Pogledaj cijelu verziju : Assassin's Creed 2
Stranica :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
Upravo završio 13. sekvencu. Mislim da sam pred samim krajem igre :( Igra je fenomenalna, uživao sam u svakoj sekundi, a mislim da sam nabio više od 40 sati igranja. Našao sam sve Codexe i sve Glyphove. Glyphove sam tražio pomoću tutoriala jerbo nema čanse da pretrčim toliko ogromno područje i zavirim u svaki kutak igre (nisam baš toliki mazohist :D), a htio sam vidjeti "The Truth"...
PS: Scena na lomači :pray:
ScorpiuS
18-04-2010, 18:46
Dovršio sam pola onih The Truth zagonetki. I moram prizant da su neke o d njih stvarno spooky. Najviše mi se svidjelo na jednoj slici gdje je umjesto američke zastave prikazan logo od igre.
Ono na mjesecu? Ima dosta takvih fora, svaki veći događaj je popraćen Assassinima i/ili Templarima. Kasnije će ti zagonetke postati BRUTALNE. Namučio sam se ko konj u zadnjih par zagonetki...
cham3leon
18-04-2010, 18:58
Je li još uvijek moguće preživjeti pad sa petog kata?
Constantine
18-04-2010, 19:02
naravno,ovisno o tome koliki ti je health.
makar,ja sam mnogo puta skocio i mislio da cu prezivjet da bi na kraju shvatio da je ta zgrada s koje sam skocio zapravo mnogo visa nego sto sam mislio.
Prešao sam je :cry: Koji je kraj WTF, želim nastavak ODMAH :cry: Kako bi forumaši rekli, Desmond owna boga :pray:
Dajte ljudi prestanite govoriti koliko je epic kraj...ja na petoj sekvenci i već do kraja želim doći, posti codexe i truth (čisje su zagonetke BTW epic i to je baš za pohvalu, uklopiti sve događaje svijeta, čovjeku dođe reći "što ako je sve ovo..."). Uglavnom ja poprimam bleeding effect, pošto sam zadnja dva dana AC II sanjao... sad ću se po zidovima verati...Svoje malo naselje komplet renovirao, sad još samo umjetnine da kupim...
BTW čuo sam da sljedeći AC koji izlazi ove godine treba biti više AC 2.1...odnosno samo Italija i Eizo, bez sadašnjice,a da treći dio dolazi negdje kasnije...jel iko ima bolji info....
Igra je Epic, malo me samo u-play razočarao...malo njihovih akcija i nagrada, po mom mišljenju bolje bi bilo da te njihove bodove dobiamo radeći side questove, a ne samo zato što smo određeni dio igre prešli...U convictionu je skoro pa tako (kad isti se pojavi)
Sad ću ugasiti komp pošto sam za AC-om danas sigurno nekih 5-6 sati proveo... odo se malo socijalizovati....
ScorpiuS
18-04-2010, 22:16
To su samo DLC-ovi.
Daj stavite mi kraj u spoiler, sad bas hocu da znam
Duke of Earl
19-04-2010, 00:11
Daj stavite mi kraj u spoiler, sad bas hocu da znam
http://en.wikipedia.org/wiki/Assassin%27s_Creed_II
> plot
Sgt. Bull
19-04-2010, 00:27
Barem se nisam zaigrao dobra 3-4 sata onako, u cugu, iako igra saka. Jebla ih optimizacija, prema sys. req. trebao bi sasvim normalno da je igram na med/high, ovako se vuče k'o mrtav konj na 20tak frejmova. :cry:
McPingvin_v2.0
19-04-2010, 00:28
Kitina nemogućnost googlanja strikes again!
ScorpiuS
19-04-2010, 06:48
Barem se nisam zaigrao dobra 3-4 sata onako, u cugu, iako igra saka. Jebla ih optimizacija, prema sys. req. trebao bi sasvim normalno da je igram na med/high, ovako se vuče k'o mrtav konj na 20tak frejmova. :cry:
Vjerovatno imaš visoku rezoluciju
bezimeni
19-04-2010, 10:02
Meni igra radi odlično tako da je iz moje perspektive odlično optimalizirana.
BigBongman
19-04-2010, 13:14
hm imam ogranicen internet na faxu, a kad igram moram bit stalno spojen :/
pa jel zna netko kolko to guta prometa ?
meni je za nekih 5-6 sati igre ''progtalo'' 50 mb
Upravo završio.... God fucking damn...
Sam kraj nije toliko Epic kako je opisivano ovde ali je i dalje neprejebiv....Ipak mi je kraj prvog dijela imao onaj veći "WTF momenat", sa svojom neshvatljivošću, dok je kraj dvice shvatiljiviji.
Eizo je definitivno jedan od naj-kulnijih likova ikad, a ni Desmond nje daleko (dobro, jeste)...I dalje tvrdim da je ovo najkompltnija igra koju sam ikad igrao...
Ako imam jedni zamjerku to je tošto ima premalo onih hidden tomb levela, moglo je biti više grobnica, ili su mogli i codexe u neke stavljati, ili šta-već-ne...samo moglo je da ih bude više...
Assassins creed 2.5 i 3.... aaaaghhhh ne mogu dočekati....
Igra je super, tome nemam pregovora ali glavni likovi (kako ni u prvom, tako ni sada) mi ne sjedaju.
Nisu mi uopće kul.
U prvom djelu lik je bio glup, naivan i arogantan.
Uopće mi nije bio kul.
Ovaj uopće ne izgleda ''badass'' kako neki govore.
Štoviše, izgleda mi prilično suprotno.
Malo mi je samo kraj nelogičan
Mislim elitna organizacija templara upada u elitnu organizaciju assassina, i niko od prvih nema pištolj, svi imaju neke palice, znam, to bi vjerovatno bio instant game over, ali stvarno malo glupo
Zadnja misija, prije ulaska u katedralu, mi je najbolje sjela... Dok sam sve prije obavljao, u stealth kill maniru, ili se makar pripremao za isti, ovdje je bilo Eizo unleashed.
Usput koliko god da sam mislio da će gun biti glup, nekakomi je zanimljiv, iako ga nisam puno koristio, ali one dimne bombe su stvarno zakon, šteta pa ih u kecu nije bilo jer su stvarno korisne...
Gun sam iskoristio samo 2x (+ par puta u trening misiji). Nemaš ga gdje koristiti...
Sgt. Bull
22-04-2010, 11:15
Igra ne bi bila ovoliki promašaj da priča vrijedi qurcu. Ono, nakon deset godina ide dvominutna cut-scena u kojoj se lik prvi put priupita čemu sve ono kad već deset godina od onog događaja fejla. I onda naravno odmah i dobije odgovor iz vedra neba maltene. Isse, još 2 chaptera i kraj, finally. Ono jbt, kako su ljudi iz Ubija nemaštoviti, al' totalno. :( Max Payne iz 15. stoljeća.
Deadwalker
22-04-2010, 11:17
Ono jbt, kako su ljudi iz Ubija nemaštoviti, al' totalno. :( Max Payne iz 15. stoljeća.
I Wedran to stalno istice :)
Sgt. Bull
22-04-2010, 12:42
I Wedran to stalno istice :)
E šuti. Upravo sam postao dio Assassins Creeda!!!111 Nakon 20 sati gameplaya i 11 odigranih sekvenci!!
Btw, leonardo je gej.
ScorpiuS
23-04-2010, 14:28
Završio sam s igrom i kraj je jedan od većih mind fuckove koje sam doživio :D Jedva čekam nastavak
Sgt. Bull
23-04-2010, 15:03
Po čemu je kraj mindfuck? Evo baš sam je završio i nikako mi nije jasno po čemu je ovo "Uuuuuuuu" kraj? Glupost, samo će poslužiti kao opravdanje za nove DLC-ove i ništa više. Zadnji fight sam bukvalno završio sa Grab+Combo. Roflol.
Još igram, zakon mi je.
Samo negdje sam zapeo...
Ono kad treba ubit 4(?) različita lika i ima 4 uskličnika oko Toskane, kao da bi trebalo napast.
Treba pričat s Mariovim ljudima.
Doduše, pričao sam sa svima i ništa.
Nema objectiva uopće.
Quitao sam i sad opet moram sa svima pričat.
Dok vi odgovarate što je to, pokušat ću se vratit Mariu :)
Nekakav bug?
Triggerao sam misiju s tornjem i popeo se na njega, al nema ''criera''.
BigBongman
23-04-2010, 17:49
to su one misije kada trebas ubiti
the pazzi conspirators??
Ja sam pak igru prekinuo na pola i odlučio sve ispočetka, jer sam šarao po ostalim stvarima pa ovo baš nisam igrao kak spada. Sad fino svaki side quest, svaku misiju, al ono baš sve.
Glupa igra.
Sad sam uzeo side misiju da moraš nekoga ubit merchanta, ubiješ ga, stvori se drugi, ubiješ ga, stvori se drugi...i tako se spawnaju jedan kraj drugoga čin ovome prije zabodem nož u drob.
Isto nema markera di je žrtva, niti ga vidim u žuto s eagle visionom.
Ja ga još nisam odigrala. :oops: Nisam ni krenula, zapravo.
Glupa igra.
Sad sam uzeo side misiju da moraš nekoga ubit merchanta, ubiješ ga, stvori se drugi, ubiješ ga, stvori se drugi...i tako se spawnaju jedan kraj drugoga čin ovome prije zabodem nož u drob.
Isto nema markera di je žrtva, niti ga vidim u žuto s eagle visionom.
Prvi put čuo za taj problem. Ak baš i imaš problema sigurno je to neka side misija ili imaš znamo kakvu verziju igre. U mom slučaju je ama baš sve radilo. Da igra ima tako velik bug bio bi već popravljen odavno.
Meni sve radi savršeno, nema takvih bugova. A što se tiče igre, meni je bolja od jedinice, zanimljivija što se tiće misija, ima više razgovora. Jebeno je što mogu uzeti oružije protivniku i s tim ga zatuč, kako obožavam kad ga probodem s kopljem ili ga zatučem sjekirom :) Mislim da ću ovo odigrati do kraja bez muke, baš mi je dobra igra, a jedinicu sam presto igrat kad sam došao do pola jer mi je dosadila...
Nabavio sam igru, konačno.
Puno je zanimljivija od jedinice, iako nisam puno igrao, nervira me što je zahtjevnija, a grafika je više-manje ista. No dobro, na max bez AA pri 1440x900 na konfi iz siga radi na 30-60fps.
I da, imate li vi male zastoje dok se krećete, ponekad? Slično kao u Stalkeru, čini mi se kao da igra očitava level onda, ali želim provjeriti jel to samo meni ili svima.
Hidraulicar Kreso
24-04-2010, 23:13
Ja sam ju također isprobao, i već duže vremena ju igram, a što se tiče zastajkivanja, nemam problema sa time, nikad mi nije zatrzala, jedino pri prvom loadingu se vidi framedrop, ali nakon toga je situacija odmah bolja.
Kako igram dalje, izgleda je bolja situacija, ne osjetim više to "štucanje".. ugl što se igre tiče sve pet, sviđa mi se jako što su ubacili elemente modificiranja odijela i oruzja.
ScorpiuS
25-04-2010, 09:28
Mislim da to štucanje nije do igre, jer igra učitava drugačije od Stalkera. Stalker učita cijele teksture odmah, a AC2 učitava rezolucije pomalo, pa se one postupno izoštruju. Prije ćeš vidjeti izmuljane teksture nego štucanje.
Evo upravo sam dobio Altairov oklop. A jel zna neko šta bude kada skupim sve one karte (codex pages) i kad ih posložim pravilno na onaj zid?
Evo upravo sam dobio Altairov oklop. A jel zna neko šta bude kada skupim sve one karte (codex pages) i kad ih posložim pravilno na onaj zid?
njih sve trebas skupit za glavnu misiju ali u zadnjim misijama dobis mapu koja ti pokaze bas sve lokacije ak ti se neda trazit
:D Sad sam baš došao do te misije kad mi ona ženska da tu kartu.
serijski samoubojica
25-04-2010, 20:12
Danas sam malo probao. Ono igra je poprilično zakon :D
Maloprije instalirala i probala.
Sviđa mi se ova misija kad mamu pratiš do Leonarda.
"You should find an outlet."
"I have many outlets."
"I meant besides vaginas." :rotfl:
ScorpiuS
25-04-2010, 21:31
Maloprije instalirala i probala.
Sviđa mi se ova misija kad mamu pratiš do Leonarda.
"You should find an outlet."
"I have many outlets."
"I meant besides vaginas." :rotfl:
Ima puno takvih humorističnih djelova u igri. Kao na primjerKada po prvi put vidiš svog ujaka Maria i on kaže: "It's a me, Mario!"
Ne, uopće nisam sinoć do 3 ujutro sjedila za kompom zbog ovog. Uopće. :hangin:
Cookie monsta
26-04-2010, 19:21
Evo danas počeo igrat igru faking je awesome... stvarno sam prezadovoljan i nije mi žao para
Eto, odigrao igru do kraja, malo mi je čudan kraj bio, ali eto, nisam baš to očekivao. Sve u svemu super igra, bolja od prethodnog djela, zanimljivija, više razgovora, animacija, dodano malo humora, ljepši gradovi... Posebno mi se svidjelo što je dodana mogučnost kupovanja oklopa, mačeva i ostalih stvari.
Kako ih drobim, jaoooo 8)
Moram priznat da mi se zasad sviđa viđe nego prvi dio.
I zaboravila sam kolko neodoljivo podsjeća na PoP, pogotovo ovo skakanje unatrag. :D A ove grobnice me neodoljivo podsjećaju na TR.
Volim AC, mislim da mi je ovo najomiljenija stvar trenutno. :oops:
Prvi dio je nakon nekog vremena igranja postao dosadan i veeeoma repetativan.
A sada s poison bladeom fun do yaya :pray: :thumbs2: :kill: ubodes 10 kom i imas party :gitara: :D
Ili ovo Sc7P1ahY2uoS :D
Poprilican dejavu u poređenju s jedinicom.
Opet ista monotona penjacina od igre. Radnje po obicaju nema nikakve, samo sta su ovaj put likovi jos iritantniji.
Iako je grafika losa i suhoparna, posebno na ljudima, igra se fino izvodi i ima poprilicno ugodne kontrole na gamepadu. Pretpostavljam da je kombinacija mis + tipkovnica neigriva, pa se necu ni truditi.
Šuti, pojma nemaš. -.-
Kombinacija tipkovnica + miš neigriva? Daj molim te. Zamisli, teško je držat desni klik i u isto vrijeme W. Wooooow, koji napor. -.-
Al enivej, ja sve igram na tipkovnicu + miš, pa...
BigBongman
27-04-2010, 14:19
Šuti, pojma nemaš. -.-
Kombinacija tipkovnica + miš neigriva? Daj molim te. Zamisli, teško je držat desni klik i u isto vrijeme W. Wooooow, koji napor. -.-
Al enivej, ja sve igram na tipkovnicu + miš, pa...
slazem se s gejmericom :D
Kao što je netko rekao, subjektivnost ftw :) Ne pada mi na pamet igrat na gamepadu, tipkovnica i miš ga ownaju samo tako. Ovo je najbolja igra u svome žanru ali i šire, krcata materijalima, povjesnim činjenicama i lokacijama, uvijek gura naprijed i stalno nešto novo servira.
toTheCore
27-04-2010, 14:25
Da, ok je igra, posebno sta se tice razdoblja i lokacija. Obavezno igranje za sve buduce povijesnicare umjetnosti ili one koji su taj materijal vec prosli pa trebaju ponoviti ( pozeljno je Jansona imati pokraj za nadopunu ) :D
Plus, usput se uči i talijanski xD
ScorpiuS
27-04-2010, 17:03
Nije to jezik koji se može naučit iz 10-ak sati igranja. ;)
cham3leon
27-04-2010, 17:16
I likove koji govore otprilike 10 riječi u sekundi :D
Ali inače sam počeo učiti talijanski, pa će mi ova igra jako dobro doć. Počeo sam maloprije, rula.
Sad sam na 11-toj sekvenci, predobra mi je igra. Hidden bladeovi rulaju.
cham3leon
27-04-2010, 19:45
Btw, je li dugačka igra? Tek sad počinjem sa metama sa popisa.
Nabavio sam igru, konačno.
Puno je zanimljivija od jedinice, iako nisam puno igrao, nervira me što je zahtjevnija, a grafika je više-manje ista. No dobro, na max bez AA pri 1440x900 na konfi iz siga radi na 30-60fps.
I da, imate li vi male zastoje dok se krećete, ponekad? Slično kao u Stalkeru, čini mi se kao da igra očitava level onda, ali želim provjeriti jel to samo meni ili svima.
Zapravo, meni trza manje od jedinice.
Tj. ne trza uopće.
Stvarno mi je igrivo, ide sve glatko.
Nema riječi koje mogu opisati taj osjećaj kada dođeš nakon nekog vremena, upališ igru i kad se loadaš tamo.
Ah, koje olakšanje :)
Btw, je li dugačka igra? Tek sad počinjem sa metama sa popisa.
Ako radiš samo glavne misije, trajat će ti oko 20 sati. Ima ti 14 sekvenci. Ali ako radiš sve misije sa strane može dosta dugo potrajati.
Kostolomac
28-04-2010, 11:41
Kako za koga. Ja sam već naučio ponešto :wink:
Pezzo di merda!
Uglavnom, sekvenca 7, očistio sve osim Venecije. I igra mi je još zabavna :D
Čak sam kupio Logitech Chillstream da mi je ugodnije igrat.
ScorpiuS
28-04-2010, 12:05
Kako za koga. Ja sam već naučio ponešto :wink:
Pezzo di merda!
Uglavnom, sekvenca 7, očistio sve osim Venecije. I igra mi je još zabavna :D
Čak sam kupio Logitech Chillstream da mi je ugodnije igrat.
Requista in Pace
Ja također imam Chillstreama (samo sam ga ja platio 350 Kn), ali smatram da je na tipkovnici i mišu bolje igrat.
Tog sam se dosta naslušao :)
cham3leon
28-04-2010, 13:44
Je li ko skužio - It's a me, Mario!
Pokido sam se na to :rotfl:
Da. :D Ima dosta tih komičnih scena.
Trenutno sam na 9. sekvenci i upravo sam našla zadnji Assassins Shield. 8)
BigBongman
28-04-2010, 17:23
e jel zna neko nes o multiplayeru??
kruzile su price da ce postojatu u dvici?? :?
kružile su priče da če postojat, pa ne postoji, sad kruže priče da če postojat u ac3.
al čist sumnjam, jer ne vidim način za zabavan mp u ACu, a izgleda da ne vidi ni ubisoft :/
ScorpiuS
29-04-2010, 06:27
Zar nisu govoril nešto da će izać nova verzija AC2 sa multiplayerom kasnije ove godine?
Max Legend
29-04-2010, 16:59
Nabavio je juce.Trenutno sam u katakombe da prisluskujem templarski sastanak.
BigBongman
29-04-2010, 18:26
Zar nisu govoril nešto da će izać nova verzija AC2 sa multiplayerom kasnije ove godine?
e to sam i ja cuo...istina ili ne???
cham3leon
29-04-2010, 18:29
Kveščn - gdje je sakriveni znak na crkvi u San Gimignanu?
EDIT: Šta će vam pobogu MP u Assassins creedu? Igra je skroz naskroz single player. Na šta bi to uopće ličilo? Nema nikakvog stealtha, niti mogu zamisliti da se mogu boriti dva lika poput Ezia. MP neće sigurno doći u AC igri sa ovim postojećim engineom, što znači da ćete se načekati. A upitno je hoće li ga u AC serijalu ikada biti.
D.O.M.I.
29-04-2010, 18:47
potpuno nepotrebna stvar slažem se, ovo je igra za prelaženje i uživanje a ne DM ili TDM ^^
Mirogamemasta
29-04-2010, 19:06
Tako je. Kako bi uopce stavili multi u ovakav tip igre.
Enivej bas sam poceo igrati. Pobjegao sam iz Abserga. Shaun mi vec ide na jetra. :D Personality mu je za sada los.
Po prici između Desmonda i Lucy sve mi se cini kako ce Desmond opet uciti poteze, ali ovaj put ce ono sto je naucio "ostati" cijelo vrijeme pa ce to moci raditi i u pravom zivotu?
Mogla bi se trojka odvijati u sadasnjosti,a? Vidjeti cemo....
Kveščn - gdje je sakriveni znak na crkvi u San Gimignanu?
Uključi eagle eye, popni se na krov i kruži oko crkve. Trebao bi naći, barem sam ja tako našao većinu glyphova.
cham3leon
29-04-2010, 19:28
Znam, ali prošao sam cijelu crkvu. Pročelje, bočne strane, iza, krov... Čak i toranj u blizini.
Evo ti mapa, možda pomogne.
http://images1.wikia.nocookie.net/__cb2 ... y_Map1.jpg (http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20091222235415/assassinscreed/images/2/22/Tuscany_Map1.jpg)
EDIT: Evo i tuta za sve glyphove:
http://www.gamesradar.com/f/assassins-c ... canyglyphs (http://www.gamesradar.com/f/assassins-creed-ii-glyphs-and-statuettes-guide/a-20091120161944695091/p-2#tuscanyglyphs)
ScorpiuS
30-04-2010, 00:07
Pronašao sam ja sve glimfove. Nije nešto posebno, ali je zanimljivo.
cham3leon
30-04-2010, 09:39
Hvala, našao sam!
Glyphovi su totalno zanimljivi, daju neki Da Vinci code štih.
Možda su planirali CO-OP, kad je MP u pitanju...Kao u SC:C nešto...
S druge strane opet malo sad igram, hoću da pređem sve one assassination zadatke...BTW ušao u Auditore family crypt....i nije nešto...
ScorpiuS
30-04-2010, 13:00
Hvala, našao sam!
Glyphovi su totalno zanimljivi, daju neki Da Vinci code štih.
Posebno mi se svidio onaj kad su govorili o Nikoli Tesli.
BTW, znao sam da su stresli slona sa strujom i sve to, ali nikad nisam pogledao video, to mi je bilo strašno vidjeti.
Meni se te gyphove ne da tražit. Našla sam možda 3-4 i to sam slučajno nabasala na njih. :rotfl: Al imam sve assassins shieldove, pa sad idem po altarirov oklop. :D To mi je bio izazov, verat se po onim grobnicama i zajebavat se s onim tempiranim polugama.
Ništa, igrat ću ponovo sve :'(
Altairov oklop boguje. :pray:
vjever_masni
30-04-2010, 22:29
kakav kraj, ajme hmm
bilo mi je malo i zao ezia, nakon svega ostade zbunjen
kakav kraj, ajme hmm
bilo mi je malo i zao ezia, nakon svega ostade zbunjen
da ono sad nam molimte reci sta ce bit nakraju tako da svi mi koji nismo presli na ''uljepsas'' igru :? (inace ovaj postje pun ironije i u doslovnom znacenju bi trebo znacit..nemoj nam otkrivat da na spojlias igru :thumbs1: )
vjever_masni
30-04-2010, 23:09
a sta sam pobogu otkrio ? da je ezio "zbunjen" haha
n1
eto odi sad obrisi igru
Mirogamemasta
30-04-2010, 23:40
Drago mi je da su poboljsali i ubrzali izlazenje iz same igre. (Jel se sjeca netko jedinice? :D Pola sata ti treba dok izades.)
Mala zamjerka ide pokazivanju koju koju tipku treba stisnuti da bi djelovao na okolinu.
"Press :? button to interact" I dok ja vidim koji sam gumb stavio pod određenu akciju ne stignem reagirati. Uglavno trebati ce malo privikavanja dok popamtim koja ikona ide uz koji gumb.
(Napokon su izbacili dosadne prosjake.) yay!
Igre je preljepa, upravo sam dobio prvo assassin odjelo, grad je ogroman, građevine su odlicno prenesene iz pravog u virtualni svijet, tako da se osjecate kao da ste zbilja tamo i da se secete po Firenci :D .
Na tipke se navikneš nakon par sati, al to inteactanje je tak i tak u animaciji, pa nije niš strašno ak ne stigneš stisnut. :)
Mirogamemasta
30-04-2010, 23:50
Ja sam mislio da dobijes malo drukciju animaciju ako stignes stisnuti... zar nije tako?
Pa ne baš. Tj, nisam dosad uspjela propustit nijednu, tak da ne znam zapravo.
Mala zamjerka ide pokazivanju koju koju tipku treba stisnuti da bi djelovao na okolinu.
"Press :? button to interact" I dok ja vidim koji sam gumb stavio pod određenu akciju ne stignem reagirati. Uglavno trebati ce malo privikavanja dok popamtim koja ikona ide uz koji gumb.
A ono, Shift ti je kad ti se ruka pojavi, kad se pojavi glava to je E. Lijevi i desni klik su ti high and low profile. Tak je bar u defaultu. :D
Da, al sad imaš jebeno dosadne ulične svirače, koji su isti ko prosjaci, samo nose tamburu. :rotfl:
Igre je preljepa
Piše se prelijepa. :D
vjever_masni
01-05-2010, 00:07
Na tipke se navikneš nakon par sati, al to inteactanje je tak i tak u animaciji, pa nije niš strašno ak ne stigneš stisnut. :)
taman kad zavrsis igru jel xd, pa nemas se sta navikavat mutav si ak ne skuzis odma da je shift ono crveno, eagle glava, mouse onaj stap sta drzi, ajme... dobro pa ih ima 200
Ja sam mislio da dobijes malo drukciju animaciju ako stignes stisnuti... zar nije tako?
Pa je, al ništa bitno. Tipa ak stisneš shift zagrlit ćeš Leonarda, ak ne nećeš.
Kontrole su takve jer je igra u potpunosti predviđena za gamepad, pa je i sučelje tome slično.
Ne kužim poantu igranja igri na kompu, ako igraš s gamepadom. Onda uzmi konzolu i gotovo.
Čar igranja na kompu je baš to igranje tipkovnicom i mišem. Jebeš gamepad.
Mirogamemasta
01-05-2010, 01:07
Pa ne baš. Tj, nisam dosad uspjela propustit nijednu, tak da ne znam zapravo.
A ono, Shift ti je kad ti se ruka pojavi, kad se pojavi glava to je E. Lijevi i desni klik su ti high and low profile. Tak je bar u defaultu. :D
Stavio sam si ruku na E, glavu na Q. Lijevi i desni klik ostali isti. Obicno mjesam ruku i high profile. Sjecam se da mi je tako bilo i sa prvim assassins creedom. Malo mi treba da se ufuram, poslje ce ici kao podmazano.
Da, al sad imaš jebeno dosadne ulične svirače, koji su isti ko prosjaci, samo nose tamburu. :rotfl:
Samo mi nemoj reci da su uporni kao prosjaci i da ih se ne mozes rijesiti... ma to sve treba isamarati.
(moram opet staviti :D )
x46TBVfLGbM
Igre je preljepa
Piše se prelijepa. :D
Weapon wheel na shiftu. Btw jel mogu po wheelu micati sa strelicama ili necim, posto mi se trenutno mis cini malo prebrz i neprecizan za wheel.
A di ti je weapon wheel? Trebat će ti, vjeruj. :D
Samo mi nemoj reci da su uporni kao prosjaci i da ih se ne mozes rijesiti... ma to sve treba isamarati.
A ne, kad ti ih doleti 4, pa počnu svirat i stajat ti na put, poludiš.
Ja sam se slučajno zaletjela u jednog tog svirača, pala mu je ona tamburica koju nosi i onda je bježal od mene po cijeloj Veneciji. :rotfl:
Nego...
Trenutno sam na sequence 13, moram ubit 9 onih frajera u Firenci. I dođem do onog koji je na brodu i nikak i nikak i nikak, popizdila sam. Uvijek me jedan od stražara vidi. -.- Hint neki?
Ovak sam ja: Skočiš u more, otplivaš do druge strane broda i ubiš ona tri stražara koja patroliraju i onog koji patrolira oko broda. Nakon toga se popneš na stražnji dio broda i dođeš iza ona dva stražara kaj gledaju naprijed (ispod njih je taj frajer kojeg moraš koknut). Uzmeš onaj otrov, upikneš jednog i brzo se baciš u vodu. Meni su nakon toga oni frajeri sa teškim oklopom krenuli kljucat, pa sam još ubio dvojicu. Kad su se razišli ponovno sam upiknuo drugog frajera, i onda sam samo skočio na onog lika kojeg trebam ubit.
Btw, ove kaj patroliraju ubiješ tak da kad si na rubu ograde, samo lijevi klik, pa ih Ezio upikne i baci u more. A onog kaj patrolira oko broda čekaš da dođe do kraja staze, držiš desni klik pa lijevi, ne stigne te "primjetiti".
Evo ovako:
Prvo odeš na drugu stranu broda (otplivaš) i imaš dva čuvara koji patroliraju na svakoj strani i redovito staju gdje je onaj kao prolaz kad brod stane da se može izać iz njega, znači, ti se popneš do tog prolaza i čekaš da ti dođe prvi čuvar i njega ubodeš i ovaj ga odma baci u vodu, nakon njega dođe i drugi čuvar pa i njega ubiješ na isti način.
Nakon što si njih ubila skoći natrag u vodu i doplivaj (roni) do onog lika što patrolira kraj broda, popni se na drugu stranu dasaka da te ne vide ovi sa broda i samo ćekaj da naiđe pa ga ubi isto kao i ovu dvojicu.
Sada kada nema tog čuvara možeš se popeti na brod bez da te vide i ubi i zadnja dva čuvara koji patroliraju na isti način kao i prva dva što su u pokretu, kada te čuvare pobiješ sve je dalje lagano, odeš na zadnji dio broda, popneš se i samo skoćiš na dva čuvara koji gore stoje kraj ograde i ubodeš ih, neče znat šta ih je snaščo, i na kraju se samo popneš na tu dasku di su ta dva stajala i dolje vidiš tog lika kojeg trebaš ubit.
D.O.M.I.
01-05-2010, 08:18
i ovo bi moglo u spoiler :roll:
McPingvin_v2.0
01-05-2010, 08:31
Bitno da su se svi veselili spojler tagu.
cham3leon
01-05-2010, 08:32
Ne kužim poantu igranja igri na kompu, ako igraš s gamepadom. Onda uzmi konzolu i gotovo.
Čar igranja na kompu je baš to igranje tipkovnicom i mišem. dragaš gamepad.
Zašto bih uzimao konzolu koja košta 2 - 3 k kuna da bi igrao s gamepadom? Glupo. 160 kn za Chillstream i pičim. Monitor je velik, tako da se lijepo mogu zavaliti iza u stolicu i uživat :>
vjever_masni
01-05-2010, 10:38
@ helena, najjednostavnija metoda
prvo ubi ona dva ispred stepenica, skoci sa bodezima na njih.
zatzim skoci u vodu i uvati se za dok i cekaj da naide onaj sto šeta, i onda ga povuci u vodu.
zatim odi ispod stepenica, uzmi gun i upucaj onog sto sece po brodu.
popni se na sredinu stepenica.sad ce ona dva velika u oklopu skocit sa broda i jedan ce past u vodu, drugi ce hodat po dokovima, upucaj i njega.
sad ce ovaj sto ga trebas ubit izac na brod, te ce i on skocit na dokove.upucas ga sa stepenica i pobjegnes u grad.
radi 100% :)
Probat ću tak. Zapravo me najviše smeta ovaj koji šeće po doku, uvijek me spazi kad hoću sredit frajera na boku broda, a ako hoću prvo sredit ovog na doku, onda me vidi ovaj s broda. -.-
Zašto bih uzimao konzolu koja košta 2 - 3 k kuna da bi igrao s gamepadom? Glupo. 160 kn za Chillstream i pičim. Monitor je velik, tako da se lijepo mogu zavaliti iza u stolicu i uživat :>
A ne, ono, komp ne košta 2-3 tisuće kn, još i više. :D Al svejedno, kak tko hoće.
ja stvarno ne kužim koji qrc je s ljudima kojima je lakše igrat na gamepadu... ono bilokaka competitive igra da je, miš+tipk. owna gamepad
Je li obavezno otkriti sve one simbole što postepeno otključavaju "The truth" sekvencu?
Ne, ali moraš nać sve codex stranice.
cham3leon
02-05-2010, 14:37
Probat ću tak. Zapravo me najviše smeta ovaj koji šeće po doku, uvijek me spazi kad hoću sredit frajera na boku broda, a ako hoću prvo sredit ovog na doku, onda me vidi ovaj s broda. -.-
A ne, ono, komp ne košta 2-3 tisuće kn, još i više. :D Al svejedno, kak tko hoće.
Koštao me toliko pred x godina. Nisam lud da uz PC još i konzolu kupujem i to zbog igre koju mogu igrati i na PC-ju. To je bila poanta.
Praetorian
02-05-2010, 14:43
Tu imate kak preć onu misiju s brodom 7bNMW3xQ ... re=related (7bNMW3xQgio&feature=related)
@ helena, najjednostavnija metoda
prvo ubi ona dva ispred stepenica, skoci sa bodezima na njih.
zatzim skoci u vodu i uvati se za dok i cekaj da naide onaj sto šeta, i onda ga povuci u vodu.
zatim odi ispod stepenica, uzmi gun i upucaj onog sto sece po brodu.
popni se na sredinu stepenica.sad ce ona dva velika u oklopu skocit sa broda i jedan ce past u vodu, drugi ce hodat po dokovima, upucaj i njega.
sad ce ovaj sto ga trebas ubit izac na brod, te ce i on skocit na dokove.upucas ga sa stepenica i pobjegnes u grad.
radi 100% :)
Sredila ga, al ne ovom metodom. :D Jer čim je jedan od njih skočio na dok, bilo je desynchronized.
Arbiter of Change
02-05-2010, 15:12
Ja sam samo čuo da je kraj AC2 na foru tipa Fahrenheit gdje je developerima nestalo ideja za kraj. :)
Evo, sad mi radi.
Igra je zakon i to, ali moram priznat da mi je ponovo igranje zadalo veliku muku.
Nemožeš igrat ponovo, ono.
Imam kvadrilijun zanimljivih screenshota, možda i stavim ako mi se bude dalo.
Najdraže mi je uzeti od civila metlu i onda ubijati s njome.
Ono, prerežeš stražaru vrat s metlom :rotfl:
Koplje je uber oružje.
Najdraže mi je kad nekoga probode i ostavi koplje u njemu.
Also, kad prijeđeš igru, makne li se na kraju onaj natpis ''Ezio did not kill civilians?'' :)
BigBongman
02-05-2010, 16:30
Also, kad prijeđeš igru, makne li se na kraju onaj natpis ''Ezio did not kill civilians?'' :)
nope...ali možeš ubiti dva tri civila pa tek onda pocne nestajati energija...
Sickmanno1
02-05-2010, 16:44
Ja sam samo čuo da je kraj AC2 na foru tipa Fahrenheit gdje je developerima nestalo ideja za kraj. :)
Nisam presao Fahrenheit, ali AC2 mi ima fora kraj. Zapravo kraj je napravljen tako da trojka mora izaci...
Mirogamemasta
02-05-2010, 21:49
Florentine Mahogany - me likes. :thumbs2:
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_b0345353.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/1109038_PrintScreen.jpg)
Reko trebao bi se stopiti sa okolinom, a ne hodati okolo u bijelom kao snjegovic da me svi vide. :P
Jel imate najdrazu boju assassinove odjece? Bjela mi je (za sad) jos uvjek najbolja. Klasik... sta ces...
Jos jedna zamjerka... na mapi se ne vidi u kojem sam smjeru okrenut. :thumbs1:
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_fd8bf25d.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/1109039_PrintScreen1.jpg)
ScorpiuS
03-05-2010, 10:41
Meni je također bijela jako dobra, ali crni Altairov oklop je također jako kul.
To sa mapom i nije neki problem, kako ja lako skužim u kojem sam smjeru okrenut.
Altairov oklop je zakon.:s
Odigrao par sati. Došao do petog poglavlja. Definitivno značajno poboljšanje u odnosu na jedinicu.
I dok su u jedinici kolektablsi bili beskorisni i naporni za skupljanje, ovdje sve ima neki utjecaj i poprilično je zabavno trčkarati za sitnicama.
Kako od smeće igre, odnosno jedinice napraviti sasvim pristojnu igru? Malo mozga i svrhe za igranje.
Vidiš da nije smeće, glavno da ti popljuješ prije nego probaš. :D
Ne, likovi su još uvijek full retardirani. I na početku je skroz ograničena. Igra se podebljava postepeno, pa tek nakon desetak sati pokaže potencijal.
Al šemica mi je da ga igram na talijanskom, s engleskim subtitlovima. Jednako kao što sam nedavno igrao Metro 2033 na ruskom. Atmosferu digne za par stepenica.
cham3leon
03-05-2010, 18:35
Zapravo, najveći razlog zbog kojeg mi je ova igra interesantna je rekonstruirana toskana i Venecija. Bio sam u Veneciji, Firenci i San Gimignanu i jednostavno je prekrasno ponovo vidjeti te lokacije u rekonstrukciji renesansnog razdoblja i penjati se po prekrasnim tornjevima i bazilikama. Također mi je interesantna priča zbog nekog osjećaja lova na misterij kroz sva razdoblja povijesti, a la Da Vinci code.
Sama igra mi je donekle bezveze. Jest da su ponudili dosta side aktivnosti, ali su više manje nepotrebne. Monteriggioni sam preuredio do daske, i sad je prekrasan, ali sad više nemam šta s novcima. Da idem kupovat neke armore ili oružja nema smisla jer je sama igra ionako mnogo prelagana.
ScorpiuS
03-05-2010, 19:53
Osim toga, najbolji armor u igri dobiješ besplatno, tak da...
se uspio netko popest na ovaj toranj u San Gimignanu, neznam ni sam koliko sam puta vec probao -.-...
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_d5c55a49.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/1110462_AssassinsCreedIIGame2010050317291418.jpg)
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_84f70893.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/1110463_AssassinsCreedIIGame2010050317294044.jpg)
Hm, mislim da nisam ni probala. Probam sutra pa ti javim. :rotfl:
se uspio netko popest na ovaj toranj u San Gimignanu, neznam ni sam koliko sam puta vec probao -.-...
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_d5c55a49.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/1110462_AssassinsCreedIIGame2010050317291418.jpg)
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_84f70893.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/1110463_AssassinsCreedIIGame2010050317294044.jpg)
Dobiješ kasnije kroz priču neku vrstu double jumpa, tj nauče te Venecijanski lopovi... :D A ako si već dobio tu mogucnost ali neznaš da jesi, iako sumnjam jerbo imas tutorial onda trebaš držat desni klik i strelicu prema gore, pa stisneš space i kad se tip odrazi stisneš shift da se uhvati za gornju precku...
Vidiš ove rubove. Na njima mijenjaš stranu pa imaju šipke za penjanje. Gore je pero.
Dobiješ kasnije kroz priču neku vrstu double jumpa, tj nauče te Venecijanski lopovi... :D A ako si već dobio tu mogucnost ali neznaš da jesi, iako sumnjam jerbo imas tutorial onda trebaš držat desni klik i strelicu prema gore, pa stisneš space i kad se tip odrazi stisneš shift da se uhvati za gornju precku...
bit ce da je to zato. nisam jos dosao do venecije pa dakle ni neznam taj double jump. inace znam da se trebam vrtit par puta oko tornja i uvijek bi dosao skoro do vrha i onda nije moglo dalje. al to je to sigurno, nisam jos dosao do venecije.. hvala :)
Ne treba ti to. Prvi put kad si tamo možeš gore.
cham3leon
03-05-2010, 21:45
Ne znam je li to to, ali sam naletio na jedan toranj sa klasičnim kosim krovom gore. Središnji dio koji je bio direkt iznad mene je bio previsok pa je trebalo dat dijagonalni smjer za penjanje da se uhvati za niži dio krova.
Ali mislim da to nije to, jer su tornjići San Gimignana svi ravni s gornje strane. Inače, S. G. je u srednjem vijeku bio glavna metropola Toskane, čak važniji od Firence, ali ga je u renesansi Firenca zasjenila. U zlatno doba su izgrađene te kule koje je neka plemićka obitelj prvi put izmislila kao silos za žito ili tako nešto, a onda su ostale prestižne obitelji pokušavale graditi još više tornjeve, i tako su se kurčili pred narodom.
si siguran? jer sam puno puta probao i uvijek bi dosao do zadnje izbočine na koju se mozes uhvatit ali nikad nisam uspio dotaknut krov..
cham3leon
03-05-2010, 22:32
I ja mislim da moraš sigurno do gore. Potraži neke rupice ili kakvo kamenje koje viri, nisu uvijek samo očiti objekti oni za koje se možeš primiti.
Jesam. Ja sam to riješio puno prije Venecije.
Mirogamemasta
03-05-2010, 22:43
Baza podataka u igri je super. Trenutno sam prestao sa igranjem, presao sam na citanje. :D
Ima zanimljivih stvari.
Jel se isplati skupiti svih 100 pera?
Cujem da se dobije cape u kojem si cijelo vrijeme notorious
si siguran? jer sam puno puta probao i uvijek bi dosao do zadnje izbočine na koju se mozes uhvatit ali nikad nisam uspio dotaknut krov..
Probaj držat tipke A i W da ideš ukoso.
I ja mislim da moraš sigurno do gore. Potraži neke rupice ili kakvo kamenje koje viri, nisu uvijek samo očiti objekti oni za koje se možeš primiti.
ma probao sam na svakom djelicu ic prema gore, cak i tamo gdje se nema za sta uhvatit, i nije htjelo
Probaj držat tipke A i W da ideš ukoso.
e jedino to bi jos mogao probat
Kostolomac
04-05-2010, 00:35
Završio. Igra je imala svojih mušica, ali mi je ipak odlična. Kraj mi se svidio, lagani mindfuck, jedva čekam 3. dio :)
uspio sam se popest :) kao sta ste rekli trebalo je ic ukoso sa W i A (ili D).. :D
Došla do zadnje sekvence. Malo je zajebano....
Ja sam na šestoj tek, krenuo ispočetka prvi prijelaz pa mi duže trebalo xD A igram samo po pola sata dnevno tako da igra traje i traje.
Prešao igru prije dva dana. Jednostavno savršena, nemam što više reći jer su ostali ispovjedili kakav je užitak ova igra. Ali ono što mi je nafenomenalnije je da su gradovi onakvi kakvi su u stvarnost. Bio sam u Veneciji i pao sam u nesvijest kada sam vidio da su duždeva palača, bazilika sv. Marka autentični. Da ne pričam o Firenci, Giottovom tornju i katedrali. Svaka čast developerima. :pray:
cham3leon
05-05-2010, 16:49
O tome ja pričam. Da nije toga, igri bih dao ocjenu jedva 10/20, ovako je za čistih 18/20.
da to je od izuzetne važnosti :roll:
i ac1 su napravili identične gradove prema povjesnim izvorima pa niko nije svršavo oko tog... osim mene
ScorpiuS
06-05-2010, 06:50
i ac1 su napravili identične gradove prema povjesnim izvorima pa niko nije svršavo oko tog... osim mene
Zato što nitko nije znao kako Damask ili Jeruzalem izgleda
Arbiter of Change
06-05-2010, 09:57
Jep, izgleda da je stvarno i stiže i na PC.
GameStop Placeholder Art Names Assassin's Creed: Brotherhood - Update (http://kotaku.com/5531849/gamestop-placeholder-art-names-assassins-creed-brotherhood-)
"Live and breathe as Ezio, now a legendary master assassin, in his struggle against the Templar order. Lead your own brotherhood of Assassins and strike at the heart of the enemy. Rome.
"And for the first time, take part in an innovative multiplayer layer allowing you to embody an assassin of your choosing and define their killing style.
"A never-before-seen online multiplayer experience.
"Lead your own brotherhood of assassins, as Ezio, and conquer Rome."
cham3leon
06-05-2010, 11:33
Kao što reče, nitko od nas nije bio u Damasku ni Jeruzalemu. A da smo i bili, doživljaj Italije je kudikamo opipljiviji sa boljim NPC-ovima koji se kreću ulicama i pričaju talijanski. Osim toga, u renesansnoj Italiji ima mnogo više znamenitosti nego u srednjevjekovnom srednjem istoku.
GameStop Placeholder Art Names Assassin's Creed: Brotherhood - Update (http://kotaku.com/5531849/gamestop-placeholder-art-names-assassins-creed-brotherhood-)
"Live and breathe as Ezio, now a legendary master assassin, in his struggle against the Templar order. Lead your own brotherhood of Assassins and strike at the heart of the enemy. Rome.
"And for the first time, take part in an innovative multiplayer layer allowing you to embody an assassin of your choosing and define their killing style.
To je u biti AC3 ili...?
Mirogamemasta
06-05-2010, 11:54
To sam se i ja pitao. Valjda je. :D
Sva sreća da su ovo dvaput napomenuli. :rotfl:
ScorpiuS
06-05-2010, 13:47
Mislim da će to biti samo neka ekspanzija ili DLC.
http://pc.ign.com/articles/108/1087954p1.html
Meni liči baš na igru, a ne ekspanziju, al rano mi je to da bi već na jesen trebala izać.
Max Legend
06-05-2010, 15:07
Zavrsio igru pre jedno 3 saata.
Igra je nadmasila kec u svaki pogled-osim mozda u prici(vise mi se svidjao seting krstaskih ratova) al dobro,i renesansna Italija je lepa.
Gameplay je zarazan i zabavan-dual hidden bladeove su vrh i pretezno sam ih koristio u hand to hand combat.Kombinacije da ubijes neko su bolesne-ili da iskoristis kurtezane kako bi ga namamili,ti iskoristis diverziju ili cekas u vodi i...one templar less to worry about.Veliki plus je raznovrsnost glavne misije.DLC paketi(Battle of Forli i Bonfire of the vanities) su bili smor al sta je tu je.
Kraj je onako kako ga Dezmond opisuje-what the fuck.
Al totalno, u hand to hand borbi više koristim dual bladeove nego mač.
To sigurno nije treći nastavak nego svojevrsna ekspanzija na dvojku, piše da već dolazi ovu jesen, tak da ono...
BigBongman
07-05-2010, 11:36
To sigurno nije treći nastavak nego svojevrsna ekspanzija na dvojku, piše da već dolazi ovu jesen, tak da ono...
izgleda da je to ipak trojka...
Samostojeća ekspanzija, ako takav izraz ima smisla. Čim čujem izraz "samotojeće" pomislim na ženske čarape. :rotfl:
ScorpiuS
07-05-2010, 14:18
Takve izraze (stand-alone) nema smisla prevoditi na hrvatski.
Baš to, samo dokazuju kolko je hrvatski jezik zapravo glup. :D
Arbiter of Change
07-05-2010, 14:21
Očito im "samostalna" zvuči previše seljački ili tako nešto. :)
Neeee, riječ "samostalna" nije tolko kul kolko "samostojeća". ^^
Arbiter of Change
07-05-2010, 14:27
Naravno, dijele se nagrade za novo izmišljene riječi. :)
Ja se ponekad stvarno zapitam kakvim ljudima oni daju da prevode gamerski materijal.. posebni naši prevedeni manuali, majko mila.
bezimeni
08-05-2010, 10:22
Bacio sam se i ja na ovu igru .Stalno sam odgađao bojeći se užasne dosade iz prvog dijela .Ali nakon dva sata igranja mogu reći :shock: .Igra je totalni hit . Kontrole preko gamepada su izvrsne .Grafika je prekrasna i super brza .Radnja je zanimljiva i nimalo dosadna . Ovo ću odigrati sa guštom :thumbs2: .
Kontrole preko gamepada su izvrsne .
WTF, konzolaški noobu. Nikad ne bih mogao igrati igru na PC-u s kontrolerom. Miš+Tipkovnica FTW. PC Powahhhh :twisted: :ekipa:
bezimeni
08-05-2010, 10:51
Pih....miš mi nema hlađenje dlanova a došli su topliji dani .Kada naprave miš sa ventilatorom možemo pričati o konkurenciji kod ovakvih igri .
Šta ti pričaš noobu? Kako uopće možeš igrati lock-on combo fajtove bez preciznosti od 4000 DPI na mišu. lololol
bezimeni
08-05-2010, 11:02
Pa ne mogu.Ali ja nisam PC gamer profesionalac.Ja sam amater vulgaris.
BigBongman
08-05-2010, 11:05
Pa ne mogu.Ali ja nisam PC gamer profesionalac.Ja sam amater vulgaris.
ako si konzolaš što radiš na pcp forumu :?
bezimeni
08-05-2010, 11:06
Hebem radoznale.
Kontroler na pc-u i konzole nemaju veze jedno s drugim. Iako imam kontrolere i pokušao sam igrat, nisam ja za to. Miš+tipkovnica owna sve živo. Em preciznost, em lakoća upravljanja i sl. Al opet, to ovisi od osobe do osobe. Nekom je lakše igrat fps na kontroleru nego na mišu xD
BigBongman
08-05-2010, 12:09
SNekom je lakše igrat fps na kontroleru nego na mišu xD
ne kužim kako??
mislim lakše je kontrolirati cijelim dlanom nego samo palčevima...
ScorpiuS
08-05-2010, 12:51
Ma napravi jednu online partiju bilokakvog FPS-a između PC-a i konsola pa buš vidil koliko je PC ispred konzola što se tiče kontrola, a ako budeš uspoređivao i sve ostalo vidjet ćeš da je PC bolji u svemu.
bezimeni
08-05-2010, 13:18
Al se navučete na glupe spike PC / konzole da je to strašno .SNapišem da su kontrole odlične preko gamepada i odmah se javljaju pro gameri .A o FPS-ovima nije bilo bilo ni riječi .Da li je AC 2 FPS ?
Normalno da je za FPS-ove miš bogom dan , jednako kao i za RTS-ove ili čistokrvne PC RPG-ove .Ali to je to .Makar je to sve subjektivno .Meni je osobno daleko teže igrati u uspravnom sjedećem položaju ovakav tip igara na tipkovnici i mišu.Ovako se udobno zavalim i uz savršeno prilagođene kontrole na gamepadu jednostavno uživam. Jednako tako mi je užasno igrati neku vožnju na tipkovnici ili npr PES .
Prilično sam siguran da se Wedran šalio.
Sickmanno1
08-05-2010, 13:37
Ugodno zavaljivanje je relativni pojam, jerbo se ja isto mogu ugodno zavaliti na svojoj stolici od soma kuna ispred kompa. Izvucem tipkovnicu i imam isti polozaj tjela kao da koristim gamepad...samo eto naravno drugaciji i po meni prirodniji polozaj ruku...
Nije da branim tipkovnicu i misa, jerbo hrpu igara igram na gamepadu (PES, voznje, street fighter...)...vec kudim svakodnevno trkeljanje o udobnosti igranja na gamepad...
bezimeni
08-05-2010, 13:39
Prilično sam siguran da se Wedran šalio.
Nisam ni mislio na njega. Znam da se šalio ali neki drugi su se zakačili ko muha na govno.
Mirogamemasta
08-05-2010, 14:22
Igranje na misu ili na gamepadu je stvar osobnog izbora. Ako mozes igrati na gamepadu, samo daj, ja znam da ne mogu. Pogotovo FPS, kad igram sa gljivama imam preciznost kao da mis drzim sa nogama i imam zavezane oci.
I fakat se divim ljudima koji mogu na konzoli igrati cod ili bilo koji drugi fps.
I to je jedan od razloga zasto izbjegavam konzole.
Street Fighter 4 igram na gamepadu. Lakse je nego na tipkovnici.
Da skratim pricu. (Ovo je moje misljenje, ako je vama lakse igrati fps sa gljivama samo dajte.)
FPS i strategije - mis i tipkovnica
Tucnjave i utrke - gamepad
BigBongman
08-05-2010, 15:00
Igranje na misu ili na gamepadu je stvar osobnog izbora. Ako mozes igrati na gamepadu, samo daj, ja znam da ne mogu. Pogotovo FPS, kad igram sa gljivama imam preciznost kao da mis drzim sa nogama i imam zavezane oci.
I fakat se divim ljudima koji mogu na konzoli igrati cod ili bilo koji drugi fps.
I to je jedan od razloga zasto izbjegavam konzole.
Street Fighter 4 igram na gamepadu. Lakse je nego na tipkovnici.
Da skratim pricu. (Ovo je moje misljenje, ako je vama lakse igrati fps sa gljivama samo dajte.)
FPS i strategije - mis i tipkovnica
Tucnjave i utrke - gamepad
istina...ali uostalom malo smo se udaljili od teme :?
upravo sam dosao do venecije (2 put prelazim igru) i moram reci da je to definitivno najbolji grad u A.C. II
Mirogamemasta
08-05-2010, 15:13
Zaboravio sam pitati. Dobio sam dual blades. Kako mogu ubiti dvije meta sa njima? Da li mogu odmah na pocetku ili trebam negdje prvo trenirati?
D.O.M.I.
08-05-2010, 15:36
upravo stigao u veneciju, naprosto uživam u igri , sporednim zadacima , misijama, svemu <3
Mislim da možeš odmah. Stani se ispred dva stražara i samo klikni. A brijem da imaš misiju kod Leonarda gdje naučiš ubojstvo iz zraka, iz sjena i kad visiš pa stražara samo upikneš i povučeš ga dolje.
Samo klikni, opali.
Doduše, znaju se desiti incidenti da dva civila zakačiš :)
Danas mi se prebolestan bug desio.
Bježim od stražara, skočim na nešto, idem skočit na sljedeće i uhvati se za zrak.
I ostane u zraku držat se za ništa.
Kad sam držao shift, nešto je micao ruke kao da se po skalama penjao, a kad bih negdi išao skočiti, samo je mahao rukama.
Stražari ispod se gomilaju i trče na mjestu.
Morao sam izaći i ponovo odigrati.
Lol, tek sam sad skužio da se kod onog frajera ispred vile mogu naučiti neki kewl potezi.
Pa tehnički nemogu, sve te poteze već znaš, kroz igru te vodi da kod njega moraš to naučit. U biti neznaš ih al ih naučiš tokom igre, quest related je.
Al postoje neki potezi koje moram platiti da bi naučio. Recimo da mu bacim pjesak u oči i da napravim neki poseban napad sa sjekirom. To je quest related?
Stormcrow
10-05-2010, 11:17
jeeej, napokon mi je dosla igra, upravo snimam novi patch, pa pocinjem igrati :D :D
BigBongman
10-05-2010, 15:09
Al postoje neki potezi koje moram platiti da bi naučio. Recimo da mu bacim pjesak u oči i da napravim neki poseban napad sa sjekirom. To je quest related?
ti mos tek dobiti assassin odijelo i odma znas te poteze...a mozda cak i prije..
ne razumijem kako koristiti one brutalno kul poteze u borbama koje me Mario nauči :(
Ja nisam kupio bacanje pjeska, ali sam to ipak (slučajno) u borbi napravio.
Ostao sam iznenađen.
Anyhow, ima vam jedan major bug.
Idite tu gdje se trenira i izaberite trening za throwing knives.
Onda se popnite na villu (ili bilo što, ali to je najbliži visok objekt) i možete otrčati s ville i nastaviti po zraku.
Dođete preko planina, gdje kroz njih upadnete u podzemno more do kraja mape.
Fixano za xbox.
@Zoso- Pa kako ih i tamo radiš :roll:
pa mislim da mi obično piše u gornjem desnom kutu određeni potez (iako nisam siguran, ugl nešto slično).
Fakat možeš naučit/kupit bacanje pjeska, vrlo efektno. Još mi fali jedan seal za armor.
pa mislim da mi obično piše u gornjem desnom kutu određeni potez (iako nisam siguran, ugl nešto slično).
To ti piše samo kad si na treningu, moraš popamtiti :)
Mislim da se bacanje pijeska ne uči, pošto sam ga koristio u prvom beat up questu, mislim da je to treću nizu kombo udaraca ako se koriste samo šake, nisam siguran, ali je vrlo efektno, no ne koliko i dimne bombe, baciš jednu i dok su stunani samo ih bodeš jednog po jednog :D
Kako bolesno dobra igra.
Obtainao sam armor, traje karnival u veneciji, sad imam onu masku kaj sam dobio od Leonarda, Ezio prebolesno izgleda s tom maskom i armorom. Sad moram izvršit ona natjecanja za zlatnu masku. Igra je epic.
Assassin's Creed: Brotherhood Weapons Preview Trailer HD (http://www.gametrailers.com/video/weapons-preview-assassins-creed/100077)
I teaser (http://www.gametrailers.com/video/debut-website-assassins-creed/100056)Sza istu... WTF...Abstergo opet...hmmm zanimljivo...ili je to samo teaser bez smisla....
BTW weapons trailer...jel se meni čini ili različiti assassini ih koriste u traileru...poprilično sam siguran daa je jedan žensko...woo hoo..ili je to samo Co-OP...
BTW oružija koliko god da neka bils stealth...not my cup of tea....
Fascinantna je ona maska koju nosite za vrijeme karnevala; naime ona nije samo set tektura naljepljenih na facu nego je poseban objekt koji je odvojen od lica.
Arbiter of Change
11-05-2010, 13:00
Fascinantna je ona maska koju nosite za vrijeme karnevala; naime ona nije samo set tektura naljepljenih na facu nego je poseban objekt koji je odvojen od lica.
Fascinantno, ha? :)
I teaser (http://www.gametrailers.com/video/debut-website-assassins-creed/100056)Sza istu... WTF...Abstergo opet...hmmm zanimljivo...ili je to samo teaser bez smisla....
BTW weapons trailer...jel se meni čini ili različiti assassini ih koriste u traileru...poprilično sam siguran daa je jedan žensko...woo hoo..ili je to samo Co-OP...
BTW oružija koliko god da neka bils stealth...not my cup of tea....
Jel se žuriš nekam kad tipkaš ili kaj? Tu je tolko greški da sam dvaput morala čitat. :D
Enivej, nije kraj tolko jebanje u mozak kolko ste svi vikali da je. Čudan i neočekivan, al svejedno relativno razumljiv.
Jedino mi se ne sviđa kaj ispada da Zemlji prijeti solarna baklja ili koje već sranje, očekivala sam nekaj drugačije, a ne te već viđene teorije.SAl bumo vidli kak bu se to razvijalo dalje.
BigBongman
11-05-2010, 18:32
ja mislim da znam kako ce raditi MP...
ste skuzili na pocetku AC II kad bježite van kroz onu prostoriju di su kompovi i ANIMUSI??ista ta prostorija je u teaseru...
vjerovatno ce svaki igraci ''zauzeti'' jedan animus i s njim se ''prebaciti'' u Eziovo doba...a vjerujem da ce i biti moguce kreirati lika jer se u weapon traileru vidi žena kad koristi onu ''lepezu''...vjerujem da ce MP biti dobro izveden...
Haha, kako je Caterina luda, kaže žena tipa: "You want my children? Take them, i have instruments to make more (lifting her skirt up)" :rotfl:
I moram priznat, igra je poprilično dugačka.
cham3leon
11-05-2010, 20:43
Dugačka? Mislim da sam sad negdje na 8. sekvenci, odnosno, taman počinje karneval u Veneciji. Ima li još jahanja do kraja priče, i hoće li još biti povratka u Firencu?
Dugačka? Mislim da sam sad negdje na 8. sekvenci, odnosno, taman počinje karneval u Veneciji. Ima li još jahanja do kraja priče, i hoće li još biti povratka u Firencu?
Imaš 14 sekvenci ukupno. Bit će vraćanja, naravno.
Mislim da se bacanje pijeska ne uči, pošto sam ga koristio u prvom beat up questu, mislim da je to treću nizu kombo udaraca ako se koriste samo šake, nisam siguran, ali je vrlo efektno, no ne koliko i dimne bombe, baciš jednu i dok su stunani samo ih bodeš jednog po jednog :D
Ja sam ga koristio u karnevalu u Veneziji držanjem spacea.
Meni je držanje lijeve tipke miša. Jel imaš default kontrole?
Tako nekako, samo nisam siguran vrijedili samo za borbu sa šakama ili za sva oružja ali mislim da vrijedi bar još za hidden blade, jer se sjećam da sam na krovu jednom tako strijelca stunnao i nakon toga bacio ga na ulicu :D
Već lagano pizdim kolko igra traje, slabo mi je došlo. Sve čekam i čekam kraj a kad ono još brdo stvari za napravit. Al dobro je, na zadnjoj-predzadnjoj sam sekvenci.
Meni je držanje lijeve tipke miša. Jel imaš default kontrole?
Imam.
Lijevi klik-udarci.
Desni-Branjenje i slično
shift-skupljanje stvari s poda, otvaranje, dizanje oružja i slično
space- kad se sam drži, onda fast walk, dodge i slično.
e-eagle vision, pričanje.
Evo prošao. Seriously, kakav kraj :o All in all, jako jako dobra igra, sad se čeka Brotherhood ^^
Čudan kraj.
Sad se mogu zajebavat okolo, wohoo :)
Nego, kad su se pojavili creditsi na kraju, mislio sam da je gotovo, pa sam preskočio djelić...
Dakle, stojim blizu animusa, a ovi se deru da pratim lucy.
Jel šta bilo zanimljivoga, ili je samo rekla da je pratim?
Čudan kraj.
Sad se mogu zajebavat okolo, wohoo :)
Nego, kad su se pojavili creditsi na kraju, mislio sam da je gotovo, pa sam preskočio djelić...
Dakle, stojim blizu animusa, a ovi se deru da pratim lucy.
Jel šta bilo zanimljivoga, ili je samo rekla da je pratim?
Odete dolje u garažu gdje je vidic dovukao svoje ljude, pobijete mu ljude (desmond sada ima hidden blade), vidic pobjegne. Ti i ovih troje idete do novog skloništa, a animus ponesete u kamionu pa se možeš opet zajebavati sa eziom. Uglavnom, prava opasnost nisu templari nego sunce koje će spržiti zemlju.
Ma dobro, to sam shvatio, očito, jer znam nastavak.
Nego, jel bila kakva animacija između govora Minerve i garaže.
Jer kad sam se vratio, oni dvoje debila su već vrištali da požurim za Lucy u garažu.
evo instalirah i ja ovo cudo :D
dobra igra jebemu :D jeste zabavnija je od jedinice jedno 10 puta, nema toliko izraženih ponavljajučih djelova :D
sad sam završil onaj dio sa kočijom kad te vataju, uzbudljivo bilo :D
idemo dalje...
Završio nakon tri-četiri tjedna. Koje smeće od kraja. :rotfl:
Jer kad sam se vratio, oni dvoje debila su već vrištali da požurim za Lucy u garažu.
Nakon što desmond kaže "what the fuck i vrati se u današnje vrijeme, ovi asassini mu govore da prati lucy i daju mu hidden blade". Nisi ništa pametno propustio.
Mirogamemasta
16-05-2010, 10:24
Jel ima kakvog utjecaja na protivnka onaj taunt?
Zanima me da li se oklop moze oprati? :D Ma sigurno ne moze, ali je malo bezveze, one mrlje od krvi nikako da nestanu.
ScorpiuS
16-05-2010, 11:36
Zanima me da li se oklop moze oprati? :D Ma sigurno ne moze, ali je malo bezveze, one mrlje od krvi nikako da nestanu.
Skoči u more
Nakon što desmond kaže "what the fuck i vrati se u današnje vrijeme, ovi asassini mu govore da prati lucy i daju mu hidden blade". Nisi ništa pametno propustio.
Oh, fuck, nek netko brzo ugura moje u spoiler! :)
Nego, što se tiče taunta...da.
Čim tauntaš, napast će, inače čeka.
Mirogamemasta
16-05-2010, 12:24
Skoči u more
:D
Sad sam primjetio da mi je nekon nekog vremena nestalo.(Bas nakon fighta, krv se krvlju pere - valjda. :P )
Napao sam jednog guarda i napravio sam seriju udaraca sa hidden daggerima lijevom i desnom rukom. Kao nekakav karate. pap, pap, pap,pap, BAM!
Zakon je bilo, ako uspijem budem probao screenshot napraviti.
Birijem se jos izgustati sa macem i cekicem i onda na drugoj polovici igre cijelo vrijeme hidden bladeove kotistit.
(Malj mi je za sada brutala, kako samo tuce po glavi stanovnika). :kill:
D.O.M.I.
16-05-2010, 12:26
nakon 43 h igre, pretpostavljam da sam konačno pri kraju, ostala mi je još jedna meta od onih 9 u firenzi da ubijem, igri jednostavno nemogu naći zamjerku osim prečestih smrzavanja u zadnje vrijeme :roll:
Skoči u more
:D
Sad sam primjetio da mi je nekon nekog vremena nestalo.(Bas nakon fighta, krv se krvlju pere - valjda. :P )
Napao sam jednog guarda i napravio sam seriju udaraca sa hidden daggerima lijevom i desnom rukom. Kao nekakav karate. pap, pap, pap,pap, BAM!
Zakon je bilo, ako uspijem budem probao screenshot napraviti.
Birijem se jos izgustati sa macem i cekicem i onda na drugoj polovici igre cijelo vrijeme hidden bladeove kotistit.
(Malj mi je za sada brutala, kako samo tuce po glavi stanovnika). :kill:
Znam to.Zakon.
Uff, čega sam se ja sve nascreeshotao.
Od ljudi koji lete u zraku i blokavaju u istome, do zakon poteza i krajolika.
Imam brzbroj slika, nema šanse da ću ih sve pregledati.
Prešao igru i unistalirao je, ama baš ništa me više ne vuće da je odigram još jednom. Predivna igra u svakom slučaju, sad se čeka nastavak ^^
Stormcrow
16-05-2010, 13:35
nece da mi se login-a :( taman nasao slobodnog vremena za igranje :D ostala su mi jos 3 assassinationa, igra mi je do sad super, samo me nekad oni assassin's tombs iznerviraju, moram ponavljati po 2-3 puta :D
Sickmanno1
16-05-2010, 14:00
Kad si njub :D
Stormcrow
16-05-2010, 15:18
haha :D ma ne slusa me Ezio :D uglavnom, evo tek se sad iskomplikovalo sve, zavrsio 10 sequence :D
cham3leon
16-05-2010, 18:23
Pravo da vam kažem i ja s jedne strane jedva čekam da završim ovo, i poslije neću više igrat. Možda nakon par mjeseci...
I btw, kad smo kod smiješnih situacija, frend neki dan igra AC jedinicu i lovi svoju metu za assassination po gradu, kako je nespretan nikako da ga ulovi. A ono ispred njega stoje vigilantesi gdje je oslobodio građanina u nevolji, jedan od njih s boka primi metu, Altairu ravno na šut. Trebali ste vidjeti tu scenu :rotfl:
D.O.M.I.
16-05-2010, 18:31
završio i ja upravo konačno nakon par tjedana, već dugo vremena me nijedna igra nije ovoliko privukla i ugodno iznenadila, sada se čeka novi nastavak ;)
eo ja baš sad skupil sve one assassination znakove, dobio Alatairovo obleko i sad sam baja
doduše iugubio sam živce sa zadnjim tombom, al doslovce
igram tu igru cijeli vikend :D
ScorpiuS
16-05-2010, 19:46
Tumbovi su ok koncept, ali brate šta dosade, ejjj! Dok sam prošao zadnjeg lupao sam glavom od stol.
Tombovi su gotovi za pet minuta. Na kontroleru.
D.O.M.I.
16-05-2010, 19:49
upravo to :thumbs2:
Tombovi su gotovi za pet minuta. Ako znaš igrat.
ane
ScorpiuS
16-05-2010, 19:51
Nisu u 5 min, ali jesu kratki. Samo je problem šta su linearni. Nisu ništa drugačiji od random skakutanja po zgradama, trebali su ubaciti neka prave zagonetke.
Grobnice su mi zakon, free run puzzle je ono što je dvici trebalo,...samo što su prekratke i nema ih puno, mogli su ih više staviti...i neku normalnu nagradu na kraju tih bonus grobnica, a ne kao auditore family crypt...
bezimeni
16-05-2010, 20:08
Ja ju igram u malim dozama oko sat dnevno i igram samo ovo .Igra je izvrsna i imam što igrati još najmanje dva tjedna :thumbs2: .
Napokon sam i ja nabavio igru !!! Oduševljen sam, ovo mi je najbolja igra ove godine !!!
Evo baš sam sad u onom dijelu kad idem u Veneciju.
ScorpiuS
16-05-2010, 20:29
Pa nije baš moguće da si je tek sad nabavio i odmah ideš u Veneciju.
Pa, nabavio sam ju u petak navečer.
0js_CrlmzWo&playnext_from=TL&videos=IkC1OnytEfU&feature=sub
Praetorian
16-05-2010, 21:32
Ja bi volio da 3 bude u 18 stoljeću, bilo bi zakon.
Ja bih da trojke ne bude, bilo bi zakon.
ima domišljatih misija,posebice ovo sa karnevalom, fora je, da se igrat
al opet koda igram neznam GTA-a lol, odi tamo ubi ovog,ukradi ovo itd itd, samo u štihu 15.st. :D
Sickmanno1
16-05-2010, 21:54
a jebiga sad...
ajd da si to rekao za jedinicu jos nekak :(
Deadwalker
16-05-2010, 21:56
ima domišljatih misija,posebice ovo sa karnevalom, fora je, da se igrat
al opet koda igram neznam GTA-a lol, odi tamo ubi ovog,ukradi ovo itd itd, samo u štihu 15.st. :D
volim takve igre. Mogu ih onda dugo prelazit i nema posljedica. Ono, misija-dvije dnevno. Ovako pocnes igrati ME 2. Ne mozs stat. I onda si sjebes faks :D
Meni je onaj kratki predah na kočiji bio nevjerojatno osvježenje. Šteta što nisu toga više stavili.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.