Pogledaj cijelu verziju : Runes of Magic
Razzarach
12-11-2009, 16:26
Ja sam Lvl 5 Warden
i trebam pomoć oko leveliranja pošto nikad još nisam igro neku mmorpg igru
ako netko ima volje...
char mi se zove Vernira, elf sam
uvjek se motam oko Valley Of Preparationa
server Siochain [nezz toćno ime]SEU
Pro n00b
12-11-2009, 19:23
Ja sam Lvl 5 Warden
i trebam pomoć oko leveliranja pošto nikad još nisam igro neku mmorpg igru
ako netko ima volje...
char mi se zove Vernira, elf sam
uvjek se motam oko Valley Of Preparationa
server Siochain [nezz toćno ime]SEU
Tebi nemrem pomoć jer nismo na istom serveru. Al ak zarollaš lika na Smachtu , primimo te u guild gdje ćeš dobit pomoć s težim elite/bossovima i instancama a i savjetima.
rudeboy95
13-11-2009, 21:53
A ovaj novi pvp sistem ne znam na šta točno misliš? Postoje ove guild vs guild al to još ne igramo jer nemamo throne koji ti treba da bi mogao igrat. Al kolko čitam PVP baš i nije jača strana u ovoj igri.
ja sam cuo da su (tada ce) dodat nove PvP sisteme kao sto su Race vs. Race, Guild vs. Guild, Server vs. Server.
Vjerojatno jos jedan trač--- :(
Pro n00b
14-11-2009, 15:07
Ma nešto sam čuo i ja kao da su sad u areni svi serveri spojeni skupa , ali ne zanima me zasad arena dok stvarno malo neizbalansiraju te klase.
rudeboy95
15-11-2009, 00:29
O tome ti ja govorim, nema šanse da knight pobijedi rogue-a sličnog geara. Pa čak je teško da knight dobrog geara pobijedi rogue-a loseg geara.
Tako je bar bilo prije, za sad neznam.
Pro n00b
15-11-2009, 09:17
A čuj ima sad knightova od recimo 24 000 HP-a koji udaraju dosta jako- pitanje je samo da li mogu pogodit roguea s jakim dex-om. Ali recimo glupo je što čak i ako ga rogue skine na nekih 2000 HP-a, taj knight može jednostavno swapat gear.
Pod imbalanced sam mislio na magea koji te može stunat do 9 sekundi na početku fighta,a to je vrijeme obično dovoljno svakom mageu da ubije bilo kojeg knighta- ipak sve je samo u gearu , kao i u wowu.
Al sve u svemu PVE je odličan , stalno ubacuju sad nove instance za raidove sa novim modovima , bit će još nova rasa u chapteru 3 i sl- i mislim da ću igrat Rom još dosta dugo- bar dok ne izađu neki dobri MMO-ovi koji izlaze 2010-e.
Na kojem ste serveru? I da, nedamise čitati zadnje stranice, samo napišite ovdje :)
rudeboy95
15-11-2009, 13:47
A čuj ima sad knightova od recimo 24 000 HP-a koji udaraju dosta jako- pitanje je samo da li mogu pogodit roguea s jakim dex-om. Ali recimo glupo je što čak i ako ga rogue skine na nekih 2000 HP-a, taj knight može jednostavno swapat gear.
Pod imbalanced sam mislio na magea koji te može stunat do 9 sekundi na početku fighta,a to je vrijeme obično dovoljno svakom mageu da ubije bilo kojeg knighta- ipak sve je samo u gearu , kao i u wowu.
Al sve u svemu PVE je odličan , stalno ubacuju sad nove instance za raidove sa novim modovima , bit će još nova rasa u chapteru 3 i sl- i mislim da ću igrat Rom još dosta dugo- bar dok ne izađu neki dobri MMO-ovi koji izlaze 2010-e.
da, na magove sam zaboravio, to je čudo kako su oni OP... i u PvE i u PvP..
@Mr. Ante.. Večina ti je na Smachtu, ja više neigram. Kad dodješ na Smacht pitaj na zone četu nekog za balkanexpress guild. Odlična gilda.
Treba li nakon ovo expanzije sa elfovima skinuti novi client?
rudeboy95
18-11-2009, 19:33
Treba li nakon ovo expanzije sa elfovima skinuti novi client?
mislim da ga mozes updateati, kao i uvijek(iako nisam siguran). probaj, nista te ne kosta.
yassuqee
14-12-2009, 14:05
Pozdrav ljudi, vidim da igrate Runes of Magic, ja sam isto započeo igrat pa imam par pitanja.... Ako nije problem možete me dodat na msn vi koji igrate pa da popričamo malo xyxjasilxiyx@hotmail.com
Hvala :thumbs2:
Pro n00b
14-12-2009, 15:42
Imaš PM.
yassuqee
15-12-2009, 10:00
Ja sam na Smachtu, Xyxjasilixyx username... pa ko oće nek se javi...
Arbiter of Change
11-02-2010, 22:56
Ho ho ho.
Chapter III - The Elder Kingdoms (http://www.runesofmagic.com/en/chapter3.html)
http://www.imagesforme.com/upload/55541954.jpg
DJ Not Nice
11-02-2010, 23:03
Ma predobri su mi,
stalno neš dodaju.
Svaka im čast,
nadam se da će tim koji radi na Allodsu ići istim stopama ^^
rudeboy95
11-02-2010, 23:12
Pa ovo je predobro!!! :D :D
Ponovo ću postat nolifer :(.
Allods Online i novi RoM nakon toga yayayay!
Arbiter of Change
12-02-2010, 00:19
Sad će se Maja odmah prebaciti kad su uveli vjenčanja. :)
Sve je to ljepo , ali jel ima novih klasa ili samo novih rasa ?
DJ Not Nice
12-02-2010, 01:14
Maja *facepalm
Pa uveli su s zadnjim updejtom novu klasu,
treba čuvat stvari za poslije.
Nema niti godinu dana kako su na sceni ako me pamćenje dobro služi S^^
Pro n00b
12-02-2010, 11:16
Evo ja igram ovo ( još uvijek), na Smachtu sam -lvl 55 pa ak trebate pomoć nekakvu a na tom ste serveru PM-ajte il ostavite nick.
BTW ovaj chapter 3 će u 5 mj. doć tek kolko sam čuo, ali bez brige - ima se u igri šta za radit napretek. Ja igram 6-7 mjeseci a još nisam prismrdio endgameu.
rudeboy95
12-02-2010, 11:18
Ja počinjem kad dodje ovaj update. Imam lika lvl 50 tako da mi neće bit problem izlevelat 10 lvla.
Okej i ja ču počet igrat da imam šta radit dok ne dođe Allods pa me zanima koju bi mi od ove dvije(ustvari su četri) klase preporučili warden/scout ili warden/druid prvo sam definitivno htio scouta , ali sam se onda sjetio da je warden/druid vjerovatno jako dobar u pvpu pošto samo pošalje peta u napad i heala se dok pet ubija mobove i druge igrače samo nisam siguran dal je to istina i jel ima druid dobar damage pošto neželim bit healer ?
Pro n00b
12-02-2010, 14:18
Warden ti je najlošija klasa u PVP-u, a i inače najlošija klasa sigurno- nema dps baš neki, niti hila, nit može tankat. U biti je sve po malo a u biti nije ništa- ja ga igram jer je zabavan ali u end gameu je prilično beskoristan.
Ako te zanima PVP imaš isključivo dvije opcije koje su preimba u igri a to je M/P ili R/K. Eventualno R/S ili R/W još dolaze u obzir, imaju jači DPS ali slabiji defence. Uglavnom ako želiš imba kombo onda M/P ili R/K ali uz saznanje da to igra pola servera skoro jer su OP.
A ako želiš igrat nešto ovako iz gušta onda bilo koja druga kombinacija valja, osim P/W - to je najgori i najbeskorisniji kombo u igri sa katastrofalnim elite skillovima.
Eh možda ovaj veliki patch nešta promjeni :roll: Ne znam onda ču valjda igrat rouge/knight ili warrior/scout nisam još siguran.
rudeboy95
12-02-2010, 20:12
Prije patcha nema smisla igrat. Jer čujem da ekonomija u igri sve više pada u recesiju. Sve se svodi na kupovanje ama baš svega diasima.
Pro n00b
12-02-2010, 21:14
Prije patcha nema smisla igrat. Jer čujem da ekonomija u igri sve više pada u recesiju. Sve se svodi na kupovanje ama baš svega diasima.
Ma ne , skroz krivo. Dijasima cijena stagnira pa čak i pada. Raste cijena t7 i t8 stoneovima al malo mi komplicirano objasnit šta su oni.
Uglavnom probajte malo ovo u intermezzou allodsa - siguran sam da neki od vas neće ni pomišljat odustat od ovog jer igra je predobra.
Al ne želim glumit funboya, iskreno me baš briga ko će igrat- al kad ste već pokrenuli temu samo bih htio objektivno informirat o svemu.
rudeboy95
12-02-2010, 21:29
Kolka je cijena t5 stonova u diasima?
Pa ču ti onda reć jel igra u krizi. Ti nisi igrao od početka igre, pa nemožeš znat kad je igra ekonomski shebana ili nije.
Pro n00b
12-02-2010, 22:03
T5 = 180-190 K. Ajde baš me zanima jel sjebana igra ili ne ti mi reci ti kao iskusni igrač.
Inače danas ti je t9 ili t10 standard čak- bez toga ne možeš u Hos ili jače instance kojih nije ni bilo dok si ti igrao.
rudeboy95
12-02-2010, 22:31
Kažem da kažeš cijenu u dijasima. Trebalo bi biti oko 50 dijasa, ni manje, ni više. Tolka je bila cijena kad su ljudi tek počeli kupovat te stonove. Sijećam se da sam preko noći stavio par stonova na AH i otišli su do jutra svi za 50 dijasa.
Pro n00b
13-02-2010, 05:53
Na Smachtu je t5 20 dijasa, što ne znači da je na ostalim serverima isto. I ne kužim zakaj bi sad morala bit cijena 50 dijasa- ljudi farmaju te stoneove ko blesavi i normalno je da im cijena pada- kao F2p igraču mi je čak i drago da im pada cijena.
Danas se samo kupuju t7 t8 i t9 stoneovi koji su i dalje dosta skupi, ali ako imaš iole dobar komp sa bar 4 gb rama možeš ih nafarmat relativno lako iako u igri postoje i puno bolji načini zarade- recimo jedan hoto drop može vrijedit i 5-6 miliona golda.
Another Life
20-02-2010, 15:10
Igra ko jos ovo? bas me uvatilo da malo ovo zaigram ..pa ak mi ko moze reci di ima dosta nase ekipe ili kakva aktivna guilda
Razzarach
20-02-2010, 16:39
ja bi igro
lvl 8 sam sad >:(
Pro n00b
20-02-2010, 22:41
Pa eto ja igram . Ako izaberete Smacht pozovem vas u guild hrvatsko -makedonski reklo bi se sa dosta jakim igračima voljnim pomoći novim igračima. Inače na Smachtu ima jako puno igrača sa ovih prostora, mislim da ima i na drugim serverima, ali nisam igrao tako da to baš ne mogu potvrdit.
Ostavite nick tu ili mi PM-ajte ako želite guild ili pomoć u igri.
Evo ja upravo skidam igru izgleda sasvim solidno. Startam na Smacht serveru
Another Life
22-02-2010, 15:43
Pelagija, smatch server pa se javite cisto da imam snekim igrat :D
Pozdrav svima,evo i ja skinuo igricu i bas isprobavam klase,i naravno tesko se odluciti jer nemam pojma jos tocno s svim njima,makar sad gledam trazim po netu objasnjenja i ostalo.Pa ako imate preporuku koje dual clase dobro imat a koje izbjegavat,jer vidio gore par primjera da su ok.Isto tako zanima me taj domaci guild,vidio koji server i sve samo ne znam jeste humans ili ? il to nema veze (makar u to ne vjerujem bas ).....vise mi ne pada na pamet da pitam ali sigurno se jos javim ovdje :rambo:
Pro n00b
13-04-2010, 08:00
Ako si na Smachtu ostavi nick ovdje il mi PM-aj pa cu te pozvat u domaći guild ako želiš gdje ćeš dobit svu pomoć u igri.
Inače za 7 dana dolazi Chapter 3 sa ovim novim featuresima http://www.runesofmagic.com/en/chapter3.htmlS , pa tko još nije probao RoM nek zaigra. Bolji je od većine ovih azijskih beta smeća koje čitam na ovoj temi.
Pro noob, ako igraš javi, da te kontaktiram, na Smach serveru sam.
Pro n00b
22-06-2010, 09:13
Ma inače igram i lvl 57 sam, al sam usred rokova pa nisam upalio ROM zadnjih 30- ak dana. Al ak imaš kakvo pitanje o igri, pitaj tu pa ću ti odgovorit.
I kad dođeš do lvla 25-30 nađi si nekakav guild , dosta će ti pomoć u igri. Ja sam u stranom guildu al novim igračima bi preporučio ipak Balkanexpress kao najjači domaći guild na Smachtu. Imaš još nekoliko guildova s ovih prostora al oni su dosta slabi i ne mogu sami radit end game instance.
Imaš li xf ili nešto slično, biti će mi lakše ispitivati te? :D
DJ Not Nice
25-09-2010, 07:35
diS--uYovLI
Wolfwrath
26-09-2010, 10:14
:shock: :pray: :D
zanimljiv uradak...
Shadow031
13-10-2010, 12:19
Mislim poceti igram ROM evo upravo skidam novi client sad poslje battle of the immortals -BOI pa da isprobam nesta drugo pa bi me zanimalo ko sve od vas igra i na kojim serverima?Cisto da imam drustvo za vrijeme levelanja i to .. :P
astralus
26-10-2010, 13:17
evo ja cu veceras downloadirat
pa javim moj nick
DJ Not Nice
30-11-2010, 20:01
Novi big apdejt za RoM, The Treasures of the DesertSaktivan od danas.
Limo Desert
mP8X_NKuSic
"Novi" fjučuri:
https://forum.runesofmagic.com/showthre ... ost2694349 (https://forum.runesofmagic.com/showthread.php?p=2694349#post2694349)
Inače, peč The Treasures of the DesertSje dio Chapter III: The Elder Kingdoms
rudeboy95
30-11-2010, 20:47
Ko da itko normalan još to igra.. Poznato je da je ekonomija igre uništena već odavno, a kad se jednom ekonomija f2p igre uništi, nema povratka.~
DJ Not Nice
30-11-2010, 21:42
Imade.
Neda mi se pisati kak : )
SharpDressedChevap
30-11-2010, 21:45
Imam problema sa updateom, jel ima još tko?
DJ Not Nice
30-11-2010, 21:50
Kakvih problema?
http://support.runesofmagic.com/app/home
SharpDressedChevap
30-11-2010, 22:05
Kaže da mi nemre nać neki patch. E sad, valjda je to koji se treba skinit a ja nemam pojma što trebam učinit.
DJ Not Nice
30-11-2010, 22:22
http://support.runesofmagic.com/app/home
Arbiter of Change
19-12-2010, 13:12
MMORPG.com Winter Holiday GiveawayS
http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/off ... eaway.html (http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/249/Runes-of-Magic-Winter-Holiday-Giveaway.html)
Evo jedan key ako se nekome ne da registrirati za to - 591_u1mtTpbSBt .
http://img46.imageshack.us/img46/4483/capturebw.jpg
SharpDressedChevap
19-12-2010, 14:27
Jel igra još tko ovo? Ja sam trenutno lvl 35/30 Mage/Priest, Siochain server, ime Wrathdemon :)
Pro n00b
21-12-2010, 17:42
Svi koje znam sa Smachta a nemaju Scouta su odustali od igre, vidjet ćeš kad dođeš do endgamea kad u ove najteže instance idu samo knight, priest i sve ostalo scouti.
Prestrašno je šta su napravili od igre da jedan mage sa top opremom ne može uć u instancu. Ja inače nisam imao magea tako da sam objektivan, ja sam odustao iz drugih razloga.
SharpDressedChevap
21-12-2010, 19:50
A čuj, igra je zasad zabavna pa dok ja dođem do lvl capa valjda promjene nešto, inače neznam. Volim mejđove i samo njih igram u MMOima, jednostavno ću nastavit igrat i eto.
Ali hej, ja odem sa priestom u instancu, pokupim itema i opremim mejđa :D Pa će valjda doć barem jedna mage-friendly instanca.
DJ Not Nice
27-04-2011, 20:11
gHIQCIGKzAA
DJ Not Nice
08-06-2011, 18:12
m2awvwS6jRc
DJ Not Nice
16-06-2011, 20:00
AisbpH4OQ8o
DJ Not Nice
15-11-2011, 14:31
BsTaI7Iyrb0
Arbiter of Change
22-06-2012, 08:55
Chapter V aka Fires of Shadowforge je izašao. Donosi novu rasu, klase, itd.
http://www.runesofmagic.com/en/chapter5.html
After a dark magic experiment went terribly wrong, the entire kingdom of the Shadowforge Dwarves became suspended in a deep slumber. Now, however, they have reawakened and are searching for the lost ruler of their once glorious kingdom. Banded together in a great alliance, they stand ready to face a new evil: Maderoth.
6UMsyXBWHzA
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.