Log in

Pogledaj cijelu verziju : The Dark Knight (2008)

Stranica : 1 [2]

RIDER32
30-07-2008, 02:49
@Sickmanno1, ja sam imao neku full lošu verziju divx-a, slika je bila katastrofa. VHS ima božanstvenu sliku prema onome :D

Imao si verziju... neko otisao u kino i ponio kamericu i snimio cijeli film... i onda ...

Tako se ljudi snalaze XD

W3DR4N
30-07-2008, 06:11
Evo pogledao sam film i moram reći da je fenomenalan. Film je jednostavno perfektan, nisam mu našao niti jednu manu, možda eventualno lijevo oko od Denta nakon you know what :D Gluma je odlična, radnja je odlična, bolestan um Jokera je fenomenalan, ma ono, šteta kaj ne rade više filmova ovakve kvalitete.

*SPOJLER BURAZ* Onda pretpostavljam da si žmirio kad je Batman uzimao "otisak" i potom pravio rekonstrukciju metka. :rotfl:

bezimeni
30-07-2008, 06:23
A dobro...film ima bedastoća i nepotrebnih scena.Možda je malo prerazvučen te je Batman možda trebao imati značajniju ulogu u filmu itd.Film ima mana i meni je prvi dio definitivno bolji i ovaj je dio definitivno prerazvikan ali kada se podvuče crta ipak je to jako dobar Batman film.Meni daleko bolji od starog serijala.Puno ludi hvali Burtonov Batman Returns a meni je u usporedbi sa The Dark Knight-om smiješan bez obzira što se neki pozivaju na bajkovitost isl.Ovo je po meni Batman serijal kakav je oduvijek i trebao biti.Nolan je napravio jako dobar posao pogotovo sa prvim dijelom kojeg smatram najboljim filmom o nekom strip junaku ikada.

Bartuc
30-07-2008, 08:39
*SPOJLER BURAZ* Onda pretpostavljam da si žmirio kad je Batman uzimao "otisak" i potom pravio rekonstrukciju metka. :rotfl:

Ne podcjenjuj moć Morgan Freeman-a i njegovih spravica, ipak je on buraz od Gordona :D

The Boz
30-07-2008, 13:00
W3DR4N3, why so serious?

Film je nenadpresavrgenscinantan!

Aerial
30-07-2008, 13:43
nenadpresavrgenscinantan!

Jesi to uspio i izgovoriti kad si već napisao? :D

@ Bezimeni: Batman ni ne treba imati veću ulogu u filmu, jer se film ne vrti isključivo oko njega... Svaki bitniji lik je dobio odgovarajuću dozu pažnje, a s obzirom da je Batman već koliko-toliko karakterno isprofiliran u "Batman Begins", ne treba ga opet otkrivati nanovo.

Bartuc
30-07-2008, 13:46
Ma Weki u zadnje vrijeme (čitaj - zadnjih par mjeseci) pre kritično gleda na sve osim Witchera i još par proizvoda. Nikako mu se nemre udovoljiti :D

The Boz
30-07-2008, 14:02
voli Witchera jer počinje sa W i ima mnogo secksa. Sad samo ostaje pitanje, jel mu se sviđa Willy Wonka?

Dreamer Deceiver
30-07-2008, 14:13
i ako se vonki sviđa weki ? :P

Kenyi
30-07-2008, 15:13
Ja mislim da je vedran u pravu.

Bartuc
30-07-2008, 17:08
Ja mislim da je vedran u pravu.

Ne moraš se slagati sa wekijem, nebu ti to donjelo admin status :P

OT: Kaj mislite, bude li bio nastavak? Treči dio?

Kenyi
30-07-2008, 17:16
Ne, ali ipak ja se slazem sa vedranom, on je totalno u pravu.

Aerial
30-07-2008, 17:19
Bartuc, to je Kenyi, on šale piše bez smajlija :D

Kenyi
30-07-2008, 17:24
to nije istina, ja se jos uvijek slazem sa vedranom :(

W3DR4N
30-07-2008, 17:39
W3DR4N3, why so serious?

Film je nenadpresavrgenscinantan!

Nije ozbiljnost. Film bi bio zabavan da nije predug, prepun praznog hoda i nelogičnosti. Ovakav kakav je, samo je dosadan.

Svi gledatelji, bez iznimke kod tebe, mene, ili velikog zagovornika aeriala, samo čekaju da se Joker pojavi u sceni, jer je jedini u ekipi posao shvatio kako treba i potrudio se odraditi ga. [OPET SPOJLERI BURAZ]SHarvey Dent je tako polovičan lik, tako zamarajuć. Njegova transformacija nema nikakvu težinu jer je instantna. "Aha, sad sam spečen, pa sam zločest. Idem napraviti ono što sam trebao od početka." Sjećaš se one bolesno dobro nijansirane zloće koja se javlja u Michaelu Corleonu? Ali to je redatelj, koji inzistira na tome. Kužiš koja je razlika kad skužiš da Gordon kao umre i kad Reachel umre? Za prvog kažeš "jebiga, frajer je likčina i bez njega batman više neće biti isti". Kod druge, one bitnije, kažeš samo "super, i tako je bila čista dosada od likuše".

E da. Danny Elfman >>>>> Hans Zimmer
Ali to je doista stvar ukusa.
http://youtube.com/watch?v=kRZAk2rfESU
http://youtube.com/watch?v=RBzkAbx9gk0

Sickmanno1
30-07-2008, 17:55
Film bi bio zabavan da nije predug, prepun praznog hoda i nelogičnosti. Ovakav kakav je, samo je dosadan.

Da...zato uporavo ja osobno najvise i volim batman od svih heroje jer zapravo nema nikakvu moc...obican je covjek koji uz pomoc gadgeta i dobrog treninga rijesava zlocin u gradu. Dok gledas Supermana npr. nista te nemoze iznenaditi, jer ipak taj covjek puca lasere iz ociju izmedu ostalog....

Dreamer Deceiver
30-07-2008, 17:55
sam to samo ja ili zimmer u zadnje vrijeme koristi svoje stare melodije u novom ruhu za novije filmove ?
AKo slušate zimmera, primjetit ćete da je tako. ;9
e da, od elfmana mi je bolja tema :D

Aerial
30-07-2008, 18:16
Weki, bokte, kažeš da je film predugačak, pa onda kažeš da su likovi prejednostavni... Što, da se svaki lik na filmu razvijajo 5 sati, pa da film bude dug 25 sati, onda bi ti bio taman?.. Harvey je ispao sasvim ok, u svakom slušaju bolji od "starog" koji postane zločest zato što je dobio čašu kiseline u lice u sudnici (a opće poznato je da kad nekog polijete tekućinom da mu se ona prolije točno po polovici lica).

W3DR4N
30-07-2008, 18:38
Film može trajati sat i po i opet biti predugačak, dok film od četiri sata može biti normalne dužine. Stvar je u popunjavanju vremena sadržajem. Nije stvar u vremenskoj, već sadržajnoj dužini.
Isto tako, film ne treba biti dugačak da bi likovi bili dobro odrađeni.

I ne razumijem zašto sad s podsmjehom gledaš na karikaciju likova kad je takav predložak. Upravo će takvo razmišljanje sputati Nolana, i ograničiti ga na daljnje nastavke koje će Warner zasigurno tražiti.
Bilo je lako napraviti Jockera, ali Scarecrow i Two-face su očajno odrađeni u tom kvazi-realnom Batmanu. Batman je karikatura, i jednaki su takvi njegovi suparnici. Kako bi odradio jednog Freeza? Ili Mad Hattera?

bezimeni
30-07-2008, 19:41
Jockera će u 3. dijelu navodno glumiti Johnny Depp...tako se barem nešto šuška.Mislim da će svaki novi nastavak donjeti daljnji pad kvalitete.Ali takav je barem duplo bolji od prvog Batman serijala.Prvi je serijal bio karikturan sa tek dobrom dozom stila u prva dva dijela dok je ovaj serijal triler i adrenalinska zabava.Ima sigurno manje naivnih i nelogićnih scena od svih ostalih Marvel filmskih obrada zajedno.A po kvaliteti mu ni jedan stripovski serijal nije ni blizu bez obzira na sve nedostatke.Ali da je to sada najbolji film svih vremena ,nije.Na imbd-u vodi ispred jednog Kuma što je "bogohuljenje".

Kenyi
30-07-2008, 19:44
spast ce to za mjesec dva.

Aerial
30-07-2008, 20:21
Kako bi odradio jednog Freeza? Ili Mad Hattera?

Ne bi.
To se zove adaptacija :)

Btw, u trećem djelu bi se navodno mogao pojaviti Pingvin...

Teon
30-07-2008, 21:29
Ili Riddler teh Nygma, Enigma lol

Bartuc
30-07-2008, 22:28
Svi gledatelji, bez iznimke kod tebe, mene, ili velikog zagovornika aeriala, samo čekaju da se Joker pojavi u sceni, jer je jedini u ekipi posao shvatio kako treba i potrudio se odraditi ga.

Slažem se, i ja sam jedva čekao da doleti scena sa Jokerom. Jednostavno je fenomenalan lik, nevjerojatan utisak je ostavio na mene.

Ako stave u treči dio Johnny Deppa, to više nebu to. Možda će lik dobro odraditi posao, ali Jokera je Heath proslavio do neba te time dignul kriterije za Johnny-a, a nekako sumnjam da su ti kriteriji dostižni tom glumcu. PotC 1 je bio odličan i Johnny ga je fenomenalno odradio, ali druga 2 nastavka me razočarao lik :(

W3DR4N
30-07-2008, 22:55
Depp je takav kalibar da se njegov potencijal ne može predočiti rječju.
Recimo, individualan slučaj koji si naveo, PotC, ovisi o redatelju i scenaristu. Tu je Johnny odradio kako su mu rekli, i film(ovi) su ispali takvi kakvi jesu.
Ali, osim Jack Sparrowa, imaš Sweeney Todda, Willy Wonku, Raoul Dukea, pa čak i Ed Wooda. S obzirom na "staž" luđaka, Batman bi mu bio laganini posao. Uostalom, pod tolikom šminkom, sumnjam da bi se i vidjela razlika.

Bartuc
30-07-2008, 23:10
A imao je dobrih uloga taj Depp, šteta kaj mi je pao u očima zbog PotC-a, ali iz tvog posta u Deppove uši, neka kvalitetno nasljedi ulogu od legenadrnog Heatha. Mada mi je iskreno žao kaj nebu Heath još jednom zarolao tu ulogu, šteta kaj je otišao tako rano pošto je dečko imao također velikog potencijala.

Lol, pod tolikom šminkom mu se niti neće drastično razlikovati uloga od Jack Sparrowa :D Čovjek se iznenadi kad vidi Deppa bez šmikne :D

Lord Jambrek
31-07-2008, 00:46
Ili Riddler teh Nygma, Enigma lol

Ako Riddlera ne glumi opet Jim Carrey onda me neće ni 5% zanimat

Chace
31-07-2008, 00:50
Ali da je to sada najbolji film svih vremena ,nije.Na imbd-u vodi ispred jednog Kuma što je "bogohuljenje".

stvar je ukusa...ja sam godfathera jedva probavio od dosade, film je nekako monoton i uspavljujuć...po meni nebi trebao biti nit u top 100...

Lord Jambrek
31-07-2008, 00:52
Ali da je to sada najbolji film svih vremena ,nije.Na imbd-u vodi ispred jednog Kuma što je "bogohuljenje".

stvar je ukusa...ja sam godfathera jedva probavio od dosade, film je nekako monoton i uspavljujuć...po meni nebi trebao biti nit u top 100...

Pokopaj se :D Godfather je film savršene radnje i razvoja likova :D

Meni je osobno Scarface naj naj film, owna mi čak i Return Of The Jedi

Dark Knight je već pao na 9.2, samo je pitanje vremena kad će past iza Godfather-a

bezimeni
31-07-2008, 19:50
JOHNNY DEPP LINED UP TO PLAY THE RIDDLER IN NEXT BATMAN FILM (http://www.holymoly.co.uk/news/28/johnny-depp-lined-up-to-play-the-riddler-in-next-batman-film-3842.html)
Ipak nebu glumio Jockera u novom nastavku nego the Riddler-a.Meni je taj lik skroz nepoznat.Jedva čekam novi nastavak.

edit: sad sam skužil da je to ustvari Edward Nigma....

Aerial
31-07-2008, 20:22
Ovaj... ako ovo nastavi ovim tokom, u trećem djelu biti će najmanje 4 negativca - Joker, Two-Face, Riddler i Penguin.

Batman će biti gangbangan :D

Bartuc
31-07-2008, 20:53
The more the marryer :D

Ovaj Batman je toliko uber da su mu 4 negativca šetnja parkom. Neka još stave i Poisonous Ivy i Cat Woman u trojku, fali komada u filmu pošto je Rejčl bila katastrofa. Mogli su boljeg komada naći za Katičinu zamjenu.

Sickmanno1
31-07-2008, 21:06
Ma Catwoman je pod must za novog batman...

Bartuc
31-07-2008, 21:19
Uff, neka stave Halle Barry i da vidiš gledanosti :D

Wild Pussy :pray:

Lord AngelRI
31-07-2008, 21:26
nemogu gledat film :( al zato slusam soundtrack :D

ja mogu al još nisam... al moram ić i idem ovaj tjedan još!!!

Sphinx
31-07-2008, 22:10
evo vratia san se iz kina, film je jebenica ^^

joker je prelud, osobito trik sa nestajanjem olovke

Matilda Mother
01-08-2008, 09:42
film je dobar, ali tri sata u kinu... umrla sam sjedeći i pokušavajući se sklupčati na ljubavnom sjedalu :|

Lord Jambrek
01-08-2008, 10:25
film je dobar, ali tri sata u kinu... umrla sam sjedeći i pokušavajući se sklupčati na ljubavnom sjedalu :|

Kaj nisi babića stavila na pod kao klupicu za noge?

Matilda Mother
01-08-2008, 11:11
služio mi je za druge stvari :D

Dreamer Deceiver
02-08-2008, 23:32
ja sam tek sad pogledao batman početak :(
ali jebemu, film je prejeben :pray:
defintivno jedan od najboljih filmova baziranih prema stripu :pray:

Bartuc
02-08-2008, 23:34
Ma i novi Hulk, Iron Man i Batman su odlično ispali. Sva tri filma se isplati pogledati.

Dreamer Deceiver
02-08-2008, 23:37
to ću i učiniti :D

olio
02-08-2008, 23:38
da ali dc comics >>>>> marvel

Dreamer Deceiver
02-08-2008, 23:42
slažem se stime, zadnje vrijeme jako puno dobrih dc komica čitam :D

olio
02-08-2008, 23:43
danas sam nabavia sva batman izdanja :D

Maloki
03-08-2008, 01:31
Di to nabavite? :(

###DK###
03-08-2008, 09:21
ja sam tek sad pogledao batman početak :(
ali jebemu, film je prejeben :pray:
defintivno jedan od najboljih filmova baziranih prema stripu :pray:

I ja. Jučer ga nabavio.
Odličan film. Oni prije Batmani mi nisu nešto. Nolan je ovo podigao.
Zagrijao sam se. Sad je vrijeme za Dark Knighta. :D

Da_killah
03-08-2008, 11:02
ja sam ga jučer pogledao prvi put, jučer sam se nakon tjedan dana vratio doma i nešto površno čitao, pa sam vidio da je netko napisao neke gluposti za aarona eckharta, kasnije kad nađem ću komentirati...

Dreamer Deceiver
03-08-2008, 11:20
u batman beginsu me zasmetalo jedino što je hans zimmer reciklirao svoj soundtrack od kralja arthura :(

Bartuc
03-08-2008, 11:34
TDK - parodija (8sYBqhOEdRQ)

:D

Lord AngelRI
03-08-2008, 15:46
danas idem gledat u 20,20.... :D :D

Bartuc
03-08-2008, 17:24
Blago tebi, znaš da mi je danas došlo da ga odem još jedanput pogledati u kino. Ali ne da mi se solo u kino :(

W3DR4N
03-08-2008, 18:33
Uvijek možeš admina pozvati na dejt, ukoliko platiš kino i ćevape.

bezimeni
03-08-2008, 19:04
Ja bum se zadovoljio i sa par piva i velikom porcijom kokica . Vedranu možemo dijeliti čvrge za vrijeme filma jer je zagriženi burtonovac :D .

Lord Jambrek
03-08-2008, 19:13
Blago tebi, znaš da mi je danas došlo da ga odem još jedanput pogledati u kino. Ali ne da mi se solo u kino :(

Ja sam ga 2 put gledao u kinu :D

2. Put je bio bolji neg prvi put, nekak imaš feeling kao da kraće traje, a onda je film pre savršen :D

W3DR4N
03-08-2008, 19:57
Ja bum se zadovoljio i sa par piva i velikom porcijom kokica . Vedranu možemo dijeliti čvrge za vrijeme filma jer je zagriženi burtonovac :D .

Zapravo mi je Burton izuzetno antipatičan. Za njega mislim da je talentirani umjetnik, ali netalentirani redatelj.
U 35 godina karijere, ima tek četiri dobra filma, dva Batmana, Ed Wood i Big Fish.

Da_killah
03-08-2008, 20:07
ja njega volim kao redatelja, big fish mi je vjerojatno malo ispred ed wooda, i s batmanima se slažem, ali zaboravit škarorukog i sleepy hollow...ccc...

Bartuc
03-08-2008, 22:07
@Weki, da ti još i kartu platim :D

unknown
04-08-2008, 08:59
ja njega volim kao redatelja, big fish mi je vjerojatno malo ispred ed wooda, i s batmanima se slažem, ali zaboravit škarorukog i sleepy hollow...ccc...

još i nightmare before christmas, Corpse Bride i Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street

Lord AngelRI
04-08-2008, 09:52
e da pogledo ga jučer, a šta reć sve ste već rekli; film je zakon ono 10/10 stvrano nemam niti jednu zamjerku, osim one 15 minutne pauze al ok ajd pređemo preko toga...

a što se tiče Jokera tj. Heath Ledger-a defiitivno zaslužuje oskara svoju ulogu je super odigro ono baš kako treba; uživo sam u njegovim objašnjenjima kako je dobio ožiljke... :pray:

Aerial
04-08-2008, 14:48
Snemam niti jednu zamjerku, osim one 15 minutne pauze al ok ajd pređemo preko toga...

Što inače nije ni stvar filma, nego kina koji ga prikazuje :)

Del@
04-08-2008, 15:51
nikako da stignem da pogledam :(

Lord AngelRI
04-08-2008, 22:45
[quote="Lord AngelRI":2lo2uj7u]Snemam niti jednu zamjerku, osim one 15 minutne pauze al ok ajd pređemo preko toga...

Što inače nije ni stvar filma, nego kina koji ga prikazuje :)[/quote:2lo2uj7u]

ma da znam, al eto ono imam dojam koda sam doma pa moram gledat glupe reklame a ne da sam u kinu...

THUNDER_DINIX
04-08-2008, 23:29
meni je super film, malo su ga oduzili i nije bas nesto previse nabijen akcijom, ali ok je. mislim da ce iduci nastavak sa Dvolicnim biti jos bolji

Lord AngelRI
05-08-2008, 09:25
meni je super film, malo su ga oduzili i nije bas nesto previse nabijen akcijom, ali ok je. mislim da ce iduci nastavak sa Dvolicnim biti jos bolji

ma ima i toga dosta, al ajd slažem se s tobom, no napravljeno je super šta je je, po meni super ravnoteža akcije i psiholoških monologa i dialoga likova tako da stvarno ukupni dojam ja definitivno 10/10

THUNDER_DINIX
05-08-2008, 11:06
meni je nekih 7/10 zasad, moram ga jos 1 odgledat pa cu onda vidit

Lord AngelRI
05-08-2008, 13:33
meni je nekih 7/10 zasad, moram ga jos 1 odgledat pa cu onda vidit

opet u kino ili?

THUNDER_DINIX
05-08-2008, 13:41
ma ne :)
kad stigne na DVD

Lord AngelRI
05-08-2008, 13:43
^^ o da, kupujem ga istog trena!!! :D

THUNDER_DINIX
05-08-2008, 17:33
ma ja to iz videoteke nabavim

Lord AngelRI
05-08-2008, 19:54
al ljepše je ovako, istina skuplje je al kad je film zakon onda se nađe lova...

Bartuc
05-08-2008, 20:15
Koliko dođe original film? Koliko ga puta moraš pregledati da bi ti se isplatila kupnja istoga ako u videoteci DVD na 2 dana košta 12 kuna (kod mene, za ostale ne znam).

Nikad nebi kupio film, to su uludo ulupani novci. Zato postoje videoteke, a i hvala bogu mi starije generacije smo oboružane VHS sustavima koji samo čekaju neki dobar film za Božić ili Novu pa da snime filmeka za kućnu kolekciju :D

bezimeni
05-08-2008, 20:48
Pogledao film danas u Cinestaru po drugi puta.Nakon drugog gledanja mi se svidio i više nego prvi puta.Odličan film koji je tek malo predugačak.

Što se kućnih kolekcija tiće slažem se da su to uludo ulupani novci...eto ja sam filmski fanatik i jednostavno ne mogu stati.Prako nekoliko dvd-ova, nemam ih više ni gdje spremati.Imam ih negdje između 300 i 400 komada.Jednostavno dan koji traje 24 sata mi je debelo prekratak da to sve odgledam redovito :D .

Aerial
05-08-2008, 21:39
Imam ih negdje između 300 i 400 komada.

Daaamn, boy! Svaka čast :)

THUNDER_DINIX
05-08-2008, 23:30
Koliko dođe original film? Koliko ga puta moraš pregledati da bi ti se isplatila kupnja istoga ako u videoteci DVD na 2 dana košta 12 kuna (kod mene, za ostale ne znam).

Nikad nebi kupio film, to su uludo ulupani novci. Zato postoje videoteke, a i hvala bogu mi starije generacije smo oboružane VHS sustavima koji samo čekaju neki dobar film za Božić ili Novu pa da snime filmeka za kućnu kolekciju :D
slazem se. bzvz bacanje novaca, ali opet za najbolji film bi dao pare, nebi mi bilo zao, a ovako za makar koji nema sanse. odem u videoteku i posudim film, sta cu trosit novce u prazno

RIPtheREAPER
06-08-2008, 09:31
nije los film, ima nekoliko zbilja dobro odradeni dijelova.
samo me zanima dal na kraju two face umre ili ne? to nisam bas pokopcao jer se radnja prebrzo odvija za moj mozak :D

Lord AngelRI
06-08-2008, 10:37
samo me zanima dal na kraju two face umre ili ne? to nisam bas pokopcao jer se radnja prebrzo odvija za moj mozak :D

hm to i mene zanima, ali mislim da ostane živ e sad....

što se tiče kupovanje originala i posuđivanja u videoteci, istina je da je ekonomski iplatljivije posuđivanje u videoteci, ali također ni imanje svog vlastitog originalnog primjerka kod kuće nije loše kad je neki film odličan...

unknown
06-08-2008, 10:58

hm to i mene zanima, ali mislim da ostane živ e sad....

što se tiče kupovanje originala i posuđivanja u videoteci, istina je da je ekonomski iplatljivije posuđivanje u videoteci, ali također ni imanje svog vlastitog originalnog primjerka kod kuće nije loše kad je neki film odličan...

neće... zato što mu je slažio psihološki profil da ne može biti kriminalac... ono je bio bjesan zato što mu je ženska umrla

THUNDER_DINIX
06-08-2008, 11:43
ne umire Dvolicni, iduci Batman je najvjerovatnije s njim kao glavnim negativcem

Aerial
06-08-2008, 14:24
I Riddler... i možda Joker ... I možda Pingivn.

olio
06-08-2008, 14:25
I Riddler... i možda Joker ... I možda Pingivn.
i catwoman

Izgubljeni
06-08-2008, 15:00
ne vjerujem da ce pingvina ubacit.. mozda catwoman..

Sickmanno1
06-08-2008, 15:06
Catwomen nije negativac, vec nesto izmedu :(...jako zanimljiv lik, po meni...

Bartuc
06-08-2008, 15:11
CatwomenSnije negativac, vec nesto izmedu :(...jako zanimljiv lik, po meni...

Kaže se Catwoman, samo je jedna, unikat :P

Nego kakve veze ima Catwoman iz Batmana sa Catwoman koju glumi Halle Barry? Se prepleču te dvije priče ili je Catwoman zaseban film?

Lord AngelRI
06-08-2008, 15:25
mislim da će bit dvolični, a pingvina ne želim vidjet, taj film mi je jedan od najodvratnijih (nastavaka Batmana) baš mi dođe da se pošteno ispovračam....

###DK###
06-08-2008, 15:31
mislim da će bit dvolični, a pingvina ne želim vidjet, taj film mi je jedan od najodvratnijih (nastavaka Batmana) baš mi dođe da se pošteno ispovračam....

I meni. Još kad počne onu ribu keljat. :yuck:

THUNDER_DINIX
06-08-2008, 18:01
XD
ja sam to jako davno gledao, ali koliko se sjecam odlican je film.

Frky
07-08-2008, 13:21
CatwomenSnije negativac, vec nesto izmedu :(...jako zanimljiv lik, po meni...

Kaže se Catwoman, samo je jedna, unikat :P

Nego kakve veze ima Catwoman iz Batmana sa Catwoman koju glumi Halle Barry? Se prepleču te dvije priče ili je Catwoman zaseban film?

Nikakve veze! Jedino što imaju zajedničko je devet života! Tako da se može reći da je Catwoman zaseban film, samo što je ideja za film potekla iz drugog filma (kao Elektra)!
Kako se to ono zove? Sad stvarno neznam!

Maloki
07-08-2008, 13:54
spinoff?

Aerial
07-08-2008, 14:38

Inače, to je bila Burtonova verzija Pingvina. Oriđiđi Pingvin je normalan čovjek, malo deblji i kukastog nosa, gazda kriminalnog undergrounda, ali sve u svemu ipak čovjek.

90% ljudi s kojima pričam o novom Batmanu kod komentiranja uzima Burtonovu verziju za referencu, a ne strip. Burtonovi filmovi su redateljska vizija toliko koliko su i Nolanovi filmovi. Nijedan serijal ne odgovara atmosferi i stilu stripa.

Lord AngelRI
07-08-2008, 15:47
evo film ruši sve rekorde zarade tj. gledanosti za 18 dana zaradio je u Sjevernoj Americi 400 milijuna dolara!!!!
a još kad se tome pridoda ostatak svijeta eeeee, ovaj nastavak Batmana bi mogo najviše love zaradit...

http://www.hrt.hr/index.php?id=94&tx_ttnews[tt_news]=10374&tx_ttnews[backPid]=93&cHash=a86689b3b6

Frky
07-08-2008, 19:39
spinoff?

E tako je! Svaka čast!

###DK###
07-08-2008, 21:32
evo film ruši sve rekorde zarade tj. gledanosti za 18 dana zaradio je u Sjevernoj Americi 400 milijuna dolara!!!!
a još kad se tome pridoda ostatak svijeta eeeee, ovaj nastavak Batmana bi mogo najviše love zaradit...

http://www.hrt.hr/index.php?id=94&tx_ttnews[tt_news]=10374&tx_ttnews[backPid]=93&cHash=a86689b3b6

Mislim da je već zaradio što se tiče ostalih Batmana. Ako se ne varam. :D

Aerial
07-08-2008, 22:48
Napokon su ga zabranili mlađima od 12 :D

Lord AngelRI
08-08-2008, 09:09

ma nisu trebali, zar bi dječica imala noćne more?? :D :D

###DK###
08-08-2008, 09:38

Zar to nekoga sprječava? :D

Aerial
08-08-2008, 14:12
Sprječava one poput dvoje klinaca koji su u kinu sjedili 2 metra od mene i komentirali svaku drugu scenu s "vaaau!" "on će biti tu-fejs! znaš? tu-fejs!", "uuuuuu", "aaaaaajmeeee staaaaari" i slično :D

###DK###
08-08-2008, 14:15
Sprječava one poput dvoje klinaca koji su u kinu sjedili 2 metra od mene i komentirali svaku drugu scenu s "vaaau!" "on će biti tu-fejs! znaš? tu-fejs!", "uuuuuu", "aaaaaajmeeee staaaaari" i slično :D

Zbog toga je meni draže gledati film na TV-u. Bar nitko ne jauče iza mene. :D

olio
08-08-2008, 15:01
[quote="Aerial_51":37zedevq]Sprječava one poput dvoje klinaca koji su u kinu sjedili 2 metra od mene i komentirali svaku drugu scenu s "vaaau!" "on će biti tu-fejs! znaš? tu-fejs!", "uuuuuu", "aaaaaajmeeee staaaaari" i slično :D

Zbog toga je meni draže gledati film na TV-u. Bar nitko ne jauče iza mene. :D[/quote:37zedevq]
također

King tiger
08-08-2008, 16:04
najbolji dio bitisanja u kinu kad ste s nekim frendom je glasno komentiranje scena s komentarima tipa " jao oca mi moga kako ga je razvalio "

Bartuc
08-08-2008, 16:54
Meni je želja u kinu pogledati neki full napeti Horror i u sceni kada su svi na trncima, da se zderem BUUU iz sveg glasa :rotfl: Ajme daj zabrij, kako bi ljudi pokrepavali od straha :pray: :D

Frky
08-08-2008, 17:30
BUUU je klišej! Probaj nešto orginalno izmisliti što nitko nije čuo i onda će svi pokrepati od straha!
Tipa NJNJNJNJNJ :rotfl:

Lord AngelRI
09-08-2008, 08:47
[quote="Aerial_51":3171r079]Sprječava one poput dvoje klinaca koji su u kinu sjedili 2 metra od mene i komentirali svaku drugu scenu s "vaaau!" "on će biti tu-fejs! znaš? tu-fejs!", "uuuuuu", "aaaaaajmeeee staaaaari" i slično :D

Zbog toga je meni draže gledati film na TV-u. Bar nitko ne jauče iza mene. :D[/quote:3171r079]

da definitvno to... :D

bezimeni
10-08-2008, 11:10
Mislim da sve možemo zahvaliti izvrnom Christopher Nolanu.Čovjek je do sada snimio šest filmova i svi su vrhunski...Following ,Memento,Insomnia ,Batman Begins ,The Prestige i naravno The Dark Knight .Jedan do najboljih redatelja trenutno.Bio je pun pogodak da su baš njega odabrali za ovaj serijal.

Lord Jambrek
10-08-2008, 21:46
BUUU je klišej! Probaj nešto orginalno izmisliti što nitko nije čuo i onda će svi pokrepati od straha!
Tipa NJNJNJNJNJ :rotfl:

Ili jednostavno kad je napeto zgrabi osobu koja sjedi ispred tebe naglo za rame. Da vidiš kak se budale scimaju :D

Arbiter of Change
10-08-2008, 21:52
Ja bio želio Black Mask za negativca:
http://en.wikipedia.org/wiki/Black_Mask_(comics)

Durin
11-08-2008, 09:59
Išao sam gledati film drugi put...i nije mi dosadio.

THUNDER_DINIX
11-08-2008, 11:05
2x si u kinu bio?

Helena
11-08-2008, 11:08
Aha. Također. I još bih ga jednom gledala. :D

Durin
11-08-2008, 11:09
2x si u kinu bio?

Hehehe...tako je to kada ideš jednom sa prijateljima pa opet drugi put ideš sa drugim prijateljima.Mislio sam da će mi dosaditi, ali mi je bilo poprilično zabavno.

THUNDER_DINIX
11-08-2008, 11:10
pa imate vi novaca onda :)
btw, neki kazu da je film predosadan, neki da je odlican. meni je neka zlatna sredina

Durin
11-08-2008, 11:11
2x30 kune (za ulaznicu)+2x10 kuna za kavu mi i nije nešto previše. :)

###DK###
11-08-2008, 11:12
Ja jednostavno ne mogu gledati film 2 puta u kinu.
Na TV-u mogu 20 puta ali u kinu ne.

THUNDER_DINIX
11-08-2008, 11:15
Ja jednostavno ne mogu gledati film 2 puta u kinu.
tako i ja

Lord AngelRI
11-08-2008, 20:15

mah da gledaš 5 puta bilo bi zabavno... :D

THUNDER_DINIX
11-08-2008, 23:21
a nemoj sad pretjerivat

The Boz
12-08-2008, 19:24
Times watched The Dark Knight: 3.

Lord Jambrek
13-08-2008, 00:28
[quote="###DK###":n1ciu31k]Ja jednostavno ne mogu gledati film 2 puta u kinu.
tako i ja[/quote:n1ciu31k]

Meni je baš obrnuto, samo što bi volio gledat filmove u IMAX kinu. Nema mi žešćeg od velikog platna, brutalnog sorrounda :pray:

Da bar naša kina naprave jedan ogroman star wars maraton. Kupiš kartu, gledaš 6 filmova sa 20min pauze između svakog, dobiješ 1L free cuge uz to još kao bonus, cijeli dan besplatno parkiranje...

flander
13-08-2008, 00:37
ma nema do kučnog kina i mira i tišine ^^

još da mogu na WC bi si sve to ugradio

Lord AngelRI
13-08-2008, 09:02
a nemoj sad pretjerivat

dobro ajde jedno 7 puta bi bilo zabavno... :D

###DK###
13-08-2008, 09:18
ma nema do kučnog kina i mira i tišine ^^

još da mogu na WC bi si sve to ugradio

Upreš "Stop" pa obaviš svoje.
Kad se vratiš čeka te film gdje si stao. :D

Death By Sexy
13-08-2008, 10:01
e ljudi vidio sam onu scenu s disappearing penom! prejako.. i moram reči da leđer odlično glumi jedino me malo ta psihopat šminka turn offa, jest da je realnije al hej drugi se oblači u šišmiša..

Lord AngelRI
14-08-2008, 16:20
jel se zna kolka je trenutna zarada filma??

Aerial
14-08-2008, 18:03
Roffles, sanjao sam da sljedeći tjedan dolazi treći dio... c-c-c-c...

THUNDER_DINIX
14-08-2008, 18:07
sanjao? XD
pa de ne moj vise gledat onda, pretvorit ces se u Batmana jos. XD kolko si puta gledo?

Aerial
14-08-2008, 19:21
Jednom samo. Majke mi, reko bi cigo :D

THUNDER_DINIX
15-08-2008, 11:21
1 si gledao i vec sanjas? fora... odustani od daljnjeg gledanja dok je vrijeme :)

Lord AngelRI
16-08-2008, 08:16

da bar... bilo bi jako ljepo... :D

THUNDER_DINIX
16-08-2008, 11:40
izaci ce sigurno, no bas ne iduci tj :)

v4MP1r3
28-08-2008, 23:03
gledao sam film prvoga dana prvoga prikazivanja u zagrebu. pozalio sam. fakat sam pozalio. jednostavno necu preci preko cinjenice da tim burton vishe ne radi na batmanu i toga da su prekrasan batmobil pretvorili u tenk, TENK.
joj pardon, pustinjsko vozilo.
i na kraju to "pustinjsko vozilo" postaje ... NESTO na dva ogromna kotaca.

ne, stvarno, film je jedino dobar zbog djokera, i sada mi je zao sta se glumac predozirao jer vishe necu moci vidjeti tavko izdanje genijalnoga uma.

Da_killah
28-08-2008, 23:07
ja sam zamijenio malu lanciu detu na svom stolu nešto malo većim batmobileom iz prva 2 dijela :)

Teon
29-08-2008, 08:50
gledao sam film prvoga dana prvoga prikazivanja u zagrebu. pozalio sam. fakat sam pozalio. jednostavno necu preci preko cinjenice da tim burton vishe ne radi na batmanu i toga da su prekrasan batmobil pretvorili u tenk, TENK.
joj pardon, pustinjsko vozilo.
i na kraju to "pustinjsko vozilo" postaje ... NESTO na dva ogromna kotaca.

ne, stvarno, film je jedino dobar zbog djokera, i sada mi je zao sta se glumac predozirao jer vishe necu moci vidjeti tavko izdanje genijalnoga uma.

Ovo nije prvi put da je batmobile Tank, naime Nolan je inspiraciju uzeo uglavnom iz Millerovog Batmana (The Dark Knight Returns) tamo je Batmobile tenk, te se tamo pojavljuju oni "followeri" Batmana koje je takodjer ubacio u film.
A Jokera je preuzeo iz "The Killing Joke" (meni najbolji strip, uz Milleroc TDKR i ak ga procitas vidjet ces kolko je toga skopirano od tam) i onog Arkham Asylum: A Serius House on Serius Earth (taj jos nisam procitao)

Uglavnom smatram da je Nolan odradio odlican posao na oba filma, drzeci se stripa a opet ga ucinit realnijim

Aerial
29-08-2008, 09:36
Pa zanimljiva stvar i jest to što pokušava biti realniji, ionako mi je dosta ušminkanog i plastičnog Batmana od prije 20 godina, mislim, nisam dijete više, želim da to pređe na neku novu razinu :)

Teon
29-08-2008, 09:48
A i kod Batmana je uvjek bilo sto je imao ozbiljnu i mracnu temu (barem u stripovima, a i Burton je to dobro odradio), koja nije samo borba izmedju dobra i zla. Npr. u "The Killing Joke" pocnes drugacije razmisljat o Jokeru, ne vise kao nekom ludjaku nego kao pretjeranom primjeru ljudi koji su imali "los dan" (nezelim spojlat za one koji nisu citali, al oni koji jesu ce skuzit)

Sickmanno1
29-08-2008, 09:57

lol, a napisao si da ti je Batman Begins jedan od top 5 filmova, a vozilo je isto :?

Death By Sexy
29-08-2008, 10:00
batman returns..

Sickmanno1
29-08-2008, 10:03
batman returns..

onda zajeb :(

Bio sam ziher da sam tak vidio :(

A batman returns je smijesan u najmanju ruku nasprem novih batmana...

Death By Sexy
29-08-2008, 10:23
s tim se u potpunosti slažem... ali ovaj kvazi tenk i onaj motor su i meni užasni.. jednostavno pretjerivanje(ko da batmobile nije, al je zaštitni znak nontheless :D)

Lord AngelRI
29-08-2008, 13:10
što se tiče novog bamanovog vozila kako ga neki zovu TENK meni je osobno puno bolji i realniji od onog ˝starog˝ batmanovog vozila...

###DK###
29-08-2008, 13:24
što se tiče novog bamanovog vozila kako ga neki zovu TENK meni je osobno puno bolji i realniji od onog ˝starog˝ batmanovog vozila...

Također.
Onaj stari mi nije bio nešto. Svakakvih nekih spravica u njemu ali nigdje prostora.
U ovoga velikog bar ima negdje sve to stati. :D

v4MP1r3
30-08-2008, 01:39
[quote="Lord AngelRI":15q312do]što se tiče novog bamanovog vozila kako ga neki zovu TENK meni je osobno puno bolji i realniji od onog ˝starog˝ batmanovog vozila...

Također.
Onaj stari mi nije bio nešto. Svakakvih nekih spravica u njemu ali nigdje prostora.
U ovoga velikog bar ima negdje sve to stati. :D[/quote:15q312do]

well sorry if I'm a fa of old batman.
meni je uvijek bio drazi Burtonov batman.
Gotham kao gotham, sa cudnim grotesknim zgradama, tamnim nebom, ljudima loseg raspolozenja, puno uzuranosti, sunca gotovo i nema... ah well... the new age is here. cant help it.

Teon
30-08-2008, 09:22
E da, Gotham su ovdje skroz zabrljali, ko neki happy NY i svo ono Jokerovo unistavanje ne pomaze feelu mracnog Gothama (kojeg nema u ovom filmu)

Lord AngelRI
30-08-2008, 09:27
očito je ovo novi Batman i novo doba... samo tako napred... :D

v4MP1r3
30-08-2008, 13:22
E da, Gotham su ovdje skroz zabrljali, ko neki happy NY i svo ono Jokerovo unistavanje ne pomaze feelu mracnog Gothama (kojeg nema u ovom filmu)

očito je ovo novi Batman i novo doba... samo tako napred... :D

zato se ja nadam da ce zvat dragoga Tima Burtona da SVE TO PRERADI i stvori pravi Gotham.

Cthulhu
30-08-2008, 13:57
nada umire posljednja.

bango
30-08-2008, 17:50
procito sam da ce u novom batmanu cher glumiti catwomen el to istina ili -_- :killyou: :killyou:

###DK###
30-08-2008, 18:32
procito sam da ce u novom batmanu cher glumiti catwomen el to istina ili -_- :killyou: :killyou:

Njoj je više od 60 godina.
Mogu mislit kako će to ispast.

Cthulhu
30-08-2008, 19:33
r u fucking with me?!?!?

bezimeni
30-08-2008, 22:50
A zna se da Christopher Nolan nikada neće snimiti Batmana sa catwomen.Ponovio je to nekoliko puta jer taj lik nebi mogao prikazati dovoljno realistično.Kako da prikaže realistično lik koji je umro te ponovno oživi od lizanje mačke.

Anarion.Umarth
30-08-2008, 22:52
pa neka se posavjetuje sa helle berry......

Windwalker
30-08-2008, 23:05

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :pray:

v4MP1r3
31-08-2008, 10:10

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :pray:

DOBRAAAAAA
:rotfl:

Njoj je više od 60 godina.
Mogu mislit kako će to ispast.
ovo sam i ja cuo. i mislim da je to istina. al stvarno ne znam koji je qurac redatelju, pa nek zove Pfeiffericu ako zanemaruje godine, ta zena macka je jos uvijek komad.

###DK###
31-08-2008, 10:25
Mogu se kladiti da će joj skoro svi pokreti biti kompjuterski obrađeni.
Ta nemože ona skakutat kao neka 30-godišnjakinja.

Bartuc
31-08-2008, 11:07
A zna se da Christopher Nolan nikada neće snimiti Batmana sa catwomen.Ponovio je to nekoliko puta jer taj lik nebi mogao prikazati dovoljno realistično.Kako da prikaže realistično lik koji je umro te ponovno oživi od lizanje mačke.

Lizanje mačkice te nemre oživjeti, ali ti može podignuti... duh.

@Deka (###DK###) :D Rekli su ljudi da nebude film rađen sa Catwoman... Tak da nije bitno koliko može skakati ili nogu visoko dizati :P

Sickmanno1
31-08-2008, 14:15

Lizanje mačkice te nemre oživjeti, ali ti može podignuti... duh.

Hahahaha, kak si me sad nasmijao, nisi ni sam svijetan :D

v4MP1r3
31-08-2008, 14:18
pardon, al christian bale se mora drzati tresh hororaca a ne betmen uloge, ja njega ne mogu i dalje smisliti,a on kvari izgled samog betmena, te me malo me nervira njegov nacin govora. prvo sam mislio da tako prica zbog maske , kao pritische mu mozak sta ja znam, al ne, cini se da frajer fakat tako prica. growla, bolje receno.

###DK###
31-08-2008, 14:18
@Deka (###DK###) :D Rekli su ljudi da nebude film rađen sa Catwoman... Tak da nije bitno koliko može skakati ili nogu visoko dizati :P

Deka? Super. :D
Znači nema Catwoman. Još bolje. :D

bezimeni
31-08-2008, 14:24
pardon, al christian bale se mora drzati tresh hororaca a ne betmen uloge, ja njega ne mogu i dalje smisliti,a on kvari izgled samog betmena, te me malo me nervira njegov nacin govora. prvo sam mislio da tako prica zbog maske , kao pritische mu mozak sta ja znam, al ne, cini se da frajer fakat tako prica. growla, bolje receno.
svašta..pa on barem izgleda kao netko tko bi mogao nekoga opaliti po njušci za razliku od prijašnjih majstora koji su po tom pitanju totalno neuvjerljivi.I u kojim je to on tresh filmovima glumio :shock: .

I da, Bartuc :thumbs2: .

Arbiter of Change
31-08-2008, 14:29
Hvala bogu da se neki super heroj sjetio mijenjati glas kako ga ne bi prepoznali.

Sickmanno1
31-08-2008, 15:24
Hvala bogu da se neki super heroj sjetio mijenjati glas kako ga ne bi prepoznali.

Bash sam to ja sad htio napisati...

Inace Majkl Kiton je smjesan, o Đorđu i Kilmeru necu ni pricat...

v4MP1r3
31-08-2008, 15:44

Bash sam to ja sad htio napisati...

Inace Majkl Kiton je smjesan, o Đorđu i Kilmeru necu ni pricat...

kad pogledas ovo za glas, ajde oke.
(LOL)
mozda cak imate pravo xD
((a i nesto sam svrljao netom pa je ispalo da covjek ima upalu mishica pa tako prica >__>))

a sta se tice Michael Keaton, on je meni najdrazi betmen, isto kako mi je i Jack Nicholson drazi od Heatha Ledgera.

a Bale je glumio u Americkom Psihu, i sad da cujem tko ce rec da je to "ozbiljan hororac". lici ko b-rated movie s jako puno ulozene love da ne izgleda ko da je b-rated.

Aerial
31-08-2008, 15:46
Baleu svaka čast za ono što je od sebe napravio da glumi u The Machinist...

bezimeni
31-08-2008, 15:57
Američki psiho je gotovo kultni film.Uostalom ima solidnih 7.3 na imbd-u Klik (http://www.imdb.com/title/tt0144084/).I nisam još nigdje pročitao da ga je bilo tko svrstao u b film.Uostalom taj ga je film proslavio, jer još iz vremena dok je bio dječija zvijezda (Empire of the Sun) nije snimio ništa značajnije.American Psycho je sve samo ne B film.Film ima 4 wins & 7 nominations sa raznih filmskih festivala.

v4MP1r3
31-08-2008, 16:09
Američki psiho je gotovo kultni film.Uostalom ima solidnih 7.3 na imbd-u Klik (http://www.imdb.com/title/tt0144084/).I nisam još nigdje pročitao da ga je bilo tko svrstao u b film.Uostalom taj ga je film proslavio, jer još iz vremena dok je bio dječija zvijezda (Empire of the Sun) nije snimio ništa značajnije.American Psycho je sve samo ne B film.

zar nije poanta hororaca da su strasni? ja vidim vishe sarkazma u tom filmu nego uzasno "skeri" trenutaka.
ah well. necemo skretati s teme.

batman.

mogu reci jos jednu pozitivnu stvar u vezi ovoga filma.
svidja mi se soundtrack. ludi su dobro obavili posao (premda su trebali zvati dannya elfmana. ok stat cu xD)

bezimeni
31-08-2008, 16:17
Novi Batman serijal je po svemu superiorniji od starog serijala.Da nije stari serijal toliko jako podbacio nebi ni bilo razloga snimati ovaj novi, zar ne ?Iz strog serijala jedino mi prvi dio prolazi i to samo zato jer je Jack Nicholson spasio film.Da ga je glumio bilo tko drugi film bi ispao isto kao i drugi dio...srednja žalost.3. i 4. dio ne treba ni spominjati....oni su totalna koma.Uostalom publika je rekla svoje klik (http://www.imdb.com/find?s=all&q=batman&x=0&y=0)S.

Cthulhu
31-08-2008, 18:41
Baleu svaka čast za ono što je od sebe napravio da glumi u The Machinist...
baš sam htio da kažem.machinist je tako dobar film,ako ne bude bilo ičeg pametnijeg,danas ću ga gledati na dvd-u.zahvaljujem ti se što si me posjetio.

Aerial
31-08-2008, 19:29
np :)

Lord AngelRI
01-09-2008, 11:25

ma daj molim te odlično glumi Batmana, i siguran sam da će i u idućim nastavcima glumit....

The Boz
01-09-2008, 11:55
Umm... Američki Psiho je trebao biti hororac? Am I missing something? Po tome je i Donnie Darko slasher movie, jelda?

Cthulhu
01-09-2008, 12:25
lol,istina...psiho definitivno nije trash,a nije ni horor.