Log in

Pogledaj cijelu verziju : www.geforce-samp.com | GeForce RPG SA-MP server

Stranica : 1 [2] 3

RIDER32
25-01-2009, 12:52
Opet? A.C.A.B WTF :rotfl:

Hellboy
25-01-2009, 13:22
XD moj prvi susret sa Žerijem na serveru je prošao ovako:
vidim plavog lowridera na pol ceste
dođem da ga odšlepam
Jerry se pojavi i sjedne u istog
izađe, pita me jel trebam droge ili gun
dođe policija
Jerry opet uskače u svoju pilu, vrišti ACAB i daje gas pred zbunjenim policajcem :D

Jerry
25-01-2009, 13:27
Opet? A.C.A.B WTF :rotfl:
katastrofa je na serveru što se tiče PDa,pa smo se mi ekipica koja zna Rp odlučili okupit u PDu i mlade naraštaje naučit kako da igraju

@helllboy
det iz maj đob :oops:

cham3leon
25-01-2009, 13:30
Onda ja koji sam veliki RP-er obavezno pičim u PD čim dođem na dovoljni level.

@Hellboy

Umjesto u onom mehaničarskom, probaj ljude vozit na nekom većem kamionu, pa cijelu rulju :rotfl:

Jerry
25-01-2009, 13:35
maksimum je 3 čovjeka (+1 vozač)

cham3leon
25-01-2009, 13:36
Ma ne, nego da desetorica poskače NA kamion. Doduše morao bi vozit malo polakše ali bi fora izgledalo ^^

Jerry
25-01-2009, 13:39
al pošto je 0.2x još dosta unsync onda bi sranje ispalo :D

Hellboy
25-01-2009, 13:42

@Hellboy

Umjesto u onom mehaničarskom, probaj ljude vozit na nekom većem kamionu, pa cijelu rulju :rotfl:
onda ne mogu šlepati...iako sam osmislio metodu kojom mogu vući četvero ljudi sa sobom...zakvačim nekakav sedan, kombi ili slično, jedan lik uđe kod mene u kamion, ostali posjedaju na sva mjesta osim vozačkog u šlepanom vozilu i deri :D

uberfreak
25-01-2009, 14:05

@Hellboy

onda ne mogu šlepati...iako sam osmislio metodu kojom mogu vući četvero ljudi sa sobom...zakvačim nekakav sedan, kombi ili slično, jedan lik uđe kod mene u kamion, ostali posjedaju na sva mjesta osim vozačkog u šlepanom vozilu i deri :D
a da jednostavno zakačiš bus ?

cham3leon
25-01-2009, 16:20
Al u bus stanu dvojica samo, ne? Barem je tako u SA kolko se meni čini.

Jerry
25-01-2009, 17:20
više ih stane

uberfreak
25-01-2009, 19:38
više ih stane
na sp-u sam na max respectu skupio punu bandu i svi su st6ali u bus, to je vise od 6 ljudi , zar ne ?

Ovca10
25-01-2009, 19:41
xD igro sam prije taj server

Hellboy
25-01-2009, 20:18

@Hellboy

a da jednostavno zakačiš bus ?
bus? hm...prvo prikvačim sve kamione za vuču koje nađem u mehaničarskoj bazi (4 osobe) i u zadnji nek uđe osoba koliko stane (bez vozača) i još jedna osoba ide u moj kamion...napravim komponziciju iz pakla... :D

RIDER32
25-01-2009, 20:40
E bas bi to mogli napravit pa snimit neki filmic za youtube :)
Ocemo?

Hellboy
25-01-2009, 20:46
samo se trebamo dogovoriti da imamo ekipu i dobiti dopuštenje od organa vlasti da nas ne kickaju zbog non-rp radnji :D

RIDER32
25-01-2009, 22:10
:rotfl:
Da mozda se treba prijavit ako se na jednom mjestu okuplja vise od 10 osoba :D

Hellboy
26-01-2009, 12:40
meh...1 tow truck koji šlepa još 3 tow trucka a zadnji u koloni vuče autobus i sve to puno putnika nije baš rp :D

uberfreak
26-01-2009, 13:37
meh...1 tow truck koji šlepa još 3 tow trucka a zadnji u koloni vuče autobus i sve to puno putnika nije baš rp :D

pa pitajte jerry-ja , on vam je admin na serveru , ak se ne varam

RIDER32
26-01-2009, 14:13
Da. On nam sigurno moze okupit koju bandu da nam dođu pomoc sve snimit :roll:

Dujma
26-01-2009, 17:32
Ma ja sam skroz presao na jos dva projekta pa i nemam bas vremena za ovaj GF projekt. Al evo valjda se nakanim nesto poradit u skripti...

RIDER32
26-01-2009, 17:39
Jel ti treba pomoc?

uberfreak
26-01-2009, 18:57
cek, ak sam dobro shvatio,za tjedan dana, otprilike, ce biti restart ?

Jerry
26-01-2009, 21:26
Da. On nam sigurno moze okupit koju bandu da nam dođu pomoc sve snimit :roll:
ofkors :)

Dujma
26-01-2009, 21:38
@rider vjerujem mi za ovo neces moci pomoci xD

@uberfreak nisi dobro shvatio

uberfreak
27-01-2009, 14:56
@rider vjerujem mi za ovo neces moci pomoci xD

@uberfreak nisi dobro shvatio
neg kad ce, za mjesec dana ?

uberfreak
30-01-2009, 21:00
e ovo moram staviti imate uber , ali ono retardirane i umisjene agente, ja kazem tetanuse zasto si ga tazzao, onda on mene uhiti i dade mi 8k kaznu i 2hrs, mislim i to bi se moglo malo smanjiti, ne novcana kazna neg ovo u satima

Jerry
30-01-2009, 21:14
ma to je fbi .. teški idiotzizam,sad je smjenja lidera bila ap ćemo viditi

RIDER32
30-01-2009, 21:43
Imaju oružje pa se preseravaju...
Ja sam na serveru zadnji metak poalio prije oko 3 mijeseca kad sam iskorištavo onaj "bug" kad imas bajk i SMG pa možeš visoko skočit.
Oružje me baš i nezanima. Meni je do vozikanja i divljanja do kasne sate :roll:

uberfreak
31-01-2009, 09:26
Imaju oružje pa se preseravaju...
Ja sam na serveru zadnji metak poalio prije oko 3 mijeseca kad sam iskorištavo onaj "bug" kad imas bajk i SMG pa možeš visoko skočit.
Oružje me baš i nezanima. Meni je do vozikanja i divljanja do kasne sate :roll:
e ti si genije, sad si mi dao ideju

crowap
02-02-2009, 14:47
ja lipo čekam restart da uživam......

uberfreak
02-02-2009, 19:00
kada ce biti restart kak cu ja kuce kupita ak sam ja lvl 1 a kuca recimo lvl 2, onda cu igrat kada ce biti restart u komadu 6 hrs i kupit cu si jednu u winewoodu lijepu, malu......... ah to ti je zivot

Hellboy
02-02-2009, 21:57
mhm...nisam igrao već danima...idu mi na živce prečeste policijske kontrole...onak, vidiš da šlepam auto, pregledao si me prije pola sata i sad me opet zaustavljaš i pretresaš...i tako svakih par sati, svaki dan, od strane većine policajaca i federalaca...su debili pa moraju živcirati sve živo ili im je dosadno pa moraju živcirati sve živo? nije nimalo RP da nekog zaustavljaš iz čistog mira da bi ga pretresao...

cham3leon
02-02-2009, 22:29
Je li poznat datum restarta?

Jerry
02-02-2009, 22:53
nezna se točno .. ali uskoro će :D

uberfreak
03-02-2009, 08:43
mhm...nisam igrao već danima...idu mi na živce prečeste policijske kontrole...onak, vidiš da šlepam auto, pregledao si me prije pola sata i sad me opet zaustavljaš i pretresaš...i tako svakih par sati, svaki dan, od strane većine policajaca i federalaca...su debili pa moraju živcirati sve živo ili im je dosadno pa moraju živcirati sve živo? nije nimalo RP da nekog zaustavljaš iz čistog mira da bi ga pretresao...
svakih par sati, mene su svakih 5 minuta, provhere me 2 fbi-jevca, onda mzrjak i onda opet raj isti fbijevac, jedan od dvojice

Dujma
03-02-2009, 08:44
kada ce biti restart kak cu ja kuce kupita ak sam ja lvl 1 a kuca recimo lvl 2, onda cu igrat kada ce biti restart u komadu 6 hrs i kupit cu si jednu u winewoodu lijepu, malu......... ah to ti je zivot

Trebat ces ti puno vise igrati da bi mogao kucu kupit. Sa veoma malom svotom novca ce se pocinjati

cham3leon
03-02-2009, 11:01
Samo vi obavijestite kad će točno taj restart pa da svi zdušno krenu u zarađivanje :D

uberfreak
03-02-2009, 11:06
Samo vi obavijestite kad će točno taj restart pa da svi zdušno krenu u zarađivanje :D
da XD
p.s. kolko ce otprilike stajat kuće?

Jerry
03-02-2009, 13:40
biti će omjer cijena iz Rl ... btw dujma je završio sve s forumom tako da se posvećuje sad serveru =)

uberfreak
03-02-2009, 20:24
biti će omjer cijena iz Rl ... btw dujma je završio sve s forumom tako da se posvećuje sad serveru =)S
:pray: svim vama koji radite na server XD salim se to ce biti od 20k do 5-7 mil maximum i ona baza nod sicilian mafije bi ti bila kuca za 10-15m, a tu mafiju mozes premijestiti tamo gdje je gradolnačelnik, a njega smjestiti u neku kucicu

Jerry
03-02-2009, 21:06
5m ? previše si reko .. balansirati će se jako ekonomija

uberfreak
03-02-2009, 21:35
5m ? previše si reko .. balansirati će se jako ekonomija
u tom slućaju :pray:

crowap
08-02-2009, 12:08

Trebat ces ti puno vise igrati da bi mogao kucu kupit. Sa veoma malom svotom novca ce se pocinjati

to je i bolje, mislim zabavnije....

uberfreak
08-02-2009, 13:18
pa vise je rl i bilo bi dobro da se ukine posao stuntera

uberfreak
11-02-2009, 15:00
e citao sam ja ovo o slanju donacija i super ce biti ako posaljem XD
stvarno dobijemo sve nabrojano za super donatora ili ne ?

cham3leon
11-02-2009, 15:32
Kako napreduje restart i veliki update?

Dujma
13-02-2009, 11:19
e citao sam ja ovo o slanju donacija i super ce biti ako posaljem XD
stvarno dobijemo sve nabrojano za super donatora ili ne ?

A sta ti mislis?

Kako napreduje restart i veliki update?

Veoma dobro :thumbs2:

uberfreak
13-02-2009, 12:28
skupljam pare za donaciju , vec sam skupio 2 i pol eura XD

Jerry
18-02-2009, 15:07
Povodom obilježavanja GeForce polugodišnjice (na današnji dan prije točno pola godine,u 20h je server otvoren...)

Evo posto je sutra polugodisnjica od otvaranja GeForce Servera odlucio sam uputiti nekoliko recenica svojim igracima. Pocet cemo od pocetka. Sjecam se jos prije da sam razmisljao o otvaranju svog servera (u ona vremena kada su poceli problemi na XX tj. kada sam otvorio oci i sagledao realnost). Pocetak stvaranja servera moze se obiljeziti negdje u 4-5 mjesecu prosle godine. Tada su to samo bili snovi i nista vise. Sjecam se u igraoni smo skinuli neke GM i nikako nismo mogli naci nijedan RP GameMode (njubine). Nismo znali kako staviti admina (a nevjerujem da je taj GM uopce imao admin sistem xD)... uglavnom bili smo prave njubine.

Kasnije to je vec sve bilo zaboravljeno, vec 2 mjeseca nitko nije spomenuo server. A onda jednog dana u igraonu je dosao jedan momak koji je znao da smo mislili praviti server i poceo nas zajebavati kako nista od toga nece biti bla bla bla. Tada se prvi pucola zainatio i pronasao je ovaj mod koji danas imamo na serveru. Kao prvo mod nije nigdje objavljen (barem na officialnim SA-MP forumima) i dao mu ga je neki lik preko MSN-a. Ako se dobro sjecam autor moda bio je Casper(iako nemam pojma tko je taj lik). Ja kada sam dosao u igraoni slijedeci dan i vidio taj mod ostao sam bez teksta jer tada sam samo igrao na XX i nisam znao za sve mogucnosti koje su vec odavno imali drugi serveri. Npr. mene je tako iznenadio taj mod kada sam vidio ono da ima da se license i poslovi uzimaju u vijecnici (iako sad znam da se to u roku od 5min moze napravit xD).

Imao sam vremena, imao sam volje i poceo sam prevodit mod. Gledajuci kodove malo po malo poceo sam i nesto kuziti. Mucio sam se citav dan da napravim ogradu na aeru (to je prva stvar koju sam dodao u mod). I na kraju uspio sam, iako ni sam tada nisam znao sta sam uradio. Slijedeca stvar koju sam htio uraditi jeste /wisper na odredjenu udaljenost. To nikako nisam znao i nigdje to nisam nasao na forumima. Tada sam upoznao mladog gospodina Ivana aka John Doe xD. Veoma me iznenadio kako je bio voljan odmah mi pomoci tj. odmah mi je dao skriptu za to. Ja sam ono bio usao na MSN nekako stidno ga poceo oko kole pitati prvo da mi pomogne (ne ono odmah "DAJ SKRIPTU" jer sam i ja htio nauciti kako se to radi). Ali ne on mi je odmah dao skriptu i veoma je bio ljubazan (tada se jos nismo ni znali). Cak mi je objasnio kako radi (ProxDetectorS). Malo po malo ja sam sve vise dosadjivao svakodnevno Doe-u ali imao je ogromno strpljenje samnom i uvijek mi je pomogao (da sam ja on bio blockao bi se drugi dan xD). I tako poceo sam kuziti neke stvari a ne sve mahinalno raditi i uz pomoc Doe-a. Sve sam manje njega poceo moriti i sve smo vise poceli pricati o skriptama, ono ispravljat se, razmjenjivati stvari koje smo napravili, bezveze pricati, zajebavati se i slicno. I tako smo se na kraju sprijateljili. Evo Doe zelim iskoristit ovu priliku i stvarno ti se zahvaliti na svoj pomoci koju si mi pruzio. Bez tebe vjeruj mi niceg ovoga nebi bilo ;).

I tako vec je server poceo napredovati, skripta je pocela liciti na nesto i ostalo. Uzeli smo host 01.08.2008. Tada jos skripta nije bila ni blizu zavrsetka. Sjecam se svaki put kada bi dosao u igraonu pucola i leo bi me uvijek sa vrata pitali "kad cemo otvoriti server". hehe. Njihovim pozurivanjem i solidnim znanjem koji sam imao tada poceo sam raditi dan-noc. Veoma malo sam spavao i cak sam preskakao obroke. Napokon dosao je i taj dan 18.08.2008 u 20h. Veliko otvaranje servera. Sjecam se da sam bio napet ko nikad u zivotu xD Ajde kazaljke se poklopile 20h trebam samo otkljucati server i restartat ga... Ja restart server nece da se upali. Ja opet restart server opet nece da se upali. Neznam sta cu sada nece da se server pokrene. Zovnem pucolu da on pokusa restart i uspije. Odjednom 50 igraca je bilo na serveru. Najveci strah mi je bio da server crasha jer je bio jednom crashao dok smo ja, Doe, Mele i Vuk bili na njemu (meni se cini da je Vuk bio prouzrocio crash ali idalje mojom krivicom (propust u skripti ali necemo sada o tome xD)). Sve je proslo u najboljem redu, svi su igraci bili uzbudjeni i veoma sretni kao i ja.

Sutradan udjem na forum vidim jedno 800x bugova. :o Tada mi je stvarno pao motiv za serverom ali popravio sam sve te bugove u roku od 48h. Bio sam jako iznenadjen kako su svi igraci bili strpljivi i svi su me podrzavali. I tako malo po malo server je napredovao svakog dana sve vise. Stvarno sam bio iznenadjen. Bili smo vodeci ako ne i jedini server u to vrijeme koji je imao dobar broj igraca svaki dan.

I tada je dosao jedan dan koji nisam ni u snu ocekivao. Odjednom restart na XX, novi admini i ostala sranja. Stvarno u to vrijeme sam se bojao tog dana. Kada je bilo otvorenje toga server na nasem serveru se idalje zadrzalo 30+ igraca. Sjecam se kako smo ja i leo stalno gledali koliko je igraca online (bio slab internet u igraonu i samo smo refreshali nas server i pazili na broj igraca xD). Kasnije kad sam shvatio da se ovaj server "usidrio" u srca mnogih igraca sa balkana vise i nisam imao strahova o raspadanju servera. Cak kad sam kasnije pomislio na taj dan kada se XX restartao shvatio sam kolika je to bila licemjernost. Ja mislim da ja nisam napravio ovaj server nista od toga nebi ni bilo. Mislim ono restart u dva dana napraviti i smuljati novosti kojih nije ni bilo to je licemjerno. A da nepricamo o radnjama i dan danas ($ $ $). Mislim da imam pravo ovdje iznjeti svoje misljenje i takvo je kakvo je. Lika stvarno nemogu podnijeti radi svojih djela koje je napravio i koje nastavlja da radi a drugi nikako to da vide.

Ajmo mi na vedrije teme... Prva 2-3 mjeseca stvarno sam bio nalozen na skriptanje i svaki dan sam neku novosti/novosti ubacivao. Ali jednostavno dodje i to vrijeme kada shvatite da ovo vise nema smisla. Jednostavno vam dojadi to radit. Malo po malo sve sam manje skriptao i sve sam manje novosti ubacivao na server. Idalje server je imao puno stvari za ponudit i sigurno u ta vremena nikome nije bilo dosadno na serveru.

Ajde idemo na sadasnjost. Ja znam da je vama opao motiv za igranjem, em zbog previse novca na serveru, em zbog prerano najavljenog restarta. Najvise zbog restarta. Ali ja vam evo ovim putem obecajem da svo vase strpljenje i cekanje ce se na kraju isplatit. Poceo sam opet svaki dan skriptati i novosti ubacivati. Rjesio sam oko 40% update-a. Ukupno je za sada 170 novih stvari/promjena na serveru, od tih 170 oko 70 sam ih odradio (svaki dan mi neka nova ideja padne na pamet). U to sve spada promjena nekih lokacija, ispravljanje bugova, eventi, nove mogucnosti, bolja i kvalitetnija skripta, ugodnije i zabavnije igranje (RP na puno vecoj razini) i ostalo. Trebat ce jos puno vremena dok se sve zavrsi (puno znaci cak i mozda vise od mjesec dana) jer ima puno toga za testirati i napraviti. Navise za testirati i ukloniti bugove ako ih ima, lako je sve ostalo u skripti napraviti.

Sta vise na kraju reci osim se zahvaliti svima koji su vjerovali u ovaj server i u mene. Hvala vam i bez vas ovo nista nebi vrijedilo i nista nebi uspjelo. Server bez igraca nicemu ne vrijedi. Posebno hvala opet Doe-u ;) Hvala i mom timu koji mi je pomogao podici ovaj server na noge. Opet vam kazem samo se strpite dok sve sve ovo ne napravi i onda cete svi biti opet svjedoci najboljem SA-MP serveru na balkanu.

:cheers:

Uzivajte i komentari su naravno dopusteni...

A za sve ostale ove c/p: :kill:

link na temu : http://geforce-samp.com/index.php?topic=16684.0

Eto..navratite,kao što vidite restart će ubrzo..jedva čekamo,a i doza RPa se jako povečala na serveru,drotovi više nisu kao što su bili,FBI su preuzeli iskusni admini tako da na idiote nećete naljetati

cham3leon
18-02-2009, 15:22
:pray:

Samo šta neću vjerojatno igrat ovaj mjesec, čekat ću 3. jer sam već previše prometa nakupio.

RIDER32
18-02-2009, 22:11
Cool :roll:
Jedva cekam restrat

E da. Meni jos nije jasno o kakim se $$$ stvarima radi na XX serveru :(

cham3leon @ SAMP i opce netrosi puno. Dujma kaze oko 6MB po satu :wink:
Ako uzmes u obzir da je jedan spot na youtubeu oko 10MB onda stvarno... navali :D

cham3leon
19-02-2009, 00:44
A ja već prešišao 4GB od dozvoljenih 1GB :thumbs2:

uberfreak
19-02-2009, 08:55
A ja već prešišao 4GB od dozvoljenih 1GB :thumbs2:
nije ti to nis....

Jerry
19-02-2009, 17:54
čuj,čovjek vjerovatno ne želi više plačati..

cham3leon
19-02-2009, 18:32
Pa, stari plaća, a nije htio 10 GB jer misli da je to previše :rotfl:
I reko da ako prekoračim, da će platit, np. onda, dobro. Ali u svakom slučaju neću igrat dok se server ne restarta. I onda krećem ispočetka. Mislim da ću promjenit i nick.

RIDER32
19-02-2009, 19:51
I ja bi mogo promjeniti ime. Prezime nedam :P

cham3leon
19-02-2009, 19:56
Zna li se napokon kad će više taj jebeni restart? već je trebao bit, najavljujete ga od pred mjesec dana...

RIDER32
19-02-2009, 20:09
Ppoollaakoo!!! Pusti dujmu da poso odradi kako treba.

Jerry
19-02-2009, 22:33
Zna li se napokon kad će više taj jebeni restart? već je trebao bit, najavljujete ga od pred mjesec dana...

ima puno posla...jer svakim danom bude bar 5 ideja novih. .

cham3leon
20-02-2009, 09:09
Ok, nadam se da će server biti još n puta bolji :thumbs2:

uberfreak
20-02-2009, 13:16
Ok, nadam se da će server biti još n puta bolji :thumbs2:
ak je to moguuxe XD(samo maknite fbi)

cham3leon
20-02-2009, 16:21
Ubuduće bi policija trebala više brinuti za prometne prekršaje, barem ja tako mislim.
Ne kažem da bi trebali sasut 5 wanteda na svakog tko vozi prebrzo, jer svi vozimo ko luđaci, ali kada ti se kod Ammoa frontalno zaleti neki luđak jer ide krivim smjerom, to bi već mogao biti posao za policiju i razlog da se čovjeku da wanted.

Svakako napominjem da bi ovo, kao i mnoge druge ilegalne stvari bi trebala rješavati policija, a ne admini kickanjem i čime već (osim naravno, cheatova i sl.).

Jerry
20-02-2009, 17:03
pa sad je dobra ekipa u fbi i pd .. sve RP se radi .. fbi više niej onakav kakav je bio jer su ga preuzeli admini

uberfreak
20-02-2009, 18:14
pa sad je dobra ekipa u fbi i pd .. sve RP se radi .. fbi više niej onakav kakav je bio jer su ga preuzeli admini
neznam banan sam vec par dana, trazio sam sam

Hellboy
21-02-2009, 10:05
više nemate bezrazložne kontrole svakih par minuta? i nabijanje wanted levela jer sam pregazio agenticu koje je istrčala na cestu? i sličnih sranja?

Hellboy
21-02-2009, 10:18
meh...meni je neka koza iz efbiaja istrčala na cestu (ona brza dionica između burga i CNN-a), ja ju pregazim (onak, muški...čuo sam kosti kako krckaju), zaustavim se, izađem iz auta da vidim jel ju treba odfurati do burga ako je živa da si vrati health, a ona mi nabije wanted lvl na 4 zbog neoprezne vožnje i napada na agenta...i potrpa me u buksu na 1200 sekundi...nabijem ju...

Hellboy
21-02-2009, 10:23
ma, da sam imao lakše vozilo, stao bih, ali ne možeš zaustaviti kamion za vuču koji vuče terenca...i još je bila hrpa auta pred burgom koje sam trebao odvući (vozio sam ih iza benze ako sam bio dobre volje, a ako nisam onda su išli na gradski otpad ^^)...i žurim se i baba mi istrči na cestu, ja svirnem i auto ju mazne -_-

eddie2142
21-02-2009, 10:30
Koji ti je nick hellboy?

Hellboy
21-02-2009, 10:32
Christian_Milner...jedini mehaničar koji je dobijao 20k po odvučenom autu :D

uberfreak
21-02-2009, 10:33
zivo me interesira sto ce sljedece izmisliti za maltretiranje......... posto je moj prijedlog da se uvedu sudci(kao posao) propao je nije rp i da se pretraziti osobu moze samo po nalogu..... valjda ce se baciti opet na pretrazivanje ...... ili znam stto ce raditi hitmenima- narucivati ubojstva i oinda nabijati wantede pod izlikom nisam znao da je hitmen, a one koji ce se braniti bit ce im samo lakse XD

p.s. ja sam bio mehanicar i to mi je najbolji posao koji sam imao na geforceu

Hellboy
21-02-2009, 10:36
pa...sigurno će opet početi sa stalnim pretragama...kao da je to RP...trebalo bi ih prikovati na 8 sati na granicama...tako da mogu šetati u krugu od nekakvih 8 metara i pregledavati putovnice...tek toliko da bude RP...iako u jednom danu možda 3 ljudi prijeđe granicu cestom...ostale švercaš helikopterom...

eddie2142
21-02-2009, 10:54
ma sta vi pljujete FBI i PD?
Ja mogu reci da su sad svi glupani odjebali iz FBIja i PDa, situacija je znatno bolja iako sam juce primjetio 2 PD agenta kako krse pravila...

samo vi meni recite, ja cu naci najvece smece iz zakona, uslikati i poslati pojedincima, iako sad malo teze

uberfreak
21-02-2009, 11:00
ma sta vi pljujete FBI i PD?
Ja mogu reci da su sad svi glupani odjebali iz FBIja i PDa, situacija je znatno bolja iako sam juce primjetio 2 PD agenta kako krse pravila...

samo vi meni recite, ja cu naci najvece smece iz zakona, uslikati i poslati pojedincima, iako sad malo teze
eddie :pray: , vec ih je dosta pokusalo, ali mislim da ces uspjeti-drzim ti fige :rotfl:

Jerry
21-02-2009, 11:23
i dalje u pdu imao nih koji uče ;) u fbiju nema jer da uđeš u fbi trebaš dobiti premještaj iz pda :)

pd je sad na super razini,kao na razini kad sam ja vodio usudim se reći iako kod mene nije bilo nikakvih idiota..sve RP i samo RP.

a hellboy ... onaje hitman :D kažem nema viš idiota i gluapvih kontrola

RIDER32
21-02-2009, 15:03
Ovo mi je predobro :pray: http://gtamap.delux-host.com/live/?map= ... .php?id=9# (http://gtamap.delux-host.com/live/?map=http://fi1.delux-host.com/extras/livemap.php?id=9#)

I ja sam bio mehanicar i stvarno carski posao ali zarada je bila jadna. Otiso sam u carjackere di mozes prodat bajk za 2k :D

Hellboy
21-02-2009, 16:03
jadna? onak, jbt, valjda imam takav učinak na ljude kad mi je Spes ponudio 20k po odšlepanom autu kad me zovne...a da ne spominjem koliko sam love zaradio odlazeći u neku zapizdinu točiti gorivo...

RIDER32
21-02-2009, 16:19
A meni niko nije ponudio taku ponudu :( a i nikad nisam bas previse naplacivo. 100$ i dosta :)

uberfreak
21-02-2009, 17:55
A meni niko nije ponudio taku ponudu :( a i nikad nisam bas previse naplacivo. 100$ i dosta :)
kad neznas biznis raditi
ja sam refill naplacivao 200, a repair 250 i nadje se negdje 20-30m takvih na sat...... a one utrke kod los santos aerodroma su ko bogom dane - 20 automobila za 10 min XD

Hellboy
21-02-2009, 23:47
kad neznas biznis raditi
ja sam refill naplacivao 200, a repair 250 i nadje se negdje 20-30m takvih na sat...... a one utrke kod los santos aerodroma su ko bogom dane - 20 automobila za 10 min XD
mda...samo što se nađe neki konj od admina koji me 2 puta izbacio jer sam došao na aero bez namjere da se utrkujem...a nisam nikome smetao...seljačina polupismena...

Jerry
22-02-2009, 00:03
a čuj ima bisera nekih među adminima al to ne ću komentirat nije fer da pričam kolegama iz aleđa :D

uberfreak
22-02-2009, 09:23
ima dosta admina vas server.......to i gamemastera

frank_white
25-02-2009, 16:39
Oh, evo i mene malo u raspravu.

Šta ima ljudi, čeka se restart, a?

Za one koji neznaju:

Ich bin Frank White, admin lvl4, Police Officer, inače u slobodno vrijeme osnivač i lider ESL-a.

Pozz

cham3leon
25-02-2009, 18:29
Dobrodošao na PCP forum.

RIDER32
25-02-2009, 18:43
Welcome!!! :roll:

Vidim dosta Geforcera dolazi na PCP forum :roll:

frank_white
26-02-2009, 11:34
Hvala na dobrodošlici, jeben je forum, nego, malo mi treba da se snađem, opširan je dosta...

cham3leon
26-02-2009, 12:34
Ali je triput bolji i uredniji od GF foruma.

RIDER32
26-02-2009, 15:50
A cuj... on ti je orjentiran samo na jedan mod jedne igre a ovo je o... khm... gotovo svemu :)

frank_white
26-02-2009, 16:34
Upravo tako, ovdje ima puno više toga ja sam naviko na SAMP forume, ideje i prijedlozi, glavni chat, organizacije, off topic, banovi i to je to xD a ovdje ima pun k toga....

Gledo sam ima dosta korisnih stvari....

cham3leon
26-02-2009, 16:50
Vjerujem da su te totalno zbunili sigovi koji imaju manje od pola metra. Trećina jedne stranice nekog threada na GF forumu otpada na one blesave sigove sa 15 kričavih slika da bi autor samo napisao repliku od 2 riječi i obavezni xD smajlić.

uberfreak
27-02-2009, 12:51
o jbt jos nije restart bio jel ce to uopce biti u roku sljedeceg mjeseca ?

cham3leon
27-02-2009, 13:28
Ako moj unutarnji sat radi kako treba, restart već kasni.

RIDER32
27-02-2009, 14:38
-.-*
Malo se strpite :)

uberfreak
27-02-2009, 21:55
rider jel ti to ,bogati ,radis na serveru ?

cham3leon
27-02-2009, 21:57
Bit će da im je on glasnogovornik.

RIDER32
27-02-2009, 21:58
Ma ne. Dujma je reko da se strpite, A i na forumu mu govore da si uzme vremena kolko zeli, samo da to sredi kako treba :wink:

uberfreak
28-02-2009, 08:25
Ma ne. Dujma je reko da se strpite, A i na forumu mu govore da si uzme vremena kolko zeli, samo da to sredi kako treba :wink:
ma po meni nek bude restart kad oni odluce, ja pitam da znam jel je bio, da znam

crowap
01-03-2009, 16:33
na 60% je

uberfreak
01-03-2009, 19:56
supeeeeer

uberfreak
06-03-2009, 18:11
sada mi ne prikazuje server.... samo piše ime i piše nema igraca i ping 9999 jel to mozda velki restart u tijeku ?

uberfreak
06-03-2009, 20:14
RIDER, jerry, dujma pricajte :killyou: zas mi geforce ne radi XD

RIDER32
06-03-2009, 22:12
Trenutno radi... bar meni :)

61/100 online, ping 95...

uberfreak
07-03-2009, 10:42
ok, proradilo je

Jerry
07-03-2009, 19:21
Jerry više nije u službenom GF timu pošto se povukao iz SAMP svijeta.Nemogu vas obaviještavati o novostima i svemu kad nevidim admin board tj dujma mi je smaknuo.jebiga

RIDER32
07-03-2009, 20:09
To i mene jako zanima :? :(

uberfreak
08-03-2009, 09:12
Pa Jerry je legenda servera, bog i batina !!!!!!
SIGURNNO JE NEKAKVA POGRESKA

Jerry
08-03-2009, 12:03
njet,livo sam samp i time gf :cry:

uberfreak
08-03-2009, 20:36
njet,livo sam samp i time gf :cry:
:cry: :( a steta

Dujma
12-03-2009, 13:07
Jerry više nije u službenom GF timu pošto se povukao iz SAMP svijeta.Nemogu vas obaviještavati o novostima i svemu kad nevidim admin board tj dujma mi je smaknuo.jebiga

Sta mene sada mjesas u odlazak? Isto me ovaj dio zanima:

Nemogu vas obaviještavati o novostima i svemu kad nevidim admin board tj dujma mi je smaknuo

A sta je sa onim "Sto je u admin chatu, ostaje u admin chatu". Kao drugo nisi im rekao da si ti svojevoljno otisao sa mjesta admina i jos si se zacudio kada sam ti skinuo statuse. Ma da lol

PS. Update skripte se svakodnevno radi i ubacuje se preko 230 novih stvari na serveru. Za toliko novosti treba vise vremena i s time vise strpljenja sa vase strane

uberfreak
12-03-2009, 13:30
PS. Update skripte se svakodnevno radi i ubacuje se preko 230 novih stvari na serveru. Za toliko novosti treba vise vremena i s time vise strpljenja sa vase strane

yey!!! :D

Jerry
12-03-2009, 19:11

Sta mene sada mjesas u odlazak? Isto me ovaj dio zanima:

Nemogu vas obaviještavati o novostima i svemu kad nevidim admin board tj dujma mi je smaknuo

A sta je sa onim "Sto je u admin chatu, ostaje u admin chatu". Kao drugo nisi im rekao da si ti svojevoljno otisao sa mjesta admina i jos si se zacudio kada sam ti skinuo statuse. Ma da lol

alo brate..neznam šta si ti pokonto prema ovim,ja sam obavijestio samo zajednicu da nemogu više izvještavat vamo pošto neznam šta se događa..
Jerry više nije u službenom GF timu pošto se povukao iz SAMP svijeta,a šta je ovo ? ako misliš da sam se povukao i dać u srati sad po tebi neću...jer nije fer,a nisi ni zaslužio..,začudio sam se da to je istina..jer si nekima dao da čitaju..npr , adri ? parki je mogo ćitat admin chat dok nije pobjego s gfa i počeo srati po tebi..nisam znao zašto si maknuo,ali nisam se ni protivio ionako ne igram više samp,dođem na gf tek da vidim šta se dešava..jer je gf i dajle moj najbolji balkan server

uberfreak
12-03-2009, 20:08
Jerry je ziva legenda, na kolko je restart da znam kada da nabavim gta san andreas

uberfreak
12-03-2009, 20:47
prije tjedan-2 je bilo na 60 %

Jerry
12-03-2009, 21:13
lijepo ej dujma napiso

Update skripte se svakodnevno radi i ubacuje se preko 230 novih stvari na serveru. Za toliko novosti treba vise vremena i s time vise strpljenja sa vase strane

uberfreak
12-03-2009, 21:16
lijepo ej dujma napiso

Update skripte se svakodnevno radi i ubacuje se preko 230 novih stvari na serveru. Za toliko novosti treba vise vremena i s time vise strpljenja sa vase strane
ja nemam instalirani gta san andreas, a i banan sam sa servera :)

RIDER32
12-03-2009, 21:52
lol. Zke?

uberfreak
13-03-2009, 13:05
lol. Zke?
sam sam trazio, nema me u hall of shane piodforumu

balkanmafia
20-03-2009, 17:08
dodjite i ovde http://latc-rpg.co.nr/S:P

Jerry
20-03-2009, 17:13
daj fof odavdje mod obriši link

uberfreak
23-03-2009, 13:37
jel bio restart

Jerry
25-03-2009, 12:28
nove stvari

http://geforce-samp.com/index.php?topic=18782.0
http://geforce-samp.com/index.php?topic=17980.0
http://geforce-samp.com/index.php?topic=18786.0
http://geforce-samp.com/index.php?topic=18820.0

cheateri bb :ekipa:

uberfreak
25-03-2009, 13:47
ovo s driftanjem moze svako, biti ce moguce uci u amunation

Dujma
25-03-2009, 15:44

A? Ovo sa driftanjem moze svatko? Od ovoga ovdje sto vidis novog najteze je bilo napraviti drift. Kao drugo ja sam drugi lik koji uopce napravio drift u SA-MP-u, zato ne pricaj glupost. I ova skripta ima dosta toga sto druge nemaju. Vremensko ogranicenje, kontrolu stete (ako udaris negdje gubis poene), precian speedo meter itd.

cham3leon
25-03-2009, 15:53
Možda je mislio na to da svi znaju driftat pa neće biti pretežak izazov, ne na skriptu :D

Dujma
25-03-2009, 16:06
Možda je mislio na to da svi znaju driftat pa neće biti pretežak izazov, ne na skriptu :D
Meni je trebalo 5-6 pokusaja da bi imao rezultat oko 300 do 500k. Ima tu puno uvjeta. Trebate stazu zavrsiti u roku od 5min (sto je dosta zahjevno), s time da morate proci kroz 56 check pointa, morate voziti preko 60km/h ako mislite da vam se poeni otkucavaju, ako usporite ispod 20km/h gubite poene, ako udarite negdje gubite poene. Znaci ima tu puno taktika za razradit. Mozes pokusat citavu stazu u jednom "chain" driftu zavrsit, mozes malo po malo da budes siguran, mozes sta god hoces. Meni se nekoliko puta desilo da 20m prije cilja zaribam i izgubim sve poene u chain driftu i tada nema povratka. Jos kasnije kada napravim tabelu rezultata i sigurno ce netko dobar skor napraviti i drugi ce ga htjeti preci. Pa biti ce tu izazova, pokusaja i vjerujem da ovo nikad nece nikome dojadit. Uvijek ce biti novih rekorda i ostalog. Kasnije mozda i napravim novu rutu pa zato sistem za sada funkcionira. Jedini je problem sto neradi kako treba po velikom pingu ili kada je lagg radi skripte koja obracunava brzinu kretanja automobila. I to sam djelomicno za sada rjesio jednom malo skriptom. A i to ce se rjesit kada izadje SA-MP 0.3 koji ce u sebi imati brzinomjer i necemo mi skripteri morati racuna preko matematickih funkcija brzinu u kordinatnom sustavu. Evo slike update-a skripte. Mozes uociti da su mi stvarni poeni 0 tj. da sam citavu stazu u jednom komadu presao. Ovo mi je do sada najbolji skor bio. Vjeruj mi ovo je veoma zabavno, cak meni koji sam napravio. Dosta sam puta ovaj drift vozio dok sam testirao i poslije. Drift sistem je skoro pa indentican kao sistem u NFS-u. I ovo je najbolje sto se moze postici skriptom jer nema funckije sada da se prepozna drift, sve se moralo napraviti preko matematike.

http://i44.tinypic.com/jtp0sz.png

eddie2142
25-03-2009, 16:13
Meni je trebalo 5-6 pokusaja da bi imao rezultat oko 300 do 500k. Ima tu puno uvjeta. Trebate stazu zavrsiti u roku od 5min (sto je dosta zahjevno), s time da morate proci kroz 56 check pointa, morate voziti preko 60km/h ako mislite da vam se poeni otkucavaju, ako usporite ispod 20km/h gubite poene, ako udarite negdje gubite poene. Znaci ima tu puno taktika za razradit. Mozes pokusat citavu stazu u jednom "chain" driftu zavrsit, mozes malo po malo da budes siguran, mozes sta god hoces. Meni se nekoliko puta desilo da 20m prije cilja zaribam i izgubim sve poene u chain driftu i tada nema povratka. Jos kasnije kada napravim tabelu rezultata i sigurno ce netko dobar skor napraviti i drugi ce ga htjeti preci. Pa biti ce tu izazova, pokusaja i vjerujem da ovo nikad nece nikome dojadit. Uvijek ce biti novih rekorda i ostalog. Kasnije mozda i napravim novu rutu pa zato sistem za sada funkcionira. Jedini je problem sto neradi kako treba po velikom pingu ili kada je lagg radi skripte koja obracunava brzinu kretanja automobila. I to sam djelomicno za sada rjesio jednom malo skriptom. A i to ce se rjesit kada izadje SA-MP 0.3 koji ce u sebi imati brzinomjer i necemo mi skripteri morati racuna preko matematickih funkcija brzinu u kordinatnom sustavu. Evo slike update-a skripte. Mozes uociti da su mi stvarni poeni 0 tj. da sam citavu stazu u jednom komadu presao. Ovo mi je do sada najbolji skor bio. Vjeruj mi ovo je veoma zabavno, cak meni koji sam napravio. Dosta sam puta ovaj drift vozio dok sam testirao i poslije. Drift sistem je skoro pa indentican kao sistem u NFS-u. I ovo je najbolje sto se moze postici skriptom jer nema funckije sada da se prepozna drift, sve se moralo napraviti preko matematike.

sad to brate ne0x probaj naskriptat i kad odustas, usudi se i reci da je to nidje veze...

RIDER32
25-03-2009, 21:34
Svaka cast dijma. Najvise mi se sviđa ovo sa "PunkBuster"om :D

uberfreak
03-04-2009, 06:49

sad to brate ne0x probaj naskriptat i kad odustas, usudi se i reci da je to nidje veze...

necu odustati XD

A? Ovo sa driftanjem moze svatko? Od ovoga ovdje sto vidis novog najteze je bilo napraviti drift. Kao drugo ja sam drugi lik koji uopce napravio drift u SA-MP-u, zato ne pricaj glupost. I ova skripta ima dosta toga sto druge nemaju. Vremensko ogranicenje, kontrolu stete (ako udaris negdje gubis poene), precian speedo meter itd.
Pa to ti uopce nije tesko, barem meni, ja mogu bez problema tako driftati

P.S. na kolko je restart ?

K4ciga
10-04-2009, 13:41
Planiram početi igrati na ovom serveru,tko sa foruma igra,i pod kojim nickom?

cham3leon
10-04-2009, 13:42
Preporučam da sačekaš veliki restart, jer onda sve kreće ispočetka, a ubacit će se i brdo novih stvari navodno.

Nema službenih informacija, ali trebao bi biti uskoro.

K4ciga
10-04-2009, 13:45
U redu,a kad će biti restart?
EDIT: Ah,nema službenih informacija,my bad.

Pitanje i dalje ostaje,tko i pod kojim nickom igra na ovom serveru?

Jerry
10-04-2009, 14:58
Bivši global moderator,admin elvel 4,marketing,blablabla šta sve nije gforcea Johnny_Knox :)

neigram evo iam već ima 2 mj..tako da neznam kakvo je stanje

RIDER32
10-04-2009, 17:31
Trenitni nick mi je Carl_Bauer ali nakon restarta me potrazi pod nickom Marco_Bauer :)

K4ciga
11-04-2009, 15:14
No dobro,čekam onda taj restart,pa vam se priključujem.

uberfreak
12-04-2009, 09:09
ja cekam pa se vracam xD

cham3leon
17-04-2009, 12:29
Navodno će vrlo brzo restart. Nakon toliko vremena valjda će nešto masno ubacit.

RIDER32
18-04-2009, 23:30
2 novosti:
1.- Novi IP servera 94.23.26.10:8048
2.- Global Restart: 65%

cham3leon
19-04-2009, 19:49
WTF? bio je na 60% prije mjesec-dva

eddie2142
20-04-2009, 19:55
i? da vidis sta onaj lik sve pravi...

cham3leon
20-04-2009, 20:35
Ma dobro, znam da će si Dujma dat bogovskog ruda, i skidam mu kapu stvarno. Ali ipak je restart najavio MNOGO prerano.

Dujma
22-04-2009, 07:08
Ma jbg sada mi je isto polaganje vozackog u nezgodno vrijeme upalo. Ostalo je jos par ono vecih stvari za uradit a ostalo su sve sitnice koje ce puno promjeniti igru i stil igre.

cham3leon
22-04-2009, 08:25
Sretno na vozačkom. :wink:
I naravno sretno sa serverom.

eddie2142
22-04-2009, 21:26
Jebo server, i ovako je vrhunski. Dabogda polozio vozacki.

Jerry
22-04-2009, 23:41
daj nejebite mi dujmu karacu vas sve :D

RIDER32
23-04-2009, 00:09
A sta njega samo ti smijes karat? :D

stro0ke
23-04-2009, 02:06
haha xD

eddie2142
24-04-2009, 19:50
Evo postao sam lider TSMa, svi koji zele uci neka nauce igrati u skladu s RPom i bas je super, otimamo likove, pravimo hostage situacije kod burgera...

Emo Fox 666
25-04-2009, 10:30
Pozz Samperi xD Evo dosla vam ja malo tu spamati,posto neradi GF Forum -.-'
Ja sam Michelle Fox,GameMasterica ja GF-u.Ako trebate bilokaku pomoc u igri,samo napisete /new i doci ce Gamemaster koji je u to vrijeme online do vas i pomoci vam :)
Igrajte posteno,ako vas vidim s siframa,ima da vas nema XD :kill: :twisted:
Pozz

eddie2142
25-04-2009, 10:41
ha ha katja, kad smo mi mislili oteti lika i mccoy(rank 1 lik) ga ubio, odma je emo reagirala xD

nemojte se sa njom zajebavat

Emo Fox 666
25-04-2009, 10:46
ha ha katja, kad smo mi mislili oteti lika i mccoy(rank 1 lik) ga ubio, odma je emo reagirala xD

nemojte se sa njom zajebavat

Prijevod?XD
BTW:Hu d hel ar ju?
EDIT:Aha,Fizika boy. ^^

RIDER32
25-04-2009, 11:59
Nova cura na forumu :P yay

RIDER32
25-04-2009, 12:36
Bice tebi au fak kad te ona uhvati AFK dok ti ovdje piskaras. :D

Emo Fox 666
25-04-2009, 12:38
Nezamjerite -AlanFord- u A.K.A Nereu,on je Gay pa nevoli cure :)

BTW:Nemislim ovdje ostajati.Samo sam vas dosla pozdraviti i malo pogledati forum dok GF Forum neproradi ^^

RIDER32
25-04-2009, 12:51
Pa samo ti ostani. Barem na ovom podforumu. Niko te netjera. :D

Carlsson
25-04-2009, 13:17
Oj ljudi evo i mene 8)
Kud Katja tu i ja xD

Doso sam malo spamat kad GF forum ne radi :kill:

RIDER32
25-04-2009, 14:09
Morat cu platit nekog hakera da vam svaki dan rusi server da mi ozivite podforum :D

Carlsson
25-04-2009, 14:20
Nebrini se ti :gitara: :friends:

Emo Fox 666
25-04-2009, 14:25
http://i40.tinypic.com/fu2syh.jpg
Sad vidimo koji je najbolji SAMP server na Balkanu ^^ x)

RIDER32
25-04-2009, 14:27
Cek, ti si sumnjala u GF? :D

Btw. primjetio sam da je ping pao odkako je server u Francuskoj. :roll:

Carlsson
25-04-2009, 14:38
Pa naravno da je GF najbolji :pray:

I ovo nije ni pola balkanskih servera, svaki dan neki novi :rotfl:

Cek, ti si sumnjala u GF? :D

Btw. primjetio sam da je ping pao odkako je server u Francuskoj. :roll:

Istina i meni je ping na server oko 90 sad, a prije nije isao ispod 110

RIDER32
25-04-2009, 14:54
Potpuno isti ping imam ko ti.
Zapravo svi imaju ili 90 ili 110 :D

eddie2142
26-04-2009, 20:28
jos neproradi forum...
ajmo na server ja sam Henry_Eden

RIDER32
27-04-2009, 00:45
Nabavi novi posao ili bandu :D

Carlsson
27-04-2009, 00:50
GF forum još ne radi, jao hebem ti hackere i sve :twisted: :kill: :-x :killyou: :cry:

eddie2142
27-04-2009, 06:39
nemoj tako, ljudi ce misliti da si n00b!

RIDER32
27-04-2009, 15:21
Tebi je najbolja... :D
Kazem to zato sto ces upoznati nove piplove a to je ... zabavno :)

Carlsson
27-04-2009, 21:35
nemoj tako, ljudi ce misliti da si n00b!

A tko je rekao da nisam n00b? :rotfl:

eddie2142
28-04-2009, 06:31
:rotfl:

nube :twisted:

Emo Fox 666
28-04-2009, 11:05
Hitmani su jos najbolja organizacija ^^
Mozda Grove je bolji kad rade u timu,tu spasavaju jedni druge itd itd,ali kad si H to je uzitak xD
Ubijas + dobijas pare za to ^^
a Grove....xD

eddie2142
28-04-2009, 11:13
jbt presra ga malo

bio je danas jedan Hitman online, veze s RPom nema, imam 3 slike i snimku XD

Jerry
28-04-2009, 13:52
grove na početku,u prvih 3 mj je owno bogove :pray:

Forbs
28-04-2009, 14:24
Forum hakovan.... :cry:

Carlsson
28-04-2009, 19:19
To smo ustanovili još prije 3-4 dana xD

cham3leon
29-04-2009, 15:34
...i zbog toga što vam je netko hakirao server dolazite ovamo na ovaj topik iskrcavati svoj spam jer nemate gdje drugdje?

Emo Fox 666
29-04-2009, 17:33
Smeta ti spam?sta onda koji k gledas ovu temu?omg

Budma
02-05-2009, 10:53
Evo i mene...Marcus Smith :) neradi forum pa sam malo ovdje dosao...Pozdrav svima!

Lance
02-05-2009, 21:10
Evo i mene...Marcus Smith :) neradi forum pa sam malo ovdje dosao...Pozdrav svima!

oj

Jerry
03-05-2009, 11:29
katja ajde fof odavdje,nije ti ovo gf forum da se možete iživljavati spamom (nhf nikom,al previše spama ima) piši normalno,a ne tu neke idiotske postove

i ne kurči se vamo,vamo si niko i ništa,tnx

Bosancheross
03-05-2009, 12:34
Jbt, sjecam se vremena cim je 4um tek prohaxan. Sjecam se ...onog nervoznog iscekivanja da proradi, poput kakvog pubertetlije koji ceka da mu odabranica vrati sms ...ocajnog klikanja na bookmark u nadi da me again & again nece docekat prokleta 404tica. Znam brate, banaliziram i govorim kao da je to bilo davno al zao mi Dujme koji se trudi ko konj i koji je sve ovo stvorio da bi djeca spamala i dangubila na serveru jer on u stvari nema nikakve koristi od ovog. Nadam se da su konkurencija i par sadistickih likova koji su do jucer virili Dujmi iz pakasa sad sretni i zadovolj(e)ni.

Ali upamtite, pravi ljudi ne uniste vec nesto stvore.

Jerry
03-05-2009, 12:37
i ko onda nebi volio kaneta..taj kad napravi post,draže mi ga je čitati nego tolstoja kako bi mele rekao :pray:

Dujma
06-05-2009, 09:12
Dobra vijest xD Uspio sam bazu dici... Sada moram sacekati prebacivanje DNS-a. 8)

Jerry
06-05-2009, 10:59
kiki mi neš u školi pričo da vam je ip blacklistan i takve fore ?

Dujma
06-05-2009, 11:18
Prebacio sam na novi host. Onome hostu nemogu ni prici. Nemogu otvoriti uopce forum

Jerry
06-05-2009, 11:42
same jebade :?

cham3leon
06-05-2009, 14:29
Ajd konačno. Nisam još vidio novi server, ali čestitam, Dujma. Vidim da si se dosta naradio oko toga. Jedino šta moramo priznati je da si jako prerano najavio restart servera.

Dujma
06-05-2009, 15:25
Sada moram ponovo radi upload foruma. grr nisam izabrao uft8 znakove za bazu :?

RIDER32
06-05-2009, 18:26
Domena ostaje ista?
Sjecam se da se davno nesto pricalo kako bi se moglo preci na novu...

uberfreak
06-05-2009, 20:18
jel bio restart :cry: ?

Prekra
09-05-2009, 01:15
Haha evo i mene, jbt Dujma stvarno nema srece prvo forum hackiran a sad i server neradi a uk da ne povjerujes.

BTW nije bio restart vidis da mora ovo prvo rijesit.

Prekra
09-05-2009, 10:24
Jebote,restart nece bit prije 8 mjeseca,garantovano :D

Ps.ja sam Nereo ;D

Sta ti znas kad ce bit restart.
JA cak mislim da bi restart bio skoro gotov da nema ovih jebada

Ljubomorni su pa onda ruse

uberfreak
09-05-2009, 10:30
Jebote,restart nece bit prije 8 mjeseca,garantovano :D

Ps.ja sam Nereo ;D

Sta ti znas kad ce bit restart.
JA cak mislim da bi restart bio skoro gotov da nema ovih jebada

Ljubomorni su pa onda ruse

smiri se ej.... naravno da bi restart bio gotov ali nema razloga za zivciranje

Dujma
09-05-2009, 13:28
Forum radi na privremenoj domeni http://forum.geforce.eurobighost.com

Isto tako mozete uci preko www.geforce-samp.com (http://www.geforce-samp.com)Sstavljena je redirekcija

uberfreak
10-05-2009, 08:41
dujma ti si legenda

RIDER32
10-05-2009, 23:39
dujma ti si legenda
Nemoj... Covjeku je vec neugodno.

neox99buleseye
13-05-2009, 14:44
pa kad je legenda

RIDER32
13-05-2009, 15:46
De jebte,dodje na server svi ga pocnu smsat i callat :S
I kad prolazi svi za njim :S
ko patkice... :rotfl:

neox99buleseye
13-05-2009, 18:52
De jebte,dodje na server svi ga pocnu smsat i callat :S
I kad prolazi svi za njim :S
ko patkice... :rotfl:
hahahhahaa dobra :rotfl:

Dujma
14-05-2009, 08:49
Dobro to ingame se naviknes. Ko magneti idu na tebe. Al da vidite poruka na forumu. Posalje mi poruku "Smijem li te nesto pitat" lol

neox99buleseye
14-05-2009, 09:59
smijem ter nesto pitat xD

RIDER32
14-05-2009, 16:33
Ne. Odma ces dobiti ban i sa servera i sa foruma i bacit ce ti bombu pred kucu ako ga nesto pitas. :rotfl:

neox99buleseye
14-05-2009, 18:52
a onda necu pitati, nego cu postavti pitanje xD

The Jackal
16-05-2009, 15:18
Bilo bi više zabrinjavajuće kad bi ovako rekli:
Smijem li vasSnešto pitat?

neox99buleseye
17-05-2009, 07:32
pa kaj, ljudi imaju postovanja.... nislim nije to nis bezobrazno, stovise to je primjer kulture!!!1

Dujma
18-05-2009, 07:36
Dosadni su, ako ce pitati nesto neka pitaju. Nikome do sada nisam odgovarao kada me upitaju smiju li me nesto pitat. lol

Inace forum je opet na staroj domeni, sve radi savrseno i tak xD

cham3leon
18-05-2009, 14:42
A restart? :D

Baš mi se opet nekako da igrat SAMP...

Jerry
26-05-2009, 15:49
Evo vratio sam se na GF;nakon 4 mj pauze..moram priznat kako je situacija odlična,stvarn oje Roleplay na nivou,jedino što mi se ne sviađ je manjak drotova,tj možda ima 3-4 drota na 40 igrača npr a to je premalo..trenutno sam lider GRove streeta

cham3leon
26-05-2009, 16:34
Šta je bio restart?

Jerry
26-05-2009, 18:06
ne

Hellboy
26-05-2009, 18:53
Jesu li FBI agenti i dalje neizmjerno umišljeni i rade namještaljke i zasjede? Nikad nečem zaboraviti kad je jedan tražio doktora iza bolnice, ja došao hitnom, on rekao da izađem, ćopio me i odvukao u zatvor. Kao prebrzo sam vozio. Kako ti znaš koliko sam brzo vozio? I čak i da jesam, imao sam rotirke upaljene. I sirenu. I jurio sam u pomoć. Lejmer. I onda ona gadura koja mi je iskočila pred auto i potom me njen frend ćopio zbog ubojstva FBI agenta. A kurva je iskočila pred auto nakon što sam bježao od lejmera iz Grovea koji su otvorili vatru po mojoj kanti bez razloga. I njih su pustili.

cham3leon
26-05-2009, 20:40
Ja onda uzmem gan i sve poubijam ^^

Nego, nema stvarno smisla igrati pred restart... A malo je i bezveze zato šta je igraća populacija uglavnom klinčad od 13 godina glupa za popizdit.

RIDER32
26-05-2009, 22:45
Nego, nema stvarno smisla igrati pred restart...
Uopce te nekuzim. Igras da bi se zabavio, a ne da bi neznam i ja sta radio.
Restart cekate vec pola gotine, a ko zna kada ce on.

Buducnost se neceka. Prema njoj treba ići. :D

neox99buleseye
27-05-2009, 08:28
Buducnost se neceka. Prema njoj treba ići. :D

nemas sto, covjek je mudar

RIDER32
28-05-2009, 20:32
Derista svi redom. Neki klinjo me ganja vec 2 dana jer sam ga ubio prije nego sto je on mene ubio, a poceo je rokat na mene iz cista mira.

Prokuzio je da sam mehanicar i sad svaki cas zove mehanicara samo da bi me naso :rotfl: :pray:

neox99buleseye
29-05-2009, 09:25
opet smo na pocetku xD tak je builo kad sam ja poceo igrati

Jerry
30-05-2009, 08:42
@rider

prijavi ga adminima za RK i DM

@nereo

ova nova generacija admina je govno..sve umišljeno i bahato,jedino ko valja je semper,mate i još par njih

RIDER32
30-05-2009, 09:44
Ocu ako me nastavi zaj...
Nisam bio par dana na severu pa ce me valda zaboraviti.

Dujma
30-05-2009, 09:55
Forum na staroj temi

http://forum.geforce-samp.com/index.php

Jerry
30-05-2009, 12:04
Ocu ako me nastavi zaj...
Nisam bio par dana na severu pa ce me valda zaboraviti.
kažem ti samo reportaj,najebat će 100 %;il reci meni ime na pm pa ću ga ja riješit :D

nego novi rekord

http://forum.geforce-samp.com/index.php?topic=22554.0

čak 96Sigrača

RIDER32
30-05-2009, 17:11
W00000000W :pray: :pray: :pray:

Bas malo pratim... croherza je prakticki mrtva. Vise igraca imaju mali novoosnovani RPG serveri.

U kolko je sati to bilo?

neox99buleseye
30-05-2009, 17:29
W00000000W :pray: :pray: :pray:

Bas malo pratim... croherza je prakticki mrtva. Vise igraca imaju mali novoosnovani RPG serveri.

U kolko je sati to bilo?
everything is dead.... geforce pwned them all.... geforce je opet u pogonu punom parom, fixan je forum a nastavljajjus e radovi na restartu

Jerry
09-06-2009, 21:53
Ajmo ljudi,prosjek igrača se čak digo na 60 .. znaći prosječno na serveru ima 60 igrača,u bilo koje doba ;)

www.geforce-samp.com (http://www.geforce-samp.com)

RIDER32
10-06-2009, 01:42
Da. Fino napreduje. Di got krenem ima ljudi. rometne nezgode se desavaju svako malo jer svi vjesno jurcaju sto je dokaz da je grad pun. RPa ima svakim danom sve vise i volim slusati te RP razgovore xD Ljudi si sklapaju racunala, pricaju o trebama, obavljaju trgovinu i sve vrlo RP.
Npr. neki dan ja odem i obojam kombi i krenem najblizim putem do burga. I fino vozim desnom stranom i taman kad sam skrenio neki lik se zabije u mene i okrene me za 390 stupnjeva. Oboica stanemo poed ceste i lik mi se fino isprica i da mi nesto novaca da popravim stetu koju mi je napravio na autu :D

Ali tu dolazi i do problema. Server je pun djecurlije kojima su samo gangsta misli u glavi pa idu po gradu i pljackaju kog got stignu. Svaki dan me neko barem 2 puta opljacka i skoro svaki puta na nimalo RP nacin trazeci koji miliunčić, a ne koju stoticu/tisučicu.

Ugl server je sjajan. GJ Dujma. :bravo:

Carlsson
15-06-2009, 00:40
Niste dugo pisali tu, pa da ja osvježim sa novostima xD

13.6.2009 oko 17h smo postavili novi rekord na serveru, 100/100.
Evo nekih slika:
http://i43.tinypic.com/2w6ufth.png
http://www.imagesforme.com/show.php/539233_8.png
http://www.imagesforme.com/show.php/539234_3.png

Izvorna tema na GF forumu: http://forum.geforce-samp.com/index.php?topic=24089.0

The Jackal
15-06-2009, 01:18
čestitke.

RIDER32
15-06-2009, 01:40
*SVI SMO MI DUJMA*S:pray:
Nadam se da ce se sad uzet 150 slotova

neox99buleseye
15-06-2009, 19:30
svi za dujmu, jer je dujma stvorio server za sve nas xD :)

Jerry
16-06-2009, 13:01
*SVI SMO MI DUJMA*S:pray:
Nadam se da ce se sad uzet 150 slotova

treba para :)

btw

http://slike.hr/slika.php?z=untitled1712.jpg

šta je gf napravio konkurenciji..slika od prije par minuta

RIDER32
16-06-2009, 15:48
Da. Ja bi to nazvo fenomenom :) :pray:

neox99buleseye
18-06-2009, 13:24
e sada bio na geforceu nakon dzgo vremena i server je super jedino kaj me neki ludjak morgan naganjao i pokusavao ubiti, a kad sam ga izmlatio nabio mi je 501 wanted-ne kuzim takve ljude

Dujma
19-06-2009, 07:45
e sada bio na geforceu nakon dzgo vremena i server je super jedino kaj me neki ludjak morgan naganjao i pokusavao ubiti, a kad sam ga izmlatio nabio mi je 501 wanted-ne kuzim takve ljude

Al dobro uvijek ce biti debila, koji neznaju igrati ili ne zele da znaju igrati.

Jerry
19-06-2009, 10:20

Al dobro uvijek ce biti debila, koji neznaju igrati ili ne zele da znaju igrati.

zato su tu admini i gmovi :)

btw eo sad je neka čistitka u pdu

neox99buleseye
19-06-2009, 12:39
ma admini i gamemasteri su awsome xD uvkjek spremni pomoći pitao sam kak nekog prijaviti murju(kad me ovaj moron ubio iz 6 pokušaja) a ovo 5 ih odgovori-svaka cast

RIDER32
19-06-2009, 13:56
Meni debil sinoc nabije 40 minuta zatvora radi 2 grama droge koja nisam ni znao da imam :?
Barem je uhicenje bilo RP :D

neox99buleseye
19-06-2009, 16:31
Meni debil sinoc nabije 40 minuta zatvora radi 2 grama droge koja nisam ni znao da imam :?
Barem je uhicenje bilo RP :D
it's juice buisnes, nothing personal xD(uvjek sam htio to reći, sry nabrzinu napisao)

cham3leon
19-06-2009, 16:36
juice business? wtf?

Jerry
19-06-2009, 22:00
just valjda -.-'

neox99buleseye
20-06-2009, 12:45
vidi se da mi je engleski jača strana xD

RIDER32
22-06-2009, 17:44
Pitanje: Zasto se zatvor nestavi u grad tamo di bi i trebao biti zatvor. To je ona zgrada sa bodljikavom zicom na zidovima preko puta onoga sk8 parka (tamo di smo neki dan skakali po zgradama xD). Glupo je sto si kada izađes iz zatvora usred nicega. Ko je lud da pčiva na obalu a rjetko ko se dati 5K za jedan vortex.

neox99buleseye
22-06-2009, 17:59
Pitanje: Zasto se zatvor nestavi u grad tamo di bi i trebao biti zatvor. To je ona zgrada sa bodljikavom zicom na zidovima preko puta onoga sk8 parka (tamo di smo neki dan skakali po zgradama xD). Glupo je sto si kada izađes iz zatvora usred nicega. Ko je lud da pčiva na obalu a rjetko ko se dati 5K za jedan vortex.
to ti je prije bilo fra bjezat iz zatvora i ubijat murjake i onda otici u sjediste bande/mad+fije i odzuprijeti navali pobijesnjele milicije i hitmana xD sjecam se ko da je jucer bilo , ali da pocnem ispocetka:

bio sam bodyguard nekom tam mafijasu drugdileru ... dosao neki fbijevac i ovaj ga potplati i sve uredu kao ali dosao neki rookie murjak i ovaj ga friska a ja ni pet ni sest neg skocim na krov burga i ubi murjaka , par trenutaka poslje sredio 3 murjaka i 2 fbi-jevca ali onda dosli hitmeni xD i tak oni mene ubili ovaj dolje vec bio rip odavno u resetkam po mene je dolazio heli ali je zakasnio.i tak ja odsluzim 3 sata zatvora ovaj je bio samo zbog droge
saosao on i jos 1 mafijas po mene
ali nisu samo oni neg i jos 2 hitmena jer je na mojoj glavi bio contract. uglavnom ja izađem iz zatvora, odtrcim do glisera i pocne jurnjava -dok je ovaj drug diler ubijao hitmene ovaj mi da gun i mi tak sredimo hitmene, uputimo se prema bazi-do obale smo trebali sa gliserom a dalje smo trebali nekog nazvati
i tak su nam dosli hitmeni ubili ovog gun dilera... dosli mi do helija i u bazu
tamo nas cekaju nasi- rat sa hitmenima i tak se mi ubijamo i pobjedimo i onda ja otisao sa servera
bas je super bilo, jos su bile one trometarske ograde oko baza ja sam bio yakuza

neox99buleseye
23-06-2009, 19:42
Javljam se ja , Nereo Lazarev , trenutno pod banom , Hitmen rank 5 xD

Sta ima? :rotfl:

vi ste nas gonili ?

neox99buleseye
24-06-2009, 08:04
ok , to je bilo u sredini 7 mjeseca prošle godine...... :P

vukopas
25-06-2009, 20:51
Panduri na ovom serveru su zbilja gamad.Hvala bogu da su nedavno pokupili otkaze.
Zahvaljujuci njima svaki dan sam bar jednom u zatvoru.
Najgori primjer svega ovoga je bilo kada sam isao pitat policajca neko pitanje a ovaj me odma cuffao i napisao da sam ga napao.

RIDER32
25-06-2009, 22:27
Ja imam 2 gramadroge i val imam neki bug kada to nemogu potrositi. I sada svaki dan zavrsim bar jednom u zatvoru zbog ta 2 grama droge. :-x

Btw. eo sad sam vam doveo cak 3 nova igraca iz mog cod2 klana. Imamo velike planove za zaradu... :D

Jerry
26-06-2009, 09:52
/dumpdrugs rider

neox99buleseye
26-06-2009, 10:47
e da pitam kaj je jucer bilo nije server radio-zasto ?

neox99buleseye
26-06-2009, 18:21
e sad me zafrkavaju hitmeni.... izgleda da sam na crnoj listi ili cemu vec pucaju me kad god stigneju
s druge strane murja je vise sluzbena i normalna neg prije

neox99buleseye
28-06-2009, 08:59
EVO
danas ujutro mi dodje neki covjek (nije imao hitmen skin) i kaze da je fbi undercover i da me treba, tak ja budala sjednem s njime u auto i odvede on mene u country i tamo van i ono sluzbeno ime, onda /ghamnd i izvadi mp 5 i pocne resetati(!!!) , ali srecom nezna ciljati pa sam ga uspio ubiti (imao sam ja m4 xD)
imao orginalnu ideju ali losu izvedbi...

neox99buleseye
28-06-2009, 11:13
e danas je bilo super- prije pola sata je izbio takav dm na serveru kod burga kakav jos nije viđen slika (http://www.imagesforme.com/show.php/564946_samp009.png), ja otisao iza burga a tamo me napali 2 banditi -SLIKA- (http://www.imagesforme.com/show.php/564947_samp011.png)
poslje smo isli na izlet sa autobusom(jey) slika (http://www.imagesforme.com/show.php/564948_samp013.png)

RIDER32
29-06-2009, 00:41
Cuo sam da je neki dan na groblju bila sahrana Michaela Jacksona r.i.p (Ideja :rotfl: :pray: )

RIDER32
29-06-2009, 12:58
Pozabavi se opcijama. Cesto voli snimati nesto sto ti nezelis a u opcijama je tako namjesteno.