Pogledaj cijelu verziju : "Fenomen Twilight"
@ W3DR4N
:pray: :pray: :pray:
@ Kenyi i megadolon
dajte ljudi,zar poslije Intervjua s vampirom i hrpe solidno odradjenih filmova vampirske tematike da sustam kriterije na ovu fekaliju od filma.Za vasu informaciju,gledao sam film i zelim svoje sate nazad.Ono mi stvarno nije trebalo.Navala Twilight naslovnica u teen casopisima samo pokazuje na kakvu je publiku to ciljano.Ono Kenyi,svaka cast,pokazao si kako te je lako kupiti.
megalodon
22-08-2009, 21:29
Pa okej, ali mislim da svi gledaju taj film sa nepotrebnim ocekivanjem cuda moderne kinematografije, onda se kao razocaraju i pljuju ga. Film je okej, cisti mediokritet, kao i stotine koji se snime u ovo doba. Moze se odgledat jedno popodne, bice zabavan, kraj. Boli me kurac za curice koje svrsavaju (lol) na Twilight, ja sam ocekivao od ovoga film a ne podlogu za pljuvanje.
Pa okej, ali mislim da svi gledaju taj film sa nepotrebnim ocekivanjem cuda moderne kinematografije, onda se kao razocaraju i pljuju ga. Film je okej, cisti mediokritet, kao i stotine koji se snime u ovo doba. Moze se odgledat jedno popodne, bice zabavan, kraj. Boli me prozor za curice koje svrsavaju (lol) na Twilight, ja sam ocekivao od ovoga film a ne podlogu za pljuvanje.
Ja znam da je i previse ocekivati da bilo koja knjiga bude adekvatno ekranizirana...isti slucaj i sa igrama nor. prvi dio Tomb Raidera je bio solidan ako uzmemo u obzir cinjenicu da je Simon West veliki fan igre koji je presao sve dijelove do tad dok je onaj mamlaz iz drugog dijela bio totalno neupucen ko ili sta je Lara Croft ali to ga nije sprijecilo da rezira film.Film je prosjecan kao sto ti i kazes,ok sto se toga tice ali mi uzasno smeta sta rade sa vampirskom ikonografijom(ako se mogu tako izraziti).Lik pije krv samo od zivotinja(nesto kao vampir/vegetarijanac) i svijetli na suncu.Ono,svijetli.Ne gori,ne istopi se,nista.Samo svjetlucka :(
bezimeni
22-08-2009, 21:43
Film je definitivno fekalija .Gore spomenuti Intervju sa vampirom je odličan ozbiljniji vampirski film dok je Vampires od John Carpenter lošije djelo od Intervju-a ali i dalje vrlo zabavan film . Fakat je ova fekalija postala nekakav nerazumljivi fenomen ...klinkice svršavaju na film ali kažu da su žene sa Venere a muškarci sa Marsa pa nije ni čudo što se teško međusobno razumijemo.
King tiger
22-08-2009, 23:59
Nisam gledao film.
U biti krenuo sam gledati al sam prestao poslije 10 minuta jer je bio dosadan.
Generalno, boli me kita.
Nek gleda svako sta hoce ili nek zivi u svijetu maste ako hoce.
Njegova stvar.
Možda bi film i pogledao da nisam posvjedočio sestrinoj reakciji i prepričavanju reakcija njezinih frendica, mislim koji dildo je sa tim filmom to neke subliminalne poruke ugrađene koje samo određeni vide.
Po meni ovaj film je okaljao sve vampire i filmove o njima, trebat će napraviti jedan prokleto dobar uradak da ispere ljagu sa njihovih imena, doduše zašto bi me bilo briga, uvijek sam više volio vukodlake XD
U nastavku imaš lika koji se pretvara u vuka :D
Prošli tjedan su počeli prikazivati trailer u kinima, pre žalosno. Uvijek se sjetim one dve ženske što su gledale trailer i svršavale, plakale i kojekakve emocije ispuštale na taj drek xD
Znam, vidio sam trailer, samo se nadam da nije vukodlak već da je vampir, inače bi to bio neoprostiv akt retardiranosti prema mitskim bićima općenito a ne samo vukodlacima i vampirima, samo zamislite što bi sve mogli dodati, lika koji se pretvara u jednoroga, lika koji se pretvara grifona i slične stvari :o
Inace nisam fan twilighta samo želim neke gluposti da rascistim :(
samo zamislite što bi sve mogli dodati, lika koji se pretvara u jednoroga, lika koji se pretvara grifona i slične stvari
Upravo si svima spoilao treci dio filma :P
Eh,kada bi se napravio Blade vs. Twilight...svi navijamo za Bladea!!!!!!!!!!!Blade mi je najbolji vampirski uz Intervju sa vampirom...sada kada krene škola,budem rekao curama iz razreda da ih Kenyi podržava u nakanama da Twilight dobije Oscara...
uglavnom,Blade vs. cijeli vampirski orkestar iz Twilghta-Blade-100,Twilight vampirski orkestar-0!!!!!!!!!!!!!!!
Eh,kada bi se napravio Blade vs. Twilight...svi navijamo za Bladea!!!!!!!!!!!Blade mi je najbolji vampirski uz Intervju sa vampirom...sada kada krene škola,budem rekao curama iz razreda da ih Kenyi podržava u nakanama da Twilight dobije Oscara...
uglavnom,Blade vs. cijeli vampirski orkestar iz Twilghta-Blade-100,Twilight vampirski orkestar-0!!!!!!!!!!!!!!!
http://gasbanditry.com/twg163/cache/Demotivational+Posters_disgust-picard.jpg.small.jpg
šta si i ti gledo Twilight?
ako jesi,garant te uhvatila bolest zvana Twilightitis...simptomi:obožavanje Twilighta...prva žrtva:Kenyi...
Ne, ne sviđa mi se tvajlajt, film je fail teški. Jednostavno kažem, da mi ti se ne sviđaš (slika govori tisuću riječi).
pa onda ne moraš moje komentirat...možeš od nekog drugog komentirat
Inace nisam fan twilighta samo želim neke gluposti da rascistimS:(
Znam, vidio sam trailer, samo se nadam da nije vukodlak već da je vampir, inače bi to bio neoprostiv akt retardiranosti prema mitskim bićima općenito a ne samo vukodlacima i vampirima, samo zamislite što bi sve mogli dodati, lika koji se pretvara u jednoroga, lika koji se pretvara grifona i slične stvari :o
E da i ja sam vidio trejler (dok sam iso gledat Public Enemies). I sad neznam jel me oci varaju ali lik se pretvorio u vukodlaka po zelji, znaci nije mu potreban nikakav pun mjesec a kamoli noc :rotfl:
I najsmjesnije, nastavak sad spada u tzv. Twilight Sagu :pray: :rotfl:
pa onda ne moraš moje komentirat...možeš od nekog drugog komentirat
Ono,prelos si.....kad nesto ubuduce zelis napisati odvrti taj tekst koji put u glavi i vidi da li glupo zvuci,sramotis nas,jbt :(
Medolina
23-08-2009, 13:58
Ok, shvatili smo 2 stvari:
Film je sranje.
Knjiga je sranje.
Vukodlak se mijenja samo za punog mjeseca. Svojom voljom ne može, jer ne može utjecati na promjenu. Najteže je vratiti se u ljudsko obličje, jer što se više puta pretvoriš u vukodlaka, to sve više gubiš saznanje da si ljudsko biće, odnosno. gubiš ljudske osobine, dok se na kraju može desiti da se više uopće ne možeš pretvoriti nazad iz životinje u čovjeka.
Ok, shvatili smo 2 stvari:
Film je sranje.
Knjiga je sranje.
Vukodlak se mijenja samo za punog mjeseca. Svojom voljom ne može, jer ne može utjecati na promjenu.SNajteže je vratiti se u ljudsko obličje, jer što se više puta pretvoriš u vukodlaka, to sve više gubiš saznanje da si ljudsko biće, odnosno. gubiš ljudske osobine, dok se na kraju može desiti da se više uopće ne možeš pretvoriti nazad iz životinje u čovjeka.
Ovo nisam znao.
Arbiter of Change
23-08-2009, 14:21
Vukodlak se mijenja samo za punog mjeseca. Svojom voljom ne može, jer ne može utjecati na promjenu. Najteže je vratiti se u ljudsko obličje, jer što se više puta pretvoriš u vukodlaka, to sve više gubiš saznanje da si ljudsko biće, odnosno. gubiš ljudske osobine, dok se na kraju može desiti da se više uopće ne možeš pretvoriti nazad iz životinje u čovjeka.
Ne nužno, s obzirom da kroz povijest postoje razne legende i mitovi o vukodlacima - od skandinavskih (Nordi, jel'te) berzerkera koji su vjerovali da poprimaju životinjsku energiju u borbi, da se vukodlak postaje tako da se obuče vučja koža koja je prethodno tretirana travama, od strane jednostavnog prokletstva, itd.
OT, pardon.
Medolina
23-08-2009, 14:37
Ne nužno, s obzirom da kroz povijest postoje razne legende i mitovi o vukodlacima - od skandinavskih (Nordi, jel'te) berzerkera koji su vjerovali da poprimaju životinjsku energiju u borbi, da se vukodlak postaje tako da se obuče vučja koža koja je prethodno tretirana travama, od strane jednostavnog prokletstva, itd.
OT, pardon.
Svaka zemlja ima svoja vjerovanja. Govorim o najuobičajenijima. Dosta sam proučavala i čitala literature.
A i vukodlak može otići određenim Shamanima gdje uči meditirati i dobi razne amajlije kojima može kontrolirati zvijer u sebi. Sve kako nebi naudio svojoj crvenokosoj jebačici koja zapravo voli piti iz dlakave čaše :D
Jel tako AoC xD
Medolina
23-08-2009, 14:57
A i vukodlak može otići određenim Shamanima gdje uči meditirati i dobi razne amajlije kojima može kontrolirati zvijer u sebi. Sve kako nebi naudio svojoj crvenokosoj jebačici koja zapravo voli piti iz dlakave čaše :D
Jel tako AoC xD
:D
bezimeni
23-08-2009, 15:53
Vukodlaci ne postoje.
Medolina
23-08-2009, 19:16
Vukodlaci ne postoje.
Nevjerniče. To je kao da kažeš da djed božićnjak ne postoji. Ljudi te mrze zbog toga, jako te mrze.
Vukodlaki postoje, samo se skrivaju :D
I sve zavisi od interpretacije, tako se npr u Underworldu mogu po volji pretvarati stari vukodlaci koji su ovladali svojim sposobnostima, no imamo i razne vrste dlak beštije, poput autodlaka, zecodlaka, ovcodlaka(nije potvrđeno postojanje ali se sumnja da potiču sa Novog Zelanda)
Enivej, ne znam je li to dobro ili loše ali imaju samo četri knjige(iako je i to puno), pa je sreća da neće biti x nastavaka ko HP :|
Danas u kinu bio Trailer od novog Twilighta :D
Zapeo mi u oko detalj kada Edward ženi kaže nešto tipa: "Ti si jedini razlog da ostanem živ...". Ajme lola, jebote konj ako ne znaš da si faking Undead :shock: :-x Kaže se nemrtav xD
Arbiter of Change
23-08-2009, 23:19
@Bartuc:
Oz fan forever. :)
Midwintertears
24-08-2009, 09:46
Enivej, ne znam je li to dobro ili loše ali imaju samo četri knjige(iako je i to puno), pa je sreća da neće biti x nastavaka ko HP :|
Bit će i peta. :wink: Edwardova verzija prve knjige.
Dreamer Deceiver
24-08-2009, 11:00
pa će bit i njegova verzija druge, treće i četvrte :(
Midwintertears
24-08-2009, 11:04
Nadam se da neće. :o
Dreamer Deceiver
24-08-2009, 11:07
hmmm, da miljuni glupih klinaca čekaju neke nove zgode o edwardu ko pas kost ja bi išao pisat nastavak. Tako da :(
The Great Duck
24-08-2009, 13:02
Ček,kakva bi to trebala biti Edwardova verzija? :?
Midwintertears
24-08-2009, 13:11
Ista priča, samo iz Edwardove perspektive :wink: pisana u prvome licu kao i Bellina.
Medolina
24-08-2009, 13:48
mega boring...
Ovo bi mozda trebalo u smijesne slike,ali
http://www.imagesforme.com/out.php/i653066_twilightstinkyvag4chan.jpg
:pray: :pray: :pray:
Midwintertears
24-08-2009, 16:11
Rula. :pray:
hehe, dobra fora.
Al stvarno se nadam da neće biti više nastavaka, iako ih neću gledati njihovo samo postojanje iritira moja osjetljiva crijeva :(
The Jackal
25-08-2009, 06:18
Danas sam ga gledao. Tek toliko. Zapravo je i jako dobar. Premda je glavni lik gabor. Film mi je odličan :o
BTW.. što se tiče vampira, vukodlaka i tih sranja... umjetnička sloboda... da je netko htio, napravio bi film da vampiri pišaju zlato a seru dijamante. -.- zato... odfakajte sa svom tom mitologijom... legendama i bullshitom like that.
Sad me hejtajte još više :fof:
Nah..Presli smo granicu hejtanja odavno..Sad te samo zelimo mrtvog.
megalodon
25-08-2009, 09:47
BTW.. što se tiče vampira, vukodlaka i tih sranja... umjetnička sloboda... da je netko htio, napravio bi film da vampiri pišaju zlato a seru dijamante. -.- zato... odfakajte sa svom tom mitologijom... legendama i bullshitom like that.
Gan, krv, znoj i lojalnost. Tu nema mjesta vukodlacima n shit :rambo:
sign.
I glup si pseto. Mnogo glup.
sign.
EDIT: bežični internet :(
Danas sam ga gledao. Tek toliko. Zapravo je i jako dobar. Premda je glavni lik gabor. Film mi je odličan :o
ti si samo iskren, film ti je dobar i to je to, dok 90% ljudi u ovoj temi, i opcenito, film ili nije gledalo ili su gledali pa su zakljucili da moraju pljuvat po tvajlajtu jer je to sada in, bez obzira dal se njima film svidio ili ne.
Markecgrad
25-08-2009, 11:19
Rađe bi crko nego to pogledo
Midwintertears
25-08-2009, 11:33
ti si samo iskren, film ti je dobar i to je to, dok 90% ljudi u ovoj temi, i opcenito, film ili nije gledalo ili su gledali pa su zakljucili da moraju pljuvat po tvajlajtu jer je to sada in, bez obzira dal se njima film svidio ili ne.
Pročitala knjige i pogledala film.
Dreamer Deceiver
25-08-2009, 11:41
uvijek pogledam, pročitam ili poslušam nešto prije nego šta idem pljuvat :D
tako da mi nitko ne može srat da serem bez razloga ;)
Midwintertears
25-08-2009, 12:16
Evo za novopečenog fana, Twiligth sparkling dildo (http://www.toplessrobot.com/2009/08/battle_of_the_insanely_awful_twilight_merchandise. php).
[quote="The Jackal":30rwc4ns]Danas sam ga gledao. Tek toliko. Zapravo je i jako dobar. Premda je glavni lik gabor. Film mi je odličan :o
uvijek pogledam, pročitam ili poslušam nešto prije nego šta idem pljuvat :D
tako da mi nitko ne može srat da serem bez razloga ;)[/quote:30rwc4ns]
nisam o tebi pricao :)
enivej, ja sam gledao film, i ono, nije mi dobar al opet nije bas ni toliko los koliko se sere po njemu.
sign.
sign jos jednom.
On stvarno voli stvari samo zato što ih drugi mrze. :(
Electromaster
25-08-2009, 15:47
Dakle, Pseto je apsolutna suprotnost W3DR4N-u?
The Jackal
25-08-2009, 20:41
Ne neg se meni to sviđa. :)
xD
Ja mislim da sam jedan od rijetkih koji ovaj film još nisu gledali. Morat ću to nadoknadit uskoro da vidim čemu takva strka :).
Medolina
26-08-2009, 16:12
Gledala sam film.S2 puta. Jer sam mislila da kada ga drugi put pogledam, možda nađem neki dio koji mi se sviđa... ne, nažalost, ne.
90% ljudi u ovoj temi, i opcenito, film ili nije gledalo ili su gledali pa su zakljucili da moraju pljuvat po tvajlajtu jer je to sada in, bez obzira dal se njima film svidio ili ne.
inače se slažem sa Northerom (mada nisam gledao film), a pljuvanje po psetu je ista stvar.
S tim da Pseta ne zelimo da gledamo.
Sva sreca pa sam film gledao sa (bivsom) curom.
DA majku vam ,jebem.
Delirium
05-09-2009, 11:12
Suprotnosti se privlace? O.o
Arbiter of Change
14-09-2009, 19:00
Izašao je novi trailer za ovaj 2. film... a ja još uvijek ne znam kako uvijek nalijećem na ovo ma koliko se trudio izbjeći to isto.
bs79_5n848Q
Izašao je novi trailer za ovaj 2. film... a ja još uvijek ne znam kako uvijek nalijećem na ovo ma koliko se trudio izbjeći to isto.
bs79_5n848Q
Jedva čekam taj film.
cham3leon
14-09-2009, 20:51
Odgledajte film jebote. Sasvim je okej. Ono, neki obozavaju Star Wars.
Star Wars ( zadnja tri djela): jeftina radnja, jeftine emocije, mracna strana, odlicne scene bitaka ovo ono.
Twilight: jeftina radnja, jeftine emocije, mracna strana, manje dobre scene tuce.
Eto. Ne vidim da nesto pljujete SW. Da se razumijemo, SW mi je okej, i volim ga odgledat, i odgledao sam tri puta makar svaki film, i poznajem lore blablabla, ali cudno kako jednu stvar dizu u nebo a drugu svi hejtaju/
Ako je SW jeftin, zašto ima toliko fanova naspram gomile ostalih filmova s lošom radnjom, Čak Norisom ili Stevanom Seagalom?
Uostalom, ne znam otkud to da je radnja jeftina. Likovi su trashy kao i cijeli setting i ostali elementi, ali priča je zabavna i zanimljiva.
bs79_5n848Q
Lol, ovaj trailer čak niti ne izgleda loše :D A takvi traileri su mi najgori zapravo. Sve dobro stave u njega i onda dođeš u kino na sat i pol praznog hoda između događaja iz trailera (vražji Harry Potter - npr.) :D
Niko Bellic
14-09-2009, 22:55
Meni je ona ženska iz filma brutalno jebozovna, ali nemam pojma zašto. Ostale likove nisam ni doživio. Cijeli sam se film samo fokusirao na nju...
Meni je katastrofa pošto ima izraz face kao da je nadrogirana narkomanka, a i nema ništa ženstvenoga u sebi... OK, možda Edwarda ali ne pričamo o tome :D
Kao što i čika Bartuc reče ove trailere mrzim, jer me zovu da pogledam film i očekujem krvoločnu akciju poput one u Underworldu ali dok je čekam zaspem gledajući dosadne dijelove, btw vukovi izgledaju kul, jedna od rijetkih pozitivnih strana :)
Remember kids! If it glitters, it's a vampire!
Poznajem par ženski koje su zaluđene Twilightom. Žalosno. :(
Da_killah
14-09-2009, 23:35
Meni je katastrofa pošto ima izraz face kao da je nadrogirana narkomanka, a i nema ništa ženstvenoga u sebi... OK, možda Edwarda ali ne pričamo o tome :D
šta je, ne bi volio da ti neka napušena curica da :P
Pa vjerovatno ne, jednom kada se zapitaš kako dolazi do droge i gdje su sve ta usta bila...
###DK###
15-09-2009, 09:30
Ne izgleda loše. Jesu specijalni efekti poboljšani ili se meni čini? :?
megalodon
15-09-2009, 12:56
Bice okej kao i prvi film.
Izvin'te ljudi ali morao sam :)
http://i.somethingawful.com/u/lowtax/photoshop_phriday/2009-04-03/gnarstache---01.jpg
http://i32.tinypic.com/2wec4k2.jpg
Neki su vec vidjeli al'...ne skodi opet ;)
Sto se New moon-a tice...ne grizem nokte u iscekivanju, pogledacu nekad kad mi bude dosadno kao i prvi film i to je to.
The Great Duck
17-09-2009, 20:10
Ček,koji su ovo dvoje s Blade-om na prvoj slici?
De jebemu,kako vise ne dosadi? :(
The Great Duck
17-09-2009, 20:17
Ne,stvarno,nisam gledao Bladea ni Twilight pa pitam...
Abigail Whistler i Hannibal King...fajtali su se protiv vampira sa Blejdom u Blade:Trinity :).
Nisam se mogao sjetiti imena jer sam davno gledao film pa sam trazio po imdb-u
gledo sam film samo zato kaj sam mislio da je neki horor, a ono cista suprotnost, katastrofa ! :yuck:
Topic: The Twihard Attack Directory (http://twilightsucks.proboards.com/index.cgi?board=fangirls&action=display&thread=5175)
Slučajno naišao na ovo, neznam jeli je sve to istinito ali ako je... :( ((((((((((((((((
Electromaster
26-09-2009, 18:59
Odbijam vjerovati. :(
GeraltofSmeg
26-09-2009, 19:12
Amerika, mladi retaji , stvari approvane od strane medija :pray:
O Bog te mazo. =0
I onda mi Warhammer uči djecu da su mutacije kulne =/
Treba taj frajer malo acit oko na ovo.
The Great Duck
26-09-2009, 21:02
Ne znam je li gore što su ljudi zbog takvih stvari u stanju raditi pizdarije ili što ta stranica uopće postoji.
Duke of Earl
27-09-2009, 14:48
To se i ja pitam.
gothic45
03-10-2009, 20:55
Koju god curu da sam pitao o tom filmu sve imaju komentar tipa:
''Ajme, film je presavršen'' :kill:
Arbiter of Change
13-10-2009, 11:41
Ne, trebalo je ovako početi... onda srećom ne bi ni imali film. Oni koji ne shvaćaju sliku se mogu ići sramiti u kut.
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_e4816b75.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/731089_1255416088268.jpg)
Kane ubija, pretpostavljam glavnog lika Twighlighta.
Topic: The Twihard Attack Directory (http://twilightsucks.proboards.com/index.cgi?board=fangirls&action=display&thread=5175)
Slučajno naišao na ovo, neznam jeli je sve to istinito ali ako je... :( ((((((((((((((((
Ovo je fakat pre bolesno. Isprebijaju te jer ne voliš neku knjigu... WTF???
Systematic Reverse
13-10-2009, 12:52
Ne, trebalo je ovako početi... onda srećom ne bi ni imali film. Oni koji ne shvaćaju sliku se mogu ići sramiti u kut.
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_e4816b75.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/731089_1255416088268.jpg)
di ces protiv kanea x))))))
Sonic_Moronic
14-10-2009, 18:22
Legendarno... He was not worthy. :)
Arbiter of Change
23-11-2009, 11:34
Jel' pogledao tko New Moon? :)
Moja cura je otišla sa frendicama u četvrtak (ili petak), kaže da je isto smeće kao i jedinica. Jedino kaže da se čitavo kino kidalo od smijeha koliko su scene glupe, pa ono, možda se i da pogledati kao kvazi komedija :D
PS: Čovjek je postao jebeni yutub video u temu sa filmovima, isplati ga se pogledati, umro sam od smijeha :rotfl:
lBSA4cekWWg
Deadwalker
23-11-2009, 13:00
Žene iz mojeg okruženja su sve odreda išle u kino to gledat. Al da, priča se da je dosta ozbiljnih scena ispalo vrlo komično. :)
Film je bio smeće i ostao smeće...
cpt. Stone
23-11-2009, 13:52
Kako film u kojemu se glavni lik preziva Kulen može bit loš?
http://www.hrvatskioglasi.com/images/slavonski%20kul.jpg
Ne, nisam gledo filmeka.
http://image3.examiner.com/images/blog/EXID1916/images/This_Isn%27t_Twilight_The__XXX_Parody_.jpg
8)
Očekujem da će biti prepuno glupog "humora". Al pogledati ću reda radi.
Duke of Earl
04-12-2009, 16:04
Očekujem da će biti prepuno glupog "humora". Al pogledati ću reda radi.
Mislim da si krivo shvatio. Nije parodija, nego HC pornić na tu temu, nije baš da će imat neku radnju ili dijaloge.
[quote="Mr. Ante":17nder8f]Očekujem da će biti prepuno glupog "humora". Al pogledati ću reda radi.
Mislim da si krivo shvatio. Nije parodija, nego HC pornić na tu temu, nije baš da će imat neku radnju ili dijaloge.[/quote:17nder8f]
Ono, Jenna Haze :))))))))))))))))))))))))))))))
Horny Devil
05-12-2009, 11:11
Bit ce da nisu svi upoznati s njezinim pozamasnim opusom. :D
Kostolomac
05-12-2009, 14:57
Mlad je, ima vremena :)
tigerija
05-12-2009, 17:03
Hahaha bit če xxx parody xD, Gledo sam Scrubse XXX :D .
Ja često pogledam review od spillcom i Jamesa.
[quote="Mr. Ante":hpxntav4]Očekujem da će biti prepuno glupog "humora". Al pogledati ću reda radi.
Mislim da si krivo shvatio. Nije parodija, nego HC pornić na tu temu, nije baš da će imat neku radnju ili dijaloge.[/quote:hpxntav4]
O lol, zanima me na šta će to ličiti. :D
Sonic_Moronic
05-12-2009, 19:53
Vampiri će svjetlucati kad svrše.
Imati će svjetlucavu spermu.
nemojte se zajebavati sa svjetlucavom spermom. ne samo da su u land of magicu dobili sve nove "artikle" o tw-u od majica do torba i pernica, bedzeva i koznacega. nego jos i na netu mozes kupiti... OVO (http://www.buzzfeed.com/akdobbins/twilight-dildo)
procitajte opis. OBAVEZNO
nemojte se zajebavati sa svjetlucavom spermom. ne samo da su u land of magicu dobili sve nove "artikle" o tw-u od majica do torba i pernica, bedzeva i koznacega. nego jos i na netu mozes kupiti... OVO (http://www.buzzfeed.com/akdobbins/twilight-dildo)
Staro.
Staro.
sad sam u zaostatku, ljudi daj me uputite pa nisam bio aktivan godinu ak ne i vise :OOO
kaj je nova furka, kaj smo sve prosli, dal je bilo opet drama i ona spika RANDOM DRAMA IS RANDOM ON PCPLAY FORUM.HR i slicno...
cham3leon
09-12-2009, 19:58
A čiji si ti, sinak?
Ex mod koji se vratio iz egzila.
jeste. bilo je strasno. studentska prava su koma, a ja sve to moram trpiti ko i svi koji se akademski obrazujemo u Zagrebu.
gothic45
29-12-2009, 22:17
Nisam imao nikakvo mišljenje o ovom filmu dok nisam vidio trailer za 2. nastavak...
Izazvalo mi je trenutno gađenje
Sonic_Moronic
30-12-2009, 16:03
A čiji si ti, sinak?
Samo veteran foruma. :)
Medolina
06-01-2010, 19:47
Film je odvratan, ne sviđaju mi se glumci, radnja je tipična, a pogotovo me živciraju Stepheny Meyer wannabe, koji pišu priče na temelju twilighta. jadno.... Nemojte me krivo shvatit, al još živim u 1922.- Nosferatu je bio pravi film. Ovo je komercijala za prodavanje fan merchandise-a, ništa drugo....
cham3leon
06-01-2010, 20:09
A čiji si ti, sinak?
A čuj, ne sjećam se da sam ga ikad vidio, pa, jebiga... :>
Chupacabra
07-01-2010, 17:38
Gadost od filma, najgore mi je što je svaka cura koju znam opsjednuta serijalom, i svaka me prezire zato što sam otvoreno rekao da mrzim film. :( .
Možda ima neki drugi razlog? :>
Electromaster
07-01-2010, 22:33
A čiji si ti, sinak?
To je zato što si newfag. ;D
Chupacabra
07-01-2010, 22:52
Možda ima neki drugi razlog? :>
Ne. Jebo ti ja Tvajlajt. Ma ne zaslužuje ni da se piše velikim slovom grrrrr.
cham3leon
08-01-2010, 14:28
To je zato što si newfag. ;D
Ali... ja mogu triforceat!
OVO VRIJEDI BUMPA :rotfl:
Robert Pattinson je alergičan na ženske vagine (http://www.24sata.hr/show/r-pattinson-iz-sumraka-alergican-na-zenske-vagine/158951/)S:rotfl: :rotfl: :rotfl: :pray: :pray:
- lik ipak je fruity xD
Stvarno mrzim vagine. Alergičan sam na njih. ... Ipak sam u prostoriji s nagim ženama bio 12 sati, s gađenjem je ispričao glumac Robert Pattinson (23). ... Inače bi povratio od pogleda na grudi i stražnjice žena.
neznam zaš me ovo ne čudi :/
Duke of Earl
16-02-2010, 17:41
Ujebote, pa tip je i u pravu :o
Pogledate li pornofimove s početka 80-ih, vidjet ćete kako je sve bilo ukusno, slatko i nevino. Danas je svega previše. Čak je i ovo moje snimanje bilo pornografsko
Bartuc, idiotski ti je ovaj komentar s "fruity", on samo aludira na to kolko je odvratno počelo biti ovo forsiranje seksualnosti u svemu i svačemu, bez ikakvih granica.
Bas,bukvalno sam shvatio naslov dok ono nema veze s tim.
Duke of Earl
16-02-2010, 17:48
Bas,bukvalno sam shvatio naslov dok ono nema veze s tim.
24 sata, jel.
Eto na sta je spalo novinarstvo ovih dana.
Znam jedan forum gde svako malo postaju slike s indexa,pune nebuloza,lapsusa i gramatickih gresaka.
Bitno je samo da naslov bude u startu senzacionalan,nebitno sta ces procitati
I jos stave ovakvu sliku
http://www.24sata.hr/slika/r-pattinson-iz-sumraka-alergican-na-zenske-vagine_550x386n_273980.jpg
Čekaj, kaj vi niste pročitali tekst kao spada ili...!? Evo još jednom citati iz mog posta, dio je izrezan tako da se naglasi bitno.
Stvarno mrzim vagine. Alergičan sam na njih. ... Ipak sam u prostoriji s nagim ženama bio 12 sati, s gađenjem je ispričao glumac Robert Pattinson (23). ... Inače bi povratio od pogleda na grudi i stražnjice žena.
U pravu je da su danas porno glumice najobičnije šoce bez imalo dostojanstva, ali to ne umanjuje činjenicu ovoga što je ON rekao. Ne zanima me njegovo mišljenje o pornićima, zanima me dio gdje kaže "Stvarno mrzim vagine.". Pogotvo nakon svih onih "stripova" koji se stavljaju u smiješne slike.
Ali ti si to istaknuo u kontekstu koji aludira da je lik peder,sto sigurno i nije.
Post je bio namijenjen ismijavanju čovjeka koji predstavlja ikonu ismijavanja otkako je snimljen film Twilight. Za lika se govori kako je pičkica zbog te uloge i onda uleti ovakva vijest :D Kaj sam trebao? Nastaviti sa ismijavanjem xD
Arbiter of Change
21-02-2010, 19:04
Umro sam.
Taylor Lautner Fan Letter To Universal: Your Wolfman Ripped Off Twilight (http://www.latinoreview.com/news/open-letter-to-universal-your-wolfman-ripped-off-twilight-9247)
Jebote :)))))))))))))))))))))))))))
TEAM JACOB- cuz hes a REAL WEREWOLVE!
:pray:
Ne znam što da kažem. :))))))))))
Horny Devil
21-02-2010, 21:19
And people wonder why other countries want to blow us up.
Solidan odgovor na ovu retardaciju.
Hey Universal, you just got PWNED. That's what you get for making a werewolf movie that clearly rips off Twilight. Everyone knows that Stephenie Meyer created werewolves, and now you hacks have been exposed! Good luck defending yourselves in court!!
:pray: :rotfl:
GeraltofSmeg
21-02-2010, 21:37
Hey Universal, you just got PWNED. That's what you get for making a werewolf movie that clearly rips off Twilight. Everyone knows that Stephenie Meyer created werewolves, and now you hacks have been exposed! Good luck defending yourselves in court!!
:pray: :rotfl:
Onako, sprda se s twilight fanovima, ocito je :/
Pa naravno da se sprda twajlajt fanovi ne znaju šta pwned znači.
Sada će se i PC gameri imat čemu radovat, jer pored svih generičnih naslova ovog mjeseca dolazi... *tadam*
http://1.bp.blogspot.com/_x4nQaKekWQk/Swz2hWlBu5I/AAAAAAAAC30/UhmGqrE5flg/s1600/Scene+It+TwilightWii+1.jpg
Dali se to svijet bliži kraju? :(
Ovo je montaža? Ovo ne smije biti stvarno. Ne... Neeeeeeeeeeeeeee!!!!!! :scared:
http://www.gamespot.com/wii/puzzle/sceneittwilight/review.html
Stvarno je. :(
Photoshop, nema film dovoljno materijala za napraviti igru... i još za Wii.
EDIT: WAIT WHAT?!
Isusati, nisam očekivao da će Konami napraviti ovoliki fail. :(
ček koji je to žanr?:S
kladim se da su igru napravili u dva popodneva
Arbiter of Change
07-03-2010, 20:59
Upoznajte pojam "shovelware igre". :)
Nabavio sam Twilight al 2. dio, baš da i ja vidim zašto su mi vršnjakinje lude za tim. Javim dojmove ako preživim film.
cham3leon
07-03-2010, 21:12
E ovaj izraz ću zapamtiti... Što bi to točno značilo?
Wishmaster
07-03-2010, 21:30
Možda igre s kojima se developeri pokapaju? :D
E ovaj izraz ću zapamtiti... Što bi to točno značilo?
Brijem da su to igre koje se rade samo zato što developeri znaju da će se masovno kupovat.
i ja bi to radio, pare su pare :D
Takodje.
Vec vidim horde debelih certnestogodisnjakinja koje hrle u prodavnice da kupe igru.
Arbiter of Change
30-06-2010, 18:10
Eclipse je u kinima. Pripremite se na zahtjeve svojih ženki.
cham3leon
30-06-2010, 18:17
Nemamo ih i nije nas briga.
Konšiljer
30-06-2010, 18:27
taj edward gadno krši masquerade
Horny Devil
30-06-2010, 18:42
Stake him! Stake the bastard!SMislim na Kulena, je l'?
sickpetey
30-06-2010, 18:46
Samo ime ovog topica je kao trulez na forumu
taj edward gadno krši masquerade
Gaywarda su izbacili iz Masqueradea pošto je ljudima sisao krivi vrat. Zero tolerance for gay vampires.
Konšiljer
30-06-2010, 18:57
treba ga poslat kod onog vukodlaka žičarom pa nek tamo sjaji koliko hoće...
pitanje: Bi li edward pripadao camarilli ili anarchima? Ili kvejdžinu budući da je vila? :D
Kao što smo rekli, on je izbačen iz klasičnih vampirskih klanova tako da je osnovao svoj Gaympire klan. Dobiva proteinske bonuse sišući mušku populaciju...
Rezervirane karte za Pomrčinu u Cinestaru u subotu u osam navečer. Jedva čekam.
Da_killah
07-07-2010, 10:50
xD
i ja imam rezervirane za danas u 6, taman prije tekme, a sinoć sam pogledao i tvajlajt i nju mun. dva dana loših filmova :)
Ja sam prvi pogledao sa curom, drugi je cura gledala sa frendicama, a treći nećemo niti ja niti ona gledati :D Kaže da je drugi nastavak isto smeće kao i prvi, ali da je onaj črni komad i pol...
Konšiljer
07-07-2010, 11:42
pitanje: Bi li edward pripadao camarilli ili anarchima? Ili kvejdžinu budući da je vila? :D
Thin blood
Da_killah
08-07-2010, 01:22
pogledao sam film, i čak mi je bolji od prva dva. što i dalje ne znači da je dobar, al ono
angel eye
08-07-2010, 09:12
Ja uopće nisam gledala film, jel se isplati šta?
Meni glavni lik tvajlajta nije uopće zgodan, a brijem da bi se zapalila za njega, kao što je bio i slučaj sa vampirom Lestatom :(
No thanks is necessary. Enjoy:
QOpyyrtzgBU&feature=player_embedded
jučer pogledao, dugovao sam dragoj pošto je ona išla gledati princ of persia samnom :)
ovako, ako ne pratiš film kao ja, ima dosta bolesnih scena
tipa onaj crni na kojeg se sve cure pale i uzdišu u kinu, kaže beli voljet cu te, bela kaze dok mi srce ne prestane kucati, ovaj kaze i poslije toga :S
ono wtf, kud si jebeni vukodlak tud si i nekrofil :S
i ovaj edvard je fakat gej, bela mu dođe sva vlažna i napaljena u kucu, sami ofc, i nudi mu pičke da ju pofuka pošteno, i frajer odbije i tam ima neke svoje brije :S
brijo sam da ce u onom satoru pasti neka jebačina između vuka i edvarda, ali nista :(
bas su se razmazili jedan prema drugom
pogledao sam film, i čak mi je bolji od prva dva. što i dalje ne znači da je dobar, al ono
Ipak treba zadržati forumsku hardkor metl reputaciju. :roll:
Da_killah
08-07-2010, 14:00
jer je ja imam? od metala slušam samo maidene. i živo blato.
bezimeni
08-07-2010, 17:57
Kaj taj serijal još traje :( .Ja odustao već na prvoj polovici prvog dijela.Negledljivo smeće . Brandon iz beverly hills-a je bio sto puta gledljiviji .Dylana da i ne spominjem .
Praetorian
08-07-2010, 19:10
Ma baš to , serijal je smeće, nisam pogledo ni 3 minute prvi dio.
Jos uvjek nekuzim to bashanje, film vrjedi pogledat samo zbog ljepe šume ako ništa drugo...
BTW
G2_UL69ehxo&feature=popt00us0c
Black Eyes Peas scena :rotfl:
Horny Devil
09-07-2010, 09:40
Hah, ovo djeluje losije i od filmova koje ismijava, dakle prije ili kasnije ce uci u stalni filmski program na RTL-u.
Krenulo je... opet :|
http://www.24sata.hr/fun-i-sexy/cura-si ... ta/181311/ (http://www.24sata.hr/fun-i-sexy/cura-si-ugradila-ocnjake-nalik-zvijezdama-twilighta/181311/)
Arbiter of Change
09-07-2010, 16:20
To bi kao trebali biti očnjaci?
Dreamer Deceiver
09-07-2010, 16:34
šta vampiri u tvajlajtu imaju očnjake ?
Sgt. Bull
09-07-2010, 16:35
Šta u tvajlajtu ima vampira?
bezimeni
09-07-2010, 16:44
Šta u tvajlajtu ima vampira?
Na žalost nema ...barem ne onih strašnih .Samo neki otpadak maminih maza ...tzv . emo vamprizam .Čak ih ni Blade ne želi posjetiti .
Wishmaster
09-07-2010, 17:13
Krenulo je... opet :|
http://www.24sata.hr/fun-i-sexy/cura-si ... ta/181311/ (http://www.24sata.hr/fun-i-sexy/cura-si-ugradila-ocnjake-nalik-zvijezdama-twilighta/181311/)
Meh, pa takve ja imam :D
Ja mislil da bude sad nekaj tipa Ernest, ali ovo je bezveze..
Da_killah
09-07-2010, 21:26
šta vampiri u tvajlajtu imaju očnjake ?
i ljudi imaju očnjake ;)
The Fury
10-07-2010, 00:08
Spoony sa svojim dojmom o novom Sumraku. Tko ima strpljenja, dobro će se nasmijat :)
http://spoonyexperiment.com/2010/07/08/ ... se-review/ (http://spoonyexperiment.com/2010/07/08/vlog-7-8-10-eclipse-review/)
Medolina
11-07-2010, 21:37
Bože...gdje je ovo od vampira... odvratno nešto... joj, sunce!
- Edwarde, reci- ako dođeš na sunce, hoće li te paliti, hoćeš li umrijeti, hoćeš li se raspasti u prah?
- Ne. Šljokičat ću se.... :( :thumbs1:
Jadno.......
Gledala sam stand up komediju u kinu, toliko su izvrijeđali twilight...skoro sam umrla od smijeha!
Jest da je staro al valja.
v0rsHwxuMqQ&feature=channel
cham3leon
13-07-2010, 18:05
Ovo je bila jedna od gnjusnijih stvari koje sam vidio u životu...
osvetnik_sch3l3
13-07-2010, 20:51
"MAN THE HARPOONS MEN
We have a long struggle ahead of us"
:toilet:
Pogledao Pomrčinu u kinu...odvukla me prijateljica. Nisam ni znao što ćemo gledati dok nije počelo.
Takve gluposti nisam dugo gledao, ni čuo. Knjigu sam pročitao jer su je svi čitali, ali filmovi su horror... pola postave izgleda napušeno većinu vremena!
Najgora je stvar što smo gledali kad se nakupe svi oni hardcore fanovi, tako da sam moro slušati cičanje svaki put kada bi se onaj prokleti Jackob(jel se tako zove?) pojavi bez majce.
Čovjek ne nosi majcu 70% filma!
Nek mu neko posudi majcu ako je nema! Kriste!..
A vampiri svjetlucaju i izgledaju kao da su na cracku. barem edward i bella tako izgledaju većinu vremena.
Idem pogledati Hellsing, tamo su pravi prokleti vampiri..
osvetnik_sch3l3
20-07-2010, 08:28
8vzeDRiI51U
Tek sam sada shvatio koliko bi MW rulao da je film. :pray:
Electromaster
21-07-2010, 14:08
Ja sam mislio da MW 2 i jest film?
Well, u svakom slučaju, traje kao jedan... :eyebrows: :)
Nego, danas vidim u trgovini: 24 sata Lifestyle: Sva lica najljepšeg muškarca na svijetu.
... Guess who. Umalo sam se zbljuvao. :(
osvetnik_sch3l3
21-07-2010, 14:20
ma jednostavno je odvratna situacija na koji se nacin plasira smece mladim adolescentima koji zbog vlastite nesigurnosti puse takve filmove.
:toilet:
BigBongman
21-07-2010, 14:34
8vzeDRiI51U
ovo je pre-awesome....naravno ismijavanje tvajlajta :D
http://img828.imageshack.us/img828/337/38386141905719162227125.jpg (http://img828.imageshack.us/i/38386141905719162227125.jpg/)
:)
osvetnik_sch3l3
30-07-2010, 00:46
daaaj mirko,
pa nemres takve stvari raditi :toilet: :kill:
Karlo_from_Bjelovar
30-07-2010, 12:29
meni je prvi dio skroz ok... druga 2 su mi šit...
TeraBajt
30-07-2010, 14:21
di se mogu joinat u team edward shy
osvetnik_sch3l3
30-07-2010, 16:18
http://i1004.photobucket.com/albums/af167/lomloss/Edward_sparkling-1.jpg
http://dl.glitter-graphics.net/pub/2166/2166221krnl1zrplc.gif
de ga viđ što se sparkla :rotfl: :rotfl:
http://4.bp.blogspot.com/_pKEqhq77o9U/SvbdNaM6UJI/AAAAAAAAAak/tdjZfdDOsew/s800/celebrity-pictures-hugh-jackman-sparkling-target.jpg
:evil:
di se mogu joinat u team edward shy
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/TeamEdward?ref=ts
:(
Doso ja na forum (newbie) i gledam teme... vidim, tvajlajt... Doso ja na podforum... vidim, vrijeđanje tvajlajta i sveg sto ima veze s njim, oho. Drago mi je sto vidim da jos ima zdravih ljudi. Ako oces film, gledaj Ramba :rambo:
TeraBajt
30-07-2010, 20:46
wtf twilight je najbolji film ikad, rambo je gay.
Ma jok, u Rambo se pravo muški tuče i ima eksplozija, to je pravi muški film za muškarce! Jel tako hehehehe. :ekipa:
Sonic_Moronic
02-08-2010, 16:55
Tako je, nasilje i mišići = kvaliteta. 8)
Da_killah
02-08-2010, 18:07
pa kad i je :roll:
Pusti ga.Pogle mu samo boje na avataru!
Sonic_Moronic
02-08-2010, 19:11
The Pride Sheep!
TeraBajt
03-08-2010, 02:50
MANGUPE ZAOSTALI TO SU BOJE BUDUCNOSTI! :@
Pogledao Twilight kada je izašao tek da vidim o čemu je riječ, dvicu nisam htio pogledati ali budući da je meni i prijateljima dosadno otići ćemo sutra pogledati treći nastavak "sage", pa sam se morao malo uskladiti s pričom.
Uglavnom, osjećam se veoma isprazno i tužno, nakon Groundhog Day, Lost in Translation, Hotaru no haka, Hachiko Monogatari, ovo je jednostavno retardirano...
Arbiter of Change
03-08-2010, 17:33
Pogledao Twilight kada je izašao tek da vidim o čemu je riječ, dvicu nisam htio pogledati ali budući da je meni i prijateljima dosadno otići ćemo sutra pogledati treći nastavak "sage", pa sam se morao malo uskladiti s pričom.
Nisu ti prijatelji. I lupi ih.
Pogledao Twilight kada je izašao tek da vidim o čemu je riječ, dvicu nisam htio pogledati ali budući da je meni i prijateljima dosadno otići ćemo sutra pogledati treći nastavak "sage",Spa sam se morao malo uskladiti s pričom.
Uglavnom, osjećam se veoma isprazno i tužno, nakon Groundhog Day, Lost in Translation, Hotaru no haka, Hachiko Monogatari, ovo je jednostavno retardirano...
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Pa znam da nisu, ja zapravo nemam prijatelja, oni su mi samo bolji poznanici xD.
Nisu ti prijatelji. I lupi ih.
:pray:
Nisu ti prijatelji i lupi ih...
Mislim da se ne bi trebao klanjati Arbyu, nego Sickmmanu....
znam, al kak je fenomenalno upotrjebio lol
Da_killah
03-08-2010, 21:06
pogledaj treći, bit će ti bolje
eMssvXWWn5Q
You better not sparkle in my vampire club!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.