PDA

Pogledaj cijelu verziju : rukomet

Stranica : 1 [2]

Kostolomac
01-02-2009, 19:30
Naši su odigrali odlično, francuzi isto odlično, ali pobijedili su samo radi sudaca. I to je moje čvrsto mišljenje. Kao i obično, izgubili smo zbog prokletih sudaca. A ovi su k tome bili i ultra nesposobni. Pa ko normalan pričuvne suce stavlja da sude finalnu utakmicu svjetskog prvenstva?! I btw, posve se slažem sa Dominikovićem, kakvi kreteni. Dabogda ih neko pretukao na mrtvo ime.

rade0N
01-02-2009, 19:30
sudci deb***,pic***,mogo bi nastavit u nedogled sa ovim komplentima
nikad da nikad se nije sudilo PROTIV domacina,niti nitko trazi od njih da traze na DOMACINA,ali ako ste gledali proslo prvenstvo znate o cemu je rjec,nisu imali jasan kriterij suđenja nego se sve svelo na kompenzaciju
al ineka sve se vraca sve se placa,neka paze da ih tko nevidi veceras kad budu isli do aerodroma

igrac utakmice VORI LEGENDO Strebo si ga pogodit :bravo:
jer ovo fakat nije bilo u redu,upropastili su utakmicu

IPAK DRUGI SMO NA SVJETU
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

cham3leon
01-02-2009, 19:34
Baš si nub. Stavi osam smajlića.
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

croat1gamer
01-02-2009, 19:35
eh, iako me ovo uopce nije zanimalo, jedino sto me je uopce podsjetilo na prvenstvo su retaji koji su isli samo "prvo mjesto je nase, prvo mjesto je nase"
i novine gdje sam vidio koliko su novaca platili za jednokratnu uporabu onih dvorana

ali sjecam se jucer vijesti na rlt-u na koje sam nazalost naletio: "sutra se pise povijest" http://cro-gaming.com/forum/Smileys/Alpha/wildy.gifhttp://cro-gaming.com/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif

inace, bas cu uzivati sljedecih par dana trljati sol u rane t:D

Hellboy
01-02-2009, 19:37
Svaka čast dečkima...biti drugi na svijetu je OGROMAN uspjeh...istina, suci su imali neke svoje ideje, ali svejedno, utakmica je bila izvrsna i napeta no na kraju su Francuzi jednostavno postavili razmak koji ni Isus na našoj strani ne bi stigao...obje repke su igrale vrhunski no jedna je morala pobijediti i to je ovaj put bila Francuska...svaka čast i jednima i drugima...bar im se arena nije srušila na glavu...

Frky
01-02-2009, 19:38
Svaka čast francuzima, iako mi je krivo što smo izgubili! Jbga, kome nije!
Ali, bar smo pokazali da, trenutno, jedino mi možemo parirati francuzima, dok su ostale ekipe (poput njemačke) za kuratz!

croat1gamer
01-02-2009, 19:41
Jbga, kome nije!
meni nije
proud:

###DK###
01-02-2009, 19:46
Svaka čast francuzima, iako mi je krivo što smo izgubili! Jbga, kome nije!
Ali, bar smo pokazali da, trenutno, jedino mi možemo parirati francuzima, dok su ostale ekipe (poput njemačke) za kuratz!

Istina.
Moram dodati da je Čupić legenda. :pray:

Da_killah
01-02-2009, 19:51
Naši su odigrali odlično, francuzi isto odlično, ali pobijedili su samo radi sudaca. I to je moje čvrsto mišljenje. Kao i obično, izgubili smo zbog prokletih sudaca. A ovi su k tome bili i ultra nesposobni. Pa ko normalan pričuvne suce stavlja da sude finalnu utakmicu svjetskog prvenstva?! I btw, posve se slažem sa Dominikovićem, kakvi kreteni. Dabogda ih neko pretukao na mrtvo ime.

pričuvni suci su maknuti, ovo je bio glavni danski sudački par, ali nema neke velike razlike...
dvije stvari mi smetaju; prva stvar, možda se meni samo čini, ali publika bi i pri minimalnom vodstvu francuza prestala navijat, a to je zakurac, naravno da bi bolje bilo u zadru ili splitu, al jebeš sve kad je zagreb zagreb.

druga stvar, najbolja sedmorka prvenstva pa nema kire lazarova u njoj, a i lacković je tu kao neka kompenzacija ili štatigajaznam, imho je i valčić bio bolji na ovom prvenstvu, lac je bio bolji nego na zadnjih par natjecanja, ali nije to više onaj stari...

###DK###
01-02-2009, 19:53
Publika je u Splitu sto puta bolja.
U Zagrebu samo znaju svirati onim bezveznim trubicama, dok u Splitu svatko živ pjeva i normalno navija.

Hellboy
01-02-2009, 19:56
da, primjetio sam gledajući tekme u Zagreb Areni da publici treba animator da bi pjevali...oni u Spaladiumu su pjevali sami od sebe...

Kron
01-02-2009, 20:10
baš to, Višnjik i Spaladium se dreče sami od sebe, a ovi ko mrtvaci ffs.

Chappi
01-02-2009, 20:31
Publika je u Splitu sto puta bolja.
U Zagrebu samo znaju svirati onim bezveznim trubicama, dok u Splitu svatko živ pjeva i normalno navija.
Tako je vi purgeri ste za prozor samo znate surlat bezveze a neznate pjevat i veselit se ko dalmatinci.Bas se ja i otac neki dan smijemo kako vi samo surlate bezveze a kad zavrsi utakmica u minuti ste svi vani ko da neznate bit malo unutra i slavit pobjedu.

Ryd3R
01-02-2009, 20:32
Nije da reklamiram, ali svi kažu da je u Varaždinu bila najbolja atmosfera, najbolja organizacija i općenito je bila najbolja priprema za prvenstvo. Ali moram priznat da je u makedonskom šatoru bilo stvarno legendarno.

btw, Vori mi je kralj, kako ga je trznuo loptom, da mu je bar izletjela xDDD

Carp
01-02-2009, 20:56
ja sam reko jos u 1. tekmi u zagreb areni da su tovari navijali puno bolje od purgera ali je neko zbriso!

zao mi je sto se nama u zavrsnicama velikih natjecanja dovode sudci koji o rukometu znaju kao i busmani

Dreamer Deceiver
01-02-2009, 21:03
C8FFMdWskT4

koji je to jebeni car :pray:

Balić je trebao razbiti pičku onom govnu od karabatića

Ryd3R
01-02-2009, 21:06
C8FFMdWskT4

koji je to jebeni car :pray:

Kralj.

A vidi suca, kako se odma našao nadmoćan nad njim i onako važno mu dao crvenoga, jer je osramotio važnog službenika :roll:

str33t6l0w
01-02-2009, 21:11
Nešto je trulo u državi Danskoj :)

cham3leon
01-02-2009, 21:13
J*beš suce i onoga koji ih je izmislio. bez njih igramo puno bolje.

Neven <R>
01-02-2009, 21:22
I sad će naravno svi zaboraviti na rukomet do sljedećeg prvenstva to što Zagreba čekaju utakmice u LP nikoga nije briga, ali svi su veliki ljubitelji i poznavatelji rukometa.

str33t6l0w
01-02-2009, 21:25
I sad će naravno svi zaboraviti na rukomet do sljedećeg prvenstva to što Zagreba čekaju utakmice u LP nikoga nije briga, ali svi su veliki ljubitelji i poznavatelji rukometa.

ovisi od čovjeka do čovjeka.... osobno pratim rukomet već jako dugo a i bavio sam se s njime nekih 4-5 godina....

sada su svi pratili rukomet jer je to "u modi" sada bilo.. uskoro će sve zaboraviti :S..

Duke of Earl
01-02-2009, 21:25
Jbga, kome nije!
meni nije
proud:
Ah, sigurno je lijepo bit mlad i buntovan. Bez uvrede, ali koliko god me živciraju neki prenabrijani one-timer navijači, isto toliko me smeta i forsirano naglašavanje mišljenja "mene to uopće ne zanima". Ako te rukomet ne zanima, jednostavno ne postaš u topicu i to je to.

Inače, dobra utakmica, Francuzima stvarno svaka čast, pokazali su kakva su fantastična reprezentacija. Možda bi bilo drukčije da su bili drugi suci, ali nema se smisla zamarat s time, pobogu drugi smo na svijetu, imamo odličnu mladu reprezentaciju i bit će još puno prilika za zlato.

Dobar mi je bio Dominiković poslije utakmice s izjavom:

"Žao mi je što Vori nije pogodio onog suca, nego ga samo fintirao, jer je to kreten i zaslužio"S :D

Maloki
01-02-2009, 21:26
J*beš suce i onoga koji ih je izmislio. bez njih igramo puno bolje.

Večeras smo nekako trulo igrali bez njih.

croat1gamer
01-02-2009, 21:49
Jbga, kome nije!
meni nije
proud:
Ako te rukomet ne zanima, jednostavno ne postaš u topicu i to je to.
istina ne zanima me, ali osjecaj trljanja soli na ranu svim tim tr00 navijacima je jednostavno pregenijalan

samo jos da vidimo koja ce biti buduca namjena za te dvorane, posto imam osjecaj da su bile za jednokratnu uporabu

inace, vidio na vijestima da je nesto bilo unisteno na podu u zadru, a sluzbeno priopcenje je bilo "slabo odrzavanje"
ma molim vas, niti 2 tjedna se ne koristi dvorana a vec se nesto unistilo od slabog odrzavanja :pray:

SkunK
01-02-2009, 22:29
Nešto je trulo u državi Danskoj.

THUNDER_DINIX
01-02-2009, 22:47
ma svaka cast rukometasima, super su :bravo:

mrs.croft
01-02-2009, 22:59
dođe mi da zbog sudaca prestanem pratit rukomet. ovaj put su me tolko doveli u očaj da je to nemoguće. šteta samo što Vori nije zdrmo onu pičketinu sudačku, mamu mu jebem pa ne bi ga gađo loptom već batom od 50 kila. nije to to na kraju, nisam očekivao ništa osim zlata, al opet svaka čast našima (svima osim Šprema), nije ni to lako na kraju, igrat 10 utakmica u 2 tjedna. nadam se da ćemo se revanširat tim francuskim pičketinama za godinu dana u Austriji, naši su pokazali da mogu gurat daleko (svi osim Šprema) (sorry al nekako trenutno mrzim Šprema). jbg, sad se okrećem Zagrebu i Ligi prvaka, nek razvale jebeni Chambery dvaput, veliki su kandidati za naslov prvaka Europe.

Ryd3R
01-02-2009, 23:12
Kaj ti je Šprem kriv?

mrs.croft
01-02-2009, 23:13
Kaj ti je Šprem kriv?

kriva mi je njegova realizacija danas

Herr Schnitzel
01-02-2009, 23:17
Omjer promaseni ziceri:golovi = 9x10^16 naprama 1.

serijski samoubojica
01-02-2009, 23:18
E evo vratio se ja s utakmice. Žao mu što sudca nisam trubom gađao... Inače dvorana je genijalna, ali zato su navijači ono ko mrtvaci.

Feral Tribune
01-02-2009, 23:54
VIDEO: Dominikovic i Sola o sucima (http://vinovo.magnify.net/playlist/CRO-SPORT?magnified_page=1)

http://s3.amazonaws.com/magnifythumbs/758PCY30SC8V39XW.jpg
:pray:

Chappi
01-02-2009, 23:54
Bolje da je Šprem unutra nego onaj kreten od hrvatina koji nezna loptu uhvatit a niti pucat.Istina ima par dobrih golova ali nemozes rec da je on dobar ili bolji od šprema

Dreamer Deceiver
02-02-2009, 07:16
ali jebemu, i retardirani slijepac bi bolje sudio...
ali nema veze, vratit cemo mi njima ;)

McPingvin_v2.0
02-02-2009, 09:16
Mogu ja dve- tri pametne? Hvala.

Svaki poraz boli. Najmanje boli poraz odo čito boljega. Više od toga boli poraz od lošijeg. Najviše boli poraz od jednakog, pogotovo ako to nije samo zbog tvoje greške.

Francuzi jučer nisu bili bolji. Bili su jednaki kao i mi. Do sukoba Balića i Karabatića smo bili ravnopravni i niti jedna momčad nije imala 2+. Što se onda dogodilo? Pad morala. Bila je teška i izjednačena utakmica, dečki su već bili umorni. Osim što je bilo teško dati gol i obraniti se od istog, siroljupci su imali ispomoć od sudaca. Poveliku.

Da, znam da svi uvijek vajnamo zbog sudaca, ali druge nema. Nisam mogao gledati prvo poluvrijeme jer sam se vozio, ali slušao sam prijenos na radiju. Metličić je zaradio 2 isključenja. Mene samo zanima, vi koji ste gledali, što je on radio, pucao po ljudima iz automatske puške jer nisam vidio koji je kriterij za isključenje, osim pokušaja gađanja suca.

Posebno me se dojmila odluka sudaca kada je Karabatić u napadu kresnuo naša dva igrača, a Hamlet je dosudio sedmerac. Ostale stvari mi je glupo i komentirati, mislim da ste gledali kako je moj najdraži žabar htio pomoći Baliću da otkrije gdje mu je grkljan.

Najgore od svega? Pljuvanje. Jedan kvazi portal i valjda najveći ispljuvak hrvatske "novinarske" scene sa svojim tekstom u kojem se priča o tome kako je Balić razmaženo rukometno derište i nije htio primiti srebrnu medalju, kao i što ju je Pero imao samo par sekundi oko vrata. Znam zašto je to napravio. Dali su mu krivu medalju. Svima našima su dali krivu medalju. Trebalo je biti zlato i bezrezervno bi priznao da nije tako da su pužari bili bolji od nas. Nisu. Bili su jednaki.

Posebna napomena: intelektualče koji si spomenuo kako mi purgeri ne znamo navijati - reci to svojim rođacima. Dok god u Zagrebu ima 120k zagrepčana nemate se pravo žaliti ni na što. Ako je Split najlipši grad na svitu, što ne živiš u njemu?

Zaključak?
- djeci neću čitati Andersenove bajke
- u Medievalu ratujem s ekipom koja radi tenkove sa 7 brzina za rikverc (TM by Herr Schnitzel) i rat neće prestati dok i Marselle ne bude moj (igram s Englezima)
- trebali smo pobjediti
- Vori je moj put, istina i život te Riječ i treba mu napraviti spomenik i staviti ga umijesto onog brke na Trgu Republike u centru Zagreba

cham3leon
02-02-2009, 09:21

Baš to. Do prije par godina, rukomet je bio relativno marginalan dok ovi naši nisu zlato dobili. I onda odmah, svi odjednom vole rukomet, svi su znalci, itd.

Bilo bi fora da naša reprezentacija u badmintonu dobije zlato negdje. Hrvatsku bi potresla badmintonmanija.

bezimeni
02-02-2009, 09:25
I sad kad je sve gotovo , što sada ?
Da imamo velebnu dvoranu ...vrlo korisno.Zadužio se Zagreb za pravu stvar.A preko puta nedovršena bolnica koja tako stoji 20 godina.To što starci umiru po trulim bolnicama nema veze.To što su izdvajali za zdrvstvo cijeli život , nema veze.Imamo dvoranu , imamo Hrvatsku !

cham3leon
02-02-2009, 09:30
Austrijanci su svoje stadione nakon Eura smanjili, kako ne bi morali održavati višak tribina koji im ionako ne treba za njihovu ligu. Čak će i Kinezi Ptičje Gnijezdo pretvoriti u šoping centar, a mi ćemo imat hrpu novih dvorana koje sve u svemu ničem ne služe. Dobro da nismo dobili Euro, pa gradili stadione. Markoviću, ti si heroj.

Naravno, Rijeka je zakinuta i po tom pitanju, iako su Zadar i Poreč (?) dobili svoju dvoranu, zato jer nema nikog iz Rijeke u Vladi, dok Kalmeta mirne duše razvija rodni Zadar kako god se sjeti pred očima pasivne javnosti.

SkunK
02-02-2009, 09:33
Da imamo velebnu dvoranu ...vrlo korisno.Zadužio se Zagreb za pravu stvar.A preko puta nedovršena bolnica koja tako stoji 20 godina.To što starci umiru po trulim bolnicama nema veze.To što su izdvajali za zdrvstvo cijeli život , nema veze.Imamo dvoranu , imamo Hrvatsku !

Prije bi rekao : mladi ljudi umiru a ne starci. Velika vecina staraca produžava svoj život na 1001 način, osobno poznajem stare i imućne ljude koji dožive duboku starost tako da su u najboljim privatnim bolnicama dok mladi i perspektivni ljudi umiru po općim bolnicama. Cijeli prirordni zakon se preokrenuo, postotak starih ljudi u Hrvatskoj ( 60+) je prevelik na odnosu na druge sfere godina stanoviništva.

Što se tiče dvorane...neznam koliko je to kvalitetno pošto i pod puca i sve je to inače bilo na brzinu izrađeno a i u našem društvu je u staljena praxa da se uvjek nešto mućka...ali nadam se da je su to čisti poslovi, eto ,prije 18 godina nismo imali niti svoju dvoranu niti Hrvatsku.

bezimeni
02-02-2009, 09:39
Ma najbitnije je tko je kako navijao ...hebeš sve ostalo.

Sickmanno1
02-02-2009, 10:16

Najjaca recenica ovdje...fakat na sve se to svodi. Hebote ni za Svjetsko prvenstvo nemozemo biti slozni...

Sve se opet svodi na zatucanost na relaciji Zagreb - Split, Dinamo - Hajduk, Bilo - Bjelo, Torcida - BBB, Sjever - Jug, Mi imamo more - Mi smo glavni grad hrvatske, itd...

A da podjelimo Hrvatsku na Sjever i na Jug? Sta ako moze Korea zasto ne bi mogli mi?

Da_killah
02-02-2009, 10:45
Austrijanci su svoje stadione nakon Eura smanjili, kako ne bi morali održavati višak tribina koji im ionako ne treba za njihovu ligu. Čak će i Kinezi Ptičje Gnijezdo pretvoriti u šoping centar, a mi ćemo imat hrpu novih dvorana koje sve u svemu ničem ne služe. Dobro da nismo dobili Euro, pa gradili stadione. Markoviću, ti si heroj.

Naravno, Rijeka je zakinuta i po tom pitanju, iako su Zadar i Poreč (?) dobili svoju dvoranu, zato jer nema nikog iz Rijeke u Vladi, dok Kalmeta mirne duše razvija rodni Zadar kako god se sjeti pred očima pasivne javnosti.

rijeka gradi svoju dvoranu na zametu, mislim bez ičije pomoći, ne znam koliko će imati mjesta, ali barem neće biti prevelika :)

Frky
02-02-2009, 11:01

Istina, Kalmeta razvija Zadar i tu se apsolutno slažem s tobom! Ali, što se tiče dvorane, ipak je to Zadru trebalo!
Zašto? Pa, prvenstveno zbog košarke! Misllim da je Zadar (kao kk) zaslužio veću dvoranu od legendarnih Jazina!

SkunK
02-02-2009, 11:54

Najjaca recenica ovdje...fakat na sve se to svodi. Hebote ni za Svjetsko prvenstvo nemozemo biti slozni...

Sve se opet svodi na zatucanost na relaciji Zagreb - Split, Dinamo - Hajduk, Bilo - Bjelo, Torcida - BBB, Sjever - Jug, Mi imamo more - Mi smo glavni grad hrvatske, itd...

A da podjelimo Hrvatsku na Sjever i na Jug? Sta ako moze Korea zasto ne bi mogli mi?

Bilo nam je vrijeme nakon 15 godina da si napokon izvučemo glave iz dupeta i da se ponašamo kao Hrvati a ne kao prugeri - tovari - boduli ili da se djelimo na sjever,jug,kvarner - babina greda...

Saint Jimmy
02-02-2009, 12:03
Ima previše takvih, i ja sam dobio danas nekoliko mailova "proslijedi ovo i ubit ćeš francuza", " purgeri ne znaju navijat", "TORCIDA ALEEE!" i slično. Dobili smo srebro, pa šta onda? Sad ćemo se svi poklat međusobno na chatovima. Ne znaju slavit zajedno, nego neki biser uvijek nešto sere.A šta se tiče rukometa, i srebro je dobro. Francuzi su bili bolji, ali sudac je bio malo čudan. Trebao ga je Vori pogodit usred ćuke, al jbg. Life is hard. :D

Arbiter of Change
02-02-2009, 13:30
S"TORCIDA ALEEE!"
O ironijo sveta.

Neven <R>
02-02-2009, 14:04
Najbolje mi je pljuvanje po Zagrebu, ako je itko ikada bio u Zagrebu zna da je to prvenstveno grad koji prezentira cijelu Hrvatsku čisto zato što u njemu žive ljudi iz svih krajeva Hrvatske, da ne pričam o tome da su na utakmice dolazili ljudi iz Zagreba, ali i cijele slavonije, zagorja itd., a sigurno je bilo i dalmatinaca tako mi svih studenata iz dalmacije. Tak da pljuvati po "purgerima" mogu ili djeca od 12 godina koja ne shvaćaju svijet oko sebe ili ljudi koji nikada nisu bili u Zagrebu pa imaju totalno krivu percepciju o njemu.

I čisto zato su mi smješna prepucanja na relaciji Zagreb - Split, Zagreb - ostatak Hrvatske pošto kad dođem na faks ima jedno 80% ljudi koji nisu iz Zagreba.

Babitz
02-02-2009, 14:08
Nitko iz Zagreba nije iz Zagreba.

cham3leon
02-02-2009, 14:39

rijeka gradi svoju dvoranu na zametu, mislim bez ičije pomoći, ne znam koliko će imati mjesta, ali barem neće biti prevelika :)

Pa baš zato je Rijeka mogla bit u planu kad su ionako trebali novu dvoranu.

Da_killah
02-02-2009, 14:41
e, al se zna zašto rijeka nije dobila dvoranu, a neki drugi gradovi jesu, sve je to politika... ovako ćemo dobit manju dvoranu, bez subvencije vlade, ali zato puno jeftiniju od ostalih...

cham3leon
02-02-2009, 14:44
Pa da, jer nemamo nikog u Vladi kao šta Zadar ima Kalmetu. Da Rijeka nije crvena skroz naskroz, možda bi se našao neki Hadezeovac iz Rijeke u Saboru ili Vladi...

Duke of Earl
02-02-2009, 14:58
Nitko iz Zagreba nije iz Zagreba.
The Croatian capital is called Zagreb, mostly inhabited by students and other sorts of people not born in Zagreb. There is an urban legend about people actually been born in Zagreb, but all witnesses disappeared under mysterious circumstances. There is no proof that people actually born in Zagreb are in any relation to Dodo birds. And, not to forget, Zagreb is a home for more than 101 Dalmatians.

Uncyclopedia ftw.

Babitz
02-02-2009, 14:59
Ironično, već mi je danas netko pokazao taj citat.

Chappi
02-02-2009, 15:05
Posebna napomena: intelektualče koji si spomenuo kako mi purgeri ne znamo navijati - reci to svojim rođacima. Dok god u Zagrebu ima 120k zagrepčana nemate se pravo žaliti ni na što. Ako je Split najlipši grad na svitu, što ne živiš u njemu?

Ma moze vas bit milijardu navijaca ali vi ste za nista samo surlate a neznate ni jednu pjesmu zapjevat...Mora vam animator nešto započet pjevat a kad započne traje deset sekunda...SRAMOTA...Kad vas gledam nemam osjecaj zadovoljstva kao kod splicana,oni pjevaju vesele se a vi ste tamo samo da se pokazete i da sjedite ko trulave babe...I to je istina ja neznam ko ce rec da je u zagrebu bolje nego u splitu...Ja u zivotu nikad nisam bio u splitu a u zagrebu puno puta i naravno da sam za zagreb ali samo kazem da su splicani puno bolji i oduvijek su bili!!!Zato odlepršaj sa tim tvojim sranjima da je vas više i da ste zato bolji navijači

SkunK
02-02-2009, 15:09
A zasto se moramo djeliti na Zagrebčane, Splićane,Riječane, Varaždince, Trogirane,Gospićane,Vukovarce,Osječane.... purgere,tovare,slavonce,bodule...

Zašto nemozemo - kako i navijači vole pjevati : "Mi Hrvati"?

Frky
02-02-2009, 15:18
Zašto nemozemo - kako i navijači vole pjevati : "Mi Hrvati"?

Teško je naći krivca za neuspjeh u takvim situacijama!

Anarion.Umarth
02-02-2009, 15:31
bija san na poljskoj i moran reć da nije baš neki doživljaj
čovik iza mene je tražija da sidnen, da bi on sa stolice bolje vidija...
a da ne govorin da niko nezna pivat

Sterpo
02-02-2009, 16:15
Vori proglašen najboljim igračem, bravo
imamo srebro!!

mrs.croft
02-02-2009, 16:22

nek sa svim dvoranama osim Arene rade što hoće, jer Arena može još ohoho puta bit puna. repka će, pošto se sistem kvalifikacija za prvenstva promjenio, igrat više na domaćem terenu, a ne sumnjam ni da će tekme Zagreba u LP privuć veliku pozornost.

Sphinx
02-02-2009, 16:39

nek sa svim dvoranama osim Arene rade što hoće, jer Arena može još ohoho puta bit puna. repka će, pošto se sistem kvalifikacija za prvenstva promjenio, igrat više na domaćem terenu, a ne sumnjam ni da će tekme Zagreba u LP privuć veliku pozornost.
A dvorana Višnjik u Zadru nece biti puna ? To što redovno na košarkaškim utakmicama fali mjesta nema veze. Neke dvorane su bile višak, ali i neke su prijeko potrebne, mada kao što bezimeni kaže, jebeš sport, važnije je zdravstvo. Cestitke repki na drugom mjestu, ima jos prilika za zlato :thumbs2:

mrs.croft
02-02-2009, 17:17

A dvorana Višnjik u Zadru nece biti puna ? To što redovno na košarkaškim utakmicama fali mjesta nema veze. Neke dvorane su bile višak, ali i neke su prijeko potrebne, mada kao što bezimeni kaže, jebeš sport, važnije je zdravstvo. Cestitke repki na drugom mjestu, ima jos prilika za zlato :thumbs2:

ok za Višnjik, al ak se uskoro tamo potpuno ne preseli atmosfera iz Jazina, onda se može komotno rušit :D

cham3leon
02-02-2009, 17:40
Stvarno se to moglo uložit u zdravstvo, ali šta sad.

Zagrebačke bolnice su stvarno suvremene, barem ono što sam vidio od KBC Rebro, ali u Rijeci, npr. je katastrofa. Riječki KBC izgleda kao laboratorij dr. Frankensteina. Kad sam išo vadit krajnike, prijavio sam se u prostoriji koja je nekad bila kotlovnica, u podrumu, sa otpalom fasadom i jednom neonkom koja je radila kako treba. Druga je žmigala. Pravi RE setting. :(

McPingvin_v2.0
02-02-2009, 19:43
Ma moze vas bit milijardu navijaca ali vi ste za nista samo surlate a neznate ni jednu pjesmu zapjevat...Mora vam animator nešto započet pjevat a kad započne traje deset sekunda...SRAMOTA...Kad vas gledam nemam osjecaj zadovoljstva kao kod splicana,oni pjevaju vesele se a vi ste tamo samo da se pokazete i da sjedite ko trulave babe...I to je istina ja neznam ko ce rec da je u zagrebu bolje nego u splitu...Ja u zivotu nikad nisam bio u splitu a u zagrebu puno puta i naravno da sam za zagreb ali samo kazem da su splicani puno bolji i oduvijek su bili!!!Zato odlepršaj sa tim tvojim sranjima da je vas više i da ste zato bolji navijači
Vidim da ne čitaš pa ću ti sažeti:
- nisam napisao da bolje navijamo
- nisam napisao da nas je više
- napisao sam da u Zagrebu ima više "dotepenaca" od omiljenih ti Purgera
- napisao sam da ne pljuješ po Purgerima jer je stanovništvo ovdje homogeno koliko i prokleti mozaik na zidu
- napisao sam da u Areni nisu bili samo Purgeri, vjerojatno je većina ljudi bila porijeklom izvan grada, a tu rade, studiraju ili se prave "in"

Ukoliko imaš još kakvih pitanja, molim te, reci, rado ću ti pomoći su shvaćanju mog visoko kompliciranog teksta.

Hellboy
02-02-2009, 20:09
mda...možda je rulji u Areni i trebao animator ( a stvarno jest :D) no ono na Jelačić placu...svaka čast rulji...tisuće duša navija kao jedna...čovjeka prođu trnci kad to vidi ka teveu, ne mogu ni zamisliti kako je bilo tamo...

serijski samoubojica
02-02-2009, 20:58
mda...možda je rulji u Areni i trebao animator ( a stvarno jest :D) no ono na Jelačić placu...svaka čast rulji...tisuće duša navija kao jedna...čovjeka prođu trnci kad to vidi ka teveu, ne mogu ni zamisliti kako je bilo tamo...

Trebao si biti na Hrvatska - Brazil u Berlinu 2006. na SP u nogometu zadnjih 10 minuta utakmice. Takvo nešto se viđa samo 1 u životu...

TeraBajt
03-02-2009, 14:53
super je kako smo sad svi ponosni na "naše" rukometaše, a sve što nas povezuje jest nacionalnost. :(

Babitz
03-02-2009, 14:57
POBJEDAAAA

Systematic Reverse
03-02-2009, 15:24
Kratko cu samo reci.

IHF SMEĆE.

Cestitam nasim rukometasima.

+publika u Zagrebu nije suxala ni malo, prestanite brijat gluposti..

pingvin vam je sve rekao..

cham3leon
03-02-2009, 19:11
Da, Hrvati > sve ostale nacionalnosti, pogotovo Danci.

Mislim da bi trebali ukinuti sve odnose sa Danskom i zapaliti njihovu zastavu na Trgu bana Jelačića. IHF treba raspustiti jer je to kršenje osnovnih nacionalnih prava. Uskratili su pravo Hrvatima da ownaju svih kako i spada.

Death By Sexy
03-02-2009, 19:14
ček.. rukomet?! pa kaj nije prošlo prvenstvo? :D

cham3leon
03-02-2009, 20:23
Prvenstvo nije gotovo dok Hrvatska ne dobije zlato.

pimp
03-02-2009, 20:27

joj velki hrvatu , slažem se i ja da su suci malo prcali , ali vi niste vidjeli da su i njih prcali , npr. abalou sude prijestup u kontri a lik je odskocio na 9 metara.... nisu nam suci krivi što u 15min smo zabili 1 gol i što fizicki nismo spremniji od francuza...

cham3leon
03-02-2009, 20:31
To je sve bio sarkazam. Nisam veliki Hrvat. Imam samo 178 cm.

Da_killah
03-02-2009, 20:59

joj velki hrvatu , slažem se i ja da su suci malo prcali , ali vi niste vidjeli da su i njih prcali , npr. abalou sude prijestup u kontri a lik je odskocio na 9 metara.... nisu nam suci krivi što u 15min smo zabili 1 gol i što fizicki nismo spremniji od francuza...

i doskočio s obje noge unutra i tek onda pucao :)

pimp
03-02-2009, 21:02
a dobro , taj dio nisam vidio , jer je bila buka i svi su skakali oko mene , vidio sam samo snimku i na njoj je bio odskok na crti od cca 9 metara ,

btw. šprem kojeg sam toliko branio me zahebao , govno jedno , xDDD , istina da je bio odlican u obrani i da nam je abalo dao samo 2-3 gola ali je suckao onih 2 zicera i 3 šuta s krila koliko se sjecam ,

Da_killah
03-02-2009, 21:59
eto je i červar pritznao da je fulao s njim i da se opet igra da bi stavio hrvatina, ali i mislio sam da će staviti šprema u finalu, nisam se začudio kad sam ga vidio tamo, al bome jesam kada je onu prvu kontru onako fulao :)

Nodakim
03-02-2009, 22:38
Ide mi na živce kako svi idoliziraju tog Hrvatina
:(

Neven <R>
03-02-2009, 23:05
Ma oporavit će se Štrlek i neće više biti problema.

Jerry
03-02-2009, 23:08
pederseni

IGoR_2803
03-02-2009, 23:23

ovak, slažem se s tobom da nije na razini takve ekipe kao što je Hrvatska da u 15 min zabije 1 gol, ali to što kažeš da su suci "prcali" i Francuze samo dokazuje koliko je u biti ta utakmica bila regularna... jer bez obzira na čiju štetu oni krivo sudili i da li iza toga postoje skriveni motivi, ne moze se sakrtiti činjenica da su samim time UTJECALI na razvoj igre... da, utjecali su na razvoj igre, i upravo zbog toga nitko ne moze i nitko nikad nece znati što bi bilo da su sudili suci koji su dorasli zadatku i sudili bez grešaka ili eventualno 1, 2 kardinalne greške... na finalu svjetsko prvenstva to bi trebalo biti conditio sine qua non...

josip_kraš
04-02-2009, 09:15
ja sam glasao za drugo.

Babitz
04-02-2009, 09:55
PRVACI SMO! POKAZALI SMO IM!

serijski samoubojica
04-02-2009, 09:55
Dogodilo se baš kao što sam rekao. Igramo odlično i u finalu zaribamo. Kao da sam vidovit....

Death By Sexy
04-02-2009, 09:57
kak se prepucavaju lino i sušec hehe.. al dosta je červara.. očemo smajlagu il nekoga

flander
04-02-2009, 11:14
To je sve bio sarkazam. Nisam veliki Hrvat. Imam samo 178 cm.

kaže se visok,a ne velik

cham3leon
04-02-2009, 14:22
To je opet bio sarkazam/humor :(

A šta sad, naši su drugi, suđenje je bilo čudno, al jebiga, pa šta je u ovom životu pošteno? Sad svi počeli usput spominjat Dansku i Dance u svojim psovkama da bi ispali kul šta su gledali finale i mudro se složili sa komentatorima da su samo suci krivi. Onda posudite kalaše od susjeda i krenite za Dansku kad vas je to tako povrijedilo.

Babitz
04-02-2009, 14:26
Osoba koja ne razlikuje "jel" i "jer" te uči gramatiku. Ccccc.

Al da, idu mi na kurac više svi s tim sucima. Gdje god se okrenem, svi kunu mater Dancima i sl. ko da su oni krivi kaj su Francuzi bolja ekipa. Uostalom, to je jebeni rukomet. Nikog sad neće boljet kurac za rukomet dok opet repka ne zaigra. Šteta kaj su naši ikad morali bit prvi jer u protivnom ne bi nikog danas bilo briga za rukomet.

cham3leon
04-02-2009, 14:31
Osoba koja ne razlikuje "jel" i "jer" te uči gramatiku. Ccccc

Šta bre pričaš ti?

Babitz
04-02-2009, 14:32
Pričam bre srpski da me ceo svet razume.

mrs.croft
04-02-2009, 20:26
Osoba koja ne razlikuje "jel" i "jer" te uči gramatiku. Ccccc.

Al da, idu mi na kurac više svi s tim sucima. Gdje god se okrenem, svi kunu mater Dancima i sl. ko da su oni krivi kaj su Francuzi bolja ekipa. Uostalom, to je jebeni rukomet. Nikog sad neće boljet kurac za rukomet dok opet repka ne zaigra. Šteta kaj su naši ikad morali bit prvi jer u protivnom ne bi nikog danas bilo briga za rukomet.

sure thing, mr. captain not-so-obvious-now, ne pratiš Zagreb i Podravku u LP i žensku repku, pa predvodiš mišljenje 60% hrvata koje vole/prate/preferiraju rukomet kao sport općenito; jest da ovdje rukomet nije toliko popularan (izuzev prvenstava koje igra repka) da bi se gledala rukometna Liga prvaka gdje igra ''neki tamo njemački protiv nekog tamo španjolskog kluba'', ali dok god imamo predstavnika/e u tom natjecanju, velik broj ljudi će rado gledati te utakmice. isto je za žensku repku, tako da se rukomet ne svodi samo na naše drage ''kauboje''.

Babitz
05-02-2009, 01:00
Nikad nisam čuo nikog random da priča o rukometu ako se nije doticalo repke. Pogotovo ne prije 2003. Ne tvrdim da ne prati nitko, al uvjeren sam da ih barem polovica koji seru po dancima ne znaju dva naša kluba.

uberfreak
05-02-2009, 08:32
evo, pogodio sam ipak da cemo biti 2., iako smo za mene najbolji, ali evo slikice (odgovora) na post gore http://i40.tinypic.com/22t1t.gifS :D

pimp
14-02-2009, 19:08
daj rinejmajte temu u rukomet opcenito , evo sad je zagreb shebao veliko vodstvo u 2 minute i napeto je do kraja , previše zicera fulanih jednostavno i to bi ih moglo koštati pobjede , a kako loše igraju moj stari pizdi i sve je manje šanse da cu dobiti auto za veceras :cry:

Da_killah
14-02-2009, 19:13
tekma je preluda a golman im se baca na pod kao da igra mali nogomet :D uzmi auto dok još možeš, sakrij ključeve :)

pimp
14-02-2009, 20:18
u jbt sto su pukli , ne vjerujem sta brane , ma stari mi je puko na kraju kad je lazarov fulao sedmerac , ništa od auta veceras , ide se javnim prevozom xDDD

mrs.croft
14-02-2009, 21:37
puko sam i ja bogami. ko da je taj Chambery neka jebena velesila...btw. pošto je Lowen ubio Celje u gostima, Zagreb treba dvaput dobit Celje i ovisno o srazovima Chambery-Lowen uzet najmanje bod u Francuskoj :( što se neće dogoditi nažalost, nismo mi te sreće, al da Zagreb ima prejebenu ekipu sposobnu za velike pothvate ove sezone, to stoji, al malo manje poslije ove utakmice :(

pimp
16-02-2009, 14:13
evo červar dobio nogu napokon http://www.sportnet.hr/Vijest.aspx?ID=372655

i još jedan tekst zanimljiv http://www.sportnet.hr/Vijest.aspx?ID=372100