Pogledaj cijelu verziju : Test Drive Unlimited 2
A mos tek kad ti ponestane mjesta u garaži a ideš kupovat novi auto. Onda ih označiš koje oš prodat i prodaš ih.
Predebilno.
Upgradeove dobivaš otkrivanjem drugih upgrade shopova ako se ne varam.
Sad vidio, treba povećat discovery level.
Znači otkrivat ceste, šopove, vozikat trebe, otkrivat one krntije koje su bačene... DOSADNO!
Ne, nego otkrivat samo upgrade shopove al dođe ti na isto :) Moj TDU2 je već odavno prošao uninstall.
Imam pitanje za TDU1, al vjerojatno je ista stvar i na TDU2
Uglavnom, na početku imam opciju napravit offline ili online profil. Koliko sam shvatio, ako napravim online profil imam mogućnost igranja svih offline utrka + igranja utrka protiv drugih igrača. E sad, ako u nekom trenutku nemam internet konekciju, mogu li svejedno loadat online profil i igrat samo te offline utrke na njemu, ili mi neće dat da uđem u taj save ako nema interneta?
save ti nema veze jel si ti online ili offline, a ukoliko nemas internet konekciju, onda definitivno nemos odabrat online opciju, ali i dalje bi trebo nastavit tamo gdje si stao, nebitno kako si se logiro
bornathepicek
28-02-2012, 02:35
Sori kaj revajvam staru temu al zanima me kako Test drive 2 po užitku vožnje je bolji/lošiji od jedinice. Jer sam čuo da je jedinica zilijun puta bolja, da je fizika skroz sjebana u dvojci(a nije bila ni niš posebno u jedinici)
Fizika u dvojci je KATASTROFA.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.