PDA

Pogledaj cijelu verziju : Assassin's Creed 2

Stranica : 1 [2] 3 4 5 6 7 8

Rang€r
02-06-2009, 11:59
vidio sinoć trailer.. šta reč prezakon jedva čekam da dođe, bilo bi dobro ida kažu neš o mpu, jer su još prije rekli da če ga ac2 imat :)

Bartuc
02-06-2009, 12:13
Čekamo InGame trailer, baš me zanimaju promijene...

Arbiter of Change
02-06-2009, 12:21
Ja se nadam da će onaj famozni social stealh, koji nije bio ni približno iskorišten u originalu, ovdje biti zastupljeniji zbog veće mase ljudi.

Grim
02-06-2009, 13:35
Nevjerojatno, uz 2 hidden bladea jos imamo i gun.... jea :pray:
Sada idem Assassin's Creed instalirat :)

Insert
02-06-2009, 14:17
pošto se ovdje radnja odvija u samo jednom gradu, očekujem cijelu veneciju.

Rang€r
02-06-2009, 17:43
več je rečeno da neče bit samo u veneziji, več če bit cjela okolica i još neki gradići kojima sam ime zaboravio, osim toga u AC1 si imo isto cjele gradove jeruzalem accre i damask, nema razloga da sad venezija nebude cjela...

a social stealth je po meni bio dobro iskorišten u AC1, jer nije to baš sad neka umjetnost, ne očekujem nikakav pomak u dvojci, mada bi dobro došao :)

Grim
02-06-2009, 17:48
Mislim da ce biti 3 grada i okolica izmedu njih, zapravo to je kao u AC1, bas me zanima kak ce se uklopit s tim bijelim robama. Ona fora s redovnicima mu nece djelovat i s obzirom da ce jedni od neprijatelji biti dobri u parkouru nece biti bas lako pobjeci.

Rang€r
02-06-2009, 17:58
pa izgleda da če se ovdje morati napravit neka diverzija, da bi skrenuli pažnju mete, a kako je vrijeme napredovalo, tako je i moda, tako da je sad svako drukčiji :D

ovaj sistem mi je kul platit kurve da zavedu metu, ubit metu i bris za drugom :D

Grim
02-06-2009, 18:02
S obzirom da je novije razdoblje vjerojatno ce koristit nekakve bolje metode, kolko vidim cak i gun ima, mozda se nade i nekakve bombe ili pak smoke granate, tesko ce mu se s ovom odjecom biti uklopiti medu ljude osim ako ih je puno sto nece uvijek biti, parkour ce biti puno potrebniji jer ipak nece biti puno tih likova koji znaju parkour, a vecina guardova je oklopljena pa ga nece moci loviti, ali ce definitivno teze biti pobjeci sto znaci da cemo i vise stealth koristit. A sto se tice pistolja mozda ga i necemo imat, i u traileru za AC1 je bio samostrijel pa ga nismo dobili...

Insert
02-06-2009, 18:07
več je rečeno da neče bit samo u veneziji, več če bit cjela okolica i još neki gradići kojima sam ime zaboravio, osim toga u AC1 si imo isto cjele gradove jeruzalem accre i damask, nema razloga da sad venezija nebude cjela...

Problem je u tome što je venecija veća od svih onih gradova iz jedinice zajedno. Ali, nadam se da će ju vjerno kopirati ;)

Aral
02-06-2009, 22:23
Gameplay trailer (http://www.gametrailers.com/video/e3-09-assassins-creed/50252)

Rang€r
02-06-2009, 22:29
u jbt 6 min :D

dobio sam sad živčani slom kad sam pročito gameplay trailer, editam post nakon što odgledam trailer :>

Aral
02-06-2009, 22:30
Pa kad i je gameplay :D Mislim da do sad nismo vidjeli samu igru ustvari ;)

Durin
02-06-2009, 22:34
Jako, jako zanimljivo.
Ima puno novih stvari ali se bojim da je fight ostao jednako spektakularan ali i morbidno jednostavan te monoton.
Što se tiče Venecije-bio sam tamo prije 2 godine (ostala mi je u lijepom sijećanju) i moram priznati da sam zaprepašten kako su je vjerno preslikali.

str1k3r
02-06-2009, 22:36
Sve 5, ali mi se neka'o ne sviđa ovaj arkadni pristup letenju. Inače najjači potez je double hidden blade. Ovo se čeka, i rečeno je da će biti na policama još ovih praznika i kakva je to expanzija Bloodlines za PSP ?

Arbiter of Change
02-06-2009, 23:16
AC Bloodlines je tek najavljen i znamo samo da stiže za PSP, bar koliko ja znam.

Inače... gameplay video me i nije baš nahajpao. Vjerojatno jer sam očekivao da će lik biti malo agresivniji kad oni ono, krenu prema nekakvom više stealth pristupu (je, zato su mu i dali 2 noža sada). Ali smoke grenade je predobra i čini se ima dobar AoE što će je učiniti korisnom. Letenje ništa posebno i opire se fizici, ali dobro izgleda... samo me zanima je li kraj bio skriptiran ili se može dogoditi da te strijela bilo kada pogodi. I fak, smrtni hropci, ovaj, monolozi se vraćaju, a ja se samo nadam skip mogućnosti. Skip, skip, skip... skip.

Constantine
03-06-2009, 05:39
Na pocetku trailera sam bio razočaran ali kad je poceo let :pray:
pre pre pre dobro izgleda,pogotovo letenje i venecija,zakon,ma i ako bude monoton svejedno budem igrao.Kad izlazi?

Grim
03-06-2009, 05:44
Odlican gamplay, i nemogu vjerovat da sam pogodio da ce biti smoke granade :)

CRO-Tsar
03-06-2009, 07:18
Koja igra, koji gameplay, isse, sve za 5. Jedva čekam.
Tko nije vidio novi trailer http://www.gameshadow.com/gamepedia/104 ... 9_trailer/ (http://www.gameshadow.com/gamepedia/10483b/assassin_s_creed_2/trailers/assassin_s_creed_2_e3_2009_trailer/)

Igra je odlična i znao sam da je radnja u veneciji. Moš i pucat, koja ludnica. Al onaj noš u rukavu (hidenblade) mi je najžešći.
Veseli me to kaj piše da izlazi ovih praznika (valjda nemisle na zimske).

Ili ovo http://pc.ign.com/dor/objects/14302492/ ... 60209.html (http://pc.ign.com/dor/objects/14302492/assassins-creed-2/videos/assassinscreed2_gmp_game_60209.html)Skako je jebeno, moš letit !!! woooohoooooooo :thumbs2: :)

Bartuc
03-06-2009, 08:36
Gameplay trailer (http://www.gametrailers.com/video/e3-09-assassins-creed/50252)

Genijalno izgleda :pray: Čini mi se da će biti mnogo pokrpanija igra od prethodnika. Prvo i osnovno, mislim da će priča biti kvalitetnija pošto je lik osvetnik, tu imaš prostora za mrak priču, sjetite se MaxPaynea... Drugo, letenje, plivanje, poboljšan AI, gro oružja, a samim time i višestruko više brutal killova.

Cjebote da imam skip opciju u AC1, odmah bi ga instalirao pošto mi se ovo uber svidjelo xD Mada, sve jedno bi trebao odigrati AC1 pa nastaviti sa AC2, ono, bez razmaka, jedan za drugim... Jebenica.

###DK###
03-06-2009, 08:47
Tek sad pogledao trailer. Izgleda legendarno.
Zakon je što možeš uzeti oružje neprijatelju. :D

ScorpiuS
03-06-2009, 08:56
Reakcija na trailer: :shock:
Jednostavno savršeno! Iako topli zrak u krilima sigurno ne dava toliki potisak prema gore kao što je to slučaj sa balonima dava određenu dozu izazova. Animacije Ezia su savršene, ali animacije osalih nisu baš. Primjetio sam neka trzanja sa čovjekom kojeg je Ezio ubio, pa mi se baš to i nesviđa, ali usavršit će to oni, siguran sam u to.

Bartuc
03-06-2009, 09:07
Mene je najviše dirnulo kada je frajer rekao da je to strašno mali djelić onoga što nas čeka :D Znam da laže, ali uvijek postoji nada xD

Bartuc
03-06-2009, 09:42
Da, jedinica je bila grafički odlična, igrivost je bila fenomenalna, priča više/manje solidna s izuzetkom kraja koji je genijalan, samo bad što je bila monotona i loše prilagođena za PC (fora sa izlaskom iz igre i taj skip...). Da uvedu bolje questove, već su napravili posao, a di su još sva ova poboljšanja koja se vide na traileru...

Grim
03-06-2009, 11:32
Pa evo ja mislim da gun necemo koristit u igri, isto je bilo s prvim djelom s onim samostrijelom... vjerojatno necemo ni gun imat :( .

Deadwalker
03-06-2009, 11:36
Pa evo ja mislim da gun necemo koristit u igri, isto je bilo s prvim djelom s onim samostrijelom... vjerojatno necemo ni gun imat :( .

tesko je reci. Ipak, ima jos dosta do izlaska igre, a i sam developer je naglasio da ce biti 35 vrsta oruzja... :wink:

Praetorians
03-06-2009, 11:36
Trailer izgleda zakon jedva cekam igru. Jedinica je bila super samo malo monotona. Mislim da je ovo najbolja e3 prezentacija igara. Sve sami hitovi jeste pogledali star wars knights of the old republic ludnica

CRO-Tsar
03-06-2009, 11:39

tesko je reci. Ipak, ima jos dosta do izlaska igre, a i sam developer je naglasio da ce biti 35 vrsta oruzja... :wink:

35 vrsta oružja ?????????????? To !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovo je neš kaj nisam očekivao al me jako ugodno iznenadilo. Da bar dođe ovog ljeta.

str1k3r
03-06-2009, 13:49
Ovo je neš kaj nisam očekivao al me jako ugodno iznenadilo. Da bar dođe ovog ljeta.

Rekao je, pri kraju prezentacije, da će biti AC2 na policama do kraja ovih praznika.

ScorpiuS
03-06-2009, 14:16

Rekao je, pri kraju prezentacije, da će biti AC2 na policama do kraja ovih praznika.
Release Date: November 1, 2009

str1k3r
03-06-2009, 14:20

Release Date: November 1, 2009

Ah dobro sad, ja sam čuo što je on rekao... iako taman, prvo AC2 pa L4D2 u 11 mjesecu, a prije svega Prototype, pa ARMAII, pa Call od Juarez, i normalno MW2. Jao, imam što igrati... :D

anton156
03-06-2009, 14:35
A steta samo oni koji kupe preorder dobiju tri dodatne misije i jos neke stvari.

anton156
03-06-2009, 14:53
I mislim da će se igra još odvijat u Florenci(jer u preorderu piše bonus misija u Florenci) i Vatikanu(jer u jednom treileru jedan grb nalikuje Vatikanovom)

Constantine
03-06-2009, 14:54
Hocemo sigurno,nebi to bilo toliko istaknuto u traileru da necemo,samostrijel nikad nije bio toliko istaknut.

I jel to neko rekao da novi AC izalzi uskoro :O
Jedva čekam.

Rang€r
03-06-2009, 16:05
evo sad kad sam malo do daha došo.. pogledo sam trailer 3 puta, šta reč, jebeno savršenstvo, postaje bolje :))

prvo o onom letenju... kolko sam skužio moći ćemo koristit ta krila samo tijekom određenih misija i letit po određenim linijama, kao u PoP sa onom sposobnosti wings of ormazd... plivanje kul :) oslanja se samo na 2h hidden blade :pray:

zatim... promjena dana i noći mi je nekak čudna al vjerojatno je to samo u toj misiji, ste skužili da je mrkli mrak, vjerojatno predvečerje, a kad "odzooma" od mete vani je odjednom dan, pa ček šta su se ljudi zabavljali u 4-5h ujutro? :S

disarm je fenomenalan, jedino me muči to što AI i dalje ima mjesta za poboljšanje, a disarm je prespor, za razliku od AC1 gdje je altaiir brzo radio counter i sl. pa ga ovi vjerojatno nisu stigli mlatnut, ovdje ovaj disarma jebeno sporo dok ovi samo bulje, onaj stražar u sredini(od njih trojice) je na trenutak nekak "zašteko" tak da se na igri još treba radit, al nema sumnje igra će bit odlična :) ovo su moje zamjerke, hvale mi se neda pisat jer bi toga bilo dosta.. :)

W3DR4N
03-06-2009, 16:09
Jao, kako mi je ovaj Ezio loše modeliran. Taj Altair look jednostavno ne paše u veneciji. U svakoj scenografiji je apsolutni uljez.
Bilo bi puno vjerodostojnije da su ga napravili po uzoru na Fantoma iz opere. Maska na licu i crni mantil.

bezimeni
03-06-2009, 16:12
Ja sam se naživcirao gledajući ovaj video...podsjetio me na užasnu dosadu iz prvog dijela .Bljak.

Constantine
03-06-2009, 16:32
Jao, kako mi je ovaj Ezio loše modeliran. Taj Altair look jednostavno ne paše u veneciji. U svakoj scenografiji je apsolutni uljez.
Bilo bi puno vjerodostojnije da su ga napravili po uzoru na Fantoma iz opere. Maska na licu i crni mantil.
slažem se,previse je upecatljiv i ne odgovara mu odjeca nikako.

Snake
03-06-2009, 18:11
jest, previše je upadljiv s kapuljačom i svime.
al nebitno, fino izgleda igra i nadam se da će bit baš kako su najavili - raznovrsnija nego prvi dio.

Aral
03-06-2009, 18:47
Pa to je njegov stil, brijem da bi i dan danas imao takav outfit ^^ Malo djeluje upadljivo ali...

Arbiter of Change
03-06-2009, 19:52
Govore o gradu:
E3 09: Venice Interview (http://www.gametrailers.com/video/e3-09-assassins-creed/50489)

lino
03-06-2009, 20:07
Bas mi je drama ovaj njegov plast :D

Constantine
03-06-2009, 20:35
Govore o gradu:
E3 09: Venice Interview (http://www.gametrailers.com/video/e3-09-assassins-creed/50489)
ajde hvala bogu cine se da su shvatili sto je bio problem u prvom nastavku i budu raznolikije misije,nadam se.

Arbiter of Change
03-06-2009, 20:47
Trgovci su dodatak koji izaziva blagu "o_O" reakciju kod mene budući da ne znam kako će se uklapati u sve to ako stavimo na stranu consumable stvari (granate, itd) koje ćeš morati obnavljati i koje, pretpostavljam, neće svaki čuvar imati na sebi (kao što si u originalu mogao uzimati noževe od onih neprijatelja koji su ih nosili). Sve dok ne moram kupovati nekakav halebard ili što već sistem može proći.

I da, druga stvar koja me prokleto zanima - hoćemo li ovaj put možda vidjeti stvarne misije sa Desmondom u sadašnjosti... budući da finale trilogije vjerojatno naginje prema tome, ako uzmemo u obzir sve novije i novije vrijeme zbivanja?

Nodakim
03-06-2009, 20:48

Meni je drago što zadržali stari look.

Rang€r
03-06-2009, 21:01
i meni, prezakon mi je onaj njegov plašt :)

osim toga kak se on nemože uklapat :S sto ljudi sto čudi, nečeš sad izač na forumu i reč za onog ko te mrko pogleda da je assassin..

Praetorians
03-06-2009, 21:52
Sad sam ponovo instalirao jedinicu i igra je svaki put sve bolja nemogu se docekat dvojke, zna li neko sta ce biti sa altairom u dvojci, oce li se uopce spominjat

Rang€r
04-06-2009, 08:07
možda će se samo na početku spomenut, da se radnja poveže..

Maloki
04-06-2009, 19:14
slažem se,previse je upecatljiv i ne odgovara mu odjeca nikako.
Ustvari mu odjeća sasvim odgovara, baš ima onaj renesansni štih, ali kapuljača uništava sve to.
Mislim, super mu stoji ta kapuljača, ali se nikako ne uklapa sa settingom.

ScorpiuS
04-06-2009, 20:17
možda će se samo na početku spomenut, da se radnja poveže..
Priča se nastavlja točno ondje gdje je stala u jedinici, kada Desmond gleda one znakove iznad kreveta.

R@pt0r
04-06-2009, 20:20
Assassin's Creed 2 - E3 09: Exclusive Developer Walkthrough (http://www.gametrailers.com/video/e3-09-assassins-creed/50811)

Grim
04-06-2009, 20:39
Assassin's Creed 2 - E3 09: Exclusive Developer Walkthrough (http://www.gametrailers.com/video/e3-09-assassins-creed/50811)
Evo gledam ga vec po 6 put, jedino sta mi se ne svida je kada se boris ovog jednog disarmas, a 2 stoje i cekaju, kao da nista ne radis...

Bartuc
04-06-2009, 21:17
To je normalno, tako je bilo i u AC1... Inače bi bilo pre teško, zapravo nemoguće igrati igru. Zamisli kako bi to izgledalo da bilo koj kombo radiš, a 3 lika te s leđa kolju mačevima i sjekirama. Nebi bilo igrivo.

Rang€r
04-06-2009, 21:31
ljepo objašnjeno, lik dobro govori :) najjače mi kad na kraju kaže "this is only the top of iceberg" :pray: to cjelo vrijeme govore da je ovo samo djelić igre, i tolki spominju raznolikost... nekako im vjerujem na riječ, jer ubisoft kad god neš kaže to i ispuni, sam što se uvjek usput pojave neke mušice :(

Aral
04-06-2009, 21:43
Fascinantno...sta da kazem drugo. Unaprijedjene borbe cak, predivna okolina...splinter cell u svojim najboljim danima al samo u proslosti.

Bartuc
04-06-2009, 21:55
Meni nije jasno kako Ezio udri onog lika glavom od šljem koji bi 9mm metak zaustavio, frajer se prima za glavu ko da ga je magarac ritnuo, a Ezio coolerski zeme sjekiru i kokne lika!?

Grim
04-06-2009, 21:58
I ne svida mi kako mu je zabio onu sjekiru u trbuh, tj. kroz trbuh... s obzirom na vrh sjekire to nebi islo tako, jace bi trebao zabit a njemu je islo ko nozem kroz maslac...

Aral
04-06-2009, 22:07
To je igra, ne stvarni zivot. I sve se moze kad se hoce ;)

Bartuc
04-06-2009, 22:09
Da, to sam odmah primijetio ali sam prešao preko toga... Baš me zanima da li je ikada u povijesti zabilježen trenutak da je nekoga probola sjekira :o Rađe da su cijepanje glava napravili i rezanje udova, ili pak rasporivanje trbuha tako da crijeva ispadaju i krv šprica po ekranu i Ezijevoj bijeloj haljinici :evil:

Aral
04-06-2009, 22:11
Toga se bas i nebudemo nagledali u toj igri...i bolje :D Al svejedno, igra je preprestrasna, evo bas instaliravam jedinicu ^^

Bartuc
04-06-2009, 22:14
evo bas instaliravam jedinicu ^^

Ja si baš razmišljam proteklih par sati da li da je snimim ili ne :D Ide mi na živce izlaženje iz te igre, jel mogu popušiti SAVE ako izlazi sa ALT+F4? Vidio sam da ljudi to preporučaju ali ne znam koliko je to pametno.

Ranger ziher zna, on siluje tu igru otkako je izašla :D

Aral
04-06-2009, 22:20
Znas kaj je najsmijesnije vezano uz jedinicu, da od kad je izasla ja sam ubio samo onog jednog od glavnih likova koje moras koknut i to je to, dalje uopce nisam igrao, tak da sam sad dobio jednu dodatnu motivaciju da je predjem ako je to moguce ;)

W3DR4N
04-06-2009, 22:48
ljepo objašnjeno, lik dobro govori :) najjače mi kad na kraju kaže "this is only the top of iceberg" :pray: to cjelo vrijeme govore da je ovo samo djelić igre, i tolki spominju raznolikost... nekako im vjerujem na riječ, jer ubisoft kad god neš kaže to i ispuni, sam što se uvjek usput pojave neke mušice :(

Funny.
Hoćemo li analizirati Ubisoftove vrlo uspješno uništene hit naslove u zadnjih par godina, čime su ubili kredibilitet koji su gradili godinama? Ubisoft je trenutno možda i najgori, tj. nanepouzdaniji izdavač u industriji.

Far Cry 2 - nije donio ni pola obećanog, iznimno slabo realiziran, loš AI, monotono
Tom Clancy's H.A.W.X. - slaba realizacija, nikakav osjećan leta, niti atmosfera
Tom Clancy's EndWar - nakon godina najavljivanja kao revolucionaran RTS koji će promijeniti žanr, koliko je ljudi uopće igralo ovaj promašeni naslov?
Prince of Persia - išli su raditi novi serijal dvije-tri godine nakon što je stari završen? imaju li kreativni odjel u toj firmi, zadužen za nove i svježe ideje?
Shaun White Snowboarding - najavljivana kao ultimativna snowboard igra. isto pitanje, tko je to uopće igrao, kad je do bola tehnički uništeno?
Assassin's Creed - iznimno slabo realiziran, nepovezan, prazan sadržajem i monoton
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas i nastavak mu - uspješno uništen savršen taktički serijal

Bartuc
04-06-2009, 22:53
Istina, zadnja fenomenalna igra od Ubisofta mi je bila R6: Raven Shield. Nakon toga padaju s kvalitetom.

Ima tu igrivih naslova, AC, PoP i Hawx su definitivno igrivi naslovi, ali teško osakaćeni...

Raz
04-06-2009, 23:01
Od tih sam igara igrao samo Far Cry 2 i POP.

Far Cry bi bio jako dobra igra no stvarno je previše monoton, a AI je blaže rećeno glup te prokleto žilav. Iako briljira u pogledu optimizacije, lijepog grafičkog izgleda i osjećaja slobode to ga ne spašava od prosječnosti.

Za POP nemam previše primjedbi pošto nisam igrao prošle nastavke osim The two Thrones, koji je bio užasno težak pa mi se ovaj svidio. Najveća mi je ustvari primjedba što ona ekspanzija ne dolazi na PC, a nadovezuje se na kraj koji mi je bio epic... sad ga nikad neću saznati :(

Ali dobro, od novijih boljih ubisoftovih igrara bi mogao izdvojit HOMM V - TOTE, koji mi je i bolji od HOMM III.

Grim
05-06-2009, 05:44
Evo ja igram AC1 i ne shvacam kak sam prije odustao od igre, bas je zabavna, sada cu je preci do kraja, detaljno!

Bartuc
05-06-2009, 09:23
Evo ja igram AC1 i ne shvacam kak sam prije odustao od igre, bas je zabavna, sada cu je preci do kraja, detaljno!

To sam i ja rekao, čak sam rekao da ću naći sve zastavice :D Ali dosadi ti negdje oko polovice igre pošto je monotona. Mada sam sada dosta nabrijan na igru, jučer sam je prije spavanja instalirao, a danas ću je započeti :D

Tsaя
05-06-2009, 09:27
Ma, nemoguće je naći sve zastavice. Ja sam u onom prvog gradu probao i našo sam 19/20 i tu jednu nisam nikako mogo naći. Koda je nemoguće. Ove druge sam skupljao kak na koju naletim. Tu me živcira onaj ulazak u igru i kad pređem stvorim se u onom stroju i nemogu se vratit natrag u igru da lutam il tak neš...

Grim
05-06-2009, 09:50

To sam i ja rekao, čak sam rekao da ću naći sve zastavice :D Ali dosadi ti negdje oko polovice igre pošto je monotona. Mada sam sada dosta nabrijan na igru, jučer sam je prije spavanja instalirao, a danas ću je započeti :D
Prvi put sam odustao zato jer mi se sruslili winsi pa mi se nije dalo, a nije mi nikako dosadilo....
Sada cu prijeci do kraja, detaljno :)

Bartuc
05-06-2009, 09:53
Bar ću imati s kime razgovarati o igri i napretku kroz levele xD Samo treba oživiti AC1 temu.

Anarion.Umarth
05-06-2009, 09:55
ja je neću niti pokušavati ponovo početi bez nekog gamepada

Deadwalker
05-06-2009, 09:58
Funny.
Hoćemo li analizirati Ubisoftove vrlo uspješno uništene hit naslove u zadnjih par godina, čime su ubili kredibilitet koji su gradili godinama? Ubisoft je trenutno možda i najgori, tj. nanepouzdaniji izdavač u industriji.

Far Cry 2 - nije donio ni pola obećanog, iznimno slabo realiziran, loš AI, monotono
Tom Clancy's H.A.W.X. - slaba realizacija, nikakav osjećan leta, niti atmosfera
Tom Clancy's EndWar - nakon godina najavljivanja kao revolucionaran RTS koji će promijeniti žanr, koliko je ljudi uopće igralo ovaj promašeni naslov?
Prince of Persia - išli su raditi novi serijal dvije-tri godine nakon što je stari završen? imaju li kreativni odjel u toj firmi, zadužen za nove i svježe ideje?
Shaun White Snowboarding - najavljivana kao ultimativna snowboard igra. isto pitanje, tko je to uopće igrao, kad je do bola tehnički uništeno?
Assassin's Creed - iznimno slabo realiziran, nepovezan, prazan sadržajem i monoton
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas i nastavak mu - uspješno uništen savršen taktički serijal

jedan od rijetkih trenutaka kada se u potpunosti slazem s tobom. Ubisoft je u zadnje vrijeme jako zakazao i samo se nadam da ce novi Splinter Cell(meni njihova najdraza igra) ostati na razini. Nadam se... :(

Grim
05-06-2009, 09:59
ja je neću niti pokušavati ponovo početi bez nekog gamepada
Koji gamepad, meni su na tipkovnici i misu odlicno odradene kontrole te je cak bolje igrat na tipkovnici nego na gamepadu, nema sanse da ga spajam za ac1. Sada cu morat ozivit ac1 temu pa da se tamo prebacimo :)

ScorpiuS
05-06-2009, 10:17
AC je bolje igrat na tipkovnici i mišu iz istog razloga zbog kojeg je i Mirror's Edge, bolja kontrola igrača i puuuno bolja preciznost.

Aral
05-06-2009, 13:47
Igrat fps na kozoli...rotfl :rotfl: AC mozda ali inace...ajmo se svi smijat!

ScorpiuS
05-06-2009, 15:26
Igrat fps na kozoli...rotfl :rotfl: AC mozda ali inace...ajmo se svi smijat!
Ni meni nije jasno, FPS nije FPS, ako igrač nemože bez ikakvog problema ciljat u svim smjerovima, ali to je off-topic.

Deadwalker
05-06-2009, 19:52
meni je jos bolja shema glede igranja strategije na konzoli. Boze, cega se sve jos nece sjetit. Mislim, imati ce i takve igre svoju publiku, al mi je u krajnje ruku smijesno i bezveze...
Nego, back on topic...

Gledao sam malo gameplay trailer i kolko sam vidio mehanika igranja je gotovo ista s par novih poteza. Samo se nadam da ce ovaj put rjesavanje zadataka biti zanimljivije, a ne da mi igra dosadi nakon 3 killa... :(

ScorpiuS
05-06-2009, 20:05
Maybe it's just me, ali skakanje na metu i zabijanje noža direkt u njihov vrat nikad ne dosadi, barem meni ne.

bezimeni
06-06-2009, 07:49
Ja osobno popizdim kada vidim neiskorišteni potencijal .To mi je najgore kod neke igre .Ono , dam joj šansu po nekoliko puta ali jednostavno ne ide.Prvi dio je imao odlično dizajniranog glavnog junaka.Lik j imao odlične animacije.Gradovi su bili odlično dizajnirani.Jako dobre kontrole preko gamepada , izvrsna i dobro optimalizirana grafika , zanimljiva priča....ali kao da nisu znali što bi sa igrom.Nepovezana radnja i strahovito dosadne misije .Jednostavno , nakon par sati postane mi totalno neigriv i slijedi obavezno brisanje.
Drugi dio neće ni prismrditi mom kompu ako ne pročitam da je igra barem 50% dinamičnija i zanimljivija od prvog dijela.

Grim
06-06-2009, 09:39
Ma shvatili su pogresku i sada ce je ispravit, kolko se sjecam biti ce 60 razlicitih tipova misija.

str1k3r
06-06-2009, 09:50
Jao, morati ću opet AC 1 proći, jako detaljno, probat ću čak i skupiti sve zastavice, ionako sad dolaze praznici pa imam kad :D Nemogu dočekati 2, BTW kad ono dolazi?

Grim
06-06-2009, 09:56
Jao, morati ću opet AC 1 proći, jako detaljno, probat ću čak i skupiti sve zastavice, ionako sad dolaze praznici pa imam kad :D Nemogu dočekati 2, BTW kad ono dolazi?
November 17, 2009

Bartuc
06-06-2009, 10:05

Jučer sam počeo igrati igru i rekao sam da ću ubiti svakog Templara i skupiti svaku zastavicu. Nakon prvog grada sam odustao od zastavica kada sam skupio prvu i pročitao brojku 1/100 :rotfl:

VAŽNO u vezi AC1S- pošto će ga sada hrpa ljudi ponovno zaigrati

Ako vam igra pri svakom killu ili nekom važnijem događaju totalno zablokira na par sekundi, isključite se sa interneta pa onda igrajte!!!SInače, svaki vaš kill se šalje na internet, a pošto su serveri u qurcu, dobijete to užasno blokiranje. Mada postoji šansa da nećete imati tih problema. Ali ako ćete ih imati, tu je riješenje :friends:

Aral
06-06-2009, 11:01
Ja imao jucer taj problem, poludio...nisam stigao jucer otkrit uzrok al sam danas skuzio u cem je problem...dosao u prvi grad, let the killing begins ^^

Grim
06-06-2009, 11:10
Uh hvala Bartuc, mislio sam odustat zbog toga :)

str1k3r
06-06-2009, 11:13
Jučer sam počeo igrati igru i rekao sam da ću ubiti svakog Templara i skupiti svaku zastavicu. Nakon prvog grada sam odustao od zastavica kada sam skupio prvu i pročitao brojku 1/100 :rotfl:

E, ja imam starije saveove pa imam negdje 40-ak zastavica, samo Saracenskih, a di su još King Richards, Masayaf. Iako mislim da mi je najbolje skupljati zastavice iz Masayafa jer ih ima 40-ak :D .

ScorpiuS
06-06-2009, 11:27
Osim toga Masayafa je najmanji, a šta uopće dobivamo time da skimo sve zastavice.

Teon
06-06-2009, 11:30
Apsolutno nista.

A glede AC2, mogao bi biti bolji no prvi dio :) Za razliku od SCa ...

Grim
06-06-2009, 11:58
Cek, sta ne dobimo neki bonus memory?

Teon
06-06-2009, 13:04
Mislim da na PCu ne ...

Rang€r
06-06-2009, 13:48
Jade is back! (http://www.gametrailers.com/video/e3-09-assassins-creed/51039)S:D

intervju sa jade i onim drugim likom, saznaju se neke stvari o AC2 :)

Arbiter of Change
06-06-2009, 14:08
Zastave skupljaš da bi produžio igru i dobio achievementse (isto dobijaš i za one High Pointse), nešto što je nama PC igračima nevažno jer nemamo nikakve koristi od toga osim da se hvalimo... da.

Cookie monsta
06-06-2009, 14:52
Jedno pitanje kad izlazi zaboravih ??

Deadwalker
06-06-2009, 16:16
ja jedinicu nisam nikada odigrao do kraja. Jednostavno, prepremonotono za mene. Mozda se nekako jednom prisilim da odigram skroz do kraja, cist radi radnje...
Kako rece bezimeni, dvojka treba se znatno poboljasat glede nekih stvari...

Grim
06-06-2009, 16:28
Jedno pitanje kad izlazi zaboravih ??
Ima ti na prethodnoj strani :| , ali nevermind izlazi November 17, 2009.

Cookie monsta
07-06-2009, 10:45
Šta do onda da strepim sa tim trailerima, gameplayima i tim :cry:

Aral
07-06-2009, 11:04
ja jedinicu nisam nikada odigrao do kraja. Jednostavno, prepremonotono za mene. Mozda se nekako jednom prisilim da odigram skroz do kraja, cist radi radnje...
Kako rece bezimeni, dvojka treba se znatno poboljasat glede nekih stvari...

Hehe, mos mislit kak bude. A mozda i bude, tko zna :D

Cookie monsta
07-06-2009, 12:43
Ajd ne trkeljaj gluposti bit će puno bolje :killyou:

W3DR4N
07-06-2009, 19:17
AC je bolje igrat na tipkovnici i mišu iz istog razloga zbog kojeg je i Mirror's Edge, bolja kontrola igrača i puuuno bolja preciznost.

Mirror's Edge je u duši još uvijek obična pucačina, gdje do izražaja dolazi pozicioniranost. Stoga, kombinacijom miša i tipkovnice se dobiva okretnost i preciznost.

S druge strane, Assassins Creed je tipična konzolaška avantura gdje je kontroler bogomdan dodatak. Sve se bazira na zaključavanju i automatskom pozicioniranju, pa ga je s kontrolerom puno ugodnije igrati zbog svih prednosti kontrolera poput boljeg namještanja za igranje (zavaljen u naslonjaču), stalne prisutnosti svih tipki, višestrukih kombinacija i drugog. Kvalitetan kontroler daje sasvim novu dimenziju Altairovoj pokretnosti. Doduše, igra nije nativni GfW naslov, no kontrole se mogu s lakoćom prilagoditi.

Rang€r
07-06-2009, 20:48
de kak ti to držiš ruke da ti na tipkovnici i mišu nisu sve kontrole na dohvat ruke? :S

pa kontrole u ACu na mišu i tipkovnici su ono.. savršenstvo, jednostavno nema mane, imaš potpunu kontrolu nad altairom i to bez ikakvih problema, ni više ni manje...

W3DR4N
07-06-2009, 20:56
Onaj low i high actionse je puno ugodnije izvoditi držanjem tipke, nego li pritiskanjem shifta.
Isto kao i mijenjanje oružja pomoću d-pada.
Serije skokova, pariranje.

Ma... AC je igra koja vrišti za kontrolerom.

Rang€r
07-06-2009, 20:57
ma kako vrištanje za kontrolerom, čudim se šta ovo kažem al neznaš igrat to il koji qrc :S?

Aral
07-06-2009, 21:39
Ne, ozbiljno, takve igre se mogu bez problema igrat na kontroleru. Nisam za to da je kontroler bolji od misa i tipkovnice, dapace jedino i igram na m+t kombi, osim volan za rejsanje, ali istina je da je neke komboe ili sl. lakse napraviti na kontroleru. Tak da ono, svaka igra koja je skrojena za to ispast ce ok. Iako ja naravno prste polomim na tome xD

Arbiter of Change
09-06-2009, 20:39
Nego, što mislite o tome da će se ovaj put naš junak dosta brže penjati po zgradama (kao što se da vidjeti iz gameplaya onog)?

Bartuc
09-06-2009, 20:40
Odlično, Altair mi je bio lagano pre spor.

str1k3r
09-06-2009, 20:45
Samo da to nebude prebrzo, pa da Ezio ne liči na freakin' Spidermana.

Arbiter of Change
09-06-2009, 21:17
Meni je baš Altair odlično pogodio brzinu jer se gotovo osjeti kako ipak ulaže nekakav napor dok se penje... ovaj skoro pa na trenutke izgleda kao da ga netko kabelom povlači prema gore. Ne znam, stvar navike valjda.

ScorpiuS
09-06-2009, 21:19
Odlično, Altair mi je bio lagano pre spor.
Ajde si ti probaj pentrat po zvoniku crkve pa ćemo vidjet dali ćeš bit brži

Rang€r
10-06-2009, 00:42
mogli bi se natjecat ko će brže past dolje :DD

ScorpiuS
10-06-2009, 09:39
mogli bi se natjecat ko će brže past dolje :DD
Vjerovatno bi svi forumaši postali profesionalci u padanju nakon prvog pokušaja :D

Grim
10-06-2009, 10:21
Eh nikad se nezna, mozda netko zna parkour :)

Rang€r
10-06-2009, 10:25
zadnji moj pokušaj parkoura je završio rako da sam bljuvo ko konj... duga priča, treba pazit šta se jede prije toga...

i da poželjan je skill o padanju, dakle ako ste igrali rukomet il bilo šta radili što uključuje padanje i znate nešto o tome... to će vam bit najvažnije :)

Grim
10-06-2009, 10:27
zadnji moj pokušaj parkoura je završio rako da sam bljuvo ko konj... duga priča, treba pazit šta se jede prije toga...

i da poželjan je skill o padanju, dakle ako ste igrali rukomet il bilo šta radili što uključuje padanje i znate nešto o tome... to će vam bit najvažnije :)
U mojem zadnjem pokusaju sam slomio prst :/

Cookie monsta
10-06-2009, 10:58
To moraš imat muda da probaš i ak uspiješ svaka čast :friends:

ScorpiuS
10-06-2009, 11:10
Šta ako uspiješ? Skočit sa zvonika?

Rang€r
10-06-2009, 15:59
parkour baš i nije skakanje sa zvonika... tj. neznam jel iko ikad u RL skočio sa zvonika nekog u sjeno i osto živ... katkad i altair fejla u tom xD

Praetorian
10-06-2009, 16:18
Ja sam zadnji put skako sa špage na tjelesnom i ruku sam si strgao.

Arbiter of Change
12-06-2009, 18:15
Nove vijesti o Limited Edition verziji... smexy figure stiže u paketu, među ostalim. :)
Assassin's Creed 2 Limited Edition Contents Revealed (http://www.examiner.com/x-3809-Detroit-Gaming-Lifestyle-Examiner~y2009m6d11-Assassins-Creed-2-Limited-Edition-Contents-Revealed)

Titled theS“Black Edition”, the set will include a copy of the game’s soundtrack, a super snazzy Ezio action figure (above), three bonus in-game missions, behind-the-scenes interviews, a 64-page hardcover concept art book, have a holographic signature, and come wrapped in special black packaging (thus the name).

The Assassin’s Creed 2 Limited “Black” Edition is expected to ship alongside the regular retail version of the game and sell for around $80-90 bones US.

http://www.imagesforme.com/out.php/i538231_ac2eziofigure.jpg

Grim
12-06-2009, 18:36
Bilo bi nice imati tu figuricu, ali nevjerujem da ce se isplatit dati duplo za Black Edition.

str1k3r
12-06-2009, 18:39
Black Edition 'ere I come!^^

ScorpiuS
12-06-2009, 20:45
Najs, volio bi se buditi uz tu figuricu! Ali držim se ja standardnih izdanja, nijedno special izdanje me baš nije interesiralo.

Grim
14-06-2009, 20:43
Ubisoft je potvrdio kako Assassin's Creed 2 u Europu stiže 20. studenog za PC, PS3 i Xbox 360. Collector's Editionu će koštati 69 funti (oko 80 eura).
IZVOR: HCL.hr

str1k3r
14-06-2009, 20:50
Ja već štedim za Collectors Edition, a i za ostale igre koje stižu u studenom, a ima ih^^...

Nodakim
14-06-2009, 20:53
Da bar Ezio izgledao kao ta figurica,mnogo je bolji izgled i stil.

serijski samoubojica
14-06-2009, 20:58
Šta je stvarno potrebno govorit kako ću odma prve subote nakon izlaska igre trčat u algoritam po limited edition?

noobina
14-06-2009, 21:26
načekat ćeš se,prijatelju, dok to dođe u algoritam, empire: total war-u je trebalo 2 tjedna

serijski samoubojica
14-06-2009, 21:30
načekat ćeš se,prijatelju, dok to dođe u algoritam, empire: total war-u je trebalo 2 tjedna

Nije meni problem čekat dok god ga ne počnu odgađat... Btw. tek se sad sjetio da baš u to vrijeme izlazi L4D 2. FFFFUUUU....

Rang€r
14-06-2009, 21:42
ma kaki l4d 2... ovo će se igrat :))

ja sam mislio kupit jednom kad sva tri izađu, sve tri origigi, al ovo definitivno kupujem CE, pošto imam pun qrc para od krizme i nemam ih na šta trošit xD

Deadwalker
16-06-2009, 07:39
pošto imam pun qrc para od krizme i nemam ih na šta trošit xD

meni bi sada dobro dosla "jedna krizma"... :)

Rang€r
16-06-2009, 19:42
ma ja sam vrlo štedljiv i čuvam pare ko banka(oke ovo je loša usporedba..)

a od krizme imam tolko love da ju izbrojat nemog xD opet mi se teško rastat od nje, škrt sam dat 90kn za 30 dana WARa :(

Cthulhu
16-06-2009, 19:49
L4D2 će uz ovo proći neprimjećen. Enivejz, prema viđenom gameplay materijalu, ovo zasad izgleda apsolutno fenomenalno, tako da jedva čekam. To što se igra odvija u dobu koje ja apsolutno obožavam je jedan veliki plus, i definitivno ovu igru stavlja na vrh najočekivanijih igara(barem meni).

Rang€r
16-06-2009, 21:00
pa ofc... kakav će sad l4d proč zapažen pored nečeg kao assassins creed :D

ScorpiuS
16-06-2009, 21:21
Jednostavno, L4D će rulat, ne u mojim očima, ali u očima mnogih zagriženih Valve fanboyeva.

Rang€r
16-06-2009, 21:22
pa jbg, kad niš drugo neigraš neg valve igre kak im nebi rulo... osim toga u mp je čak zabavan al sp je ono tuga i jad, zato nikad ne uspoređujem sp igre(AC, witcher) sa mp igrama(tf2, WAR, dota..)

Constantine
16-06-2009, 22:08
Jednostavno, L4D će rulat, ne u mojim očima, ali u očima mnogih zagriženih Valve fanboyeva.
slažem se iako je meni l4d bezveze i totalno nezabavan puno vise ima Valve fanboyeva nego AC fanboyeva.

Arbiter of Change
20-06-2009, 20:06
Ekipa sa GameTrailersa analizira onaj predobri trailer:
Assassin's Creed II GT Pop-Block: Venice (http://www.gametrailers.com/video/assassins-creed-assassins-creed/51782)

Arbiter of Change
21-06-2009, 11:56
Evo konačno i direktna usporedba dizajna likova. Uvijek sam se pitao zašto imaju pomalo smiješan dizajn pojasa, gotovo kao steznik.
Btw, primjećujete li da Ezio na svojoj desnoj ruci imao sečivo, ali nema i mehanizam potreban za aktivaciju? Ili to ili je skriven u rukavu.

http://www.imagesforme.com/out.php/i552119_AltairEzio.jpg

str1k3r
21-06-2009, 11:59
Altair ima više oružja, hladnih oružja, nego Ezio, no Ezio je bolji u Hand to Hand borbi. Kao da daju Eziu sve što nisu dali Altairu.
Jel' borba prsa o prsa, blago rečeno, "saka" u prvom dielu. I Altair je viši od Ezia.

Cookie monsta
21-06-2009, 12:01
Bilo bi super da nam daju da odaberemo s kojim likusom cemo igrat :)

Arbiter of Change
21-06-2009, 12:03
Ja baš obrnuto mislim budući da će Ezio moći kupovati dodatne stvari i uzimati oružja od neprijatelja dok Altair barata samo onim što ima na sebi. Ali inače dizajn i koncept Altaira je bolji; ono, on je više kao nekakva sila prirode (uleti, ubije i izađe) dok mi Ezio smrdi na to da će Ubisoft iskoristiti klišej gaminga i dati mu povijest samo kako bi bio neki jeftini anti-heroj (već pretpostavljam da će se pre*eravati kroz igru sa nekakvim sarkastičnim komentarima ili što već... /sigh).

str1k3r
21-06-2009, 12:06
Da boky, samo šteta što je Altair mrtav u to vrijeme, da nije imao bi nekih 300-tinjak godina :D
I da, malo će mi čudno biti igrati sa plemićem koji nikad nije bio Assassin. Već vidim melodramu u igri, mada u prvom dijelu nisu tjerali nekakve emocije van.

Grim
21-06-2009, 12:46
Ne svida mi se ime novog, Ezio, ono... bas je nakak... lose... :(

vjever_masni
21-06-2009, 13:29
sta oces, bolje to nego Luiđi

Grim
21-06-2009, 13:33
sta oces, bolje to nego Luiđi
To bi bilo zakon, da halam s assassinom Luigi :pray:

lino
21-06-2009, 14:09
Bolje bi bilo da se svao Enzio :)

Rang€r
21-06-2009, 15:48
ah kak altaiir izgleda bolje od ovog geja.. :(

kad bi bar u trojci se vratio altaiir sa svim ovim kul gemplej dodacima i sa svime poboljšanim...

Praetorian
21-06-2009, 15:50
I men Altair bolje izgleda, Ezio izgleda ko alkoholičar.

Constantine
21-06-2009, 15:56
Meni Ezio izgleda bolje,Altair izgleda staromodno.

ScorpiuS
21-06-2009, 15:56
Ne izgleda ko alkoholičar nego je previše kićast, izgleda ko gej.

Grim
21-06-2009, 15:57
Ezio je previse zenskast, Altair je prava muskarcina, Ezio ima malenog.

Arbiter of Change
21-06-2009, 16:00
Stvarno, nije samo razlika u obleki već i u samom tijelu lika. Altair ima više "manly man" figuru. :)

Insert
21-06-2009, 16:59
kao da se vidi išta pod onom odjećom

Deadwalker
21-06-2009, 17:25
Stvarno, nije samo razlika u obleki već i u samom tijelu lika. Altair ima više "manly man" figuru. :)

tako se i meni cini. Doduse, ovaj novi ce imati bolje killove(barem prema do sada dostupnim materjalima) pa ce valjda biti vise kulan... :)

###DK###
21-06-2009, 17:40
I meni Altair malo bolje izgleda.
Premda na onoj slici Ezio ima kulniji stav. :D

Grim
21-06-2009, 17:41
Ah vidjeti cemo ali ono Ezio je papak, cak si ni prst nije odrezao da lakse moze hidden blade koristit :(

Arbiter of Change
21-06-2009, 17:50
kao da se vidi išta pod onom odjećom
A ono, ako ti ne vidiš onda je OK.
Altair je nekako masivniji, Ezio baš izgleda kao feminiziraniji lik... ali ono, to valjda nije toliko loše kad pogledaš moderne trendove.

str1k3r
21-06-2009, 18:07
Kao prvo; mislim da su mogućnost iznimno dobre hand to hand borbe dali krivoj osobi; Eziu, dok Altaïru kao hashshashin-u nisu dali punu mogućnost hand to hand borbe; hashshashini su trenirali poseban stil borbe koji se zove Jana; koji prakticira niske udarce nogom i udarce općenito. Altaïrov stil borbe nalikuje običnom "barroom brawlu", no u biti to nije tako.

Herr Schnitzel
21-06-2009, 18:12
Zar sam jedini kojem je novi dizajn kulniji od starog? Fantasticno odgovara razdoblju, a opet daje nekakav dojam kulnosti i ubojite elegancije. Damn, osjecam se gejno sad :(

str1k3r
21-06-2009, 18:13
Odgovara razdoblju, savršeno su to pogodili, to stoji, ali u usporedbi sa Altaïrovom "oblekom" izgleda... well... gej.

Herr Schnitzel
21-06-2009, 18:16
Odabrali su renesansu. Dakle, nabrane kosulje i siroke rukave s uskim nogavicama. Cijela tadasnja moda je gejna. Nema smisla plakati oko toga, jer jos su ga i dobro napravili :)

Arbiter of Change
21-06-2009, 18:18
Iskreno, trebali su mu dati crnu/neku tamnu odjeću jer baš zbog toga što nosi bijelu odudara od svega, čak i na karnevalu, a to je postignuće već.

str1k3r
21-06-2009, 18:21
Šnicla, i to kaj veliš, mogao je dobiti onu renesansnu "mušku" suknjicu... :D
Arbiter, mislim da su htjeli, što se toga tiče, zadržati nekavu sličnost sa Altaïrom, jer i on nosi bijelo.

Arbiter of Change
21-06-2009, 18:24
Arbiter, mislim da su htjeli, što se toga tiče, zadržati nekavu sličnost sa Altaïrom, jer i on nosi bijelo.
Je, samo što je to čista nebuloza i to sa više stajališta; Assassini se trebaju stopiti sa svojom okolinom (što on ne uspijeva baš čisto zbog boja i... well, osim ako Venecija neće kroz čitavu igru biti u periodu festivala, odudarati će od normalnih ljudi) i, još važnija, Ezio nije pravi Assassin i zbog toga ne bi ni trebao biti vezan tim nekakvim "dressing kodom".

Ali ajde, fanovi su važniji od zdravog razuma... sigh. Ne znam zašto, ali ovih dana sam nešto na ratnoj nozi sa AC2.

str1k3r
21-06-2009, 18:30
Neznam zašto, ali mene nekak čudi zašto je Ezio niži od Altaïra, znam da je nekak bezveze, ali... onak'... nije mi lijepo za vidjet to. Ipak to je renesansa, kao što Šnicla kaže, htjeli su što nakićenijeg lika; kad bi mogli, ofarbali bi ga u dugine boje.

Grim
21-06-2009, 18:37
Neznam zašto, ali mene nekak čudi zašto je Ezio niži od Altaïra, znam da je nekak bezveze, ali... onak'... nije mi lijepo za vidjet to. Ipak to je renesansa, kao što Šnicla kaže, htjeli su što nakićenijeg lika; kad bi mogli, ofarbali bi ga u dugine boje.
Nizak je zato sto je talijan, svi talijani su maleni i niski ^^

Herr Schnitzel
21-06-2009, 19:09
Koliko mi se cini, to su dva odvojena artworka koji su slijepljeni zajedno radi lakse usporedbe, tako da ne znaci da su u skali 1:1.

ScorpiuS
21-06-2009, 22:09
Pa i da jest jedan art koji su složili u Ubisoftu. Tu je Ezio 5 sm manji, pa jeli to tolika razlika? Osim toga, što si manji, mobilniji si.

W3DR4N
22-06-2009, 12:41
Kakva visina, kakvi bakrači.

Premotajte onaj E3 gameplay film do minute-minute i po, te ćete vidjeti da je Eizo jednako visok kao i drugi muški NPC-ovi u igri, jednako kao što je bio visok i Altair.

To da je prvi Assassins Creed bio promašen ćemo zasad ostaviti po strani, ali prema prvim materijalima, dvojku su sfušali do kraja.

Bartuc
22-06-2009, 13:24
http://www.imagesforme.com/out.php/i552119_AltairEzio.jpg

Ezio mi je barem 3x bolje dizajniran od Altaira. Fenomenalan dizajn. Altair zgleda kao da ima krpu na sebi, dok Ezio ima puno više detalja i življi stajling.

lino
22-06-2009, 14:33
Bolji je Ezio...

Constantine
22-06-2009, 15:01
baem se još neko samnom slaže :)

Hidraulicar Kreso
22-06-2009, 16:27
možda Ezio izgleda detaljnije, ali Altair izgleda onako mistično sa tom krpom, i mislim da je ona trademark od AC-a. Za ovoga se vidi da je neki umišljeni plemić.

Grim
22-06-2009, 16:49
Pa mislim pogledajte Altaira, vrlo tajanstveno stoji, i vrlo kulno izgleda, a Ezio s svojom fenci šmenci odjecom radi nekakve poze i neku facu, ono o vidi mene ja sam postao kulni assassin jea ja ubijam s kulnim pozama, bas sam lijep plemic.

Constantine
22-06-2009, 17:35
Ezio je ubojica sa stilom,Altair izgleda kao tamo neki seljak koji tu i tamo radi atentate na neke likove :D

Grim
22-06-2009, 17:38
Ezio je ubojica sa stilom,Altair izgleda kao tamo neki seljak koji tu i tamo radi atentate na neke likove :D
Ezio je plemic koji je tek postao assassin i folira se :(
Altair to radi duze vrijeme i ne folira se nego je prava faca :D

Constantine
22-06-2009, 18:06
Onda je ubojica plave krvi 8)

Deadwalker
22-06-2009, 18:08
Onda je ubojica plave krvi 8)

u prijevodu - prekulan momak 8)

Tsaя
24-06-2009, 09:13
Lol. Meni taj Ezio izgleda bolje neg onaj Altar, i mislim da ima bolja oružja. Fora je kaj moš čopit čuvaru neko oružje i zaklat ga s tim. Cool igra, evo nekida sam prešo jedinicu. Kad dolazi ono dvica ???
E, oće biti opet onog sranja s doktorima i onim animusom kroz koji ulaziš u igru ??? Igra bi bila bolja bez toga.

Jel ima tko ovakav problem s jedinicom ???
Čovjek kad priča s nekim il neko s njim, ja uopće nečujem, samo nekad uspije ozvučiti koju riječ na pola i onda se opet niš nečuje. Kak se to popravi ???

Fireblade
24-06-2009, 09:16
ovaj novi assassin puno bolje izgleda od staroga...jedva cekam igru...i btw kolji ce bit gradovi uz rim i venceiju

Tsaя
24-06-2009, 09:19
sigurno još neki između njih

MasaKrisT
24-06-2009, 09:21
gotovo nista novo,isti covjek u novom okruzenju:( svejedno,budem zaigrao

###DK###
24-06-2009, 09:40
Ja ću ga odigrati najviše zbog priče. Jedinica mi je legendarno završila.

W3DR4N
24-06-2009, 13:23
Gradovi koji bi se mogli pojaviti u Assassins Creedu 2 su Venecija, Rim, Napulj, Milan, Firenca, Palermo, Ravenna, Ancona. Računajte da su gradovi bili metropole u tom vremenskom razdoblju. Ne očekujemo sve, ali ako ciljaju Italiju, zasigurno su neki s tog popisa.

Tsaя
24-06-2009, 13:35
Ovo će bit sigurno: Rim, Firenca, Venecija, Milan i možda Đenova i Ancona.

W3DR4N
24-06-2009, 13:52
A čuj, Milan, Firenca i Geneva su gradovi u sjevernoj italiji, te su kulturno poprilično slični.

Svakako mislim da će Ubisoft ići na raznolikost gradova, te uključiji koji južnjački u cijelu priču.

Doduše, već se naslućuje kako će Firenca biti točka polazišta, odnosno početak igre i glavna baza operacija, baš kako je Masyaf bio u prvom Assassins Creedu.
To govori nekoliko činjenica.
- Većinu svog rada je Leonardo Da Vinci odradio u Firenci, koju je svojim izumima i likovnim izražajem doveo na vrh europske kulturne scene 15. stoljeća.
- Puno ime glavnog protagonista ovog nastavka je Ezio Auditore da Firenze.
- Na kraju krajeva, Eizo se osvjećuje Firenškim moćnicima, što je osnovna radnja igre

Opet, s treće strane, Ubisoft navodi kako je tek bježanjem u Veneciju Eizo postao vrhunski tihi ubojica.
Vrijedi pričekati nove materijale.

Tsaя
24-06-2009, 13:54
Slažem se.

E, W3DR4N, jel mi možeš ptvrdit da je kupnja prek steama sigurna i da te nemogu pokrast.

Rang€r
24-06-2009, 14:13
sigurna je isuse :p

onaj dio "s doktorima" jednostavno mora bit i to je prava okosnica radnje a ne altair ili ezio, to što nisi čuo ništa od priče tvoj je problem, da tog nema to se nebi primječivalo al dodavanjem toga je znatno pridonjelo kvaliteti priče...

Mirko L
24-06-2009, 16:20
To s doktoron je dobilo puno kritika pa se općenito nezna šta će s tin napravit.
U vezi trećeg grada- čita san da bi to moga bit Milano.
I u vezi altair vs ezio- više mi se sviđa altair(po izgledu).Ono, baš je cool tako prekriven i sve to.također ima bolju kapuljaču, ne ovi ezio izgleda ko šminker

Aral
27-06-2009, 10:35
AC2 preview (http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=218420)

ako nekog zanima :wink:

noobina
28-06-2009, 11:51
A čuj, Milan, Firenca i GenevaSsu gradovi u sjevernoj italiji, te su kulturno poprilično slični.
W3DR4N nam zaluto u švicarsku

Constantine
28-06-2009, 12:09
mislio je na Genovu.

noobina
28-06-2009, 17:23
mislio je na Genovu.
znam
nego, jel se zna što o učitavanjima misije, jer mi je u jedinici išlo na k. čekanje dok mi mualim po 600000000000000000000000000000. put drži predavanje

ScorpiuS
28-06-2009, 18:09
Nije to bilo učitavanje misije nego animacija koja se nemože prekinut. Osim toga svima je to išlo na jetru.

W3DR4N
28-06-2009, 18:54
Nikad nisam razumio zašto se nemogućnost prekidanja animacija navodi kao minus Assassins Creedu.
Ako već pratiš radnju, čiji su uvodnici sastavni dio, logično je da nećeš ništa prekidati ili ubrzavati.

Kad već igraš drugi put, za vrijeme animacija slobodno možeš na zahod ili složiti sendvič.

ScorpiuS
28-06-2009, 19:07
Da, ali AC ima potencijala za free-roam igranje pa tako možeš igrat aigru svako malo po pola sata ili više čist tako iz zabave. Ali ako moraš slušat dosadnog Mualima pola sata prije nego što počmeš...

Rang€r
28-06-2009, 20:38
fak ja sam sad zaboravio uvod act 4orke od Mualima :( moram ponovit gradiva asap...

bilo bi ljepo kad bi devsi rekli očel se moč animacije prekinut u dvojci jer fakat, onaj cjeli uvodnik u act 4 od mualima sam napamet znao -.- onda neke govore(od npr. majd addina u jeruzalemu, william of montferata sa rikardom itd.)

Deadwalker
28-06-2009, 20:40
sta ti je fan igre :)
Ja igru nisam nikada ni zavrsio...možda se nekako prisilim ovo lito dok bude susa naslova

noobina
29-06-2009, 09:09
možda kad bi implementirali free roam mode koji se otključava kad završiš kampanju

Arbiter of Change
29-06-2009, 11:43
možda kad bi implementirali free roam mode koji se otključava kad završiš kampanju
Koja svrha? U originalu si i tijekom same igre bio slobodan lutati uokolo, a i važno je dati konkretan kraj zbog nastavljajuće priče.

Rang€r
29-06-2009, 15:07
neče bit kraja u dvojci ak je trilogija -.-

ScorpiuS
29-06-2009, 16:09
I Mass Effect će bit trilogija isto pa će svejedno nastavit igra poslje glavne radnje u ME2.

Rang€r
29-06-2009, 16:13
pa kužiš da se ovdje radnja nastavlja?

tak ja isto mog reč, pa i lotr je trilogija pa se priča ipak nastavlja -.-'

noobina
30-06-2009, 14:21
Koja svrha? U originalu si i tijekom same igre bio slobodan lutati uokolo, a i važno je dati konkretan kraj zbog nastavljajuće priče.
radi animacija, i zabave

Grim
30-06-2009, 18:42
Ne, free roam bi bio katastrofa, unistio bi pricu igre, nikako.

ScorpiuS
30-06-2009, 18:59
Kao nagrada poslje glavne radnje? Me not think that!

Arbiter of Change
07-07-2009, 18:03
Novi video:
Dev Diaries Part I: Ezio HD (http://www.gametrailers.com/video/dev-diaries-assassins-creed/52430)

OK, sada sigurno znamo da je i kao lik drugačiji od Altaira, ne nužno samo zato jer priča to zahtjeva od njega... što je dobro. Isto tako, vidimo i nešto novog gameplay materijala (malo borbe, iznenadilo me da je ostao isti onaj fatality mačem kad sasiječeš neprijatelja po vrata iz kosa). Još samo da mi onaj njihov 1. dev ne izgleda kao da mi pokušava prodati maglu... uff.

Grim
07-07-2009, 18:17
Znaci Ezio ce biti potpuno drukciji od Altaira, vrlo zanimljivo, bas me zanima kako ce to u igri izgledat.
Ali opet sam primjetio par stvari kod borbe sta mi smeta, a to je sto oruzja poput hidden blade ili koplje prelako prelazi kroz armor, zabije mu koplje kroz trbuh ko da lubenicu sjece, a lik nosi armor od metala, i da ne nosi tesko bi tako lako zabio to koplje....

Cthulhu
07-07-2009, 18:21
Lijepo to izgleda. Samo da ne pretjeraju sa zahtjevima i gg.

Srle
07-07-2009, 18:38
Vau, imamo krv, dva bladea, i glavnog lika sa naglaskom jeftinog italijanskog konobara, iz jeftinog italijanskog restorana, iz jeftinog niskobudžetnog filma. Samo da ne bude kao u prvom dijelu gdje je glavni lik na početku igre pun sebe i smatra sve ostale nižim slojem, koji se kasnije razviija u politički korektnog assassina. Želim da Ezio bude pun sebe kao niti jedan lik do sad. Neću da bude u fazonu "oni su vjerovali da pomažu a ja ih ubio", već želim da priđe meti da mu s jeftinim naglaskom kaže "Imma bust a cap in yo mothafuckin ass bitch" i kulerski ga ubije.
Mada nekako mi se najviše do sad svidio onaj mehanički zvuk njegovog bladea...kick azz

str1k3r
07-07-2009, 18:41
Assassini su uvijek držali "distancu" između sebe i mete, nisu dopuštali da to sve postane "personal", već samo posao. Dobro si rekao, budući da je Ezio plemić, govor s visoka i podcjenjivanje mu nisu strani. :)

Grim
07-07-2009, 18:49
Ali i zanimljivo je da Ezio nije hashshashin sto je Altair bio, sto znaci da bi trebao biti slabiji i sporiji ne brzi, zar ne?

Srle
07-07-2009, 18:56
Ali i zanimljivo je da Ezio nije hashshashin sto je Altair bio, sto znaci da bi trebao biti slabiji i sporiji ne brzi, zar ne?
Ne mora baš značiti...mislim ako on kao plemić nije ništa mnorao raditi, onda se očigledno mogao prepustiti takvim aktivnostima...mada opet, s druge strane to ne mora bit istina...
Ono što me najviše veseli je to što sam pročitao da će Ezio u igri upoznati Niccolo Machiavelli-a, najvećeg filozofa renesanse. Jel istina ili ne, vidjet ćemo, al se definitivno uklapa u setting...Činjenica je da ako ste čitali njegovu knjigu "Princ" on tamo veli kako su assassini korisna stvar i da je assassination "useful thing"

Grim
07-07-2009, 18:59
Ima par stvari koje su dosta nelogicne, to ce mi smetat dok ne zaigram igru i to zaboravim :D

Rang€r
07-07-2009, 19:12
da to je malo munjeno što halebarda rpolazi kroz armor ko kroz maslac, i onaj prvi dbl kill s hidden bladeima što napravi u videu je također malo nerealan, al ono ko ga jebe, nije ni u jedinici bilo realno skočit s cca 100 m u sjeno i bit živ pa bi preživio bez ogrebotine :D

Grim
07-07-2009, 19:14
da to je malo munjeno što halebarda rpolazi kroz armor ko kroz maslac, i onaj prvi dbl kill s hidden bladeima što napravi u videu je također malo nerealan, al ono ko ga jebe, nije ni u jedinici bilo realno skočit s cca 100 m u sjeno i bit živ pa bi preživio bez ogrebotine :D
Ipak igramo igru u igri :D

Rang€r
07-07-2009, 19:19
da ^^

i da arby i meni se ovaj prvi producer čini ko da oče neko sranje uvalit :/ ono njegovo mahanje rukama, mjenjanje naglaska i sva ta sranja, s druge strane onaj scenarist mi djeluje baš ko da neš dobro priprema x)

str1k3r
07-07-2009, 19:21
Producent ima fetiš na Eziovo ime. Stalno, u bilo kojem tralieru, ne oslovljava ga samo sa Ezio, već uvijek sa punim imenom i prezimenom; Ezio Auditore da Firenze, ali u svakom. :D

Grim
07-07-2009, 19:24
Kao da ga je on smislio i vrlo se ponosi time... :D

CrIsIs FuN
09-07-2009, 21:16
Zna li se otprilike kada ovo dolazi?

str1k3r
09-07-2009, 21:17
Utorak 17. studenog, Anno Domini 2009

ScorpiuS
09-07-2009, 21:43
Žarko želiš ovu igru, a? Samo pretpostavka :D

CrIsIs FuN
09-07-2009, 21:44
Uf, jedinica mi je jedna od najboljih igara ikada, tako da jedva čekam nastavak.

str1k3r
09-07-2009, 21:45
Ane, can't wait. u AC 1 sam gušto bez obzira kaj govorili da je repetitivna. Odkad sam vidio prvi tralier znao sam da budem u tome guštao. :D

CrIsIs FuN
09-07-2009, 21:46
Ja stvarno ne vidim razlog zašto neki ljudi govore da igra nije dobra. Ima odličnu priču (jednu od originalnijih) prekrasnu grafiku i odličan gameplay..

str1k3r
09-07-2009, 21:48
Repetitivnost. Mada joj to najviše prigovaraju, meni to nekak ne smeta baš previše u toj igri, boli me ona stvar što se zove đoko; za to kaj je repetitivna, ostali elementi su joj presavršeni. :)

Rang€r
10-07-2009, 00:51
Utorak 17. studenog, Anno Domini 2009

taj dan bi trebali proglasit svjetskim praznikom inače..

i da slažem se sa svim navednim, živo mi puca što je repetitivna... i da AC 2 mi se nekak čini repetitivan al baš mi živo puca k, dok god je to onaj gameplay i to poboljšan.. :)

str1k3r
10-07-2009, 01:02
Ane, 10.11., sv.Ezio- zaštitnik assassina, praznik. :)
Živi bili pa vidjeli kakva će dvojka biti, mada uopće ne sumnjam u njeno savršenstvo.

Rang€r
10-07-2009, 01:04
jel postoji sv. altaiir? :D

str1k3r
10-07-2009, 01:08
To bi bio 10.4; za nas PC igrače jel' :D

Rang€r
10-07-2009, 01:10
ja se sječam, to sam ove godine, proslavio godinu dana od izlaska ACa, bila ludnica opet sam instalo AC, uživo onda ošo u školu malo parkouro, pa sam išo kod pedagoga(opet), on pozvo starce pa su se malo smijali, ja došo kuć i opet na AC :D

Grim
10-07-2009, 21:50
Sada mi se igra AC zbog vas, damn you :(

Maloki
10-07-2009, 21:54
Ja stvarno ne vidim razlog zašto neki ljudi govore da igra nije dobra. Ima odličnu priču (jednu od originalnijih) prekrasnu grafiku i odličan gameplay..
Jedino što ima od toga je DOBRA (ne prekrasna) grafika. Priča nije odlična, a kamo li originalna, a gameplay je repetativan - u prvih 2 sata igre vidiš cijelu igru.

Rang€r
10-07-2009, 22:44
totalno neistina.

Praetorian
11-07-2009, 11:46
Meni repetativnost u assassins creedu uopce nesmeta jer mi je igra zakon, sad cu je opet morat instalirat kad zavrsim prototype.

anton156
15-07-2009, 21:10
Bit će pištolja jer su se neki pitali ali će se morati kupovati meci.

http://assassinscreed.uk.ubi.com/assass ... 2#more-602 (http://assassinscreed.uk.ubi.com/assassins-creed-2/community_news/?p=602#more-602)

hansi
15-07-2009, 21:11
Koji pištolj isusov u 11. stoljeću :rotfl: :pray: :pray:

vjever_masni
15-07-2009, 21:17
daj procitajte sta pise prije komentiranja

D.O.M.I.
15-07-2009, 21:55
Koji pištolj isusov u 11. stoljeću :rotfl: :pray: :pray:

AC radnja se ne događa u 11. nego u 15. stoljeću :roll:

Grim
15-07-2009, 22:03
Biti ce zanimljiv taj gun kod hidden bladea, iako nevjerujem da cu ga cesto koristit. :D

ScorpiuS
16-07-2009, 10:01
Ipak mi se čini da je taj gun prenapredna tehnologija za 15. stoljeće.

str1k3r
16-07-2009, 10:03
Prvi pištolji se pojavljuju u 15. st, tak da mislim da je ovo u neku ruku i nije prenapredno. :)
Zapravo prvi zabilježeni pištolji potječu iz 16. st. tj. od 1540 god, napravljeni od strane talijanskog izumitelja Caminelleoa Vitellia. Ali se pištolji spominju i u 15. st.

Horny Devil
16-07-2009, 10:40
Vidio sam u nekom traileru da lik ima pistolj. Meni osobno to ne smeta jer se ionako prije spominjalo da ce u igri biti i ona da Vinci-jeva letjelica kao i neki drugi izumi. Isto tako, pretpostavljam da Ezio nece imati hrpu metaka za gun te da ce reload trajati dulje vrijeme kako ne bi mogao nabrzinu pobiti sve metine tjelohranitelje.

Herr Schnitzel
16-07-2009, 10:42
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... pe1380.jpg (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c4/HandBombardWesternEurope1380.jpg)

1380. godina, 18 centimetara dug "rucni top". Ako uzmemo u obzir da je igra smjestena pred kraj 15. stoljeca i da je glavnom liku Leonardo da Vinci najbolji prijatelj, onaj bondovski mini-top je tocno na granici moguceg (ako zanemarimo opekline koje bi Ezio zadobivao).

Usput, Vitelli mozda je zasluzan za pistolje s kolutom (oni koji koriste wheellock mehanizam), ali generalna ideja pistolja i raniji mehanizmi ipak nisu njegove umotvorine.

str1k3r
16-07-2009, 10:44
Ofc, ni da Vinci-ev leteći stroj nikad nije poletio, ali se devsi sa time nebi složili. :D
No budući da se Ezio i Leonardo slažu kao prst i nokat, mislim da će biti puno takvih spravica.

Šnicla, zar ti ručni topovi nisu prvi napravljeni u Kini?

ScorpiuS
16-07-2009, 10:53
A kolika je funkcionalnost te puške. Leonardo je morao biti puno pametniji nego što je zapravo bio. Pregrijavanje puške, dužina reloadinga, domet, preciznost, kako to smjestit ispod rukava skupa sa hidden bladeom...

str1k3r
16-07-2009, 10:58
Mislim da reload nebi trebao biti problem, njemu je jedan metak dovoljan. Budući da je to rano oružje; takvi su često bili vrlo neprecizni. Mislim da nebi patio previše od pregrijavanja, mada bi trebao izolirati ruku nekako od topline.
Neznam točno kako bi to išlo, nisam Leonardo :)

Horny Devil
16-07-2009, 10:59
Ofc, ni da Vinci-ev leteći stroj nikad nije poletio, ali se devsi sa time nebi složili. :D

Kao ni neki americki filmasi. :) Recimo u filmu Hudson Hawk lik leti s tim primitivnim zmajem, a ista stvar se dogodi i u jednoj epizodi Voyagera. Sto se gadget-a i oruzja tice, ona nece smetati nikome ako ne budu narusavali balans igre.

Herr Schnitzel
16-07-2009, 11:09
A kolika je funkcionalnost te puške. Leonardo je morao biti puno pametniji nego što je zapravo bio. Pregrijavanje puške, dužina reloadinga, domet, preciznost, kako to smjestit ispod rukava skupa sa hidden bladeom...
Dajte molim vas, to je igra, a ne simulator antiknog naoruzanja.
http://en.wikipedia.org/wiki/Suspension_of_disbelief

str1k3r
16-07-2009, 11:10
Couldn't agree more :)

ScorpiuS
16-07-2009, 11:35
Mislim da reload nebi trebao biti problem, njemu je jedan metak dovoljan. Budući da je to rano oružje; takvi su često bili vrlo neprecizni. Mislim da nebi patio previše od pregrijavanja, mada bi trebao izolirati ruku nekako od topline.
Neznam točno kako bi to išlo, nisam Leonardo :)
Ali Ezio aktivira ovo oružje na dugme, a trebalo bi zapalit nekakvi fitilj ako je oružje onakvo kako se prikazuje na traileru

@Šnicel, u prvom AC-u si ubijao ljude koji su i u stvarnosti nestajali u to vrijeme, dakle očekujem neku povjesnu točnost od nastavka, ne preveliku, ali nekakvu.