Log in

Pogledaj cijelu verziju : Rentanje servera

Kron
12-01-2009, 14:49
Di se to može uzeti i za kolke šolde, a da je ping okej.

pimp
12-01-2009, 19:51
lowpings.net , serveri u njemackoj ping oko 50-60 , za koju ti tocno igru treba? i jel misliš igrate strane lige na serveru ili samo za warove s klanovima unutar balkana?

Kron
13-01-2009, 12:49
treba mi za cod5.

a sto cemo igrat nemam pojma jer je klan tek u obnovi, zasad samo balkan

pimp
13-01-2009, 13:24
evo , ja ti preporučam lowpings servere , jer kod njih sam oduvijek , tehnicka podrška je odlicna , neki dan sam narucivao cod2 server , i slucajno narucih cod4 server i to hostan u nizozemskoj , u roku sat vremena su mi server premjestili na željeni cod2 i premjestili ga u frankfurt di je bolji ping , stvarno odlicna podrška , server možeš mijenjati kad hoces u cod2 , cod4 ili cod5 , cijena je po slotu 1$ , ja trenutno imam 4 servera kod njih i sve super , pristup contorl panelu , plačanje pomocu paypala , ugl. meni sve super odgovara kod njih , ak te još šta zanima, imaš moj msn/xfire pa pitaj

El Klinjo
13-01-2009, 14:37
Takodje preporučam lowpings.net
Od hrv. ponude imas diabolic-servers.com, hrservers.com
Trenutno moj klan ima od hrserversa, i jako smo zadovoljni, serveri su dosta jeftini a ping odlican...Plus gratis ts :)
Kod diabolic serversa, koji mogu bit hostani u HRV, ping ti je oko 15-20 dok u njmeačkoj 30-45
Naravno hostanje u hrv. je nesto skuplje.

pimp
13-01-2009, 18:17
al racunaj na to da ti nitko od stranaca nece igrati na serveru hostanom u cro jer su oni navikli na servere njima po volji... dođu na server , vide ping preko 60 i pokupe se...

El Klinjo
15-01-2009, 18:46
Ja bi uzimao lowpingse, nije velika cijena, a jako dobra usluga :D

DJ Not Nice
16-01-2009, 15:46
Pošto sam koristio samo UK i Nizozemske servere koji su imali dobar ping al su i JesusKrist koštali dosta!

Preporučio bih ti diabolic-servers.com, ipak su naši : )
Da nebi bilo samo zato jer su iz HR, admin[iranje -.- ]Sservera je lagano, ako ima problema slobodno im se javiš i odgovorit će ti u par minuta...uglavnom, veoma su pristupačni.
A dobiješ i fakin TeamSpeak server.

El Klinjo
16-01-2009, 21:17
Ja nekako najvise preferiram german servere: imas odlican ping oko 40+stranci takodjer imaju dobar ping
Ovo sto je pimp rekao stoji, malo igraca ce ti igrat na hrv. serveru(stranci)
A nizozemski serveri nemaju tolko ok ping jer kad ti igras sa 60+ pingom a stranci sa 30-40 nije bas ugodno...Tako da gledaj na njemačke servere kao prioritet...