Pogledaj cijelu verziju : Rendom bičanje! :D
Stranica :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
[
20]
21
22
23
24
25
Sgt. Bull
27-01-2012, 17:38
Bičam po retardiranom novinaru koji piše članke na HRT stranici.
Srbijanski MUP tako poziva sve one koji nemaju ulaznice da ni ne dolaze očekujući da će u Beogradu, večeras - dobiti ulaznicu.
Iako je bilo najavljeno da se neće raditi zabrana ulaska u zemlju na granici sa Srbijom, čini se da je taktika - promijenjena
Sigurnosne mjere na beogradskim ulicama - dosad su neviđene kad je riječ o nekom sportskom događaju
Mediji prenose da su navijači iz Hrvatske bili - bez ulaznica za utakmicu
Mislim ono... pola teksta je ovako napisano sa - na random mjestima. :/
Ma nije ih potrebno ni spominjati više, 97 posto ih je retardirano i UZ TO imaju jadne urednike koji puštaju da svašt prolazi i još im nadopunjuju članke.
Bolje nego tople, a da ti nisi uzrok tome.
^
Mislim ono... pola teksta je ovako napisano sa - na random mjestima. :/
Coincidentally, upravo čitam članak o pisanju crtica u hrvatskom jeziku (hvala Pingu na linkovima) :D
The Great Duck
28-01-2012, 23:48
Bičam po rukometu, i ekipi na Facebooku koja siluje statusa tipa "ubi Srbina", "komunjare na vlasti ne poduzimaju ništa protiv četnika", "Drinu treba pregaziti, Srbiju zapaliti" i sl.
"Navijači" ko "navijači". Ona zajebancija od Gitka (6PZOa8fhKtk), čini se, zapravo nije bila zajebancija nego dokumentarac :s
Devil Dog
31-01-2012, 14:54
C!
cham3leon
31-01-2012, 14:57
Pao sam jedan faking predmet u ovom semestru od 4 koja još imam na studiju, što znači da ću morati upisivati iduću godinu samo radi jednog predmeta :(
Sgt. Bull
31-01-2012, 15:27
Nemate socijalne rokove?
cham3leon
31-01-2012, 15:49
Šta je to?
Sgt. Bull
31-01-2012, 15:53
Dodatni rokovi u četvrtom ili petom mjesecu za zimski semestar i još jedan rok u devetom mjesecu za ispite iz ljetnog roka?
cham3leon
31-01-2012, 16:05
A to, ne, imamo samo 3 ispitna roka po godini. I uostalom ništa mi to ne bi značilo kad ne mogu ni izaći na ispit. Bar kod nas je potrebno da se kroz kolokvije sakupi određeni broj bodova koji ti omogućuje da izađeš na ispit.
sickpetey
31-01-2012, 16:07
O_O kod nas ako prodjes sve kolokvije ni ne trebas ic na ispit.
Sgt. Bull
31-01-2012, 16:09
D'oh. Krnja bolonja. Zar nije I kolokvij + II kolokvij = ocjena u index? A ako padneš jedan od ta dva onda imaš one jan/feb i maj/juni rokove?
cham3leon
31-01-2012, 16:13
Ma nemam pojma, bolonja je svuda drukčija. Kod nas imaš 3 roka za ispite, prije toga moraš sakupit 40 od max 70 bodova kroz kolokvije ili projektne zadatke, zadaće, što već stave, ili 35 bodova (što je 50% od tih 70), ali onda možeš dobit samo 2 ako je manje od 40. Možeš i sa 30 na ispit, ali onda moraš riješit 100% da bi ga prošao. Ako ne prođeš na ispitu imaš još 2 roka, a ako zasereš kolokvije ili nešto, to više ne možeš popravit nego odmah padaš predmet. Znam, retardirano.
Dobrodošao u klub "fali 1 ECTS, sad moraš upisati istu godinu opet"
Sgt. Bull
31-01-2012, 17:21
Jebate led, ja bi zapalio fax da mi to kažu.
Nisam bila daleko od te ideje ;)
sickpetey
31-01-2012, 17:29
Dobrodošao u klub "fali 2 ECTS, sad moraš upisati istu godinu opet"
Tak je meni :D
Eh, barem znamo da nismo jedini :D together alone
sickpetey
31-01-2012, 17:36
Mda sutra ako prodjem usmeni barem cu imati dovoljno bodova za prolaz.
Konzultacije iz matematike su sridon od 8-10, a ona okaci rezultate kolokvija u 10. Lol kraljica.
http://www.kansan.com/news/2012/jan/31/ ... vacy/?news (http://www.kansan.com/news/2012/jan/31/online-privacy/?news)
a u pičku materinu pa ovaj nece odustat
cham3leon
02-02-2012, 09:44
Dobio sam mogućnost ispravljanja kolokvija u ponedjeljak. Wish me luck.
Sgt. Bull
02-02-2012, 09:48
GUD LUK
sickpetey
02-02-2012, 15:40
Dobio sam mogućnost ispravljanja kolokvija u ponedjeljak. Wish me luck.
Ja se radje nadam da ce ti tvoje znanje vise pomoci :P. Meni svaki put kad netko zazeli srecu jedva prodjem il padnem. Baksus jbg.
Chupacabra
03-02-2012, 11:13
Meni svaki put kad netko zazeli srecu jedva prodjem il padnem. Baksus jbg.
Ma to je samo slucajnost, sigurno. Nego, sretno na sljedecem ispitu, nadam se da ces polozit ^^
sickpetey
03-02-2012, 11:53
O pizda ti..
Čupa ti je inače iz vukojebine. Sretno.
Jbte ne mogu slušati ovo o snijegu više :(
Stari svakih cca 6 sekundi govori kako je zima i kako snijeg pada, a na vijestima svaka prokleta reportaža mora spomenuti kako je zima.
Pa da, ono, zima je, ...godišnje se doba zove zima, GET IT?
cham3leon
03-02-2012, 14:29
Isto ko kad na Dnevniku među nekakvim važnim i aktualnim vijestima i reportažama nađu mjesta ugurati prilog o tome kako dolazi proljeće i kako su se visibabe pokazale. Pa sunce vam jebem, ja sam u 20 i kusur godina svojeg života već ustanovio da se to događa baš svake godine, ovi koji su pripremili tu reportažu su imali prilike uvjeriti se u isto tokom nekih 40 godina života i još se čudom čude. Koliko im još treba?
Sgt. Bull
04-02-2012, 01:07
Bičam po faxu i ispitu u ponedeljak. U Sarajevu je palo ~60cm snijega i najavljuje se još padavina naredna dva dana. 'Bem ti sunce i državu.
Chupacabra
04-02-2012, 14:35
Čupa ti je inače iz vukojebine. Sretno.
Sad sam u zabregu.
sickpetey
04-02-2012, 15:04
Good man.
Karlo_from_Bjelovar
10-02-2012, 23:31
bičam po glazbenoj školi i satu solfeggia kojeg vec drugu godinu za redom imam u subotu ujutro. i sad dok je meni društvo vani, ja moram sjedit doma za kompom da bih mogao funkcionirat drugo jutro. da i izađem i popijem pokoju pivicu, otpjevat nešto ujutro iznad h mali-c1 mi je kvantna fizika.
SharpDressedChevap
10-02-2012, 23:40
Šta vi zapravo radite na tom solfeggiu? Ovaj lik kod kojeg sviram mi je nešto sitno spominjao usput, nije valjda sve tafa tefe? :)
Forengner
10-02-2012, 23:45
Solfedjo.
Fabuloussss.
sickpetey
10-02-2012, 23:56
Šta vi zapravo radite na tom solfeggiu? Ovaj lik kod kojeg sviram mi je nešto sitno spominjao usput, nije valjda sve tafa tefe? :)
Meh uglavnom je pogadjanje nota itd. Ne bih znao previse jer sam zadnje 2 godine izostajao na satovima zbog nove profesorice. Kriste jos uvijek imam nocne more od te žene.
Sgt. Bull
11-02-2012, 00:26
Šta vam je to radila? Dirala vas na nepropisni način? Po nedopuštenim mestima?
^^
Ne mislim da je to valjani razlog za izbjegavanje sata.
sickpetey
11-02-2012, 00:35
Šta vam je to radila? Dirala vas na nepropisni način? Po nedopuštenim mestima?
^^
She was just a cold bitch.
TeraBajt
11-02-2012, 00:56
solfedjo postoji samo za markiranje
kao i zbor sugavi.
Nespavanje i bura od 150km na sat a ja na bicikli idem na posao. GG.
cham3leon
11-02-2012, 08:51
Meni se zgrada trese.
Karlo_from_Bjelovar
11-02-2012, 16:56
i zbor i solfeggio su awesome ali ne u pol 9 u subotu ujutro.
na solfeggiu ucis teoriju glazbe (ala gradnja akorada, ljestvica, citanje nota blabla..) i treniraš sluh (ritmički/melodijski/meloritmički diktati i diktati u kojima ti profa odsvira akord/interval a ti moraš upisat u prazan takt samo ime tog akorda (tipa mol6/5) odnosno intervala (tipa m7)...
Forengner
11-02-2012, 17:09
Solfegggioo = Pinkish.
cham3leon
11-02-2012, 17:11
Ako sam nešto u osnovnoj zbilja mrzio, onda je to bila teorija glazbe. Note, ljestvice,... fuj.
Forengner
11-02-2012, 17:12
a hemija?
biologija
fizika
matematika
brjlkhjthl;jn.hddz.fvz.\
cham3leon
11-02-2012, 17:18
Hemiju nisam nikad volio, a i danas je mrzim, fiziku volim, ali je teška, matematiku ne volim, ali je isto teška, a sa biologijom sam se uvijek lijepo nosio. Međutim, svi ti predmeti su imali nekakvu logiku i smisao iza sebe. Notni zapis nikad. Jedina stvar koju kod njega kužim i koja ima smisla je da nota može imati različitu visinu ovisno o tome na kojoj je crti, i da svaki tip note ima svoje trajanje. Ne znam čemu sve one ostale stvari.
Forengner
11-02-2012, 17:21
pa za solllffegioo
solllfeggggioo je omiljena rec onih malo corporation kurvica.
-Ja sam uvek bila talentovana,isla sam na sollfeggioo,na kurs novinarstva blah blah blah blah
cham3leon
11-02-2012, 18:19
^ I to, da. Rezervirano za školske štreberice koje plaču ako dobiju -5.
Sonic_Moronic
11-02-2012, 18:21
Misliš, plaču i šize nakon svakog testa da će jedine dobiti 1, onda dobiju maksimalno bodova.
cham3leon
11-02-2012, 18:25
Ma ne, to je drugo. Ovo o čemu ja pričam je fenomen koji se pojavljuje isključivo u osnovnoj školi. Iz iskustva znam da se u srednjoj takve osobe promijene jer ih srednja spusti na zemlju. U srednjoj profesori gotovo uvijek traže nekakvo razumijevanje. Znam likušu koja je bila učenica generacije ili neki kurac u našoj osnovnoj. Sve petice, izvannastavne aktivnosti, lidrano, te glazbene pizdarije i slično. Onda prvo polugodište srednje 3 zaključene jedinice.
SharpDressedChevap
11-02-2012, 18:46
Jučer na probi baš pitao i profesora o tom solfeđu, na kraju skužim da smo nešto od toga nabrzinu naučili usput na par satova što sam bio :s
Struktura akorda, koji akordi bi morali bit ako počnije iz x akorda ovisno o broju istih, kako skužit akorde koje ne znaš - sve je čista matematika i abeceda, skroz jednostavno :D
Doduše ne možeš uspoređivat sa solfeđom ali i ovako možeš sve shvatit u brzo vrijeme.
TeraBajt
11-02-2012, 20:19
imas jos dosta u solfeggiu, s time da ubiti prvih par godina radis vecinom odnose tonova, dominanta, subdominanta i te seme, teorija akorada dolazi tek kasnije (ako dolazi uopce, tip kojeg znam zavrsio 6 godina muzicke ne moze odsvirat normalnu rok baladu lol). pa imas harmonizaciju, ritamske i melodijske diktate blablalbal, dosta sablonski i zato mi je bilo to glupo skroz. sve cista matematika, s time da ja ne zelim gledat tako muziku :( ono, bilo mi je debilno, jeste da je korisno al mi je bilo zlo od fafa tefe fa kurceva i tjariarirar govneta. bilo mi je to "na silu" pa sam markao uvijek.
SharpDressedChevap
11-02-2012, 20:38
Aha, znači to. Ma uglavnom nije ništa pretjerano, dosta ljudi radi bauk od toga. Kad ovako gledaš muzika i je čista matematika, a to koristiš samo u ajmo reć tehničke svrhe. Jedino što me nervira retardirana ljestvica, kod Amera je B a kod nas H - zna smetat kad čitaš note/akorde jer ne znaš po čijem je standardu. E tu uskače ono gore što si naučio, nađeš prvi akord i dalje samo brojiš.
josip_kraš
11-02-2012, 20:50
Ma ne, to je drugo. Ovo o čemu ja pričam je fenomen koji se pojavljuje isključivo u osnovnoj školi. Iz iskustva znam da se u srednjoj takve osobe promijene jer ih srednja spusti na zemlju. U srednjoj profesori gotovo uvijek traže nekakvo razumijevanje. Znam likušu koja je bila učenica generacije ili neki kurac u našoj osnovnoj. Sve petice, izvannastavne aktivnosti, lidrano, te glazbene pizdarije i slično. Onda prvo polugodište srednje 3 zaključene jedinice.
Ma jok, radi se o tzv. "fenomenu 1. razreda", dosta odlikaša padne nešto na polugodištu.
Sgt. Bull
11-02-2012, 21:31
Bičam po "predstavniku" studenata koji čuva samo svoje dupe. Dupeglavac jedan. U ponedeljak ga treba za muda i objesit da se klati. Idiot.
The Great Duck
12-02-2012, 20:40
Ma jok, radi se o tzv. "fenomenu 1. razreda", dosta odlikaša padne nešto na polugodištu.
Ja sam bio odlikaš u osnovnoj i ostao sam to u srednjoj. 8)
Ako zanemarimo da sam na polugodištu prvog i sad na polugodištu trećeg prošao s četiri.
Ili ti se dogodi situacija kada dobiješ profesoricu iz matematike koja nema pojma, pa moraš na instrukcije itd. Ili nakon što si u osnovnoj imao idiota koji se umjesto da je predavao fiziku zajebavao na satu. Ja sam na 1 polugodištu 1 srednje imao 2 iz spomenutih predmeta, no brzo se to da sredit kad se čovjek ufura.
SharpDressedChevap
12-02-2012, 21:52
Bolna istina, fizika i mehanika su mi dva zbog gore navedenog razloga.
cham3leon
12-02-2012, 22:01
Ja sad imam takav predmet na faksu. Zove se Dijagnostičke metode u medicini. Ali ja ne studiram medicinu. Ja studiram računarstvo.
Uglavnom, sastoji se od toga da profa melje o bioinformatici i statistici, a nitko živ ne zna šta trebamo napravit i kako. I šta je najgore, koliko god puta ga pitaš da ti nešto objasni ponovit će ti ono isto objašnjenje kao zadnji put, tako da ga nitko ni ne pokušava pitat išta.
Deadwalker
12-02-2012, 22:10
Hrvatski fakulteti, najveći promašaj za mladog čovjeka.
9gag je službeno uništio internet
gg wp
cham3leon
12-02-2012, 22:44
Više ne moramo ni prosvjedovati protiv ACTA-e.
Ne mogu vjerovat kako me zlostavlja matematika na faksu. Kako bi nagradili šačicu studenata koji su prosli sva 3 kolokvija stave nama ovaj ispit tezi malo. Mislim kakva je to nagrada za njih? Zar su sadisti svi od reda?
cham3leon
13-02-2012, 10:49
Pa ono, da si u poziciji studenta koji je prošao sva 3 kolokvija, rado bi prihvatio da te nagrade ispitom koji je lakši od onoga koji moraju riješiti ovi koji nisu prošli sva 3.
Ne bi. Zasto bi tija da je onima sta nisu prosli na kolokvijima teze jos. Nagrada je sta si se rjesija toga govna za semestar. Ili kao recimo kolegi na FER-u su digli ocjenu za prolaz na kolokvijima.
cham3leon
13-02-2012, 15:47
Aha, šta ako se prođu kolokviji ne moraš na ispit ili nešto?
Sgt. Bull
13-02-2012, 20:27
Biča po glupom HRTu koji je opet otkazao prikazivanje Top Geara. Treća sedmica za redom... :(
Aha, šta ako se prođu kolokviji ne moraš na ispit ili nešto?
Jep. Mislim ok ako te to kao natjera da jos jace ucis za kolokvij, ali oni su sami po sebi zajebani dosta, tako da jos dodatno otezavat ispit koji se nekome sastoji od sva 3 kolokvija nije baza.
cham3leon
13-02-2012, 23:18
A to je druga stvar. Kod nas se treba položiti kolokvije da bi se uopće dobio privilegij izlaska na ispit.
Što se tiče otežavanja ispita, nema smisla, da. Ovi koji su kolokvirali nemaju ništa od toga. Eventualno "schadenfreude".
The Great Duck
14-02-2012, 15:37
Bičam po nastavnici iz kemije koja stavlja provjeru sutra iako zbog snijega nismo dovršili sve gradivo i nitko nije ništa učio.
Sgt. Bull
16-02-2012, 11:00
Bičam po komšiji :( Opet razvaljuje stan iznad mene (svaki božiji dan već tri godine odkako se doselio). Počeo je u 10 tako što je nonašalantno bacio ormar od bogapitajkolko kila na pod i vukao ga jedno pola sata.
Bičam po bankama i mobilnim transakcijama koje uzimaju proviziju tako da ne mogu otići na bankomat jer imam manjka 7 kn od minimalnog iznosa koji se može podići D:
i sad ne mogu u trgovinu nego moram pješačit' do benze koja je je u pm i plaćat karticom i blaaaaaaaa fuj.
Samo se istresam. Move on.
Niko Bellic
17-02-2012, 00:52
Kakva je to trgovina koja nema POS aparat?
Jedina koja radi do 10 u kvartu :(
Niko Bellic
17-02-2012, 09:45
Pa sta nisi mogla uzeti na veresiju? Ipak ti je u kvartu, kaj ne? Ja sam jednom negdje hitno morao ici odmah sad i nigdje nikoga da posudim pare na par sati, al' sam se na kraju dosjetio i fino posudio pare iz kase od cure u trgovini i stara dosla popodne i vratila joj cash money. Ako ides tamo svaki dan valjda ste si kompici i lajkate si kesli na fejsu?
cham3leon
18-02-2012, 13:41
That awkward feeling kad radiš projektni zadatak za ponedjeljak preko vikenda, i točno u subotu u 1 i pol, pola sata nakon što se zatvaraju sve trgovine skužiš da ti fale dvije žice da dovršiš sklop.
@Niko: Nope, neke su nove prodavačice i bio bi mi bed tak' nešto pitat. Eh' nvm, bilo pa prošlo.
Sgt. Bull
25-02-2012, 15:42
Bičam po internetovima i actama. Ubiše mi library.nu. Najebah :(
Death By Sexy
26-02-2012, 02:36
Ubiše mi library.nu. Najebah :(
Ovo.
Sgt. Bull
28-02-2012, 22:24
AAAAAAAAAAAAARGGGGGGGGGGGGGHHHHHHH FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
1:2
Je, satraše sajt prije 10-tak dana :(
FaTaL_mRkvA
29-02-2012, 20:27
Bičam po 4 testa ovaj tjedan. :twisted:
croat1gamer
05-03-2012, 23:48
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
BIT TRIP RUNNER
/ragequit
Sgt. Bull
06-03-2012, 00:20
MRRRAAAAAGRRRRRRRGGGGHHHHHHHHHH
(library.nu bitching continued)
Trebaju mi neke knjige a nemam ih di tražiti. Avax je... sr*nje.
Sonic_Moronic
06-03-2012, 09:05
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
BIT TRIP RUNNER
/ragequit
Tako je divan i opuštajući prvih par levela, no?
Dreamer Deceiver
06-03-2012, 19:40
bičam po ciganima koji kenjaju po hodnicima u zgradama. I onda ispadam rasist kad kažem da su poput štakora -.-
Pljuckam malo po Advance.hr portalu koji, unatoč odličnoj informiranosti o svjetskoj geopolitici, mora BAŠ SVAKI članak okrenuti protiv SAD-a.
Očekujem do sljedećeg utorka članak u kojem se demokratsko krilo kongresa optužuje za bankrot dječjeg vrtića u Biogradu.
Duke of Earl
09-03-2012, 15:50
Prvi put čujem za portal, sam pogled na naslovnicu potrvđuje tvoju tezu, ali opet ima zanimljivih članaka.
http://www.advance.hr/vijesti/imperijal ... nje-smrti/ (http://www.advance.hr/vijesti/imperijalizam-i-njegovi-agenti-slucaj-kony-2012-i-viralne-kampanje-smrti/)
Ovdje recimo ipak ima dosta istine.
cham3leon
09-03-2012, 16:53
Daj molim te, članak je totalni USA-hejt. Stavljanje riječi "tiranin" i "diktator" u navodnike valjda znači da je Gaddafi zapravo bio good guy. Ideja je vjerojatno da ga se na kraju usporedi s Obamom kao što to uredno radi jedan moj frend na fejsu koji je opsjednut ovim portalom.
I osim toga, svi ti anti-amerikanci uvijek vole postavljati jednadžbu Amerika=NATO, pa ni ne razmisle o mogućnosti da je najveće interese u Libiji imala Francuska koja je sa prijelaznom pobunjeničkom vladom počela pregovarati o izvozu nafte dok je Gaddafi još bio živ.
I call shenanigans. They are not responding.
Kostolomac
20-03-2012, 00:58
Fascinantno kako čak i na optici gubim ključne pakete u CoD-u 2. Bravo PankBaster milkim ti sve po spisku.
Šizofreniram po nedostatku kondicije, provozala 5-6 km (puta 2) na biciklu i mišići me bole haha, fuj.
cham3leon
20-03-2012, 11:41
Fascinantno kako čak i na optici gubim ključne pakete u CoD-u 2. Bravo PankBaster milkim ti sve po spisku.
1. Otkud ti optika? o_0
2. Ja Punkbuster više ne bi štapom tako, ne pada mi na pamet igrati išta online dok PB radi, to nije za ljude.
Sgt. Bull
20-03-2012, 13:48
Bičam po profesorici koja mi ne dozvoljava da radim prezentaciju kako Bog zapovjeda već mi doslovno stavlja svoje riječi u usta. Pa koji je kok onda ja uopšte radim? Da piše moje ime na papiru? Bem ti :(
Kostolomac
20-03-2012, 17:25
1. Otkud ti optika? o_0
Imam ju već cirka godinu dana. Ali i dalje preko nje imam T-Comovih 4 Mbita. Mižerija brate =(
Death By Sexy
20-03-2012, 19:58
GLAVA CEPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Karlo_from_Bjelovar
21-03-2012, 10:37
opijanje ponedjeljkom... hc :D
Bičam po nesretnom tajmingu, al' svega mogućeg' -.-
Markecgrad
21-03-2012, 17:53
1. Otkud ti optika? o_0
Imam ju već cirka godinu dana. Ali i dalje preko nje imam T-Comovih 4 Mbita. Mižerija brate =(
HAHA!
Bičam po slušalicama. Shvatio sam da mi sve crkaju jer koristim iste za mobitel i za kompjuter pa ih sjebe stalno ištekavanje i uštekavanje.
Računao sam da ovaj put neće ckrnuti, pa sam kupio skuplje i eto danas opet crknu. Izgleda da ću morati kupiti posebne za mobitel.
Ne boj se, i te ce ti crknit :wink:
O, znam.
Imam li pravo povrata, tehnički ih nisam zlostavljao, nego samo uštekavao i ištekavao više od predviđenog?
Lord Ragnarok
24-03-2012, 12:31
imas.
ako nema vidljivih fizickih ostecenja psotoji sansa da dobijes nazad pare ili opet nove iste slusalice.
probaj pa vidi kak ej zavrsilo. nsit nemos izgubiti
Oću, vjerojatno ću ih zamijeniti jer je zvuk odličan a na relativnu neudobnost sam navikao pa su mi ok, a fizičkih oštećenja nema. Pa neka i budem trebao kupiti posebne za mobitel. Hvala.
R.I.P Trayvonn Nd He Wasx A Kutieee iiTell Uu Butt Krasiii M'f Dhese Daiiiz Dat Why iiHatee WHITE Ppl !!!
Trayvon Martiin Aintt Do Nun Wrnqqq .. Nd Dey Petty 4 Lettn Da MAN gO wHO Killed Hiim Ma Daddy Would Of Layed Him Clean Outt !! Oms R.I.P Trayvonn ♥
Done Wit Wriitin Home Workk Boutt Teww Do Science Whoo Wanna Help Mhi ?
# HATE SCIENCEEEEE !
iiDntt Liike Wat iiAm Seeiin Riite Nw !
Zašto zašto zašto ljudi pišu ovako retardirano, zašto
Bičam po forumu koji je već 4 puta krepao ovaj vikend...
croat1gamer
25-03-2012, 20:39
Pustaj na razglas. Ako nije k-pop, avantgarda ili slicno ne bi trebalo bit problema.
Systematic Reverse
26-03-2012, 11:17
bičam po nespavanju po tjedan dana, onda dođe vikend pa spavam 13h sa subote na nedjelju, i onda sa nedjelje na ponedjeljak nemogu zaspat godinama, a ujutro posao ceka. :(
insomnia je kurva.
Sonic_Moronic
26-03-2012, 12:16
Kako to meni nikad nije problem lol, drijemam poslijepodne i onda opet bez problema zaspem oko 12 u roku od 3 minute. Zapravo, zadnje 2 godine spavam lakše no ikad.
U mad insomniacs?
Sgt. Bull
26-03-2012, 15:06
@Sys: naviknuti ćeš se nakon nekog vremena... ne znam jel' sad ide :) ili :(
Systematic Reverse
26-03-2012, 18:55
ma joj, tako mi je vec neko vrijeme, pitaj boga kad cu se naviknuti. (iako sam se na neki nacin vec navikao..)
nemogu si jednostavno pomoci :(
@sonic
ja preko tjedna (kad radim jel') spavam po 5-6 sati, onda dodje petak i odem van, budem pun kurac vani, zaspem oko 5-6ujutro recimo, budim se u subotu oko 17h (da, vikendom spavam po 12h minimalno xd), i onda subota opet van, opet ista prica i onda dolazi ta prokleta nedjelja/ponedjeljak tranzicija koja me ubijeeeee.
Sgt. Bull
26-03-2012, 19:32
Ništa ljepše nego bauljati hodnicima fakulteta nakon što odspavaš ~2 sata ukupno. :D
Kao što rekoh, naviknuti češ se. Meni je to vrijeme kada ne spavam dobro došlo u nekoliko navrata. Posebno kod pisanja eseja i sličnih stvari. Doduše tebi je sjeb što radiš...
Lord Ragnarok
27-03-2012, 22:02
ne kuzim, zakaj ides na faks kada ti se spava. ostanes doma i u krevetu si odspavas. ko covik.
Sgt. Bull
27-03-2012, 22:18
Zato što moji roditelji taj fax plaćaju 600€ i zato što mi je to obaveza. Koja košta moje roditelje 600€. Kao što oni to vole napomenuti. Svaki jebeni dan. Po nekoliko puta. Kako ih košta jel, 600€ moj fax. Kako ih bratov fax nikada nije toliko koštao. Ali kako moj košta 600€ godišnje. Sve zbog moje krivice. Jer ja nisam moj veliki, uspješni brat. Ja sam ja. I ja koštam. Kao što to vole napomenuti.
Jebotepas.
TeraBajt
27-03-2012, 22:22
bar te starci ne tjeraju na fax ko u vrtic lol
Sgt. Bull
27-03-2012, 22:26
U vrtiću barem možeš fejkat da te stomak boli. Ovde nema ni toga.
cham3leon
27-03-2012, 22:27
Pa meni bi bilo žao da bacim tolike pare u vjetar, bez obzira što roditelji plaćaju, a ne ja. Ne mogu se načuditi kako sam dobro prošao što sam zadnjih par godina studirao na jednom prilično solidnom studiju tu u Rijeci, i to još i besplatno, i eto, sad sam pri kraju.
TeraBajt
27-03-2012, 22:33
U vrtiću barem možeš fejkat da te stomak boli. Ovde nema ni toga.
pa ono napravi nesto lol:D
kolko sam skontao studiras nesto u vezi sa povijesti i nije ti bas nesto, ono, upisi nesto drugo, zaposli se, radi kurcu, bezveze se frustriras:D
Sgt. Bull
27-03-2012, 22:48
Historiju sam napustio nakon dvije godine. Nakon godinu dana pauze i spremanja za prijemni za režiju, starci su mi dali savjetSda upišem fax ili da se sam snalazim. Obzirom da ti za studiranje režije (gdje sam želio) u BiH trebaju jake veze i nerealno velik budžet, završio sam na studiju engl. jezika i literature jer mi je to jedina stvar u kojoj sam bio dobar u cijelih ~15 godina školovanja. I jer su mi to starci savjetovali.
Ali iskreno rečeno. Sve što sam dobio, to sam i zaslužio. Protračio sam dobre 3 godine na zajebanciju, kako sebe tako i svojih bližnjih. Tak' da ono. Mogu ja bičati al'...
TeraBajt
27-03-2012, 22:57
rezija je gg, ja mislim na reziju ili nesto slicno (audio/video tehnika, produkcija itd), dal je ista situacija i u hrvatskoj? tj. dali da to uopce uzimam u obzir?
takodje razmisljam o tvz-informatika, novinarstvo fpzg ili cak sae institut u sloveniji iako ne vjerujem da bi mi to starci placali.
mislim to su stvari koje me sad ono barem iole zanimaju, ostalo mi je sve za kurac. fakat ne bi htio upisat neki faks i jos 4 godine pisat krv strebajuci neka glupa sranja.
Duke of Earl
27-03-2012, 23:09
Sumnjam da ti je novinarstvo dobar potez za budućnost :)
Death By Sexy
28-03-2012, 07:53
Novinara je previše, a i novinari najkraće žive + nemaju baš para, osim ak si dobar.
cham3leon
28-03-2012, 08:35
Ja mislim da ti ne treba ni srednja škola ako ćeš pisat na Indexu ili 24sata.
Death By Sexy
28-03-2012, 08:39
Tko bi htio pisati bljuzgu i zgadit se sam sebi za tak male pare? :češeri_u_očima:
cham3leon
28-03-2012, 08:51
Znam, al ono, ako ponestane boca po kontejnerima morat će se ljudi srozati na takve razine.
TeraBajt
28-03-2012, 13:07
cekam nevenov reply :D
cham3leon
28-03-2012, 13:10
Nema to veze s Nevenom, on je za 3 klase iznad ovih šta pišu za 24 sata.
TeraBajt
28-03-2012, 13:12
ne na tebe, nego na novinarski kao studij:D
ma znam sve sto ste rekli sam vec cuo, al novinarstvo pokriva siri spektar poslova od 24sata i indexa. znam da je ukurcu sto ih je puno, a i to sto je dosta novinara bez fakulteta, al ono, ak se neko kuzi u to nek posta.
cham3leon
28-03-2012, 13:19
Ma nije bila kritika upućena na novinarski studij, znam da ima kvalitetnih novina kod nas, jedino što novinari koji kratko žive i imaju malo para najviše asocira na žute novinarčiće.
btw, Tera, kamo god da ideš na fax, morat ćeš se nositi sa određenom količinom stvari koje ti nikad u životu neće biti potrebne i koje će bit gubitak vremena. Ako mene pitaš, jedina situacija kad doista naučiš nešto je kad moraš nešto konkretno sam napravit.
Duke of Earl
28-03-2012, 13:52
ma znam sve sto ste rekli sam vec cuo, al novinarstvo pokriva siri spektar poslova od 24sata i indexa. znam da je ukurcu sto ih je puno, a i to sto je dosta novinara bez fakulteta, al ono, ak se neko kuzi u to nek posta.
Ja samo znam da su ovih par diplomiranih novinara koje sam upoznao godinama bez posla, a i ako nađu neki kratki poslić, to je ista lova koja bi mogao zarađivati s osnovnom školom. Ako si suludo talentiran za pisanje/izvještavanje/komunikaciju i ako imaš dobrih veza u medijskom svijetu, samo daj. Inače mislim da ti je novinarstvo izbor negdje na razini Indologije.
Dreamer Deceiver
01-04-2012, 22:08
Historiju sam napustio nakon dvije godine. Nakon godinu dana pauze i spremanja za prijemni za režiju, starci su mi dali savjetSda upišem fax ili da se sam snalazim. Obzirom da ti za studiranje režije (gdje sam želio) u BiH trebaju jake veze i nerealno velik budžet, završio sam na studiju engl. jezika i literature jer mi je to jedina stvar u kojoj sam bio dobar u cijelih ~15 godina školovanja. I jer su mi to starci savjetovali.
Ali iskreno rečeno. Sve što sam dobio, to sam i zaslužio. Protračio sam dobre 3 godine na zajebanciju, kako sebe tako i svojih bližnjih. Tak' da ono. Mogu ja bičati al'...
ja sad ove godine mislim na režiju. Taman završavam upravno pravo, tako da jednu diplomicu već iman, a režije je nešto šta baš želim. Jest da ću ispišat krv, al jbg, na to sam spreman.
Deadwalker
02-04-2012, 20:52
Ja samo znam da su ovih par diplomiranih novinara koje sam upoznao godinama bez posla, a i ako nađu neki kratki poslić, to je ista lova koja bi mogao zarađivati s osnovnom školom. Ako si suludo talentiran za pisanje/izvještavanje/komunikaciju i ako imaš dobrih veza u medijskom svijetu, samo daj. Inače mislim da ti je novinarstvo izbor negdje na razini Indologije.
This. Bavim se i ja načelno novinarstvom i stvarno moraš to voliti da bi se odlučio na takav život pošto možeš imati redovna i normalna primanja samo ako upadneš na jaču televiziju ili dnevne novine s visokom tiražom.
Karlo_from_Bjelovar
04-04-2012, 00:25
ženska se uslika (te objavi na fejs ofkorz) kako sjedi na podu naslonjena na zid u minjaku s bocom štoka i cigarom u čubama te stavi "opis" slike:
Volim nesiguran seks i miješanje pića
Volim se igrat s osjećajima mladića
Volim plakanje bez razloga, volim bit u bedu
i samu sebe uvjeravat da ću bit u redu. :)
...a bitno da pod guzicom ima jastuk.
božeee, zašto si me stvoriooooo
što me NIIIsii u kamen pretvoriooooo
Wishmaster
04-04-2012, 01:11
Da se ne prehladi. Baka joj uvijek govorila da treba paziti na bubrege jer neće ona to odmah osjetiti, već će njena djeca u 7. naraštaju imati problema zato jer je ona sjedila na 'ladnom.
Sgt. Bull
05-04-2012, 22:50
Steam me mrzi :( DoWII mi zbugiran na lvlu i stalno se crasha. FU :(
sickpetey
07-04-2012, 10:55
Veca sansa da te GFWL mrzi.
Volim nesiguran seks i miješanje pića
Volim se igrat s osjećajima mladića
Volim plakanje bez razloga, volim bit u bedu
i samu sebe uvjeravat da ću bit u redu. :)
Lol, lol
cham3leon
19-04-2012, 20:10
Jebo pas kevu i televiziji. Svaki film šta sam na njoj pogledao, svaka epizoda serije, titlovi su išli odlično. Dobro, ponekad nisu ali zato jer nisam potrefio pravu verziju za pravi framerate filma.
Sad mi se događa da jedan te isti film ide normalno kad ga pustim na kompu sa titlovima, i drukčije kad taj isti stick gurnem u jebenu televiziju. Probam ga tamo uskladiti sa 10 sekundi kašnjenja, ali ne, to samo leti svojevoljno.
Wishmaster
19-04-2012, 20:28
Bezveze gruvam: imaš one titlove di je vrijeme u frejmrejtu (2345)(2456) i klasične di je vrijeme - u hh:mm:ss. Otvori titlove u Notepadu pa pogledaj da nije možda zbog toga problem. (Ovi s frejmrejtom nisu baš user-friendly)
cham3leon
19-04-2012, 21:00
Mislim da ću radije probat spržit titlove u .avi, onda bi valjda bilo mira.
Sgt. Bull
22-04-2012, 11:07
Bičam po CS serveru balkangamingpub. Idioti me banovaše bez razloga. I tako završi moj povratak CS-u :(
Systematic Reverse
25-04-2012, 16:10
xd usual story.
nego ja MASS bitcham po upali uha koja me uhvatila. :(
2 dana sjedim doma u tisini, jedino sto mogu raditi je gejmat.
jucer je padala kisa pa me bolio kurac, ali danas je sunce i bas je fin dan, a ja tu zatocen, sto je najgore ni muziku nemogu slusat ;(
Sgt. Bull
25-04-2012, 16:53
Stavi soli u čarapu i zagrij ju te potom tutni na uho. Meni je to uvijek pomagalo oko problema sa uhom. A imao sam ih itekako. :)
Bičam po tome što nigdje nemogu nabavit' CE ediciju diabla 3 :/
Zasto je ovaj faks ovako dosadan, a ja jos nezainteresiraniji za njega. Jednostavno imam problema ucit na ovako vruce i lijepo vrijeme.
MasaKrisT
02-05-2012, 19:26
uoGdx3I3dPE
Sry, morao sam.
Bičam po vremenu, pretoplo za mene.
cham3leon
04-05-2012, 15:30
Ne odobravam one šizofrenične majmune koji nemaju drugog posla nego trovati mačke i pse u susjedstvu, ali ne mogu reći da ih ne razumijem bar djelomično. Konkretno, ovo je rant protiv vlasnika pasa i nekakve naglo rastuće kulture držanja kerova pod svaku cijenu.
Mislim, mi kao naglo propadamo, imamo pad BDP-a, nezaposlenost nikad viša, još uvijek raste, a ekonomija u kurcu i još naknadno natrpana novim porezima, povišene cijene i to. Kako je onda moguće da je pasa sve više? Unazad pet-šest godina kad situacija nije još bila tako loša sigurno ih je bilo manje.
Nemam ja naravno ništa protiv simpatičnih živina, ali imam protiv njihovih kretenskih vlasnika. Tu je kao prvo onaj stari problem kad ljudi mirne duše puste da se pas posere nasred pločnika i ne počiste za njim. Turnić i Zamet mjestimice doslovno izgledaju kao javni zahodi na otvorenom i moraš dobro pazit kuda hodaš.
Kao drugo, eto, vrućine su došle i sad nakon dugo vremena moram spavat sa otvorenim prozorom, što znači više buke izvana. A kamo sreće, u blizini netko ima đukelu koja laje cijelu noć, a vlasnika to očito ne jebe previše. I kako ih netko neće trovat i gađat puškom?
MasaKrisT
04-05-2012, 15:43
Korisnije bi bilo trovati i gađat puškom vlasnike nego jadne životinje koje nisu ništa krive.
cham3leon
04-05-2012, 15:54
Tako nekako, da.
Ljudi u LoLu
Lik 1: I'll go mid
Neki drugi lik: I'll jungle
Lik 1: I'll go jungle?
Me: Go mid
Lik 1: Okay
Ingame lik 1 kaže: I go solo top
Zašto, zašto, zašto, zašto
Što se trovanja tiče, moj je pas otrovan razloga koji dotični/a ni sam/a vjerojatno ne zna. Tako da se slažem da idiote treba trovati, ali ne da umru nego da stignu u bolnici jedno 2 mjeseca u nezamislivim bolovima razmislit jel' to dobra ideja .
OT: mrzim igle i injekcije -.-
Delirium
06-05-2012, 15:58
Bičam po familiji i stričevima koje ne poznajem (Ili je možda prastric?). Znate, oni koje se zove u kuću na kavu kada se treba prisjetit nekih detalja oko veličine neke parcele koju je netko friško mrtav ostavio da se razdijeli na 12 (DVANAEST!) nasljednika i onda mu svi ljube potplate cipela kao da je najmudrija osoba koja je ikad hodala zemljom. A još i izgleda kao nekakav mafijaš iz Kuma...
Chills down my spine.
Karlo_from_Bjelovar
06-05-2012, 20:19
bičam po starom kompu.
WannabeClone
06-05-2012, 21:17
Mislim, mi kao naglo propadamo, imamo pad BDP-a, nezaposlenost nikad viša, još uvijek raste, a ekonomija u kurcu i još naknadno natrpana novim porezima, povišene cijene i to. Kako je onda moguće da je pasa sve više?
Jer sterilizacija nije besplatna?
cham3leon
06-05-2012, 22:03
Ma kurac sterilizacija, ljudi kupuju pse. Ne mislim na povećanje populacije pasa nego sve više ljudi ima cucke.
WannabeClone
06-05-2012, 22:07
A jebiga, iz istog razloga iz kojeg je jeftinije uzdržavat osamnaestero djece nego nabit kondom.
Duke of Earl
06-05-2012, 23:01
Mislim, mi kao naglo propadamo, imamo pad BDP-a, nezaposlenost nikad viša, još uvijek raste, a ekonomija u kurcu i još naknadno natrpana novim porezima, povišene cijene i to. Kako je onda moguće da je pasa sve više? Unazad pet-šest godina kad situacija nije još bila tako loša sigurno ih je bilo manje.
Bokte pa ne košta te uzdržavanje psa 1000 kn mjesečno.
cham3leon
07-05-2012, 10:27
Nekoga sigurno ne košta ni 50 kuna mjesečno, ali gradski psi su mnogo finije održavani. A nek košta i 300 kn mjesečno, u doba kad na televiziji daju savjete kako sa sve skupljom strujom i benzinom i sve većim porezima uštedit kakvu svotu od 100-tinjak kn mjesečno, pas onda stvarno dođe kao velik a nepotreban izdatak.
EDIT: 18-ero djece kod nas je isto nekome izdatak, ali nekome i profit. Ove ciganske familije koje imaju po min. 4 djece dobivaju po 10k kuna mjesečno od države.
SharpDressedChevap
07-05-2012, 20:04
Jebemti i žice što su skupe, 150 kn za Elixirke :(
Aj netko da posudi 50 kn.
TeraBajt
07-05-2012, 21:10
zasto kupujes elixirke :(
a i kad vec kupujes, naruci s ebaya. ja sam narucivo jedno vrijeme ernie ball i vgg su bile i jeftino sam proso
SharpDressedChevap
07-05-2012, 21:46
A oću zvuk takav. Doduše, prvi put kupujem baš za akustičnu gitaru žice ali D'addario na klasičnima je okej, ali ništa posebno. A izbor mi je tu Elixir, Dunlop i D'addario.
Wishmaster
08-05-2012, 11:20
http://webshop.musicshop.hr/elixir-gitara-p-5525.html
Svaki put kad gitarist cendra zbog skupih žica, mali dio mene umire.
E baš to
http://webshop.musicshop.hr/elixir-gitara-p-5525.html
jedini problem što žice na basu traju oko 4x puta dulje, ali dobro :roll:
Wishmaster
08-05-2012, 13:23
Mmmda, samo kaj nakon dva-tri tjedna zvuče ko obična rastegnuta sajla. Mislim da ove Elixir ili neke bolje Warwick mogu samo sanjati, jer da dam više od 200 kn za 4 žice - nema šanse.
Sgt. Bull
10-05-2012, 22:07
Bičam po dosadi.
:(
cham3leon
10-05-2012, 22:11
Onda mora da mi zavidiš, jer se ne sjećam kad mi je zadnji put bilo dosadno :D
Sgt. Bull
10-05-2012, 22:13
Mrš. :(
:D
Bičam po tome što nikako nemogu nabavit CE izdanje Diabla III.
Devil Dog
13-05-2012, 18:43
http://www.amazon.com/Diablo-III-Collec ... B0050SZC5U (http://www.amazon.com/Diablo-III-Collectors-Edition-Pc/dp/B0050SZC5U)
Wolfwrath
24-05-2012, 08:29
http://www.amazon.com/Diablo-III-Collectors-Edition-Pc/dp/B0050SZC5U
200 dolara? HA!
Bičam po fejsbuku i maturi, svaka osoba ima prosječno pet statusa dnevno o tome kako je matura loša i kako bi trebalo ići prosvjedovati...
Death By Sexy
24-05-2012, 16:26
UMRI TUČA, JEBEM TI MATER.. MOJ PARADAJZ ;_;
Kostolomac
24-05-2012, 17:16
xD
Sonic_Moronic
24-05-2012, 17:28
Neću ja danas nositi duge rukave, topao je dan ;_;
cham3leon
24-05-2012, 18:17
Je, kod nas je danas bilo tako sparno da ti je trebalo pol litre znoja za svaki korak.
Sgt. Bull
24-05-2012, 23:55
Bičam po lokalnom kinu. Upravo sam saznao da će im TDKR kasniti sedam dana. Sranje :(
I bičam po vremenu. Previše je vruće. Sheeeeit :(
I bičam po diablu. Počinje me užasno nervirati, a to je loše jer onda ne igram. Uno grande sheeeit. :(
I bičam po ovom postu, koji izgleda kao da ga je pisao desetogodišnjak. Ništa novo :(
Wishmaster
25-05-2012, 00:33
Črepi letido!!!
Death By Sexy
25-05-2012, 06:41
:D
Deadwalker
25-05-2012, 16:15
Bičam po svojoj gaming ovisnosti - Mass Effect 3 i Max Payne 3 istovremeno. A dolaze ispiti, kolokviji, seminari.
I radim.
I moram kroz položene ispite vratiti 7 soma investicije u školarinu.
Sgt. Bull
25-05-2012, 16:28
Flešo telefon sa blizzard authenticatorom.
Psujem bogove
Deadwalker
25-05-2012, 16:30
Zašto to koristiš uopće?
Nije da su sada opelješili račune i onima koji su imali authenticator.
Sgt. Bull
25-05-2012, 16:31
Zbog opće sigurnosti. Već su mi jednom hackali bili i dosta mi je trebalo da ga vratim nazad. I tad nisu samo htjeli gold. Sad valja čekati da odgovore... boga pitaj koliko će im trebati.
Sgt. Bull
25-05-2012, 18:51
Fixano :) <3 blizzard
Karlo_from_Bjelovar
27-05-2012, 13:23
bičam po glavobolji i rakiji od jučer... al je***u mater, bilo je dobro :D
Hoće li mi netko reći kako je fizički moguće da se, iako se ne okrećem na stolici, slušalice zapletu tri puta oko nje, pri tom prolazeći ispod jednog kotačića i poviše drugog naizmjence?
Wishmaster
27-05-2012, 13:39
Oće je poznata i raširena činjenica da slušalice i kabli od slušalica ulaze u paralelne dimenzije, savijaju prostor i vrijeme te posjeduju inteligenciju na razini one majmunove.
Sonic_Moronic
27-05-2012, 14:05
Upravo to. Kabeli ne podliježu uobičajenim zakonima prirode.
Zbog opće sigurnosti. Već su mi jednom hackali bili i dosta mi je trebalo da ga vratim nazad. I tad nisu samo htjeli gold. Sad valja čekati da odgovore... boga pitaj koliko će im trebati.
Hackali su te, sad za Diablo 3 ili...? :shock:
Kak funkcionira taj authenticator app za android? App je besplatan, ali da li se usluga nešto naplaćuje!?
Sgt. Bull
27-05-2012, 15:16
Acc mi je bio hackan i ukraden, sa svim igrama. Ima par godina.
Auth. za android, odeš na bnet i logaš se, i tu imaš sa lijve strane u dnu opciju da dodaš authenticator za mobitel. Dalje je lako, prihvatiš, skineš i instaliraš. Ja sam stavio da traži kod svaki put kada se loginam.
Taj kod (promet - sms, mail... kakvog je već oblika), to se ne naplaćuje ništa?
Sgt. Bull
27-05-2012, 18:56
Ma jok. Dobiješ baš aplikaciju, Battle.net Authenticator. Dati će ti neke informacije na početku, kod neki ovako us-brojevi neki, to zapiši jer u slučaju da flešaš telefon, onda samo skineš aplikaciju i uneseš te brojeve i ne moraš ih moljakati da ti brišu authenticator.
The Great Duck
01-06-2012, 20:59
Bičam po svom razredu.
Nastavnica iz biologije najavi da će ispitivati danas, i da se prvo spreme oni što imaju ispravljati staro gradivo.
Međutim, ekipa, koja je dobila jedinice pred jedno dva mjeseca, unatoč tome što nisu bili u školi zadnja tri dana, i unatoč tome što su imali pitanja iz današnjeg testa iz kemije, ili nije došla na sat, ili su pak kad ih je nastavnica prozvala rekli da nisu spremni.Tako da je na kraju skoro cijeli razred (uključujući i njih) dobio jedan.
Naravno, isti se ljute ako se kaže da su odsutni sa sata, ili ako im se ne da da prepisuju.Toliko o kolegijalnosti. :(
accursed
03-06-2012, 00:30
bičam po samom sebi..jebeno sam predobar ahhahaahhaahhaha u pm
cham3leon
04-06-2012, 15:55
Evo, sjedim u sobi, a termometar pokazuje 25°. Ugodna temperatura? Ugodna temperatura. Vani je još i nešto niža.
Ipak, izađem van, napravim par koraka -> mokar. Jebo mene ako je ikada postojala veća sparina i vlažnost u ovom pojasu sjeverne polutke.
sickpetey
04-06-2012, 16:12
Ane, nakon barem 15 minuta setanja vec se treba tusirat :D.
Svaki dan bar 3-4 majice promjenim. Nisam sretan.
Mirogamemasta
05-06-2012, 16:04
Svaki put kad postam dobijem ovo! :-x
Parse error: syntax error, unexpected $end in /var/apache2/sites/pcplay/forum/cache/queue.php on line 85
Di su dežurni programeri? Neka netko popravi ovo već jednom. WTF?
Forum polako propada. Glavnih admina nema već desetljećima.
Delirium
05-06-2012, 19:26
Nekako me to ne boli.
Bar ne patimo od konstantne navale newfaggotrya od koje pati ostatak interneta.
Ima šačica establiširanih članova na čije sam se ukuse već naviko i čije preporuke poštujem, tako da je sasvim ugodna atmosfera.
Kao da se vrijeme zamrzlo prije "Eternal Septembera"
Arbiter of Change
05-06-2012, 19:30
Čudo je da forum još uopće i postoji od kada PC Playa više nema. Tu smo dok god nam VIDI poglavari ukazuju milost.
Što, ne valja da dolaze novi članovi?
Osim ako imaju 4chan smisao za humor, razumije se.
Delirium
05-06-2012, 19:33
Što, ne valja da dolaze novi članovi?
Osim ako imaju 4chan smisao za humor, razumije se.
Problem je što se svi furaju na tja smisao za humor.
I još loše.
Super je ovako. Kvalitet iznad kvantiteta
Deadwalker
05-06-2012, 19:37
Čudo je da forum još uopće i postoji od kada PC Playa više nema. Tu smo dok god nam VIDI poglavari ukazuju milost.
A to će se vjerojatno desiti kada se časopis ugasi.
U svakom slučaju, čekam te na Playomaniji :D
Delirium
05-06-2012, 19:38
A to će se vjerojatno desiti kada se časopis ugasi.
U svakom slučaju, čekam te na Playomaniji :D
Mene od Palyomanije odbija baš taj element 13o-godišnjaštva na forumu.
HERP DERP COD
Idi u Black Ops II temu da procitas utiske, odusevices se :D
Deadwalker
05-06-2012, 19:40
Ma ok je sve to, barem Babitzu nije dosadno :D
Srećom pa se masa na facebooku uglavnom ne zna služiti ovim formatom izražavanja :)
Delirium
05-06-2012, 19:45
Možda odem kad ovaj brod napokon potone, al falit će mi taj urasli etiquette/lokalni humor/slične sitnice koje sam ovdje nalazio.
Lord Ragnarok
05-06-2012, 19:49
izgleda da se moram registrirati na playomaniji. tamo se skuplja ekipa ocigledno xD
Delirium
05-06-2012, 19:52
Tko ovo misli igrati na PCu?
Možda ja,al neznam.Sve ovisi o mom prosjeku na kraju razreda.
:( :-[
:pray: :rotfl:
EDIT:
Preordero iz infomarka za 400 kuna :pray: :pray
Naravno roditelji neznaju jer bi me ubili trenutno :zivjeli:
:pray:
cham3leon
05-06-2012, 20:06
Jel ih se da iztrollat?
Izuzetno lako, pa djeca su
cham3leon
05-06-2012, 20:07
Mogo bi si acc napravit za zabavu...
Delirium
05-06-2012, 20:07
Probs.
Ne izgledaju baš resilient na trollanje.
Ali ćeš vjerojatno bit samo zasut uvredama na račun majke, ne čini mi se da bi mogli drukčije reagirat na trollanje.
cham3leon
05-06-2012, 20:09
Tim bolje.
EDIT: I još ih pola ima rageguy likove na avatarima, this should be fun.
Forum je ok, za godinu, dve će najvjerojatnije biti na vrhuncu.
Deadwalker
05-06-2012, 20:18
Tamo vas sve mogu benati, crven sam.
8)
cham3leon
05-06-2012, 20:22
Šteta što nećeš
:eyebrows:
Deadwalker
05-06-2012, 20:25
Bude Sickmanno1, ionako ste mu ovdje svi stali na žulj, Diablo hejteri :D
Lord Ragnarok
06-06-2012, 08:15
ja sam siguran da nisam :P
Death By Sexy
06-06-2012, 08:30
Bičam jer idem na usmeni koji traje 3-4h doslovno. Sigurno bum zadnji na redu omfg ;___;
Sgt. Bull
06-06-2012, 08:46
Bičam jer idem na usmeni koji traje 3-4h doslovno. Sigurno bum zadnji na redu omfg ;___;
Uleti u prvu klupu. Upravo sam došao sa usmenog... uletio u prvu klupu i nastupao četvrti :P
Death By Sexy
06-06-2012, 09:08
Ma u uredu je usmeni.. Niš uzeo za piti i jesti pa nek on pita.
Sgt. Bull
06-06-2012, 09:13
Gl :)
Death By Sexy
06-06-2012, 09:44
Hvala! Treba mi sreća samo da me glava ne boli i da nisam gladan, svjedno dal padnem :D
Bičam po astronomskim pojavama.
Bokte koga briga.
Neš ti događaja, prošo planet između nekog drugog planeta i njegovog sunca. Po petsto milijunti put.
Electromaster
06-06-2012, 18:00
Nisam znao da su astronomske pojave inače na svim naslovnicama i svi o tome tračaju pa se imaš što naročito žalit. :S
Al inače po tom pitanju, čuj, ako si astronom i cijelo vrijeme gledaš iste stvari po nebu, bude ti zanimljivo kad jedan dan vidiš neku promjenu. :)
Sgt. Bull
06-06-2012, 18:07
Fakat. Kardašijanke su u žiži svaki dan pa ne bičaš po njima, ovo čudo se desi svakih 105 godina... i ti nađeš po tome bičat?
Đe će ti duša bolan?
Vidiš, to je zapravo čudno.
Venera je u tranzitu (Predo, novine pročitaj) svakih 250 godina i tako otkad je Sunčevog sustava.
A Kardashianke su se rodile jednom i žive svega par desetaka godina. U neku ruku, fascinantija je pojava Kardashijanki nego Venere u tranzitu.
Makes you think.
Death By Sexy
06-06-2012, 20:17
Trajao usmeni samo 3h, preživio, prošao, još nisam pijan.
Electromaster
06-06-2012, 21:12
Članu astronomskog društva si našao govorit da čita novine. :(
I nije svakih 105 godina, ni svakih 250, nego varira. Prošli put je bilo 2004., sljedeći put će bit 2117., a nakon toga tko zna kad. Dobro, zna se, pogledaj u tablicama.
Glupih drolja ima uvijek. Iako, uzevši u obzir koliko kratko čovječanstvo postoji u usporedbi sa Sunčevim sustavom, i dalje bi se moglo računati kao rijetka pojava.
Ali ne treba zato bit svaki dan u novinama.
Duke of Earl
06-06-2012, 22:53
Venera je u tranzitu (Predo, novine pročitaj) svakih 250 godina i tako otkad je Sunčevog sustava.
Promakla ti je ISTINA. (http://www.elementi.hr/text-vise.php?TextID=670)
Kostolomac
06-06-2012, 23:28
Wtf, samo glupe trebe komentiraju. Koze =( Iako bih volio upoznat onu iz koje pršti seksualna energija.
Neven <R>
06-06-2012, 23:37
Hvala što ove divne informacije i istine dlaze do nas!
Moje je iskustvo da sam prošli tjedan imala nekoliko dana jake, iscrpljujuće bolove u lijevom dijelu blizu srca i oni su se iz dana u dan spuštali, putovali su i jače boljeli u debelom crijevu, kod jajnika, dok nisu izašli na stražnja vrata. nikako ih nisam racionalno mogla obasniti, osjećala sam da je to neko čišćenje drugih razina. a pomagala sam si tako što sam ruke s orgonitom u njima položila na mjasto boli, onako s puno vjere, i pomoglo je da se stvar ublaži.
:pray: :pray: :pray:
E, bokte, treba imati talenta za ovakvo pisanje. Mislim da je ovo napisano u cca 18 minuta, od čega je 13 minuta otišlo na dodavanje hiperlinkova i slika. Ostalih 5 minuta je profesionalno i talentirano štancanje blokova teksta bez apsolutno ikakve koherentnosti :D
Najpoznatiji takav slučaj (na kojem su znanstvenici i analizirali viruse s planetarnim korespondencijama) jest španjolska gripa, no najluđi je plesna epidemija u Strasbouru, (1518., godina Venerinog tranzita) uslijed koje je cca 400 ljudi, bez jasnog povoda, plesalo po ulicama grada do iznemoglosti nekoliko dana, a potom ih je nekoliko umrlo od posljedica (bilo zbog srčanog udara, krvarenja...). Počeli su plesati sami od sebe, tako i prestali, a ni tadašnji ni današnji liječnici ne znaju uzrok, osim da su bile na snazi „nadnaravne sile“. Zanimljivo je da su ples i smijeh obilježja Venere.
http://i.imgur.com/aZlID.gif
Neven <R>
06-06-2012, 23:55
Al kako kraljevi baš sve moguće povezuju sa planetima
Ono bole me jajnici - tranzit venere, napaljena sam - tranzit venere, pas mi je umro - tranzit venere
Bičam po krpeljima...
Danas ja i stari otišli brati vrganje u "Rakov Potok", našli 2 vrganjćeka i ukupno 23 krpelja na hlačama. Sva sreća pa smo imali svijetle hlače, tak da ih je bilo lako za vidjeti. Ja sam imao 12, stari 11 komada :( Uglavnom veličine ušice od igle (1-2 mm). Svakih 20-ak minuta smo stali i pikulali se sa njima, katastrofa.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.