Pogledaj cijelu verziju : Najbolji i najgori bend koji ste čuli uživo?
smartass
17-01-2009, 20:14
ili ste bili na koncertu ili ste određeni bend čuli prekoStelevizije
najgori su mi killersi, tako gej zvuče :(
tko mi je najbolji, to trebam razmislit...
korn mi je uzas uzivo...Iced earth owna uzivo... (jutub)
arch enemy mi isto super uzivo.
thompson uvijek 5+ uzivo, bio nekoliko puta i ici cu i dalje!
najgori uŽivo koje sam čuo su bili Iggy Pop and the Stooges. Starkelja je izgubio čar. Najbolji uživo je absolutely Serj Tankian :thumbs2:
baldrick_
17-01-2009, 23:52
a eto, meni su stoogesi bili mnogo dobri uživo, i sama svirka, a i igi koji možda čak i ne glumi silnu energiju.. stekao sam utisak da je čovek prava pravcata životinja.
najbolji Iron Maiden
najgori System Of A Down (Serj solo je dosta bolji)
Anarion.Umarth
18-01-2009, 00:10
daleko najbolji iggy, gleda san iz 1. reda. Čak se vidin na snimci(jedini kreten koji maše majicon)
najgori gužva u šesnaestercu, zvučalo je ko onaj worst cover ever-final coundown
Jedni od boljih : Papa Roach
jedni od gorih : LP
Se tu računaju lokalni bendovi?
Najbolji bend uživo - Bijelo Dugme - 2005., Zagreb - posljednja turneja najvećeg exyu benda
najbolji iron maiden, najgori dragonforce....
najbolji kaj ja znam,ima ih puno, dok recimo slušajući g'n'r na kompu su odlićni,ali kad sam pogledal par koncerata na youtubu,onak nekak sam se iznenadil,nisu me baš oćarali u živo
najbolji koje sam čuo i koje slušam:papa roach i rhcp nisu loši
hm najgori:neznam,mislim da su lp po meni kao što je bango rekao
MasaKrisT
18-01-2009, 12:56
Najbolji bend uzivo : Vader,Hladno Pivo( 7 puta)
Najgori: Belphegor definitivno.
Najbolji bend uživo - Bijelo Dugme - 2005., Zagreb - posljednja turneja najvećeg exyu bendaRazočarao si me, megafrende. :(
Meni je najbolje zvučala Metallica,1999 godine,Garage Inc. turneja,ne mogu opisati koliko je to meni dobro zvučalo,to je jedini koncert na kojemu sam ostao bez glasa,jer sam vrištao ko curica ta dva sata,a oni onda poslije izdaju St. Anger,puj,sramota...nemam najgoru svirku
Duke of Earl
18-01-2009, 17:12
Od koncerata na kojima sam bio, najbolja je bila Metallica u Beču pretprošle godine, 2 i pol sata sviranja, i skoro cijela setlista složena od prva 4 albuma. Odlično raspoloženi James Hetfield, cijelo vrijeme vodi interakciju s publikom, nisam ni izbliza očekivao da če tak fantastično i profesionalno odradit koncert, sudeći po snimkama ranijih koncerata koje sam na Youtube-u odgledao. Izgleda da smo baš potrefili vrijeme kad su se vratili u formu, sve u svemu sigurno najdraži koncert.
Još bi dodao i Prodigy na VIP Inmusicu prošle godine, kad bi sad objektivno sagledao taj koncert, rekao bi da je loš, samo 40 minute svirke, par puta su fulali i bili su nadrogirani ko svinje. Ali opet, kakvu oni atmosferu mogu stvorit, to je nešto nevjerojatno, ko da si došao na Punk koncert, totalna navala adrenalina, podivljala publika, nešto predobro. Za vrijeme trajanja, u potpunosti sam zaboravio sve greške koje su napravili, tako da mi je subjektivno opet jedan od najdražih koncerata.
A najgori koncert, opet se vraćam u Beč, na predgrupu Metallice, Oomph!. Inače su trebali Bullet For My Valentine svirat, što bi opet bilo jako loše, ali sigurno ne kao ovo. Kolko sam primjetio, taj Oomph! je užasno loša kopija Rammsteina, makar su se oni prije formirali, ali to ih opet ne sprečava da budu odvratno loši i dosadni. Svirali su oko 40 minuta, koje spadaju u najdosadnije trenutke mog života, daj zamisli, Industrial Metal bend sličan Rammsteinu, čovječe, trebo sam se bacat okolo ko kreten, a nisu me uspjeli natjerat ni da malo zabengam, tako su jezivo dosadni bili.
najgori su mi six feet under
ne kužim kako neko može takvu glazbu slušat nijedna moguća riječ se ne razumije
a najbolji mi je slipknot korn i tako imaju super pjesme dobri su mi
Death By Sexy
19-01-2009, 13:15
hehe :')
najbolji svakak eagles o death metal
najlošiji neki announ bend na motorijadi
http://www.terminally-incoherent.com/blog/wp-content/uploads/2008/05/facepalm.jpg
smartass
20-01-2009, 19:52
sad čete misliti da opet serem ali, koliko sam vidjela na youtubeu, green day ima odličan nastup... pravi su divljaci na pozornici, tako možete doživjeti da se gađate s blatom ili poljevate vodom s njima lol...a i oni koji ih ne vole,. mogli bi se tamo izludirati...
mud fight lol
h275pulfwHE
sad čete misliti da opet serem ali, koliko sam vidjela na youtubeu, green day ima odličan nastup... pravi su divljaci na pozornici, tako možete doživjeti da se gađate s blatom ili poljevate vodom s njima lol...a i oni koji ih ne vole,. mogli bi se tamo izludirati...
mud fight lol
h275pulfwHE
nhf, al meni je ovo retajno...
Dreamer Deceiver
20-01-2009, 20:29
mud fight lol
h275pulfwHE
na slejeru pada kiša krvi :(
baldrick_
20-01-2009, 20:45
ali ne pada na publiku.
a rejtano ej čuješ to,to je green day,boli njih neka stvar :D
malo i jest čudno dođeš na koncert dobiješ blato u oko
Kako su samo divlji i alternativni :(
mortician
21-01-2009, 14:45
najbolji Suffocation...a najgori definitivno Belphegor
The Great Duck
22-01-2009, 15:24
thompson uvijek 5+ uzivo, bio nekoliko puta i ici cu i dalje!
Slažem se s ovim.Bio sam kad je bio u Šibeniku,i poslušao sam neke snimke koncerata,neke pjesme,npr. Anica kninska kraljica, su puno bolje ispale izvedene uživo na Poljudu nego izvorne studijske verzije.
Poslušao sam neke snimke koncerata Iron Maidena,i dosta su dobri,ali oni su ionako uvijek takvi.
LPFireDog
22-01-2009, 21:58
Dobri:LP,Muse,Metallica
Losi:Korn,System of a down
Najbolji Kaiser Chiefs, najgorih se ne mogu sjetiti.
D.E.M.O.
23-01-2009, 21:43
sta je tebi bitnije? rijeci ili glazba? :o
izjava ti nije nesto, ali kako god, pogodio si jer six feet under jeste smece :D
mortician
23-01-2009, 22:26
sta je tebi bitnije? rijeci ili glazba? :o
izjava ti nije nesto, ali kako god, pogodio si jer six feet under jeste smece :D
gledao sam ih i chris barns i ekipa uzivo svakako nisu smece...nakon haunted albuma glazba im je jednostavna, tekstovi plitki itd. al vrijedi svakako cuti uzivo stvari s haunted albuma il TNT obradu (od svi znamo koga) jer decki naprave fkt jebenu atmosferu :gitara:
kaj da kazem, SFU je SFU...il ih volis il ih mrzis, nema izmedu :)
mortician
23-01-2009, 22:42
ne znam, meni ovo ok zvuci oOJVXheNrqs
al ok, kak kome pase :D
ja inace volim brutalniju glazbu pa chris barnsa cjenim ponajvise zbog toga kaj je u cc napravil..tak bolesne tekstove pisat, to samo on moze :D
Big Bang najbolji performanse, a Tokyo Hotel najgori, za pjevača čak ni neznaš dal je muško ili žensko, ja se još pitam....??
Big Bang najbolji performanse, a Tokyo Hotel najgori, za pjevača čak ni neznaš dal je muško ili žensko, ja se još pitam....??
Čuo si tokyo hotel uživo????
Ne želim znati... :D :D
Ili misliš općenito da su grozni?
Nadam se da to misliš
EDIT: E da, i da dodam, meni se sviđa TNT obrada od six feet under. To je i prva pjesma od njih koju sam čuo.
Najbolji? Apocalyptica.
Najgori? Hmm... neidem na loše bendove :p
Čuo si tokyo hotel uživo????
Ne želim znati... :D :D
Ili misliš općenito da su grozni?
Nadam se da to misliš
Mislim nisam lud da idem na njihov koncert, al mi je frend bio i prokrijumčario kameru, pa je snimio nekih 15 minuta, užas. BTW: mislim da su općenito grozni :yuck:
najbolji? Hladno Pivo bez premca od ovih koje sam čuo...stvarno su fenomenalni...
najgori? neke 2 ženske (jedna ćelava) i 1 i pol lik koji su nam jednom došli iz Zagreba svirati u lokalnoj sportskoj dvorani...publika je izašla iz dvorane prije kraja prve pjesme...
baldrick_
24-01-2009, 01:37
pevač tokia hotela je muško.
Duke of Earl
24-01-2009, 01:42
pevač tokia hotela je muško.
Bravo baldriče, di si saznao tu inofrmaciju ? Ja sam posvuda tražio, nigdje nemreš do tog doć, valjda zato kaj su tak neeksponirani bend.
ovo
http://www.foroswebgratis.com/imagenes_foros/5/5/6/4/2/633161bill%20kaulitz.jpg
nije muško...i gotovo...točka...zaboli me što se zove Bill i što tvrdi da je muško, muško tako ne izgleda bez obzira jel metro, homo, kvazi, imba, aero ili bog zna koji seksualac...
Predraže vređaš me time :(
ti Kenane, si klasa za sebe...
baldrick_
24-01-2009, 18:29
to ti se čini zbog šminke.
http://danwarne.com/pics/captain_obvious.jpg
smartass
24-01-2009, 21:44
ovo
http://www.foroswebgratis.com/imagenes_foros/5/5/6/4/2/633161bill%20kaulitz.jpg
nije muško...i gotovo...točka...zaboli me što se zove Bill i što tvrdi da je muško, muško tako ne izgleda bez obzira jel metro, homo, kvazi, imba, aero ili bog zna koji seksualac...
imat ću sada noćne more :(
Obrada TNTa je nesto najuzasnije.Doslo mi je da placem,a onda da trazim gdje vokal zivi :(
dude?
meni bolje od originala :D
SFU ownaju ^^
Arbiter of Change
24-01-2009, 21:59
Pitanje je li to uopće čovjek, a ne koji je spol (zasivi oči i imaš Greya).
baldrick_
24-01-2009, 22:12
imat ću sada noćne more :(
meni nije strašan, nego jadan..
Mafioz0r
24-01-2009, 23:11
A meni je strašno jadan.
Enivej, najbolji koncert... iako je atmosfera na Maidenima u Splitu bila epic ( tisuće ljudi koji pjevaju početak od Fear of the Dark su samo jedan od detalja), prvo mjesto ide Korpiklaanima na Finnish Fire prošle godine. Sat i pol svirke, podivljala publika i bend koji je bez greški sve odsvirao, iako su zbog razglasa neke pjesme lošije zvučale.
A sad, najlošiji bend? Definitivno Cold Snap, hrvatski bend, predgrupa na Disturbed koncertu prošle godine. Neki nu metal/metalcore s 2 vokala od kojih jedan ćešće govori "JuMpDaFuCkUp" ( :( ) nego pjeva, a drugi izgovori dve riječi po pjesmi i ostatak vremena benga okolo i pravi se da ima svrhu u bendu.
mortician
24-01-2009, 23:58
A meni je strašno jadan.
A sad, najlošiji bend? Definitivno Cold Snap, hrvatski bend, predgrupa na Disturbed koncertu prošle godine. Neki nu metal/metalcore s 2 vokala od kojih jedan ćešće govori "JuMpDaFuCkUp" ( :( ) nego pjeva, a drugi izgovori dve riječi po pjesmi i ostatak vremena benga okolo i pravi se da ima svrhu u bendu.
to su decki iz varazdina i sviraju tj. prozvali su se groove metalom...i da, losi su :(
Lord Ragnarok
25-01-2009, 02:51
ako masakrist moze svirati tzv Wind metal (tako ej naveo u topicu svog benda [we come one]) onda i oni mogu svirati groove metal >.<
Master_of_Soup
25-01-2009, 14:10
NILE bolje zvuči uživo nego na studijskom albumu
Dreamer Deceiver
25-01-2009, 14:21
najbolji? Hladno Pivo bez premca od ovih koje sam čuo...stvarno su fenomenalni...
najgori? neke 2 ženske (jedna ćelava) i 1 i pol lik koji su nam jednom došli iz Zagreba svirati u lokalnoj sportskoj dvorani...publika je izašla iz dvorane prije kraja prve pjesme...
neki demo band ?
ako je, i ja sam ih gledao :(
E da, još sam se sjetio Hladno Pivo (špancirfest) i Belfast Food (prošli tjedan) - oba odlična koncerta.
Mafioz0r
25-01-2009, 23:46
ako masakrist moze svirati tzv Wind metal (tako ej naveo u topicu svog benda [we come one]) onda i oni mogu svirati groove metal >.<
Da, ali za razliku od wind metala, groove metal actually postoji.
http://en.wikipedia.org/wiki/Groove_metal
Enivej, Cold Snap nisu groove, nego nu metal s minimalnim thrash utjecajima, slični Ektomorfu.
MasaKrisT
26-01-2009, 14:08
cek nije vrag da mislis na Rock flock?celava zenska sto pjeva? i mali bubnjar?
Dreamer Deceiver
26-01-2009, 16:35
rock flock je... sjećam ih se ja s proslogodišnjeg koncerta kad su bili u labinu
mortician
26-01-2009, 17:36
Da, ali za razliku od wind metala, groove metal actually postoji.
http://en.wikipedia.org/wiki/Groove_metal
Enivej, Cold Snap nisu groove, nego nu metal s minimalnim thrash utjecajima, slični Ektomorfu.
slazem se...al na plakatu im ispod imena pise groove metal...mozda ni sami ne znaju kaj sviraju :)
sad se sjetih...boltthrower mi je jedan od naj koncerata
Bob Dylan
26-01-2009, 21:56
Dire Straits-i općenito ajbolji bend ever po meni a uživo izvedu gotovo sve stvari još bolje :pray:
a najgori nebi znao.ima ih dosta,npr.hammerfall :cry:
MasaKrisT
26-01-2009, 23:07
slusao si i jedne i druge live?
sta fali hammerfallu?
Sickmanno1
26-01-2009, 23:22
Tina i Ana :D
Jednom sam im se bezuspjesno upucavao pijan ko majka :D
Jos me zeza Ana za to :(
MasaKrisT
27-01-2009, 10:04
ahah to je bend iz Pleternice,tu kraj Pozege:)ne ulazi u to sick,preporucam ti:)
The Jackal
27-01-2009, 21:39
Funky Biznis.
Očajno. Bili su predgrupa na Snoop Dogg-ovom koncertu.
Jad i očaj. :thumbs1:
Bob Dylan
27-01-2009, 21:55
slusao si i jedne i druge live?
sta fali hammerfallu?
ma bezveze su sve live im zvuči puno lošije nego studijski albu.
da i ne govorim o njihovom ''maskiranju'' sa bodljicama i takvim glupostima.jbt sviraju glory to the brave jednu odličnu laganu pjesmu a na spotu su svi u lancima i bodljama.gade mi se polako :thumbs1:
MasaKrisT
27-01-2009, 22:53
to je style,onda bi immortalu i svim blekerima mogo se smijat,doduse ja se i smijem....
mislio sam da raspravljamo o bendovima koje smo vidjeli a ne gledali live na dvd
Niko Bellic
27-01-2009, 23:21
Najbolji: Hladno Pivo -> uz konzumaciju iste tekucine bilo mi je na njihovim koncertima uvijek prejebenooo
:friends:
Najgori: Teens -> ne pitajte sto sam radio tamo, bio sam mlad i neiskusan barisa pa sam zbog cura od sebe radio budalu i pretvarao se da me zanima sto i njih... hehehe... svako zlo za neko dobro... sad sam brutalni seronja mamojebac... eh te lude godine...
:rotfl:
mortician
28-01-2009, 01:16
Najbolji: Hladno Pivo -> uz konzumaciju iste tekucine bilo mi je na njihovim koncertima uvijek prejebenooo
Najgori: Teens -> ne pitajte sto sam radio tamo, bio sam mlad i neiskusan barisa pa sam zbog cura od sebe radio budalu i pretvarao se da me zanima sto i njih... hehehe... svako zlo za neko dobro... sad sam brutalni seronja mamojebac... eh te lude godine...
da vidis, hladno pivo sam pogledao jedno pet puta...al fkt atmosfera je genijalna na njima, isto tako i pshomodopop...
Teens...to nije koncert :)
Niko Bellic
28-01-2009, 07:07
da vidis, hladno pivo sam pogledao jedno pet puta...al fkt atmosfera je genijalna na njima, isto tako i pshomodopop...
Teens...to nije koncert :)
Kako sam mogao zaboraviti Psihomodo Pop... Oni su prejaki!!!
:pray:
tek sad ovo vidjeh...da...pjevačica čija se glava bljeska kao tuna pod mjesečinom...ženska koja svira bas gitaru ima dobar zvuk...ova druga im pokrije vokale nepotrebnim skakanjem i preglasnim sviranjem...bubnjara nismo ni čuli a lik na klavijaturama se izgubio negdje :D
Lord Jambrek
28-01-2009, 15:46
Najbolji?
In Flames @ Metalcamp 2008.
Nešto pre bolesno, oprostit ćemo im što su malo kasnili, ali otvaranje sa cloud connected, 2 rakete koje prolete onak metar i pol iznad publike i onda razbacivanje. Cijeli koncert je bio bolesno energičan i žestok, pirotehnike je bilo više nego u cijeloj hrvatskoj za vrijeme nove godine. Od prskalica, vatre, eksplozija, pa vatre koja je dosegnula vrh pozornice i na kraju fantastičan ogromni vatromet kakav ne vidiš svaki dan.
Najgori?
Hladno Pivo XXL Live @ Jarun.
Em što se nije čulo ništa do sredine, čekao sam jako dugo na hladno pivo i uvijek me neka viša sila zaustavila i tada sam uspio napokon otić i dobio šamar u oči. Katastrofalno ozvučenje, edo kad je repao, nisam ga ništa čuo, uglavnom meni osobno najgori koncert koji sam vidio.
Da_killah
28-01-2009, 15:49
newsflash, nije bio edo, ako se ja dobro sjećam :)
Lord Jambrek
28-01-2009, 15:51
newsflash, nije bio edo, ako se ja dobro sjećam :)
Kak nije? Pa brijem da je ono bio Edo na pozornici, a može bit da sam i krivo vidio jer sam bio udaljen dosta od pozornice, negdje na sredini rulje sam bio.
Da_killah
28-01-2009, 16:15
ne znam, ja sam to gledao na tv-u prije nego što sam išao van, 90% sam siguran da nije bio edo nego neki ćelavac. tbf su, naprotiv, bili pravi tbf-ovci :)
Bob Dylan
28-01-2009, 16:31
to je style,onda bi immortalu i svim blekerima mogo se smijat,doduse ja se i smijem....
mislio sam da raspravljamo o bendovima koje smo vidjeli a ne gledali live na dvd
pogledaj naziv teme.. :|
MasaKrisT
29-01-2009, 11:10
[quote="Da_killah":3rdi2p1c]newsflash, nije bio edo, ako se ja dobro sjećam :)
Kak nije? Pa brijem da je ono bio Edo na pozornici, a može bit da sam i krivo vidio jer sam bio udaljen dosta od pozornice, negdje na sredini rulje sam bio.[/quote:3rdi2p1c]
Pa nije repao edo,nego stipe,standardno,njihov trubac...meni je jeben konc bio ko i svaki od hp na kojem sam bio,a naprijed je zvuk bio savrsen nevidim beda:)
major_tom
29-01-2009, 21:09
Najbolji - Leb i Sol, 2006. Dom Sportova...
a na najgorem još nisam bio...
Da_killah
29-01-2009, 21:45
uf, dobro si me sjetio, možda mi je i najbolji koncert u životu bio istra rock 2007. meni 18. rođendan, 2 bačvice heinekena, J&B viski od 3 litre, ćevapi, Stefanovski, Let3, Partibrejkersi i Majke, fenomenalno...
Dreamer Deceiver
30-01-2009, 14:19
istraaaaa rock :D
kad se samo toga sjetim :D
samo šta je organizator sjebao sve ove godine :(
laibach :pray:
Ogg The Dogg
10-02-2009, 07:10
ne znam, meni ovo ok zvuci oOJVXheNrqs
al ok, kak kome pase :D
ja inace volim brutalniju glazbu pa chris barnsa cjenim ponajvise zbog toga kaj je u cc napravil..tak bolesne tekstove pisat, to samo on moze :D
isuse... šta uradiše od pjesme :?
Sickmanno1
12-02-2009, 09:57
Iako neslusam tu vrstu glazbe, bio sam jednom prilikom na TBFovom koncertu i preugodno se iznenadio....decki znaju zapaliti publiku. Isto tako nisam puno ocekivao od starih Scorpionsa sa svoje 3 hit pjesme ali isto su me ugodno iznenadili...
Najgori mi je bio hmm, stvarno neznam...
Đorđe Balašević 100%
Kad počne pričat priče između pjesama... :pray:
Uglavnom ko nek pogleda par filmića no youtube-u
najbolji live laibach najgori vampires des theatres xD
TeraBajt
18-02-2009, 20:07
jedini bendovi koji sam čuo uživo su Hladno Pivo u Novom Vindolskom i Prljavo Kazalište u rodnom mi gradu, i gg su bila oba.
Eddie666
10-03-2009, 23:18
najbolji bend koji sam vidio uživo je Iron Maiden,jednostavno predobro atmosfera je nešto prezakon pogotovo na Fear Of The Dark i Hallowed Be Thy Name prežestoko...
sad idem gledat i In Flames nadam se da će biti isto tako dobro
najgori još nisam vidio a i ni nebi išao na neki bend koji mi se ne sviđa
Dreamer Deceiver
12-03-2009, 21:47
laibach ima odlične live nastupe...
s koncerta u labinu/1.st istra rock :
3VhprofUTfQ
baldrick_
12-03-2009, 23:02
e, ja sam gledao laibach na gitarijadi pre ~pola godine, al se ne sećam ničega.. beše bile neke igračice na sceni..
ja oću gledat laibach :(
I ja. Mislim da svake godine imaju nastup u Zagrebu tamo oko 11. mjeseca. Bar je tako bilo protekle dvije godine. Ako bude i ove godine, idem.
Inače, najbolji nastup na kojem sam bio je nastup Iced Eartha i Saxona. To mi je ujedno i jedini koncert na kojem sam bio (ako se ne računaju lokalni bendovi i Luka Nižetić :)).
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.