Log in

Pogledaj cijelu verziju : Koju igru trenutno igrate?

Stranica : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 48 49 50

Hexfire
22-12-2014, 17:11
I bez hrane se trenutno može jer ćeš se ionako prežderavati za blagdane.

Falus
23-12-2014, 17:20
Igram Laru Croft GOL kojeg sam besplatno ubo preko neke japanske akcije lel. Proša san 2-3 levela zasad i masu je zabavno.

Falus
23-12-2014, 17:26
http://www.reddit.com/r/PS3/comments/2prdqt/lara_croft_guardian_of_light_free_from_famitsu/

Ako Winda i sokola zanima.

crnisokol
23-12-2014, 18:00
imam to na Steamu, odigrao već...

Windwalker
23-12-2014, 18:30
Imam ja tu Laru za PS3 odavno.

crnisokol
23-12-2014, 19:17
Igram Laru Croft GOL kojeg sam besplatno ubo preko neke japanske akcije lel. Proša san 2-3 levela zasad i masu je zabavno.

coop igraš jel?

Falus
23-12-2014, 20:24
Nope, sam.

flander
23-12-2014, 23:12
vatam platinu u MGS3

danas pređem i fali mi jedna jebena životinja za MARKHOR trofi, sad moram na novo ffs

:D bit ce jedan speed run ^^

W3DR4N
24-12-2014, 07:28
Jel ona tajna zmija il nešto random?

flander
24-12-2014, 09:04
neam pojma lol

pregledalval sam listu da probam skužit kaj sam fulal, neam fakat pojma,ima ukupno 48 pizdarija za skupit, brijem da sam lubenicu jednu fulal ili ribu

zmije sam sve skupil jel sam bio dobio trofi u to zadnjem prolazu za King of the jungle trofi

Deadwalker
25-12-2014, 13:10
Opet moji Wasteland 2 utisci.

Dođem dakle u Rail Nomads Camp gdje su se dva američka indijanska plemena posvađala oko vlasništva nad nekim artefaktom koji simbolizira vlast nad prugama na zapadu. Kao boga štuju crnca koji se zove John Henry (http://en.wikipedia.org/wiki/John_Henry_(folklore)) jer je on, rođen kao rob, a oslobođen u ratu, bio najjači čovjek koji je ikada radio na pruzi (inače lik iz američkih narodnih priča). Dok su živjeli u miru, jedno pleme je postavljalo prugu, a drugo upravljalo vlakovima. Onda je netko iz drugog plemena (ovi koji su radili na pruzi) sabotirao vlak (budući da im ovi prvi nisu htjeli prepustiti artefakt) i vođa plemena koji ga je vozio, u nesreći osim što je izgubio vlak, ostao je i bez ruke. Njegova osobna straža koja sada čuva taj arfefakt, da iskaže poštovanje, si je također odrezala ruku, no kaže vođa plemena da ih to ne čini manje ubojitima u zadatku kojeg obavljaju. I jedino što spriječava oba plemena da se ne pokolju do kraja su pljačkaši vlakova koji ne kradu blago s vlakova, nego komade pruge koje preprodaju dalje.

Nezz

:pray::pray:

Dylan11
25-12-2014, 17:14
"Learn to ball a jack, learn to lay a track,
learn to pick and shovel too,
and take my hammer, it'll do anything you tell it to."

Citav zivot to slusam i tek sada skuzio da je John Henry crnac.

Deadwalker
25-12-2014, 17:27
Nezz, crni humor do daske :D

Vedro
25-12-2014, 18:01
Nice :)

https://www.youtube.com/watch?v=hI0D44zYP-Q

Falus
26-12-2014, 13:18
Igram malo po malo L.A. Noire i skroz je ok zasad. Prezentacija i gluma su top notch, igra ima nekako prirodan flow, atmosfera mi je super, šteta jedino šta Cole nema zasad bolju pozadinsku priču i šta ga ne prikazuje više kakav je u društvu, obitelji, itd. Malo je robotast ovako, ali ajd.

I ako san primjetija dobro, caseovi mogu bit drukčiji ovisno o mojim izborima, tipa ranije završit i to. Maloprije san završija Mark Bishop case i na kraju je u noteu pisalo da san ranije stiga do stana, da bi se već tamo pošajba s njegovim thugovima, fora. Pretpostavljam da bi ih onda manje bilo u završnoj pucnjavi ili tako nešto.

Ekspresije likova služe svrsi, prenaglašene su i to, iako nisan još skroz na ti s njima.

Izgubljeni_v2.0
26-12-2014, 13:26
Atmosfera boguje u tom L.A. Noire-u. Radnja se kasnije skroz fino razvije i dobije se lijepo zaokruženi kraj. Ja se jedino sjećam da mi je od svega najviše na živce išao onaj doktor sa svojim prenemaganjima. Al uglavnom mi je igra bila ok kao nekakva moderna point 'n click avantura.

Hexfire
26-12-2014, 14:44
Moderna dosada od igre

Baldrick
26-12-2014, 15:53
meni u toj igri mnogo smeta los scenario

Horny Devil
26-12-2014, 16:36
I dalje igram Dead State. Zanimljivo mi je koliko je raznih situacija moguće zateći na mapama. Pretpostaviš što bi te moglo čekati, a onda igra izvuče tepih ispod nogu. Grejt šit. Još da nema tone bugova, ali s obzirom su neki od developera radili na Bloodlinesima, praktički je u pitanju tradicija.

Falus
04-01-2015, 20:08
Taman odigrao cornfield level u Hitman Absolution, savršeno.

flander
04-01-2015, 20:43
pošto sam platiniral jednog Raymana krenuo na drugog, ostala mi 2 trofeja u Legends, pa rekoh da to krenem farmat, kolko vidim potrajat će jer se trofeji baziraju na daily qvestovima :D taman negdije do 5. mjeseca to platiniram ^^ tad bi vec mogal i TPP bit najavljen,a ako ne imal bum DS2 GoTy ediciju za odigrat ^^

Izgubljeni_v2.0
04-01-2015, 20:44
Taman odigrao cornfield level u Hitman Absolution, savršeno.
To ono s ninja časnama? Ja sam izdržao do onih nekih rudnika, al igra je bila previše loša pa nisam mogao dalje.

W3DR4N
04-01-2015, 20:51
Najbolji Hitman.

Izgubljeni_v2.0
04-01-2015, 20:53
Ubi bože. Samo jedan valja, a svi znamo koji je taj.

Falus
04-01-2015, 20:55
Da, obukao sam se u strašilo i pobio 90% mape, žao mi je što sam ikoga ostavio na životu :/

Zašto ti je loša igra? Ja se baš osjećam kao jebeni hitman dok igram, plus bacit nekome nož/kacavidu u čelo je savršen osjećaj.

Btw, skinuo sam Blood money s ps storea i pobrisao kad sam vidio kako lik baca novčić.

Izgubljeni_v2.0
04-01-2015, 21:08
Pa ono to je stealth igra u kojoj je stealth skroz broken. Jedino mi je bilo fora vidjet Lyncha kako puca patuljke.

http://robinbrown.co.uk/wp-content/uploads/2012/02/sisko-facepalm1.jpg

Nisam mislio na Blood Money već na Silent Assassin koji je žešće rulao.

Falus
04-01-2015, 21:14
Pa instinct zapravo funkcionira skroz ok. Sakriješ lice kad prolaziš kraj ekipe u istim odorama, a kraj ostalih smiješ radit što hoćeš. Jedini problem je što NPC-evi nemaju perifernog vida.

Hitman 2 sam probao prije nekih 4-5 godina i odustao jer je disguise bio za kurac. A i jebeno je stara.

Deadwalker
04-01-2015, 21:18
Taj Hitman baš ne valja, pisao sam mislim u pripadnom topicu zašto.

Hexfire
04-01-2015, 21:37
Falus treba te tuči.

Baš sam odigrao ponovno Blood Money zadnjih dana. Još uvijek rula i nikakav blesavi Absolution sa svojim retardirano malim levelima i nevjerojatno glupim dizajnerskim odlukama može doći blizu tome. Dvojka je i meni u globalu najdraža, ali BM je vrhunac tog serijala.

W3DR4N
04-01-2015, 21:51
Absolution je najbolji Hitman jer su tek u petom nastavku igre, konačno, ali jebeno konačno uveli igrive kontrole. Plus igra je zbilja super raznolika u dizajnu levela i grafika je lijepa. Što znači - najbolji Hitman.

EDIT:
E da. I zvukovi, glazba i voice acting nisu smeće kao ranije.

Budimo realni, sve do Blood Moneya je Hitman bio jebeno jeftina low budget igra i to se poznalo na svemu. S Blood Money su dobili više para, ali nisu odma znali napraviti normalnu igru, pa su uspjeli u nastavku. Eto.

Falus
04-01-2015, 21:57
Falus treba te tuči.

Baš sam odigrao ponovno Blood Money zadnjih dana. Još uvijek rula i nikakav blesavi Absolution sa svojim retardirano malim levelima i nevjerojatno glupim dizajnerskim odlukama može doći blizu tome. Dvojka je i meni u globalu najdraža, ali BM je vrhunac tog serijala.

Ima manjih i većih levela i svi super pašu radnji.

Odigrao bi i ja Blood Money, ali su kontrole, barem na ps3, jebeno očajne. Nakon odigranih dosta novijih igara jednostavno mi je muka natjerat se kontrolirat nešto tako šlampavo. Mislim bacanje novčića je na pritisak lijeve gljive, a animacija je kao da je isprdnuo novčić iz šupka, a ne ga bacio.

Hexfire
04-01-2015, 22:40
Jaka stvar što pašu radnji kad je ista retardirana. Baš taj fokus na "dobru" priču i standardno konzolaško poglupljivanje igara je razlog što je Absoution toliko loš. Umjesto genijalno raznovrsnih lokacija zbog kojih si imao osjećaj da ustvari i jesi internacionalni plaćeni ubojica, ovdje se prva tri sata igraš mačke i miša s policajcima.

U cijeloj igri su 2 ili 3 levela koja su dovoljno dobra da bi se mogla naći u prethodnim igrama.

I ne znam na koju foru je tebi ovakav desguise sustav prihvatljiv i normalan.

Al teško je to objasnit ljudima koji ne kuže zašto je Hitman bio toliko poseban.

Đabe bolja grafika, animacije i voiceacting kad je ono najbitnije skroz promašeno.

Deadwalker
04-01-2015, 23:00
Onaj level gdje se zapali cijela zgrada s flašom viskija bila je trenutak kada sam lupio uninstall.

Xero
04-01-2015, 23:30
Bilo vam preteško.

Izgubljeni_v2.0
05-01-2015, 08:34
Dvojka je bila savršena. Istina nisam je odavno igrao i možda sad već sad pokazuje godine s šlampavim animacijama i grafikom, al je opet sigurno beskonačno bolja od Absolutiona.

Neznam kakve neigrive kontrole Vedran spominje, al kontrole su bile normalne, jedino ako na konzoloma nije bilo nešto u banani. Glazba savršena i najbolja iz cijelog serijala, a raznolikost definitivno najveća. Od lokacija do kako završit level. Brijem da si cijeli svijet prošao, a mogao si završit ko Rambo ili bez itijednog ispucanog metka. Priča je retardirna i voice-acting je od probavljiv do loš, al ni Absolution tu nije ništa bolji.

W3DR4N
05-01-2015, 10:32
Kontrole i upravljivost lika su na svakoj platformi bili neigrivi sve do zadnjeg.

Windwalker
05-01-2015, 11:33
E, W3DR4Ne, kad Shovel Knight dođe na PS4, bumo se natjecali ko će ga više puta odigrat i ko će ga brže proć?

Duke v2.0
05-01-2015, 11:38
Slažem se da su Hitman kontrole i upravljivost do Blood Moneya retardirane, ali ništa na što se nemoguće naviknuti. Zadnji još nisam igrao.

Deadwalker
05-01-2015, 14:07
Blood Money najbolji Hitman ikad. Nadam se da će s next-gen nastavkom ciljati opet na otvorenost levela, to je ionako sada developerski trend.

W3DR4N
05-01-2015, 17:40
E, W3DR4Ne, kad Shovel Knight dođe na PS4, bumo se natjecali ko će ga više puta odigrat i ko će ga brže proć?

Ne, ne ta indie govna koštaju 150 kuna. Da je onak 30-40 kuna, uzeo bi radi zajebancije i toga što kažeš.

Slender Man
05-01-2015, 17:47
Igram far cry 4 i imam dobre dojmove.

Igra je zasad jako zabavna, ali glavni problem je što je čisti flashback trice.
Trica je bila fenomenalna, a kad igram četvorku, dobijam isti doživljaj i gameplay, samo drugi scenery.

Windwalker
05-01-2015, 17:50
Ne, ne ta indie govna koštaju 150 kuna. Da je onak 30-40 kuna, uzeo bi radi zajebancije i toga što kažeš.
Bude na Plusu kad tad.

I onda nema Bloodborne i slično, već isključivo Shovel Knight. A mogli bi i Towerfall.

Izgubljeni_v2.0
05-01-2015, 18:16
Mislim da ti je oboje već bilo na Plusu.

crnisokol
05-01-2015, 18:32
Towerfall je bio, no Shovel Knight još nije ni izašao na Sonyjevim konzolama...

Falus
13-01-2015, 00:12
Fallout 3 je...dobar? I to onako, dosta dosta dobar.

Kako sam čitao po netu očekivao sam loše questove kad ono dobio totalnu suprotnost. Nisam očekivao da će skoro svaki quest bit moguće odradit na nekoliko načina.

crnisokol
13-01-2015, 10:11
Meni je bio dobar Fallout 3, no veli ekipa da je New Vegas puno bolji...

Falus
13-01-2015, 11:03
Odigrao sam i F:NV i koliko me sjećanje služi nije puno bolji. Više manje su iste igre.

Xero
13-01-2015, 11:07
Povuci to dok još možeš.

Duke v2.0
13-01-2015, 15:00
Igram malo po malo L.A. Noire i skroz je ok zasad. Prezentacija i gluma su top notch, igra ima nekako prirodan flow, atmosfera mi je super, šteta jedino šta Cole nema zasad bolju pozadinsku priču i šta ga ne prikazuje više kakav je u društvu, obitelji, itd. Malo je robotast ovako, ali ajd.

I ako san primjetija dobro, caseovi mogu bit drukčiji ovisno o mojim izborima, tipa ranije završit i to. Maloprije san završija Mark Bishop case i na kraju je u noteu pisalo da san ranije stiga do stana, da bi se već tamo pošajba s njegovim thugovima, fora. Pretpostavljam da bi ih onda manje bilo u završnoj pucnjavi ili tako nešto.

Ekspresije likova služe svrsi, prenaglašene su i to, iako nisan još skroz na ti s njima.

Igram i ja malo Noire u pauzi od Inquisitiona jer trenutno nemam vremena za višesatne gaming sessione koje ta igra zahtjeva, i fakat je iznenađujuće jebena. Čak mislim da sam je izbjegao kad je izašla čisto zato jer su je baš svi na forumu popljuvali, i sad odem pogledat metacritic i vidim sve skoro savršene ocjene od publike i kritike lol. Mislim ja još obožavam noir setting pa ni nemogu bit objektivan, al igra je po tom pitanju pun pogodak čini mi se. A facijalne ekspresije su u nekim trenucima savršene, a u nekim rijeđim skroz promašene :D I nemogu uopće po tome iščitat istinu ili laž iz nekog, kaj se tog tiče više se orijentiram na dokaze i svoju intuiciju.

Falus
13-01-2015, 16:32
Atmosfera je meni bila savršena, iako mi je igra preduga malo. Još sam ja igrao complete edition i mislim da mi je dobra 22 sata trebalo za zgotovit.

Izrazi lica zajedno s dokazima i vlastitom intuicijom su me nekad besprijekorno odveli do točnih odgovora, a nekad sam se toliko nafalivao da mi je neugodno bilo. Ima situacija kad osumnjičeni nema apsolutno nikakvog razloga lagat i gleda me drito u oči, ja kliknem true, kad ono drek.

Maloki
13-01-2015, 16:36
Brijem da su Hex i Dead srali, meni je igra bila dobra.

Windwalker
13-01-2015, 18:33
Ne samo da igra igru, već posjeduje tvrtku u njoj:
[http://i59.tinypic.com/108bo1s.jpg

Xero
13-01-2015, 19:02
Tužim Rockstar za krađu imena.

crnisokol
13-01-2015, 19:04
Bem ti i ovaj Shadow of The Colossus HD, uništim zadnjeg kolosa i onda igra 'zašteka' prilikom završnih cut-scena, ufff.

Hexfire
13-01-2015, 19:40
Brijem da su Hex i Dead srali, meni je igra bila dobra.
Baš razočaranje od igre, šta da kažem. Osim te face tehnologije koja je impresivna, ništa drugo mi nije sjelo. Kao svojevrstan demo da se prikaže tehnologija da, ali kao full price igra, definitivno ne. Sigurno najgore od Rockstara što sam igrao.

Izgubljeni_v2.0
14-01-2015, 00:29
Pa to i nije od R*, oni su sam izdavač bili, dev je Team Bondi. Svejedno je bilo dobro za odigrat, makar sam i ja igrao sa svim DLC-ovima i dodacima i slažem se sa Falusom da mi je igra bila preduga za ono što nudi.

Falus
25-01-2015, 22:53
Skyrim.

Izgleda jebeno, ogroman je i zanimljiv za istraživat/levelat. Šteta što je combat mogao bit masu masu bolji, ali što ćeš. Questovi i dijalozi su vidno siromašniji od F3, a pogotovo od F:NV, ali ionako je poanta u exploranju pa questove samo ignoriram više manje. Iako i s takvim stavom imam nekih 20 aktivnih jer te NPC-i jebeno obasiplju njima na svakom koraku.

I način levelanja je odličan, iako se malo glupo da exploitat.

Lord Ragnarok
26-01-2015, 00:04
levelati? skyrim ima uzasan lvlup system

Falus
26-01-2015, 00:06
Zašto? Meni je baš logičan, što koristiš to ti se i levela.

Maloki
26-01-2015, 00:08
Znaš kako levelaš stealth?
Odeš u mračni čošak krčme (iza krčmara), čučneš se, staviš knjigu na gljivu da ti lik hoda unatrag, odeš dva sata radit nešto bitno i vratiš se liku sa visokim stealthom.

Falus
26-01-2015, 00:20
Pa ok, ako si ti tako igrao vidim zašto ti je dosadno. Ja, kao i većina normalnih ljudi to neće raditi nego će ga levelati normalno.

Maloki
26-01-2015, 00:24
To se radi nakon nekog vremena pa se hoćeš šuljat i mahat nožem pa da svi umru i onda izbrišeš igru jer je meh.

Lord Ragnarok
26-01-2015, 01:25
onaj skill tree je ko za retarde osmisljen. to dovoljno govori o skill i lvlup sistemu

Falus
26-01-2015, 01:26
Zašto je ko za retarde osmišljen?

Lord Ragnarok
26-01-2015, 01:38
jer je kompleksan a popizditi. 1 skill se grana u kolko? 2-3 grane sa po 2-3 lvla svaku? uf uf uf stvarno su se potrudili oko toga. inovativnost im je isto bila na razini.

Maloki
26-01-2015, 07:39
Pa dobro, ne mjeri se kvaliteta igre po "kompleksnosti", to je glupo.
Skyrim je ok prvih par sati i nekoliko zmajeva kad su kul, opaki i teški. Kad ih ubiješ jedno 4-5 svaki dolazak zmaja je retardacija koja te usporava u obavljanju nečeg drugog, borba je preduga jer mora malo letit okolo, a padaju ful lagano.
I onako sve je dosadno u toj igri. Likovi su dosadni, combat je dosadan, loot je dosadan. Sve je dosadno. Pravi TES. Jebiga.

Falus
26-01-2015, 09:42
jer je kompleksan a popizditi. 1 skill se grana u kolko? 2-3 grane sa po 2-3 lvla svaku? uf uf uf stvarno su se potrudili oko toga. inovativnost im je isto bila na razini.

Pa ne treba bit 120 grananja da bude dobar skill tree. I diže se samo 1 perk po levelu tako da ćeš ih skoro sigurno morat barem 2-3 paralelno dizat ako ih želiš iskoristit pri svakom level upu. O inovativnosti ne bi jer svaki rpg u zadnjih 10 godina ima vjerojatno identične skillove i klase pa ono.

Skyrim, kao i ostale Bethesdine igre, je kul jer je jeben osjećaj se zaputit bilo gdje na mapi, rješavat random sidequestove, posjećivat zanimljive lokacije i otkrivat tako o svijetu. Šteta što tu Skyrim malo kaska jer mi jednostavno takav svijet nije ni blizu zanimljiv kao Falloutovi, a i vidi se da se nisu pretrgali s pisanjem questova. No lokacije su zato odlične, zanimljive, žive, bez problema se uživim u igru i mogu je po 3 ure u komadu igrat. Jedni od rijetkih RPG-ova gdje je stvarno zanimljivo samo šetat okolo i radit što ti se radi, a ne ić striktno od točke A do B, quest po quest.

Slažem se da su likovi dosadni, a combat je onako, prolazan. Loot mi je kao loot, ne znam razaznat ludo zabavni od dosadnog loota :)

Maloki
26-01-2015, 10:31
Pa zabavan loot bi trebao barem izgledati kul ili skroz retardirano i kričavo, u Skyrimu je sve obično i bezveze.

Windwalker
26-01-2015, 10:34
LOL, ne.

Falus
26-01-2015, 10:45
Pa zabavan loot bi trebao barem izgledati kul ili skroz retardirano i kričavo, u Skyrimu je sve obično i bezveze.

Imam više manje početničku opremu, ali vidio sam slika po netu s jebenim lootom i armorima.

Izgubljeni_v2.0
26-01-2015, 10:53
Najgore kod Skyrima je što je igra izuzetno lagana već od samog početka. Ne treba sad sve bit hardcore ali ono igra nema niti najmanju dozu izazova pa dosadi gotovo odmah. Čak i prvi susreti s zmajevima budu lagani samo su dosadni jer ti pri početku imaš lagani dmg pa borba traje dugo. A da ne govorim čim se malo nabildaš opremom i lvl-ima 90% nepriatelja pada iz prve. Čak i oni divovi i mamuti budu lagani. Kod tih kao "težih" je jedino bitno imati dosta health i magic potiona kojih ionako dobivaš na svakom koraku i odma u startu dobiješ recept za njih od common itema. Tako da je nemoguće neimati hrpu tih napitaka. Sjećam se da sam pomeo Dark Brotherhood sa slabašnim lvl-om i opremom.

Ekonomija igre je u banani jer je pare prelako dobit i gotovo uvijek imaš za kupit ono što ti treba. Samo sve itimalo vrijednije trpaš onim followerima i bogati si. Pa čak i da samo prodaješ kosti zmaja i kuhaš skupe napitke i već imaš i previše para. Za loot je problem nije zato jer nisu šareni i kričavi lol nego zato šta gotovo nikad nema ničega zanimljivog. Nikad ne nađeš nešto rijetko i zanimljivo nego stvari koje i tako nalaziš na svakom koraku i dućanu. Questovi i likovi su većinom bezveze. Jedino čemu bih dao plus Skyrimu su poneke lijepe lokacije i dobar soundtrack.

Falus
26-01-2015, 10:57
Ne znam odakle vam to da je igra lagana na početku. Možda ako se držiš glavnog questa, ali ako šetaš bilo gdje po mapi više manje te sve može ubit. Banditi, divovi, mamuti, vampiri, mačketine, random frakcije...

Ja taj recept za napitke nemam pa je problem što nikoji dućan nema dovoljno napitaka koliko ih ja mogu kupit :/ Ali da, do golda se dođe užasno lagano i svaki leš/urna/komoda ima barem 5-6 golda.

Maloki
26-01-2015, 10:58
Imam više manje početničku opremu, ali vidio sam slika po netu s jebenim lootom i armorima.

Jedini ok armor mi je bio onaj thives guild armor.

Izgubljeni_v2.0
26-01-2015, 11:24
Ja sam imao par Legendary Armora i svi su mi bili smeće. A ono neznam tebi je izazov pogodit vrata u RDR-u pa shvaćam da te sve može ubit. Jedino što je prijetnja su divovi kad si na početku al oni te ionako ne napadaju ako ti ne napadaš njih.

Zaboravio sam još reć da je igra užasno nebalansirana. Meni nije bio problem sistem grananja jer je on više manje ok nego što biranje klasa nema nikakvog smisla i gotovo nikakvog efekta na igru osim nekog nebitnog perka kad i tako i ovako možeš bit najbolji mage/archer/warrior sve ujednom.

Maloki
26-01-2015, 12:17
Pa igra nije baš tako lagana na početku, pogotovo ako odeš u planine protiv bijelih trolova, tigrova i ostalih bijelih pizdarija.

W3DR4N
26-01-2015, 12:38
Jedino čemu bih dao plus Skyrimu su poneke lijepe lokacije i dobar soundtrack.

Skyrim je od svih TES-ova dosad fakat najjednoličniji. Čak je jednoličniji od Obliviona kojeg nisu radili ljudi nego random_terrain_generator.exe
Sve tmurno, sivo, isprano i tako cijela mapa.

Duke v2.0
26-01-2015, 13:10
Skyrim je gotovo sigurno najprecijenjenija SP igra ikad s obzirom na to koliko se često nalazi po raznoraznim top listama, nekad i na samom vrhu. Instaliravao sam ju barem 5 puta, vanilla i sa svim mogućim kombinacijama ekspanzija, modova i tweakova, i svaki put dosadi za max. 4-5 sati. Nevjerojatno koliko je to dosadna, generična i bezlična igretina.

Systematic Reverse
26-01-2015, 13:56
i svaki put dosadi za max. 4-5 sati.

ja honestly više ne mogu uopće naći igru sa kojom mi nije tako.

ili sam 'ostario' ili je stvarno 95% igara postalo totalni bs.

zadnje sam probao Destiny kojeg neki ljudi tu hvale puno i igra je jebena lolčina.

od true SP igara od vičera2 ništ dobro nisam igrao.

W3DR4N
26-01-2015, 15:24
Novi Dragon Age je super i ogromni pomak u odnosu na prva dva neigriva smeća od nastavka.
Sto sati ode samo tako.

Maloki
26-01-2015, 15:46
I puno bolja igra od Skyrima.

Duke v2.0
26-01-2015, 15:55
Nemjerljivo bolja i sadržajnija.

Falus
26-01-2015, 16:04
Ja sam imao par Legendary Armora i svi su mi bili smeće. A ono neznam tebi je izazov pogodit vrata u RDR-u pa shvaćam da te sve može ubit. Jedino što je prijetnja su divovi kad si na početku al oni te ionako ne napadaju ako ti ne napadaš njih.

Zaboravio sam još reć da je igra užasno nebalansirana. Meni nije bio problem sistem grananja jer je on više manje ok nego što biranje klasa nema nikakvog smisla i gotovo nikakvog efekta na igru osim nekog nebitnog perka kad i tako i ovako možeš bit najbolji mage/archer/warrior sve ujednom.

Prvi bold: To je jer RDR ima užasne kontrole, kao i GTA IV, a donekle i GTA V. Trčanje je tako tromo i svaka radnja ima delay od nekoliko desetinki sekunde.

Drugi bold: Čudno kako se takva stvar ne zamjera dark soulsima gdje početna klasa čak još manje znači.

Skyrim je gotovo sigurno najprecijenjenija SP igra ikad s obzirom na to koliko se često nalazi po raznoraznim top listama, nekad i na samom vrhu. Instaliravao sam ju barem 5 puta, vanilla i sa svim mogućim kombinacijama ekspanzija, modova i tweakova, i svaki put dosadi za max. 4-5 sati. Nevjerojatno koliko je to dosadna, generična i bezlična igretina.

To bi bio RDR. Ta igra ima najopustošeniji i najdosadniji virutalni svijet u kojeg sam kročio.

Maloki
26-01-2015, 16:07
U Dark Souls možeš biti najbolji archer/warrior/mage u jednom nakon cca levela 450, u Skyrimu dost brže.

I mrš Red Dead je super.

W3DR4N
26-01-2015, 16:34
Sve Rockstarove igre imaju taj delay jer to nije delay nego inercija tijela.

Falus
26-01-2015, 16:46
Nepotrebno naporno.

beba nema zvečku
26-01-2015, 16:50
To bi bio RDR. Ta igra ima najopustošeniji i najdosadniji virutalni svijet u kojeg sam kročio.

igra je smještena u divljem zapadu početkom 20. st prema wikipediji. koliko znam o tom mjestu u tom razdoblju, opustošeno i dosadno su jedni od izraza kojima bih ih opisao. sad ako u igri tražiš samo zabavu do popuniš vrijeme onda ti realizam i nije poželjan pa valjda zato zamjeraš igri.

Windwalker
26-01-2015, 17:40
Skyrim>sve

A tko prdi, taj i smrdi.

Hexfire
26-01-2015, 17:51
Skyrim>sve

A tko prdi, taj i smrdi.

Rano si počeo kampanju za mistera neukusa 2015.

Windwalker
26-01-2015, 17:54
Ekskjuzmi, Warhammer 40,000 Space Marine.

Hexfire
26-01-2015, 19:14
Di sam rekao da igra valja?

Windwalker
26-01-2015, 20:25
Igrao si, to je dosta.

Baldrick
26-01-2015, 20:48
sta si ocekivao od elder scrollsa

Duke v2.0
26-01-2015, 21:17
Pa neznam, Morrowind mi je recimo bio neusporedivo bolji i zanimljiviji. Sad ga je već vrijeme pojelo, al kad je izašao bio je puno kvalitetnija igra od Skyrima. Barem dosta orginalniji i zanimljiviji setting ako ništa drugo.

W3DR4N
26-01-2015, 21:39
Morrowind je bio smeće. I danas je.

Duke v2.0
26-01-2015, 21:45
Možda me nostalgija vara.

Falus
26-01-2015, 21:49
Najveći problem Skyrima mi je što su questovi puno siromašniji nego u Falloutima, školski primjer quantity over quality. Imam ih trenutno 10ak aktivno i već sam ih barem 15ak riješio i niti jedan nije bio pamtljiv niti nešto zanimljiv. Mislim da će s Falloutom 4 peakat (ako ga ikad izdaju).

Windwalker
26-01-2015, 22:14
Morrowind najbolja igra ikad!

Duke v2.0
26-01-2015, 22:40
Morrowind najbolja igra ikad!

Sad sam siguran da sam u krivu.

Izgubljeni_v2.0
27-01-2015, 12:22
Neznam kako vam je Skyrim bio težak. Ja sam taj početak igrao u Whiterunu. Tu sam obavio sve žive questovi i sidequestove i tokom toga su me napadali vampiri, banditi, kosturi, zombiji, vještice, razne živine i zmajevi. Tu apsolutno ništa nije bio imalo teško, a kamoli kakav izazov. Zmajevi su bili "najteži" ilitiga najdosadniji. Svi imaju jedan te isti patern i veoma lako ih je pobjedit samo što u početnim lvl-ima pun kurac duže traje borba radi malog dmg-a koji radiš.

Nakon toga sam išao dalje svudje pomalo ujedno sam susreo i te bijele tigrove i trolove koje spominjete i padali su nakon svega par udaraca. Ne sjećam se sad baš svega i znam da obavljao razno razne questove na koje sam naletio i da sam se pridružio fighters guildu, thieves guild i mage guildu i svi questovi su bili bolesno lagani. Valjda sam se već previše nabildao. Ali tu nije bilo nego nešto sitno sati igre prije nego sam se zaputio iz Whiteruna. Nakon toga mi je igra već debelo dopizdila sa svime pa sam prestao igrat. To je bilo nešto najduže što sam uspjeo izdržat u Skyrimu, probao sam ga igrat još par puta poslije al nebi izdržao više od 2-3 sata.

Uglavnom poanta je da je Skyrim loša igra i povrh svega jako dosadna. E i da, kad se već spominje RDR kontrola lika je skroz ok, neznam svakom ko je normalno igrao Max Payne 3 ili GTA IV (valjda 90% popoulacije) ni u RDR nije ništa drugačije. Jedino su kontrole loše posložene na gamepadu, pa nekad bude malo nezgodno napravit to što si zamislio. Inače je igra krcata sadržajem i beskonačno zabavnija igra od Skyrima.

Systematic Reverse
27-01-2015, 12:25
brijem da nitko nije ni rekao da je skyrim bio težak.

meni je skyrim bio jedna od prvih igara tog tipa pa mi je bio lagan svejedno.

Falus
27-01-2015, 12:50
Ja sam isto išao ubit vampira relativno rano u igri i jednostavno sam mu dealao premalo dmg-a plus se on hilao i nisam mu prnit mogao. Ali dobro, ja igram s light armorom jer mi je to neka šema pa i dalje zna bit trenutaka gdje umrem jer me gangbangaju. Ledeni trolovi na koje sam naišao su se bolesno regenerirali, napadala su 2 istovremeno i skršili bi me ko pičku da nisam pobjegao. Vjerojatno opet radi light armora, ali nvm.

Kontrole u R* igrama su užasno inertne (ili što već) i šlampave. Baš se sjećam u GTA IV i RDR kad bi trebao izać iz covera i počet hvatat nekog kako je to bilo naporno. A taj sadržaj kojim je igra krcata je u najmanju ruku smiješan naspram sidequestova u F3 i F:NV (kao što sam rekao već, Skyrim je tu žešće zakazao). Ne znam što te to u RDR/GTA IV/GTA V potakne da radiš išta osim glavnih misija? Sporedne misije su vidno lošije, ne dobiješ nikakvu značajnu nagradu za njih i jednostavno su nepotrebne. Ostaje ti random vožnja/klanje po gradu koji me mogu cijelih pola sata zabavljat.

Kad god pomislim na GTA V sjetim se misije gdje s Trevorom 20 minuti vozim jebeni kamion 40 na sat po gradu ili one misije s podmornicom. To su dvije tako dosadne misije da je to strava. Jebeno se ništa zanimljivo ne događa i još Trevor KONSTANTNO sere nešto, a nažalost prestane bit zanimljiv nakon prvih pola sata igre. Da je takvo nešto loše u Bethesdinim igrama, dobio bi na kraju barem exp pa kao ajde, nije toliko uzaludno. Ali ovdje dobijem novce koji mi ne trebaju jer sam već full sloted s oružjima i mecima.

Max Payne 3 je daleko najsmislenija i najbolja Rockstarova igra što sam probao. Nula praznog hoda, zanimljiva priča, zabavan gameplay i taman dužine.

I da, custcene su često preduge u R* open worldovima. Nekad je preko 5 minuti videa gdje likovi, klasično rockstarovski, vrište, deru se i psuju i tako čitavih 30 sati igre. Nije da je priča zanimljiva, ili likovi dragi, ili te zanima što će bit s njima pa ćeš odgledat, nego samo prije/poslije svake misije 5 minuti deranja u kojima likovi pokazuju kolike su karikature i to je to.

Btw, pathfinding companiona U skyrimu je bolno, bolno, bolno ​loš.

Maloki
27-01-2015, 13:55
@Skyrim - p nitko ne veli da je igra ikad teška, ali na početku nije ni šetnja kroz park kao što izgubljeni želi prikazati.
Prva dva zmaja, planinski trolovi i planinski tigrovi su me u početku malo namučili čisto zato jer oni rade puno dmg-a i imaju puno healtha, a ja ne.
Matematika, nema tu pomoći.

@GTA V - kad god ja pomislim na GTA V sjetim se uništavanja meth laba, pljačke zlatarnice, otmice onog frajera (kojeg se kasnije muči), jurnjave po aerodromu, spašavanja Michaelovog sina, Trevora kak bježi iz aviona u terencu, onih celebrity stalkera iz Engleske, kombinacije jurnjave i sticky bombi, tučnjave sa morskim psom, penjanja na Mt. Chiliad sa traktorom... Ima toliko toga, a to kaj si ti iz Splita pa si navikao na TEŠKI KRIMINAL i ovo ti je sve bezveze - jebiga.
Ono na čemu bi Rockstar trebao poraditi je "otvorenije" misije, da imaš više način riješavanja problema.
I cut-scene mi nikad nisu smetali ma koliko god da trajali jer su mi uvijek bile super napravljene i zanimljive.

@RDR - to je baš krasna igra, samo jahanje po mapi je bilo užitak. Ubaci tu još lov na odmetnike, random encountere sa ljudima koji glume da su u nevolji samo da bi ti maznuli konja i ostavili te usred pustinje, šore sa medvjedima, pljačkanje vlaka, duelova nakon kaj te uhvate kak blefiraš u pokeru i tak. Jebiga, ne sviđa ti se RDR, zato ti se sviđa Skyrim. To dovoljno govori o TEBI.

Falus
27-01-2015, 14:01
Eh, sve što si nabrojao iz GTA V me nije niti malo dojmilo :)

Windwalker
27-01-2015, 14:07
Meni se sviđaju i Skyrim i RDR i GTA V.

Maloki
27-01-2015, 14:21
Eh, sve što si nabrojao iz GTA V me nije niti malo dojmilo :)

Pa kad je vama u Splitu kriminal u KRVI.

Baldrick
27-01-2015, 18:02
Pa neznam, Morrowind mi je recimo bio neusporedivo bolji i zanimljiviji. Sad ga je već vrijeme pojelo, al kad je izašao bio je puno kvalitetnija igra od Skyrima. Barem dosta orginalniji i zanimljiviji setting ako ništa drugo.
ja nikad nisam odigrao nijedan elder scrolls iako sam veliki fan rolpleja i vise sam puta pokusavao. otprilike u vreme morrowinda, izasli su gothic 1 i 2, meni mnogo bolje igre

Izgubljeni_v2.0
28-01-2015, 12:10
Maloki zašto koristiš CAPSE u zadnje vrijeme?

Maloki
28-01-2015, 12:27
Pa znam ih inače koristiti na FACEBOOKU i u dopisivanju, samo se sad proširilo na forum.

marijanovic
01-02-2015, 03:06
Skyrim nije prelagan, samo je lik kojim upravljate u igri nešto kao Chuck Norris (samo slabiji) što oni zovu Dragonborn, Dovakhin, Galamđija - pa i treba biti tako da se izdereš a svi padaju. Nisu smjeli stavit Chucka Norrisa jer se nisu uspjeli nagoditi za licencu imena, a Chuck nije htio pristati na to da lik koji bi "bio on" može umrijeti u igri. XD

Osim Skyrima zaigram pomalo i Battlefield 4, onako s društvom. Ali igram i jednu igrićicu koju bih vam preporučio:
STRANDED DEEP

https://www.youtube.com/watch?v=kUAriRFSppc
Napomena: igra je pre-release, nešto kao testna, ne znam kada izlazi. Zaokuplja me svakih nekoliko dana po nekoliko sati. Pogotovo sada otkako su (neki dan) izdali patch koji me sprječavao u kretanju s jednog na drugi otok.
Recimo da su ideju povukli iz izvrsnog filma Cast Away (Brodolom života) sa Tomom Hanksom.

W3DR4N
01-02-2015, 08:36
Iskreno sam zadivljen koliko igra samo u videu djeluje užasno naporno, glitchavo i bugovito.

Duke v2.0
01-02-2015, 10:28
Pa kad je vjerojatno early access govno.

W3DR4N
01-02-2015, 12:05
Takve igre nikad ne postanu igrive. Imaš beskonačno primjera.

marijanovic
02-02-2015, 02:19
Iskreno sam zadivljen koliko igra samo u videu djeluje užasno naporno, glitchavo i bugovito.
Čisti mazohizam za igrati.

marijanovic
02-02-2015, 02:20
Takve igre nikad ne postanu igrive. Imaš beskonačno primjera.
S zadnjim patchem (izašlim prije koji dan) je itekako igriva. Svi koje sam nagovorio da probaju oduševljeni su.

Systematic Reverse
02-02-2015, 08:35
Ali igram i jednu igrićicu koju bih vam preporučio:
STRANDED DEEP

https://www.youtube.com/watch?v=kUAriRFSppc

:neutral:

Skyrim nije prelagan, samo je lik kojim upravljate u igri nešto kao Chuck Norris (samo slabiji) što oni zovu Dragonborn, Dovakhin, Galamđija - pa i treba biti tako da se izdereš a svi padaju. Nisu smjeli stavit Chucka Norrisa jer se nisu uspjeli nagoditi za licencu imena, a Chuck nije htio pristati na to da lik koji bi "bio on" može umrijeti u igri. XD

:neutral:

Sonik
07-02-2015, 19:21
Skyrim definitivno pretjeruje sa danđnima koji odreda izgledaju isto. Svaki drugi quest je "otiđi u špilju 865 i ubij 30 daugra". Al općenito meni svi TES-ovi nakon Daggerfalla imaju užasno nezanimljive dungeone, prava igra je na površini. Smiješno mi je kako likovi uzdižu te hand-crafted tamnice u Morrowindu kojih pola izgledaju identično i imaju 3 sobe. Mislim da je Oblivion tu zapravo najmanje sakao, ali onda opet njegov overworld je bio monoton. Jbg, nikad nećemo dobit sve elemente :)

Hexfire
07-02-2015, 20:00
Riddick: Assault on Dark Athena

Nikad nisam prošao nastavak pa se nekako sjetio toga neki dan i skinuo. Onako po sjećanju, gameplay je identičan. Možda bude neki novi element kasnije. Sneakanje je još uvijek cool, a hand to hand combat odličan. AI je gluplji nego bi trebalo, a u par navrata dok sam koristio oružje mi je hit detection izgledao kriminalno loš. Zatvorsko okruženje jedinice je za koplje iznad ovog lutanja po svemirskom brodu, ali služi svrsi.

Falus
07-02-2015, 20:06
Skyrim definitivno pretjeruje sa danđnima koji odreda izgledaju isto. Svaki drugi quest je "otiđi u špilju 865 i ubij 30 daugra". Al općenito meni svi TES-ovi nakon Daggerfalla imaju užasno nezanimljive dungeone, prava igra je na površini. Smiješno mi je kako likovi uzdižu te hand-crafted tamnice u Morrowindu kojih pola izgledaju identično i imaju 3 sobe. Mislim da je Oblivion tu zapravo najmanje sakao, ali onda opet njegov overworld je bio monoton. Jbg, nikad nećemo dobit sve elemente :)

Oblivion: Some women are robbing and blackmailing married men. I need you to find the suspects, let them try to seduce you, and catch them in the act.
Skyrim: Some women are robbing and blackmailing married men. I need you to go into this dungeon full of Draugr and kill them.

Oblivion: These ghosts are haunting my ship. Here's a silver sword. Can you kill them for me?
Skyrim: These ghosts are haunting my ship. Here's the location of a dungeon full of Draugr. Go and find an item from there to help me drive them away.

Oblivion: Climb into the well out back and fetch me a ring that sunk to the bottom. JOKES ON YOU! That ring is going to make you drown.
Skyrim: A bandit stole my ring, man. Can you go into this dungeon and get it back for me? Oh, and watch out for the Draugr.

Oblivion: Guess what? You're trapped on an island where hunters hunt people for fun, and you're the prey. Have fun!
Skyrim: Some guy is running a game on an island where people hunt other people for fun. Word has it he's in a dungeon nearby looking for treasure to fund his game. Go and kill him. What? You want to see this game for yourself? Nonsense, the dungeon will be far more convenient. Off you go. Try not to trip over any Draugr.

Sonik
07-02-2015, 20:14
Onda na putu čuješ battle temu i s uzdahom vidiš da te očekuje 10 minuta ubijanja zmaja.

Xero
07-02-2015, 22:22
Zmaj se ubije sa 2 duel wield power napada.

Sonik
08-02-2015, 01:08
Nezz igrao sam arčera, bome treba dosta vremena da se zakolju high-level zmajevi.

Slender Man
09-02-2015, 02:49
Otkad ti imaš kofiguraciju za skyrim?

Sonik
09-02-2015, 09:51
Neam, igro sam na laptopu. Zakon stvar je što je igra fino optimizirana, jedva pokrećem neka sranja par godina starija al ovo se vrti na low.

Dylan11
09-02-2015, 10:15
Igras Skyrim na low?

PLAVI TELEFON
Ilica 36, Zagreb
Tel: 48 33 888
E-mail:
plavi-telefon@zg.t-com.hr
Web: www.plavi-telefon.hr
OIB: 50738851908

Izgubljeni_v2.0
09-02-2015, 10:19
Gori je onaj dio da ga igra na laptopu.

Maloki
09-02-2015, 10:30
Di je problem u igranju na laptopu?

Xero
09-02-2015, 11:23
Laptopske tipkovnice su zlo. I mali je ekran.

Sonik
09-02-2015, 11:55
Morrowind mi trza kad uključim pixel shadere.

Enivej, trenutno igram Baldur's Gate.

crnisokol
09-02-2015, 14:29
Prvi? Ovaj novi ''enhanced edition''?

Sonik
09-02-2015, 16:07
Prvi? Ovaj novi ''enhanced edition''?

Prvi naravno. Ne znam ja šta su oni ubacili u taj remake, iz iskustva znam da uvijek treba igrat original.
Napravio sam si neku kronološku listu tih najboljih RPG-a pa ću ih igrat. Prešo sam Fallout pa idem ovo, možda jednog dana dođem do Tormenta.

W3DR4N
09-02-2015, 16:38
Osim što su ubacili mehaniku dvojke u prvi Baldur i tako igru napravili dvostruko igrivijom.

Sonik
09-02-2015, 16:52
Pa, glavna primjedba dosad je što se likovi presporo kreću, ne bi štetio neki run button.
Al osim toga igra je totalna d&d poslastica. Ubije me medvjed na prvom levelu i mogu castat 3 spella dok nisam beskoristan lel

Xero
09-02-2015, 16:58
To zvuči kao najgora stvar u svemiru.

Sonik
09-02-2015, 16:59
To je low-level d&d. Ak oćeš laganu igru uzmeš fajtera ko kežual.

Xero
09-02-2015, 17:06
Pa d&d je 90% pravljenje builda i ostatak spamanje auto attacka. Osim, ako si kao što si rekao mage. Onda možeš castat 6 spellova na levelu 20 svakih 24 sata. I nemoj mi pričat o fajterima tebi su preteški i za pokrenit.

Sonik
09-02-2015, 18:44
Mislim da nemaš pojma o čemu pričaš, igra ima baš taktičan combat i moraš pauzirat i davat komande ak ne želiš umrijet od grupe hobgoblina. Lajkam.

Vedro
09-02-2015, 20:21
Pa kaj nemaš onaj tutor odma na početku. Pričaš sa nekim učiteljem i uđeš u kuću gdje ti spama monstere. Tu valjda odmah sve vidiš.

Maloki
11-02-2015, 20:21
Počeo Shadow of Mordor.
Igra ima nekakav užasan delay u kontrolama, baš je iritantno.
Ne znam hoću moći to igrati.

Hexfire
11-02-2015, 20:43
Hmmm, možda izgleda tako na samom početku? Onako po sjećanju, nisam imao problema sa responzivnošću. Igraš na tipkovnici ili normalno?

Maloki
11-02-2015, 20:51
Na PS4.
Ne znam, baš mi fali fluidnosti.
I naporno mi je konstantno uljetanje orkova koji bace jednu lajnu i pokaže mi se njegovo ime.

W3DR4N
11-02-2015, 20:53
Kasnije se malo popravi igra, ali postane prelagano.

Mirogamemasta
12-02-2015, 09:37
Trenutno igram Lichdom: Spell Micromanagement!
Linearni COD sa spellovima umjesto M4 Carabine.
U COD-u se bar nešto dešava, eksplozije, rušenje zgrada, vidiš suborce kako pucaju ali ne mogu nikoga ubiti, a ovdje onak.... ništa....

crnisokol
16-02-2015, 12:35
Igram Fight Night Champion i zasad sam i više nego zadovoljan. Nisam igrao neku boksačku igru jaaako dugo i ovo mi je baš super došlo, iako nisam neki ljubitelj borilačkih sportova. Borba je dobro izvedena, nije prejednostavno no opet nisu ni previše komplicirali iako mi je trebalo malo da se priviknem na kontrole. Kod borbi treba malo i taktizirati a ne se samo zaletavati na protivnika i bjesomučno udarati po tipkama. Grafika je jako dobra za PS3 naslov. I da, čak je i Story mod ok izveden.

Izgubljeni_v2.0
22-02-2015, 09:39
Upalio Watch Dogs na pola sata. Igra prenaporna sa nekakvom "pričom" i njenim prenemaganjima već nakon 10 minuta. Vidim ima parkour, al još uvijek nema najobičniji jump buton pa je sve automatizirano ko u AC, + izgleda i vuče se ko drek. Next-gen lol. Uninstall.

Hexfire
22-02-2015, 12:25
Odustao od Asault on Dark Athena nakon 4-5 sati igre. Onako po sjećanju, ni blizu originala. Onaj zatvorski setting je bio odličan. Ovdje ipak fali ono nešto. Forsirali su napucavanje, a očajno je odrađeno. Valjda najgore pucačko iskustvo od Metro 2033. Ajd, barem je melee još uvijek zabavan, a animacije finishera brutalne. Sve u svemu, nema baš neki poseban razlog za odigrati ovo.

Krenuo sam sad sa novim Broken Swordom. Meni najdraži avanturistički serijal. Onako na prvu, još uvijek je jako dobro. Ne očekujem da nadmaši genijalnu jedinicu, ali valjda će barem malo isprati gorak okus onih 3D pokušaja.

Xero
22-02-2015, 12:45
Metro je imao sasvim okej pucanje ne znam o čemi vi pričate.

Hexfire
22-02-2015, 13:24
Okej koliko i igranje Dark Soulsa na tipkovnici.

W3DR4N
22-02-2015, 13:33
Metro je neigriv.

Duke v2.0
22-02-2015, 13:44
Order lol

Xero
22-02-2015, 14:12
Okej koliko i igranje Dark Soulsa na tipkovnici.
Dark Souls na tipkovnici je ipak bolji.

Hexfire
22-02-2015, 15:39
Dark Souls na tipkovnici je ipak bolji.

Točno moja poanta.

Xero
22-02-2015, 17:00
Ali ozbiljno, ako Dark Souls ne možeš igrati na tipkovnici ne znam kako se ustaneš iz kreveta i obućeš svaki dan.

Izgubljeni_v2.0
22-02-2015, 17:33
Koristi gamepad.

Falus
22-02-2015, 19:14
Rayman Legends, baš je super. Black Betty level je savršen.

flander
22-02-2015, 20:06
Rayman Legends, baš je super. Black Betty level je savršen.

ja pak vatam platinu, još mjesec dana farmanja....lel

W3DR4N
22-02-2015, 20:10
To bi igrao da se Windwalkeru ne sviđa. Ovako ćorak.

Falus
22-02-2015, 20:28
ja pak vatam platinu, još mjesec dana farmanja....lel

Pokušao sam te prestić u ovom weekly challengu, ali bježiš mi još nekih 200 metara :D

flander
22-02-2015, 20:33
Pokušao sam te prestić u ovom weekly challengu, ali bježiš mi još nekih 200 metara :D

hehe :D ma ja uglavnom vatam samo gold, diamond pehare nikad nisam ni probal, neki mi se čine nemogućim :D sad sam na 5200 bodova, još 800, taman do kraja 3. mjeseca je platina :D

Windwalker
22-02-2015, 23:02
To bi igrao da se Windwalkeru ne sviđa. Ovako ćorak.
Meni će se i Bloodborne i novi Batman svđat.

Tako da znaš kaj ne igrati.

Xero
23-02-2015, 00:18
Dobro da si nam rekao.

Windwalker
23-02-2015, 17:06
E, i Witcher 3.

crnisokol
23-02-2015, 18:08
Sad će svi morati pljuvati po Witcheru, Batmanu i Bloodbornu :cool:

Nego Wind, jel valja išta taj Valiant Hearts? Izgleda simpa i valjda je priča ok, no gameplay mi se čini ful pojednostavljen i lagan.

Windwalker
23-02-2015, 18:17
Igrao sam tek sat vremena.

A ne znam. Ko neka vrlo, vrlo light avantura s tužnom pričom i lijepim artom.

Odigrat ću do kraja, ali nije da me nešto vuče.

Novi Oddworld je puno bolji. Njega igraj.

Hexfire
23-02-2015, 18:18
Bome mi taj Bloodbourne ne izgleda nešto posebno. Onako po trailerima, kao community mod za Dark Souls. Nadam se da sam u krivu.

Windwalker
23-02-2015, 18:21
Inače, zakon igra koja nikad neće postojati.

http://youtu.be/XBN8N2NXfi4

Ili možda već postoji, u drugom svijetu i pod drugim imenom, zvanim Shadow of Mordor?

crnisokol
23-02-2015, 18:23
Novi Oddworld je puno bolji. Njega igraj.

Ovaj Remaster/Remake? To sigurno nabavljam kad-tad, no nije mi neki prioritet.

Trenutno završavam neke igre koje već imam tak da ništa novo ne kupujem osim ako baš ne naletim na neki jebeni deal.

Izgubljeni_v2.0
24-02-2015, 10:30
Ja imam takav ogromni backlog igara, hrpu toga na Viti, brdo na X360 koje me čekaju, ovi zadnjih par novijih mi se igra tipa Alien Isolation i Evil Within i par na Steamu kojih mi se baš igra da mi se zapravo to smučilo i na kraju ništa ne igra. Premalo vremena, previše igara. Samo peglam zadnji NBA po cijele dane.

Windwalker
25-02-2015, 18:33
Ej, sookooleeee...

Igrao sam još Valiant Hearts i postalo mi je zabavnije i simpatičnije.
Čak ima i glazbene levele u stilu na Raymana, iako nisu platforming, već QTE.
Lagano, al svejedno, zabavno.

crnisokol
25-02-2015, 19:10
Bude se nabavilo na nekoj akciji već jednom :cool:

Inače krenuo sam sa Gridom 2 i mogu reć da je lošiji od prvog. Vozni model je skoro pa samo driftanje i daju previše onih rewindova pa toliko niti ne paziš da se ne zaletiš jer možeš ''premotati'' unazad i fino svladati zavoj. Čak bi rekao da NFS:MW ima bolji vozni model. Možda to samo ovi početni auti toliko proklizavaju pa se dojam popravi kasnije.

Duke v2.0
25-02-2015, 22:25
Probal sam opet igrat Stalker: Call of Pripyat, navodno najispoliraniji i najstabilniji, GOG verzija (znači nema cracka), zadnji patch. Prvih 5 minuta igre i ovo:

614

To su mi suborci, znači ovaj hoda i puca kroz pod dok mu kolege trče po stepenicama gore dole, zabijaju se u zidove i umiru ko muhe. Neznam, valjda prije igranja trebam popit 6-7 pivi i žmirit na jedno oko da bi mi ovaj nedovršeni amaterski drek bio zabavan.

Falus
25-02-2015, 22:45
:D

Ne sjećam se jesam li takvo nešto doživljavao, ali i taj najstabilniji COP je znao imat bugova. Meni ga je bilo savršeno igrat na najvećoj težini zbog odličnog pucanja.

Maloki
25-02-2015, 22:54
Ja sam se trudio voljeti onaj prvi ali nije išlo.
Najviše mi je smetalo kaj su vozila bila na svakom čošku, a ni jedno ne možeš voziti.

W3DR4N
25-02-2015, 22:58
Odličnog pucanja? Ako je nešto u Stalkeru kompletno smeće, onda je to potpuno drveno i nedovršeno pucanje.

Xero
26-02-2015, 01:46
Ja u patchiranom SOC-u i COP nisam imao nikakve bugove. Clear Sky je prije fan made patcheva bio ne igriv.

Duke v2.0
26-02-2015, 14:52
Mark of the Ninja prvi puta. Fascinantno kako su od 2D sidescrollera uspjeli napravit možda najbolju pure stealth igru ikad.

Vedro
26-02-2015, 16:09
Probaj Stealth Bastard.

crnisokol
26-02-2015, 16:52
Jel to isto što i Stealth Inc. na konzolama? To je čistokrvni puzzler, a ne stealth igra. A tu Ninju bi morao odigrati, svako malo je netko hvali.

Hexfire
26-02-2015, 16:52
Mark of the Ninja je ipak koplje iznad po svemu.

Vedro
26-02-2015, 17:20
Jel to isto što i Stealth Inc. na konzolama? To je čistokrvni puzzler, a ne stealth igra. A tu Ninju bi morao odigrati, svako malo je netko hvali.
Ma ništa... Krivo sam shvatio.

Falus
27-02-2015, 00:28
Probao igrat Mafiju 2, skoro zaspao od dosade, insta delete.

Da_killah
27-02-2015, 00:43
igram je i ja trenutno, ni do koljena prvoj, al kad sam već došao do 14. chaptera, završit ću...

Duke v2.0
27-02-2015, 10:58
Užasna je Mafia II, teško razočaranje.

Izgubljeni_v2.0
27-02-2015, 11:01
Ja sam je prešao kad je izašla + ona dva DLC-a i ne sjećam se ama baš ničega iz te igre.

Systematic Reverse
27-02-2015, 11:06
^tak mi je i samom.

Baldrick
27-02-2015, 12:47
mafija 2 ima dobru, zabavnu mehaniku, ali je prica bezveze

Falus
27-02-2015, 13:06
Probao i FC Blood Dragon, delete nakon možda pola sata igre.

Još koji open world i tumor ću dobit.

Xero
27-02-2015, 19:04
Kako možeš bit tako loš čovik?

Falus
27-02-2015, 20:43
Samo mi se ne igraju te prosječne igre.

Probao sam i RE5, koji smijeh od kontrola i kamere, insta delete.

Duke v2.0
27-02-2015, 21:05
Baš ga ubijaš :D Al slažem se za sve dosad navedeno.

flander
27-02-2015, 21:32
RE5 mi je ostal u sjećanju po famoznom exploitu, stvari koje pokupiš na određenom mjestu se respawnaju na svakom loadu s time da ti ostane ono što si pokupio :D toliko o survival igri :D

Maloki
27-02-2015, 21:36
Ja sam počeo ponovno Arkham Asylum.
Mislio sam da ću izgubiti volju nakon 15 minuta ali eto, igra mi se i dalje.
Jedini bed kaj sam se navikao na DS4, a sad sam na X360 kontroleru. I navikao na udobnu fotelju, a sad moram sjediti pred računalom ;(
Inače baš sad razmišljam o tome kak Mordor ima sličan combat, ali koliko je Batman fluidniji i zabavniji.

Maloki
27-02-2015, 21:36
Ja sam počeo ponovno Arkham Asylum.
Mislio sam da ću izgubiti volju nakon 15 minuta ali eto, igra mi se i dalje.
Jedini bed kaj sam se navikao na DS4, a sad sam na X360 kontroleru.
I navikao na udobnu fotelju, a sad moram sjediti pred računalom ;(
Inače baš sad razmišljam o tome kak Mordor ima sličan combat, ali koliko je Batman fluidniji i zabavniji.

Falus
27-02-2015, 21:39
inb4 možeš i računalo spojit na tv.

hansi
27-02-2015, 21:46
možeš i računalo spojit na tv

hansi
27-02-2015, 21:46
))

Maloki
27-02-2015, 21:57
Nije mi računalo u dnevnom, a u sobi nemam fotelju.

TEŽAK ŽIVOT

Windwalker
27-02-2015, 22:35
Samo mi se ne igraju te prosječne igre.

Probao sam i RE5, koji smijeh od kontrola i kamere, insta delete.
Okani se gaminga, nisu igre za tebe.
Ozbiljno.

Xero
28-02-2015, 00:12
RE5 mi je ostal u sjećanju po famoznom exploitu, stvari koje pokupiš na određenom mjestu se respawnaju na svakom loadu s time da ti ostane ono što si pokupio :D toliko o survival igri :D
Pa to nije survival igra.

crnisokol
28-02-2015, 10:21
Baš to, RE5 je coop shooter te mi je među najdražim coop igrama.

Windwalker
28-02-2015, 12:14
Da čovjek poludi.
Napišem na onom rebootu za neko pikselasto indie govno da će biti pikselasto indie govno, i onda mi onaj gad fašist Solid Snake obriše post, a toliko većih retardiranosti od mojih ostavi (a ima ih, vjerujte mi).
Ipak ste mi vi najdraža banda trolova, goblina i anti-gamera, koliko god vas mrzio.

Maloki
28-02-2015, 12:16
Ma da, stalno stavljaju odvratne gifove i glupe slike ili samo smajli pa ostane. Rofl.

Izgubljeni_v2.0
28-02-2015, 12:20
Kad tamo moraš birat riječi da nekome ne uvrijediš neku igru pa pobereš ban jer si reko npr da je BF4 smeće lol.

Windwalker
28-02-2015, 12:22
Maloki, ne piši onako, banat će te!

Maloki
28-02-2015, 12:23
Registrirat ću se ponovno.

Windwalker
28-02-2015, 12:27
E, sad je obrisao čitav topic, LOL.

Maloki
28-02-2015, 12:28
Brzo otvori novi.

Windwalker
28-02-2015, 12:37
Ma budem sigurno.

Mislim, ok je forum, jer mi je izvor zamjena i kupoprodaje, a i gaming informacija.

Ali da ima retarda, ima.

Falus
28-02-2015, 12:45
Ja baš gledam gdje je tema.

Stvarno su im užasno klimavi kriteriji za brisanje postova. Ja sam napisao da mi igra izgleda jako zanimljivo, Wind da mu izgleda kao još jedno pikselasto indie govno. Moje je mišljenje pozitivno, njegovo negativno, ne znam zašto nije moj post pobrisao.

Xero
28-02-2015, 12:47
Pa šta očekujete od konzolaškog foruma.

Vedro
28-02-2015, 14:50
Da čovjek poludi.
Napišem na onom rebootu za neko pikselasto indie govno da će biti pikselasto indie govno, i onda mi onaj gad fašist Solid Snake obriše post, a toliko većih retardiranosti od mojih ostavi (a ima ih, vjerujte mi).
Ipak ste mi vi najdraža banda trolova, goblina i anti-gamera, koliko god vas mrzio.

Kazao si da je žuta boja žute boje. Što se čudiš? I ja bih ti obrisao post lol.

W3DR4N
28-02-2015, 15:45
Kaje to bilo? Nisam u toku.

Windwalker
28-02-2015, 16:41
A ni ime nisam zapamtio.
Nešt glavni lik je Smrt, al nisu Darksidersi, već 2D pikselasti indie.

Maloki
28-02-2015, 16:44
Nešto: Gambit.

Ja sam po novom alt nekog starog spammera.

flander
28-02-2015, 20:02
Damin Gambit ?

Vedro
28-02-2015, 20:44
uuuuu

Haki
01-03-2015, 12:28
H1Z1 i Heroes of Newerth

crnisokol
01-03-2015, 12:34
Šta ti je to Heroes of Newerth?

flander
01-03-2015, 12:52
a neš ko ono govno dota

Maloki
01-03-2015, 13:47
HoN se još uvijek igra?
To ime bome već dugo nisam čuo.

W3DR4N
01-03-2015, 14:42
Nikad čuo.

hansi
01-03-2015, 15:55
hon umro prije 2-3 godine

W3DR4N
01-03-2015, 16:09
Ko i tvoj mozak.

Paran0a
01-03-2015, 16:29
kek

Horny Devil
04-03-2015, 13:51
Krenuo igrati Metroid Fusion.

crnisokol
04-03-2015, 14:56
To je Game Boy Advance? Ili?

Horny Devil
04-03-2015, 15:29
Da, originalno je igra izašla na GBA. U međuvremenu, Nintendo ju je portao na još par svojih sustava (3DS i Wii U).

Falus
05-03-2015, 21:54
Dao sam šansu Fezu, ali kako je ta igra dosadna, jao.

Xero
05-03-2015, 21:57
Pa kad je platformer.

Windwalker
05-03-2015, 22:09
Platformeri rulaju ak rulaju.
Ak ne, onda su dosadni.

Xero
05-03-2015, 22:12
Bogte kad će više taj Lords Of The Fallen krekat. Dosadno mi je.

crnisokol
06-03-2015, 11:55
Kaj neka nova zaštita?

Xero
06-03-2015, 13:44
Ma taj denuvo je odavno krekan, ali nikome se izgleda neda radit crack za Lords Of The Fallen iako su ih već napravili za sve ostale denuvo igre.

Windwalker
06-03-2015, 15:30
Ma ti to ne igraš jer ti je preteško.

Izgubljeni_v2.0
07-03-2015, 20:05
Napokon počeo igrat Super Mario Galaxy.

Igrao sam nekih 10 minuta nisam mogao više, sutra budem pošteno zaigrao. Nisam ni počeo a igra je već prekrasna, pohvatao par slikica.

http://i.imgur.com/BXgKgkc.png (http://i.imgur.com/Ao7Zizq.png)

http://i.imgur.com/xnFmMjC.png (http://i.imgur.com/YN6yE9j.png)

http://i.imgur.com/6aUnFR0.png (http://i.imgur.com/cxGED4F.jpg)

http://i.imgur.com/s74PMDF.png (http://i.imgur.com/CL3wOtR.png)

Kme kme, "stavio si previše slika odjednom", pa zadnja na link. (http://i.imgur.com/e3DdZQm.jpg)

Falus
07-03-2015, 20:09
Ne čemu to igraš?

Izgubljeni_v2.0
07-03-2015, 20:24
Preko Dolphin emulatora. Daju se kontrole skoz fino posložit na gamepadu i zasad se mi se igra vrti na 40 FPS-a. Skače mi i do 60, al me nerviraji ti skokovi pa sam lockao na 40. Meni dovoljno. S obzirom da mi je proc već sad smeće ja sam skroz iznenađen kako se dobro emulira, pojma nisam imao da je ovaj Dolphin tako daleko dogurao. Probao sam ga davno za neke GameCube igre i emulacija je bila standardni užas.

Nekad mi zvuk "zašuška" al ništa strašno, ako se ovako cijelo vrijeme emulira onda super. Već sam imao dva puta hrpu toga da bi se događalo na ekranu i nije bilo nekih trzavica. A kako sam gledao nema nikakvih većih bugova, ako ti radi odma onda radi i do kraja, ako nije onda ni neće.

hansi
07-03-2015, 21:03
koja konfa?

Izgubljeni_v2.0
08-03-2015, 09:19
Phenom II X4 955, 4GB RAM, HD7770. Više manje sad već poprilično slaba konfa. Emulacije kao i uvijek najviše ovise o procesoru i uspješnom korištenju jedne jezgre, AMD je tu uvijek bio sranje i bio sam dosta skeptičan kako će to funkcionirat. Sva sreća da Dolphin koristi u potpunosti dvije jezgre pa zato sad i radi normalno. Inače svatko sa poštenim Intelom će ovo bez problema vrtit u konstantih 60 FPS-a. Nekad mi je zvuk šuškao al sam nešto malo prčkao po opcijama i sad sve štima. Odigrao prvih 2-3 uvodna levela i početnu galaksiju/planet/štoliveć. Sve super glatko bez ikakvih glitcheva ili nekakvih pizdarija. Igra kao igra čisti rulež.

Malo sam se zezao i pohvatao još par slika.

http://i.imgur.com/1YnDkGf.png (http://i.imgur.com/9oeGsIY.png)

http://i.imgur.com/ppKTreu.png (http://i.imgur.com/FHeJvtx.png)

http://i.imgur.com/V0JvDvH.png (http://i.imgur.com/8JBos6D.png)

http://i.imgur.com/CkZo4Db.png (http://i.imgur.com/eZTFVLZ.png)

crnisokol
08-03-2015, 10:01
Nije se crashalo nijednom? Ja sam probao pred nekih godinu dana taj Super Mario Galaxy i neku Zeldu no svakih 15-20 minuta bi se sve skupa skršilo.

W3DR4N
08-03-2015, 10:38
Super Mario smećec.

Windwalker
08-03-2015, 11:03
OlliOlli2

OllifuckingOlli2

crnisokol
08-03-2015, 12:37
haha..nije valjda da W3dr4n igra pikseliziranu indiu igru...

Paran0a
08-03-2015, 12:56
Daleko smo dogurali od THPS-a.

Falus
08-03-2015, 13:12
Baš mi se igra neki THPS. Šteta što na mrtvom ps3 ima samo remasterirani neki koji ima goru vožnju od dvojke, lol.

Xero
08-03-2015, 13:15
Ja sam baš mislio ovaj Dophin skinit, ali onda sam se sjetio da Wii nema ni jednu dobru igru.

Izgubljeni_v2.0
08-03-2015, 13:56
Nije se crashalo nijednom? Ja sam probao pred nekih godinu dana taj Super Mario Galaxy i neku Zeldu no svakih 15-20 minuta bi se sve skupa skršilo.
Ne. Sad sam opet igrao nekih sat vremena. Sve išlo glatko bez ikakvih problema. I igra je oečkivnai rulež, uopće neznam koji je platformer izašao prošlu generaciju da itimalo valja, a kamoli da ovako razvaljuje.

Baš mi se igra neki THPS. Šteta što na mrtvom ps3 ima samo remasterirani neki koji ima goru vožnju od dvojke, lol.
Lol o čemu ti? Ima Project 8, Proving Ground, Ride, Shred i onda taj Pro Skater HD. Da svi izgledaju smeće, jesu. Igraj Skate 3, to valja.

Falus
08-03-2015, 14:18
Pa svi ti što si nabrojao su previše odstranili od standardne THPS 2 i 3 formule. Taj Skate 3 izgleda nemoguće težak.

crnisokol
08-03-2015, 15:31
Ne. Sad sam opet igrao nekih sat vremena. Sve išlo glatko bez ikakvih problema. I igra je oečkivnai rulež, uopće neznam koji je platformer izašao prošlu generaciju da itimalo valja, a kamoli da ovako razvaljuje.

Ajd super da su Dolphina popravili u međuvremenu. Budem i ja onda uskoro odigrao tog Marija. A i Eternal Darkness, Resident Evil 0 i Xenoblade Chronicles mi djeluju zanimljivo, eventualno probam i neku Zeldu.

Izgubljeni_v2.0
08-03-2015, 18:20
Da, baš sam iznenađen da uspijeva tako dobro emulirati igre. Još je kao Galaxy najzahtjevniji za emuliranje a ide sve super glatko. Mislim znam da je Wii tehnički bio najslabiji prošlu generaciju, (mislim igre se nativno vrte na 480p lol) ali opet da su ovako rano dobar Wii emulator izbacili ne vjerujem. Još uvijek je onaj PS2 emulator užasan. Ovako ću sad odigrat sve od prošle generacije što me zanimalo, a eto ni u Wii nisam trebao ulagat. Sljedeće nabavljam PS4 pa onda Wii U. XOne ću vjerovatno gledati nabavljati ovako što sam sad sa PS3 i X360 napravio, na kraju ili pred kraj ciklusa ove generacije.

Pa svi ti što si nabrojao su previše odstranili od standardne THPS 2 i 3 formule. Taj Skate 3 izgleda nemoguće težak.

Ne kužim što ti izgleda teško. Meni se to igralo pred koju godinu ali su sve skaterske igre bile isključivo na konzolama. Kad sam gledao snimke po netu izgledalo mi je ko normalna igra ( što i je ). U početku treba neko kraće vrijeme da se navikneš na kontrole s analogom, ali jednom kad pohvataš bude sasvim prirodno.

crnisokol
08-03-2015, 18:27
PS2 emulator užasan? Meni je na PCSX2 sve što sam dosad probao radilo skoro pa bez greške, istina treba ponekad isprobati više postavki no još nisam naletio na igru koja na kraju ne bi radila. Ajd, istina je i da nisam nit previše toga igrao prek tog emulatora.