzava full hd rezu,matchmaking je zbilja vgg :bravo: ,kad je napokon nasao igru,prvo sto cujem je nekakvi retardirani španjolac od 5 godina koji pjeva djecju pjesmicu,mapa je katastrofa,a od aliena mi se sve vrti u glavi.

Svima traje vječno, ne brini. HD mi je na zadnjem mjestu, uvijek bio i uvijek će biti. Sama igra je uredu, čak je jako zabavna. Proces dolaska u jednu je trn u oku. Mogao si ugasiti zvuk dok si u lobby-u, u igri nema otvorenog mica (Ono što suptilno hoću reći je da nemaš takvu sreću pa da ti Masa svira gitaru u lobbyu^^). Možda da si dao malo više truda bi te igra pridobila, ali da, multiplayer je slomljen. Meni osobno se od Aliena vrti, ako ti se vrti nemoj igrati sa njime. Plain and simple. Rano je reći da je epic fail. Prerano.

Ah srušila mi se igra nema veze ionako ništa nisam mogo protiv predatora. Ako hoćemo fer igrat onda niko nesmje bit predator samo marinci i ejlijeni.

To što ti ne znaš igrati sa marincem je tvoj problem, nije ti nitko kriv. :)
Sve rase su više manje podjednake - ovo ti govori osoba koja je igrala dovoljno dugo sa svim rasama da to zaključi. Trust me, I know what I'm doin'. :)

Xero
06-02-2010, 23:04
S marincem znam kolko tolko igrat s ejlijenom se neznam ni okrenit , a s predatorom nemoram uopće znat igrat dovoljno je da uključim cloak i nađem nekog jadnika kojem ču otkinit glavu zajedni s kralježnicom ustvari mi ni cloak netreba prvu partiju koju sam igro s predatorom uopće nisam znao upalit cloak pa sam svejedno bio prvi. A i nisam osoba koja se bezveze buni kad gubi kad smo igrali CoJ isto sam gubio pa se nisam žalio jer su tamo klase dobor izbalansirane.

MasaKrisT
06-02-2010, 23:20
CoJ sutra u 8?pa ovo u 9?:)

Constantine
06-02-2010, 23:21
jej.
Ja bi bas igrao CoJ,a za ovo sam nezainteresiran.

str1k3r
06-02-2010, 23:27
S... s predatorom nemoram uopće znat igrat dovoljno je da uključim cloak i nađem nekog jadnika kojem ču otkinit glavu zajedni s kralježnicom ustvari mi ni cloak netreba prvu partiju koju sam igro s predatorom uopće nisam znao upalit cloak pa sam svejedno bio prvi...

Kada bi sve tako bilo jednostavno :)
Alieni i marinci vrlo lako mogu otkriti gdje se nalazi Predator (Alien ga čak i vidi). Treba znati igrati samo. Ništa više. ^^

Assasin`s
07-02-2010, 10:00
Probo sam igru i nije mi se uopće svidila.

The Fury
07-02-2010, 10:04
Moj steam je: TheFuryCro
Slobodno me dodajte pa da igramo...

*Fila*
07-02-2010, 11:53
CoJ sutra u 8?pa ovo u 9?:)
call of juarez jel?
je to ide isto prek steama?

Constantine
07-02-2010, 12:08
preko hamachija.

Ketvok
07-02-2010, 13:04
Ja isto igram, pa ko hoće nek me doda na steam-u: FLes_CRO

str1k3r
07-02-2010, 13:07
A to si ti :)
Može, prvih 8 koji se javi igraju. Pretpostaviti ćemo da su već pet mjesta zauzeta; sa Fles-om je šest. Dakle dva slobodna mjesta. Prijavljujte se. NAO!

EDIT- Predatore ne dirajte, rezervirani su :P

Teon
07-02-2010, 14:05
Uvijek in, samo me pozovite na steamu

solo
07-02-2010, 14:18
Igram i ja, marinac je zakon! :D Moj steam: solo_rocknrolla

Feanor
07-02-2010, 14:19
Ja se isto javljam, kao rezerva...

str1k3r
07-02-2010, 14:20
Ja se isto javljam, kao rezerva...
Kakva crna rezeva? Tvoje je mjesto rezervirano odavno. :)

LISTA:
Feanor
Grimče
Dead
Masa (zapravo njega nisam pitao, ali je njemu rezervirano budući da je jučer zabavljao ekipu u lobbyu <3)
Fles
Teon
Solo
And yours truly

Constantine
07-02-2010, 14:29
probao sam jos malo igrat sa marincem,ma kakvi,definitivno epic fail,uzas od igre.

solo
07-02-2010, 14:33
Ma sta epic fail, ja sam 2 puta igrao sa marincem i oba dva puta bio prvi, samo se treba naviknit i pratit radar. Klase su dosta balansirane ma kolko vi god pricali da marinac nevalja.

Constantine
07-02-2010, 14:39
pa i ja sam prvi cijelo vrijeme,kad su svi njubovi,ali je zabavnost nula,nemogu ni naciljat bolje sa desnim klikom,mapa je monotona.

tigerija
07-02-2010, 14:43
Daj koi k. Mene uvijek u nutra ubacite dok se igra AvP. Boli me kita. Ja igram.

Grim
07-02-2010, 14:49
Inače, u koliko igramo, ja prije 20 h ne mogu?

str1k3r
07-02-2010, 14:50
U 8 se igra. Taman ^^

The Fury
07-02-2010, 16:13
Mene si zaboravio staviti na listu... Ili nisi zaboravio... Idem ja sad u svoj mračni kut, plakat... :cry:

Constantine
07-02-2010, 16:15
ne ne ne ne,u 8 je CoJ,onda avp.

str1k3r
07-02-2010, 16:15
FFFFFFFFFFFFFFFFF-
Damnit. Morati ćemo nešto smisliti.

solo
07-02-2010, 16:17
Mene si zaboravio staviti na listu... Ili nisi zaboravio... Idem ja sad u svoj mračni kut, plakat... :cry:

Ti igraj umjesto mene, ja nemogu veceras. GL & HF! :D

MasaKrisT
07-02-2010, 16:19
igram avp,ocemo coj u 7 onda?

Constantine
moze

Grim
ne ne ne ne,u 8 je CoJ,onda avp.
CoJ... wut...

Tema je ovdje: viewtopic.php?f=8&t=33033&start=240 (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=8&t=33033&start=240)S, a u njoj ništa ne piše?

Tko igra, ja igram?!

tigerija
07-02-2010, 19:48
Ae ja sam na stimu.

MasaKrisT
07-02-2010, 19:51
i ja.

Bara
07-02-2010, 19:53
Ja glasam za neizbalansiranost igre barem na onoj mapi u demou. Igrao sam 2 puta sa Predatorom, bio prvi sa oko 2-3 killa prednosti, igrao sam 2 puta sa Alienom, bio prvi sa oko 3-4 killa prednosti, igrao sam 4 puta sa Marincem, bio sam prvi sa 5-10 killova prednosti. Vi tu govorite da marinac sucksa, marinac je najjači lik... Ali opet, čudno što još nisam bio drugi u igri xD.

Inače, ne oslanjam se na ovaj multiplayer jer mi nekako sucksa... ređe bih ja singleplayer.

solo
07-02-2010, 20:24
Da, snigleplayer ce bit jeben, nadam se. Igra super izgleda, mislim da cemo imat proljev od straha kad igras sa marincem... :)

flander
07-02-2010, 20:52
igram danas sa alienom i ono WTF !!

glava me boli nakon 20m pređenih lol

fakat treba sa njim ZNAT igrat, em nema nikakvih oružja sa njim em dobij jedan metak gotov, to fakat moraš koristit plafon da bi preživil xD

čudno kak se nemrem bacit sa zida na neprijatelja, ono popnem se na plafon i sa plafona na glavu ?? jel to uspijemo kome ?

Ketvok
07-02-2010, 21:45
Želim se samo zahvaliti svima koji su se okupili danas skupa samnom na PC Play chatu u 20 sati da bismo igrali Aliens vs. Predator demo. Nije bilo nikakvih problema sa spajanjem i lagom na što se svi inače žale. Stvarno je bila prava ludnica sat i pol kolko smo igrali. Nadam se da ćemo nadmašiti sami sebe idući put i još se više zabaviti, ali mislim da je to nemoguće! Dečki ur the best!!! Svima koji nisu bili sa nama može biti jako žao!!! Plačite! AvP for lajfa! pozz

:D

tigerija
08-02-2010, 00:21
Želim se samo zahvaliti svima koji su se okupili danas skupa samnom na PC Play chatu u 20 sati da bismo igrali Aliens vs. Predator demo. Nije bilo nikakvih problema sa spajanjem i lagom na što se svi inače žale. Stvarno je bila prava ludnica sat i pol kolko smo igrali. Nadam se da ćemo nadmašiti sami sebe idući put i još se više zabaviti, ali mislim da je to nemoguće! Dečki ur the best!!! Svima koji nisu bili sa nama može biti jako žao!!! Plačite! AvP for lajfa! pozz

:D
Šta ? Mi smo na stimu, ajde i sutra ? Di je taj PC play chat ? :P

tigerija
08-02-2010, 20:30
Se igra danas ?

GDra
08-02-2010, 21:24
Nezz, nitko se ne javlja.
A i mislim da ću gledati Rat Svijetova.

Deadwalker
09-02-2010, 12:49
Evo, tko jos nije isprobao igru(a i svi ostali) može pročitati svojevrsni betashock(by me :) ) OVDJE (http://www.hcl.hr/najave-aliens-vs-predator-pc-demo-test-170-22.html)

tigerija
09-02-2010, 19:49
Evo, tko jos nije isprobao igru(a i svi ostali) može pročitati svojevrsni betashock(by me :) ) OVDJE (http://www.hcl.hr/najave-aliens-vs-predator-pc-demo-test-170-22.html)

E ja sam postao to na avp stranici. Naravno preveo sam glavne djelov, tj ukratko napisao sadržaj, ako želiš napravit englesku verziju, javiš mi.

GDra
09-02-2010, 20:30
21:00
igraju:

1.GDra
2.tigerija

Deadwalker
11-02-2010, 15:32

E ja sam postao to na avp stranici. Naravno preveo sam glavne djelov, tj ukratko napisao sadržaj, ako želiš napravit englesku verziju, javiš mi.

Thx kaj me reklamiras kao recezenta( 8) ), al nemam vremena za takve stvari. Uostalom, taj tekst je sada moje i autorsko vlasnistvo HCL portala tako da radim cistu kopiju na engleskom, well, i nije bas "pozeljno". Svejedno, thx na slobodnoj interpretaciji.

Inace, planira tko ovdje kupovat igru? Multiplayer i to? :)

str1k3r
11-02-2010, 15:35
Count me in boss. Ali ništa konkretno od mene do 2.3.

Also, me likes the review. Slažem se u mnogo toga sa tobom. ^^

Grim
11-02-2010, 15:53
Ja zasigurno kupujem, samo je pitanje kada. :D

tigerija
11-02-2010, 16:33
JA kupujem, oče ko igrat danas ? :D

Deadwalker
11-02-2010, 16:50
Ja zasigurno kupujem, samo je pitanje kada. :D

Count me in boss. Ali ništa konkretno od mene do 2.3.

Nice momci^^
Bit ce onda meceva :)
Pricekat cu prve recenzije pa ako bude sve kak stima, igrat ce se onda multi :)

str1k3r
11-02-2010, 16:53
Ja odmah kažem kako stvari stoje, čim zaigram. :)

tigerija
11-02-2010, 18:07
8.5 igra dobila na usporedbu 1999 8.0 . Značli prosječno je bolja od 1999 verzije.

Deadwalker
11-02-2010, 18:17
Gdje?

Aral
11-02-2010, 18:24
8.5 igra dobila na usporedbu 1999 8.0 . Značli prosječno je bolja od 1999 verzije.
E, dobra ti usporedba :rotfl:

Feanor
11-02-2010, 20:14
By Deadwalker: Da bi igra išla na full detaljima, treba vam dosta jači dual core procesor, obavezno 2 gige rama, te 512mb grafička.

Ovo nije ništa posebno dobar stroj, čisti današnji ''gaming must have'', pogotovo što ti takav stroj treba za full detalje, da treba za minimalne onda bi već bilo problema...

tigerija
11-02-2010, 20:31
S obzirom da je dobila 7.0 na grafici, i kažu da je to najgore u ovoj igrici od svega šta su ocjenili.

Deadwalker
11-02-2010, 20:51
Ajmo malo jos hajpa^^

rpj2UvzLgvI&feature=player_embedded

Ovo nije ništa posebno dobar stroj, čisti današnji ''gaming must have'', pogotovo što ti takav stroj treba za full detalje, da treba za minimalne onda bi već bilo problema...

Recesija je :(

D.O.M.I.
11-02-2010, 21:20
i ja razmišljam o kupnji ako će mi se svidit ponuđeno ;)

unknown
13-02-2010, 01:15
isto i ovdje...

ali marinac je preslab... predatorom u mp i aliena i marinea ubijem bez problema(najbolji je predator :D)

PS. Vrtim sve na full detaljima :D

tigerija
13-02-2010, 01:59
Ajd prestanice, nitko nije preslab. Jučer je jedan frend s marincom rasturo 5 rundi za redom. Ali RASTURO JE. I nisu ostlai bili loši, nego je on bio dobar.

The Fury
13-02-2010, 10:15
http://www.gametrailers.com/video/ultim ... s-vs/61860 (http://www.gametrailers.com/video/ultimate-multiplayer-aliens-vs/61860)

Ako MP neće biti zakon, onda stvarno ne znam :pray: :pray: :pray:

Deadwalker
13-02-2010, 12:17
Prvi normalan review (http://xbox360.ign.com/articles/106/1068446p1.html)

Ocjena: 8.5

nije lose, nije lose 8)

tigerija
13-02-2010, 14:46
Prvi normalan review (http://xbox360.ign.com/articles/106/1068446p1.html)

Ocjena: 8.5

nije lose, nije lose 8)

8.0/10
8.5/10
5.75/10
4/5/10 => 8/10
86%/100 => 8.5/10
91%/100 => 9/10

Ketvok
13-02-2010, 23:39
Mislim da je Angry Joe rekao sve (http://angryjoeshow.com/?p=6474)Sšto se ima reći o ranim recenzijama i demo-u. Ostaje nam samo čekati.

osvetnik_sch3l3
14-02-2010, 11:28
Mislim da je Angry Joe rekao sve (http://angryjoeshow.com/?p=6474)Sšto se ima reći o ranim recenzijama i demo-u. Ostaje nam samo čekati.

ha ha predobar je

Deadwalker
16-02-2010, 17:52
Službeni Xbox magazin je dao igri ocjenu 8/10(klik ovdje (http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=234150)), dok sluzbeni Playstation magazin daje igri ocjenu 9/10(imate na gamerakingsu). Bit ce nesto 8)

whiskey
16-02-2010, 18:09
Obožavam s alienom igrat. Brzina i rep sa stropa u jadnog marinca. 8)

Outmind
16-02-2010, 21:11
Ja se samo nadam da je sp malo dulji no u dvojci. Aliena sam bio prešao u jednom popodnevu, dakle nekih 3-3 i pol sata igranja. A ni sa ottalima mi nije trebalo mnogo više.

Constantine
16-02-2010, 21:14
gamespot review 5,5/10

unknown
16-02-2010, 22:07
gamespot review 5,5/10

to su sve recenzije konzola, ja čekam za komp recenzije

PS. već sam pre-order na steamu nabacio

Constantine
16-02-2010, 22:12
a verzija za komp ce naravno biti posve drukcija kao sto se vidi u demou jelda?

Aral
16-02-2010, 22:12
Gamespot...njemu nisam nikad vjerovao. Enivej, sutra ujutro il prije podne javim dojmove.

@Constantine: Ako ništa drugo konzole+fps=fail, bez obzira kaj ih svi igraju. Pretpostavljam da je ovo igra za jedna ili dva prolaska, sam nek ima ok atmosferu i ja sretan.

Durin
16-02-2010, 22:23
Po recenzijama mi se čini da neću nabavljati igru.

Windwalker
16-02-2010, 23:56
E, da ja vjerujem recenzijama, Crysis bi mi bio najbolja igra, a neke dragulje kao VTM:Bloodlines ili čak Gun nebih nikada odigrao.
A kad razmislim da su neki idioti negdje Witcheru dali 70%. :hangin:

Treba vjerovati samo sebi, i probati igru.

Aral
17-02-2010, 00:21
Upravo to. Zato sam se ja klanjao Rukavini i njegovigh 80% Starcraftu :)

Ketvok
17-02-2010, 00:27
E, da ja vjerujem recenzijama, Crysis bi mi bio najbolja igra, a neke dragulje kao VTM:Bloodlines ili čak Gun nebih nikada odigrao.
A kad razmislim da su neki idioti negdje Witcheru dali 70%. :hangin:

Treba vjerovati samo sebi, i probati igru.
Potpisujem.

Upravo to. Zato sam se ja klanjao Rukavini i njegovigh 80% Starcraftu :)
Haha, the legend lives on.

Btw, da vam olakšam:

POPIS RECENZIJA AVP-a (http://www.avpgalaxy.net/forum/index.php?topic=27037.msg575037#msg575037)

Kaj se mene tiče, mene ovaj demo samo nabrijao, bez obzira na probleme sa spajanjem i najbezvezniji mod za avp: dm. Tak da ne sumnjam uopće da će mi igra bit super :D

A i većina stvari o kojima kenjkari ovaj u gamesrotu me uopce ne smetaju, pogotovo kretanje aliena i skakanje s predatorom, sve u redu s tim.

Jedino čega me malo strah je balans između vrsta.

unknown
17-02-2010, 00:44
Kaj se mene tiče, mene ovaj demo samo nabrijao, bez obzira na probleme sa spajanjem i najbezvezniji mod za avp: dm. Tak da ne sumnjam uopće da će mi igra bit super :D

A i većina stvari o kojima kenjkari ovaj u gamesrotu me uopce ne smetaju, pogotovo kretanje aliena i skakanje s predatorom, sve u redu s tim.

Jedino čega me malo strah je balans između vrsta.

isto i ovdje, meni je demo odličan

unknown
17-02-2010, 00:46
Gamespot...njemu nisam nikad vjerovao. Enivej, sutra ujutro il prije podne javim dojmove.

@Constantine: Ako ništa drugo konzole+fps=fail, bez obzira kaj ih svi igraju. Pretpostavljam da je ovo igra za jedna ili dva prolaska, sam nek ima ok atmosferu i ja sretan.

kako kada igru možeš kupiti tek 19

Aral
17-02-2010, 00:47
Release date je jučer bio.

unknown
17-02-2010, 01:33
znam ali na steamu je dostupan tek od 19

tigerija
17-02-2010, 02:31
Balans je ok ljudi. Bugovi su problem, loše jako kodirana igra. Lagg, mele mahanika sjebana, previše uhova i glicheva sa tropy kilovima. itd.

kikeron
17-02-2010, 10:14
isuse, pc verzija je ogromna! 16 gigabajta!!! :shock:

flander
17-02-2010, 10:30

tbh to je standard danas

Aral
17-02-2010, 10:45
Instalacija je preko 17 ^^ Nego, igram s marincem, uvod je za pravu malu kakicu :D Zvuk owna boga, sam te trnci peru. Sad ne alien skoro stisnuo i tak, atmosfera je preprebolesna, ono sranje pišti, histerija vas hvata, zasad same pohvale. S Predatorom i Alienom još moram vidjet, zasad halam ovo. S tehničke strane ima ponekad nekih čudnih zastajkivanja, inače igra leti. Kontrole pljugica, standardni fps. A za ostalu svemirsku gamad treba tek vidjet.

edit: Ok, neznam jel je gore siktanje aliena ili smijanje predatora :o

Deadwalker
17-02-2010, 11:18
Vecina recenzija koje sam citao odnose se na konzolasku verziju igre. Glavne nedostatke navode probleme sa kontrolom likova te tehnicke poteskoce(lose teksture, optimizacija, pucanje veze u multiplayeru - kada host ode).

@Aral...kako je igra s tehnicke strane odradena? I ono, kakav ti je dojam za sada? Koju ocjenu bi dal igri i tak...pisi malo :)

kikeron
17-02-2010, 11:26

tbh to je standard danas

a je? dobro... ja sam još uvijek večinom na ovim igričetinama od 7-8 GB instalacije
tak da je to sve nekak relativno :)

flander
17-02-2010, 11:27
pa dobro, ne doslovce standard, ali lagano prelazi u standard

ME2, GTA4, MW2...

bezimeni
17-02-2010, 11:29
17 gb pih...prostora barem imam :D .

Deadwalker
17-02-2010, 11:30
17 gb pih...prostora barem imam :D .

Speak to yourself. Ja imam 300GB diska i nemam mjesta vise. :(

flander
17-02-2010, 11:32
moj je 500 pa lagano se već preljeva

Aral
17-02-2010, 11:37
Moji su zajedno preko 1,2TB. Al 70% je negdje popunjeno ^^

@Aral...kako je igra s tehnicke strane odradena? I ono, kakav ti je dojam za sada? Koju ocjenu bi dal igri i tak...pisi malo :)
Evo ovako, zasad sam prešao prvi nivo sa marincem, nakon toga dobijete opciju da nastavite dalje s njime ili odigrate nivo sa alienom ili predatorom. Izabrao sam predatora trenutno i prolazim mali tutorial. E ljudi, znate koji epic feeling, imate normalan light attack sa clawsima, onda heavy koji probija block te jednu zanimljivu stvarčicu, naime držite shift i onda vam locka aliena te možete radit posebne napade iz daljine, tipa charge.

Onda sam pokupio shoulder cannon, srednji klik je pucanje bez tracking aima a dok ga držite onda se to oružje napuni te automatski prati metu, nemoram ni pričat kako opako izgleda taj tracking na ekranu, plus laser koji to sve cilja, bolesno. Kaj se tiće predatora zasad sam do tud došao, još nisam probao long jump i te fore. Ima još i stvar sa skeniranjem okolice, stisnete Z i onda valjda skenirate područje i pripremite taktiku za napad. Imamo i one predivne grab napade.

Kaj se tiče tehničke strane, kolko je to zasad moguće opisat, grafika je lijepa, niš spektakularno ali odlično dočarava atmosferu, igru svijetla i sjene, smoke efekata, vegetacije i sl. Zvuk je odličan, tu su se stvarno potrudili. Čudan mi je bio mouse sensitivity pa sam ga morao dosta pojačat od one defaultne postavke. Save je u obliku checkpointa ali nije problem jer su oni česti a i daju dodatnu težinu samoj igri. Aliena tek trebam probat ali možemo pretpostavit kak ide s njime.

The Boz
17-02-2010, 11:41
Meni je samo glavno da onaj najbrži odrasli Alien i dalje siluje lubanje u multiplayeru.

tigerija
17-02-2010, 11:44
Dx11 izgleda bolesno... alieni izgledaju ko da je film xD .

flander
17-02-2010, 11:46
aj daj neki screen u tom famoznom Dx11

Feanor
17-02-2010, 12:41
MOgu ja, mogu ja, mogu ja

http://www.rebellion.co.uk/tech/avp/

unknown
17-02-2010, 13:16
meni piše "not yet released" WTF?

kako da to rješim?

Constantine
17-02-2010, 14:49
ma,jednostavno nemam zelju da pokrenem ovo.

Bartuc
17-02-2010, 14:52
ma,jednostavno nemam zelju da pokrenem ovo.

Ja imam želju, ali ne da mi se skidati faking 16GB sa neta. Ovo je najpametniji potez protiv piratluka, ljudima se ne da jamiti igru :D

Aral
17-02-2010, 14:57
Kad su gb-i bili ikad problem ^^ Halam sa preddyem, rastura lik. Idem sad na ejlijena.

tigerija
17-02-2010, 15:20
http://www.justin.tv/wavehd#r=yti6M7wS BRZO!

GDra
17-02-2010, 15:57
Super je igra, ne znam što da uzmem: AvP ili CoJ:BiB.

Xero
17-02-2010, 16:04
CoJ:BiB.

Aral
17-02-2010, 16:19
Omg, predator lomi kosti, kičmu, glavu, malo na koljenicu nabaci aliena, čisti brutalac. S njim je gameplay više taktičke prirode i totalno je kewl. Alien je čisti sprinter, lurker u mraku, i ubija iz prikrajka samo tako. S marincem pak kakite u gaće, ja se doslovno bojim sam svoj sijene, par puta sam opali rafale jer sam mislio da je alien na zidu, plus motion tracker pišti...strašno. Igra je čak bolja nego sam očekivao, ocjena zasad 7.9/10.

Ketvok
17-02-2010, 16:20
http://www.justin.tv/wavehd#r=yti6M7w BRZO!

To bi mi još neš i značilo da živim izvan balkana, sa bržim netom.

tigerija
17-02-2010, 17:23
Super je igra, ne znam što da uzmem: AvP ili CoJ:BiB.

Uzmi sebi CoJ a meni AvP ok ? :D

Hidraulicar Kreso
17-02-2010, 18:54
Ja sam također isprobao igru, i započeo sam sa predatorom. Za sada je sve 5, sve se dosta brzo odvija. Jedino me smeta što me ljudi vide kad priđem bliže. Grafika je odlična i brza.
Mogu li ja početi sad igrati sa marincem, ali da mi kampanja od predatora ostane snimljena do kud sam došao.

Arbiter of Change
17-02-2010, 20:17
Fak, ja se ponadao da ću opet uhvatiti Arala. You win this one. :)