Pogledaj cijelu verziju : Assassin's Creed 2
Stranica :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
Constantine
06-04-2010, 22:22
ma daj molim te,moram igrat twister sa prstima na tipkovnici da bi obavio jednostavno radnju kao sto je trcanje.
no mozda sam ja problem,mozda mi je jednostavno cudno igrat ovo nakon toliko fps-ova sa izvrsno rijesenim kontrolama.
McPingvin_v2.0
06-04-2010, 22:23
Chrome.
Trčanje, držiš tipku prema naprijed (u mom slučaju "w") i držiš desni klik. Što je tu tako komplicirano? :)
I da, ovo nije FPS. :)
Constantine
06-04-2010, 22:32
ma skacem po crkvi i malo zarotiram kameru a ezio skoci na trg,i tako 5 puta,za redom.
I znam da nije FPS,me2 nije fps a ima genijalno rijesene kontrole.
Deadwalker
06-04-2010, 22:32
Daj mi onda objasni kako da samo ti imas problema s kontrolama?
:D
ma skacem po crkvi i malo zarotiram kameru a ezio skoci na trg,i tako 5 puta,za redom.
Pa i Assassin's Creed 2 ima genijalno riješene kontrole, ti si jedini koji ima problema sa njima. :)
cham3leon
06-04-2010, 22:37
kako se retardirane kontrole,moram pratit nekog lika,a neznam kako da trcim :/
EDIT:gotovo
odustajem od igre,kontrole su smijesno lose,para za gamepad trenutno nemam.
Ja sam spoznao čudesnu praktičnost i užitak kontroliranja igre na gamepadu. Osim toga, Chillstream košta oko 160 kn, valjda ti nije preskupo za gamera koji planira kupiti (ili je kupio) tri monitora? :P
daj napisi u spoiler,jedinica mi je bila premonotona da je zavrsim do kraja.
Na kraju Desmod dobije onu moć da može vidjeti golim okom stvari koje nisu vidljive na prvi pogled (zaboravio sam kako se moć zove) i vidi da je ona žemskinja zapravo Assassin, a doktor da je Templar... No to nije bitno, bitno je to što je čitava prostorija puno kodova i zagonetki ispisanih krvlju. Krv se oprala, ali taj vid mu je omogućio da vidi što je nekada u prostoriji bilo. Na kraju kada malo proanaliziraš sve te kodove, skužiš da se priča rasteže puno puno šire nego što misliš. Skužiš da je prije tebe bilo 16 drugih zarobljenika koji su ostavili tragove da ne smiješ vjerovati templarima pošto žele kontrolirati čitav svijet pomoću artefakata. Zatim imaš Mayanska proročanstva o završetku svijeta, upravo zbog templara. Onda isječci iz Biblije koje povežeš sa e-mailom od tempara i "skužiš" da je Isus izmišljeni lik koji je posjedovao moć artefakta koju tempari traže.
Ma da ne duljim, upravo sam našao ovo pa si pogledaj ovdje, popraćeno sa slikama - http://www.computerandvideogames.com/ar ... ?id=175552 (http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=175552)
Čisti mindfuck na kojega sam se pošteno naježio, igrazam :D Kraj su nabrijali do ibera, da bar je čitava igra takva :D
Arbiter of Change
06-04-2010, 22:40
Oh great, dakle sličan za*eb kao i Fahrenheit. Nije trebalo to. :(
McPingvin_v2.0
06-04-2010, 22:41
Ne, ME2 nije FPS, ME2 je lagano zapečeni tost posipan mlijekom u prahu.
Meni je trebalo jedno 10-15min da sve pohvatam, sad je čisti gušt skakat po krovovima, ima to svoje čari ^^ Obnovio bordel, sad će bit para :) I riješio dvije grobnice za sada.
Oh great, dakle sličan za*eb kao i Fahrenheit. Nije trebalo to. :(
Meni se sviđa kako su svaku važniju svjetsku zavjeru okrenuli sebi u korist u ovoj igri, kao da se fakat sve vrti oko templara i artefakata :pray:
Da, a fakat se vrti dosta toga. Templari vs. assassins i sl, skroz fora.
GeraltofSmeg
06-04-2010, 22:52
Hoceltoraditi na: c2d2.13,1gb rama ,256mbvrama (8600gt)
Sgt. Bull
06-04-2010, 22:55
Vidim, DRM is not an issue anymore? :D
Arbiter of Change
06-04-2010, 22:55
Meni se sviđa kako su svaku važniju svjetsku zavjeru okrenuli sebi u korist u ovoj igri, kao da se fakat sve vrti oko templara i artefakata :pray:
ORLY? Meni to više daje na: "Nemamo vlastitu priču pa ćemo sve već postojeće baciti u lonac i pokrasti ono što preživi". :)
Uostalom, nisu prvi koji su se toga sjetili, ali hebiga, nemaju svi ono što ja igram ili čitam. Delta Green, anyone?
Ne znam, nisam u niti jednoj igri sreo toliku količinu zavjera kao u AC1 :D Ali imaš pravo, može se protumačiti kao nedostatak mašte i ideja, no sve jedno mi je fino sjelo.
Horny Devil
06-04-2010, 23:08
Deus Ex? Hrpa kliseja, ali sasvim solidna radnja.
Pa i Assassin's Creed 2 ima genijalno riješene kontrole, ti si jedini koji ima problema sa njima. :)
AC1 je imao sexy kontrole. Pogotovo na gamepadu. <3
Constantine
06-04-2010, 23:14
kako se retardirane kontrole,moram pratit nekog lika,a neznam kako da trcim :/
EDIT:gotovo
odustajem od igre,kontrole su smijesno lose,para za gamepad trenutno nemam.
Ja sam spoznao čudesnu praktičnost i užitak kontroliranja igre na gamepadu. Osim toga, Chillstream košta oko 160 kn, valjda ti nije preskupo za gamera koji planira kupiti (ili je kupio) tri monitora? :P
tri monitora :O
pa nisam lud.
A chillstream nebi uzeo,xbox360 org kontroler je bolji.
McPingvin_v2.0
06-04-2010, 23:17
A chillstream nebi uzeo,xbox360 org kontroler je bolji.
http://www.meikathon.net/roflmao/facepalm.jpg
Praetorian
07-04-2010, 10:33
Igra jos u nijednom trenutku mi nije bila monotona, kao jedinica koja je bila (iako mi nije smetalo to u jedinici). Sad sam skuzio da mogu bacat novcice pa ljudi lete i kupe ih, i meni zametu trag kad radim svasta nesto :evil:
@Pingu: Pa xbox360 kontroler i je bolji :P
What, what.
Ubi CV says next Assassin’s Creed is due this year, SCC PS3 also seen (http://www.vg247.com/2010/04/06/ubi-cv-says-next-assassins-creed-is-due-this-year-scc-ps3-also-seen/)
According to a Ubi staffer’s CV, the next Assassin’s Creed is set for a release this year. As in 2010.
Michael Donnell, a 3D animator at Ubisoft Montreal who is also working on Splinter Cell: Conviction for PS3 according to said CV, has the release date down on his LinkedIn profile.
All that is known on the game so far – other than the date – is that it’ll star Ezio from Assassin’s Creed II, will be a continuation from said title and will have multiplayer.
Po ovome zaključujem da je kraj igre cliffhanger, tako da je vjerojatno dobro da treći dio izlazi tako brzo.
Ali... multiplayer? Wait... what?
Valjda misle co-op tako da se jedan assassin šulja i sve rješava hidden bladeom , a drugi da sve sjebe ko u Splinter Cell.
Pa to je ajmo reć stara vijest.
Evo sa wikija:
On January 13, 2010, Ubisoft revealed that a new game, tentatively titled Assassin's Creed II Episodes (working title), would be released sometime between April 2010 and March 2011.
Pretpostavlja se da će to biti za hendheld.
What, what.
Ubi CV says next Assassin’s Creed is due this year, SCC PS3 also seen (http://www.vg247.com/2010/04/06/ubi-cv-says-next-assassins-creed-is-due-this-year-scc-ps3-also-seen/)
According to a Ubi staffer’s CV, the next Assassin’s Creed is set for a release this year. As in 2010.
Michael Donnell, a 3D animator at Ubisoft Montreal who is also working on Splinter Cell: Conviction for PS3 according to said CV, has the release date down on his LinkedIn profile.
All that is known on the game so far – other than the date – is that it’ll star Ezio from Assassin’s Creed II, will be a continuation from said title and will have multiplayer.
Po ovome zaključujem da je kraj igre cliffhanger, tako da je vjerojatno dobro da treći dio izlazi tako brzo.
Ali... multiplayer? Wait... what?
planirali su mp i za ac2...
inače baš zanimljivo kolko pohvala dobiva igra, al jbg naručio si WAR za uskrs pa sad nastavljam s tim, a AC2 ostavljam negdje za ljeto. obadvije igre sam jedva čeko da izađu onda kad su napokon izašle nije mi ih se dalo igrat, al kad sam zaigro ac1 prvi put... uh fapfap
i da jedna od najboljih stvari su te zavjere, jel ima tog i u ac2?
i kak je odrađen onaj dio s animusom, vidio sam na nekom traileru, da više nije tamo u onoj zgradi več, u nekoj kući, šta ga je lucy otela il wtf?:S
Haha, kako je poison dobar. Šibnem ga jednom stražaru, hodao je još s dvojicom. I nakon jedno 10sec počne se primat za glavu, izvadi mač i počena mahat s njime i ubijat sve okolo :pray: Ovi dvojica zbunjeni gledaju a ja za to vrijeme dođem svakom iza leđa i napiknem im jedan...blade jelte :) Igra je čisti phun.
Jedino imam malo problema sa onim assassination misijama, koje pokupite od goluba; kaže mi da odem u neko selo izvan grada i ubijem nekog lika, dođem tamo a tam samo par čuvara i nigdje mi ne veli di je taj lik; naravno ja ga prije moram prinać al baš ni eagle vision nije pomogao. Il nisam skužio ili neš krivo radim :eyebrows:
Constantine
07-04-2010, 17:59
sad sam dosao do one vile,jel me igra dovede jos jednom natrag u firencu ili je to to od firence?
posion + strazar s kopljima = win
Prešao igru.
Kraj je tako... totalno... ne smiju... ali... kako... najbolje bi bilo da citiram Desmonda koji je imao isti feeling kao ja:
What. The. Fuck.
Ali zbilja... ne... argh!
Možeš se vratit u Firencu kad god hočeš.
Kako je predobro kad disarmaš čuvare s kopljima i onda im zabodeš to koplje u oko moram jednom uhvatit screenshot. Sad idem mlatit čuvare u Firencu pošto mi se nediže notoriety , al će bit uživancija.
http://www.imagesforme.com/upload/92893a7c.pngcoolness faktor 9000http://www.imagesforme.com/upload/033b31e2.pngćao dečkihttp://www.imagesforme.com/upload/bbbcf109.pngdođi da ti nešta šapnem :D
Praetorian
07-04-2010, 19:40
GrimTheReaper koliko sati ti je trebalo da prodes igru??
Zadnji SS je pre odvratan, nadam se da igra ne pati od previše Blooma!? To me strašno smetalo u Mirrors Edge, a ovdje izgleda još izraženije. Ili je to samo do kill sekvence pa se depth of field razjebo!?
Nemam blage veze, nisam mjerio niti znam otprilike, izgubio sam pojam vremena dok sam igrao.
Inače, ako ste mislili da prvi dio ima mindfuck kraj, da vidite tek kraj drugog dijela, brijem da ću sljedećih par dana razmišljat o njemu. :)
Inače, ako ste mislili da prvi dio ima mindfuck kraj, da vidite tek kraj drugog dijela, brijem da ću sljedećih par dana razmišljat o njemu. :)
O jeba ga led xD Sad si me nahypo :D
Dio kill sekvence. Blade time.
Zanimljivo je i to da se može nastaviti igrati nakon kraja (u Animusu, jel), tako da ne trebate sve side questove odmah obaviti. :)
Ja ih većinu nisam obavio samo sam proletio kroz glavni quest pošto me užasno zanimalo što će se događati.
Tako da sada ne moram ponovo odigrati igru, nego ih ovako lijepo završim.
Mojim tempom igranja, negdje oko 4h u prosjeku svaki dan provedem u igri, igram je tek 2-3 dana, plus svi sidequestovi, al ama baš sve sve, glavna priča je usput da se sve prati...brijem da ću nagurat i preko 50h. Sad već igram preko 10h a nisam prešao ni 15% igre.
cham3leon
07-04-2010, 22:34
Jesu li svi gradovi modelirani u centimetar točno? Ako jesu, onda ovo ne smijem propustiti :pray:
Pa sad, svaki ima svoje znamenitosti. Čak su i stražari drugačije obučeni :) Predivan je osjećaj kad skačeš s krova na krov a ispod sebe čuješ zveket crijepova. Lijepa stvar, nema šta.
Constantine
08-04-2010, 00:09
zakon mi je igra zasada,nije monoton kao prvi nastavak,prica je super,glavnog lika nisu mogli bolje dizajnirat.
najvise me smetaju kontrole i to sto mi se jako cesto dogodi da moram negdje trcat/skakat i najedanput zbog zajebanih kontrola skocim sa tornja i ubijem se iliskocim pa se moram ponovno penjat.
Ja se jedino zeznem kad mislim da lik može skočit dalje a u biti nemre, kao da sam fakin supermen :) Onda ga samo vidim kak pada sa 20m i polomi se po podu xD
D.O.M.I.
08-04-2010, 08:23
igra li tko s gamepadom, kako su rješene kontrole ?
Ne pada mi na pamet :)
Praetorian
08-04-2010, 09:40
Ne pada mi na pamet :)
ScorpiuS
08-04-2010, 09:49
U prvom Assassinu je bilo dobro igrat sa mišem jer si mogao preziznije odredit smjer kojim ideš, pa pretpostavljam da je ista stvar i sada.
Odlično su rješene, iako preferiram igrati sa tipkovnicom.
Nemam blage veze, nisam mjerio niti znam otprilike, izgubio sam pojam vremena dok sam igrao.
ovo ljeto ću imat šta radit :))))))
totalni, bas TOTALNI fail od igre i pre-hypana je naveliko. Ovom ubisoftu svaka igra gora od prethodne i svako predskolsko dijete je moze prijec :thumbs1: . Rade pogledajte kraj na youtubu jer je to kao smisao cijele igre koja nema smisla ni sama po sebi... AC1 bez onog endinga je igra koja je bila nesto novo, ponavljanje istog = epic fail = AC2 = Ubisoft
Constantine
09-04-2010, 01:23
naprotiv,ac2 je ZNATAN napredak u odnosu na jedinicu.
Ubisoft i EA rade u savršenoj simbiozi. Kao yin i yang. Kad jednima ide loše, drugi prave fantastične igre, i obratno. Trenutno EA prednjači, prije par godina je Ubi bio taj, prije deset godina EA, i tako. Na etape se ide.
totalni, bas TOTALNI fail od igre i pre-hypana je naveliko. Ovom ubisoftu svaka igra gora od prethodne i svako predskolsko dijete je moze prijec :thumbs1: . Rade pogledajte kraj na youtubu jer je to kao smisao cijele igre koja nema smisla ni sama po sebi... AC1 bez onog endinga je igra koja je bila nesto novo, ponavljanje istog = epic fail = AC2 = Ubisoft
Je si ti uopće igrao igru?
Odlična je u svakom segmentu osim DRM-a, ponavljanja nemaa tvoj argument da je svako predškolsko dijete može proći je smiješan.
Isusati, zbog kojeg razloga hranim trola. http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
Dečko, skotrljaj se.
Igra rula samo tako. Ako se ne varam prodano je već preko 6M primjeraka. Grim, fakat ga hraniš :D
Dečko, skotrljaj se.
Igra rula samo tako. Ako se ne varam prodano je već preko 6M primjeraka. Grim, fakat ga hraniš :D
biće da je DRM učinio svoje ^^
inače odakle ti taj podatak?:S
Deadwalker
09-04-2010, 11:12
Pretpostavljam da je mislio na sveukupnu prodaju.
Constantine
09-04-2010, 11:12
bas steta sto su stavili taj DRM,koji katastrofalan potez,da je igra prosječna koga briga,ali upropastit takav odlican nastavak DRMom zbog kojeg mnogi igraci nece kupit igru iz principa.
Arbiter of Change
09-04-2010, 11:16
As evident above... oh, wait.
Constantine
09-04-2010, 11:25
uups,skuzio sam sad :(
6M primjeraka na konzolama ne na PC-u.
Constantine
09-04-2010, 11:32
bas steta sto su stavili taj DRM,koji katastrofalan potez,da je igra prosječna koga briga,ali upropastit takav odlican nastavak DRMom zbog kojeg mnogi igraci nece kupit igru iz principa.
Ali je gg igrati gusarske, izgleda.
Horny Devil
09-04-2010, 11:39
Sumnjas u postenje i principe forumasa?! :D
Odlična je u svakom segmentu osim DRM-a, ponavljanja nemaa tvoj argument da je svako predškolsko dijete može proći je smiješan.
Isusati, zbog kojeg razloga hranim trola. http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/wildy.gif
neda mi se pisati pa ti evo frajer je sve reko kak i treba:
http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/1148-Assassins-Creed-2
btw preso sam igru i pozalio izgubljenog vremena
Loše vjesti Yahtzee uopće nije popljuvo igru barem ne kolko inače pljuje igre znači da mu se sviđa i još je reko da je dosta bolja od prvog djela koji mu je također bio dobar.
Praetorian
09-04-2010, 12:15
Necu rec sta mislim o ovom postu da ne poberem ban, nego cu lijepo otic van i skresati Slayeru sve zivo.
http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/1148-Assassins-Creed-2
The shooters are Croatian, genijalna reca. :)
Ali uglavnom, opet ono što si rekao nema smisla, igra je genijalna, nemožeš pljuvat po manama koje ne postoje. :roll:
McPingvin_v2.0
09-04-2010, 12:45
Sumnjas u postenje i principe forumasa?! :D
Ja ne sumnjam da ih oni nemaju, as seen above.
6M primjeraka na konzolama ne na PC-u.
Nebitno, igra na konzoli je ista kao i na pc, znači igra opčenito.
Assassin's Creed II Sneaks Past 6 Million Sold (http://kotaku.com/5447849/assassins-creed-ii-sneaks-past-6-million-sold)
Arbiter of Change
09-04-2010, 12:51
Naravno da je bitno kad je u pitanju budućnost DRM-a. :eyebrows:
Na konzolama nema drm-a, ovdje pričamo o samo igri. Prodan je kolko je prodan, drm je tu samo da zaustavi prodaju pc igara, ili barem smanji, te da se implementira u ostale igre te da totalno ubije sales rating u nekim zemljama, tipa Hrvatska, BiH te Srbija :rotfl:
Mene taj drm dira tolko kolko imam crno po noktom. Al opet, bitno je za budućnost PC gaminga te kak će se stvari dalje razvijat u tom pogledu.
Prestigo si me.
Ipak je puno više primjeraka prodano za konzole jer su oni dobili igru par mjeseci ranije.
Naravno, to bez sumnje, sigurno nekih 90% je otišlo na konzole. Ali, do I care? No.
McPingvin_v2.0
09-04-2010, 13:02
Na konzolama nema drm-a, ovdje pričamo o samo igri. Prodan je kolko je prodan, drm je tu samo da zaustavi prodaju pc igara, ili barem smanji, te da se implementira u ostale igre te da totalno ubije sales rating u nekim zemljama, tipa Hrvatska, BiH te Srbija :rotfl:
Mene taj drm dira tolko kolko imam crno po noktom. Al opet, bitno je za budućnost PC gaminga te kak će se stvari dalje razvijat u tom pogledu.
DRM postoji na Xbox-u 360 100%, a na PS3 ionako nema piratskih igara.
Dobro, znaš kaj mislim, postoje zaštite oko kojih se ne vode nikakve rasprave nit su neki woooow. Na xboxu igraš piratiju dok ne pocuclaš kolac, a PS3 je priča za sebe. Damn, ili mrđajte onu temu o drmu ili pričajte o igri, nemrem vjerovat; ko da je DRM sveta krava.
Riješio zasad samo 4 grobnice, moram sve do mogu dobit "onu" predivnu stvar :)
McPingvin_v2.0
09-04-2010, 13:08
nemrem vjerovat; ko da je DRM sveta krava.
Da Indijci vide što radite toj svetoj kravi, bili bi ljuti :P
ScorpiuS
Ovaj novi FF na XB360 ima zaštitu veliku 1.5 GB :D
Praetorian
Ja sam rijesio 2 grobnice, idem polako. Bas me zanima sta ce bit dalje, jer sam ubio sve likove za koje sam mislio da su glavni, a tek sam u sequenci 5. a ima ih 14
Oh kako je predivna :D Meni je i dalje najljepši onaj oklop koji kupiš poslje kožnog iako je "predivna stvar" puno kulnija.
Jebem vam sve što uskačete :(
Constantine
09-04-2010, 13:55
upravo sam dosao u veneciju,predivan je grad.
također,naletio sam na jedan urnebesan bug,morao sam ubit nekog lika i priblizim se ja njemu a on se pocne multiplicirat :pray:
http://xs.to/image-3F2B_4BBF20F3.jpg
i sto ih vise koljem,do se brze razmnozavaju.
ScorpiuS
09-04-2010, 14:01
To i nije baš urnebesno :(
Tko će sve to poklat?
O-jebo-te led :rotfl: :pray:
Zašto ti je odjeća boje gnojiva ?
Constantine
09-04-2010, 14:29
usklađena je sa krajolikom :)
cham3leon
09-04-2010, 14:30
Daj ponovo uploadaj tu sličicu jer mi je ne može otvorit.
EDIT: I meni, pardon. Samo šta dugo traje.
Constantine
09-04-2010, 14:35
http://i44.tinypic.com/11ukq3d.jpg
EDIT:e jbg sad
Još screenova :D Što se volim iživljavat na čuvarima.
http://www.imagesforme.com/show.php/1070762_ass6.png
impaled
http://www.imagesforme.com/show.php/1070761_ass5.png
mega punch
http://www.imagesforme.com/show.php/1070760_ass4.png
gang rape
ScorpiuS
09-04-2010, 14:42
OK, opisat ću što mi se dogodilo. Otvarao sam tu prvu sliku, ali imam tonu downloada koji se trenutno obavljaju pa ju je jako sporo učitao. I ja sam mislio da to Ezio hoće sam sebe probost dok napokon nije učitalo i donju polovicu slike :D
Harakiri.
http://www.imagesforme.com/show.php/1070778_ass3.png
Lik se ponaša koda mu je neko nabio metlu u guzicu :D
rofl njegova najjača reca dosad, po meni :)
inače jedina stvar oko koje se žali je lakoća, a ac1 je imo mod koji bi otežo igru, tak da će vjerojatno to imat i dvojka
Ovaj geyscapist ili kak se već zove je najveći moron ikad, ravnopravno se može mjerit sa onim celebrity internetova youtube wannabe-jima. Katafakingstrofa. Žali bože izgubljenog vremena slušat lika na speedu. Ajde da je bar neš smiješno il konkretno, al nije ni to.
pa kake su mu ostale recenzije, men je ova čist super ^^
cham3leon
09-04-2010, 15:49
I čovjek zna za Hrvatsku :pray:
Horny Devil
09-04-2010, 15:52
Ovaj geyscapist ili kak se već zove je najveći moron ikad, ravnopravno se može mjerit sa onim celebrity internetova youtube wannabe-jima. Katafakingstrofa. Žali bože izgubljenog vremena slušat lika na speedu. Ajde da je bar neš smiješno il konkretno, al nije ni to.
Ovo mi nekako djeluje totalno izvan karaktera. Mladi brat oteo pass?
Ne, ja sam :) I nemam brata, imam sestru. I ne Bartuc i Pingu, ne pitajte kolko ima godina, jer već znate xD
vau,lik je popljuvo svaki segment igre bez ikakvog inteligentnog argumenta
urnebesno!!
BigBongman
09-04-2010, 16:04
eto jucer nakon 46 sati igranja presao sam igru 100%...jbt samo storyline bez bonus misija je nekih 20 sati...veliki napredak od jedinice :D
Kakva je igra. Nisam pratio uopće, pa mi se neda čitat sve te silne stranice.
Jesu li story misije različite ili se svako malo ponavljaju i zasnivaju na tome da nekog glavnog treba ubit ???
Ne, ja sam :) I nemam brata, imam sestru. I ne Bartuc i Pingu, ne pitajte kolko ima godina, jer već znate xD
Ne znam, Pingu ju je vidio sprijeda :evil: :D
Kakva je igra. Nisam pratio uopće, pa mi se neda čitat sve te silne stranice.
Jesu li story misije različite ili se svako malo ponavljaju i zasnivaju na tome da nekog glavnog treba ubit ???
Različite su, te su za razliku od prvog dijela razvijenije i zabavnije.
Fanboys bruised ego, carry on.
McPingvin_v2.0
09-04-2010, 18:05
This :)
Constantine
09-04-2010, 19:40
pomoc
hitno
dođem do assassins grobnice u veneciji,one sa zagonetkama,sve rijesim,otvorim mi se grobnica ali kad dođem do groba nemogu nista,jeli to bug ili moram jos nesto napravit?,također,jeli venecija zadnji grad u igri?
Meni se to nije dogodilo, tako da je vjerojatno bug i vjerojatno ćeš morati ponovo odigrati taj dio, ali čekaj da vidiš što će ostali reći.
Što se tiče Venecije, to nije zadnji grad u igri.
Ako se pitate zašto nisam previše na forumu to je jer igram ovo remek djelo. :pray:
Constantine
09-04-2010, 20:57
stvarno rula igra,tolika trajnost,a zanimljivo je stalno,bas sam odusevljen.
Ne, nego se furam na Wekya.
Nisam niš danas igrao, sutra možda uhvatim vremena :(
Bratić donio iz Mađarske 8)
http://www.imagesforme.com/upload/20666a8a.jpg
Za sada je igra pre dobra, a još nisam došao do Assassin's dijela. Fistfight je pre dobro napravljen, uživao sam lomeći nosove onoj grupi pedera :pray: Nastavljam večeras ili sutra...
McPingvin_v2.0
10-04-2010, 11:44
Kako loš fotošop :)))))
Constantine
10-04-2010, 11:46
ja cu poludit,sad zbilja neznam sta da radim,napravio sam sve one 4 zagonetke ponovno,otvori mi se grobnica i ponovno dođem do sarkofaga ali nista,opet ga nemogu otvorit,sta da sad radim :(
ja cu poludit,sad zbilja neznam sta da radim,napravio sam sve one 4 zagonetke ponovno,otvori mi se grobnica i ponovno dođem do sarkofaga ali nista,opet ga nemogu otvorit,sta da sad radim :(
Kupi original. ;) ;) ;)
Kako loš fotošop :)))))
Nije fotošop, bratić je :( Sada idem na roštilj, a ti si uzmi povećalo ako mi ne vjeruješ :D
Deadwalker
10-04-2010, 12:02
Koliko ovdje ima ljudi od principa... :D
Arbiter of Change
10-04-2010, 12:10
http://uplay.uk.ubi.com/
Unlockaj.
:eyebrows:
Koliko ovdje ima ljudi od principa... :D
Mene više čudi koliko ih nema. :)
Arbiter of Change
10-04-2010, 12:14
Meni je samo žao što Ubisoft nema javno otvorenu stranicu gdje možeš vidjeti tko je što registrirao na account, poput BioWarea.
Tako da odmah znamo tko što ima ili nema. :)
Meni je samo žao što Ubisoft nema javno otvorenu stranicu gdje možeš vidjeti tko je što registrirao na account, poput BioWarea.
Znateželjna babo, šta te briga kako i kakve kopije ljudi igraju... :D
Arbiter of Change
10-04-2010, 12:24
Čisto informativno. :)
A i da ima, na koji način bi ikoga uspio natjerati da ti da ime svoga acca, ako ga ima i ako ga nema. :D
Arbiter of Change
10-04-2010, 13:31
Mislim da je tada već sve jasno. :)
ScorpiuS
10-04-2010, 14:11
Bartuc, prsti su ti ko da si žensko.
Praetorian
10-04-2010, 14:12
kak su zakon dimne bombe, morao sam ubit 10 onih u oklopima. Ja dodem do njih bacim bombu i sam ih zakoljem s hiden blejdom nisu me ni takli. Sad san u sequenci 6.
Hahah Bartuc, lud lud :D A gle moj avatar i temu u pozadini xD Evo vam dokaz dečki, sad tiho budite :) Igrao bih ovo al se bacam na ME2 zbog dlc-ova.
Constantine
10-04-2010, 19:09
kako predobro izgleda Ezio sa novim armorom:
http://xs.to/image-33ED_4BC0BAC3.jpg
Uvjerljivo najbolje dizajniran lik u nekoj igri ikad.
i ponovno mi se pojavio onaj bug:
http://xs.to/image-3D07_4BC0BAC3.jpg
Evo mene sa roštiljade, sada idem na tuširanje i onda planiram nabaciti maratonćeka u AC-u. Jedva čekam, javim dojmove nakon što se naigram...
EDIT:
Bartuc, prsti su ti ko da si žensko.
To je zato što sam sexy :D
Da, prebolestan je onaj armor, strašno neš. Do onog buga još nisam došao a opet, nisam baš ni puno igrao ^^
Praetorian
10-04-2010, 21:11
Dosao sam u Veneciju i well osto sam bez daha, pa sam se sjetio gta4 i lagganja koji nema grafiku ni priblizno lijepu ko assassins creed2.
Evo da javim prve dojmove...
Za sada mi se igra sviđa, ali u nekim stvarima mi se čini da kaska za prvim dijelom. Nekako mi se čini da je grafika u jedinici bila bolja odnosno fluidnija (animacije kretanja, ne trzanje) i Altair mi je bio nekako okretniji i lakše upravljiv od Eiza. U dvojki mi se također ne sviđa Voice Acting, nekako je forsiran, glumataju umjesto da glume (možda je do naglaska!?). Također mi je u jedinici bio pregledniji HUD što se tiče uzbune stražara...
No sa pozitivne strane, sviđa mi se sistem kupovanja armora i medicine te skupljanje love. Borba je i dalje genijalna, iako sam praktički još na početku, već sada briljira i ne sumnjam da će biti višestruko bolja nego u jedinici. Dizajn Eiza je pre genijalan, Altair se može pokriti novinama pokraj njega. Također mi se Eizo čini zanimljiviji od Altaira, još je rano za suditi, ali mislim da je bolje okarakteriziran i sveukupno karizmatičniji lik od Altaira. Fora mi je novi Blend sistem, mada mi je za sada malo nezgrapan, vjerojatno je stvar navike. Također mi se sviđa sistem smanjivanja "notoroius" levela te one male zagonetke dok otkriješ glyphove po levelu.
Trenutno sam završio trening kod ujaka, valjda nisam blizu kraja igre xD
PS: Također mi se sviđa muzika u igri (uglavnom)...
Constantine
10-04-2010, 23:04
meni je grafika jedno duplo bolja,VA također i to vjerovatno je do naglaska.
cham3leon
10-04-2010, 23:06
Pa ima mogućnost i da likovi ne govore engleski nego talijanski, pa sa english subtitles, ne?
meni je grafika jedno duplo bolja,VA također i to vjerovatno je do naglaska.
Onda mi valjda naglasak ne paše, možda se naviknem vremenom. Inače mrzim talijanski jezik, rame uz rame sa njemačkim... Kod grafike mi se full sviđa krv iz rane dok nekoga probodeš :pray: Ali AC1 grafika mi je nekako bolja za ovakav dinamični tip igre, baš zbog svoje fluidnosti. No sami dizajn gradova i sl. briljira u dvici.
PS: I moram pohvaliti optimiziranost. Sve mi je stavio na max i radi savršeno. Dokaz da igra može izgledali prelijepo, a i dalje biti odlično optimizirana.
ScorpiuS
11-04-2010, 00:25
Pa ima mogućnost i da likovi ne govore engleski nego talijanski, pa sa english subtitles, ne?
Ovo nebi želio. Talijanski mi je jedan od sluhu najgorih jezika i ako bi igra bila na talijanski sa eglenskim titlovima onda bi samo smanjio speech u optionsima na 0.
E, jel bilo problema sa serverima? :eyebrows:
Ne rade savršeno koda ih nema...
http://img689.imageshack.us/img689/1937/hiha.png
Ne rade savršeno koda ih nema
:D
Trenutno sam završio trening kod ujaka, valjda nisam blizu kraja igre xD
Što se tiče ovoga, ne brini se. Brijem da samo main quest u igri ima nekih 15-20 h. :)
cham3leon
11-04-2010, 09:35
Šta fali talijanskom kao jeziku? Osim što talijani pričaju prebrzo? Ja ću si definitivno staviti talijanski VA sa titlovima. Da znam bolje talijanski, možda ne bi ni engleske titlove imao :D
Constantine
11-04-2010, 10:17
naporan je,brz i neugodan uhu za cuti.
Ali ne kuzim sto fali njemačkom bartuc,nije se ni meni prije sviđao,ali nakon scene u baru u ing. basterds mi je postao prekul.
Meni pak ne paše ni njem. ni tal. pa ipak slušam xD Kaj se tiće ove igre, ok mi paše.
trebali su latinski stavit :>
cham3leon
11-04-2010, 11:13
Latinski bi dobro došao da je radnja u starom Rimu, ovako bi talijanski trebao davati potpuni ugođaj. Uvijek više volim tako nego VA sa talijanskim naglaskom.
Gle di lik balansira xD
http://i44.tinypic.com/2yvsbns.jpg
Nego, upravo sam otkrio sve veiwpointove u Florenci. Samo mi nije jasno kako doći do side questova!? Na mapi imam samo uskličnik od main questa i hrpu tailora/blacksmitha i sl. bedaćeka!?
PS:
Altair Armor - jedva čekam :pray:
Ne dobiješ odmah sve sidequestove, moraš prvo malo pratit main storyline pa ti se kasnije postepeno otvaraju, tolko toga ima da neznaš kam bi krenuo xD A ovo kaj veliš u spoileru, i ja jedva čekam, zasad otkrio četiri grobnice.
Stormcrow
11-04-2010, 12:27
evo namjeravam naruciti igru, pa me zanima koliko ste vi platili, da vidim kolika je razlika izmedju kupovanja ovdje i preko ebay-a?
U Algoritmu nije skupo - 300 kuna. Pošto studenti dobivaju popust od 10% to ispadne 270 kuna, što i nije previše. Iako je SP only igra, odlična je i daje puno sati gameplaya. No, za replay value nisam siguran.
kulamasta
11-04-2010, 12:46
Durin je zaštitnik kriminalaca!
Ajd, prestani spamat, znam da ti je dosadno. :)
Čitaj Rat i mir.
Stormcrow
11-04-2010, 12:53
U Algoritmu nije skupo - 300 kuna. Pošto studenti dobivaju popust od 10% to ispadne 270 kuna, što i nije previše. Iako je SP only igra, odlična je i daje puno sati gameplaya. No, za replay value nisam siguran.
eh problem je sto zivim u Bosni, a oni ne salju dvd-ove ovamo... sad gledam po ebay-u, jedini koji salju u Evropu su neke firme iz Indije :D ali je zato jeftinije, oko 24$...
Samo što vjerojatno napapre cijenu prijevoza tako da te dođe i skuplje.
Stormcrow
11-04-2010, 13:06
ne znam, evo napisao sam im mail da mi kazu mogu li uopste do ovdje dostaviti... pise da je 8$ shipment do nas, sto mi je malo nevjerovatno :D
ne znam, evo napisao sam im mail da mi kazu mogu li uopste do ovdje dostaviti... pise da je 8$ shipment do nas, sto mi je malo nevjerovatno :D
Nije to ništa nevjerojatno, dostava nikad nije pretjerano skupa.
Ono što te može zeznuti je carina.
Ne znam kakva je fora s carinom u BiH.
Stormcrow
11-04-2010, 13:16
pa uglavnom ne naplacuju ni na sta, ali ako im je dosadno i nemaju sta raditi, naplate ti... ja i prijatelj smo narucili gitare, njemu nisu naplatili carinu, meni jesu :D ali svakako na dvd ne moze biti prevelika carina... uglavnom , da vise ne spamam, hvala na pomoci :D :D
Constantine
11-04-2010, 16:11
Kako sam se izivcirao sa [ur=MfIixvaxC8sl]ovom[/url]Smisijom,2 sata sam to prolazio,ali uvijek kada bi dosao do one dvojice i ubio ih bio bi detected,makar sam ubio sve one strazare koje se krecu i sve okolo strazare i cekao pravi trenutak,na kraju sam pobio sve strazare vani,onda sve strazare koji se krecu,pa su ova dva brutea iskocila van a za njima i lik kojeg trebam ubit pa sam ga sredio sa ganom,jedva.
Kako sam se izivcirao sa [ur=MfIixvaxC8sl]ovom[/url]Smisijom,2 sata sam to prolazio,ali uvijek kada bi dosao do one dvojice i ubio ih bio bi detected,makar sam ubio sve one strazare koje se krecu i sve okolo strazare i cekao pravi trenutak,na kraju sam pobio sve strazare vani,onda sve strazare koji se krecu,pa su ova dva brutea iskocila van a za njima i lik kojeg trebam ubit pa sam ga sredio sa ganom,jedva.
Za te detectable misije mi je najbolji poison blade, odvratis strazare kurvama ili lopovima i onda prosetas kraj mete i bocnes ga otrovnom ostricom. On se pocme teturat i ti se za to vrijeme maknes.
Constantine
11-04-2010, 18:15
nema lopova i kurvi na toj misiji.
Presao sam igru maloprije,vgg,jedna od najboljih igra ove godine,trajnost je odlicna,grafika je lijepa i optimizirana,gameplay nije monoton a prica je zanimljiva,jedva cekam AC3.
Stormcrow
11-04-2010, 18:28
jeste li vi imali problema sa drm-om dok ste igrali? vidim da se ljudi zale da cesto padaju serveri pa se ne moze logovati?
BigBongman
11-04-2010, 18:42
jeste li vi imali problema sa drm-om dok ste igrali? vidim da se ljudi zale da cesto padaju serveri pa se ne moze logovati?
ne..serveri su u mjesec dana pali 2 puta na nekih 3 sata..nemoj da te drm odvrati od kupnje ove prefantastične igre...kupio i preso 100 % u nekih 2-3 tjedna..
Deadwalker
11-04-2010, 18:47
Da, ljudi imaju obicaj prenapuhavati stvari. Naravno, ocekuje se da kada kupis nesto da to radi bez problema, al ono, svaka nova tehnikalija uvijek ima neke tehnicke poteskoce.
Stormcrow
11-04-2010, 18:48
ma nece, bas sam je maloprije narucio :D samo me onako interesovalo hocu li imati problema s tim :D
Deadwalker
11-04-2010, 18:49
Postatak ljudi koji igraju sve ovo je sve veci.
Znam svega par ljudi na forumu koji ovo nece igrati radi principa.
Jel
Arbiter of Change
11-04-2010, 19:12
Znam svega par ljudi na forumu koji ovo nece igrati radi principa.
Jel
Willpower - not a dump stat. 8)
Constantine
11-04-2010, 19:48
baš me zanima kako ce napravit trojku s obzirom da ce biti u sadasnjosti,vjerovatno.
GeraltofSmeg
11-04-2010, 19:49
baš me zanima kako ce napravit trojku s obzirom da ce biti u sadasnjosti,vjerovatno.
Splinter Cellasto?
Zapravo, potvrđeno je da će se u trojci radnja ponovo zbivati oko Ezia, tako da će on biti u većini igre. :D
Igra je svakim trenom sve bolja. Čak mi se i talijanski počeo uvlačiti pod kožu, ali baš talijanski, ne engleski sa lošim naglaskom. Nove metode ubijanja i dual hiden blade je brutalan. Još ga ne znam baš koristiti, ali zaletim se u grupu neprijatelja i barem dvojcu pokosim dualcima :D
Sad sam dobio neke assassination mete po gradu, jel to početak side questova? Ubio sam...
... Franceska.
Je to je početak side questova.
Praetorian
12-04-2010, 14:00
Ja bi volio da u 3 bude 18 il 19 st. ili stari vijek.
Uspio sam potrošiti sve side questove u Florenci :D
U međuvremenu sam usred borbe uspio par puta oteti neprijatelju oružje, e... Animacije klanja sa tuđim oružjem su toliko prokleto fenomenalne, zinuo sam dok sam vidio kako je liku zapiknuo koplje u facu :pray: Ili kada ti prereže koplje pa mu jedan dio zapikne u tijelo, a drugi u vrat :shock: :pray: Malo mi je teško boriti se protiv onih likova u masivnim oklopima, moram skužiti taktiku kako protiv njih.
I da, do sada sam klao one lopove što bježe od tebe, nisam niti kužio da ih moraš (možeš) zakucati na pod xD
U biti te lopove nesmiješ ubit, jer dobiš manje para i veći notoriety, kad ga ganjaš moraš se sa shift mislim bacit na njega, onda dobiš finu lovicu i ništa notorietya; fora je te likove ganjat u svakom slučaju. I fora ih je ubit, iako nije preporučljivo :)
Inače, ak ima puno likova oko tebe smoke bombice sve rješavaju, kad ih kasnije dobiješ u igri. Likovi se scimaju a ti samo plešeš oko njih i zabijaš im dual blade u grkljan :)
Praetorian
12-04-2010, 17:18
Uspio sam potrošiti sve side questove u Florenci :D
U međuvremenu sam usred borbe uspio par puta oteti neprijatelju oružje, e... Animacije klanja sa tuđim oružjem su toliko prokleto fenomenalne, zinuo sam dok sam vidio kako je liku zapiknuo koplje u facu :pray: Ili kada ti prereže koplje pa mu jedan dio zapikne u tijelo, a drugi u vrat :shock: :pray: Malo mi je teško boriti se protiv onih likova u masivnim oklopima, moram skužiti taktiku kako protiv njih.
I da, do sada sam klao one lopove što bježe od tebe, nisam niti kužio da ih moraš (možeš) zakucati na pod xD
Protiv onih u oklopima najbolje se bori sa rukama da im mozes otet njihovo oruzje koje probija njihov oklop, ili baci dimnu bombu pa hiden blade.
Hvala na hintu, budem probao.
Baš sam potrošio nešto više od 40k na obnovu grada i onda odem do dućana i skužim da sam mogao kupiti hrpu novog armora za što naravno više nisam imao para :( Ali sada se škrinjica u gradu abnormalno brzo puni :D
Constantine
12-04-2010, 18:14
koplje je predobro,dok uzmes neprijatelju koplje,zakolješ ga i onda counter attackom ubijes jos jednog lika uz fenomenalnu animaciju.
Oružja možeš otet ak si unarmed pretpostavljam? Nisam još probao...I da, možete kupit onu posebnu rukavicu, ko bokser, pa se šorate :)
Yup, stisneš si 4 i onda si unarmed, a oduzimanje oruzja funkcionira kao i kontra napadi, doduše samo kad te neprijatelji napadaju sa brzim/light napadima, kad vidiš da malo jače zamahnu onda moraš evadeat ili te udare. Ja skoro uopce ne koristim svoj mač, često koristim nožić, ali najčešće non-armed combat, pa uzimam oruzje. Hiddenblade koristim samo za tipove na krovovima kad me skuze pa da ih se brzo riješim i za ubijanja glavnih likova na misijama jer je tako kulnije.
Za razliku od Bartuca ja sam skoro sve pare spisko na oklope i mačeve, tako da imam skoro cijeli Steel Armor(fali mi samo chest plate), sword od 5000 florina, čakiju od 3000 florina, onu metalnu rukavicu, skoro sve boje za oklop-e, a u gradu sam obnovio samo bordel :D (Ipak je Ezio jebač), ali sad kad sam se riješio opreme budem se polako posvetio vili, eh i da zaboravih napomenut, tek sam sad došao u Veneciju, eh i imam 4 ona pečata za A..... (da nekom ne spoilam, tko zna, zna) oklop tj, četri grobnice sam otkrio.
Samo malo pitanje, jel ima ona grobnica u onom malom gradu prije Venecije jer ga nisam puno istrazivao, jerbo nakon samo jedne misije odes iz njega u Veneciju??'
Oružja možeš otet ak si unarmed pretpostavljam?
Da, samo counteraš praznih ruku.
PS: Naišao sam na BUG :( Započnem assassination side quest, ubijem obje mete, ali mi ne izađe iz misije van. Probao sam 3x i svaki put isto, budem vidio dal će sutra htjeti.
Constantine
12-04-2010, 22:28
prilicno sam siguran da ima,i nije bas mali grad.
cham3leon
12-04-2010, 22:30
Ajme, San Gimignano je isti, pljunuti. Čak sam na jednom gameplay filmiću našao mjesto gdje sam išao na pizzu :pray:
Ironično kako mi igra bolje ''vrti'' u ogromnim gradovima prepunim detalja i ljudi tipa Venecija, nego u malim gradovima sa malo većim ''countrysideom'' iako sama priroda ne izgleda nesto grafički prekvalitetna...
@ Constantine - Mislim na onaj grad prije Venecije di spasiš onu žensku sa gondolom, ono nakon...
Bježanja sa Leonardom u kočiji, mislim da grad nije baš prevelik, tj. najmanji grad do sada, ako se zanemari Vila, ima samo par tornjeva za popest se na njih
Constantine
12-04-2010, 22:39
znam,na taj sam i mislio,forli ili kako vec.
Oružja možeš otet ak si unarmed pretpostavljam?
Da, samo counteraš praznih ruku.
PS: Naišao sam na BUG :( Započnem assassination side quest, ubijem obje mete, ali mi ne izađe iz misije van. Probao sam 3x i svaki put isto, budem vidio dal će sutra htjeti.
Da, skužio sam naknadno ^^ Inače, to se i meni događa, s tim bugom, čak niti neznam jel sam ubio dobro al nema veze, jedan side zadatak više ili manje :)
Praetorian
13-04-2010, 09:33
Tak i men Venecija koja je najveca radi najbolje dosad, dok npr. ona vila od ujaka mi zna laggat malo. Imam 5 onih itema za Altair armor i na 8 sam sequenci.
Ja sam baš našao treći dio, mislim da sam na četvrtoj sekvenci. Igra mi odlično radi na max postavkama, zadovoljan sam optimizacijom.
Napokon...Zvali su me iz pošte danas da dođem po svoj paket, jeeee....
U istom pored 8 knjiga dolaze i ME II i AC II...Iako mi je ME 1 draži od AC 1 prvo što ću igrati je AC II.... još da nemam danas obaveza u vidu faksa i kud večeras da idem ženine roditelje upoznavati...
Usput, sad kad mi igra dolazi, moram pitati, kolika je frka sa DRM-om, jel iko od vas imao problema?
Imaš ženu a neznaš joj starce? Hrabro :)
McPingvin_v2.0
13-04-2010, 10:08
Usput, sad kad mi igra dolazi, moram pitati, kolika je frka sa DRM-om, jel iko od vas imao problema?
Naši forumaši nemaju problema s DRM-om, a ni principima :)
Eto, naš šef, koji nas u svemu tome podržava, je sve rekao :)
Praetorian
13-04-2010, 10:13
Zivio sef koji nas razumije.
Imaš ženu a neznaš joj starce? Hrabro :)
Žena u smislu djevojka, ali mi je taj i slični termini tako teško preko jezika prelaze da mi je lakše koristiti termin "žena"...zvučim sposobnije, mudrije i iskusnije, a u stvari sam emocionalna pizda...there I said it....
I da pošto kupujem polovan AC II, kao i ME II, kolike su šanse da tu imam problema...ono drugdje sam čitao da ne bi trebalo biti, al ope da pitam....
Arbiter of Change
13-04-2010, 10:17
Polovno? Nikad za PC jer ga je taj netko već registrirao... vjerojatno.
Ne znam, nek ti kažu svi ovi što igraju... originale svi imaju, naravno.S :eyebrows:
@Srle: A, kužim, i mislio sam si da je tak :)
McPingvin_v2.0
13-04-2010, 10:23
Eto, naš šef, koji nas u svemu tome podržava, je sve rekao :)
Podržavam? Najrađe bi vas sve sad benao, ali pošto svi tvrdite da imate originale - ne mogu vam ništa.
Osim što bi vas banao, tukao bi vas. Moju podršku imate kao i Bandić - samo ako hoćete u zatvor :*
Što nije finta da svaku stvar s autorskim pravima, možeš imati 24 sata na kompu prije nego što li je izbrišeš, ono kao demo...
Jer ja cu kupit Assassin's Creed II samo da sjedne stipendija. Jebiga, nemogućnosti. Kao što rekoh, svaka igra koju sam ja komentirao na forumu ili sam je već kupio ili je planiram kupit jako brzo.
Imam problem,
Sad sam izašao iz Animusa prije odlaska u Veneciju, imam one halucijancije te igram kao Altair, onu neku žensku sam naganjao i sad se je popela na neki toranj i neznam kak se popest na vrh, popeo sam se na neki balkon al dalje neznam :(
edit: Ah, riješio, baš sam glup xD
Praetorian
13-04-2010, 21:44
Otkljucao sam Atair armor, sad idem skupljat pare za Altair sword. Kak mi je zakon sad Venecija kad su pripreme za karneval.
Ja bi volio da u 3 bude 18 il 19 st. ili stari vijek.
na kraju igre ti gotovo doslovno kaze sto ce biti u trojci lameara...
Ja sinoć prije sastanka pokupio paket...kako sam čekao da kući dođem, odveć što starci moje žene kombinovano imaju 112 do 115 godina,....uglavnom AC II došao, ne pada mi na pamet slikati da dokazujem....instalirao, pokrenuo,registrovao vidio sve radi i ugasio komp...nema AC-a do subote imam ispit u petak...i da više sam bio uzbuđen zbog knjiga koje su mi došle nego zbog igara, to je trenutak kad sam shvatio da nisam više gamer kao što sam nekad bio....
Stigao sam u Veneciju 8) Fenomenalna je igra, postaje mi bolja u svim segmentima od jedinice. Drito su popravili sve nedostatke iz jedinice.
- side misije su i dalje jednolične, ali su daleko daleko bolje nego prije.
- ima jedno 10x više combo poteza
- glavni lik pršti karizmom
- može se plivati i razvijati taktiku iz vode
- mogu se kupovati oružja koja izgledaju fenomenalno
- dizajn lika je jedno 3x bolji.
- krv je loše napravljena, ali barem je ima.
- pojebao sam šocu u jednoj side misiji 8)
- ...
Tko ne odigra igru zbog DRM-a, puno propušta. Tamo gdje imaš net igraj AC2, tamo gdje nemaš net igraj neku od drugih parsto tisuća igri što postoje :(
Deadwalker
16-04-2010, 09:42
Kako Bartuc kaze...ljudi previse komplikuju :)
Ili si covjek od principa/karaktera ili nisi, nema sredine.
Svi znaju da ovu igru ne mogu pokrenuti ali da sam pre govorio da je necu igrati zbog DRM-a onda je ne bih ni igrao.
Nema tog boga koji me moze naterati na suprotno pa makar da je igra od cistog zlata.
Ode malo u offtopic ali nema veze, samo sam se htio osvrnuti na ovo.
Ja sam rekao da je neću kupiti, ali da ću je odigrati, i to sam napravio.
Posudio od frenda, odigrao i vratio mu. :D
Ma nije to bitno nek igra ko sta hoce, ne pricaj ja protiv nikog ovde samo kaze da imam neko svoje ja(da to tako nazovemo).
Igru nikad ne bih uzeo zbog DRM-a iz nekih svojih razloga i ne znam kakva ona mora biti jaka da se nateram na drugacije...sigurno nije jaca od mojih principa, u to sam siguran.
ScorpiuS
16-04-2010, 11:46
Ja sam je mealo odigrao, no da budem iskren, nisam impresioniran. Igra je tobra, tome se neću protivit, ali mi nije užitak igrati.
Ali optimizacija je dosta dobra, pa ja sa konfom starom 3 godine igram sve na max iako je grafika mogla biti ljepša.
Deadwalker
16-04-2010, 12:06
Kao sto rekoh jednom, igre se danas rade prvenstveno za konzole i dok god bude tako, moja kanta sada vec stara 3 godine ce sve nove igre vrtiti prakticki na full detaljima bez beda. Od novijih naslova mi je jedino predstavljao GTA 4 i SW TFU koji su zahtjevali poprilicno jako procesor radi jako dobre fizike. To sam nadogradio i sada i to radi bez beda. :)
Brijem si da cu i AC3 igrati na istoj konfi na full detaljima bez beda :)
Praetorian
16-04-2010, 12:22
Presao sam igru i predobra je, jos sam pod dojmom.
D.O.M.I.
16-04-2010, 13:53
počeo i ja konačno igrat, impresioniran sam iako sam tek na početku , kontrole s Chillstreamom su super odrađene iako se moram malo naviknut . Sve u svemu, budući da sam veliki fan povijesti i takve tematike, istinski uživam u igri :)
Našao sam šesti seal :pray: Odmah se vraćam kući po The Armor :D
Ja imam tek pet, još malo :D
Fora mi je to što u vili ima štandove sa armorima i oružjima. Tako da ih možeš doći pogledati ili kombinirati opremu koju si već kupio.
Jedino mi neide traženje glyphova, našao sam ih 4 ili 5 komada, a volio bi ih sve naći.
Od novijih naslova mi je jedino predstavljao GTA 4 i SW TFU koji su zahtjevali poprilicno jako procesor radi jako dobre fizike.
Ako pod "jako dobra fizika" misliš na očajna optimizacija onda da, GTA4 i SW TFU imaju "jako dobru fiziku".
Deadwalker
16-04-2010, 16:45
Neznam, od kada sam stavio novi proc obe igre daleko fluidnije i s puno boljim framerateom. Na TFU nije padao ispod 30(a i lockano je na tolko :) ), dok GTA 4 radi vecinom na 20+, osim kada kisa pada :D
A cuj, obje igre koriste Euphoriu sto je danas najnapredniji fizikalni engine kada su igre u pitanju. :)
Al dobro, necemo sada ovdje u offtopic. Imas me na Steamu pa mozemo raspravljat :)
Drago mi je da je AC2 dobro sreden i da lijepo radi. :)
Fora mi je to što u vili ima štandove sa armorima i oružjima. Tako da ih možeš doći pogledati ili kombinirati opremu koju si već kupio.
Jedino mi neide traženje glyphova, našao sam ih 4 ili 5 komada, a volio bi ih sve naći.
To obavezno nadji sve, meni je to najbolji dio igre ;)
Kako pre jebeno izgleda Altair Armor :pray: Također sam si kupio i Altair Sword za 40'000(+)f, izgleda da je to najjače oružje u igri pošto ima maxane statistike.
Mali Hint za ljude - kako do bogatstva...
Obavezno obnavljajte grad. Kod sebe ostavite da imate 2-5k, a SVE ostalo uložite u obnovu grada. Isplatiti će vam se višestruko i to je zapravo najefikasniji način kako do love!!!
Praetorian
16-04-2010, 18:11
Kad budem drugi put prelazio obnavljat cu grad, ja sam tek pri kraju igre skuzio da mi to donosi profit.
Constantine
16-04-2010, 18:58
altair sword :O
disi to naso?
altair sword :O
disi to naso?
Nakon što otključaš Armor, možeš ga kupiti kod Blacksmitha u svom gradu. Košta nešto više od 40'000f, a statistike su brutalne. No nije niti blizu lijep kao sablja (izgleda isto kao u AC1).
Kad budem drugi put prelazio obnavljat cu grad, ja sam tek pri kraju igre skuzio da mi to donosi profit.
Obavezno. Lova raste ko luda kada ga maxaš.
Da, i moj je grad maxan, to se višestruko isplati.
McPingvin_v2.0
16-04-2010, 21:44
Kao sto rekoh jednom, igre se danas rade prvenstveno za konzole i dok god bude tako, moja kanta sada vec stara 3 godine ce sve nove igre vrtiti prakticki na full detaljima bez beda. Od novijih naslova mi je jedino predstavljao GTA 4 i SW TFUSkoji su zahtjevali poprilicno jako procesor radi jako dobre fizike. To sam nadogradio i sada i to radi bez beda. :)
Brijem si da cu i AC3 igrati na istoj konfi na full detaljima bez beda :)
Ono u TFU-u nije jako dobra fizika, to je fora fizika.
Deadwalker
16-04-2010, 21:47
Suti, naveo si je kao jedini plus u svojoj recenziji :P
BigBongman
16-04-2010, 22:01
gušt mi vas je gledati kako svi obozavte igru, i neznate sto vas ceka na kraju....samo jedna rijec je za to...EPIC....
pp.s. ako neko nes nne kuzi ili nezna prec neki dio slobodno mi se javite na PP, posto sam igru preso 100% :D ...
bezimeni
16-04-2010, 23:22
Probao malo...početak je barem duplo bolji od prvog dijela koji mi se nije nikako svidio.Ovo bi mogao i odigrati .Čini se jako dobro...
@Bezimeni, ako je AC1 6-7/10, ovaj nastavak je barem 9/10. Ono, od oka :D Rijetko se desi da je nastavak bolji od originala, ali AC2 je zbilja višestruko bolji naslov od jedinice.
@bigbongman, baš me zanima kraj, a tako želim da igra još potraje. Danas sam završio devetu sekvencu, nadam se da još toga ima. Mada i kada je pređem ću nastaviti tražiti glyphove, iako bi ih volio naći prije kraja igre...
Sgt. Bull
17-04-2010, 00:59
To da je nastavak bolji od originala ovde ne stoji. Jedinica je bila užasna, dvica je još gora.
bezimeni
17-04-2010, 07:39
Ne znam da li si probao ili igrao ali ne vidim od kuda ti taj zaključak. Prvi dio je i meni bio dosadan i monoton te sam odustao od igre nakon dva/tri sata ali ovaj je daleko igriviji i napetiji.Da ne pričam kako su kontrole preko gamepada savršeno pogođene te je igru najbolje igrati tako .Skroz igrivo i opuštajuće .
nisam igro igru, al obadvojica lupate gluposti...
Kostolomac
17-04-2010, 11:51
Ne znam da li si probao ili igrao ali ne vidim od kuda ti taj zaključak. Prvi dio je i meni bio dosadan i monoton te sam odustao od igre nakon dva/tri sata ali ovaj je daleko igriviji i napetiji.Da ne pričam kako su kontrole preko gamepada savršeno pogođene te je igru najbolje igrati tako .Skroz igrivo i opuštajuće .
Posve se slažem. Sami likovi su mi bolji, a kamoli gameplay općenito. Ezio pršti karizmom i spolnim bolestima 8)
Jedino mi moj Dual Action polako otkazuje, trebao bih po jednog Chillstreama skoknut.
I tako je u zadnje vrijeme većina igara skrojena za xBox kontrolere.
@Rang€r, :roll:
Deadwalker
17-04-2010, 11:54
Je velika povezanost radnje s jedinicom?
Mislim ono, jedinica mi je jednostavno predosadna da je odigram do kraja pa me zanima da li sta puno gubim onda u dvici...
Posve se slažem. Sami likovi su mi bolji, a kamoli gameplay općenito. Ezio pršti karizmom i spolnim bolestima 8)
Jedino mi moj Dual Action polako otkazuje, trebao bih po jednog Chillstreama skoknut.
I tako je u zadnje vrijeme većina igara skrojena za xBox kontrolere.
@Rang€r, :roll:
imala je i jedinica super kontrole za joystick, al tipkovnica+miš jednostavno owna to, jer ak igraš igru na kompu logično je da znaš baratat mišom i tipkovnicom, sad sljedeči problem nastaje tamo kad trebaš slušat u tutorialu kad kaže da se trči tako da se drži desni klik dok se kreče, a da se šprinta još treba držat shift, i ono ak si to savlado, dobiješ puno bolju kontrolu nad likom neg što dobiješ s gamepadom...
bezimeni
17-04-2010, 12:12
Bilo bi logično da prvo probaš dvojku sa gamepadom ( i to nekim malo poštenijim ) pa da onda napišeš neko mišljenje .Ovako samo lupaš gluposti.
logično je i da mi trebaju novci i za gamepad i za ac2 :roll:
Je velika povezanost radnje s jedinicom?
Mislim ono, jedinica mi je jednostavno predosadna da je odigram do kraja pa me zanima da li sta puno gubim onda u dvici...
Pa je, podosta je povezano, ali pohvatati ćeš konce ako nisi odigrao prvi dio.
Svakako je preporučljivo da odigraš prvi dio.
Ne moraš ga odigrati ako ti ne leži, pročitaš si u kratkim crticama čitavu radnju iz jedinice. Evo ja ti napišem kratko u spoileru, nemoj čitati ako misliš igrati AC1...
- Desmonda otme korporacija Abstergo
- strpaju ga u Animus odnosno stroj koji se poveže sa tvojim DNA i prikaže događaje iz prošlosti kojima ti upravljaš
- ulaziš u ulogu Altaira, assassina koji ima zadatak klati templare i naći drevni artefakt "Piece of Eden"
- pomoću tog artefakta imaš potpunu kontrolu nad ljudima, oni postaju tvoje marionete
- ubrzo saznaješ da je tvoj Šef Assassin aka Big Kahuna zapravo Templar koji te iskoristio za svoje zle planove
- šef ubrzo počne kontrolirati ljude sa artefaktom i nakon duge i iscrpne borbe ga kokneš i sakriješ artefakt
- u međuvremenu saznaješ da je Abstergo korporacija zapravo hrpa Templara koji su otkrili lokaciju artefakta pomoću tebe odnosno Altaira
- također saznaš da je žena koja radi sa glavnim znanstvenikom zapravo Assassinka koja drži tebe (Desmonda) na oku i pazi da ne najebeš
- i tu je kraj. (Na kraju dobiješ Eagle Vision i vidiš hrpu detalja koji nisu toliko važni ali su zanimljivi, to si pogledaš ovdje (http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=175552))
AC2 ti počne drito tamo gdje jedinica završi.
Deadwalker
17-04-2010, 17:16
Thx Bartuc, ne budem za sada jos citao spojler. Mozda mi jednom tokom godine bude toliko dosadno da se prisilim to zavrsiti. :)
ScorpiuS
17-04-2010, 18:54
Thx Bartuc, ne budem za sada jos citao spojler. Mozda mi jednom tokom godine bude toliko dosadno da se prisilim to zavrsiti. :)
I meni je slična stvar. Nikako da to igram malo duže vremena. Danas sam to odigrao sat vremena, a tako ću i sutra. Nakraj će bit da ću je završiti 2015.
D.O.M.I.
17-04-2010, 20:50
defitinivno je ljepše igrat ovo s gamepadom iz kreveta finoneg iz neudobne stolice s mišem i tipkovnicom :D
ScorpiuS
17-04-2010, 20:51
A jeli ti imaš neki plazma ekran od 50 inča ili šta? Ja nebi vidio ni Rusiju iz mog kreveta.
D.O.M.I.
17-04-2010, 20:58
23 '' LCD ;)
32" lcd+krevet+bezicni mis i tipkovnica isto posluze :P
Danas sam si spojio telku sa kompom preko HDMI-a, odmah mi je došlo da igram nekaj sa gamepadom :D Bad što imam govno od gamepada, tako da ne dolazi u obzir :(
ScorpiuS
18-04-2010, 07:53
Koliko si platio kabel? Ja sam u trgovini viđao samo neke od 150Kn.
Nisam još kupio onaj od 10m, teško mi bilo dati lovu za njega pošto nisam znao da li će mi raditi (imam ATI sa 2 DVI konektora, nema HDMI kojn ih jeba nesposobne). Onda sam stavio komp odmah pokraj TV-a i spojio ga 1,5m kablom što sam kupio kad i player za cca 200-injak kuna.
Uglavnom, kroz DVI konektor ide i zvuk ukoliko imaš original ATI DVI-HDMI konverter. Naravno ako ti grafa ima HDMI zvuk.
PS: Slika je savršena, totalno kristalna :pray:
vjever_masni
18-04-2010, 13:00
hm imam ogranicen internet na faxu, a kad igram moram bit stalno spojen :/
pa jel zna netko kolko to guta prometa ?
Evo me na 4-oj sekvenci, malo sam zbrzao igranje, pa sam sad odlučio da napravim pauzu od glavnih questova, te sad pare zarađujem i pimping around-ujem...Onbo što moram reći da ovo nije najbolja igra ikad, ali je sigurno najkompletnija igra ikad. Povlačim eve o glavnom liku što sam rekao na prvim stranicama ove teme, igra je stvarno sjajna....
Super je igra, drago mi je što su dodali više sistema ubijanja ljudi, kako stražara tako i nevinih :)
Ah, jebemu moje manijakalno screenshotanje, tko će mi sad pregledavat 194 screenshota? :cry:
Nakon pijančevanja cijelu subotu i današnjeg triježnjena, bilo bi vrijeme da ovo malo opet zaigram. Ako koji put padnem s krova nema veze :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.