Log in

Pogledaj cijelu verziju : Rendom bičanje! :D

Stranica : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

Hellboy
15-05-2009, 09:26
Janezi ni sami ne znaju što bi pa nas zavlače kao budale. A mi naravno pušimo te fore i trpimo to. Predlažem objavu rata. Kao da nam treba više od 2 tenka da rješimo taj problem jednom za svagda. Triglav odsječemo i nabijemo u Postojnu, sve asfaltiramo i napravimo mali privatni parking.

Inače, ne vidim zašto je gospodarski pojas ukinut a time se apsolutno ništa nije postiglo osim što je dopušteno Talijanima i Slovencima da se vozaju i kradu.

eddie2142
15-05-2009, 09:29
Anektiranje Slovenije na nasilan nacin je bio Plan A

plan A je propao... Slovenija je EU

Sad se bave natezanjem iz kojeg nitko nece profitirati

cham3leon
15-05-2009, 09:42
Pošto Janezi imaju pravo veta na naš ulazak u Uniju, mogu nas navlačit kako god žele. Ali ja mislim da se ne smije nikako plaćati ulazak u prokletu EU teritorijem. Apsolutno nije vrijedno toga.

Najgluplje od svega mi je kad je onaj debil Zmago Jelinčić ispalio da bi Istra trebala pripadati njima, i onda to argumentira s time da je ona za vrijeme bivše države bila zajednička. Wtf? Onda je po tome cijela Slovenija naša. Razlog što žele Istru je taj što je Istra mnogo gospodarski razvijenija od ostatka zemlje. Što bi bilo da im ponudimo Gorski Kotar?

Hellboy
15-05-2009, 09:51
Da, dajmo im i Zagreb. Hell, ajmo proglasiti udruživanje sa Janezima ali nek oni budu gazde. Da se mene pita, dobili bi izlaz na more samo ako ga uspiju osvojiti vojnom silom makar to značilo da nikad nećemo u Uniju.

keko
15-05-2009, 10:42
Ne znam tko je ovdje gluplji, naša vlada ili Slovenci. Otkud uopće Slovencima pravo da idu tražiti teritorije koji su odavno naši, još od 7. stoljeća. Nadalje, naša vlada pokazuje svoju glupost time što uopće pristaje na takve ucjene, koliko se ja sjećam, nijedna država nije plaćala članstvo u EU teritorijem, a ako EU misli da smo mi toliko jadni da ćemo im sve dati za članstvo, onda neka se gone, ovako i onako samo naša vlada želi to članstvo.

FaTaL_mRkvA
15-05-2009, 11:53
:toilet:
Da nas EU hoće, već bi nas odavno primili. :kill:
Slažem se sa Hellboyem. Pošaljemo 4 vojnika i 2 tenka, uništimo oba slovenska tenka, ubijemo svih troje vojnika i od slovenije napravimo parking.
:toilet:

The Great Duck
15-05-2009, 15:30
Ovo što nam oni rade je zapravo prijateljska gesta kojom nas žele odvratiti od ulaska u tu ultrakulturnu-civiliziranu-urbanu-megakul EU.

Arbiter of Change
15-05-2009, 15:36
Fak, politika. Ali ja isto ovdje krivim EU čiji stvarni autoritet Slovenija izgleda jednostavno ne priznaje u ovom slučaju. Hebeš takvu Uniju onda, još više pogoršano situacijom da glavešine tamo, kao i po običaju, traže nekakav kompromis samo kako taj isti ne bi bio prihvaćen. Mislim, WTF se događa sa Slovenijom? Da i oni ne "udišu heroin" ovih dana pa im se priviđaju stvari po pitanju pripadnosti.

Mislim, stvarno.

croat1gamer
15-05-2009, 20:23
Ako pogledate sa druge strane, nasa politicka scena ce govoriti kako su samo oni za to zasluzni, a ostatak drzave nece niti spsominjati.
Zamijetite kako vecina toga kolabira, a oni posvecuju vrijeme granicama.
Po meni bi ova blokada bila dobra da se razmotre i drugi problemi drzave, a ne da se rusha ulasku u eu totalno nespremno.

Ilitiga, blokada je cak i donekle pozitivna, ali skoro nitko ne gleda drugu stranu.

Ali, opet, janezi su pretjerali sa zahtjevima.

Deadwalker
17-05-2009, 21:03
Evo, moram reci javno. Vrlo jako cijenim ljepsi spol, al me s druge strane i uzasno iritira. Samo problemi i komplikacije uvijek. U detalje nebih... :(

prasnjak
17-05-2009, 21:05
Evo, moram reci javno. Vrlo jako cijenim ljepsi spol, al me s druge strane i uzasno iritira. Samo problemi i komplikacije uvijek. U detalje nebih... :(

Welcome to the club.

prasnjak
17-05-2009, 22:12
Žele nas isprovocirati ? Neka , na provokaciju treba odgovoriti jačom provokacijom. Možda bi to zatvorilo put u uniju za narednih 10 godina ali barem ne bi bili slovensko potrkalo .

And they lived happily ever after.

Nodakim
17-05-2009, 22:30
EU je po običaju neodlučna , spora i nesposobna . Predlažem da naša vlada pod hitno uvede gospodarski pojas , da ratni brodovi dođu na naše granice i zatvore prolaz kroz hrvatsko more slovenskim brodovima , da naše policijske snage vrate Svetu Geru i da janezi gledaju naše plaže samo na razglednicama..Predugo trpimo .Žele nas isprovocirati ? Neka , na provokaciju treba odgovoriti jačom provokacijom. Možda bi to zatvorilo put u uniju za narednih 10 godina ali barem ne bi bili slovensko potrkalo .

Zasto mislis da je rat rjesenje?Zasto mislis da se Zapadne sile nece usrati u Hrvatsku,ili bilo koju balkansku zemlju koja ponovo pokusa ratom izborit nesto?Ti ne mislis da je bilo dovoljno rata na ovim prostorima?

Ako kažem ne oćeš me izflejmati? *shy

bezimeni
17-05-2009, 22:52
EU je po običaju neodlučna , spora i nesposobna . Predlažem da naša vlada pod hitno uvede gospodarski pojas , da ratni brodovi dođu na naše granice i zatvore prolaz kroz hrvatsko more slovenskim brodovima , da naše policijske snage vrate Svetu Geru i da janezi gledaju naše plaže samo na razglednicama..Predugo trpimo .Žele nas isprovocirati ? Neka , na provokaciju treba odgovoriti jačom provokacijom. Možda bi to zatvorilo put u uniju za narednih 10 godina ali barem ne bi bili slovensko potrkalo .

Zasto mislis da je rat rjesenje?Zasto mislis da se Zapadne sile nece usrati u Hrvatsku,ili bilo koju balkansku zemlju koja ponovo pokusa ratom izborit nesto?Ti ne mislis da je bilo dovoljno rata na ovim prostorima?

Gdje si ti vidio rat kao rješenje...pa zlovenija zauzme , vojskom, Svetu Geru i nitko nju ne optuži za rat :? .Sad kada bi ju mi vratili i stali na svoju granicu odmah ratujemo ?Zar nemamo pravo proglasiti gospodarski pojas na našem moru ? Zar je to rat ?Zar je rat nadzirati vlastitu granicu ?

Hellboy
17-05-2009, 23:07
Treba početi sa uklanjanjem Jorasa. Trajnim uklanjanjem.

cham3leon
18-05-2009, 14:46
Iščupaj mu grkljan.

:) Ono, sry, ali jasno ti je da ću te s time zajebavat do kraja života, zar ne?

Hellboy
18-05-2009, 14:51
Misliš li da trenutno vidim likove koji su to forsirali? :D

No općenito gledajući, lik i zaslužuje takvo što. Možda će onda prestati pisati "tukaj je Slovenija" s naše strane granice.

prasnjak
18-05-2009, 20:57
Misliš li da trenutno vidim likove koji su to forsirali? :D

Pa normalno da ne, kad si nam iščupao grkljane:D

Raz
18-05-2009, 23:06
Kvragu... neki mi virusić ili nešto napalo foldera s jednom anime serijom i svaki put kada sam pokušavao ući bacalo me van sa windows explorer errorom pa sam bio prisiljen taj folder izbrisat :cry: .
Sad ispočetka nabavljat seriju :| (ajde sva sreće da nema još puno epizoda pa nije problem)

Nodakim
19-05-2009, 15:26
Koja?

Deadwalker
22-05-2009, 10:48
iritiraju me one totalno beskorisne "verify age" provjere...ono, koji je smisao toga?? Fakat ne kuzim... :?

Arbiter of Change
22-05-2009, 11:48
Da se proizvođač zaštiti od sudskih tužbi, apsolutno ničem drugom.

Raz
22-05-2009, 12:13
Koja?
07 Ghost

FaTaL_mRkvA
22-05-2009, 16:46
Nerviraju me one reklame za kreme, protiv bora, boje za kosu i ostale gluposti.
I još najgore kad stave neku odvratnu ženu da glumi u reklami...
Reklama je svaki put mutava, ali je barem 0,5% bolja kad je neka treba u njoj...

The Jackal
23-05-2009, 10:59
iritiraju me one totalno beskorisne "verify age" provjere...ono, koji je smisao toga?? Fakat ne kuzim... :?
Da se proizvođač zaštiti od sudskih tužbi, apsolutno ničem drugom.

Al opet koji je smisao kad netko može sasvim bezveze stavit age?

Arbiter of Change
23-05-2009, 11:26
Jer se time stranka obvezuje da je punoljetna i da zna o čemu se radi to što gleda/igra/itd... ukratko, tako da maloljetnici ne mogu pristupiti sadržaju, a ako slažuSo godinama i pristupe ipak kompanija je zaštićena jer tada ni slučaj na sudu ne vrijedi (budući da se temelji na lažnom iznošenju starosti koju je stranka potvrdila kad je unijela lažne godine kao svoje). Naravno, ovo je pojednostavljeno, ali to je u biti to.

Korpse
23-05-2009, 13:12
Proklet bio Fallout 3 i njegovo crashanje.

Electromaster
23-05-2009, 13:23
Meni zadnjih par dana zbog vrućine komp sve češće blokava usred igranja Burnout Paradisea...
Da onaj twisted smajli s motorkom nije megaretajan, ovo bi bila dobra prigoda da ga upotrijebim...

Hellboy
23-05-2009, 13:33
Znam točno kako ti je. Laptop mi u full loadu dolazi do 80 stupnjeva po jezgri što mi diže temperaturu proca do 70 stupnjeva which in turn diže temperaturu cijelog sustava. Moram koristiti vanjski hladnjak za ispravljač jer je pakleno vruć.

Korpse
25-05-2009, 11:21
Jebem ti neodgojena derišta koji nemogu prošetati 2 metra do kante za smeće da bace žvaku, oni je moraju baciti na pločnik da zgazim na nju. Jebem ti Morsku Vilu i forsanje iste na svakom sportskom događaju.

croat1gamer
25-05-2009, 14:51
Jebem ti Morsku Vilu i forsanje iste na svakom sportskom događaju.
/agree
Pjesma je ok, ali su tu tako izsilovali...

Death By Sexy
25-05-2009, 20:19
Pošto sam student, dakle hipi (:{D) bez para jedem uglavnom samo u menzi a navečer kruh i paštetu.. Reko aj da se malo počastim. Kupit ću tunu!!! Gledam one s povrćem jete koštaju preko 20 kn... Aj uzmem običnu za 8. Dođem u stan i idem jesti, otvorim konzervu i shvatim da sam kupil madafakin tunu u komadićima!!! Onaj Otpad u tvornici koji padne pa opet stavljaju u konzerve!!! NEEEEEE!!!!
Pojeo sam. :{(

FaTaL_mRkvA
26-05-2009, 07:10
Pošto sam student, dakle hipi (:{D) bez para jedem uglavnom samo u menzi a navečer kruh i paštetu.. Reko aj da se malo počastim. Kupit ću tunu!!! Gledam one s povrćem jete koštaju preko 20 kn... Aj uzmem običnu za 8. Dođem u stan i idem jesti, otvorim konzervu i shvatim da sam kupil madafakin tunu u komadićima!!! Onaj Otpad u tvornici koji padne pa opet stavljaju u konzerve!!! NEEEEEE!!!!
:bravo:

Ja mrzim te ribe iz konzerve s povrćem. A kad ne gledam uvijek kupim s povrćem. I odu moje pare, onda dam starom :cry:
Ali tuna...mm...

Deadwalker
26-05-2009, 08:29

hehe :) . Ja uglavnom ne razmisljam o tome sta jedem, tj. kako je ta hrana dosla do mojeg frizidera. Samo cu reci da sam preko student servisa radio u Podravki i poslije su mi mnogi njihovi proizvodi presjeli... :wink:

Death By Sexy
26-05-2009, 12:02
EEEEEE kako volim profesore. Imao predavanje u 8 i jedva to odslušao... Otišao doma na 2 sata i opet na predavanje, kad me tamo lijepo dočeka papirić na vratima koji kaže da predavanje neće biti održano. Reko ak si mogla javiti da ne dolaziš referadi mogla si polsati mail ili objaviti na stranicama faksa... Dobro da se ljutnja s ostatkom tijela rastopila u tramvaju...

Neven <R>
26-05-2009, 12:12
EEEEEE kako volim profesore. Imao predavanje u 8 i jedva to odslušao... Otišao doma na 2 sata i opet na predavanje, kad me tamo lijepo dočeka papirić na vratima koji kaže da predavanje neće biti održano. Reko ak si mogla javiti da ne dolaziš referadi mogla si polsati mail ili objaviti na stranicama faksa... Dobro da se ljutnja s ostatkom tijela rastopila u tramvaju...
Ali ti nemaš profesora koji pol sata prije kolokvija ostavi papirić s informacijom gdje će biti održan. :thumbs2:

Saint Jimmy
27-05-2009, 10:47
Mrzim svoju zgradu. Ovaj retajni predsjednik zgrade nam je usrao zgradu da je to za *******

Vode nema svaki drugi dan. Cijevi pucaju a oni ne mogu nać tu fakin cijev. A ovde u Splitu je pakleno.

Onda još , od dva lifta, jedan ne radi. To jest, veliki lift. Najgore, svaki dan, znojne babe se naseru u lift i onda se počnu svađat koja će prva. A kako živim na 13. katu, nije mi baš drago se penjat gore, pa mi dođe da pošaljem babe u tri majčinske ...

The Great Duck
28-05-2009, 15:49
klanjam ti Morsku Vilu i forsanje iste na svakom sportskom događaju.
/agree
Pjesma je ok, ali su tu tako izsilovali...
Tako su mi i Dalmacijo od Tutti Fruttija sjebali...Al bar razumijem kad to puštaju na utakmici,al zbilja ne kužim kakve veze Morska vila ima sa domoljubljem,rodoljubljem,gradoljubljem,sportom ili tako nečim...Puštanje te pjesme na utakmici ima smisla koliko i puštanje Ribarske ili kako se već zove onaj zadnji Stavroso (s)hit...

cham3leon
28-05-2009, 16:45
Stavros? Lijepo si me podsjetio. Dakle, koji je smisao Stavrosovih pjesmi? Kao neki pripiti lik koji sjedne do tebe u birtiji i počne ti srat gluposti za koje on misli da su velike životne mudrosti, samo šta to ovaj odradi pjevajući. Ponekad se udostoji i koju rimu ubacit.

The Jackal
28-05-2009, 23:43
Ej... ne vrijeđaj mi imenjaka :D

Electromaster
29-05-2009, 10:37
Evo, našao sam novi materijal za bičanje, pa da se malo raspišem...

Ide mi na živce koliko maloljetnika danas puši, i nekakva ''početna'' granica se svake godine sve više snižava. U biti, toliko 14/15/16-ogodnišnjaka danas puši cigarete, da ispada kao da je to prirodno stanje stvari.
Ali najžešće mi je kad mi lik dođe u stilu ''Hehehe, mi smo kul, trošimo [unesi cijenu bijelog ronhila]Skuna dnevno na cigarete, smrdimo ko stoka, a Miško, pa koji je tebi kurac, što još nisi poče fumat?'' http://www.imagesforme.com/out.php/i496304_wildy.gif
Jednostavno, to mi je megaretajno. Kao i višenje po kafićima svaka dva sata, ali heeej, to je kul!!!!11
http://www.imagesforme.com/out.php/i496304_wildy.gif

Eh, i da, Miško mi je nadimak u školi. :(

cham3leon
29-05-2009, 11:01
Eh, i da, Miško mi je nadimak u školi. :(
:rotfl:
Upravo si se zajebo.

nego da, to je zapravo poanta. Mora se vidjeti da trošiš pare na cigarete. Onda si valjda kul ili nešto. Uostalom briga me ako fumaju ili ne. To je briga njihovih roditelja, ako ne njih samih. Kad postanu ovisnici neće mi biti previše žao. Ako se počne poslije žaliti na katranizirana pluća i grozan kašalj nakon nekoliko godina, ja bi mu najradije reko: PA ŠTA SI ONDA KOG PROZORA POČEO PUŠIT???

Pa ga onda pitaj koliko troši na bijeli ronhill i je li ponosan na to?

Arbiter of Change
29-05-2009, 11:59
Pa naravno kad ne troši svoje pare nego žica starce.

The Great Duck
29-05-2009, 14:32
Hehhe u mom razredu jedini koji puši i kad nije blagdan Gospe od Loreta je ujedno i najveći sportaš i vaterpolski reprezentativac.

wiseguy
29-05-2009, 14:54
pa dobro si izabrao ,ti to znaš i to je najvažnije,a to sa miškom ti vjerovatno ne smeta,ako je, znaj da bi ja volio da me zovu miško a nekih 10 nadimaka jer nisam kreten,huligan i reper kao oni,ne pupim i to

Electromaster
29-05-2009, 16:58
pa dobro si izabrao ,ti to znaš i to je najvažnije,a to sa miškom ti vjerovatno ne smeta,ako je, znaj da bi ja volio da me zovu miško a nekih 10 nadimaka jer nisam kreten,huligan i reper kao oni,ne pupim i to
Nisam ja izabrao... I boli me ona stvar za nadimak, jedino mi ide na živce što ga neki retaji u školi konstantno forsaju. :(

Sickmanno1
29-05-2009, 17:12
Predator, moglo je biti i gore...meni je Misko krsno ime :(

Znam kak ti je xD

Sgt. Bull
29-05-2009, 17:14
Miško barem ima jednu verziju. =( Moga imena ima 100 verzija. Posebno mi na jetru ide ovo podupljavanje slova u imenu. =(

TeraBajt
29-05-2009, 18:25
Predator, moglo je biti i gore...meni je Misko krsno ime :(

Znam kak ti je xD

Miško Medvar, rofl.

bezimeni
29-05-2009, 18:53
ode miško ! (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=34&t=31846)

Hellboy
29-05-2009, 19:42
To me prepalo. :D

Anycase, mrzim prokleti Torx 6 odvijač koji se tako sakrio (figurativno govoreći, jelte) da ga ne mogu nikako pronaći. A prokletinja mi je potrebna na samo 5 minuta da otvorim mob, zamjenim ekran i ponovno ga zatvorim. Nakon toga može trunuti u paklu for all I care... Ali neeeeeeee... morao je nestati. A samo nekoliko dana ranije sam ga vidio kako negdje stoji. I sigurno ću ga naći sutra popodne kad već obavim sav posao.

Feanor
29-05-2009, 19:48
Kad ima 20 seedera i 40 peerova na torrentu, ja imam skinuto 1,5% downloadam 22kb/s a uploadam 28/30kb/s znači maksimalno, a imam jebeinh 1,5%......

EDIT: I kad potrosim okrugli broj posta, na neki glupi izljev mržnje ARGHHHHH

croat1gamer
30-05-2009, 00:14
ja bi mu najradije reko: PA ŠTA SI ONDA KOG PROZORA POČEO PUŠIT???

Pa ga onda pitaj koliko troši na bijeli ronhill i je li ponosan na to?
I dobiti ces kao odgovori lijepi niz psovki, a i vrlo vjerovatno pitanje oces se tuci.
Jedino gore od retaja koji puse su ti isti retaji koji neznaju voditi niti jedan jedini prokleti kulturan razgovor.
Dokazano xyz puta.

wiseguy
30-05-2009, 12:34
I to,najgore je to kad ti ne pušiš pa se rugaju i govore "ja sve činim za ekipu",pa eto ti se truj za tu istu ekipu i ispadni budala mamute jedan

croat1gamer
30-05-2009, 13:59
Vise volim kada se napiju.
Navodno kada su pijani tonu kao kamen.
Jos uvijek cekam potvrdu ovog naslucivanja.

Arbiter of Change
30-05-2009, 15:56
Bitchanje o ljudima koji nakrcaju simbole u svoj MSN nick.... [b]**//+Mint+\\**[ /b].
Isse, MSN ne očitava bold, a ostalo je bespotrebno... samo mi je muka kad treba sortirati po abecedi.

croat1gamer
30-05-2009, 16:03
Bitchanje o ljudima koji nakrcaju simbole u svoj MSN nick.... [b]**//+Mint+\\**[ /b].
Isse, MSN ne očitava bold, a ostalo je bespotrebno... samo mi je muka kad treba sortirati po abecedi.
Sto je problem? Taman znas koga da obrises. ;D

Norther
01-06-2009, 13:45
msn+ ?

Arbiter of Change
01-06-2009, 15:26
Bez brige, znam ja što i zašto to pišem. :)
Ja imam MSN, dakle, meni je to samo gomila teksta od koje ne mogu vidjeti pravi nick osobe u pitanju.

Sonic_Moronic
01-06-2009, 20:01
msn+ ?

Znači, mi bi trebali nabavljati posebne fensi programe da vidimo nečiji nick?

Rofl.

Ranjin
02-06-2009, 08:25
Izaberes zeljenu osobu na MSN listi, desni click i edit nickname.

Komplicirano zar ne?

MasaKrisT
02-06-2009, 09:08
Staviti normalan nickname.Komplicirano, zar ne?

cham3leon
06-06-2009, 21:33
A sada jedna pljuvancija opće prakse vezana za određene gluposti tijekom prijenosa utakmice Rvacka - Ukrajina.

Za početak, naša repka je totalno neuigrana ušla u utakmicu. Netko ne radi svoj posao. Totalno inertno, bezvoljno, sporo, išijasno nogometanje. Kasnije su malo živnuli (što je zapravo sjajna stvar, jer inače naši krenu ko tenkovi prvih 25 minuta, i onda se poslije vuku), ali igra još uvijek nije bila na nekom nivou. Vukojević ne vidi Pranjića skroz izvučenog na boku u prostoru, nego doda bližem Modriću, kojem ukrajinac puše za vratom. Lijepo je bilo vidjeti i Petrića s daškom volje, bar nije cijelu utakmicu bio duh. Imao je peh sa stativom koja nas danas jednostavno nije htjela.

Imao sam neki osjećaj da je sudac bio dosta na ukrajinskoj strani. I imam osjećaj da se to često događa našoj reprezentaciji u svim sportovima. Pa sunce ti, mi smo barem majstori za korupciju, ali Marković je valjda lijen i umetnut veću novčanicu u sudački džep. :D

I nadalje, naše najdraže seljačine iz komentatorske kabine, osušeni Božo i Štimac mu Igor. Ne treba mi taj Štimac koliko god da se razumije u nogomet ako će se praviti kao klon neponovljive komentatorske katastrofe Miće Dušanovića i davati njemu tipične "komentare" ("Ajmo! ... Ufff! ... Bravo, tako je! ... Idemo sada, ajde!"). Ne samo da ne komentira, nego zvuči kao da je neki random debil koji s tobom gleda utakmicu, samo šta ti ne uzme čips iz zdjele.
Samo se čeka taj trenutak kad će naš vrli dvojac poslati suca u tri krasne. Na kraju stari Sušec nešto reče o ukrajincima i kako oni zadržavaju igru, i nakon toga nešto izmrmlja sebi u bradu ("Ccc, Hahhh, joj..."). Tim riječima bih i ja zaključio ovaj komentar na žalosne trenutke domaćeg nogometa :boohoo:

Lord Ragnarok
06-06-2009, 21:46
hmm kolko su zavrsili?

inace bičam na ovu sparinu od koje se nemre zivjeti u miru..

cham3leon
06-06-2009, 21:55
2:2

I zaboravio sam pohvaliti Modrića koji je definitivno najbolji igrač u našoj postavi. On je potrefio stativu iznimno preciznim šutem. Također je onaj šut ranije kojeg je uputio s ruba 16 metara imao zadivljujuću preciznost, išao je milimetarski uz desni kut. Da je bar bio malo jači... :|

TeraBajt
06-06-2009, 22:47
Moram se pohvaliti da nisam gledao, hrvatska igra je jednostavno pretužna.

Nodakim
06-06-2009, 23:33
Ja sam gledao zadnji 20 minuta u kafiću.
Jebeni idioti,deru se kao konji.
:(

Electromaster
08-06-2009, 15:02
Pljujem po glupim osobama koje imaju potrebu uvjeravati me da sam u krivu iako uopće nisu upućene u situaciju. Da pojasnim:

(15:13) Hellena: cula sam da polazes razredne
(15:13) PR3DAT0R: ha?
(15:14) Hellena: da polaze tvoj razred razredne ispite
(15:14) Hellena: jer je jedan mulac zapali dnevnik
(15:14) PR3DAT0R: ne polažemo
(15:14) PR3DAT0R: i nije zappali
(15:14) PR3DAT0R: nego iscjepa
(15:14) Hellena: nee
(15:14) PR3DAT0R: i to nam je predsjednik http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/eusa_dance.gif
(15:14) Hellena: zapali je jednog
(15:14) Hellena: a pocipa 3
(15:14) PR3DAT0R: nije
(15:14) Hellena: i baci iza skule
(15:14) PR3DAT0R: pobogu
(15:14) PR3DAT0R: 3 je baci iza skule
(15:14) Hellena: pa nebi mi lagali jebote
(15:14) PR3DAT0R: jednog je pocipa
(15:14) Hellena: to svi govore
(15:14) Hellena: 3 je pocipa
(15:14) PR3DAT0R: u PIČKU MATERINU
(15:14) Hellena: a spali jednog
(15:15) PR3DAT0R: ono
(15:15) PR3DAT0R: pitao sam ga
(15:15) PR3DAT0R: a da ne govorim
(15:15) Hellena: ides na blok
(15:15) PR3DAT0R: da nam razrednica stalno govori o tome
(15:15) PR3DAT0R: kad si naporna
(15:15) PR3DAT0R: jebote

Da se razumijemo, ženska ide u školu na drugom kraju otoka, 40km udaljenu, i osobno nezna ništa o događaju, nego su ''joj rekli''.

Hellboy
08-06-2009, 15:21
Prvo pomislih da je riječ o našoj Helenici kad sam vidio nick (zbog maila jelte). Onda sam vidio da nema teoretske šanse da je to ona. :D

The Great Duck
08-06-2009, 16:49
U zadnje me vrijeme najviše živcira što na svakom jebenom metal videu na Youtube-u moraju pisati komentari tipa "A perfect song!I just got a cell tune at xxxxx.com" ili "You say 50 Cent-I say Metallica,you say Jonas Brothers-I say AC/DC,you say Rap-I say Crap,you say Pop-I scream Hard Rock!92% of kids have moved to pop and rap,if youre one of the 8 % still listening to hard rock,copy and paste this!"Zbilja i nije čudo što neki ljudi onda misle da su metalci retaji...

Neven <R>
08-06-2009, 21:40
lol pa Malmsteen je izumio klasičnu gitaru, ne električnu

TeraBajt
08-06-2009, 22:15
eminem mi ide na kurac.
Nuff said.

Hellboy
08-06-2009, 22:18
Bruno je vjerojatno rekao isto nakon onakvog ateriranja. :D

cham3leon
09-06-2009, 07:03
Jedan bič o riječkim majstorima za parkiranje. Vjerojatno takvih idiota ima posvuda u hrvatskoj, ali kod nas je to za poludit. Prvi krivac je policija koja nikad ne radi ništa oko nepropisnog zaustavljanja, i onda pučanstvo postane razmaženo i misli da može parkirati gdje god se sjeti, i da su oni kraljevi ceste jer imaju sva četiri žmigavca upaljena.

Jedan od najglupljih primjera je bio jedan kombi na Turniću. Lik je stao nasred autobusnog ugibališta, ali doslovce nasred. Čak mu auto niti nije bio uz rub. I bio je okrenut prema suprotnom smjeru šta je još čudnije. Čovjek je praktički zauzeo autobusnu stanicu za sebe.

A jučer sam spazio žensku koja se parkirala NASRED ceste, dakle potpuno blokirala jednu cijelu traku na inače jako prometnoj ulici, tako da su je svi morali zaobilaziti. Ona je uredno imala sva 4 žmigavca i išla je dotle u kupovinu ili čak možda u kratki posjet nekim poznanicima. Na kraju se vrati mrtva hladna i vozi dalje. Najgore od svega je što se mogla voziti daljnjih 10 m nakon čega bi se mogla parkirati na pločniku, ali ne, nije fora ako ne parkiraš na cesti.

Ponekad poželim auto s onim zaštitnim šipkama ispred kao američki policajci da mogu malo ošarat auto takvim majmunima. Ili ako parkiraju na ravnici, da mogu malo pomjerit auto i gurnut ga naprijed, po mogućnosti do nekog stabla ili stupa.

The Great Duck
09-06-2009, 10:32
Pa znam, zašt bi inače to rekao? Isto je Mozart bio prvi hedbenger, a ne Bach. Isuse nevene kaxi glup, nemaš pojma o metalu.
Obojica nemate nimalo pojma,izgleda meni!Mozart i Bach su živjeli puno prije pojave metala (i rocka,i bluesa,i jazza)...A Malmsteen se rodio bar jedno pola tisućljeća nakon izuma ak.gitare...A osim toga mislim da nema baš puno veze s motorima...

Electromaster
09-06-2009, 18:11
Ne jebite mi temu, imate GMK za spamanje. Hvala.

OT, bičam po ekipi koja radi Hellsing OVA, fegetima treba 9 mjeseci da naprave 1 epizodu koja traje 50 minuta.
Mogu i krepat u međuvremenu, ffs. :(

K4ciga
09-06-2009, 18:43
A zašto si se ti toliko ufurao na tu "tvoju temu"? Ova tema nije tvoje privatno vlasništvo.Ono,malo gledam i svaki drugi post u "tvojoj" temi je MIČIMISE S TEME!

cham3leon
09-06-2009, 18:51
A zašto si se ti toliko ufurao na tu "tvoju temu"? Ova tema nije tvoje privatno vlasništvo.Ono,malo gledam i svaki drugi post u "tvojoj" temi je MIČIMISE S TEME!
Ponosan je što je pokrenuo vrlo popularnu temu.
Predatore, nije ovo tvoja parcela :D
Doći će moderatori ako treba dijeliti pravdu.

E, da, K4ciga, jesi primjetio da ti je onaj Mr. Vercetti ukrao avy? Bičaj o tome :D

Electromaster
09-06-2009, 19:35
@K4ciga

Ova tema je također moj osobni eksperiment, koliko dugo tema može opstat u pljuvačnici, jednom od podforuma s najkraćim temama, bez da bude uništena offtopicom i svađama.
Onak, čisto ne želim da se zbog nekih retaja locka. I nije mi svaki drugi post takav, opako pretjeruješ.

croat1gamer
09-06-2009, 22:41
Translejsni sa japanskoga za mangu znaju ponekad biti tako razliciti jedan od drugoga...
Svakih pet stranica moram provjeravati kako se koji lik zove, a da bude jos bolje, ponekad izostave neke tekstove, makar i zauzimaju dobar dio strane pa moram skuziti koliko je vazno to bilo.

K4ciga
10-06-2009, 16:35
E, da, K4ciga, jesi primjetio da ti je onaj Mr. Vercetti ukrao avy? Bičaj o tome :D
Primjetio sam,jučer otvorim temu "Moderatori" tu u pljuvačnici i vidim moj avatar kako nešto biacha o adminima i moderatorima,pa sam pomislio da sam ja otvorio tu temu davno,davno te da ju je netko oživio.Šokirao sam se kad sam iznad svog avatara vidio "Mr.Vercetti".

@Predator ;

Nisi u pravu.

Electromaster
10-06-2009, 18:15
Bičam po CTF partiji UT-a koju sam upravo odigrao. Nakon 5-6 solidnih runda u kojima sam bio 2. ili 3. po bodovima, uletjela je neka megaretajna space mapa s onim letjelicama, na kojoj su me jedno 30 puta izgurali preko ruba ni sekundu nakon što bih se spawnao. Krajnji rezultat, 0 frags/ -19 points. Epic fail. :(

@K4ciga
Zaboli me. Onak, zašto tebi to uopće smeta? OH NE, taj bezobrazni predator, kako se usuđuje mariti za svoju temu! Kaznimo ga, odmah! Ffs...

K4ciga
10-06-2009, 20:29
Skako se usuđuje mariti za svoju temu!

:)

Feanor
10-06-2009, 22:27
Hahhaha realtivno, veri ajnštajn of ju... i dal3 nije dal 3 nego dale(samo dale zvuči seljački za gamerski forum, no ofense :oops: )... xD

Death By Sexy
10-06-2009, 22:29
Hahhaha realtivno, veri ajnštajn of ju... i dal3 nije dal 3 nego dale(samo dale zvuči seljački za gamerski forum, no ofense :oops: )... xD

Isuste :pray:

Anarion.Umarth
10-06-2009, 22:43
multi acc trolove?

D.E.M.O.
11-06-2009, 18:03
08zh80hq308fj0o2i

Grim
13-06-2009, 20:03
Last.fm je totalno smece, posalje mi reklamu da mogu slsuat free radio te bla bla bla. Napravim ja acc, dodam par stvari u libary i cudim se kako je zakon... kada ono kaze mi da sam pustio vise od 30 pjesma i da moram platit da slusam dalje????
Pa rekli su da je free!!!

Electromaster
13-06-2009, 20:06
Oh the lies, the devious lies!
Inače, last.fm je megabullshit, i potpuno nepotreban, bar u mom životu. Izbrisao sam ga nakon mjesec dana nekorištenja.

croat1gamer
13-06-2009, 20:10
Last.fm je totalno smece, posalje mi reklamu da mogu slsuat free radio te bla bla bla. Napravim ja acc, dodam par stvari u libary i cudim se kako je zakon... kada ono kaze mi da sam pustio vise od 30 pjesma i da moram platit da slusam dalje????
Pa rekli su da je free!!!
Youtube je za razliku od toga free.

TeraBajt
13-06-2009, 21:02
JewTube je krep.

Electromaster
13-06-2009, 22:12
Bičam po Babiću [!]Si streetraceu, koji očito ne rade svoj posao ovdje.

The Boz
13-06-2009, 23:28
Pljuvačnica nije GMK. Odite u GMK. Za kojih tjedan dana.

Hellboy
14-06-2009, 16:48
Danas dobio mail:

Wanna be a part of next most popular community in the world.
Wanna taste some of ours topics and best downloads, wanna be a part of best crew or become a vip member ?
Wanna be sure in what are you donloading?
Wanna feel secure, pleased?
Wanna have some free rapidshare accs, megaupload accs !?
Wanna learn about hacking, programing, web design ?
Wanna lead in some of most popular topics ever?
wanna have the newist albums and songs of well knowen artist?
Wanna Own the World!?

Come and register on *link uklonjen da ne bude zabune, jelte*
Why WE?
Becouse we compleate every your request just in few moments!

Eh da, i autor maila je jedan od likova koji su imali čast "haxati" ovaj forum prije par mjeseci. Što znači da je iskopao moj mail ovdje na forumu i potom mi poslao poruku tako loše sastavljenu da sam skoro zaplakao.

The Jackal
14-06-2009, 17:17
bičat ću zbog hebenih životopisa. Mrzim ih pisat. Mrzim životopise iz dna duše.

The Jackal
14-06-2009, 18:53
stevane nauči pisat. Ili onaj udarac pri porodu ti je pošeremetio malo pamet?

Outmind
14-06-2009, 20:27
bičat ću zbog hebenih životopisa. Mrzim ih pisat. Mrzim životopise iz dna duše.

Još malo pa ću ih i ja morat pisat. Btw, mijenjaš li samo par riječi ili svaki put pišeš novi cv?

Ajde da ne bude offtopic, ide mi na živce ljetna sparina, ne mogu ni mislit ni spavat ni funkcionirat kak se spada.

The Jackal
14-06-2009, 20:29
Samo promijenim par riječi i nadodam nekaj novo.

Bartuc
18-06-2009, 20:39
Jebemti al me stislo...

cham3leon
24-06-2009, 18:13
Još malo pljuvanja po elektronici, ali ne po predmetu nego o profesorki. Iz zlobe nam je natrpala sve živo za u ponedjeljak, a na završnom će nas sjebat žešće. Već je dobila veliku packu od elektrotehničara na drugoj godini, ali još je s nama ovaj semestar. Dakle, tko je ona da ju se ne smije smjeniti, i zašto, za boga miloga, u ovom gradu ne postoji NITKO tko zna elektroniku osim nje?

"Asistentica" nam je neka znanstvena novakinja koja je završila računarstvo negdje u pizdi materini, pa je došla kod ove zmije "asistirati". Dok bi inače bilo normalno da asistent drži auditorne vježbe gdje nam stvarno pokazuje kako rješavati zadatke, i kako sve funkcionira u praxi, ova samo sjedi dole na predavanjima i igra igre na mobitelu. Jedine auditorne koje nam je održala prije prvog kolokvija (samo zato što je lik za labose bio bolestan) su bile katastrofa. Dobila je od profke papir sa zadacima i postupkom rješavanja, i majstorica je to lijepo prepisala na ploču vrlo mutavo, tako da nitko nije ni skužio tko što, zašto i kako.

A još k tome, ona o elektronici zna koliko i mi.

Tip koji nam drži labose je smotan ko sajla. Na prvim pripremama za labose jednom je naopačke napisao N na ploči, zatim ima velike igre sa tranzistorima, koje mora šest puta okretat i provjeravat di je emiter, di baza i ostalo. Ja sve spojim, i osciloskop mi ne radi, a on majstor vadi tranzistor i provjerava po deseti put je li dobro utaknut.

/facepalm

Deadwalker
24-06-2009, 18:20
eh, uvik ima takvih "prekrasnih predmeta". Npr, kod nas Informatika 2, od 250 ljudi koliko je slusalo ovaj semestar kolegij, samo 30 ih je kolokviralo, a od tih 30 pola ih ne moze upisati ocjenu u indeks jer nema polozene vjezbe. O metodama rada nebi rađe govorio, steta impulsa moje tipkovnice... :(

Lord Ragnarok
25-06-2009, 20:20
navikni se, tako ce ti pisati dok te admin ne unbanna jer ban-sustav ne radi. nikako

bičam po prazniku, nitijedan ducan ne radi da mogu kupiti nes za popiti

TeraBajt
25-06-2009, 20:25
urota. piši knjigu.

croat1gamer
26-06-2009, 00:00
Bitcham po svim trenutnim, bivsim i buducim fanovima svih umrlih pjevaca koji su postali populari kod njih tek nakon sto su umrli.

MasaKrisT
26-06-2009, 08:53
imas pivu.

Samael
26-06-2009, 11:01
95% tinejdžera bi se uspaničili da Seka Aleksić stoji na vrhu visoke zgrade i sprema se skočiti. Kopiraj ovo u svoj profil ako si u onih 5% koji bi ju gurnuli.

http://www.imagesforme.com/out.php/i561383_wildy.gif

Cijeli Trosjed.

Ljudi koji vise na Facebooku više od vremena koje im je potrebno da pošalju poruku ili odgovore na neku koju su dobili.

p.s.
onaj emotikon owna boga.

Samael
04-07-2009, 17:03
Iritantne točkice/mrlje kad sejvaš sliku u .jpeg format

Raz
04-07-2009, 17:08
Susjedi koji u vruće ljetne dane bar jednom na tjedan naprave feštu te puštaju narodnjake i deru se da ih cijeli kvart čuje, a sve se to dešava do ~5 sati ujutro sljedećeg dana. :(((((((((((

Evo ga, danas je opet počelo. Zar neznaju da za takvo nešto postoje gorice a ne da si ljudi nemogu odspavat navečer na miru.

Samael
04-07-2009, 18:06
trenirajući veslanje, trening mi je bio svaki jebeni dan. otprilike tri sata + na proljeće počinje u 5 ujutro + ljeti zna biti dva puta dnevno. enivej, kad završe sva natjecanja, negdje u osmom mjesecu, dobijemo tjedan-dva pauze. super, napokon odmor, mogu se naspavati svaki dan do osam (lol) i cili dan uživati na moru.

ali ne...

mora se naći neka jebena bauštelska ekipa iz jebene škabrnje koja je odlučila raditi na jebenom krpanju jebene ceste u 7 sati ujutro. jebem vam mater.

jedan od razloga zašto sam prestao s tim usranim veslanjem.

###DK###
05-07-2009, 10:40
Evo, jučer sam cijeli dan bio na vjenčanju. I dakako, pola pjesama su bili narodnjaci.
Nemam apsolutno ništa protiv kada puste Dragojevića ili bilo što naše, ali stvarno, zašto narodnjaci.
Kad počne svirati onaj Šampanjac, dođe mi zlo. Od toliko pjesama koje mogu pustiti, uvijek pola toga moraju biti narodnjaci.

cham3leon
05-07-2009, 12:09
Jesu i Halida pustili usput? I Stavrosa? Nema zabave bez Stavrosa. Grozno.

Korpse
05-07-2009, 12:28
Bičam zbog kretenizma na ovom forumu. Upravo sam pročitao temu u kojoj se razglabalo o Fabijanu. Čovjeku treba dati da bude admin, bar bi forum bio normalan.

The Great Duck
05-07-2009, 12:33
Nije loš Halid...on je jedan od rijetkih narodnjaka koji se i zaslužuju tako zvati...Pogledaj npr. ovo:aok0qC6hxfc
Ova pjesma nije ništa manje smeće od Šampanjca ili Mile voli disko,al ne znam kog je vraga svrstavaju u narodnjake... :?
EDIT:Što se tiče Fabije,ja sam otvorio temu u kojoj sam ga branio,al su je izbrisali.

Raz
05-07-2009, 12:40
Lol, kako ne kužite... koliko god će se tema protiv njega ili u njegovu obranu napraviti, neće imat nikakvog utjecaja jer je to na adminima da odluče kad će i zbog kojeg razloga maknut nekog sa mod mjesta, a ne na običnim userima.

Bičam jer moram cijelu kuću očistit danas, baš kad sam napokon dobio malo mira :(

Korpse
05-07-2009, 12:44
Lol, kako ne kužite... koliko god će se tema protiv njega ili u njegovu obranu napraviti, neće imat nikakvog utjecaja jer je to na adminima da odluče kad će i zbog kojeg razloga maknut nekog sa mod mjesta, a ne na običnim userima.

Bičam jer moram cijelu kuću očistit danas, baš kad sam napokon dobio malo mira :(

To je i moje mišljenje, svi ti revolucionari trebaju malo ohladiti, da su u tim temama pisali nešto normalno a ne provaljivali neke interne msn fore, razglabali o politici. o čemugod što je zabranjeno prema pravilima foruma, vjerujem da bi ta tema ostala, a isto tako mislim da svaki lock koji je Fabia stavio nije neki njegov hir.

Kada je Fabia bio mod po prvi put, svi su imali respekta prema njemu baš zato što ima 0% tolerancije prema spamu i glupostima. A to što se čini kao da je živčan, ljut, štagod, samo ću reći 100 ljudi 100 ćudi.

Paran0a
05-07-2009, 13:34
Bicam po travi i kosilici koju moram praznit svake pola minute jer je kravava trava gusta.!

###DK###
05-07-2009, 14:40
Po tome ja bičam svake subote. :D

Nodakim
05-07-2009, 16:19
Bičam zbog kretenizma na ovom forumu. Upravo sam pročitao temu u kojoj se razglabalo o Fabijanu. Čovjeku treba dati da bude admin, bar bi forum bio normalan.

Korpse
05-07-2009, 16:20
Bičam po nardkanoj dječici koja igraju CoD2 na domaćim serverima i koja ti moraju opsovati sve živo i neživo i kada ih ubiješ moraju ti napisati "OMG, WTFX, LUCKER LOW NUB ZOMG!!!", sjetio sam se zašto sam kupio orginal :(

Samael
05-07-2009, 19:34
...revolucionari...

hahaha :pray: revolucionari na forumu. get a life. bičam po vama.

TeraBajt
05-07-2009, 19:41

Dosta mi je vaših mišljenja.

LOCK.

Electromaster
05-07-2009, 21:19
Lol. Care to explain?

Electromaster
05-07-2009, 21:34
Aha... Nešto kao svaki tvoj post?

TeraBajt
05-07-2009, 22:01
kako sam znao da ćeš se ti javiti predator:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))

Korpse
05-07-2009, 22:05
Lol. Care to explain?

cjela tema je jedan veliki spam

Pročitaj ima teme i postove pa traži spam.

...revolucionari...

hahaha :pray: revolucionari na forumu. get a life. bičam po vama.

Ja imam neki život, i zato ne dolazim na forume pisati gluposti, forsati interne fore, glumiti neke kurce, ismijavati svakog novog člana, bičati kada se loka neka tema koju ste usrali svojim provalama. Najbolje bi vam bilo da si otvorite neki svoj privatni forum i tamo provaljujte sve te vaše fore dok vam ne dosadi. Vjerujem da ste svima već dosadili.

cham3leon
05-07-2009, 22:16
Aha... Nešto kao svaki tvoj post?
da , moj, bravo dobra

Budimo realni, nisi postao jedan suvisli post otkako si tu. Eventualno u temi psiholoških profila onaj jedan sa c/p rezultata. Osim toga si imao bar još jednu temu tu u zadnje vrijeme, gdje si odmah dobio negativne reakcije ostalih, i ubrzo lock.

Je li ti kad palo na pamet da možda postoji i neka šansa da nisi pametniji od cijelog foruma? Mislim da nema potrebe za toliko nepoštovanje ostalih ljudi ovdje. I mislim da bi svi imali bar strpljenja pročitati tvoja razmišljanja i teorije, samo da ti svakoga tko se ne slaže s tobom ne proglašavaš retardiranim i uz to natakneš mu još sočnih epiteta.

Cthulhu
05-07-2009, 23:05
Fabiju za admina i mir. Jeste da i on u zadnje vrijeme pretjeruje, ali hej, barem bi počistio forum.
E, i bičam po stanju foruma.

Korpse
07-07-2009, 15:57
Fabiju za admina i mir.SJeste da i on u zadnje vrijeme pretjeruje, ali hej, barem bi počistio forum.
Sign.

dale
07-07-2009, 17:59
Fabiju za admina i mir.SJeste da i on u zadnje vrijeme pretjeruje, ali hej, barem bi počistio forum.
Sign.

GLAS RAZUMA! U OBLIKU 14GODIŠNJAKA! JEA BEJBI!

megalodon
07-07-2009, 18:11
Naporni ste vise sa tim kukanjem nad forumom. Odjebite.

Feanor
07-07-2009, 18:16
Netko se uvrijedio kad su se spomenuli četrnaestogodišnjaci opaaa...

TeraBajt
07-07-2009, 18:34
bičam po vremenu.

baš zajebava:(

Sickmanno1
08-07-2009, 17:53
Sign.

GLAS RAZUMA! U OBLIKU 14GODIŠNJAKA! JEA BEJBI!

A ti imas 17...u hebem ti razlike....

Jedan Karlo_from_Bjelovar se ponasa pametnije i zrelije od tebe, mene i 98% ovog foruma...

dale
08-07-2009, 17:58
A ti imas 17...u hebem ti razlike....

Jedan Karlo_from_Bjelovar se ponasa pametnije i zrelije od tebe, mene i 98% ovog foruma...

Kronološka dob mi je 17. Mentalna dob mi je 10. :(

Toxic
08-07-2009, 18:29
Bičam po prijemnom ispitu za fax :(

Death By Sexy
08-07-2009, 18:38
Bičam po ispitu na faxu. :{(

Deadwalker
08-07-2009, 23:15
Bičam po ispitu na faxu. :{(

Ispiti? Sta je to!?... :P :P

bezimeni
08-07-2009, 23:20
Lako njemu kad je iz Bjelovara .

Sickmanno1
09-07-2009, 06:47
Lako njemu kad je iz Bjelovara .

Tak je dobro u Bjelovaru da sam pobjego u Albaniju lol...

bezimeni
09-07-2009, 07:13
I kave su Albanke ?

Sickmanno1
09-07-2009, 13:07
I kave su Albanke ?

Dodi pa vidi xD

Uglavnom, ontopic...

Bicam na glupe talijanske layout tipkovnice...

Electromaster
12-07-2009, 12:30
Bičam po Soniku, jer ga nikad nema na emosenu kad ga neki kurac trebam.

Sonic_Moronic
12-07-2009, 13:02
D'aww. <3

Javi mi se kad budeš biseksualan, slatkaču. :oops:

TeraBajt
12-07-2009, 18:57
frrrr =3

Death By Sexy
12-07-2009, 21:40
ISPIT

r0rschach
12-07-2009, 21:50
Bičam po Steamu, opet zahebava kao i po običaju.

Nodakim
13-07-2009, 18:14
Bičam po svemu.
Samo što bičam po cijelom forumu osim ovdje.
Jej.

Deadwalker
13-07-2009, 18:31
bicam po vrazjoj sparini...ne mozes disat... :(

The Great Duck
13-07-2009, 18:41
Bičam po zaključavanjima nekih tema bez objašnjenja.

D.E.M.O.
14-07-2009, 08:48
Bičam po zaključavanjima nekih tema bez objašnjenja.
bitcham po fabiji.

Samael
16-07-2009, 20:48
YouTube: This video is not available in your country due to copyright restrictions.

jebi se.

###DK###
16-07-2009, 21:09
Bičam po usranoj vrućini. Ne može se opstat.

hansi
16-07-2009, 21:20
Captain ventilator to the rescue! :D

Constantine
16-07-2009, 22:05
jebes ventilator kad samo puše topli zrak :((((((((((((

Midwintertears
17-07-2009, 09:00
Bičam po ovome vremenu. Uspjela sam se prehladiti. :cry:

Deadwalker
17-07-2009, 09:07
Bičam po ovome vremenu. Uspjela sam se prehladiti. :cry:

vjerojatno si bila na propuhu pa te to sredilo... :wink:

Pridruzit cu se vecini i bicati po vremenu... :(

Midwintertears
17-07-2009, 09:10
Spavam sa otvorenim prozorom vjerovatno je do toga. :cry: Vrijeme je baš užasno, ne znam kako je kod vas ali kod nas je veoma promjenjivo. Sparina pa pljusak i tako u krug.

Deadwalker
17-07-2009, 09:12
Nije ni ovdje nista drugacije. Ja sam si samo umjesto propuha bacio ventilator u sobu. Tako da se da nekako spavat. Al se fakat ne sjecam da je ikada bila ovakva sparina...da pogines :(

Midwintertears
17-07-2009, 09:17
Užas, užas. Van ne izlazim prije 6 ili 7 navečer, a i tad je pakao.

Horny Devil
17-07-2009, 09:23
Pridruzujem se bojkotu ovog odurnog vremena. Najveci mi je problem vrucina u sobi od koje ne mogu zaspati(a i inace lose spavam). Ako otvorim vrata radi jaceg propuha, uleti mi sva sila najrazlicitijih kukaca jer nazalost nemam ona dodatna vrata s mrezom. Dakle bitcham i po zlim kukcima, koji zapravo isto samo bjeze od vrucine.

Midwintertears
17-07-2009, 09:24
Kupi neka od onih Raid čuda stvarno djeluju.

Horny Devil
17-07-2009, 09:28
Imam vec, samo je problem sto gamad uleti, sakrije se po sobi i ceka da ugasim svijetlo te onda pocnu letjeti, trckarati i sl., kao da im je cilj maksimalno me izivcirati :? .

Midwintertears
17-07-2009, 09:31
Pa pogledaj po kutevima, usisaj i poprskaj nekim sprejem? :(

Horny Devil
17-07-2009, 09:36
Probat cu. Jucer(danas zapravo) mi se nije dalo jer je bio jedan sat ujutro kad sam isao spavati.

Midwintertears
17-07-2009, 09:42
Ja se ne mogu smiriti ako mi nešto zuji po sobi. :?

###DK###
17-07-2009, 09:49
Bičam po glupim cvrčcima (ili je bio neki drugi kukac).
Jutros me probudio oko 7 i crvčio je cijelo vrijeme. Sve mi je živce povadio.

Samael
19-07-2009, 12:20
kad neki stari metuzalem, stariji od zemlje, koji je usput užasno teško bolestan, bolesniji od jeremije, tako da nemože normalno živit, nego pri svakom pokretu i radnji trpi užasne bolove, umre, a na pogrebu svi plaču, cmizdre i jadikuju jer je lik umro. jebem vam boga. koji kurac imate biti žalosni?

di god da je, vjerojatno mu je sad bolje jebem vas imbecilne

The Great Duck
19-07-2009, 18:50
Tebi je drago što je čovjek umro? :( Pa valjda nedostaje obitelji,rodbini,susjedima,kolegama i prijateljima...

Midwintertears
20-07-2009, 08:34
Bičam na cd koji ne radi. :(

Nodakim
20-07-2009, 15:23
Kada držiš stvari na CD-evima,kupi si eksterni hard disk.

The Fury
20-07-2009, 17:37
Bičam jer dan traje samo 24 h, da je duži mogao bih duže igrat Front Mission 5 po danu. A dani prolaze...

Midwintertears
20-07-2009, 20:11
Kada držiš stvari na CD-evima,kupi si eksterni hard disk.

Nađi mi sponzora.

Nodakim
20-07-2009, 21:11
Ne bi tebi bilo teško naći nekog.
Odgovorio bih na to pristojno,ali ne znam.

Midwintertears
21-07-2009, 11:15
Bičam na komarca koji me ugrizao za desni obraz noćas! :cry:

Arbiter of Change
21-07-2009, 13:38
Bitcham na feminizam, iskrivljeni pojam "girl power" i općenito licemjerje za koje žene stoje s onom da su spolovi jednaki. Da, jednaki smo... ali opet očekuju od tebe da radiš stvari tipa da im primakneš stolicu kad idu sjesti jer će se inače raspizditi i ustvrditi da si neotesani primitivac/šta god, itd. Ukratko; žele jednakost ZAJEDNO sa perksima koje imaju jer su žene. Yay.

Ne pitajte.

Samael
21-07-2009, 14:47
Bitcham na feminizam

E da, i kad ih tučeš, onda se žale. Pa ako smo ravnopravni, što te nemogu udariti iz čista mira?

Ja serem po ljudima koji sjede u onoj emisiji Garaža i slušaju bend. Jebite se. Emisija izgleda glupo. Bend prži neki hard rok ili hevi metal, a ljudi stoje mrtvi hladni. Pa bar se razbacajte ffs :thumbs1:

###DK###
21-07-2009, 14:56
Bitcham na feminizam, iskrivljeni pojam "girl power" i općenito licemjerje za koje žene stoje s onom da su spolovi jednaki. Da, jednaki smo... ali opet očekuju od tebe da radiš stvari tipa da im primakneš stolicu kad idu sjesti jer će se inače raspizditi i ustvrditi da si neotesani primitivac/šta god, itd. Ukratko; žele jednakost ZAJEDNO sa perksima koje imaju jer su žene. Yay.

Ne pitajte.

Podsjećaš me na mog profesora povijesti.
On nam je pričao o tome u istom tonu. :)
A i slažem se donekle.

megalodon
21-07-2009, 15:52

Ne pitajte.

Naravno da ces to napraviti, inace da, ispadas i jesi neotesana seljacina. Radikalne feministkinje doduse ni ja ne podnosim. Iskreno, jedino sto bih zabranio su zene u vojsci, jer mi se to gadi :(

mortician
21-07-2009, 16:08
jedino sto bih zabranio su zene u vojsci, jer mi se to gadi :(

...i u pola sportova, npr, zenska kosarka, wtf? :(

Deadwalker
21-07-2009, 19:15
Bicam na stranicu za registraciju...pokusavam si napraviti free trial account za LOTR online valjda vec 20 min... :((Please enter valid first name... :? :? )

Toxic
21-07-2009, 19:20
bičam na vidiauto koji se otvori svaki put kad dodjem na forum...'ebo to ba :)

Wishmaster
21-07-2009, 20:26

Use the power of Google Chrome...

croat1gamer
21-07-2009, 21:08
Auto login je kod mene rijesio problem.
Ako ne uspije, uzmi coldrex tabletu.

Takoder:

Cure imaju prelijepa tijela, uglavnom su sportašice fenomenalno građene (osim bacačica kladiva i sl :D)... Ali face su im kao da si ih istukao "Palicom Ružnoče +3" :D

Toxic
21-07-2009, 21:40
Google chrome mi je prelejm =(...auto login mi opet shipak daje...a coldrex ne uspjeva...jbg

megalodon
21-07-2009, 23:33
Cure imaju prelijepa tijela, uglavnom su sportašice fenomenalno građene (osim bacačica kladiva i sl :D)... Ali face su im kao da si ih istukao "Palicom Ružnoče +3" :D

Navedi 10 cura sportistkinja koje imaju dobro tjelo. Ne racunajuci karate.

croat1gamer
22-07-2009, 00:19
http://www.imagesforme.com/out.php/i454959_allisonstokkedemotivationalposter121250809 5.jpg
I neda mi se stavljati ostale.

megalodon
22-07-2009, 00:22
Jer ih nema.

Nodakim
22-07-2009, 01:45
Ima ih,ali nema ih toliko puno kako neki misle.

D.O.M.I.
22-07-2009, 14:26
šarapova :wink:

megalodon
22-07-2009, 15:02
Bravo gospodine. Ja sam rekao navedite 10 zena bez karatea i inih stvari da su lijepe, a vi ste naveli jednu. Bravo.

Nodakim
22-07-2009, 16:08
Dve zapravo,ali moraš priznati,heck of a body. :D

Electromaster
22-07-2009, 18:06
This.

Midwintertears
22-07-2009, 18:27

Ja sam trenirala košarku godinama! :-x

croat1gamer
22-07-2009, 18:29
This.
Sonik je onlajn, ti si oflajn.
Bicam po tebi.

Electromaster
22-07-2009, 18:30
This.
Sonik je onlajn, ti si oflajn.
Bicam po tebi.
Ja sam onlajn, samo sam te blokao nekidan kad si me iznervirao. ;D
/unblock

megalodon
22-07-2009, 18:33

Ja sam trenirala košarku godinama! :-x

Kul.

Midwintertears
22-07-2009, 18:45
Da znaš da je!

Deadwalker
22-07-2009, 18:46
Bicam po svojem stolu gdje drzim komp. Ne mogu noge protegnuti kako mi pase...a bole me :(

Midwintertears
22-07-2009, 18:47
Bičam po sutrašnjem danu... krečenje. :(

Nodakim
22-07-2009, 18:53
Ja isto bičam po sutrašnjem danu.
40 stupnjeva.
Fuck yeah.
@Predator,Sonic ti je uvijek tu,samo što otiđe na "appear offline" ili je "busy" kada kosi travu.

Delirium
24-07-2009, 13:45
bičam na sljedece smajlije :D :) :( :o :shock: :? 8)

croat1gamer
24-07-2009, 14:46
Makad argumentiraj zasto bicas po njima. ;{(

The Great Duck
24-07-2009, 15:39
JA ne znam koji ku*ac moraju imat te njemačke kacige na glavi...

Electromaster
24-07-2009, 17:12
Da im čuvaju glave od enormne količine gluposti na ovom forumu... Ti bi bar to trebao znati, kad si i sam jedan od većih izvora iste.

Midwintertears
24-07-2009, 17:28
:pray:

Arbiter of Change
24-07-2009, 17:36
Da im čuvaju glave od enormne količine gluposti na ovom forumu... Ti bi bar to trebao znati, kad si i sam jedan od većih izvora iste.
Buuuurn. :)
Inače, bitcham o neoptimiziranim igrama koje ni dan-danas još ne mogu pogoniti kako spada, dok novi naslovi klize (da Everquest 2, tebe gledam).

Grim
24-07-2009, 17:40
Bičam po slovencima, ukrali su mi rucnik.... :(

The Great Duck
24-07-2009, 17:56
Nisam znao da izvireš iz mene. :P

Electromaster
24-07-2009, 18:36
[quote="The Great Duck":2vrfyoek]JA ne znam koji ku*ac moraju imat te njemačke kacige na glavi...
Nisam znao da izvireš iz mene. :P[/quote:2vrfyoek]
See? This is exactly what I'm talking about.

The Great Duck
24-07-2009, 18:46
Jel znaš možda hrvatski?

Electromaster
24-07-2009, 19:13
Jel znaš možda hrvatski?
いいえ。

Enivej, bičam po staroj, rasklimanoj i neudobnoj stolici na kojoj trenutno sjedim. Dupe mi je utrnulo zbog nje. :(

Midwintertears
25-07-2009, 12:40
Bičam po kiši koje nema.

megalodon
25-07-2009, 12:42
Da, strasno, ovdje je 40 stepeni. Brijem i vise.

Midwintertears
25-07-2009, 19:28
Kod nas je dosta zahladilo u zadnjih par sati, ali kiši ni traga.

Nodakim
25-07-2009, 21:52
http://www.facebook.com/group.php?gid=5 ... 925&ref=nf (http://www.facebook.com/group.php?gid=59304574925&ref=nf)

Naprosto me takve stvari rastužuju.

Raz
25-07-2009, 21:56
6,130 članova :o http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif

Toxic
25-07-2009, 22:42
Otvorih tu grupu i vidjoh nekoliko prijateljica u njoj ...a dobro jbg, malo zajebancije ne moze skoditi :)

The Jackal
29-07-2009, 13:20
Bičam po gipsevima i langetama. Zar te jebene stvari nemogu bit još više neugodnije? :(

wiseguy
29-07-2009, 15:52
uf znam kako ti je,najgore je kad počne svrbjeti,ali naviknut češ se

Outmind
29-07-2009, 21:09
Idu mi na živce ljudi koji u youtube komentarima citiraju rečenice iz videa... pa koji je smisao toga????

Paran0a
30-07-2009, 09:24
Bicam po glupim turistima

hacker
30-07-2009, 12:01
A ja po slušalicama koje sam platio 70 kn a nemaju lijevu slušalicu (tako su napravljene) :|

The Great Duck
30-07-2009, 12:51
Drugi put gledaj bolje kad budeš kupova.

Outmind
30-07-2009, 21:31
Kak nema lijeve sluške, daj pic...

Kad smo već kod slušalica, ide mi užasno na živce kad je žnora jedne od slušalica koje dobijete sa mobitelom puno kraća od druge... ZAŠTO POBOGU, ZAŠTOOOOO??? :twisted: :kill:

Xero
30-07-2009, 21:47
Bičam po zadnjem duelu u Call of Juarez:Bound in Blood i po presporom mišu.

hacker
30-07-2009, 22:08

Kad smo već kod slušalica, ide mi užasno na živce kad je žnora jedne od slušalica koje dobijete sa mobitelom puno kraća od druge... ZAŠTO POBOGU, ZAŠTOOOOO??? :twisted: :kill:

http://www.e-genius.gr/portal/component ... f4ae30.jpg (http://www.e-genius.gr/portal/components/com_virtuemart/shop_image/product/Philips__SHM2000_489c2c0f4ae30.jpg)

To su kao neke sluške samo za Skype i slične programe, a kad sam kupovao zabrijao sam da je ovo drugo zapravo slušalica...

E da, onu dužu slušalicu stavis oko vrata, pa će ti bit jednake :wink:

Outmind
30-07-2009, 22:30
Da, u principu se iz slike ne može baš zaključit da ovo drugo nije slušalica.

The Great Duck
30-07-2009, 22:39

Šta je žnora?
@Rider:Senmuth?

hansi
30-07-2009, 22:40
Kud je sada medolina nestala :?

Xero
30-07-2009, 22:46
Off topic= Ban
Jesi instalrio stariju verziju hamachjija ?

Outmind
31-07-2009, 10:14

Šta je žnora?
@Rider:Senmuth?

žnora = žica xD... ako i nisi znao, kaj se ne da iz posta zaključit? :)

Lord Jambrek
31-07-2009, 14:56

Zato jer ova koja je na dužem kablu ide do drugog uha sa stražnje strane vrata. Time se automatski i olakšava teret mikrofona tak da se slušalice manje izvlače iz ušiju.

Electromaster
31-07-2009, 23:04
Bičam po Lady Gaga. Otkrila je svijetu da ima kitu, i sad je po svim vijestima/magazinima/štaveć i svi ju slušaju. Onak, mogu i ja tako. :(

Također, bičam po retajnim wannabe trendi/kul/in klinkama koje mijenjaju svoje ukuse, i praktički ŽIVE prema onom što piše u Teenu/OK-u i sličnim magazinima. Onak, jedan mjesec tamo piše da je 50 cent megakul, i onda se sve furaju na rappere. Drugi mjesec piše da je gorepomenuta Lady Gaga megakul, i onda se sve furaju na nju... Ono, nabavite si vlastiti ukus, jebovas glupe. :(

TeraBajt
31-07-2009, 23:30
ili penis, da vas svi slušaju.

Delirium
01-08-2009, 10:10
Bičam po ruskim download siteovima s mizernim brzinama :(

bičam po svemu sto ima mali download speed

Raz
01-08-2009, 10:22
Bičam po onim prokletim reklamama "Congratulations! You have been selected to recieve a FREE prize!" i proizvode svakih par sekundi pištav zvuk http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif

Grim
01-08-2009, 14:03
Bičam po nosacima za police, nigdje nemogu naci jebeni nosace za police. :(

Electromaster
02-08-2009, 19:41
Bičam po retajnim teen serijama s urbanpopularnimkul glavnim likovima koji su svi megakul i popularni i supač, ali su ipak potpuno obični klinci poput svakog drugog. Woo.
A dodatni je bonus to što takve serije koriste svaku priliku da se sprdaju sa osobama koje ne spadaju u gornji opis. Zakon.

wiseguy
02-08-2009, 20:08
misliš na nepopularne i nekul ljude ,eh :( bičam po svojoj jebenoj tipkovnici koja mi služi za nuždu,mala je a tipke trebam udarati kao da pišem na pisačem stroju

Raz
03-08-2009, 00:41
Bičam po ljudima koji prigovaraju drugima i govore im koji bi žanr glazbe trebali slušat... ffs svatko sluša ono što mu se sviđa, što mu imaš prigovarat ili ga sudit po tome što on sluša. Također bičam po ljudima koji su wannabe anime hateri samo iz razloga jer su to crtići, a crtići su za djecu, a to vrijedi i za igre koje su često ili predmet raznih optužaba jer su nasilne ili ih se pak podcjenjuje jer su također samo za djecu, a ustvari neke imaju ljepšu radnju od mnogo filmova.

The Great Duck
03-08-2009, 17:50
Pa gledaj,mislim,to što netko npr. sluša turbofolk je dovoljan pokazatelj da je zatupljena seljačina i primitivni kreten...Za sve ostale vrste glazbe se slažem.

Bičam po retajnim teen serijama s urbanpopularnimkul glavnim likovima koji su svi megakul i popularni i supač, ali su ipak potpuno obični klinci poput svakog drugog. Woo.

Kao na primjer?

croat1gamer
03-08-2009, 18:10
OC, Tree hill, etc. etc.

loo
03-08-2009, 18:27
Pa gledaj,mislim,to što netko npr. sluša turbofolk je dovoljan pokazatelj da je zatupljena seljačina i primitivni kreten...Za sve ostale vrste glazbe se slažem.

Jel' ti ne vidiš šta ti pišeš? Sa samim takvim stavom pokazuješ kako si primitivan, i time licemjer. Kakve veze ima jebena VRSTA GLAZBE KOJU SLUŠAŠ sa jebenom INTELIGENCIJOM??? Pa šta je tebi? Mislim da ti dr. Sanader ima par riječi za poručit :wink:
Adf4xHm4rHU

:D

Mirko L
03-08-2009, 18:39
@ The Geat Duck- ajme, što me živciraju ti ljudi koji do boli mrze cajke i one što ih slušaju...
I tvrde da oni koji slušaju cajku mora da su kreteni i to.
To je žalosno, a to većina foruma govori.

I onda su ti koji slušaju cajke primitivni.Odrastite.

The Great Duck
03-08-2009, 19:12
Bar ne postoje bezbrojni primjeri koji potvrđuju moju tvrdnju.

loo
03-08-2009, 19:31
Bar ne postoje bezbrojni primjeri koji potvrđuju moju tvrdnju.
Jel' nisi čuo šta ti je reko dr. Sanader? Ti dovodiš dvije stvari koje su potpuno nedovodive jedna u drugu sa svezom, u svezu, nije... erm... nije... ne može se dovesti u svezu. Možda naš doktor nije dovoljno bistar da složi tu jednu rečenicu pa je malo nerazumljiva, ali mislim da si shvatio poantu.
Koliko god ti poznaš seljačina da slušaju cajke, to nema APSOLUTNO NIKAKVE VEZE s time što slušaju cajke... bili bi retardi iovako ionako...
Tako da, molim te, suzdrži se od glupih komentara jer samo praviš budalu od sebe i svatko s imalo mozga, pa evo čak i naš Ivo Sanader, je to odavno shvatio...

The Great Duck
03-08-2009, 19:35
Ajde molim te nađi mi ijednog pametnog i obrazovanog čovjeka koji voli cajke...Mislim da ćeš lakše naćivoduu pustinji...

Xero
03-08-2009, 20:05
Ja sam ljep i obrazovan , a ne slušam cajke.

wiseguy
03-08-2009, 20:24
Ma znam ih ja pun prozor,doduše nijednog muškog :D

Electromaster
03-08-2009, 20:27

Kao na primjer?
U trenutku pisanja posta, neka random serija koju sam ugledao na Nicklodeonu.