PDA

Pogledaj cijelu verziju : Batman: Arkham Asylum

Stranica : 1 2 [3]

Tsaя
05-01-2010, 19:52
Počeo sam igrati ovu igru i moram reći da je super, potpuno me iznenadila, uopće nisam znao da će biti toliko dobra.

Tsaя
07-01-2010, 13:34
Help !!!

Zapeo sam u jednom dijelu priče na 17% u Arkham Mansion.
Objectives:
-Search Dr. Young's research notes before Joker.

Neznam šta da radim. Najdalje sam došao u neku knjižnicu. I dole su bili zarobljeni neki specijalac (security) i neko doktor. Ta knjižnica ima negdje 3-4 kata, ugl do najgornjeg se moglo doći samo ventilacijom jer u sredini nije bila rupa za prolaz kao kod ostalih katova nego je bio neki kip. Došao sam kroz ventilaciju gore i srušio sam taj kip kao što je trebalo da bi došao u najniži kat te knjižnice i tu sam oslobodio tu dvojicu. Onda sam dobio onaj objectives koji sam gore napisao. Svaki kat knjižnice ima ona neka vrata za prolaz tj nisu vrata nego običan prolaz ali stoji onaj strujni zidić pa nemogu tuda proći. Jel zna itko riješenje kako nastaviti dalje ???

Jopax
07-01-2010, 13:40
Trebaš se vratit nazad, ona soba gdje oslobodiš Casha i još par čuvara, ima drugi izlaz do onih nekih pumpi, tu kroz ventilaciju dođeš do one ćelije i u njoj ti je još jedna ventilacija koja vodi do njezinog ureda

Tsaя
07-01-2010, 13:46
Trebaš se vratit nazad, ona soba gdje oslobodiš Casha i još par čuvara, ima drugi izlaz do onih nekih pumpi, tu kroz ventilaciju dođeš do one ćelije i u njoj ti je još jedna ventilacija koja vodi do njezinog ureda

Hmmm sad se nemrem sjetit dal sam koga prije ove dvojice oslobodio. Aj me malo podsjeti. Na koju točno ćeliju misliš i di se ona nalazi ?

Jopax
07-01-2010, 14:14
U onoj ogromnoj knjižnici, u njoj sretneš jedno 5-6 stražara i u sredini sobe su Cash i još neki tip(kasnije dođu još dvojica).Na sredini imaš proširenja dva i vrata s obe strane, jedna su zaštićena a druga vode u neku staru sobu sa pumpama, ta prostorija ima jedna velika vrata koja su blokirana i mali ventilacijski prolaz koji vodi do jedne ćelije, iz te ćelije(koja je malo veća) vodi drugi ventilacijski prolaz u prostoriju iz koje možeš ući u njezin ured

Tsaя
07-01-2010, 15:27
Nekužim baš, mislim da to nije to. Evo par ss-ova pa se možda sjetiš.

EDIT:
Evo ti rar jel mi imagesforme nesta neradi.

EDIT2:
nezz internet mi je nest u kurcu pa nemrem nist uploadat....stavit ću ss-ove kad budem mogao

Edi Sm187
07-01-2010, 16:40
Vrati se natrag u glavnu dvoranu (Main hall na mapi). Na sjeveru je zvonce (zvonik), tamo lijevo su ti vrata za veliku knjižnicu/arhiv (record room čini mi se), tamo trebaš ići.

Tsaя
07-01-2010, 17:41
Vrati se natrag u glavnu dvoranu (Main hall na mapi). Na sjeveru je zvonce (zvonik), tamo lijevo su ti vrata za veliku knjižnicu/arhiv (record room čini mi se), tamo trebaš ići.

Hvala. kako jebeno lagano, uopće se nisam obazirao na tu stranu nego na onu drugu di su vrata zaštićena nekim kavezom, penja sam se i na zvono i sve al ta vrata nisam bio skužio. jbg

Jopax
07-01-2010, 17:53
Neboj se zvonoće se pobrinuti za taj kavez :wink:

Tsaя
07-01-2010, 19:28
Prešao sam dosta toga nakon tog dijela i osvojio neke zanimljive stvari poput onih za frekvenciju da maknem ta strujna vrata, igra je puno lakša s time. Super je, i zanimljivo ju je prelaziti.

Lord Jambrek
08-01-2010, 21:19
Završio neki dan, valjda jedina dobra igra još od crysisa i bioshocka, odigro od početka do kraja s guštom i imam želju da opet igram.

CAK_CROchef
26-02-2010, 19:57
viewtopic.php?f=7&t=16426&start=345 (http://pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=7&t=16426&start=345)

super video pogledajte sve sta bi moglo bit u 2

LPFireDog
03-03-2010, 23:19
konacno sam dobio svoju verziju u ruke te presao igru
ocjena:cista petica

Aral
22-03-2010, 22:33
Nemogu vjerovat da sam to tek sad skužio, u drugom-trećem prelasku; naime sa svakim gadgetom kad aimate onda okinete srednji gumb/scrool i onda se aktivira action kamera koja prati npr. batarang, ili bat claw i sl, baš fora ^^

Deadwalker
22-03-2010, 23:56
Nice, to nisam do sada zilsku. Budem sprobal^^

bornathepicek
24-03-2010, 19:02
Upravo prešo, fali mi još par riddler čelinđa i bu 100%.
Apsolutna preporuka.

TANANANANANANNANAN BETMEN!!!

D.O.M.I.
09-04-2010, 10:35
počeo danas igrat ovo, šta da kažem nego preodlična zabava , zasad uživam u svakom trenutku. Kontrole preko gamepada su izvrsne iako se još pomalo navikavam na malo sporije reagiranje nego s mišem ;)

osvetnik_sch3l3
08-05-2010, 12:27
Upravo prešo, fali mi još par riddler čelinđa i bu 100%.
Apsolutna preporuka.

TANANANANANANNANAN BETMEN!!!

sto se dogodi kada rijesis svih 100%?

Sickmanno1
08-05-2010, 13:45
Ja jos to nisam igrao :(

Planiram next week...

koliko vidim, svi hvale i dizu igru u nebesa, tako da su mi ocekivanja ogromna. Nadam se da ce zadovoljiti ^^

osvetnik_sch3l3
08-05-2010, 14:05
Ja jos to nisam igrao :(

Planiram next week...

koliko vidim, svi hvale i dizu igru u nebesa, tako da su mi ocekivanja ogromna. Nadam se da ce zadovoljiti ^^

igra zbilja je vrhunska, te vecina igraca nije imala velika ocekivanja od nje bas zbog svih silnih losih super/trend/hero igara u zadnje vrijeme

Maloki
08-05-2010, 18:47
Igram i ja zadnjih 2 tjedana, iako ne previše jer ne stignem.
Riješio sam Scarecrowa po drugi put i sad tražim wardena.

hrčak
16-05-2010, 11:56
Evo igram Batmana i treba mi pomoć. Zapeo sam na dijelu gdje trebam ući u ured Dr. Young i nemrem naći nigdje prolaz, oko jednih vrata mi je ona struja, a na drugima mi kaže da je vrata nemoguće otvorit.

Maloki
23-05-2010, 16:48
Završih igru pred koji dan.
Igra je poprilično dobra i zabavna, ali sumnjam da ću ju više ikada ponovno odigrati.

hrčak
23-05-2010, 16:51
Završih igru pred koji dan.
Igra je poprilično dobra i zabavna, ali sumnjam da ću ju više ikada ponovno odigrati.

I ja, čini mi se da istu priču ne bih mogao opet slušat igleda, borba i šuljanje su mi super odrađeni, a pred kraj kad Joker stavi Venom u sebe to mi nekak nije bilo previše zanimljivo ili spektakularno kao što sam očekivao.

Maloki
23-05-2010, 16:58
Ali moram priznati da kul izgleda s venomom.

hrčak
23-05-2010, 17:01
Ali moram priznati da kul izgleda s venomom.
Kaj je je da se netko takav stane pokraj mene mislim da bi me srce strefilo, meni više nije zgledao kao ne Joker koji jebe Batmana u mozak nego neki koji ga siluje u tur ak si me shvatio.

Marvin OCX
23-05-2010, 19:25
BATARANG GLITCH!!!!!!!!! Evo zasto sam je obrisao,a bio krenuo ponovo, sa gustom rjesavati sve zagonetke, medjutim glitchevi oko bataranga su me natjerali da odustanem... Par sam ih zaobisao al npr onaj kod dr Young u uredu, kad moras u vent otvor iznad stola,ne ide, steta,jer mi je igra fenomenalna. Definicija prijatnog iznenadjenja.

Feanor
23-05-2010, 19:34
BATARANG GLITCH!!!!!!!!! Evo zasto sam je obrisao,a bio krenuo ponovo, sa gustom rjesavati sve zagonetke, medjutim glitchevi oko bataranga su me natjerali da odustanem... Par sam ih zaobisao al npr onaj kod dr Young u uredu, kad moras u vent otvor iznad stola,ne ide, steta,jer mi je igra fenomenalna. Definicija prijatnog iznenadjenja.

I loše igrine p1ratske kopije + metni si patcheve...

Marvin OCX
23-05-2010, 20:44
Probao, bude jos gore, poput onog u Crysis warheadu kad samo aktiviras one trigere i ispaljujes kokoske i pijetlove...

Maloki
23-05-2010, 22:25
Ne znam o kakvim to glitchevima pričaš, ja tijekom cijelog igranja nisam naletio ni na jednog.

Jopax
23-05-2010, 22:57
I zašto bi je igrao drugi put, igra je savršena za jedan prelazak, poslije toga jednostavno nije isti osjećaj, isto kao da prelaziš avanturu drugi put, već znaš sve i nije ni upola zanimljivo kao prvi put

Marvin OCX
23-05-2010, 23:33
Ne znam o kakvim to glitchevima pričaš, ja tijekom cijelog igranja nisam naletio ni na jednog.
Zanimljivo al nisam ni ja tokom prvog igranja, al drugi puta kad sam krenuo imao sam masu tih batarang glitcheva( jednostavno ne pokazuje ti da imas opciju da se doticnim batarangom privuces do vent. otvora,i to je to )

I zašto bi je igrao drugi put, igra je savršena za jedan prelazak, poslije toga jednostavno nije isti osjećaj, isto kao da prelaziš avanturu drugi put, već znaš sve i nije ni upola zanimljivo kao prvi put
Sve bolje igre ja odigram bar 2 puta,radi drugacijeg pristupa igri,istina,nije ono toliko zanimljivo kao prvi puta ali nisam od onih sto prekucaju igru i zaborave je.

Jopax
23-05-2010, 23:46
To bih i ja uradio ali stvar je da AA nema drugog pristupa, igra je iznimno linearna i zabavna jednom, sve varijacije kod prelaženja će se svoditi na to koga prvog namlatiš i to je to

Marvin OCX
23-05-2010, 23:57
To bih i ja uradio ali stvar je da AA nema drugog pristupa, igra je iznimno linearna i zabavna jednom, sve varijacije kod prelaženja će se svoditi na to koga prvog namlatiš i to je to
Zavisi,kazem igra mi se dopala i drugi puta sam je igrao sa namjerom da rijesim sve zagonetke jer su mi kod prvog igranja ubijale ritam koji sam sebi nametnuo,radi lakseg "ufuravanja u pricu "iako je linearna".

Aral
20-09-2011, 18:10
U nabrijavanju za nadolazeći Arkham City, odlučio ovo zaigrat još jednom. Ovaj put je na scenu stupio nvidia physx i moram priznat, sasvim druga igra. Nevjerojatni efekti dima, tkanine, papira, igra izgleda potpuno živo.

21.10 je iza ugla :thumbs2:

Deadwalker
20-09-2011, 18:51
PC verzija Arkham Citya je odgođena za studeni. Imaš nešto više vremena da u miru odigraš prethodni Arkham Asylum :)

Aral
20-09-2011, 18:55
Kaj je fakat odgođena? Nisam imao pojma...oh well, više vremena za ovo :)

Deadwalker
20-09-2011, 19:00
If you're a PC gamer, you'll have to wait an extra month to punch some Arkham City goons. Warner Bros Interactive Entertainment announced today that the PC version will come sometime in November, following the mid-October release on consoles.

Xero
20-09-2011, 19:03
Konzolaši opet prave probleme.

Srle
20-09-2011, 19:59
Nije preveliko odgađanje da bi me pogodilo...kao kad su PC verzije AC 2 i brotherhooda pola godine pomakeli...

Deadwalker
20-09-2011, 20:05
Mogu se kladit da će Ubisoft odgoditi PC verziju Revelationsa za proljeće iduće godine uz nikakvo obrazloženje.

Srle
20-09-2011, 20:06
Ne bih rekao...Prije su tu odgodu najvaljivali par mjeseci ranije....sad kad za nešto više od mjesec dana igra dolazi nisu ništa rekli, mislim da neće...mada ne moram biti u pravu, iako se nadam da jesam...

Aral
20-09-2011, 20:09
Da, kasnije sam našao vijest, odgođena pc verzija dodatnih mjesec dana :( No dobro, još ćemo se strpit tih mjesec dana.

Aral
23-09-2011, 20:32
Joker Trailer (http://www.gametrailers.com/video/joker-trailer-batman-arkham/721370)

Kako bolestan smijeh :)

Sgt. Bull
23-09-2011, 21:13
Mark Hamill :pray:

Aral
24-09-2011, 07:53
Sad skužio da sam fulao temu, trebalo je bit u Arkham City...no dobro :)

Bartuc
26-09-2011, 22:32
Sutra krećem sa igrom... Nego pitanje... Igra se bazira na PhysX fizici, ali sjećam se da i ATI korisnici mogu uključiti fiziku nakon čega performanse odu u qurac... Od tada je prošlo 2 godine, pa me zanima jel netko probao sa jačim ATI karticama i Quad procesorima uključiti fiziku te kako radi!?

Mislim, probati ću sutra, ali neću moći spavati koliko će me znatiželja kopkati :D

EDIT: Evo info o Patch v1.1

The PC version of Batman: Arkham Asylum supports Physx since the game was released, but up to now the physics calculations had been done by the CPU - now the GPU can be used to do them, too.

Znači bazira se oko CPU-a, zato nije bitno jel ATI ili nVidia... tak da možda Phenom II x4 dobro odradi posao!?

EDIT 2: Zanemari, uopće nema na odabir opcija fizike, valjda sam zabrijao, mada bi se kladio da nisam :o

Feanor
27-09-2011, 00:29
Sutra krećem sa igrom... Nego pitanje... Igra se bazira na PhysX fizici, ali sjećam se da i ATI korisnici mogu uključiti fiziku nakon čega performanse odu u qurac... Od tada je prošlo 2 godine, pa me zanima jel netko probao sa jačim ATI karticama i Quad procesorima uključiti fiziku te kako radi!?

Mislim, probati ću sutra, ali neću moći spavati koliko će me znatiželja kopkati :D

EDIT: Evo info o Patch v1.1

The PC version of Batman: Arkham Asylum supports Physx since the game was released, but up to now the physics calculations had been done by the CPU - now the GPU can be used to do them, too.

Znači bazira se oko CPU-a, zato nije bitno jel ATI ili nVidia... tak da možda Phenom II x4 dobro odradi posao!?

EDIT 2: Zanemari, uopće nema na odabir opcija fizike, valjda sam zabrijao, mada bi se kladio da nisam :o

Ovako i onako Physix je radio tako malo promjena da je jedna velika glupost i samo marketing bilo to. Znam jer sam vrtio na jednoj i na drugoj kartici, ugalvnom s physicsom papirici s poda lete realnije, a na atiju je to predefinirano, iako ono kad protrcis kroz 20 papirica, bas se vidi dali lete realno -.-', simulacija dima i dimne zavijese, što ne izgledalo loše, ali opet ne tako dobro da bi bio lud ako ne vidis i to je to. Ionako jedina s tvar koja je prekul izsimulirana i koju gledaš preko 40% ekrana 99% vremena, je batov plašt, a on je jednak na svima karticama tako da :)

Aral
27-09-2011, 07:43
Physx je praktički druga najvažnija stvar o ovoj igri poslije...pa ove igre :D Igru nosi na sasvim novu razinu, realniju ajmo reć. Plašt ja najmanje bitan, trebaš vidjet novine, plamen, paru i prašinu kako se oko tebe uvija i sl, više nikad ne bi igrao bez toga. Čak te natjera da zastaneš i gledaš te efekte, a ne samo bezveze da prolaziš kroz igru; ovo je ipak igra kojoj se treba posvetit i obratit pažnju na svaki detalj, ako je moguće.

Također se nadam da će i dvojka lijepo prezentirat tu istu mogućnost.

Bartuc
27-09-2011, 11:21
Fenomenalna igretina, apsolutno SVE sam zaboravio tak da mi je igra full friška :D Jedini problem su kontrole, i njih sam zaboravio pa mučim muku u borbi. Idem malo pogledati koliko koštaju ti xbox gamepadi pa da si ubodem nešto. Vrlo vjerojatno ću igru odigrati na telki preko HDMI-a sa gamepadom ukoliko ga kupim...

Aral
27-09-2011, 13:19
Lakše je igrat na tipkovnici al ajde, ako igraš preko tv-a onda ti dobro dođe :)

Deadwalker
27-09-2011, 15:20
Batman kao da je stvoren da se igra na gamepadu.

Idem malo pogledati koliko koštaju ti xbox gamepadi pa da si ubodem nešto. Vrlo vjerojatno ću igru odigrati na telki preko HDMI-a sa gamepadom ukoliko ga kupim...

Ukoliko misliš uzimati, Xbox 360 kontroler za PC. Od 250 do 300kn je cijena, na Njuškalu vjerojatno i jeftinije nađeš.

Maloki
27-09-2011, 16:48
Physx je praktički druga najvažnija stvar o ovoj igri poslije...pa ove igre :D Igru nosi na sasvim novu razinu, realniju ajmo reć. Plašt ja najmanje bitan, trebaš vidjet novine, plamen, paru i prašinu kako se oko tebe uvija i sl, više nikad ne bi igrao bez toga. Čak te natjera da zastaneš i gledaš te efekte, a ne samo bezveze da prolaziš kroz igru; ovo je ipak igra kojoj se treba posvetit i obratit pažnju na svaki detalj, ako je moguće.

Lol koje preseravanje :)

Deadwalker
27-09-2011, 16:57
Baš :)

Srle
27-09-2011, 18:32
Physx jedino daje tonu smeća...Od pločica koje padaju, do papira koji lete, pa do onih stvari koje lete oko sacarecrowa...Ništ pretjerano spektakularno...Igrao i sa i bez istog, i nema neke velike promjene, kako u igranju tako i u samom doživljaju...

Bartuc
29-09-2011, 21:16
Prešao sam je, samo priču sam pratio, bez dodatnih sadržaja pošto sam kroz prvi prelazak skupio sve na 100%. Fenomenalna igretina, sad sam se nahypo na AC, pogotovo kad sam vidio kraj (ako bude nešto od toga u AC) :D

PS: Batman u Armored odijelu :pray: :pray: Odlično su dizajnirali Batmana, baš opako izgleda, a gadgeti su orgazam. Jedino mu VA šteka, valjda ga odijelo previše stislo :D

Arbiter of Change
29-09-2011, 21:21
To je Kevin Conroy, isti VA koji je dao glas Batmanu u Batman TAS-u, onaj crtani sa odličnim mračnim uvodom. Budi sretan da nije Bale. :)

Bartuc
29-09-2011, 21:26
:D

Jocker mi je fenomenalan iako postane naporan pošto konstantno melje, ali VA mu je odlično odrađen.

Maloki
29-09-2011, 21:42
To ti je pak Mark Hamill poznat kao Luke Skywalker i Joker u Batman TAS-u :P

Bartuc
29-09-2011, 21:44
Znam, tko bi rekao da taj kepec daje tako dobar VA. Dobro, sad nije kepec, dedek je :D

Maloki
29-09-2011, 21:49
Dedek je al i dalje je kepec :)

Aral
01-10-2011, 11:33

Lol koje preseravanje :)
Nemaš pojma :P

I ja ga prolazim baš, zadnji put sam ga igrao prije par mjeseci i baš je gušt opet prelazit, ko da nisam ni igrao prvi put.

Bartuc
01-10-2011, 11:42
Da, ja sam zamjenio Mafiju 2 i Batmana što se tiče fizike na ATI karticama. U Mafiji se fizika može uključiti na ATI pošto CPU u potpunosti zamjeni grafu. Kako kažu ljudi, zaboravili su ubaciti kod koji bi dopuštao samo na nVidiji fiziku :D

GODSKILLER
17-10-2011, 22:30
X360 review (http://www.gamespot.com/xbox360/action/batman-arkham-city/video/6340098/batman-arkham-city-video-review?hd=1/url)

Aral
18-10-2011, 07:35
Fulao si temu malo ;)

GODSKILLER
18-10-2011, 08:52
Fulao si temu malo ;)

po čemu,zar osvrt na konzolaške verzije nemože dati uvid što te čeka na pc-u,odnosno na pc-u grafika a ostalo isto kao na konzolama.

Srle
18-10-2011, 09:06
Ovo je Arkham Asulym tema, a ne Arkham city

Aral
18-10-2011, 10:59
Upravo to.

GODSKILLER
18-10-2011, 12:21
Upravo to.

hebiga nisam :D