Log in

Pogledaj cijelu verziju : Call of Juarez: Bound in Blood

Stranica : 1 [2]

la50
03-07-2009, 06:51
jel vi koristite sta save game?
ja uopce nisam koristio save,smao automatske saveove..jest da sam negdi znao poginut pa 10 puta ispocetka ,al u tome mi je bio gust i nije mi bilo nimalo iritantno..
Neznam zašto bi itko koristio save game pošto se svako malo auto save-a.I kako ti kažeš uopće nije iritantno ponavljat onaj dio igre od zadnjeg checkpointa(bar meni).

ScorpiuS
03-07-2009, 07:30
Nije iritantno jer je igra odlična i nije mi dosadno prolazit ispočetka od zadnjeg čekpojnta. Ne, ni ja ne koristim save.

Tsaя
03-07-2009, 15:14
Upravo instaliravam.
Javim dojam poslje.

lino
03-07-2009, 15:51
Dosao sam do one misije kad trebam oslobodit onog lika iz zatvora. I kaze mi Ray da su vrata zatvorena podjemo do prozora sa resetkama i pise f use. Ja pritiscem f i samo se mice prozor i nista vise. Help please.

Hidraulicar Kreso
03-07-2009, 16:03
Nadam se da igraš sa rayem, jer ja sa thomasom nisam uošće igrao kroz igru, tako da ne znam s njim. Ako igraš sa rayem, baci dinamit kod prozora i sve ode u pm... :rambo: :)

GrimReaper
03-07-2009, 16:11
Dosao sam do one misije kad trebam oslobodit onog lika iz zatvora. I kaze mi Ray da su vrata zatvorena podjemo do prozora sa resetkama i pise f use. Ja pritiscem f i samo se mice prozor i nista vise. Help please.

ako igras sa thomasom onda zajasi onog konja blizu i dodji kod prozora,pokrenut ce se cut scena...

ja sam presao skoro cijelu igru sa thomasom,jos cu sa rayem :rambo:

la50
03-07-2009, 17:01
Evo obavljam malo side quest ove,jbt za 100$ i ostale "nagrade" moraš se čak malo i potruditi(to mi se sviđa).Kupio sam si prime quickshootera,prime rangera i prime rifal.Jel tko koristi shotgun?Ste vi primjetili da vas ganjaju banditi kako bi digli zaradu na vama(super stvar)?

Tsaя
03-07-2009, 18:25
Igra je super, ima dost novosti i razlikuje se dost od jedinice. sve je super. Došao sam do misije ono act 3, mislim da ima neke veze s nekim zatvorom. Probao sam obadva lika i baš su cool.
Odoh igrat dalje. :wink:

la50
03-07-2009, 19:34
Meni je tako jaka igra,da se ne želim maknuti od nje.Ali je ne želim previše igrat i preć je u tjedan dana...

Cthulhu
03-07-2009, 19:41
Mora da je dobra, čim ju je Weki pohvalio.

Tsaя
03-07-2009, 21:01
Igra je odlično optimizirana.
Pogledajte mi konfu dolje, jest da je shit, al igram CoJ 2 sve na high.
Perfect !!!
Inače mi ove igra kaj danas dolazi idu na medium i low, al me ovo jako iznenadilo (ugodno).
Prejebeno, uživam !!!

vex
03-07-2009, 21:04
Ja se ne sjećam kada sam zadnji puta igru igrao s toliko volje i užitka..
Toliko sam izvježbao duele da mi nitko ne može ništa , headshotovi padaju kao od šale.
Probajte uzeti lampu , baciti ju ispred neprijatelja i dok je u zraku pogoditi u istu. :pray:
Jedno pitanje, može li se u multiju igrati samo duele , kao tournament?

grizly
03-07-2009, 21:46
igrica je super..pogotovo meni jer sam ljubitelj divljeg zapada......

la50
03-07-2009, 22:31
igra je super..pogotovo meni jer sam ljubitelj divljeg zapada......
Ja isto obožavam igre western tematike,iako ih baš i nema puno.Znam za ovu,nastavak prije,Gun i Outlaws.

CrIsIs FuN
03-07-2009, 22:33
"Nabavljam igru", sutra ju prelazim. Po trailerima se čini odlična.

la50
03-07-2009, 22:42
Kad je probaš znat ćeš da je odlična.A mene zadiljuje ta optimiziranost,furam sve na high 1440x900,i min 20 a max 60 slika u sekundi a imam slijedeći komp(1 GB rama,amd athlon +3000 i HD 4650),još uvijek se divim tome,svaka čast na odlično obavljenom poslu.Savršenstvo od igre.

Hidraulicar Kreso
03-07-2009, 23:12
završio igru, na kraju statistike, trebalo mi je svega 4 sata i 45 minuta. Zadovoljan završetkom, i Rayevom odlukom, svaka mu čast.

Constantine
03-07-2009, 23:23
meni je igra super bila do 7 chaptera,sad vise nemogu igrat zbog crno bijele slike i sumnjam da cu to ikad slozit :(.A bas sam se veselio onom kanuu.

ScorpiuS
04-07-2009, 06:07
Ja se ne sjećam kada sam zadnji puta igru igrao s toliko volje i užitka..
Toliko sam izvježbao duele da mi nitko ne može ništa , headshotovi padaju kao od šale.
Probajte uzeti lampu , baciti ju ispred neprijatelja i dok je u zraku pogoditi u istu. :pray:
Jedno pitanje, može li se u multiju igrati samo duele , kao tournament?
Haha, ja namjerno neželim ubacit headshotove nego nut-shotove. Svakoga lika dosad sam puknuo u jaja i padnu odmah.

grizly
04-07-2009, 08:15
igra je super..pogotovo meni jer sam ljubitelj divljeg zapada......
Ja isto obožavam igre western tematike,iako ih baš i nema puno.Znam za ovu,nastavak prije,Gun i Outlaws.

to da..i meni je zao sto ih nema vise

ScorpiuS
04-07-2009, 12:38
Takve igre nitko ne radi jer misle da imaju prespor gameplay pa da se to neće prodavat.

Praetorian
04-07-2009, 16:57
Budem uskoro nabavio igru pa jel mi moze neko reci kakva je radnja i jel ima veze sa prvim djelom.

ScorpiuS
04-07-2009, 18:14
Igraš sa istim likom (ako želiš), ali mlađom verzijom, priča se vrti oko istog blaga, ali ništa što bi direktno povezalo igre.

W3DR4N
04-07-2009, 18:23
Bio sam izuzetno skeptičan prema igri i prema svim najavljenim elementima gameplaya.
I na prvu loptu, igra me pomalo razočarala. Početak je izuzetno dosadan i neinventivan, slabe atmosfere i prevelikog htjenja da bude Call of Duty na divljem zapadu.

No jednom kad se radnja "zakuha", točnije poslije misije s razrušenim domom, igra postane prava uživancija i adrenalinska jurnjava kroz bespuća prerije.
Najbolji naslov sezone. Odlična atmosfera i optimizirana grafika izuzetne kvalitete, frenetično napucavanje, voice acting, lokacije, ideje, likovi...

Revolveraški dvoboji su tako napeti i vrhunski izvedeni da bi mogli biti zasebna challenge igra.

Nakon osrednje jedinice, nastavak je pun pogodak.

la50
04-07-2009, 18:59
I na prvu loptu, igra me pomalo razočarala. Početak je izuzetno dosadan i neinventivan, slabe atmosfere....
Tako je i meni sam početak bio,nekako nije baš bajno počeo ali kad se radnja(kako kažeš) zakuhala igra je postala savršenstvo.

Constantine
04-07-2009, 19:35
Bio sam izuzetno skeptičan prema igri i prema svim najavljenim elementima gameplaya.
I na prvu loptu, igra me pomalo razočarala. Početak je izuzetno dosadan i neinventivan, slabe atmosfere i prevelikog htjenja da bude Call of Duty na divljem zapadu.

No jednom kad se radnja "zakuha", točnije poslije misije s razrušenim domom, igra postane prava uživancija i adrenalinska jurnjava kroz bespuća prerije.
Najbolji naslov sezone. Odlična atmosfera i optimizirana grafika izuzetne kvalitete, frenetično napucavanje, voice acting, lokacije, ideje, likovi...

Revolveraški dvoboji su tako napeti i vrhunski izvedeni da bi mogli biti zasebna challenge igra.

Nakon osrednje jedinice, nastavak je pun pogodak.
ja nevjerujem :pray:
Nisi popljuvao neku igru,ma nemoguce :)

Bartuc
04-07-2009, 20:36
Evo igram je proteklih 2+h. Igra mi je sasvim solidna. Grafika mi se ne sviđa zbog odvratnog blura, stravično loših sjena, užasno nametljivog Depth of Fielda i slabih textura. Samo su texture glavnih likova na nivou, ostalo je loše. Također mi se ne sviđa ukočenost protivnika, trče kao da imaju metle u guzicama, ali to i nije tolika mana. AI je solidan, gameplay je vrlo dobar, priču ne mogu još ocjeniti pošto sam tek dobio misiju od Juareza. Početak je totalno bezvezan i mislio sam dići ruke od igre ali kasnije postaje zanimljivo. Također mi se za sada ne sviđa i tempo igre, točno fali malo praznog hoda da uživaš u ambijentu i atmosferi, ne sviđa mi se što si konstantno u akciji bez predaha. Osim toga, cover sistem je katastrofalan.

Za sada, prolazna ocjena iako ima strašno puno mana...

Grafika - 5/10
Fizika - 6/10
AI - 8/10
Igrivost - 8/10
Cover sistem - 4/10
Dvoboji - 9/10
Voice Acting - 7/10 (indijanci su pre loši :D)
Priča - ??? (postaje zanimljiva)

Sve u svemu, solidan naslov za jedan prelazak.

Od likova, draži mi je Thomas iliti mlađi brat. Nekako mi je coolniji :D

la50
04-07-2009, 20:45
Od likova, draži mi je Thomas iliti mlađi brat. Nekako mi je coolniji :D
Normalno,onaj Ray se bahati previše.Thomas je cooler,i bari trebe....hh.

Deadwalker
04-07-2009, 21:42
Slazem se u potpunosti s Bartucom. Igrao prosla 2h i dosao sam do 4. charaptera. Igra nije remekdjelo, al mi je u svakom slucaju zabavna. Taman da ubijem vrijeme :)

bezimeni
04-07-2009, 22:11
Ma super je igra.Prvi dio je bio najbolji kaubojac do sada a ovaj nastavak je barem duplo bolji . Odlično napucavanje.

Bartuc
04-07-2009, 22:32
Da, i djelomično povlačim ono što sam rekao da nemaš prilike uživati u ambijentu. Kasnije se dođe do "free roam" dijela tako da nije loše.

Kupio sam si Thomasu jednu Premium pušku, Premium Quickshot i Premium Bow... Guba je fora sa kupnjom boljih oružja, sviđa mi se taj detalj.

Feanor
04-07-2009, 22:35
Nekako mi u tom Free Roam djelu fali detalja,Za razliku od onog rudnika u lvl-u prije prvi free roam level je totalno bez detalja.
Al dobro mogu progledat kroz prste jer je kao prerija to.

ScorpiuS
04-07-2009, 22:36
Osim toga, cover sistem je katastrofalan.

Cover sistem je jako dobro izveden s obzirom na ograničenja First PersonSShootera sa malo navikavanja postane fenomenalan.

Bartuc
04-07-2009, 22:41
Vegas je isto FPS pa ima daleko bolji cover sistem. Više volim sam odlučiti da li ću se priljepiti za zid nego da mi igra to automatski radi, a i više volim stisnuti tipku pa da se lik digne iznad zaklona nego micati miš što je totalno nepraktično naspram onoga iz Vegasa.

Aral
04-07-2009, 22:43
Cover sistem nije lose, di ces bolje nego sa misem se skrivat i virit kad treba; istina, u pocetku je pomalo cudno al kad se navikne owna big time. Iako je istina da je u vegasu malo bolje slozena stvar ali ovdje su se ocito odlucili experimentirati ^^

la50
05-07-2009, 01:12
Evo taman sam prešao XIII chapter,sad sam na Act u 5,koda se bliži kraj priče.Idem sad malo odspavat pa sutra nastavit rasturat.

Aral
05-07-2009, 02:08
Ja sam upravo dosao u Mexico, tek sam nakon petog pokusaja smaknuo onog meksikanca. Igra je mrak :pray:

Bartuc
05-07-2009, 09:25
I da, Constantine, dvoboji su full lagani, mora da si nekaj krivo radio :D Samo je bitno da ti lik ne izađe iz fokusa, imati koliko toliko ruku blizu pištolja i cimnuti miš u lijevo kada zvono zazvoni... Nakon toga te dijeli samo 1 klik od pobjede :D

la50
05-07-2009, 09:50
Evo ja sam prešao,kraj je igre iznimno napet(ne želim ništa govorit o svršetku priče).Ali moram reć da je ok kraj,ali da sam razočaran zbog "incidenta" prije samog kraja.Sad ću malo pričekat da mi slegne,pa ću preć sa Ray om.Najdraže oružije mi je rifle,onda ide onaj superb volcano gun(jer je brz i ima dosta metaka) i dva guna u ruci je također predobra stvar.

Constantine
05-07-2009, 11:40
I da, Constantine, dvoboji su full lagani, mora da si nekaj krivo radio :D Samo je bitno da ti lik ne izađe iz fokusa, imati koliko toliko ruku blizu pištolja i cimnuti miš u lijevo kada zvono zazvoni... Nakon toga te dijeli samo 1 klik od pobjede :D
skuzio sam,ali ko da je to sad bitno,kad nemogu igrat.

ScorpiuS
05-07-2009, 11:56
BTW, oni koji su prešli će znat. Kojo je zvono zazvonilo u finalnom okršaju??? Pa gdje je tu bilo neko zvono pobogu!?

la50
05-07-2009, 12:26
BTW, oni koji su prešli će znat. Kojo je zvono zazvonilo u finalnom okršaju??? Pa gdje je tu bilo neko zvono pobogu!?
Zvono u njihovim glavama :D

Bartuc
05-07-2009, 15:31
Pređoh igru nakon 6 sati igranja, zajedno sa svim side questovima (punih 6 side questova :D).

Igra je odlična, baš zanimljiva priča i razvoj radnje tako da mi se to full svidjelo. Također, djelomično povlačim pljuvanje po grafici. Stoji i dalje da ima previše blura, loš depth of field i često loše texture... ali kada dođeš prvi put u pustinju, grafika postane melem za oči. Sjene su samo na početku igre katastrofalne, kasnije se i one poprave (ne kužim zašto :D). Obožavam pustinje u igrama, a ova pustinja fenomenalno izgleda, baš sam uživao u ambijentu igre.

Sve u svemu: 8/10

Vrlo dobar naslov.

Bartuc
05-07-2009, 18:50
Vrlo privlačna. Na početku je relativno loša i razočaravajuća, ali kasnije kada dođeš do pustinjskog dijela, onda postane pure eye candy. Jako lijepo dočarana pustinja iako je siromašna sadržajem. Jebiga, to i je normalno za pustinju, ali volio bi da su napravili malo veće gradove sa prijateljskim NPC-evima.

To je ujedno i najveća mana ove igre, nema niti jedan grad gdje možeš otići u saloon na pivo ili pojebat koju šocu, malo se opustiti i popričati sa lokalnim stanovništvom. Igra je sama akcija bez predaha, osim tog malog free roam dijela koji se niti nemre nazvati free roam pošto sadržava 2x3 questa gdje se opet bezglavo napucavaš. Trebalo je to malo dublje odraditi. Mogli su uvesti kaubojske gradove i indijanska sela gdje možeš upijati Lore o Juarezu, medaljonu, blagu, kulturi pojedinih plemena itd. Pre žestok tempo igra ima i baš sam 100% siguran da bi se dobro uklopili takvi gradovi/sela tako da razbije monotoniju silne akcije.

Constantine
05-07-2009, 18:55
Vrlo privlačna. Na početku je relativno loša i razočaravajuća, ali kasnije kada dođeš do pustinjskog dijela, onda postane pure eye candy. Jako lijepo dočarana pustinja iako je siromašna sadržajem. Jebiga, to i je normalno za pustinju, ali volio bi da su napravili malo veće gradove sa prijateljskim NPC-evima.

To je ujedno i najveća mana ove igre, nema niti jedan grad gdje možeš otići u saloon na pivo ili pojebat koju šocu, malo se opustiti i popričati sa lokalnim stanovništvom. Igra je sama akcija bez predaha, osim tog malog free roam dijela koji se niti nemre nazvati free roam pošto sadržava 2x3 questa gdje se opet bezglavo napucavaš. Trebalo je to malo dublje odraditi. Mogli su uvesti kaubojske gradove i indijanska sela gdje možeš upijati Lore o Juarezu, medaljonu, blagu, kulturi pojedinih plemena itd. Pre žestok tempo igra ima i baš sam 100% siguran da bi se dobro uklopili takvi gradovi/sela tako da razbije monotoniju silne akcije.
jbga,to je FPS,ovo sto ti opisujes je RPG western tematike,e da postoji takvo sto,to bi bilo fantastično.

la50
05-07-2009, 19:18
Pređoh igru nakon 6 sati igranja, zajedno sa svim side questovima (punih 6 side questova :D).
Da 6 sati igre,mogao bi sad probati i multiplayer malo.

tigerija
05-07-2009, 19:35
Da eto sutra ču si nabavit igricu. Izgledala mi malo blesavo, ali počela mi se svidjat igrica. Ai nema baš puno tkavih. Krajem ove hodine i početkom sljedeče se jako puno dobrih i starih igrica ponovo diže.

SC2, D3, Call of Juralez(Wanted), Trine(Lost Vikings), AvP3, CoD4, Prototype... ima toga još... Sad bi alio novi Kanter Strike :( .

wolffen
05-07-2009, 20:33
Gdje mogu kupiti igru? U Algoritmu ju nemaju navodno za PC, tak mi se se igra multyplayer, sp izgleda isto super. Ako ju idem kupovati online moram čekati minimalno 2 tjedna
:thumbs1: :hangin: :thumbs1:

str1k3r
05-07-2009, 20:35
Jesi probao preko STEAM-a, čim kupiš odmah downloadaš. Proces kupovine traje max. 5 min, dok skidanje ovisi o brzini tvoje veze. Ne vidim zašto bi čekao 2 tjedna.

ScorpiuS
05-07-2009, 21:13
Nemaju svi flat. A ako to nije problem onda je ista stvar kao i meni, roditelji nedadu kreditne.

Bartuc
05-07-2009, 21:43
Koje vam je najdraže oružje i zašto?

Meni:

Quickshoot - ultra brz pištolj, nije jak ali je sexy.
Hybrid Gun - do jaja, jak i brz. Mada sam ga koristio samo na zadnjoj misiji sa Rayom.
Classic Riffle - jebenica, zbog te puške volim western :D Orgazmatičan mi je zvuk i izgled te puške.

Herr Schnitzel
05-07-2009, 21:45
Hybrid gun, Winchesterka, Ranger. Sve prime verzije, superb su kicaste.

Bartuc
05-07-2009, 22:09
Da, prime izgleda onako kromirano, sexy. Nego, čini mi se da nemaš dovoljno para u igri da kupiš kvalitetno oružje za oba lika. Igrao sam sa Thomasom, uspio sam mu kupiti Prime Riffle, Superb Riffle, Bow i Prime Quickshoot te mi je na kraju ostalo 900 dolara. Jedino da kupiš Thomasu samo Riffle, a Rayu 2 kvalitetna pištolja pošto su im to specijalizacije. Mada ja nisam niti tražio detaljno secret iteme i lovu. Planiram još jednom preći igru sa Rayom ali sa skupljanjem svih tih itema...

tigerija
05-07-2009, 22:13
Vidio sam da je igrica dobila 2 na reviewu...

la50
05-07-2009, 22:14
Ja sam svoje rekao,meni totalno owna onaj Superb Volcano gun jer je brz i ima 12 metaka,a tu mi je i Superb(kao pozlaćena) Rifle - c/p tebe Bartuče jebenica, zbog te puške volim western :D Orgazmatičan mi je zvuk i izgled te puške (to je taj odgovor zašto) i Dual Gun kod Raya-nenadjebivo.
Ste skužili da se može i sa scroll clickom mijenjati oružije?

Necto
05-07-2009, 22:18
Ja sam na kraju ima Superb sva oruzja na oba leeka.

Nego kad cemo organizirat kakav MP ?

moj Xfire: nectocro

Bartuc
05-07-2009, 22:22
Kaj ako kupim Rayu svu Superb opremu, a igram sa Thomasom... Da li Ray hiti to što sam mu kupio ili koristi baš tu najbolju opremu?

Aral
05-07-2009, 22:31
Kak da znam jel je gun koji kupujem bolji od ovog kaj furam trenutno. Treutno furam quickshoot. I da, da li se oruzja trose ko u jedinici, ono da pukne ili sta vec pa moras pokupit drugi?

Bartuc
05-07-2009, 22:52
Ne troše se, a znaš da je bolji po specifikacijama koje vidiš kada gledaš pištolj. Imaš Power, Rate of Fire i Reload Time. Oružja u dućanu samo pogledaš i vidiš statistike, a oružja koja nosiš pogledaš tako da stisneš srednju tipku miša i izabereš oružje pa ti pokaže njegove statistike na desnom dijelu ekrana. Također imaš i boje na stat barovima kada kupuješ oružje, zeleno znači da je u toj kategoriji jači od onoga što nosiš, crveno da je slabiji, a žuto da je jednak...

Aral
05-07-2009, 23:07
E super, tak sam i pretpostavljao da je, tnx ;)

Grim
06-07-2009, 07:51
Vi tu uzivate u igri, a ja moram cekat da dode u algoritam, damn you, damn you! :(

CrIsIs FuN
07-07-2009, 13:05
Ah, uvježbao sam ovo do savršenstva, već 3. put da igru prelazim. Sada sam imao 90% pogodaka, 184 kill-a i 127 headshotova :D

Grim
07-07-2009, 13:30
Jedan od kvalitetnijih ovoljetnih hitova, prequel Call of Juareza iz 2007. – Bound in Blood, dobit će tri DLC paketa. Dotični će tako biti odgovor na glavnu zamjerku igri – kratkoću. Dodatni sadržaj naći će se na svim platformama (PC, X360, PS3), a cijene i datumi izlaska još nisu otkriveni. Iz Ubisofta pak najavljuju kako će prva dva DLC-a biti fokusirana na Multiplayer dio igre, donoseći nove mape i pokoji novi mod, dok će posljednji poslužiti kao nadogradnja Single-player kampanje. Više informacija o detaljima ovih DLC sadržaja stiže nam uskoro, baš kao i recenzija spomenute igre. quote - HLC.hr

Ma daj, jos dobiva DLC-ove, pa ova igra mi se cini fantasticna, kada ce vise doci u Algoritam :(

ScorpiuS
07-07-2009, 14:06
Kladim se da će ta dva prva DLC-a donjet više modova tipa Wild West Legends

CrIsIs FuN
07-07-2009, 15:10
Na početku act 4, koja grafika. Jao, bolje od crysisa sa natural modom na very high. Koje planine, nebo, šume :cry:

Niko Bellic
07-07-2009, 15:25
Igram ovo vec par dana i super je. Lijepa grafika i zabavno do ludila. Da je ono potezanje revolvera u obracunima 1 na 1 malo bolje rijeseno bilo bi preprezakon. Imam cijelo vrijeme feeling kao da gledam kaubojski film koliko je prelijepo priroda i sve napravljeno, a sto je najbolje sve mi je na max na 1680 x 1050 i radi presavrseno...

Bartuc
07-07-2009, 19:11
Po meni, ovo je najbolji prequel koji sam ikada odigrao. Uglavnom su prequeli strašno loši sa nedosljednim pričama i sl. Ali ovaj prequel je odlično osmišljen i sviđa mi se kako se likovi za jedinice dobro nastavljaju na likove iz dvojke.

Mogući spojleri:

U jedinici si igrao sa Ray McCall likom, bivšim revolverašem koji je postao svečenik. Drito lik iz dvojke, čak ima i istu obleku kao u drugom nastavku, isti ožiljak u oba nastavka itd.

Onda drugi lik je bio William iliti sin od Thomasa i Marise koji je dobio ime po njihovom trećem bratu. Baš i priča ide da su mu ubili poočima i majku, drito pošto mu je Thomas bio poočim. A Ray ide osvetiti svoga brata i lovi Williama.

Pa Calm Watter odnosno Running River iz dvojke, koji te spasi u jednom trenutku i pruži ti skrovište u svom selu...

A i Juarezova tvrđava je pre dobro prenesen u novo grafičko ruho, u oba nastavka vodiš masovnu bitku u istoj tvrđavi.

Baš svaka čast na tim detaljima. Najbolji prequel, bar po mom mišljenju.

Deadwalker
07-07-2009, 19:13
covece, nemrem vjerovat da svi igraju Call of Juarez...sto me dovodi do pomisli da bi se mogao napraviti neki opaki sukob u multi-u između forumasa, hehe :D

Grim
07-07-2009, 19:19
Mene kao velikog fana westrena ova igra vrlo "napaljuje", nikako da dode u obliznje ducane da je kupim, joj... nakraju cu uzet flat za ovaj mjesec samo da je skinem s STEAM-a. :(

bezimeni
07-07-2009, 19:48
Odigrao .
Zabavno i inovativno napucavanaje .Brza i solidna grafika , odlična oružja , zanimljivi likovi , klišejna priča u stilu dobrih starih kaubojaca...najviše bih izvojio dvoboje koji izvajaju ovu igru iz prosjeka i po čemu ću ju pamtiti.

8,5/10.

la50
07-07-2009, 20:00
covece, nemrem vjerovat da svi igraju Call of Juarez...sto me dovodi do pomisli da bi se mogao napraviti neki opaki sukob u multi-u između forumasa, hehe :D
Moglo bi vrlo lako,moramo jednom nabacit,wanted po mogućnosti(kako jaka stvar).

str1k3r
07-07-2009, 20:05
Totalno se slažem, wanted; i ono kad bježiš iz banke su predobri.

Herr Schnitzel
07-07-2009, 20:23
Definitivno sam za. Vec neko vrijeme igram CoJ multiplayer, i to je jedna od najboljih team-based pucacina koju sam imao prilike igrati. Vec sukobi 2v2 su dosta, a kad je igraca 8 ili 10, stvari vrlo brzo postaju filmska iskustva. Definitivno sam za to da se prikljucite na PCP hamachi network (CoJ-BiB PCP, pass: 123) i da se sto prije dogovorimo za jedno epicno napucavanje, western-style. Yee-haw.

str1k3r
07-07-2009, 20:25
Right on partna'. Kad?

Herr Schnitzel
07-07-2009, 20:30
Sto se mene tice, sad i odmah.

la50
07-07-2009, 20:32
Ja nemogu sad,pričam s nekom ženskom(hh).Uživajte,vjerovatno ću sutra doć odigrat(javite dojmove ako budete odigrali čeras).

str1k3r
07-07-2009, 20:33
Ok, mogu i ja sad. Nikad prije nisam koristio Hamachi, može li mi netko ukratko objasniti kako to funkcionira.

Herr Schnitzel
07-07-2009, 20:35
Ne moze jednostavnije. https://secure.logmein.com/products/ham ... tworks.asp (https://secure.logmein.com/products/hamachi/howitworks.asp)

Feanor
07-07-2009, 20:36
Jel se igra, mogli bi bacit jednu,evo probo sam se sad logginat pa kaze da mreza ne postoji...

str1k3r
07-07-2009, 20:37
K', sad ću downloadati, ovo je prejednostavno za korištenje, fala' Šnicla.
Edit- fala' na trudu la50 :)

la50
07-07-2009, 20:37
Ok, mogu i ja sad. Nikad prije nisam koristio Hamachi, može li mi netko ukratko objasniti kako to funkcionira.
Skini ga (https://secure.logmein.com/products/hamachi/list.asp)Sinstaliraj(upiši si taj neki nick šta li već).Prva tipka sa lijeva na desno u desnom kutu programa.I stisneš Join existing network(ili tako nešto) upišeš CoJ-BiB PCP (ako je to točno,je to točno Herr Schnitzel?) i kod passworda 123(to je to).
Edit:šnicla me prestigla.........hh

Feanor
07-07-2009, 20:38
Jel se igra, mogli bi bacit jednu,evo probo sam se sad logginat pa kaze da mreza ne postoji...

EDIT:javlja this network doesnt exist

Herr Schnitzel
07-07-2009, 20:39
Oke, nova mreza: CoJPCP, pass PCP.

Feanor
07-07-2009, 20:41
OK mreza je uspostalvjena al nevidim igru creatanu u lanu xD

Herr Schnitzel
07-07-2009, 20:42
Pa, to je vjerojatno zato jer nije kreirana :)
Pricekajmo da se jos malo publike skupi.

CrIsIs FuN
07-07-2009, 20:44
El treba imat orig. za igrat s vama?

Herr Schnitzel
07-07-2009, 20:45
Za LAN igru nije potrebno imati upgradeani account, ako na to mislis.

str1k3r
Evo spojih se , vidim Feanora i Šniclu.

Feanor
Netreba, ali mi ko svi pravi uzorni građani naravno imamo orginale koje smo kupuili u Algoritma upsss.... :D

CrIsIs FuN
07-07-2009, 20:46
Mislim na to trebam li imati origigi igru da bi mogao s vama igrati?
Pretekao me, anyway, kada budete igrali samo recite.

str1k3r
07-07-2009, 20:46
Neki su je i prednaručili preko STEAM-a, upss... :D
Nego imam pitanje; jel mi kaj znači ovaj account što imam preko igre tj. Techland account?

Feanor
07-07-2009, 20:48
Nenen ja sam svoj primjerak kupio jucer u Algoritma, al dosta o tome, jel se tu planira tko pridruzit jos ili sta...

CrIsIs FuN
07-07-2009, 20:49
Ništa od mene, nemogu skinuti hamachi. Nemojte pokušavati pomoći jer mi je komp totalno u kurcu. Kada ga sredim možda dođem.

Herr Schnitzel
07-07-2009, 20:50
Tko je voljan, neka se pridruzi upravo stvorenom serveru.

la50
07-07-2009, 20:53
Tko je voljan, neka se pridruzi upravo stvorenom serveru.
Cura me ne želi(haha,ništa čudno).Evo mene malo.

Bartuc
07-07-2009, 20:55
Ja ne vjerujem u MP, tako da ništa od mene :(

Constantine
07-07-2009, 20:57
yay,propustam jos jednu fenomenalnu igru zbog problema sa grafičkom.

Ali,možda mi mp radi,idem skinut hamachi.
edit:ok,unutra sam,sto sad?

Deadwalker
07-07-2009, 21:07
E se igra jos multi? Voljan sam se pridruziti...igrao sam SP do sada, pa nisam vidio kada ste dogovarali... :|

Constantine
07-07-2009, 21:16
Ma kakvi,pokusao sam ali igra mi se crasha cim uđem :cry:

la50
07-07-2009, 21:29
Nešto problemi s konekcijom večeras.Sutra(Batruče pa probaj barem MP),meni je ok,ništa posebno ali je igrivo.E sutra se moramo obavezno nać,može(ali nešto ranije,oko 8)?

Feanor
07-07-2009, 21:30
JA bih reko 7-8, do šest sam u knjiznici, učim grrrr.

D.O.M.I.
07-07-2009, 21:34
jel se još igra :D ?

E: ne nalazi nijedan server :(

Feanor
07-07-2009, 21:36
PA instaliraj si hamacci i provjeri.Ja sam izasao iz igre prije 10 minuta...

Deadwalker
07-07-2009, 21:53
isprobao :) . U biti, apsolutno sam zakrzljao posto nisam igrao do ove pucacine nista vec dugo, al me vise mucila losa konekcija. U biti, pucam u covika sa sacmom s pola metra i nista... :(

str1k3r
07-07-2009, 22:24
Danas je bilo zanimljivo, mada je konekcija bila slabija nešto, no u generalnom dijelu nije utjecalo na gameplay; nekima barem. Cijelo vrijeme sam imao connection problem, jedini dio kad ga nisam totalno imao je kad sam razvaljivao po Saloon-u :D
Inače, sutra bi morali ovo ponoviti.

Herr Schnitzel
07-07-2009, 22:26
Pozivam dobru dusu sa 16mbitnom konekcijom da ubuduce hosta :)

str1k3r
07-07-2009, 22:31
Ka'e danas bilo, zašto je naglo prestalo, tj. izbacilo me sa servera?

Herr Schnitzel
07-07-2009, 22:34
Ne znam, mislio sam da si otisao, pa smo dovrsili partiju i razisli se.

str1k3r
07-07-2009, 22:35
Ma nema veze :)
Sutra ćemo opet?
Ak' ćemo opet, kao prvo kad, kao drugo koliko? Ja se odmah javljam

Kostolomac
08-07-2009, 12:08
Evo, napokon i ja zaigrao novi CoJ. Fora je priča, setting itd. i vrlo dobro je optimiziran. Grafika je odlična. I još to sve stane u samo 3 gige na hardu. To me podsjeća na FarCry 2, samo što sam FC2 zbrisao poslije sat vremena igre. CoJ ću proć zguštom. :D

Necto
08-07-2009, 15:37
Evo onaj Exclusive Code: 735S653J ... to upisete tamo pod Exclusive Content ili tako nesto ... onda kad igrate ispocetka, dobijete odmah Superb Rangere s Rayom i 1000$
I na MPu imate Prime oruzja.

ScorpiuS
08-07-2009, 15:48
Što to nije malo previše imat jača oružja od svih drugih u MP?

Herr Schnitzel
08-07-2009, 16:11
Prime oruzja u MPu se dobiju i nakon odredjenog broja bodova, nisam tocno siguran. Znam da ih ja imam :)

la50
08-07-2009, 16:13
Što to nije malo previše imat jača oružja od svih drugih u MP?
A ono ko voli nek izvoli(neka se izivljava) ali će nekome s time netko drugi stat na kraj :).

la50
08-07-2009, 19:22
Sry na double postu.Ljudi šta nitko neće doć na hamahci večeras,dajte moramo odigrat jednu.

str1k3r
08-07-2009, 19:25
Evo mene odmah, kad igramo? :D

la50
08-07-2009, 19:53
Ajmo ljudi ajmo malo,ima nas troje za sad.......

Feanor
08-07-2009, 20:27
Jel se igra, ili ja imam problema s hammachijem :D ??

str1k3r
08-07-2009, 20:33
Taman završili, kasnije opet, al nas se treba skupit jedno 4 ili 6, pa da igramo :D

Feanor
08-07-2009, 20:35
:cry: Kad kasnije, neki moraju učiti znate....

str1k3r
08-07-2009, 20:38
Šnicla drži server, pitaj njega :D, ali prestali smo zat kaj je bezveze igrat 1v1 jer je la50 otišao.
Hoće li još tko? Come on people:D

Herr Schnitzel
08-07-2009, 20:41
Pa, drzim network, ali ne moram nuzno ja pokretati igru. Samo naprijed, ja sam zauzet trenutno.

vex
08-07-2009, 20:48
Treturno ne mogu , ali računajte na mene sutra.

CrIsIs FuN
09-07-2009, 06:26
Računajte na mene večeras :D . Samo mi recite jednu stvar. Netrebam se uopce registrirati na hamachi? Samo stavim ime? Ja sam sada upaljen. Nick mi je ivan.

CrIsIs FuN
09-07-2009, 06:40
Soz na doubleu, evo sada sam ušao na server. Nikoga nema, ajde ljudi večeras moramo igrati. Kako uopće započnemo igru? Startam CoJ i uđem u server or wut :S?

ScorpiuS
09-07-2009, 07:30
Ja bi volio igrat, ali nemogu. Kaada vi napravite server ja ga nevidim. Zna li netko kako to riješit. Firewall mi je isključen, hamachi je stavljen na najveći prioritet u network connections.

09-07-2009, 10:59
Kupio jucer igru...instalirao i na prvoj animaciji mi se dogodi crash...kad skipam animaciju opet se crasha...

Koliko sam citao na netu mnogo ljudi ima problema s ovime...

Jel netko od vas imao slican problem?

Sve mi mirisi na nesporuzam sa zvucnom karticom...

Nemreš vjerovat...slicno je bilo i sa prototajpom a sad i ovo... :( Čemu da onda uopce ljudi kupuju zvucne kartice kad im samo rade probleme :(

Bartuc
09-07-2009, 11:03
I to imaš savršenu zvučnu :(

Vidi da li imaš kakvih updateova za drivere ili za igru. Možda čak i Windows Updates da pokreneš.

bezimeni
09-07-2009, 11:03
He ,he kupi aticu i uživaj u dobrim driverima :D .

IGoR_2803
09-07-2009, 11:07
jesi probao disejblati creativku i probati da li crasha sa onboard zvučnom?

09-07-2009, 11:08
Nije do grafe nego do zvucne...Vista mi je updejtana do dana današnjeg...direct x isto...driveri za grafu isto...za chipset isto...za zvuk isto...

Ali sam citao kao da je problem sa konfliktom sa nekim zvucnim karticama...nekima ne radi na audigy 2 zs...na x-fi gamer...dok drugima pak sa audigy se radi...

Ista je stvar bil sa prototipom....ja nemrem vjerovat...zbilja me znaju razocarat da to nisu istine...

TO mi je najjace kad igra ima konflikte sa nekim zvucnim karticama...i to sve kad su retardi...to bi im trebao biti najlakši dio posla kod finaliziranja same igre.Jer netrebaju imati nikakve veze sa firmama koje proizvode iste te zvucne...ali neeee...mora se zasrat...

I sad ce neko kupit original ko ja i bit na kraju debil..i nece moc igrat dok ne izvadi zvucnu van... :(

IGOR: Da sa onboard radi..

D.O.M.I.
09-07-2009, 11:09
Ja bi volio igrat, ali nemogu. Kaada vi napravite server ja ga nevidim. Zna li netko kako to riješit.

i ja imam isti problem :(

str1k3r
09-07-2009, 11:10
Dečki, pitanja za multiplayer ovdje: viewtopic.php?f=8&t=33033 (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=8&t=33033)
Da se ne zatrpava ova tema.

Captain Price
09-07-2009, 11:53

Igra je odlična, baš zanimljiva priča i razvoj radnje tako da mi se to full svidjelo. Također, djelomično povlačim pljuvanje po grafici. Stoji i dalje da ima previše blura, loš depth of field i često loše texture... ali kada dođeš prvi put u pustinju, grafika postane melem za oči. Sjene su samo na početku igre katastrofalne, kasnije se i one poprave (ne kužim zašto :D). Obožavam pustinje u igrama, a ova pustinja fenomenalno izgleda, baš sam uživao u ambijentu igre.

Sve u svemu: 8/10

Vrlo dobar naslov.

Igra je predobra ja sam je prešao sa Ray-om i trebalo mi je 5h i 33min,ali igra je fenomenalna radnja me oduševila..

Necto
09-07-2009, 12:46
Ja bi volio igrat, ali nemogu. Kaada vi napravite server ja ga nevidim. Zna li netko kako to riješit. Firewall mi je isključen, hamachi je stavljen na najveći prioritet u network connections.
Svima koji nevide servere preko Hamachija ... instalirajte 1.0.1.3. verziju.
Evo stare Hamachi v. - http://www.oldversion.com/download_Hamachi_1.0.1.3.html

Deadwalker
09-07-2009, 13:05
Da, s novijim verzijama ljudi cesto imaju problema. Ja isto koristim tu verziju ako se ne varam...

Mr Vercetti
09-07-2009, 14:44
Nisam ga igro al cujem da se na kraju ova dva posvadjaju. Kladim se da smo onda na Rayjevoj strani.

ScorpiuS
09-07-2009, 15:01
Nisam ga igro al cujem da se na kraju ova dva posvadjaju. Kladim se da smo onda na Rayjevoj strani.
Nope, sam odabireš na čijoj ćeš strani biti.

Feanor
09-07-2009, 15:59
Hmm došao sam pri kraj i sad sam u Juarezovj tvrđavi, a samo s Thomasom mogu igrat, i misija mi je ''find a safe place near fort exit'', ja sam presao cijlu tvrđavu dvaput, neprijatelji se spawnaju ko ludi i nemam niti jednu zvijezdicu koju moram pratit....

bezimeni
09-07-2009, 16:02
Spremaj konje u štalu...

ScorpiuS
09-07-2009, 16:03
Hmm došao sam pri kraj i sad sam u Juarezovj tvrđavi, a samo s Thomasom mogu igrat, i misija mi je ''find a safe place near fort exit'', ja sam presao cijlu tvrđavu dvaput, neprijatelji se spawnaju ko ludi i nemam niti jednu zvijezdicu koju moram pratit....
Ondje pokraj prdnjeg ulaza u tvrđavu imaš jednu štalu, ispred ulaza ti je jedan prodavač oružja.

Feanor
09-07-2009, 16:06
Da i.... Izađem vani i ništa se ne dogodi, čak sam i kupio oružje, ništa....

EDIT:ahaha trebam ući u štalu, evo ja ću ;facepalm;

Bartuc
09-07-2009, 16:09
Ne sviđa mi se to štancanje neprijatelja u zadnjoj misiji. Mogli su staviti konačan broj protivnika, a ne konstantno spamanje istih.

Deadwalker
09-07-2009, 16:18
Ma neprijatelji se u svakoj misiji previse stancaju. Covece, CoD mi se cini nula prema ovoj igri... :|

Captain Price
09-07-2009, 16:35

Moraš otić do jedne staje i sa stražnje strane uc u nju.Tek češ tad dobit misiju da moraš tri konju dopeljat unutra.

tigerija
11-07-2009, 09:10
E meni je igrica dosadna, idem ju izbrisat...
Dobila je 2/5 ocjenu btw... Nije mi nešto ono...

bezimeni
11-07-2009, 09:19
Prosječna ocjena je 8/10 klik (http://www.gamerankings.com/pc/955866-call-of-juarez-bound-in-blood/index.html)S.

Grim
11-07-2009, 09:22
E meni je igrica dosadna, idem ju izbrisat...
Dobila je 2/5 ocjenu btw... Nije mi nešto ono...
Igra je vrlo solidno ocjenjena te po komentarima s razlicitih foruma igra je odlicna. :D

str1k3r
11-07-2009, 09:23
'ebeš ti to što je ona dobila 2/10, ako je tebi igra dobra taman da ima 1/10 igrat ćeš ju.

tigerija
11-07-2009, 20:31
Pa dobro znam, to sam usput rekao, nekako mi se animacije nešto ne svidjaju, i da su malo žešče akcije, neznam grafika mi nekako čudna na toj igrici... jbg svako ima svoj ukus. Štaš :D . Radije bi gledo ovo dok netko drugi igra nego ja igrao, bilo bi zabavnije.

W3DR4N
11-07-2009, 20:41
Čak i da nisi igrao, Call of Juarez ima jedan od najbolje složenih trailera. Nema ti se što ne sviđati ovdje. :)
http://www.gametrailers.com/video/launc ... l-of/52510 (http://www.gametrailers.com/video/launch-trailer-call-of/52510)

la50
11-07-2009, 22:41
Ovaj trailer budi želju da je opet prijeđem.

bezimeni
12-07-2009, 15:41
Luđaci ponovno u akciji klik (http://max.tportal.hr/Call-of-Juarez-Bound-In-Blood-Video_5322_0__0.aspx)S :D .

ScorpiuS
12-07-2009, 19:50
OK, je. Malo mi je čudno što su toliko duki review napravili.

Ementaler
14-07-2009, 17:10
Da malo dignem topic, nije se pričalo o igri dva dana. Ej dva dana!! :)

Enivej, HCL recenzija je stigla još jučer, pa da ju malo polinkam za sve koji još nisu igrali igru i koji još uvijek nisu uvidjeli da bi definitivno trebali.

RECENZIJA:SCall of Juarez Bound in Blood (http://www.hcl.hr/recenzije.php?TekstID=368&select=20)

:friends:

la50
14-07-2009, 17:32
Nema ništa dva dana jer ljudi sjede zaljepljeni na stolicama pred monitorima i uživaju,e da možete vi koji igrate doć večeras nabacit s nama malo mp,ajde bartuče nemoj se sramit :D....

Gamer from Sarajevo
31-07-2009, 14:46
Došao sam do onog djela kad bježim iz grada, i kada sjednem u onu kočiju, nema nikoga a ja sam mrtav, probao sam preći nekih 35 puta, pa ako može neko da mi da savegame poslije toga(mislim da je to III chapter), pa ako neko ima za početak IV-og.

Dux
31-07-2009, 21:49
prošao igru, odlična...jedino šta je prekratkaaaaaa :cry:

IGoR_2803
31-07-2009, 23:18
dobra je igra, ali jebemu kako su me nazivcirali sa onim respawnanjem na kraju... igrao sam na hard i ne mogu reci da je teska igra, ali ima svojih trenutaka... ni dvoboji me nisu bas stedjeli... :)

Constantine
16-01-2010, 21:33
/revive
jel neko zainteresiran za igranje preko hamachija sad?

Xero
16-01-2010, 21:46
Pa imaš onu temu za hamachi nemoj tu postat ja sad opet mogu igrat valjda će nas se još skupit mislim da je hansi sad online.

hansi
16-01-2010, 21:52
Hebeni patch -.-"

Xero
16-01-2010, 21:53
Pa jesi stavio pravi (patch jelda) ?

hansi
16-01-2010, 22:53
Sve sam napravio što je trebalo napraviti, samo što mi nevalja zbog igre.

Constantine
16-01-2010, 23:20
Sve sam napravio što je trebalo napraviti, samo što mi nevalja zbog igre.
:(

Windwalker
07-07-2010, 09:53
Mislim si ovo kupiti, pa me zanima jel treba za igranje singleplayera stalna internet veza?
Pitam, jer čujem da ubisoft radi neka sranja u zadnje vrijeme.

D.O.M.I.
07-07-2010, 10:26
ne treba, ovo nije jedna od tih specijalnih igara ^^

icecoldkilla
09-07-2010, 10:47
Došao sam do onog djela kad bježim iz grada, i kada sjednem u onu kočiju, nema nikoga a ja sam mrtav, probao sam preći nekih 35 puta, pa ako može neko da mi da savegame poslije toga(mislim da je to III chapter), pa ako neko ima za početak IV-og.

moras smanjit rezoluciju na 800x600 ili ak imas dobar komp onda na najbolju rezoluciju i sve high onda ce sve bit u redu, imo sam i ja taj problem pa znam, kad sam imao slabiji komp pa sam smanjivo rezoluciju i sve al sam imam bolji komp i sve na high
nadam se da ce pomoc

*Fila*
16-01-2011, 14:09
Odlična igra, sad počeo igrati...riješio šerifića i moram begat
Može mi netko reći koliko je duga igra i to?
I zašto imam neki aimbot sa rayom? Nekako kao sam cilja...:)

Xero
16-01-2011, 21:59
Zato što je Ray za konzolaše i gej ljude. Igra traje 6-7h valjda ne znam baš jer je dugo nisam igro, ali znam da ima 14 poglavlja.

*Fila*
16-01-2011, 23:55
Zato što je Ray za konzolaše i gej ljude. Igra traje 6-7h valjda ne znam baš jer je dugo nisam igro, ali znam da ima 14 poglavlja.
Yebeno istina. Zato Thomas sa svojom puškicom je epik owner. :)
Noževi i strijele ftw isto.
Odličan gejm, sad je došlo do sranja, negdje 9 chapter...šteta što je tako kratka :?