Pogledaj cijelu verziju : Diablo 2
MP i SP nije isto.
U MP-u je cilj biti najbolji, a put do toga je vrlo upitan. Dok je cilj SP-a farmanje itema i XP-a.
Kao što sam već rekel, zar se ne osjećaš kao cheater ako ti netko na pladnju servira sve naj iteme za tvog lika?
EDIT:
@Igor, druga stvar ako ti nađeš taj item sa svojim likom, a druga je stvar ako ti ga netko drugi pokloni. Taj tvoj paladin se bome namučio za taj item i taj item je TVOJ, zasluženo.
Karlo_from_Bjelovar
16-07-2008, 11:23
Jel kome treba armor od angelic seta?Dajem besplatno.
ako nisi bacio, meni bi trebao...
koristit ce mi za drooda kojeg planiram dizat nakon sorke, taj ce bit farmer...
@teon: moze meni za sorku stone of jordan? :D
IGoR_2803
16-07-2008, 11:23
MP i SP nije isto.
U MP-u je cilj biti najbolji, a put do toga je vrlo upitan. Dok je cilj SP-a farmanje itema i XP-a.
Kao što sam već rekel, zar se ne osjećaš kao cheater ako ti netko na pladnju servira sve naj iteme za tvog lika?
EDIT:
@Igor, druga stvar ako ti nađeš taj item sa svojim likom, a druga je stvar ako ti ga netko drugi pokloni. Taj tvoj paladin se bome namučio za taj item i taj item je TVOJ, zasluženo.
da imas pravo...
Da_killah
16-07-2008, 11:24
a da li je isto cheatanje ako sa jednim high level characterom (recimo paladin na hellu) nadjem "godly" iteme za nekog drugog charactera... tak sam nasao arm of king leoric wand za nekrica sa paladinom i to jos prije par godina, tak da sad kad stignem do required levela sa nekrijom imam super wand...
ja ni tako sad ne koristim, ionako mi je s nekrom lakše nego mi je bilo s paladinom, znam da imam hrpu dobrih itema na mulama, al jednostavno mi se ne da njih prebacivat na nekra :D
Jel kome treba armor od angelic seta?Dajem besplatno.
ako nisi bacio, meni bi trebao...
koristit ce mi za drooda kojeg planiram dizat nakon sorke, taj ce bit farmer...
@teon: moze meni za sorku stone of jordan? :D
Mogu ti ja dati oboje ak trebaš.server cholik1993 pass:cholik
EDIT:Ponavljam,ak oće kogo fight s 23 lvl,nek se javi na već spomenuti server
Dreamer Deceiver
16-07-2008, 13:18
kad završim s necrom, vjerojatno ću igrati s asasinkom ili barbarom, niti s jednim dosad nisam igrao :oops:
assasinka je jebenica od lika, pogotovo s pheonix strajkom :pray:
mislim si napraviti pvp assasinku samo u shadow disciplini te s nabildanim tiger strikeom i dragon clawom :D
se isplati ?
@ Karlo, moze ti Cholik dat a mogu i ja, posto sam ja njemu dao SoJ.
Ak neko skuplja Angelic set, imam Angelic ring kak se vec zove
P.S. To mi je sve na sorki, s njom farmam i dajem drugima no nemorate meni nis zauzvrat davat posto idem onim principom kao i Bartuc (jos otkad sam ju kreirao prije par godina)
Da_killah
16-07-2008, 13:41
sa sorcom je najbolje farmat krave :D
Lord Coldwolf
16-07-2008, 13:45
Bartuc, hvala,. ici cu na cold/fire sorsericu,. jedva cekam da ponovo zaigram s bratom i 'regularno' nastavimo farmati :D
Ko oće igrat?meni je vrlooooo doooosaaaadno.
Karlo_from_Bjelovar
16-07-2008, 14:39
@ Karlo, moze ti Cholik dat a mogu i ja, posto sam ja njemu dao SoJ.
Ak neko skuplja Angelic set, imam Angelic ring kak se vec zove
P.S. To mi je sve na sorki, s njom farmam i dajem drugima no nemorate meni nis zauzvrat davat posto idem onim principom kao i Bartuc (jos otkad sam ju kreirao prije par godina)
pfff...
ja skupljam angelic set, buduci da daje mnogo "better chance to find a magic item", stavit cu ga na dr00da, kojeg cu dizat poslje sorke...
@cholik: stizem na tvoj server...
Sickmanno1
16-07-2008, 14:41
Bartuc, hvala,. ici cu na cold/fire sorsericu,. jedva cekam da ponovo zaigram s bratom i 'regularno' nastavimo farmati :D
Ma neslusaj Bartuca, lik je njub veci ^^
kakav isusov frozen orb...pa to sranje radi preslab damage...
ak se ide na sorcericu obavezno blizzard kao primeri skill...inace si nahebo na hell...
Dreamer Deceiver
16-07-2008, 15:09
možda radi "slab" dmg, ali je dosta učinkovitije od blizzarda...
@Sickmanno, nebudi smješan.
U ne patchanoj igri je Frozen Orb najjači spell! Radi tek nešto manje damage-a od Blizarda ali zato ga castaš duplo brže, nemre fulati i zahvati čitav ekran. Dok Blizzardu treba vremena da padne, pa ne pogodi sve na područku koje zahvača, a i onako zahvača malo područje...
Frozen Orb >>> Blizzard
I'm the master Sorceress.
samo čekam da neš takvog stave u WoW kao frozen orb ^^
@Flander/Karlo/Sickmanno...
Kako napreduje Hamači? Ste došli na Nightmare?
ček kaj bumo zajedno igrali na Nightmareu ispočetka? Nisam znal
evo krečem prema Baalu sad
Ma ne, pitam kak družina napreduje?
Ste igrali zajedno jučer ACT V? Ste ga prešli?
Dreamer Deceiver
16-07-2008, 15:43
kad završim s necrom, vjerojatno ću igrati s asasinkom ili barbarom, niti s jednim dosad nisam igrao :oops:
assasinka je jebenica od lika, pogotovo s pheonix strajkom :pray:
mislim si napraviti pvp assasinku samo u shadow disciplini te s nabildanim tiger strikeom i dragon clawom :D
se isplati ?
trebam stručno mišljenje :(
Sickmanno1
16-07-2008, 15:46
@Sickmanno, nebudi smješan.
U ne patchanoj igri je Frozen Orb najjači spell! Radi tek nešto manje damage-a od Blizarda ali zato ga castaš duplo brže, nemre fulati i zahvati čitav ekran. Dok Blizzardu treba vremena da padne, pa ne pogodi sve na područku koje zahvača, a i onako zahvača malo područje...
Frozen Orb >>> Blizzard
I'm the master Sorceress.
A daj pa tko jos igra nepachanu verziju :/
Čovjek koji je pitao za savjet :P
Jel ima ko ili je naso mac s 3 socketa ili više.
Da_killah
17-07-2008, 13:06
tog imaš na svakom koraku ;)
IGoR_2803
17-07-2008, 13:21
ono kaj me najvise nervira u ovoj igr, prokleto bilo, je to da je nenormalno tesko naci high level rune u sp... cekam vex da mi padne vec par godina valjda... :hangin:
Sickmanno1
17-07-2008, 13:26
ono kaj me najvise nervira u ovoj igr, prokleto bilo, je to da je nenormalno tesko naci high level rune u sp... cekam vex da mi padne vec par godina valjda... :hangin:
slazem se u potpunosti...
tak sam ja cekao onaj jo ili io ili kak se vec zove...
IGoR_2803
17-07-2008, 13:31
fakat, imam 6 socket superior berserker axe i imam 5 runa, i jos mi fali taj prokleti zod za "breath of the dying" i nema sanse da padne... a kako bi pally rasturao sa time... i sad nakon kaj ga skoro 2 godine nisam igrao, nadao sam se da ce sad pasti, ali nista... dolazim u napast da pocnem cheatati... :oops:
Sickmanno1
17-07-2008, 13:39
Pa nije chetanje ako se trejdas s nekim...
Ja osobno to neradim...ja imam drugi sistem...
Imam 6 likova...sve osim assassin, i npr ako igram sa paladinom i padne mi nesto super za druida, prebacim to druidu i obrnuto...
Nije chitanje...pa pobogu sam sam to nasao ^^
IGoR_2803
17-07-2008, 13:42
Pa nije chetanje ako se trejdas s nekim...
Ja osobno to neradim...ja imam drugi sistem...
Imam 6 likova...sve osim assassin, i npr ako igram sa paladinom i padne mi nesto super za druida, prebacim to druidu i obrnuto...
Nije chitanje...pa pobogu sam sam to nasao ^^
da, i ja to radim, doduse ja koristim atmu posto igram u sp, ali bez obzira na to jos nisam nasao zod... ali sam zato sa paladinom jos prije par godina nasao dosta itema da sam popunio 10ak muli, pa sad za nekrija imam puno goodiesa... :D
thechosentwo
17-07-2008, 13:47
Ovaj fosil se još igra? :yuck:
Da_killah
17-07-2008, 13:52
[quote="IGoR_2803":gbjsyzar]ono kaj me najvise nervira u ovoj igr, prokleto bilo, je to da je nenormalno tesko naci high level rune u sp... cekam vex da mi padne vec par godina valjda... :hangin:
fakat, imam 6 socket superior berserker axe i imam 5 runa, i jos mi fali taj prokleti zod za "breath of the dying" i nema sanse da padne... a kako bi pally rasturao sa time... i sad nakon kaj ga skoro 2 godine nisam igrao, nadao sam se da ce sad pasti, ali nista... dolazim u napast da pocnem cheatati... :oops:[/quote:gbjsyzar]
ja ga imao s pallyem, i to ako se ne varam u superior phase bladeu, ali možda se varam...
no ni ja nisam našao zod, niti vex za silence, trejdao sam s frendom, on ima druida 99 pa je valjda našao sve živo :)
Sickmanno1
17-07-2008, 13:53
da, i ja to radim, doduse ja koristim atmu posto igram u sp, ali bez obzira na to jos nisam nasao zod... ali sam zato sa paladinom jos prije par godina nasao dosta itema da sam popunio 10ak muli, pa sad za nekrija imam puno goodiesa... :D
da i ja koristim atmu...
i evo bash sam isao gledati ni ja nema vex lol :(
bila bi dobra ideja da pocnemo trgovati tu na forumu.. lakse mi islo svima i imali bi zanimljive stvari s kojima bi igrali a ne da 15 put prelazim diablo i da jos nemam cijelu tal rashu. odmah zamracim. koji k ce mi toliko runa u igri ak nemogu ih pol naci. zato trade ftw!
Da_killah
17-07-2008, 14:25
ja s atmom stavljam rune koje nađem u poseban folder, al nema ni jedne od ovih najjačih...
s druge strane, i najjače se mogu dobiti pomoću lošijih i horadric cubea, to nije varanje...
3 Thul Runes + 1 Chipped Topaz = Amn Rune
3 Amn Runes + 1 Chipped Amethyst = Sol Rune
3 Sol Runes + 1 Chipped Sapphire = Shael Rune
3 Shael Runes + 1 Chipped Ruby = Dol Rune
3 Dol Runes + 1 Chipped Emerald = Hel Rune
3 Hel Runes + 1 Chipped Diamond = Io Rune
3 Io Runes + 1 Flawed Topaz = Lum Rune
3 Lum Runes + 1 Flawed Amethyst = Ko Rune
3 Ko Runes + 1 Flawed Sapphire = Fal Rune
3 Fal Runes + 1 Flawed Ruby = Lem Rune
3 Lem Runes + 1 Flawed Emerald = Pul Rune
2 Pul Runes + 1 Flawed Diamond = Um Rune
2 Um Runes + 1 Topaz = Mal Rune
2 Mal Runes + 1 Amethyst = Ist Rune
2 Ist Runes + 1 Sapphire = Gul Rune
2 Gul Runes + 1 Ruby = Vex Rune
2 Vex Runes + 1 Emerald = Ohm Rune
2 Ohm Runes + 1 Diamond = Lo Rune
2 Lo Runes + 1 Flawless Topaz = Sur Rune
2 Sur Runes + 1 Flawless Amethyst = Ber Rune
2 Ber Runes + 1 Flawless Sapphire = Jah Rune
2 Jah Runes + 1 Flawless Ruby = Cham Rune
2 Cham Runes + 1 Flawless Emerald = Zod Rune
Karlo_from_Bjelovar
17-07-2008, 14:27
dajte onak... zod runu je naslo mozda 1000 ljudi...
Jel ATMA provjereno radi sa v1.12a igre?
Karlo_from_Bjelovar
17-07-2008, 15:05
hmmm...
sta je atma? xD
Da_killah
17-07-2008, 15:15
bo, al vjerojatno radi, na 1.11 je sve super
@karlo, atma je program pomoću kojeg možeš svoje iteme prebacivat na druge likove, u najkraćim crtama...možeš stvoriti nove likove i na njih stavljati dobre iteme koje si našao sa svojim likom
Da, baš pričao Karlu, jučer mi je Mephisto na Hell bacio Frostburn rukavice, a u istom tom napadu kad sam njih dobio, u škrinjici prije Mephista (blizu ulaza) sam našao prsten iz Angelic Seta.
Ali zato sljedećih 10-ak runova na Mephista nisu urodila nikakvim plodom. Čak mi na /players 8 ne baca nikakve iteme.
mravojed20
17-07-2008, 16:08
Pa dobro koliki je tebi Magic Find? Ja sam s barbarianom sad na 43.levelu i imam Magic Find 51%, rare itemi mi padaju svakih desetak minuta, ponekad i više od jednog, unique svakih sat vremena, a bossovi mi redovito daju bar 2 rare itema. Set itemi dosta rjeđe.
Na Nightmare u Den of Evil svaki put kad ubijem onog unique zombija, zaboravio ime, dobijem 2 rare itema, al SVAKI put.
Meni je nešto iznad 20 magic find. Treba prvo dobiti iteme koji dižu magic find ovim tempom :D
Evo, u međuvremenu sam farmao Mephista 3 puta i izbacio mi je svega 1 zeleni item, ali loš item.
PS: Jučer sam si štopao sa mobitelom, treba mi 6 minuta i 42 sekunde da ubijem Mephista. Znači ulazak u grad (Act III), prolazak kroz waypoint, prolazak kroz drugi razinu do treče razine (bez ubijanja), ubijanje Councila i 2 miniona onih Blood Lordova (kaj pljucaju meteore, fireballe i sl) te ubijanje Mephista i uzimanje itema. I da, obavezno se jednom vratim u grad po potione za manu.
Sve u 6:42. Čist OK za Hell težinu.
PS: To prelazim na /players 1, tek kad dojdem 1 na 1 sa Mephistom, onda ukucam /players 8.
mravojed20
17-07-2008, 16:36
/players 8 ukucaj prije nego se Mephisto spawna, najbolje odmah na ulazu na durance of hate 3, jer to ne radi na neprijatelje koje već vidiš na ekranu. to govorim u slučaju da ne znaš :D
Znam, odem prvo u grad pa ukucam pa se vratim na Mephista. Dok ubijem one prve minione i Councilovce. Oni su opaki na players 8 :D
EDIT:
Novi rekord -> 6:09 :pray:
Brijao sam da nebum stigel bolje nego onaj put kad sam štopao pošto su me dočekali jedno 5-6 onih Champion Blood Lordova, a napali su me u isti čas kad i Council. Brutalna bitka, morao sam u grad se ozdraviti i kupiti HP potione. Ali nakon njih je išlo kao po loju.
I opet mi Mephisto baci 2 žuta itema i jedno 4 plava itema. Odvratno, nikaj zlatnoga, nikaj zelenoga.
Sickmanno1
17-07-2008, 16:55
I meni Mephisto baca uzasno lose iteme :(
Mrzim ga :(
Ne znam zakaj, na v1.09 patchu je bilo zlatno doba, doslovce :D Od 10 runova, jedno 7x mi je bacio nekaj zlatnoga, a sada nikaj.
A ja budala bacio rukavice kaj su mi davale cca 30+ na Magic Find. Bacio sam ih zato kaj nisu davale nikakav resistance, pa sam sa poisonom u minusu. Zajebo sam se, sad mi je ista situacija sa Frostburn rukavicama. Dobre jesu zbog +40% na manu, ali je to pre velika žrtva za resistance.
Sickmanno1
17-07-2008, 17:09
Bartuc napravi se pametan :D
Nadi helm koji ima 3 soceta...stavi 3 perfect Topaza i imat ces 72% na Magic Find...
Isto napravi i sa oklopom... i to je vec 144% za Magic Find...
I ta dva itema koristi samo kad ides farmat Mephista ^^
Damn al sam pametan :P
Jesi, ali ja sam glup pa si čuvam samo Ruby, Dijamant, Skull i onaj plavi gem :D Ostalo sam došel do perfecta i prodao ih da imam mjesta u škrinjici, lol.
Znao sam da mi taj plan ima rupu, ali sad vidim koju :D
IGoR_2803
17-07-2008, 18:11
inace odlicna lokacija za farmanje je The Pit u Tamoe Highland, Act I, pogotovo level 2... :wink:
Mislim da vecina to zna, isto ko sto za rune je najbolje farmat Countess u Toweru, i sam Tower zna droppat lijepe iteme
I one dvije kripte kod Blood Raven. Puuuuuuno jewela i runa.
Prebacio sam si (uz pomoć Primusa) 4 Perfect žuta gema sa svoje Assassinice na Nekriča, a u Stashu sam imao Gothic Plate sa 4 socketa, pogađate, prodao sam ga :cry:
Sad ih nemam u kaj piknuti :D Prelazim ACT V tak da mi netko baci neki socketed item, i za peh već sam u Crystaline Passage-u i nije ispao niti jedan socketed item :(
Da_killah
17-07-2008, 19:57
Bartuc napravi se pametan :D
Nadi helm koji ima 3 soceta...stavi 3 perfect Topaza i imat ces 72% na Magic Find...
Isto napravi i sa oklopom... i to je vec 144% za Magic Find...
I ta dva itema koristi samo kad ides farmat Mephista ^^
Damn al sam pametan :P
zato ja prije nego ubijem nekog bossa lijepo pritisnem W i prebacim na oružje koje mi daje 107% na magic find :)
Kaj taj magic find zapravo radi?
Da li on daje bolje magične iteme ili samo češće ispadaju. I kaj oni podrazumjevaju pod magic item, plavo ili sve boje?
Arbiter of Change
17-07-2008, 20:04
Bartuče čudni čovječe, za nekog sa ekstenzivnim iskustvom kad je Diablo 2 nekad stvarno odvališ... čudno pitanje.
Item TypeS -------- Item Color
Magic Item ------ Blue
Rare Item ------ Yellow
Set Item ------ Green
Unique Item ------ Gold
Ajde da se malo reklamiram :D
Ovako.
DAJEM gold. Ali DAJEM. DAJEM iteme. Unique, Set, itd...
Zasad samo verzija 1.11b. Ako nekom trebaju hitno pare ili neki itemi neka mi javi. Dajem sve free.
P.S. Nije varka. Samo imam tonu toga i moram se riješiti.
Nemogu ni 1 gold pokupit a kamoli 6000 kolko mi ostavljaju monsteri.
Bartuče čudni čovječe, za nekog sa ekstenzivnim iskustvom kad je Diablo 2 nekad stvarno odvališ... čudno pitanje.
Item TypeS -------- Item Color
Magic Item ------ Blue
Rare Item ------ Yellow
Set Item ------ Green
Unique Item ------ Gold
@Arbiter, crni Arbiter :D
Ljudi dolaze sa provalama da taj Magic Find utjeće i na pronalazak Rare i Set itema. Zato pitam, kak funkcionira Magic Find, a ne poredak itema :P Samo da li Magic Find utjeće na to da dobivaš bolje iteme, više magičnih itema ili da li pak imaš više šanse da dobije Rare ili Set item.
Mimoišli smo se na umnoj razini :D
Magic find ti utječe na pronalazak potiona, rejavunation potiona, plavih, rare, unique, set itema. I na gemove i rune. Ali ne primjeti se baš kod unique i set itema.
Arbiter of Change
17-07-2008, 20:23
@Arbiter, crni Arbiter :D
Ljudi dolaze sa provalama da taj Magic Find utjeće i na pronalazak Rare i Set itema. Zato pitam, kak funkcionira Magic Find, a ne poredak itema :P Samo da li Magic Find utjeće na to da dobivaš bolje iteme, više magičnih itema ili da li pak imaš više šanse da dobije Rare ili Set item.
Mimoišli smo se na umnoj razini :D
Ti ćeš mene prevariti? Misliš da moj nije post bio test tvojih svladavanja korištenja smileya? :)
Your Kung-Fu is weak, grasshopah!
Inače:
http://forums.diii.net/showthread.php?t=416239
http://www.battle.net/diablo2exp/items/magic/magicfind.shtml
http://www.evula.com/diablo2/articles/why_mf.html
Hvala na linkovima, budem ih proučio.
A što se tiče smajlija, moram dočarati svoje emocije :( :D
Dreamer Deceiver
17-07-2008, 20:35
Mislim da vecina to zna, isto ko sto za rune je najbolje farmat Countess u Toweru, i sam Tower zna droppat lijepe iteme
ma ne dava samo dobre ajteme, dava i puno xp-a
@Arbiter, pregledao sam linkove, drugi link sve objašnjava.
Tsumetai Ryujin
17-07-2008, 21:05
Magic find ti utječe na pronalazak potiona, rejavunation potiona, plavih, rare, unique, set itema. I na gemove i rune. Ali ne primjeti se baš kod unique i set itema.
Pobrkao si Potion Find i Magic find. Potion Find pronalazi SAMO potione, a Magic Find SAMO iteme.
Jel netko hoće igrat s druidom 30 lvl,act 4,dajte javite se.
Jel netko hoće igrat s druidom 30 lvl,act 4,dajte javite se.
Izbrisao sam svog level 30 Nekriča kojeg sam koristio u Hamačiju sa Karlom i kompanijom :(
Karlo_from_Bjelovar
17-07-2008, 22:07
zasto ti non-stop brises likove?
pa nebu te zabili ako ostanu...
LOL, sorry na duplom postu, samo sam full happy :D EDIT: Karlo se ubacio, nema duplog posta.
Skinio sam si onu ATMU i radi najnormalnije sa v1.12a. Uglavnom, imam nekoliko bekapova svog Nekriča zbog hamačija i na jednom od tih bekapova još uvjek u inventoryu imam onaj Plate Armor sa 4 socketa i rukavice koje daju na Magic Find. Tak da sam si tog, starog Nekriča preimenovao u editoru, te sa njega prebacio ta 2 itema na noviju verziju Nekriča (onog kojeg sad koristim) :D
Odmah sam natrpao armor gemovima i sada to zgleda ovako:
http://img41.imagevenue.com/loc844/th_28784_Game_2008-07-17_23-03-22-25_122_844lo.jpg (http://img41.imagevenue.com/img.php?image=28784_Game_2008-07-17_23-03-22-25_122_844lo.jpg)Shttp://img200.imagevenue.com/loc501/th_28789_Game_2008-07-17_23-03-26-00_122_501lo.jpg (http://img200.imagevenue.com/img.php?image=28789_Game_2008-07-17_23-03-26-00_122_501lo.jpg)Shttp://img101.imagevenue.com/loc199/th_28791_Game_2008-07-17_23-03-57-43_122_199lo.jpg (http://img101.imagevenue.com/img.php?image=28791_Game_2008-07-17_23-03-57-43_122_199lo.jpg)
Kad se sve zbroji, imam 143% na Magic Find... Još moram pogledati kaj onaj Angelic Prsten radi, morti i on dodaje na MF pa i njega stavim na sebe!?
Sad bum vidio kaj bu mi Mephisto izbacivao, idem ga malo farmati, pa javim da li ima pomaka u item dropu.
mravojed20
17-07-2008, 22:14
Ajda nakon par godina igranja si skužio neš novo :P
Prvi dojmovi.
5x sam klao Mephista:
1.S2 Zlatna itemaS-> Kaciga (sranje) i Frosburn rukavice (ali pazi ovo, ETHERAL su :D)
2.S1 Zlatni itemS-> neki low level mač /// 1 Zeleni itemS-> Sigon kaciga
3.S1 Zeleni itemS-> low level sabre
4.SApsolutno ništa
5.SApsolutno ništa
Uz to klasika, hrpa plavih itema koji nikaj ne vrijede. Tak da za sada nemrem još suditi da li ovo ikaj pomaže. Sutra i prekosutra sumnjam da bum stigao igrati, tak da bum u nedjelju dalje ovo testirao.
Ako mi ne vjerujete za Etheral Frostburn rukavice, imam SS :P
Dreamer Deceiver
17-07-2008, 23:12
ja nisam nikad koristio te "editore" i nikad necu -.-
btw, nekro mi je dopizdi... čini se da ja nisam za taj stil igranja.... stvorio novog lika especijali za pvp... assassin :D
zanimljivo je da s players8 u prvom gradu, sam na 15 lvl a tek na misiju za spasiti caina XD
ali da ga mala rastura, bogami rastura :D shadow ftw
također igrat cu snjom da bude pure, jer mi nije gušt igrat kad već imam dobre iteme :(
nema onog gušta da ideš na mefista/baala 150k puta za dobre iteme :(
@Morgoth, točno tak :bravo:
Ja sam samo Wand za Nekriča dobio od kolege i malo mi je bad zbog toga. Vjerojatno bi ga hitio da nisam prodao onaj koj sam prije imao. Ali kaj je tu je, 1 item više manje :(
A na ovog Nekriča sam si prebacio 4 Gema sa SVOJE Assassinice i Armor kojeg sam bezveze prodao sa Nekričem kojega sad igram :D Hvala Bogu na bekapu :D
IGoR_2803
18-07-2008, 09:40
jucer dosao frend do mene, instalirali na sestrin komp d2 i krenuli od pocetka nas dvoje, on sa sorcerekom ja sa paladinom... igrali do pola 4 u jutro, dosli do lvl 19 i prosli cijeli prvi act... toliko losih dropova od kad igram diablo nisam vidio... jedino kaj smo uspjeli dobiti je jedno 10 ak rare ranged weapona (od bow, longbowa, throwing noževa itd...), a naravno da ni jedan od nas ne igra sa amazonkom... andariel je bacila 4 zuta i nijedan ne valja... cak ni od gheeda u par navrata nisam nista dobio... sad me zanima jedna stvar... cak smo sa players 8 komandom igrali i svejedno :yuck: ...
i tako Baal pade... heh... dečko je bio patetičan... imam filing da bi molio za milost da je mogao :D
Dreamer Deceiver
18-07-2008, 09:55
ja sam sad na 18 lvl i idem na Smitha.. ali prvo čemo silovati malo countesssicu kako bi si mogao napraviti par rune worda :D
Moze li mi netko molim vas objasniti:
Igram diablo vec jedno 5-6 god sigurno , znam stvari likove kak treba praviti i sve, imao sam bezbroj likova sorc ,barb pala i necro. uvijek dodem do recimo 2-3 grada na hell i dalje neide.
tak sad igram s legom on pala ja barb. imamo super stvari i dobro napravljene likove i sve.
sada smo lvl 66 i prvi grad na hellu i neide nam bas ,stali smo na predzadnjem questu i bjezimo u grad svake 2 min. moze li tko objasniti u cem je problem? (igramo na p2 tj bez p8)
ak ima kakvih pitanja slobodno...
ps. nasao sam undead crown crown :) ak nekome treba smeda.
Ja sam se sad posvetio svojoj median melee asassinki. Sad sam lvl 29 i negdje na polovici acta 2 na normal težiin. Sve ide super i mala radi nenormalan dmg (nekih 1.5k dmga sa time strike-om), što monstere naravno ne spriječava da me tu i tamo stjeraju u guste situacije. Najbolja fora su mi uberlvli za koje fakat ne znam koliko moraš bit nabildan, jer na svakom od njih redovito padsam od jednog ili 2 udarca...
E da , još nešto. Jesam li to samo ja, ili je act 3 nepodnošljivo dosadan? Meni je taj dio igre uvijek bio tako monoton i bez veze da svaki put jedva čekam ubit mefista i ić dalje.
Karlo_from_Bjelovar
18-07-2008, 12:21
ja 3. act prezirem... kao i drugi... toliko su dosadni, a one močvare me ubiju u pojam...
IGoR_2803
18-07-2008, 12:24
Moze li mi netko molim vas objasniti:
Igram diablo vec jedno 5-6 god sigurno , znam stvari likove kak treba praviti i sve, imao sam bezbroj likova sorc ,barb pala i necro. uvijek dodem do recimo 2-3 grada na hell i dalje neide.
tak sad igram s legom on pala ja barb. imamo super stvari i dobro napravljene likove i sve.
sada smo lvl 66 i prvi grad na hellu i neide nam bas ,stali smo na predzadnjem questu i bjezimo u grad svake 2 min. moze li tko objasniti u cem je problem? (igramo na p2 tj bez p8)
ak ima kakvih pitanja slobodno...
ps. nasao sam undead crown crown :) ak nekome treba smeda.
moguce da su ti elemental resistance-i niski, jer ti na nightmare i hell padaju resistance na defaultnih -40 za nightmare i -100 na hell... sjecam se da sam ja tako zajebo svog prvog paladina, jer nisam jos kuzio, dosao nekako do hella i tamo katastrofa... a pogledaj i koliki ti je defense...
resistanci svi u plusu , sa leginom aurom cak 75! defence 6k , hp 2.1 k, dmg 2.1k
Dreamer Deceiver
18-07-2008, 14:34
uf, kako pizdim kauntesica nikako da dropa jebenu eth runu :S
Da_killah
18-07-2008, 14:46
ja se polako bližim kraju na nightmare, sad sam sredio nihlataka i dobio ovo:
http://img171.imagevenue.com/loc647/th_88621_nihlatak_122_647lo.JPG (http://img171.imagevenue.com/img.php?image=88621_nihlatak_122_647lo.JPG)
a budući da ne znam zašto, ali nije dobro kopiralo sliku u paint, evo vam ovo: http://www.diablo2guide.com/database/unique-items/gheeds-fortune-id516.php
Ako netko oko 30 lvl hoće bacit jedan fajt s druido 30 lvl,nek se javi.
Karlo_from_Bjelovar
18-07-2008, 15:10
ako neko želi fight s lvl47 sorkom, let me know... ;)
1. i jel moze tko pomoc s nasim problem? gore je opisan
2. koliko trazis za gheed fortune? tj sta
Da_killah
18-07-2008, 15:15
koliko vrijedi u goldu, dakle 2800 :)
ima neke niže statistike, mislim 95% extra gold, 22 magic find i 12% niže cijene, al nema veze
dat ću ti samo tako jer inače igram na drugom kompu, a s vremena na vrijeme tu prebacim kao backup.
samo moram prebacit s jednog kompa na drugi, i tu stavit hamachi i pokušat se prisjetiti šifre :) to negdje oko 5 i pol...
ok u 5 i pol se cujemo :)
Karlo_from_Bjelovar
18-07-2008, 15:37
mene isto zanima taj gheed's fortune...
imam gro golda, samo reci kolko trazis...
Da_killah
18-07-2008, 16:24
sad kao da je gold problem... :D
ako tko želi ipak negdje oko 8 nek bude online, jer sad ipak ne mogu jer idem do grada...
Karlo_from_Bjelovar
18-07-2008, 16:36
samo napravi bekap, tak da mos i meni kasnije dat... :D
ps. digao sam novu mrežu, namjenjenju igranju, trejdanju i "davanju" itema...
ime: gifts&trades
pass: pcplay
Da_killah
18-07-2008, 19:10
ako tko hoće gheeda, mogu mu ga sad dat...
Karlo_from_Bjelovar
18-07-2008, 19:35
ja bi gheeda...
ajde dodi na gore navedeni net (gifts&trades)...
Da_killah
18-07-2008, 19:51
ja došao, nitko mi ne odgovara :)
Karlo_from_Bjelovar
18-07-2008, 19:54
ja došao, nitko mi ne odgovara :)
tek sad vidio, odgovorio sam ti u roku od 2 min...
Dobar Charm :bravo:
Ali nebi ga uzeo da mi platiš Trang setom :P
Jel ima ko šta iz angelic seta osim armora i prstena koje imam(ako kome treba PM-ajte)?I ak postoji,jel ima ko šta iz kojeg seta za druide?
Karlo_from_Bjelovar
18-07-2008, 23:03
imas jedan set za druida, a to je aldurs watchtower...
http://www.battle.net/diablo2exp/items/ ... tml#aldurs (http://www.battle.net/diablo2exp/items/sets/sets4.shtml#aldurs)
Ak nađete koji jaki mač s 5 ili više socketa,javite.
Ili ak oćete igrat 32. lvl druidom,javite
IGoR_2803
19-07-2008, 09:43
jucer opet do pola 4 u jutro, ovaj put sa dva frenda od pocetka... ja sam druidom sa kojim nemam pojma koje skillove koristiti ni nista... opet losi dropovi, od setova pao samo cleglaw's claw small shield, od uniqeova nista, opet hrpa zutih ranged weapona, srecom frend je igrao s amazonkom... andariel je bacila 5 zutih... :-x
Da_killah
19-07-2008, 10:54
Jel ima ko šta iz angelic seta osim armora i prstena koje imam(ako kome treba PM-ajte)?I ak postoji,jel ima ko šta iz kojeg seta za druide?
imam ti ja vjerojatno cijeli set na nekoj muli :)
Mephisto je bio darežljiv :P
http://img144.imagevenue.com/loc888/th_69506_Game_2008-07-19_14-08-01-00_122_888lo.jpg (http://img144.imagevenue.com/img.php?image=69506_Game_2008-07-19_14-08-01-00_122_888lo.jpg)
To bum nosio u normalnom prelasku, a za farmanje imam onaj +96% MF armor :D
Dreamer Deceiver
19-07-2008, 14:00
zar nitko ovdje ne koristi rune wordse ? :?
Tek kad dobijem prave rune :D
Tražim -> Dol, Io, Ort, Sol, Nef, Lum, Jah, Ith, Ber
Neke imam, neke još tražim.
IGoR_2803
19-07-2008, 14:49
zar nitko ovdje ne koristi rune wordse ? :?
kako ne... evo ti primjer... :D
http://img105.imagevenue.com/loc52/th_74781_Untitled-1_122_52lo.jpg (http://img105.imagevenue.com/img.php?image=74781_Untitled-1_122_52lo.jpg)
http://img182.imagevenue.com/loc467/th_74782_Untitled-2_122_467lo.jpg (http://img182.imagevenue.com/img.php?image=74782_Untitled-2_122_467lo.jpg)
Dreamer Deceiver
19-07-2008, 16:46
šta kažete za assasinku s dva Malice u rukama :D
Malice
3 Socket Melee Weapons
Ith + El + Eth
+33% Enhanced Damage
+9 To Maximum Damage
100% Chance Of Open Wounds
-25% Target Defense
-100 To Monster Defense Per Hit
Prevent Monster Heal
+50 To Attack Rating
Drain Life -5
dosta dobro za mali level i kasnije... a kasnije nabaviti fury i chaos :D
Da_killah
19-07-2008, 17:35
kako ne, i ja sam pisao o runewordsima, a vidim da igor isto coronu koristi. al je gadno kad te pretvore u ono malo govno, a hrpa neprijatelja koje ne možeš tako nikako riješiti, onda štur u grad dok se ne morfiraš opet :D
bartuc, stalno tražiš nef, meni to maltene svako malo ispada, a i ort si mogao dobiti i u questovima, ako već nisi potrošio
Assassin ti je puno jača sa jednim quabom i shieldom.
100% provjereno.
kaj ste ludi kakav šild za asasinanku, zato jesu one kljove ^^
i onaj Lighting sentry.... ^^
Evo sta mi upravo dropao obican Skeleton:
http://img504.imageshack.us/img504/6861/mercwepgb2.th.png (http://img504.imageshack.us/my.php?image=mercwepgb2.png)
Merc jos na sebi ima Undead Crown za lifesteal, a sa ovolkim dmgom milina :)
Assassin nema dobar skill poput Double Swinga da bi mogla iskoristiti kako spada 2 oružja...
Kveščn za Teona - kako si inv stavio na lijevu stranu?
EDIT, a ha to je merciv inv, nisam skužio zbog obiln og texta spear-a
Kveščn za sve vas - postoji li kakav mod koji služi isključivo povećanju prostora u inventoriju, stashu i horadričkoj kocki, a da je kompatibilan sa običnim d2 tj da ga mogu u mp-u koristit?
Assassin nema dobar skill poput Double Swinga da bi mogla iskoristiti kako spada 2 oružja...
ima ima, uvik se da iskombinirat, ja sam komotno došal do hela
to nije inv to ti je equip od ovog kaj unajmiš lika
Ovo mi upravo dropao Duriel:
http://img152.imageshack.us/img152/4997/shield2tl7.th.png (http://img152.imageshack.us/my.php?image=shield2tl7.png)
Ima poveci defense, resistance je bio +25 (manje neg moj prosli shield) al sam ubacio 2 perfect dijamanta, i ima odlican blocking rate/chance
Moj prosli shield:
http://img150.imageshack.us/img150/135/shielddo5.th.png (http://img150.imageshack.us/my.php?image=shielddo5.png)
ima ima, uvik se da iskombinirat, ja sam komotno došal do hela
Cura bila kod mene, žurili se pa nisam stigao dobro objasniti zašto ne koristiti 2 oružja sa Assassinicom.
Fora je kod Assassinice da sa njom koristiš recimo Pheonix ili Tiger strike te nakon 3 udarca odvališ finishing move. E sad, fora je to što su Pheonix i Tiger strike OBIČNI napadi, drugim riječima oni su podosta sporiji ako se koriste sa 2 oružja. Kod barbara imaš Double Swing koji ti osigurava 2 brza napada sa oba oružja, dok Assassin ima takve skillove ali se uglavnom ne koriste pošto je šteta na njih koristiti Skill Pointove jerbo ih koristiš samo jednom kao finishing move.
Tako da puno brže udaraš sa jednim oružjem nego sa dva oružja, a i shield ti može pružiti puno veće bonuse nego još jedno oružje.
Svi koji koriste 2 oružja sa Assassinicom su je uglavnom uhebali ili bolje rečeno oslabili bar za 3x naspram assassinice sa jednim oružjem.
PS: To također pričam iz iskustva, obrisao sam Assassin level 70+ baš zato kaj sam uhebao i koristio 2 oružja te bezvete ulupao Skill pointove tam di ne treba. Nova Assassinica sa 1 oružjem i Death Trapom je bila daleko efikasnija :D
PPS: Taj Death Trap, ne znam kak funkcionira u v1.10+ ali prije te verzije je imao gotovo isti učinak kao Nekričev Corpse Explosion. Kak kolješ neprijatelje, trap kojeg postaviš kraj tebe baca automatski CE spell na trupla i kolje perfektno :D
LorlonWarrior
19-07-2008, 20:42
E, ljudi!
Već sam pito jednog čiku na PM, ali ako neko zna gdje mogu downloadati ispravnu ATMU V (ona koja podržava v 1.11 LoD-a)?
Već sam probo 10 puta sa službene one ATMA stranice ( http://atma.diabloii.net/S) i ne valja! Ima neki virus, i kad sam to probo zanemarit (ko ga je**, nek mi zarazi komp XD), onda mi izbaci neki error da nemogu extractirat setup.exe. Kaže nešta kao "make shure that disc is not full or copyright protected...", tako nešta...
Ajd pa ako neko zna nek mi javi. Ili ako ima neko setup pa da mi pošalje ( lorlonwarrior@windowslive.comSto je MSN) jer stvarno više gubim živce tražeći bezveze po Google-u kad ne mogu naći...
Ajd fala unaprijed, ne znate kolko bi me usrećili kad bi mi pomogli... :) :) :) )
bartuc, stalno tražiš nef, meni to maltene svako malo ispada, a i ort si mogao dobiti i u questovima, ako već nisi potrošio
Nisam niti skužio tvoj post, valjda zbog žurbe :(
Uglavnom, imam samo ORT od gore navedenih :D
Uz njega čuvam i ETH, UM, TIR, RAL i TAL :P Ali oni mi niti ne trebaju.
Od runewordsa sam si mislio napraviti -> White, Lore i Enigma (Smoke ako nemrem Enigmu).
Jel ko igra sad diablo 2 a da je level približno 35?
ja guram sad na 50 sa amazonkom
ona valkira je prejaka, dere sa frozen novom kad kopljem krne, sama je shebala onog bučera u barakama za onaj mace da ti ona krava posveti
i pazi spiku, posveti mi onaj ancient armor i shebe mi ga, 10% fast recovery, enchanted defense i resis fire 20% -.-'
ja guram sad na 50 sa amazonkom
ona valkira je prejaka, dere sa frozen novom kad kopljem krne, sama je shebala onog bučera u barakama za onaj mace da ti ona krava posveti
i pazi spiku, posveti mi onaj ancient armor i shebe mi ga, 10% fast recovery, enchanted defense i resis fire 20% -.-'
Da li je po tvom mišljenju bolje ta Shakira ( :D ) ili Shadow Master od Assassinice?
e neznam jel to od asasinanke nisam ni dizal previše, kad sam igral sa asasinankom onda sam se baziral na trepove
Baš ih proučavam i oba summona su legendarna. Najbolji summoni u igri.
Shakira:
+ odlični skillovi -> dodge, critical strike, avoid, evade
+ solidan resistance
+ odličan HP
Shadow Master:
+ resistance se diže svakim levelom
+ resistance ne pada promjenom težine na Nightmare i Hell -> uvjek je kao na Normal
+ potencijalno može postati imuna na sve elemente
+ koristi solidne skillove
+ dobiva iteme kako raste po levelima
Obje su fakat uber jake :pray:
Da_killah
20-07-2008, 12:35
Nisam niti skužio tvoj post, valjda zbog žurbe :(
Uglavnom, imam samo ORT od gore navedenih :D
Uz njega čuvam i ETH, UM, TIR, RAL i TAL :P Ali oni mi niti ne trebaju.
Od runewordsa sam si mislio napraviti -> White, Lore i Enigma (Smoke ako nemrem Enigmu).
lol, ja sam si napravio white negdje oko 45. levela, sad sam 65., lore sam imao, ali sad mi je na mercu kad sam uspio napraviti delirium, a izgleda da imam sreće s runama i iako nisam nigdje našao jah rune, imam 2 ber runea, ta 2 sa safirom pretvorim u jah i kad nađem još jedan ber, imam enigmu :D
usput sam si i našao tigulated mail sa defom oko 190 i 3 socketa, taman za enigmu :)
LorlonWarrior
20-07-2008, 13:21
E sad znam da sam već dosadan al ako neko zna di downloadat ATMU koja radi normalno na 1.11 nek mi samo javi... posting.php?mode=reply&f=7&t=24787# (http://www.pcplay.hr/forum/posting.php?mode=reply&f=7&t=24787#)
Ak ko hoće igrat javite mi,užasno je dosadno.
Jedino ako hoces pocet ispocetka i ako hoces jedino na original serverima.
Nažalost neki dan sam počeo ispočetka i baš nemam volje za to i igram prek hamachija a ne na Battle.netu.
Upravo sam poklao Anciente na Hell sa Nekričem, ajme majko kako su lako pali :D Nisam niti jedan Health Potion morao iskoristiti. Čak sam za kraj ostavio frika sa Whirlwindom i pustio ga da me malo šora, bome se namučio protiv mog Bone Armora :D
Ali fini XP daju likovi :pray:
LorlonWarrior
20-07-2008, 18:48
E, evo za sve likove: ja sam onaj dosadni što oće ATMU... Evo pa da kažem, poslo mi ju jedan čikec i spasio me, eto, više se ne morate obazirat na postove koje sam slao... :):):):)
Sad sam dosta lako ubio Mephista sa svojom lvl 40 median asassinkom na players 8 i sada idem na đavla. sa players 8 je onak, dosta zahtjevno, ali na players 1 je pre lako, pa onda igram na 8. Dajte molim vas počnite igrat sa medianom da imam sa kime pprijeć uberlevele, jer su fakat pre teški. Na najlakšem sam jedva uspio ubiti 2-3 kosturra, od kojih mi je jedan dropao unique 2h axe.
Kak si ti na ubere već došao na 40. levelu :o
Leveli su raspoređeni po svim actovima, i po svim težinama. Imaš jedan lvl u bloodraveninoj kripti, jedan u arachnid lairu u actu 3, jedan u stony tombu itd itd... uglavnom, gadni su.... jako gadni.
Da_killah
20-07-2008, 20:46
ti vjerojatno igraš onaj mod? a bartuc to vjerojatno ne kuži? :)
Ma da :D
Ja sam mislio da je čovjek išao na Uber Diabla, Uber Mephista i Uber Baala u Uber Tristramu :D
Ak je ko oko 40 lvl nek se javi da zaigramo.
Ak je ko oko 40 lvl nek se javi da zaigramo.
Javi kad dojdeš negdje između 70-80 levela.
evo neke stvarki koje mi dropale i luk koji sam složil sa runama, nije loš
http://img170.imageshack.us/img170/494/screenshot003dc3.th.jpg (http://img170.imageshack.us/my.php?image=screenshot003dc3.jpg)
http://img142.imageshack.us/img142/5194/screenshot005bk1.th.jpg (http://img142.imageshack.us/my.php?image=screenshot005bk1.jpg)
http://img170.imageshack.us/img170/2144/screenshot006pw2.th.jpg (http://img170.imageshack.us/my.php?image=screenshot006pw2.jpg)
Koliko čarmova imaš :cry: A ja samo 1 grand kaj mi daje nekaj sitno na resistance :cry:
ma to je sve smeće, onak daju neš sitno dmg-a
jedino je ovo prvi pravi koji sam dobio
btw, Valkira sama ubila Duriela na Nightmare, ja ostal bez strijela, nije mi se dalo u grad ić ^^ sada ima 2800 HP-a, ^^
Jel tko za igru ali samo preko lvl. 90? :D
Dosadno mi je. :(
ma to je sve smeće, onak daju neš sitno dmg-a
jedino je ovo prvi pravi koji sam dobio
btw, Valkira sama ubila Duriela na Nightmare, ja ostal bez strijela, nije mi se dalo u grad ić ^^ sada ima 2800 HP-a, ^^
Zbog te Shakire mi dojde da igram sa Amazonkom.
Da_killah
21-07-2008, 15:35
ako nekome još treba sword s 4 socketa, našao sam dacian falx
Lord Coldwolf
21-07-2008, 15:53
trebam par savjeta ( u meduvremenu cu traziti po netu )
ja i brat preko lana mislimo igrati sa barbarom i paladinom (verzija 1.7)
ja sigurno zelim ici na frenzy i imat brzog barbara koji udaranjem puni i health i manu.
E sad, za koja oruzja da se specijaliziram (macevi, sjekire, nesto trece ? )
Brat bude paladin koji bi najbolje isao uz ovakvog barbara, pa dajte savjete (skillovi i sl)
Oboje su fighteri pa bi vjerojatno paladin trebao imati neke aure koje radi drugaciji damage.
ko igra sa Paladinom?
nek se javi imam dobru stvar za dat ^^
Ja igram s paladinom isponova kolega :)
Sickmanno1
21-07-2008, 19:07
ko igra sa Paladinom?
nek se javi imam dobru stvar za dat ^^
Ja igram...trenutacno sam 60lvl, evo upravo idem ubit onog Nacrosa u Act V...
Prošao sam na normal sa onom čarobnjakušom na 40-om lvl-u.
Baal me je jedva okrznuo, nisam potrošio niti jedan potion
mravojed20
21-07-2008, 21:28
Evo prvi pravi set item, taman se može koristiti od 47.levela. Ovo želim sve imat, baš me zanima koliko vremena će mi trebat da nađem cijeli set. :D
http://img170.imageshack.us/img170/3784/barbarianat8.th.jpg (http://img170.imageshack.us/my.php?image=barbarianat8.jpg)
Sickmanno1
21-07-2008, 21:31
Iskreno trebat ce ti 3 godine ak imas srece lol :D
Znam da sam ga ja skupljao jako jako dugo i razocarao se dok sam vidio da je oruzije cekic :(
Evo, nakon što me je CHOLIK nebrojeno puta doslovno pregazio uspio sam i ja njega (jedva):
http://img440.imageshack.us/img440/2206/screenshot011qq6.th.jpg (http://img440.imageshack.us/my.php?image=screenshot011qq6.jpg)
mravojed20
21-07-2008, 21:40
Iskreno trebat ce ti 3 godine ak imas srece lol :D
Znam da sam ga ja skupljao jako jako dugo i razocarao se dok sam vidio da je oruzije cekic :(
Heh :D Čujem da je šansa da ti neko dropa Soul Cage armor gotovo ravna nuli.. a nema veze, vidjet ćemo, stavit ću screen za par godina :P
Da_killah
21-07-2008, 21:44
stavi ti stavi, evo ja ubio baala na nightmare, pa još jednom i niš pametno, nijedan unique niti set, možda ga još koji put odem kasnije srediti...
mravojed20
21-07-2008, 22:00
Evo s tom kacigom imam 89 magic find i sad mi padaju unique i rare još češće, evo ne lažem svakih 10 minuta mi padne bar jedan rare, unique svakih sat vremena, baš sam sad dobio unique amulet, daje 10 na sve atribute i na sve resistance. Igram godinama diablo2 ali nikad mi ovako često nisu padali.
Evo prvi pravi set item, taman se može koristiti od 47.levela. Ovo želim sve imat, baš me zanima koliko vremena će mi trebat da nađem cijeli set. :D
http://img170.imageshack.us/img170/3784/barbarianat8.th.jpg (http://img170.imageshack.us/my.php?image=barbarianat8.jpg)
Ja sam na starom Barbaru imao nekoliko komada tog Seta. Samo kaj ne znam gdje mi je taj faking BackUp, imam bekapiranog barbara na 43. levelu, a zadnji bekap je bio debelo iznad 70-og levela :D
Da_killah
21-07-2008, 22:56
ma i meni lete rare itemi stalno, ali s magic findom oko 200, baal mi u 2 puta nije niš pametno (zeleno i zlatno) izbacio
Ja farmam uglavnom Baalove minije (Nightmare) zbog XP-a, pa mi je onako usput još i Baala koknuti, pa kaj dobijem dobijem :D Ali bome se fini XP može dobiti farmanjem tih minija, jako brzo leveli skaču.
Da_killah
21-07-2008, 23:06
na players nešto ili bez? ja sam sad 68. level i idem još par puta na njega :)
Ovisi, kako s kojim likom :D
Sa Sorcicom sa ga farmao konstantno sa "players 8", sa Nekričem bez ikakvog players-a. Sa Nekričem tek sada na Hell farmam Mephista i minije prije njega na "players 3-5". Na "players 8" mi pre dugo traje runda pa mi se ne isplati.
ScorpiuS
22-07-2008, 10:44
Evo, CHOLIK me je nagovorio da ponovno igram malo D2. Pa sam počeo. Doduše još uvjek sam "u povojima". Lvl 10 Assassin.
Jel tko za igru ali samo preko lvl. 90? :D
Dosadno mi je. :(
bump....
Paladin lvl.99 traži drugara ili drugaricu da zajedno kolju naporne monstere. :D
oces lvlupat sorsu lvl 7 8)
Tj. Uzmem tvoj save pa level upam ili ćeš se joinat pa prek hamachia?
Valkira je pre imba roknula je Diabla na nightmareu, dobro ja sam sastrane rokal naravno, ali nije crkla ni jednom, onaj Lighting inferno kaj diablo prži ništa, nula bodova, koda ne šljaka :D sad mi valkira ima 3500 lajfa ^^
evo ovo mi dropal Diablo ako kome treba rado mijenjam za neki dobar helm od kojeg mogu imat koristi za amazonku ^^
http://img147.imageshack.us/img147/376/screenshot011vc4.th.jpg (http://img147.imageshack.us/my.php?image=screenshot011vc4.jpg)
Lol meni to malo prije dropao Mephisto.
Neg danas sam pol dana runnao Andariel za SoJ i Mepha za neke iteme na Nightmare i losije dropove nisam imao u zivotu, jedino kaj je vrijedilo je ovaj stit no njega sam prodo jer vec imam onaj Moses koj ima imba all resistance
A magic find mi na 233% ... koma
LorlonWarrior
22-07-2008, 20:43
E, liks, evo dobijem sad prije po sata drugi Civerb's Ward... Mislim stvar je totalno sranje, al eto, ako ima kolekcionara pa ima fali neka se samo jave... I ako imaju nekih isto tako loših unique ili set itemsa pa da se swapamo (jer krenio prije par dana new game s Amazonkom a eto već na Lvl 23 pa ako imate neki unique ili set prikladno za nju...) :D
Eto, sad je krenulo.
Mephisto mi dropao super armor: Duriel's shell.
Ma milina :D
Eto, sad je krenulo.
Mephisto mi dropao super armor: Duriel's shell.
Ma milina :D
daj screen
Evo.
http://img386.imageshack.us/img386/2400/durielshellju9.th.png (http://img386.imageshack.us/my.php?image=durielshellju9.png)
Trenutno na sebi imam armor sa 4 perfect topaza al ovo definitivno ide na mene dok normalno igram.
Mephisto mi je jos dropao dosta dobrih unique no sve sam prodo, krenulo je no polako mi se spava ...
Uuu, lijep armorček.
Ja sam pauzirao Diablo :D Igram Fallout i do jaja mi je :pray:
Kod mene je obrnuto xD, pauzirao Fallout preso na Diablo
Edit: Upravo mi dropao Meph 5 itema, 3 rare 2 unique :D Sad idem identificirat
Sickmanno1
22-07-2008, 22:25
auuu bartuc...vidi za tvog nekrica :D
http://www1.imageve.com/images/95309207799_thumb.jpg (http://www.imageve.com/195309207799)
Ideš beba, do jaja item :pray:
To je +6 na Bone Spirit :pray: A na Hell uglavnom samo njega i koristim pošto mi je Spear pre slab, njega koristim eventualno za lakše protivnike koji dolaze u rojevima :D
Ali neću ga uzeti :cry: Iako je ovo kao da si stavio drogu pred narkomana :D
EDIT: Ali moja glavica u ruci mi daje +62% na Resist All. tak da bi bez toga bio u banani kad malo bolje razmislim :D
Dreamer Deceiver
22-07-2008, 22:43
danas skužio da je durijel škrt ko škot...
10 išao na njega...7 puta pustio samo plave iteme
EDIT : nikad nisam uzimao one hirelingse iz 3. acta ... šta imaju onu freezing auru ?
U ACT II na Nightmare težini ti imaju Holy Freeze auru, i to Defence plačenik. U ACT III su ti oni magičari kaj bacaju Glacial Spike i sl. Oni su također odlični pošto su jedini likovi kojima možeš dati štit u ruke i jako dobro kolju odnosno ne kolju već ti pomažu pošto zamrznu većinu neprijatelja.
Dreamer Deceiver
23-07-2008, 12:28
ma ovi iz act 3 su prejebeni, nikad ih nisam uzimao a tek sad vidm kako su jebeni :D
inače, moja assissinka super napreduje :D
ako se oko nje okruži puno neprijatelja, tri puta tiger strike i onda dragon kick.
inače imam dva claw weapona s dragon fangom, bildam tiger strike, claw mastery, za block, te venom. Također mislim par skillova baciti za brže trčanje/napadanje
Tj. Uzmem tvoj save pa level upam ili ćeš se joinat pa prek hamachia?
igraj bez editora pa ces vidit kad ces na 99 doc ^^
enivej, ima ko enigmu od vas ?
Da_killah
23-07-2008, 14:40
ja još čekam jednu ber runu, ili jah, što prije padne :)
Evo jedan me bivši forumaš (sigurno nećete otkrit koji :rotfl: ) zamolio da objavim njegov network na hamachiu. Inače on je negdje oko 20. lvl, a ponekad tamo igram i ja koji sam na 50-om.
Znači:
ime: bigdanger
pass: danger
LorlonWarrior
23-07-2008, 22:01
Eo ovak!
Dobijem još jednu BER runu (a jesam sretnik :D:D), a budući da već imam Enigmu, odlučim se trampat za nju...
Pa sad, ko je zainteresiran, a vjerujem da ih puno ima, nek se javi... Al nek pripremi Unikata i Set itemsa budući da su najbolje šanse za drop BER rune 1:208705 kod Duriela, 1st kill, na Hell... A ja je dobio od glupog duha na Hellu (šanse za to su 1:3261562 :D:D), a to su jako male šanse, znači nedam je zabadava... Ako neće niko, može mi poslužit za neke druge rune words...
Znači, ko oće, nek javi na lorlonwarrior@windowslive.comSpa da se se dogovorimo, ako ga zanima naravno :)
Sickmanno1
23-07-2008, 22:59
Reci sta trazis za BER...ujedno trazim i LEM hebeni...
Ghost_Rider
23-07-2008, 23:04
Skojim ti likom igras ja neznam kojeg cu uzet :roll: :gitara:
Sickmanno1
23-07-2008, 23:28
Koga to pitas :S
LorlonWarrior
24-07-2008, 14:58
Reci sta trazis za BER...ujedno trazim i LEM hebeni...
Pa evo, ajd reci mi ti iskreno šta misliš kolko vrijedi...
Mislim, neki likovi u tri godine igranja ne dobiju ni jednu, a ja eto počašćen pa dobio dvije :D
Pa sad, dobijem ju sa Sorcceresom na 94 levelu, znači na njoj imam Enigmu, i Delirium i svašta tako da mi za nju ne treba više ništa... Ionako prešo igru s njom...
A sad... Trenutno igram s Paladinom, Necromancerom, Amazonkom, Assassainkom, i Druidom... Pa tražim u zamjenu za runu bilo šta što njima odgovara, nije bitan item level, ionako će jednom narast do tog levela... Al nemoj sad baš ni mislit da mi daš 2 unikata pa to je to... Pih, kad bi BER runa vrijedila 2 unikata onda bi je svi imali... Tako da, morat ćeš pripremit dooosta stvari... Jbg, ako ne želiš, mogu ja onda pravit sebi i BER TIR UM MAL PUL, imam ja dosta koristi od te rune...
Eto tolko od mene pa razmisli...
Može mi neko reč neku web stranicu na kojoj se mogu nač rune words?
LorlonWarrior
24-07-2008, 15:58
http://bandersnatch.org/rwg/rwg.py
Sickmanno1
24-07-2008, 15:59
*cut*
Evo dude pa biraj...
http://img148.imagevenue.com/loc827/th_11338_Game_2008-07-24_16-51-18-75_122_827lo.jpg (http://img148.imagevenue.com/img.php?image=11338_Game_2008-07-24_16-51-18-75_122_827lo.jpg)http://img205.imagevenue.com/loc452/th_11344_Game_2008-07-24_16-51-12-47_122_452lo.jpg (http://img205.imagevenue.com/img.php?image=11344_Game_2008-07-24_16-51-12-47_122_452lo.jpg)http://img186.imagevenue.com/loc444/th_11345_Game_2008-07-24_16-50-50-89_122_444lo.jpg (http://img186.imagevenue.com/img.php?image=11345_Game_2008-07-24_16-50-50-89_122_444lo.jpg)http://img144.imagevenue.com/loc1008/th_11354_Game_2008-07-24_16-50-49-08_122_1008lo.jpg (http://img144.imagevenue.com/img.php?image=11354_Game_2008-07-24_16-50-49-08_122_1008lo.jpg)
http://img232.imagevenue.com/loc534/th_11365_Game_2008-07-24_16-50-43-87_122_534lo.jpg (http://img232.imagevenue.com/img.php?image=11365_Game_2008-07-24_16-50-43-87_122_534lo.jpg)http://img216.imagevenue.com/loc256/th_11366_Game_2008-07-24_16-50-36-54_122_256lo.jpg (http://img216.imagevenue.com/img.php?image=11366_Game_2008-07-24_16-50-36-54_122_256lo.jpg)http://img245.imagevenue.com/loc336/th_11368_Game_2008-07-24_16-49-43-78_122_336lo.jpg (http://img245.imagevenue.com/img.php?image=11368_Game_2008-07-24_16-49-43-78_122_336lo.jpg)
http://img22.imagevenue.com/loc1043/th_11374_Game_2008-07-24_16-49-39-45_122_1043lo.jpg (http://img22.imagevenue.com/img.php?image=11374_Game_2008-07-24_16-49-39-45_122_1043lo.jpg)http://img42.imagevenue.com/loc685/th_11380_Game_2008-07-24_16-49-36-84_122_685lo.jpg (http://img42.imagevenue.com/img.php?image=11380_Game_2008-07-24_16-49-36-84_122_685lo.jpg)http://img104.imagevenue.com/loc487/th_11386_Game_2008-07-24_16-49-35-03_122_487lo.jpg (http://img104.imagevenue.com/img.php?image=11386_Game_2008-07-24_16-49-35-03_122_487lo.jpg)
LorlonWarrior
24-07-2008, 16:50
Eto, može, našo sam dosta što bi mi moglo poslužit... :D
Možda će neko reći da sam lood al pristajem... :D
Aj dodaj me na MSN-u kao kontakt pa da razjasnimo detalje... lorlonwarrior@windowslive.com
shebo Bala na nightmare ko od šale sa Valkirom, ma prebolesna je
evo treba kome ovaj mač ?
http://img254.imageshack.us/img254/9637/screenshot014hc7.th.jpg (http://img254.imageshack.us/my.php?image=screenshot014hc7.jpg)
a ove rukavice mi dropale, prehebene su
http://img440.imageshack.us/img440/7003/screenshot015tk5.th.jpg (http://img440.imageshack.us/my.php?image=screenshot015tk5.jpg)
http://bandersnatch.org/rwg/rwg.py
Hvala
Da_killah
24-07-2008, 17:35
btw, i ja sam našao 2 ber rune ( 72. sam level), i sad čekam treću. nać ću ja i to, pa taman ako budem trebao slagat iz nižih runa, inače te 2 sam pretvorio u jah
ček kaj moš rune isto pretvarat kao i dragulje ?
daj kombinacije da vidim, nisam to znal
mravojed20
24-07-2008, 18:30
Kopi pejst s 36. stranice ovog topika, da killah je stavio:
mravojed20
24-07-2008, 18:43
E i one slabije rune možeš stavljati po tri iste u cube da dobiješ runu višeg reda, znači npr. 3 El rune = 1 Eld runa
LorlonWarrior
24-07-2008, 18:45
btw, i ja sam našao 2 ber rune ( 72. sam level), i sad čekam treću. nać ću ja i to, pa taman ako budem trebao slagat iz nižih runa, inače te 2 sam pretvorio u jah
...Heh, a eto, baš smo neki sretnici... Uf, a zamisli da oćeš pretvarat slabe rune u ZOD... Trebalo bi ti par tisuća EL runa da bi dobio ZOD pretvaranjem... :S
ZATO SAVJET SVIMA:
NE BACAJTE SLABE RUNE!!! ONE SE MOGU PRETVORIT U JAČE!!!
Znači kad imaš tri EL, to ti isto ko da imaš jednu ELD... I tako dalje sve do ne znam koje, i onda idu po dvije iste, ne više tri. Nemojte bacat rune uglavnom :D
ZATO SAVJET SVIMA:
[/quote]
A jbte sad mi kažeš
LorlonWarrior
24-07-2008, 19:37
ZATO SAVJET SVIMA:
A jbte sad mi kažeš[/quote]
A jbg.. :(
To ti ionako valja tek od verzije 1.10 pa nadalje... Tak da se utješiš ako ju nemaš :D
A ako imaš... Onda bolje poćni skupljat :toilet:
ja sav sretan ako dobijem El runu, slabo mi dropaju stvari
tak da ono
al aj valda bu sad bolje na helu kad krenem igrat
Dreamer Deceiver
24-07-2008, 20:42
e zamolio bi da ako nađete koji claw weapon s 3 soceta da mi ga sačuvate :D
LorlonWarrior
24-07-2008, 20:50
ja sav sretan ako dobijem El runu, slabo mi dropaju stvari
tak da ono
al aj valda bu sad bolje na helu kad krenem igrat
Pazi, ja sam da bi dobio HEL, DOL, i još runa takvog ranka, išo ubijat The Countess
u Toweru na Nightmareu 53 puta! :kill:
Možete vi sad mislit da sam ja lud il šta, al kad ju ubiješ točno 53 puta, dobiješ sve rune od EL do HEL. Treba jaaaako puuuuuno živaca za to, al ako vam je stalo, eto, idite i prašite ju onda :rambo:
Uff, ja sam znao Baala farmati po 50x zbog levela i itema :D Nemoj se ti brinuti, svi smo ti mi ovdje ludi :D
...Heh, a eto, baš smo neki sretnici... Uf, a zamisli da oćeš pretvarat slabe rune u ZOD... Trebalo bi ti par tisuća EL runa da bi dobio ZOD pretvaranjem... :S
ZATO SAVJET SVIMA:
Znači kad imaš tri EL, to ti isto ko da imaš jednu ELD... I tako dalje sve do ne znam koje, i onda idu po dvije iste, ne više tri. Nemojte bacat rune uglavnom :D
:bravo: Ne idu dvije iste, nego 3 + chipped gem (al ne ide bilo koji, za odredjene 3 ide odredjen chipped gem), i tako za 6 runa, onda sljedece idu 3 iste + gem.
Uglavnom isti princip.
Evo popis, standard pretvorba, znaci samo 3 iste radis sa ovima: El, Eld, Tir, Nef, Eth, Ith, Tal, Ral, Ort
Zatim pretvorba ovako (samo 1.10 i dalje verzije):
P.S. Nadam se da ce ovo nekom pomoc
Kad smo već kod toga, kak se vama da toliko igrat? Mislim, ja kad prijeđem d2 na normal, imam 80% manju inicijativu da idem igrat dalje. Sad sam recimo prešao normal na players 8 sa lvl 62 median asassinkom, i jednostavno mi se više neda za******* sa tim. Ono, dođem u den of evil i počistim sve, i jednostavno izađem iz igre jer mi se ne da više. Nemam ja tu upornost. Priznajem, nikad nisam dogrrao do hell težine, jednostavno mi nakon što sam sve vidio manjka motivacije za igrat dalje. Isto je bilo i sa wow-om kad sam došao do end game-a
Meni se svidjaju itemi, pa zato igram :)
Kad smo već kod toga, kak se vama da toliko igrat? Mislim, ja kad prijeđem d2 na normal, imam 80% manju inicijativu da idem igrat dalje. Sad sam recimo prešao normal na players 8 sa lvl 62 median asassinkom, i jednostavno mi se više neda za******* sa tim. Ono, dođem u den of evil i počistim sve, i jednostavno izađem iz igre jer mi se ne da više. Nemam ja tu upornost. Priznajem, nikad nisam dogrrao do hell težine, jednostavno mi nakon što sam sve vidio manjka motivacije za igrat dalje. Isto je bilo i sa wow-om kad sam došao do end game-a
Zašto smo mazohisti pitaš :D
Pa bit Diabla je prvenstveno napraviti GodLike charactera, a to podrazumjeva relativno visok level od cca 70+ te da sakupiš iteme koji čine tvog lika perfektnim. Na Normal dobivaš jako loše iteme, što ti je veća težina i što si viši level, to buš dobivao i bolje iteme od monstera. Tak da uglavnom svi ustraju sa svojim likovima zbog ta 2 razloga -> XP i itemi.
Ipak je tu cool faktor kad se pojaviš sa Nekričem u Full Trang setu pri 80-90 levelu :D
Eto ti si napisao 5 redova, ono sto sam ja skratio u jednu kratku recenicu :rotfl:
Itemi su zakon, mozda nit ne moras drugim pokazivat vec se divis sam sebi sto si uspio takvo sto skupit :D
Na kraju dana kad se sve zbroji i oduzme, ispada da se satima mučimo, uzbuđujemo i tragamo za... pixelima.
LorlonWarrior
24-07-2008, 21:39
A čuj, nekako se moramo zabavit... :D
A de jel zna neko di mi je nesto onaj što oće da se mjenjamo za BER runu??? :?
LorlonWarrior
24-07-2008, 21:44
:D
:bravo: Ne idu dvije iste, nego 3 + chipped gem (al ne ide bilo koji, za odredjene 3 ide odredjen chipped gem), i tako za 6 runa, onda sljedece idu 3 iste + gem.
Uglavnom isti princip.
Evo popis, standard pretvorba, znaci samo 3 iste radis sa ovima: El, Eld, Tir, Nef, Eth, Ith, Tal, Ral, Ort
:bravo: Ma znam ja to, samo mi se nije dalo pisat. A te gemmove nisam ni spominjo kad ih imaš na bacanje.
Jooooooj kad se svi moramo pravit pametni... Ko da nemam internet da provjerim ionako... :thumbs2:
Ma ak nekom se neda trazit sam skokne ovdje i vidi ...
Mozda nisi spominjao gemove i dao si krivu informaciju a neko mozda ne zna il ne trazi na netu ...
LorlonWarrior
24-07-2008, 22:15
Pa vidi, već je neko stavio post u kojem pišu te formule pa sam samo u biti ponovio ono što je već neko napiso... :boohoo:
Ajde, nećemo se sad tu svađat :friends:
Da_killah
24-07-2008, 23:37
neki su me krivo citirali i to, al nema veze :)
Sickmanno1
25-07-2008, 00:56
A čuj, nekako se moramo zabavit... :D
A de jel zna neko di mi je nesto onaj što oće da se mjenjamo za BER runu??? :?
Onaj sam ja i sry sto sam imao pametnijeg posla danas od cekanja da mi se ti javis.
Inace MSN nekoristim jerbo imam na "poslovnom" preko 2k kontakta, a na privatnom stotinjak pa me ljudi utuse...sta ces kad sam internet celebrity...
LorlonWarrior
25-07-2008, 01:56
Onaj sam ja i sry sto sam imao pametnijeg posla danas od cekanja da mi se ti javis.
Inace MSN nekoristim jerbo imam na "poslovnom" preko 2k kontakta, a na privatnom stotinjak pa me ljudi utuse...sta ces kad sam internet celebrity...
A kako ćemo onda transfer obavit...? Ajd smisli neki naćin... :o
Sickmanno1
25-07-2008, 02:01
a kak drugacije nego preko hamachia ^^
LorlonWarrior
25-07-2008, 02:04
A joj... :shock: Onda mi nekako moraš dat upute budući da ga nikad nisam koristio... Imam setup, sve, samo ga instalirat trebam
Sickmanno1
25-07-2008, 02:08
A kak si ti mislio prebaciti iteme?
Preko MSN-a ^^
Inace lagano je...samo ga installiras i join an existing network i upises ime PCDiablo i password: lame ^^
I onda ces mene vidjeti u toj grupi i double kliknes na moj nick i wola...mos chatati samnom ^^
LorlonWarrior
25-07-2008, 02:11
Ma mislio sam ako imaš ATMA pa da ti pošaljem file preko MSN-a...
Ajd evo sad ću instalirat pa napravit to što si mi reko :D
Nemoj se ljutit, ja sam malo noob inače :pray:
Sickmanno1
25-07-2008, 02:15
Ma neljutim se...a i moze cak i tako preko ATMA...mozes mi onda poslati na mail..
sickmanno1@gmail.com
i reci koje iteme da ja tebi saljem ^^
LorlonWarrior
25-07-2008, 06:10
De ajde, furam neku otrcanu žutu strijelu sa Amazonkom, nisam ni konto kolko je loša... :cry:
De jel ima neki dobar da mi da neku bolju? :D
Eto, sam da se pohvalim, danas sam dao đabe JAH runu, hehe... Pitajte ako nevjerujete sickmanno1 :D
Sickmanno1
25-07-2008, 13:55
je je, a nes rec sta sam sve ja tebi dao :P
LorlonWarrior
25-07-2008, 14:12
je je, a nes rec sta sam sve ja tebi dao :P
A LOL, to je bilo sve za BER... A JAH si dobio đabe :D
LorlonWarrior
26-07-2008, 03:47
E, de ajde, već cijeli dan niko ne stavi ni jedan post... Niste valda svi prestali igrat D2?? :shock:
ScorpiuS
26-07-2008, 06:55
a koji si ti lvl. Ja sam negdje oko 25 neznam sad točno.
McPingvin_v2.0
26-07-2008, 09:21
Počeo sam igrati... Amazonka rastura guzove :>
Da_killah
26-07-2008, 09:39
E, de ajde, već cijeli dan niko ne stavi ni jedan post... Niste valda svi prestali igrat D2?? :shock:
ja i hoću, na kojih mjesec dana, danas idem u motovun, vraćam se iduću subotu, a onda odmah u ponedjeljak na 2,3 tjedna na hvar...
Ja sam također prestao :D
Fallout 2 rastura Đavi guzu uzduž i poprijeko :P
^^ No frendovi me pokusavaju navuc sa Medianom (opet!)
Dreamer Deceiver
26-07-2008, 10:31
ja igram još uvijek :P
assassinka 37 lvl koja radi oko 1200 dmg-a :P
Imaju kakav network gdje igraju sa medianom? Baš mi treba netko za igru.
LorlonWarrior
26-07-2008, 12:57
Aaaaaa... A ja sam prije 3 godine prešo igru sa Barbom i Sorcom i sad podjelio njihove najbolje stvari (JAH runu :D)...
Pa sad opet prelazim ponovo sa Amazonkom(26), Sorcom(12), Paladinom(13) i Necrosom(18)... (brojevi u zagradama su leveli naravno...) Pa još uvijek imam volje za igrat... A ionako neam bog zna kaki komp da igram igruruine poput Crysisa tak da se sad držim D2 dok ne dođe trojka... :D
Sry, smatramo da je 4 maximalan broj (iako nas sad 3, 4. je na moru), pa je network private
Sry, smatramo da je 4 maximalan broj (iako nas sad 3, 4. je na moru), pa je network private
Elitist bastards...
Ma šalim se, nema veze
Našao sam si u crovortexu Diablo 2 Expansion Pack za 119 kn pa me zanima jel to Diablo 2 s expanzijom ili samo expanzija?
mravojed20
26-07-2008, 17:59
Samo ekspanzija.
ScorpiuS
26-07-2008, 18:46
A koliko je igra stara čovjek bi rekao da bi trebala igra biti jeftinija.
LorlonWarrior
26-07-2008, 21:43
Našao sam si u crovortexu Diablo 2 Expansion Pack za 119 kn
Ja sam vidio u Enteru u Vukovaru za 80 Kn s expanzijom ...
Mislim da sam i ja to vidio u Metrou u Zadru prošle godine, sad mi je žao što nisam kupio.
Probat ću još negdje potražit jer mi se neda dat 200+ kn za toliko staru igru
LorlonWarrior
27-07-2008, 00:04
E, de ajde, ovaj Iron Maiden (ne bend!) na Necrosu je glupost!!!
Ja ga bacio na ove budale i pustio ih da me kolju bokte nestalo mi helta za šest sekundi a njima ništa! Jel ja to možda krivo koristim il jel mi može neko objasnit kako djeluje taj Iron Maiden? Svi ga hvale a meni tu kenja... :(
iron maiden se baca na monstere, ali samo ako imaš golema ili revived monstere
1. monsteri najčešće idu na tvoju pratnju, rijetko kad na tebe. a ako i odu na tebe, malo se odmakneš i pustiš ga da se predomisli :D
2. golem i revived imaju nekoliko puta više healtha od tebe.uglavnom imaju bolji armor od necroa i bolje resistove. revived ima 10x više healtha nego originalni monster.. a to zna bit u tisućama..
3. ti si tu da napucavaš spellovima sa strane, a ne da budeš meta..
ScorpiuS
27-07-2008, 09:08
Jeli netko ikad igrao sa Assassinom pa da mi reče kako točno treba koristit njene Martial Arts skillove.
slayervedran
27-07-2008, 10:01
ja igram sa assasinkom,lvl 38 sam .pa prvi napad su ti charge skillovi a drugi napad kad napunis onda udaras.uglavnom elemental dmg .onda imaš onu granu traps,to nisam probao i imas onu shadow granu ,to je super ..
moja žena igra assassinku samo sa trapsima..
wake of fire tak brzo počisti ekran da je bolno za gledat
moja žena igra assassinku samo sa trapsima..
wake of fire tak brzo počisti ekran da je bolno za gledat
Kad sam prvi put prošao igru s Assasinkom i ja sam tako igrao :)
Ubija taj spell.
Dreamer Deceiver
27-07-2008, 14:02
jap, jeben je wake of fire kao i death sentry ...
ni'ko nikad nije koristio blade fury ?
Danas samo igrao sa g. MPxPXel. Dao mu hrpu golda. Dosta set itema, unique itema i dosta rare itema. Prešli act 1 i krećemo u pohod na act 2. Lik samo mora stajat i gledat kako ja koljem :rotfl:
LorlonWarrior
27-07-2008, 14:14
iron maiden se baca na monstere, ali samo ako imaš golema ili revived monstere
1. monsteri najčešće idu na tvoju pratnju, rijetko kad na tebe. a ako i odu na tebe, malo se odmakneš i pustiš ga da se predomisli :D
2. golem i revived imaju nekoliko puta više healtha od tebe.uglavnom imaju bolji armor od necroa i bolje resistove. revived ima 10x više healtha nego originalni monster.. a to zna bit u tisućama..
3. ti si tu da napucavaš spellovima sa strane, a ne da budeš meta..
:D Ma da, znam ja kako Necros funkcionira... U biti ti samo stojiš sa strane i bacaš Curses i pukneš neku magiju tu i tamo a ovi tvoji Minionsi (LOL) kolju monstere... Al taj Iron Maiden nekako mi čudno djeluje... Zapravo ko da ni ne djeluje... A dobro, na levelu 18 mislim da još nije ni potreban... :D
Al mogu reć da mi malo je pomogo kad dok sam sakatio Andy. Ubila je ona kosture ko iz šale, al Blood Golem se je dočepo i šiba ju, pa ja malo bacim Life Tap da se puni, pa Iron Maiden i tako... A uglavnom, aj fala na tutorialu :D
Hmm, ne kuzim zasto Life Tap ako si imao samo Blood Golema koj vec sam po sebi ima Lifesteal
No uglavnom na Necrosa treba malo navikavanja ak igras sa Summonima
IGoR_2803
28-07-2008, 10:02
evo me s mora opet... se igra sto d2 jos uvijek ili su svi na Jadranu? :)
LorlonWarrior
28-07-2008, 13:56
E, ako nekom treba para a sumnjam da takih ima, eto našo sam neku Amulet, daje 73% Extra Casha pa je dajem, meni ne treba :D
ScorpiuS
28-07-2008, 14:15
Uh, meni n treba. Konstatno mi je stash pun love.
Sickmanno1
28-07-2008, 14:21
E, ako nekom treba para a sumnjam da takih ima, eto našo sam neku Amulet, daje 73% Extra Casha pa je dajem, meni ne treba :D
Uff sto si darezljiv ^^
Ako se neko hoče pridružit, brat i ja počinjemo ispočetka u modu Median.
Igramo prek haimachia
ime: iznogud1515
pass: 1515
Baš kad sam izbrisao Median... Mislim ono....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.