Pogledaj cijelu verziju : Nožice
Chill tema.
Imate li dignute nožice na tipkovnici ili je u potpunom ležećem položaju?
dignute, nemrem si zamislit spustene...
kaj tipkovnica ima nožice? :oops:
šalim se, dignute.. nekak mje čudno kad "leži" :D
seahawk37
31-08-2008, 20:58
uvijek nadignute
Spuštene jer mi tipkovnica inače ne bi stala(imam posebno mjesto za tipkovnicu ispod stola koje uvlačim i izvlačim)
IGoR_2803
31-08-2008, 20:59
dignute također... lakše mi tipkati tako...
KingTomy
31-08-2008, 21:00
Dignute, jer na G15 ono crno na dnu izgleda strgano kad je spušteno /odvaja se od tipkovnice/
:)
Rofl
To ti je da nasloniš ruku i to možeš maknuti
bezimeni
31-08-2008, 21:07
Podignute...sjedim gotovo paralelno sa stolom, na desnom kutu stola su mi obje noge i udobno sam zavljen u kožnom,direktorskom, naslonjaču.Sa desnom rukom laganini pomićem miš a lijevom tipkam po tipkovnici dok nekaj igram i daleko mi je preglednije ako je tipkovnica podignuta.
dignute,
lakše je pisat :]
sad kad se w3dr4n javi i kaže da on jedini ima spuštene :D
uvijek dignute al se koji put automatski spuste kad gubim živce :)
Dignute,zašto?Jer moja tipkovnica ako je spustena izgleda loše i jedva pišem na njoj :yuck:
Meni su dignute od najranije dobi.
potrgane...
dakle 100% ležeči položaj
Očito nožice postoje iz nekog razloga.
Ergonomija FTW
sad kad se w3dr4n javi i kaže da on jedini ima spuštene :D
Ma kakvi. Kad kupim tipkovnicu, ja ih automatski dignem, radnja je gotovo jednako automatizirana kao uštekavanje u računalo, i tako ostanu do daljnjeg.
Opet, zašto tipkovnice jednostavno ne rade pod određenim kutom, pa nožice ne bi ni trebali stavljati. Ionako velika većina ljudi, sudeći i po ovoj temi, koristi dignute.
Sickmanno1
31-08-2008, 22:24
Isto dignute ^^
blood4me
31-08-2008, 22:29
Dignute udobnije mi je pisat
Opet, zašto tipkovnice jednostavno ne rade pod određenim kutom, pa nožice ne bi ni trebali stavljati. Ionako velika većina ljudi, sudeći i po ovoj temi, koristi dignute.
Kako bi ti to izveo?
- Ako podebljaju stražnju stranu da dobe strminu, tipkovnica odmah izgleda ružno, dobiva znatno na težini, puno previše plastike.
- Ako naprave fiksne nožice, to je jako nekvalitetno i nepraktično kod bilo kakvog transporta pošto bi te nogice samo smetale. A da i ne govorim kako bi pucale kod transporta :P
Dobo je ovak kak je. Ta nije ti valjda teško potrošiti jednom u par godina sekundu da digneš nožice u zrak :D Zapravo, pravo muško voli dizati i češće nožice u zrak :D
Constantine
31-08-2008, 22:51
Moje su uvijek na nogama,ponekad neka tipkovnica izgubi jednu,ali ostane stajat na jednoj do svoje smrti.
dignute.. tarantula je čudno dizajnirana.. ako sunogice spuštene, onda keyba visi u kontra smjeru..
ali. veli mi frendica, daktilograf po zaimanju, da je njoj tak udobnije tipkat, jer joj se zglobovi fino odmaraju; ima prirodniji kut šake..
Spuštene jer mi tipkovnica inače ne bi stala(imam posebno mjesto za tipkovnicu ispod stola koje uvlačim i izvlačim)
Ja isto ali meni stane. :gitara:
spustene, nekako mi je neprirodno kad mi stoji nako nakosena tipkovnica, pogotovo donji red tipaka
josip_kraš
01-09-2008, 13:34
moja je ima nekakvu plastiku po gornjem rubu koja je drži ukošenom tako da i nemoram spustit nožice, a ako ih spustim onda je previče ukošena.
Ubizec Corporation
01-09-2008, 13:42
Meni je uvjek dignuta nožica jel imam jednu i dve loptice koje centriraju tu nozicu :rotfl:
Death By Sexy
01-09-2008, 13:44
spustene, nekako mi je neprirodno kad mi stoji nako nakosena tipkovnica, pogotovo donji red tipaka
Herr Schnitzel
01-09-2008, 14:34
Ajde, nisam jedini da imam spustene :)
mravojed20
01-09-2008, 16:18
Spuštene, osim kad pišem nešto.
Karlo_from_Bjelovar
01-09-2008, 16:57
potaknut ovom temom pokusao sam imat malo "spustene"... i stvarno, nekako je "udobnije", ali je isprva cudno...
Ja ih spustio, također isprobavam :D
G11 djeluje mnogo čvršće kada je spuštena. Me likes, for now :P
seahawk37
01-09-2008, 19:18
i ja spustio, vjerojatno ce tako i ostat
Meni bolje paše kad su spuštene....čak ih nikad nisam ni dizao! ;)
Revolucija :D
@Wedran, jel sada vidiš zašto nožice nisu fiksne? :P
str33t6l0w
01-09-2008, 19:38
spuštene nožice... ali na wave obliku koji je specifičan po obliku tipkovnice (a tako i po visini) tipkovnica je podignuta (tj. nagnuta) kao da su nožice podignute.....
Najbolje da sad osnujete USN, tzv. Udrugu spuštenih nožica.
Ja se nedam, Raised 4 Life
croat1gamer
01-09-2008, 19:49
meni su dingute nozice, jedino ih sklopim kada pokusam igrati frets on fire, da mi ne smetaju, ali u posljednje vrijeme mi zapocne pjesmu, javi python error i izbaci me, sada postaje nezgodno kad sam nabavio laptop na vodoravnoj tipkovnici pisati, ali njega rjede koristim
meni su dingute nozice, jedino ih sklopim kada pokusam igrati frets on fire, da mi ne smetaju, ali u posljednje vrijeme mi zapocne pjesmu, javi python error i izbaci me, sada postaje nezgodno kad sam nabavio laptop na vodoravnoj tipkovnici pisati, ali njega rjede koristim
Probaj promrdati nožice na tipkovnici, možda gubiš kontakt 8)
:D
dignute , nemogu podnesti spuštene , pizdim jednostavno
Evo, napisao sam već nekoliko postova sa spuštenim nogama ( :D ), mogu reč da je super. Zglobovi su mi u prirodnijem položaju i čitava tipkovnica mi je nekako masivnija, a opet mekša. Valjda zato kaj je čitavom površinom na stolu, pa dobiješ osjećaj mase i čvrstoće, a zašto mi se čini da su tipke mekanije, misterij :o
damn, probat ću i ja..
W3dr4n nas je preobratio, može otvoriti kult spuštenih tipkovnica :pray:
damn, probat ću i ja..
Kak nas je on preobratio kad je on zagovornik podignutih noga :?
Ma to sam ja zapoceo revoluciju, borite se protiv dignutih nozica :D
drzim tipkovnicu u krilu
bwahahahaha
uvijek su spuštene,nemogu zamislit kako je kad su nožice podignute
al isto su joj nozice il dignute il spustene buhahahaha :P
Uvjek su mi spustene.
Eo sad sam ih podignuo i odma brze pisem.
Istina lakse je pisat sa dignutim nozicama ali mi je nezamislivo igrat neku igru sa dignutim nozicama. Kad igram pokusavam sto manje zgrciti ruku.
Ako se ipak pozelim malo je dignit onda je poguram naprjed da se ona navuce na stalak za monitor i onda dobijem dignutu tipkovnicu :D
Ocelmo osnovat KSN :rotfl:
Ja sa spuštenom tipkovnicom potpuno izgubim osjećaj nad shift-shift redom.
Valjda imaš takvu tipkovnicu, ja na tipkovnici od staroga (Logitech Internet Navigator) nemrem bez dignutih nogica pošto ima neki kontra nagib. Ali na G11, moram priznati, nije nimalo loše bez nogica.
I moja ima neki sicusni nagib koji puno pomaze.
A u igraonici sam vidio jednu koja je zaljepita za stol. :yuck:
Moras se nanut naprjed da bi mogo pisat :scared:
damn, probat ću i ja..
Kak nas je on preobratio kad je on zagovornik podignutih noga :?
pa dobro, potaknuo je to otvaranjem teme :P
Edi Sm187
02-09-2008, 09:16
Dignute, jednostavno zbog navike.
potrgane...
dakle 100% ležeči položaj
http://english.ircfast.com/lv/group/vie ... yboard.htm (http://english.ircfast.com/lv/group/view/kl44398/Driver_BTC_9110_Keyboard.htm)
Imam ovu tipkovnicu već mnogo let, i toliko sam naviknuo na nju i ne znam šta ću s njom kad umre (ne znam gdje ju kod nas ima kupiti).
E sad, pošto mi je nosač (plastični) pukao, ne mogu podignuti nožicu (jer je nema), te sam sam improvizirao sa vrućim ljepilom, i napravio si nožicu debljine oko 1.5 do 2 cm.
I što je još bolje, sad nikako ne klizi. :D
Karlo_from_Bjelovar
02-09-2008, 15:25
meni je tipkalo jos uvijek spusteno...
eh jos da je ultra flat... :(
Death By Sexy
02-09-2008, 15:29
http://english.ircfast.com/lv/group/view/kl44398/Driver_BTC_9110_Keyboard.htm
Imam ovu tipkovnicu već mnogo let, i toliko sam naviknuo na nju i ne znam šta ću s njom kad umre (ne znam gdje ju kod nas ima kupiti).
imao sam tu tipkovnicu, bila je dobra.. umrla... našao novu još bolju :)
MasaKrisT
02-09-2008, 15:30
dignute,preniska mi je za igrati sc,jer skroz koristim ctrl+1,f1 ,i to...tak da,draza mi je dignuta:)
http://english.ircfast.com/lv/group/view/kl44398/Driver_BTC_9110_Keyboard.htm
imao sam tu tipkovnicu, bila je dobra.. umrla... našao novu još bolju :)
Šta sad korisitš? Jesi se brzo naviknuo? Jel znaš gdje ovu BTC možemo kupiti (uzeo bi si 5-10 komada da imam do kraja života).
spusteno uvjek,totalno sam zaboravio na te nozice
digunuto, kad bi bar bio dignuti podložak za miš
Dignute inaće, al sreća pa ovo tipkalo nema nožica. :)
Al neka, imam niži stol pa mi lakše tipkat kako god tipke stajale. :P
digunuto, kad bi bar bio dignuti podložak za miš
Improviziraj , stavi nešto ispod.
:rotfl:
Kupio novu tipkovnicu koja ima nožice i mogu reć da kad je dignuto bolji mi je skill u tipkanju ali slabiji u MP i SP gejmanju. Tako da kad sam na netu je dignuta tipkovnica a kad gejmam je spuštena. :pray:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.