PDA

Pogledaj cijelu verziju : Moj hardweraj [SLIKE]

Stranica : 1 [2] 3

29-11-2008, 18:14
Ti kužiš da je to xtreme gamer fatality + vanjska jedinica za poštelavanje?

Veće kvalitete zvuka nema.
To bi dobio da si kupio Razerovu Barracudu ili X-fi Titanium.

Extreme Gamer i Gamer Fatality su 2 strana svijeta.Krenuvši od 64Mb X-RAMA nadalje...

W3DR4N
29-11-2008, 18:25
Je, razlika je taman toliko velika da slobodno možeš reći "razlike nema, kupi jeftiniju". Briješ puno fritz.

29-11-2008, 18:36
Je, razlika je taman toliko velika da slobodno možeš reći "razlike nema, kupi jeftiniju". Briješ puno fritz.

Da razlike ima i dosta je velika s obzirom na bivšu Extreme Gamer.Uostalom valjda i sam znam što je bolje.Tako da mi tvoji komentari apsolutno ništa ne znače,a s druge strane ne vidim niti bit pošto je nisam platio ni približno koliko dođe u dučanima ;)

W3DR4N
29-11-2008, 21:56
Kakva je to razlika za krajnjeg korisnika koju možeš čuti?
Možeš na nju priključiti zvučnike i puštati će zvuk? Ili čuješ tonove koje dosad nisi?
Pred dva mjeseca sam proučavao zvučne kartice i doista iznad prve u potpunosti hardverske zvučne kartice, sve ostalo je za kućnog korisnika davanje novca za određeni model jer mu je baš on zapeo za oko, a ne zato što mu je na bilo koji način potreban, ili zato što osjeti razliku.

30-11-2008, 00:15
Kakva je to razlika za krajnjeg korisnika koju možeš čuti?

Najveću razliku budu doživjeli oni koji su najviše vremena uz glazbu.Prvo se treba upoznati sa zvučnicima koje imaš a tek onda možeš kvalitetno raspoznavati razlike između zvučnih kartica.Jer ako neka osoba ima snažne zvučnike i intergriranu zvučnu i takav setup koristi podulje vrijeme samo nakon ugradnje Creative SE kartice on je preporođen.Upravo iz tog razloga postoji mnoštvo modela koji ipak nisu samo mazanje očiju.Bitno je ono što osoba traži i želi.Kroz vrijeme su zvučne dosta napredovale pa da danas već sadrže X-RAM koji rasterećuje proc...3d zvuk....24-bit crystalizer zvuka...EAX...3D MIDI...24 BIT SOUNDFONT...Pa se razlika itekako osjeti...samo je bit svega imaš li adekvatnu opremu da to iskoristiš.I naravno nije isto koristiš li slušalice ili prvenstveno zvučnike.

Možeš na nju priključiti zvučnike i puštati će zvuk? Ili čuješ tonove koje dosad nisi?

To je ko da ja tebe pitam zašto gameri kupuju tipkovnice po 700kn kad i one jeftinije imaju gumbe i služe svrsi.A bit kod zvučnih kartica nije otkrivanje zvukova već poboljšanje kvalitete zvuka,tonova i čistoća kao primarno...No vidim da jednostavno ne kužiš...jer da kužiš onda bi znao prave razlike...

Pred dva mjeseca sam proučavao zvučne kartice i doista iznad prve u potpunosti hardverske zvučne kartice, sve ostalo je za kućnog korisnika davanje novca za određeni model jer mu je baš on zapeo za oko, a ne zato što mu je na bilo koji način potreban, ili zato što osjeti razliku.

Oprosti ali samo spominjanje Razerove Barracude mi dovoljno govori o tvojem "znanju".Inače dotična zvučna je već u prvom danu izlaska na tržištu bila popljuvana od večine hardverskih stručnjaka.Što i ne čudi jer se više plaća ime nego ono što u biti dobiješ.

Veće kvalitete zvuka nema.
To bi dobio da si kupio Razerovu Barracudu ili X-fi Titanium.

I još jednom...Barracuda nije ni do koljena Elite Pro...pročitaj koji review,toplo ti preporučam ;)

W3DR4N
30-11-2008, 01:58
Kroz vrijeme su zvučne dosta napredovale pa da danas već sadrže X-RAM koji rasterećuje proc...3d zvuk....24-bit crystalizer zvuka...EAX...3D MIDI...24 BIT SOUNDFONT...Pa se razlika itekako osjeti...samo je bit svega imaš li adekvatnu opremu da to iskoristiš.I naravno nije isto koristiš li slušalice ili prvenstveno zvučnike.

Vidim i ti si napredovao. Jel imaš posebnu tipku za copy i paste ili koristiš tipkovnične prečace za kopiranje spec tablica?

To je ko da ja tebe pitam zašto gameri kupuju tipkovnice po 700kn kad i one jeftinije imaju gumbe i služe svrsi.A bit kod zvučnih kartica nije otkrivanje zvukova već poboljšanje kvalitete zvuka,tonova i čistoća kao primarno...No vidim da jednostavno ne kužiš...jer da kužiš onda bi znao prave razlike...

Ljudi skupe tipkovnice kupuju jer žele, ne zato jer im trebaju. To se zove "preferiranje u skladu s mogućnostima". No vidim da jednostavno ne kužiš...jer da kužiš onda bi znao prave razlike...
Usput, kako si uspio čuti infra i ultra zvuk, kako mi ostala siročad ne vidimo razliku između tih proizvoda?

Oprosti ali samo spominjanje Razerove Barracude mi dovoljno govori o tvojem "znanju".Inače dotična zvučna je već u prvom danu izlaska na tržištu bila popljuvana od večine hardverskih stručnjaka.Što i ne čudi jer se više plaća ime nego ono što u biti dobiješ.

A Creative nije brand gdje ti dobrano naplaćuju ime? Pogotovo kad ti naplate dva branda, creative i fatality. Danas je sve brand, počevši od toga da nećeš kupiti mlijeko od kojekakve kumice već od provjerenog Dukata. Zašto, zbog branda.
To što kupuješ zvučnike i zvučne za xxxx cifre ti ne kupuje znanje, već proizvod. Još nisam vidio nigdje tvoje napredno "znanje" o akustici, niti bavljenje istom.

I još jednom...Barracuda nije ni do koljena Elite Pro...pročitaj koji review,toplo ti preporučam ;)

Zar? Da me netko lupi po glavi da kupujem nepotrebno precjenjene zvučne, prvo bih uzeo X-fi Titanium, potom Barracudu.
Elite Pro ne bi bio u nikakvom izboru jer mislim smatram da prodaju vanjsku jedinicu pod pojmom kvalitetan zvuk.
Ali gledaj to s pozitivne strane. Tebe su kupili, samoprozvanog stručnjaka, tako da im odjel promocije vrlo uspješno posluje.

30-11-2008, 10:22
Vidim i ti si napredovao. Jel imaš posebnu tipku za copy i paste ili koristiš tipkovnične prečace za kopiranje spec tablica?

Ljudi skupe tipkovnice kupuju jer žele, ne zato jer im trebaju. To se zove "preferiranje u skladu s mogućnostima". No vidim da jednostavno ne kužiš...jer da kužiš onda bi znao prave razlike...
Usput, kako si uspio čuti infra i ultra zvuk, kako mi ostala siročad ne vidimo razliku između tih proizvoda?

Ha ha dobro jutro MR smartass da prosječnome korisniku netreba elite pro za 2 soma kuna...Nije mi jasno s kime se ti boriš...jer to kad kažeš čuo sam zvučne u radu prije 2 mjeseca treba značiti da sad pak ti imaš pamet cijelog svijeta??Još mi reci da si ih uspoređivao na slušalicama ili npr na x-540...i sve mi je jasno...Otiđi malo u vidi lab...i zamoli ih da ti pokažu neke brojeve u arhivi sa zvučnim karticama...možda nešto naučiš...

A Creative nije brand gdje ti dobrano naplaćuju ime? Pogotovo kad ti naplate dva branda, creative i fatality. Danas je sve brand, počevši od toga da nećeš kupiti mlijeko od kojekakve kumice već od provjerenog Dukata. Zašto, zbog branda.
To što kupuješ zvučnike i zvučne za xxxx cifre ti ne kupuje znanje, već proizvod. Još nisam vidio nigdje tvoje napredno "znanje" o akustici, niti bavljenje istom.

Fatality je čisti marketinški trik i samo ga "neinformirane" osobe mogu kupiti po punoj cijeni.Moje znanje niti nečeš ovdje dobiti o tome jer se ja ne borim s nikim za razliku od tebe.I možeš ti meni tupiti da si probao sve zvučne svijeta i da znaš da je to sve isto...samo šta ja znam..da su to bedastoće...I to je moje pravo...

Zar? Da me netko lupi po glavi da kupujem nepotrebno precjenjene zvučne, prvo bih uzeo X-fi Titanium, potom Barracudu.
Elite Pro ne bi bio u nikakvom izboru jer mislim smatram da prodaju vanjsku jedinicu pod pojmom kvalitetan zvuk.
Ali gledaj to s pozitivne strane. Tebe su kupili, samoprozvanog stručnjaka, tako da im odjel promocije vrlo uspješno posluje.

E vidiš a ti si tolko surov....sa tolko želje da me ocrniš....a niti ne pročitaš dio koji ti govori da sam ih nabavio za jako malo svotu....I onda si ti kupiš Titanium....i daš više love...i onda ti se ja smijem...a LOL...I samo zbog toga ne kužim tvoje spike o isplativosti moje zvučne...kada niti neznaš za kolko sam ju nabavao...ajde molim te..nemoj više ovo komentirat..jer je žalosno :(

Gwin
30-11-2008, 10:25
imam samo jedno pitanje.. koje se sastoji od tri pitanja :D

1. 1700kn??
2. na logitech Z-5500 ??
3. kolka ti je soba?

jer ne vidim poantu.. da si spojio Wharfedale Diamond ili Evo zvučnike onda bi mi bilo jasno, ali ovako....

30-11-2008, 10:30
imam samo jedno pitanje.. koje se sastoji od tri pitanja :D

1. 1700kn??
2. na logitech Z-5500 ??
3. kolka ti je soba?

jer ne vidim poantu.. da si spojio Wharfedale Diamond ili Evo zvučnike onda bi mi bilo jasno, ali ovako....

1.Već sam na prijašnjem postu napisao...da sam ih imao prilike nabaviti za puno puno nižu cijenu...jer inače nebih dao nikad punu cijenu.... :)

2.Trenutno da...no pošto ovo čudo od zvučne ima brdo ulaza i izlaza dobro bude došlo i kod nečeš ozbiljnijeg...

3.Soba mi nije velika...i raspored mi je koma...no uskoro mi sestra odlazi od kuce pa se selimu u njenu vecu :)

džidži buffon
30-11-2008, 10:34
vau amd i wedran,aj se nađite i potucite

inače amd javi i ostalima kako nabavljaš super komponenete po super niskoj cijeni pa da se onda svi pravimo važni

30-11-2008, 10:40

inače amd javi i ostalima kako nabavljaš super komponenete po super niskoj cijeni pa da se onda svi pravimo važni

Gle Wedran očito zna ono kaj ja neznam...očito lažem sebi u bradu kad govorim šta je bolje...Tak da ono...ne isplati se uopče komentirati...

Neznam od kuda ti to da se ja radim važan...jer mi nije jasno od kada neko materijalno dobro može poslužiti za cool faktor...da i oču biti cool nemrem...jer nemam neki hi-fi za 15k kuna...a bolme niti za 100k kuna...tako da i ta sad malo baljezgaš bezveze...Niti mi je to ikakav cilja...LOL...možda to ti radiš...pa misliš da i ja to radim :)

Mene vesli ono što imam...no za svaki svoj proizvod mogu navesti i mane..pa ne vidim di je problem..

King’s Rider
30-11-2008, 10:47

daj ne baljezgaj !

Čovjek si je kupio zvučnu za jeftinije i sada je tu nastala bespotrebna hajka.Pa nije AMD freak uvažena hardver stranica koja može pobrati pare tako da pohvali neki škart.On je kupio što njemu paše i on uživa u tome što mi je apsolutno drago , a onda ostali idu mu govoriti kako to ne valja kako to ono i ovo . Pa daj chillajte

džidži buffon
30-11-2008, 10:48
[quote="džidži buffon":5645armx]vau amd i wedran,aj se nađite i potucite

Gle Wedran očito zna ono kaj ja neznam...očito lažem sebi u bradu kad govorim šta je bolje...Tak da ono...ne isplati se uopče komentirati...

Neznam od kuda ti to da se ja radim važan...jer mi nije jasno od kada neko materijalno dobro može poslužiti za cool faktor...da i oču biti cool nemrem...jer nemam neki hi-fi za 15k kuna...a bolme niti za 100k kuna...tako da i ta sad malo baljezgaš bezveze...Niti mi je to ikakav cilja...LOL...možda to ti radiš...pa misliš da i ja to radim :)

Mene vesli ono što imam...no za svaki svoj proizvod mogu navesti i mane..pa ne vidim di je problem..[/quote:5645armx]

ako netka baljezga bezveze onda si to definitivno ti,neću reći da neznaš ali se definitivno praviš važan,jer neznam kako bih nazvao nonstop pričanje o svom hardweru,slikanju i neznam više o čemu ne

neznam šta time želiš,zadivit klince,wedrana,sebe...

30-11-2008, 10:51
Sam bit topica je taj što vrlo često dobivam nekakav hardver...dijelim svoje..da svoje...mišljenje s vama...i svaka rasparava je dobro došla...

I probaj biti malo user friendly...jer ovdje nismo da se prcamo i dokazujemo već da donosimo zaključke...a ja nisam kriv ako se neko mišljenje protivi mojem...a ja znam da to nije tako...jer nekim ljudima nemožeš nešto dokazati ako oni doslovno uvijek tjeraju po svojem ;)

Gwin
30-11-2008, 10:52
džidži.. odi malo siši frižider.. možda te to ohladi..

amd radi isto šta i mi svi ostali.. hvalimo se sa svojim hardverom. i kaj sad?? koliko se ja sjećam, ovo je HARDVER podforum, na kojem je svaka informacija o nekom proizvodu dobrodošla...

bezimeni
30-11-2008, 11:01
Ja se npr. volim hvaliti sa svojim jeftinim hardverom koji nije puno lošiji do duplo skupljeg....to mi je onak , gušt :D .

30-11-2008, 11:03
Ja se npr. volim hvaliti sa svojim jeftinim hardverom koji nije puno lošiji do duplo skupljeg....to mi je onak , gušt :D .

Pogotov kad SE pretvoriš u X-fi :D

Karlo_from_Bjelovar
30-11-2008, 11:04
psst... to ce ga kostat pive jednog dana... :D :P

30-11-2008, 11:05
psst... to ce ga kostat pive jednog dana... :D :P

I meni je Gwin dužan..možda i dve...kak je to fora kad su ti stariji dužni runde..jejj :)

džidži buffon
30-11-2008, 11:06
Sam bit topica je taj što vrlo često dobivam nekakav hardver...dijelim svoje..da svoje...mišljenje s vama...i svaka rasparava je dobro došla...

I probaj biti malo user friendly...jer ovdje nismo da se prcamo i dokazujemo već da donosimo zaključke...a ja nisam kriv ako se neko mišljenje protivi mojem...a ja znam da to nije tako...jer nekim ljudima nemožeš nešto dokazati ako oni doslovno uvijek tjeraju po svojem ;)

meni je nebitno šta imaš ali wedranu je očito stalo jer se isto pravi važan
Ponavljam: želiš zadivit klince,vedrana,sebe(ispast važan)...i mislim da ti je to jedini cilj,stvarno ne volim kad netko priča o svom hardweru tako da svi to gledaju ili o svom private life

možete se ti i wedran svađat preko pp pa onda samo svima javite tko je u pravu

bezimeni
30-11-2008, 11:06
Pa je...200 kn uštede .Meni nebuju prodavali muda pod bubrege :D .A ima i X-530 za 1 kunu....kud češ više za manje.Možda su mi pretci bili ŠKOTI :D .

30-11-2008, 11:08
[quote="amd freak":34ejw1m0]Sam bit topica je taj što vrlo često dobivam nekakav hardver...dijelim svoje..da svoje...mišljenje s vama...i svaka rasparava je dobro došla...

Ponavljam: želiš zadivit klince,vedrana,sebe(ispast važan)...i mislim da ti je to jedini cilj,stvarno ne volim kad netko priča o svom hardweru tako da svi to gledaju ili o svom private life

možete se ti i wedran svađat preko pp pa onda samo svima javite tko je u pravu[/quote:34ejw1m0]

Hebiga svi smo mi fanovi svojeg hardvera...kao i ti svojeg JUventusa...sva sreća da imam sve super...pa bih svoj NEC dvdrom najrađe bacio ovog trena kroz prozor :(

A ima i X-530 za 1 kunu....

I još dobiješ onaj lijepi ugovor xD

bezimeni
30-11-2008, 11:13
freak ...sobzirom da im plaćam za 2 mb brzinu ( psssssst) ne bunim se... :D
http://www.speedtest.net/result/364587308.png (http://www.speedtest.net)

30-11-2008, 11:14
freak ...sobzirom da im plaćam za 2 mb brzinu ( psssssst) ne bunim se... :D
http://www.speedtest.net/result/364587308.png (http://www.speedtest.net)

Meni je tak bilo dok sam imal maxtv...sad više ne :(

bezimeni
30-11-2008, 11:16
Velim ti ja...nemereš mene zahebat...jedino sam pušioničar na burzi sa dionicama :( .Tj. još uvijek sam na pozitivnoj nuli.

edit: aj pobriši sav spam , sve do to tvog posta sa opisom dotične kartice.Sve nakon toga je bespotrebno i neproduktivno.

džidži buffon
30-11-2008, 11:30
[quote="džidži buffon":fxucpkix][quote="amd freak":fxucpkix]Sam bit topica je taj što vrlo često dobivam nekakav hardver...dijelim svoje..da svoje...mišljenje s vama...i svaka rasparava je dobro došla...

možete se ti i wedran svađat preko pp pa onda samo svima javite tko je u pravu[/quote:fxucpkix][/quote:fxucpkix]

Hebiga svi smo mi fanovi svojeg hardvera...kao i ti svojeg JUventusa...sva sreća da imam sve super...pa bih svoj NEC dvdrom najrađe bacio ovog trena kroz prozor :(

ja nigdje nisam pisao eseje o juventusu,klub mi je dobar i ništa puno više,nick je nastao sasvim slučajno
stvarno bih volio da se potučete ti i wedran jer se nezna koji je gluplji,oprosti pametniji

kulamasta
30-11-2008, 11:35
i ja bi se potuko...

W3DR4N
30-11-2008, 11:52
Vidiš AMD kako se s tobom čovjek ne može raspravljati. U toliko rečenica koliko kažeš, jedini argument koji si mogao pronaći je: "nabavio sam je za sitnu lovu i zato je dobra". Uključi logiku koji put.

30-11-2008, 12:01
Vidiš AMD kako se s tobom čovjek ne može raspravljati. U toliko rečenica koliko kažeš, jedini argument koji si mogao pronaći je: "nabavio sam je za sitnu lovu i zato je dobra". Uključi logiku koji put.

Kaže mi osoba koja veli da je Extreme gamer Fatality ista stvar ko i Elite PRO.Ili pak da između klasične extremegamer i elite pro nema neke razlike...

ExtremeGamer : Omjer i signal šuma:65db
ExtremeGamer Fatality: Omjer i signal šuma:80db
Elite PRO :Omjer i signal šuma:96db

"Bez vanjskoga kučišta kvaliteta
reprodukcije i snimanja nije tako dobra
jer su šum i izobličenja izraženiji"

I koji govori o kvalitetama Barracude...sry ali bolje počni učiti....jer pričaš gluposti...

bibonzo
30-11-2008, 12:02
Vi ste fakat zabrijali :rotfl: :rotfl:

Ta zvucna je super i pun je net odlicnih reviewa pa ko voli nek izvoli, ja brijem da vrijedi... naravno ak imas love :thumbs2:

nego brijem da tu vise vlada neka netrpeljivost izmedu W3DR4N-a i amd freak-a jer sam to vec primjetio preko par tema tak da je to njihova osobna stvar nema to veze sa hardverom :kill:

Cudni ste vi svi likovi... haha :rotfl:

@džidži buffon nis osobno ali Juve je sranje i jadan klub, ja osobno navijam za INTER pa sam moro ovo napisat :rotfl:

W3DR4N
30-11-2008, 12:05
/cut

Podsjeti me da nakon ručka navratim do tvojeg tonskog studija.

30-11-2008, 12:07
/cut

Nema problema..možda te nešto i naučim... :wink:

A sad bi bilo dovoljno offtopica..HVALA

džidži buffon
30-11-2008, 17:34
[quote="amd freak":1yr10vj5]/cut

Nema problema..možda te nešto i naučim... :wink:

A sad bi bilo dovoljno offtopica..HVALA[/quote:1yr10vj5]

još nešto,poslao sam ti par pp ali nikad mi nisi odgovorio a pričaš o nekakvom pomaganju i razmjeni iskustava
neznam kog bi ti trebao nešto učit

blood4me
30-11-2008, 17:59
još nešto,poslao sam ti par pp ali nikad mi nisi odgovorio a pričaš o nekakvom pomaganju i razmjeni iskustava
neznam kog bi ti trebao nešto učit
Aj dosadan si, koji si kurac tolko zapeo za njega, ljubomora mozda?
Ak je kupio novu zvucnu, lijepo je sto je podijelio s njom svoja iskustva. Pomagati iz dobre volje i bit neciji potrcko nije isto...

R@pt0r
30-11-2008, 18:03
Neka frikče ja ću...

Neznam za gwina ali ja već duže vrijeme ne odg na pm-ove sa hardwerskim pitanjima.

Gwin
30-11-2008, 19:39
gwin odgovar samo nekima koji su mu prirasli srcu.. wedran, boz, bartuc :D

RIDER32
30-11-2008, 21:55
I meni :oops: :D

džidži buffon@ uz duznpo postovanje zelim ti priopcit da je ovo FORUM. ALO. FORUM!!!
Izmjenjujemo svoje misljenje i iskustva sa pojedinim komadom hardwarea.
Tako ovaj forum/podforum funkcionira vec 3 godine a tebi je to sad nesto cudno.
Nisi u toku :wink:

wedran@ ni ti nisi uspio odolit pozlacenim konektorima. sta se onda cudis sto nije ni amd :D

17-12-2008, 21:55
Sennheiser HD 202 sluške...

http://www.imagesforme.com/out.php/t267749_17122008002.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/267749_17122008002.jpg)

http://www.imagesforme.com/out.php/t267748_17122008001.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/267748_17122008001.jpg)

Sphinx
17-12-2008, 22:53
i sto kazes na sluske ? Kako se ponasaju u igrama/glazbi/filmu ... ?

17-12-2008, 23:17
i sto kazes na sluske ? Kako se ponasaju u igrama/glazbi/filmu ... ?

A super su s obzirom da dođu 239kn....zbilja vrijede tih novaca ;)

Bartuc
18-12-2008, 00:05
Su ti udobne?

RIDER32
18-12-2008, 00:30
Pored onakih zvucnika ti kupis slusalice :( ^^

Bartuc
18-12-2008, 00:36
One zvučnike nemreš "nafrljiti" poslije 21-22 sata :P

18-12-2008, 07:31
One zvučnike nemreš "nafrljiti" poslije 21-22 sata :P

Točno to...moram priznati da na prvi pogled izgledaju vrlo jeftino...onak sve se kleca..imaš osječaj ko da bude sve ispucalo i uništilo se.No ipak nije tako,,,očito je ta obrada i dorada dobro napravljena bez obzira na "materijal" koji bi po meni i mogao bit nešto bolji.No što očekivat za sluške takvog proizvođaća i takvog imena za 200kn???Zvuk je ok....nemogu reć da je više od ok kad ima boljih sluški..ali i skupljih..no za taj novac zbilja su ok...tonovi u redu,,,bass nije pretjeran..onako taman su...

Kaj se ergonomije tiće treba se priviknut malo...i kroz 2 sata su na tebi ko da si uz njih cijeli život :)

Sickmanno1
18-12-2008, 10:21
gwin odgovar samo nekima koji su mu prirasli srcu.. wedran, boz, bartuc :D

:cry:

Gwin
18-12-2008, 10:34
da, sicko. odgovorit ću i tebi..

kad jednom budeš imao pitanje koje moraš postavit na PM :D

SkunK
18-12-2008, 10:49
http://img241.imageshack.us/img241/1470/96857651zi4.th.jpg (http://img241.imageshack.us/my.php?image=96857651zi4.jpg)Shttp://www.msfn.org/board/style_emoticons/default/whistling.gif

Sickmanno1
18-12-2008, 10:54
Hebote :D

Dobra ta placa u PCPlayu :D

AMD otkad je kreno pisati promjeno gotovo cijelu konfu, evo sad i ti, a pingu oduvijek ima neki stroj :)

18-12-2008, 11:02
Hebote :D

Dobra ta placa u PCPlayu :D

AMD otkad je kreno pisati promjeno gotovo cijelu konfu, evo sad i ti, a pingu oduvijek ima neki stroj :)

A tek da znaš kaj imam još sve u planu.....Phenoma 2...790FX DS5...2X1Gb 1200MHZ OCZ FLEX...Dragon Evo POT...Lian LI Case....malo bolje vodeno...digitalac...laptop.....možda se još čega sjetim...

Da neznam kolko para imaš uvijek se bude našlo nekaj kaj još hočeš : ))))

Mada mi je sad najveća želja dobit taj Dragon POT...samo kaj košta puno ojra :)

Sickmanno1
18-12-2008, 11:04
Sad mi je zao sto sam antitalenat za pisanje :(

Cudim se kak me ljudi na forumu opce razumiju :cry:

18-12-2008, 11:05
Sad mi je zao sto sam antitalenat za pisanje :(

Cudim se kak me ljudi na forumu opce razumiju :cry:

Nemoraš pisat....OCAJ : ))))

Sickmanno1
18-12-2008, 11:07
Prvi put cujem da se dobivaju pare za OC :o

W3DR4N
18-12-2008, 11:07
Ja sam odlučio svemu tome stati na kraj i kupiti... xbox 360. :(

18-12-2008, 11:09
Prvi put cujem da se dobivaju pare za OC :o

Itekako...a kaj misliš zakaj se ja tak borim da nabavim taj pot :)

Nebi javno baš o tome....

Sickmanno1
18-12-2008, 11:10

Tak je meni puko film prije 5 godina pa sam pikno XBox :(

@AMD

Pa imamo PM xD

18-12-2008, 11:16

Dobro si postupio...mene igre polako popuštaju...vjerovatno jer nema neke igre koja bi me zavezala za pc....barem ne od noviteta....pa se zabavljam uz OC...koji mi je BTW mnogo zanimljiviji : )))

Blacky_123
18-12-2008, 14:04
Mene isto igre popustaju, nisu bile kao nekada
Danas sve bazira na dobroj grafici, uopce nema nikakve igrivosti

Prije sam se vise zabavljo s OC-om, ali sad kad sam pola dijelova prodo,pola unistio vise nemam s nicim OC-at osim sa svojim kompom
S

RIDER32
18-12-2008, 22:41
I meni dođe da kupim xbox. Al barem da sam zaposlen mogo bi o tome razmislat. ovako... nemam ni za PC :cry:

Mene su igre tresle dok nisam doso na PCP forum :D onda su me skoro prestale zanimat i sad nakraju me zanimaju samo 3 igre. CoD4, SA:MP i TMF :roll:

bezimeni
18-12-2008, 22:46

Si kupil Jaspera ? Nadam se da jesi jer ove starije rikavaju ko lude.
Freak....
Što se sluški tiče...baš gledam na slici te Hd202.Ne izgledaju mi baš praktično za razliku od mojih HD201. LINK (http://www.dvhardware.net/review84_sennheiserhd201.html)S.Moje su stvarno prilagodljive bilo kojem položaju glave...dok mi ove HD202 ,barem na slici , izgledaju fixno.

21-12-2008, 14:26
Nova igracka :)

http://www.imagesforme.com/out.php/t271948_21122008001.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/271948_21122008001.jpg)

Bartuc
21-12-2008, 14:30
Nadam se da si ne pereš zube sa onom četkicom u Coca Cola čaši :D

21-12-2008, 14:52
Nadam se da si ne pereš zube sa onom četkicom u Coca Cola čaši :D

a neee,,,to je za čiščenje hardveraja.... :) heh

R@pt0r
21-12-2008, 16:57
Jel to Aspire 5735Z?

Taman ga stari isto kupio neki dan :)

21-12-2008, 17:56
Jel to Aspire 5735Z?

Taman ga stari isto kupio neki dan :)

Yep :)

22-12-2008, 16:54
Stigli neki dijelovi...od kojih bude večina služila za testiranje extremnog hlađenja...

Matsonic ploca MS8137C

http://www.imagesforme.com/out.php/t273789_22122008002.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/273789_22122008002.jpg)

Amd Athlon 1700+ Prestrašno je kako je netko stavio pastu...

http://www.imagesforme.com/out.php/t273791_22122008006.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/273791_22122008006.jpg)

Zajedno:

http://www.imagesforme.com/out.php/t273792_22122008.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/273792_22122008.jpg)

GlacialTech Igloo 2461 hladnjak

http://www.imagesforme.com/out.php/t273794_22122008003.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/273794_22122008003.jpg)

Ostali šljam :)

http://www.imagesforme.com/out.php/t273798_22122008010.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/273798_22122008010.jpg)

http://www.imagesforme.com/out.php/t273797_22122008008.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/273797_22122008008.jpg)

http://www.imagesforme.com/out.php/t273796_22122008007.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/273796_22122008007.jpg)

I šečer na kraju...Gainward GeForce 3 Ti 64mb

http://www.imagesforme.com/out.php/t273802_22122008013.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/273802_22122008013.jpg)

http://www.imagesforme.com/out.php/t273803_22122008014.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/273803_22122008014.jpg)

http://www.imagesforme.com/out.php/t273804_22122008015.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/273804_22122008015.jpg)

http://www.imagesforme.com/out.php/t273808_22122008017.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/273808_22122008017.jpg)

I još samo čekam POT koji bi trebao doći ovaj ili početkom sljedećeg tjedna i session počinje....Čini se kako če nova 2009 godina biti vrlo zanimljiva za službeni Hrvatski OC team... :)

A od stalnih obečanja je i meni već muka...tako da je sad ovo definitivno to...

http://www.imagesforme.com/out.php/t273812_20122008934.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/273812_20122008934.jpg)

http://www.imagesforme.com/out.php/t273813_20122008932.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/273813_20122008932.jpg)

PS: Za one koji neznaju ovaj manji dio je RAMPOT....koji bude poslužio za hlađenje rama putem LN2-a.

RIDER32
22-12-2008, 18:14
Amd Athlon 1700+ Prestrašno je kako je netko stavio pastu...

http://www.imagesforme.com/out.php/t273791_22122008006.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/273791_22122008006.jpg)

Cek jel ovo proc sa skinitim onim "željezom"da bi se pot stavio direktno na jezgru? :o

IGoR_2803
22-12-2008, 18:16
Cek jel ovo proc sa skinitim onim "željezom"da bi se pot stavio direktno na jezgru? :o

to "željezo" se zove IHS ilitiga "integrated heat spreader" i ovi athloni ga nisu ni imali...

ezav
22-12-2008, 20:22
Strasno.. Moja stara gainward GeForce 3 Ti500 64mb GS ... hmmm .. mislim da je kod gwina :D ...

Lega ak ti ova prdne nek ti gwin da moju .. jedino fali cooler :D

22-12-2008, 23:13
Evo upravo se zahebavam s voltmodom dotične...i taman mi je riknula lemilica :p

Karlo_from_Bjelovar
22-12-2008, 23:23
haha gege :D

RIDER32
23-12-2008, 01:24

to "željezo" se zove IHS ilitiga "integrated heat spreader" i ovi athloni ga nisu ni imali...
E vis nisam to znao.
Thx na pbjasnjenju :roll:

29-12-2008, 22:24
Eto bio danas malo kod frenda pa poslikao neke zanimljive stvarčice...glavni razlog je bio OC-anje njegovog novog Quada odnosno Intela Q6600...

Fina ploca...DFI X48 : )))

http://www.imagesforme.com/out.php/t283731_29122008.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/283731_29122008.jpg)

http://www.imagesforme.com/out.php/t283732_29122008001.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/283732_29122008001.jpg)

http://www.imagesforme.com/out.php/t283733_29122008002.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/283733_29122008002.jpg)

Powercolor Ati 4870....

http://www.imagesforme.com/out.php/t283738_29122008003.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/283738_29122008003.jpg)

To su bili dijelovi prve konfe...no najveća negativnost je bio šljam od rama...2x512 neke kingston memorije...što mi je i predstavljalo najviše problema kod OC-anja...

Sa stock intelovim coolerom najveća stabilna frekva koju sam uspio dobiti je 3.8GHz...što je uzmemo li u obzir šljam memu ok rezultat...no vjerujem da ide i više...

Slike stavim kad mi ih pošalje jer nisam imao kod sebe usb stick...

Na drugoj konfiguraciji su bili Muskin 2x2Gb moduli 1066MHz....no nisam imao vremena da ih iscijedim...

http://www.imagesforme.com/out.php/t283739_29122008004.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/283739_29122008004.jpg)

Te ploca i napajanje...

http://www.imagesforme.com/out.php/t283743_29122008005.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/283743_29122008005.jpg)

http://www.imagesforme.com/out.php/t283744_29122008006.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/283744_29122008006.jpg)

Procesor je bio Phenom Quad core 9550....no kažem za tu konfu nisam imao vremena da isprobam OC mogučnosti....no vjerujem da ču uskoro i to isprobati...

Na poklon sam dobio plavog ORBA...koji je brutalno velik....

http://www.imagesforme.com/out.php/t283779_29122008007.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/283779_29122008007.jpg)

http://www.imagesforme.com/out.php/t283780_29122008008.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/283780_29122008008.jpg)

http://www.imagesforme.com/out.php/t283781_29122008009.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/283781_29122008009.jpg)

http://www.imagesforme.com/out.php/t283783_29122008010.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/283783_29122008010.jpg)

http://www.imagesforme.com/out.php/t283784_29122008011.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/283784_29122008011.jpg)

Eto zanimljivo je kod mene...no vrijeme brzo leti...što je šteta..pogotovo kad imaš mogučnost igrat se sa ovakvim stvarčicama....Inače DFI ploca me zbilja ocarala... :D

Blacky_123
30-12-2008, 00:00
Mene ocarao ovaj ventilator :shock:
Nije mozda malo preevelik :D

30-12-2008, 00:06
Uživo je još ogromniji....jedva je napajanje stalo u case...al eto nagurao sam ga nekako : )))

Chappi
30-12-2008, 00:07
Ljepo izgleda...Uredi malo kućište :D

Gwin
30-12-2008, 00:48
amd, daj barem pošalji kvalitetnu sliku tog hladnjaka.. ovak nešta :D

http://www.imagesforme.com/out.php/t283945_pc250065gg7.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/283945_pc250065gg7.jpg)

problem je kaj je 850 grama težak :D ja sam mislio da će mi strgat matičnu..

ezav
30-12-2008, 09:26
Pa sam ti ga ja moral montirati :D ...

ALi sta je je .. uzasan stres na plocu radi ... i ljepo ju savine ... duplo gore od TRUE :D ... ali radi posel dobro ...

05-01-2009, 20:42
Evo i nove tipkovnice..Logitech G15....

KUTIJA:

http://www.imagesforme.com/out.php/t293487_1.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/293487_1.jpg)

http://www.imagesforme.com/out.php/t293488_2.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/293488_2.jpg)

http://www.imagesforme.com/out.php/t293489_3.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/293489_3.jpg)

JOŠ MALO SLIKA:

http://www.imagesforme.com/out.php/t293493_4.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/293493_4.jpg)

http://www.imagesforme.com/out.php/t293494_5.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/293494_5.jpg)

http://www.imagesforme.com/out.php/t293495_6.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/293495_6.jpg)

http://www.imagesforme.com/out.php/t293499_7.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/293499_7.jpg)

RAZLIKA STARA-NOVA TIPKOVNICA:

http://www.imagesforme.com/out.php/t293500_8.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/293500_8.jpg)

Za sad sam zadovoljan...no sad mi treba par dana da je detaljno proučim i prosudim dobre/loše mane....

i BTW za sve one koje je zanimalo....tipke poput Č,Ć,Đ,Š svijetle kao i ostala slova ;)

IGoR_2803
05-01-2009, 21:02
Za sad sam zadovoljan...no sad mi treba par dana da je detaljno proučim i prosudim dobre/loše mane....

i BTW za sve one koje je zanimalo....tipke poput Č,Ć,Đ,Š svijetle kao i ostala slova ;)

čekaj malo, nisi ti danas pred par sati tek pitao za savjet na dr. temi za tipkovnicu? brz si, nema šta... :)

05-01-2009, 21:07
Pa dvoumil sam se između dvije...pa je ova prevladala :)

grizli
05-01-2009, 21:54
budem ti ja dao racun gdije uplatit kad te zulja novcanik :D

05-01-2009, 22:10
teško ti je to objasnit...no ajmo reć da je to neka potreba za hardwerom....pa kad imaš love...nekako te to žulja...a ja pogotovo nisam neki štediša :)

RIDER32
10-01-2009, 01:36
http://www.imagesforme.com/out.php/t293500_8.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/293500_8.jpg)

Macho box :o http://img115.exs.cx/img115/4952/nocom8le.gif

E a taku tipkovnicu mi imamo u radioni na win98 uparenu sa kuglicnim misem http://forums.clubrsx.com/images/smilies/rotfl.gif

Niko Bellic
10-01-2009, 10:55
ne nebum pisal za forum jer mi se ne isplati...ulažem trud za ništa...a za EGO mi bome netreba. ;)

Zasto si ne bi otvorio ziro racun i tu na forum stavio broj racuna, pa neka ljudi kojima se svidi tvoj rad uplate (a mogu i preko internet bankarstva) koju kunu. Hm? Sigurno bi se kroz neko vrijeme skupilo para za novu grafu. Ja bi ti bez beda uplatio 10-ak kuna. Necu propast za te novce, a imat cu sta citat. Kad bi svi tak uplatili po par kuna mozda bi te to motiviralo. Zrno po zrno pogaca, kuna po kuna grafaca...

Mislim da je ovo super ideja...

:pray:

blood4me
10-01-2009, 11:51
Slazem se sa headom...
10kn vise-manje :)

10-01-2009, 13:09
[quote="amd freak":oejzmi2b]ne nebum pisal za forum jer mi se ne isplati...ulažem trud za ništa...a za EGO mi bome netreba. ;)

Zasto si ne bi otvorio ziro racun i tu na forum stavio broj racuna, pa neka ljudi kojima se svidi tvoj rad uplate (a mogu i preko internet bankarstva) koju kunu. Hm? Sigurno bi se kroz neko vrijeme skupilo para za novu grafu. Ja bi ti bez beda uplatio 10-ak kuna. Necu propast za te novce, a imat cu sta citat. Kad bi svi tak uplatili po par kuna mozda bi te to motiviralo. Zrno po zrno pogaca, kuna po kuna grafaca...

Mislim da je ovo super ideja...

:pray:[/quote:oejzmi2b]

Nije tolka stvar u novcu kolka je u nekim userima koji ne cijene takav trud pa praktički svojim ispadima i jadnim komentarima ruše cijeli takav topic odnosno tekst.

A to za novac....ne želim nikome ništ nametat,,,jer to radim svojom dobrom voljom i vlastitim novcem...a ponovit ču opet....ne želim...i ne ću pisati recenzije za ovaj forum...razlozi se znaju...a meni to nije sila... :wink:

Chappi
10-01-2009, 13:59
Meni su tvoji tekstovi svi odlicni samo mi nije jasno zašto kad napraviš recenziju za drugi forum na tom drugom forumu objavis a tu ne pa samo kopiraš i to je to...Jer sam vidio po raznim drugim forumima istu recenziju i tu i tamo.Inace svake pohvale za tekstove :wink:

10-01-2009, 14:33
Zato jer nisam pod nikakvim ugovorom...pa mogu stavljati tekstove kamo god poželim :)

A ne sponzoriraju mi se forumi da onda stavljam samo linkove ;)

Razzarach
14-01-2009, 16:58
ja čitam pcplay samo zbog frikovih tekstova
ajde piši o ovim novim grafama gtx 295

14-01-2009, 19:29
ja čitam pcplay samo zbog frikovih tekstova
ajde piši o ovim novim grafama gtx 295

eh nedaju mi hardwer u ruke...zašto...ni ja neznam...valjda su u strahu da ih previše ne modificiram :)

Razzarach
14-01-2009, 21:13
oš mi preko pp objasnit voltmod

vex
15-01-2009, 21:31
Za svaku karticu ti se to razlikuje.. imaš na netu detaljna uputvsta za većinu kartica.. potraži malo sam.. ništa te ne košta.

Razzarach
15-01-2009, 21:35
ma sve je na engleskom
pa ću zajebat nešto
za 7600 gs

vex
15-01-2009, 21:46
O tome ti pričam.. nije svaka 7600gs ista..
Uostalom čemu raditi voltmod na takvoj kartici - možeš dobiti samo probleme, veće temperature ili sprženu karticu a ne povećanje fps-a.

MTF*
15-01-2009, 22:59

meni ne :( samo zakeljeno :cry:

15-01-2009, 23:09
a eto meni izbušena plastika...pa se u mraku i ta slova vide... :)

MTF*
15-01-2009, 23:18
jel mogu nekak zamjenit :P
nije mi tolko do č,ć i to kolko do znakova tipa =,? i to, zbunjuju me :D
ocajnicki vapaji lol

21-01-2009, 20:57
Da...i tak mene zanimalo kak se ponaša lycosa naspram g15....pa reko ajmo i nju kupiti pa usporediti:

Dakle Razer Lycosa:

kutija:

http://www.imagesforme.com/out.php/t319552_1.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/319552_1.jpg)

http://www.imagesforme.com/out.php/t319553_2.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/319553_2.jpg)

http://www.imagesforme.com/out.php/t319554_3.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/319554_3.jpg)

http://www.imagesforme.com/out.php/t319555_4.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/319555_4.jpg)

u paketiću:

http://www.imagesforme.com/out.php/t319556_5.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/319556_5.jpg)

http://www.imagesforme.com/out.php/t319557_6.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/319557_6.jpg)

http://www.imagesforme.com/out.php/t319558_7.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/319558_7.jpg)

http://www.imagesforme.com/out.php/t319559_8.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/319559_8.jpg)

http://www.imagesforme.com/out.php/t319560_9.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/319560_9.jpg)

http://www.imagesforme.com/out.php/t319561_10.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/319561_10.jpg)

http://www.imagesforme.com/out.php/t319562_11.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/319562_11.jpg)

:)

Sphinx
21-01-2009, 21:01
slike katastrofa :thumbs1:

Jbt. amd ti bas bacas pare :D. I kako se ponasa naspram g15 ?

21-01-2009, 21:08
Ma to s moba slikano....neam para za digitalac :)

G15 je bolja tipkovnica...definitivno...tako da sakrijte se svi koji ste mi prvi puta preporučili Razera...

Al ne ozbiljno gotovo u svim kategorijama G15 pobjeđuje.

bezimeni
21-01-2009, 21:15
Vidim da kupuješ u ve-milu...ako je to ona poslovnica u Rudešu /Zagreb onda si komotno mogao probati tu tipkovnicu prije kupovine jer je stavljena na prodajni pult.Tamo si ju mogao pipkati i pogledati detaljno .Znam da to nije kako kada ju uključiš na komp ali neku predođbu dobiješ.I sam sam bio znatiželjan i ostao sam totalno hladan nakon što sam ju probao.Tipke su čudne , sa čudnim hodom i čudno mekoćom ...meni nikako ne paše.

21-01-2009, 21:18
Vidim da kupuješ u ve-milu...ako je to ona poslovnica u Rudešu /Zagreb onda si komotno mogao probati tu tipkovnicu prije kupovine jer je stavljena na prodajni pult.Tamo si ju mogao pipkati i pogledati detaljno .Znam da to nije kako kada ju uključiš na komp ali neku predođbu dobiješ.I sam sam bio znatiželjan i ostao sam totalno hladan nakon što sam ju probao.Tipke su čudne , sa čudnim hodom i čudno mekoćom ...meni nikako ne paše.

Pa vidio sam je....tolko je bila prljava da je nisam ni prvi puta kupio...

Nije ni tolko loša...no ona plastika tolko na sebe lijepi prste da je to katastrofa...baš ko magnet za prste,,,pa onda nema hrvatskih palatala....pa je sama po sebi dosta lagana....ah...i g15 ima mana...ali je definitivno bolja...

RIDER32
21-01-2009, 21:59
I sta je iduce? Tarantula ili Deathadder? Ili mozda naponon neki digitalac da nas vise nemucis slikama sa tog samsunga :scared: (Ako se nevaram da je taj) :D

21-01-2009, 22:05
I sta je iduce? Tarantula ili Deathadder? Ili mozda naponon neki digitalac da nas vise nemucis slikama sa tog samsunga :scared: (Ako se nevaram da je taj) :D

neam pojma budem vidio...nije više samsung...sad je nokia 6650 :)

Gwin
21-01-2009, 22:19
tarantulu mu mogu ja posudit jednu.. samo se mora odlučit hoće li američku ili njemačku verziju..

@amd.. a kaj ja cijelo vrijeme govorim za lycosu??

21-01-2009, 22:22
A dobro nije sad da je smeće...al da je moglo bolje...o moglo je...a tek onaj mali enter...joj ubija me :)

Gwin
21-01-2009, 22:23
oke.. onda ću ti dat ženinu tarantulu.. ona ima njemačku verziju sa velikim enterom :D

RIDER32
21-01-2009, 22:24
Pa ti imas i 2 tarrantule. lol :D
De meni koju. Meni ova geniuska pocinje zapinjat jer imam vise kose u njoj nego na glavi http://www.deviantart.com/download/70474335/XD_smiley_by_LittlekittenfLRPLI.jpg

Gwin
21-01-2009, 22:25
@rider32, pa piše mi u sigu.. dva kompa pa automatski dve tarantule, dva copperheada, dva 26" monitora :D

W3DR4N
21-01-2009, 22:38
Lycosa je u redu tipkovnica, no njena je cijena prenapuhana.
Da košta nekih 350-400 kuna, i da parira G11, bila bi odličan izbor. Sa svojih 700 kuna, debelo je precjenjena.

21-01-2009, 22:42
Kad buš probal G15...onda budeš shvatil da samo cijena nije jedina mana ;)

21-01-2009, 22:56
oke.. onda ću ti dat ženinu tarantulu.. ona ima njemačku verziju sa velikim enterom :D

ma lycosa je već prodana...isprobal sam je...sutra već odlazi :)

Kaj hočete sljedeće da kupim= :)

grizli
21-01-2009, 22:58
digitalca XD

W3DR4N
21-01-2009, 23:03

Dobro, meni je Lycosa "pregumena" i preniska, ali drugome će to pasati. Osobno mi nije ugodna za pisanje, što mi je primarno kod tipkovnice.

21-01-2009, 23:31

Dobro, meni je Lycosa "pregumena" i preniska, ali drugome će to pasati. Osobno mi nije ugodna za pisanje, što mi je primarno kod tipkovnice.

Di ti je prefina plastika...koje ima previše...i jednostavno se tipkovnica previše maze...di ti je nedostatak hrvatskih palatala....di ti je premala tipka enter....di ti je prelagana tipkovnica koja lagano klizi ukoliko imaš jace ruke i automatski cvrscu potporu....di ti je nedistatak da se podlozak za ruke moze skinuti jedino skidanjem 9 šarafova za koje ti treba alat...di ti je šturi software koji ne moze bit losiji....etc etc.,,,da ne nabrajam :=)

LorlonWarrior
22-01-2009, 11:27
@ SVI

Trebo bi jednu malu kratku procjenu konfiguracije polovne, jel bi mogo to vamo da ne otvaram bezveze temu koju neće niko ni pogledat?

Mislim ionako će to bit moj budući Hardweraj pa ono ^^

Da ga odma upoznate :D

Sphinx
22-01-2009, 11:32
@lorlon

ovdje to napisi --> viewtopic.php?f=6&t=16324 (http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?f=6&t=16324)

22-01-2009, 11:32
Napravi novu temu....

BTW danas opet idem do vemila...ovaj put cu uzet nekaj special :)

Sphinx
22-01-2009, 11:35
@ amd freak

A jbt, sto ti neces isprobat. Kupi, prodaj, kupi nesto novo, isprobaj, prodaj, kupi novo, i tako u nedogled :D

22-01-2009, 11:43
Nema te recenzije koja ti može prikazati bolje neku komponentu negoli ako je sam isprobaš.

Gwin
22-01-2009, 11:47
BTW danas opet idem do vemila...ovaj put cu uzet nekaj special :)
kad? koji vemil?

22-01-2009, 11:48
Vrbani..oko 18 sati...

Razzarach
22-01-2009, 13:16
probaj polirat proc :)

22-01-2009, 18:10
probaj polirat proc :)

to se ne kupuje...i vec je urađeno ;)

Karlo_from_Bjelovar
22-01-2009, 18:38
i, ke je donio čika mraz? :D

RIDER32
22-01-2009, 19:39
Digić? http://www.imagesforme.com/out.php/i320940_a080.gif

W3DR4N
22-01-2009, 22:27
[quote="amd freak":26679oha]Kad buš probal G15...onda budeš shvatil da samo cijena nije jedina mana ;)

Di ti je prefina plastika...koje ima previše...i jednostavno se tipkovnica previše maze...di ti je nedostatak hrvatskih palatala....di ti je premala tipka enter....di ti je prelagana tipkovnica koja lagano klizi ukoliko imaš jace ruke i automatski cvrscu potporu....di ti je nedistatak da se podlozak za ruke moze skinuti jedino skidanjem 9 šarafova za koje ti treba alat...di ti je šturi software koji ne moze bit losiji....etc etc.,,,da ne nabrajam :=)[/quote:26679oha]

fina plastika - nije bad, nije na bitnim mjestima
hrvatski znakovi - pomirio sam se da većina skupljih tipkovnica ovo nema, no gotovo da sam siguran da je Lycosa imala
mala tipka enter - osobni izbor pojedinca, nije mana
prelagana - nije, u redu je težina
palmrest - nema potrebe skidati, jer je sastavni dio tipkovnice, jednako kao i kod tarantule
softwarea se ne sjećam, ali razer općenito ima moćan software s ružnim sučeljem, što ga čini istim kao i logitechov

22-01-2009, 23:39
lycosa ima hrvatske znakove...samo nisu ugravirani....i da prelagana je s obzirom da na druge tipkovnice...i da ta fina plastika se nalazi kroz cijelu tipkovnicu i trebaš fakat biti majstor da je ne zaprljaš....

Ajde molim te nemoj stalno vrtjet neki svoj film...jer imaš neke svoje stavove i misliš da si u pravu....a to nije tako....

BTW tipka enter nije izbor pojedinca jer se ne može mijenjati/moddati....tako da ne pričaj gluposti.

Sječaš se ne sječaš se....obje tipkovnice imam kod sebe i vjerovatno znam razlike...

Gwin
22-01-2009, 23:46
hoće reć da nekima ne smeta mali enter..
moja tarantula (američka) ima mali enter i naviknuo sam se na njega.. zato mi je sad apstraktno sjest za ženinu europsku tarantulu i umjesto "ž" lupit njen veliki enter

22-01-2009, 23:48
Lycosa može pobijediti G15 jedino u izgledu aka dizajnu....u svemu drugome apsolutno gubi...pa ne znam o čem mi pričamo...

W3DR4N
23-01-2009, 00:11
Sječaš se ne sječaš se....obje tipkovnice imam kod sebe i vjerovatno znam razlike...

Razer nema oduvijek hrvatske znakove na tipkovnicama. Počeli su ih stavljati prošle godine.
Ne sjećam se koji sam model imao kod kuće.

Razerove se tipkovnice mogu nabaviti u EU i GER layoutima, tako da prva ima mali, a druga veliki enter. Barem je tako za Tarantulu.

RIDER32
23-01-2009, 00:42
hoće reć da nekima ne smeta mali enter..
moja tarantula (američka) ima mali enter i naviknuo sam se na njega.. zato mi je sad apstraktno sjest za ženinu europsku tarantulu i umjesto "ž" lupit njen veliki enter
Naucite se kristit enter na numpadu kao ja :P
Ja dignem ruku unebo i onako zvjerski ga lupim da se cjela tipkovnica okrene :oops:

23-01-2009, 00:53
Nisam ništ danas kupio jer mi se ama baš ništ nije dopalo...al ajd mcdonalds je spasio stvar :)

Inače za oko mi je zapelo Thermaltake V9 kučište....cijenom od 600kn...sa 3 venta...i prozorom...mi se čini ok izbor...pa makar se radilo o thermaltake-u :)

Nb5st9NfQ34

RIDER32
23-01-2009, 01:02
Bolje nemj ako nezelis imat problema sa tornad0m u sobi :)

23-01-2009, 01:05
pa potenciometar...ili rokneš na 5v i ok je...

Ivan_87
23-01-2009, 09:47
Nisam ništ danas kupio jer mi se ama baš ništ nije dopalo...al ajd mcdonalds je spasio stvar :)

Inače za oko mi je zapelo Thermaltake V9 kučište....cijenom od 600kn...sa 3 venta...i prozorom...mi se čini ok izbor...pa makar se radilo o thermaltake-u :)

Nb5st9NfQ34

ne sviđa mi se jer je previše svemirsko :)

ja sam sebi prekjučer uzo M9 sa prozorom odlično izgleda sutra šačjem slike

18-03-2009, 14:19
MALI UPDATE:

Logitech Z-2300 dobiveni od sponzora.Lijepo se prisjetiti kako zvuče :)

http://www.imagesforme.com/out.php/t405067_18032009.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/405067_18032009.jpg)

http://www.imagesforme.com/out.php/t405068_18032009002.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/405068_18032009002.jpg)

http://www.imagesforme.com/out.php/t405069_18032009004.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/405069_18032009004.jpg)

http://www.imagesforme.com/out.php/t405072_18032009006.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/405072_18032009006.jpg)

PSP FAT+PSP Slim+16GB kartica+MODDANI :)

http://www.imagesforme.com/out.php/t405075_09032009.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/405075_09032009.jpg)

http://www.imagesforme.com/out.php/t405076_09032009001.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/405076_09032009001.jpg)

W3DR4N
18-03-2009, 14:27
Tisuću puta dođem u napast da si kupim ta mala čuda, PSP i Nintendo DS (bez ili :) ), a onda skužim da ga i tak nemam gdje ni kad igrati. Putujem autom, nemrem, na poslu radim, doma niti nisam pošteno, a i da jesam, radije bih sjeo za kompjuter.

Al budem kupio, jednom će napast ipak prevladati, a onda uređaj automatski ide u dust collector mod.

18-03-2009, 14:33
Jebene su stvarčice...super stvar za uništavanje slobodnog vremena...no nikako nemoj uzet novu treću seriju ukoliko ga misliš modat jer ga još nisu uspjeli srezat te toliko jake zaštite :)

A ionako jedini novitet naspram druge serije ti je dodan mikrofon za razgovor tokom multiplayera ili pak za skype.

Rabljenih a full uščuvanih možeš pronaći već po 900kn za FAT i oko 1100-1200 za SLIM.

Inače psp ima dosta igara vani ali su to sve prosječno dobri naslovi...nema baš neke extra kvalitete...Uz takken,God of war,Wormse,Syphon Filter i Metal Gear Solid neznam koju bi još igru mogao preporučit a da bi mogo reć "e to valja".

Sickmanno1
18-03-2009, 21:35
Inače psp ima dosta igara vani ali su to sve prosječno dobri naslovi...nema baš neke extra kvalitete...Uz takken,God of war,Wormse,Syphon Filter i Metal Gear Solid neznam koju bi još igru mogao preporučit a da bi mogo reć "e to valja".

Dexter? Burnout?

18-03-2009, 21:51

Dexter? Burnout?

Slabo ti je sve to...jednostavno nemaš onaj feeling da te drži da igraš...ovak ti je to više manje "ajde da igram pa da vidim kraj".

No na svu sreću na psp se može staviti emulator PSX-a pa se igraju klasici sa jedinice :)

Razzarach
18-03-2009, 21:52
pandora... jel to teško za napravit :|

18-03-2009, 21:54
pandora... jel to teško za napravit :|

ovisi na koji mod misliš.Imaš hard mod i soft mod.Sve u svemu nije...samo trebaš kupit jednu bateriju više.

Razzarach
18-03-2009, 21:57
moj frend platio 100 kn da mu neki random tip to napravi
kom se da zahebavat se s tim ... tebi maybe i meni :)

18-03-2009, 22:02
Za 80kn si nabaviš bateriju.

Hard mode ti se radi na principu da žiletom sa strane zarežeš plastiku...dakle režeš sa desne-lijeve i donje strane...samo vrh ne režeš jer nema potrebe...

Nakon toga češ uočit tri pina...i skroz desnog odpojiš...npr picetom kad otrgneš da nema kontakt...i opet vratiš plastiku koju možeš učvrstiti selotejpom ili još bolje izolir trakom u boji.

To ti je hard mode...

A soft mode ti je kad softwerski sa kartice tj psp-a koji je modan prebacuješ config bateriji koja nije modana.Taj postupak je teži ali baterija tada ima puno dulje trajanje naspram one koja je hard modana.

I najpametnije je modat bateriju sa FAT modela pošto ona paše i na FAT i na SLIM...dok slim samo paše na slim.

Eto ak te još kaj zanima slobodno pitaj.

RIDER32
19-03-2009, 01:09
Nekuzim. To je nest kao klokanje..?

19-03-2009, 09:31
Nekuzim. To je nest kao klokanje..?

To je potrebno da se na psp stavi custom firmware i custom software za pokretanje iso/cso igara..emulatora itd itd...

Dakle neka vrsta zaštite ili čega već je na originalnim baterijama za prvu i drugu seriju.

No nova treća serija još nije probijena,i po mojim saznanjima sada ta zaštita leži direktno na "procesoru" , što je već malo ozbiljniji problem.

Ivan_87
19-03-2009, 10:19
što kažete da nakraju otvorimo topic slike vaših napajanja :rotfl: :rotfl:

19-03-2009, 10:21

Na kraju čega?

Poanta?

I zašt mi offtopičariš po topicu :?

Ivan_87
19-03-2009, 10:25

Na kraju čega?

Poanta?

I zašt mi offtopičariš po topicu :?

tek tako da skrenemo malo s uvjek istog hardvera :P

Gwin
19-03-2009, 10:29
errm.. tu se ionako zna pobjednik :D

Ivan_87
19-03-2009, 10:33
errm.. tu se ionako zna pobjednik :D

e pa baš zato .. da ljudi malo vide kakva napajanja tko ima na kakvoj konfi :)
bilo bi svakakvih komentara i i anketa bi bila dobra :)

Gwin
19-03-2009, 10:36
otvori pa vidi.. ne vidim zakaj bi ti lockali temu dokle god rasprava ostane kulturna..

Ivan_87
19-03-2009, 10:47
otvori pa vidi.. ne vidim zakaj bi ti lockali temu dokle god rasprava ostane kulturna..
:D čim ti budeš posto neće bit lockanja .. lets go :scared:

W3DR4N
19-03-2009, 10:49
Napajanja su gotova, tvornički složena komponenta koja je uvijek ista, pa se može linkati s weba.

Druga stvar su konfiguracije gdje se radi o različitim kombinacijama sklopovlja.

Assasin`s
19-03-2009, 16:37
Neki se neče slagat ali PSP je meni "sranje" nema igara uopče sve glupe.

Razzarach
19-03-2009, 16:47
još dva-tri :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ova smajlića i ja kliknuo report gumbek :cry:

W3DR4N
19-03-2009, 17:43
Neki se neče slagat ali PSP je meni "sranje" nema igara uopče sve glupe.

Moraš znati da je to prijenosna konzola, na kojoj najbolje prolaze brze igre poput sporta, tučnjava ili utrka.
Nintendo forsira RPG, no koliko ljudi igra igre po stotinjak sati na tim čudima.

S obzirom da je danas EeePC 999 kuna, bolje je igrati rpg-ove na računalu. Recimo, portable planescape ili baldur. :)

Assasin`s
19-03-2009, 17:57
Ma znam da je prijenosna ali rađe dodam malo više para za neki laptop ili tako nešto.

W3DR4N
19-03-2009, 21:31
Da, recimo izvadiš laptop u čekaonici kod doktora. Ili u gužvi tramvaja.
Daj se skuliraj.

bezimeni
19-03-2009, 21:40
A ja mislio da sam ovisan...sad vidim da sam mala beba .Meni je u tramvaju ili u čekaoni kod doktora sasvim dovoljan jedan Večernji List...pa nije vrag da se morate igrati i na takvim mjestima :D .

ezav
20-03-2009, 07:32
ja mislim da psp i ds vise nemaju smisla uz sve jace mobitele ...

Frend ima N95 i mogu rec da igre na tom cudu nisu nimalo lose .. ja za svoju i900 Omniu imam nes,amiga,sega i psx emulator i puno igara za emulatore .. kada cekam tram udrim po palm herosima (mesanac Homm 1 i 2) .. vecina igara ima full touch support .. tak da mi je iskreno veci gust se igrati na mojoj omniji (a imam ljepsi izbor igara) nego na frendovom psp .. a stim da mi omnia uvek dela i uvek mi je udepu .... nemoram razmisljati o jos jednom uredaju (di je i dali je napunjen) ...

Assasin`s
20-03-2009, 07:55
A PSP ja izvadim kod doktora svi te poprjeko gledaju bulje u tebe :?

RIDER32
21-03-2009, 00:01
A kako bi te tek gledali da izvadis laptop..? :)

PSP je po meni gelialan ako puno putujes a zelis se komotno naigrat.
Uzmes neki NFS (il nes na ti foru) i deri. laptop je ipak preglomazan za neke situacije.

grizli
21-03-2009, 08:42
također imam n95 i imam n-gage 2.0 na njemu, igre su fenomenalne i stvarno su me odusevili naslovi tipa metal gear solid i resident evil degeneration a ako se gleda na grafiku onda tu ima i "One" koji ima pre jebozovnu grafiku za mob

Hellboy
21-03-2009, 09:43
Ane:
http://www.imagesforme.com/out.php/i409428_211.Par.57518.Image.direct.jpg

21-03-2009, 09:51
Najbolje je s psp-a otići na temu o mobitelima....ccc...

Assasin`s
21-03-2009, 10:08
Ja sam tak malo čudan tip npr.Ako igram PSP u autu ili čitam nešto počne mi se vrtit u glavi i ide mi na povračanje pa tako da sam PSP igro samo doma.

Karlo_from_Bjelovar
21-03-2009, 15:16
meni najbolje s e51 kod doktora - ulovio sam jedno mjesto u cekaonici koje fata 70% zyxelovog wlan signala, a ping je malen...

tako da mi i nije prevelika tlaka doktoru ic...
ako je neka baka tamo - zamolim ju da se pomakne kao da mi samo tu signal za mob fata... :boohoo:

bananac
21-03-2009, 22:59
Ja sam tak malo čudan tip npr.Ako igram PSP u autu ili čitam nešto počne mi se vrtit u glavi i ide mi na povračanje pa tako da sam PSP igro samo doma.

nista cudno, to se i meni dogadalo.
pokusavas se usredotociti na nesto a objekti brzo prolaze pored tebe i ti ih vidis krajickom oka zbog cega ti dode zlo. neznam tocno zasto je to tako, zaboravio sam a prije sam znao razlog :D

uglavnom, ako ces opet igrat psp ili citat knjigu u autu probaj se sagnut tako da ne vidis prozor :P

on topik: u pon frend dofurao psp u skolu da malo pokaze neke igre.
totalno me iznenadila grafika i i neogranicen potencijal Wormsa na pspu :D

IGoR_2803
21-03-2009, 23:42
meni najbolje s e51 kod doktora - ulovio sam jedno mjesto u cekaonici koje fata 70% zyxelovog wlan signala, a ping je malen...

tako da mi i nije prevelika tlaka doktoru ic...
ako je neka baka tamo - zamolim ju da se pomakne kao da mi samo tu signal za mob fata... :boohoo:

čovječe kolko često ti kao teenager ideš k doktoru? :D boležljiva nešto ta današnja mladež... :P

Sickmanno1
21-03-2009, 23:46
pa ja sam najvise visio kod doktora dok sam isao u skolu...zbog ispricnica zna se :D

otkad sam zavrsio skolu bio sam u 5 godina mozda 2 puta kod doktora i toga se ni nesjecam :/

Karlo_from_Bjelovar
21-03-2009, 23:47
nop... jedno vrijeme sam ove zime kroz 2 mjeseca bio 4 puta... (ne pitaj - to je kada doktor ne prepise odma kapi za usi dok se upali grlo nego veli "proci ce to ovako")

nick praskaton
21-03-2009, 23:53
nisam bio u doktora ...jedno 5 g., znaci ne isplati mi se uzet psp ?!

22-03-2009, 12:16

nista cudno, to se i meni dogadalo.
pokusavas se usredotociti na nesto a objekti brzo prolaze pored tebe i ti ih vidis krajickom oka zbog cega ti dode zlo. neznam tocno zasto je to tako, zaboravio sam a prije sam znao razlog :D

uglavnom, ako ces opet igrat psp ili citat knjigu u autu probaj se sagnut tako da ne vidis prozor :P

on topik: u pon frend dofurao psp u skolu da malo pokaze neke igre.
totalno me iznenadila grafika i i neogranicen potencijal Wormsa na pspu :D

Da Wormsi su tolko zarazni i tolko dobro napravljeni da sam i ja ostao PAF.

Predobra je igra.

Razzarach
22-03-2009, 12:28
ljepa je slika na psp-u :thumbs2:

03-04-2009, 12:31
Stigla nova igracka dok mi ne dode nesto iz high-end ranga:

http://www.imagesforme.com/out.php/t430092_1.JPG (http://www.imagesforme.com/show.php/430092_1.JPG)

http://www.imagesforme.com/out.php/t430093_2.JPG (http://www.imagesforme.com/show.php/430093_2.JPG)

http://www.imagesforme.com/out.php/t430094_3.JPG (http://www.imagesforme.com/show.php/430094_3.JPG)

http://www.imagesforme.com/out.php/t430096_4.JPG (http://www.imagesforme.com/show.php/430096_4.JPG)

:)

Ivan_87
03-04-2009, 18:10
stara kanta :cry: :P

EDIT : a ako si zainteresiran za zamjenu uz sitnu nadoplatu javis se :D :)

04-04-2009, 11:24
bez brige uskoro če taj monstrum na prodaju :)

Karlo_from_Bjelovar
04-04-2009, 11:25
fukas hardware koji je kod tebe dulje od 2 mjeseca, el tako frikče? :D

04-04-2009, 14:46
ma neke stvari imam samo da ih isprobam...pa odmah idu na prodaju...pošto se više tolko ne igram baš mi je svejedno jel imam Rivu TNT ili gtx295...to je više onak da isprobam...

Pošto je GTX-ica na jako dobrom glasu za sad imam nju...no pošto sam ošo Iz Oc Team Croatia dat ču je na prodaju...jer mi niti za OC ne služi..

thonchek
07-04-2009, 20:39
i po kojoj je cijeni misliš prodavati?

Niko Bellic
07-04-2009, 20:58
Pa sta ce ta starina. Ova tvoja grafa je sasma uredu...

07-04-2009, 21:43
Ta starina owna...GTX ica je GTX ica...old school primjer grafe koja se drži već par godina i dalje pwna.

Pošto imam garanciju ići če za 800-900kn...ipak je to klasa sa 4850...8800GTS...

Ivan_87
07-04-2009, 21:45
Ta starina owna...GTX ica je GTX ica...old school primjer grafe koja se drži već par godina i dalje pwna.

Pošto imam garanciju ići če za 800-900kn...ipak je to klasa sa 4850...8800GTS...

prije bi reko da je GT old school :P

07-04-2009, 21:59
GTX je došo prije GT-jke...GTX,ULTRA...sjetimo se gradiva :)

Ivan_87
07-04-2009, 23:25
GTX je došo prije GT-jke...GTX,ULTRA...sjetimo se gradiva :)

mda ajde mi reci onda di je 6800GTX ?

6800GT/GS 7800GT/GTX/GS 7900GTX/GT/GS 7950GT 8800GTX/GT/GS :P

07-04-2009, 23:47
Nvidia released the 8-series chip towards the end of 2006, making the 8-series the first to support Microsoft's next-generation DirectX 10 specification.

Two models of the high-end 8-series (8800) chip: the 8800GTS (640MB and 320MB) and the 8800GTX (768MB). Later, Nvidia released the 8800 Ultra (essentially an 8800GTX with a different cooler and higher clocks). All three of these cards derive from the 90 nm G80 core (with 681 million transistors). The GTS model had 96 stream processors and 20 ROPS and the GTX/Ultra had 128 stream processors and 24 ROPS.

In October 2007SNvidia released the 8800GT. The 8800GT used the new 65 nm G92 GPU and had 112 stream processors. It contained 512Mb of VRAM and operated on a 256bit bus. It had several fixes and new features that the previous 8800s lacked.

Later in December 2007 Nvidia released the 8800GTS G92. It represented a larger 8800GT with higher clocks and all of the 128 stream processors of the G92 unlocked. Both the 8800GTS G92 and 8800GT have full PCI Express 2.0 support.

.................................................. ....

Dakle 8800GTX je izašla prije 8800GT.

Niko Bellic
08-04-2009, 07:49

Pošto imam garanciju ići čeSza 800-900kn...ipak je to klasa sa 4850...8800GTS...

Ma jebes to. MojaSXFX NVIDIA GeForce 9800 GTX Black Edition jede tu tvoju GTX-icu za uzinu...

GPU @ 760 MHz
DDR3 @ 2280 MHz

IGoR_2803
08-04-2009, 08:12
Ma jebes to. MojaSXFX NVIDIA GeForce 9800 GTX Black Edition jede tu tvoju GTX-icu za uzinu...

GPU @ 760 MHz
DDR3 @ 2280 MHz

moja hd3850 ne jede ni jednu vašu, ali MojStata je jači od tvog tate... :P

Ivan_87
08-04-2009, 08:39
da frikče al ako ćemo o old school

onda GT povlači korjene još od prve 6800GT kartice dok GTX tek od 7800GTX :scared:

Niko Bellic
08-04-2009, 09:08
Frik nije cuo za onu staru dobru "znam da nista ne znam"...

U njegovom kraju sve mu cure daju...

...lazne nade. :rotfl:

08-04-2009, 10:08
da frikče al ako ćemo o old school

onda GT povlači korjene još od prve 6800GT kartice dok GTX tek od 7800GTX :scared:

Hebote nisam ja kriv kaj si ti tolko napaljen i blentav pa ne kužiš da spominjem 8800seriju...te njezin legendarni GTX model koji još dan danas vrti igre na zavidnim rezama i detaljima.

@h3@dhunt3r:

Netrebaš mi pisat taktove jer ih znam...a za info taktovi nisu sve kaj je bitno za grafu :)

Neznam s kim se ti lik boriš,al uz to kaj pričaš gluposti za tu cijenu se upikne bez beda 4870...koja je imho bolja kartica...

Popapaš di??U CODU 4 sigurno ne...u Stalkeru sigurno ne..u Fearu te 4850 pere skoro za 10fps-a...u ostalim igrama su tu negdje...eventualno prašiš u crysisu naspram 4850...no reko bi da je to prije do drivera...stoga jezik za zube i rađe budi tiho...

Ivan_87
08-04-2009, 10:37
@amd freak

a što se pjeniš odma ..

kad si već napiso old school onda sam reda radi spomenuo GT seriju koja je najstarija preživjela serija do dana današnjeg ..

znam da si mislio na 8 seriju al kad se ukupno gleda GT je najstarija preživjela nvidia

Niko Bellic
08-04-2009, 10:53
Ma sve je to lijepo, ali nije istina...

Black Edition grafe su redovito najnabrijanije (bar mi je tako rekao mali Mirko koji je geek glavni u kvartu) i imaju IMHO najlepsu kutiju za pokazivat drugima kak lepo zgledi. Ja si po doma igram navek z gustom s mojime GeForce. Svi susedi veliju da bi bili jako presrecni da imeju Black Edition grafu i kak mali Mirko kaze slineju kak pesi...

Ofkors samo ti malo dizem tlak. Znam sve o tome sta je > od cega, ali brate dosadno je pa reko da si mal pospominjamo, ne...

Naj mi kaj zamerit, nisam te stel ljutiti Frik. Okej si lik, djelomicno sick, hardware lunetik...

Sickmanno1
08-04-2009, 18:53
Naj mi kaj zamerit, nisam te stel ljutiti Frik. Okej si lik, djelomicno sick, hardware lunetik...

A ti si djelomicno gwin :P

Niko Bellic
08-04-2009, 19:05

Pa jedino ak sam neka mladja light varijanta, without muher i limaca iksboks gejmera s vise prostora na radnom stolu za tipkalo i pacova...

Ah ta djeca koce to da rani i oblaci... :rotfl:

Ivan_87
09-04-2009, 12:16
[quote="h3@dhunt3r":34q8t8s4]Naj mi kaj zamerit, nisam te stel ljutiti Frik. Okej si lik, djelomicno sick, hardware lunetik...

Pa jedino ak sam neka mladja light varijanta, without muher i limaca iksboks gejmera s vise prostora na radnom stolu za tipkalo i pacova...

Ah ta djeca koce to da rani i oblaci... :rotfl:[/quote:34q8t8s4]
:pray:

Sickmanno1
09-04-2009, 13:30
[quote="h3@dhunt3r":2n86zaee]Naj mi kaj zamerit, nisam te stel ljutiti Frik. Okej si lik, djelomicno sick, hardware lunetik...

Ah ta djeca koce to da rani i oblaci... :rotfl:[/quote:2n86zaee]

Ne, ne...nisi skuzio....doslovno si djelomicno gwin, a ne mladja light varijanta ^^

Niko Bellic
09-04-2009, 14:08
Ne, ne...nisi skuzio....doslovno si djelomicno gwin, a ne mladja light varijanta ^^

E sad si me izgubio. Ne citam misli nazalost... :D

Gwin
09-04-2009, 19:53
doduše, ovo bih i ja htio znat..

Niko Bellic
09-04-2009, 20:07
Tko zna sta je sickmanno1 pio? Mozda je pivi prosao rok trajanja, a ne bi znao...

Sickmanno1
09-04-2009, 21:14
Pa kvragu :(

Djelomicno gwin, sto po godinama, sto po kilazi :(

Niko Bellic
09-04-2009, 22:20
Pa kvragu :(

Djelomicno gwin, sto po godinama, sto po kilazi :(

Nisam "toliko star", nemam "toliko kila" (iam taman) i ne, nisam iz Dubrave...

...al da volim bacit pare neracionalno na neki komad hardvera, to da. Uvijek!

I da Sickmanno1, nisi ni ti "maneken" poput W3DR4N-a i ima bome i tebe "taman" pa zato nemoj o kilama...

Vataj tegove malo cesce da zablistas na plazi (a i jos nekima ne bi skodilo malo vjezbe) kao disko kugla...

09-04-2009, 22:30
ajde vi lepotani razglabajte na PM...chat ili odite na neki drugi podforum...uništavate mi temu..thank you..

Gwin
10-04-2009, 00:32
snipsnip
a da nas trojica odemo slijedeći vikend otežat posao konobaru u nekoj pivnici?

moj msn je upaljen praktički non stop pa se javite

Razzarach
10-04-2009, 09:06
gwine... kak ti ide msn

Sphinx
10-04-2009, 14:09
probas na pp ? :pray: :pray:

Gwin
10-04-2009, 16:47
gwine... kak ti ide msn
profil > msnm ??

Karlo_from_Bjelovar
15-04-2009, 13:54
evo, stigo mi danas creative mozaic 4gb... narucen iz linksa... evo jedne slike da dobite predodzbu velicine (na slici su vidljivi doticni mp4, mx518 te exactmat)...

http://www.imagesforme.com/out.php/t447578_creative.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/447578_creative.jpg)

RIDER32
15-04-2009, 14:40
khm mogao si uslikati barem cjelu podlogu :/

W3DR4N
15-04-2009, 14:47
Ja sam isto ubo crni. Lepa igračka.

Karlo_from_Bjelovar
15-04-2009, 14:59
zvuk je u usporedbi sa zvukom na nokia E51 (sa slusalicama koje se dobe s mobom) razlika ko kad sa 8god stare realtek integruse predes na x-fi gamer...

Niko Bellic
15-04-2009, 15:54
Ja sam isto ubo crni. Lepa igračka.

Kak si zadovoljan s Mozaic-om? Koliko baterija dura? Izgleda fenomenalno... :pray:

W3DR4N
15-04-2009, 19:57
Mislim da traje dvadesetak sati. Ja ga punim jednom mjesečno.

Niko Bellic
15-04-2009, 20:12
Evo ipak nisam postao jedan od ponosnih vlasnika Creative ZEN Mozaic mp3 playera. Skoro sam otisao po njega u Links, ali ipak sam skrenuo u Mobis i kupio si WH-700 slusalice za N81 i 8 GB microSD karticu. Sad na mobu imam 8 GB memorije i super slusalice, a mp3 player ce pricekat dok kod nas ne stigne novi iPod shuffle. W3DR4N-e znam da ti volis i cijenis Apple proizvode pa ako mozda znas kad ce se ta perolaka ultra malena mp3 kvacica pojavit kod nas slobodno javi.

W3DR4N
15-04-2009, 20:16
Već je tri tjedna dostupan u Apple centrima. Oko 600-650 kuna.

Niko Bellic
15-04-2009, 20:33
Sta mislis o njemu? Malo mi je cudna ona finta sa slusalicama, al da je fora to definitivno. Nisam znao da je stigao tj. nisam gledao po Apple centrima nego samo po Vemil/Links/HGspot/Svijet Medija i slicnim trgovinama....

RIDER32
15-04-2009, 21:33
khm mogao si uslikati barem cjelu podlogu :/
Uf, sry na spamu. Ja sam mislio da ti zelis pokazati podlogu :(

btw ljepa igracka

W3DR4N
15-04-2009, 23:10
Sta mislis o njemu? Malo mi je cudna ona finta sa slusalicama, al da je fora to definitivno. Nisam znao da je stigao tj. nisam gledao po Apple centrima nego samo po Vemil/Links/HGspot/Svijet Medija i slicnim trgovinama....

Slušalice zbog kontrola trebaš koristiti Appleove, no to je fantastično jer ne trebaš stalno vaditi player ako želiš regulirati glasnoću ili promijeniti pjesmu.
Ali sumnjam da ćeš naći jedan jedini u cijeloj hrvatskoj. Cure su to odmah "nanjušile" i pokupovale. Stvar je savršena za fitness, rolanje i ostale aktivnosti jer je neprimjetno lagan, izuzetno izdržljiv i nenadmašno praktičan za uporabu.

Karlo_from_Bjelovar
16-04-2009, 08:57
wedrane, el si flashao na najnoviji firmware?
ja jesam jos jucer, a prema change notesima popravlja neke stvari...

http://support.creative.com/downloads/d ... adId=10664 (http://support.creative.com/downloads/download.aspx?nDownloadId=10664)

tu ga mozes skinut... [ostalo mi u historyu hh :P ]

20-04-2009, 12:35
UPDATE:

Zotac GeForce GTX 260

http://www.imagesforme.com/out.php/t455908_DSC00449.JPG (http://www.imagesforme.com/show.php/455908_DSC00449.JPG)

http://www.imagesforme.com/out.php/t455909_DSC00450.JPG (http://www.imagesforme.com/show.php/455909_DSC00450.JPG)

http://www.imagesforme.com/out.php/t455910_DSC00451.JPG (http://www.imagesforme.com/show.php/455910_DSC00451.JPG)

http://www.imagesforme.com/out.php/t455911_DSC00452.JPG (http://www.imagesforme.com/show.php/455911_DSC00452.JPG)

http://www.imagesforme.com/out.php/t455912_DSC00453.JPG (http://www.imagesforme.com/show.php/455912_DSC00453.JPG)

: ))

R@pt0r
20-04-2009, 13:15
Damn u! :)

Ajde javi kad bu išlo u prodaju :D

IGoR_2803
20-04-2009, 16:16
@amd freak: da mi je znati ko te sponzorira... :D

20-04-2009, 17:46
Imam samo jednog sponzora što se tice materijalnih sredstava i drugog "ne sponzora" koji me održava novčano :)

Mogu ja puno više,odnosno mogu puno više istrusit ali neam dovoljno vremena dok me faks tlači.Za godinu-dvije se nadam već lijepoj karijeri :)

IGoR_2803
20-04-2009, 18:04
Imam samo jednog sponzora što se tice materijalnih sredstava i drugog "ne sponzora" koji me održava novčano :)

Mogu ja puno više,odnosno mogu puno više istrusit ali neam dovoljno vremena dok me faks tlači.Za godinu-dvije se nadam već lijepoj karijeri :)

kome da šaljem CV za tak nekaj? :D :D

20-04-2009, 18:06
Dokazuj se...oni ce naci tebe ;)

Ivan_87
20-04-2009, 18:51
stigla powercolor HD4850 Play

evo malo slika nisam još ništa testiro pošto je friška još :)

http://img518.imageshack.us/my.php?image=hpim3405.jpg
http://img262.imageshack.us/my.php?image=hpim3406.jpg
http://img264.imageshack.us/my.php?image=hpim3407.jpg

20-04-2009, 18:55
Javi nam kak se grije...pečenje jaja ti je zagarantirano :)

Ivan_87
20-04-2009, 18:59
Javi nam kak se grije...pečenje jaja ti je zagarantirano :)

moro bi instalirat i probat GTA IV pa vam stim javim i dojmove ..
igro pola sata samo swat4 ( ultra nezahtjevno ) al ipak je kartica bila mrtva hladna

EDIT: ipak kartica nema ledicu na ventilatoru iako tako izgleda ventilator .. što je bolje za moje oči :)
a što je najbitnije sad sam potpuni amd freak :P

20-04-2009, 19:13
al ipak je kartica bila mrtva hladna

Prijatelju nemoj da sereš :)

Ivan_87
20-04-2009, 19:40
al ipak je kartica bila mrtva hladna

Prijatelju nemoj da sereš :)

36C nakon pola sata swata je puno ?
identično kao i na staroj 9800GT

i za tvoju informaciju nesvrastavaj svaki hladnjak pod onaj prvi koji je bio na prvim 4850 karticama :thumbs1:

20-04-2009, 20:01
Hladnjak nije ništ posebno...a 36C kod igranja...yeah right...sigurno imaš 20 u winsima..

Budi realan.

Bartuc
20-04-2009, 20:09
Grafa da ima 36 celzija u LOAD-u :o

Ili ti laže program ili ti nije ispravna sondica. Ili si mjerio tako da si izašao iz igre pa pokrenuo program i tek tada očitao temperaturu, moj VF900 skida u par sekundi 15-ak celzija, taman koliko ti treba da pokreneš aplikaciju za pračenje temperature.

bezimeni
20-04-2009, 20:13
Ja sam kupio 4850 valjda među prvima kada je izašla. Sada bu joj skoro godinu dana ( 1150 kn adm ).Da ima onaj defoltni hladnjak i da grije se .Ali vidi vraga radi .A imam i 14 mj. još garancije.Kada joj istekne garancija nebu vrijedila više od 300 kn .A tko kaže da bu joj išta i nakon 5 godina .Oko čega se vi zabrinjavate .

Ivan_87
20-04-2009, 20:14
Grafa da ima 36 celzija u LOAD-u :o

Ili ti laže program ili ti nije ispravna sondica. Ili si mjerio tako da si izašao iz igre pa pokrenuo program i tek tada očitao temperaturu, moj VF900 skida u par sekundi 15-ak celzija, taman koliko ti treba da pokreneš aplikaciju za pračenje temperature.

mjerio u riva tunneru i taman izašo iz igre :) al mi se neda instaliravat GTA IV jer je predugo :D

pokušat ću kad instaliram nešto pošteno s uključenim riva tunnerom pa javim .. :scared:

EDIT: kartica se grije .. za razliku od stare 9800GT sigurno se ne pregrijava .. a ovaj hladnjak je sigurno mrvicu bolje od hladnjaka na bezimenovoj kartici tako da sumnjam da ce temperature rast do nebesa i da ce se kartica pregrijavat ..

nvidia fan spike .. :?

Razzarach
20-04-2009, 20:15
kad je već rasprava o kulerima... jel može vf700 cu hladit 8800 gts

Bartuc
20-04-2009, 20:18
Zna ti se desiti da sondica nije ispravna ili da je postavljena tako da zavara neprijatelja poput one CPU temperature koja ne mjeri temp jezgre procesora već temperaturu socketa xD Pa si misliš kako ti procesor radi na 20 celzija, a zapravo su jezgre debelo iznad 40 :D

Zato ti je dobro u ATI Tray Tools recimo pokrenuti onaj Render, tako da ti forsa grafu da radi na visokom stupnju iskoristivosti i pratiti temperature u realnom vremenu. Isto tako i za procesore sa onim Burn Toolsima. Na taj način izbjegavaš to hlađenje koje se odvija prilikom gašenja igre i dobiješ realnu vrijednost temperature.

Ivan_87
20-04-2009, 20:30
Zna ti se desiti da sondica nije ispravna ili da je postavljena tako da zavara neprijatelja poput one CPU temperature koja ne mjeri temp jezgre procesora već temperaturu socketa xD Pa si misliš kako ti procesor radi na 20 celzija, a zapravo su jezgre debelo iznad 40 :D

Zato ti je dobro u ATI Tray Tools recimo pokrenuti onaj Render, tako da ti forsa grafu da radi na visokom stupnju iskoristivosti i pratiti temperature u realnom vremenu. Isto tako i za procesore sa onim Burn Toolsima. Na taj način izbjegavaš to hlađenje koje se odvija prilikom gašenja igre i dobiješ realnu vrijednost temperature.

ok dobit cete slike u ati tray tool-su pa ću vas zadovoljit :)

IGoR_2803
20-04-2009, 23:07
ma ne trebaš nikakav rendering pokretati, jednostavno u riva tuneru namjesti onaj monitoring temperature i ostavi da radi u trayu, dok izadjes van otvoriš onaj graf i vidiš kako se kretala temp u trenutku kad si bio u igri... 36C je stvarno premalo za load, meni je tolko idle na hd3850 sa accelerom s1, dok je load obično oko 50, max 52,53 C...

RIDER32
21-04-2009, 00:27
Riva Tuner, ATiTool,... koji jos ima program za clockanje grafe? Vec 2 mjeseca razbijam glavu i nemogu ga se sjetit.

R@pt0r
21-04-2009, 01:13
Ma borliče ovo rokni i gledaj kak se prži xD
Stability Test i deri...

http://downloads.guru3d.com/FurMark-v1.6.5_d1965.html

Ivan_87
21-04-2009, 08:22
Ma borliče ovo rokni i gledaj kak se prži xD
Stability Test i deri...

http://downloads.guru3d.com/FurMark-v1.6.5_d1965.html

kaduključiš extreme burrning mode temperatura dođe do 75C a već vijak koji drži jladnjak na grafi nemoš taknut :)

iako pri igrama se grafa ne grije nešto extremno stim da hladnjak radi na 50% uvjek

Gwin
21-04-2009, 08:47
Ja sam kupio 4850 valjda među prvima kada je izašla. Sada bu joj skoro godinu dana ( 1150 kn adm ).Da ima onaj defoltni hladnjak i da grije se .Ali vidi vraga radi .A imam i 14 mj. još garancije.Kada joj istekne garancija nebu vrijedila više od 300 kn .A tko kaže da bu joj išta i nakon 5 godina .Oko čega se vi zabrinjavate .
kod mene su 80C idle, 90C load.. i kak si reko "gle čuda, rade..."

Karlo_from_Bjelovar
21-04-2009, 09:16
ja ne znam cemu tolika panika oko tih coolera... pa ovoj mojoj "obicnoj jadnoj" gigabyte hd4870 stavis 24% vent, vent ti odma ispuhuje vruci zrak van, necujan je, a kartica ide 780/1050 bez greske, vise nisam ni pokusavao - jer nemam jednostavno potrebu...

21-04-2009, 09:46
kod mene su 80C idle, 90C load.. i kak si reko "gle čuda, rade..."

Nitko niti nije rekao da su temperature nešto za što bi se trebali brinuti.Garancija je tu i to stoji.

Moj odgovor je samo bio iz razloga što sam uvjeren da je borlic napisao nerealne temperature.Samo budite realni i ništa drugi.

Nama je ionak nebitno jeste vi dali 100 ili 10000kn za grafu...jel ona vama radi na 20c ili na 100c...kažeš istinu...izneseš mišljenje i gotovo...a ne da budeš nerealan i da uzdišeš nešto zato jer si to ti kupio i zato mora biti the best.

Ja se znam nekad pohvalit svojim hardverom...i vjerujem da to svi volimo...ali mi nije bed izreć sve mane bilo kojeg proizvoda...a mana tim aticama i jest temperatura...makar imaš garanciju ali je to mana...

Shaka
21-04-2009, 14:28
joj sto ova dvojica vole kurit frku :P

Niko Bellic
21-04-2009, 15:17
ane

21-04-2009, 20:27
UPDATE

Odlučio sam svoj mx518 koji mi nekako ne paše zamjeniti sa Razor Diamondback-om

http://www.imagesforme.com/out.php/t458716_DSC00454.JPG (http://www.imagesforme.com/show.php/458716_DSC00454.JPG)

http://www.imagesforme.com/out.php/t458717_DSC00455.JPG (http://www.imagesforme.com/show.php/458717_DSC00455.JPG)

http://www.imagesforme.com/out.php/t458718_DSC00457.JPG (http://www.imagesforme.com/show.php/458718_DSC00457.JPG)

http://www.imagesforme.com/out.php/t458719_DSC00458.JPG (http://www.imagesforme.com/show.php/458719_DSC00458.JPG)

Karlo_from_Bjelovar
21-04-2009, 20:29
II?? neki dojam, jerbo ni meni ovaj mx ne pase... planiro sam nekog deathaddera kad u oglasniku iskoci... ;)