Log in

Pogledaj cijelu verziju : Jedan onako mal ili ustvari onako osrednji ili veci problem.

Macolla
10-11-2008, 21:11
Ako ja kopiram cijeli WoW direktorij i prebacim ga na formatirani hard (a znam da je virus lociran u C:WINDOWS direktoriju, ne pitajte kako...)moze li mi on prenijeti taj virus ako je on ili Malware ili Trojan. I ako sam WoW instalirao na XP OSu pa ako ga kopiram na Vistu oce li raditi?

Cijenim sve odgovore ali i brzo trebam jedan ili vise tako da pozurite jer je WotLK izs vrata.

:) :)

Aerial
10-11-2008, 22:26
Vrlo vjerojatno da možeš prenijeti virus jer je i napravljen da zaje*ava ljude koji misle igrati WoW :)

Btw, ne trebaš ništa prebacivati... Kad dođe WOTLK (za 3 dana, jelte), i instaliraš ga na čiste windowse, automatski imaš verziju 3.0.x
3.0.2 i 3.0.3 će se updateati prilikom startanja igre, što je nekih 60 mb...
Addone nema smisla čuvati jer ćeš ionako morati nove skinuti kad pređeš na novu verziju.

Tako da, ništa, strpi se još 3 dana i onda fino formatiraj sve živo i napravi clean install :)

flander
10-11-2008, 22:54
Vrlo vjerojatno da možeš prenijeti virus jer je i napravljen da zaje*ava ljude koji misle igrati WoW :)

Btw, ne trebaš ništa prebacivati... Kad dođe WOTLK (za 3 dana, jelte), i instaliraš ga na čiste windowse, automatski imaš verziju 3.0.x
3.0.2 i 3.0.3 će se updateati prilikom startanja igre, što je nekih 60 mb...
Addone nema smisla čuvati jer ćeš ionako morati nove skinuti kad pređeš na novu verziju.

Tako da, ništa, strpi se još 3 dana i onda fino formatiraj sve živo i napravi clean install :)