Pogledaj cijelu verziju : Koliko originala posjedujete
Update:
PC igre:
Unreal Tournament 2004
Unreal Tournament 3
Unreal Anthology
Unreal Deal (Steam)
The Orange Box
Call of Duty Modern Warfare
Call of Duty World at War
Battlefield 2
Company of Heroes
Company of Heroes Opposing Fronts
Spaceforce Captains
Heaven and Hell
Audiosurf
Counter-Strike: Source
Day of Defeat: Source
Half-Life
Half-Life 2: Deathmatch + Lost Coast
Red Orchestra + Mare Nostrum + Darkest Hour
Dawn of War: Soulstorm
Eets
FlatOut Ultimate Carnage
Gravitron 2
GRID
I-Fluid
Left 4 Dead
Lost Planet: Extreme Condition
Monkey Island Special Edition
Multiwinia
RACE 07
Reaxxion
Speedball 2 - Tournament
Trials 2 Second Edition
World of Goo
PS3:
Unreal Tournament 3 :twisted: :)
Gran Turismo 5 Prologue
Uncharted Drakes Fortune
Uncharted 2 Among Thieves
FIFA 09
FIFA 10
Mortal Kombat vs DC Universe
Battlefield Bad Company
Battlefield 1943
Pure
SOCOM: Confrontation
Crash Commando
Brain Challenge
Power Up Forever
Lumines Supernova
flOw
Blast Factor
Shatter
Medievil
Smash Cars
Fat Princess
Battle Tanks
FLOCK!
The Punisher: No Mercy
Rag Doll Kung-Fu Fists of Plastic
:D
-Evo da i ja velim svoje
-Čekaj di su mi igrice
-Mama gdje su mi igrice
-Sine pa ti ne kupuješ igrice
-A da ja odem do frednda i dok ne vidi pod jaknu :)
Evo sada ono pravo :rambo: :
-Battlefield 2
-Prince of Persia WW
-Freedom Force protiv rajha :rotfl:
-Championship Manager 2008 i 2012 :D
-Sniper Elite
-CoD 1, 2, 4
-CoD 3 :rotfl:
-Land of the Dead
-PES 6, 8, 9
-Fifa 7, 8
-GTA SA i VC
-FarCry
-Rome: Total War
-Medal Of Honor: PA i Airborne
-Empire Earth II
-Serious Sam
-Tony Hawks 4
-Bet on Soldier Blood of Sahara
And thats all folks :bravo:
-Skoro zaboravio Super Mario
Lijep pozdrav, interesira me da li bi original igrica " The longest journey" radila na Visti x32 ?
Na Blu-Rayu:
Call of Duty: World at War (sa svim Map Packovima)
Killzone 2 (sa svim Map Packovima)
DiRT
GRID
Assassin's Creed
Operation Flashpoint: Dragon Rising
Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII
Grand Theft Auto IV
Skinuo s Store-a:
Battlefield 1943
Brain Challenge
Fat Princess
Rag Doll Kung Fu: Fists of Plastic
Savage Moon
Gran Turismo 5 Prologue
Gledam sve te vase originale i mislim si kolko se tu para moglo potrositi na nesto pametnije ili u krajnju ruku - zapiti.
Shvacam da ste kupovali nekad dok nije bilo DSL-a, pa cak i onda se moglo naruciti s amstela, ali danas je steta kupiti igru.
Sgt. Bull
06-11-2009, 01:04
Gledam sve te vase originale i mislim si kolko se tu para moglo potrositi na nesto pametnije ili u krajnju ruku - zapiti.
Shvacam da ste kupovali nekad dok nije bilo DSL-a, pa cak i onda se moglo naruciti s amstela, ali danas je steta kupiti igru.
Zašto? Pametnije je zapiti pare? Ovako barem znaš na što i kada si ih potrošio. Za razliku od tebe, koji vjerojatno ne posjeduješ niti jedan jedini original, ljudi koji ih kupuju imaju potpuno drugačiji pogled na njih. Za mene je dobra igra kao dobra knjiga, dovoljno interesanta, intrigantna i nadasve zabavna, što je dovoljan razlog da posjedujem vlastitu kopiju dostupnu u svako vrijeme, onako kako se kaže sa "mojim" potpisom. Da ne spominjem kako je lakše igrati igre kada posjeduješ original, nema straha od raznoraznih bugova, crac*ova i svakakvih vragova koji ti mogu uništiti volju za igranjem. Dodaj i činjencu da su ponekada originali i isplativi, recimo raznorazne akcije, popusti i kolekcije (2u1,3u1 etc) za novce koji se pa i ne "osjete" kada se potroše.
Delirium
06-11-2009, 07:46
Zašto? Pametnije je zapiti pare? Ovako barem znaš na što i kada si ih potrošio. Za razliku od tebe, koji vjerojatno ne posjeduješ niti jedan jedini original, ljudi koji ih kupuju imaju potpuno drugačiji pogled na njih. Za mene je dobra igra kao dobra knjiga, dovoljno interesanta, intrigantna i nadasve zabavna, što je dovoljan razlog da posjedujem vlastitu kopiju dostupnu u svako vrijeme, onako kako se kaže sa "mojim" potpisom. Da ne spominjem kako je lakše igrati igre kada posjeduješ original, nema straha od raznoraznih bugova, crac*ova i svakakvih vragova koji ti mogu uništiti volju za igranjem. Dodaj i činjencu da su ponekada originali i isplativi, recimo raznorazne akcije, popusti i kolekcije (2u1,3u1 etc) za novce koji se pa i ne "osjete" kada se potroše.
Netko je ulupao godine svog života da bi donio tu igru na police dućana jer kad kupujes igru ti ne kupujes interaktivni softver, ti kupujes trud i rad gomile ljudi... zamisli da ti evo godinu dana nesto radis i nadas se da ces to i prodat i onda ti to neko ukrade. :(
Mirogamemasta
06-11-2009, 08:23
Imam slicnog frenda koji nikad u zivotu nije kupio orginal. Nista.Ni muziku, ni filmove, ni igre. Cak ne uzima martini od konobara kad moze sve skinuti sa neta.
Ja kazem da bar treba ljudima pokazati neki respect za trud i kupiti orginal. Mi smo u takvoj situaciji da si ne mogu svi priustiti orginale (cijena, kriza, male place itd.),
ali mozes bar jednom godisnje kupiti hit- igru ili neku koja se tebi sviđa.
=PcP=F@N
06-11-2009, 09:02
iako nije ni vrijeme ni mjesto na ovome forumu al samo cu vam reći da budete malo drukčije razmišljali kad budete svoje novce zarađivali i trošili...lako je sad dok ste jos klinci pa starci daju svaki mjesec za izlaske ovo ono a vi sa strane za igre...kad dodu rezije,obitelj,djeca,pa natoci auto svaki mjesec za koju tisuću onda ću vas pitat tko bude igrao od vas....nitko mi netreba odgovarat sve znam sta cete reci samo ovo pročitajte i nadam se da ce se barem netko ovog sjetit za 5-10-15 godina...pozz :thumbs2: :rambo:
Delirium
06-11-2009, 09:07
Ocito ti netreba ni Hrvatski jezik... ako si slovenac oprosteno ti je masakriranje HR jezika u tvom postu, a ako nisi... well onda ti preporucam dodatno skolovanje :)
=PcP=F@N
06-11-2009, 09:14
ima svakakve krvi u meni :rotfl: i da,pa to i ja znam da se hrvatski pise malim slovima a Slovenac velikim lol
Sgt. Bull
06-11-2009, 11:17
iako nije ni vrijeme ni mjesto na ovome forumu al samo cu vam reći da budete malo drukčije razmišljali kad budete svoje novce zarađivali i trošili...lako je sad dok ste jos klinci pa starci daju svaki mjesec za izlaske ovo ono a vi sa strane za igre...kad dodu rezije,obitelj,djeca,pa natoci auto svaki mjesec za koju tisuću onda ću vas pitat tko bude igrao od vas....nitko mi netreba odgovarat sve znam sta cete reci samo ovo pročitajte i nadam se da ce se barem netko ovog sjetit za 5-10-15 godina...pozz :thumbs2: :rambo:
Obzirom da mjesečno primam poprilično ograničen iznos novca od kojeg sam sebe financiram (od izalazaka do knjiga za fax, igara...) znam poprilično o čemu pričam kada kažem da se bez obzira na sve potrebe može izdvojiti određena svota novca ako ne mjesečno (ni sam ne kupujem igre mjesečno) onda već na polugodišnjoj ili godišnjoj bazi zato cut the crap sa tom "kad budeš veliki" pričom, mali je broj onih koji imaju taj luksuz da ne moraju da se brinu za novac, bilo da govorim o plaći ili nekoj vrsti džeparca.
Slazem se ja da treba cijeniti tuđi rad i mislim da nije pošteno do mene što kradem tuđe vlasništvo, ali više od svega volim do nečeg doći besplatno.
Ljudi, a nama se to nudi. I zašto onda ne iskoristiti to. Igre nek kupuju državljani zemlje u kojoj standard dopušta uživanje u takvom luskuzu, a mi siromasi ćemo i dalje skidati.
Igre bi kupovao jedino u slucaju da imam placu 15 k mjesecno tak da bi se bavio vaznijim stvarima nego pretrazivanjem warez foruma. Znaci kupovao bih jedino zbog plug&play-a. A možda niti onda, jače je to do mene da dam novce za nešto što mogu još uvijek dobiti besplatno.
Jer buducnost nam nije svjetla. Cloud computing ce uzimati sve vise maha, primjer je izostanak podrske za dedicated servere u MW2, tako da nema vise džabe.
Dakle iskoristite ovo vrijeme blagostanja, uštedite novac, skinite igru, kupite rađe curi za te novce nešto lijepo i uživajte.
Arbiter of Change
06-11-2009, 22:49
Baš. Igre nisu neophodna dobra i jednostavno ako nemaš para zaboravi ih.
Sgt. Bull
06-11-2009, 23:11
Slazem se ja da treba cijeniti tuđi rad i mislim da nije pošteno do mene što kradem tuđe vlasništvo, ali više od svega volim do nečeg doći besplatno.
Ljudi, a nama se to nudi. I zašto onda ne iskoristiti to. Igre nek kupuju državljani zemlje u kojoj standard dopušta uživanje u takvom luskuzu, a mi siromasi ćemo i dalje skidati.
Igre bi kupovao jedino u slucaju da imam placu 15 k mjesecno tak da bi se bavio vaznijim stvarima nego pretrazivanjem warez foruma. Znaci kupovao bih jedino zbog plug&play-a. A možda niti onda, jače je to do mene da dam novce za nešto što mogu još uvijek dobiti besplatno.
Jer buducnost nam nije svjetla. Cloud computing ce uzimati sve vise maha, primjer je izostanak podrske za dedicated servere u MW2, tako da nema vise džabe.
Dakle iskoristite ovo vrijeme blagostanja, uštedite novac, skinite igru, kupite rađe curi za te novce nešto lijepo i uživajte.
Naravno da svi volimo doći do nečega besplatno (I sirće je slatko kad je besplatno), no opet sve zavisi od osobe do osobe. Recimo ja sam evo završio Mass Effect i igra je ostavila toliki dojam na mene da sam spreman da izdvojim određenu (naravno neku prihvatljivu i normalnu) svotu novca za original jer znam da igra valja i da ću se kupovinom originala osigurati za lakše preigravanje iste (do čega će vjerojatno i doći) uz neke patcheve i raznorazne dodatne sadržaje, iste sadržaje koje vjerojatno ne bih mogao igrati na pir*tu, ako ništa dobrano bih se napatio da sve uštimam a u tom pogledu vremena i živaca imam sve manje na bacanje. Opet, svako ima drugačiji pogled, nekome je to bacanje novca a nekima nije.
P.S. Jbg, izvinjot na OT-u.
Imam GTA 4 (Shmrc), Newerwinter Nights 2,Planescape Tournament, Grim Fandango
Ok tu da još updateam kghmm, znači: Orange box, The Witcher Enhanced Edition i Dragon Age: Origins, po priloženom se vidi da kupujem malo al kvalitetno :D
ja imam oko 10 igara koje su org a to su
battlefield 2
orange box
frontlines fuel of war
left 4 dead
call of duty 4
gta 4
far cry 2
Supreme Commander: Forged Alliance
assassins creed
i crysis
ne kupujem bas puno... samo neke jako popularne i koje su kvalitetne
Battlefield2: Complete Collection
StarCraft
Oddworld: Abe's Exoddus
World In Conflict: Complete Edition
Sad ću proat malo češće kupovat orginale :) :D :D
Whassssap
16-11-2009, 11:34
tak 20 original igre za N64 ,10 za SNES ,8 Za GC ,7 za NDS, 6 za WII, 35 za GB,5 za GBA, 3 za PC i to je sve :P
serijski samoubojica
30-11-2009, 17:55
U subotu kupio Alone in the Dark Limited Edition za 109kn :D
Code of Honor 2:Conspiracy Island :D
Deadwalker
30-11-2009, 21:01
Evo, kupio nedavno SW Kotor uz pomoc gospona Pingvina. Jos cu vjerojatno ovaj tjedan uzet Dawn of War 2, a tokom 12. mjeseca planiram jos uzet Left4Dead 2 ili Dragon Age. Budem jos delvi
D.O.M.I.
30-11-2009, 23:55
u petak uzeo Left 4 Dead 2 , a od prije još TMU ;)
rudeboy95
02-12-2009, 23:34
-Warcraft 2
-Akimbo
-Diablo2 x2 :)
-PAX Romana
-Sim city 4 :scared:
-Jurassic Park Operation Genesis
-Settlers IV
-Fable: The Lost Chapters
-Breath of Fire IV
-Fate of The Dragon
-Star Topia
-Savage
-BillyBlade
-Mashed
Ovo su sve stare igre, nisam kupovao nove ima vec par godina, ne kupujem pirate nego obicno igram besplatne igre preko neta...
SpeedyCro
03-12-2009, 20:08
ja imam 4 orginala :D
Quake 2
World of Warcraft
World of Warcraft: The Burning Crusade
World of Warcraft: Wrath of the Lich King :D
Starcraft
Europa universalis 3 complete
Supreme commander
Alien vs Predator2
3 RTS-a a najviše volim FPS :o
U planu je COD:MW2 i sigurno Starcraft 2 kada izađe. :D
Windwalker
08-01-2010, 21:05
Napokon dodao kolekciji 2 savršene igre: KOTOR 1 i 2. :D
Prešao sam ih po 4 puta u,... khm,... gusarskoj verziji, ali one igre koje nešto znače se moraju kupiti.
Deadwalker
08-01-2010, 21:17
Kupio nedavno na Steamu još Left 4 Dead 2, Medieval 2 Total War, Half-Life: Source te Mass Effect. Također, napravio predbilježbu za Mass Effect 2 :)
cyberangel
09-01-2010, 19:04
Ja si sa STEAMA skinem pa spržim, valjda se to računa x). Ali imam i neke kupljene na krovortexu i u Algoritmu.
Dakle,
Call Of Duty 2
Need For Speed: Most Wanted
Risen
Left 4 Dead
Orange Box
Grand Theft Auto: San Andreas
Evo moje kolekcije, majko mila, prije godinu dana imao sam Oblivion GOTY i Morrowind GOTY :). Check out this!
1. The Witcher Enhanced Edition
2. Fable: The lost chapters
3. Fallout 3
4. Fallout Collection
5. Oblivion GOTY
6. Morrowind GOTY
7. Mass Effect
8. Gothic 3
9. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
10. S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
11. Bioshock
12. Batman Arkham Asylum
13. Mirrors Edge
14. Call of Duty 4: Modern Warfare
15. Call of Duty: Modern Warfare 2
16. Call of Juarez
17. The Godfather (igra me osvojila, mnogima je sranje, razumijem zašto :))
18. Crysis
19. Assassins Creed
20. The Orange Box
21. Left 4 Dead
22. Left 4 Dead 2
23. Far Cry
24. Far Cry 2
25. Grand Theft Auto III
26. Grand Theft Auto Vice City
27. Grand Theft Auto San Andreas
28. Grand Theft Auto IV
29. Sam & Max Season 1
30. Penumbra Collection
31. Shadow of the Colossus
32. Prince of Persia The sands of time
33. Prince of Persia The warrior within
34. Prince of Persia The two thrones
35. Resident Evil 4
36. Resident Evil 5
37. Condemned: Criminal Origins
38. Gothic Universe
39. Age of Mythology
40. Lara Croft Tomb Raider: Legend (jedina po meni dobra igra u franšizi)
41. Serious Sam The First Encounter
42. SERIOUS SAM II
43. God of War II
44. Thief: Deadly Shadows
45. Redneck Kentucky -Pilići nove generacije- xD
46. F.E.A.R.
47. F.E.A.R. Extraction Point
48. Race Driver GRID
49. Prey
50. Hitman Blood Money
51. Medal of Honor Anniversary
Eto, tako sam došao sa anketnog mjesta "više od deset" na "više od pedeset"! Hvala hvala!
Malo sam si upotpunio.
Sad za božić nisam ništa kupio. Nije mi se dopalo, niti sam stigao pratiti.
U biti jesam, Kotor, skupa s L4D2.
http://steamcommunity.com/id/w33drunn/games
Kladim se da ovu nitko nema:
Body count!!! stara je napravljena je na Wolf3D engineu i oriđiđi je. :)
Assasin`s
29-01-2010, 21:12
PC:
Medal of Honor Allied Assault:WARCHEST
Call of Duty:Modern Warfare 2
PS3:
Motorstorm
Fifa Street 3
Gran Turismo 5 Prolouge
Resistance: Fall of Man
Prototype
mihael00
14-02-2010, 14:48
evo ja posjedujem 31 oriđiđija neda mi se pisati baš sve ali evo nekoliko : Gothic 3,Supreme Commander,Brothers in Arms Hells Highway,Call of Duty 1 i United Offensive , Left 4 Dead 1 itd. :bravo: nekoje su kupljene u Algoritmu a nekoje preko Steama :D
serijski samoubojica
15-02-2010, 11:21
Nedavno uzeo Resident Evil 5 i Age of Conan.
za pc: space force captains, space force onaj treći, l4d2, iksbokstristašeždeset: sega superstar tennis i ice age 3
dominik43
21-02-2010, 09:13
Need For Speed Underground 2
Need For Speed Pro Street
Need For Speed Shift
Grand Theft Auto San Andreas
Grand Theft Auto IV
Crysis
Crysis Warhead
The Saboteur
NBA 2K10
Call of Duty 4:Modern Warfare
Call of Duty:Modern Warfare 2
Trackmania United
True Crime
Prototype
Prince of Persia The Two Thrones
Prince of Persia The Warrior Within
Street Racing Syndicate
imam jos neda mi se sad pisat
to bi bilo preko 20
Danas mi došao Call of Duty 2: Game of the year edition za 150 kn, prekrasno...
josip_kraš
24-02-2010, 20:42
Trenutno samo jedan ali uskoro dolazi WiC Complete Edition.
Nakon višegodišnjeg silovanja SP i igre s botovima došlo je vrijeme na MP.
Naravno, pošto sam godine potrošio na traženje načina igranja online s intergalaktičkom verzijom igre odlučio sam se na očajnički potez-kupovina orginala. :hangin:
rudeboy95
25-02-2010, 23:46
Trenutno samo jedan ali uskoro dolazi WiC Complete Edition.
Nakon višegodišnjeg silovanja SP i igre s botovima došlo je vrijeme na MP.
Naravno, pošto sam godine potrošio na traženje načina igranja online s intergalaktičkom verzijom igre odlučio sam se na očajnički potez-kupovina orginala. :hangin:
Uh kako si očajan, moraš kupit original i tako podržat stvoritelje svoje najdraže igre... Jadan ti...
:(
Uostalom, kolko se ja sjećam, pričanje o gusarstvu na ovom forumu je zabranjeno. Kolko god ti to cenzurirao, svejedno..
josip_kraš
01-03-2010, 21:16
Tko kaže da je to moja najdraža igra, tko kaže da ja želim podržati Ubisoft?
Ja se ne sjećam da sam to igdje rekao.
Imperial Glory
Empire Total War
Napoleon Total War
Call of Duty World at War
Call of Duty Modern Warfare 2
---------------------------------------------------------------------------------
Skupa je to igra. Kroz ruke mi je prošlo pun qurac igara, al ovo su jedini originali !!! :wink:
BigBongman
24-03-2010, 21:23
assassins creed 1 i 2, far cry 2, fallout 2(oće ko kupit??klasik :D) i jos neke glupave...najbolje je sto sam ac 1 kupio tek kada sam piratsku verziju skoro preso ali cijela igra mi je preedobra da nisam mogo bez oriđiđija....frendu je par dana kasnije riknuo komp zbog virusa koji je pokupio dok je skido ac 1....in your face pirate....heh..
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs387.snc3/23644_1405154411914_1324005259_1095591_262237_n.jp g
Arbiter of Change
27-03-2010, 13:43
To je već kolekcija... još više ako si ih uzimao u nas i to čim su izašle. :)
rudeboy95
27-03-2010, 14:15
Ljep ti je tepih. :D
http://img16.imagevenue.com/loc581/th_00577_DSC00215_122_581lo.JPG (http://img16.imagevenue.com/img.php?image=00577_DSC00215_122_581lo.JPG)
Fali GoW2 koji je kod frenda.
Me likes Fable...ponosni sam vlasnik istoga, i svakih nekoliko mjeseci se odlucim za prelazak iste...
Sto se tice ostaloga...Imam X3, Morrowind GOTY, i Black & White...
Sve u svemu, lijepa kolekcija, iako ima toga za PS2 :)
sickpetey
10-04-2010, 19:50
Warhammer Online
Dawn of War 2
Supreme Commander (dobio uz graficku lol)
Evo i moje
Školski Sraz 3
Učilica Bitka za ozz 1 razz
-II- -II- -II- -II- 2 razz
Doomsday Racers
Chess
Harry Potter and goblet of fire
The Fast and the furious Tokyo Drift
Ford Racing 2
Cars
UEFA Euro 2008
NBA Live 08
Grand Theft Auto Vice City
Simcity4 deluxe edition
The Sims 2 Seasons
Need for Speed Underground 2
Grand Theft Auto San Andreas
Call of Duty: Modern Warfare
Call of Duty: Modern Warfare 2
Battlefield: Bad Company 2
The Sims 3 Collectors Edition
I još ako uzmemo Steam... Neda mi se nabrajat :wink:
CAK_CROchef
14-04-2010, 20:07
da sam znao da se i konzole broje stavio bi +50 jer od ps1 imam na tavanu mozda 30komada
a ove godine si mislim nabavit orginale od gta4 lcs, splinter cell, mafia 2, lego universe, cod novi i jos nest ako mi se svidi
markomarko
18-04-2010, 12:42
evo jedan zanimljiv post
crotrailers.co.cc/2010/04/16/skiniti-ili-kupiti/
markomarko
18-04-2010, 20:16
planiram kupiti u dalekoj buducnosti Bad Company 2 i novi KOD
D.O.M.I.
27-04-2010, 14:37
upravo uzeo Broken Sword 2 na Steamu za 4.99 eura , igra koju sam prošao prije mnogo godina a ostala mi u nezaboravnom sjećanju :)
red-bull911
29-04-2010, 16:16
-Stalker Clear Sky
-CodMw2
-Cod4
-cod5
-assassin´s creed
-Crysis:Warhed
-RD GRID
-Bad Company 2
-Test drive unlimited
-Sirious Sam 2
-TES 3:Morowind
-HAWX
-AVP
:rambo: Solidna kolekcija :rambo:
Call of Duty 2, Modern Warfare 2 i World of Warcraft sa ekspanzijama. Jedino to troje i igram vec duže vrijeme.
Ja posjedujem svega 6 org. igri, ali ove godine mislim obnoviti kolekciju sa:
Medal of Honor (http://www.ea.com/games/medal-of-honor)
Call of Duty Black Ops (http://www.callofduty.com/blackops/home/agegate)
Battlefield Bad Company 2 (http://www.badcompany2.ea.com/)
Empire: Total War Downloadable Content Collection (http://www.game.co.uk/Games/PC-Games-and-Downloads/Strategy/Empire-Total-War-Downloadable-Content-Collection/~r346528/?d=1z13mn1Z1z13frr)
...možda i još nešto...
Prošao 80 na Steamu, još otprilike toliko u kutijama.
U prošla dva tjedna uzeo
Dirt
Dirt 2
Fuel
Grid
Race Driver 3
Episodes from Liberty City
Jedva čekam to doba, kad ja budem imao karticu !!! :pray:
Deadwalker
07-05-2010, 20:50
Jedno je imati karticu, a drugo naci nacin kako je ugodno popuniti :wink:
Mirogamemasta
07-05-2010, 22:19
Slusaj Deadwalkera, zna covjek o cemu prica. Đabe ti 100 kartica, ako nemas para na njima. :D
Jedno je imati karticu, a drugo naci nacin kako je ugodno popuniti :wink:
Sve ja to kužim, nebrini.
Sgt. Bull
08-05-2010, 14:05
WoW
WoW:TbC
Guild Wars
The Hitman Collection
Warcraft III: RoC
Starcraft & Starcraft BW
HOMM III
i ove godine nabavio
Mass Effect I
American Conquest: Divided Nation
Mass Effect II
i čekam da mi dođe hebeni Dragon Age:Origins.
Kupio Torchlight koji je opet na popustu na Steamu, čisto da testiram Steamplay crossplatform igranje.
nosferatu25
16-05-2010, 11:13
sad uzo bioshock i napoleon total war, što zajedno sa ostalima čini brojku od 31 8)
Jubilarna stotka na Steamu.
Čovječe, koji si ti bolesnik.
Daj pls kupi meni jednu ! :)
crnakuga
18-05-2010, 23:42
WoW, WoW: TBC, WoW: WotLK. To je sve :D
WoW, WoW: TBC, WoW: WotLK. To je sve :D
@ Über Tsar imam karticu neam para ^^
The Fury
25-06-2010, 22:34
Da i?
Tema je "Koliko originala posjedujete".
On je odgovorio da ih ima 100.
Biserko.
MindReader
26-06-2010, 01:47
Gunman Chronicles
Tomb Raider Chronicles
Splinter Cell: Chaos Theory
Battlefield 2
Morrowind GOTY
mislim da bi to bilo to
The Fury
26-06-2010, 10:28
Dawn of War 2
Dawn of War 2: Chaos Rising
Left 4 Dead
Bad Company 2
Nema se para za igre tako da je moja kolekcija skromna.
Maloki, primjetio sam to, prije nego što sam postao, hvala.
Lista eksponencijalno raste :D
http://img337.imageshack.us/img337/7716/screenshotvt.jpg
Deadwalker
05-07-2010, 10:28
http://img88.imageshack.us/img88/3076/igreor.jpg (http://img88.imageshack.us/i/igreor.jpg/)
+ neka jos box izdanja. :)
http://i109.photobucket.com/albums/n51/HY8R1D/Igre.jpg
Civilizacije su duple, valjda je po jedna verzija za Windows, a po jedna verzija za Mac OS.
Box izdanja:
Mass Effect
Mass Effect 2
Dragon Age: Origins
Windwalker
08-07-2010, 10:07
Jučer bio u Algoritmu, htio kupiti 2-3 igre za praznike.
A onda vidio akciju platiš 2, dobiješ 3, i da vrijedi za sve igre, a ne samo za neke jeftine stare, pa sam ih uzeo 6, jer nisam mogao odoljeti. :D
Dead space
Metro 2033 (limited)
Borderlands
Call of Juarez: Bound in Blood
Silent Hill 5
Street Fighter 4
+2 Joypada
Bit će ovo lijepo ljeto.
josip_kraš
09-07-2010, 20:08
Ček stani, uzmem neke 2 jeftinjave od 50Kn i dobijem gratis npr. BFBC2?
Windwalker
09-07-2010, 22:05
Ne. Najjeftinija je besplatna.
Ali, uzmeš 3 od 350, platiš 2.
To se lako može pretvoriti u devet besplatnih igara ako pažljivo birate. :thumbs2:
http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvod ... id=139501# (http://www.algoritam.hr/?m=6&p=proizvod&kat=273&id=139501#)
Forengner
10-07-2010, 11:57
Bltizkrig.1 2.
Panzers:Phase One.
Panzers:Phase Two.
CoD 1.UO.
CoD BRO.
CoD FH.
CoD 2.
CoD 3.
CoD 5.
HoI 3.
HoI 2
HoI 1.
W:ET.
Ubersoldier.
jos neke WW2 naslove.
+Bfield 1918 (neki mod ili tako nesto ,matoro kao bog.)
BigBongman
10-07-2010, 15:55
voliš WWII teme u igrama?
Forengner
10-07-2010, 20:45
Neee. :P
Trebalo bi postaviti da se na steamu ne računa :). Iako se ja sa 60 kutija osjećam prilično nadmoćnim!
D.O.M.I.
11-07-2010, 13:47
zašto se ne bi računalo ? :roll: ja sam ponosan jednako na igre koje sam kupioSi na Steamu i u dućanu, razlike nema
Ja se osjećam drugačije! To mi jednostavno nije osjećaj, a i vidiš to kada imaš nekoliko collectors editiona, recimo ja imam Fallout 3 i Bioshock 2 collectors edition i nemaš većeg gušta kada vidiš da imaš onaj poznati bobblehead ili pravu gramofonsku ploču sa soundtrackom... Digitalna distribucija nikada to neće zamijeniti. A da ne spominjemo estetski ugođaj sobe.
Ne znam je li već postoji, ali definitivno bi se trebala otvoriti tema na ovu temu :).
Deadwalker
11-07-2010, 17:37
Trebalo bi postaviti da se na steamu ne računa :)
super definiranje postenog kupca :thumbs2:
To mi jednostavno nije osjećaj, a i vidiš to kada imaš nekoliko collectors editiona, recimo ja imam Fallout 3 i Bioshock 2 collectors edition i nemaš većeg gušta kada vidiš da imaš onaj poznati bobblehead ili pravu gramofonsku ploču sa soundtrackom
meni je recimo to totalno irelevantno.
Digitalna distribucija nikada to neće zamijeniti.
Hoce. Nekoliko milijuna korisnika ide u prilog tome. Snimanje igre na dvd-e i pakiranje je samo nepotrebni trosak.
A da ne spominjemo estetski ugođaj sobe.
estetski ugodaj sobe mi cine rozi zidovi.
Ja se slažem da je puno ljepše za vidjeti original kutiju sa čitavim bundleom, ali evo i ja sam prešao na Steam pošto je ponuda pre pre savršena u doba akcija :pray: Gdje drugdje možeš kupiti original igru za 10-20 kuna :shock:
Deadwalker
11-07-2010, 17:42
Jos kad bi Starcraft 2 bio na Steamu...^^
Jaster111
15-07-2010, 11:20
C&C 4
Asterix at the Olympic Games
AC
AC 2
SF IV
Just Cause 2
Burnout Paradise:The Ultimate Box
Mass Effect 1 i 2
King's Bounty:The Armored Princess
SC:Conviction
BBC2
WoW
Alpha Protocol
Bioshock 2
Split/Second
Dragon Age Origins
:ekipa:
Lucky.Strike
19-07-2010, 23:44
call of duty modern warfare 2
rainbow six vegas 2
command & conquer 3 tiberium wars
:yuck:
Ah, moji ljepotani. Imam još par igara u vidu kupit nakon ljeta, prvenstveno DA: Awakening + još neke starije što sam vidio...
http://i29.tinypic.com/9881s2.jpg
Arbiter of Change
01-08-2010, 14:31
White Label, fuck yeah. :)
Grim Fandangooooo!!!!!!!! Posudila sam je frendovom bratu prije najmanje 6 godina, platila je svega 70 kn...odonda je nisam vidjela :cry:
Grim Fandangooooo!!!!!!!! Posudila sam je frendovom bratu prije najmanje 6 godina, platila je svega 70 kn...odonda je nisam vidjela :cry:
2 bad 4 you. Ovaj kod mene je toliko star da dolazi u CD boxu, a ne DVD imam jos i Turok 2, Giants Citizen Kabuto, MDK 2, Tony Hawks underground 2 i MoH: AA, ali to je iz bundleova pa nemam kutije :D
Ma, meni je to bio prvi original ikad kupljen mojim novcem, najprviji i najpraviji...čisto uspomena :)
Moj prvi original, Oblivion Game of The Year edition, platio ga (majka i otac točnije xD) 450 kn, za tu igru sam emocionalno vezan samo zato što mi je prva stajala na polici. (na kojoj sada stoji sedamdesetak originala ne uključujući nekoliko collectors editiona)
CoreDuoQuad
01-08-2010, 23:00
Od originala imam Prince of Persia TheTwoThrones. Ujedno i moja najdraza igra (mozda je i ovaj original razlog:)).
Kupio sam ga preko interneta, narucio iz Njemacke i prije nego sto je stigao na nase trziste (kao pirat naravno, hehe). Cuvam ga i samo odabranoj raji posudjujem.
A mislim da je lijepo imati kuci originale, pogotovo za hardcore gamere, ipak je to nesto veliko :)
Ah, moji ljepotani. Imam još par igara u vidu kupit nakon ljeta, prvenstveno DA: Awakening + još neke starije što sam vidio...
slika
Od 10 kutija sa slike, ja ih imam 5 :)
BigBongman
02-08-2010, 16:54
evo juce nadodao jos singularity i pes 10 u box izdanju...sada jos razmisljam izmedju APB ili DA:O, a ceka se mafia 2, box naravno :D
Diablo 2
Diablo 2 Lord Of Destruction
World Of Warcraft
World Of Warcraft : Burning Crusade
World Of Warcraft : Wrath Of The Lich King
Counter Strike 1.6
Counter Strike : Condition Zero
Counter Strike : Source
Team Fortress 2
Half Life 2
Guild Wars : Prophecies
Guild Wars : Factions
Guild Wars : Nightfall
Guild Wars : Eye Of The North
Warcraft 3
Warcraft 3 : The Frozen Throne
jebote.
Mirogamemasta
30-08-2010, 08:03
http://www.pohrani.com/t/5/SH/2NGUn0yJ/dscf1710.jpg (http://www.pohrani.com/?5/SH/2NGUn0yJ/dscf1710.jpg)
Napokon da i taj oblivion dobijem. :pray:
D.O.M.I.
30-08-2010, 08:10
Broken Sword - The Smoking Mirror
F.E.A.R.
F.E.A.R. Extraction Point
F.E.A.R. Perseus Mandate
GRID
HL2 (HL2 : Deathmatch, Lost Coast)
HL2 EP1
HL2 EP2
LEft 4 Dead 2
Portal
Worms Reloaded
Mount & Blade - Warband
TrackMania United
http://www.pohrani.com/t/5/SH/2NGUn0yJ/dscf1710.jpg (http://www.pohrani.com/?5/SH/2NGUn0yJ/dscf1710.jpg)
Fora kolekcija, više casual ne može biti. Ja se pokušavam domoći Oblivion Collectors Editiona in 2006. iako imam GOTY.
CoD2
CoD:MW
CoD:WaW
CoD:MW2
Age of Conan + ekspanzija ( :D )
Counter Strike: Source
Half Life 2
Guild Wars
Left for Dead
Blizzard ; Blizzard ; Blizzard
:D :pray:
Mirogamemasta
30-08-2010, 23:15
A sta ces kad sam fanatik. :D
I sold my soul to the Devil (Blizzard)
battlefield bad company 2
Chupacabra
12-09-2010, 14:10
nemam niti jednu. Nemam love, valjda cu jednog dana imati pa da apgrejdam komp i kupim jednu-dvije igre koje me zanimaju :(
croking1994
12-09-2010, 14:38
Orginal su mi:1.Mafia
2.Max Payne
3.Port Royale
4.Hitman Contracts
5.Moto Racer 3
6.Covert Strike 2
7.Chaos Legion
8.GTA:SA
9:CoD 1
10.Medal Of Honor kolekcija
Imo sam jos nes al su ti cd-ovi vec u k....
sickpetey
24-09-2010, 15:48
1.warcraft reing of chaos
2.warcraft the frozen throne
3.Warhammer age of Reckoning
4.Dawn of War 2
5.Medieval 2 (sa ekspanzijama ofc)
6.Call of Duty 4:Modern Warfare
7.Dawn of War 2 Retribution (mogu se zakunit da cu kupiti :D)
to je to za sad :D
http://img716.imageshack.us/img716/9428/slika022.jpg
Nedostaje samo Call of Duty: MW2 (Xbox 360) koji sam posudio frendu :D
Kašlj jadno kašlj :D
Polehko, polehko... Ide to brzo prema gore, osobito uz pomoć mvaljavea :D... A i dosta se toga igra online pa potreba za više igara nije toliko velika :D
Kada si mi govorio o onim LCD-ima koje posjeduješ doma bio sam ljubomoran, ali kada shvatim da sam ja potrošio više od 10 000 kn na svoju kolekciju originalnih igara onda shvaćam zašto ja sada nemam LCD :S
Kada si mi govorio o onim LCD-ima koje posjeduješ doma bio sam ljubomoran, ali kada shvatim da sam ja potrošio više od 10 000 kn na svoju kolekciju originalnih igara onda shvaćam zašto ja sada nemam LCD :S
Et vidiš.. Sve je u razboritoj štednji :D
Pa ja od sada ne tako puno jer ih 90 % (oko 60) prodajem i poklanjam najbržim kupcima u Oš Kupit Ciglu :D
bloodyakafuzz10n
08-10-2010, 12:37
Call of Duty 2
Call of Duty 4: Modern Warfare
Call of Duty: World at War
Call of Duty: Modern Warfare 2
Battlefield 2 (sa svim expanzijama, 3 igre)
Team Fortress 2
Half Life 2
Portal
Sims 2 dvije org expanzije (Business, Seasons)
Need for Speed Most Wanted
FIFA 05
Desert Storm
Đuka Nuklearac
26-10-2010, 20:45
Lotr Battle for middle earth 2
Bugs Bunny And taz time busters :)
Sacred
Fallout
Fallout 2
Fallout tactics
Fallout 3
Doom 3
Mortal Kombat 4
Warlords Battlecry 3
Heroes of might and magic 3
Warcraft 3 reign of chaos
Warcraft 3 the frozen throne
Diablo 2
Diablo 2 lord of destruction
Morrowind game of the year edition (Bloodmoon i tribunal)
Warlords 4 heroes of etheria
Left 4 dead
Duke nukem 3D
Sims 3
to je to.
majstoro
07-12-2010, 22:02
Warcraft 3 Reign of Chaos
Starcraft 2
Rome Total War
Mirogamemasta
25-12-2010, 10:46
http://www.pohrani.com/t/2i/pL/3vVz05Wc/dscf1799.jpg (http://www.pohrani.com/?2i/pL/3vVz05Wc/dscf1799.jpg)
Nabavio Warcraft Orcs & Humans. 8)
http://www.pohrani.com/t/U/OL/4mrLAfbj/dscf1800.jpg (http://www.pohrani.com/?U/OL/4mrLAfbj/dscf1800.jpg)
Sad moram slikati igre dva puta. Blizzard ide na jednu sliku a ostale igre na drugu. :D
Lista se skoro pa udvostručila od prošlog updatea.
Steam (http://steamcommunity.com/id/shtiriputanac/games?tab=all)
Box:
Mass Effect
Mass Effect 2
Guild Wars Complete Collection
Sid Meier's Civilization 5 (iako je on i na Steam listi pošto je tamo aktiviran)
Također, gore u linku imate i wishlistu pa bacite oko i ako mi netko želi nešto pokloniti, ja se neću ljutit :P
Deadwalker
27-12-2010, 11:25
Posudio pare za ove akcije te ubo planirani Dragon Age Origins: Ultimate Edition za 150kn te Darksiders za neku bagatelu.
Lista je sada sljedeća: LISTA (http://steamcommunity.com/id/deadwalker88/games?tab=all)
Also, imam nekih jos 12 naslova na wishlisti, pa kako reče Maloki, samo saljite giftove :D
http://steamcommunity.com/profiles/7656 ... es?tab=all (http://steamcommunity.com/profiles/76561198000926145/games?tab=all)
Pa nema liste do steam liste ;).
Ja imam tridesetak boxed igara ali te više ne brojim, hehe.
Stalker shadow of chernobly,enemy teritory quake wars,hidden and dangerus,warcraft 3 frozen throne,call of juarez boudn in blood i jos 50 menadera,fifi,pesa,kosarke... ali ne orginala
http://steamcommunity.com/profiles/76561198000926145/games?tab=all
Pa nema liste do steam liste ;).
Ja imam tridesetak boxed igara ali te više ne brojim, hehe.
A jel?
Trebalo bi postaviti da se na steamu ne računa :). Iako se ja sa 60 kutija osjećam prilično nadmoćnim!
Hehe morao si zar ne xD.
Evo mene na steamu 63 komada.
A šta da ti kažem, jedan odlazak u Rim, jedan film i jedna pjesma, i steam je već nedostižan.
Battlefield Bad Company 2
Warhammer 40k Dawn of War 2
Battle for Middle Earth 2
Call of Duty 2
Frajer ima fetiš na broj 2.
Frajer ima fetiš na broj 2.
A ti frajeru imas fetis na pljuvanje po svemu
Interceptor
17-01-2011, 21:51
ne seri nindža
ot: što se tiče kompa imam originale svih najdražih igara, nešto više od desetak (ako ne računamo igre pojedinačno u svakom kompletu, npr. Fallout 1,2 i Tactics računam kao jednu)
majstoro
29-01-2011, 11:27
Moje 2 bebice xD :D
http://slike.hr/slike/f/fotografija0011_7aef3.jpg
buffaloboky
03-02-2011, 00:02
niti jedan
Broji li se World of Warcraft kao 4 original igre ? :D
Uglavnom nekih dvadesetak sigurno, većinom MMO-i i MP bazirane igre. A i ovisi kako koji original npr. imam Soul Reaver 2 koji sam original novi platio 70 kuna i Starcraft II koji sam platio 400 kn. Tako da ima i green i epic originala, if you know what I mean :thumbs2:
Posjedujem oko 20 originalnih igrica, uglavnom zanra RTS. Kupljene su u Austriji, Nizozemskoj i Njemackoj, platio od 20 do 50€.
Neke od njih su:
-Medieval Total War i Kingdoms
-Empire Total War
-Cossacks 2: Napoleonic Wars
-Empires: Dawn of the Modern World
-Civilization IV
-Delta Force: Black Hawk Down
-LOTR: The Battle of the Middle Earth II
-Stronghold Crusaders (zasluzan sto sam prvi put otkrio i zavolio RTS)
-GTA 4
-NFS: Shift
josip_kraš
12-02-2011, 08:42
Kad stigne Operation Arrowhead biti će to treći orginal u kolekciji.
CAK_CROchef
05-03-2011, 00:14
Moram promijenit ovaj poll.
Kad vidim ovo vise od tri :D
otkako sam otkrio steam popis igara je naglo narastao
sad sam preko 20
DarkOscillator1905
18-03-2011, 17:51
u mom slucaju 4-ka :
call of duty 4,
call of duty:world at war (to sam dobio za rođendan,nebi nikad uzeo WaW original)
battlefield:Bad company 2
medal of honor 2010
uzet cu jos mozda...crysis 2,black ops
- World of Warcraft (Vanilla, TBC, WotLK)
- Call of Duty 2
- CoD: Modern Warfare 2 :(
- CoD: Black Ops :(
- Heroes of Newerth
Iduce namjeravam kupiti Battlefield 3 i Diablo 3.
GTA IV
GTA San Andreas
Hard Truck Apocalipse
Fallout 1,2, i Fallout Tactic ( u jednoj kutiji sve 3)
GTA Vice City Stories
Soldier of Fortune 2 : Double Helix
GTA IV
GTA San Andreas
Hard Truck Apocalipse
Fallout 1,2, i Fallout Tactic ( u jednoj kutiji sve 3)
GTA Vice City Stories
Soldier of Fortune 2 : Double Helix
GTA IV (u mom slučaju, za X360) je vjerojatno najbolja investicija u igru koju sam u životu dao..... Tko ju nema, gej :P
Devil Dog
03-04-2011, 11:51
Posjedujem oko 30 oriđiđi igara, Blizzard kolekcija, par Valve hitova (prije Steama), GTA 3-SA, + par budget igara :)
Za psx da ne spominjem :P
Cr4zyN4z1
11-06-2011, 15:01
Diablo 2 + LOD
Left4dead
Doom 3
Warcraft 3 TFT
Morrowind GOTY
Fallout 3
Sacred
Lotr bfme 1 i 2
Dragon age origins
Oblivion GOTY
Warlords battlecry 1,2 i 3
15 na steamu, 50-ak u kutijama
Praetorian
01-10-2011, 17:12
Kupio sam Fifu 12 s base hosta. I moram priznat da mi se jako sviđa EA Origin.
nosferatu25
24-01-2012, 03:15
trenutno sam u fazi poklanjanja i prodavanja jer zbog fakulteta i novog grada više nemam svoj stari jebekevu komp, već neki laptop sa integrisanom graf :( tako da se broj od 30ak smanjio na 20ak, i još će više i više. jedino ne dam vampire the masquerade bloodlines.
Ravno 80 igara na steamu i 15-ak retail igara. Zadnje sto sam kupio je fallout 1,2 i tactics na kiosku za 20 kn. xD
Deadwalker
24-01-2012, 10:25
Preko 150 naslova, što za PC, PS3 ili X360.
Previše :(
Oko 80 naslova. 95% sa Steama.
Lijepo si se navukao na steam.
E jeste vi u rodu ili ste IRL frendovi/poznanici?
Drugari iz osnovne ako se ne varam. Hexfire je Jin njegovom Jangu
Deadwalker
25-01-2012, 15:54
Da :(.
U biti, brijem da te znam.
Išao si (ili ideš još) na FOI, iz Konjšćine, znaš Babitza... aj me cimni na pm :D
Nije Dino, već njegov bratić. Isto ide na FOI, doduše (ili tako neki kurac; uglavnom, Vž). OLOLO
Al da, rl pajdaši. Skupa išli u osnovnu (on je bio u manje vrijednom "A" razredu, doduše) i zajedno putovali vlakom u srednju. Ah, ti dani kad smo se smijali ljudima u facu zbog njihovog Kebelovskog naglaska.
375 naslova, od toga 374 na Steamu lol
Jedan, WoW, kojeg nisam igrao niti pol sata, žalim što sam lovu dao. Te drugi, Guild Wars.
ALI, uskoro sjeda Diablo3, pa ću imat tri originala, to je i više nego dovoljno.
Arbiter of Change
26-01-2012, 08:21
Ojebote. :)
Mirogamemasta
26-01-2012, 17:11
:rotfl: Baš sam si razmišljao da te upitam da li ti je D3 prvi original kad ga budemo išli kupiti. Baš da sam toliko bio blizu nisam vjerovao. :D
Sonic_Moronic
26-01-2012, 19:01
Ne može si priuštiti, čuva za treći auto.
begedinnikola
21-04-2012, 19:52
Sve vise i vise. Nedugo sam odlucio ne vise piratizirati. Jednostavno kad ne placam igre imam prezasicenje, nis ne odigram do kraja i u malo toga stvarno uzivam. Makar, sad svi ovi razni bundleovi rade skoro isti efekt. Ipak, steam i razni popusti na steamu i opcenito su mi omogucili da vise ne piratiziram.
Konkretan broj ne znam, al samo na steamu je preko 150.
:rotfl: Baš sam si razmišljao da te upitam da li ti je D3 prvi original kad ga budemo išli kupiti.S Baš da sam toliko bio blizu nisam vjerovao. :D
kak misliš " kad ga budete išli kupovat " :D pa kupio je D3 vec :D preorder...
OT: imam oko cca 25+ oređiđija
Mirogamemasta
22-04-2012, 00:04
Mislim da sam to postao prije nego što je pre-orderao.
da :D nisam gledal datum :P
lol
Da, trenutno je D3 jedini original. Ostale igra nikad nisam ni igrao, to sam sve kod frendova vidio :)
I da, drugi original će bit GW2.
WannabeClone
26-04-2012, 22:27
http://steamcommunity.com/id/emogodfather/games?tab=all
http://i.imgur.com/Yxg2W.png
+BFBC2, BF3, WoW, Aion, Batman:AA, Minecraft i par igara na Desuri iz raznih bundleova +nešto sitno na GOG.com, ali to je sve free kad su imali razne akcije tipa Fallout i slično.
Eto, i ja imam jako puno orginal igra koje mozete naci na mom steam accountu :3
I jos imam par DRM free igra kao Minecraft, Guild Wars (moja prva orginal igra), i jos par.
http://steamcommunity.com/id/midnightwo ... es?tab=all (http://steamcommunity.com/id/midnightwolfie/games?tab=all)
Danas ubo. Nasao na njuskalu, zapakiran. Brijem da ga nema vise nigdje u ovakvom boxu.
http://i.imgur.com/cuMr6LZ.jpgShttp://i.imgur.com/RiDiIUv.jpg
StormCr0w
23-11-2013, 21:33
Lijepo.
crno
Glasao sam za nijednu ovdje :D Good times
StormCr0w
23-11-2013, 22:54
Sad svi imamo preko pedeset zbog stima.
Glasao sam za nijednu ovdje :D Good times
Lo, ja sam za preko 10.
Sad je situacija ovakva
http://steamcommunity.com/id/shtiriputa ... es?tab=all (http://steamcommunity.com/id/shtiriputanac/games?tab=all)
Onda, Plejka:
Uncharted
Uncharted 2
Uncharted 3
The Last of Us
Rayman Origins
Red Dead Redemption
GTA V
Demon's Souls
Diablo 3
Gran Turismo 5
Resistance 3
Metal Gear Solid Legacy Collection
Dark Souls (Steelbook)
Max Payne 3
Zatim, Origin:
SimCity
Battlefiled 3
Battle.net:
Diablo 3
Warcraft 3 + ekspanzija
Starcraft 2
World of Warcraft Battlechest + Cataclysm (dobio od Blizzarda)
I još uz sve to imam Guild WarsSi Guild Wars 2.
Bome se nakupilo tokom godina.
Windwalker
24-11-2013, 00:26
Kak to da Maxa imaš za PS3?
I zašto imaš Diablo uopće? I to još dvaput?
WannabeClone
24-11-2013, 00:42
1441 8)
1071 :((
Kak to da Maxa imaš za PS3?
I zašto imaš Diablo uopće? I to još dvaput?
Ubacio Deadwalker kad sam uzeo od njega Gran Turismo 5 i Resistance 3.
Diabla za PC sam dobio za rođendan, a za konzolu sam si uzeo jer mi je djelovao bolje i zabavnije.
Damn, this thread be old!
Ako se ovo na steamu racuna, 60 + 5 za plejku.
WannabeClone
24-11-2013, 12:05
Damn, this thread be old!
Ne znam kad sam bio voteao, ali tad sam stavio preko 10 :D
Mirogamemasta
24-11-2013, 12:10
Prije je ova tema imala neki smisao, ali danas ne važi puno, pogotovo uz steam i wannabe igricama od par eura. (pr. indie igrice).
Treba preimenovati temu u: koliko AAA igara posjedujete koje ste kupili na dan izlaska dotične igre.
WannabeClone
24-11-2013, 12:13
Nijednu jer nisam idiot.
Danas ubo. Nasao na njuskalu, zapakiran. Brijem da ga nema vise nigdje u ovakvom boxu.
http://i.imgur.com/cuMr6LZ.jpgShttp://i.imgur.com/RiDiIUv.jpg
Otpakirao ga, DOS verzija, instalirao, stavio mod i voila ! :D
13 igri u kutijama + smeće sa Steama
Prije je ova tema imala neki smisao, ali danas ne važi puno, pogotovo uz steam i wannabe igricama od par eura. (pr. indie igrice).
Treba preimenovati temu u: koliko AAA igara posjedujete koje ste kupili na dan izlaska dotične igre.
Lel.
cham3leon
24-11-2013, 12:40
U kutijama nijednu, ako se ne računaju ove koje se dobiju sa grafičkom itd.
Na stimu 60 komada.
@Vedro: to bi ti možda bolje bilo da si zadržao zapakirano, možda bi vrijedilo jednog dana neku paru.
@Vedro: to bi ti možda bolje bilo da si zadržao zapakirano, možda bi vrijedilo jednog dana neku paru.
Sad je staro skoro 20 godina, a i novac mi nije previse bitan.
Veli mi lik koji je prodao "evo izvoli, ne znam hoces li otpakirat" :D
Windwalker
24-11-2013, 13:30
Kutije PS3: 73
Kutije PC: 51
STEAM: 50
PSN: 43
GOG: 38
Ima pokoji duplić (npr. Trine za PC i PS3), od onih u kutijama sam brojao i ekspanzije (npr. GW kampanje), dok kod digitalnih DLC-e (kao Missing Link npr.) nisam.
Također, kod onih u kutijama sam brojao samo kutije, iako jedna može sadržavati više igara (npr. DMC HD Collection sa 3 igre i slično).
Tako da je ukupni broj još veći za kojih desetak igara.
Bokte, 1000+ igara :O Imam Prisoner of War (jel' se sjeća neko tog?), Wow (+3 ekspanzije + par tisuća kuna u gametime karticama), Starcraft 2, CoD: World at War (najveći fail ikad :) ) i 2 prastare Commandos igre.
crnisokol
24-11-2013, 13:45
Kutije PS2: 1
Kutije PS3: 5
Kutije PC: 0
STEAM: 298 (tak piše na profilu, nisam provjeravao dal je skroz točno)
PSN: 2
GOG: 75
+ drm-free igre iz bundleova (većinom humble bundle, vjerojatno oko 30)
originale kupujem otprije godinu i pol negdje, tak da sam se malo iznenadio ovim brojkama...al eto velika sniženja i bundleovi :D
najskuplja igra koju sam kupio je NHL 13 za PS3 - 150 kn, no uskoro će ga prestić Dark Souls - Prepare to Die Edition (naravno zavvi exclusive steelbook)
Steam: 61
Origin: duplići + ME 3
Kutije: Stalker COP i Witcher Platinum Edition
GoG: Trine i Blade of Darkness
Max Payne 3 cd key, ali to sam poklonio nekom liku
Meni je u kurcu kad imam 10 igara na backlogu, kako xara živi sa 1000 i nešto :D
Nijednu jer nisam idiot.
+1
Bitno da vi imate preko 1000 igara.
Windwalker
24-11-2013, 14:28
Da.
Zato i ima 1441 igru, od kojih je prošo 100.
Faca!
Da smo bar svi ko on.
WannabeClone
24-11-2013, 14:29
...u čemu je problem?
Broj igara uopce nije u pitanju ovde, naucite se citat kako treba
Da, u pitanju je broj potrosenog novca.
Al kakve veze i to opet ima s mojim postom?
Windwalker
24-11-2013, 14:38
Kupi jednu igru za 450 kuna čim izađe, u kojoj istinski uživaš desetak dana i ne žališ ni lipe.
Kupi 20 igara za 450 kuna koje nikad nećeš ni taknuti. Win?
Ni ja nisam za kupovanje igara čim izađu, ali nije u redu zvati idiotima ljude koji to rade, ako si to mogu priuštiti i ako uživaju u tim igrama.
^To
Zasto sam idiot ako kupim igru cim izade ?
Za svaki AAA naslov za koji iskesiras 40+ eura u zadnjih 5 godina ti ne kupujes igru nego si beta tester. Nakon 5-6 mjeseci onaj sto je uzme za 5 eura ce dobit proizvod kakav se prvobitno reklamirao (nakon jedno 20 patcheva i sta sve ne)
U pojam kvalitete i contenta odredjenih AAA igara necu ni ulaziti, jer davati po 50 eura svaku godinu za jedan te isti MW3 ili BF3 (sa dlcovima za dodatnu muznju) trebas biti specijalac posebne vrste
WannabeClone
24-11-2013, 14:43
Ah, butthurtness je ipak bio u pitanju, k.
Za svaki AAA naslov za koji iskesiras 40+ eura u zadnjih 5 godina ti ne kupujes igru nego si beta tester. Nakon 5-6 mjeseci onaj sto je uzme za 5 eura ce dobit proizvod kakav se prvobitno reklamirao (nakon jedno 20 patcheva i sta sve ne)
U pojam kvalitete i contenta AAA igara necu ni ulaziti, jer davati po 50 eura svaku godinu za jedan te isti MW3 ili BF3 (sa dlcovima za dodatnu muznju) trebas biti specijalac posebne vrste
A eto vidis, kupio sam Quake 19 godina nakon izlaska. XD
COD MW 3 sam kupio godinu dvije nakon izlaska za oko 300kn, igram ga blizu 200 sati i nisam uzeo niti jedan DLC.
edit: svejedno mi je glupo nazivati nekoga budalom ako voli i zeli to igrati sto prije.
U pojam kvalitete i contenta odredjenih AAA igara necu ni ulaziti, jer davati po 50 eura svaku godinu za jedan te isti MW3 ili BF3 (sa dlcovima za dodatnu muznju) trebas biti specijalac posebne vrste
Banaliziraš. Nisu Call of Duty, Battlefield i Blizzardove igre jedini AAA naslovi na tržištu pa da možeš tvrdit kako su svi nedovršeni, te da nemaju kvalitetu i sadržaj.
Kupio sam The Last of Us za 400kn i još ga dobio jedan dan prije službenog izlaska, te GTA V za 450kn i dobio ga jedan dan kasnije.
Ne žalim niti lipe zbog toga jer sam dobio dvije igre koje spadaju u sam vrh kvalitetnih igara u zadnjem 10ak godina.
(AAA) Igre za koje sam dao puni iznos su:
Mass Effect 2
Civilization V
Portal 2
The Witcher 2
Deus Ex: Human Revolution
Batman Arkham City
Max Payne 3
Guild Wars 2
The Last of Us
GTA V
Ne žalim.
marijanovic
24-11-2013, 15:24
Ja u principu nabavim originale igara koje su mi bile ili još jesu dobre + tu i tamo nešto ako je vrlo povoljno ili ako uleti (a ima potencijala da mi bude dobro).
Steam kaže 79 igara, Origin kaže 11 (ali neke od njih imam i na Steamu), uPlay veli 3 te na McPlay 3. Uz to imam još i 10-20 keyeva koji nisu za neki klijent već za igre direktno.
Desuru, GoG i slično ne računam.
Najskuplja igra koju sam kupio je vjerojatno kombinacija Battlefield 4 + Premium.
cham3leon
24-11-2013, 15:29
Ja sam najviše iskeširao za Kerbal Space Program, 160kn. Inače baš nikad ne kupujem ništa po punoj cijeni, ali ovo sam morao imati odmah. S obzirom na utrošeno vrijeme već se isplatio.
Deadwalker
24-11-2013, 15:32
Slažem se s ovime djelomično - s nekakve logične strane je idiotski, al ono, pričaš o subjektivnim vrijednostima.
Netko eto vidi golemu vrijednost u copy-paste gameplayu, updejtajnoj grafici i par novih mapa. Pojam zabave se razlikuje od osobe do osobe, ne vidim potrebu da se takvi ljudi okarakteriziraju "specijalcima". Tko voli takav sport, nek izvoli. Mjesta za kvalitetu će uvijek biti.
Jednako tako, za razliku od cipela, automobila ili filmova čiji se model u biti najviše (nepotrebno) kopira, igre su živa tkiva za koje teško možeš garantirati kako će raditi 100% ispravno na dan izlaska, posebice kada se radi o PC naslovima gdje postoji bilijun konfiguracija. I tu su, kao što znaš, pretežito krivi izdavači koji imaju svoje poslovne planove kojih se striktno drže. Dobro je dok developer uspije dogovoriti odgodu, no to često nije slučaj. S konzolama je to mnogo lakše jer je u pitanju samo jedna kutija za koju slažeš proizvod.
I ono što je također slučaj, danas zbog interneta problemi koje ima 0.1% igrača se brzo prošire internetom pa se stvara dojam da je određena igra tehnički smeće. Realno, to je vrlo mali broj igrača koji su eto vrlo glasni zbog emocija ljutnje jer ne mogu konzumirati ono što su platili. Ostalih 99% ljudi se igra i ne obazire se što se sve piše po internetu. Pogledaj izlazak novih konzola - tu i tamo koja ne radi, frustrirani ljudi snime video, stave ga na YT i cijeli net bruji o tome kak su nove konzole smeće. Stvar psihologije ("uzorkovanje" prema terminologiji) - ljudski mozak slaže uzorke pa kada vidiš na par mjesta da nešto ne radi kako treba, tvoj zaključak je da je sve takvo. A realnost je zapravo da novinari više pišu u tome jer će se takve stvari čitati, komentirati i donositi aktivnost (novac) portalu.
Prestani biti tako suhoparno objektivan.
Deadwalker
24-11-2013, 15:45
Budem, čim ti prestaneš biti naporan.
Banaliziraš. Nisu Call of Duty, Battlefield i Blizzardove igre jedini AAA naslovi na tržištu pa da možeš tvrdit kako su svi nedovršeni, te da nemaju kvalitetu i sadržaj.
Kupio sam The Last of Us za 400kn i još ga dobio jedan dan prije službenog izlaska, te GTA V za 450kn i dobio ga jedan dan kasnije.
Ne žalim niti lipe zbog toga jer sam dobio dvije igre koje spadaju u sam vrh kvalitetnih igara u zadnjem 10ak godina.
(AAA) Igre za koje sam dao puni iznos su:
Mass Effect 2
Civilization V
Portal 2
The Witcher 2
Deus Ex: Human Revolution
Batman Arkham City
Max Payne 3
Guild Wars 2
The Last of Us
GTA V
Ne žalim.
Nisam mislio generalizirat ni banalizirat, nego se samo vodim po svom iskustvu. Svega sam 2 igre preorderao dosad (nisu AAA naslovi) i oba puta se fino razocarao; bez obzira sto sad imam komp s kojim ne moram brinut hocu li morat nekoj igri smanjivat detalje i na medium u iducih godinu dve, Brutal Legend sam morao goniti u 800x600 za pristojan fps zahvaljujuci kvalitetnom portu. S druge strane, u Deadly Premonitionu mi lik jednostavno stoji zamrznut u zadnjem boss fightu a svi patchevi su dosad bili fanmade od lika koji se bavi tim u slobodno vrijeme. Samo mi daj onaj proizvod za koji si mi i prodavao pricu u startu i sve ok.
Situaciju na konzolama ne mogu komentirat jer zadnje sto sam imao je PS2 a od tada se sigurno stosta promijenilo
EDIT
iz te liste vidim bar 3-4 igre za koje mi ne bi bilo zao preordera al cisto jer znam kako se situacija kasnije odvila.
cham3leon
24-11-2013, 17:17
Preorderao ne bih nikad jer se je na taj način vrlo lako zajebat. Što se early accessa tiče, tu mislim da treba kupovati tek kad si zadovoljan s onime što je već u igri i kad znaš da ti je to dovoljno za zabaviti se.
A s druge strane, ti si kupio Kerbal Space Program. Rofl.
cham3leon
24-11-2013, 18:27
A s druge strane, ti si kupio Kerbal Space Program. Rofl.
Možda i najbolja igra u zadnjih par godina. Sve i da su onda kad sam kupio zaustavili development u potpunosti, meni bi se isplatilo jer je i tada igra bila prejebena, a frajeri još istim tempom izbacuju novi sadržaj.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.