Pogledaj cijelu verziju : Mount & Blade + Warband
sickpetey
20-03-2011, 14:31
Greatsword na oklopljenom konju? YOu be mad.
To je cisto samoubojstvo i cak ako ubijas ljude manje si efikasan nego ako ides sa spearom ili laksim i brzim oruzjem. Greatsword je napravljen za footmene ne za cavalry. Osim ako nisi nadobudan :P al oni koji su bili nadobudni su brzo umirali XD
Xd
Greatsword+okloljeni konj.
I naravno,mail heraldica vest.+Great helm.
+1
Praktički si besmrtan jedino je problem kad pobiješ cijelu neprijateljsku osim par lakih konjanika koje ne možeš ulovit :(
Arbiter of Change
20-03-2011, 18:20
Ako igraš na easy postavkama inače će te prebiti ko vola u kupusu.
sickpetey
20-03-2011, 18:21
Ako igraš na easy postavkama inače će te prebiti ko vola u kupusu.
^
That
majstoro
20-03-2011, 21:18
Al nemogu nikako da osvojim neko selo ili grad
Imam oko 50 unita,i sta treniram da ih mogu vise?
Reko sam ovoj Arwi da cu joj pomoc da unistimo sultanate al ja nemogu ni jedno selo unistit,pocnem jedno lootat i dodju mi iz dvorca njih 100
Forengner
20-03-2011, 21:20
...
Pa ne mozes tako da igras..
Ne osvajas gradove sa 50 vojnika (recruits verovatno..)
Prvo radis za nekog lorda i resavas lake questove,onda mu postanes vassal i dobijes selo,pa osvojis koji zamak,pa ako si veran ratnik,on ti zamak dodeli.
I tako,na kraju kad vec imas oko 3-4 zamka,krenes na grad.
Za vise ljudi ti treba leadership. Cha/int.
Biraj kakav ce ti lik biti -
Fighter - malo vojnika ali dobri statsi za borbu.
Ili
Leader - dosta vojnika ali bez ratnickih sposobnosti tvog vladara.
Ja uvek igram leadera.Glupo mi je da imam malu vojsku.
majstoro
20-03-2011, 21:23
Pa sta bi radio,da li da skupljam vojsku i onda napadnem nesto ili da izdam Arwu
Nezz vise mi ide da je izdam :d
Traži okolo plemiće i obavljaj questove za njih, ili još bpolje za kralja. Isto tako ubi svake lootere / dezertere / bandite na koje naiđeš, dobri su za dizanje exp-a.
Inače khergit horse archeri + swadian knights = nepobjedivost xD
majstoro
20-03-2011, 21:27
Al ja svakog pitam za pomoc niko nece?
Pa ak te nitko u toj zemlji neće (čisto sumnjam, plemića uvijek ima ko plijeve, pogotovo kod opsada), odi u neku drugu zemlju.
majstoro
20-03-2011, 21:29
Tako kod sivih i u svadiji i kod zelenih svi oce prvo da budem vazal pa onda ce mi tek dat
Forengner
20-03-2011, 21:30
U kojoj si zemlji?
Swadia je najbolja,radi za njih.Ostali smrde. (osim onih saranida.)
Postani vassal Swadie,nemas sta da izgubis.A pri prikljucenju dobijas i jedno selo!
<3
Arbiter of Change
20-03-2011, 21:35
Pff, Nord samo zbog Huscarla. Doslovno neuništivi u opsadama i općenito vrijedni nedostatka konjice.
Forengner
20-03-2011, 21:37
Huscarli su odlicni,zbog onih glomaznih stitova i dobrog oklopa/naoruzanja.
Jedino sa njima mogu da osvojim zamak koji brane oni JEBENI rhodok sharpshooteri.
majstoro
20-03-2011, 21:38
U kojoj si zemlji?
Postani vassal Swadie,nemas sta da izgubis.A pri prikljucenju dobijas i jedno selo!
Ja sam nomad,tocnije sarranid rebel :D
Arbiter of Change
20-03-2011, 21:54
Huscarli su odlicni,zbog onih glomaznih stitova i dobrog oklopa/naoruzanja.
Jedino sa njima mogu da osvojim zamak koji brane oni JEBENI rhodok sharpshooteri.
Meni Rhodoksi imaju sličnu situaciju kao i Nordi, tj. imaju jednu jedinicu koja je jako dobra, a ostale nisu baš.
S tim da su oni generalno slabiji od melee fokusiranih Nordova.
Swadia je meni najbolja, nema mi ništa bolje kada mi se njihovi vitezovi sjure na neprijateljsku pješadiju, nemoguće je izgubiti bitku.
Forengner
20-03-2011, 21:58
Da,dok su recimo,Swadianci all round.
Rhodok i Swadianci su mi vise defanzivni.Dok su ostala kraljevstva poprilicno napadacka. (svi imaju znacajnu konjicku moc)
Zato ja volim da igram kao Swadijanac,ali sa trupama od Nordova i Rhodok-a.
Jedno me zanima, ima li ovdje, osim mene, još netko tko u vojsci uopće nema archere?
Forengner
20-03-2011, 22:05
Treba imati balans.
Ja,naprimer,imam prilicno urednu vojsku
50 Nord Huscarla.
50 Rhodok Sharpshootera.
I u tom sastavu s lakocom odbranim zamak od 700+ vojske.
cham3leon
20-03-2011, 22:16
Al nemogu nikako da osvojim neko selo ili grad
Imam oko 50 unita,i sta treniram da ih mogu vise?
Reko sam ovoj Arwi da cu joj pomoc da unistimo sultanate al ja nemogu ni jedno selo unistit,pocnem jedno lootat i dodju mi iz dvorca njih 100
E ovo je točno situacija u kojoj sam se ja našao. Iako sam krenuo kao Rhodok, našao sam tu Arwu i odmah me primila ambicija da postanem vladar Sultanata :D
Međutim, teže je nego što možeš zamislit. Uspio sam osvojiti jedan slabije branjeni dvorac i to mi je bilo sjedište dugo vremena, od tog trena nimalo nisam napredovao. Nijednog lorda naravno nisam uspio nagovoriti da se pridruži meni, drugi dvorci su bili previše dobro branjeni, gradove ni u ludilu nisam mogao osvojit, sa sobom sam mogao voditi tek 70-80 ljudi dok su protivnici obavezno imali preko 100 ljudi i nisam ih nikako mogao pobjediti.
Najgore od svega je onda bila financijska situacija. Imat 150-200 vojnika, čak i ako je većina garnizonirana je skupo, pogotovo kad si slabašan rebel u jednom jedinom dvorcu sa jednim selom koje ti neprijatelji spale iz zabave svakih par dana i koje ti ne može nikako stvoriti prihod. Neko vrijeme sam imao jedan ili dva obrta u Rodočkim gradovima, ali interesantno, odjednom su mi Rodoci proglasili rat i oduzeli mi to vlasništvo, a ja nisam nikako mogao pregovarat s njima.
Napravio sam još par obrta u drugim zemljama, ali ni to me nije pokrilo pa sam bio prisiljen svako malo opljačkati Saranidsku karavanu kad bih naletio na koju. Jebeno.
Šta se sastava tiče, volim imati cca. 40 % ranged trupa. Postaviš rodočke samostrijelce da ti pokrivaju melee pješadiju pa da vidiš kako će neprijatelji padat.
sickpetey
20-03-2011, 22:51
U kojoj si zemlji?
Swadia je najbolja,radi za njih.Ostali smrde.S(osim onih saranida.)
Rhodoks. 50 samostrijela plus ja. Igro sa zenskom kako ne bih dobio fief i nagovorio 2-3 plemica da pomognu u osvajanju keepa (sto rezultira automatskih dobivanjem tog istog keepa jer ti kralj to obeca ako si ga to osvojio).Nakon sto sam osvojio i dobio keep nista...NISTA ga nije moglo uzeti (uzimo sam keep na planini tako da nemogu koristiti siege towere). Cak i ti "prejaki" knightovi od Swadie nisu mogli nista.Umrli bi na skalama ili na nekom kamenju.
Swadia je dobra konjica al ako znas koristiti teren u svoju korist umiru lako (rijeke,sume,brda,opsade).
Forengner
20-03-2011, 22:53
Ne govorim ja toliko o jedinicama koliko o moci generalno.
Imaju mnogo teritorija,mnogo Lordova,kralj im rula.
A imaju i Haringotha.
Arbiter of Change
20-03-2011, 23:37
A da, kraljevi. Koljemo se mi tako već mjesec dana i do koljena smo u leševima, crno nam se piše. Šta kralj radi? Organizira feštu i poziva sve natrag s bojišta u glavni grad. :)
sickpetey
20-03-2011, 23:48
To me najvise iritiralo..to i sto je nemoguce ubiti lordove. Ono brijem da sam od Swadie i Norsa pobijedio svakog lorda 2 puta i nisu mrtvi..a znam da su neki imali crossbow bolt u glavi ili sam ih 2 hand swordom nasred glave strefio.Nadam se da ce u novoj igri lordovi moci umirati.
DarkOscillator1905
21-03-2011, 01:02
samo bi se svi trebali sloziti samnom oko jedne stvari...a to je muzika i tajming za muziku...
jebo te ljudi mi ginu ono krive se kako ih ovi slajsaju po utrobi....ja jedva ziv..a vamo muzika koda se rodilo 5 djece u selu -.-
majstoro
21-03-2011, 09:12
Opaka Arwa previse trazi :D
Nego napustio sam je i mislim se izmedju khanatha i swadije
majstoro
21-03-2011, 10:16
I da,imam misiju da oslobodin ovo counta,i mogu li ja ikako sa konjem da se sneakam u grad mislim nije logicno ali to je jedini nacin da pobijedim ove cuvare
sickpetey
21-03-2011, 11:34
Odi prvo u obliznje selo i trazi ih da spale lomacu kako ne bi trebao klati sve zive guardove.
I mislim da ima modova u kojima si namjestis da dobijes barem shortsword jer staff i throwing dagger su premalo :/
majstoro
24-03-2011, 11:01
Nakon sto smo preoteli Suno od Nordsa,meni kralj dodijeli taj grad u tijeku siege-a lol,i ja odem da branim al neuspješno,ccc :D
sickpetey
24-03-2011, 12:46
Pretesko je ponekad braniti gradove. U nekom modu sam vidio lijepu stvar. Dobijes advisora i on salje recruitere po svijetu i svaki ti donosi po 50-80 recruita u grad/dvorac, jedino sam sa tim modom mogao na neko vrijeme izaci iz grada na duze vrijeme.
Forengner
24-03-2011, 12:48
Ali to je cheat. :(
Ja lako odbranim castle.
Huscarls+Rhodok Sharpshooters+Swadian Knights.+ ja (two handed sword,full plate,fancy oklop i to.Samo stojim sa strane i ubijam stotine.)
sickpetey
24-03-2011, 13:33
Prvi put cujem da je Mod cheat. Realno je da bi radje poslao subjecte da mi odu recruitati ljude nego da se ja time zamaram.
Arbiter of Change
24-03-2011, 13:39
Ali to je cheat. :(
Ja lako odbranim castle.
Huscarls+Rhodok Sharpshooters+Swadian Knights.+ ja (two handed sword,full plate,fancy oklop i to.Samo stojim sa strane i ubijam stotine.)
Na kojoj težini igraš? Ako je ispod 100%, ptuj ptuj. Ako je >130% onda si OK kao čovjek. :)
Pretesko je ponekad braniti gradove. U nekom modu sam vidio lijepu stvar. Dobijes advisora i on salje recruitere po svijetu i svaki ti donosi po 50-80 recruita u grad/dvorac, jedino sam sa tim modom mogao na neko vrijeme izaci iz grada na duze vrijeme.
1257AD
majstoro
24-03-2011, 18:24
Mene uvijek ubiju u boju,lako mi je sa strane bit al kad ih krene dosta na mene a ja sa stitom i macem sta cu,neznam blokat da valja pa me zgaze :D
sickpetey
24-03-2011, 18:33
Meni smeta takticko sucelje. Probao sam taktizirati sa trupama i pobijede bi bile ogromne i lake ali je bilo fakkin tesko kontrolirati platoone. Imo sam oko 7-8 razlicitih platoona (horse archers,lancers,heavy,footmen,range itd) ali je prokleto tesko napraviti to i same kontrole su shit i ponekad je tesko voditi bitku i naredjivati kad svi neprijateljski uniti odma idu....na tebe....mozes ti biti iza 1000 knightova njihov cilj si ti. Podijelim vojsku na pet dijelova i rasprsim se svi neprijatelji chargaju onaj dio di sam ja XDDDD..kasnije sam uspio to koristiti u svoju korist kako bi ih outflanko i to ali tesko je i to naredjivati kad te chargaju.
Ono htio sam malo vise takizirati a ne da svaki napada bude click "all" click "CHAERG" -.-
@hrcak- jeli dosao AD koji ne laga ko vrag i koji ne crasha CIJELO vrijeme jer znam da sam ga zbog toga prestao igrati.
cham3leon
24-03-2011, 18:41
Nije problem u sučelju nego u tome što taktika malo znači. Dobra je za rasporediti ljude prije bitke, a onda kad te neprijatelji rushaju više ne znaš ko pije ko plaća.
Forengner
24-03-2011, 18:52
Na kojoj težini igraš? Ako je ispod 100%, ptuj ptuj. Ako je >130% onda si OK kao čovjek.
Igram na max tezini.Pre sam igrao na easy,ali mi je dosadilo posle prve borbe,pa sam postepeno dosao do najtezih postavki.
@Sickpetey:znam da to nije genuine cheat, :) ali mi je nekako cheaterski,ono,samo (das pare???) posaljes glasnika i gotovo.
sickpetey
24-03-2011, 18:54
Da ima pauza tijekom igre pa da mogu u miru zadati naredbe sve bi bilo lakse..i taktika znaci dosta ako se dobro napravi pogotovo ako si jos na nekim zajebanijim terenima kao rijeke i planine odma zauzimam strmine kako bi prekinuo cavalry charge ili kod rijeka prebacim sto prije horse archere i light cavalry na drugu stranu a ostalo ceka neprijatelja da pocne prelaziti rijeku i onda sa horse archerima i light cavalry charge iza ledja :D.
@taj glasnik donosi recruite...R.E.C.R.U.I.T.E u prijevodu pišalinu. To ce samo braniti keep svojim tijelima dok trening ti moras napraviti a trening 300-400 recruita ne vidim kao tolko laku opciju pa ti govori sta oces.
I bez toga si lud ako ides uzimati zamak a da nemas barem 5 sela u blizini koja su ti odana preko 50+ jer tek onda ces od njih dobivati veterane i bolje vojnike.
majstoro
24-03-2011, 18:55
Ja sam vidio nesto zapovijedi ali neznam kako se koriste,znam da su f1,f2 komande al neznam sta je sta
Forengner
24-03-2011, 18:56
@Sickpetey:Pa?Znam,normalno da pocinjes sa regrutima,ali nije fer ako ih dobijes 40+ (ili kako vec) Oni veoma lako dodju do sledeceg stepena (tj,nove jedinice)
Ja zapravo samo uzmem Lezalita i on ih i fizicki i psihicki spremi da se tuku sa Nordima. :D
@Majstoro:pa daj procitaj par strana teme,ili pogledaj neki FAQ.Lako je.
sickpetey
24-03-2011, 18:59
Komande se mogu same namjestavati da ti budu lake za uporabu.
@sigh Foregner ne koristi se to u vanilli nego u ADu znaci karta Europe,totalni drugi uniti and so...mod koji si i ti mislio igrati ali ti je bio preslab komp :eyebrows:
Forengner
24-03-2011, 19:01
@Sickpetey:jebi se,znas. :((
:)))
sickpetey
24-03-2011, 19:02
Samo sam ceko da ti to napomenem :D ali zelio sam te jos navlaciti hehe...sve ja pamtim :eyebrows:
Forengner
24-03-2011, 19:03
Kupio sam PS3.
Heheh.
:))))))
Zapravo ne,idalje sam klosar koji mora da gleda filmove iz video kluba.
majstoro
24-03-2011, 19:31
note to self:ne ostavljati facebook upaljen dok igras mount & blade warband 1257 AD mod
Jebate cekam igru 10 minuta da pocne i spusti se igra tj minimizira,kontam ja crashalo,i jos cekam 2-3 minute da mi pise don't send,vidim nema.i ctrl+alt+delete izgasim tako igru i skontam da me se neko javio i zato mi se spustila igra grrr
Nego jel vama isto stopalo kad ste 1257 ad mod upalili
sickpetey
24-03-2011, 19:57
Da..mod je predobar ali konstantno crashanje i lagananje me odvuklo od njega....sta jos ga nisu popravili?
majstoro
24-03-2011, 19:58
note to self:ipak facebook nije bio kriv,crashanje je bilo krivo
i tako to ja opet upalim I OPET MI CRASHA
Arbiter of Change
24-03-2011, 20:02
Steam verzija igre navodno ima veće šanse za crashove ako ti to što pomaže.
Instalirajte si neku prijašnju verziju 1257 moda, jest da još uvijek ima laga al se barem nećete zajebavat sa crashanjem.
Arbiter of Change
17-06-2011, 20:43
Mod je i totalno ne povezano, ali preskočite na 5:40. Epic last stand. :)
Inače sam čuo da su ove Mount & Musket MP seanse neponovljive jer se svi istovremeno i ponašaju kako spada (formacije, itd).
ZzuXn8VQa7s&feature=related
Forengner
17-06-2011, 20:49
Fooor Britania!
;p
Ovaj jedan lik je epic kako se dere XD
Yes sir! *Kick* Go back in line!
Bobby ih je ownao :pray:
Ovo je nešto najbolje u multiplayeru što sam ikad vidio.
Ej, pogledajte ostale videe, zapovjednik im je Isus :D
Kad ih ostane dvoje on se dere "Form the line!" :DDDDDD
croat1gamer
17-06-2011, 21:29
Bobik. :))))))))
Forengner
17-06-2011, 21:33
Odgledao sam gomilu videa ovih likova! :pray:
-Ostane ih 3.
Bobby:FORRRMM SQUARE FORMATION!
:pray:
67mc6-ZWYP4&feature=related
00:20 :pray: :pray:
ANE :pray:
Ili kad ostane zadnji pa vadi kuburu na njih deset i viče "Ill take the rest of them!" :rotfl:
BTW, ako ikad bude nastavak s Američkim građanskim ratom, ja znam oponašati južnjački naglasak bolje nego jebeni Bill Hicks, za slučaj ako zatreba :D
Forengner
17-06-2011, 21:42
Everyone watch him reload. It's slow and laborious. Like a fat man having sex
:rotfl: :pray:
Sonic_Moronic
17-06-2011, 22:00
GROW A MOUSTACHE AS FAST AS POSSIBLE
ANE I ONDA GA PROBIJE NOGOM NAZAD U LINIJU :pray: :pray: :pray:
Sonic_Moronic
17-06-2011, 22:09
Umirem e, kako je pobogu izbjegao 20-ak pucnjeva, i onda ih pola ubije :pray:
Forengner
17-06-2011, 22:11
YeMTSMfWFk0&feature=related
"Why are you crouching? Stand like a man!"!!
:rotfl: :rotfl: :pray: :pray:
AT THE SKY! AIM! FIRE! HUZZAH!
DO NOT CROUCH YOU YELLOWBELLIES !!
*Sutne ga
v6c4CP_YN3Q&feature=related
I NEED A KICKING CIRCLE AROUND THIS MAN IMMEDIATELY.
Chupacabra
17-06-2011, 22:13
Inače, sutra ću instalirati Warband. Savjeti?
Forengner
17-06-2011, 22:18
Napravi lika sa bradom.RAWRHHG
Pored toga,pridruzi se nekom kraljevstvu,radi questove,pazi na svoje selo,pazi na velicinu svoje druzine.(Bolje imati manje elitnih jedinica nego hrpu slabih) i tako,nema tu neke filozofije,igra je jednostavna ali vrlo zarazna.
Chupacabra
17-06-2011, 22:21
Jel moguće jašiti kroz sela, pelješiti, paliti, pljačkati i silovati žene? :p
Sonic_Moronic
17-06-2011, 22:22
Osim paljenja i silovanja, da.
Chupacabra
17-06-2011, 22:23
A s modovima? ;D
Forengner, jel na istom principu (osim pušaka, jel) radi Warband multiplayer?
Forengner
17-06-2011, 22:26
Probaj da nadjes MnB:With fire and steel.
Super je. (Naravno,pod uslovom da ga mozes pokrenuti)
Forengner, jel na istom principu (osim pušaka, jel) radi Warband multiplayer?
Da,samo sto nije ovako organizovano,a pojedino oruzje je beskorisno. (prim. Crossbow)
Ali radi na istom principu.
Sonic_Moronic
17-06-2011, 22:26
Kako im je zakon ovaj trening, ovo se treba igrat :pray:
Forengner
17-06-2011, 22:27
Ali bobik je neprevazidjen.
Kako panicno/ludacki vice "Fire"
Sašto onda jednom ne zaigramo Warband skupa zajedno?
Arbiter of Change
17-06-2011, 22:30
Ali bobik je neprevazidjen.
Kako panicno/ludacki vice "Fire"
Captain, we're being flanked!
Retreat! Retreat and reload!
No time!
MAKE TIME!!
Najjači lik ikada. :)
Sonic_Moronic
17-06-2011, 22:33
Idemo oformit regiment 8)
majstoro
17-06-2011, 22:48
Ja,sve bih vas zaklo u multiplejru
Sonic_Moronic
17-06-2011, 22:50
Ma smiri malo, čekaj da prvo isprobamo mod.
Jesu za ovu ekspanziju isto jednaki zahtjevi ko za warban? Ako jesu, onda cu velikim stampanim slovima napisat fak jea
DJ Not Nice
18-06-2011, 08:14
To je mod.
Forengner
18-06-2011, 08:18
Verovatno nije nista zahtevniji od Warbanda.(Cini mi se da je i Fire And Steel jednako zahtevan)
To volim kod MnB igara,sistem je odlican,zabavno je,jednostavno je a uopste nije zahtevno.
majstoro
18-06-2011, 09:08
Dakle igrao sam 2 M&B igre,Warband i With Fire and Sword,ipak je Warband bolji(sta je to vec ekspanzija?)
FAK JEA
Ajmo svi kupiti With Fire & Sword i onda igrati u multiju. Ajmo, ej, idemo.
Tko će biti zapovjednik?
With Fire & Sword je govno od igre.
Možda i jest u singleplayeru. Što ne pogledaš videe na prijašnjoj strani.
Pa da, na to sam i mislio. Trebali bi osnovati M&M regiment. Šta kažete?
majstoro
18-06-2011, 11:59
sta je regiment?
Chupacabra
18-06-2011, 12:21
Sinoć sam instalirao i zaigrao Warband. Grafika u prozoru, izgledalo je kao napušeni hipi + xarabas, teksture očajne. Preslab mi komp za to. Zatim sam stavio sve postavke na LOW, opet sve šareno. Zelena kosa, ljubičaste kuće itd. Ništa, izbrisao sam igru nakon 10min :(
sta je regiment?
Divizija, odred. To da se skupimo pa da igramo mp.
sickpetey
18-06-2011, 12:56
@ Chipa-Zelena kosa,ljubicaste teksture? Son nije ti tolko grafika kriva kolko ti je PC u prozoru.
Chupacabra
18-06-2011, 12:57
Intel chipset, integrirana
To je gore nego da si rekao da je nemaš. :(
Budi sretan što ti forum radi bez štekanja. Ili možeš probat obični M&B.
Chupacabra
18-06-2011, 13:03
Prvi, obični M&B? Hoće li to raditi na mojoj grafi?
majstoro
18-06-2011, 13:12
sta je regiment?
Divizija, odred. To da se skupimo pa da igramo mp.
Super je to,ukljucujem se :D
Ane kako bi to rulalo. Pitat ću Forengnera kad dođe.
Sonic_Moronic
18-06-2011, 13:20
Vi to mislite u Mount & Musket ili?
Aha, al bojim se da ce nas premalo bit.
Sonic_Moronic
18-06-2011, 13:24
Ma ja evo instaliram mod, javim da li radi.
EDIT: Radi ovo, daj neka se jave zainteresirani da probamo preko hamachija.
evo kurve, da ga i ja instaliram
DJ Not Nice
18-06-2011, 20:48
Mod radi savršeno, igrali smo ga stalno prije.
Kostolomac
19-06-2011, 00:02
Trebam Warband 1.134 i Mount & Musket: Battalion 0.4.2 jel?
Instalirao sam mod na komp ali ne mogu spojiti internet nikako, tako da ćemo na mp jedino ako nekim čudom pokrenem Warband na netbook-u
Ili možemo igrat bez tebe?
Bar to nisam napisao prije otprilike par sekundi :(
what the...
upravo sam igrao Warband na netbooku :|
Chupacabra
19-06-2011, 13:37
Kurvo, ja na PC-u ne mogu. :( (ali opet, Intel.)
Sonic_Moronic
19-06-2011, 20:25
Warband je jako neoptimiziran, to mi nije jasno. Grafički pomak sa originala je malen, a zahtjevi su ogromni, trza mi na laptopu koji pokreće daleko zahtjevnije igre bez frke... A sve živo sam poisključio.
Ja sam u configu samo stavio da mi je DX 7 a ne DX9, i radi mi savrseno...
sickpetey
20-06-2011, 12:16
Ja sam u configu samo stavio da mi je DX 7 a ne DX9, i radi mi savrseno...
Isto to na laptopu (DX7),na PC bez problema na DX9
Sonic_Moronic
20-06-2011, 13:58
Inače, počeo sam igrati Warband na realistic settingu, ludilo je :D
Dosad mi je sjajno išlo, ali evo ekipa od 72 ratnika mi napada selo, a ja ih imam 20-ak, ništa, ide se časno u suicid :rambo:
majstoro
20-06-2011, 14:05
Tako sam i ja kad me napala vojska onih zutih puno brzih od mene,nas 80 protiv njih nesto slicno + 2 ostale vojske po 500 vojske,herojski sam zarobljen :D
I da,kad sam u boju uvijek sam na konju,da sam drugacije znam da bi poginuo jer mogu pobiti bar 10 vojnika dok me ne ubiju :D
Markecgrad
20-06-2011, 14:12
I ja hoćem! Što trebam imati, koje modove?
Sonic_Moronic
20-06-2011, 15:24
I ja hoćem! Što trebam imati, koje modove?
Za čega? :?
Inače, čak sam pobjedio u onoj borbi, Khergit lanceri ftw.
Markecgrad
20-06-2011, 15:31
Pa hocete li igrati Warband ili obicni M&B? Sa kojim modovima?
Sonic_Moronic
20-06-2011, 15:32
Aha, nisam skužio, multiplayer nije spomenut od prošle stranice.
Nije gušt igrati M&M na prijenosnicima. Vraćam se na PC.
Sonic_Moronic
20-06-2011, 16:02
Evo sad sam prebacio na Direct X 7 i igra mi također leti, wtf.
Chupacabra
21-06-2011, 03:53
Dakle:
01:00 (ujutro) - ponovna instalacija warbanda.
01:10 - prčkanje po postavkama.
02:17 - NAPOKON proradilo normalno.
04:55 - gasim igru, prebrzo je vrijeme prošlo :D ovo je prezakon
Sonic_Moronic
21-06-2011, 07:00
Ja sam igro praktički cijeli dan jučer ;(
Prekul mi što su apgrejdali cijelu politiku i osnivanje kraljevstva. Calradia must be miiineeee!
Chupacabra
21-06-2011, 12:17
Dakle:
01:00 (ujutro) - ponovna instalacija warbanda.
01:10 - prčkanje po postavkama.
02:17 - NAPOKON proradilo normalno.
04:55 - gasim igru, prebrzo je vrijeme prošlo :D ovo je prezakon
Upravo sam se probudio i idem opet igrat. (H)
Inače, u družini smo samo ja i 4 swordsmana, i grupu lootera od 15 ljudi sprašimo bez problema. No, nije mi to to, lakše i brže mi je išlo kad sam bio solo, nisam se morao brinuti hoće li se nešto desiti mačevaocima. Sad ih stalno moram pratit i pazit na njih. :(
Digni težinu na najviše. :D
Arbiter of Change
21-06-2011, 13:13
Ako ne igraš na 150% ili više ne znaš što je život.
Da zato što je normalno da kamen ubije potpuno oklopljenog viteza.
croat1gamer
21-06-2011, 13:16
Blunt damage. Its legit.
Još je bolje kad seljak štapom ubije konja od 500 kila.
sigurno ti ga neće ubiti toljagom
btw, pokusaj jednom par puta ubosti konja nozinom pa da vidimo koliko ce jos stajati na nogama
ako pjeske uletis medu lootere pun oklopa, nema sanse da te ubije da ih je neznam koliko
Sonic_Moronic
21-06-2011, 13:51
Meni je difficulty na samo 30%, ali to je kompenzacija za realistic mod :(
Arbiter of Change
21-06-2011, 14:22
Da zato što je normalno da kamen ubije potpuno oklopljenog viteza.
Dobro, malo sam pretjerano. 130% je nekakva realna HARD ekvivalenta.
Siegeovi, obrana i napad, postaju drastični drugačiji kad nabiješ težinu. Čak i na normal (100%) zapravo.
sickpetey
21-06-2011, 14:56
Dovoljno je da igras bez automatic blocka i vec si u banani.
Chupacabra
21-06-2011, 16:15
Ja ne koristim automatic block.
Inače, u družbi junačkoj imam oko 30 ljudi, gutaju mi pare. I ne mogu ući niti u jedan fight, jer stalno looteri i mountain banditi bježe od mene, čak i dezerteri. I teško mi je naći bilo koji quest a da nije od grofova "dostavi pismo onom desetom grofu". VAJN VAJN.
sickpetey
21-06-2011, 16:20
Dizi pathfinding i kupi si konja. Napadaj tundra bandite tamo ih se nakupi ko stoke i mislim da kad ih se preko 50 nadje da nece puno bjezati od tebe. Osim ak nemas patch u kojem se banditi udruzuju.
Chupacabra
21-06-2011, 16:23
Kupio sam si dobrog konja, još moram dići pathfinding, thx.
Sonic_Moronic
21-06-2011, 16:28
Na početku sve što trebaš raditi je ići po gradovima i pobjeđivati u natjecanjima. U Warbandu imaš fešte koje organiziraju plemići, pa ti je još lakše - za vrijeme fešta bude nekoliko tournamenta zaredom.
Tek kad tako zaradiš dosta para, dobiješ par levela i 100+ renowna, možeš skupiti grupicu, i radit zadatke za kralja dok te ne imenuje vazalom. Onda samo napreduješ i jednog dana, hopefully, osvojiš neki dvorac i prisvojiš si ga.
E da, jako važno - nemoj bildati hrpu party skillova! Uzmi što više heroja i nabildaj svakome po 3-4 party skilla, ja uvijek dižem samo trade i trainer.
sickpetey
21-06-2011, 16:31
Pomoci ce al nece previse pomoci ako je vise od pola ljudi infantry. Ako oces mobilnu vojsku kupuj vise konjice al lako ces bjezati od velikih vojska sa pjesadijom ako vas je manje i ako imas pristojan pathfinding...tj ako te ne naganjaku Kherkiti onda si ga najebo ko lički medo.
TO sto je Sonic rekao ili ides zabavnim putem i silujes i pljackas i koljes karavane i sela od neke drzave +natjecanja kad ti je dosadno. Natjecanja su pain in the butt i treba ih raditi u svim gradovima jer nakon prve pobjede sve manje i manje para dobivas u onim gradovima u kojima si vec pobijedio.
A od pljacke i silovanja je para uvijek dobra :D.
I uvijek napravi par millova ili ironworkova u nekim gradovima (koji nisu na granicama i koji su dio drzave sa kojom ne namjeravas ratovati).
Btw metal ti se najbolje isplati prodavati. Kupis kod Vaegirsa,imas jedan grad koji prodaje metal za bagatelu i skoro svaki susjedni grad ili neki malo dalje ce ti kupiti taj metal za 4-5 puta vise od vrijednosti koje si platio to.
Sonic_Moronic
21-06-2011, 16:32
Pljačkanje sela smanjuje honour, a on je dosta bitan u nekim stvarima... A i osjećam se loše kad to radim :(
Plus, heroji te kritiziraju i mogu napustit partiju. Izbjegavaj to.
sickpetey
21-06-2011, 16:33
Heroji koji se zale za to su kugle i ne trebaju mi u mojoj vojsci i ionako nemozes imati sve heroje jer ce neki uvijek otici iz partije zbog nekog drugog ili treceg heroja u partiji.
I honour nicemu ne sluzi osim ako nadjes neku princezu koja ima mokre snove o vitezima na bijelom konju.
Sonic_Moronic
21-06-2011, 16:34
Ja sam opljačkao jedno selo i kasnije mi ga je Sanjar Khan dao kao posjed... Sad mi je odnos sa selom -40 :rotfl:
Tako da sam naučio lekciju :D
sickpetey
21-06-2011, 16:37
Selo koje dobijes nicemu ne sluzi. Radje ostavis to selo da umire a pomazes selima u srcu tvog kraljevstva sa questovima. Treba vremena al jbg nakon sto dignes reputaciju preko 30 u vise sela ti seljani ce davati konjanike i veterane kao recruite a ne onaj sljam koji dobivas u ostalim selima.
Koliko se god ti trudio to tvoje selo ce propadati stalno jer igra je takva kurva da kad ti nacija ode u rat uvijek cijela neprijateljska kampanja ode na tvoje selo jer je bas prvo na listi napada jer je tocno na granici.
Sonic_Moronic
21-06-2011, 16:41
Istina, treba naći onog claimanta i postati rebel fakcija, pa dok imaš 10 lordova koji rade što god želiš, prisvojiš si 2 grada i utvrde. Tako sam ja napravio u originalnoj igri, svi su me mrzili ali ko ih jebe :D
cham3leon
21-06-2011, 17:42
Dobar način zarade je trgovina. Ako si dignete trade na poštene razine, dok ste u nekom gradu samo odite na Asess local prices i naći ćete gdje je dobra cijena za nešto što možete kupiti u tom gradu. Vjerojatno najbolji deal (ali koji traži nešto početnog kapitala) je da odete u Jelkalu u Kingdom of Rhodoks i pokupujete sav Velvet koji je svuda van te zemlje izuzetno cijenjen. Najbolje ako s time odete skroz u Kingdom of Vaegirs na sjeveru i rasprodate ih u par njihovih gradova, dobit ćete oko 800 golda čistog profita po komadu.
Sonic_Moronic
21-06-2011, 17:50
Ma da, znao sam i ja igrati kao čisti trejder, ali dosadno je. Kad vidim da trebam otići na drugi kraj mape da nešto zaradim, pass.
croat1gamer
21-06-2011, 18:38
Meni se osobno najvise svida Khorne™ nacin igranja.
Vojska od 50ak elitnih vojnika (horsemen preferred) i poceti "MAIM! KILL! BURN!" akcije.
Meni se osobno najviše sviđa "štancaj Mamluke i gazi sve jadnike koji ti se suprotstave" način igranja, ali pošto želim bit kralj regrutiram najbolje jedinice iz svih naroda. Jedino što mi je native sad dosadio, a ne da mi se počinjat PoP ispočetka.
sickpetey
21-06-2011, 19:34
Mamluci su dobri al nemaju sanse kad nakrcas 50 rhodoks sharpshootera u dvorcu koji se sa skalama zauzima a i kad si i sam vrlo dobar shooter i imas jedan od boljih crossbowa.
Rhodoksi si najgej nacija u igri. Tek je sto dana prošlo, a Sultanat ih je već totalno uništio. Postat ću screenshot, ako ga nađem.
Chupacabra
21-06-2011, 19:41
Ja sad idem u rat protiv Nordova, igram na strani onih narandžastih gejeva, Swabiel ili tako nekako
Swadia je zakon, ali Nordovi će ti razbit pičku.
Screenshot:
http://img84.imageshack.us/img84/8615/mb4j.jpg
Forengner
21-06-2011, 19:47
Swadia je prekul.
FOR THE KINGGG
Oni imaju taj "Knightly" feel.
Secam se kako sam sa vojskom od 50 Swadian knightova i 50 Rhodok Crossbowmena svojevremeno postao de-facto vladar Sveta.
Točno tako oni su jedino pravo kraljevstvo.
Forengner
21-06-2011, 19:50
Rhodok su dosadni i totalno za defanzivu,Turci su ok ali ih cesto genkaju.Mongoli su uber Gay i dosadni ko bog,Vaegir je kul,Nordse jebe nedostatak konjice.
Swadia ima sve.U jelly?
* Sa takticke strane,pozicija im je losa,ali opet,imaju odlicne tvrdjave.
Kostolomac
21-06-2011, 19:52
Sultanat ima najbolje pichke.
Forengner
21-06-2011, 19:53
Da,totalno,uvek uzmem njihove strelce.(A i konjanici deru)
Generalno,ako mogu,ugrabim neki Rhodok castle (onaj u planini) nakupim oko 50 Swadian sgt,40 Rhodok Crossbowmena i oko 30 Sultanovih strelaca.
Invincible.
(I ponekad Nord Huscarle kao moju telesnu gardu :p)
@Kostolomac: Sultanat i Vaegir.Lep kontrast.
Zato je PoP puno bolji imaš viteške redove i sve te fore pa si možeš napravit pravu tjelesnu gardu.
cham3leon
21-06-2011, 19:56
Rodoci su pisani zakon za sve koji preferiraju skirmish borbu (ubrajam i sebe). Postavi ih na uzvisinu negdje na njihovim rodnim gorama i dok se neprijatelji koji te rushaju jedva penju po uzbrdici, moćni samostrelci ih masakriraju valovima boltova iz samostrela, štitovi se kalaju, glave se probadaju...
Ah, miris nadmoći.
Forengner
21-06-2011, 19:58
Ja uglavnom uzmem one kvazi-NPC likove i sve ih obucem u isti armour i dam im isto oruzje :D,pa mi glume bodigarde.Uvek to radim.
Rhodok + Swadia je isto imba combo.
Rodoci su pisani zakon za sve koji preferiraju skirmish borbu (ubrajam i sebe). Postavi ih na uzvisinu negdje na njihovim rodnim gorama i dok se neprijatelji koji te rushaju jedva penju po uzbrdici, moćni samostrelci ih masakriraju valovima boltova iz samostrela, štitovi se kalaju, glave se probadaju...
Ah, miris nadmoći.
Konacno da i ti igras nesto :D Istina,super su protiv pesadije ali i konjanika.
Btw:Da li ce With Fire and steel izaci u kutiji ili???
cham3leon
21-06-2011, 20:00
Ja? Ja igram na mile majke. Trenutno više ne koljem u M&B nego igram ArmA 2, FIFA-u, Dragon Age i tako dalje, ali igram redovito. Što je zapravo prilično loše.
Forengner
21-06-2011, 20:02
Oho,nisam imao pojma,mislio sam da si ovde cisto zbog razgovora/non gaming diskusija.Tako sam i ja poceo,ali evo polako otkrivam svoj gaming repertoar.
sickpetey
21-06-2011, 20:06
Rhodoksi si najgej nacija u igri. Tek je sto dana prošlo, a Sultanat ih je već totalno uništio. Postat ću screenshot, ako ga nađem.
Vidio sam i ja kada Sultanat pada u 100 dana skupa sa Norsom. Svaka nova igra donosi nova cuda. Ponekad su kompovi defezivni a ponekad zauzimaju gradove i dvorce u srcu neprijateljske zemlje XD stvarno se ima necega nagledati.
Rhodokse igram jer zelim malo vise taktiziranja sa ostalim nacijama je "CAVALRY RUSH OMGOMG" i tko ziv tko mrtav nakon toga.
Posebno s Nordsima :wink:
Forengner
21-06-2011, 20:08
S"CAVALRY RUSH OMGOMG"
Middle Ages? :) To je sustina :p
Salim se,ja ponekad znam da okupim ogromnu vojsku,pa se popnem na neko brdo i odatle posmatram bitku kao pravi general.Nazalost,kako nisam neki Rommel,cesto zavrsim kao Napoleon u Rusiji.
Jedino sto je Napoleon zavrsio besan i prehladjen u Parizu a ja cesto zavrsim s kopljem u grudima.
Sonic_Moronic
21-06-2011, 20:11
Igram isključivo sa Khergitima. Koliko god neprijatelj bio nadmoćniji, prvi nalet Khergit Lancera skine dobar dio protivnika, dok strijelci na konju kruže i kolju sa strane.
Khergiti su naporni. Jedino od njih bježim jer i , ako ih ima samo deset trebat će mi pola sata da ih sve pohvatam.
Forengner
21-06-2011, 20:15
Mongoli su dosadni.Jednostavno posaljem vojnike sto dalje od strelaca,a ja i vitezovi lovime te ljudske gnjide bez imalo casti i viteske hrabrosti.
:proud:
sickpetey
21-06-2011, 20:17
Probao sam jednom samo zapovijedati unitsima preko takticke mape i napravio sam oko 10 squadova. Cijela vojska pomijesana. Znaci ono horse archers,heavy and light cavalry,crossbowmeni,norse axemani i heroji on foot sa chainmailom +stitovima i seargentima od ostalih nacija. Mucno do zla boga,nisam se mogao ni micati jer sam trebao davati naredbe stalno ali me zapanjilo kako je brzo protivnik pao. Kad bi pojednostavili to davanje naredbi i taktiziranje preko mape M&M bi mi se mnogo vise svidio.
I od Mongola se ne bjezi jer se od te stoke nemoze pobijeci. Prvo pravile M&M-a. Ne ratuj protiv Khergita osima ako nemas 2 puta vecu vojsku oko sebe at all times ili volis biti sam u svom malom dvorcu.
Forengner
21-06-2011, 20:19
Steta sto nema Pause/stop. Da mozes na miru da izdas naredjenja,ili barem da pre bitke odaberes putanju svojih trupa.
Btw:i ask again,ima li Fire and Steel u kutiji?(ili je opet download?)
With Fire and Steel je loša igra.
cham3leon
21-06-2011, 20:21
Ima sigurno u kutiji, to su još i najavljivali prije nego je igra izašla.
Inače M&B ima prilično shitty taktičke mogućnosti u bitci. Najbolje šta možeš je složiti raspored trupa na polju prije bitke, ali jednom kad se 2 vojske sukobe, nastaje najobičniji krkljanac i jedna velika rulja u kojoj više ne znaš ko pije a ko plaća.
Forengner
21-06-2011, 20:22
With Fire and Steel je loša igra.
Pa mislio sam da je ok,ono,gde su mogli da pogrese??
Totalno su ukenjali balans možeš imat 200 vojnika protiv 5 bandita i čim se približiš neprijatelju popiješ matku u glavu i izgubiš bitku.
sickpetey
21-06-2011, 20:25
Moze se taktizirati al kao sto kazem ako zelis nesto od toga nesmijes se maknuti sa mape nego kao oni pansy generali stojis i dajes naredbe XD a u boj kad sve ode kvragu.
Nego with fire and sword je vrlo vrlo vrlo VRLO razocarajuca igra. Oke par skirmisha je zabavno al nakon dan,dva totalno izgubi na čaru. Novac se lagano dobiva,questovi su meh i ima ih malo, companioni nisu nista posebno a ljude nemozes uzimati iz sela osim ako nisi vlasnik sela.
Jedina dobra stvar mi je bio mercenary camp di si mogao kupovati gear svojim ljudima i davati im oruzja koja TI zelis.
@I to sto je Xero reko.
Forengner
21-06-2011, 20:28
E steta...Ali ok,probacu i to,dugo je leto ;)
Nema boljeg osjećaja od rusha sa Swadian vitezovima.
sickpetey
22-06-2011, 00:35
Ima.Kad te iste swadiane silujes u dvorcu.
Mene ne uspijevaju silovat. :D
Chupacabra
23-06-2011, 12:56
Krenulo me je.
Vazal sam za Swadiane, oženio sam se (Lady Sonadel, cutscena je još dobro ispala), imam selo Amere i prisvojio sam grad Veluca (opsada uspješna, bili smo u ratu sa onim zelenim ljudima) i Grunwald castle. (Ili tako nekako.)
Imam sveukupno 5 obrta u nekoliko gradova, para ko blata, u partyu imam samo malu grupicu heroja... Ugl, život ide odlično. :D (I odličnog konja i uberjak armour)
Forengner
23-06-2011, 13:01
Cheat. :p
Chupacabra
23-06-2011, 13:02
Double post nyaa~. Brišite ovo
EDIT: jebemu obrisali ste onaj, sad se original izgubio, lol :D
Forengner
23-06-2011, 13:05
Chupa ne moras da kliknes na "Posalji" 27 puta.Dovoljno je jednom. :)
Da Warband ima cheatove,unistavaju igru.
croat1gamer
23-06-2011, 13:49
Ne unistavaju ako ti je dosadno i zelis nabrzaka imati Fun[sup:bgnoqis0]TM[/sup:bgnoqis0].
Treba mi neki cheat za renown i odnose s lordovima. Nemam ja vremena počinjat igru ispočetka po stoti put.
Chupacabra
23-06-2011, 14:36
http://i.imgur.com/ZNYHX.jpg
Ček malo 8000 ti je sveukupno bogatstvo?
Chupacabra
23-06-2011, 14:39
Ma to sam trošio mnogo na hranu.
Pa šta se onda hvališ. Za tih 8000 ne možeš ni pošten oklop kupit. Nego nabavi PoP prije nego što dođeš daleko u igri da ti bude lakše počinjat ispočetka.
Chupacabra
23-06-2011, 14:43
Hej, mrš, inače imam oko 18000, sad kažem da sam trošio mnogo. Na hranu. Za feštu u dvorcu. I za moral u partyju.
Kolko renowna? I daj neki screenshot lika da se mogu hvalit kako je moj bolji u svemu.
http://i.imgur.com/E8WIn.jpg
Also, jebite se. Sad moram opet početi igrati. ;(
Nastavljam sa svojim mamlukama.
Strajker imaš isto para ko ja i istu vojsku. Sad ću i ja lupit screenshot.
Chupacabra
23-06-2011, 14:52
Igraj za Vaegyrse i hvali se da si vanbračni sin Neda Starka.
EDIT: e da. KHARDOX. :)
Screenovi:
http://img193.imageshack.us/img193/3034/mb10l.jpgSeksi pozahttp://img832.imageshack.us/img832/97/mb8cr.jpgSeksi dvorachttp://img849.imageshack.us/img849/2959/mb7a.jpgSeksi robovlasnik
Sad ste me navukli, gamad. :(
sickpetey
23-06-2011, 15:58
Meh mene vise nista nemoze na to navuci. Jednostavno mi je dosadilo.
Chupacabra
23-06-2011, 17:01
@Xero:
Renown: 737
Honour rating: 15
Right to rule: 24
Lažeš. Inaće honor -19 8)
Fora je kad ti cjelo kraljevstvo brani dvorac
http://img842.imageshack.us/img842/3812/mb12z.jpg
Epska bitka za Uxhal
http://img10.imageshack.us/img10/8346/mb13h.jpghttp://img846.imageshack.us/img846/6677/mb14j.jpghttp://img225.imageshack.us/img225/5075/mb15p.jpg
I zadnji brantelj
sickpetey
23-06-2011, 18:51
Tko se jos honorom ide hvaliti :( pa vi ste mlakonje.
To piše minus 19, ako nisi vidio.
sickpetey
23-06-2011, 19:04
To piše minus 19, ako nisi vidio.
Pfew dobro vec sam se zabrinuo da si i ti otiso kvragu.
Treba zaradit za život iako baš i ne dobivam previše para u zadnje vrijeme. Bilo mi je žao rejdat Swadiance jer smo bili frendači, ali brzo me je prošlo.
sickpetey
23-06-2011, 19:13
Prijateljstva se lako vrate sa malo mita :eyebrows: to ja radim. Glavno je da ne razljutis neku fakciju PREVISE jer onda su cijene ogromne.
Nemam ja vremena za mito. Sad sam u procesu barenja kćerke sultanovog najboljeg frenda game of thrones(ne mislim na seriju) style 8)
croat1gamer
23-06-2011, 19:20
Prijateljstva se lako vrate sa malo mita :eyebrows: to ja radim. Glavno je da ne razljutis neku fakciju PREVISE jer onda su cijene ogromne.
Meni nisu htjeli niti nuditi kad sam presao minus 100, 120; a vecina susreta je bila "Opet ti, sta hoces kad si nam porazio sve vojske. Dvaput." :)
Najbolje je bilo kad sam napadao zadnji rhodoksi dvorac i pitam ih hoće se predat, a oni "we can hold this castle forever herp derp" iako su njihov kralj i pet lordova nalaze u mojem zarobljeništvu po treći put.
Chupacabra
23-06-2011, 19:35
Ane, to se i meni dogodilo (doduše, samo dva puta).
Ne znam, meni je lakše igrati sa pozitivnim honourom. Kad nabildam super uber ekstra armiju i nenadjebivog lika, prijeći ću na tamnu stranu.
Forengner
23-06-2011, 19:36
Bwah.Ja sam u startu bio lawful evil knight.Crn.
sickpetey
24-06-2011, 00:02
Sve to sa lordovima i kraljevima je žešća banana. Samo to da ih nemres klati je u prozoru.
cham3leon
24-06-2011, 09:19
Šta je taj PoP o kojem pričate?
Prophesy of Pendor najbolji mod ikad.
cham3leon
24-06-2011, 09:32
Najs, ali nekako mi se ne da kad sam već u Diplomacy modu odigrao skoro 100 dana...
Eh ja sam 200, ali PoP je jednostavno bolji u svemu. Ipak ću probat postat kralj prije nego krenem ispočetka.
Malo Pendora:
http://img801.imageshack.us/img801/3259/mb6l.jpghttp://img228.imageshack.us/img228/9060/mb7n.jpghttp://img803.imageshack.us/img803/8238/mb5r.jpg
Wtf?
Kostolomac
29-06-2011, 13:04
Ffs, igrao jučer do 4 i po ujutro. Odličan mi je Blood and Steel, jedino su žene ružne. Uzeo sam onu archer klasu. Koljem ko blesav. Uništio sam Rhodoke jer su ih Swadianci nagrizli.
Jako mi se sviđa regrutanje po 100 jedinica odjednom iz populacije dvorca/grada.
Chupacabra
14-07-2011, 21:26
Evo dva screenshota skroz nove igre sa Nordovima
http://i.imgur.com/nWBfG.jpg
http://i.imgur.com/SxWiT.jpg
sickpetey
14-07-2011, 22:22
Kako uspijes pokupiti svaku strijelu XD kupi brzeg konja.
Chupacabra
14-07-2011, 22:25
Nemam para još.
sickpetey
14-07-2011, 22:29
Pa onda kupi kherkit konjanike ko ljudske zidove dok jurisas.Ne trebas ti biti odma ispred XD
Chupacabra
14-07-2011, 22:39
Ajde nek neko dopuni:
Najbolja jedinica Nordova-
Najbolja jedinica Swadie- Knight
Najbolja jedinica Sarranida- Mamluke
Najbolja jedinica Khergita-
Najbolja jedinica Rhodoksa-
Najbolja jedinica Vaegira-
Najbolja jedinica Nordova- Huscarl
Najbolja jedinica Swadie- Knight
Najbolja jedinica Sarranida- Mamluke
Najbolja jedinica Khergita- Horse Archer
Najbolja jedinica Rhodoksa- Ništa sve su smeće možda Sharpshooter
Najbolja jedinica Vaegira-Marksmen ili kako se već zove
sickpetey
14-07-2011, 22:44
Od Vaegira je isto konjica dobra. Nisu ko Knight al za razliku od njih su dobri u bilo kojem slucaju jer sa sobom nose sjekiretine. I sargeant od Rhodoksa moze biti son of a slut a nema boljih strijelaca od njiovih Sharpshootera. Strijelci od Vaegira su dobri al nemogu konkurirati Sharpshooterima koji imaju jos i veci armor i bolji su u hand to hand combatu.
Sarranidski Master Archer su isto jako dobri, a sharpshooteri pucaju presporo. Trebaš vidit Ravenstern Rangere u akciji masakr totalni.
Chupacabra
14-07-2011, 23:28
Daj mi levelup tree za ove huscarle.
sickpetey
15-07-2011, 00:00
Naravno da su sharpshooteri sporiji kad imaju fukken crossbow XD,crossbow koji ubija skoro sve u jednom pogotku osim heroja i knightova..njih u dva :P
30 Ravenstern Rangera i 2 heroja mogu obranit dvorac od 300 neprijatelja.
sickpetey
15-07-2011, 12:34
Da ako u svakom valu dolazi 30 il manje neprijatelja. Imas mod da si stavis scale preko 300 ljudi na bojisnici.
Bilo je 80ak u svakom valu, sveukupno preko 1000. Kad sam im uništio 300 ljudi bez gubitaka morali su se povuć, ali onda su me rejpali kad sam izašo iz grada :(
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eG6CG2l_KXo
:pray: :pray: :pray:
My god. This place is as friendly as Morrowind
Arbiter of Change
15-07-2011, 18:51
Najjače je kad ga 2 građevinara ubiju na krovu. :)
Chupacabra
15-07-2011, 19:02
Jedan udara drugog lopatom, drugi prvog metlom, a sve to na dirtbikeovima :pray: :pray:
E meni je bilo najbolje kad se video nije htio učitat pa su forumaši počeli srat da je super mega zakon!
Arbiter of Change
15-07-2011, 19:30
Link c/p. Njubaro. :)
Isuse bože sad radi! Kako je zakon!
Kostolomac
16-07-2011, 02:12
Evo za ove koji ne vide. Strašan mod xD
eG6CG2l_KXo
Chupacabra
17-07-2011, 20:03
Malo da se kurcim:
http://i.imgur.com/lcF6Z.jpg
Molim te nemoj se tako izrazavati, jos si dijete i jako je ruzno da tako pises
sickpetey
17-07-2011, 20:12
Al...sta ce ti prvi mount and blade bez multiplayera kad imas warband koji je dosta bolji O__o?
Chupacabra
17-07-2011, 20:17
Povecavam vrijednost igara na Steamu jer mi treba vrijednost od trideset baksa za steamgifts. Imam Warband ali je non-steam.
Chupacabra
17-07-2011, 21:21
Imam ga.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.