Pogledaj cijelu verziju : Project Origin
bezimeni
24-02-2009, 20:45
OK , možda sam bio malo strog prema igri po početnim dojmovima.Igra je definitivno dobra.U nekim dijelovima i bolja od prvog dijela .Da su je napravili malo težom bila bi definitivno hit .Osjeća se popriličan konzolitis .Kraj igre je definitivno razočaravajući...u prvom dijelu je to bila fenomenalna atomska eksplozija u ovome je to...
Sve u svemu dobra igra i vrijedi ju odigrati barem jednom.
Deadwalker
24-02-2009, 21:11
OK , možda sam bio malo strog prema igri po početnim dojmovima.Igra je definitivno dobra.U nekim dijelovima i bolja od prvog dijela .Da su je napravili malo težom bila bi definitivno hit .Osjeća se popriličan konzolitis .Kraj igre je definitivno razočaravajući...u prvom dijelu je to bila fenomenalna atomska eksplozija u ovome je to...
ovom covjeku jedino vjerujem kada su pucacine u pitanju...onda nabavljam igru :)
ScorpiuS
24-02-2009, 21:40
ovom covjeku jedino vjerujem kada su pucacine u pitanju...onda nabavljam igru :)
Meni je sasvim igra slaba. Grafika-loša,animacije-uber loše,lakoća-predobra (ako sam umro na hardu onda mi je to netko bacio granatu, a da nisam vidio)
bezimeni
24-02-2009, 21:57
Igra nije najbolji fps ali nije nikako ni loša...Riječ je o vrlo dobroj igri ali ipak , malo lošijoj od originala.
Dobro:
Oružja-raznovrsna i zabavna .
Grafika- brza , nezahtjevna sa odličnim efektima prilikom usporavanja vremena .
Fizika-vrlo dobra
AI-solidan
Atmosfera-u početku razočaravajuća ali kao napreduješ sve bolja i bolja.Onaj dio u školi je fenomenalan .
Igrivost-odlična , bez zamjerke.
Loše:
Prelagano na hard .Tu i tamo monotona .Konzolitis, kratko.
8,5/10
ScorpiuS
24-02-2009, 22:19
Igra nije najbolji fps ali nije nikako ni loša...Riječ je o vrlo dobroj igri ali ipak , malo lošijoj od originala.
Dobro:
Oružja-raznovrsna i zabavna .
Grafika- brza , nezahtjevna sa odličnim efektima prilikom usporavanja vremena .
Fizika-vrlo dobra
AI-solidan
Atmosfera-u početku razočaravajuća ali kao napreduješ sve bolja i bolja.Onaj dio u školi je fenomenalan .
Igrivost-odlična , bez zamjerke.
Loše:
Prelagano na hard .Tu i tamo monotona .Konzolitis, kratko.
8,5/10
Fak it!!!
7.5/10
Gameplay: 70
Nakon sat-dva igra mi postane nevjerovatno monotona i dosadna.
meni je samo jedna stvar užasno išla na živce..
činjenica da assault shotgun i automatic shotgun ne koriste istu municiju...
ScorpiuS
25-02-2009, 08:13
meni je samo jedna stvar užasno išla na živce..
činjenica da assault shotgun i automatic shotgun ne koriste istu municiju...
Zato šta nemogu koristit istu municiju. Combat koristi patrone, a Automatic jedan sanđer sa patronama.
a.. da.. zaboravio sam da se ne može u zaklonu napunit spremnik sa random patronama.. čudno kak me u vojsci nisu naučili da šaku metaka ne smijem nagurat u prazan spremnik..
ScorpiuS
25-02-2009, 13:26
a.. da.. zaboravio sam da se ne može u zaklonu napunit spremnik sa random patronama.. čudno kak me u vojsci nisu naučili da šaku metaka ne smijem nagurat u prazan spremnik..
E pa siguran sam da u Combat i u Automatic ne ide isti kalibar! Happy? No!?
pa to me i živcira..
sve vojske svijeta idu k standardizaciji municije, ali NE, high-tech vojska budućnosti mora imat drukčiji kalibar za dvije vrste sačmarica..
tak da se vojnika optereti sa što više različitog streljiva
bezimeni
25-02-2009, 16:25
Možda nije stvar u kalibru .Koliko znam sve je to isti kalibar (12) ali same patrone su različite...imate od papirnatog omotoča i metalnog.Mislim da papirnate ne mogu u automatske sačmare koje koriste izmjenjivi spremnik dok pumperice i poluatomatske gutaju sve. Istina ne patim oružje već 15-20 godina pa možda i griješim.
papirnate ne mogu u automatske.. to stoji..
ali, halooo.. govorimo o vojnim snagama u budućnosti.. (koje ono godine se odvija fear?)
sposobni su napravit samo-popravljajućeg mecha, ali nisu sposobni izjednačit kalibar za dvije vrste sačmarica??? onak.. :thumbs1:
Arbiter of Change
26-02-2009, 16:30
Yahtzee ga se dočepao:
http://www.escapistmagazine.com/videos/ ... 565-Fear-2 (http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/565-Fear-2)
Jedan savjet: igrajte sa ugašenim svijetlom , i da pripremite si pelene :rotfl:
ScorpiuS
26-02-2009, 19:41
Yahtzee ga se dočepao:
http://www.escapistmagazine.com/videos/ ... 565-Fear-2 (http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/565-Fear-2)
Nekako se uvijek složim sa tim tipom.
papirnate ne mogu u automatske.. to stoji..
ali, halooo.. govorimo o vojnim snagama u budućnosti.. (koje ono godine se odvija fear?)
sposobni su napravit samo-popravljajućeg mecha, ali nisu sposobni izjednačit kalibar za dvije vrste sačmarica??? onak.. :thumbs1:
Postoje dvije vojske u F.E.A.R. 2 koje su vam neprijatelji. Neznam sad koja je koja, ali jedna koristi Combat druga Automatic i to je razlog što municija nije ista.
ScorpiuS
26-02-2009, 21:28
Sori zbog duplog posta.
Filmček jednog buga na koji sam naišao (H_UCVfXoAGQ)
Oh, da, baš sam prošao igru. Čovječe, pa to se zove cliff hanger. :pray:
Ja sam tek danas odigrao Demo budući da mi ga se nije dalo skidati. Igra je dobra, ali nekako me razočarala. Grafika je skoro ista, ali jako dorađena i detaljnija, okruženje je jako tamno, napucavanje je odlično ali ova mi igra ostavlja dojam ekspanzije a ne novog nastavka. A one se Alme više ne mogu poplašit poslije prvog nastavka :).
Danas odigro demo, svida mi se igra mislim je kupit ali svaki put kada se prisjetim kada sam igro prvi dio userem se ziv....neznam dali da kupim...
Hidraulicar Kreso
01-03-2009, 14:17
ja sam danas počeo po drugi puta igrati, meni je igra odlična. Atmosfera je čak i bolja nego u jedinici, najgore mi je bilo kada bi Alma iznenada izletila pred mene i počela povlačiti za ruku.
pa, i nije bas. ima puno strasnijih :|
aj, u redu. bolje ne igraj
ScorpiuS
03-03-2009, 19:21
hehehehe :DD:D:DD:
Ma koji k??? Igra je deklarirana kao horor, ali se ja nisam prepao!
torcida007
03-03-2009, 19:22
Prvi dio mi se nikako nije svidia....
Drugi sigurno ne kupujem.
Prije je bila da se useres kada sam igro sam u sobi u mraku itd....sada sam opet sam u sobi svjetlo ugaseno ali kada se pocnes derati: "CRKNIIIIII GAMADIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!" vise nije tako gadno...
###DK###
03-03-2009, 21:05
Evo i ja taman prešao demo.
Onako, nije baš strašno, ali je zabavno.
ScorpiuS
03-03-2009, 21:37
Prije je bila da se useres kada sam igro sam u sobi u mraku itd....sada sam opet sam u sobi svjetlo ugaseno ali kada se pocnes derati: "CRKNIIIIII GAMADIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!" vise nije tako gadno...
Mrak, pola noći, brightness smanjen :| Is this supposed to scare me? :nonono:
WAR-ELEMENT
04-03-2009, 19:02
Atmosfera je u potpunosti super, pogotovo ako se ugase svjetla, pojača zvuk.Prvi put sam se pošteno trzno kod mutiranih prvih čudorišta kad me zaskočilo i morao sam desnim klikom lupat.
WAR-ELEMENT
04-03-2009, 19:09
imam problem.igru sam normalno instaliro i crackao.i sad kad mislim uć u igru ovo mi piše probao sam reinstall al ne pomaže.zna li kko kak riješit taj problem
http://www.imagesforme.com/show.php/370559_Untitled.jpg
Treba ti novi direkt x.
Deadwalker
06-03-2009, 22:44
Eto, konacno i ja isprobao ovaj demo. Znam, vec je to vecini lanjski snijeg al moram napisati svoj dozivaljaj igre. Kao sto se vecina slozila, slazem se i ja u tome da je jedinica definitvno bolja i to za barem jednu stepenicu. Nazalost, igra nije ispunila moja iznimno visoka ocekivanja. Da nebi bilo zabune, daleko od toga da je igra losa, al nema "ono nesto" sta je imala jedinica. Pa da krenem...da, kao sto ste vec pisali, konzolaski osjecaj je sveprisutan. Cim sam usao u igru vec sam vidio da je sve konzolaski slozeno, pa tako i taj famozni hud. Na jedinici je to bilo daleko bolje. Protiv samog rasporeda tipaka nemam nista protiv(ono sta se pricalo, jeld!?), uglavnom, nist mi to ne smeta. Ono sto mi u ovom nastavaku uzasno ubija atmosferu je grafika. Nije sama grafika toliko losa(detaljnost tekstura i te stvari) nego ta paleta boja koja je prepreprepresvijetla i sarena za horor tip igre i totalno mi ubija sam realizam. Jos dok upalim slowmotion, koma :( :( Sama igra mi je prelagana, igrao sam na hardu i imao sam dojam da igram nekakvu easy tezinu(uzas :( ...to valjda mogu zahvaliti Stalkeru :P ) Ono sto definitvno mogu pohvalit je optimiziranost igre. Na svojoj kanti(navedena u sigu) sam igrao na maximum detaljima, 1280*1024 reza, sa 2*AA, 8*AF, sa framerate-om između 30-40fps-a. Tu ide veliki palac gore. Unatoc svemu, planiram igru nabaviti i proci je, cist radi price i da vidim da li ce me igra koji puta splasiti jer do sada nije uspjela :(
Ocjena za ovaj demo 7/10
Moram podijelit s vama što mi se maloprije dogodilo u FEARU 2. Dvojica pucajuju po meni i likovi upucaju slučajno u exploziv i sami sebe zapale. Prvi je izgorio na smrt, a drugi dok je gorio sam ga upucao i onako zapaljen dok je padao na glavu i udario je u vrata i vrata su se otvorila. :rotfl:
vjever_masni
08-03-2009, 00:09
mozes bashat vrata i tak ih otvarat, fora mi je to :D
ne samo to, probaj ih bashat dok neko iza njih stoji :D
Constantine
23-03-2009, 12:04
Odigrao sam,nista posebno,ponekad zabavna,ali uglavnom nimalo strašna igra.Puno bolju horror atmosferu imaju stalker i F3 u vaultovima.
ScorpiuS
23-03-2009, 13:11
Odigrao sam,nista posebno,ponekad zabavna,ali uglavnom nimalo strašna igra.Puno bolju horror atmosferu imaju stalker i F3 u vaultovima.
/agree
Ja im jedino nikak nemrem oprostit kak su pumpericu usrali, filing nije niti približno dobar ko u jedinici :yuck:
WAR-ELEMENT
24-03-2009, 20:31
Mada šteta što se nije zavšila priča skroz,znači čekamo nastavak,koliko če je još odužit da mi je znat,ali nadam se ne previše.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.