Log in

Pogledaj cijelu verziju : Tajne WoW-a

Plexihack
25-06-2008, 16:22
Ajde podijelite s nama sva tajna mjesta koja znate u WoW-u,mjesta za koje malo ljudi zna,mjesta koja su neotkrivena...

Evo danas ja sa druidom ištao do Maelstrom-a...
Na pola puta u Great Sea sam došao do ruba,more je prestalo postojati,a kad sam išao roniti došao sam do točke u kojoj se umre i vidio sam najnižu točku u WoW-u...

streetrace777
25-06-2008, 16:27
Imas koji SS?

Plexihack
25-06-2008, 17:08
Evo 3 ^^

http://www.imagesforme.com/out.php/t88599_kulno.jpg (http://www.imagesforme.com/show.php/88599_kulno.jpg)

Svinjoguz
25-06-2008, 18:23
ako vas to zanima evo par zanimljivih linkova

closed zones:
http://www.wowwiki.com/Category:Closed_Zones

future zones:
http://www.wowwiki.com/Category:Future_Zones

Lepro
25-06-2008, 22:32
Joj, cini mi se po ss da je ovo neki ------- server :P
Imas sve forme druida a nemas ni jedne torbe...hmmm cudno..

B4j4
25-06-2008, 22:45
ima u tanarisu ( mislim ) lik koji ti daje quest samo kad si mrtav tj ghost...

Plexihack
26-06-2008, 06:56
Joj, cini mi se po ss da je ovo neki ------- server :P
Imas sve forme druida a nemas ni jedne torbe...hmmm cudno..

Let's just call it...exploration ^^

Note:Ovdje se ne govori o piratiji...imam originalni WoW,originalni TBC...

Lepro
26-06-2008, 09:59
kk sry, ja nako samo nesto :D
e da ja sam imao slucaj kad sam imao duel ispred orgrimara sa lockom. Lock me feara i ja trceci u fearu propadnem kroz pod(teksturu) i nadjem se ispod orgrimmara tj. iza zidova..lol

Dark Saruman
26-06-2008, 23:07
Ma ovo nije ništa u usporedbi što su moji frendovi otkrili :O

Ripaz
27-06-2008, 07:33
Ovo mi je najdraži exploring ikad, šteta što je fake. LINK (sYEjwOlHu_M)

Wizard
27-06-2008, 10:47
a sta su tek moji frendovi otkrili, da ima stvarni wow svijet, nesto slicno ka atlantida ispod atlantskog oceana tamo negi kod portugalske obale, lol pa moga si dat neki link a ne ono ja sam faca imam milijun goldi i t6 ali nemam armory link

Aerial
27-06-2008, 13:12
Moj djed može dual-wieldati dva lolheralda...

bornathepicek
27-06-2008, 15:06
U nangradu blizu grada Gandara, ima komad zemlje koji lebdi i na tom komadu je drvo sa kojeg su pale jabuke i na kojem lezi kostur sa zabijenom sjekirom u glavi :D

LukA33
28-06-2008, 08:53

Ovo me malo podsjeca na ono: "Moj je tata jaci od tvog tate" i sl.

Dark Saruman
28-06-2008, 11:51
hmm zelite dokaze. Ok pricekajte da dodjem doma PC pa cu postat SS (screenshotove)

RIPtheREAPER
01-07-2008, 01:34
Lol, dokaze o cemu? :S

mr.dodo
18-07-2008, 15:16
vidio sam na SS da imas music player.. daj mi plz objasno kak to funkcionira i di se skida.

Aerial
18-07-2008, 16:55
To je valjda za one kojima je preteško alt-tabati WMP...

Arbiter of Change
18-07-2008, 16:56
Vjerojatno je više problem u 20Mb što ih Winamp ždere nego li u nesposobnosti.

Zwer
27-07-2008, 23:12
jao ovaj kraj great sea je zanimljiv :P

akzz79
03-10-2008, 18:58
prije dok je wall jumping u wowu bio moguc, stalno sam exploito... jos u prvom wowu sam znao kako doc u Hyjal preko wintersrpinga i kako doci u caverns of time u tanarisu...
steta sto sad neam ni jedan stari screenshot gdje sam znao otic u Zul'gurub preko deadwind passa... i to ne kroz portal nego bas ovako... stari izgled ZG-a je bio bas lol... bio sam i iispod SW-a ali to sada vise nije moguce doc tamo... Jedina mjesta na koje je moguce doci sada je troll dancing village tamo pokraj moongladea i u Old ironforge... ako koga zanima kako doci tamo sam neka se javi :D.. e i da, bio sam na vrhu Ironforgea, mislim te planine di je IF.. na vrhu ima kao neko mjesto, vatrica gori i neka zastava... otamo odma mozes i otic na onu pistu pokraj IFa sto je vidljiva kad letis u wetlands ili sl..

Sporky
21-06-2009, 12:19
prije dok je wall jumping u wowu bio moguc, stalno sam exploito... jos u prvom wowu sam znao kako doc u Hyjal preko wintersrpinga i kako doci u caverns of time u tanarisu...
steta sto sad neam ni jedan stari screenshot gdje sam znao otic u Zul'gurub preko deadwind passa... i to ne kroz portal nego bas ovako... stari izgled ZG-a je bio bas lol... bio sam i iispod SW-a ali to sada vise nije moguce doc tamo... Jedina mjesta na koje je moguce doci sada je troll dancing village tamo pokraj moongladea i u Old ironforge... ako koga zanima kako doci tamo sam neka se javi :D.. e i da, bio sam na vrhu Ironforgea, mislim te planine di je IF.. na vrhu ima kao neko mjesto, vatrica gori i neka zastava... otamo odma mozes i otic na onu pistu pokraj IFa sto je vidljiva kad letis u wetlands ili sl..

Ma kakv wall jumping. Hyjal si usao tak da si skako po planinici blizu portala u frostwhisper gorge ili kak se vec zove,ZG je mogla uci svaka budala trebao si samo blizu portala po onoj planini sa mountom morao malo skaka. Samo si mozak morao koristit i svugdje bi usao.
Sto se tice Caverns of time svaki warr je mogao bez beda uci jel je bio jedan mob na nekoj planinici i samo si ga chargao i zavrsio na njoj i nakon toga par skokova i paf u cos-u si.
Jos se sjecam kako mi je frend jednom bio na hyjalu 2h i gm naletio pa mu je rekao da mora napustit to podrucje i da ga nece banat. ak bi ga banao da bi morao i pola wow populacije banat.

FaTaL_mRkvA
21-06-2009, 17:40
Ja sam bio ispod stormwinda...
Frend mi je pokazo, i nakon 2 dana dosao patch gdje su nest pomrdali i dalje se nije moglo.
Al sam otkrio novi način :)
Ak nekog zanima mogu objasnit

Aerial
21-06-2009, 22:48
Far Sight vidi sve.

Old Ironforge, Mount Hyjal, Sunwell (izvana lol), Sartharionove generički oblikovane brežuljke bez tekstura itd... :D

Smeagoul
22-06-2009, 07:40
Kako sunwell samo izvana ?
Znam da ima ona pregrada izmedju Kil'Jeadena i Mu'rua, ali samo far sight smjesti negdje u kud pregrade, i moci ces "izaci".. bar je meni radilo u s4 sa Eagle's Eye :P

Aerial
22-06-2009, 10:35
Izvana, kao, iz Sun's Reach Harbora :D
Građevina ima urušeni krov pa se može viditi što je unutra... naravno, unutra je hrpa sranja s urnebesno lošim teksturama, a sam Sunwell je zapravo ogromna rupa bez dna :D

A to što kažeš za pregradu (dakle, u raidu kao instanci, jel).. da, i meni je trebalo par minuta dok nisam našao nekakav prokleti kut iz kojeg sam mogao dalje projicirati Far Sight do KJ-ove prostorije :P

FaTaL_mRkvA
22-06-2009, 22:35
Evo što mi se dogodilo maloprije.
Nije neka tajna više...bug.

Čekam ja brod za Ratchet u Booty Bay-u.
Stanem skroz na rub onog mostića, i idem po sok.
Vratim se i vidim da me brod 'zakačio'.
Bio sam u travel formu i stajao sam izvan broda tak da mi je samo prednja šapa dodirivala brod.
Mislio sam si, ako se pomaknem, past ću u vodu i moram opet čekati brod.
Ode brod, odem i ja s njim.
Loading screen mi se zbrejka, čekam 2 min, ništa - AltF4.
Uđem u WoW ponovno, i vidi čuda! Umjesto u Ratchetu ja sam u Hammerfalu (Hordin grad u Arathi Highlands).
Nalazim se ispod tla (slično kad uđeš ispod SW) i padam, padam, padam nekih 5-6sec i umrem.
Odaberem 'Relase now' i pojavim se na groblju kod Hammerfalla. Tijelo mi je tamo odma, ali stoji kojih 3m u zraku.
Resurrectam se, onda kostur ostane u zraku.
Čudno mi je, nema nijednog monstera okolo. Uđem ja u Hammerfall nema NIKOG, nijednog guarda, playera, NPC-a - nikog.
Iskoristim hearthstone za SW i vidim - sve OK. Sve puno ljudi.
Sad opet letim za Booty Bay.
jej :D

Aerospark
24-06-2009, 17:16
Emerald dream, ispod stormwinda, ispod kare, old ironforge, ironforge airport, kao neka kuca kad plivas iz westfalla do iza stormwinda (prije kad nije bio harbor, sad nisam probao) itd itd. Najzanimljivij od tih je bio emerald dream, sve one žarko-zelene doline, kipovi i svi ti vragovi :D

EDIT: o da, i karahzan crypts

Hellboy
24-06-2009, 17:49
Ironforge airport je iznimno lagan za posjetiti ako si mage. :D

Aerial
25-06-2009, 09:00
Emerald Dream? In-game? :O Kak to?

Sporky
25-06-2009, 13:55
Emerald dream pa prije je bilo lako sad vise neznam
U vanilla smo koristili tele hack ili jedan hack koji si koristio u duskwood na onom portalu di ti se kao spawna dragoni.
Kao ti portali sta su rastrkani po azerothu su ustvari kao prolazi u emerald dream.
Ili bar tak mislim...... Ali sto se tice bili su neki exploiti di bi dosao u emerald dream ali fora je u tome sta je to jako veliko podrucje koje bas nemres lako sve obici ak nemas fly + speed hack
anyway to ti je veliko podrucje sa jos ne zavrsenim teksturama pa ono.... Sve zeleno sareni xD a nigdje nikog.
Stvarno to je bilo prije jedno 4 godine kad sam posjetio pa sad se bas i nesjecam kako vise tam ^^
Znate ono kad su nekad neki patchevi veci a imaju samo malo promjena? e tu dolazi spika kao da ti patchevi ustvari malo pomalo istovremeno dotjeravaju ta skrivena podrucja tak da bi imali sto manje za expansio da lupe itd itd.
Mozda je vec sad nakon 4 godine kolko je patcheva i exp izaslo mozda su i nesto dotjerali taj emerald dream jer se kao nagada da bi emerald dream mogao biti sljedeci EXP samo morao bi naci neki novi exploit ali sumnjam blizz je vec sigurno sve maknuo i jedino preostaje tele hack

Aerospark
26-06-2009, 14:17
Emerald dream pa prije je bilo lako sad vise neznam
U vanilla smo koristili tele hack ili jedan hack koji si koristio u duskwood na onom portalu di ti se kao spawna dragoni.
Kao ti portali sta su rastrkani po azerothu su ustvari kao prolazi u emerald dream.
Ili bar tak mislim...... Ali sto se tice bili su neki exploiti di bi dosao u emerald dream ali fora je u tome sta je to jako veliko podrucje koje bas nemres lako sve obici ak nemas fly + speed hack
anyway to ti je veliko podrucje sa jos ne zavrsenim teksturama pa ono.... Sve zeleno sareni xD a nigdje nikog.
Stvarno to je bilo prije jedno 4 godine kad sam posjetio pa sad se bas i nesjecam kako vise tam ^^
Znate ono kad su nekad neki patchevi veci a imaju samo malo promjena? e tu dolazi spika kao da ti patchevi ustvari malo pomalo istovremeno dotjeravaju ta skrivena podrucja tak da bi imali sto manje za expansio da lupe itd itd.
Mozda je vec sad nakon 4 godine kolko je patcheva i exp izaslo mozda su i nesto dotjerali taj emerald dream jer se kao nagada da bi emerald dream mogao biti sljedeci EXP samo morao bi naci neki novi exploit ali sumnjam blizz je vec sigurno sve maknuo i jedino preostaje tele hack

actually, emerald dream nije bio promijenjen (možda neke minorne promjene), ali ja sam došao u emerald dream preko patcha, kao u jednog kući u eastern plaguelands (ja mislim, it was a long time ago), ako me sjećanje služi, prvo se pojaviš u emerald forestu, mjesto puno stabala a onda naprijed su velike zelene platforme i razni kipovi i random objekti itd

m0dkayZ
26-06-2009, 22:35
////cut

actually, emerald dream nije bio promijenjen (možda neke minorne promjene), ali ja sam došao u emerald dream preko patcha, kao u jednog kući u eastern plaguelands (ja mislim, it was a long time ago), ako me sjećanje služi, prvo se pojaviš u emerald forestu, mjesto puno stabala a onda naprijed su velike zelene platforme i razni kipovi i random objekti itd

A da nije to ko neki easter egg te texture ti kipovi il wtf...Treba pitat gmove na blizzu.

Smeagoul
27-06-2009, 13:04
eto jos jednog bisera.. pitat GM-a za to, a biti svjestan da je zabranjeno bit tamo ?
pa stvarno ima svakakvih ljudi..

m0dkayZ
27-06-2009, 13:16
eto jos jednog bisera.. pitat GM-a za to, a biti svjestan da je zabranjeno bit tamo ?
Jebogati... Kao oni ce znat da si bio tamo....Mogo si od bilo koga cut...Et npr ja kazem cuo otebe...haha i ti najebes

Gu$ht3r
27-06-2009, 13:43
da garant

Sporky
27-06-2009, 13:54
Ako hoces znati Svaki server ima Logove.
Oni samo utipkaju tvoje ime te lijepo i vide sta si radio i koje si instance posjecivao i koje si iteme dobio.
Tako da ti je to zajebo Oni za 1-2 dana vide da si posjetio i evo ti banna.
Tako da prvo razmisli onda postaj ovdje :P

Jer te gm nikad nebude otkrio za nesta osim ak ga ne navedes da ide citat logove...
Sa tom recenicom gore ja cu reci da si ti bio i ti ces naj.... ja necu.... mora da si dijete od 11 godina pa jos nekuzis neke stvari........ :thumbs1:

Gu$ht3r
27-06-2009, 13:59
garant ce gm provjeravat ako ti kazes on je bio bannaj ga, a i kao drugo mozes rec da si slucajno zavrsio tamo.

m0dkayZ
28-06-2009, 10:21
Ako hoces znati Svaki server ima Logove.
Oni samo utipkaju tvoje ime te lijepo i vide sta si radio i koje si instance posjecivao i koje si iteme dobio.
Tako da ti je to zajebo Oni za 1-2 dana vide da si posjetio i evo ti banna.
Tako da prvo razmisli onda postaj ovdje :P

Jer te gm nikad nebude otkrio za nesta osim ak ga ne navedes da ide citat logove...
Sa tom recenicom gore ja cu reci da si ti bio i ti ces naj.... ja necu.... mora da si dijete od 11 godina pa jos nekuzis neke stvari........ :thumbs1:
Vidis kako znas da sam tolko imo prije par godina^^

bananac
28-06-2009, 11:48
niste procitali sto je m0dkayZ napisao...
uostalom, da pitas gm-a nesto u vezi emerald dreama nebi dobio odgovor koji si htio

Sporky
28-06-2009, 16:24

Može pitanje malo jasnije?

Smeagoul
28-06-2009, 22:16
mislis prije tjedan dana ?

m0dkayZ
29-06-2009, 11:34
/katkat
mislis prije tjedan dana ?
Da kako znaccc?...bjavo tiii...weeee.... :thumbs2:

Kostolomac
29-06-2009, 17:38
Ako banaju ljude radi takvih stvari onda su stvarno jadni.