Pogledaj cijelu verziju : Transformers: Revenge of the Fallen
Ona scena sa chatom kad ceka onog klinca je skroz jadna.....kao iz neke spanske sapunice.Ja stvarno ne znam za kakve nas budale ti filmasi smatraju kad ocekuju da pusimo ta sranja.Ali opet,ima nas svakakvih...
Imam 16. I ne kapiram bas sto oces rec.
hoću reć da vas dvojica sa 16 i 19 imate malo nerealno viđenje ljudi "starijih od 12 godina"..
ja imam 32+, višegodišnji brak, dvoje djece itd.. ali sam i dalje dovoljno djetinjast i neozbiljan da mi je kompletni film, ukjučujući i tu scenu gdje se robot ponaša kao hormonalno poremećeni cucak, urnebesan..
ne zato što sam glup niti zato što imam preniske kriterije i neznam ništa o filmskoj umjetnosti.. nego jednostavno zato što je ovo film za dijete u meni.. jednako kao što je "12 majmuna" film za intelektualca u meni..
kužiš?? to kaj ste vas dvojica u fazi odrastanja i izlaska iz te slinave "haha.. seks.. haha" faze, ne znači da se "svi stariji od 12 godina" moraju slagat s vama.. i ne znači da su "mentalno zakinuti", nego da imaju drukčije poimanje humora.
jer da svi imaju sterilan smisao za humor, rowan atkinson ne bi nikad snimio "crnu guju"..
Deadwalker
12-08-2009, 18:26
Slazem se s Gwinom u potpunosti.
Glede filma, pogledao ga, meni se totalno svidio. Bas da se nasmijes i uzivas u specijalnim efektima. I da, Megan Fox je i dalje posebna dimenzija filma :)
Sve u svemu, kvalitetno kao i prethodnik, prezadovoljan.
Ocjena 9/10
bezimeni
12-08-2009, 19:09
Ja jedva čekam da si nabavim oba dijela u blu raj izdanjima i da zaprašim kada mi se gleda nešto neobvezno i opuštajuće. Spečem si kantu kokica + litra pive i deri :D .
Koliko placas za blue ray originale?
Deadwalker
12-08-2009, 19:11
E taj film fascinira i ovako u dvd izdanju. Mogu si samo misliti kako to izgleda u blue ray-u. Ufff :)
megalodon
12-08-2009, 20:13
cut
Ne zelim se svadjat oko ovakvih glupih stvari:D
Nisam rekao da je iko mentalno zakinut, samo rekao da mi film izgleda uzasno glupo. Vjerovatno je problem u meni jer ne znam se opustiti i gledat takve filmove. Crna Guja owna.
Nisam rekao da je iko mentalno zakinut, samo rekao da mi film izgleda uzasno glupo. Vjerovatno je problem u meni jer ne znam se opustiti i gledat takve filmove. Crna Guja owna.
nisi ti, nego duke of earl.. ali sam tebi odgovarao pa je tak ispalo..
i da.. dobro si procjenio.. opusti se i uživaj.. taj film nikad neće dobit oskara za umjetničko djelo.. ali nije tome ni namijenjen..
Potpis na Gwina, ne kužim ljude koji tako neopravdano kritiziraju odlične filmove. Pokušavaju biti cool, rebelioni :D Vjerojatno je to ona cool faza u životu, kada je sve geek osim cigarete, cuge i narodnjaka.
Prije bi rekao nevjerojatno overhypean i osredanj nego odličan, ali ajde... valjda stvar ukusa.
SPokušavaju biti cool, rebelioni :D Vjerojatno je to ona cool faza u životu, kada je sve geek osim cigarete, cuge i narodnjaka.
A ti si vjerojatno u onoj drugoj cool fazi života di znaš sve o svima i niko nije dovoljno dobar za tebe?
Duke of Earl
13-08-2009, 19:34
Pokušavaju biti cool, rebelioni :D Vjerojatno je to ona cool faza u životu, kada je sve geek osim cigarete, cuge i narodnjaka.
Ovo ti nije trebalo.
Vjeruj mi, to vrijeđa samo one ljude koji se prepoznaju u tome :thumbs2:
megalodon
13-08-2009, 20:25
Ne vrijedja ni mene ni njega, ali ti to nije trebalo.
Duke of Earl
13-08-2009, 20:25
Vjeruj mi, to vrijeđa samo one ljude koji se prepoznaju u tome :thumbs2:
Daj nemoj postat loš, ti si bar jedan od rijetkih normalnih ljudi na ovom forumu :(
Ne postajem loš, samo zapažam određen pattern na forumu. Čini mi se da dosta ljudi podlježu kritičarima i sl. ljudima koji su izgubili smisao za zabavu te više niti ne mogu uživati u igri/filmu samo zato što su našli kojekakve uzore u tim "kritičarima". Film definitivno nemre dobiti oskara za najbolju glumu ili originalnu priču ili bilo što dubokoumno, ali akcija je odlična, efekti su do danas neviđeni, humor je na visokoj razini s obzirom da je riječ o akcijskom SF filmu, a ne o komediji te je zabava praktički garantirana ljudima željnim zabave.
Ne ideš gledati film poput Transformera da bi očekivao kojekakve twistove ili dubokoumne dijaloge, ideš ga gledati da pustiš mozak na pašu i uživaš u svemu što muškarac voli - bezglavoj akciji, odličnim efektima i komadu iz snova.
Tako da ne razumijem potrebu za pljuvanjem. Nije to The Happening, gdje s razlogom očekuješ dramu, napetost, originalnost, srceparajuče događaje, a ne dobiješ ništa od toga. Prvo trebaš pročitati žanr filma i na temelju žanra suditi filmu.
Ovaj SazZu ide samnom na fax, dečko je super, ali sudi dosta toga po onome što je "čuo" od nekoga. Pljuje po Witcheru bez da je vidio igru, osim možda na telki u recenziji od par minuta!? Pre velik utjecaj imaju ti glupi faktori na razmišljanje ljudi, a pre malo je ljudi sa vlastitim mišljenjem.
Duke of Earl
13-08-2009, 20:42
U principu, slažem se tobom, pogotovo ovo da su neki ljudi previše podliježni utjecajima drugih, ali jebiga, meni je ovaj film i dalje loš i nije ma baš nasmijao. Makar, kao što sam rekao, isplatilo bi ga se otić pogledat u kino čisto zbog efekata.
megalodon
13-08-2009, 20:43
Ne, to je Wedran, to nisam ja.
Nikad nisam pljuvao po icemu samo jer ga drugi vole, niti to cjenim. Ali ovaj film mi se gadi.
Ja sam ga gledao u kinu, možda mi i je zato ostavio utisak. Ali sam uživao tokom čitavog filma iako ne toliko kao u prvom nastavku.
Dok mi je recimo Tokio Drift u kinu bio odličan, a doma katastrofa. Baš zbog toga što na telki nemreš vidjeti sve te detalje i efekte. Zato volim SF u kinu, digne film na potpuno novi nivo :D I zvukovi su savršeni, a bome i slika. Nikada neću zaboraviti zvuk motora i mašinke u Deathraceu, drito srce poprimi ritam M60-ice :D
Vjerojatno je to ona cool faza u životu, kada je sve geek osim cigarete, cuge i narodnjaka.
ideš ga gledati da pustiš mozak na pašu i uživaš u svemu što muškarac voli - bezglavoj akciji, odličnim efektima i komadu iz snova.
lol.
Al ček, ček. Ajmo mi to malo bolje sagledati, transformersi su zapravo film o velikim robotima koji se pretvaraju u aute i eventualno potuku tu i tamo tokom filma. Dude...seriously?
kak volim pristojnog i mističnog sebe (L)
dobro koji je vama kurac ? jel ? KOji vam je ?
aj dojebite sa spamanjem više, jel ovo očito prelazi u raspravu ko je zrelija osoba
Bartuc ostavi ih na miru, tebi je film odličan njima nije, ok
a vi ostali prestanite namjerno podjebavat što je oćito, čim nekome se neš na OVOM forumu svidi pojedinci to nanjuše i onda pljuju po tome što je moguće više
back on topic
Prvi dio mi je bio dobar, ali ovaj mi je smeće totalno. Nema niš novo samo više i većih glupavih robota :thumbs1:.
THUNDER_DINIX
23-08-2009, 14:35
i predugo traje
Sinoć ga gledao. Film je odličan!
Sickmanno1
24-08-2009, 09:01
Dobar film. Skoro sam plakao kad je khm khm :(
Uglavnom nije me razocarao...dok sam ga gledao osjecao sam se kao dok sam bio klinac dok sam gledao crtice Transformers....
LPFireDog
24-08-2009, 09:09
Uglavnom nije me razocarao...dok sam ga gledao osjecao sam se kao dok sam bio klinac dok sam gledao crtice Transformers....
bas to :)
također :( baš sam se onak iznenadil
al ta scena me tako jako podsjetila na AvP prvi dio,kaj ne ?
Sickmanno1
27-08-2009, 08:51
AvP mi je bio toliko los da se nesjecam apsolutno niti jedne scene lol :D
mravojed20
18-10-2009, 21:05
Evo sad pogledao baš, ajme koja brutala od filma, 2 i pol sata badass akcije, prošlo mi ful brzo, ma još mi je bolji od prvog kojeg obožavam.
blood4me
18-10-2009, 21:34
Pokušavaju biti cool, rebelioni :D Vjerojatno je to ona cool faza u životu, kada je sve geek osim cigarete, cuge i narodnjaka.
Ovo ti nije trebalo.
Bartuc, ti si car. :pray:
Moram pogledat film, cini mi se epic, taman sam malo moddao svoj LCD TV tak da mogu gledat filmove direkt s usb sticka na njoj. :P
Jer je osoba starija od 12 godina upoznala druge vidove humora i nije mu zabavna aluzija na seks. Barem tako ocigledna i priglupa.
auuu,aristotel je kurac za tebe decko.
Film je zakon,dobro je sto je optimus ludi razbijac u ovom dijelu,i vidi se da mu megatron nije ni do koljena.
Sonic_Moronic
19-10-2009, 19:12
Ovaj topic je komedija. Jedna strana govori kako je film loš, a druga to pobija argumentirajući da nije loš jer je loš. Ili nešto. Uglavnom, nema smisla.
MILF hunter
19-10-2009, 19:20
Kakav film, takav i topic. :P
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.