Log in

Pogledaj cijelu verziju : Left 4 Dead

Stranica : [1] 2

GODSKILLER
02-11-2008, 12:28
Možda tema postoji...koristia san search i po njemu teme nema,stoga što očekujete od ove igre,mene interesira jel če nju moči igrati singleplayer,ako bude znači ostalo troje likova upravlja PC ili...?

GODSKILLER
02-11-2008, 18:42
najnoviji filmek http://store.steampowered.com/app/5141/

crowap
02-11-2008, 18:44
jeva čekam igru, nešto hororci polako dolaze na vrata pc platforme :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

GODSKILLER
02-11-2008, 18:50
upravo pogledao filmek,ako bude takva igra definitivno najbolja igra 2008. godine
Copy/Paste sa steam-a

About the Game

From Valve (the creators of Counter-Strike, Half-Life and more) comes Left 4 Dead, a co-op action horror game for the PC and Xbox 360 that casts up to four players in an epic struggle for survival against swarming zombie hordes and terrifying mutant monsters.

Set in the immediate aftermath of the zombie apocalypse, L4D's survival co-op mode lets you blast a path through the infected in four unique “movies,” guiding your survivors across the rooftops of an abandoned metropolis, through rural ghost towns and pitch-black forests in your quest to escape a devastated Ground Zero crawling with infected enemies. Each "movie" is comprised of five large maps, and can be played by one to four human players, with an emphasis on team-based strategy and objectives.

New technology dubbed "the AI Director" is used to generate a unique gameplay experience every time you play. The Director tailors the frequency and ferocity of the zombie attacks to your performance, putting you in the middle of a fast-paced, but not overwhelming, Hollywood horror movie.

Left 4 Dead will be released worldwide on PC and Xbox 360 this November.

-Addictive single player, co-op, and multiplayer action gameplay from the makers of Counter-Strike and Half-Life
-Versus Mode lets you compete four-on-four with friends, playing as a human trying to get rescued, or as a zombie boss
monster that will stop at nothing to destroy them.
-An advanced AI director dynamically creates intense and unique experiences every time the game is played
-20 maps, 10 weapons and unlimited possibilities in four sprawling "movies"
-Matchmaking, stats, rankings, and awards system drive collaborative play
-Designer's Commentary allows gamers to go "behind the scenes" of the game
-Powered by Source and Steam

System Requirements
Minimum:

Supported OS: Microsoft Windows XP / Vista / Vista64
Processor: Pentium 4 3.0GHz
Memory: 1 GB
Graphics: 128 MB, Shader model 2.0, ATI 9600, NVidia 6600 or better
Hard Drive: At least 7.5 GB of free space
Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card
Recommended:

Supported OS: Microsoft Windows XP / Vista / Vista64
Processor: Intel core 2 duo 2.4GHz
Memory: 1 GB
Graphics: Shader model 3.0, NVidia 7600, ATI X1600 or better

crowap
02-11-2008, 18:55
nije velika hardwerska glad što je svakako dobro
8)

Hidraulicar Kreso
02-11-2008, 19:22
pa stari ali poboljšani source engine, ali i žele da se igra dobro prodaje, ne da im popularnost pada zbog hardverske gladi.

Constantine
02-11-2008, 23:35
Nevolim zombie igre ali cu odigrat ovo definitivno.

Deadwalker
03-11-2008, 12:31
konacno jos jedna igra od tvoraca Half-Life serijala. Posto je isti engine, imat cemo jako lijepu i super optimiziranu igru tak da tu nebude problema sigurno. Glede gameplay, hm, samo neka bude na razini HL-a i nema brige. Samo bu igra malo mracnija sa puno više monstera. Uglavnom, jedva cekam...

Arbiter of Change
03-11-2008, 18:32
Dobar je ovaj najnoviji filmić... ali ne sviđa mi se što su promjenili modele likova (stari su bili više suroviji i izgledali su kao da su stvarno proživjeli sve to, dok ovi izgledi kao weekend soldiers).

GODSKILLER
04-11-2008, 02:40
izgledaju zato jer su to obični građani kojima se priko noči prominija život,kao u većini zombi filmova...jedino onaj stari po beretki na glavi je neki umirovljeni vojnik

vjever_masni
04-11-2008, 12:45
nisam bas citao o ovoj igri :D to je samu multiplayer ??
neki igraci se spavnaju ko zombiji, a neki kao vojnici ili grijesim :D

Kenyi
04-11-2008, 13:02
Da.Dobro si to zakljucio.

TeraBajt
04-11-2008, 18:31
ohohooh, ovu igru jedva cekam, bar ne igram zombie panic kao predigru prije ovoga :D

btw, vjerojatno cu ja i klan u kojem sam (zombie panic! clan) cemo imati server kad izadje :)

crowap
04-11-2008, 18:42
Nevolim zombie igre ali cu odigrat ovo definitivno.

mada sam maloljetan volim ih prašit, ta gamad jedna :-x

GODSKILLER
05-11-2008, 02:00
upravo se registrirah za demo:
http://www.gamestop.com/gs/landing/l4de ... fault.aspx (http://www.gamestop.com/gs/landing/l4dearly/default.aspx)S

1: put your address, your name and surname

2: let the "transaction ID: free

3: go to submit

4: played the demo on 6

Arbiter of Change
06-11-2008, 12:59
izgledaju zato jer su to obični građani kojima se priko noči prominija život,kao u većini zombi filmova...jedino onaj stari po beretki na glavi je neki umirovljeni vojnik
Problem je što se to nije dogodilo preko noći i ono, likovi su morali steći brutalna iskustva i napraviti tko zna što da bi preživjeli kroz to, a trenutno izgledaju previše čisto za moj ukus. Da ne pričam bezveze, evo link na screen sa starim modelima pa sam prosudi:
http://img249.imageshack.us/my.php?image=l4dpyj6.jpg

Constantine
06-11-2008, 23:18
Dosao mi mail sa kodom i linkom sa skidanje demoa lai naravno nemogu igrat zbog steam errora zbog kojeg ne vidim tipke (npr install,cancel i te stvari,mutno je),reinstall ne pomaze.Jel postoji neki drugi nacin da skinem taj demo,neki noramlan link?

_Cox
07-11-2008, 02:11
Vjerovatno nisi preorda igru. Oni koji nisu preordali moc ce igrat 11.11. do 18.11.

Constantine
07-11-2008, 13:01
Ma nije to,demo se bez problema moze skinut,problem je u programu Steam koji mi ne radi,ne viim tipke i ne funkcionira dobro:
http://www.imagesforme.com/out.php/t215814_Untitled.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/215814_Untitled.jpg)

GODSKILLER
08-11-2008, 00:58
Problem je što se to nije dogodilo preko noći i ono, likovi su morali steći brutalna iskustva i napraviti tko zna što da bi preživjeli kroz to, a trenutno izgledaju previše čisto za moj ukus. Da ne pričam bezveze, evo link na screen sa starim modelima pa sam prosudi:
http://img249.imageshack.us/my.php?image=l4dpyj6.jpg

prema ovoj slici izgledaju ispaćeno,shebani od života...možda takvi budu izgledali kasnije u igri,ono u početku priživljavanja su još gušteri a kasnije postanu mother fucker

ja još nisam dobio e-mail za skiniti demo.....morat ču zaobilaznim putem izgleda

crowap
08-11-2008, 10:10
super uzbudljiv filmić, nadam se i super uzbudljivoj igri. jel ko igro demo? 8)

Hidraulicar Kreso
08-11-2008, 10:45
mislim da demo možeš igrati jedino ako naručiš igru

crowap
08-11-2008, 10:46
mislim da demo možeš igrati jedino ako naručiš igru

m JEŽA IM, NEda mi se naručivat :-x

Bishop_45_(2)
08-11-2008, 14:45
@Constantine i ja sam imao taj problem, potrazi u FAQ od Steama, rijesenje je da reinstallas fontove od Win

Constantine
08-11-2008, 17:47
Daj mi link da skinem sve fontove,zato što sam neke izbrisao i neke nove dodao.

GODSKILLER
08-11-2008, 21:34
upravo završia demo,bit če ovo zanimljiva igra,samo neznam još kakva bude kampanja u singleplayer-u,u demu kad odaberem story izbaci me,jedino mogu igrati quick match

Bishop_45_(2)
08-11-2008, 21:39
SP jednostavno nije toliki gust kada te AI-evi samo prate, mislim, pucaju oni i spasavaju i hilaju, ali nije to to, moras igrat s ljudima koje poznajes. No igra definitivno ima dobar feeling, pogotovo s onim automatskim shotgunom, tjerate zombije da rade salto i farbate zidove u isto vrijeme ... :D

eh, Const. reko sam ti rijesenje problema, nemoj sad bit ljen potrazit dwnload... ccc

GODSKILLER
08-11-2008, 22:29
je od sada dostupnog oružja shotgun is the best+pipe bombs za prste polizati

Constantine
08-11-2008, 22:50
SP jednostavno nije toliki gust kada te AI-evi samo prate, mislim, pucaju oni i spasavaju i hilaju, ali nije to to, moras igrat s ljudima koje poznajes. No igra definitivno ima dobar feeling, pogotovo s onim automatskim shotgunom, tjerate zombije da rade salto i farbate zidove u isto vrijeme ... :D

eh, Const. reko sam ti rijesenje problema, nemoj sad bit ljen potrazit dwnload... ccc
Nemogu nac gdje da skinem sve fontove,nikako.

Aral
10-11-2008, 14:51
Probao demo bas, koje makljaza hehe, nije lose...samo kaj je prekratko da sudim. Cini se da ce u multiju ownat, single je onak ok, ovi te prate al ono, multi ce vise rasturat. Iduci tjedan izlazi!

_Cox
10-11-2008, 18:01
11. tj sutra ce svi moc igrat demo koji ce vridit do izlaska igre tj. 18.

crowap
10-11-2008, 18:15
Probao demo bas, koje makljaza hehe, nije lose...samo kaj je prekratko da sudim. Cini se da ce u multiju ownat, single je onak ok, ovi te prate al ono, multi ce vise rasturat. Iduci tjedan izlazi!

vidimo se na serverima :)

Hidraulicar Kreso
11-11-2008, 11:22
probao demo, vro dobra igra, pogotovo optimiziranost Source enginea, meni na najvišim mogućim postavkama jednostavno leti. Dobro mi je kad oodjednom hrpa zombija izleti samo na tebe i počinje koljaža. Jedna od boljih igara ove zime.

Necto
11-11-2008, 17:53
Ajde vise i mutawi Steam i vremenska razlika :(

Jedva cekam ovaj demo malo u Co-Op npciji su totalno retardirani.

:kill:

TeraBajt
12-11-2008, 21:44
demo rula. Razvaljuje. Owna. must play.

Sova
13-11-2008, 11:19
Evo ja taman skidan sa Steama i mislin da ce igra bit dobra.

Tonach
13-11-2008, 13:59
wii wii wii :rotfl:

Online na Normal je super, svi dođemo do kraja

Na sljedećoj težoj razini, ekipa kupi svoje dupe već nakon prve smrrti, obično na Subway misji...pa sam krvavo dovršio bijeg sam uz AI NPC-e :bravo:

crowap
13-11-2008, 15:40
aje i ja sam se nagovorio i kreno skidat demo.... nemrem gledat kako komate o demu a ja nisam to odigro... :)

mravojed20
13-11-2008, 21:55
Hm, demo je nabrijan, klanje stvarno zna poprimiti epske razmjere kad vam u uskom hodniku 30 zombija odjednom hoće odgristi facu, prebrutalno.. i onda počnete rokati automatskom sačmaricom..e tad tek nastaje totalni kaos.

GODSKILLER
14-11-2008, 03:44
na predzadnjoj težini se još da igrati,ali zadnja.....?

crowap
14-11-2008, 08:17
evo skino i moram reć da je stvarno dobro...mada je nemrem igrat na težim težinama....uvjek me požderu...ježa im......inače ako ništa ne useru ovo bi moglo biti dobro ....... :roll:

TeraBajt
14-11-2008, 11:10
heh, evo juce igrao sa hrvatskom ekipom, nasmijali se do suza. Igrali smo prvu mapu nekih 30 min, nakon sto smo presli, cekali smo jos valova zombaia :)

Constantine
14-11-2008, 12:27
Igrao sam demo,neznm,ne sviđa mi se to bas.Samo ides ti i jos 3 lika i ubijas zombije,a jos moras pazit da ne ubijes svojeg.

crowap
14-11-2008, 14:34
jedva čekam kompletnu igru...mislim da nemaju više kaj zeznuti.... a i igra je dobra...... mada nije največi hit...... 8)

TeraBajt
15-11-2008, 17:47
shebali su igru sa novim patchem :(

Arbiter of Change
15-11-2008, 19:20
Mene samo zanima koliko je doista efektivan AI Director kojeg su toliko spominjali. Scala li stvarno težinu?
Iskreno, ono, ne mogu zamisliti da će igra biti fail ako je igraš sa ekipom... jednostavno ne može biti.

Cthulhu
15-11-2008, 21:24
nešto me ovo ne napaljuje, pošto bezmozgovno razvaljivanje zombija po meni nije neki doživljaj, makar i sa ekipom.

ScorpiuS
15-11-2008, 22:43
Ja jedva čekam sa prijateljima malo razgovarat dok igramo i smijat im se u facu dok ih koljem.

GODSKILLER
15-11-2008, 23:10

koji patch,igra tek izlazi za tri dana,nije valjda da patch ide tri dana prije igre,nije ovo S.T.A.L.K.E.R.

crowap
16-11-2008, 07:45

koji patch,igra tek izlazi za tri dana,nije valjda da patch ide tri dana prije igre,nije ovo S.T.A.L.K.E.R.

ko zna...mada sumljam da je patch izašo....onda su garant nešto sjeb... :-x

GODSKILLER
16-11-2008, 12:44
hm :rotfl: igra je već dostupna

crowap
16-11-2008, 12:50
hm :rotfl: igra je već dostupna

hmm ali je u algoritmu nema :D

TeraBajt
16-11-2008, 15:31

ko zna...mada sumljam da je patch izašo....onda su garant nešto sjeb... :-x

patch za demo, ne za full igru.

@Arbi, AI director, koliko ja vidim (iako meni nije bas za vjerovati, nisam bas objektivan recenzent^^), djeluje izvrsno, horde se spawnaju svakih 2-3 min, specijalni zombiji također, te ako vas boomer zahračne, horda ce se pojaviti u trenu. U vezi scalanja tezine, to bas i nisam skuzio, nisam igrao tako da mi on odredi level tezine, tako da ne znam :)

Cthulhu
16-11-2008, 15:35
Čitao sam negdje da su zombiji poprilično nezgodni i opasni, što nije slučaj u ostalim zombi igrama. Je li to istina?

mravojed20
16-11-2008, 15:42
Ako možeš odigraj demo pa se uvjeri.

Zombiji sprintaju bez problema, dolazi ih po 50 odjednom, penju se vrlo brzo preko žičanih ograda i zidova, a ima i ovih specijalnih sa raznim nezgodnim sposobnostima. Uglavnom, ne gegaju se okolo govoreći BRAINS!! UUUUU!

Cthulhu
16-11-2008, 15:44
Ako stave na PCP DVD, probat ću. Koliko metaka treba za ubijanje jednog zombija?
Pretpostavljam da u igri nema dismembermenta zbog nesposobnosti Source enginea, jeli?

TeraBajt
16-11-2008, 15:48
@ktulu, post-dva prije.
ovisi koji, horde te neprekidno love i vrlo su laki za ubiti, no ako te okruze najebo si jako, onda imas klase zombija.

boomer - jedina opasnost od njih jest da se zbljuju na tebe, te time privuces horde zombaia na sebe. Lako ih je ubiti, jedan pucanj normalnim oruzjem.
smoker - opasan samo kad vasih prijatelja nema u blizini, zgrabi te jezikom i gusi te, ali ne bas brzo, te su oni najmanja opasnost od tih specijalnih zombija. Kad ubijes jednog, zadimi se.
hunter - po meni jedni od najopasnijih, vrlo su brzi i agilni, tako da se mogu obrusiti na tebe bez da ih uopce vidis, prepoznatljivi su po njihovom vrisku, a kad se obrusi, srusi te, i pocne te derati, vrlo brzo umres, i trebas teammatea da ga makne sa tebe.
witch - one placu u kutu sve dok ih ne "probudis", a tad postane prilicno gadno. Dakle, sto uraditi kad vidis witch i kako znas da je witch u blizini? Kad je witch u blizini, pocinje glazba kao iz trailera gdje je ista situacija, te cujes plac, tada treba ugasiti flashlightove te sneakati, jer onaj tko ju probudi, morace bjezati. Vrlo je teska za ubiti, te kad ju netko "probudi", ubije samo jednu osobu u timu i pobjegne.
tank - gro zombaj kojeg treba samo rostati dok ne rikne. Preporucljivo je ne skretati dok bjezite od njega, jer gubite na brzini.

To su svi zombaji u demu, no ocekuje se jos :)

EDIT: @čtulu, drugi post, za obicne zombaje, jedan metak, za ove ostale, procitaj gore tekst^^
dismemberment je ako se ne varam, cijepanje udova npc-eva? Ako je, onda ima toga, ovisi gdje puknes, taj ce se dio odvaliti od zombija, pogotovo glave^^

Cthulhu
16-11-2008, 15:53
Bome, sad sam zainteresiran za ovo, ima da odigram prvom prilikom.

TeraBajt
16-11-2008, 16:16
btw, demo traje jos danas i sutra, tako da pozuri se ako zelis ga igrati.

GODSKILLER
16-11-2008, 21:10
baš popodne igra demo na zadnjoj težini,zanimljivo da tank zombi se ne pojavi uvik,od oružja automatski shotgun+pipe bombs...za prste polizat

Aral
18-11-2008, 17:00
ne pojavi se uvijek zato sto svaki put kad pokrenes novi nivo imas random stvaranje zombia, nesto slicno kao u diablu, fora stvar. Poceo sam igrat punu verziju malo prije, upravo sam na rooftopu one bolnice i naravno popapali me zombiji, sad idem drugi put :D Igra je fakat ok, puno akcije, ok grafika, i svi sitni elementi koji ovu djelo cine fakat dobrom igrom.

Nodakim
22-11-2008, 12:59
Ako se bude dobro,navečer ću je početi igrati...makar zelim to 16h poceti jer mi je freakish poceti igrati tako kasno survival horor...

Cthulhu
22-11-2008, 14:09
Nažalost, zakasnio sam po demo verziju, tako da sad nekako moram nabaviti punu.

TeraBajt
22-11-2008, 18:40
ja se nadam nekoj bozicnoj akciji na steamu:)

grizli
23-11-2008, 11:40
ljudi jel netko vidio na steamu onaj four pack, oce netko kupovati preko steam-a da se skupi cetvero pa da se kupi four pack, u crovortex-u kosta 350 kn a ovako bi nas ispalo 212 kn sto je 138 kn jeftinije, posto nisam u mogucnosti kreditne kartice ja bih nekome uplatio na racun

Death By Sexy
23-11-2008, 11:42
igrao malo... igra je tak.. osim filmskog doživljaja dok vas horde zombija napadaju kojeg kvari dosta arkadno djelovanje borbe nisam našao dobru stranu..

TeraBajt
23-11-2008, 13:28
ljudi jel netko vidio na steamu onaj four pack, oce netko kupovati preko steam-a da se skupi cetvero pa da se kupi four pack, u crovortex-u kosta 350 kn a ovako bi nas ispalo 212 kn sto je 138 kn jeftinije, posto nisam u mogucnosti kreditne kartice ja bih nekome uplatio na racun
count me in =)

EDIT:

imam jos jednog tko je zainteresiran, ja cu vjerojatno na praznike dobiti karticu tako da bi mogli nesto se dogovoriti :)

Constantine
23-11-2008, 22:41
Ne sviđa mi se igra,dosadna i nezanimljiva,ne kuzim kako nekima moze to bit zabavno.

grizli
23-11-2008, 23:02
imam i ja frenda koji je isto tako zainteresiran, aj me dodaj na msn posto mi se cijeli PC Play vuce ko krepana kobila u sahari :twisted:

gryzly.001@hotmail.com

p.s. ko bog ovo za preko praznika, taman pikupim lovu :D

Constantine
23-11-2008, 23:57
Ne sviđa mi se igra,dosadna i nezanimljiva,ne kuzim kako nekima moze to bit zabavno.

W3DR4N
24-11-2008, 00:35
Versus mod, osam frendova s voipom. Pričaj o nezanimljivosti nakon toga.

Arbiter of Change
24-11-2008, 09:23
You has no friends willing to play. :)
Evo možda ću i ja kupiti igru, premda bi volio prije probati demo neki (nisam stigao na ovu zadnju akciju).

TeraBajt
24-11-2008, 10:39
daklem, svi vi koji ste zainteresirani za kupnju l4d 4 packa, javite mi se na msn (terabajt_leo@hotmail.com, pa da se dogovorimo:)

Constantine
24-11-2008, 11:51
You has no friends willing to play. :)
Evo možda ću i ja kupiti igru, premda bi volio prije probati demo neki (nisam stigao na ovu zadnju akciju).
Mah,ne leži mi jednostavno.I stalno ubijam svoje :(

Rang€r
24-11-2008, 11:53
sutra ga dobivam :)) cant wait, baš mi se igra ovak neš, čini se ko bezumno napucavanje s puno krvi i dobrim mpeom... to mi baš treba .)

Arbiter of Change
24-11-2008, 13:33
Mah,ne leži mi jednostavno.I stalno ubijam svoje :(
A hebiga, nije igra kriva. :)

W3DR4N
24-11-2008, 13:41
Zapravo kad probaš igrati sa zombijima, ljudi ti postanu tako prazni. Igrate u četvero s različitim klasama zombija, no ne s ovim prašinarima, već s jačim, posebnim vrstama.

Jedan može skakati kao alien iz čučnja i u potpunosti onesposobiti žrtvu (podsjeća na AvP), jedan ima krak s kojim zahvati i privuče (Scorpion iz MK), dok treći, debeli, baca sluz i disorijentira grupu.
Ovi agilniji se mogu penjati po zidovima.

Kroz mapu jedan igrač na strani zombija dobije kontrolu nad Tenkom, iznimno jakim i izdrživim monsterom koji je sam sposoban pomesti slabije organiziran tim preživljavača.

Sve u svemu, predobra je zabava.

Ni meni se nije svidjelo prvi dan, no već kroz par dana se ekipa uigrala, serveri su stabilniji i igra je doista nešto svježe na tržištu.
Samo, ukoliko Valve ne počne praviti dodatni sadržaj, L4D bi mogao imati vijek trajanja od tek nekoliko mjeseci.

ScorpiuS
24-11-2008, 18:32
Postoji li šansa da otpiše CS i CSS???

Rang€r
24-11-2008, 20:03
ne kužim ovo pitanje :S otpiše? :/

kolko znam najigraniji fps je CoD, koji broj neznam al neki je :D

a cs bi trebalo ostat igrat isto ljudi ko i prije, jer neče baš ljudi koji igraju CS ići specijalno l4d igrat...

W3DR4N
24-11-2008, 20:17
Svi CoD-ovi zajedno nemaju pola igrača jednog CS-a. :wink:

ScorpiuS
24-11-2008, 20:36
I hoće li onda L4D u bližoj budućnosti postat igraniji od CS i CSS??

W3DR4N
24-11-2008, 21:13
Nema šanse, to je igra za zezanciju, koja nema nikakve šanse da postane klanska zanimacija.

grizli
24-11-2008, 21:40
ko da pitas hoce li CS ikada stici WoW XD

Rang€r
24-11-2008, 22:39

neb reko... codove igra puno ljudi iz razloga što je lako pristupačan za igrat prek neta(valjd znaš na šta mislim..) lagan je netreba puno mislit i zabavan je... znam pun qrc ljudi(djece xD) koji igraju CoDove, prije 3 godine u gradu je bilo oko 20 ljudi, danas je bar 200... na xfire onim statsima, 2. je cod4, 3.cod2, 4.cod5 css je 6... mada to sad nije osnovano jer nema svako xfire il ga uopče ne drži upaljenim.

po meni svi CoDovi osim 5 u mp suxaju...(1 nisam igro) css sam igro kod frenda, dobra igra...

Kenyi
24-11-2008, 23:16
CS ima najveci community na svijetu.

ScorpiuS
25-11-2008, 07:25
A ja sam mislio da je to WoW. :(

Mahadeva
25-11-2008, 12:13

neb reko... codove igra puno ljudi iz razloga što je lako pristupačan za igrat prek neta(valjd znaš na šta mislim..) lagan je netreba puno mislit i zabavan je... znam pun qrc ljudi(djece xD) koji igraju CoDove, prije 3 godine u gradu je bilo oko 20 ljudi, danas je bar 200... na xfire onim statsima, 2. je cod4, 3.cod2, 4.cod5 css je 6... mada to sad nije osnovano jer nema svako xfire il ga uopče ne drži upaljenim.

po meni svi CoDovi osim 5 u mp suxaju...(1 nisam igro) css sam igro kod frenda, dobra igra...

xfire nema nikakve veze s tim, posto mnogo ljudi koji su imali xfire su ga prestali koristiti jer je dosao steam friends... a i dalje igraju mnogo kantera :P

Bishop_45_(2)
25-11-2008, 13:05
steam je prakticniji, samim time sto ga moras imati da bi igro igru.

oko Left4deada, predobra stvar za opustanje po vikendu s frendovima, uostalom ovo je valjda prva igra u kojoj ne da mi ne smeta, nego mi je predobar film grain bas sredjuje atmosferu, ma nema valve su carovi...

versus rula :D

W3DR4N
25-11-2008, 20:44
Jučer peglam šest sati u komadu versus. Takvu si seansu nisam priuštio.. godinama.

Ementaler
25-11-2008, 23:56
Ja igrao samo SP za sada...uzeo mi dva sata :(

Morat ću i MP probat kad ga ljudi toliko hvale..

Eto i recenzije na HCL pa bacite oko:
http://www.hcl.hr/recenzije.php?TekstID=293&select=18

Rang€r
27-11-2008, 13:28
sad sam igro igru... omđ prestrava... ovakav osječaj nikad nisam imo... onaj intro je prejeben, stara me pita kakav to film gledam xD

igro sam 10 min woods, prezakon osječaj kad onaj zombi uhvati jednog našeg, pa ga privlači s onim nekim "shackle like" špagom xD onda odjednom dotrči 10 zombija s leđa jedan me obori i onak vidim se kak me razara, mislim mrtav sam, a onda ga samo lik s pumpom skine :D odlična igra...

ScorpiuS
27-11-2008, 14:42
Mislim da je ta špaga zapravo jezik jedne posebne vrste zombija. Najgori su mi oni koji me premažu onom "kremom" pa svi zombiji hrle na mene. U jebote!

Kenyi
27-11-2008, 16:45
Smoker te privuce, hunter skoci na tebe, boomer te zaslijepi.

Teon
27-11-2008, 17:05
Smoker te privuce, hunter skoci na tebe, boomer te zaslijepi.

Ne zaslijepi te samo Boomer, nego svojim pljuvanjem te oznaci tako da ostali zombiji idu (samo) na tebe

Kenyi
27-11-2008, 17:08
Nus efekat je i privremeno zasljepljenje tj nemogucnost vida od zelenog šlajma :D

Teon
27-11-2008, 17:18
Nus efekat je i privremeno zasljepljenje tj nemogucnost vida od zelenog šlajma :D

Erm to smo i rekli :) Samo sam htio nadodat da te time "oznaci" ako neko drugi nije znao, po meni je to jaaako gadno

Kenyi
27-11-2008, 17:23
jep, odma ti naleti swarm :(

croat1gamer
27-11-2008, 17:35
ane, jucer 4 sata namjanje ja i kenan igrali onu u podzemnoj, tenk nas ubije, i kada izademo konstantin se dere "koja je ip adresa hamachijaaaaaa"
"aaaaaaaa" "aaaaaaaa" i tamo nas zakolju ostali zombiji a uspijeli ubiti tenka, 16-17 pokusaj je bio mislim

e, i vidjeli smo sljedece: hunter napada witch, nisu nas vidjeli, ali vrlo uznemirujuce
i onda ona iz tima opali metak, ffs, ali uspjeli bez zrtava, onda i huntera isto tako

i onda dode konstantin i svojim vriskom smrti nas ubije :(

eda, najteze, nismo znali promijeniti tezinu :|

Kenyi
27-11-2008, 17:47
zabavno je na impossible, ali tenk je malo zajebat na toj tezini :(

croat1gamer
27-11-2008, 17:50
zabavno je na impossible, ali tenk je malo zajebat na toj tezini :(
malo :(

TeraBajt
27-11-2008, 19:31
btw, dodatak na ono sa boomerom, kad vas zabljuje, udarajte drugi klik, brze cete se rijesiti toga:)

croat1gamer
27-11-2008, 19:39
btw, dodatak na ono sa boomerom, kad vas zabljuje, udarajte drugi klik, brze cete se rijesiti toga:)
najs, a i pomaze rotiv nadolazecih zombija

btw. ako znas igrati i pratiti zapovjedi, javi se kenanu

eda, na onome aerodromu, 2 witch smo naletjeli bez reseta :D
guess what
prezivjeli smo

oda

W3DR4N
27-11-2008, 22:40
Singleplayer je zanimljiv dok ne probaš Co-Op.
Co-Op je zanimljiv dok ne probaš Versus.

Versus >>>>> Sve

Nodakim
27-11-2008, 22:43
Kenane daj mi javi kada igrate,hocu coop igrati s vama :(

Rang€r
28-11-2008, 00:03
očem i ja :(

croat1gamer
28-11-2008, 07:21
pa ima nas zasada 2, ja i kenan, tajger ce uskoro dobiti, onda ce biti jedan, izuzev ako ja ne budem online, onda vas moze biti dvoje uz njih dvojicu

Constantine
28-11-2008, 08:22
khm,a ja?
Igrao bi i ja :(

TeraBajt
28-11-2008, 11:47
pa ima nas zasada 2, ja i kenan, tajger ce uskoro dobiti, onda ce biti jedan, izuzev ako ja ne budem online, onda vas moze biti dvoje uz njih dvojicu
ja i tajger smo vec in =D

croat1gamer
28-11-2008, 14:14
dakle puni smo zasad, sve ovisi tko je online trenutno
elem, ja sam vecinu dana online, kenan isto, dakle dvojica garant, onda tajger moze navecer posto on i kenan imaju razlicite sate (ujutro/popodne)
ja sam stalno ujutro, i poslije 14h sam kod kuce
dakle dvojica ce minimum naci

e, sto cemo veceras?
l4d ili cod4?

Nodakim
28-11-2008, 18:52
L4D

Kenyi
28-11-2008, 18:54
l4d je samo privremena zabava, cod4 je main stuff :D

croat1gamer
28-11-2008, 19:00
i 2 tenka ne daju toliko fustracije ako se pojave na zadnjoj mapi, i onda boomer, i kada umres ti se iz daljine prikaze helic koji je dosao, na koji bi usao da si prezivio jos jednu minutu

ali bilo bi zamimljivo to jednom igrati

btw. snajper :pray: uz njega jedan assault rifle koji te cuva, uz vecu udaljenost, i witch pada brzinski, kao i hunteri, i svi osim tenka

Arbiter of Change
28-11-2008, 19:18
Posudio malo od frenda i odigrao... wow, predobro (posebno mi se sviđa detalj kad ti svijetlo ne pokazuje put dok repetiraš... skoro pa trebaš strateški gledati kad ćeš repetirati). Samo singleplayer (posuđena je pa sam se... khm, snašao) sada igram, ali ozbiljno vidim kako bi mogao kupiti ovu igru i igrati preko Steama.

Za sada impresioniran, ukratko rečeno.

Berax0r
28-11-2008, 19:36
Jup igra je originalna, owna na veliko. :) Bilo bi bolje da ima vise izbora oruzja. Dajte mi recite posto nisam dosao do kraja dali ima neka staza po danu?

Kenyi
28-11-2008, 19:47
najblize danu je dead air kampanja :D

W3DR4N
28-11-2008, 20:04
Death Toll se na netu ne igra uopće.

Nodakim
28-11-2008, 20:31
Kada je retajan...meni se zapravo samo no mery kampanja da igrati

crowap
29-11-2008, 08:20
evo i mene...uskoro....cim nabavim....MAMA.....daj pare........ :)

RIPtheREAPER
29-11-2008, 12:34
pogledao gt review i ne cini se lose
edit: znaci da bi se igralo prek co opa mora se imat orginalna igra zbog steama?

Rang€r
29-11-2008, 13:48
može se i prek hamachija... da se bar i prek garene može :(

evo ja sam sad igro crysis:wh i nakon dva crasha sam ga jednostvano obriso jer sam to i očekivo... al onda pokrenem l4d, strava i užas, igram no mercy kampanju, 1. mapa i taman izađem na ulicu pokoljem onih 30 zombija što nalete kroz vrata i boom crash :( ima igra kakav patch? jel to normalno il do mene? :S dota i cod5 mi se uopče nisu crashali \o/

P.S. sad sam bio do subwaya došo i opet crash :S

Teon
29-11-2008, 14:51
Moze se prek garene, nedavno su dodali tj. zadnjim updejtom

Arbiter of Change
29-11-2008, 15:14
može se i prek hamachija... da se bar i prek garene može :(

evo ja sam sad igro crysis:wh i nakon dva crasha sam ga jednostvano obriso jer sam to i očekivo... al onda pokrenem l4d, strava i užas, igram no mercy kampanju, 1. mapa i taman izađem na ulicu pokoljem onih 30 zombija što nalete kroz vrata i boom crash :( ima igra kakav patch? jel to normalno il do mene? :S dota i cod5 mi se uopče nisu crashali \o/

P.S. sad sam bio do subwaya došo i opet crash :S
Nisi jedini i meni se do sada srušila nekoliko puta i to ono bez ikakvog errora ili bilo čega, samo CTD.

RIPtheREAPER
29-11-2008, 15:25
di moram otic ako se ocu joinat na igru napravljenu prek hamacija? ima nesto lobby dedicated i local servers

Teon
29-11-2008, 15:31
Local servers, Hamachi ti simulira LAN

croat1gamer
29-11-2008, 15:38
moras biti spojen na taj network
samo se connectas preko

connect <ip adresa onoga koji je napravio server>

e, po defaultu ti je tezina prek hamachija na najteze
tenka ako uspijes ubiti iz prve, svaka cast

RIPtheREAPER
29-11-2008, 17:00
odem na create lobby i pojavi se nesto nekon cega se to nesto uagsi i pise mi disconencted from server :S
a da, moja verzija je kretenska. ima li to veze sa problemom? :D

Arbiter of Change
29-11-2008, 17:37
Mogla bi imati s tvojim iznenadnim nestankom sa foruma.... :)

W3DR4N
29-11-2008, 17:38
RIPtheREAPER - 24 sata hlađena. Taman za jednu sezonu Jacka Bauera.

Rang€r
29-11-2008, 18:38
pfff sad opet nakon 20 minuta igre, subway, nakuplo se zombija i boom don't send error...

croat1gamer
29-11-2008, 19:01
ane, nama danas u oko sat vremena 3 puta, ja kenan i tajger, a inace nam se kresa svakih 3 sata (dok nema tajgera)

Arbiter of Change
29-11-2008, 21:14
LEFT 4 DEAD PLAN GONE WRONG (http://www.gametrailers.com/player/usermovies/291124.html?playlist=popular)S... Isse, kakvih retaja sve ima. Ali reakcija mu je neprocjenjiva. :)

Rang€r
29-11-2008, 22:20
8000 postova :o

to na steamu? si igro CoD il dotu u cro roomu? xD

bananac
29-11-2008, 23:51
malo ste pretjerali sa tim banovima...trazim pomoc a vi ovako.. :D
enivej, jos nisam skuzio kako mogu igrat prek co-opa. jel netko isprobao prek garene?
i ne kuzim zasto se vama kreša igra :S meni sve radi normalno. mozda zato jer je ruska verzija :D
kad smoker potegne nekog od likova, taj se krene derat NJET, NJET!

Rang€r
30-11-2008, 01:21
lol njet njet xDD moram to na youtubeu vidjet :D

P.S. od horrora do komedije jZ78wp2-XeASxD

ANGEL EYES
30-11-2008, 09:41
LEFT 4 DEAD PLAN GONE WRONG (http://www.gametrailers.com/player/usermovies/291124.html?playlist=popular)S... Isse, kakvih retaja sve ima. Ali reakcija mu je neprocjenjiva. :)S
:rotfl:

Cthulhu
30-11-2008, 11:42
Inače, koliko je igra zahtjevna?

bananac
30-11-2008, 13:12
ja bi rekao da nije previse

Arbiter of Change
30-11-2008, 13:44
U pitanju je nabrijani Source engine tako da nije baš zahtjevna (ili jednostavno googlaš system requirements).

croat1gamer
30-11-2008, 14:12
barem dok ne naleti 100 zombija odjednom u malome prostoru, tad zalaga nakratko, ali nista preveliko da ces zamijetiti

kreseva se trebas bojati

Berax0r
30-11-2008, 16:54
Inače, koliko je igra zahtjevna?

http://www.srtest.comS :rambo:

ScorpiuS
30-11-2008, 17:06
[quote="Arbiter of Change":10caqa8f]LEFT 4 DEAD PLAN GONE WRONG (http://www.gametrailers.com/player/usermovies/291124.html?playlist=popular)S... Isse, kakvih retaja sve ima. Ali reakcija mu je neprocjenjiva. :)S
:rotfl:[/quote:10caqa8f]
:rotfl: :rotfl: :pray: ko da je on to doživio za stvarno, koji debil!

Kenyi
30-11-2008, 17:53
Danas u versusu 4 sata zajedno sa kroatijem,terabajtom i tajgerom. Ne sjecam se kad sam se zadnji put ovako zabavio :pray:

Rang€r
30-11-2008, 17:56
lol sad sam tek skužio link xD krepo lol, lik stvarno plače?

da bar ima vid njega dok je to igro... xD

ScorpiuS
30-11-2008, 18:41
Možeš tu i tamo u videu skužit da mu se drugi igrači cerekaju.

bananac
30-11-2008, 20:39
http://www.imagesforme.com/out.php/t244738_l4d.JPG (http://www.imagesforme.com/show.php/244738_l4d.JPG)

definitivno najjaci tekstovi iz safehousa :D

croat1gamer
30-11-2008, 20:46
http://www.imagesforme.com/out.php/t244738_l4d.JPG (http://www.imagesforme.com/show.php/244738_l4d.JPG)

definitivno najjaci tekstovi iz safehousa :D
jos netko ih cita

e, ali versus :pray: bogovski mod
jedino je zhebano kod spawnanja, jer se stvoris prebrzo kao infected sto tesko da ima mogucnost healanja kod protivnickog tima

e, tenk pada mnogo brze u versusu, ali je odlicno igrati s njime
samo jos da ima witch kao playable :D

TeraBajt
01-12-2008, 13:33
@bananac, onak, likovi bjeze od zombija i nose markere sa sobom =(

@kroati i kenči, ane, prebogovsko je bilo :pray:

ScorpiuS
01-12-2008, 21:35
Danas sam malo igro ovo. Mislim da sam malo pretjerao sa zvukom jer mi je otac uletio u sobu SWAT stilom i počeo se derat da ugasim tu stvar.

Rang€r
02-12-2008, 14:44
eh... meni je komp u dnevnoj sobi, napenalim do kraja sluške, no i dalje čujem komentare o meni, makar se pravim da ih ne čujem... onda mi stari makne sluške sa glave i pita me zaš ne učim/crtam/igram neš normalno

bananac
02-12-2008, 15:58
pa ak imaju neogranicene kolicine metaka bilo bi realno da imaju i jedan marker :D

The Jackal
02-12-2008, 16:25
Ima li u igri više oružja od the following: Pistol, Pump-Action Shotgun, Automatic Shotgun, Uzi, M14, i onaj snajper?

bananac
02-12-2008, 16:33
Ne :D
ok ima ako dva pištolja podrazumjevas pod zaseban wepn :P

croat1gamer
02-12-2008, 16:35
ne, izuzev specijalnih, molotova i pipe bomba
ali zato versus kao infected :pray: :pray:

The Jackal
02-12-2008, 16:35
Ja brijem da sam negdje vidio neki trailer di lik ima 2 uzi-a... I tried that and I failed miserably... To je izbačeno ili?

bananac
02-12-2008, 17:08
vjerojatno si gledao krivu igru :P

The Jackal
02-12-2008, 17:46
Ah. nvm. Automatic Shotgun pwna. :P

A ni snajper nije loš... :D

Headshot kroz zid mi je ono... :pray: :pray:

croat1gamer
02-12-2008, 17:51
jedino ga reload zhebe zbog trajanja, ali ako imas pri ruci 2 pistolja, nema straha :pray:
btw. probaj jednom naci witch na praznome prostoru i onda iz daljine rokati, ako ti se priblizi i nekoga rani, onda moras biti specijalac za gubljenje, jer je prakticki nemoguce da se to desi (ako je tvoj tim vs witch, nema drugih zombija

Rang€r
02-12-2008, 18:29
pa s AIima pwnaš witch, nevidim zaš bi problem bio s živim bićem :D

croat1gamer
02-12-2008, 18:32
pa s AIima pwnaš witch, nevidim zaš bi problem bio s živim bićem :D
problem je sto je najmanje 1 onda ranjen, ovako i onako, ali snip to mijenja (u mojem slucaju je bio onaj hodnik na predzadnjem levelu, cim izades iz saferooma, uz one stepenice, na drugome kraju hodnika, dakle samo ravno)

The Jackal
02-12-2008, 20:50
jedino ga reload zhebe zbog trajanja, ali ako imas pri ruci 2 pistolja, nema straha :pray:
btw. probaj jednom naci witch na praznome prostoru i onda iz daljine rokati, ako ti se priblizi i nekoga rani, onda moras biti specijalac za gubljenje, jer je prakticki nemoguce da se to desi (ako je tvoj tim vs witch, nema drugih zombija

Ma automatska sačma mi je favorit i pol. Skinem petoricu jednim hicem :pray:

ScorpiuS
02-12-2008, 21:17
Ja sam malke staromodan pa igram samo sa SMG-om i M4. Moždal bi mogel prebacit na nekaj drugo?

The Jackal
02-12-2008, 21:39
Po meni ti je sačma jedna od boljih ali hebe to kaj ti je 180 metaka jako malo.

ScorpiuS
02-12-2008, 22:04
Meni ovih 400 za šmajser je za ubit barem 200 zombača. Pogotovo zbog toga što ih isključivo u glavu ciljam, a u glavu je jedan metak jedna smrt ali isto tako i metci fijukaju okolo beskorisno.

str33t6l0w
03-12-2008, 15:35
Meni ovih 400 za šmajser je za ubit barem 200 zombača. Pogotovo zbog toga što ih isključivo u glavu ciljam, a u glavu je jedan metak jedna smrt ali isto tako i metci fijukaju okolo beskorisno.

haahahaha isto ovdje :)))

Strelok
04-12-2008, 12:35
Headshotaj witch ja je svaki put na sebe navucem :S nit je neskuzim na podu i prodjem pored nje pogodim je slucajno bacim bombu svaki put ja kriv al se izvucem xd nezna se penjat po ljestvama samo trci

croat1gamer
04-12-2008, 13:44
evo nesto da vam podijelim, kada vas napada hunter a imaju ljestve (ne stepenice, nego ljestve) popnite se i udaljite od njih, hunter ce umjesto da skoci na vas od tamo penjati se po ljestvama xD

ScorpiuS
04-12-2008, 18:19
Hunteri imaju nizak HP. Njih je jako lako ubit ako naravn oni ne skoče na vis prije neg što vi opalite.

Kenyi
04-12-2008, 20:28
Hunteri imaju najvise hp-a,vise od smokera i od boomera.Jedino manje od tenka naravno.

croat1gamer
04-12-2008, 21:23
boomer ima nizak hp
witch ima isto mnogo healtha, ali je opasnija zbog brzine

ScorpiuS
04-12-2008, 22:37
Witcher je rezultat najviše mojih smrti. Osim naravno kada zomiji mene uhvate samog. :(

W3DR4N
04-12-2008, 22:48
Hunteri imaju najvise hp-a,vise od smokera i od boomera.Jedino manje od tenka naravno.

Hunter su jedini u potpunosti neposredan borac, i taj koji za razliku od ostale dvije regularne klase mora biti u samom žarištu.

Inače, uz malo vježbe, pokušajte raditi lukove s hunterom, skočiti što više i dalje u zrak i napasti čovjeka.
Tako pri udaru uzme HP, odmah počne s štetom i donese daleko više bodova igraču.

Kenyi
05-12-2008, 09:33
znam, to sam primjetio :D , to mi je prekul onako iz uber visine da sletim na humana, prejako.

TeraBajt
05-12-2008, 15:44
oda

http://www.imagesforme.com/out.php/t250910_left4dead2008120514225980.bmp.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/250910_left4dead2008120514225980.bmp)
http://www.imagesforme.com/out.php/t250911_left4dead2008120514165922.bmp.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/250911_left4dead2008120514165922.bmp)
http://www.imagesforme.com/out.php/t250913_left4dead2008120514193841.bmp.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/250913_left4dead2008120514193841.bmp)
http://www.imagesforme.com/out.php/t250914_left4dead2008120514291151.bmp.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/250914_left4dead2008120514291151.bmp)

josip_kraš
09-12-2008, 15:50
kako možeš igrat sa snipom nije mi jasno, dobro ubiješ ga jednim metkom ali sporo puca što nikako nije dobro kad ti zombi samo nalijeću, najbolje (najkorisnije) oružje je m16.

croat1gamer
09-12-2008, 16:49
ali kada nades witch pokazuje svoju ownege stranu

TeraBajt
09-12-2008, 19:11
ane:)

btw, josip, snip owna, puknes jedan metak dok zombiji idu u redu, razvalis ih sve.

croat1gamer
09-12-2008, 19:34
ti si danas ustvrdio drugacije, znas zasto- on nije standalone, uvijek mu treba m16/auto shotgun koji ce ga stititi pri reloadu

Nodakim
09-12-2008, 20:36
Pa tako isto je i s M16 i shotgun...

TeraBajt
10-12-2008, 11:32
m16 se dosta brzo reloada s obzirom koliko dugo ces pucati prije reloada, dok se shotgun zaista dugo, i nije po meni kulno oruzje.

@kroati, da, tako je i sa svakim oruzjem, zato se igra i zove left 4 dead :P

croat1gamer
10-12-2008, 13:52
eh, i m16 i uzi imaju zanimljivi bug da kada pocne reload samo stisci rmb, onda ce se reloadati, a i odbiti ces se zombija koji ti dodu blize

Ulsar
10-12-2008, 14:24
igra mi djeluje onako ok al hmmm zombiji koji imaju gene ussain bolta ma daj molin te i koji je cilj uopće single mi baš i nema smisla ono igra je ok ništa specijalno a radije ću sa ekipon zaigrat rainbow ili serious neg ovo p.s. zašto u hororcima niko se ne siti učvrstit bateriju na gan nego ono mučenje daj bateriju makni je stavi gan pucaj makni gan daj svitlo da vidin jesu svi mrtvi nisu eh makni svitlo daj gan pucaj kužite arrrrrgh

josip_kraš
10-12-2008, 14:32
igra mi djeluje onako ok al hmmm zombiji koji imaju gene ussain bolta ma daj molin te i koji je cilj uopće single mi baš i nema smisla ono igra je ok ništa specijalno a radije ću sa ekipon zaigrat rainbow ili serious neg ovo p.s. zašto u hororcima niko se ne siti učvrstit bateriju na gan nego ono mučenje daj bateriju makni je stavi gan pucaj makni gan daj svitlo da vidin jesu svi mrtvi nisu eh makni svitlo daj gan pucaj kužite arrrrrgh

pa u l4d ti ima baterija na ganu. samo stisni f.

Ulsar
10-12-2008, 14:47

pa u l4d ti ima baterija na ganu. samo stisni f.

ma igra san ga stvarno malo zaigrat ću ga možda opet ali mislia san inače u hororcima e čovče sinila mi je ideja stavit reflektor na minčigančinu hehehe pozz

Ulsar
12-12-2008, 12:54
gra san left for dead i igra je .... ukratko teški crap iman osjećaj da su tili napravit nešto ka painkiller 2 a na kraju je ispala monotona splačina mutacije resident evila i serious sam-a tako da osim onih sprintajućih zombija sa genima ussaina bolta u igri nema dinamičnosti e onako uz put koji je gušt pucat na ono šta nevidiš

croat1gamer
12-12-2008, 13:46
gra san left for dead i igra je .... ukratko teški crap iman osjećaj da su tili napravit nešto ka painkiller 2 a na kraju je ispala monotona splačina mutacije resident evila i serious sam-a tako da osim onih sprintajućih zombija sa genima ussaina bolta u igri nema dinamičnosti e onako uz put koji je gušt pucat na ono šta nevidiš
ocito nisi igrao u mp :(

Ulsar
12-12-2008, 13:52
sry zaboravih napisat ovo se odnosi na single player ali svejedno mislin da se igra neće previše zadržati na kompovima

croat1gamer
12-12-2008, 13:56
trebas nauciti ne rushati, i to je uglavnom to
ali u svom sjaju je preko mp-a

Ulsar
12-12-2008, 14:05
gleda san u onaj pištolj ali kako god da pogleda u sise pištolj odvlači pozornost

josip_kraš
13-12-2008, 08:48
da nisi malo falio temu :)

ScorpiuS
13-12-2008, 09:25
Mislim da je samo odgovorio na ovaj quote u sigu.

josip_kraš
13-12-2008, 16:26
ah neviđoh sig, moje isprike. :wink:

The Jackal
14-12-2008, 10:11
Ima kojih modova za L4D?

ScorpiuS
14-12-2008, 11:16
OK, vidio sam dosta modova koji u CSS stavljaju zombije, a želiš li ih ti sada u L4D maknuti? :D

TeraBajt
14-12-2008, 11:34
ne vjerujem da ima modova, no mapa će biti, trenutno ih je nekoliko u izradnji.

pogledajte ovdje http://forums.facepunchstudios.com/foru ... hp?f=57561 (http://forums.facepunchstudios.com/forumdisplay.php?f=57561)
facepunch moderi rulaju =)

The Jackal
14-12-2008, 11:34
Maybe..

Kakvih modova ima?

TeraBajt
14-12-2008, 11:36
ne znam za modove, ali nasao sam topic za mape; http://forums.facepunchstudios.com/show ... p?t=652009 (http://forums.facepunchstudios.com/showthread.php?t=652009)

The Jackal
14-12-2008, 11:40
http://www.moddb.com/games/left-4-dead/mods

A ovo je sve unreleased. :(

eddie2142
30-12-2008, 10:11
ima zombi mod, HAHA
inace, koji vam je omiljeni lik?!
meni onaj nigga

TeraBajt
30-12-2008, 11:47
Svi osim Billa, on mi nekako ne ostavlja neki dojam.

btw, lik sa facepuncha napravio l4d tehno remix (http://forums.facepunchstudios.com/showthread.php?t=651202)

i jos nesto; LEFT 4 DEAD HAND - CONSPIRACY!!? (http://forums.facepunchstudios.com/showthread.php?t=666899)

croat1gamer
30-12-2008, 12:12

btw, lik sa facepuncha napravio l4d tehno remix (http://forums.facepunchstudios.com/showthread.php?t=651202)

i jos nesto; LEFT 4 DEAD HAND - CONSPIRACY!!? (http://forums.facepunchstudios.com/showthread.php?t=666899)
sta imas protiv staroga pedofila :(

TeraBajt
30-12-2008, 12:42
mah, onako, ne istice se, louis ima svoj girly scream, francis ima onaj svoj "i hate subways/witches/boomers/itd.", zoey ima muskobanjasti glas, a bill... zapravo nista =)

Arbiter of Change
30-12-2008, 13:28
Bill je malo optimističniji Four Leaf iz Tropic Thundera. :)

Rang€r
30-12-2008, 17:46

lol... conspiracy, jel urota nije neš loše, zaš bi ovo bila urota, protiv čega/koga :S

TeraBajt
30-12-2008, 21:04
svi su shvatili to kao zajebanciju, ali eto, ranger saves the day.

eddie2142
31-12-2008, 19:10
ajmo mi to na multy
ps
ja sam nigga, uvijek

Hrvoje
02-01-2009, 16:17
meni je francis,koja mapa vam je najbolja?
meni je Blood Harvest :twisted: :twisted:

W3DR4N
02-01-2009, 16:25
Lik - Zoey
Mapa - No Mercy

TeraBajt
02-01-2009, 16:40
louis, a pod mapu se podrazumijeva kampanja, right?

pah, kampanja... Rekao bih No Mercy, ove kasnije su dosadne, dead air mi je fora onaj pad zrakoplova, death toll je ubitacno dosadna, a blood harvest je onako, ok.

ScorpiuS
02-01-2009, 20:15
Očito samo No Mercy kampanje ljudima ljepo padaju na želudac. :D
No nije mi jasno zašto ste tako izbirljivi kad je pitanje o likovima. Svi su isti, zar ne?

Nodakim
02-01-2009, 21:43
http://www.xcomment.com/g3/img/poster___boobs052708113237.gif

:)
Svi bi Zoey

ScorpiuS
03-01-2009, 12:34
Ma, kk???
Zoey uopšte nema tol'ke.

No, ipak, THX!!! Uljepšao si mi dan.

W3DR4N
03-01-2009, 12:41
Ja ne vjerujem da L4D nakon dva mjeseca više nitko ne igra. Jučer si uporno tražim server i ništa. Nada, Ninco, None.
Onda sam otišao igrati CoD4, koji je prepun ljudi.

ScorpiuS
03-01-2009, 12:57
Toliko o velikom uspjehu Valvea.

W3DR4N
03-01-2009, 13:31
Pa zapravo jesu napravili uspjeh.
Ljudi su napravili oko 40% više plaćenih preordera nego li za Orange Box, a sama prodaja je bila 65% bolja.
Igra se prodala u enormnoj količini primjeraka, samo eto, nedostatak sadržaja i manjak Valveovog entuzijazma da doda novi je otjerao igrače.
Očekuje se veliki update i comeback igrača, ili apsolutna smrt igre.

Igra je stvarno odlična, no kad po četrdeseti put završiš samo dvije kampanje koje rade u Versusu postane prerepetativna, a igračima je ipak prekomplicirano raditi kompletne kampanje s AI direktorom.

TeraBajt
03-01-2009, 13:32
ja sam pred tjedan dana igrao sa nekom random ekipom kampanju, ne bih rekao da više nitko ne igra.

03-01-2009, 14:08
Igra je na prvi mah super...ali brzo dosadi...premalo sadržaja ima...šteta...takve igre su po meni poluproizvod...

MasaKrisT
04-01-2009, 13:13
procitaj pravila foruma,tu je problem;)

Ixy
04-01-2009, 13:36
Našao sam trojicu ljudi s kojima sam igrao igru. Zabavno, ali prekratko.
Za jednu kampanju nam je trebalo maksimalno 45 min, tak da smo igru prešli u manje od 4 sata, što je kriminalno. :(

Ulsar
05-01-2009, 07:10
sry zaboravih napisat ovo se odnosi na single player ali svejedno mislin da se igra neće previše zadržati na kompovima

i na kraju svega koja je vaša ocjena igre moja je ka i prije crap i to masni oni

ScorpiuS
05-01-2009, 07:21
Ljudi su napravili oko 40% više plaćenih preordera nego li za Orange Box, a sama prodaja je bila 65% bolja.
Igra se prodala u enormnoj količini primjeraka, samo eto, nedostatak sadržaja i manjak Valveovog entuzijazma da doda novi je otjerao igrače.

Igra je stvarno odlična, no kad po četrdeseti put završiš samo dvije kampanje koje rade u Versusu postane prerepetativna, a igračima je ipak prekomplicirano raditi kompletne kampanje s AI direktorom.
Ipak neki gameri su zbog ovoga izgubili povjerenje u Valve.

Ulsar
07-01-2009, 20:19
jedna greška teško da može poništit dosadašnji rad ali tribali su igru još dosta doradit i stavit više oružja usporit zombije jer mislin da bi bia veći gušt pokidat par glavetina pajseron i sikiron ko se sića oni vila iz blood-a hehe lako šta igra nema nikakve priče tribali bi dodat dosta modifikacija npr minigun je crap

Nodakim
07-01-2009, 21:38

Ma nije zamrlo,nego se dosta igra na Hamachiju...znaš sam zašto...

elferin
13-01-2009, 22:10
evo konacno ga dobih, ajd ljudi dodaj te me na steam, isti mi je nick :)

gtaIvan
20-01-2009, 16:31
Ja ne vjerujem da L4D nakon dva mjeseca više nitko ne igra. Jučer si uporno tražim server i ništa. Nada, Ninco, None.
Onda sam otišao igrati CoD4, koji je prepun ljudi.

imaš pravo ali,ipak sa igricom sam oduševljenom ispunila je sva moja očekivanja.
sa nijednom igricom se nisam toliko oduševio
još jedino mislim da bi ju fear 2 project origin mogao nadmašiti

TeraBajt
21-01-2009, 23:07
heya l4d playerz, eto, ako jos itko igra, da vas informiram o ovom (http://www.l4dmaps.com/)Suberdobrom sajtu za l4d mape i kampanje.

Inace, nade polazem u ovu (http://www.l4dmaps.com/details.php?file=17)Skampanju.

izgleda da l4d scena nece umrijeti tako brzo^^

stay tuned and beware of teh ZOMBIE CANCER!

W3DR4N
21-01-2009, 23:13
Da, al što kad to ne radi u Versusu.

TeraBajt
22-01-2009, 10:39
Radice kad valve izda sdk =D

gtaIvan
22-01-2009, 12:21
jedino što mi se ne sviđa kod l4d
je to što je malo prelagana igrica
dobro,ipak ja sam igro puno survival horora i već sam dobar u njima
ali trebali bi dodati malo težine u njega i bio bi 10/10
ali ovako je 8/10

TeraBajt
22-01-2009, 13:34
lol, da ne igras na easy mozda bi ti bilo teze -.-

gtaIvan
22-01-2009, 17:06
lol, da ne igras na easy mozda bi ti bilo teze -.-
za tvoju informaciju.ja igram na hard :rambo:
i koljem ih ko lud :killyou:

TeraBajt
22-01-2009, 18:23
u l4du nema hard tezine -.-

ScorpiuS
22-01-2009, 18:28
Ne uzimaj sve toliko doslovno. Zaboravio sam i ja koje su sve težine, ali sigurno je mislio na one teže izna normala tj. ili kako već.

TeraBajt
22-01-2009, 18:33
ocito je da ne zna o cemu prica, vjerojatno je jednom igrao igru i nije mu se svidjela zbog toga sto je bila na easy, a onda kad sam mu rekao da igra na easy, osjecao se uvrijedjenim i rekao da igra na tezini koja u l4du ne postoji, usto stavlja retajne njubovske smajlove. nuff said.

croat1gamer
22-01-2009, 18:55
i uracunaj tome da smo ja i kenan iz jedno 16 pokusaja uspjeli ubiti 1 tenka, 3 mrtva clana, sto dovoljno govori o tezini
igrali smo na tome dok nismo skuzili kako promijeniti tezinu >_>

onda smo otisli na hard (mislim da ima easy, medium, hard, insane)
protiv tenka smo uspjeli s najvise 3 casualtiesa, mozda 1 mrtav po prosjeku

vidi se razlika

gtaIvan
22-01-2009, 19:37
Ne uzimaj sve toliko doslovno. Zaboravio sam i ja koje su sve težine, ali sigurno je mislio na one teže izna normala tj. ili kako već.
ti imaš pravo neznam napamet težine ali igram težinu koja je poslije normal

TeraBajt
22-01-2009, 19:38
easy, medium, advanced, expert.

inace, da se kurcim malo, kolega iz klana i ja smo uspijeli sami preci finale no mercya na advanced, tako da smo prvog tenka ubili sa botovima, a drugog potpuno sami.
jeajea.

gtaIvan
22-01-2009, 21:15
dobro
ja igram na advanced

JESI SAD SRETAN?

eddie2142
22-01-2009, 21:21
dobro
ja igram na advanced

JESI SAD SRETAN?

jos jednom...

/fail & /low

TeraBajt
22-01-2009, 21:34
dobro
ja igram na advanced

JESI SAD SRETAN?
kvaris topic, gtfo. :(

inace, nasao sam par tutova kako namjestiti hammer za radjenje l4d mapa, isprobacu pa javim^^

TeraBajt
10-02-2009, 18:39
Daklem, valve je nedavno objavio članak u kojem jasno piše da ćemo dobiti veliki update igre u proljeće, da ne duljim, evo članka.

Left 4 Dead Critic's Choice Edition, DLC and SDK Details Revealed
February 5, 2009, 10:47 am - Alden Kroll - Press Release
Valve's Zombie Thriller Expanding In 2009

February 5, 2009 — Valve, creators of best-selling game franchises (such as Half-Life, Portal, Team Fortress, and Counter-Strike) and leading technologies (such as Steam and Source), today announced a series of content and development releases for its latest title, 2008's best-selling new game property for the PC and Xbox 360, Left 4 Dead (L4D).

The first L4D DLC — dubbed the L4D Survival Pack -- is due for release this spring and introduces a new multiplayer game mode entitled, Survival, plus two complete campaigns for Versus Mode . A Critic's Choice Edition of the game will be heading to retail stores this spring, and will include access to all the content introduced in the L4D: Survival Pack.

In addition, for PC gamers and aspiring developers, the first Left 4 Dead release for the Source Software Development Kit (Source SDK) will allow the creation of custom Left 4 Dead campaigns that will be discoverable via L4D's matchmaking system. The SDK update is also due for release this spring, and is free of charge to all owners of L4D on the PC.

"Since Half-Life launched in 1998, Valve has made continuous efforts to expand the offering of its products beyond what's included on the day of launch," said Gabe Newell, co-founder and president of Valve. "With Half-Life and Counter-Strike, and more recently Team Fortress 2, we've learned that we're no longer making stand-alone games but creating entertainment services. With Left 4 Dead we're extending that tradition by creating additional gameplay and releasing our internal tools to aspiring developers so they may also create and distribute new Left 4 Dead experiences."

Left 4 Dead is a survival action game from Valve that blends the social entertainment experience of multiplayer games such as Counter-Strike and Team Fortress with the dramatic, narrative experience made popular in single player action game classics such as the Half-Life series of games. Released in November of 2008, L4D has earned over 25 industry awards from outlets around the world.

For more information, please visit http://www.l4d.com

ScorpiuS
10-02-2009, 18:50
Daklem, valve je nedavno objavio članak u kojem jasno piše da ćemo dobiti veliki update igre u proljeće, da ne duljim, evo članka.

Left 4 Dead Critic's Choice Edition, DLC and SDK Details Revealed
February 5, 2009, 10:47 am - Alden Kroll - Press Release
Valve's Zombie Thriller Expanding In 2009

February 5, 2009 — Valve, creators of best-selling game franchises (such as Half-Life, Portal, Team Fortress, and Counter-Strike) and leading technologies (such as Steam and Source), today announced a series of content and development releases for its latest title, 2008's best-selling new game property for the PC and Xbox 360, Left 4 Dead (L4D).

The first L4D DLC — dubbed the L4D Survival Pack -- is due for release this spring and introduces a new multiplayer game mode entitled, Survival, plus two complete campaigns for Versus Mode . A Critic's Choice Edition of the game will be heading to retail stores this spring, and will include access to all the content introduced in the L4D: Survival Pack.

In addition, for PC gamers and aspiring developers, the first Left 4 Dead release for the Source Software Development Kit (Source SDK) will allow the creation of custom Left 4 Dead campaigns that will be discoverable via L4D's matchmaking system. The SDK update is also due for release this spring, and is free of charge to all owners of L4D on the PC.

"Since Half-Life launched in 1998, Valve has made continuous efforts to expand the offering of its products beyond what's included on the day of launch," said Gabe Newell, co-founder and president of Valve. "With Half-Life and Counter-Strike, and more recently Team Fortress 2, we've learned that we're no longer making stand-alone games but creating entertainment services. With Left 4 Dead we're extending that tradition by creating additional gameplay and releasing our internal tools to aspiring developers so they may also create and distribute new Left 4 Dead experiences."

Left 4 Dead is a survival action game from Valve that blends the social entertainment experience of multiplayer games such as Counter-Strike and Team Fortress with the dramatic, narrative experience made popular in single player action game classics such as the Half-Life series of games. Released in November of 2008, L4D has earned over 25 industry awards from outlets around the world.

For more information, please visit http://www.l4d.com
Maaah, prošla me želja za ovom igrom da bi brigo za ovo.

TeraBajt
11-02-2009, 13:10
bar nisi kvoutao cijeli članak kako bi rekao da te nije briga za to :pray:

lexaurin
11-02-2009, 14:19
ovako betchari imam l4,d imam garenu, igram l4d na gareni single sam prošao dva puta :rambo: a i dobro sam se uklopio na gareni ali bih mogao napravit :twisted: zbog učestalog kickanja ili pada servera... pitanje nek mi netko točno napiše (znači što kliknut gdje kliknut što napisat gdje napisat) kako se pravi server odnosno kako da napravim sam igru za online gaming da se može brate mili cijelo coop. proć s cijelom :ekipa: ?

TeraBajt
11-02-2009, 14:41
kupi original.

lexaurin
11-02-2009, 15:02
a jesi pomogo :pray: to znam i sam netko mi re reko kako se radi ali i odjurio newer mind snaći ću se a za ovaj coment :bravo: kako se tog nisam sjetio kupit orginal :rotfl: :nonono:

zamisli koliko sam igara proigrao samo jednom splendao sam preko nekoliko tisučica a za što 300-400 kn za par sati igranja no f...g way vishe nemoj zamjerit ali shvati ne raste meni lova na lozi pa da ju berem kad hočem 8) jednostavno neke igre se isplati kupit neke ne baš zbog tog jer je igrivost samo jedanput a ne više puta igriva što i da kupim oriđiđi l4d za 2 tj bacit ju u prašinu s ostalima kad mi dosadi ili dođe neš zanimljivo

:toilet:

TeraBajt
11-02-2009, 15:58
da, a ako skineš pajratsku nikad nećeš doživiti pravi mp co-op bez crashanja i sranja. Uglavnom, pomoć oko takvog softvera (pi.ratskog) nećeš dobiti na ovom forumu, jer je to ovdje zabranjeno, pročitaj pravila.

TeraBajt
15-02-2009, 11:29
Left4Dead Weekend Deal - 50% off!
http://store.steampowered.com/app/500/

D.E.M.O.
15-02-2009, 12:24
Left4Dead Weekend Deal - 50% off!
http://store.steampowered.com/app/500/

Buy Left 4 DeadS 22,49€

Weekend Deal! Save 50% off this weekend only.
Add to Cart

149,99€
Buy Left 4 Dead - Four Pack

Includes four copies of Left 4 Dead - Send the extra copies to your friends
Add to Cart

4 x 22,49 =S89,96 €
bravo za steam.

TeraBajt
15-02-2009, 12:39
lofr ;D

_Cox
15-02-2009, 12:43