PDA

Pogledaj cijelu verziju : CoD 4 turnir u Osijeku

ivanweyrer
25-09-2008, 23:13
Dragi gameri i gamerice...organizira se veliki turnir u igri "Call of Duty 4" sa početkom u subotu, 4.listopada 2008. godine, u 19h. Trajanje je predviđeno do nedjelje, 5. listopada u 9h.

Mjesto održavanje je sajamski prostor "Pampas" u Osijeku, u šatoru površine cca. 700 kvadrata. Sam turnir se radi u sklopu velike međunarodne izložbe inovacija, prototipova i poslovnih planova namijenjena inovatorima i nositeljima poslovnih ideja pod nazivom "Budi uzor", čiji je organizator Tehnologijsko-razvojni centar u Osijeku.

Želja je okupiti što veći broj igrača, ne samo iz Hrvatske, nego i šire. Uspjeh ovog eventa zagarantirat će njegovo ponovno održavanje te i samo proširenje uz cilj koji si je zadao organizacijski odbor.... da ovaj event postane VODEĆI GAMING EVENT U CIJELOJ REGIJI!

Sad malo o nekim pravilima:

- Igrat će se Free For All mod igranja u trajanju od 30 minuta po partiji.
- ukupan broj sudionika će se podijeliti u grupe od 10 ljudi a prvih 5 iz svake grupe ide u idući krug natjecanja
- svaka grupa će međusobno glasati na kojoj mapi će se igrati
- da bude sve u skladu sa zakonom, budući da će se turnir igrati u večernjim i noćnim satima, maloljetni sudionici su dužni donijeti pismeno dopuštenje barem jednog roditelja/staratelja
- hrane i pića će sigurno biti na mjestu događaja...da li sendviči ili ćevapi/pljeskavice, pivo, sokovi....još se nezna točno što...
- svaki sudionik mora DEINSTALIRATI postojeću verziju igre koju ima na računalu jer će se na mjestu događanja instalirati originalna (licencirana) verzija.

Kotizacija za učešće na turniru će iznositi 30kn i plaćat će se prilikom dolaska na turnir dok se sudionici trebaju prijaviti ranije....najkasnije do petka 3. listopada 2008. godine u 17h.

Nagradni fond je koncipiran na način da pobjednik turnira osvaja 50% od ukupne svote uplaćene za sudjelovanje na turniru, drugoplasirani 30%, a trećeplasirani 20%.

U toku su pregovori sa vodećim nacionalnim IT firmama za dodatne nagrade kojih će sigurno i biti!!!!

VAŽNO je napomenuti da svaki sudionik ovog turnira mora na mjesto događanja donijeti vlastito računalo.
Znam, nekima će ovo predstavljati problem, ali i uz veliki trud i angažman članova organizacijskog odbora bilo je nemoguće osigurati toliko veliki broj računala koliko se ljudi očekuje i zbog toga je ovo koncipirano na navedeni način.

Mole se potencijalni sudionici da svojim dolaskom pomognu u održavanju ovog eventa koji će zasigurno, s vremenom, postati vodeći u ovoj regiji i šire i koji će našu gaming scenu dignuti "na veći level" :)

Sam će event, što je izrazito zanimljivo, biti popraćen u vodećim nacionalnim medijima, prvenstveno mislim na televizije, što inače i nije običaj ali eto...pobrinuli smo se i za to.

Organizacijski odbor će vas pravodobno izvjestiti o svim novostima i promjenama vezanim uz održavanje turnira.

NAPOMENA:

ZA SVE INFORMACIJE I ZA PRIJAVU NA TURNIR OBRATITE SE NA BROJ TELEFONA:

099/ 414 -9971
odn.
+385994149971 , Ivan Weyrer

ILI NA E_MAIL:

iweyrer@yahoo.com

Pozdrav...

p.s. - molim moderatore foruma da nezamjere ukoliko sam oglašavanje ovakog eventa na forumu trebao prvo njima najaviti....

Jerry
26-09-2008, 09:24
Ne zamjeram,evo ti i sticky ;) preporučam ovo za ove iz Osijeka,ako buDem imao vremena,dolazim :D jedino mi se ne sviđa FFA

streetrace777
26-09-2008, 14:46
Ne zamjeram,evo ti i sticky ;) preporučam ovo za ove iz Osijeka,ako buDem imao vremena,dolazim :D jedino mi se ne sviđa FFA

FFa je vjerojatno stvljen posto to nije samostalni LAN, pa se smatra da ce doci klinci i igrat FFA. vjerojatno klanovi nece doci pa zato :)

RIDER32
26-09-2008, 17:37
Ja jos nevidim sticky. :D

Joj kako bi volio doc (iz VK sam) al je problem sto nemam prjevoz. Da mi je stari kod kuce mozda bi ga i uspio nagovorit aliovako :(

Jerry
26-09-2008, 18:14
nemrem sticky -_-

ivanweyrer
27-09-2008, 08:58
rider32...i ja sam iz vinkovaca, kao i vechina organizacijskog odbora tako da chemo iskrompirati neshto za prijevoz ako se odluchish ichi...

a zashto se igra FFA?

pa chuj...svagdje se pichi team deathmatch ...ali FFA? kako saznati tko je najbolji pojedinachni igrach CoD-a ako ne igranjem FFA? :)

ber0
27-09-2008, 21:26
jel ce nam igra ostat na kompu ili cemo morat brisat? :D

RIDER32
28-09-2008, 12:43
Napravis SS keya i ostane ti zauvjek :rotfl: