Pogledaj cijelu verziju : Hrvatske Bračne vode !?!?
The Great Duck
14-09-2008, 17:18
Hrvastke Bračne vode idu u Mračne vode... :(
ona na pocetku scena "ubit cu te plavuso" ...
nisam mogo doc sebi, jel tom klincu uopce receno da se potrudi il nes, ovo je prelejm, ja sam htio pucat u monitor nakon samo te scene...a tek onaj smijeh u pozadini, da popizdis...znaju upropastit seriju, al ono, vrhunski...
Lord AngelRI
14-09-2008, 18:34
Kada je?
poslije showa nad lipom 35, danas...
Lord AngelRI
15-09-2008, 17:17
odlučio sam da neću pratit tu glupost...
jees mi sve oni nisu normalni
aJ-ETybNvR0
pogledo taj dio koji na tv-u nisam pogledo, nije loše nije loše 5/10 zlatna sredina...
:shock:
00000000.00000000000000000001/10
:thumbs1:
govorite da je loše zato kaj ste se navikli na original, da nikada prije niste vidjeli original, ovo bi vam bilo super
tipično
pa koji qurac imaju kopirat original, nije mi jasno zašto neku odličnu seriju moraju kopirat, to je siguran FAIL.Jbt nekužim da nemaju nimalo mašte da naprave nešto novo, nego ima jedino preostaje recikliranje. :(
govorite da je loše zato kaj ste se navikli na original, da nikada prije niste vidjeli original, ovo bi vam bilo super
tipično
i normalno da je orginal bolji...američki,disfunkcionalna obitelj(ova izgleda kao neka normalna dubravačka),odlična ekipa glumaca(tu retaj pored retaja(makar ova sunčica(ne znam ime glumice) je fakat ok),a najgore sto forsiraju to kako je hrvatski al smijesan a nije....cak i nema neke dobre fore nego su isfurane i ne zanimljive
Sickmanno1
15-09-2008, 23:44
Prakticki je cije serija C/P sto se tice scenarija. I onda najsmijesniji dio iz orginala nestave. A to je dio dok Ala gnjavi ona debela zenska da ima broj 7, a ustvari ima 9 i onda neki klinac okolo skace sto je njezin sin. Pa je primi za ruku i kaze...Mama hocu balon, a AL kaze pa imas ga vec :rotfl:
Lord AngelRI
16-09-2008, 09:39
tipično
može bit, al eto original je tu tako da...
Lord Jambrek
16-09-2008, 15:53
Prakticki je cije serija C/P sto se tice scenarija. I onda najsmijesniji dio iz orginala nestave. A to je dio dok Ala gnjavi ona debela zenska da ima broj 7, a ustvari ima 9 i onda neki klinac okolo skace sto je njezin sin. Pa je primi za ruku i kaze...Mama hocu balon, a AL kaze pa imas ga vec :rotfl:
I nema Kaiser II klimu :D
tipično
original je barem bio smiješan. ovo naše sranje možeš gledat s mrtvo-ozbiljnim izrazom lica
Lord AngelRI
16-09-2008, 16:35
tipično
original je barem bio smiješan. ovo naše sranje možeš gledat s mrtvo-ozbiljnim izrazom lica
odlično si opiso... :D
Gravestone_bluz
16-09-2008, 17:14
ma serija je patetična totalno, koda su samo uzeli scenarij americke verzije i prepisali, mozda bi bilo bolje da su malo "prilagodili" seriju ovim prostorima....nah jos bi uvijek bilo bezveze.
Bob Dylan
16-09-2008, 17:21
neznam kako može to smeće netko gledati..... :cry: :shock: :hangin:
živo sranje, možda zato kaj sam gledo original pa sad već i znam kaj budu rekli, bolje da su zmislili neš originalno pa ne copy-pasteali ali apsulutno baš sve, ovak eventualno za nekog ko nije nikad ni gledo oriđiđi, ali je svejedno loše...
Lord Jambrek
17-09-2008, 17:01
Onak, ista kuća, isti uvodnik, isto sve, ovo sam znao da će bit katastrofa, ali da će bit ovakav plagijat? Kad pomisliš da je hrvatska televizija dostigla granicu gluposti, onda dođe nešto ovakvo i pomakne tu granicu za jedan ogroman korak.
gledao sam... loše... epički loše...
Lord AngelRI
17-09-2008, 17:25
neznam kako može to smeće netko gledati..... :cry: :shock: :hangin:
a ima ih... svatko ima neke gušte...
eddie2142
17-09-2008, 19:09
ljudi, veceras nastavite igrati cod ili izadjite vani
;)
moje oci se jos oporavljaju od prosli put
ljudi, veceras nastavite igrati cod ili izadjite vani
;)
moje oci se jos oporavljaju od prosli put
ovo mi je upozorenje da negledam
THUNDER_DINIX
18-09-2008, 06:52
juce sam gledo 1. put, cak i nije toliko lose koliko sam mislio da ce bit
juce sam gledo 1. put, cak i nije toliko lose koliko sam mislio da ce bit
jesi možda nešto pušio prije toga? :rotfl:
iznogud1515
18-09-2008, 15:44
zapravo, serija nije tolko loša (ipak je to hrvatska serija), ali bila bi triput bolja da nema onog debilnog smijanja, kojeg puštaju na skoro svaku rečenicu.
RIPtheREAPER
18-09-2008, 18:22
hrvatske bracne vode?
ne
to nisu bračne vode nego wc vode....jer je serija baš za to...za posrati se
Sonic_Moronic
18-09-2008, 18:46
to nisu bračne vode nego wc vode....jer je serija baš za to...za posrati se
Haha... Ha. :(
KingTomy
18-09-2008, 18:51
Kul, skužio sam da je serija čista kopija, od gesti do riječi, 100%, kristalna, čista KOPIJA originalnih bračnih vodi.
Gledo sam nedavno drugu epizodu orginala i sad ovo. Iste geste, iste rečenice ISTO ISTO ISTO. Samo debilni glumci i debilni smijeh.
I onaj opće nije za Bundya. On je ko neki otužni starac a ne legenda Bundy.
Repriza orginala anyone?
Namjena je da bude kopija, što si očekivao? Neznam zašto se čudiš?
I neznam tko bi bolje "oglumio" Al Bundya u Hrvatskoj osim dotičnog Lončara, iako je nemoguće da itko bolje oglumi tu ulogu od orginalnog glumca, zato se i netreba radit "prerada" stranih show-ova na domace pošto je nemoguce nesto "preraditi" a da bude dobro jer se uvjek uspoređuje s orginalom i ispada loše.
Lord AngelRI
18-09-2008, 20:00
zapravo, serija nije tolko loša (ipak je to hrvatska serija), ali bila bi triput bolja da nema onog debilnog smijanja, kojeg puštaju na skoro svaku rečenicu.
e da istina, slažem se...
ni dolazak Isusa i Čaka u seriju ne bi imao učinka...serija je epsko smeće...osobito onaj mali trol...mrzim ga... :-x
Electromaster
18-09-2008, 20:08
Signed :( Nemogu to smeće gledat 5 sekunda...jedva sam onu pjesmu na početku izdržao, a onda kad sam još i njega vidio... :yuck: :yuck: :scared:
Bandićevi, Bandićevi...i tu negdje izgubim svijest...
iznogud1515
18-09-2008, 21:56
jel ljubav, jer ljubav je do jaaaaaaaaa BOOM :(
Herr Schnitzel
19-09-2008, 17:44
http://www.imdb.com/title/tt1291153/
Molio bih sve sa imdb accountom da daju jednu ili maksimalno dvije zvjezdice ovom ispljuvku.
Hvala.
tužno je što ima debila koji gledaju bračne vode i umiru od smijeha...
Orginalu se smijem jer je to dobar show, legendarni, a našem se smijem koliko je jadan tako da...
http://www.imdb.com/title/tt1291153/
Molio bih sve sa imdb accountom da daju jednu ili maksimalno dvije zvjezdice ovom ispljuvku.
Hvala.
I came, I saw, I voted...1/10..šteta što mi ne daju da dam negativne bodove...
tipično
glupa izjava
ako je loše onda je loše
ako nije smiješno onda nije smiješno
ako je za glupe onda je za glupe
btw dao sam 1/10 na imdb
Lord AngelRI
20-09-2008, 12:02
hvala Bogu osobno ne poznam takve debile...
MILF hunter
22-09-2008, 17:10
Samo ću reći: SMEĆE :yuck:
Bob Dylan
22-09-2008, 18:50
ne vidim ćemu ova tema....jedno od največih smeća na TV-u ikad(ali ima ih još puno puno....) :thumbs1: :thumbs1: :yuck:
Dreamer Deceiver
22-09-2008, 18:53
reciklirano i umotano u jadan paket :(
Lord AngelRI
23-09-2008, 13:48
neki dan sam gledo nekih 10 minuta jer ništa pametnije nisam našao na tv-u i definitivno glupo i glupo...
Sonic_Moronic
24-09-2008, 19:14
tipično
glupa izjava
ako je loše onda je loše
ako nije smiješno onda nije smiješno
ako je za glupe onda je za glupe
btw dao sam 1/10 na imdb
Flander je zaboravio jedan detalj. Da nije bilo originala, ne bi ni bilo ovoga, pošto je totalni plagijat. :(
Sickmanno1
24-09-2008, 21:55
Takoder sam dao 1/10 na IMDB...cak sam i napisao Review i cekam odobrenje dali ce ga stavit lol :D
Ovo sam napisao:
Summary: Very, very bad version of Married with Children...
Where to start? From the beginning will be proper, so lets go. First of all this is Croatian version of, if I may say one of the greatest comedy show of all time, Married with Children. So yes, everything is the same except this version is vary bad. I mean so bad that I barley was able to watch first episode. Actor's in Bračne Vode are bad, script is bad. OK. Script is the same as in Married with Children, except there is no jokes about fat lady's! That's right, Al Bandy whose famous because of jokes about fat lady's and now in this Croatian lame version he don't use any of that jokes?!. The last name of Bundy in this version is changed to Bandic. Bandic is also the last name of mayor of Zagreb (capital city in Croatia). Funny? I don't think so.
In any way, this is bay far the worst show I have ever see in my life.
Uzmite u obzir da sam imao 4 iz engleskog jer nisam mogao dobiti vise od 2 iz gramatike :D
Electromaster
25-09-2008, 14:57
Takoder sam dao 1/10 na IMDB...cak sam i napisao Review i cekam odobrenje dali ce ga stavit lol :D
Ovo sam napisao:
Where to start? From the beginning will be proper, so lets go. First of all this is Croatian version of, if I may say one of the greatest comedy show of all time, Married with Children. So yes, everything is the same except this version is vary bad. I mean so bad that I barley was able to watch first episode. Actor's in Bračne Vode are bad, script is bad. OK. Script is the same as in Married with Children, except there is no jokes about fat lady's! That's right, Al Bandy whose famous because of jokes about fat lady's and now in this Croatian lame version he don't use any of that jokes?!. The last name of Bundy in this version is changed to Bandic. Bandic is also the last name of mayor of Zagreb (capital city in Croatia). Funny? I don't think so.
In any way, this is bay far the worst show I have ever see in my life.
Uzmite u obzir da sam imao 4 iz engleskog jer nisam mogao dobiti vise od 2 iz gramatike :D
:rotfl: , odličan komentar, ali gramatika :rotfl: :rotfl: poradi na vremenima :D ( ja imam pravo pametovat, iz engleskog na testovima dobijem više bodova od tipa koji se prošle godine doselio iz Australije :D, a da ne spominjem najviše u razredu :P )
Lord Jambrek
25-09-2008, 15:03
[
:rotfl: , odličan komentar, ali gramatika :rotfl: :rotfl: poradi na vremenima :D ( ja imam pravo pametovat, iz engleskog na testovima dobijem više bodova od tipa koji se prošle godine doselio iz Australije :D, a da ne spominjem najviše u razredu :P )
E dickmanno daj fakat poradi na gramatici, umirao sam dok sam čitao tekst.
Your english is very bad. Mmmkaay
Predator dobiješ više bodova od njega jer si ti engleski učio kroz gramatiku i na ovaj glupi način kako se uči kod nas dok je on učio engleski kroz govor. Da ti i on odete u britaniju, ti se ne bi mogao snać ni upola koliko on.
Sickmanno1
25-09-2008, 15:12
Vise bi mi pomoglo da ste rekli gdje su pogreske, pa da ispravim :(
Wishmaster
25-09-2008, 15:46
Mislim da je riječ "ubojstvo" jučerašnjom epizodom dobila novu definiciju...
Lord Jambrek
25-09-2008, 16:17
Ovo sam napisao:
Summary: A very, very bad version of Married with Children...
Where to start? From the beginning would be proper, so let's go. First of all, this is the Croatian version of, if i may say, one of the greatest comedy shows of all time, Married with Children. So yes, everything is the same except that this version is very bad. I mean it's so bad that i was barely able to watch first episode. The actors in "Bračne Vode" are bad, the script is bad. OK. The Script is the same as in Married with Children, except there are no jokes about fat ladies! That's right, Al Bundy, who's famous for jokes about fat ladies, In this Croatian lame version he doesn't use any of those jokes?!. Bundy's surname is changed to Bandic. Bandic is also the last name of the mayor of Zagreb (The Capital city of Croatia). Funny? I don't think so!
In any way, this is by far the worst show I have ever see in my life.
Mislim da je ovak točno, nisam baš najjači iz pisanja engleskog, ali zato ga zato znam pričat skroz točno i imam naglasak^^
Ovo sam napisao:
Where to start? From the beginning will be proper, so lets go. First of all this is Croatian version of, if I may say one of the greatest comedy showSof all time, Married with Children. So yes, everything is the same except this version is varySbad. I mean so bad that I barleySwas able to watch first episode. Actor'sSin Bračne Vode are bad, script is bad. OK. Script is the same as in Married with Children, except there is no jokes about fat lady's! That's right, Al BandySwhoseSfamous because of jokes about fat lady'sSand now in this Croatian lame version he don't use any of that jokes?!. The last name of BundySin this version is changed to Bandic. Bandic is also the last name of mayor of Zagreb (capital city in Croatia). Funny? I don't think so.
In any way, this is baySfar the worst show I have ever seeSin my life.
evo...označio sam ti neke pogreške, boldano je krivo napisano, italic je failana fraza/rečenica...ima ih još :D
Sickmanno1
25-09-2008, 18:00
E hvala ljudi :D....prepravio sam ^^
Hebem ti simple present i ostale gluposti :(
Sonic_Moronic
25-09-2008, 18:05
Samo si još prepravi: "I was barely able to watch THESfirst episode".
Sickmanno1
25-09-2008, 18:07
Samo si još prepravi: "I was barely able to watch THESfirst episode".
A dobro necemo sad cijepidlacit :D
Kao sto reko..jedva 2 sam imao iz gramatike...pod jedva dva mislim -2 iz 3 pokusaja pisanja testa...strava...
serija je katastrofa pravi uzas idem da su ubijem zbog ovog :hangin:
Lord AngelRI
26-09-2008, 11:11
Hebem ti simple present i ostale gluposti :(
mah jako bitno... :)
serija je katastrofa pravi uzas idem da su ubijem zbog ovog :hangin:
nije vrijedno toga, jednostavno nemoj gledat više...
nisam ni gleda nego jednostavno mi smeta kad vrtim programe pa naidem na tu seriju pa kad po ure cvile i neznan jos sta :thumbs1: :thumbs1:
Serija mi se ne sviđa. Ne shvaćam zašto NovaTV nema neke svoje ideje za serije već sve kupe od ostalih televizija... Not cool.
Samo jos da snime kopiju dadilje i to je to onda :rotfl:
ovo neće još dugo izdržati...
A što je najgore koliko sam gledao, Al ili kako već nikada nije uvrijedio Maricu...:(
Lord AngelRI
29-09-2008, 22:04
Samo jos da snime kopiju dadilje i to je to onda :rotfl:
hm pa to bi možda još bilo bolje od ovog...
Jedan je Bundy-Al Bundy !
Al je legenda da ga nema !
Ovaj naš bandić nije mu ni do malog nožnog prsta!
Al NIKAD nije psovao da bi nas nasmijao!
Ovo je neki seljak je*o ga ko ga stvori ,dajte nam pravog jednog i jedinog AL BUNDIJA
P.S Svi smo mi :pray: AL BUNDY :pray:
cham3leon
06-02-2009, 11:15
U čemu je smisao radit remake serije koja je sama po sebi savršena, da bi konačni proizvod ispao ovako sirov? Ko to opće gleda?! Kako se to Novoj TV isplati?!
Ne samo da je serija cijepljena protiv humora, nego je jedina sličnost s originalom set na kojem se snima, i donekle karakteri likova. I to je to. Nema nikakve satire, humora, crnog humora kojim je oriđiđi serija glasno izrekla pravi američki mentalitet i mišljenje.
A onog malog da ne spominjem. Nisam se usudio gledat tu "seriju" više od 10 sek., ali mi se čini da je onaj mali šta bi sina trebao glumit postao jako umišljen, budući da u Hrvatskoj svi hvale glumce/pjevače koji nastupaju u ovakvim govnarijama.
kći je hawt do neba i ne bih se bunio da zaglavim na nekakvom otoku s njom...
sinu bi glavu lopatom odbio...trol ružni...izgleda ko hijena...i ovo je zapravo uvreda za hijene...ima male gadne oči, kljun ko kakadu i općenito facu kao da je krava sjela na istu...mrzim tog klinca...zato što je ružan i misli da je talentiran...a bukva je...
Kostolomac
06-02-2009, 12:00
Slažem se u potpunosti, pogotovo sa prvom rečenicom :)
Goru humor seriju u životu nisam gledao,glumci izgleda kao da nikad nisu glumili i niti jednom se nisam uspio nasmijati,užas :yuck:
seba slažem se s tobom
gledao sam al bundya i bio mi je super
a ovo na novoj je glupost koja uopće nije smiješna i strašno je dosadna
Arbiter of Change
06-02-2009, 13:34
A baš, još posebno jer glumačka postava definitivno nije sačinjena od početnika (jedini pravi početnik u svemu tome je mali trol, a sestra ima neko minimalno iskustvo... ovi ostali su pro koliko možeš biti u hrvatskoj). Ne znam, krivim scenarij koji je doslovno riječ za riječ loš prijevod onog engleskog i jer su nam glumci u 90% slučajeva osposobljeni za glumu u kazalištu tako da im to smeta ovdje, iz nekog razloga.
imaš pravo
i još ktome stavili su tu glupu seriju baš u srijedu poslije lud zbunjen normalan
a mogli su staviti nešto puno bolje u to vrijeme
cham3leon
06-02-2009, 13:44
Čisto silovanje humora. Mali otvori usta, ovi puste nasnimljeni smijeh publike. Šta je još najgore, misle da će taj nasnimljeni smijeh učinit seriju smiješnom, kao u američkim sitcomima, ali jednostavno nije, jer kod nas puštaju jednu te istu snimku smijeha ponovo i ponovo. Kao i u slučaju Nad Lipom 45.
JohnnyMo
06-02-2009, 14:11
Neznam meni je serija kao i vecina domacih humoriSticnih serija UŽAS ... Samo da mi je vidit lika koji se nasmije na onakvo sto , pogledao sam 2 epizode al ono natjero se , vezo se za kauch da nebi slucajno pobjego , zeljno ocekujuci hocel ko sta smjesno rec , uradit .....NIŠTA .... bez dlake na jeziku SMEĆE ....
Razzarach
06-02-2009, 15:08
OMG! počelo je :P
sve gore i gore serije :(
fora je gledat i uspoređivat scenarij s američkim...
ali se stvarno čudim čemu sada praviti novi proizvd čiji je krajnji rezultat inferioran onomu što već postoji. Pogotovo ako se zna da smo odrasli uz RTL i Originalne Married... With Children
Windwalker
06-02-2009, 18:59
Bili su oni na HRT-u još puno prije nego je RTL postojao u Hrvatskoj.
nema do orginala još se sjetim psajko dad-a :rotfl:,a dobro ovo naše smeče i nije nešto najgore na televiziji
Arbiter of Change
06-02-2009, 20:08
ali se stvarno čudim čemu sada praviti novi proizvd čiji je krajnji rezultat inferioran onomu što već postoji. Pogotovo ako se zna da smo odrasli uz RTL i Originalne Married... With Children
Za senilne babe i dedeke koji ne stignu pročitati titlove/ne shvaćaju o čemu se radi/željni su "dobrog hrvatskog humora od kojeg se svi grohotom smijemo... not". Stvar je u tome da hrvatski humor nije zabavanSako se ne psuje ili ako ne furaju neki... pa, isfurani i umjetni sarkazam (dokazni materijal A: Bibin svijet) jer inače zvuči isprazno, još posebno na književnom jeziku, posebno kad govore književnim... Isse.
cham3leon
06-02-2009, 20:23
Ona serija Zakon! pokazuje neke blage naznake humora, ali opet i to ubije gluma koja niti nije gluma nego preseravanje koje nije ni najmanje smiješno.
Inače, da, znaju oni šta rade, tako da svaki put kad dođem kod djeda i bake, oni obavezno sa oduševljenjem gledaju najnovije smeće ovog tipa koje se može nać na televiziji. Kao magnet ih to privlači, nevjerojatno. Doduše, baki nije ni najmanje bitno što se zbiva, i je li išta smiješno. Ako se nasnimljena publika nasmije, i ona se refleksno nasmije. Ali najbitnije je vidjet kakvu frizuru ima glumica koju je prošli tjedan vidjela u Gloriji.
Gledao sam danas onu emisiju Bez komentara. I sviđa mi se, ekipa (Drele, Vid, Gobac i Piro) imaju smisla za humor i dobre fore, a ne ko ove kvazi humoristične serije.
cham3leon
06-02-2009, 22:49
Omg. Meni je ta emisija bila smiješna samo onda kad su morali prekinut snimanje jer je onaj dobio konfetu u oko. Trebala bi bit mix aktualnih tema i humora, na kraju nije ni jedno ni drugo. Ni vrit ni mimo.
A sad se ponavljaju koliko sam skužio...
Sonic_Moronic
07-02-2009, 16:58
Bez komentara? Kraljevi.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.