Pogledaj cijelu verziju : [Ordinacija]
Stranica :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
crnisokol
12-03-2015, 10:32
Nek proba pa nam javi, ako dobro prođe da svi prestanemo plaćati račune :)
rejndjer
12-03-2015, 15:00
heheheheh, hvala na pomoći wedranu, jedini se pokazao kao ozbiljan forumaš voljan pomoći drugome.
Al to utjerivanje dugova je pizdarija, obavezno si čuvaj dokaz o plaćanju ako po isteku planiraš raskid ugovora.
Ja sam ti krajem 2012. prebacivao broj iz Tele2 u Bonbon mrežu. Broj ne možeš prebaciti bez pokrivanja svih računa u prethodnoj mreži tako da sam to i napravio, prebacio broj i uživao u pogodnostima Bonbona.
Pola godine kasnije stiže obavijest da moram platiti 500kn duga Tele2 i 1500kn troškova ovrhe. Zvao Tele2, oni rekli da zovem ove za utjeru. Zovem te pedere, oni se ne javljaju. Tjedan dana kasnije blokiran račun i uzeli mi pare. Jebem im mater.
rejndjer
13-03-2015, 10:04
lol, kakvi likovi, hvala na upozorenju
Mirogamemasta
26-04-2015, 22:01
Ekipa treba mi neki program što sličniji K10 stat za moj proc FX - 6300.
AMD Cool & Quiet ne radi jer nikako da smanji voltažu i radni takt u idle modu.
marijanovic
27-04-2015, 02:44
CnQ bi morao raditi; provjeri je li ti u Biosu na Enabled i je li u Windowsima među power profilima odabran balanced. Gledaj u CPU-Z jel ti CPU na fiksnom taktu ili ne.
Mirogamemasta
27-04-2015, 14:10
Uključio sam ga u biosu, i onda je on sam dignuo voltažu za 0.05 V i spustio radni takt na 4000 Mhz. Al drži voltažu čitavo vrijeme ´bem ga blentava!
Winowsi su na perfomance profilu zbog pristupa podatcima na hardu, da mi se hard ne isključuje. SSD tweak i sl.
https://www.youtube.com/watch?v=ez0ZEZ98hgU
6:09
A možda mi se još pasta nije formirala kako treba. Evo sad sam došao doma smanjio radni takt na 4300 Mhz i voltažu na 1.36.
20 C u idle! Smrznut ce mi se proc! :rotfl:
Mosfet nije toliko vruć pa mi je ovo idealno za stalno ako se odlučim... idem testirati sa Prime 95 da vidim jel mu dajem dovoljno juicea ili treba još...
A power profil baš mora biti na balanced da bi CnQ radio? Ako je tako nakon testa ću ponovo dići na 4.5 Ghz, testirati, zatimi ukljućiti na balanced pa ću vidjeti...
marijanovic
27-04-2015, 17:37
Pa da, na balansiranom ili na štednji energije - u protivnom ti cijelo vrijeme drži proc na najvećem taktu.
SharpDressedChevap
21-08-2015, 11:26
Apgrejdao na Win 10, pa mi sad koristi 2,7 giga virtualne memorije u pozadini zakurac.
Koliko čitam može biti do drivera, no jedino što sam primjetio da se ažuriralo su AMD driveri. Kako da to rješim?
Iz nekog razloga mi se Speedfan ne pokreće prilikom bootanja. Komp jako rijetko resetiram/gasim, pa nije veliki problem, ali ne kužim gdje je zajeb. Probao sam i preko Autorunsa i preko Task Schedulera, ali ništa. Uredno je sve upisano u registry barem koliko vidim. Moguće da mi promiče nešto banalno. Ideje?
P.S. Nije radilo ni na Win 8.1 sa Bitdefenderom, a ne radi ni sad na Win 10 sa Kaspersky IS.
Si siguran da si stavio kvačicu u postavkama speedfana na start program kada se boota win?
http://www.google.hr/search?q=speedfan+start+with+win&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwis4tHNoO3JAhVLhiwKHVBvCLsQ_AUIBigB#mhpi v=1
Edit: na mobitelu sam, a možda je i bolje :)
Ma da, sve je to podešeno. I guglao sam i sam da vidim kako točno podesiti task scheduler da radi, ali ništa.
Znači ne radi kvačica.
Bum iskopao probao nekaj kasnije.
Riješio sam. Palo mi na pamet dok sam ovo gore pisao da ustvari nisam na 10-ki isprobao preko Task schedulera. Još uvijek mi nije jasno zašto ne radi na normalan način kao i sve drugo, ali manje bitno.
U božićnom duhu, bilježiti ću ti ovo ko da si mi pomogao :P.
Fala, stavljam kvačicu u notes :P
windows 7 ultimate 64titni,zadnjih 10 update-ova,skinu se,ide instalacija,međutim neki fejlaju,njih 7 failed,3 uspiju...ugasim komp,ono sve ispočetka...updateovi nestanu,ponovno dobim opciju za instalirat svih 10 i tako stalno...zna netko kako riješit? svaki puta mi ide ona opcija shut down gdje se prilikom njega oni instaliraju,nemogu to nikako preskočit...samo molim nemojte predlagat da isključim windows update
Kostolomac
15-10-2017, 19:40
Probaj "sfc /scannow" u command promptu.
https://www.sevenforums.com/tutorials/1538-sfc-scannow-command-system-file-checker.html
Ko da je bitno, Windowsi non stop imaju neki update koji iz X razloga ne žele instalirati pa odjednom samo proradi.
Probaj "sfc /scannow" u command promptu.
https://www.sevenforums.com/tutorials/1538-sfc-scannow-command-system-file-checker.html
hvala,to sam i prije koristil...za sada dobivam ovo: windows resource protection could not perform the requested operation
probao sam fix za to(onaj chkdisk) ali opet kad pokrenem sfc/scannow opet ista ova gore poruka,neznam kaj bi sad trebal probat?
Kostolomac
16-10-2017, 19:42
Jesi pokrenuo command prompt kao admin? Desni klik, pa "Run as Administrator".
Jesi pokrenuo command prompt kao admin? Desni klik, pa "Run as Administrator".
normalno,jesam...neznam zašto mi neće izvest ovu naredbu sfc/scannow a prije koliko znam je...
imal sam win 7,nešto prčkal,nebitno,nisam više mogao ući u sustav,napravio sam format i instalirao win 10...e sada se događa to da kad u biosu stavim loading system i safe defaults onda ulazi ali čim u biosu promijenim jednu stavku(sa IDE na AHCI za diskove) događa se to da ne ulazi,jednostavno piše incompatibily boot itd.,ne ulazi...kako to riješit? diskovi moraju bit u AHCIu jer su SSD(samo jedan HDD)...probao sam i win 7 ista star,koji god windows da stavim u AHCI-u ne bootaa,boota samo kad je cijeli bios čisti default...
Kostolomac
27-10-2017, 20:20
Ovo je radilo za 8-icu, možda vrijedi i za 10-ku:
In that case, look for this in the registry instead in Windows 8.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\storahci\StartOverride
Change the 0 DWORD value from 3 to 0.
Reboot, and change your SATA controller to AHCI in BIOS.
You will boot into Windows with AHCI drivers.
Tenk, tko je tebi uopće dao kompjuter u ruke i zašto?
Tenk, tko je tebi uopće dao kompjuter u ruke i zašto?
Bit ce nesto izgleda sa ahci,neka ga stavka samo jebe u biosu,sad ce valjda radit trim i ahci...
Ah....
Instalirat cu si win 10 enterprise,taj ima i drug feget pa prema tome mora valjat...
Stavi si Home Edition jer ćeš tu manje moći sjebati.
Stavi si Home Edition jer ćeš tu manje moći sjebati.
A neznam,Stavio sam vec enterprise i sada treba instalirat sve programe itd....dobro je to kaj instalacija windowsa 10 u danasnje vrijeme traje jako kratko,u deset minuta valjda vec se instalira i gotovo...najgore je ovo kasnije meni sa 4mbit/s...inace ide gore shut up program za win 10 obavezno...win 7 sam nesto prckal sa activatorom pobrao valjda i neki virus i zaustavio mi se na loading oper.system....nisam vise mogao uci nikako...tako da sam odlucio na win 10,brzi je sigurno od 7 samo treba gasit one reklame itd.
A planiram vec dugo i kupit win 10 originalni,citam po pce da ih se da nabavit i kupit za male novce,ima ih valjda i na ebayu...
Da se nabavit za deserak eura na g2a i sličnima. Ili ak imaš nekog studenta zamoliš ga da ti da key za neku stariju verziju Windowsa i onda napraviš besplatni upgrade na 10-ku (ako Msoft ne daje već i keyeve za nju fakultetima).
Da se nabavit za deserak eura na g2a i sličnima. Ili ak imaš nekog studenta zamoliš ga da ti da key za neku stariju verziju Windowsa i onda napraviš besplatni upgrade na 10-ku (ako Msoft ne daje već i keyeve za nju fakultetima).
morat ću kupit,ovako više nejde,neznam i neda mi se instalirat preko onog skypa ili kako već to ide,sa onim kms pokupim viruse i tako stalno,kad god je neki veći update treba aktivacija,neda mi se više zajebavat sa tim...
Jel znaš koja trgovina ima kod nas najpovolljnije za kupit i da mogu instalirat na dva računala,dakle ne za jedno nego dva? Pretpostavljam da mi je win 10 home 64-bit dovoljan
Jel ovo OK? kupio bi englesku ili us verziju,na hrvaatskom to izgleda retardirano...i ovdje piše da je licenca prenosiva na drugo računalo...to znači da ga mogu instalirat na najviše dva pc računala?
https://www.adm.hr/microsoft-windows-10-home-32-bit64-bit-eng-intl-usb-kw9-00017-licenca-je-prenosiva-na-drugo-racun/22532ADM/product/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click
A gle, ak ti je sila dati 100 eura umjesto 10 daj, tvoje su pare. Ovo da je prenosiva valjda znači da kad zamijeniš trenutno računalo, možeš prenijeti licencu dalje, a ne da možeš istovremeno na dva. S obzirom da sam isti key za Windowse 7 bez frke koristio na par računala istovremeno, ne vjerujem da ćeš imati problema.
Ponavljam, nabavi si od nekog studenta key za Windows 7 ili 8.1 i napravi si besplatan upgrade na 10 dok se još može.
Pa kaj nema tog sranja na ebayu po par dolara??
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xwindows+1 0.TRS0&_nkw=windows+10&_sacat=0
Ponavljam, nabavi si od nekog studenta key za Windows 7 ili 8.1 i napravi si besplatan upgrade na 10 dok se još može.
Da, ne može već preko godinu dana lol.
Jebote koji nub. Ja koristim isti sa torenta već godinama sa uključenim apdejtom bez problema.
marijanovic
30-10-2017, 22:21
Itekako se može. Baš sam nedavno jedan komp tako nadogradio.
Može se do 31.12.2017. Ima ona fora sa accessibility upgradeom. Za ljude koji koriste pomagala tipa Narator ili Magnifier. Al napokon je M'soft skužio da svi živi to koriste.
Drajveri envidia,nemogu napravit unistall,ajde nekako uspijem sa DDU programon...idem instalirat novu verziju i sipak,failed...nejde nikako...sa program O&O sam windowsima zabranil da mi oni skidaju drajvere jer ih ja normalno sam obrisem i sam instaliram najnovije...i kako da to sad rijesim? Jebali mater svoju retardiranu mrtvu majkrosoftsku,kakvi su to retardirani debili da sve moraju unistit...vise nemozes ni drajvere normalno obrisat i instalirat a da te ne jebu...a jebem mater i envidiji i njihovim retardiranim drajverima,budale...
Jebala vas lara retardirana...jel netko zna kako instalirat jebene drajvere...samo skoci na failed i gotovo...nema ni onog za potvrdu licence drajvera,nista...
Jebala vas lara retardirana...jel netko zna kako instalirat jebene drajvere...samo skoci na failed i gotovo...nema ni onog za potvrdu licence drajvera,nista...
nemogu vjerovat,ista stvar mi se događala kao i za skener...sad nemogu installirat nikako drajvere za grafičku isto ka i za skener...niti preko windows upade-a tj. device managera niti manualno kad ih skinem sa interneta...nije ni antivirus kriv,neznam šta se događa...
To ti je tak kad imaš matičnu sa chipsetom od prije 7-8 godina. vrati se na windowse sedam, tam ne bi trebao imati problema.
I daj nas prestani opterećivati sa svojim kompom, stalno te nekaj zajebava i stalno nekaj kukaš. Ne zanima nas. Kupi konzolu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To ti je tak kad imaš matičnu sa chipsetom od prije 7-8 godina. vrati se na windowse sedam, tam ne bi trebao imati problema.
I daj nas prestani opterećivati sa svojim kompom, stalno te nekaj zajebava i stalno nekaj kukaš. Ne zanima nas. Kupi konzolu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nemoj me jebat,sve je radilo prije ok...kako sad odjednom ništa ne radi...kakve veze ima to kaj je matična stara 10 godina...pa win 10 radi na kompovima koji su još više stariji od mog...neznam šta mu je...nedavno sam kupio sa ibeja i original key za win 10 home...
ja kad kliknem na compability provjeru za drajvere od envidie on meni javi da je to za windows 8...wtf? nije me valjda ovaj sa ibeja sjebal...ali lijepo piše da je windows aktiviran sa digitallnom licencom...i zove se windows 10 home 64bit
Ha ha onda uživaj, kaj da ti velim i deri po svome. Kaj bum ti ja :D
Eto baš mi fali jedan Win 10 Home key. Daj ti meni ovog, a ja ti dam originalni za Win 7.
Eto baš mi fali jedan Win 10 Home key. Daj ti meni ovog, a ja ti dam originalni za Win 7.
ma dao bi ti tj. kupio na ibeju samo da mi ovo netko pomogne riješit...jeba vas ps4 i slično...imam 4mbit interneta,to vam je valjda jasno da nemogu ništa imat a kamoli ps4 a njega niti ne želim...
...ovaj update assistant ne pronalazi ništa,to znači da mi je windows skroz up to date...
resetirao računalo...sve se uglavnom pogubilo...BF1 također...drajvere instalirao od grafičke ovaj put...jebi si mater mrtvu i microsoft i sve...idem skidat chrome,svičam na chrome da mi bude default browser a ono iskače...pa jeste sigurni? dajte isprobajte naš edge,jako je brz itd itd...jebi si mater šta ću ja instalirat i šta je tvoj edge brz,šta te boli kurac kaj stavljam na računalo,ostavi me na miru...kakva su to gamad nevjerojatno...
podesiš računalo i sve,nariktaš da ti bf1 radi čim bolje i brže,jer imam samo 4 mbita i onda ti microsoft uvali...jebo im pas mater bezobraznu...ljudi će ih samo još više mrzit...a nemožeš bez pc-a jer ti uvijek za nešto posluži...i onda mi ovaj seronja kaže kupi si playstation...jebo te tvoj playstation 4 u guzicu,te te jebo on...nebi ga uzeo da mi ga daju besplatno...
Stavi linux, ima da radi taj komp iz 1987. ko nov.
Stavi linux, ima da radi taj komp iz 1987. ko nov.
sad me zajebavaš al dobro...
i neznam šta svi svršavate na taj moj komp iz 87....šta mu fali? jel mogu igrat bf1,mogu,u čemu je onda problem?...misliš da bi ovo govno od mikrosofta radilo bolje na i7 8700k,bi moj kurac...kaj bi dobio upgradeom,ništa...a koliko ti samo novaca treba za samo ram naprimjer,1500kuna ako hoćeš 16gb ddr4...procesor 2000kn da bude nešto bolji od ovog sad,onda opet matična od preko 1000kn...i to sve za 10-20 veći fps u bf1...ma oću kurac,nek si fino intel i majkrosoft jebu mater...
marijanovic
23-12-2017, 02:34
Daj plati 10-20 Kn više za neki brži Internet. 4Mbps je od prije 5+ godina.
Daj plati 10-20 Kn više za neki brži Internet. 4Mbps je od prije 5+ godina.
jesi retardiran? ali dobro očito ne čitate...već sam sto puta ponovil...pital sam t-com u više navrata jel mi mogu dignut brzinu pa i uz plaćanje tih 10-20kn,rekli su da ne...to je maksimum...može malo više ali onda će mi bit non stop pucanja veze kao šta mi je bilo i sa prošlim novim ruterom adb...kad sam prijavil kvar dali su mi ponovno simensa sx763 sa kojim nema pucanja...
i kao prvo vindows 10 je poznat da radi bolje na starim konfama...nije toliko zahtjevan...bolje je otpimiziran sustav od npr. sedmice
jučer sam skužil da mi speaker buzz ne radi,reko možda ga krivo okrenul pa zato...skinem ja njega pa ga stavim u drugu konfu jer tu znam sigurno kako ide(koja strana),kad ono opet ništa...reko smeće...stavim drugi u tu konfu i samo preokrenem i taj radi...
...ali još ne kužim zašto mi se ponekad na ovoj overklokiranoj konfi prilikom paljenja upali buzz i neprekidno pišti...ali to se dogodi samo ponekad i random,windowsi se dignu i sve normalno a buzz ostane pištit non stop...klik na restart i onda sve ok...to mi ukazuje da ne prepoznaje ram memoriju(dugotrajne pištanje),kao da nije dobro umetnuta ali kako se onda upali bez problema? jel samo jedan keks radi onda ili šta? stvarno nekužim...iako je sve overklokirano ne ruši se u gamingu...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.