Pogledaj cijelu verziju : Trazim pro roguea da me zamijeni za 2 tjedna
znaci ko je obavio BT/MH sa rogue klasom i zna svaki detalj i moze me 2-3 tjedna zamijenit u raidanju dam mu neki poklon(bon za wow/ mobitel ). bez pokusaja scamoova itd jer imam secret pw i originalni ID igre... javite ne PM ili dodajte me na msn:
t3shocker@net.hr
ps. pocinje : pocinje pocetkom 8. mjeseca tek, tocni datum neznam jos, cut cemo se mobitelom jos za daljnje informacije. raidovi su 4 put na tjedan od 8.00 do 12.00 pm... bar ak mozete 80% attendance imat ok je
samo ozbiljni ljudi 20+godina hvala unaprijed
BTW jesi li pokusao pitati u neku igraonicu za to. Moj igraonica imam nekoliko takvih zaposlenika koja se bavi zbrinjavanjem acc. I nije skupo skoro pa koliko bon dođe.
neznam bas nit jednu takvu igraonu blizu mene, a i radje bi da to bas neko obavi... ponuda jos uvijek stoji.
Sorry stari,ali bojim se da to spada u kategoriju "zamjene",stoga se nemoj čuditi da ti tema bude lockana kada Flander dođe online.Opet,on je tu da procjeni,on je mod :D
Dodatno pravilo:pon ožu 24, 2008
Pošto vidim da još ima nadobudnih WoW-aša koji prodali/dali/mjenjali/kupili acc, oda sada pa nadalje svaka takva tema će automatski biti obrisana, tako da se nemojte cuditi "di mi je tema" čitajte pravila
nije zamjena nego posudba... onda je ilegelano ako se ti loggas na prijateljev acc ..
mislim da to nije ilegalno, ne prodaje acc i ne mjenja se za acc, vec posuduje acc "prijatelju", mislim da nijedan sud nebi to proglasio ilegalnim
Samo i isključivo osoba koja je kupila account,tj. CD-key,je ovlaštena da ulazi u isti account.Da,lizard,ilegalno je prema Blizzardu,ali nećemo cjepidlačiti,pustimo nakratko čovjeka :D
Samo i isključivo osoba koja je kupila account,tj. CD-key,je ovlaštena da ulazi u isti account.Da,lizard,ilegalno je prema Blizzardu,ali nećemo cjepidlačiti,pustimo nakratko čovjeka :D
Po tome onda moj br<at nebi smio ulaziti u WoW :bravo:
zapravo mislim da smije po pravilima jer kad transferas lika s jednog acca na drugi samo prezime vlasnika mora biti isto ne i ime, znaci taj je vjerovatno igrao toga lika i posto ima isto prezime bice je i iz obitelji...trebalo bi malo bolje pogledati sto se smije sto nesmije
Nije ilegalno, nije ovo Pentagon. To što Blizzard piše nema veze sa zakonima... Osoba nije kupila account, taj acc je Blizzardov - ona ga samo iznajmljuje, te Blizzard u svakom trenutku može mu izbrisat acc.
mislim da nema potrebe raspravljat u ovom topicu
ako netko želi pomoć dečku neka mu se javi na PP ili MSN
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.