PDA

Pogledaj cijelu verziju : Prince of Persia

Stranica : 1 [2]

Rang€r
14-02-2009, 20:12
ma kakav bi deb... koristio gamepad...

P.S. evo več sam nekih 2h potrošio na tog geya i svaki put ovako http://www.xfire.com/video/787b0/

Sony Ericsson
14-02-2009, 20:33
konzolas koji dodje na pc :rotfl:

Rang€r
14-02-2009, 20:52
ovo mi je totalno glupo... kad stave tak neki zadatak gdje je cilj razvalit komad opreme trebalo bi streljat onog ko se tog sjetio... nema veze s ostatkom igre... isto ko ono healanje zemlje pa opet ko divljak neki trebaš skiskat neko slovo...

najgore je što sam tražio več cheatove walkthroughove i niš ne pomaže, a nemrem se ni vratit nazad pa da bar glupog huntera ubijem... također sam gledo videje na youtubeu kak ga likovi ubiju ne stišču ni u pola ko ja i otpizde ga u provaliju

Sony Ericsson
14-02-2009, 21:22
cinjenica je da nesto ne radis kako treba

eddie2142
14-02-2009, 21:31
I da pises debilne postove...

Mene je PoP naucio snazi volje, ne zbog price, nego zbog jebene tezine treceg djela na hard

ScorpiuS
14-02-2009, 21:52
I da pises debilne postove...

Mene je PoP naucio snazi volje, ne zbog price, nego zbog jebene tezine treceg djela na hard
Ekhm, nezna za vas, ali prva stvar je to da PoP meni nikako ne leži sa gamepadom, a što se tiče težine... ARE YOU PEOPLE FREAKIN' CRAZY? Pa, PoP je najlakša igra koju sam ikad igro, osim možda GTA IV, nijedan dio igre nije bio imalo težak. Ja sam cijelo vrijeme mislio da igram My Little Ponny.

Rang€r
14-02-2009, 21:52
a piso bi i ti debilne postove....

činjenica je da radim sve što piše u walkthruima i ono što ste mi rekla i da mu noge ode do jebenog trbuha i opet neče :/

eddie2142
14-02-2009, 21:54
neznam, od svih igara kojih sam igrao, najvise me namucio stalker i PoP3, a ovaj novi je ko ti poniji, sto mi je lejm i zbog tog mi je ovo najgori nastavak PoPa

Rang€r
14-02-2009, 22:08
e pa meni je najbolji, al mrzim kad nemogu programeri smislit način da otežaju igru več da ko divljak jebeni moraš tolko stiskat miš....... onak ljeva tipka mi se udubila, znojim se, "e" mi isto nekak drukčiji od ostalih tipaka, s nijednom igrom nisam imo problem što se tiče težine, zaigram se s ovim i onda to čudo spawnaju......

Rang€r
17-02-2009, 01:03
evo danas započeo new game.. i za pol sata onaj glupi warrior je bio mrtav, onak ušo u arenu nisu ni popričat stigli več je bio u provaliji... neznam jel ono bio neki bug il neš al ugl... ubijem ja tak i konkubinu i alkemista i otključam onaj breath of ormazd, prvo odem do warriora da ga nabrzinu opet smaknem kad ono izsilujem miš i tipkovnicu i neče... onda sam još 4 puta probo nije htjelo, pa sam ošo do alkemista ubio ga 2 puta čas posla, vratim se do warriora odem drugi lvl, queens tower i tamo opet isti problem, jer to neki namjerni bug il šta :S

Aral
17-02-2009, 10:06
Ne, to je normalno...ako si pri rubu provalije i dobro connectas kombo skoro svakog monstera ces ubit sa udarcem ili dva. Ne vidim cemu zivciranje, lijepo stiskaj lijvu tipkicu miseka, elikinu moc i onaj power claw kaj furas na drugoj ruci i to je to, tak i tak nemres krepat pa je svejedno. Naravno, cim se vise zivciras to su ti sanse drasticno manje da ces proc na brzinu. Uzivaj 8)

Rang€r
18-02-2009, 20:08
gle ja sam to normalno radio cjelo vrijeme... sad sam rješio alkemista, kod huntera imam još 2 grounda i treba mi još 56 seedova do 370... i opet ostalo mi ta 2 grounda kod warriora ja radim to normalno što ste mi vi rekli što je walkthrough reko, što radi lik na youtubeu i on jednostavno mene odgurno, ko da je neki bug za onaku verziju only...

ScorpiuS
18-02-2009, 20:42
Ma nije to nikakav bug, nisi jedini koji se žali, ja se isto žalio, sve sam sredio masivnim silovanjem miša, sad mi je tipka malo udubljena, bemti zašto nisam uzeo stari miš za tog modafakera.

eddie2142
18-02-2009, 20:47
Ma nije to nikakav bug, nisi jedini koji se žali, ja se isto žalio, sve sam sredio masivnim silovanjem miša, sad mi je tipka malo udubljena, bemti zašto nisam uzeo stari miš za tog modafakera.

***ahem***

pa ti neslusaj svete gamerske zapovijedi

ScorpiuS
18-02-2009, 20:52

***ahem***

pa ti neslusaj svete gamerske zapovijedi
Da to je treća! :D To si već reko, a koje su sve po redu gamerske zapovjedi????

eddie2142
18-02-2009, 20:54
to je vec offtopic...Sneam pojma brate

Rang€r
18-02-2009, 21:07

a niš onda ču od starog uzet miš, onak tamo je ljevaviša od desne pa da ih balansiram :D

W3DR4N
19-02-2009, 20:30
Epilog, za tjedan dana?

http://www.gametrailers.com/player/45696.html

Hidraulicar Kreso
19-02-2009, 20:42
jel to dolazi za PC

ScorpiuS
19-02-2009, 20:44
Epilog, za tjedan dana?

http://www.gametrailers.com/player/45696.html
Elika se naljutila na našeg prinčeka, a? :D
Jedva čekam ovo, nemogu ni opisat koliko me zanima kraj.

red*
19-02-2009, 20:48
jedine Prince of Perisa koje sam igrala bili su prva 2 djela i to na mojoj staroj amigi500

nakon toga nikad nisam imala priliku niti jedan nastavak zaigrat...sad dok si ubodem lap, mislim da ce to biti jedan od prvih naslova koje cu bacit gore...

imate koji nastavak za preporuchit koi je posebno dobar?

Hidraulicar Kreso
19-02-2009, 20:50
prijašnji mi se nisu sviđali, nekako su mi bili preteški, ovaj novi je pun pogodak.

=PcP=F@N
19-02-2009, 22:08
sand of time i ovaj 2008 su vise onako "djecji" tj kao crtići dok su warrior within i two thrones za "opake"...meni su bolji SOT i 2008

Rang€r
19-02-2009, 22:21
ja sam igro i SoT i PoP, PoP novi mi je bolji... jedino što je glupo u igri je to što kod boss fighteva uvjek moraš miš il tastaturu razvaljivat... koji se konj tog sjetio :X

Raz
09-03-2009, 17:36
Upravo sam prošao PoP i ostao sam ugodno iznenađen krajem.
Jedva čekam nastavak :D

serijski samoubojica
09-03-2009, 18:27

Šta bude na kraju?

Raz
09-03-2009, 18:40

Šta bude na kraju?

Završetak PoP 2008 -Spoiler Alert-

HU1t2SGx ... re=related (HU1t2SGx35g&feature=related)

Onak...očekivao sam da bude neki kraj potput-Yay! Spasili smo svijet and now let's make out.

ScorpiuS
09-03-2009, 19:48

Šta bude na kraju?

Završetak PoP 2008 -Spoiler Alert-

HU1t2SGx ... re=related (HU1t2SGx35g&feature=related)

Onak...očekivao sam da bude neki kraj potput-Yay! Spasili smo svijet and now let's make out.
Nije baš da je svijet spašen, znaš?

Raz
09-03-2009, 23:40
Da, još se k tome kao završna scena vidi kako Arhiman ide prema njima...završetak je baš cliffhanger, and I like it :D

Dark Saruman
02-11-2009, 20:19
Pročita sam cili topic i jedino što ću reći:

W3dr4ne nemaš pojma :)

Frky
02-11-2009, 22:12
jedine Prince of Perisa koje sam igrala bili su prva 2 djela i to na mojoj staroj amigi500

nakon toga nikad nisam imala priliku niti jedan nastavak zaigrat...sad dok si ubodem lap, mislim da ce to biti jedan od prvih naslova koje cu bacit gore...

imate koji nastavak za preporuchit koi je posebno dobar?

Igraj po redu!

Meni je 2. dio najbolji jer možeš komadati ljude i svašta, dok 3. dio ima nekih noviteta koji su (za mene) nepotrebni a opet na neki način ugodni! Ovaj zadnji nisam igrao jer mi je slab komp za njega!

flander
02-11-2009, 23:30
PoP:WW mi je nekak najjali, zbog Dahake i raznog oružja kojeg imaš na raspolaganju, da ne kažem na comboe kojih ima nabacanje

ne kažem da su ostali nastavci loši, yeslittleduck prvi je dobar uvod,dok T2T je odličan završetak, zanimljiva je ta transformacija princa u Dark princa uz kojeg si uvijek na rubu sa HP-om,stalno neka utrka sa vrmenom, doduše jednostavno je nemoguće ostat bez hp-a kad pjeska ima napretek ^^

Bartuc
03-11-2009, 00:12
Ma svaki ima svoje čari. Jedinica mi ima savršenu bajkovitu atmosferu sa genijalnim soundtrackom, dvojka mi je odlična zbog brutalne borbe, a trica zbog Quick Killa, Dark Princea i odličnih lokacija (sviđa mi se taj setting). A zajendo čine najbolju trilogiju što sam igrao, jednostavno mi je genijalna ta igra.

Dok četvorka ima slobodu i jako lijep svijet, ali glupe iako brutalne Boss bitke.