Pogledaj cijelu verziju : Hrvatski nogometni klubovi u europi
McPingvin_v2.0
16-07-2010, 14:59
Sivoinjić? Čovjek koji promašuje nepromašivo? Yay! xD
seahawk37
16-07-2010, 15:39
Kramaric je jedino dobar od preostalih napadaca. Samo sto nema iskustva u velikim utakmicama...
Inace, Dinamo dobio laganog protivnika za 3. krug, Sheriff iz Moldavije (vodi 3:1 protiv Tirane)
Hajduk tesko da ce proc Dinamo iz Bukuresta, al ajde, nabrijavaju se sad zbog ovih 3:3 protiv HSV-a (koji im sigurno nisu pustili da se malo vesele za 100. obljetnicu :roll: )
Nebi reka da su pustili, njima je to tek prva pripremna utakmica bez rezultatske vaznost, hajduku zadnja pred dosta gledatelja gdje hoce pokazat da imaju neke sanse u novoj sezoni za prvenstvo.
Al volia bi da smo dobili AZ il Montpellier jer ce ionako vjerovatno ispasti, al valja se nadati.
Dinamo je dobia cini se laganog protivnika, tak da mozda i prodju, cak bi reka da i sibenik ima neke sanse, a bar jedan da dojde do skupina europske lige ako nista drugo.
Sivoinjić? Čovjek koji promašuje nepromašivo? Yay! xD
Ti si zbilja glupa osoba ako to smatraš,ljudi su i gore šanse promašivali,a to npr što se sad Mandžukića uzdiže u nebesa a trebalo mu je 5 zicera da da jedan gol su svi zaboravili...mladim igračima treba dat šansu...
McPingvin_v2.0
16-07-2010, 21:22
Hvala, i ja tebe volim :)
Naravno da im treba dati, ali svaku utakmicu koju sam ja vidio, i u kojoj je igrao Sivonjić, nije niti jednom zaslužio ocjenu iznad 6 :)
A treneri su mu davali šanse da,da igra protiv Ličkog Lešća...
McPingvin_v2.0
16-07-2010, 21:30
Pričam o Euro utakmicama :)
Haha,a tamo ih je još manje dobio...neka neka,vidjet ćemo ove sezone,ode mandžo,slepi ozljeđen,baš me zanima koga će uz Doda gurat u napad.
McPingvin_v2.0
16-07-2010, 21:41
Dobio je itekako, još sam se primao za glavu kog vrapca Jurčić ne stavi Kramarića umjesto tog papana :)
seahawk37
28-07-2010, 08:02
Prvi put da podrzavam Mamica u njegovim izljevima bijesa. Ovi novinari stvarno pretjeruju i treba im dat do znanja na nacin na koji je to Mamic napravio.
I ove spike oko namjestanja, bas cudno sto se desilo odmah nakon Dinamove pobjede nad Koprom i Hajdukom. Ocito je nekome cilj zaustaviti Dinamo izvan terena posto ne mogu na terenu (ok uzvrat protiv Kopra necu komentirat).
A danas Dinamo igra prvu utakmicu 3. pretkola protiv Sheriffa. Pa mislim ako se bojimo moldavskog kluba onda nam nije ni mjesto tu. Ali ovo bi trebala bit lagana prepreka i nadam se uvjerljivoj pobjedi.
I jos da napomenem, kad nema prave teme za to, nasi do 19 su u polufinalu EP-a izgubili od Francuske 2-1. Poveli smo ali ponovila se 98. :(
Šta nije Dinamo izgubio kup protiv Hajduka?
A namješteno je da dobiju?
I startovi sa leđa po nogama nisu crveni?
Volimo Index.
Systematic Reverse
28-07-2010, 14:48
Dinamo je pobjedio Hajduk 3-0 u kupu ako me sjecanje dobro sluzi.
MasaKrisT
28-07-2010, 15:17
Dobro te sluzi,u uzvratu je Hajduk dobio 3-0,pa su se igrali produzeci.
seahawk37
28-07-2010, 20:01
Losa utakmica. I prije crvenog kartona Dinamo nije izgledao dobro, a da ne govorim nakon... 1-1 je na kraju jos i dobar rezultat
Sutra Hajduk
antonio96
28-07-2010, 20:23
Losa utakmica. I prije crvenog kartona Dinamo nije izgledao dobro, a da ne govorim nakon... 1-1 je na kraju jos i dobar rezultat
Sutra Hajduk
jedva čekam :D :D dinamo(B)-hajduk 0:2
Niko Bellic
28-07-2010, 20:57
:-x :-x :-x
Ja bi fakat rado otišao s katanom na poljud. Ovi forumski tovari su jedva dočekali da krenu glasine i odma ajmo prcat Dinamo. Dragi moji, Dinamo može ono što vi možete samo sanjat. Kad Dinamo izgubi to je kombinacija loše sreće i retardiranog sudca, a kad hajduk gubi to je surova realnost. Među nama, Mamić (car i legenda) može od Dinama napraviti Hrvatski Real, ali zna on jako dobro da takav Dinamo ne bi bio zanimljiv gledateljima, pošto su i ovako iz sezone u sezonu kat iznad konkurencije. Taj vaš mali hajduk je takva tuga od kluba da je to muka za gledat, ali ipak, Dinamu treba sparring partner, a BBB-ima vreće za boks. Fakat mrzim kad tovari likuju. Dovedi nekog žuninja maminjo i zapapri im supu, mamicu im magareću...
antonio96
28-07-2010, 21:41
:-x :-x :-x
Ja bi fakat rado otišao s katanom na poljud. Ovi forumski tovari su jedva dočekali da krenu glasine i odma ajmo prcat Dinamo. Dragi moji, Dinamo može ono što vi možete samo sanjat. Kad Dinamo izgubi to je kombinacija loše sreće i retardiranog sudca, a kad hajduk gubi to je surova realnost. Među nama, Mamić (car i legenda) može od Dinama napraviti Hrvatski Real, ali zna on jako dobro da takav Dinamo ne bi bio zanimljiv gledateljima, pošto su i ovako iz sezone u sezonu kat iznad konkurencije. Taj vaš mali hajduk je takva tuga od kluba da je to muka za gledat, ali ipak, Dinamu treba sparring partner, a BBB-ima vreće za boks. Fakat mrzim kad tovari likuju. Dovedi nekog žuninja maminjo i zapapri im supu, mamicu im magareću...
Mamiću je bitno samo da proda igrače i da dobije pare,a kad imaš para onda moreš namištat utakmice kupa,današnja realnost 1.hnl
Mamić je sramota za Dinamo, oni njegovi ispadi na presicama, vrijeđanje svega i svačega pokazuje koja je to primitivčina. I onda se čudimo što su BBB-i takvi huligani, imaju divnog uzora u vrhu Dinama.
MAMIĆSVELIKASGLAVASMAMIĆSVELIKASGLAVA...S:fof:
antonio96
28-07-2010, 21:56
MAMIĆSVELIKASGLAVASMAMIĆSVELIKASGLAVA...S:fof:
a ti si veliki idiot :D :D
antonio96
28-07-2010, 21:58
Mamić je sramota za Dinamo, oni njegovi ispadi na presicama, vrijeđanje svega i svačega pokazuje koja je to primitivčina. I onda se čudimo što su BBB-i takvi huligani, imaju divnog uzora u vrhu Dinama.
:pray: :pray: :pray: :pray:
Niko Bellic
28-07-2010, 22:14
Mamić je car! Možete mu samo ***ušit **rac i stavit soli na rep. Dinamo je svetinja, a BBB-si La Légion Etrangère...
Da nema Dinama HNL bi bio gomila čobana koji zuje kao muhe po terenu. Dinamo je svjetlo na kraju tunela. Dinamo je nirvana...
DINAMO! :friends:
antonio96
28-07-2010, 22:21
Mamić je car! Možete mu samo ***ušit **rac i stavit soli na rep. Dinamo je svetinja, a BBB-si La Légion Etrangère...
Da nema Dinama HNL bi bio gomila čobana koji zuje kao muhe po terenu. Dinamo je svjetlo na kraju tunela. Dinamo je nirvana...
možeš ti meni ***ušit **rac
Vidim kakav ste klub kada se Mamićem dičite :thumbs1:
BBB :rotfl:
hajduk je bar zanimljivije gledat ako ništa zbog puno većeg broja navijača , sramotno za jedan milijunski grad 300 boysa na sjeveru,
može dinamo imat sve al nema dušu kao hajduk torcidu :)
MasaKrisT
29-07-2010, 00:15
Ajmo svi skupa bit seljacine i pljuvat jedni po drugima jea!
TeraBajt
29-07-2010, 00:56
MOZETE MI SVI POPUSIT KURAC HUEHUEHEUHUEHUEUEHE
eto tako.
Primitivčina ima vrijedniju imovinu nego tvoja i moja obitelj unazad šest generacija. Kakav je-takav je, ali mora se priznati da ima smisla za biznis, i da je u stanju iz ničega napraviti nešto, što nemogu svi.
Njegovi ispadi na presici? Bog ga blagoslovio. Da barem svi ljudi govore što misle.
seahawk37
29-07-2010, 07:20
[quote="Niko Bellic":1om6f12l]Mamić je car! Možete mu samo ***ušit **rac i stavit soli na rep. Dinamo je svetinja, a BBB-si La Légion Etrangère...
BBB :rotfl:
hajduk je bar zanimljivije gledat ako ništa zbog puno većeg broja navijača , sramotno za jedan milijunski grad 300 boysa na sjeveru,
može dinamo imat sve al nema dušu kao hajduk torcidu :)[/quote:1om6f12l]
lol kaj nije zalosno da je Hajduk tolko los da mora trazit utjehu u ovakvim stvarima. Ali ionako ovo sto si rekao nema veze s vezom.
antonio96
29-07-2010, 09:06
Ajmo svi skupa bit seljacine i pljuvat jedni po drugima jea!
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Niko Bellic
29-07-2010, 09:39
Pa jeste vi slijepi? Rekao sam na prošloj stranici da Mamić od Dinama može napraviti Real. Stvar je u tome da jednostavno nema potrebe za tim, kad i ovako "loš" Dinamo dominira HNL-om. O kakvoj ti duši pričaš cham3leon? Hajduk ima dioničare, a ne dušu. Hajduk je proračunat klub, baš kao i Dinamo. Problem je što mu proračun baš i ne štima, jer nema Mamića.
Sickmanno1
29-07-2010, 09:50
Dajte decko ima 13-14 godina :(
antonio96
29-07-2010, 10:03
Pa jeste vi slijepi? Rekao sam na prošloj stranici da Mamić od Dinama može napraviti Real. Stvar je u tome da jednostavno nema potrebe za tim, kad i ovako "loš" Dinamo dominira HNL-om. O kakvoj ti duši pričaš cham3leon? Hajduk ima dioničare, a ne dušu. Hajduk je proračunat klub, baš kao i Dinamo. Problem je što mu proračun baš i ne štima, jer nema Mamića.
da može od dinama napraviti real on bi to vec napravija
MILF hunter
29-07-2010, 15:26
Dinama ograničava liga. Možeš ti prodati igrača i za 50 milijuna kad samo oni igrači od milijun pa najviše do 2-3 milijuna vrijednosti žele doći u ovu prčiju od lige igrati pred 200 gledatelja protiv Šibenika.
Dinama ograničava liga. Možeš ti prodati igrača i za 50 milijuna kad samo oni igrači od milijun pa najviše do 2-3 milijuna vrijednosti žele doći u ovu prčiju od lige igrati pred 200 gledatelja protiv Šibenika.
briga igrače za gledatelje njima je glavna lova , a to su više manje stariji igrači koji žele odigrat još koju godinu bez nekakvog extremnog napora za pristojne pare
MasaKrisT
30-07-2010, 01:02
evo odigrao i veliki Hajduk svoju pretposljednj tekmu u europi:D
Oh moj Dinamo nejde ti dobro protiv Srbina.
seahawk37
05-08-2010, 09:13
:( :( :( Na udarcima Sammira i Badelja vidjelo se kolko su se usrali pa su probali ic na sigurno... vraga sigurno kad bi kod takvog udarca golman stigao obranit i da se prvo bacio u krivu stranu...
Jbg ako nista drugo vidjelo se da su dali sve od sebe ali to nije vise jaka ekipa kao prije tako da to ocito nije bilo dovoljno.. U onoj tekmi protiv Kopra Dinamo je izgledao odlicno zbog Mandze i Sammira. Mandza otiso, Sammir i dalje igra dobro ali sada nema ko zabit... A obrana je ko i uvijek najslabija karika Dinama. Ali smijesno s obzirom na to kolko iskustva u velikim utakmicama imaju ti igraci (Biscan, Cufre, Simic)
Sve mi se cini da ove godine Dinamo nece ni u Europsku Ligu, ali ajde, prvo moramo vidjet zdrijeb...
Mrzim Dinamo,uvijek igra dovoljno dobro da prođe,ali nikada dovoljno dobro za Europu i svejedno ispadne.
cham3leon
05-08-2010, 11:20
To ti najbolje pokazuje koliko je domaća liga govno naspram ostatka Europe. Ne bih im ništa prigovarao, jer mi ionako nismo bogzna kakva država, ali to je daleko ispod prosjeka za dobro plaćene nogometne profesionalce.
seahawk37
05-08-2010, 11:27
Sad citam da Slepicka nije pucao penal jer ga je bilo strah... A to se i vidjelo kao sto sam rekao u proslom postu... Previse je pritiska bilo na njima...
Ali meni se svida kako je Zajec to poslozio. Napokon se daje prilika i mladima, treba vremena da se uigraju. Zasad to nije dovoljno za Europu, ali daju sve od sebe, igraju lijepsi nogomet nego prije i mislim da je zapravo Dinamo na dobrom putu. Samo da Mamic ne otpusti Zajeca...
McPingvin_v2.0
05-08-2010, 12:05
Previse je pritiska bilo na njima...
Sigurno su bolje plaćeni od Atlasa, a on ima uvjerljivo najveću dozu pritiska na poslu :eyebrows:
@seahawk, lol jesti glup il koji qrc?
ja sam igrom slučaja sinoč pogledo par minuta u prvom poluvremenu i popizdio kolko su loši bili, onda sam se vratio i gledo produžetke(neznam ni sam zašto, najgore iskustvo mog života :(), dinamo je tako jebeno loš da je to strašno, oni jednostavno nemaju igrača koji nije jebeno retajan, glup, nubast i retardiran, oni likovi protiv kojih su igrali su jedva stojali na nogama i ovi im nisu mogli dat gol, da ne govorim o onim "prilikama" koje su tak prejebeno fulali, smijo sam se ko konj kad se eto popiknuo preko lopte 5 metara od gola tamo u 2. produžetku :pray: :pray:
McPingvin_v2.0
05-08-2010, 12:19
Nije vic, nego mi nije jasno koji kurac debelo preplaćeni nogometaš ima reći: "Bojim se pucati penal" i očekivati nekakvo sažaljenje? Slepička godišnje zarađuje onoliko koliko dvije blagajnice zajedno zarade u cijelom životu.
Cry me a fucking river, nije mu nitko tražio da si napravi mašnicu oko mošnji od špeka i da gol ide plivati među izgladnjele krokodile, od njega se traži da radi svoj posao.
"Šefe, molim Vas, ne mogu raditi proračun za sljedeći kvartal u Excelu!"
"Zašto?"
"Bojim se."
seahawk37
05-08-2010, 12:33
ja sam igrom slučaja sinoč pogledo par minuta u prvom poluvremenu i popizdio kolko su loši bili, onda sam se vratio i gledo produžetke(neznam ni sam zašto, najgore iskustvo mog života :(), dinamo je tako jebeno loš da je to strašno, oni jednostavno nemaju igrača koji nije jebeno retajan, glup, nubast i retardiran, oni likovi protiv kojih su igrali su jedva stojaliSna nogama i ovi im nisu mogli dat gol, da ne govorim o onim "prilikama" koje su tak prejebeno fulali, smijo sam se ko konj kad se eto popiknuo preko lopte 5 metara od gola tamo u 2. produžetku :pray: :pray:
da jedva su stojali ali vazno da ti nazivas nekog glupim :wink:
Isto kako je puno vas vidjelo lijepu i dobru igru Nizozemske na SP-u tako ja vidim nadu za ovakav Dinamo
Pingu u're right ali jbg ima i boljih igraca koji se useru u takvoj situaciji, samo sto Slepi nije znao da ce Zajec to reci u javnosti :)
majstoro
05-08-2010, 12:47
Zrinjski - Odense danas
Zrinjski u danskoj izgubio 5-3,da bar dobije zrinja kuci 2-0 :D
Da_killah
05-08-2010, 12:56
ma može i 3-1, ako ovo ne bude više od 2.5 gola onda u kurac sve
Kako Hajduk igra ajmeee,super su svaka čast.Tomasov prelijepim golom završio golijadu prvog poluvremena.Samo tako neka nastave i bit će super :D.
Edit:ima nešto u ovom petom kolovozu
Niko Bellic
05-08-2010, 20:28
Jao joj. Bravo Hajduk!
Interceptor
05-08-2010, 20:38
3:0 šalalala :friends:
Nek se pije nek se slavi jer Hajduk je prošao Dinamo Bukurešt :D.Dan za pamćenje...
McPingvin_v2.0
05-08-2010, 21:35
Bar jedan Dinamo mogu proći xD
Interceptor
05-08-2010, 23:51
To je baš smiješno.
MasaKrisT
06-08-2010, 00:02
Kako mi je drago sto sam se prevario u Hajduku,svaka cast navijacima i na igri u prvom poluvremenu. To je ono sto dinamu fali,i dok tako ne zaigraju nece im nikoga biti na tribinama.E sad da je ugurati dva predstavnika u kup uefa:D
Interceptor
06-08-2010, 00:12
Otac mi sad dolazi sa Poljuda,čekam njegove dojmove.
seahawk37
06-08-2010, 00:16
Sutra u 13.30h zdrijeb za zadnje pretkolo Europske Lige, tj. za Dinamo i Hajduk. Bilo bi odlicno imati 2 kluba u Europi. No jos uvijek je lako moguce da ostanemo bez ijednog :roll:
(prijenos na Eurosportu)
Kako mi je drago sto sam se prevario u Hajduku,svaka cast navijacima i na igri u prvom poluvremenu. To je ono sto dinamu fali,i dok tako ne zaigraju nece im nikoga biti na tribinama.E sad da je ugurati dva predstavnika u kup uefa:D
Dinamu fale navijači?
A onih 25 000 šta su se derali svih 2 i pol sata utakmice neki dan?
Ili onih 20 000 protiv Rijeke?
(statistike by HRTov komentator)
antonio96
06-08-2010, 08:59
...ili ne.... :D :D
MasaKrisT
06-08-2010, 09:28
Dinamu fale navijači?
Kojih 25 000??maksimir je bio mooozda 1/3 pun,dok je poljud bio pakleno popunjen sa 30 000 ljudi,nemojmo se zavaravati. Ja jesam dinamovac,ali na maksimiru nije bilo 25 000 ljudi vec duuuuugo vremena
ja sam igrom slučaja sinoč pogledo par minuta u prvom poluvremenu i popizdio kolko su loši bili, onda sam se vratio i gledo produžetke(neznam ni sam zašto, najgore iskustvo mog života :(), dinamo je tako jebeno loš da je to strašno, oni jednostavno nemaju igrača koji nije jebeno retajan, glup, nubast i retardiran, oni likovi protiv kojih su igrali su jedva stojaliSna nogama i ovi im nisu mogli dat gol, da ne govorim o onim "prilikama" koje su tak prejebeno fulali, smijo sam se ko konj kad se eto popiknuo preko lopte 5 metara od gola tamo u 2. produžetku :pray: :pray:
da jedva su stojali ali vazno da ti nazivas nekog glupim :wink:
Isto kako je puno vas vidjelo lijepu i dobru igru Nizozemske na SP-u tako ja vidim nadu za ovakav Dinamo
Pingu u're right ali jbg ima i boljih igraca koji se useru u takvoj situaciji, samo sto Slepi nije znao da ce Zajec to reci u javnosti :)
ja nisam vidio ljepi i dobru igru nizozemske na SPu tak da ni ti nevidiš nade za dinamo? k
de mi nabroji jednog takog igrača? pa normalno jebote da ima tremu, al da neče pucat iz straha? koji kurac je teško dat jebeno kul s 11 metara totalno neometan -.-'
MasaKrisT
06-08-2010, 09:36
Ma stari moj za placu od par milijuna kroz par godina,mora moc bit u stanu pogodit precku od gola do gola u 120 minuti, a ne plakat da ce ga ljudi izvizdat ako fula. To mu je posao.
Da_killah
06-08-2010, 10:34
Dinamu fale navijači?
Kojih 25 000??maksimir je bio mooozda 1/3 pun,dok je poljud bio pakleno popunjen sa 30 000 ljudi,nemojmo se zavaravati. Ja jesam dinamovac,ali na maksimiru nije bilo 25 000 ljudi vec duuuuugo vremena
vidiš da se sprda, da protiv rijeke 20000 ljudi xD
cham3leon
06-08-2010, 10:37
Apsolutno. Mislim, penali nisu tako lagani kao što mnogi misle, jer je velik pristisak na izvođaču. Ali jebote, bezobrazno je prema Hrvatima koji djelomično plaćaju te igrače da se ponašaju kao amateri.
Hajduk je iznenadio sinoć, trebali su tako stiskati kad su primili golove u Bukureštu. Poslije su se umorili i pustili inicijativu, što dovodi u pitanje kvalitetu kondicijske spreme, ali ne bih dalje komentirao jer sam propustio dobar dio prvog poluvremena pa ne znam koliko je životinjski bio tempo na početku.
komentator je reko da ima 15k ljudi(na dinamo-šerif)
seahawk37
06-08-2010, 13:04
Dinamo dobio najlakseg moguceg protivnika, madarski Gyor
Hajduk opet protiv Rumunja, ovaj put malo teze, Unirea, ali takoder su dobili najlakseg protivnika u bubnju
antonio96
06-08-2010, 14:16
...ili ne... :D :D
Opet u Dinamu smijenjen trener, sad samo polažem nade u Hajduk da nešto napravi u Europi.
Interceptor
09-08-2010, 16:30
koje smjenjen?
http://www.jutarnji.hr/svako-skandiranje-zajecova-imena-bio-je-novi-cavao-u-lijesu-zdravka-mamica/876251/
Interceptor
09-08-2010, 16:44
Taj Dinamo je retardiran skroz.Trener im je skroz ok.
seahawk37
09-08-2010, 17:20
Ma nek se gone u k*rac. Sad oni idu smjenit trenera... Ne znam cemu takav potez... Trebali su ga onda odma nakon Kopra otpustit ili ga ostavit da odradi europski dio do kraja. A ne ovako.. Samo pogorsavaju situaciju u klubu a ova sad utakmica im je biti ili ne biti...
seahawk37
09-08-2010, 21:49
onak prelejm ste vise s tim pokusajima trolanja, kad ce te shvatit da ste losi... :(
seahawk37
09-08-2010, 23:28
Unirea, protivnik Hajduku, mozda nece ni igrati utakmicu zbog velikih financijiskih problema. Moraju prodati skoro sve sto valja inace Hajduk ulazi u Europsku Ligu bez borbe^^
antonio96
09-08-2010, 23:32
nadam se da ce hajduk proci
Ma briga me sta unirea radi sam da dojde u split, kasnije cu tesko na utakmice europske lige zbog faksa al na ovu mogu doc :)
ma joj samo da se ovaj mamic istjera iz dinama za dobro hnla i dinama i navijaca! :hangin: :hangin:
ma joj samo da se ovaj mamic istjera iz dinama za dobro hnla i dinama i navijaca! :hangin: :hangin:
Ti ne shvaćaš da kad bi Mamić otišao da bi Dinamo bio na OGROMNOM financijskom gubitku?
Pa naravno,čovjek je zaradio 70 miljiuna na bedacima Zagrebčanima i klubu.
Bosna. <3
McPingvin_v2.0
13-08-2010, 03:48
[quote="bebz_zg":tiaborik]ma joj samo da se ovaj mamic istjera iz dinama za dobro hnla i dinama i navijaca! :hangin: :hangin:
Ti ne shvaćaš da kad bi Mamić otišao da bi Dinamo bio na OGROMNOM financijskom gubitku?[/quote:tiaborik]
Mislim da bi Mamić bio jedini na financijskom gubitku u toj cijeloj priči.
BigBongman
13-08-2010, 09:14
sta nebi ovo trebalo biti u sci-fi :?
cham3leon
13-08-2010, 10:36
[quote="bebz_zg":13qczoo6]ma joj samo da se ovaj mamic istjera iz dinama za dobro hnla i dinama i navijaca! :hangin: :hangin:
Ti ne shvaćaš da kad bi Mamić otišao da bi Dinamo bio na OGROMNOM financijskom gubitku?[/quote:13qczoo6]
Explain.
MasaKrisT
13-08-2010, 12:42
Lova koju Mamic zaradi od prodaje igraca ne vidi klub Dinamo,vec samo djepove brace Mamic,jer su svi igraci htjeli to ili ne u njegovoj agenciji.Mislim da je na to ciljao.
Lova koju Mamic zaradi od prodaje igraca ne vidi klub Dinamo,vec samo djepove brace Mamic,jer su svi igraci htjeli to ili ne u njegovoj agenciji.Mislim da je na to ciljao.
Yap,lik bere mislim 20% od Eduardovog ugovora i dalje.
A ovi ostali novci koji mu kao nejdu u džep potroše se na stare i loše igrače tipa Bišćan,Callelo,Šimić,dok ostali troškovi su stvarno minorni ako se gleda da se stadion koji dobivaju praktički besplatno, ne uzdržava.
[quote="bebz_zg":1mvuwqap]ma joj samo da se ovaj mamic istjera iz dinama za dobro hnla i dinama i navijaca! :hangin: :hangin:
Ti ne shvaćaš da kad bi Mamić otišao da bi Dinamo bio na OGROMNOM financijskom gubitku?
Explain.[/quote:1mvuwqap]
Kao prvo kao što su napisali MasaKrist i Nodakim, Dinamo ne dobiva svu lovu od transfera već ju dobije Mamić koji onda odlučuje koliko love će dati Dinamu i naravno na čem Mamić zgrta ogromnu lovu je to da on kao uvjet većini igrača, ako ne i svima koji misle uć u Dinamo, a još uvijek nemaju nekakav zvjezdani status, je taj da im Mamić postaje menadžer i uz to naravno lova koja odlazi iz grada Zagreba u Dinamo mora proći kroz Mamićeve ruke i time praktički on odlučuje svotu koju DInamo kao klub dobiva.
McPingvin_v2.0
13-08-2010, 16:14
You're still not making any sense.
Systematic Reverse
13-08-2010, 16:49
[quote="hrčak":1kby0hb5][quote="bebz_zg":1kby0hb5]ma joj samo da se ovaj mamic istjera iz dinama za dobro hnla i dinama i navijaca! :hangin: :hangin:
Ti ne shvaćaš da kad bi Mamić otišao da bi Dinamo bio na OGROMNOM financijskom gubitku?[/quote:1kby0hb5]
Mislim da bi Mamić bio jedini na financijskom gubitku u toj cijeloj priči.[/quote:1kby0hb5]
this.
Hajduk i Dinamo u Europskoj Ligi.Hajduk je kao što sam i očekivao danas razvalio Unireu odličnom igrom,drugo poluvrijeme je bilo za prste poliza.Majstor Ibra,stvarno igrač utakmice,dva super gola i asistencija za gol Brkljače :D.Čop se malo čudno ponašao kad je ušao u igru ali je lijepim šutom s leđa završio večerašnju poslasticu.
Baš me zanima dokud će Dinamo i Hajduk dogurati ove godine. Kako je počelo, ovo bi Hajduku mogla biti jedna od boljih sezona, a Dinamo je konačno dobio trenera za kojeg se nadam da neće tako brzo izletjeti (i k tome još i Mamiće možda strpaju u zatvor...)
kolko je nakraju završilo?
presto sam gledat kad je ajduk vodio 2:1
Nakon utakmice Halilhodžić je u svlačionici čestitao igračima, ali je zabranio slavlje ili pjesmu. Oduševljeni novim trenerom igrači su počeli skandirati: "Šefe, šefe, šefe...", a za 'nagradu' su dobili dodatnu porciju trčanja nakon pobjede nad Györom.
:pray: Svaka mu čast, tako se uspostavlja red i disciplina u svlačionici.
seahawk37
23-08-2010, 14:41
Mamici opet obecavaju da nece nikoga prodati, i to cak dvije godine^^
http://sportske.jutarnji.hr/braca-mamic ... --/880093/ (http://sportske.jutarnji.hr/braca-mamic-obecala-halilhodzicu---dvije-godine-nikoga-necemo-prodati--/880093/)
pa kom bi išta i prodali...
Nakon utakmice Halilhodžić je u svlačionici čestitao igračima, ali je zabranio slavlje ili pjesmu. Oduševljeni novim trenerom igrači su počeli skandirati: "Šefe, šefe, šefe...", a za 'nagradu' su dobili dodatnu porciju trčanja nakon pobjede nad Györom.
:pray: Svaka mu čast, tako se uspostavlja red i disciplina u svlačionici.
pa jer su se inače natrčali na utakmici, tak da im je ovo dobro došlo
Čekajte još malo uzvratne utakmice, ne bi bilo (preveliko) čudo na netko od njih ispadne. Svašta se vać događalo u povijesti naših klubova u Europi :)
Toga se i bojim, da će sad oba kluba preopušteno ući u utakmicu.
Čekajte još malo uzvratne utakmice, ne bi bilo (preveliko) čudo na netko od njih ispadne. Svašta se vać događalo u povijesti naših klubova u Europi :)
Se referiraš na Cibona-Partizan,Turska-Hrvatska ili uglavnom svaka utakmica/match koji je uključivao Hrvate?
seahawk37
23-08-2010, 23:40
Heerenveen :(
dinamovci naucili pucati penale, ili samo samir :D
Dinamo opet zeza ta realizacija....
Btw OBA KLUBA U EUROPSOKOJ LIGI,čestitke :D.
Čestitke, ali sramota da se Dinamo mora provlačit s penalima, katastrofa!
antonio96
27-08-2010, 12:37
trenutno traje izvlačenje skupina.... http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/draws/index.html
seahawk37
27-08-2010, 12:57
Mislim da mozemo bit zadovoljni zdrijebom. Moglo je biti i puno gore tako da ne treba biti nezadovoljan. ^^
Dinamo
Villarreal
Club Brugge
PAOK
Hajduk
Zenit
Anderlecht
AEK
Zanimljivo oba kluba idu u Belgiju i Grcku :eyebrows:
antonio96
27-08-2010, 12:58
nece proc skupinu ni dinamo ni hajduk
Svaki bod koji bilo tko od njih uzme bit će veliki uspjeh.
Ako netko prođe grupu treba dobit spomenik na vrh Velebita i Sljemena :)
Drago mi je da su prošli, još samo da ovu skupinu prođu. :D
Ja kažem da će jedan sigurno proć skupinu,po mom mišljenju prije nekako Hajduk nego Dinamo.Bumo vidjeli,jedva čekam da krene ta Europska Liga.I kao što je rekao seahawk37 dobro/solidno su prošli.Bilo je i puno gorih skupina za dobit npr prva u kojoj su Man.C. i Juventus...
antonio96
27-08-2010, 15:43
Ako netko prođe grupu treba dobit spomenik na vrh Velebita i Sljemena :)
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
TimeLord
27-08-2010, 17:31
hajduk ce kod kuce uzet dosta bodova al u gostima mozda padne koji remi.Cisto sumnjam da ce proc.
A sta se tice Dinama ne mogu nista.Jos ne kuzim kako hebenog Serifa nisu mogli dobit. :yuck:
Da_killah
27-08-2010, 17:39
sad je vaha došao :D teške grupe u svakom slučaju, a ako uspiju grcima u gostima koji bod uzeti, svaka čast
seahawk37
27-08-2010, 20:18
Dinamo dobio lijepo pojacanje, 30-godisnji stoper António Leonel Vilar Nogueira Sousa zvan Tonel. Igrao je i za Porto, a zadnjih pet godina proveo je u Sporting Lisabonu. Nastupao je i za portugalsku reprezentaciju. Kaze da je sretan sto je dosao u Dinamo, i da mu se jako svida :)
Da_killah
27-08-2010, 20:36
i da je oduvijek navijao za dinamo?
seahawk37
27-08-2010, 21:30
Samo takve i dovode^^
Sickmanno1
27-08-2010, 22:23
lol.
PAOK i AEK nisu nista bolje momcadi od nasih. Zapravo cijela ta Grcka liga je pretuzna i puna namjestaljki od strane glavnog kluba Olympiakosa. Ok sad zadnjih par sezona se nesto popravila, ali nista znacajno. Panathinaikos je isto neko ime, ali to nisu nikakvi strasni klubovi. Pogotovo PAOK i AEK. Zapravo kod Grka moramo traziti sve bodove kod kuce i ne, nepretjerujem...
Sto se tice belgijskih klubova, tu je isto sve moguce. Recimo Anderlecht je popusio u zadnjih mjesec dana od belgijskih treceligasa Hamme (o da popusio sam tu na kladi), a i pobjegla im je liga prvaka jerbo su ispali od Partizana (mislim da srbija nema nista jacu ligu od nase). Club Brugge je pak jedva usao u Europsku ligu, a u prvenstvu su trenutacno gori od Dinama, gdje imaju 3 boda iz 4 utakmice, tocnije od 4 su jednu dobili.
Zenit isto vise nije ono sto je nekad bio. Proslu sezonu su zavrsili treci i necvataju im tak ruze otkad im je otisao glavni igrac. No realno su mnogo kvalitetniji od nasih klubova. Ali ova dva belgijska i grcka kluba se mogu dobit i moraju dobit.
Zuta podmornica mi je jedini pravi cvrsti favorit i ako njima dinamo uspije uzeti koji bod bude pravo cudo, ali lopta je okrugla, ne?
Zanimljivo mi kako su 2 grčka,2 hrvatska i 2 belgijska kluba tak smještana.
Grčka liga je zapravo sranje,navijači su katastrofa što znači da opće nisu organizirani,ali za Belgijance...oni su bolji od naših,ali se može bunkerima izvući nešto.
MILF hunter
28-08-2010, 00:48
Sranje je i naša liga, tak da smo na istom.
Klubovi su nam dobili skupine s 2 izražena favorita i 2 momčadi koji su u najmanju ruku isti rang kao Hajduk/Dinamo...
antonio96
28-08-2010, 08:45
lol.
PAOK i AEK nisu nista bolje momcadi od nasih. Zapravo cijela ta Grcka liga je pretuzna i puna namjestaljki od strane glavnog kluba Olympiakosa. Ok sad zadnjih par sezona se nesto popravila, ali nista znacajno. Panathinaikos je isto neko ime, ali to nisu nikakvi strasni klubovi. Pogotovo PAOK i AEK. Zapravo kod Grka moramo traziti sve bodove kod kuce i ne, nepretjerujem...
Sto se tice belgijskih klubova, tu je isto sve moguce. Recimo Anderlecht je popusio u zadnjih mjesec dana od belgijskih treceligasa Hamme (o da popusio sam tu na kladi), a i pobjegla im je liga prvaka jerbo su ispali od Partizana (mislim da srbija nema nista jacu ligu od nase). Club Brugge je pak jedva usao u Europsku ligu, a u prvenstvu su trenutacno gori od Dinama, gdje imaju 3 boda iz 4 utakmice, tocnije od 4 su jednu dobili.
Zenit isto vise nije ono sto je nekad bio. Proslu sezonu su zavrsili treci i necvataju im tak ruze otkad im je otisao glavni igrac. No realno su mnogo kvalitetniji od nasih klubova. Ali ova dva belgijska i grcka kluba se mogu dobit i moraju dobit.
Zuta podmornica mi je jedini pravi cvrsti favorit i ako njima dinamo uspije uzeti koji bod bude pravo cudo, ali lopta je okrugla, ne?
previše si optimistican...
Da_killah
28-08-2010, 12:20
Zanimljivo mi kako su 2 grčka,2 hrvatska i 2 belgijska kluba tak smještana.
Grčka liga je zapravo sranje,navijači su katastrofa što znači da opće nisu organizirani,ali za Belgijance...oni su bolji od naših,ali se može bunkerima izvući nešto.
čekaj, da su grčki navijači katastrofa? xD googlaj malo paokove navijače, još su pobratimljeni s grobarima, bit će tu svega. a nisu ni aekovi za bacit, imam ja doma aekov dres :)
Pa nije ni Gyor neki klub, ili skim god je dinamo igrao zadnju tekmu, pa su jedva dobili...
Neče ni jedni ni drugi proči skupine, i to je realnost, jer su za prozor!
Sickmanno1
28-08-2010, 13:41
4:1 u 2 tekme je tebi jedva? :(
Uglavnom u nogometu je sve moguce. Ako dinamo napokon bude imao malo sportske srece tko zna mozda i prode skupinu.
Najgori su mi ljudi koji sam znaju reci da je nas nogomet u k.u.rcu i nasi klubovi.
Sta bi vi, da u hrvatskoj imamo barcelonu i inter lol...
Najgori su mi ljudi koji sam znaju reci da je nas nogomet u k.u.rcu i nasi klubovi.
Sta bi vi, da u hrvatskoj imamo barcelonu i inter lol...
Makar vjerovanto neće proći naši klubovi,i mene iritiraju takvi ljudi jer njihov "pesimizam" je zapravo o svemu i samo seru,pa se onda čude zašti im je život sranje.
@x
Braća s grobarima,uništavanje vlastitih stadiona da protivnik ne bi imao di igrati,neredi.
Pa kakvi samo super navijači. :)
seahawk37
28-08-2010, 14:35
Yep, pretjeruju sa tim pljuvanjem, covjece imamo dva kluba u Europi po prvi put, cak ni u najboljim danima Hajduka i Dinama to se nije dogodilo.
Treba malo i pogledat kako stoje druge lige, Dinamo i Hajduk bi sigurno mogli biti na vrhu u vise od pola europskih liga. Ako iskljucimo lige petice, Portugala, Turske, Nizozemske, Rusije, Ukrajine (za Grcku cemo uskoro vidjeti), ostatak je na nivou Dinama i Hajduka. Sad ce neki reci, a sto je sa Austrijom, Belgijom, Svicarskom, Skotskom... Sjetimo se Salzburga, Bevereena, Anderlechta, Basela, Heartsa.... U svim ovim utakmicama Dinamo je bio bio ili bolji, ili bar jednako dobar.
Naravno da je HNL uzas od nogometa, ali imamo dva kluba koji se jako isticu nad ostatkom i imaju kvalitetu, zato ih treba podrzati sada u Europskoj Ligi, a ne pljuvati i gledati negativno na sve to. Potpuno zasluzeno su se plasirali u EL, i sada je sve moguce
MILF hunter
28-08-2010, 14:52
A što bih drugo trebao reći za našu ligu osim da je sranje? Hajduk i Dinamo nisu liga, već samo 2 kluba i jedino što vrijedi u našem nogometu. Nakon svakog kola samo se priča o sucima, a mislim da nam liga drži nekakav rekord po broju izmjena formata natjecanja. Ono na terenu, sama igra je za zaborav. Kad smo zadnji put imali 2 predstavnika u skupinama? Pametnome dosta.
Sad, to ne znači da neću navijati za Dinamo, naravno da budem kao i uvijek, ali sigurno ne namjeravam bježati od činjenica i biti pretjerano optimističan. Hajduk i Dinamo su u najboljem slučaju podjednaki s ostalim protivnicima u skupini izuzev Villarreala i Zenita.
Pa Dinamo i Hajduk su oke klubovi,ali nisu komptentni koliko strani klubovi zbog naše slabe lige.
Dinamo nekak uspjeva zbog političkih razloga,dok Hajduk eto je uspio sam nekako.
MILF hunter
28-08-2010, 15:04
Problem je što je za Dinamo prvenstvo tek svojevrsni trening... osobito sad kad je aktualna liga 16 i svako selo mora imati svog prvoligaša. Dinama nema tko testirati u prvenstvu osim Hajduka, a realnu snagu kluba baš i ne možeš znati na temelju utakmica protiv Međimurja, Dragovoljca, Zadra, Istre itd.
antonio96
28-08-2010, 16:12
Problem je što je za Dinamo prvenstvo tek svojevrsni trening... osobito sad kad je aktualna liga 16 i svako selo mora imati svog prvoligaša. Dinama nema tko testirati u prvenstvu osim Hajduka, a realnu snagu kluba baš i ne možeš znati na temelju utakmica protiv Međimurja, Dragovoljca, Zadra, Istre itd.
zato triba smanjit ligu na samo 7 klubova...
Zašto?Misliš da bi to pomoglo kvaliteti?Bilo bi 28 kola,isti raspored praktički sa puno manjim tržištem i sponzorima.
Očito liga 16 nije tako loša kada nam ove sezone su 2 kluba u Europskoj ligi.
antonio96
28-08-2010, 17:55
Zašto?Misliš da bi to pomoglo kvaliteti?Bilo bi 28 kola,isti raspored praktički sa puno manjim tržištem i sponzorima.
liga 7 je bolja zato jer bi utakmice bile zanimljivije i igrači nebi bili umorni
A što bih drugo trebao reći za našu ligu osim da je sranje? Hajduk i Dinamo nisu liga, već samo 2 kluba i jedino što vrijedi u našem nogometu. Nakon svakog kola samo se priča o sucima, a mislim da nam liga drži nekakav rekord po broju izmjena formata natjecanja. Ono na terenu, sama igra je za zaborav. Kad smo zadnji put imali 2 predstavnika u skupinama? Pametnome dosta.
Sad, to ne znači da neću navijati za Dinamo, naravno da budem kao i uvijek, ali sigurno ne namjeravam bježati od činjenica i biti pretjerano optimističan. Hajduk i Dinamo su u najboljem slučaju podjednaki s ostalim protivnicima u skupini izuzev Villarreala i Zenita.
Ti očito nikada nisi čuo za BIH ligu. :roll:
seahawk37
28-08-2010, 18:05
liga 7 je bolja zato jer bi utakmice bile zanimljivije i igrači nebi bili umorni
LOL
ne valjaj gluposti, ili samo trolas sto sumnjam
kao prvo, liga 7?? :o
drugo, igraci ne bi bili umorni? :shock: ako bi bilo tako malo klubova, sto sigurno nece biti, a pogotovo ne neparan broj, onda bi se trebalo igrat bar 5 puta sa svakim sto je besmisleno.
antonio96
28-08-2010, 20:46
barem bi bilo više gledatelja a ne ko sada 2 000
Bio bi isti raspored,isti broj kola,isti umor.
Manje tržište,manje sponzora,više međusobnih utakmica,besmisleno,bankrot,nema navijača.
2000 je velika brojka.
Jedini način opstanka manjih liga je rađenje play-offa kakav MLS ima npr.
MILF hunter
28-08-2010, 21:02
Zapravo, bolje je igrati 6 derbija godišnje s Hajdukom nego dvaput, a ostatak sa selima... više derbija = više jačih utakmica = više gledatelja.
Ne bi bilo nikakve medijske pompe pa ni gledatelja.
MILF hunter
28-08-2010, 21:18
Derbiji su uvijek zanimljivi gledateljima, bez brige.
seahawk37
28-08-2010, 21:39
lol ma ko ludi su gledat 6 puta jedno te istu utakmicu u jednoj sezoni. To bi potpuno upropastilo dozivljaj derbija, koji ionako vise nema onu car pravoga derbija, a ovo bi ga samo pokopalo do kraja.
MILF hunter
28-08-2010, 22:10
Pričaš pizdarije. Nisam primjetio da se ljudi bune protiv učestalih derbija, a ni u ostalim sportovima. NHL, NBA, tenis, uzmi si koji god želiš sport za primjer. Takvi dvoboji su redovito dobro medijski popraćeni, a ljudi hrle u dvorane/stadione. Normalno da je drugačija stvar s HNL-om, ali usporedi posjećenost svakog derbija s brojem gledatelja na nekon drugoj utakmici gdje Hajduk/Dinamo igra protiv slabijeg protivnika pa buš shvatio o čemu govorim. Gledanost bi svakako bila veća nego kod utakmica tipa Dinamo - Međimurje ili Dinamo - Zadar gdje gosti redovito skinu gađe pred Dinamom i prije same utakmice. Štoviše, derbi je jedina zanimljiva stvar u domaćem nogometu i ne bih se bunio da ga gledam češće umjesto ostalih proljeva i selendri.
Koliko sam upućen, od iduće sezone bit će liga 12, a nakon toga liga 10. Znači, Dinamo - Hajduk ćeš vjerojatno gledati 5 puta godišnje :thumbs2:
antonio96
28-08-2010, 22:25
lol ma ko ludi su gledat 6 puta jedno te istu utakmicu u jednoj sezoni. To bi potpuno upropastilo dozivljaj derbija, koji ionako vise nema onu car pravoga derbija, a ovo bi ga samo pokopalo do kraja.
radije bi gleda 6 puta jednu te istu utakmicu nego gleda jadnu utakmicu kao hajduk-inter di ce past 7-8 golova
seahawk37
28-08-2010, 22:28
Pričaš pizdarije. Nisam primjetio da se ljudi bune protiv učestalih derbija, a ni u ostalim sportovima. NHL, NBA, tenis, uzmi si koji god želiš sport za primjer. Takvi dvoboji su redovito dobro medijski popraćeni, a ljudi hrle u dvorane/stadione. Normalno da je drugačija stvar s HNL-om, ali usporedi posjećenost svakog derbija s brojem gledatelja na nekon drugoj utakmici gdje Hajduk/Dinamo igra protiv slabijeg protivnika pa buš shvatio o čemu govorim. Gledanost bi svakako bila veća nego kod utakmica tipa Dinamo - Međimurje ili Dinamo - Zadar gdje gosti redovito skinu gađe pred Dinamom i prije same utakmice. Štoviše, derbi je jedina zanimljiva stvar u domaćem nogometu i ne bih se bunio da ga gledam češće umjesto ostalih proljeva i selendri.
Koliko sam upućen, od iduće sezone bit će liga 12, a nakon toga liga 10. Znači, Dinamo - Hajduk ćeš vjerojatno gledati 5 puta godišnje :thumbs2:
prvo, jedan veliki lol
Usporedujes NHL, NBA sa nogometom, tj. HNL-om. A govoris meni da pricam pizdarije. Samo pogledaj koliko su medijski tamo popraceni sportovi, svaka utakmica u bilo kojem sportu je 1 sat duza zbog reklama. Drugo, jel moram uopce spominjat kvalitetu tih liga sa HNL-om... Mislim bzvz sto uopce moram ovakve stvari pricat ali posto si zapoceo sa time... I cekaj bogte zasto bi utakmice bile posjecenije ako se igraju 6 puta u sezoni nego kad su 2 puta. O cemu ti pricas... :roll:
I ako bude liga 10, bit ce 4 utakmice a ne 5
valjas gluposti ko i nas veliki navijac Hajduka
MILF hunter
28-08-2010, 22:42
Ne uspoređujem i napisao sam da nije ista stvar, ali je jednako u svakom sportu to što će ogromna većina ljudi radije gledati dvoboj najjačeg što natjecanje nudi nego 1. na ljestvici protiv zadnjeg. U tom smislu sam govorio. Samo budala bi pomislila usporediti samu kvalitetu tih natjecanja s našom ligom, pa me ne čudi što si baš ti na to pomislio...
I cekaj bogte zasto bi utakmice bile posjecenije ako se igraju 6 puta u sezoni nego kad su 2 puta. O cemu ti pricas...
Ne mogu vjerovati da ti to moram objašnjavati :(
Znači, kad se liga smanji i izbaci dobar dio selendri, utakmice poput Dinamo - Istra automatski nestaju s programa i zamjenjuje ih druga, jača utakmica. A jača utakmica = zanimljivija utakmica = više gledatelja. Čista logika. Između ostalog, to je jedan od argumenata zbog čega se i razmatra liga 10, uz problem financija i infrastrukture.
valjas gluposti ko i nas veliki navijac Hajduka
Srećom pa definicija gluposti nije ovisna o tebi :wink:
seahawk37
28-08-2010, 22:56
O covjece pa imali smo vec smanjen broj klubova, i je li bila veca posjecenost? Hm da zasto bi se onda uopce mjenjala. Tj. cak su je isli povecavati na 16. I ono tako je svejedno je koliko je klubova kad nijedan nije ni blizu Dinamu i Hajduku tako da su sve utakmice nezanimljive.
A ove provokacije cu zanemarit jer toga ionako ima previse ovdje tako da sam vec navikao
MILF hunter
28-08-2010, 23:01
I ono tako je svejedno je koliko je klubova kad nijedan nije ni blizu Dinamu i Hajduku tako da su sve utakmice nezanimljive.
Pa o tome je riječ. Jedino, ali doslovno jedino što vrijedi je taj jedan derbi koji imamo. Zato ga se i pokušava potencirati, a izbacuju se "sela" iz prve lige. Dinamo, Hajduk, Cibalia, Zagreb, Rijeka, Belupo, Šibenik i ne znam tko više, poanta je da neki klubovi nemaju što tražiti u najvišem rangu, a njihovim izbacivanjem automatski pojačavaš 2. ligu. :thumbs2:
Nema neke velike mudrosti.
Imaš pravo da nema mudrost,čisti retardluk samo.
Nema smisla raspravljati s vama,kada se to neće desiti kako mi hoćemo nego kako se sprdi nekome tko želi pare.
Tema.
MILF hunter
28-08-2010, 23:12
Nema smisla raspravljati s vama,kada se to neće desiti kako mi hoćemo nego kako se sprdi nekome tko želi pare.
Kao i sve u životu.
Svakako podržavam ligu 12, a i ligu 10.
MILF hunter
16-09-2010, 19:58
Dinamo :pray:
Systematic Reverse
16-09-2010, 20:02
omfg nakon dugo vremena me sreca hvata :pray:
totalno, ovo im je 3. dobra utakmica u mom životu, svaka im dala :pray:
O majko mila, nemrem belivid, koji su to filozofi o majku li im, razbe Villareal, a spuše od Sherifa, to valjda samo oni mogu. :pray:
cham3leon
16-09-2010, 21:25
Ko da imaju nekog spellcastera koji ih buffa iz pozadine. Ne kužim baš što se to danas dogodilo jer nisam nikad očekivao da će mi Dinamo prirediti dobru tekmu, ali neka im je, zaslužili su ovaj put.
Systematic Reverse
16-09-2010, 23:29
steta sto je hajduk fejlo.
subasic.....
al k, glavno da su plavi ownali. :)
Da_killah
16-09-2010, 23:32
Ko da imaju nekog spellcastera koji ih buffa iz pozadine. Ne kužim baš što se to danas dogodilo jer nisam nikad očekivao da će mi Dinamo prirediti dobru tekmu, ali neka im je, zaslužili su ovaj put.
vaha. a hajduk u svaku tekmu skoro kreće s hendikepom zbog subašića, stvarno puno kiksa u zadnje vrijeme. danas su i anas i ibro loše odigrali
cham3leon
17-09-2010, 10:39
vaha. a hajduk u svaku tekmu skoro kreće s hendikepom zbog subašića, stvarno puno kiksa u zadnje vrijeme. danas su i anas i ibro loše odigrali
Nije do Vahe, ne može bit, čovjek je tek došao, ne mogu se odmah vidjeti rezultati. Uostalom i on sam je malo zabezeknuto odgovorio reporteru nakon utakmice da su to igrači zaslužni, i da se njegovi rezultati neće vidjeti još oko mjesec dana.
A za Hajduk mi je stvarno žao, totalno su trebali pobijedit sinoć, ali nije bilo prave igre. Možda su čak bili preindividualni. I Subašić stvarno ima neke probleme.
Systematic Reverse
17-09-2010, 10:51
jedini je bed ako plavi nastave ovako igrati sto ce ih maminjo rasprodat sve..
i onda po 1000ti put - here we go again..
a dinamo cesto zna protiv velikih klubova dobro odigrati, werder, ajax, arsenal, sad villareal
Sickmanno1
17-09-2010, 12:09
jedini je bed ako plavi nastave ovako igrati sto ce ih maminjo rasprodat sve..
i onda po 1000ti put - here we go again..
A sta bi trebao imati 100 milja eura vrijednu momcad radi eventualnog ulaska u ligu prvaka i osvajanja HNL-a?
Pravo je cudo sto Dinamo uopce i ima tako jaku i skupu ekipu...
Systematic Reverse
17-09-2010, 12:18
a jebem mu mater.
Gledaj ovako, prije par godina kad je bila ekipa u Dinamu.
Modrić, Čorluka, Ogi, Eduardo, Pokrivač i ta ekipa.
mogli su bez beda igrat europsku ligu, a cak i lp.
samo da ih je ostavio jednu sezonu jos.
pa jebem mu mater, sa takvim razmisljanjem poput tvojeg znaci hrvatski klubovi nikad nebi ni trebali igrat ligu prvaka i europsku ligu.
nego samo chillat u HNL-u.
MILF hunter
17-09-2010, 13:29
To je realnost naših klubova. Eduardo više nije imao što tražiti u HNL-u, kao ni Modrić i Ćorluka. Osvojili su sve što se može s Dinamom i jednostavno "prerasli" ligu, jer je Hajduk bio u kurcu, a prvenstvo osigurano. Nije bilo više nikakvih izazova za njih, a prekvalitetni su da bi tratili vrijeme na Međimurje, Dragovoljac i sl. sela.
Odgajati mladiće, dovoditi jeftino i prodati po najvišoj cijeni - to je jedini put za klubove u rangu Dinama. Čak i jedan Ajax živi od prodaje.
cham3leon
17-09-2010, 13:37
pa klanjam mu mater, sa takvim razmisljanjem poput tvojeg znaci hrvatski klubovi nikad nebi ni trebali igrat ligu prvaka i europsku ligu.
Pa realno je za očekivati da će dobri igrači odlaziti u bolje klubove, zato jer su to... pa, bolji klubovi. A Dinamo ne može s jednom generacijom instantno doći u to prestižno društvo. To je nešto što se razvija godinama, desetljećima, ili uz jaku financijsku injekciju. Koliko god se para promulja iz grada Zagreba i države u Dinamo, to nije ni približno dovoljno da od Dinama napravi primjerice jedan Šahtar.
Problem jest što kod nas nijedan klub neće nikada napredovati i etablirati se kao prestižan klub koji redovito igra u LP jer to vlasnicima nije u interesu. Radije će se baviti farmanjem igrača - relativno sigurna zarada.
Systematic Reverse
17-09-2010, 14:58
maminjo je izjavio da nece biti prodaje.
da citiram kolegu sa drugog foruma.
reko je mićma da neće prodavat sljedeće dvije sezone..
iako zvuci smijesno nakon svih tih godina, realno je ocekivati
da jedan vaha sigurno nece samo tako tolerirat rasprodaju najboljih a za sad ima rezultat..
we shall see..
iako stoji to sto je rekao, zvuci smijesno kad mamic to kaze..
Ako Mamić počne s rasprodajom, Vahid će otići, a onda se mogu oprostiti s bilo kakvim uspjehima u Europi.
Sickmanno1
18-09-2010, 09:37
a klanjam mu mater.
Gledaj ovako, prije par godina kad je bila ekipa u Dinamu.
Modrić, Čorluka, Ogi, Eduardo, Pokrivač i ta ekipa.
mogli su bez beda igrat europsku ligu, a cak i lp.
samo da ih je ostavio jednu sezonu jos.
pa klanjam mu mater, sa takvim razmisljanjem poput tvojeg znaci hrvatski klubovi nikad nebi ni trebali igrat ligu prvaka i europsku ligu.
Pa da. Sve dok je HNL slab, nema dinamo sta traziti u ligi prvaka. Prolazak uefa grupe bi bio neki plafon.
Nije u pitanju ovdje samo Mamic, vec i igraci. Zamisli da si igrac i dode Arsenal po tebe. Bi li ostao jos jednu sezonu u Dinamu za "mizernu" placu od 500000 eura po sezoni ili bi otisao u englesku zaradivati minimalno 4 puta vise? Mamic ima pravo igraca ne prodati, ali nezadovoljan igrac je ko da ga ni nemas. A to dobijes ako odbijes prodaju. Iskreno meni je cudno bilo sto su Modric i ekipa tako dugo ostali u Dinamu. Jednu cijelu sezonu su igrali na visokom nivou pa nije bilo lige prvaka.
Uostalom za ligu prvaka treba imati i srece. A mi to nemamo tako da bi jos dobili Arsenal ili neki slicni klub u zadnjem krugu kvalifikacija i onda ako neprodemo, a ne bi prosli, Maminjo i dinamo puse veliku lovu. A SVE JE U LOVI!
pa dinamo je čak i imo sreće protiv villareala :P
:? ako prođemo grupu EL onda se mozemo i kvalificirati za Ligu prvaka jbt
cham3leon
18-09-2010, 12:12
:? ako prođemo grupu EL onda se mozemo i kvalificirati za Ligu prvaka jbt
Ovo u narodu zovu prerano veselje.
Interceptor
01-10-2010, 21:20
NAPRID BILI!!!
B4zPQ1M6XkM
6QO21JCa7NA
HAJDUK ŽIVI VJEČNO!!!
http://www.slobodnadalmacija.hr/Portals/0/Images/2009-02-23/Sport/poljud/poljud.jpg
Da_killah
01-10-2010, 21:34
stvarno svaka čast ćosiću hehe :D
Stips222
01-10-2010, 21:55
VUKUŠIĆU ANTE, SINJSKI DIJAMANTE!
Izjava tjedna definitivno. :D
Žao mi je Dinama, al ajde, bit će još utakmica.
Da_killah
01-10-2010, 23:10
a pazite ove zastave na vrhu sjevera lijevo i desno http://img828.imageshack.us/img828/4380/poljudpanoramavelika.jpg
to su pomorske zastave, a sami dešifrirajte što znače :D http://www.jproc.ca/rrp/rrp2/visual_flags_maritime2.gif
meni oni kurci s trbina uopče ne liče ni na jednu zastavu :/
Da_killah
02-10-2010, 09:50
zastave na 2 koplja
TeraBajt
02-10-2010, 11:34
fuck uefa?
Da_killah
02-10-2010, 11:45
da, dobra fora
Jel BBB još uvijek bojkotira utakmice Dinama? Primijetio sam od kako ih nema počela su obiteljska okupljanja ko nekad na tekmama, možda se i ja pojavim s nekom svitom :) Njihov bojkot je najbolja stvar za Dinamo, u roku od 6 mjeseci će stadion biti pun ljudi na utakmicama sa zadnjima s tablice ako ovo potraje :)
E, baš to što Viking kaže, otkad su ovi počeli bojkotirati utakmice, možeš doći s familijom na tekmu bez straha da ćeš ih poslije morat vozit u bolnicu.
ma rofl kakvu bolnicu kaj vi pricate :shock:
Stips222
04-10-2010, 20:52
BBB rade probleme (kao i Torcida) samo kad igraju Hajduk- Dinamo... Inače su ok. Bar na onih par utakmica na kojima sa bio.
MILF hunter
04-10-2010, 21:13
Radili su sranja i u Udinama, Pragu, Amsterdamu...
Stips222
04-10-2010, 21:14
Govorim za domaće utakmice...
rade sranja kad se napiju==uvjek
McPingvin_v2.0
05-10-2010, 00:47
Bojkot nema prevelikog učinka kada je malo Dinamovaca u Dinamu, a od vladajuće garniture nije nitko :)
Systematic Reverse
05-10-2010, 09:45
E, baš to što Viking kaže, otkad su ovi počeli bojkotirati utakmice, možeš doći s familijom na tekmu bez straha da ćeš ih poslije morat vozit u bolnicu.
zato nebudu isli na sjever sigurno..
pa nisi bbbi tolike budale da ce tuci djecu, zene i starce..
ljude je strah jbg..
zato nebudu isli na sjever sigurno..
pa nisi bbbi tolike budale da ce tuci djecu, zene i starce..
ljude je strah jbg..
Neće ih tući BBB-i, ali kad su oni tamo onda ih tuče policija :)
Systematic Reverse
05-10-2010, 15:52
ahah:)
priče o familijama nemaju veze sa bbb-om , stvar je u tome što je dinamo počeo igrat bolje zato su se ljudi skupili , uostalom za ljude s djecom postoje dvije centralne tribine ,tako je i sa hajdukom rijekom i ostalima ako misliš utakicu gledat sjedečki ne odeš na sjever i rješen problem
Domar Slavko
07-10-2010, 16:40
Boysi protestiraju protiv mamića,a Dinamo bi bio duplo slabiji da on ode. Stvarno nidje veze.
Da_killah
07-10-2010, 17:37
nije sve ni u naslovima i trofejima, boysi to dobro znaju još od devedesetih
MILF hunter
07-10-2010, 18:21
Djelomično se slažem. Da je na čelu kluba onaj kojeg boysi žele, i njega bi tjerali kad bi izostali trofeji.
Da_killah
07-10-2010, 18:55
pošteno. iako bi im bilo draže da ne osvoje trofej pa da mamić ode, ego da osvoje pa on ostane.
MILF hunter
16-07-2011, 08:38
Ako sve bude kako treba:
Hajduk - Stoke
Split - Fulham
Dinamo - HJK / Bangor City
Varteks - Dinamo B.
Dinamo prolazi ove bez problema, teško da će Hajduk proći ali volio bi, za Split još više, za Varteks me nije briga!
Da_killah
17-07-2011, 13:56
jari litmanen!
McPingvin_v2.0
17-07-2011, 14:55
Bojim se da Hajduk i Split nemaju neke realne šanse, kao ni Varteks. Nije ih ždrijeb pomazio :/
stoke <3
drugi najdraži engleski klub <3
ponosno će se nosit šal oko vrata kad bude tekma :D
MILF hunter
04-08-2011, 12:51
Fulham - Split 3-0
Varteks - Dinamo B. 1-3
Hajduk - Stoke 1-1
Da vidimo kakav sam prognozer.
Hajduk će izbušit kao Amsterdamsku kurvu.
sickpetey
04-08-2011, 21:16
Od Hajduka pogledo samo zadnjih 10 minuta. Hvala Bogu sta nisam gledo cijelu tekmu. Kakva sramota.
MILF hunter
05-08-2011, 07:09
Objektivno, Stoke je bio nepremostiva prepreka. Isto vrijedi i za protivnike ostalih naših klubova.
sickpetey
05-08-2011, 12:23
Mda sve oke...al je debil zado autogol jebenom guzicom. A svi se bacaju po terenu kao da ih ovi palicama mlate...a valjda vise nista drugo neznaju.
Ma objektivno Hajduk je triba proci Stoke, vidilo se da je to slab klub, al i ovi su razocarali iopet, Split i Varazdin su bili dobri barem al tu je bilo jasno da nemaju sansi.
Al bar ce Dinamo proci, svi ce biti zadovoljni i hvalit ga kako je dobar dok ne ispadne iz europske lige onda ce dobit trener otkaz i sta rec jos jedna standardna sezona.
Hajduk je trebao proć Stoke isto tolko kolko bi i NK Kašina trebala proć Barcelonu
MILF hunter
05-08-2011, 13:00
Pa Stoke uvijek igra tako, nije to baš lijepo za oko, ali to je igra koja donosi rezultat za takve klubove. Po profilu igrača i načinu igre vidiš im je jedini prioritet u sezoni da osiguraju ostanak u ligi. Njihov kadar je sačinjen tako da zadrži navalu klubova kao što su Arsenal, Manchester Utd. i City, Tottenham, Chelsea, Liverpool itd., a i očito je da im je uloga favorita bila nešto sasvim novo.
Imaju istog trenera 6 godina, a Balakov je ovdje koliko, 2 mjeseca? Logično, Hajduk je mačji kašalj nasprem gore navedenih klubova i nije ništa čudno u tome što nisu napravili ozbljniju šansu. Stokeu je obračun s Hajdukom bio poput obračuna s niželigašom Leedsom u Carlingu :D
Malmo je prolazan protivnik.
Nisan gleda cjele obe utakmice al ono sto san vidia Stoke je klub bez igre, igraju na nulu, mozda nekad uleti koji gol glavom i to e to, tipican primjer srednjeg engleskog kluba. Ali ja san u utakmici vidia tu ukocenost hajduka i ociti nedostatak kvalitetnog veznog igraca, il pogresne postave, pogotovo je pogresna bila u prvoj utakmici. Ali kod stokea se moglo vidit glupih prekrsaja, panicnih izbijanja koliko lose, a hajduk je to morao iskoristit, steta sto nije, al eto. Uglavnom nevidim da je stoke objektivno bolji klub za razliko od recimo Dinama i Fulhama.
Sto se tice malma prolazan jest, a koji nije prolazan u tom pretkolu, al sumnjam da ce dinamo proci, nekako imam osjecaj da misle da im dobro ide, da dobro igraju, to bi im se vrlo lako moglo odbiti od glavu, a sad jasno je prolaz u ligu prvaka nosi puno para, al tesko je vjerovat da bi zabili gol nekome tu pa im je bolje u europsku ligu i borit se za proljece u europi.
Ma sve u svemu jasno je da su hrvatski klubovi samo dno europskog nogometa, ta dva jaka ako i prodju pitas se kako su prosli, hajduk je vec godinama katastrofa, dinamo manja, al i dalje katastrofa, ove utakmice splita i varazdina su lipe, bas im zelis uspjeh, al njihove sanse su nikakve i sve na kraju zavrsi isto, al drago mi je zbog ta dva kluba, a za hajduk pa boja san se da ce tako zavrsit.
Stokeu je obračun s Hajdukom bio poput obračuna s niželigašom Leedsom u Carlingu :D
ccc :D
stoke osvaja sve ove godine. :D
i leeds. :D
Jedini plus u hajduku je što Veić neigra više! Lik je nepomičan stub i koliko sam vidio, sve glove su primili zbog njega (u ovih zadnjih par utakmica)! Ovaj autogol je, a neznam, autogol!
Also, nekužim hajdukove pokušaje viskih lopti prema naprijed protiv stokea?!?! Mislim, oni su tipična momčad kojoj paše igra s puno visokih lopti i u napadu i u obrani!
Meh, žao mi je varaždina, mogli su puno bolje! Split je trebao izbušiti fullham doma jer je bilo očito da će gore primiti najmanje gol!
Dinamu svaka čast! Iako njihova igra ne briljira! Beqiraj je katastrofa i mislim da bi ga trebalo mijenjati! Veznjaci su ok, bočni također ali imaju oscilacije u igri! Zadnji red je u redu, čak sam misli da će failati s Vidom, kad ono, upravo suprotno!
A beqiraj je bia jedini dobar prosle sezone, rukavina je katastrofa, a krstanovic je tu iz dispeta mislim, nece dugo ostat.
A vejic mi nikad nije jasan bia, svaki malo se sjete iopet ga stavit u ekipu skrivi par golova pa ne igra nikako po pola godine i onda novi trener racuna aj da i meni skrivi par golova, uvik isto.
McPingvin_v2.0
06-08-2011, 03:38
Uglavnom nevidim da je stoke objektivno bolji klub za razliko od recimo Dinama i Fulhama.
Zato jer: "Stoke also reached the FA Cup Final for the first time, beating Cardiff City, Wolverhampton Wanderers, Brighton & Hove Albion, West Ham United and Bolton Wanderers for a place in the final."
Reci ti što god hoćeš, ali West Ham i Bolton nisu za baciti, bez obzira na to što su Čekićari pali u 2. ligu, a i po tablici su 13.
Budimo realni: najslabiji engleski ili španjolski klub je vjerojatno jači od Dinama/ Hajduka. Imamo izuzetno slabu ligu i naši se dečki nemaju na čemu vježbati.
MILF hunter
06-08-2011, 08:00
Bolji su utoliko što su navikli na drugačiji standard. Svaki drugi tjedan dočekuju Liverpool, Manchester United, City, Aston Villu, Tottenham, Chelsea, Arsenal, Everton itd, dok Hajduku dolaze Zadar, Rijeka, Lokomotiva, Osijek, a ni protiv njih ne mogu :) Engleske momčadi su neupitno razina više u odnosu na naše klubove, gledajući fizičku spremu i taktički dio. Još komentator napominje da Stoke nije u punom 'pogonu', imali su samo 2 pripremne utakmice prije Hajduka.
Zapravo, pitanje je kako bi Hajduk gurao i u njihovoj drugoj ligi. Igrači se žale na umor već u 10. mjesecu, a imamo valda najdužu zimsku pauzu u Europi. A Championship sadrži 24 kluba, igra se 46 kola, bez zimske stanke, često ritmom subota-srijeda + još svi oni kupovi :D
cham3leon
06-08-2011, 09:18
Dobro, Stoke je jednostavno bio bolji. Ima u Hajduku nekog neiskorištenog potencijala i dobrih igrača, ali imaju dosta lošu igru, i to vrlo sličnu drugim hrvatskim klubovima. To je isto jedna stvar koja me ful iritira, što naši klubovi uvijek igraju praktički isto. Dinamo je imao sreće protiv Helsinkija što ovi nisu kaznili njihovo petljanje u obrambenom redu. Stalno se forsira taj pass unatrag sa velikim rizikom, kao da su neki početnici pa ne znaju kad je sigurno dodati. Isti simptomi se pojavljuju i u drugim hrvatskim klubovima.
Varaždina mi je iskreno bilo žao zato jer je Dinamo B. igrao tako prljavo sa onim njihovim blatnim odugovlačenjem da bih dao sto kuna iz džepa samo da im Varaždin na kraju zabije još jedan komad. To je živa sramota, znam da je Varaždin loš klub s čijeg stadiona se vidi kad vlak prolazi, ali da igraju i protiv kakve Mrduše donje sramota je tako ponižavati protivnika. Fair play na nuli. Packa i sucu koji to nije sankcionirao.
McPingvin_v2.0
06-08-2011, 10:09
Bolji su utoliko što su navikli na drugačiji standard. Svaki drugi tjedan dočekuju Liverpool, Manchester United, City, Aston Villu, Tottenham, Chelsea, Arsenal, Everton itd, dok Hajduku dolaze Zadar, Rijeka, Lokomotiva, Osijek, a ni protiv njih ne mogu :)
To i je moja poanta - slaba liga. Onda se ljudi čude kad Dinamo bude prvi s 20 bodova razlike, a izbace ga klubovi iz zemalja u kojima su deve platežno sredstvo.
http://sportski.net.hr/nogomet/hnl/page ... tml?pos=n1 (http://sportski.net.hr/nogomet/hnl/page/2011/08/09/0602006.html?pos=n1)Snista bolje ne opisuje hrvatski nogomet, igrom slucaja je ovaj zavrsia u novinama, a nije jedini
Lord Ragnarok
09-08-2011, 17:15
Međutim, to tako neće ići, ako ne želi nositi Dinamov dres, ne može niti hrvatski, mislim da je to sasvim normalno", kaže Jozak.S
koji
faking
isusi.
presmjesno.
To je najjaca recenica, al ono nemos virovat da netko to moze izjavit i da nikoga nije briga.
MILF hunter
09-08-2011, 18:47
Možda zvuči smiješno tako kako je izrečeno, ali ja se čak i slažem s tom stavkom, načelno. Nevezano za ovaj slučaj, ako je neki igrač suspendiran i ne igra za klub (nije bitno je li riječ o Dinamu ili Varteksu), logično je da ne može kasnije igrati ni za reprezentaciju. Ne samo zbog toga što će mu nedostajati utakmica u nogama, već i zbog toga što nije pošteno ni sportski prema kolegama iz reprezentacije. Pa taman i da ta suspenzija ne vrijedi za međunarodne utakmice, po meni ga se svejedno ne bi trebalo zvati upravo zbog onog što sam gore naveo. Nije da je jedan Pletikosa imao drugačiji tretman, a bio je naš najbolji vratar. Jedan je bio rezerva u klubu pa nije igrao, drugi je pod suspenzijom pa neće igrati. Jbg, kad igrač nije u natjecateljskoj formi, nije toliko ni bitan razlog tome, jer ne bi bilo fer da se zakida drugog igrača koji čeka priliku na istoj poziciji, a koji za to vrijeme igra redovito za klub i ima 40+ utakmica u nogama.
Za A reprezentaciju da, tu mora forma biti mjerilo, al iopet Kranjcar koji je u klubu odigra 2 utakmice nosi ovu reprezentaciju, dok Modric recimo koji igra u klubu konstantno i vrhunski u reprezentaciji nije pokaza nista ima par godina.
Za mladje uzraste to je drukcije, tu je bolje da igraju najveci talenti, najizglednije zvjezde za buducu A reprezentaciju pa makar i ne bili u top formi.
A bas za ovaj slucaj lik je jedan od najboljih mladih igraca u hrvatskoj, i nece da potpise ugovor s mamicem na 7 godina, tj. nece da stavi svoju profesionalnu karijeru u njegove ruke i koja su posljedice, dobiva kao petnestogodisnjak suspenziju na dvije godine i jos biva izbacen iz reprezentaciju i sve s mamicevim potpisom kojim potvrdjiva da je on zapravo hns ako je iko sumnjao u to. Jos je njegov otac dobia otkaz na mjestu trenera u dinamu. I sad reci da je sve to u redu radi s obzirom na razlog, mislim da po ikakvoj logici moze ga izbaciti iz kluba, ili suspendirati u klubu, ali da mu narusava izglede za ozbiljnu profesionalnu karijeru iz prkosa, pa mislim da je to previse, zasto da neki drugi klub nebi imao pravo uzeti ga pod svoje i odgojiti, dakako uz placenje odstete za mlade igrace?
MILF hunter
09-08-2011, 22:05
Mislim da je i Hajduk nedavno napravio isto s Livajom, suspenzija jer nije htio potpisati novi ugovor. Problem je što je stvarno jadno stanje u našem nogometu i podrška od sponzora je nikakva, klubovima mnogo znače prihodi od transfera i ne žele izgubiti najveće talente za siću. Ne smatram takve postupke prihvatljivima, ali shvaćam čelne ljude tih klubova, jbg. Klub je stavljen u situaciju u kojoj nema druge već prisiliti igrača da potpiše takvim metodama. Ono, potpiši inače gubiš 2 godine razvoja. Nije Dinamo ništa drugačiji od Hajduka po tom pitanju. Njima su se poklopili unosni transferi čime su se osigurali na neko vrijeme, al' oni i dalje ostaju HNL klub koji će se prije ili kasnije morati vratiti u realnost. A najgore je što ne mogu računati na konstantno pun stadion za razliku od Hajduka.
Malo sam u nedoumici tu. Nisam u detalje upoznat sa ovim slučajem, al' općenito sam mišljenja da su tatice menadžeri i agenti nešto najgore u našem nogometu. Ne znam kakve planove ima otac i shvaćam da on ima neke druge želje za sina, al' radije neka malog Mamić proda za dobru lovu kada sazrije i igrama izbori transfer nego da ode prerano, u dobi kada ne može ni žuju naručit bez tatice, pa da još završi kao Tadić, ili kako je skoro završio Vida. Pa dijete ima 15 godina, karijera mu nije počela niti je profiliran kao igrač, a otac mu već planira budućnost. Šta nedostaje putu kojeg je prošao Modrić i kojeg prolaze Badelj, a i mali Kovačić? Ako mu je ispod časti igrati domaće prvenstvo i ne želi se zadržavati u Dinamu kao navedeni, onda stvarno... Pa to dijete ni ne postoji na nogometnoj karti, a prepirali bi se s Mamićem koji je majstor za plasiranje igrača u njima toliko željeno inozemstvo. Ne shvaćam koje druge opcije su igraču poželjnije i koliko kraći ugovor želi? Uvijek je rizik za mladog igrača da ode rano u inozemstvo jer se može dogoditi da ne igra redovito i da stagnira u razvoju. A i nije da je neka sramota igrati za Dinamo i živjeti u Zagrebu s 22 godine, koliko bi imao na isteku ugovora koji mu je nuđen. Ako je upola dobar koliko se tvrdi, ne treba brinuti za karijeru nakon par sezona u Dinamu. Njihovi najbolji igrači redovito završavaju u kvalitetnim klubovima. Ne znam šta mi promiče ovdje, jedino ako je i s očeve i igračeve strane prisutna nekakva odbojnost prema Mamiću, kad kažeš da ga je Mamić otpustio. Al' koliko sam razumio u tekstu, nije da oni ne žele ugovor. Žele, ali nešto kraći. To mi nije jasno.
Ma zele ugovor valjda, od ocevog prijatelja sin igra skupa s njima u dinamu, majka mu je iz mog mista i tako pa poznaju oni situaciju, kazu da je stvar u tome oce potpis ili ce ga sjebat, nema trecega. Mislim da nije toliki problem oko potpisa za dinamo, ali mislim da ga mamic oce da bude njegov igrac, to je nuzno za svakog iole dobrog igraca u dinamu, a ovi nece da se obavezu s njime jer iskreno ko bi tia da mu mamic odlucuje o karijeri s svojih hirovima, ne kazem da nezna plasirat igrace al bome ih zna i sjebat. Al iopet 2 godine suspenzije mi je nekako predrasticno bez obzira, mutni su tu poslovi, iako kad pogledamo fifu i uefu kako se mozemo cuditi :)
brijem da ni ovaj rezultat nije siguran za dinamo lol
Napokon jedna utakmica Dinama u kojoj sam uživao. Ali da, slažem se, nije ni taj rezultat siguran, sjećam se one sramote sa Slovencima kad su pobijedili 5:0 u Zagrebu i onda spušili 4:0 kod njih, a zadnje minute su strahovali da se skroz ne zblamiraju.
Na žalost, ako uđu u Ligu prvaka, vjerojatno odlaze Sammir, Badelj i još poneko, prije prve utakmice. Bit će jako zanimljivo gledati ih protiv Barcelone ili Manchestera bez Sammira. Dobro, ni s njim nemaju previše šanse, ali šteta ako nećemo imati priliku vidjeti gdje doista stoje s najjačim sastavom (plus Pokrivač).
MasaKrisT
17-08-2011, 23:47
Fantasticna utakmica dinama, Lucho igra vec sestu utakmicu zaredom u bolesno jakom ritmu, covjek pokriva raspon od 100 metara 90 minuta utakmice. Konacno je i Sammira krenulo, Beqiraj je trebao umjesto Krste igrati. Tako se igra sa srcem i jedino tako ce nesto moci napraviti u ligi prvaka. Obrana treba teze ispite od HNL kojeg su prerasli jer kad pukne, onda pukne do kraja.
Systematic Reverse
18-08-2011, 10:34
:thumbs2:
Živci su mi totalno ispiljeni, mozak spaljen ko stari ziherung, a najgore je što sam znao da će biti takva drama s Dinamom, pa su mi svejedno uspjeli dići tlak na ovim vrućinama.
Ne znam treba li im čestitati što su ušli u ligu prvaka ili ih sterati u prozor. Vjerojatno i jedno i drugo :)
EDIT:
Badelj opsesivno krompirsulzivan
Rukavina s teškim navigacijskim sindromom
Vrsaljko samo glup
Nevjerojatnu glupost je napravio Vrsaljko, upravo zbog njega je Dinamo riskirao ispadanje. Da nije bilo crvenog kartona, vjerujem da bi ostalo 0:0.
Ali zasad, jedan veliki :pray: Dinamu, i nadajmo se da će izvući klub poput Barce, Uniteda ili Reala...uz sav respekt Portu, Bayernu i ostalima, oni nisu na nivou ova 3 kluba. Iovako ionako neće proći dalje, pa neka bude spektakl :)
MasaKrisT
23-08-2011, 23:43
Danas su pali svi sveci nebeski , zlo mi je od svega. Tuzno je da se tako sekiram oko njihovog djepa, al nemogu si pomoci. Gogo dinamo!
TeraBajt
23-08-2011, 23:59
odlucim povledat jednu tekmu dinama u godini i dobijem ovo. prelose, napeto al prelose. bar rukavini cijeli birc nije okreto isuse :))). aj barem je kelava dobio svojih 5 min slave
A najjači jurček koji kaže da je sve bilo pod kontrolom :)
Kako je bilo smiješno gledat zadnjih 10 minuta, nisu 10 sekundi mogli loptu držati kod sebe. xD
Da_killah
25-08-2011, 17:58
dakle, dinamo izvukao reala, lyona i ajaxa. kao što sam se već na fejsu isprostituirao, ako mi netko može nabavit kartu za dinamo-real, i popušit ću mu ako treba. ili sestru dat, ovisno o onom što preferirate ;)
Ane, Dinamo - Real <3 ...Koliko bi mogla koštat karta ? :D
Da_killah
25-08-2011, 19:38
kolko je da je, dajem te pare :D
1kn ?
BigBongman
25-08-2011, 20:39
Ah the joy of having a rich older brother :D
Al neidem, jebeš reala. Da je ManUtd došao, e tu bi se loža kupovala :P
MasaKrisT
25-08-2011, 21:53
Jaka skupina, jako optimisticno ocekujem da na neku foru iscupamo 3.mjesto sansu vidim u Ajaxu i mozda bod od Lyona ako se bude igralo savrseno. Ici ce se na sve tekme ako ne bude preskupo.
1kn ?
Mislim da ne smiju više stavljat karte za 1kn.
Systematic Reverse
26-08-2011, 07:58
1kn ?
Mislim da ne smiju više stavljat karte za 1kn.
ma je, baš ce za ligu prvaka stvaljati karte po kunu. :D
btw ja zadovoljan skupinom.
realno brijem da cemo pobjediti jednu - dvije, jedan nerijeseni i 3 poraza.
3. mjesto bi bilo super!
Bas ste optimisti, neznan mozda koji bod, tesko trece misto, Lyon mozda nije oni od prije 4-5 sezona al je i dalje jedan od jacih europskih klubova tak da bit ce tesko, al ne i nemoguce, tu bi moglo biti sanse doma. Ajax se iopet dize, gleda san malo ekipu, mlada dosta, kvalitetni igraci, al nisu nesto iskusni, ipak jaki, realno slabiji od Lyona al mislim da ce njih biti teze dobiti, al x izgleda moguc. Za real netrea se nicemu nadati, al zna se dogodit da slabi iznenade jake, pogotovo ako ta utakmica nebude realu odlucivala o poziciji u skupini.
Ja san se nada da ce dobit onu barcinu skupinu jer koliko god bili jaki Barca i Milan tu bi najprije mogli se borit za trece misto, a napunili bi kasu na dvima jakin utakmicama di bi mogli stavit cjene i vece od 1kn :P
Da_killah
26-08-2011, 13:25
ma neće real puštat nikom ništa, ako se ne varam prošle god kad su osigurali prolaz su nabili ajaxa 4-0
cham3leon
27-08-2011, 13:03
Meni je sasvim svejedno hoće li imati jedan bod više ili manje, hoće li kojim slučajem izboriti 3. mjesto u skupini ili će ostati zadnji, a pogotovo mi je svejedno da li će zaraditi x hiljada eura kad ionako od tog novca ništa ne ide meni ni državi. Samo bih volio vidjet malo Real uživo, i gledat dobar nogomet.
Niko Bellic
27-08-2011, 13:10
Glasine kažu da će cijene karata za Dinamo - Real Madrid biti između 200 i 300 kuna. Štedite!
Ja san cuja da ce se moci kupiti samo komplet za sve tri utakmice, al nekako mi je sumljivo to.
Niko Bellic
27-08-2011, 13:14
To sigurno nije istina. Totalna glupost.
Da_killah
27-08-2011, 16:56
ako niš, za jug ne mogu tako stavit
McPingvin_v2.0
29-08-2011, 12:01
Ja san cuja da ce se moci kupiti samo komplet za sve tri utakmice, al nekako mi je sumljivo to.
Tako bude svake godine za LP/ EL, valjda će i ove :)
Cini se da je, steta sto je real prva utakmica, da je zadnja valjda bi se moglo nabaviti za realnu cjenu kartu, a mozda se i vako nesto iskemija, al 800kn in sigurno necu dati.
MasaKrisT
29-08-2011, 22:22
To sigurno nije istina. Totalna glupost.
O rly?:)
http://sportski.net.hr/nogomet/liga-prv ... 96006.html (http://sportski.net.hr/nogomet/liga-prvaka/page/2011/08/29/0696006.html)
http://www.index.hr/sport/clanak/liga-p ... 68954.aspx (http://www.index.hr/sport/clanak/liga-prvaka-u-paketu-real-lyon-i-ajax-od-600-do-1200-kuna/568954.aspx)
McPingvin_v2.0
30-08-2011, 10:32
Brijem da će ih UEFA lupit po prstima zbog ovog.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.