Log in

Pogledaj cijelu verziju : Mass Effect 2

Stranica : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11

Domy
26-01-2010, 12:34
Vidim da ima achivment no one left behindznaci li to da se igra moze prijeci tako da nitko ne strada u trenutku kada neko od collector zapuca bas prije nego sto se zatvore vrata i pogodi u mom slucaju jacoba?

Treba odabrat pravu ekipu za pravi posao. Jacob nije dobar izbor za taj dio.
Ako hoćeš,znam koga su ljudi izabirali da im svi prežive,čak i dr.Chakwas
Poanta je da se tim skuplja baš zbog njihovih sposobnosti, koje treba pamtit i pravilno koristit.
I ne samo to,nego po mogućnosti SVI trebaju biti loyal.

A kaj se zadnje scene tiče i one rulje identičnih reapera koji dolaze, izgleda da su ipak imali početak, jer ako su svi nastali kako vidimo u igri, milijarde neke rase su trebale za takav "posao" i uz to hrpetina tehnologije. Ili,možda ih je bilo malo na početku,ali su u nedostatku poštenog otpora samo kopirali predložak iznova svakim ciklusom istrebljenja,a tek kad su ih ljudi porazili su započeli s novom taktikom.

Oće netko napisat bonuse koji se dobiju importom postojećih likova i kako funkcioniraju bonus talenti?

W3DR4N
26-01-2010, 12:49
Dobiješ postotak renegade/paragon opredjeljenja, postotak novca i nešto rude, te experience ovisno o levelu. Ako si bio 60 lvl, na početku dvojke ćeš biti peti level.

Domy
26-01-2010, 12:52
Vidio sam na Gametrailers reviewu 5:35 da je netko dobio 190 paragonaSkao import. :?

A bonus talenti? Znam da se otključavaju lojalnošću,koliko ih se može uzet i kaj je s advanced weapon trainingom ?

Domy
26-01-2010, 13:44
Sorry na double-postu,al predugo je prošlo za uredit.

Počeli launch day problemi. Ekipa koja je upisala kodove direktno u social account ne može skinuti dlc-ove jer igra nekim čudom pretpostavlja da će ljudi upisat kod SAMO unutar igre. Ak je već na acc-u kaže da je taj kod već u upotrebi...
Valjda će riješit to,kod njih je tek rano jutro.

Drugo, i jako razočaravajuće, bonus armori nemaju opciju togglanja kacige, ako ga nosiš, i kaciga je na tebi. Čak i tijekom pričanja, nekak sam očekivao da će bar ko u DA:O skinut ih tijekom razgovora.
Nadam se da će i to riješit jer, zaboga, armori su jako dobri al ak ne mogu vidjet facu tijekom razgovora, ništa od toga.

W3DR4N
26-01-2010, 14:04
Vidio sam na Gametrailers reviewu 5:35 da je netko dobio 190 paragonaSkao import. :?

190 paragona dobiješ ako si u jedinici imao onaj Paragon archivement za iznad 75%
190 paragona je oko 2/3 jednog stupca

W3DR4N
26-01-2010, 14:05
A bonus talenti? Znam da se otključavaju lojalnošću,koliko ih se može uzet i kaj je s advanced weapon trainingom ?

Uvijek samo jedan. Novi odabrani talent briše stari, al ostaje broj uloženih skillova. Svaka promjena bonus talenta košta 500 elementa zero. Osobno sam uzeo warp metke od Jack

W3DR4N
26-01-2010, 14:08
Drugo, i jako razočaravajuće, bonus armori nemaju opciju togglanja kacige, ako ga nosiš, i kaciga je na tebi. Čak i tijekom pričanja, nekak sam očekivao da će bar ko u DA:O skinut ih tijekom razgovora.
Nadam se da će i to riješit jer, zaboga, armori su jako dobri al ak ne mogu vidjet facu tijekom razgovora, ništa od toga.

Da, kaciga je sastavni dio armora. Ja sam nosio onaj vizor sličan Garretovom. Death Mask izgleda kul, no prekriva cijelo lice, a facijalne ekspresije su nešto najbolje što Mass Effect ima. U biti, iz opisa uopće nisam skužio čemu Death Mask služi. Kakav mrtvi pregovor? Inače, on se može kupiti na Tachunki, za manje para ako pobiješ one štakorolike majmune.

Arbiter of Change
26-01-2010, 14:13
Nego, je li bonus oprema OP u usporedbi sa običnom? Bar znam da je zbog kacige neću nositi onda. :)

Bartuc
26-01-2010, 14:16
Ono, da sam ja napravio triple post dobio bi jezikove juhe :(

Nego, osim tih itema koji me niti najmanje ne zanimaju... da li je netko primijetio neke reference na odluke koje se prenose iz ME1?

W3DR4N
26-01-2010, 14:18
Kompletna lista djelova za armor

# Head
Death Mask – Increases negotiation success change by 10%
N7 Breather Helmet – Increases health by 5%
N7 Helmet – Increases health by 5%
N7 Visor – Increases headshot damage by 10%

# Chest
Aegis Vest – Increases health by 5%
Capacitor Chestplate – Reduces shield delay by 10%
N7 Chestplate – Increases power damage by 3%
Shield Harness – Increases shields by 5%

# Shoulders
Amplifier Plates – Increases power damage by 5%
Asymmetric Defense Layer – Increases health by 5%
N7 Shoulder Guards – Increases weapon damage by 3%
Strength Boost Pads – Increases melee damage by 25%

# Arms
Heavy Damping Gauntlets – Increases shields by 5%
N7 Gauntlets – Increases health by 3%
Off-Hand Ammo Pack – Increases spare ammo capacity by 10%
Stabilizing Gauntlets – Increases weapon damage by 5%

# Legs
Life Support Webbing – Increases health by 10%
N7 Greaves – Increases shield strength by 3%
Stimulator Conduits – Increases storm speed by 10%

W3DR4N
26-01-2010, 14:21
Nego, osim tih itema koji me niti najmanje ne zanimaju... da li je netko primijetio neke reference na odluke koje se prenose iz ME1?
Ponašanje krogana na tuchunki ovisno o ubijanju Wrexa.
Ashley ili Kaidan na koloniji, ovisno o misiji u jedinici.
Al najviše ima veze tvoja odluka prema councilu, koja mijenja dosta razgovora i odnosa.

The Boz
26-01-2010, 14:24
Sad mi je žao što sam spušio HDD i saveove.. a čuvao sam ih sa ciljem...

Bartuc
Hvala, glavno da ima nekog utjecaja, da nisam bezveze 4. put prešao igru :D

W3DR4N
Kome se ne igra ispočetka, stranica s hrpom sejvova, muški, ženski Shepardi, hrpa raznih odluka.
http://www.annakie.com/me/home.htm

Domy
26-01-2010, 14:34
Pre-order armori i usporedba s početnim N7

N7
Increases power damage by 3%
Increases weapon damage by 3%
Increases health by 3%
Increases shield strength by 3%

Blood Dragon
Increases power damage by 15%
Increases shield strength by 10%

Collectors
Regenerate 10% faster
Increase storm speed by 10%
Increase health by 20%

Inferno
Negotiation bonus 10%
All power damage 10%
Increases storm speed by 10%

Terminus
Increase storm speed by 10%
+1 magazine of reserve ammo for weapons
+15% shields

Blood dragon imam,collectors ću imat. Armori savršeni za početak,vjerojatno i dosta dalje.
Ali bez gledanja izraza lica... :cry:

Grim
26-01-2010, 14:37
Imam osjećaj da je manjak itema u igri.

Domy
26-01-2010, 14:43
Meni to paše,jer u ME1 nakon nekog vremena i level-based dropova,99% nove opreme je išlo na prodaju ili u omni-gel,koji je bio non stop pri maksimumu. Bio sam zahvalan na misijama u kojima se moglo potrošit 100 omni-gela za neku tech radnju.
I nikako se riješit viška opreme u inventaru.

W3DR4N
26-01-2010, 14:44
Za test isprobana igra na starijem računalu. AMD X2 4000+, 4 GB DDR2, AMD HD3850.
Na toj konfiguraciji je prvi Mass Effect morao ići bez dinamičkih sjena da bi bio glatko igriv. Dvojka ide na svemu maksanom do kraja. Igra je daleko bolje optimizirana, a ljepša i dinamičnija.

Xero
26-01-2010, 15:09
Kud već spojlate kraj ? Uglavnom igra je predobraJedino mi je žao što su mi sjebali Garrusa :(SNego što se tiče "partnera" oće iko uzet Subject Zero ? Meni je Miranda prejebena(ne na taj način) stvarno mi nije jasno kako iko može izabrat ovu Ćelavu žensku.

The Boz
26-01-2010, 15:10
Na wikiju piše da je Tali sada romanceable. Interested.

Xero
26-01-2010, 15:11
Tali hmm... Nosi masku ko zna šta je ispod :P

str1k3r
26-01-2010, 15:31
Only one way to find out^^

GeraltofSmeg
26-01-2010, 15:32
Tali hmm... Nosi masku ko zna šta je ispod :P
Ima rupe na masci. ;)

Grim
26-01-2010, 15:35
Tali is a potential romance option for a male Shepard. When Shephard pursues romance with Tali, he removes her mask before sleeping with her. This shows that Shephard knows what she looks like,Sbut the viewer does not see her face.
Mah, ako joj neću vidjeti facu, ne zanima me. :D

Miranda <3

GeraltofSmeg
26-01-2010, 15:52
Tali is a potential romance option for a male Shepard. When Shephard pursues romance with Tali, he removes her mask before sleeping with her. This shows that Shephard knows what she looks like,Sbut the viewer does not see her face.
Mah, ako joj neću vidjeti facu, ne zanima me. :D

Miranda <3
Ali mi smo jebeni šepard :(

ScorpiuS
26-01-2010, 15:58
Želio sam im skinut masku sa face da vidim na šta liče čim sam čuo da ih nikad ne skidaju.

Ako je Tali mogući partner za sheparda, gdje će onda oni to obavit? Treba dekontaminirat sobu prije.

The Fury
26-01-2010, 16:10
Prema vašim postovima bih ovo zaključio: uzalud igraš ME ako ne povališ barem jednog komada u igri. Što više, bolja reputacija :wink:

W3DR4N
26-01-2010, 16:20
A šta si mislio, koji je glavni quest u oba nastavka? :o

The Fury
26-01-2010, 16:26
A šta si mislio, koji je glavni quest u oba nastavka? :o

Hehehe, u ME3 možemo očekivat female krogana, mmmmm, to će biti eksplozivna kombinacija.

ScorpiuS
26-01-2010, 17:00
Čuo sam jedan komentar od nekog krogana. Govorio je da nevoli hebat asarie, jer nema mjesta gdje je može dobro uhvatit. :D

W3DR4N
26-01-2010, 19:12
nema na čemu Aral

Aral
26-01-2010, 19:17
nema na čemu Aral
A kaj to? ^^ Btw. skužio sam da mi je Miranda najgori lik u cijeloj igri, odvratna mi je i nimalo simpatična :)

mr. Pink
26-01-2010, 20:09
da, kaciga je sastavni dio armora. Ja sam nosio onaj vizor sličan Garretovom. Death Mask izgleda kul, no prekriva cijelo lice, a facijalne ekspresije su nešto najbolje što Mass Effect ima. U biti, iz opisa uopće nisam skužio čemu Death Mask služi. Kakav mrtvi pregovor? Inače, on se može kupiti na Tachunki, za manje para ako pobiješ one štakorolike majmune.
mislim da death mask daje vise opcija tijeoom razgovora,ja sam to koristio dok samsvjedočio za tali na migrint fleet brodu

Kud već spojlate kraj ? Uglavnom igra je predobraJedino mi je žao što su mi sjebali Garrusa :(SNego što se tiče "partnera" oće iko uzet Subject Zero ? Meni je Miranda prejebena(ne na taj način) stvarno mi nije jasno kako iko može izabrat ovu Ćelavu žensku.
ko je sjebao garrusa?

ScorpiuS
26-01-2010, 20:11
Sex scena je bzvz
Obavio sam je sa Thanom (female Shepard) i samo su se poljubili, :?

@mr. Pink: Dobije dvije rupe na oklopu i gadan ožiljak na licu.

Mislim da Death Maska smanjuje potreban broj paragon/renegade bodova za posebne dijaloge u razgovorima. Ja je uopće nisam koristio i uvijek sam mogao sve što mi je potrebno.

Aral
26-01-2010, 20:23
Baš se pitam koja je svrha female Sheparda, osim kaj su snimili brdo audio materijala za takav glas te ubacili "her". Nit neznamo koja žena daje glas, šteta. Jednom ću odigrat s njom, zasad sam na defaultnom Shepardu.

Arbiter of Change
26-01-2010, 20:27
Baš se pitam koja je svrha female Sheparda, osim kaj su snimili brdo audio materijala za takav glas te ubacili "her". Nit neznamo koja žena daje glas, šteta. Jednom ću odigrat s njom, zasad sam na defaultnom Shepardu.
Jennifer Hale, koja u ME1 ima jedno 10 puta bolji glas kao ženski Shepard, bar u usporedbi sa muškim. :)
Inače poznata i kao Bastilla iz KotOR-a.

W3DR4N
26-01-2010, 20:35
Naomi Hunter :)

Aral, zato jer ti avatar ima boju, fotošop nubu.

Bartuc
26-01-2010, 20:38
Jennifer Hale, koja u ME1 ima jedno 10 puta bolji glas kao ženski Shepard, bar u usporedbi sa muškim. :)

Meni je ženska puno bolja u Renegade ulozi. Muški glas se baš i ne snalazi kao Renegade ali žemskinja ga je fenomenalno odglumila. Dok mi je kao Paragon bolji muški glas...

Aral
26-01-2010, 22:09
Prešao je...epic kraj :pray:

pogotovo zadnji 5 sec sa Reaperima :shock: Umro mi je samo Geth, Legion.
Sad krećem ispočetka, na Veteran, vidim da imam neke povlastice i bonuse pošto sam prošao igru jednom, igrat ću kao male Sentinel, Tech Armor je baš kul ^^

I da,
zanimljivo al Zaeed Massani mi se nije pridružio, valjda sam ga nekak preskočio, čudno. Vidjet ćemo u drugom prijelazu.

@W3DR4N: I dalje nemam pojma o čem govoriš, valjda zato kaj sam totalno pospan od faxa i svega.

A evo mi i škvadrice, klik na sliku za veću rezu.
http://lookpic.com/t/92/jjLP7cyF.jpeg (http://lookpic.com/i/92/jjLP7cyF.jpeg)

Ozlijediti ću te fizički... uzastopno. Spoiler tag, koristi ga.
~Arbiter

Bartuc
26-01-2010, 22:26
Jebemti ne kliknem sliku i onda mi ovaj sivonja napiše... :twisted:

PS: AoC mu obrisao post :friends:

Aral
26-01-2010, 22:33
Kaj je to spoiler bio? Ups, nisam znao xD Na svakoj drugoj stranici na netu je njihova postava :D Evo onda u spoiler tagu, sorry Arby i svima ostalima :oops:

edit: Jao, ja sam lud večeras. Pišem iste rečenice više puta, strašno :( Odoh rađe igrat.

mr. Pink
26-01-2010, 22:37
ne nije,nitko nije znao da je gethSu shepardovom timu.

Aral
26-01-2010, 22:41
Hm, ok. Na svakoj stranici na netu, gdje god ima malo infoa o igri, zna se tko je u timu. Al dobro, isprika još jednom, nije namjerno; nisam spoiler po prirodi :)

Grim
26-01-2010, 22:43
ne nije,nitko nije znao da je gethSu shepardovom timu.
Ja nisam znao. :(

vjever_masni
26-01-2010, 22:52
hmmm
preso sam igru i jos nisam skuzio kako voziti Hammerhead ( ono vozilo koje se u ME1 zvalo MARKO )
isao sam okolo po planetima i nista ( neke planete mogu samo skenirat :S )
kak uopce ga vozit? di se nalazi? jel ga moram kupit? jel ce tek doc u DLCu?

Grim
26-01-2010, 22:54
Zvao se M35 MAKO.

I da, Hammerhead, wut?

mr. Pink
26-01-2010, 22:54
:/
pa nemozes ga vozit pobogu,niti ce se moc vozit,a i nepotrebno je,bolje je ovako.

Bartuc
26-01-2010, 23:07
Pitanje tehničke prirode... Da li moraš imati instaliran ME1 ili je dovoljno imati samo Save folder na nekom backup disku za import likova?

Grim
26-01-2010, 23:09
Pitanje tehničke prirode... Da li moraš imati instaliran ME1 ili je dovoljno imati samo Save folder na nekom backup disku za import likova?
Samo trebaš imati save negdje na disku i to je to, nađeš folder gdje ti je save i on ga učita.

The Boz
26-01-2010, 23:09
Kako Geth može ikome biti iznenađenje, pa on je bio na prvim promo materijalima za ME2 jedini lik...

ScorpiuS
26-01-2010, 23:11
U DLC-u ćemo dobit vozilo da ga vozimo.

@Bartuc: glavno je da su saveovi negdje na kompu, s tim da moraš u Configure pronać sejvove na svom disku.
@The Boz: gethovi nam nisu baš najdraži likovi u igri, vjerovatnije je da je to neki boss geth

Bartuc
26-01-2010, 23:12
Ja nisam gledao promo materijale :(

@Grim&ScorpiuS, hvala na potvrdi. Pitam jerbo ću formatirati komp prije igranja, taman će do tada izaći driveri za grafu i možda neki patchić za igru :D

Kid A
26-01-2010, 23:14
Aral napisi u spoiler sta bude na kraju igre da bar to znam kad je ionako nikad necu igrati

mr. Pink
26-01-2010, 23:23
a sta ce ti to znacit,ionako nist ne bi skuzio.

Kid A
26-01-2010, 23:31
I jel igra itko sa Zaeed Massanijem ili ce to tek kasnije doci u DLC-u?

Windwalker
26-01-2010, 23:33
Jel se pojavi Liara u igri?

mr. Pink
26-01-2010, 23:35
ne
da

Aral
26-01-2010, 23:49
Aral napisi u spoiler sta bude na kraju igre da bar to znam kad je ionako nikad necu igrati
Dođeš u bazu Collectora, malih aliena koji rade za Reapere, imaš opciju da ili uništiš bazu ili uništiš sve organizme u njoj i sačuvaš je te je upotrijebiš kao oruže protiv reapera; ja sam odabrao ovo drugo :D Zadnja scena je kako na stotine Sovereigna dolazi prema našoj galksiji da nas sravni sa zemljom, bolesno. Trojka će biti bolestan grand finale :pray:

Maloki
27-01-2010, 00:02
Dvije riječi za vas:
Qwib Qwib.

Aral
27-01-2010, 00:30
Tech Armor rulz...cool efekt 567 na skali od 1 do 10.

The Fury
27-01-2010, 00:47
Tech Armor rulz...cool efekt 567 na skali od 1 do 10.

Kao što sam i reko u svojem viđenju igre... Nabrij ga do kraja, pa da vidiš onda tek :wink:

Mordin Trailer:
http://www.gametrailers.com/video/mordi ... fect/61260 (http://www.gametrailers.com/video/mordin-character-mass-effect/61260)

Sci vs Fi Doc Part IV
The stars of Mass Effect 2 and industry insiders recap their personal experiences with the storyline in the conclusion of the documentary series.
http://www.gametrailers.com/video/sci-v ... fect/61254 (http://www.gametrailers.com/video/sci-vs-mass-effect/61254)

The Boz
27-01-2010, 01:27
...kliknuo sam sada na imdb...
http://www.imdb.com/title/tt1540125/
I am stunned, rendered speechless.
ISUSA TI KOJI CASTING!
...Još samo tri dana, tri ispita... AND MASS EFFECT WILL BE MINE! ALL MINE!

Aral
27-01-2010, 01:34
Ma Mordin rula, najdraži lik u cijeloj igri ^^ Mamuti, uz to kaj sam Sentinel igram i na Veteran, a neprijatelji baš i nisu lagani. Al da je izazovno...je :D

@Boz: A kad ih tek čuješ u igri...nešto predivno :pray: Meni ispiti tek sad dolaze, dobro da sam ovo prešao a vrijeme od učenja sam spiskao na igranje xD

The Boz
27-01-2010, 01:35
Hmm... malo uspoređujem slike likova sa castom, i došao sam do zaključka da su neki likovi ENORMNO slični svojim voice talentima. Što je zakon.
Znate što je još zakon?
Ovo:
N-z4Dv55qDw
Wubya Ti Ef, mate?

Aral
27-01-2010, 01:37
Omg hahaha, to još nisam vidio :rotfl: Ovo u drugom prelasku moram vidjet!

W3DR4N
27-01-2010, 08:58
To ti otpjeva kad riješiš Mordinovu misiju, pa popričate o đenofejđu, i kako je bio neizbježan za očuvanje rase i kulture Krogana. Onda Shepard pita kako nije znao da Mordin mari za umjetnosti, i ovaj mu počne pjevati.

mr. Pink
27-01-2010, 09:47
:(
jedva čekam 8.2 da ponovno pocnem igrat,mislim da ovaj put budem sa sentinelom,nego,jel taj tech armor stalno ukljucen ili samo kad reagira na damage?

The Fury
27-01-2010, 11:14
Kad ga aktiviraš, stalno traje, dok ga neprijateljski napadi ne istroše. Ako se paziš, može se regenerirat. Isto tako za napomenuti je, ako imaš ga upaljeno, manji je cooldown na moći. Zakon stvar, nema što :thumbs2:

Feanor
27-01-2010, 11:22
Jeli mogu staviti ''ignore'' na ovu temu? :D Moram je izbjegavat u širokom luku, ali me opet tako jako privlači da je to za popi*dit. A i ovi spoiler tagovi vrište ''klikni me, klikni me''... Argggh.
Ja je uzimam tek 08.02 :( . Jebemti ispite.

EDIT: MOram si nabavit curu do valentinova, i onda joj hintat što želim za poklon. Prolazit često kroz algoritam, plakat i aweat( :pray: ) ispred kutije od ME-2

Aral
27-01-2010, 11:32
Ajmo malo infoa o bonus contentu, Mass Effect 2 Normandy Crash Site Impressions (http://pc.ign.com/articles/106/1063732p1.html). Lijepa misija, nema šta. A inače, dobar opis za Sentinela, možda ću pišat krv al nema veze ^^

"Because of their unique play-style, Sentinels should be left to those who have a lot of experience in the Mass Effect universe. Lacking any real ability to use firearms, Sentinels will need to depend on their dueling skillset, which includes both biotic and tech-based abilities. Good luck! Playing as a Sentinel isn't easy."

A sad, odoh izvuć Mordina, po drugi put :)

Arbiter of Change
27-01-2010, 11:45
Bolje da budu u spoilerima... ovaj zadnji party screen (ne, ja još ne znam tko su) se nije sam od sebe prebacio u spoiler tag. :eyebrows:

Aral
27-01-2010, 11:47
Znam da nije, ti si ga stavio, tnx :) Mogao bi se uskoro pozabavit sa dlc-om malo...

The Boz
27-01-2010, 12:03
Ček... kaj Normandy crkne?
OMFG SPOILAH!

Bartuc
27-01-2010, 12:06
Ne čitam ovu temu do daljnjega. Prst mi samo bježi na link, ali od sada ću se kontrolirati :( Javim dojmove o igri 18.02, a do tada pakao... :cry:

Feanor
27-01-2010, 12:07
Ne čitam ovu temu do daljnjega. Prst mi samo bježi na link, ali od sada ću se kontrolirati :( Javim dojmove o igri 18.02, a do tada pakao... :cry:

Ditto. Vidimo se 09.02...

Aral
27-01-2010, 14:04
OMFG SPOILAH!
Hm, pa ajmo ovak, npr. dođeš na IGN ili bilo koji drugi gaming site i prvo kaj ti uleti u oči je taj ogroman naslov, daj mi reci kak da to izbjegneš...Čovječe za niti jednu igru se nije tolko ljudi bunilo, neznam kaj da više napravim, igra je vani, svi sve znaju o njoj koji je prate a oni koji ne neka uopće ne idu na net :eyebrows: :)

keko
27-01-2010, 14:23
Igra je preodlična :pray: . Jedva sam dočekao dvojku, a sad opet jedva čekam trojku jer me stvarno zanima nastavak priče. Sviđa mi se taj princip skupljanja tima jer ipak se ide na stealth misiju pa ne trebaš vojsku nego par specijalnih ljudi. Kraj igre je preepic, tisuće Reapera se bude i kreću prema našoj galaksiji, baš me zanima kako ćemo to srediti budući da je jedan Sovereign jedva bio pobijeđen od cijele flote. Mislim da će trojka biti slična dragon ageu što se tiče cilja igre, trebat ćeš skupiti vojsku da se odupreš Reaperskoj invaziji. Stvarno me iznenadilo kad je Legion reko da su Gethi koji su napali Citadel samo manji dio cijele rase, Heretici, tako da Getha vjerojatno ima skoro ko Reapera.

Grim
27-01-2010, 14:24
OMFG SPOILAH!
Hm, pa ajmo ovak, npr. dođeš na IGN ili bilo koji drugi gaming site i prvo kaj ti uleti u oči je taj ogroman naslov, daj mi reci kak da to izbjegneš...Čovječe za niti jednu igru se nije tolko ljudi bunilo, neznam kaj da više napravim, igra je vani, svi sve znaju o njoj koji je prate a oni koji ne neka uopće ne idu na net :eyebrows: :)
Bio je sarkastičan. :D

Sada sam obavio quest na brodu od Collectorsa, rulež totalni! :pray:
Interijer broda je fantastičan.

Inače, nakupio sam oko 102000 Palladiuma, jer ono, nemam ga na što trošit. :(

Kostolomac
27-01-2010, 14:36
Al zato je prokleta platina teška za skupit a treba za masu stvari :(

Insert
27-01-2010, 14:38
Koliko je na kraju vremena potrebno da pređete igru?

Inače ne pratim ovu temu da mi ne zaspoilate nesto.

Aral
27-01-2010, 14:40
Tak i kod mene, imam ga gro a sve sam istražio skoro.

Evo malo screnova sa novog dlc-a (predivna atmosfera, slike to nemogu dočarat) te tech armor :wink:

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_MassEffect22010-01-2714-31-21-14.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/MassEffect22010-01-2714-31-21-14.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_MassEffect22010-01-2714-31-37-75.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/MassEffect22010-01-2714-31-37-75.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_MassEffect22010-01-2714-31-55-95.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/MassEffect22010-01-2714-31-55-95.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_MassEffect22010-01-2714-32-55-48.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/MassEffect22010-01-2714-32-55-48.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_MassEffect22010-01-2714-34-16-59.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/MassEffect22010-01-2714-34-16-59.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_MassEffect22010-01-2714-34-26-05.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/MassEffect22010-01-2714-34-26-05.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_MassEffect22010-01-2714-36-14-31.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/MassEffect22010-01-2714-36-14-31.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_MassEffect22010-01-2714-36-18-87.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/MassEffect22010-01-2714-36-18-87.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_MassEffect22010-01-2714-36-23-74.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/MassEffect22010-01-2714-36-23-74.jpg)

Grim
27-01-2010, 14:46

Tek sam na otprilike pola igre, a igram već nekih 40-50 h (ovo mi je prvi put da prelazim).
Igra je pristojne dužine.

Insert
27-01-2010, 14:53

Tek sam na otprilike pola igre, a igram već nekih 40-50 h (ovo mi je prvi put da prelazim).
Više nego pristojno, pogotovo za današnje standarde. Radiš li sve side questove ili samo usputne?

keko
Što mislite o reakciji Councila nakon što se vratite? Ja na mogu vjerovati kako su oni mutavi, spasim njih i Citadel od uništenja i idioti još ne vjeruju za Reapere. Baš me zanima da li će u trećem dijelu kad Reaperi napadnu biti u razgovoru s njima opcija "What was I telling you for the last xy years, morons?"

The Fury
Meni je trebalo samo 28h... Nisam se ni trudio je proć što prije. Ne znam što si radio za to vrijeme.

Evo jedna romantična slika :oops:
http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/d0414ed6d93d90d998a344ea618d8de522ee232b.png

Aral
27-01-2010, 14:54
Moraš radit sve sidequestove, inače ti nemože tolko trajat. Tak sam i ja igrao, tom dužinom a još nisam istražio ni polovicu sustava. Nekad se znam zadubit u Codex pa ga čitam i po sat vremena xD

Windwalker
27-01-2010, 14:58
Na koju foru su sidequestovi i planeti, pošto čujem da nema vozila?
I je li istraživanje zanimljivije?

Traži li igra vezu s internetom pri svakom pokretanju, ili samo prvi put, ili nikad?

Grim
27-01-2010, 15:01

Više nego pristojno, pogotovo za današnje standarde. Radiš li sve side questove ili samo usputne?
Sve side questove, igram što detaljnije mogu, pošto volim guštati u dobrim igrama, a prvi prelazak je najbolji i najzabavniji.

ScorpiuS
27-01-2010, 15:23
Ja sam izvukao daleko manje. Samo 50 sati, sa tim da nisam skenirao popriličan broj planeta samo zato što sam već imao +200k resusra.

kvakomekiki
27-01-2010, 16:50
Tak i kod mene, imam ga gro a sve sam istražio skoro.

Evo malo screnova sa novog dlc-a (predivna atmosfera, slike to nemogu dočarat) te tech armor :wink:

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_MassEffect22010-01-2714-31-21-14.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/MassEffect22010-01-2714-31-21-14.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_MassEffect22010-01-2714-31-37-75.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/MassEffect22010-01-2714-31-37-75.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_MassEffect22010-01-2714-31-55-95.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/MassEffect22010-01-2714-31-55-95.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_MassEffect22010-01-2714-32-55-48.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/MassEffect22010-01-2714-32-55-48.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_MassEffect22010-01-2714-34-16-59.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/MassEffect22010-01-2714-34-16-59.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_MassEffect22010-01-2714-34-26-05.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/MassEffect22010-01-2714-34-26-05.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_MassEffect22010-01-2714-36-14-31.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/MassEffect22010-01-2714-36-14-31.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_MassEffect22010-01-2714-36-18-87.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/MassEffect22010-01-2714-36-18-87.jpg)

http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/th_MassEffect22010-01-2714-36-23-74.jpg (http://i160.photobucket.com/albums/t171/Aral_photos/MassEffect22010-01-2714-36-23-74.jpg)

jeli dlc besplatan?

Aral
27-01-2010, 17:22
Aha. Sentinel me dobro mući, samo može koristit dva guna, moraš dobro taktizirat.

The Fury
27-01-2010, 17:42
Aha. Sentinel me dobro mući, samo može koristit dva guna, moraš dobro taktizirat.

Pištolj za long range, medium, smg za close medium, uopće nije problem. Koristi throw što više možeš pogotovo kad je tech armor on. Ja sam sada nezaustavljiv. Cooldown na moći mi je 3 sec, samo bacam kugle od throwa :rotfl:

Windwalker
27-01-2010, 17:45

Traži li igra vezu s internetom pri svakom pokretanju, ili samo prvi put, ili nikad?
Khm...

Deadwalker
27-01-2010, 17:48
Hebo vas, kolko vas ima rodake u Americi... :)
Ja jos moram cekati do iduceg tjedna kad ce to doci na europsko trziste i zatim cekati da produ preostali ispiti da se primim ozbiljnog igranja

The Fury
27-01-2010, 17:51
Ajd, ajd, ja ću ti odgovoriti :wink:

Sidequestovi su na tu foru da moraš obaviti neke manje brige nevažnih likova koji se pojavljuju u igri. Odi tamo i tamo, dofuraj mi ovo i ono, pogledaj ovo ono.
Istraživanje, ako misliš na skeniranje po planetima je.... Pomalo naporno. Moraš sa mišem mahati po planetu ne bi li otkrio rude i crpio ih.

Ne moraš se uopće spajat na net da bi igrao.

Da ja pitam, što je storm speed? Vidim da se može poboljšat gearom.

keko
27-01-2010, 17:54
Meni je trebalo samo 28h... Nisam se ni trudio je proć što prije. Ne znam što si radio za to vrijeme.

Evo jedna romantična slika :oops:
http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/d0414ed6d93d90d998a344ea618d8de522ee232b.png

LOL, moj Shepard izgleda skoro identično, evo slike:
http://www.imagesforme.com/upload/6bc0bac7.jpg

Aral
27-01-2010, 17:55

Pištolj za long range, medium, smg za close medium, uopće nije problem. Koristi throw što više možeš pogotovo kad je tech armor on. Ja sam sada nezaustavljiv. Cooldown na moći mi je 3 sec, samo bacam kugle od throwa :rotfl:
Je, znam da ću kasnije ownat al zasad sam u problemima, mislim ne velikim ali sporije napredujem nego sa soldierom na normal :D Al po skillovima koje ima vidim da će lik ownat kad se razvije.

The Fury
27-01-2010, 17:58

Je, znam da ću kasnije ownat al zasad sam u problemima, mislim ne velikim ali sporije napredujem nego sa soldierom na normal :D Al po skillovima koje ima vidim da će lik ownat kad se razvije.

Da, reko si da igraš sada na Veteran. Malo je teško u početku ali kasnije je laganica, barem meni na normal. Vidjet ćemo kako će se razvijat situacija kasnije, u tvom slučaju.

@keko
Baš smo si zgodni :friends:

Grim
27-01-2010, 18:08
U igri fakat ima prelijepih lokacija, kao npr. ova na koju sam naletio danas:

http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_aa9075c2.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/941592_MassEffect22010012714362233.jpg)http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_d5403a39.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/941591_MassEffect22010012714360289.jpg)

keko
27-01-2010, 18:19
Nadam se da neće poslije trojke ići raditi Mass Effect MMO, jer bi to totalno uništilo sav taj predobar lore. Slažem se s tobom Grim, predobri screenovi.

Arbiter of Change
27-01-2010, 18:29
Jesam vam rekao da sve slike moraju... [uočava da je u pitanju pejzaž].
Carry on. :)

keko
27-01-2010, 19:20
Hive mind= kolektiv? Sjećam se da sam u prvom dijelu pitao Tali da li su gethi kao hive mind i ona je rekla da nisu, a sad sam u razgovorima s Legionom kad mi je opisivao kako gethovi funkcioniraju stekao dojam da su oni neka vrsta kolektiva.

Aral
27-01-2010, 19:26
Oni su u biti ko Borg. Nadam se da to nije spoiler ^^

GeraltofSmeg
27-01-2010, 19:37
Bleh, bioware mi je spojlao igru do kraja, bezveze mi je znati polovicu dijalog linija u pocetku igre :(

keko
27-01-2010, 19:46
Oni su u biti ko Borg. Nadam se da to nije spoiler ^^

Ali ako se samo dio Getha odvojio i pridružio se Reaperima, onda to pokazuje neku vrstu individualnosti unutar Getha pa mi zato nije baš najjasnije, nadam se da će to malo razjasniti.

Aral
27-01-2010, 19:48
Kako kažu u jednom dijelu, problem u matematici. Kod njih je sve bazirano na matematici. Inače, kako sam se iznenadio kad sam vidio Legiona, uopće sam zaboravio na njega da će bit, VA mu je strašan.

keko
27-01-2010, 19:51
Super izgleda u razgovorima kad na glavi diže dijelove metala da bi pokazao, nazovimo to tako, izraze lica.

Aral
27-01-2010, 20:03
Da, totalno bolesno :pray:

mr. Pink
27-01-2010, 20:47

planete skeniras za sirovine koje su ti potrebne,nekad nađeš i anomaliju,iliti znak da je tu sidequest,posaljes sondu i spustis se na planet sa onim shuttleom na jednu lokaciju ali ga nemozes ti vozit,puno zanimljivije od ME1.

:O
kako si to uspio,jel se bas trudis da igras sporo ili,na kojoj tezini igras?
Ja sam na kraju imao 33h,dovoljno,no main quest je trebao biti duzi.
A planete sam posjetio sve i napravio sve sidequestove.

Evo i par screenova iz igre:
http://xs.to/image-C5EF_4B60976E.jpg
http://xs.to/image-3BE7_4B60976E.jpg
http://xs.to/image-27A2_4B60976E.jpg
http://xs.to/image-3C72_4B60976E.jpg
http://xs.to/image-E622_4B60976E.jpg

keko
27-01-2010, 20:50
Na zadnjoj slici faca tvog lika nekako čudno izgleda..

Grim
27-01-2010, 21:01

:O
kako si to uspio,jel se bas trudis da igras sporo ili,na kojoj tezini igras?
Ja sam na kraju imao 33h,dovoljno,no main quest je trebao biti duzi.
A planete sam posjetio sve i napravio sve sidequestove.

Igram detaljno. Težina mi je stavljena na normal (shootere ne igram na hard).
Obavljam sve questove, razgovaram sa companionsima, svaki mogući planet skeniram da skupim što više resursa... i tako to.

Kao i svaku igru koju igram po prvi put, iscripim svaku minutu igre iz nje.

I da, Codex rula, totalno. :D

keko
27-01-2010, 21:39
Tako sam i ja igrao, ali uopće nisam imao volje za skeniranjem planeta kad sam sve imao više od 150k i sve upgrejdano. Codex je stvarno super, nekad samo to čitam, uopće ništa ne radim, šteta što na secondary nema govorenja.

Aral
27-01-2010, 21:58
Da, da ima i secondary voice bilo bi preludo. Tak i ja inače igram, svaki mm ispretražim :D

ScorpiuS
27-01-2010, 23:10
Kako kažu u jednom dijelu, problem u matematici. Kod njih je sve bazirano na matematici. Inače, kako sam se iznenadio kad sam vidio Legiona, uopće sam zaboravio na njega da će bit, VA mu je strašan.
Problem je i u tome što nisu sposobni se spojit sa svim gethovima nego samo sa određenim brojem, a to znači da se je jedna skupina odvojila od druge i tako su imali drugačiji pogled na svijet.

BTW, SSV Estavanico :o

Aral
27-01-2010, 23:50
Damn, sad tek vidim kakva je razlika po klasama. Iako nema puno oružja, Sentinel to bogme dobro nadokanđuje sa svojim tech i biotic moćima; plus za special power sam mu uzeo Slam, owna boga.

Inače, skužio tek sad, za prvi prelazak mi je trebalo sve skupa 42 sata, s tim da nisam ama baš sve istražio. Ako bude sve ok drugi prelazak bi trebao imat više, pogotovo jer igram na Veteran.

Maloki
28-01-2010, 00:36
Plaši me taj čovjek, odnosno preciznije - plaše me njegove zjenice, podsjećaju me na Sarena i Geth.

Aral
28-01-2010, 01:03
Ja sam čak u jednom trenutku pomislio da je pod kontrolom Reapera, možda njihov izaslanik ili nešto slično. Još ćemo čut od njega svakako.

Aral
28-01-2010, 01:47
Hehe, huz d men :rotfl:

http://lookpic.com/t/486/EMd9im6e.jpeg (http://lookpic.com/i/486/EMd9im6e.jpeg)

keko
28-01-2010, 05:45
Ja sam čak u jednom trenutku pomislio da je pod kontrolom Reapera, možda njihov izaslanik ili nešto slično. Još ćemo čut od njega svakako.

Posebno je zastrašujuće što sam mu dao Collectorsku bazu..

W3DR4N
28-01-2010, 09:35
Inače, skužio tek sad, za prvi prelazak mi je trebalo sve skupa 42 sata, s tim da nisam ama baš sve istražio. Ako bude sve ok drugi prelazak bi trebao imat više, pogotovo jer igram na Veteran.

Šta si ti radio tako dugo. Sa svim primarnim i sekundarnim zadacima, nije potrebno više od 30 sati za igru.

Aral
28-01-2010, 10:07

Nisi jedini ^^

@W3DR4N: Nemam pojma, normalno sam igrao, bez žurbe, dosta sam planeta skenirao, malo čitao codex i tako to. Baš me zanima kak ću proć u drugom prelasku, s obzirom da igram veteran a ne na normal.

vjever_masni
28-01-2010, 11:54

Nisi jedini ^^

@W3DR4N: Nemam pojma, normalno sam igrao, bez žurbe, dosta sam planeta skenirao, malo čitao codex i tako to. Baš me zanima kak ću proć u drugom prelasku, s obzirom da igram veteran a ne na normal.

ja mu nisam dao, ne vjerujem mu

The Fury
28-01-2010, 12:10
ja mu nisam dao, ne vjerujem mu

Nisi mu dao guze. Nisam ni ja, niti ja mu ne vjerujem. Spoiler tag koristi :eyebrows:

Aral
28-01-2010, 12:10
Zašto me ovo vuće na nekakvo pružanje sexualnih usluga Illusive Manu :rotfl: Inale, u drugom prelazu mu neću dat ^^

@The Fury: :D Mislim da netreba spoiler za ovo, kaj ekipa zna kaj češ mu dat. Možda slap a bitch, nikad neznaš.

The Fury
28-01-2010, 12:20
Ma znam, ali opet, tko zna tko će si netko nešto zabrijat. :rotfl:

Dajte mi recite, jel Illusive Man puši cigarete ili joint?

Meni se čini joint jer nam stalno nešto zaboravi reć napomenut... I tako stalno. Onda nam se ispričava, joj sori, morao sam ti ne reć da ćeš ići na malu misiju di ćeš vjerojatno umrijeti itd. Kaže odi mi po ćevape na koloniju i kad skužimo da su tamo opaki kukci sa gunovima i jedva onako preživimo, pa nam počne srat da smo luk zaboravili donijet sa ćevapima. Zato sam ga na kraju poslao u 3 pm, Miranda također :P

Aral
28-01-2010, 12:24
Hahah, fakat, mogao bi bit :rotfl:

Aral
28-01-2010, 14:42
Omg, kakvih li scena, bacim pull, onda cryo blast te na kraju throw, onako komadići leda lete po zraku kad se tijelo rasprsne, sve u kombi sa kolegama iz squada, bolesno. I da, Sentinel rula :pray:

keko
28-01-2010, 14:47
Da, baš predivno. Je li tko probao igrati s Infiltratorom, da li stealth čemu koristi?

Grim
28-01-2010, 15:01
Fakat ima tona predivnih lokacija u igri, sve su različite i osobite na svoj način, te detaljne:

http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_2f8c3bf9.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/942987_MassEffect22010012812174706.jpg)http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_fe20d42a.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/942986_MassEffect22010012718423838.jpg)http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_2364a3e6.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/942989_MassEffect22010012814335401.jpg)

Inače, je ovo bug ili ja nešto krivo vidim:
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_31bdab5f.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/942988_MassEffect22010012813364776.jpg)
Plače, ali suze su joj crvene... plače krv? :D

E da, sada sam obavio quest od Zaeeda, najveći badass u cijeloj igri. :pray:
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_5e98ba65.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/942990_MassEffect22010012814463296.jpg)
:pray:

keko
28-01-2010, 15:18
Valjda ima nekakvu crvenu maskaru pa su zato crvene suze. Inače, kad sam ih prvi put vidio, pomislio sam da mi je grafička otišla, onda skužio da su to prave suze.

Maloki
28-01-2010, 15:19
Veći badass od Jack? :)

Grim
28-01-2010, 15:22
Veći badass od Jack? :)
Da, veći, muško je... i badass je, to mu daje status najvećeg badassa u igri.

Kid A
28-01-2010, 15:44
Jel ga imas kao igrivog lika,tog Zaeeda?

Grim
28-01-2010, 15:47
Yep, dobije se u DLC-u.

skitkid
28-01-2010, 15:59
tali <3

keko
28-01-2010, 16:15
Nažalost, radoznalost me ponesla, pa sam kod prvog prelaska praktički projurio kroz igru samo da bi otkrio kako priča ide, sad idem još jedanput odigrat, samo ću promijeniti klasu, odluke ću sve ostaviti iste. Igrat ću sporo i detaljno da ne propustim ništa.

ScorpiuS
28-01-2010, 16:31
tali <3
:thumbs2:

Aral
28-01-2010, 17:33
Da, krajolici su predivni, neki jednostavno oduzimaju dah :o

ScorpiuS
28-01-2010, 17:38
A neki baš i ne. Jako mi smeta debelo nizak broj poligona na nekim stvarima u pozadini.

Aral
28-01-2010, 17:45
Ovisi na kaj misliš. Oni stvarno daleki objekti nisu skroz solid, nego samo naljepljenje slikice bi se reklo, kao Collectorov brod kad sleti na onu koloniju

Domy
28-01-2010, 18:09
Pitanje u vezi posade, bitne i nebitne

Koliko ljudi tj nebitne posade pogine ako nakon nabavljanja Legiona odemo samo odradit njegovu loyalty misiju prije odlaska kroz Omega-4? Najmanje očito ako odmah nakon Reapera odemo kroz relay.
I kaj se sve može napravit s Legionom,pročitao sam negdje da ga se može predat Cerberusu?

keko
28-01-2010, 18:16
Pitanje u vezi posade, bitne i nebitne

Koliko ljudi tj nebitne posade pogine ako nakon nabavljanja Legiona odemo samo odradit njegovu loyalty misiju prije odlaska kroz Omega-4? Najmanje očito ako odmah nakon Reapera odemo kroz relay.
I kaj se sve može napravit s Legionom,pročitao sam negdje da ga se može predat Cerberusu?

Imaš dva izbora, možeš ga predati Cerberusu (tko zna šta će s njime raditi), ili ga možeš uključiti i vidjeti što će se dogoditi. Izbor je tvoj. Što se tiće pogibanja posade, mislim da ti najmanje posade pogine ako imaš sve upgrejde.

Domy
28-01-2010, 18:19
Ne govorim o posadi koju vodiš sa sobom na misije nego onoj manje bitnoj tipa Kelly ili Dr. Chakwas

E da,dal upgradeovi funkcioniraju i na unique oružjima?

Ne sviđa mi se kaj ljudi na netu pišu o collector's edition i problemima s cerberus networkom, ozbiljno razmišljam nabavit samo običnu verziju sutra. CE tak i tak ne nudi previše,concept art me ne zanima, dlc armori su zeznuti s kacigama, dat 50 kn više samo za drukčiji omot i collector assault rifle koji ionako neću koristit s većinom likova nemam namjeru.

Vanguard mi je bio idealan u prvom dijelu, al sad radim Sentinela. Jedino kaj mi se kod njega u prvom dijelu nije sviđalo bio je potpuni nedostatak combat skillova i oružja,to je sad ispravljeno. Yay.

Aral
28-01-2010, 19:27
OMFG :pray:

Nabavio sam Mass Effect 2 OST, dva cd-a, 27 pjesama sve zajedno, skladatelj je Jack Wall.

The soundtrack was composed by Jack Wall who also composed the music for the original Mass Effect. His other credits included Jade Empire, Myst III, Myst IV, and more. He is also the co-founder of the Game Audio Network Guild.

Sve skupa traje nešto malo manje od dva sata. Evo i popisa,

Disc 1

01 - The Illusive Man.mp3
02 - Humans Are Disappearing.mp3
03 - The Attack.mp3
04 - The Lazarus Project.mp3
05 - A Rude Awakening.mp3
06 - The Normandy Reborn.mp3
07 - Miranda.mp3
08 - Jacob.mp3
09 - Freedom's Progress.mp3
10 - Thane.mp3
11 - Garrus.mp3
12 - An Unknown Enemy.mp3
13 - Samara.mp3

Disk 2

01 - Grunt.mp3
02 - Horizon.mp3
03 - Tali.mp3
04 - Mordin.mp3
05 - The Normandy Attacked.mp3
06 - Jack.mp3
07 - Legion.mp3
08 - JumpDrive.mp3
09 - CrashLanding.mp3
10 - The Collector Base.mp3
11 - The End Run.mp3
12 - Suicide Mission.mp3
13 - New Worlds.mp3
14 - Reflections.mp3

Totalno sick, totalno :pray:

Grim
28-01-2010, 19:29
Soundtrack je odličan, kao i u prvom dijelu. :D

Aral
28-01-2010, 19:30
Da, totalno :pray: Snimam za auto 8)

keko
28-01-2010, 19:36
Jel tko od vas probao ne obaviti Talinu misiju dok ne dobiješ Legiona, te ga onda odvesti u Flotillu? To namjeravam probati u novom prelasku.

ScorpiuS
28-01-2010, 19:43
Reakcija bi definitivno bila zanimljiva :D

GeraltofSmeg
28-01-2010, 19:54
Nije spojler, ali s ovim nasim adminima, nikada ne mozes biti siguran hoce li to protumaciti kao jedan.Bleh, igram tek 5 sati, a vec sam rekutao polovicu clanova squada, sada spasavam ešli :/,Zasto ne mogu rekutati ostatak datapadova?
Oh, da, smajl. :D :P
+, kako otkljucati/naci/dobiti Mirandin alternate outfut(crni, seksi)

Domy
28-01-2010, 20:03
Nije spojler, ali s ovim nasim adminima, nikada ne mozes biti siguran hoce li to protumaciti kao jedan.Bleh, igram tek 5 sati, a vec sam rekutao polovicu clanova squada, sada spasavam ešli :/,Zasto ne mogu rekutati ostatak datapadova?

Ide ti otprilike ovako: da ti prvih 4 profile-a nakon Freedom&#39;s Progress misije (Jack,Grunt,Mordin,Archangel), nakon što njih pokupiš je ta misija s clanom bivse postave, onda ti da ostale profile (Tali,Samara,Thane) i nakon regrutiranja njih je još jedna glavna misija. Dakle,3 glavne misije omeđuju skupljnje svih pratioca osinm jednog. Taj jedan je na 4.glavnoj misiji kojeg možeš i ne moraš pokupit. Nakon toga si sposoban ić kroz relay na finalnu misiju.

Alternativni outfit svaki član dobije nakon loyalty misije

GeraltofSmeg
28-01-2010, 20:07

Ide ti otprilike ovako: da ti prvih 4 profile-a nakon Freedom&#39;s Progress misije (Jack,Grunt,Mordin,Archangel), nakon što njih pokupiš je ta misija s clanom bivse postave, onda ti da ostale profile (Tali,Samara,Thane) i nakon regrutiranja njih je još jedna glavna misija. Dakle,3 glavne misije omeđuju skupljnje svih pratioca osinm jednog. Taj jedan je na 4.glavnoj misiji kojeg možeš i ne moraš pokupit. Nakon toga si sposoban ić kroz relay na finalnu misiju.

Alternativni outfit svaki član dobije nakon loyalty misije
Zahvaljujem, usput, kada si vec toliko raspolozen za odgovore u vezi s igrom, kada mogu pricati o personalnim stvarima s memberima skvada?

Aral
28-01-2010, 20:11
Istraži pa ćeš vidjet, koji je gušt sve ovako saznat ^^

@keko: Ja sam tak napravio, trebao si vidjet reakcije :D

keko
28-01-2010, 20:15
Nadam se da me neće linčovati :) .

McPingvin_v2.0
28-01-2010, 20:15
Gamad jedna, kad će igraaaa... I kraj ispita u utorakkkkk :D

Aral
28-01-2010, 21:37
Damn, genetically modified ass...ovaj Miranda :D

http://lookpic.com/t/744/ErhfmmrR.jpeg (http://lookpic.com/i/744/ErhfmmrR.jpeg)

Grim
28-01-2010, 21:41
:rotfl: :rotfl:
Si primjetio, da tekst koji si zacrnio, je iste boje Shepardova međunožja, te slučajno i doseže njegovo međunožje? :D
Boner!

Aral
28-01-2010, 21:42
O rly :D I mislio si valjda "njezino međunožje" :wink:

Domy
28-01-2010, 21:44
Ide od njegovog do njenog :rotfl:

The Fury
28-01-2010, 21:46
A Shepard, cool faca i prekrižene ruke... Zar trebamo tražiti dalje idola? :rotfl:

Domy
28-01-2010, 21:49
I najvažnije, default faca

Grim
28-01-2010, 21:50
E da, koliko vas igra sa defaultnom Shepardovom facom?

Ja igram, jer je to najbolja moguća faca.

Domy
28-01-2010, 21:52
Probao sam neku drugu al brzo pobrisao.
Nema do defaultnog, i to muškog.

Aral
28-01-2010, 21:52
I ja, ne pada mi na pamet igrat s nekom drugom facom, naviknuo sam se na ovu ^^ U trećem prijelazu ću izabrat žensku, da slušam malo ženski glas ^^

mr. Pink
28-01-2010, 21:56
ja nema sanse da igram sa defaultom,previse sam se navikao na mog custom sheparda.

Domy
28-01-2010, 22:02
Jel tko već probao new game+ ?

Kad bude,nek napiše kaj se sve prenosi.

Čitao sam oružja, 200k creditsa, skillovi, 50k resursa, ne paragon/renegade bodovi,ne unique oružja,ne znam za upgradeove

Aral
28-01-2010, 22:07
Tako nekako, budeš vidio ^^ Malo drugačiji doživljaj a i lakše je. Naravno, podigneš si težinu igre i hop, gle zajeba :)

ScorpiuS
28-01-2010, 22:09
Ja uvijek napravim custom facu, još nikad nisam zaigrao sa default shepardom.
Nego došao sam na jednu ideju. Poštu u Mass Effect 2 možeš sačuvat neku facu putem koda, kako bi bilo da napravimo neko natjecanje kako bi napravili što boljeg Sheparda. Mislim da bi trebali pravit ženske, da ne ispadnemo pederi, jer gledamo tko je napravio ljepšeg muškarca.

Windwalker
28-01-2010, 22:22
Kao što sam već 100 puta rekao, defaultni Shepard je kultni lik i sama customizacija izgleda je u ovoj igri nepotrebna (iako može biti zabavno složiti neku žensku facu, no ne igrati tako).

Dakle, dobar prijedlog Scorpy (Farscape je zakon :wink: ).
Počni s izradom, ja se pridružim za par dana kad dobijem igru.

ScorpiuS
28-01-2010, 22:33
A kakva mi molim te izrada treba??? Forumaši neka slože facu i stave slike i kod te face na forum.

GeraltofSmeg
28-01-2010, 22:50
Damn, genetically modified ass...ovaj Miranda :D

http://lookpic.com/t/744/ErhfmmrR.jpeg (http://lookpic.com/i/744/ErhfmmrR.jpeg)
Da, danas citav dan gledao u to, cak sam i misiju njenu obavio.

Windwalker
28-01-2010, 23:21
A kakva mi molim te izrada treba??? Forumaši neka slože facu i stave slike i kod te face na forum.
Mislio sam da izradiš svoju natjecateljicu.

Kid A
28-01-2010, 23:26

markopuh
28-01-2010, 23:41
Ja je jučer kupio, odlična je igra.

Domy
29-01-2010, 00:37
Ja ju kupujem ujutro. I odmah za komp,ovaj vikend će bit za dušu,a slijedeći tjedan za ispit.

8)

Aral
29-01-2010, 01:43
Počeo treći prelazak, paralelno sa drugim koji još nisam završio. Ovaj put uzeo ženskog Sheparda, Veteran lvl, Adept class...let's rock.

ScorpiuS
29-01-2010, 09:36
Tvoj treći prelazak je bio moj prvi :D

Aral
29-01-2010, 09:53
:)

Nego, nemogu vjerovat koja je razlika kad igraš sa ženom, prestrašno. Neznam zašto to nisam prije probao, čak ni u jednici nisam igrao s njom. Imam osječaj kao da su njoj bolje napravljenje emocije, facijalne ekspresije i tako to, ludo. Plus, još je adept a kolko vidim on owna :pray: A i glas joj je baš zakon ^^

The Fury
29-01-2010, 10:00
Nešto mi se mućkalo u glavi i došo sam do ideje da bi bilo zakon sa sve (pogotovo za fanove) da su BioWareovci napravili bonus sadržaj tipa deleted scene pa čak i bloopers (pogreške tijekom snimanja) ali ono iz igre. Zamislite kod ključnih scena Shepard se spotakne i razbije, kroganu padne maska i još mnoga toga. Ali to sve ostaje na ideji, nažalost :(

Još jedno pitanje, jako važno vezano uz samu igru.... Kak je to kada quarian prdne? Ima li njihova odijela kakve protumjere za takve kritične situacije? :)

Domy
29-01-2010, 10:12
Filteri unutar odijela sve srede :rotfl:

ScorpiuS
29-01-2010, 10:38
Kako uopće rade težu nuždu. Osim ako WC nije dekontaminiran prije toga može biti jako prljavo to raditi u odjelu.

Domy
29-01-2010, 11:31
OBAVIJEST

Kupio sam danas igru u Algoritmu i izgleda da im u pakiranjima fali kod za Cerberus mrežu. Izdali su priručnik na hrvatskom pa pretpostavljam da su ga zaboravili u tisku. Nadam se.
Javim novosti kad saznam.

Arbiter of Change
29-01-2010, 11:47
What what what? Obavezno javljaj.
Ako je to zasluga naših jer OPET idu trošiti vrijeme na lokalizaciju manuala... fak. :(

Domy
29-01-2010, 12:04
Igra,btw, radi. Import isto.
Rekli su mi da je trebala ić i kartica na engleskom s igrom, al iz nekog razloga nije. Pa sam rekao da kad to riješe, il nek jave di da ju pokupim, ili da mi bolje pošalju kod mailom; ak mogu digitalni distributeri mogu i oni. Čekam nastavak.
Valjda će imat to na umu za ostala pakiranja igre.

I da,manual na hrvatskom je smiješan. Klase su: vojnik,infiltrator,izviđač,stražar,stručnjak i inžinjer :rotfl:

Arbiter of Change
29-01-2010, 12:10
Prozor, dakle stvarno je za*eb nastao kad su pakirali igre. Sad ću se morati mučiti i kontaktirati EA (je, Algoritam će nešto napraviti) da mi pošalju kod jer sam čitao na forumu da su to neki već radili i da su im samo dodali ono što fali na account... Isse. Ovakve stvari tjeraju ljude na piratiju.

Nije mi jasno koji vrag uopće prevode manual i to sve. Fak. :(

Domy
29-01-2010, 12:12
Aj pričekaj prvo da javim kaj je bilo.

Arbiter of Change
29-01-2010, 12:13
Aj pričekaj prvo da javim kaj je bilo.
Ma moja je tek na putu od CroVortexa pa se pripremam psihički za šok. :)

Domy
29-01-2010, 12:18
Algoritam je nakladnik hrvatskog priručnika, pošto crovortex nabavlja svoje primjerke izvana, možda ni nećeš dobit lokalizirano i bez koda.
Koja reklama,a?

Windwalker
29-01-2010, 12:42
Moj Dragon Age iz Crovortexa ima manual i cover na hrvatskom, tak da...

Arbiter of Change
29-01-2010, 12:43
Moj DA:O je isto uzet preko CroVortexa pa je imao lokalizirani manual.

Tyrion
29-01-2010, 13:11
To vjerojatno nece biti slucaj za collectors edition kada dođe. Ja sam kupio DA:O ce u algoritmu i bio mi je manual na engleskom.
Ali za svaki slucaj, cekat cu da netko kupi me2 ce pa da javi :p.

Maloki
29-01-2010, 13:30
Pretpostavljam da će moj CE stić idući tjedan, s obzirom da je poslan prekjučer.

Grim
29-01-2010, 15:23
Maloprije završio igru.

Kraj je ono.... :pray:

Ostao sam bez riječi...

Maloki
29-01-2010, 15:29
A zadnji prizor tek :)

Aral
29-01-2010, 16:55
Potpis...u trećem nastavku će bit sranja na kvadrat :D

kvakomekiki
29-01-2010, 17:50
OBAVIJEST

Kupio sam danas igru u Algoritmu i izgleda da im u pakiranjima fali kod za Cerberus mrežu. Izdali su priručnik na hrvatskom pa pretpostavljam da su ga zaboravili u tisku. Nadam se.
Javim novosti kad saznam.

Gdje da kupin igru onda da 100% valja?

ScorpiuS
29-01-2010, 17:55
Potpis...u trećem nastavku će bit sranja na kvadrat :D
Afraid :(

Arbiter of Change
29-01-2010, 17:58
Gdje da kupin igru onda da 100% valja?
CE ili negdje vani običnu verziju, bar ako si planirao kupiti u Algoritma. Nek' netko javi kako je sa CroVortexom, ako ja ne javim prvi.
Da ne bi bilo zabune, igra valja, samo ti fali kod ovaj za CN.

Feanor
29-01-2010, 18:13
Eto, izgleda da je čekanje CE-a bila pametna ideja :D Jer da sam danas pohrlio u dućan ko sivonja, bi se dobrano zahebo...

The Boz
29-01-2010, 18:25
Nije da reklamiram, ali na Impulseu je digitalni Deluxe Edition 308 kuna, i ima sve što je u CEu... samo što nije opipljivo.
Zahvaljujući tome sada mogu reći iz osobnog iskustva da je igra apsolutno savršena... Nije mi jasno kako sam i dalje dijete! Šetao sam po Normandyu sa ogromnom rupom u stropu, i slučajno zakačio stolac koji je lebdio u 0g i on se počeo rotirati i plutati u ničemu... I ja odjednom skužim da se cerim ko kreten. Koji mi je vrag?

ScorpiuS
29-01-2010, 18:58
Neizlječivo, umireš za tri dana. :D
Ja sam bome dodirnuo pod sa čeljusti kada sam vidio tu scenu.

MasaKrisT
29-01-2010, 19:05
Ok neznam u kojem sam svijetu zivio posto rpgove obozavam, tps dobar takodjer, nisam igrao ni jedinicu niti ovo. Dvojka je u nabavi, koliko je prica jedinice vezana za dvojku, trebam li prvo preci jedinicu?

The Boz
29-01-2010, 19:06
Predlažem ti, čisto iz gušta. I da vidiš koliko je ME2 nebo naspram ME1ove zemlje.

ScorpiuS
29-01-2010, 19:14
Ali samo ako je u pitaju gameplay. Povezanost u priči je itekako tu. 5

Aral
29-01-2010, 19:27
Nije da reklamiram, ali na Impulseu je digitalni Deluxe Edition 308 kuna, i ima sve što je u CEu... samo što nije opipljivo.
Zahvaljujući tome sada mogu reći iz osobnog iskustva da je igra apsolutno savršena... Nije mi jasno kako sam i dalje dijete! Šetao sam po Normandyu sa ogromnom rupom u stropu, i slučajno zakačio stolac koji je lebdio u 0g i on se počeo rotirati i plutati u ničemu... I ja odjednom skužim da se cerim ko kreten. Koji mi je vrag?
Bogme sam i ja takav, ono blejim u ekran i osmijeh od zadovljostva od uha do uha :D Igra je strašna!

Windwalker
29-01-2010, 19:29
Igrati ME2 bez jedinice je kao jesti paštetu bez kruha.

Mislim, ko ide igrat dvojku bez da je barem brzinski prešao prvi?

Chappi
29-01-2010, 19:39
Ja bi odigrao drugi dio a nekako mi se neda prvi..jel mi neko može spoilat priču iz prvog dijela,kako završi itd...

Windwalker
29-01-2010, 19:55
Nemoj propuštat tako dobru igru.
Bit će ti žao. Stvarno.

Neznam kaj te uopće u dvojci privlači, a u jedinici ne?

Arbiter of Change
29-01-2010, 19:56
Eto, izgleda da je čekanje CE-a bila pametna ideja :D Jer da sam danas pohrlio u dućan ko sivonja, bi se dobrano zahebo...
Niggah voice:SF*uck this shit, man! Can't even buy a proper game... damn!

:)

Chappi
29-01-2010, 20:02
Nemoj propuštat tako dobru igru.
Bit će ti žao. Stvarno.

Neznam kaj te uopće u dvojci privlači, a u jedinici ne?

Pa privlaci me obadvoje..nego nemam ja bas tolko slobodnog vremena...Ali kad tad cu je odigrat samo mi se sad iskreno niti neda a niti nemam bas vremena..

Constantine
29-01-2010, 20:20
impulse je nedostupan u hrv,ili se varam?

Ja bi odigrao drugi dio a nekako mi se neda prvi..jel mi neko može spoilat priču iz prvog dijela,kako završi itd...
nemože,ima da odigras prvi dio ili uopce nemoj nista igrat,me2 bez me1 nema smisla,eod.

Chappi
29-01-2010, 20:23
eod znaci end of discussion?Jg ipak cu morat onda...tjerate me :)

Constantine
29-01-2010, 20:25
da i da hoces,uostalom traje samo 20-ak sati.

Arbiter of Change
29-01-2010, 20:25
Postoji čitava ME1 tema, pogledaj je malo.

The Boz
29-01-2010, 20:43
Impulse je dostupan svugdje*.

* - dobro, vjerojatno u Kini nije

Aral
29-01-2010, 20:56
Evo usporedbe ME1 i ME2, sa ign-a, Mass Effect 2 vs. Mass Effect 1 (http://pc.ign.com/dor/objects/704283/bioware-rpg/videos/me_compare_scp_012810.html)

Maloki
29-01-2010, 22:17
da i da hoces,uostalom traje samo 20-ak sati.
Traje i manje ako pratiš samo i isključivo main quest i ako sve brzo prelaziš.

GeraltofSmeg
29-01-2010, 22:21
isARefv1NvoS:pray: :pray: :pray:

Nemoj da te spoilam.
~Arbiter

Maloki
30-01-2010, 00:01
d-CDNLYZ0zA

ScorpiuS
30-01-2010, 09:40
Hahaha :rotfl: :rotfl: :pray:

A jeli Shepard preživi poslje sexa sa Morinth

Aral
30-01-2010, 10:38
Ne, iako nisam probao. I baš ima evil facu, moji shepardi su bili svi dobrice :D

A onaj probing uranus je za potrgat se :rotfl:

Windwalker
30-01-2010, 12:36
Eto, ja u svojem primjerku iz crovortexa nisam dobio ni manual na hrvatskom niti cerebrus.
Nek se nose. :twisted:

Nadam se da će bar igra radit kak treba.

EDIT
Vidio sam na nekom Biowareovom forumu da se i ljudi iz Srbije, Slovenije i još nekih zemalja žale da nisu dobili tu karticu.

keko
30-01-2010, 13:15
Ne, iako nisam probao. I baš ima evil facu, moji shepardi su bili svi dobrice :D

Nisam baš skužio foru s tim videom :? . Može mi netko pojasniti(mislim na probing uranus)?

Arbiter of Change
30-01-2010, 13:19
EDIT
Vidio sam na nekom Biowareovom forumu da se i ljudi iz Srbije, Slovenije i još nekih zemalja žale da nisu dobili tu karticu.
Dakle i lokalni krajevi su zajebani. Krasno.
Ništa, trebati ćemo stvarno kontaktirati EA support i nadati se da nam pošalju key.

Aral
30-01-2010, 13:23

Nisam baš skužio foru s tim videom :? . Može mi netko pojasniti(mislim na probing uranus)?
Mislim ono, kaj ti moram baš sve nacrtat? Poigraj se malo riječima :roll: Jesi bio kad kod doktora možda...

Idem ja rokat sa svojom Adept shepardicom, dao sam joj ime po ženi, možda i krenem putem zla u ovom prelasku :rotfl:

keko
30-01-2010, 13:47
Ahaaa, :rotfl: . Ja ko idiot gledam po videu što je tu tako zabavno, a uopće nisam mislio na riječi :rotfl: .

Aral
30-01-2010, 14:00
Haha,

dođem u Afterlife, kod onih plačenika za Archangel quest, uđem unutra i kaže mi tip da je strip club dalje iza ugla, pošto igram kao žensko. :rotfl: A dođe žena, tj. ja sa izvađenim gunom i veli "kladim se da je moj veći od tvojeg" :pray:

Nekak imam osječaj da ću sretat još takve stvari pošto igram kao female, kako duboka igra, epic.

GeraltofSmeg
30-01-2010, 14:05
Meni je definitivno najsmjesnija scena u igri bila kada šepard glavom udari hostilnog krogan ambasadora.

Windwalker
30-01-2010, 14:08
Nego, sad dok razmislim, nije meni problem samo za karticu.

Pošto ta gamad može otvarati kutije kako hoće, i onda ih plastificirati bez da se vidi da je otvoreno, vrlo lako mogu ukrasti cd-keyeve.

Najradije više ništa nebi naručivao iz hrvatske. Više nikome ne možeš vjerovati.
Ali opet, svugdje u svjetu je tako.

Dosta sad o tome, idem pokrenuti igru po prvi put.
Wish me luck!

The Fury
30-01-2010, 14:23
Idem ja rokat sa svojom Adept shepardicom, dao sam joj ime po ženi, možda i krenem putem zla u ovom prelasku :rotfl:

Aral: ''Vidi draga, napravio sam te u igri. Vidiš imaš ove moći i ovo tu. Renegade ti je napunjen do kraja.''
BLAAAAAM, šljiva na oku :wink:

MacGyver
30-01-2010, 14:26
Imam dojam da mnoge trgovine kod nas (neovisno što prodaju) pristupaju mušterijama na način "Što si uopće došao?" Zar nije bit svega da se kupac vrati po još, a ne da ga otjeraš u drugu trgovinu ili čak (u mom slučaju, jer već godinama ne kupujem igre u Cro) u drugu državu? Primjera radi, kupio sam Dragon Age preko game.co.uk, uz preorder i neke popuste došao me 207kn, uključujući poštarinu, da i ne spominjem da sam odmah dobio i šifre za otključavanje raznih armora, prstena i Shale questa.

Aral
30-01-2010, 15:16

Aral: ''Vidi draga, napravio sam te u igri. Vidiš imaš ove moći i ovo tu. Renegade ti je napunjen do kraja.''
BLAAAAAM, šljiva na oku :wink:
Tako nekako :evil:
Btw. ak igrate kao female, Kelly na Normandyu vam se upucava kao da ste i male...lesbian love ahead :D

ScorpiuS
30-01-2010, 16:11
I sa mnom je tako krenula. Prvi put sam to odobrio, ali kasnije ti se ispriča pa možeš odustat od nje.

Horny Devil
30-01-2010, 16:37
Prosao prvi put kao default Shepard. Sentinel klasa, bez importanja save-a. Dogurao do 25. levela, posevio celavu ludakinju, raznio Collector bazu, poginuo samo jedan clan posade - Thane. Igrao tridesetak sati.SOdlicna igra, odlicna!

Windwalker
30-01-2010, 16:44
Sve moje srdžbe na trgovačke prijevare odjednom su nestale čim sam pokrenuo igru.

Igrao sam oko 2 sata, završio prolog i sad sam na Normandiju.

I mogu reći da su mi ta 2 sata Mass Effecta2 10 puta bolja od svih 60ak sati koje sam proveo uz Dragon Age.

Ima dosta promjena, i čak mi se sviđaju, iako bi netko rekao da su pojednostavili (nema promjene itema kad hoćeš, upgradeovi funkcioniraju drukčije, nema više specijaliziranja pojedinog oružja, uveli su ammo).
Sviđa mi se i nova vrsta hakiranja, te achivmentsi. Likovi, atmosfera i epski momenti su odmah na vrhuncu. Jedini minus mi je main menu (bilo bi bolje da je u stilu kao u prvom).
Još samo neka priča ostane na nivou.

Napokon sam došao na svoje.

bezimeni
30-01-2010, 17:07
Jedna od onih rijetkih igara koje ne možeš pustiti...mislio sam si danas pogledati neke filmove ali teško se odlijepiti od kompa.Igra zaslužuje sve hvalospjeve :thumbs2: .

GeraltofSmeg
30-01-2010, 18:48
Kupio sam turianski top za normandy, moze li mi itko objasniti kakvu razliku on uzrokuje na igru?

Grim
30-01-2010, 19:31
Kupio sam turianski top za normandy, moze li mi itko objasniti kakvu razliku on uzrokuje na igru?
Ne želim ti spojlat, ali ono, reći ću ti da ti ne spojlam.
Utjeće pozitivno na kraj igre.

GeraltofSmeg
30-01-2010, 19:34
Oh, ne, otkrio sam netolikosretnim wonabi igracima masefekta2 da postoji turianski top u igri!?!?!! Sada im nista vise nece biti iznenađenje :(

Grim
30-01-2010, 19:35
Mislim da ti je htio objasnit za što služi taj top, ali se zabunio sa spoiler tagom. Inače bi samo uredio tvoj post i ubacio spoiler tag. :D

Arbiter of Change
30-01-2010, 19:37
Moj bed, carry on. :D

@Windwalker:
Za CN key, otiđi na EA Support stranicu, ulogiraj se sa svojim Social Network accountom i skoči na Live Support u večernjim satima.
Čujem da brzo srede stvar tako, brže nego da ideš e-mailom.

Windwalker
30-01-2010, 23:24
Hvala na infu, Arbiter.

Probat ću sutra.

EDIT
Moram još jednom ponovit kako je igra zakon. :D

Ali jadni Garrus. :(

MasaKrisT
30-01-2010, 23:25
Instalirao i jedinicu i dvojku,al me strah pocet.Imam iduca dva tjedna ispite.

Constantine
30-01-2010, 23:27
Hvala na infu, Arbiter.

Probat ću sutra.

EDIT

zasto jadni garrus

Windwalker
30-01-2010, 23:40
Hvala na infu, Arbiter.

Probat ću sutra.

EDIT

zasto jadni garrus
Zato jel ga onako izranjavaju prije nego ti se pridruži.

ScorpiuS
31-01-2010, 12:29
Ja bi da mu onaj drugi izgled koji dobije poslje njegove misije bude sa popravljenim oklopom, a ne da onako izbužan trče za mnom.

Aral
31-01-2010, 13:05
Meni pak preopako tak izgleda, kao pravi badass :D Još kad postane loyal pa dobiš ondaj drugi outfit, prebolesno.

Danas nastavljam kao female adept, jučer baš i nisam baš i stigao igrat. Inače, kolko sam vidio na netu, Infiltrator klasa izgleda baš kul, može se cloakat i koristi snajper, možda je chekiram malo danas da vidim kak to funkcionira.

The Boz
31-01-2010, 13:22
Garrus je koncentrat badasserya. Koncentrat.

Nodakim
31-01-2010, 14:02
Gdje se nalazi Cerberus Network key?
Čini mi se da ga nisam dobio...

Tyrion
31-01-2010, 14:19
Prešao sam danas. Šta reći. neusporedivo s bilo kojom drugom igrom :pray: . Otkad sam poceo igrat nisam nista drugo radio dok nisam prešao omg. Nisam gledao novu seriju Supernaturala, nisam nosom van provirio.

Bio sam lv 25 nakon prelaska, umrli su mi Jacob i Thane. Bazu sam uništio i jedva sam čekao da to napravim jer me cijelu igru iritirao illusive man.

Jedna stvar koja me zasmetala je kad se nastavi nakon kraja igrat za sporedne misije itd, da ljudi izvan broda niš ne govore o tvom uspjehu, cak niti Anderson.

Praetorian
31-01-2010, 15:16
Presao sam danas mass effect i sad sam krenuo dvojku sa importanim sejvovima od jedinice, pocetak je za 10, pucanje je bas lijepo sredeno za sad predobro igra izgleda.