PDA

Pogledaj cijelu verziju : Trazim pro roguea da me zamijeni za 2 tjedna

Zmaj88
23-07-2008, 02:50
znaci ko je obavio BT/MH sa rogue klasom i zna svaki detalj i moze me 2-3 tjedna zamijenit u raidanju dam mu neki poklon(bon za wow/ mobitel ). bez pokusaja scamoova itd jer imam secret pw i originalni ID igre... javite ne PM ili dodajte me na msn:
t3shocker@net.hr

ps. pocinje : pocinje pocetkom 8. mjeseca tek, tocni datum neznam jos, cut cemo se mobitelom jos za daljnje informacije. raidovi su 4 put na tjedan od 8.00 do 12.00 pm... bar ak mozete 80% attendance imat ok je

samo ozbiljni ljudi 20+godina hvala unaprijed

Ripaz
23-07-2008, 06:59
BTW jesi li pokusao pitati u neku igraonicu za to. Moj igraonica imam nekoliko takvih zaposlenika koja se bavi zbrinjavanjem acc. I nije skupo skoro pa koliko bon dođe.

Zmaj88
23-07-2008, 13:43
neznam bas nit jednu takvu igraonu blizu mene, a i radje bi da to bas neko obavi... ponuda jos uvijek stoji.

K4ciga
23-07-2008, 14:24
Sorry stari,ali bojim se da to spada u kategoriju "zamjene",stoga se nemoj čuditi da ti tema bude lockana kada Flander dođe online.Opet,on je tu da procjeni,on je mod :D

Dodatno pravilo:pon ožu 24, 2008

Pošto vidim da još ima nadobudnih WoW-aša koji prodali/dali/mjenjali/kupili acc, oda sada pa nadalje svaka takva tema će automatski biti obrisana, tako da se nemojte cuditi "di mi je tema" čitajte pravila

lizard
23-07-2008, 14:45
nije zamjena nego posudba... onda je ilegelano ako se ti loggas na prijateljev acc ..

Wizard
23-07-2008, 14:49
mislim da to nije ilegalno, ne prodaje acc i ne mjenja se za acc, vec posuduje acc "prijatelju", mislim da nijedan sud nebi to proglasio ilegalnim

K4ciga
23-07-2008, 15:08
Samo i isključivo osoba koja je kupila account,tj. CD-key,je ovlaštena da ulazi u isti account.Da,lizard,ilegalno je prema Blizzardu,ali nećemo cjepidlačiti,pustimo nakratko čovjeka :D

Ripaz
24-07-2008, 10:07
Samo i isključivo osoba koja je kupila account,tj. CD-key,je ovlaštena da ulazi u isti account.Da,lizard,ilegalno je prema Blizzardu,ali nećemo cjepidlačiti,pustimo nakratko čovjeka :D

Po tome onda moj br<at nebi smio ulaziti u WoW :bravo:

Wizard
24-07-2008, 10:30
zapravo mislim da smije po pravilima jer kad transferas lika s jednog acca na drugi samo prezime vlasnika mora biti isto ne i ime, znaci taj je vjerovatno igrao toga lika i posto ima isto prezime bice je i iz obitelji...trebalo bi malo bolje pogledati sto se smije sto nesmije

Dr. Kam
27-07-2008, 14:13

Nije ilegalno, nije ovo Pentagon. To što Blizzard piše nema veze sa zakonima... Osoba nije kupila account, taj acc je Blizzardov - ona ga samo iznajmljuje, te Blizzard u svakom trenutku može mu izbrisat acc.

flander
27-07-2008, 15:40
mislim da nema potrebe raspravljat u ovom topicu

ako netko želi pomoć dečku neka mu se javi na PP ili MSN