Log in

Pogledaj cijelu verziju : Star Wars: The Old Republic

Stranica : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10

Maloki
01-09-2010, 19:32
Jesam li ja jedini koji ne shvata šta carp želi reć, bez uvrede istom...
Želi reć da mu tenka bez štita nema smisla :)

Srle
01-09-2010, 19:43
Ak nisi igro u zivotu mmo onda ga neshvacas
a nisam igrao...

Jesam li ja jedini koji ne shvata šta carp želi reć, bez uvrede istom...
Želi reć da mu tenka bez štita nema smisla :)
to sam i ja pomislio, al kontam što toliku paniku zbog toga dizat...

Carp
01-09-2010, 19:46
Nikakva panika, samo smireno! :D

Duke of Earl
05-09-2010, 12:53
http://www.swtor.com/media/trailers/mys ... d-republic (http://www.swtor.com/media/trailers/mysteries-knights-old-republic)

Pogledajte video skroz do kraja za jako ugodno iznenađenje.

Srle
05-09-2010, 13:01
mmmm....kakav armor onog sitha...slin slin...a ending trailera je očekivan, znao sam da se on mora pojaviti u igri....al i dalje EPIC... s tim da mu je glas drukčiji, i nije kao stari...

Da_killah
05-09-2010, 13:56
HK i Revan, jel može bolje od toga? što se mene tiče, jedino da stave i Canderousa, što vjerojatno neće, ali nadam se da će dobro objasniti sve što se događa nakon dvojke, posebno s revanom

pimp
07-09-2010, 23:42
nitko sretniji od mene da ubace HK seriju droida, assasiansi pravi^^ još njihv voabular da interpretiraju, nema sretnijeg od mene

kako sam predosjetio da mora biti tu negdje :DD

http://www.swtor.com/media/trailers/mysteries-knights-old-republic

Pogledajte video skroz do kraja za jako ugodno iznenađenje.

Kostolomac
02-10-2010, 14:15
Designing the Advanced Classes System (http://www.swtor.com/news/blog/20101001)

Da malo bumpam temu :)

Deadwalker
08-10-2010, 17:12
Developer Dispatch: Designing the Light Side (http://www.gametrailers.com/video/developer-dispatch-star-wars/705833)

Worthaur
13-10-2010, 10:30
http://ealouse.wordpress.com/2010/10/12/hello-world/

"And Bioware? Don’t make me laugh. They’ve spent more money making the Old Republic than James Cameron spent on Avatar. Shit you not. More than $ 300 million! Can you believe that?"
"And you know what they’re most proud of? This is the kicker. They are most proud of the sound. No seriously. Something like a 20Gig installation, and most of it is voiceover work. That’s the best they have. The rest of the game is a joke. EA knows it and so does George Lucas,they’re panicking"
"Old Republic will be one of the greatest failures in the history of MMOs from EA. Probably at the level of the Sims Online. We all know it too ……"

:D

Srle
13-10-2010, 11:54
hmmmm...zanimljivo...,a ipak ne vjerujem da će failat...al ajd...a cifra od 300 000 000 ...može bit...

Deadwalker
13-10-2010, 12:15
Čist jedno subjektivno gledište na određenu situaciju, ali u svakom slučaju zanimljivo gledište. Glede spomenute cifre, ništa čudno i lako moguće, ako se pogleda u kojem smjeru ide ovaj projekt. Ima potencijala opasno uzdrmati MMO tržište, ali također može fejlati kao što je bio slučaj sa Age of Conanom. Bioware uzasno respektiram, ali je činjenica da im je ovo prva MMO igra. Vidjet ćemo i biti pametniji nakon prve bete koja nikako da dođe

Worthaur
13-10-2010, 12:39
Al cinjenica je da SWTOR nis novo ne nudi, tak da nemoze uzdrmat MMO trziste. Prodavat ce se zbog toga sto je to Star Wars i Bioware, al pitanje je dali ce uspjet zadrzat pretplatnike...

Deadwalker
13-10-2010, 12:53
Al cinjenica je da SWTOR nis novo ne nudi, tak da nemoze uzdrmat MMO trziste. Pr

20 GB audio zapisa? :eyebrows:

Worthaur
13-10-2010, 13:10
Znaci neces morat samo citati questove nego ima voice acting, sto je veliki plus, al to je to, nista groundbreaking :p

Arbiter of Change
13-10-2010, 14:27
Je, zato će svi i preskakati kad pročitaju tekst. :)

Feanor
13-10-2010, 14:59
Kod dugotrajnih RPG-ova mi cak i nesmeta nedostatak VA, ono nešto sitno samo da znam kakav mi glas ima lik, a kasnije fantaziram. Jer kad počme pričat gromadu texta, neda mi se čitat, a zbog ''najčešće'' retardirane kamere prilikom razgovora mi se gubi na filmičnosti i onda mi nije gušt gledat statičnu kameru i tipa koji izgovara 25 rečenica texta, a sdruge strane ti se neda čitat jer on to izgovara. Stariji Final Fantasy-i su mi bili idealni u tom pogledu, puno toga se pričalo, ali je uvijek bila maximalno 1 rečenica na ekranu. :D

Mass Effect je s druge strane bio pun pogodak, film hebote...

McPingvin_v2.0
14-10-2010, 03:08
Al cinjenica je da SWTOR nis novo ne nudi, tak da nemoze uzdrmat MMO trziste. Prodavat ce se zbog toga sto je to Star Wars i Bioware, al pitanje je dali ce uspjet zadrzat pretplatnike...
Ne, osim toga da možeš solo "prijeći" cijeli MMO, da je sve u igri sinkronizirano, da se možeš boriti u svemirskim i sa svemirskim brodovima, da možeš lupati protivnike u međunožje... Ne da mi se dalje, preumoran sam.

Maloki
14-10-2010, 03:32
I GW si mogao završiti solo i u GW-u je bilo voice overa u razgovoru sa glavnim NPC-ima :)

The Boz
14-10-2010, 04:02
Cijeli GW ima 3.7GB, ovo ima 20GB samo za vojsouvr. :P

Worthaur
14-10-2010, 07:28
Ne, osim toga da možeš solo "prijeći" cijeli MMO, da je sve u igri sinkronizirano, da se možeš boriti u svemirskim i sa svemirskim brodovima, da možeš lupati protivnike u međunožje... Ne da mi se dalje, preumoran sam.
Ak pod "prijeci" mislis doc na max lvl, sta je tu novo? Il ak mislis zavrsiti sav kontent, sto je iskreno, vise fail neg dobra stvar, jer je to ipak MMO. Svemirski brodovi, EVE? Mada ok, al nisam procitao jos ni jednu dobru stvar o toj borbi sa svermirskim brodovima, samo lose stvari citam, tak da ono, taj dio nije za pohvalu trenutno. Sve je u igri sinkronizirano, wut?

cham3leon
14-10-2010, 08:25
Ako ovo ispadne fail, čeka se dovršetak SWGemua :D

McPingvin_v2.0
14-10-2010, 10:07
Il ak mislis zavrsiti sav kontent, sto je iskreno, vise fail neg dobra stvar, jer je to ipak MMO. Svemirski brodovi, EVE? Mada ok, al nisam procitao jos ni jednu dobru stvar o toj borbi sa svermirskim brodovima, samo lose stvari citam, tak da ono, taj dio nije za pohvalu trenutno. Sve je u igri sinkronizirano, wut?
Zašto bi bilo loše? To može biti dobra opcija ako ti nema frendova s kojima bi išao negdje, a želiš sam igrati sat- dva. Da, EVE ima brodove, ali ovo ima brodove i SVE ostalo :)

U vidi da je svaki dijalog snimljem u studiju. Svaki. To nemaj ni RPG-evi, a kamoli MMORPURGERI :)

Worthaur
14-10-2010, 10:45
Ima GW2
Al gle, stvarno NEMA SMISLA igrat MMO ak mislis sam igrat, nema :D

Da_killah
14-10-2010, 11:19
ja mislim, manje-više. dakako, radije bih kotor 3 nego kotor mmo, ali šta se može...

Deadwalker
14-10-2010, 12:19
Ja sam nekako siguran da će ovo biti epic win od igre. Ne znam, nakon Baldur's Gate, Neverwinter Nights-a, Kotora, Dragon Age, Jade Empirea i Mass Effecta, igre koje su sve odreda u 90+ kategoriji, teško mogu očekivati fail od igre. Istina, nemaju iskustva sa MMO igrama, ali su napravili najbolji Star Wars naslov. Ja im vjerujem više nego Isusu :rambo:

Arbiter of Change
29-10-2010, 10:45
Informacije i špekulacije iz SW Insidera.

S * your starship is your homebase, where you can store equipment and items
* as known, the Class Quests are tailormade to fit the profession of your class: Trooper gets military oriented quests, smuggler gets smugglery quests, Sith spent their time trying to kill their Masters and corrupting Jedi Knights etc etc
* morality choices can be found in almost every single quest and they work towards a light side/dark side sliding scale system. This applies to every class
* you get specific kinds of rewards if you play dark side or light side. If you decide to play the middle, like being a 'gray Jedi', then you also get the specific rewards that comes with such a stance
* in KOTOR it happened that your appearance gradually changes to reflect how the Dark Side corrupts you, and also your abilities started to change as well. This will also be the case in SW:TOR
* the article mentions that playing as a bad guy and playing as a good guy will make you have a different (story/game) experience as much as playing with a different class will result in a different experience, leading to as Ohlen states 16 completely different experiences when you take the 8 classes and bad guy & good guy paths into consideration (I'm guessing that walking the middle road will have you have a mix of both paths as game experience).
* a minor infobit, but as a Trooper at level 30-40 you'll be decked in full body armor, you get a giant blaster cannon, the ability to call in airstrikes, giant flame grenades and have armor-piercing rounds
* 'if you as an Imperial meet a Republic player you two can fight. If you are at a specific level, you are venturing into zones that are appropriate for that level, however if you go up against another player who's at a significantly higher level than you, you're going to get killed. We do have something called War Zones, which are specifically created scenarios where players can fight on a level-playing field.'
* there's a lot of wellknown Star Wars species and creatures in SW:TOR. Ohlen mentions that he thinks they've more creatures than any other Star Wars game
* each zone in a planet will have its own musical theme. There are also musical themes tied up to certain story moments
* Hoth apparently is a graveyard of Star Destroyers on its surface, because of a number of important battles that were fought between the Sith and the Republic above Hoth

Xero
29-10-2010, 10:54
Super, ako hoću bit zloćest moram bit ružan :(

Srle
29-10-2010, 11:38
Meni već neko vrijeme u glavi samo odzvanja onaj tekst da je jedina stvar hvale vrijedna zvuk...Iskreno se nadam da nije tako...
A ono "BioWare delivers" mi ne pruža veliku utjehu...

Deadwalker
29-10-2010, 14:52
Ja se ne opterećujem previše. Na globalnoj mreži se svašta piše, samo čekam da netko u Blizzardu dobi otkaz pa počne pljuvati po idućoj Starcraft "ekspanziji". Bioware do dana današnjeg nije napravio lošu igru, štoviše, čak ni vrlo dobru nego su sve više-manje blockbusteri. Sumnjam da će s ovim naslovom biti išta drugačije.

Duke of Earl
02-11-2010, 23:14
HBBb3ad-8D4

Imperial Agent Specializations (http://www.swtor.com/info/holonet/classes/imperial-agent#specializations)

Imperial Agent Starship (http://www.swtor.com/info/holonet/starships/x-70b-phantom)

Kako brod izgleda izvana i iznutra :pray: Nešto me poslije ovog svega ova klasa počela i najviše privlačit, samo kad bi se mogla igrat na strani republike.

Deadwalker
03-11-2010, 21:40
Veoma zanimljiva klasa koju ću zasigurno isprobati.
U biti, planiram odigrati sve klase :D

McPingvin_v2.0
03-11-2010, 23:26
Bah... Jedi Knight Guardian sa heavy armorom ^^

Deadwalker
04-11-2010, 13:31
I onda dobijes headshot. Ni sila ti nece pomoc 8)

Xero
04-11-2010, 14:20
Još da force useri ne mogu lightsaberom blokirat metke.

McPingvin_v2.0
04-11-2010, 16:21
Još da force useri ne mogu lightsaberom blokirat metke.
Ane :D

cham3leon
04-11-2010, 16:38
Bilo bi lijepo kad bi muzika bila na razini Kotora 1. Po meni izvanredan ST, svaka skladba totalno pojačava doživljaj lokacije i epičnosti. Ovo mi je omiljena, pogotovo oko 0:27:

R4IXY11kc0M

Srle
04-11-2010, 17:58
Zvuk i muzika je jedino što me u ovom trenutku ne brine kad je TOR u pitanju. Tu znam da će biti sjajno...

Deadwalker
06-11-2010, 15:28
Upitna profitabilnost The Old Republica (http://www.bug.hr/master/vijesti/old-republic-nece-biti-profitabilan/104754.aspx)

U zadnje vrijeme puno se vjetra diglo u vezi ove igre. Sada se postavlja ključno pitanje za EA i Lucas Arts, koji pretplatnički model odabrati? Onaj standarni koji je bio do sada ili free-to-play model tj. mikrotransakcije. Potonji postaje polako trend na tržištu te se pokazuje da je tako moguće zaraditi daleko više novaca. S druge strane, EA će se izgleda odlučiti za standarnu pretplatu. Treba naglasiti da je u projekt uloženo preko 100 milijuna $ te je poznato da Bioware puno toga riskira s ovom igrom. Ovaj naslov će biti ili pun pogodak ili teški promašaj.

Mišljenja?

Worthaur
06-11-2010, 16:55
Kad MMO pređe sa P2P na F2P sa mikrotansakcijama znaš da je igra u kurcu.
Oh look, imba armor for 10€, gonna buy it and pwn everyone

Deadwalker
06-11-2010, 17:01
Osim što MMO-i imaju onda visestruko vece prihode nego li standarnim p2p. :roll:
Ne sili se bezveze u zadnje vrijeme ovakav sustav naplate, a i vecina marketinskih strucnjaka tvrdi da ce za koju godinu ovakav sustav prevladati. Zato je pomalo cudno sto se EA odlucuje za p2p model.

Worthaur
06-11-2010, 17:03
Možda, al igra je u kurcu, platim 100kn mjesecno i svi su na istom terenu. Ovak necu nis platit a neki ce trosit po 300kn+, cemu da onda igram?
Znaci na kraju te F2P ispadne vise neg P2P i jos dobijes losiju igru...

Xero
06-11-2010, 17:08
Najbolje bi bilo da je ko Guild Wars jednom platiš i ne moraš se više brinit.

McPingvin_v2.0
06-11-2010, 18:45
Možda, al igra je u kurcu, platim 100kn mjesecno i svi su na istom terenu. Ovak necu nis platit a neki ce trosit po 300kn+, cemu da onda igram?
Znaci na kraju te F2P ispadne vise neg P2P i jos dobijes losiju igru...
F2P je bolji za krajnjeg korisnika (tko hoće - može) i za igrača (nema pritiska).

Ako iz nekog razloga nemam novaca dani mjesec i dalje mogu igrati. Ako imam nešto više novaca idući mjesec mogu si kupiti shiny armour. Poanta je u tome da ako MMO bude free2play više će ga ljudi igrati. Više ljudi= više potencijalnih mušterija.

Znam za sebe da ću s vremena na vrijeme kupiti nešto putem mikro transakcija. Bethesda je počela s time i pošteno je zaradila ( http://en.wikipedia.org/wiki/Developmen ... r_download (http://en.wikipedia.org/wiki/Development_of_The_Elder_Scrolls_IV:_Oblivion#Cont ent_for_download)S) :)

Deadwalker
06-11-2010, 18:52
A Lotr Online koje je prešao na taj model je utrostrucio zaradu.
Blizzard je od rijetkih koji još može dobro zarađivati na p2p sustavu. Al svi znamo da je WoW nije za usporedbu s ičim na tržištu, fenomen za sebe.

Maloki
06-11-2010, 20:06
Osim što MMO-i imaju onda visestruko vece prihode nego li standarnim p2p. :roll:
Ne sili se bezveze u zadnje vrijeme ovakav sustav naplate, a i vecina marketinskih strucnjaka tvrdi da ce za koju godinu ovakav sustav prevladati. Zato je pomalo cudno sto se EA odlucuje za p2p model.
Taj sustav naplate se sili tek kad igra počne gubiti pretplatnike, odnosno propadati.
Ili nek ima pretplatu ili nek samo kupovina bude potrebna.
Ako ima mikrotransakcije onda neću ni igrati.

Da, toliko ih mrzim.

Deadwalker
06-11-2010, 20:47
Onda sva sreca pa EA kaze da ce biti p2p sustav :)
Kada se nesto konkretno i potvrdi, bit cemo pametniji

Srle
08-11-2010, 12:04
warzone trailer (http://www.swtor.com/media/trailers/warzones)
me likes
BTW iz BioWare su priznali grešku, odnosno više glupost nego grešku, pa nam nude da promjenimo ime "Jedi Wizard"...pametni ljudi

The Boz
08-11-2010, 12:19
A Lotr Online koje je prešao na taj model je utrostrucio zaradu.
Blizzard je od rijetkih koji još može dobro zarađivati na p2p sustavu. Al svi znamo da je WoW nije za usporedbu s ičim na tržištu, fenomen za sebe.
Oko dvije trećine WoWaša je iz Kine. GG.

Worthaur
08-11-2010, 13:07
Znaci iz ostatka svijeta je 3m+
Opet vise od svih ostalih

McPingvin_v2.0
08-11-2010, 13:15
WoW ima 11 milijuna accountova. Ne aktivnih igrača, već accountova. Sam imam frenda koji ima 20 triala odigranih.

Arbiter of Change
08-11-2010, 13:30
Accountova koji su platili bar jedan mjesec pretplate, samo da dodam.

Nije da samo on MOŽE, već služi kao ogromna prepreka svim MMO-vima koji žele krenuti P2P putem budući da većina igrača održava samo jednu MMO pretplatu, a taj MMO koji igraju je WoW.

Worthaur
08-11-2010, 14:15
WoW ima 11 milijuna accountova. Ne aktivnih igrača, već accountova. Sam imam frenda koji ima 20 triala odigranih.
Ne, ta se brojka odnosi na Active Subscribers

World of Warcraft subscribers include individuals who have paid a subscription fee or have an active prepaid card to play World of Warcraft, as well as those who have purchased the game and are within their free month of access. Internet Game Room players who have accessed the game over the last thirty days are also counted as subscribers. The above definition excludes all players under free promotional subscriptions, expired or cancelled subscriptions, and expired prepaid cards. Subscribers in licensees’ territories are defined along the same rules.

McPingvin_v2.0
08-11-2010, 14:20
Kul. Opet nije brojka koja pokazuje realno stanje stvari. Blizzard nigdje ne daje točan broj trenutnih pretplatnika :)

Worthaur
08-11-2010, 14:22
http://gamrconnect.vgchartz.com/thread.php?id=117422

More than 12 million, sumnjam da ce stavit brojku tipa 12 158 964

McPingvin_v2.0
08-11-2010, 14:28
Blizzard nigdje ne daje točan broj trenutnih pretplatnika :)

Worthaur
08-11-2010, 14:30
Name 1 MMO kod kojeg se zna tocan broj pretplatnika :)
Ili, name 1 igru kod koje se zna tocan broj u koliko je primjeraka prodana

McPingvin_v2.0
08-11-2010, 14:38
Ne govorim u osobu. Govorim da je WoW do sada igralo 12 milijuna igrača, isto kao što je W: ET igran preko milijardu puta do sad. O tome koliko ljudi ima pretplatu za 10. mjesec u WoW-u se ništa ne zna, a to je jedini realni pokazivač popularnosti i zarade :)

Worthaur
08-11-2010, 14:41
Ne, WoW je do sad igralo puno više od 12m igrača :)
A ona vijest i je za 10. mjesec ove godine, znaci 12m pretplata u tom trenutku (tj pretplate + ljudi koji imaju free mjesec), i sumnjam da ima puno ljudi koji imaju po nekoliko aktivnih pretplata

Deadwalker
11-11-2010, 21:06
Evo jedne zanimljivosti

Electronic Arts preuzima sva izdavačka prava na The Old Republic (http://www.joystiq.com/2010/11/11/ea-assumes-all-publishing-duties-for-star-wars-the-old-republic/)

Igra ih je do sada koštala preko 300 milijuna dolara. Očigledno će ih koštat još jako puno.

Aral
12-11-2010, 09:12
Da, baš sam htio linkat sad. Zanimljivo, radi ga Bioware, LucasArts je također umiješan, iako neznam dal ko izdavać ili nekaj treće, a pošto je Bioware pod palicom EA, dotični je preuzeo sva prava.

Srle
12-11-2010, 09:50
U tom slučaju opet zarada od SW prava ide u LA, bez dodatnih troškova troškova.
Jel to LA smatra da će igra bit loša pa su odlučili sve na leđa EA da prebace,pa da igraju na sigurno?

Aral
12-11-2010, 09:59
Sumnjam, jer onda EA ne bi to kupio.

Srle
12-11-2010, 10:42
Sumnjam, jer onda EA ne bi to kupio.
Al LA ima silu na svojoj strani :D
Oni mogu da vide budućnosti...
Šalu na stranu, nadam se da TOR neće failat....

McPingvin_v2.0
12-11-2010, 10:55
Hm... I LA i EA su money machines. Netko se od njih zajebao u ovom slučaju, čut ćemo tko :)

Deadwalker
12-11-2010, 11:11
Vjerojatno LucasArts. Očito se dva izdavačka giganta ne mogu složiti oko nekih stvari ili je LucasArts-u igra preskupa za financiranje. U svakom slučaju, ništa bitno za nas. EA je utukao stvarno ogromne novce i velike nade se polažu u ovaj MMO. Mislim da poput Activision-Blizzarda žele imati svoju zlatnu koku na tržištu kroz idućih 10 godina.

McPingvin_v2.0
12-11-2010, 11:13
Istina, men' svejedno tko se sjebao, dok god igra valja ^^

Srle
12-11-2010, 11:45
Istina, men' svejedno tko se sjebao, dok god igra valja ^^
Najbolje sumiranje situacije ikad!

Kostolomac
13-11-2010, 01:07
OMeC8qPjHUc
Me likes very much, pošto mi je crafting najgori dio MMO-ova.

Srle
13-11-2010, 09:38
hype-o-meter is off the charts

Duke of Earl
13-11-2010, 14:25
hype-o-meter is off the charts
Tako nekako, da.

Inače, jedina stvar koja me još uvijek bode u oči kod ove igre su ukočene animacije pokreta, pogotovo pri lighsaber duelima, duboko se nadam da će to izgladit do izlaska.

Maloki
13-11-2010, 20:32
Jel to samo mene popušta hype oko igre? :(

Kostolomac
13-11-2010, 21:03
Yep :P

Srle
13-11-2010, 21:56
Malo mi smeta to što možemo voditi samo jednog lika sa sobom u misije...Razmazioo me kotor i mass effect, ali mislim da je bolje da nas mogu dva lika pratiti...

Duke of Earl
13-11-2010, 22:08
A koji je razlog ?

Worthaur
14-11-2010, 07:49
Malo mi smeta to što možemo voditi samo jednog lika sa sobom u misije...Razmazioo me kotor i mass effect, ali mislim da je bolje da nas mogu dva lika pratiti...
Volim kad placam pretplatu da bi mogo igrat sa NPC lol

Kostolomac
14-11-2010, 13:27
@Srle, ima Worthaur pravo. Čemu mjesečna pretplata na MMOSako ćeš se grupirat sa NPC-jevima? :P

Deadwalker
14-11-2010, 13:29
Kako sve bezvezeze izokrećete :(
NPC-evi će samo služiti ako na serveru neće biti željnih za avanturu s vama. Što je teško moguće :)

Srle
14-11-2010, 13:30
Ovaj, ja z aživota nisam igrao MMO, pa nekako nisam baš upućen u cijeli taj koncept igranja, a kao što rekoh, navikao sam na kotor i ME, gdje su uz mene dva NPC-a

Kostolomac
14-11-2010, 13:38
@Deadwalker, znam, hence the beljo smajlić :(
Meni se osobno sviđa ovaj koncept grupiranja sa NPC-jem.

Maloki
14-11-2010, 21:10
A koji je razlog ?
Iskreno - ne znam.
Pratim razvoj i tOR-a i Guild Wars 2 i nekako mi je Guild Wars 2 sve zanimljiviji i privlačniji, nekako mi se čini da (zasad) više nudi.
Toliko mi je zanimljiv da si razmišljam da počnem opet igrat jedinicu.

Deadwalker
14-11-2010, 21:29
Kod mene je baš kontra. Igra mi se samo sve više sviđa. U početku mi se nikako nije dopadao cijeli projekt, ali eto, stvari su se promijenile :)

Deadwalker
02-12-2010, 14:57
The Old Republic u dućanima već možda u travnju (http://www.bug.hr/master/vijesti/the-old-republic-mozda-travnju/105296.aspx)

Worthaur
02-12-2010, 15:36
Prije kraj godine neg travanj, mozda ciljaju za travanj al bit ce klasicno odgadjanje do kraja godine

Arbiter of Change
15-12-2010, 18:24
Šestosatni preview od strane MMORPG.com ekipe sažet u dvije stranice. Preporučam.
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game ... 804/page/1 (http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/367/feature/4804/page/1)

Srle
15-12-2010, 18:44
Arbitre, ako je poenta tvog posta da me izludi zato što ja nisam onaj koji je ovo igrao...onda si 100% uspio

Deadwalker
15-12-2010, 19:18
Šestosatni preview od strane MMORPG.com ekipe sažet u dvije stranice. Preporučam.
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game ... 804/page/1 (http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/367/feature/4804/page/1)

Imas virtualni kolačić :)
Odoh skuhat si kafu pa to lijepo u miru pročitat^^

Srle
17-12-2010, 21:09
Ev ako ikog zanima prvi Q & A
This month Dallas Dickinson, Director of Production for BioWare Austin, takes on your questions. Please note that some of the questions have been edited for clarity. Enjoy!

Will a player be able to level up just playing PvP? (asked by metaspy)
Yes you will. We’re big fans of multiple gameplay paths – we don’t want to force you to do one thing to advance. That means you’ll level up whether you’re playing PvE or PvP.

Will there be subtitles in the dialogues? (asked by DarthDrakes)
While by default we don’t show subtitles for dialogue scenes, you are able to toggle subtitles on and off as an option. And of course, we will show subtitles for NPCs who speak an alien language. We don't expect our players to run out and learn conversational Shyriiwook just to play the game.

Are testers still being picked? (asked by screally)
Absolutely! The selection of testers is an ongoing process, and will continue as long as we need testers.

Will there be different server types, as in PvE servers and PvP servers? (asked by Fruskov)
There will be several different types of server, including PvP servers and PvE servers.

Will we have a lot of customization options for making our characters? (asked by Galivos)
Because you will see your character's face so frequently during conversations in the game, it's absolutely critical that you can look awesome and unique. We have plenty of face/head/body customization options just in character creation, not to mention all of the amazing-looking equipment and gear you will find in the world.

What is The Old Republic focused on the entire journey from the first level to last level - being a complete experience, or is it a rush to the end level to do all the 'good' stuff? (asked by Destrucshot)
The Old Republic is an end-to-end high-quality BioWare RPG experience. We don't want players to feel a lull, to feel a grind, or to think "gosh, if only I could get to max level where the real fun begins." We want to support all types of gameplay, but these are two good (and often cited) examples to elaborate on. Some players only care about the ‘end game’; for them, we are making sure to have Raids, Warzones, repeatable Flashpoints and all of the endgame features one expects from an MMORPG. Along the way, though, we want even the power-gamer to really enjoy the end-to-end journey and story. We also know that some players will want to experience every class story, and a core element of the game’s design is focused on making sure that the end-to-end experience for every class is amazing.

Will the battlegrounds be story driven to the same extent as questing and character progression in PvE will be? (asked by Svarteryttaren)
Not quite as much. We want Warzones both to make sense and to be repeatable, which means that they can't be as deep as the class and world missions in the PvE game. That said, they each tell their own exciting Star Wars story. We want them to feel like movie moments, like the best battle sequences of the movies - and to do that, you have to have compelling story.

What if I don’t want to kill the Captain, but my groupmate decides to kill him? Do I have to suffer the consequences of his choice? (asked by monorico)
As our own Daniel Erickson told the folks at PAX in Seattle earlier this year, Light Side and Dark Side are about intention. If you really *wanted* (and chose) to save the Captain, and the Sith Warrior in your party cut his throat, the universe knows what you wanted to do. You'll still get your Light Side points. Bottom line is that we don't want other players to grief your progression or the fantasy of who your character is.

I’m a massive roleplayer and my tiny question is: Will there be beautiful areas where I can sit and watch the world go by, like watching the birds and listening to the in-game music? (asked by Raimun)
There already are. All of our planets have iconic musical themes as well as beautiful environmental art and effects, and even if a dirty cantina on Hutta isn't beautiful, it sure feels like Star Wars to sit in one, listening to music and watching a creepy Rodian hit on a Twi'lek dancer.

Are we going to hear about the direction of endgame before launch? (asked by Crazy_Person)
Definitely - I can give you the high-level direction already, but the details will have to wait a little longer. For those who want to continue to play their main character, we’ll have Raids, Warzones and other PvP choices, as well as heroic Flashpoints. For those who enjoyed the journey to maximum level, we have one of the most compelling class replayability in the history of MMORPGs.
Hoću li i ja dobiti virtualni kolačić :D

Srle
24-12-2010, 17:26
trooper update (http://swtor.com/info/holonet/classes/trooper#specializations)

Deadwalker
06-01-2011, 21:30
Evo, moj zadnji tekst za hcl u obliku najave za The Old Republic.

Star Wars The Old Republic najava (http://www.hcl.hr/najave-star-wars-the-old-republic-pc-196-19.html)

Pročitajte i komentirajte nešt :)

Kostolomac
06-01-2011, 21:49
Vidio popodne, dobar tekst. Jedino mi je glupo što se za svaki novi MMO spominje hoće li biti WoW-killer.
Kao da nas nema 7 milijardi pa su jedini MMO igrači oni koji WoW-aju.
A i smatram da će TOR privući i dosta igrača koji uopće nisu dosada ni igrali MMO-ove.

Kid A
06-01-2011, 22:02
Evo, moj zadnji tekst za hcl u obliku najave za The Old Republic.

Star Wars The Old Republic najava (http://www.hcl.hr/najave-star-wars-the-old-republic-pc-196-19.html)

Pročitajte i komentirajte nešt :)
zadnji ili posljednji?

Deadwalker
17-01-2011, 20:09
Na navedenom linku ispod možete vidjeti detaljan postupak kreacije broda namjenjenog klasi imperial agent. Poprilično impresivno :)

Studio Insider – Starship Creation (http://www.swtor.com/news/news-article/20110114)

Srle
28-01-2011, 18:59
Flashpoints (http://swtor.com/info/systems/flashpoints)

Arbiter of Change
01-02-2011, 15:21
Potvrda o max levelu od strane deva.
http://www.swtor.com/community/showthre ... ost5327025 (http://www.swtor.com/community/showthread.php?p=5327025#post5327025)

As of this moment, max level is 50. This is unlikely to change before we ship, but you know, the usual qualifiers apply.

Carp
13-02-2011, 13:35
Iskreno - ne znam.
Pratim razvoj i tOR-a i Guild Wars 2 i nekako mi je Guild Wars 2 sve zanimljiviji i privlačniji, nekako mi se čini da (zasad) više nudi.
Toliko mi je zanimljiv da si razmišljam da počnem opet igrat jedinicu.

Same here. Jos mi nikako nije jasno kako misle izvest tank clasu itd, bez sword and shielda. Ja si to nikako ne mogu zamislit. I posto cu sad na faks, a GW2 nema month sub, ne znam sta vise pozelit! :D

Srle
05-03-2011, 10:19
Bounty Hunter trailer (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=16&t=27371&start=840)
Jel se meni čini ili grafički ovaj trailer djeluje puno bolje od svih prošlih...
BTW trailer me vodi na pomisao da nisam toliko siguran da ću Jedija uzeti...

Kostolomac
05-03-2011, 14:39
Krivo si linkao.
3XC9Yd415zs&feature=player_embedded

McPingvin_v2.0
05-03-2011, 15:43
Već vidim da će bit zajebano njih neutralizirati :D

Xero
05-03-2011, 17:19
Možda, ako si jedi pička.

Kostolomac
06-03-2011, 21:55
Ma, nema toga što multibox Inkvizitora ne može riješit 8)

Maloki
08-03-2011, 00:39
Primjetio sam da u tOR-u sve rezultira lošom eksplozijom.

Kostolomac
08-03-2011, 01:14
Majkl Bej je siher imao prste u tome!

Arbiter of Change
09-03-2011, 23:17
Tražite guild? Ne znate što ćete i kako ćete? Pre-Launch Guild Program je tu za vas.
http://www.swtor.com/guilds

With our three-phased Pre-Launch Guild Program, you have the opportunity to find a group now that suits your play style, or if you prefer to start your own guild, you can reserve your preferred guild name and begin recruiting members to join your cause. When the game launches, you will have the opportunity to transfer your guild directly into the game.

Arbiter of Change
11-03-2011, 18:48
Izašao je PAX trailer.

uCSzoetDZ3o

Srle
11-03-2011, 19:32
Ne znam za vas, ali mene hype glede ove igre polako ali sigurno slabi...

Duke of Earl
12-03-2011, 09:57
I meni isto :( Zapravo me jedino priča sad zanima.

Kostolomac
12-03-2011, 13:10
Bo. Mene još drži =)
Još kad se sjetim da je izlazak sve bliže i bliže...

Arbiter of Change
12-03-2011, 14:08
Bokte ja moram postati ovdje informacije. Đe ste vi koji iščekujete igru?

Nf36KlvhmKI

Kostolomac
12-03-2011, 15:38
Jbg, neda nam se stalkat informacije. Zato imamo tebe :)

Maloki
13-03-2011, 23:53
Ne znam za vas, ali mene hype glede ove igre polako ali sigurno slabi...

I meni isto :( Zapravo me jedino priča sad zanima.
A kad sam ja to rekao pred par stranica svi ste bili kao "joj pa kako to!".

Deadwalker
14-03-2011, 01:02
Meni baš suprotno. Još dok mi stave ovako u trailer scenu s Hotha te onu glazbu, imam želju odmah igrati nešto od Star Warsa.
Da, ovisnik sam :(

Carp
14-03-2011, 09:29
I jel na kraju potvrdjen datum izlaska?

Srle
14-03-2011, 18:26
dvVxIVs8Ntc

pimp
14-03-2011, 19:06
nezz jel se to zna ili je vec spomenuto, ali u kojem vremenskom razdoblju ce se razvijati prica?

Kostolomac
14-03-2011, 19:25
Q:
When does Star Wars: The Old Republic take place in relation to the movies?

A:
Star Wars: The Old Republic takes place more than 3,500 years before the rise of Darth Vader. The most powerful Sith Empire in history has emerged from deep space to attack the Republic and its legendary Jedi guardians. After decades of war, a tenuous truce has been established between the Sith Empire and the Republic, but events occurring in the game are leading the galaxy back to an all-out war.

Carp
14-03-2011, 23:11
nezz jel se to zna ili je vec spomenuto, ali u kojem vremenskom razdoblju ce se razvijati prica?

Oces ti igrat? http://freeemoticonsandsmileys.com/emoticons/Love%20Emoticons/in%20love.gif

pimp
15-03-2011, 09:58

Oces ti igrat? http://freeemoticonsandsmileys.com/emoticons/Love%20Emoticons/in%20love.gif

probably, ali rekreativno samo, u životu nisam igrao mmorpg, a ovaj cu samo zato sto je sw

Carp
15-03-2011, 11:35
Ajoj, pa sad imam razlog vise da kupim. Scim ces igrat?

pimp
15-03-2011, 14:28
-random

Carp
16-03-2011, 01:30
Ok. Nemoj da igras bez mene!

Carp
17-03-2011, 22:54
http://leakerz.net/wp/wp-content/uploads/si3.png

http://leakerz.net/wp/wp-content/uploads/si2.png

http://leakerz.net/wp/wp-content/uploads/si1.png

Ctrl + Scroll. Inquisitori i stealth. Totalno moja klasa. :pray:

Duke of Earl
17-03-2011, 23:24
hZN3vwJub0k

Grafika je definitivno poboljšana, a čini mi se da su i animacije pokreta glađe i ljepše nego prije. Neznam, ovaj video me opet jako nabrijao na igru :)

Deadwalker
18-03-2011, 09:17
Nisi jedini.
Also, otvorena je guilda PCplay foruma pod nazivom Helvetica (Republika). Join us :)

Xero
18-03-2011, 09:26
Nisi jedini.
Also, otvorena je guilda PCplay foruma pod nazivom Helvetica (Republika). Join us :)
:(

McPingvin_v2.0
18-03-2011, 10:02
Odrasti.

Kostolomac
18-03-2011, 11:07
Lol.

onT:
Yep, vidi se da je grafa dosta bolja, sa više opcija uključenih. Ali presmiješno mi je kako Consular iz tla uvijek vadi motore i slično za kurit.
Pa što je Taral V? Groblje racera? xD

Duke of Earl
18-03-2011, 11:11
Da, malo je čudno kad iz zemlje počne čupat to, ali sumnjam da su mogli to bolje izvest :)

Maloki
18-03-2011, 22:53
Par stvari me muči.

Prva stvar su dijalozi.
Sve to izgleda lijepo i kul, no jel imaju neku stvarnu korist?
U RPG-ovima bi inače preko dijaloga trebao dobiti nekakve izbore koji bi ti trebali omogućiti (ili onemogućiti) pojedine stvari.
Ovdje to i nema nekog smisla pošto u razgovoru sudjeluje cijeli party i bacanje kocke određuje čiji će se odgovor uvažiti, tako da bi po tome ti zbog nečijih drugih izbora mogao "patit".
Također, razgovori će se vjerojatno često morat ponavljati pa će opet ishodi istih svaki puta biti drugačiji.
Uglavnom, dijalozi su samo šminka. Preko 20GB teška šminka.

Druga stvar su eksplozije.
Ovdje sve rezultira eksplozijom. Udarac lightsaberom = eksplozija. Pucanj = eksplozija. Korištenje sile = eksplozija. Šprint = eksplozija.
Dobro, sad već pretjerujem, ali shvaćate što želim reći.

Treća stvar koja me muči je predugačak uvod u neku misiju/quest/kajgod, pogotovo ako se to isto ponavlja više puta.
Super je kad ti prvi put obaviš razgovor, gledaš cinematic putovanja sa brodom i slično, ali peti put sigurno nije. A koliko mi se čini isti postupak ide uvjek.
Više ću vremena potrošiti na čekanje dok misija počne nego na samo obavljanje misije :(

Deadwalker
19-03-2011, 11:08
Ja ne vidim kako bi drugačije mogli ovo odradit. Riječ je o co-op misiji gdje svatko želi imati neku svoju odluku. Osim toga, ovakve misije su specijalne i neće ih biti previše. Tak da mislim da ćeš većinu vremena provesti ka bildanju svoje glase gdje ćeš igrati solo sa AI kompanjonima. Tak da u biti od početka ovu igru više smatram SP-om sa co-op misijama nego MMO-om.
Tek ćemo vidjeti koliko ćemo slobode imati u izborima. Jer ovo NIJE singleplayer igra, nego MMO. Dobro, totalno atipičan MMO sa nekom radnjom čiju razrađenost ćemo tek saznati kad počnemo igrat.

Ovdje sve rezultira eksplozijom. Udarac lightsaberom = eksplozija. Pucanj = eksplozija. Korištenje sile = eksplozija. Šprint = eksplozija.
Dobro, sad već pretjerujem, ali shvaćate što želim reći.

Da, pretjeruješ. Jedinu eksploziju koju sam ja vidio su one od granata ili od Consulara dok zabije onaj motor u protivnike.

Treća stvar koja me muči je predugačak uvod u neku misiju/quest/kajgod, pogotovo ako se to isto ponavlja više puta.
Super je kad ti prvi put obaviš razgovor, gledaš cinematic putovanja sa brodom i slično, ali peti put sigurno nije. A koliko mi se čini isti postupak ide uvjek.
Animacije su se u Biowareovim naslovima uvijek dale preskakati tak da će i sada biti taj slučaj.

Srle
19-03-2011, 12:04
Ali kad imaš četvoro ljudi, i ako vas troje odluči da preskoči animaciju a četvrti ne odluči, ili je moraš opet odgledati, ili moraš čekati pred ekranom...Tako da je Maloki ovde u pravu...

S druge strane, lightsaber ne proizvodi klasičnu eksploziju, al ima nekih efekata...i meni malčice to smeta...

Deadwalker
19-03-2011, 12:43
A ono, sta se drugo moze napraviti po pitanju igranja u co-opu? Eventualno nekakvo "Skip vote" iako ako postoji mogućnost donošenja odluka koji rezultiraju drugačijem pristupu misiji, onda to neće ići. Ne znam, bit ćemo pametniji nakon bete.

Maloki
19-03-2011, 14:15
Ja ne vidim kako bi drugačije mogli ovo odradit. Riječ je o co-op misiji gdje svatko želi imati neku svoju odluku
Pa upravo je to problem, što će svatko htjeti reći nešto, ali neće svatko dobiti priliku to reći jer ovisi o bacanju kocke. A ako će dijalozi imati neku veću težinu kako to (obično) biva u RPG-ima onda će sve biti dosta nezgrapno. No veća je šansa da neće apsolutno ništa znači, već da su dijalozi, kao što rekoh, šminka teška preko 20GB. A to je puno. Pogotovo kad se uzme u obzir da će se nakon nekog vremena isti redovito preskakati te će sav taj silni VA samo zauzimati mjesto na hardu.

Osim toga, ovakve misije su specijalne i neće ih biti previše. Tak da mislim da ćeš većinu vremena provesti ka bildanju svoje glase gdje ćeš igrati solo sa AI kompanjonima.
Sumnjam da su co-op misije specijalne i da ih neće biti puno jer onda PvE na taj način gubi na vrijednosti.
Također, mislim da ćeš jedino svoj personal story moći odraditi sa AI companionom pošto sa sobom možeš vodit samo jednog companiona. A i sam model borbe ne omogućava solo igranje jer se bazira na arhaičnom modelu igranja RPG-a gdje trebaš imati barem jednog tenka, barem jednog healera i barem jednog DPS-a.

Tak da u biti od početka ovu igru više smatram SP-om sa co-op misijama nego MMO-om.
Tek ćemo vidjeti koliko ćemo slobode imati u izborima. Jer ovo NIJE singleplayer igra, nego MMO.
Odluči se više, jel tOR MMO ili SP? :)

Da, pretjeruješ. Jedinu eksploziju koju sam ja vidio su one od granata ili od Consulara dok zabije onaj motor u protivnike.
Pretjerivanje je bilo jedino ono sa šprintanjem, ovo ostalo je sve viđeno u gameplay materijalima.

Animacije su se u Biowareovim naslovima uvijek dale preskakati tak da će i sada biti taj slučaj.
Da, no kako ćeš ti preskočiti dijalog koji se odvija realtime i u njemu sudjeluje više ljudi?
Da, skipanje, ali uvjek će se naći netko tko neće htjeti skipati.

Duke of Earl
19-03-2011, 14:29
Ovaj, ja mislim da je ono prikazano u video "flashpoint", nešto slično instancama u drugim MMOima. Znači da su te misije uvijek dostupne, služe za skupljanje XPa i itema, i sumnjam da su uopće važne za priču.

Deadwalker
20-03-2011, 11:36
@Maloki
Samo jednog companiona? Bio sam uvjeren da se moze kao Kotoru i Mass Effectu vodit dvojica.
Glede odluka u igri, od početka kampanje oko igre se Bioware prsi s time kako će svaka igračeva odluka biti važna. E sad, koliko je to bilo marketinška kampanja, a koliko "real thing", ostaje tek za vidjeti. Na temelju 15 min gameplaya to je tesko procijeniti. Ja se nadam da VA nije samo šminka. I opet, ne vidim kako su drugačije mogli to izvesti.

Glede tipa igre, rekoh ne znam da li da smatram igru MMO-om ili SP igrom sa Co-op modom. Prema gameplayu, da, oslanja se na arhaičan MMO gameplay, a s druge strane uvodi puno elemenata koji karakteriziraju SP rpg-eve. Treba isprobat igru da mogu pametovat oko toga :)

Glede eksplozija, stvarno, gdje ih vidis? :) Ako mislis do odbljeska lightsabera i sličnih efekata, to je stvar enginea koji je takav kakav je.

Pa ono, glede skipanja, moze se napraviti u demokratskom stilu. Napravi se vote to skip te ukoliko imas 3 ili vise glasova, dijalog se preskače. Ali opet, to će ovisiti da li će dijalozi imati neku težinu na posljedice u questovima ili neće...

Uglavnom, ovo što smo vidjeli je premalo da možemo zakljuciti o ovim elementima. Treba isprobati betu i igrati sat-dva-tri da se vidi kako točno igra funkcionira.

Arbiter of Change
25-03-2011, 15:54
Novi video.
SnChLeNeW9w

Chieftain
28-03-2011, 18:58
A kak točno namjeravaju napravit borbu? Neće valjda borba 2 jedi-a i jedi-a sa nekim puškarošom biti ista da se svodi na critical strikeove i block...

Duke of Earl
01-04-2011, 16:03
http://www.swtor.com/news/news-article/20110401

hihi

Deadwalker
06-04-2011, 17:09
Opce nema Star Wars fanova... :D

PAX East 11: Hands-On Impressions Featurette HD (http://www.gametrailers.com/video/pax-east-star-wars/712569)

Maloki
06-04-2011, 19:25
Mr. T :pray:

Arbiter of Change
29-04-2011, 20:23
BitGamerov ne baš blistavi preview.
http://www.bit-tech.net/gaming/pc/2011/ ... -preview/1 (http://www.bit-tech.net/gaming/pc/2011/04/29/star-wars-the-old-republic-preview/1)

Bioware has made a lot of noise about how it has infused a series of deep, immersive, epic stories into its upcoming long-ago and far-away MMO – and how those stories set The Old Republic apart from any other MMO. The stories that The Old Republic tell will keep players engaged and involved in a genre which all too often comes down to collecting nerf livers and skipping dialog text.

Well, supposedly, anyway. Our opinion of The Old Republic, formed over two solid days of playing, is that it’s one of the most boring titles we’ve ever had to endure. It’s plain and staid and deathly dull. It’s both exactly the same as every other MMO we've played, but at the same time so much worse because it promises so much more.

Kostolomac
30-04-2011, 01:00
JOFlzsujFuU

Duke of Earl
30-04-2011, 12:23
BitGamerov ne baš blistavi preview.
http://www.bit-tech.net/gaming/pc/2011/ ... -preview/1 (http://www.bit-tech.net/gaming/pc/2011/04/29/star-wars-the-old-republic-preview/1)
hmmm, ovo me sad baš jako zabrinulo :(

Deadwalker
30-04-2011, 20:19
Evo još jedan preview, lik je igrao igru oko 40 sati i dosta je zadovoljan.

http://mmorpg.gamezone.com/previews/item/star_wars_the_old_republic/

sickpetey
01-05-2011, 15:11
A kvragu a bas sam mislio ja staviti al ovaj od gamespya je kraci dosta :/
http://pc.gamespy.com/pc/bioware-mmo-pr ... pid=gspy53 (http://pc.gamespy.com/pc/bioware-mmo-project/1165321p1.html?_cmpid=gspy53)

Deadwalker
06-05-2011, 11:13
Novi intervju by Gamespot:

OY-hCohjQp0&feature=feedu

Također, čini se da će igra u prodaju tek tokom 2012.

The Old Republic odgođen (http://www.bug.hr/master/vijesti/odgoden-sw-tor/108457.aspx)

Arbiter of Change
10-05-2011, 17:39
Imperial Agent intervju.
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game ... tml/page/1 (http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/367/feature/5210/Imperial-Agent-Interview.html/page/1)

The Imperial Agent really plays a sort of combination of CIA/KGB role. Spends a lot of time undercover, spends a lot of time trying to hunt down internal enemies and external enemies. Really is the jack-of-all-trades, goes where the job brings him. The Imperial Agent is probably the person who learns the most truth throughout the game story about what’s actually happening in the galaxy, what the Sith are actually trying to do, what the conflicts are about, etc. And ends up very often having to choose between the will of the government and what he thinks might be the best thing for The Empire or its people.

sickpetey
11-05-2011, 10:11
Išo sam se registrirati za betu na njihovoj stranici al njihovo skeniranje sistema nikako da završi..jel itko ima taj problem i zašto jednostavno ne traze dxdiag kao svi ostali?

kreator_
11-05-2011, 10:32
Pff, dzaba prijavljivanje za testiranje, ko zna da li ce toga uopste i biti... Ja sam se prijavio u septembru 2009. kad su pustili vesti o Beti, i dalje cekam...

Kostolomac
11-05-2011, 12:17
@sick, preko kojeg browsera si išao? Probaj preko nekog drugog.

@kreator_, koliko znam, beta već traje. Nažalost, ni ja nisam draftan za nju :(

.
11-05-2011, 12:25
čemu beta testiranje?

also http://www.bit-tech.net/gaming/pc/2011/ ... -preview/1 (http://www.bit-tech.net/gaming/pc/2011/04/29/star-wars-the-old-republic-preview/1)

Kostolomac
11-05-2011, 12:37
Bilo već na prošloj stranici.

EDIT: tek sad vidio Deadov link o odgodi. Mamu im :(

.
11-05-2011, 15:16
pa to što su odgodili je najbolja stvar koja se mogla dogoditi igri s obzirom na konkurenciju koju će imat(gw2) i s obzirom na trenutno stanje igre.

Duke of Earl
11-05-2011, 15:48
pa to što su odgodili je najbolja stvar koja se mogla dogoditi igri s obzirom na konkurenciju koju će imat(gw2) i s obzirom na trenutno stanje igre.
Slažem se s ovim.

Kostolomac
11-05-2011, 16:10
Svatko imalo upućen će to pomisliti, ali opet mi je malo krivo pošto igru čekam još od 2008.

kreator_
11-05-2011, 17:47
@sick, preko kojeg browsera si išao? Probaj preko nekog drugog.

@kreator_, koliko znam, beta već traje. Nažalost, ni ja nisam draftan za nju :(

Jeste, ali nazalost samo za Ameriku, u Evropi je jos ni ne spominju :/

Da_killah
11-05-2011, 21:29
neka, meni što kasnije to bolje hihi

Kostolomac
13-05-2011, 18:03
Novi Sith Inquisitor trailer.
_4Gy0kxt9sU

sickpetey
14-05-2011, 12:49
Fuck sad mi se i Inquisitor svidja :((

Srle
14-05-2011, 13:11
Meni jedino smeta što su force klase ograničene izborom sabera...
Al da je Inquisitor best-looking klasa je neosporno...A klasu s kojom ja planiram igrati (jedi guardian) su totalno unakazili...

Srle
14-05-2011, 20:08
Na zvaničnomm TOR forumu kruži glasina da će ovogodišnji E3 trailer biti live action...
Misim da je malo vjerovatno, al ako ništ drugo biće makar još jedan sjajan CGI by Blur...nadam se

Arbiter of Change
14-05-2011, 21:13
Sat i pol gameplaya. Brzo dok ne skinu.
http://www.justin.tv/archive/archive_po ... =285836649 (http://www.justin.tv/archive/archive_popout?id=285836649)

Prvih 14 minuta je dostupno na YouTube-u.
I1RlyZhyGAc

Kostolomac
14-05-2011, 22:54
Gleda se, thanks! :D

EDIT: malo mi collision saka, kad se tuče sa mobovima, oni ga guraju kao da je na ledu. Nadam se da će to popravit.
Ali zasada mi igra dobro izgleda, iako vrlo sliči na WoW u SW svemiru (što nije nužno loše).

.
15-05-2011, 00:31
je

Duke of Earl
15-05-2011, 11:49
Prvih 14 minuta je dostupno na YouTube-u.
I1RlyZhyGAc
Komentar na videu:

Look how exciting this isn't.

Srle
15-05-2011, 13:34
Mislim igrat ću ja ovo, ali je hype opao...

Duke of Earl
15-05-2011, 13:35
Ja sam nažalost vidio Guild Wars 2 :(

.
15-05-2011, 16:34
na sreću! budi sretan zbog dobrih ljudi iz arena.neta, meni je bioware spušio sav kredibilitet s DA2, a za swtor sam oduvjek govorio da će fejlat(e.g. wowclon)

sickpetey
15-05-2011, 17:38
...
nastavljam šparati za Milenium...ovo me neće zadovoljiti izgleda.

Maloki
27-05-2011, 00:50
Ja sam nažalost vidio Guild Wars 2 :(

A koji je razlog ?

Eto, sad me shvaćaš :)

Also, javi ako ti treba GW1 account, imam jedan viška.
Morat ćeš jedino kupit Eye of the North, al on ti je oko 100kn.
Imaš za kupit i trilogiju u algoritmu, ako baš želiš novo i zapakirano. Mislim da je oko 200kn.

.
27-05-2011, 12:36
complete collection u mymemoryu je nekih 140kn s poštarinom, nisam doduše ziher jel im ostalo još.

Arbiter of Change
28-05-2011, 20:29
Novi video.

oHW9IIp5dMI

sickpetey
03-06-2011, 22:29
Čudno kako nitko vise nije na ovom podforumu odkad je dosao prvi video od gameplaya :D

Srle
04-06-2011, 10:34
Aštaš' kad je hype opao...jedino što se čeka je novi uber-awesome cinematic...

Arbiter of Change
04-06-2011, 10:39
Novi trailer koji pokazuje poboljšanu grafiku i gameplay elemente.

W-CTmGpA0Eo

Arbiter of Change
06-06-2011, 21:18
Može.

GL2-3oBB7KQ

Maloki
06-06-2011, 21:20
Da, odličan cinematic.
A onaj brod mi je u jednom trenutku (kad ulete u hangar) izgledao kao Ebon Hawk.

Srle
06-06-2011, 21:47
Mislio sam da ne može bolje od prošlogodišnjeg cinematica...ali ovaj je za klasu bolji...

Kostolomac
06-06-2011, 22:10
Eh da su takva grafika i fluidnost kretnji barem u igri... :O

Petlare
07-06-2011, 07:30
cccc opet nekom važna grafika

Aral
07-06-2011, 08:02
Kad čovjek pomisli da nemože bolje onda se pojavi ovak neš spektakularno. Pazi, mrzim Star Wars, al ovo izgleda orgazmično. Mrzim takve animaciju, uvijek mi suze ide i adrenalin izbija ko lud.

Arbiter of Change
07-06-2011, 08:19
Ja ne znam samo koga to Aral pokušava prevariti kad komentira MMO. Sebe ili nas? :eyebrows:

Windwalker
07-06-2011, 09:10
Kad već ne znaju složiti igru, pokušavaju podići hype odličnim cinematicom.
Eh.

Aral
07-06-2011, 09:41
Ja ne znam samo koga to Aral pokušava prevariti kad komentira MMO. Sebe ili nas? :eyebrows:
Ma zaboli me za samu igru, tak i tak je neću igrat, animacija je prekul :)

Kostolomac
07-06-2011, 11:18
cccc opet nekom važna grafika
Normalno da je. Pa ne kupujem bezveze HD 6950 uskoro. Hoću eye-candy!

Svršio sam kad je Zabrak Jedi ćopio u zraku i drugi double-bladed saber :pray:

Srle
07-06-2011, 11:23
Meni je onaj lightsaber-throw-save-your-padawan-move spustio vilicu do poda...
mada koliko god da su cinematicsi sjajni, hype je odavno prošao, što se mene tiče...vjerovatno ću igrat, al onako, ne odmah čim se pojavi...Pogotovo bude li mjesečne predplate

Aral
07-06-2011, 11:28
mada koliko god da su cinematicsi sjajni, hupe je odavno prošao, što se mene tiče...vjerovatno ću igrat, al onako, ne odmah čim se pojavi...
Same here.

Arbiter of Change
07-06-2011, 12:22
Meni je samo problem to što je čitav trailer bespotrebni pandering. Na primjer, ovaj Nico Okarr je preočiti Han Solo/Cad Bane klon, a brod je Ebon Hawk/Millennium Falcon. Postoje granice između homagea i rip-offa. I ono, Jedi vs Sith borba. OK i jako dobro izvedeno, ali očekivano. Zato mi je recimo Hope bio bolji trailer jer vidiš da Soldier može biti pravi badass i tamburati Sithove.

I da, jesam li to samo ja ili je onaj master imao prokleto čudan VA? :)

Srle
07-06-2011, 12:42
Nakon što sam još poneki put pogledao trailer, moram mišljenje promjeniti...koliko god da je awesome, "Hope" je puno bolji.
Zanimljivo je pa su dijalog unjeli u ovaj cinematic, prva dva su imala "nevidljivog" naratora.

Xero
07-06-2011, 12:43
Prvi je najbolji.

Aral
07-06-2011, 12:48
Meni su pak svi najbolji, svaki na svoj način. Nema "bolji je prvi" ili "bolji je drugi".

Xero
07-06-2011, 12:50
Ti si Aral.

Aral
07-06-2011, 12:52
Najbolji? To da.

Gothmog
07-06-2011, 13:03
mada koliko god da su cinematicsi sjajni, hype je odavno prošao, što se mene tiče...vjerovatno ću igrat, al onako, ne odmah čim se pojavi...Pogotovo bude li mjesečne predplate

Community se opredijelio za monthly subsription. Bioware, s druge strane, nije nista sluzbeno potvrdio, osim da ce igra imati neku vrstu placanja...

Deadwalker
07-06-2011, 15:03
Bilo bi im pametno da odmah krenu sa free-to-play modelom. Na taj način ljudi imaju priliku isprobati igru, a ako će biti dobra, zarađivati će više nego li sa mjesečnom preplatom.

Arbiter of Change
07-06-2011, 15:04
B2P i P2P bi bili prihvatljivi. Naravno da bi B2P model bio ograničen na neki način, ali nemaš pretplate.

Deadwalker
07-06-2011, 15:14
Ma ono, meni nije problem to placati ako dobijem kvalitet zauzvrat. S druge strane, F2P model bi bio odličan da te navuče. Promatrajaći današnje trendove, F2P bi se lako mogao desiti.

Arbiter of Change
07-06-2011, 22:20
Nema F2P kad moraš kupiti igru. :)

Kad smo kod kupovanja... is your wallet ready?
http://massively.joystiq.com/2011/06/07 ... our-hands/ (http://massively.joystiq.com/2011/06/07/razer-puts-the-power-of-the-force-in-your-hands/)
OslPG_kF69E

Deadwalker
07-06-2011, 23:05
Maštam Arbie, maštam :D
Tipkovnica? Vidjet cemo :D
(toliki sam fanatik :( )

Arbiter of Change
07-06-2011, 23:13
Nadaj se i dalje. :)

dLfxM16xp0A
z7YhJssw5x4
gv_5d3drCoc

Deadwalker
07-06-2011, 23:22
Gledao sam maloprije pola sata live streama.
Uglavnom, puno negativnih kritika mislim da je sasvim neutemeljeno. Pingu će potvrdit :D

Maloki
08-06-2011, 01:26
Koje su kritike?
Ok, sa svakim pogledanim gameplay videom igra izgleda sve dosadnije i dosadnije.
Animacije su poprilično loše odrađene, level design nije uopće zanimljiv, a sama borba izgleda dosadno i neuzbudljivo.
Hype nastao zbog trailera je u potpunosti splasnuo.
Mislim da EA ovo neće bit baš najisplatljiviji projekt.
Šteta, a mogli su odradit tako genijalan KotOR 3.

DJ Not Nice
08-06-2011, 07:00
LPjwY6Qji0c

Deadwalker
08-06-2011, 10:01
Koje su kritike?
Ok, sa svakim pogledanim gameplay videom igra izgleda sve dosadnije i dosadnije.
Animacije su poprilično loše odrađene, level design nije uopće zanimljiv, a sama borba izgleda dosadno i neuzbudljivo.
Hype nastao zbog trailera je u potpunosti splasnuo.
Mislim da EA ovo neće bit baš najisplatljiviji projekt.
Šteta, a mogli su odradit tako genijalan KotOR 3.

subjektivni dojam. Meni je stvar sasvim suprotna

McPingvin_v2.0
08-06-2011, 10:23
Koje su kritike?
Uglavnom vezane na borbu. Dosta ljudi se bojalo da će biti "plastična" kao u KotOR-u (razumljivo, tako nešto u MMORPG-u bi bilo zabavno kao stolac napralvjen od hrđavih čavala), a grafika i animacije su se poboljšali.

Dojam nakon pola sata streaminga je pretočen u tekst ovdje (http://www.playomania.com/novosti/pola-sata-star-wars-the-old-republica).

Maloki
08-06-2011, 11:11
subjektivni dojam. Meni je stvar sasvim suprotna
Ok, ne shvaćam čemu ovakav komentar?
Naravno da je subjektivan dojam jer ono, JA sam ga pisao.

Deadwalker
08-06-2011, 11:15
Nisam mislio na to, ali nema veze.
Uglavnom, igra obećava. Mislim da je problem u marketinškoj politici EA-a koje je loše odrađena. No jednom kad igra dođe, to će se sigurno igrati :)

Maloki
08-06-2011, 11:21
Borbe je u tih pola sata bilo sasvim dovoljno... Odmah da vas umirimo: ne, borba nije plastična niti liči na turn based sistem iz KotOR-a.
Kako nije plastična? To bi onda značilo da je borba dinamčina. A nije.

I da, definitivno im je loša marketinška politika. Jednostavno predugo traje, a preopširna je.

McPingvin_v2.0
08-06-2011, 11:58
U ovom filmiću da, ali, rekoh, gledao sam streaming i, iako je bila ranged klasa u pitanju, nije bilo "samo stojim i pucam", osim kada je lik tako igrao. Pokazao je da se možeš i normalno kretati kroz prostor :)

Petlare
08-06-2011, 12:03
brijem da ovo kupujem ukoliko mi duznici vrate pare xD

The Boz
08-06-2011, 12:05
Meni upravo suprotno, gameplay filmići su me uplašili. Četri lika stoje i pucaju, i to ponavljaju dok svi u dometu nisu mrtvi.

sickpetey
08-06-2011, 12:40
Izgleda kao svaki prokleti f2p MMO samo sa flashy stuff :((((
Kliknes na lika i koristis abilitye .
Ono onaj jedi sa zelenim macem je samo stajao i bacao neke force abilitye :/
Umjesto da su stavili da se mora ciljati sa oruzjima i da se moze klati sa lightsaberima kao u Jedi Academy oni nisu napravili...
nista prokleto posebno :( nego koriste isti nacin borbe kao i svi ostali. Jedini razlog zasto bih ovo zaigrao je eto jer je Star Wars i jer su mi se svidjeli Kotor1 i 2 pa bi cak zelio
zaigrati i ovo.
Nadam se da ce one nekakve borbe u brodovima biti mnogo obecavajuce jer ovo.....nije nista posebno.

Deadwalker
08-06-2011, 12:46
Vi kao da nikada niste odigrali ni jedan RPG ili MMO. Pa nije to Jedi Knight pobogu :(

Kostolomac
08-06-2011, 12:49
Umjesto da su stavili da se mora ciljati sa oruzjima i da se moze klati sa lightsaberima kao u Jedi Academy oni nisu napravili...
nista prokleto posebno :(
To je i meni bila želja, takav sistem borbe. Ali ga je vjerojatno puno teže ukomponirati u MMORPG za razliku od tradicionalnog click-a-target-then-faceroll.
Uz to što je zahvalniji tradicionalni stil jer mu IMO manje smeta lag itd.

McPingvin_v2.0
08-06-2011, 12:51
Moram se složiti s Antom... MMORPG i većina RPG-eva funkcioniraju preko skillova, a ne igračeva skilla. Koliko si morao nišaniti u Morrowindu kada si tukao mačem? :eyebrows:

The Boz
08-06-2011, 13:03
U Morrowindu si morao manevrirati da izbjegneš napade, te da koristiš overhead, backhand ili thrust , koji su u različitim situacijama različito učinkoviti.
Uzmimo dva neplastična MMORPGa koji su neplastični na dva različita načina.
World of Warcraft. Izrazita mobilnost svih likova u svim situacijama, snareovi su jako učinkoviti, teren je vrlo otvoren i slobodan, oko 65% akcije u borbi je kretanje.
Guild Wars. Naizgled pasivna borba je u biti vrlo reaktivna, sa čestim mijenjanjem stanceova, enchantova, korištenjem interruptova i sličnog. U borbi je tek 35% akcije u kretanju, ali je mnogo akcije zapravo reakcija na situaciju, bježanje iz ugrožene pozicije, lažno spikeanje, mijenjanje mete itd.
Usporedimo s ovim što smo za sada vidjeli. Četiri lika stoje i pucaju. Aktiviraju shield. Aktiviraju heal. Pucaju. Bace granatu. Pucaju. Nije im čak ni potrebno tražiti zaklon, pošto ga nose sa sobom. Djeluje mi... mlako.

Deadwalker
08-06-2011, 13:11
itlOcEZLpN0

Plastičnost? Ne bih rekao

McPingvin_v2.0
08-06-2011, 13:17
U Morrowindu si morao manevrirati da izbjegneš napade, te da koristiš overhead, backhand ili thrust , koji su u različitim situacijama različito učinkoviti.
Uzmimo dva neplastična MMORPGa koji su neplastični na dva različita načina.
World of Warcraft. Izrazita mobilnost svih likova u svim situacijama, snareovi su jako učinkoviti, teren je vrlo otvoren i slobodan, oko 65% akcije u borbi je kretanje.
Guild Wars. Naizgled pasivna borba je u biti vrlo reaktivna, sa čestim mijenjanjem stanceova, enchantova, korištenjem interruptova i sličnog. U borbi je tek 35% akcije u kretanju, ali je mnogo akcije zapravo reakcija na situaciju, bježanje iz ugrožene pozicije, lažno spikeanje, mijenjanje mete itd.
Usporedimo s ovim što smo za sada vidjeli. Četiri lika stoje i pucaju. Aktiviraju shield. Aktiviraju heal. Pucaju. Bace granatu. Pucaju. Nije im čak ni potrebno tražiti zaklon, pošto ga nose sa sobom. Djeluje mi... mlako.
Da citiram:

nije da cjepidlačim, ali kad bi streamove radio netko tko zna igrat.. Majku mu, zakaj uvijek pošalju jazavca da demonstrira igru.. plus clickera..

sickpetey
08-06-2011, 13:35
Vi kao da nikada niste odigrali ni jedan RPG ili MMO. Pa nije to Jedi Knight pobogu :(

Jesam ja kriv sto ocekujem da barem neki MMO bude drugaciji od SVIH ostalih?

Arbiter of Change
08-06-2011, 13:36
itlOcEZLpN0

Plastičnost? Ne bih rekao
Osim što, ovaj, je plastično. Kretanje nema apsolutno nikakve svrhe u tome što sam vidio, lik se čisto miče reda radi i da bi (izgleda) došao u domet. I dalje je samo stojiš na mjestu i pucaš. Ali dobro, TOR je klasični "udri po hotkeyu" MMO i takav je jednostavno. Meni ne leži. A tek kad interlocking melee animacije krenu u PvP-u.

Deadwalker
08-06-2011, 13:39
Meni stvarno nije jasno što vi očekujete.
Al ok, svaki bedak ima svoje veselje.

sickpetey
08-06-2011, 13:41
Pa jednostavno je. Očekujemo nesto novo i zabavnije od ostalih MMO koji dolaze svake godine.
To što nisu napravili bolju borbu ili je barem malo promijenili da bude bar malcice razlicita od ostalih
MMOa i manje plasticna je razlog zasto ce masovno gubiti igrace. Jedino sto bi ih moglo spasiti je
dobra prica i instance i onaj combat u svemiru koji bi mogao biti dobar (Kolko sam shvatio na njihovim
stranicama trebalo bi ga biti).

Arbiter of Change
08-06-2011, 13:53
Nešto što nije WoW pod SW skinom. :eyebrows:

sickpetey
08-06-2011, 13:57

Da baš to makar nisam htio stavljati ime tog serijala u cijelu ovu priču :D

Srle
08-06-2011, 13:58
RhWlBessD2Y

Deadwalker
08-06-2011, 14:03

Čekam svoj "WoW" već godinama :eyebrows:

Duke of Earl
08-06-2011, 14:49
Meni stvarno nije jasno što vi očekujete.
Al ok, svaki bedak ima svoje veselje.
Umm, zašto se vi ove zadnje dvije strane ponašate kao da niste vidjeli Guild Wars 2 ? Pričate o tome kako je nemoguće napraviti dinamičnu borbu u prostoru koji ovisi o skillu igrača, kao u Jedi Knightu, a GW 2 očito nudi upravo to. Tako da nema nikakve isprike za ovaj dosadni i zastarjeli sustav koji nudi TOR.

Arbiter of Change
08-06-2011, 17:34
GW2, Tera Online, Blade & Soul, DCU Online.
Nije GW2 jedini, što još bolje pokazuje da je izvedivo. TOR je ovakav namjerno jer se cilja na tu uobičajenu MMO publiku koja ne želi drastično nove stvari.

Maloki
08-06-2011, 17:36
Nisam htio spominjati GW2 jer sam već previše puta isticao njegovu superiornost :)

Mystery In Space
08-06-2011, 17:39
Malo je blesavo govorit o tome kako borba nije/je dinamična kada smo do sada vidjeli samo ljude koji klikaju ko blesavi, ljude kojima je vjerojatno ovo prvi mmo (lik koji je igrao troopera je tražio opciju invite to group dobru minutu) te većinom stoje na mjestu, pucaju i dive se okolišu. Što se tiče GW2 neću ulazit dublju rasparavu jer i za tu igru trenutno možemo reći kako je skroz dosadna i monotona nakon što smo vidjeli kako su prikazali thiefa gdje je lik stajao na mjestu i gledao kako mu hp pada (a znam da tako neće biti na kraju) + ukoliko stvarno želiš twitch combat odi igrat dcuo ^^. Što se tiče swtora očekujem igretinu jer ipak je tu wow koji ima utjecaj na pve dio i fluidnost (što je odlično odrađeno u wowu) a warhammer ekipa radi na pvp-u (zadnjih godinu/dvije war je doslovno bio test ground za swtor + ekipa koja je probala pvp protiv dev tima na paxu je rekla da je pvp onakav kakav je war trebao biti od početka).

EDIT: Grafika je žešća banana (http://live-event.ea.com/e3/chat/star-wars)

Deadwalker
08-06-2011, 17:56
@Duke
Znam ja za Guild Wars 2 i stvarno se nadam da će igra odlično ispasti i rado ću je igrati ako bude dobra kako je najavljuju. S druge strane, preveliki sam ljubitelj SW-a da propustim igrati ToR (kad sam odigrao i Force Unleashed pobogu :D )

Windwalker
08-06-2011, 18:35
Pa Force Unleashed bar izgleda zabavnije, ima puno superiornije animacije, a o grafici i level designu da ne govorim.
I ima D. Vadera. I igru kupiš jednom i imaš je za stalno.

No ovo s MMOima je bezobrazluk. Pogotovo s ovim.
Jesam SW fan, no radije gledam one Clone Wars crtiće, nego da igram ovo.

GW, GW2 i ništa više.

Deadwalker
08-06-2011, 18:43
Ti i ja nismo igrali istu igru, jel?
I jednostavno mi ne možeš uspoređivati akcijsku avanturu i MMORPG. To su kruške i jabuke.

Petlare
08-06-2011, 20:25
jebala vas grafika nema svako para da kupuje komp od 10k kuna i nadograđuje ga svakih mjesec dana ovo cudo cilja na sto i wow cilja široku masu koja veciom ima kante, slabija grafika = puno više potencijalnih igraca, igrajte vi lijepo svoj gild wars ja ga osobno necu igrat alii isto tako necu pljuvat po igri koju necu nikad isprobat tako i vi ode serete po necemu sto nece izac jos min 6 mjeseci i k tome 70% was nece vidit igre, a i ako fejla ljudi ce ponove pocet kupovat wow i tako ce do gubitka preplatnika wow opet dic bazu ljudi kojima pelješi pare, a ove pacijente sto ne znaju ni koje žanrove igrara igraju necu ni da komentiram to je bokte kao da ja uspoređujem quake 3 s diablom 2

Kostolomac
08-06-2011, 21:17
Grozan post =(

Maloki
08-06-2011, 21:37
Lol da.

Da_killah
08-06-2011, 21:45
danas u diablu našao lightsabre, coincidence?

DJ Not Nice
09-06-2011, 01:51
6gWgiW4M6cw

Petlare
09-06-2011, 07:32
ne mozes uspoređivat uspoređivati akcijsku avanturu i MMORPG kao sto je neko tu vec i spomenio ali ocito vama ljudi treba sve nacrtat pa tako ovo s diablom i quakeom 3 niste skuzili a to je ocito povezano s inteligencijom

Worthaur
09-06-2011, 07:59
Fanboy is mad :(

Carp
10-06-2011, 08:30
HEMAD.

BTW. da li je samo meni, ili ima i drugih, da je hype oko ove igre opao za jedno 70%? :/

Deadwalker
10-06-2011, 09:41
Pa normalno kad ste svi ocekivali Force Unleashed 3 gameplay.

McPingvin_v2.0
10-06-2011, 09:58
Nemoj psovat :D

sickpetey
10-06-2011, 10:13
Hype ce (vec je) definitivno opasti al aj baš me zanima tko će ipak unatoč tome kupiti igru čisto da je isproba?

o/

McPingvin_v2.0
10-06-2011, 14:47
+1

Lybrax
11-06-2011, 14:10
ja cu je kupit sigurno. ne razumijem zasto ljudi odjednom pljuju tako po igri. zbog grafike?? ko fucka grafiku ako je igra zabavna.

sickpetey
11-06-2011, 19:35
Pljujemo po borbi zaboli nas za grafiku.

Srle
12-06-2011, 21:57
Ja i dalje planiram kupit igru, samo su se prioriteti promjenili.
Prvo je bilo "dobijam OVO umjesto K.O.T.O.R.A. III? Neću nikad igrat ovo!"
nakon prvog cinametica "Ovo je FUCKING AWESOME, kampujem kad se igra pojavi, prvi ću je kupit"
Nakon toga "Kakvo crno kampovanje, ipak pre-order, nije vrijedna kampovanja"
Poslije "meh, kupujem"
Danas "Kupujem, al ne čim izađe igra, al vjerovatno u prvih pet-šest mjeseci od izlaska igre"

Praetorian
13-06-2011, 10:23
Hoće li se morat plaćat mjesečno igranje online ili jednom kad kupiš igru igraš besplatno?

Cid
13-06-2011, 10:27
šta ovo njesra još nije izašlo?