Log in

Pogledaj cijelu verziju : programer

dabl eM
14-05-2006, 18:31
htio bi postat ono šta je u naslovu teme,pa mi nek neko predloži program i neku knjigu....

nešt malo znam u logu i qbasic-u,a htio bi znat puno,pa mi nek neko predloži di da počnem...fala

Sgt. Bull
14-05-2006, 19:06
probaj naci knjigu iz serija knjiga "for dummies" jer su ti to dobre knjige u kojima je sve detaljno objasnjeno

dabl eM
14-05-2006, 20:59
probaj naci knjigu iz serija knjiga "for dummies" jer su ti to dobre knjige u kojima je sve detaljno objasnjeno

jel ti to mene vučeš ili.... :?

ak ne,di ima za kipit,algoritam ili....

dex
14-05-2006, 23:04
pa pogledaj u nekim trgovinama koje su vezane uz racunala....
imash u ve-milu i hgspotu neke knjige... ja isto znam u q-u nesht radit... frend mi preporuca vb a poslije c pa pasca i tak...

dabl eM
15-05-2006, 11:02
ajd,pošet cu u q,pa cu vidit dalje.....nesht vec znam.

e,dex jel to neko gledo film hakeri.mislim na potpis....

super je film,osim sta je nerealno ono njihovo upadanje u računala.inace prica je zakon...

Luka
15-05-2006, 20:18

Ima ti c++ za neznalice u knjižnici "Gornji Grad" (2 dijela) pa pogledaj ako si u ZG. ;)

Berax0r
15-05-2006, 21:09
Probaj napisati ove naslove na googleu pa ti možda nešto nađe!! :D

LuJo
26-06-2006, 10:29
Imam ti ja puno iskustva sa programiranjem pa ti mozda mogu pomoci:
Da najbolje ti je poceti u q-basicu
Kad mislis da znas dosta o programiranju bolje pocni onda programirati u Visual Basicu, nego u Logu. Logo ti je zapravo programski jezik ali za crtanje i pravljenje razlicitih efekata.
A C++ je je jako kompliciran i tezak pa ti za njega preporucujem knjigu koju mozes naci u malo vecim knjizarama.

v4MP1r3
26-06-2006, 11:35
imate u algoritm,u one knjige na kojima je C++ iliti Cpp na naslovnoj stranici, imas one na eng, i one na hrv, ako se mene pita, lakse ti je na eng ^^
svi ovi prijvodi su gadni... paste-zaljepi, UFFF

Jerry
26-06-2006, 11:43
evo ti link tu možeš kupiti literaturu Programiranje igara i imaš još svašta
link:http://www.links.hr/index.php?option=katList&id_kategorija=2505