Pogledaj cijelu verziju : Diablo 2
FaTaL_mRkvA
05-04-2011, 14:45
Ima netko ko bi mi mogao pomoć ubit duriela večeras negdje oko 9-10 na hamachiju? Presporo mi ide levelanje a on je prejak za moju jadnu amazonku :(
Lord Ragnarok
05-04-2011, 14:52
koja tezina?
i nadam se da vrtis 1.13 verziju
Lord Ragnarok
05-04-2011, 15:13
samo da pitam
koji kok je sa win7 i d2? sad ga instalirao i ne sljaka, tj nece pokrenuti se uopce
edit:sredio sve, radi ko podmazano sada
ako ce nekome zatrebati
http://forums.battle.net/thread.html?to ... 5&sid=3000 (http://forums.battle.net/thread.html?topicId=18570235855&sid=3000)
http://forums.battle.net/thread.html?to ... 8&sid=3000 (http://forums.battle.net/thread.html?topicId=18697256128&sid=3000)
Pa kaj ćete me zbilja najebati da instaliram ovo čudo :( Moram se oduprijeti, agonija je svako toliko baciti pogled u ovu temu :cry:
Lord Ragnarok
05-04-2011, 15:54
ajd faco, aj vam pomognem u startu, lvl50 druid sa 2h maulom koji razapinje sve zivo je tu!
doslovno mogu 3-shotati andariel na normal xD
Haha, hvali se koliko je imba na normal :D Ja ako ću igrati, igram od početka sa L1 likom. Mislim da imam neke saveove, ali uvijek volim krenuti friško iznova.
ma Bartuc je pizda kad nece MP igrat :P
on igra solo
DAO BOG DA TO DIABLO 3 SAMO MULTIPLAYER OPCIJU PONUDIO !!!
^^
Hoću igrati COOP preko Hamačija, ako ste za? Samo je problem uskladiti levele, s obzirom da bi išao iznova :D Ako ste za, ja je instaliram. S time da mi je brutalno radan ovaj tjedan i vjerojatno sljedeći, tako da mogu igrati samo kasno poslije podne ili navečer. Izuzev srijede i petka kad moram ugurati curi... ovaj... ugurati curu u raspored.
Sonic_Moronic
05-04-2011, 17:59
Ja bi isto od početka, ali termin mi nikako ne odgovara jer obično najviše igram ujutro kad mi je poslijepodnevna smjena.
ja sa susedom igram svaku večer od neki 7 pa do 11, to nam je onak da upotpunimo večer
ako bi se igralo onda neznam nekako mi je MUST have team speak, ispočetka nije problem, probamo pa vidimo doke ce ic ^^
ovo u vezi TS-a mi je must have iz jednostavnog razloga jer neam naviku tipkat tj komunicirat i igrat, ovak se zapričaš blebneš koju malo se nasmiješ i op op vec si kod Diabla ^^
tak da ono, može COOP preko hamačija i ako je moguće TS ^^
@Sonic... Da, zajeb :( Ja radim od 07:00 pa do kad ne odlučimo ići kući (zna biti u 13h, a zna biti i u 17h).
@Flander... Nemam niti mikrofon, a kamoli TS :( Koji ste level?
mislio sam od 7 do 11 navečer lol ( 19:00 till 23:00 )
evo jucer smo oko 18:00 počeli a završili oko 22:00
kako kad, kad nam se da igramo, ali vecinom navečer
lako se skupimo i dogovorimo
trenutno smo lvl 55lvl sa amazonkama...danas ako bumo igrali završavamo 3. act i 4. act
igrali smo i sa paladinima na 65 lvl atm, ali nam je gear za HELL malo puno slab pa su trenutno na pauzi
Sonic_Moronic
05-04-2011, 18:08
U jutarnjoj smjeni budem od pola 2 do četiri, pa eto. Teško će se potrefit.
@Flander...
Ma skužio sam vrijeme, ono sam Sonicu pisao :D Ako igrate svaki dan (ili skoro svaki dan), onda nema šanse da vas pratim i samo ću vas kočiti. Nekako mi se čini da taj MP (COOP) funkcionira samo ako imaš high level lika sa pređenim Hellom ili da se dogovorite da sa pojedinim likovima ne prelazite igru osim ako igrate skupa. Tak da mi se čini nemoguće ovako preko foruma :(
Lord Ragnarok
05-04-2011, 18:13
kada cete igrati scimajte me negdje (na mail po mogucnosti) pa se lako joinam. imam lvl50 lika i lako krenem ispocetka, prateci samo nekoga (recimo bartuca il nekog drugog)
Sad sam zvao frenda da mi da D2 i kaže da ti ne treba Hamači (ili onaj drugi, ne znam kak se zove) da bi igrao u LAN-u. Kaže da je bolje bez toga pošto se Hamači zna zrušiti i sl., a dovoljno je upisati IP adresu od Hosta i na taj način se joinati!? Kaj kažete na to? Koliko se ja sjećam, s Flanderom i Sickom sam igrao preko Hamačija... ili nisam!?
EDIT:
Moram vidjeti da li imam save od svog Nekrića. S njim sam zadnje igrao i bio mi je pre savršen. Samo ne znam koji mi je level i ne znam da li su se skillovi mijenjali tokom patcheva i od njega napravili qurac od ovce.
EDIT2:
Ali mislim da sam prešao Hell sa njime, tak da je možda pre visok level :(
Lord Ragnarok
05-04-2011, 18:33
uhm meni je hamachi uvijek radio savrseno, nikad nikakvih problema.
mozda radi ovako preko IPa, ali nisam siguran, nikad nisam pokusaval
uhm meni je hamachi uvijek radio savrseno, nikad nikakvih problema.
mozda radi ovako preko IPa, ali nisam siguran, nikad nisam pokusaval
+1
što se tiće igre, a ono kaj ja znam lako probamo ovak malo za zafrkanciju niš posebno, napravimo si posebne charove sa kime bumo igrali i sa njima igramo ili dignemo charove do hella i krenemo svi zajedno od hella, po meni možda i najbolje riješenje jel mi je muka tog normala onak puno hehe xD
Sonic_Moronic
05-04-2011, 19:06
Ja već jako dugo želim isprobati jedinicu u Co-opu, ali nisam nikad našao ekipu.
Moram čekati frenda da se vrati kući, kod njega mi je D2. Sad si malo kontam s kojim likom da zaigram. Htio bi nekoga koji nudi max zabavu, a ne max OP.
e sad da mi je brzina uploda dobra uplodal bi igru na MU, pošto se igra da skinut sa battle neta, ima cirka 2.5 gige, instaliraš i odma si an 1.13v ^^
al brate da to idem uplodat uf...ma zaboravi :D čekaj frenda ^^
Lord Ragnarok
05-04-2011, 19:30
necro je max fun
svi oni skeletoncic
druid kao shapeshifter il neki spawner/summoner
paladin (hammerdin) sa bilijun letecih cekica
barbarian sa whirlwindom
ostale nisam bas igro, nisu mi bili fun. a svi ovi koji su mi fun su dosta brutalno jaki
bartuce, ako oces, mogu ti pp poslati ^^
FaTaL_mRkvA
05-04-2011, 19:45
E Ragnarok ili neko aj pliz sad ak mi možete pomoć Duriela na normal izbiti ko stoku...
Lord Ragnarok
05-04-2011, 19:52
daj hamachi network
il nesto
brzo imas 15min
FaTaL_mRkvA
05-04-2011, 19:54
Ime: hemeroidii
Pass: mrkva
al daj ja sam preglup za taj hamachi kaj trebam još napravit da igramo skupa
Lord Ragnarok
05-04-2011, 19:54
nista
samo kada ides sad hostati hsotaj pod local game. ja cu ti se joinati preko hamachi IPa.
nadam se da ti je hamachi updatan i vrtis 1.13 verziju diabla
edit: napravis tcp/ip verziju (other multiplayer->tcp/ip host game
@Ragnarok, kakav PP? :D
Meni jedino Hammerdin ne valja. Lik je pre brutalan, ali mi je i pre dosadan pošto samo spamaš čekiće i čekaš da sve pokrepava. Možda mi je čak najzabavnija Assassin pošto kombiniraš chargeove sa finishing udarcima, a i zamke su odlične. No to je bilo prije nego su uveli sinergije kroz patcheve. Tada si mogao razgranati lika i da ostane odličan, a sada moraš uzimati sve sinergije ako želiš da bude OK na Hell.
Fishymancer je također brutalan i mogao bi biti zabavan pošto aktivno kombiniraš cursove i summone. Ali postoji šansa da brzo dosadi pošto minioni rade damage, a ne ti.
Sorcica mi je dosadila pošto sam je previše silovao, Baraba također.
Jedino Amazonku nisam igrao kako spada, a to mi je bedasto ako ću igrati sa Flanderom... 3 amazonke + 3 Valkire xD
FaTaL_mRkvA
05-04-2011, 19:57
Hostao sam tcp/ip game valjda je to to.
Lord Ragnarok
05-04-2011, 19:59
imas koji firewall?
ak imas zgasi ga jer se ja trenutno nemrem spojiti.
ili mi daj svoj pravi ip
(start->run->cmd->ukucaj "ipconfig/all" i gledaj pokraj kojeg ti ip-a pise (prefered) )
FaTaL_mRkvA
05-04-2011, 20:00
5.65.65.99 to je neki hamachi ip pise prefered
Lord Ragnarok
05-04-2011, 20:01
scroolaj gore, pise ti na vrhu. taj hamachi ip vidim i ja.
jos ti taj ip pise i akda ides hostati game u diablu (your ip is ________)
FaTaL_mRkvA
05-04-2011, 20:02
pise mi u igri u desnom kutu 192.168.1.3
Lord Ragnarok
05-04-2011, 20:04
ne radi. ajd probaj se pod taj isti tcp/ip spojiti na (znaci join game) na ova 2 ipa (prvo jedan pa ak nejde onda drugi)
93.139.93.98
ili
5.39.62.227
FaTaL_mRkvA
05-04-2011, 20:05
evo radi ovaj prvi
FaTaL_mRkvA
05-04-2011, 20:08
aj probaj ovo 93.138.86.71
sry na dobule postu
Lord Ragnarok
05-04-2011, 20:10
nece. ako imas kakav firewall daj ga ugasi
FaTaL_mRkvA
05-04-2011, 20:12
aj sad ak sad ne radi gotovo je i fala na pokušaju
Lord Ragnarok
05-04-2011, 20:13
nece, neam ideje kak.
sad begam, nemrem vise si razbijati glavu time.
mozemo sutra probati jos..
imate vi msn ili tak neš ? :D
@ Bartuc threesome ? :D
To bi bio sexsome... kužiš... sex ih je ako zbrojimo Valikre xD
Uglavnom, mislim da ću odustati od ideje, nešto me puklo da bi mi zabavniji bio Titan Quest zbog zabavnijih klasa xD Sjetio sam se koliko sam godina potrošio na D2 pa mi mrsko krenuti opet u te vode :D
Ali ste me fino stavili na kušnju, još me trnci prolaze kad si zamislim kako halam :D
također imam i u planu TQ krenut ^^ pošto je sad novi PC bolje bu radila igra ^^
Evo ja sam bumpnuo temu i tražim dobrovoljce za MP :D
trebam prvo nac igru ^^
javim kroz dan dva
croat1gamer
05-04-2011, 20:51
Ako uspijem instalirati D2 na linuxe, imate mojeg spearadina.
@flander...
Kak to da te nema na Steamu više? Maknuo sam neke ljude koji nisu bili mjesecima online, tak da mislim da sam maknuo i tebe :( Više se ne sjećam niti koji ti je nick bio xD
ma steam ni ne koristim kad imam samo jednu igru instaliranu xD
Suhilist mi je nick
FaTaL_mRkvA
06-04-2011, 20:25
Mrziiiiim dzunglu i act 3 :-x :-x
Sonic_Moronic
06-04-2011, 20:26
Ja sam potaknut ovim topicom danas zaigrao D2 na battlenetu. Odlično, vjerojatno sam započeo ciklus potpunog propadanja u školi i zanemarivanja svih obveza. :(
FaTaL_mRkvA
06-04-2011, 20:52
Ma dobro pustit će te kad dođeš u act 3 :wink:
Sonic_Moronic
06-04-2011, 22:13
Ne smeta mi act 3, može se završiti za 3 minute. :roll:
Najgori je 2. zbog količine questova koje moraš obaviti.
FaTaL_mRkvA
06-04-2011, 22:14
Jel ovo s 3 minute neki sarkazam ili? Jer mi nebi smetalo da preskočim onu mutavu šumu :D
Sonic_Moronic
06-04-2011, 22:16
Očito nisi igrao na battle netu. :)
Actovi se prelaze što brže moguće, u 3. samo treba rješiti Travincal i ubiti Mephista, a do njega se lako dođe, lakša od njega je samo Andariel.
Drugi act je muka živa, jer svatko mora skupiti staff, a Arcane Sanctuary... Neću ni komentirati, najgora lokacija u igri. :(
A ironija je što mi je to u singleplayu vrlo zabavan akt.
http://diablo.wikia.com/wiki/Spirit_Rune_Word
ja imam ove rune, imam i štit 4 socket...ali kad ih posložim ne dobijem Spirit, jel moguće da ne dela rune words ili su makli to u patchu 1.13 ?
FaTaL_mRkvA
06-04-2011, 23:32
Ladder only.
kaj bi to trebalo znaćit ?
kaj samo na battlneteu funkcionira ?
FaTaL_mRkvA
07-04-2011, 00:01
http://diablo.wikia.com/wiki/Ladder
Systematic Reverse
07-04-2011, 00:30
:)))
aha, a šteta
ma igrma sa susedom pa ono jucer to sklepali i ne dela, rekoh koji klinac
kad ono samo za battle net
Karlo_from_Bjelovar
07-04-2011, 21:56
chuck norris je umro u diablu 2 dok je igrao u hardcore modeu i oživio. .i.
FaTaL_mRkvA
07-04-2011, 22:02
Loše :(
Dajte neki savjet za bowazonku.
Mislio sam ići na 20 cold arrow, 20 frozen arrow i 20 strafe i nekih 10-ak+ pointa u valkyru i otprilike 5 u crit i 1-3 u ostale passive, kaj mislite?
Ili da umjesto cold i frozen arrow kombe uzmem jednostavno 20 magic arrow?
Systematic Reverse
08-04-2011, 10:16
chuck norris je umro u diablu 2 dok je igrao u hardcore modeu i oživio. .i.
+_+
baš si lošina.
Sonic_Moronic
08-04-2011, 11:06
Ja sam krenuo sa zealotom, jadan sam siromašan. Skupljam svaki unique i set item na koji naiđem i tako.
Systematic Reverse
08-04-2011, 11:08
Ja sam krenuo sa zealotom, jadan sam siromašan. Skupljam svaki unique i set item na koji naiđem i tako.
ja tako jedino i znam :d
sakupljac sam od kad igram do sad xd
FaTaL_mRkvA
08-04-2011, 11:47
Pa kud vam stanu svi ti itemi? :(
Also,
Dajte neki savjet za bowazonku.
Mislio sam ići na 20 cold arrow, 20 frozen arrow i 20 strafe i nekih 10-ak+ pointa u valkyru i otprilike 5 u crit i 1-3 u ostale passive, kaj mislite?
Ili da umjesto cold i frozen arrow kombe uzmem jednostavno 20 magic arrow?
Systematic Reverse
08-04-2011, 12:02
gold brate, GOLD!
@ FaTaL_mRkvA trpaj i u Imolation arrow, đabe ti cold kad dođeš na hell
Systematic Reverse
08-04-2011, 12:09
aj plz vi proeri recite neki skill build za barbu.
zelim imati kvalitetnog barbu, a ne kad dodjem na hell da sakam kitu .(
za sad ide sve glatko, ali tek završavam normal D:
Lord Ragnarok
08-04-2011, 12:14
http://diablo.wikia.com/wiki/Barbarian_builds
malo sam googlo xD
Lord Ragnarok
08-04-2011, 13:17
ima koji char editor za 1.13? sve sta nalazim je 1.12 a htjeo bi vidjeti neke stvari (nisam tolki hardkore da idemsve to igrati do lvl99)
Systematic Reverse
08-04-2011, 13:25
http://diablo.wikia.com/wiki/Barbarian_builds
malo sam googlo xD
tnx.
bude whirlwind bio cini mi se. :)
Sonic_Moronic
08-04-2011, 13:28
Pa kud vam stanu svi ti itemi? :(
Mazge brate, mazge. :D
Lord Ragnarok
08-04-2011, 13:32
ima koji char editor za 1.13? sve sta nalazim je 1.12 a htjeo bi vidjeti neke stvari (nisam tolki hardkore da idemsve to igrati do lvl99)
neko?
Sonic_Moronic
08-04-2011, 13:38
Pa ti editori bi ti trebali raditi i na novoj verziji. Bar neki od njih... Budem pronašao kasnije, sad moram bježat.
Lord Ragnarok
08-04-2011, 13:53
nadjoh
ak neko oce
http://modsreloaded.com/hero-editor
mislim da nema boljeg editora od ovog
http://www.fileserve.com/file/3E76n7g
evo uplodao sam ga pa si skinite, stvarno pregledan i ide na sve verzije
Mirogamemasta
08-04-2011, 19:26
Sad ste me podsjetili na jednog lika sa kojim sam razgovarao o Diablu. Kad sam dosao kod njega da mi pokaze lika imao sam sta vidjeti, frajer si je izlevelirao barbariana do kraja i onda samo trazi iteme. Di je tu zabava?
Sonic_Moronic
08-04-2011, 22:32
Zabava je što je bogat i novom liku može dati najbolji equipment da rastura od početka.
Meni su prije Hrvati konstantno davali iteme, imao sam stvarno svašta, ali čini se da je sad ljude prošla ljubaznost (recesija štaćeš), i morat ću početi mefisto ranati.
Sad ste me podsjetili na jednog lika sa kojim sam razgovarao o Diablu. Kad sam dosao kod njega da mi pokaze lika imao sam sta vidjeti, frajer si je izlevelirao barbariana do kraja i onda samo trazi iteme. Di je tu zabava?
pa u tome i je bit diabla :D skupljaš sve dok ne skupiš :D kad bi bila poanta da je samo prođeš do kraja onda bi Diablo bio samo još jedna u nizu regularnih iggri :D
ovako se svaki put stepeš kad dobiš nešto novo :D
Mirogamemasta
09-04-2011, 07:05
Ali velik dio zabave donosi i samo leveliranje. Svakim levelom samo cekas da pređes onu određenu granicu koja ti treba da uzmes bolji skill. Ako izleveliras lika do kraja mozes odmah preci na hell posto je to jedina razina koja predstavlja izazov. Da ne napominjem kako je takvom liku trecina unique i set opreme bespotrebna.
Moram priznati kako me zivcira kad dobijem dobar low lvl unique na nightmareu. Gdje si bio prije 30 levela sunce ti zarko? :-x :D
Sonic_Moronic
09-04-2011, 10:28
Koliko si ti dugo igrao D2? Svim likovima itekako trebaju dobri itemi, hell je užasno težak sve otkad su uveli sinergije u igru, i možeš ti biti lvl 99, ali ako nemaš dobre skill boostove, gotov si.
Delirium
09-04-2011, 10:36
Ček, jesi ti ikad vidio WoW?
FaTaL_mRkvA
09-04-2011, 10:53
Možda misli da je lik u char editoru napravio lvl 99 barbu i onda ide okolo i samo kolje za iteme :?
Sonic_Moronic
09-04-2011, 12:09
Pa valjda je na bnet mislio.
Nego, je li zna netko nekakav trading guide za D2? Nikad se nisam kontao u te stvari, a želim nabaviti neki vrag.
Ničega se ne sjećam, koliko dođe Spirit, Shako, bilošta :(
Sonic_Moronic
09-04-2011, 15:06
Ne.
Mirogamemasta
09-04-2011, 15:20
Ček, jesi ti ikad vidio WoW?
Cekaj, jesi li ti procitao moj zadnji post?
Možda misli da je lik u char editoru napravio lvl 99 barbu i onda ide okolo i samo kolje za iteme :?
Upravo tako. Pa zbog cega bi ga vi uopce koristili? Inace i ja sam isto koristio editor,ali samo da si ispravim skilove koje sam fulao. I da si prebacim iteme s jednog lika na drugi posto onda nisam imao net.
Koliko si ti dugo igrao D2? Svim likovima itekako trebaju dobri itemi, hell je užasno težak sve otkad su uveli sinergije u igru, i možeš ti biti lvl 99, ali ako nemaš dobre skill boostove, gotov si.
Mozda ja ne vidim gdje je tu zabava u instant likovima posto sam ja svoje levelirao 5 godina i igru prelazio tri puta. (normal level bez expanzije, a kad sam si ekspanziju nabavio isao sam sve iz pocetka sve do hella.) Hell dificulti nisam mogao ni poceti u sp-u i onda sam odustao. (inace bih sigurno jos igrao :D ) Malo me zivcira ono smanjivanje resistance-a na tezim razinama, pogotovo minus 100 na hellu ako me sjecanje dobro sluzi. Btw jos uvijek cuvam stare likove na hardu i na cd-u. :evil:
Sonic_Moronic
09-04-2011, 15:45
Aha, otkud ja znam da je koristio editor, mislio sam da je levelao lika do 99 na bnetu.
Do 90. je još lako doći sa baal runovima, ali onda postaje teško, znam da poslije 95. treba par stotina runova do levela, a kasnije tisuće...
Ja koristim editor da mulam u sp-u, osmislio sam cijeli trade sustav. Modificiranje lika ili dodavanje itema ne dolazi u obzir.
FaTaL_mRkvA
09-04-2011, 16:23
Ako napravim lika u SP da li onda mogu kasnije normalno s njim igrati online? Ili za to treba odmah napraviti online lika?
Mirogamemasta
09-04-2011, 16:34
Ako mozes idi odmah online. Bojli itemi, ekipa pomaze, trade, itd.
Sry ako se nismo dobro sporazumjeli, ali kad ste govorili o editoru, onda sam i ja poceo pricati o editoru. Budem iduci put naglasio da ne dođe do zabune. :D
Eto, nemojte mi zamjeriti.
Sonic_Moronic
09-04-2011, 16:40
I javi koji ti je acc. :thumbs2:
Evo staviću goatmana za avatar, nemogu odoljeti :D
Kako ih volim klati, divni su.
Systematic Reverse
09-04-2011, 17:45
:)
Sonic_Moronic
09-04-2011, 18:09
http://www.baronsbazaar.invisionzone.co ... topic=2593 (http://www.baronsbazaar.invisionzone.com/index.php?showtopic=2593)
Lista jeftinih runeworda, majko moja koliko su neke moćne a 70% ih mogu napravit već 3 dana nakon povratka bnetu, nisam pojma imao :pray:
Leaf :pray:
Lord Ragnarok
11-04-2011, 19:18
bičesi, ajmo najmrzeg moba
ja glasam za scarab/deathbeetle na nightmare i x8.
tolko jebenih munjica leti oko mene da mi se smucilo i jos rade pun kok dmga.
uz stopu ih prate oni frajeri sa bashom iz palace cellar lvl2->etc u 2. actu isto
croat1gamer
11-04-2011, 19:57
Agh. Grozna prisjecanja na to. Jedini protivnici koje vise mrzim od scarabsa su:
http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20100804092903/diablo/images/6/63/Fetish_Shaman.gif
Lord Ragnarok
11-04-2011, 20:00
auch, oni pederi sta vatru pljuju.
gadni su oni jako, al ni blizu ko oni scarabsi, pogotovo na x8 kada svakog treba izmlatiti 1000000 puta da bi crko. jos kada je room pun njih->ko da si na ele stolici...
Sonic_Moronic
11-04-2011, 21:55
Scarabi su bome gadni, no i skeleton archeri nisu ništa bolji na nightmare/hell, zakolju te za sekundu.
Inače, počeo sam na singleplayer praviti whirlwind Barbara koji će nositi striktno polearm oružja. Baš da vidim kako će to ispast. I ponosim se sobom, uvijek sam mrzio barbara igrat :cry:
Lord Ragnarok
11-04-2011, 22:03
ja igram fury werewolf druida. trenutno sma na nightmare, 3 act. furam 2h very fast attack wepon :D
mnogo dobro :P
premda svi govore da to saka, ja jedem svu ovu gamad oko sebe bez imalo problema
duriela sam na x8 zabio
*tanannanana BETMEN*
Sonic_Moronic
11-04-2011, 22:08
A sad, koji vam je najdraži mob/mini boss/štogod.
The Summoner mi je na vrhu liste, jer se radi o poludjelom Sorcereru iz jedinice koji je prešao na stranu demona. Lajkam cameo :)
Goatmani su mi ovako najdraži za klati, baš su kul.
croat1gamer
11-04-2011, 22:09
Reminds me, mogli bismo opet zaigrati D2 u mp'u.
Morat cu sve nanovo instalirati, tako da cu biti lvl 1. Ali bili su good times sa spearadinom. Uvjek pola mape ispred s hrpom leseva iza, monstruoznim +gold dropom, prakticki instakillanje svega osim specijalnih protivnika. It felt so OP. :)
Lord Ragnarok
11-04-2011, 22:28
goatmeni su daleko najkul uniti u igri te potom oni iz zadnjeg acta sta jasu na lonu il necem. od boseva fav mi je andariel a minibossevi onaj mali plavi kurcic sta na nrmal stoji kod cain stones (lightning enchanted i mislim daje extra strong ili stoneskin)
inace sta se tice moze mp, samo eto, lvl69 sam pa ono mal kaskate xD
majstoro
12-04-2011, 11:12
Reminds me, mogli bismo opet zaigrati D2 u mp'u.
Morat cu sve nanovo instalirati, tako da cu biti lvl 1. Ali bili su good times sa spearadinom. Uvjek pola mape ispred s hrpom leseva iza, monstruoznim +gold dropom, prakticki instakillanje svega osim specijalnih protivnika. It felt so OP. :)
ja to govorim vec par proslih stranica
uglavnom nabavi LOD,patch i gameranger
Lord Ragnarok
12-04-2011, 11:42
sta ce ti gameranger za diablo? :o
sam prek ipa se spajas
Systematic Reverse
12-04-2011, 11:49
bičesi, ajmo najmrzeg moba
ja glasam za scarab/deathbeetle na nightmare i x8.
tolko jebenih munjica leti oko mene da mi se smucilo i jos rade pun kok dmga.
uz stopu ih prate oni frajeri sa bashom iz palace cellar lvl2->etc u 2. actu isto
jojojojojoj.
mrzim te beetlove sa munjama >.<
ja ih obožavam :D obožavam te koze, one yeti wanna bee, posebice one u petom actu kad spašavate onu Anyu :D Frozenstein tako neš, fora su mi oni brutovi sa maljevima i one ptice, njih bi mogal klat do besvjesti :D
a nemogu smislit one male pizdeke ali skeleton verziju, kad ga rokneš lupi corps explosion neki, 90% HPa popije, i one bikove nemogu smilsit, sa onim frenzy buffom uf :D
IGoR_2803
12-04-2011, 19:57
meni najviše na jetra idu oni oblivion knights u četvrtom actu, prije Diabla... bace ti ljagu na tebe (mislim da Iron Maiden) i ako ne paziš, možeš u pola sekunde sam sebe poništit... :thumbs1:
Iron Maiden je samo za physical damage pa nije tolko loše.
Mirogamemasta
12-04-2011, 21:40
Reci to dok igras sa barbarianom.... Kad ti to bace ne smijes nista udarati, a kad curse prođe onda ga baci opet. :yuck:
Ili ekvivalent od onih harpija ili što su već za sorcicu, gdje primaš damage u razini potrošene mane. To mi je pre brutalno.
croat1gamer
12-04-2011, 22:10
Mi moze netko reci kako pada quantity javelinsa kada se koristi kao melee?
Reci to dok igras sa barbarianom.... Kad ti to bace ne smijes nista udarati, a kad curse prođe onda ga baci opet. :yuck:
Prvi put sam prešo igru s Barbarinom i pojeo sam Diabla i cjelu njegovu "katedralu" za doručak. S Paladinom me ubio 20 puta. Iron Maiden nije problem, ako koristiš berserk pošto je on magical damage.
Mi moze netko reci kako pada quantity javelinsa kada se koristi kao melee?
Niski Duration... brzo se lome. Kad ih popraviš kod smitha, onda se obnovi quantity.
Mirogamemasta
13-04-2011, 08:11
Prvi putSsam prešo igru s Barbarinom i pojeo sam Diabla i cjelu njegovu "katedralu" za doručak. S Paladinom me ubio 20 puta. Iron Maiden nije problem, ako koristiš berserk pošto je on magical damage.
Ma prvi put se sve da preci, pusti to. Prije sam si skinuo genetski modificiranog barbara da vidim kako rastura na hell-u. Dok sam dosao do onih nightova koji cuvaju Diabla, nisam ni znao sta me ubilo.
U jednom momentu udaram lika, da bi sekundu poslje bio mrtav. (da ne napominjem kako je duration citava vjecnost, a curse valjda vraca 500% damage)
Lord Ragnarok
13-04-2011, 21:10
presao na nightmare diablo 2
fak jea
a svi su rekli da ce moj werewolf druid sa 2h failati na nightmare.
IN YOUR FACE! :D
sada po secret cow lvl :P
Mirogamemasta
13-04-2011, 21:21
presao na nightmare diablo 2
fak jea
a svi su rekli da ce moj werewolf druid sa 2h failati na nightmare.
IN YOUR FACE! :D
sada po secret cow lvl :P
A ja sam misio da bear druid spada pod tu kategoriju.
(Vidio sam neki build za warewolfa gdje mu u oruzje samo rune za ubrzavanje napada stavljas. Kad sam to vidio poceo sam plakati koliko je moj medo bilo loš. :(
Sonic_Moronic
13-04-2011, 21:24
Meni već lagano popušta kulnes klati sa velikim sječivima, razmišljam da restatam barbara u throwera, to mi je uvijek zvučao kao zanimljiv build. :P
igram malo throw build i ono, fora je samo bereš throw weapons i bacaš, kaj god ti se nađe na putu ^^
Lord Ragnarok
15-04-2011, 14:45
Hell tezina QQ
faking nemoguce.
mob phsycal immune, magic ressitan,t mana burn, extra strong, fire enchanted, fire ressitant
pa nek ode ukurac ono, s cime se takve zivine ubijaju ako imas barba/shape-druida...
ja mialim da se hell prelazi sa ekipom :D
osobno sam najdalje došao 100 metara od kampa na Hellu ^^
Sonic_Moronic
15-04-2011, 15:56
Physical immune monsteri su rijetki, najbolje da ih zaobiđeš :)
Ili koristiš neki elementalni napad, moraš to imati u rezervi.
I nije ništa čudno umirati od 1-2 udarca u hell, navikni se.
Mirogamemasta
15-04-2011, 16:31
Teško se naviknuti na to kad ti zlato počne curiti it đepa. :)
osobno sam najdalje došao 100 metara od kampa na Hellu ^^
Same here.
ma jebo zlato, exp isto curi
Lord Ragnarok
15-04-2011, 16:44
ma kakva 1-2 udarca, prezivim ja i 5-6 al me sjebu oni boss monsteri sa recimo spectral hitom. defense mi je oko 2500 sa mercom iz 2. acta, pa monsteri imaju oko 60% sanse da me zdipe, sto mi je waaaaaaaaaaaaaaaaay too much
i kak vam ponestane zlata u d2? :O to mi se barem nikada nije desilo...
ak nsita uvijek mogu do travincal tribunal il kak se zove onaj vrag u act3 koji dropa pun k itema, zlatnih pogotov (na x8, nisam jos vidio to na x1)
eo pocistio sam onaj den of thieves na hellu, x1. x2 il vise je fkt pretesko...
Ja sam prešao Hell sa par likova (Assassin, Barbarian, Sorceress i Necromancer)... taman je fino odmjeren da pruža izazov u određenim trenucima. Ako ti je neki minion imun na sve čime raspolažeš, najbolje da ga zaobiđeš. Mada svaka klasa ima set skillova koji mogu parirati bilo čemu na Hellu. Recimo Barbarian ti ima Berserk za Physical Immune monstere.
Lord Ragnarok
15-04-2011, 18:35
ja imam druida. imam lvl4 vulcano sta mi daje item. i to je to sta se tice magic dmga
nema bas nekog znacenja kada je mob MAGIC resistant i physical immune. vise dmga radim sa napadima i buffovima na itemima (1-2xx lightning dmga i nesto sitno firea)
jos su mi svi jebeni ressitanci na srotnim razinama, osim fire koji je 75% >.< (cold je na 1%, posion i lightning su na 20ak %)
Imaš Magic, Physical i Elemental damage. Velika ti je razlika između Elemental i Magic damage-a. Magic damage su ti Necro spellovi (Bone Spear/Spirit, Teeth i sl), Barbarianov Berserk, Paladinov Blessed Hammer i sl., a Elemental su ti mađije od Sorcice i Druida. Tako da bi Druid morao biti u stanju koknuti Magic Immune monstere ukoliko nije full melee build.
Sonic_Moronic
16-04-2011, 10:54
Kako ti stoje skilovi? Ako si zajebao build, nije problem, sad ima restat, hvala Blizzardu na tome :oops:
Lord Ragnarok
16-04-2011, 17:23
lycantrophy/warewolf form/fury su na lvl20 (vise zbog itema)
onaj whisp sta povisuje hp je na nekom lvu, reko bi nekih 10 (+skillovi). vise nemre zbog mojeg nedostatnog lvla (+skillovi da dodem do tih "glavnih skillova" su na 1)
znaci skillovi su za 5
u koji dmg spadaju onaj +lightninh +fire dmg +itd na weponsima? magic il elemental
to je elemental, magic ti ili pipe baš ono Adds 25-50 magic dmga ili točnije to su ti magije tipa Bone spear, spirit i Teeths aka Proteza, kao što je bartuc rekal
sve kaj ima veze sa prirodom je elemental, brijem da je i poison isto ele, a sve kaj je nadnaravno je magic ^^
bar kolko ja kužim
Systematic Reverse
17-04-2011, 21:58
jel' zna netko od kojeg patcha se mogu resetirati statsi?
Lord Ragnarok
17-04-2011, 22:06
1.12 ak se ne varam
Systematic Reverse
18-04-2011, 10:35
pff ja sam na .09
znaci morati cu .14 baciti gore.
nista negubim patchanjem jel' tako?
negubiš ništa, ali 1.14 ti je za battlenet, nije bitan za SP
na 09. ????? ti onda ni nemaš syn energije lol :D
Systematic Reverse
18-04-2011, 11:43
bilo bi dobro kad bi znao sta je uopce syn energija :D
Lord Ragnarok
18-04-2011, 11:55
recimo werewolf form dobiva jos dodatni bonus od lycantrophy (povecava se hp-gain attack rating i sve to)
i tak imas za vecinu skillova
vulcano dobiva bonus dmg od onih prijasnjih skillova koji su potrebni da bi se uopce mogo dici vulcano na lvl1
itd..
Systematic Reverse
18-04-2011, 12:03
kulness.
ja igram barbu, nadam se da cu dobiti stagod time.
.p
Lord Ragnarok
18-04-2011, 12:05
za svaki skill ima nekakav bonus. mozda nema za one masteries, ali to nisam siguran. nisam barba duuuuuuuuuuuugo igrao. (sada si trazim neki uber mac sa nightmarea da s njime perem sa svojim barbom kojeg cu napraviti
Mada je to dvosjekli mač, build iz starije verzije je možda koristio set skillova koji su sinergijama postali potpuno nebitni kroz patcheve. Mada čujem da se može respecati napokon, mogli su se toga sjetiti prije 10 godina xD
al opet mi bezveze taj respecc, kad možeš samo jednom po težini, s time da moraš grindat onaj neki eesence od bossova, a pitaj boga kolki je drop rate na njima
kad vec zlato nikakvok klinca ne vrijedi onda su mogli stavit da milju košta respecc
@ Sys sve ti piše ispod svakog skila od koga dobiva bonus
To je Titan Quest odlično riješio. Respec te košta svakim skill pointom sve više i više, ali ipak je gold u pitanju, a ne random loot. Meni bi Diablo bio puno bolji da si mogu dignuti jednog Barbariana (npr.) na 80+ level i s tim jednim likom isprobati sve buildove koji me zanimaju te si ostaviti najdražeg. Normal i Nightmare su samo gorka prepreka da dođeš do zanimljivog dijela igre - Hell :D
Sonic_Moronic
18-04-2011, 18:44
Pa tri respeca je sasvim dovoljno. Onako, uzmeš neki lagani da prođeš normal i nightmare, a na hell se prebaciš u neki jači kojeg si htio od početka, ali naporno je čekat do 30. lvla za glavni skilll. Onda ti još ostane 2 za isprobavanje.
a dobro al opet ima i svakakvih talent calcova po netu pa se preko toga da sredit
Systematic Reverse
24-04-2011, 13:27
navratio sam samo sluzbeno baciti hejt na
http://www.diablowiki.com/images/8/88/Abominable_(Diablo_II).gif
isee pa neznaš kaj je dobro, oni su mi prebrutalni :D
da je cijela igra samo oni ja sretan ko trokut :D
Systematic Reverse
24-04-2011, 17:38
jesu jesu..
kad mi dodje 20 njih pa me samo bashaju/slowaju poludio bi D:
ma jooooj sa amazonkom padaju ko kruške
tušim sve u 16 :D
Karlo_from_Bjelovar
26-04-2011, 14:15
amazonku NIKAD nisam igrao. jednom sam poceo i taman mi je zazvonio mobitel i kurac onda.
nikad me nije privlačila, ko ni traps build na assassinki...koji mi je totalno lame.
traps su fora, recimo ja sam digal onaj lighting sentry na max, samo to spamaš i imaš feeling koda igraš red alert 2, sa teslama :D
Karlo_from_Bjelovar
29-05-2011, 22:15
ma dosadno... cini mi se da ce u d3 totalno falit neki lik tipa assassinka melee build... ono, ilužni ovo ono...
KungFuJB
29-05-2011, 22:22
Guns not kill people, LAG kill people.
Mirogamemasta
09-06-2011, 01:27
Pojma nemam kad je bila , ali da ne kažete da nisam čestitao. Sretna ti 10. godišnjica Diablo.
Živjeli. :friends:
http://www.pohrani.com/f/3W/k0/1Q0JrOlI/ss100-hires.jpg
Systematic Reverse
09-06-2011, 11:55
koliko mi je poznato diablo je izasao 1999 ili 2000.
neda mi se sad guglat. :(
Lord Ragnarok
09-06-2011, 12:46
Release date: June 29, 2000.
Cr4zyN4z1
09-06-2011, 23:00
Valjda je mislio na lord of destruction jer je izašao 2001.
Systematic Reverse
09-06-2011, 23:43
sad se izvlaci sa multiaccom.
:D
Cr4zyN4z1
09-06-2011, 23:46
:D Nisam ti ja njegov drugi acc.
Mirogamemasta
09-06-2011, 23:57
The fuck???
Na slici fino piše DIABLO II (Bez LoD).
Najbolje da mi to fino zaokružimo i odamo počast svim dosad izašlim Diablima i onima koji tek trebaju izaći. :)
Cr4zyN4z1
10-06-2011, 00:07
Kad bi gledali od prvog dijela, onda bi bilo 15 godina.
Systematic Reverse
14-06-2011, 15:31
hvala ragnaroče!
sve riješeno. :)
armagedon
25-06-2011, 12:47
oće igrat netko multiplayer? :)
Ja bih volio. Već igram sa frendom multiplayer, ja sam assassin 34 a on necro 33. Ak se oš pridružit bilo bi super :D
armagedon
26-06-2011, 12:50
Ja bih volio. Već igram sa frendom multiplayer, ja sam assassin 34 a on necro 33. Ak se oš pridružit bilo bi super :D
igrate preko hamachija?
majstoro
26-06-2011, 16:17
I ja se ukljucujem
Lord Ragnarok
26-06-2011, 16:24
http://i.imgur.com/gseU9.jpg
ima mjesta za mene? xD
armagedon
26-06-2011, 16:37
napravio server na hamachiju
DiabloLOD2011
pass: 123
cekam :P
btw ja sam lvl 17 sorceress...
tek poceo prije 2 dana pa... 8)
armagedon
28-06-2011, 23:29
kad cemo igrat :O
Mirogamemasta
02-09-2011, 20:53
http://www.pohrani.com/f/2P/3L/ra7o9b4/diablo-2-hellfire.jpg
Najbolji wall ikad. :D
Počeo igrati ovo čudno nakon sto godina, neka me netko podsjeti koji je key za quick sell, nema u kontrolama? :O
Mirogamemasta
24-10-2011, 13:43
Mislim da je shift + right mb (Baš sam išao provjeriti i danas mi ne radi???)
Fulo sam za 360, zapravo je ctrl + left mb. Provjereno. :wink:
Sa kojom klasom igraš? Ja koljem sa Frenzy Barbarianom.
Druid, shapeshifter, werewolf.
So far, so good.
Edit; nece mi ni sa ctrl/lmb ni rmb :(
kolko znam nema fast trade/sel u D2, ispropal sam sve kombinacije i ništa, jedino funkcionira sa potovima i skrolovima, shift+ljevi klik, dakle odma ti na puni belt potovima i knjigu sa skorlovima, ali za trade brijem da nema
Mirogamemasta
24-10-2011, 16:38
kolko znam nema fast trade/sel u D2, ispropal sam sve kombinacije i ništa, jedino funkcionira sa potovima i skrolovima, shift+ljevi klik, dakle odma ti na puni belt potovima i knjigu sa skorlovima, ali za trade brijem da nema
ctrl + lijevi klik. Provjereno. :wink:
Gornja kombinacija za koju sam rekao radi samo na fast sell, za fast buy nisam skužio, a možda ni nema osim ovih potiona i skrolova za koje kažeš.
pitao je za fast sell
a kako mislis fast trade? zasto bis zelio fast trejdat išta osim scrollova i potiona?
mozes item kupit s desnim klikom mislim
sad ste me zbunili koje je pitanje bilo
ctrl + lijevi klik. Provjereno. :wink:
Gornja kombinacija za koju sam rekao radi samo na fast sell, za fast buy nisam skužio, a možda ni nema osim ovih potiona i skrolova za koje kažeš.[/quote]
pa osim potiona i scrolova za sta ce ti fast buy :D :D ?
da kupis 4 armora od jednom, ne kuzim?
probaj desni miš na item, mislim da tako kupis jednim klikom(nisam igrao dugo)
Lord Ragnarok
23-11-2011, 12:51
di farmati kvalitetne charmove za ressitance? trenutno se nalazim u 2. actu na hellu (trazim onog summonera)
Mirogamemasta
02-01-2012, 21:48
Ako ima netko zaintresiran za halanje od 6. do 8. 1. neka se najavi pa da dogovorimo za termin.
Trenutno
39. lvl Frenzy Barbarian
Act 1
bah...nije da ubijam želju neg ono, nakon bete...you got the point ^^ :P
Nakon bete...nikad više D2. Nikad.
Mirogamemasta
03-01-2012, 17:39
Loše dečki loše. :thumbs1: Zar se nikad niste vratili nekoj staroj igri? Koliko me puta ulovi želja da Hitman 2 odigram, ali jednostavno nemam vremena...
(Uspio sam izdvojiti vrijeme za SC1 ali nakon ovoga više ga neću dirnuti bar 6 godina.)
Loše dečki loše. :thumbs1: Zar se nikad niste vratili nekoj staroj igri? Koliko me puta ulovi želja da Hitman 2 odigram, ali jednostavno nemam vremena...
(Uspio sam izdvojiti vrijeme za SC1 ali nakon ovoga više ga neću dirnuti bar 6 godina.)
oke sve to stoji, vraćal sam se ja svakojakim igrama koje su stare i po 10tak godina, evo recimo HOMM 3, odigral sam novu šesticu i zgadila mi se, pa sam odigral trojku da se "otrijeznim"
dok recimo D3 ima puno više napredka, novina nasprem D2, jedino zake bi igral D2 sa je da ubijem vrijeme dok trojka izađe, ali kad trojka bude vani sumnjam da cu to ikad zaigrat, uokvirim kutije od igre i napišem neku posvetu ispod :D
nemogu jebiga, kolko god to lame zvucalo jebiga, evo pokrenem D2, instaliran mi je ali nemogu , jednostavno nemogu, kad krenem ispočetka sa u onom kampu slabo mi dođe :D imam barbu na 67 lvlu, kraj Nightmarea i nikako da to završim, sumnjam da i budem ^^
Mirogamemasta
03-01-2012, 18:00
Hmmm, ajde slažem se, baš kad D3 izađe možda neću ni ja više zaigrati dvojku, pošto će se ionako trojka moći igrati 100 godina. Ali dok trojka ne izađe, zašto ne?
Planiram sa Barbom igrati sve dok D3 ne ugleda svjetlo dana.
Aj Flander javi se poslao sam ti poruku na MSN.
Ovdje govorim samo o D2, barem sad tak stvari stoje. Inače, starim igrama se redovno vraćam, to bi trebala bit normalna stvar za svakog gamera. Nedavno sam se pokušao vratit dvojki, al baš mi i nije išlo :)
ALI, pošto D3 nije bilo kakva igra, nakon kaj sam igrao betu i nadivio se svim čudima koje su tamo (a to je onak 5% igre), definitivno nemam nekog prevelikog poriva da se vračam natrag na dvojku nakon što sam je igrao, sa prekidima, dobrih 10 godina. Ako bog da, trojka će se igrat idućih 10 godina bez pol frke ^^
Ako ima netko zaintresiran za halanje od 6. do 8. 1. neka se najavi pa da dogovorimo za termin.
Trenutno
39. lvl Frenzy Barbarian
Act 1
Ja bi rado to vrtio još malo, al previše sam puto to igro valjda :D
Kad buš negdje kod moje lvl 88 bowmazonke se rado priključim, al pičit i levelat opet charactere ispočetka mi se neda nažalost :D
Mirogamemasta
03-01-2012, 19:00
Ako stignem do tog lvl prije nego D3 izađe javim. :)
Mirogamemasta
20-03-2012, 11:30
Koliko god ova igra ima itema nikako ne mogu dobiti onaj koji meni treba. Najobičniju 3-socket exeptional sjekiru ne mogu dobiti. FU Blizz... (Da ne spominjem kako mi je ostatak opreme nikakav.)
Mislim da mi gubitak golda najviše smanjuje moral, ne mogu preći one Anciente... odustao nakon četvrtog pokušaja. ( A vidim da su popravili taj Areat Summit, nema više vračanja u grad po još potsa.)
I onda sam se ja za trojku zabrinuo kako ću brzo naći opremu zboh shared stasha, ako bude ovako biće grindanja još 10 godina.
Mislim da se komotno mogu u 4. Act vratiti i zaklati Diabla još par puta, možda zdapi dropa neš korisno ovog puta....
ja neki dan prešal sa Barbom Nightmare, baš sam bio zapeo kod Acienta, i rekoh aj da to više riješim jednom za svagda :D
srećom pa su Acienti u D3 na našoj strani :D
Mirogamemasta
20-03-2012, 12:37
Koliko si na Necrom došao? Jel ti se da još na Nightmareu prelaziti, vidim da ne mogu dalje solo. :(
hmm da necro...hmm da...a gle...nisam igro :D
krenuo sam igrat, moram priznat, ubio prvih par mobova koji su mi dropali gold i cudio se kak nece ga pokupit, nakon toga mi došlo iz dupeta u glavu " joj da tu moram klika"...save and exite :D
Mirogamemasta
20-03-2012, 12:48
Strašno... fakat ste se uljenili, šta bi još bilo da opet statse i skillove morate sami namještati. :) ( u D3 mislim).
A ništa morat ću na netu potražiti pomoć, da neki skillzor uleti...
Sve u vitality i strenght :P
Mirogamemasta
22-03-2012, 10:33
Dobio "Immortals Kings Will", sretan kao malo dijete. :)
koji dio ? meni je kaciga i rukavice vecinom znalo dropat
will je kaciga ako se ne varam
meni je falio samo armor kad sam igrao
a u biti nisam siguran treba pogledat
Mirogamemasta
20-04-2012, 08:21
Diablo II Ladder Reset – May 2 (http://eu.battle.net/d3/en/blog/4104893/Diablo_II_Ladder_Reset_%E2%80%93_May_2_-19_04_2012#blog)
NE, NE, NE!!! :cry: :cry: :cry: Ako išta mrzim to je onda ladder reset. Hvala bogu toga u trojci više neće biti.
Sonic_Moronic
18-05-2012, 20:16
*sniff*
Po prvi put sam opasno blizu da sastavim idealni build za sorceress. 75. sam level a lightning mi već radi 12k štete, imam +12 na skillove i vjerojatno doguram na +15 kad nabavim još par itema, imam sekundarni equipment sa ~200% magic finda, ma divota.
Dominirat ću hellom. :oops:
kad ti dodje immune to ligtining :D
btw svi su ti sad na Diablu 3 :D
stvarno neznam kak su ljudi prelazili Hlle sa sorsericom kad ti naleti immune na ono što si specan, beganija i pol
znam da sam jednom trpal sve u lighting i onak reda radi na fire ako slućano netko naleti immune to lighting, klinac evo ti par packova immune i na fire i struju...yea right....
Sonic_Moronic
18-05-2012, 20:53
Lightning immune su rijetki i ono, lako ih se zaobiđe.
Makar, sad bih već mogao opremiti plaćenika da njih riješava, al' mi se neda jer stalno crkavaju.
Mirogamemasta
18-05-2012, 21:56
Jesi na B-netu ili? Imam Frenzy Barbu, ali sa lošom opremom pa mi treba pomoć na Hellu ili grindanje na Nightmare još par puta...
Sonic_Moronic
19-05-2012, 00:33
Igram non-ladder, pa napravi tamo lika ako oćeš... I nemam ti opreme za barbu, ako napraviš sorcu dam ti occulus (http://shopimages.crexis.com/diablo2/weapons/orbs/theoculus.jpg)Si drugi +skill equipment koji se nađe.
Daj account name u svakom slučaju :)
Mirogamemasta
19-05-2012, 00:41
Meni su konvertali Barbu u non-ladder mamicu im... :( Enivej ako hoćeš sutra ujutro nađemo se online. Jesi li nightmare prešao do kraja?
Sonic_Moronic
19-05-2012, 00:44
Sve sam prešao, sad levelam do 85.
Account name daj :)
Sonic_Moronic
19-05-2012, 12:42
Zadovoljiv rush do 4. acta na hellu \o/
Uskoro sam među elitom.
Sonic_Moronic
20-05-2012, 10:02
Kupio sam novog plaćenika.
Na starom mi je ostao Chains of Honor.
Jebem ti igru u pi#$!%asdfsshgushjsn
Sonic_Moronic
10-06-2012, 17:13
Kako se ja ne kužim u ovaj trading, valute i sve, prekomplikovano ;(
Karlo_from_Bjelovar
10-06-2012, 17:15
please respond lol
FaTaL_mRkvA
10-06-2012, 17:18
Mozda si kupim d2 kad preko d3 ah skupim dovoljno para :D
Sonic_Moronic
10-06-2012, 17:19
Zašto svi traže high rune jebem vam high rune.
Imam najbolje armore nitko neće kupit.
Gadovi.
Mirogamemasta
10-06-2012, 17:27
Ja nikako da trejdam Trangoul Scales ili im ne treba ili nemaju amulete/ringove/sjekire.
Sonic_Moronic
11-06-2012, 18:33
Pa, darovao sam sve što mi ne treba trenutnim likovima u dobrotvorne svrhe (rendom likovima na bnetu). Lijepo se osjećam.
Zapravo nisam imao mjesta niti mogućnosti prodaje ;_;
Mirogamemasta
13-06-2012, 23:25
A ja cu popizdit u D2 nikako da mi bilo koji unique amulet/ring dropa. (Prešao normal i nightmare + 5x svaki boss run + 5x unique mobs i 1x Hell boss runs sa @Sonicom.)
Ali bar nakon ove egzibicije mogu napokon solo prelaziti Hell. (Archeri sa Freeze Aurom su još uvijek major pain in the ass.)
Dreamer Deceiver
09-08-2012, 17:56
ma evo ja sam na rubu da odustanem od igre. Jbt, koljem baala već dva dana i jedino šta mi dropa su banalni rare itemi kojeg inače dropaju minioni i njihovi šefovi u prvom aktu. Mislim koji kurac su smanjili toliko drop? I još igram na players 8 i na najtmeru. Ma daj. Jebeni mefisto mi je bacio pola tancraolovog seta za nekreta i bacio jebene BARTUC'S CUT THROAT GREAT TALONS za assasin a ja igram s njom! Mefisto, ne baal. Službeno, baal je najveći židov u igri. Jebem ja njihov novi patch
Mirogamemasta
09-08-2012, 20:28
Troll much ili šta? D2 nije vidio patcha od 2000. godine. ZA players 8 nisam zicer baš da toliko pomaže...
Zadnji patch je bio prije 2-3 mjeseca.
Mirogamemasta
09-08-2012, 22:08
Hoćeš reći 9?
http://www.diablowiki.com/Patch_1.13_%28Diablo_II%29
Version 1.13d (October 27, 2011; 9 months ago)
Klao sam pet puta svih 5 bossova na svim Actovima + high density mob and unique area sa cca. 80% MF pa mi je rijetko kad unique dropao. U tih pet puta sam dobio možda tri uniqua koji su ili bili preslabi ili ne potrebni za mog Barbara. Ma gadna je ta lutrija sa dropovima.
Bar nisam promašio za 11 godina ko ti.
ja sam imao oko 300-400 MF, tako da sa 80 ne ocekuj puno
Mirogamemasta
10-08-2012, 13:21
Nije mi jasno kako ekipa preživljava sa toliko MF-a? To onda svaki item ima primarno MF statase, dok bi ti dmg, resistance i ostalo trebalo biti u totalnoj banani.
80 MF imam sa combat opremom, a 173 sa full MF opremom. Samo mi je problem što sa tom opremom ne mogu na Hell ići. :(
Sonic_Moronic
10-08-2012, 13:31
Imaš opremu za farmanje i opremu za normalnu igru. Ja sam imao oko 300 sa svojom sorcom.
yep, skines bossa, tp u selo zamijenis i onda ubijes bossa sa MF
Mirogamemasta
17-09-2012, 21:21
Support za dvojku je ravan nuli. :thumbs1: Serveri u totalnoj banani, šta ja znam... valjda mogu biti sretan što uopće mogu ovo igrati ffs.
Ajde bar sam uspio doći do waypointa.
Mirogamemasta
17-09-2012, 22:13
Koknuo Andariel napokon, nakon pola sta čekanja da se igra vrati u normalu. Još sam imao sreću da mi dropa Venom Ward taman level prije. Pa reko da zamjenim dok se borim protiv Andariel. :)
Sonic_Moronic
20-09-2012, 17:45
Ma sranje serveri, spambotovi rade invaziju na svaki, nemožeš napravit pristojnu public igru. Koliko god volim D2, odustajem.
hmmm botovi u D3...nema ih ko ni set dropova :P
ionako je diablo 2 lan ftw
d2 se oduvijek vrtio oko botova i d2jspa :)
zaboravio sam dupanje, sry na double postu :D
Mirogamemasta
13-11-2013, 23:10
Blizzard says it was wrong to allow offline play in Diablo II (http://www.pcgamer.com/2013/11/13/blizzard-says-it-was-wrong-to-allow-offline-play-in-diablo-ii/)
StormCr0w
14-11-2013, 09:25
ma kreteni
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.